Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne"

Transkript

1 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne Čas zahájení: 19:05 Ověřitelé: Ing. M. Vágner, Ing. M. Žabka Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání 10 zastupitelů, po schválení programu dorazila zastupitelka M. Žabková, počet přítomných zastupitelů 11. Zápis ze zasedání zastupitelstva města ze dne byl schválen. Program: 1) pozemky 2) přijetí dotací, uvolnění finančních prostředků a finanční podpory 3) návrh dostavby II. etapy sportovního areálu 4) rozpočtové opatření č. 2 5) závěrečný účet Dopravního sdružen obcí Jablonecka 10 hlasů pro (jmenné hlasování list č. 1, návrh A) 1) Zastupitelé projednali žádost firmy FORETS o prodloužení termínu k uzavření kupní smlouvy na pozemek č Firma svoji opětovnou žádost odůvodňuje opakovaně podávaným odvoláním účastníků řízení. V současné době probíhá řízení na stavební povolení pro komunikace a zpevněné plochy. Přítomný ing. Bartoš vznesl připomínku k předloženému materiálu firmy Fortes protože se domnívá, že důvodem nejsou odvolání ale chybný postup stavebního úřadu. Podle ing Bartoše jsou v žádosti firmy Fortes lži. Přítomní zástupci firmy Fortes reagovali, že by byli schopni předložit veškeré opakované odvolání, které ing Bartoš podává. Shrnuli svůj postup v řízení. Ing. Bartoš zopakoval, že stavební úřad v Rychnově vydal stavební povolení chybně což mu potvrdil i odvolací orgán z důvodu, že stavební úřad nebyl kompetentní. Starosta vysvětlil rozpor, který vznikl při vydávání tohoto stavebního povolení, které bylo vydáno zároveň na stavbu budovy i zpevněných ploch. Zástupce firmy Fortes konstatoval, že firma á zájem na hladkém a rychlém průběhu vyřízení stavebního řízení. Ing. Bartoš přislíbil, že se nadále již nebude v řízení odvolávat a upozornil na to, že zde může hrozit nějaká škoda. Zastupitel ing. Vágner se zeptal, jaká škoda by zde mohla hrozit. Ing. Bartoš si myslí, že případná škoda by mohla vzniknout v souvislosti s odkanalizováním. Zástupce firmy Fortes sdělil, že odvodnění bude řešeno novou dešťovou kanalizací, která bude napojena na stávající kanalizační řad. Zastupitelstvo města rozhodlo prodloužit termín uzavření kupní smlouvy na ppč o výměře 1200 m 2 v rámci prodeje pozemku společnosti FORTES, spol. s r.o. do hlasů pro, 1 se zdržel (jmenné hlasování list č. 1, návrh B)

2 2) Zastupitelstvo projednalo prodej části pozemku č. 1055/1 (současná pronajatá část manželům Knotkovým) v k. ú. Rychnov u Jablonce manželům Knotkovým. Přes tento pozemek vede ochranné pásmo vysokého napětí, ochranné pásmo silnice III a optický kabel. Třídy a na pozemek bezprostředně navazuje lipová alej, který je významným krajinným prvkem. Na tuto skutečnost upozornila zastupitelka D. Kozáková, která navrhla, aby si město ponechalo část pozemku u lipové aleje. Starosta připomněl, že manželé Knotkovi mají nájemní smlouvu uzavřenou na dobu 30 let, takže není nutné situaci okamžitě řešit a je možné si ponechat čas na rozmyšlenou. Zastupitelé diskutovali o ochraně lipové aleje a řešení, které by alej ochránilo. Padaly návrhy na to ponechat u silnice 5 metrový pruh pozemku pro údržbu aleje. Místostarosta vzhledem k proběhlé diskuzi navrhl, aby MěÚ zjistil informaci o všech ochranných pásmech vedoucích na tomto pozemku a podmínky výsadby velkých stromů dle nového občanského zákoníku a stanovisko ČEZ Distribuce k případné rekonstrukci vedení vysokého napětí. Zastupitel Levinský navrhl hlasovat o původním návrhu usnesení tj., o prodeji části pozemku manželům Knotkovým, protože z logiky věci ochranné pásmo je od toho, aby určitou situaci vyřešilo (ochránilo). Zastupitelstvo města schválilo prodej části pozemku č. 1055/1 o výměře cca 600 m2 za cenu 400,-Kč/m 2 manželům Knotkovým. Sleva z ceny pozemku byla udělena, protože je pozemek zatížen vrchním vedením VN a ochranným pásmem silnice III. Třídy. 4 hlasy pro, 6 proti, 1 se zdržel (jmenné hlasování list č. 1, návrh C) usnesení nebylo přijato Zastupitel ing. Hořejš navrhl prodej tohoto pozemku za cenu 500,-Kč za m 2. Zastupitelstvo města schválilo prodej části pozemku č. 1055/1 o výměře cca 600 m2 za cenu 500,-Kč/m 2 manželům Knotkovým. Sleva z ceny pozemku byla udělena, protože je pozemek zatížen vrchním vedením VN a ochranným pásmem silnice III. Třídy. 8 hlasů pro, 2 proti, 1 se zdržel (jmenné hlasování list č. 1, návrh D) 3) Zastupitelstvo města se seznámilo s návrhem na uzavření smlouvy o zřízení věcného břemene se společností ČEZ Distribuce ve věci přípojky kabelu NN na pozemek č. 1438/8 v k. ú. i obci Rychnov u Jablonce nad Nisou. Zastupitelstvo města Rychnova schválilo uzavření smlouvy o zřízení věcného břemene se společností ČEZ Distribuce, a.s. se sídlem Děčín 4, Teplická 874/8, PSČ , IČ: jako oprávněným z věcného břemene ve věci přípojky kabelu NN na pozemek č. 1438/8 v k. ú. i obci Rychnov u Jablonce nad Nisou za jednorázovou úplatu. Text schválené smlouvy tvoří přílohu zápisu z jednání zastupitelstva.

3 11 hlasů pro (jmenné hlasování list č. 1, návrh E) 4) Starosta uvedl návrh na přijetí dotace od Libereckého kraje z fondu ochrany vod na vypracování projektové dokumentace na odkanalizování části Dolního Rychnova. Zastupitelstvo města přijímá dotaci ve výši Kč na vypracování projektové dokumentace pro odkanalizování ul. Lužické a Údolní, Rychnov u Jablonce nad Nisou. Zároveň schvaluje výdaj ve výši Kč na její pořízení. 11 hlasů pro (jmenné hlasování list č. 1, návrh F) 5) Zastupitelstvo projednalo návrh na uvolnění financí na opravu sociálního zařízení u lyžařského vleku. Zastupitelstvo města schválilo uvolnění finančních prostředků v paragrafu 3429 (Ostatní zájmová činnost a rekreace) položka 5171 (opravy a udržování) za opravu sociálního zařízení na vleku ve výši Kč (včetně DPH). 11 hlasů pro (jmenné hlasování list č. 1, návrh G) 6) Zastupitelstvo projednalo návrh na uvolnění financí na nutné havarijní opravy komunikací. Ing. Žabka vznesl dotaz na parkovací místo u Policie ČR a před malou školou. Přítomný pracovník MěÚ p. Dvořák sdělil, že tyto akce se financují v rámci havarijních oprav z důvodu, že se jedná o nevyhovující současný stav. Zastupitelstvo města rozhodlo uvolnit částku ve výši Kč na nutné havarijní opravy komunikací. Částka bude uvolněna z původně rozpočtované sanace svahu v ulici Lužická. 11 hlasů pro (jmenné hlasování list č. 1, návrh H) 7) Starosta uvedl žádost společnosti ADVAITA na příspěvek na protidrogový preventivní program. Ing. Žabka požádal o vytvoření seznamu, komu město přispívá v rámci již schválených příspěvků. Ing. Vágner navrhl vymyslet na tyto žádosti grantový fond, který by tyto žádosti systémově řešil. Takto těžko soudit co je důležitější. Zastupitelstvo města ukládá vytvořit přehled subjektů, kterým město poskytlo příspěvek za poslední kalendářní rok. 7 hlasů pro, 3 proti, 1 se zdržel (jmenné hlasování list č. 2, návrh A) usnesení nebylo přijato Zastupitelstvo města ukládá finančnímu výboru připravit návrh grantového programu města Rychnova pro kalendářní rok hlasů pro, 4 proti (jmenné hlasování list č. 2, návrh B) usnesení nebylo přijato

4 Zastupitelstvo města rozhodlo poskytnout finanční příspěvek společnosti ADVAITA ve výši 2.700,-Kč na protidrogovou prevenci. 4 hlasy pro, 7 proti (jmenné hlasování list č. 2, návrh C) usnesení nebylo přijato 8) Zastupitelstvo města projednalo žádost pořadatelů Rychnovského půlmaratonu o finanční příspěvek ve výši 14 tis. Kč. Starosta oznámil, že tím, že je pořadatel se cítí ve věci zaujatý. Zastupitelstvo města schvaluje uvolnění prostředků do výše ,- Kč pro účely spolufinancování akce Rychnovský svatováclavský půlmaraton. Za tím účelem schvaluje přesunutí částky Kč v paragrafu 3429 ostatní zájmová činnost, z položky 5222 transfery, do položky 5169 nákup ostatních služeb. 9 hlasů pro, 1 proti, 1 se zdržel (jmenné hlasování list č. 2, návrh D) 9) Zastupitelé projednali žádost nadačního fondu Rafael, který požádal město o finanční příspěvek na zakoupení přístroje, který léčí epidermolisys bullosa, Zastupitelé diskutovali o výši případného příspěvku. Ing. Vágner navrhl částku 4 tis. Kč. Zastupitelstvo města schvaluje poskytnutí příspěvku ve výši Kč nadačnímu fondu Rafael pro účely nákupu přístroje pro expanzi kmenových buněk pro diagnózu epidermolisys bullosa nemoc motýlích křídel. 9 hlasů pro, 1 proti, 1 se zdržel (jmenné hlasování list č. 2, návrh E) 10) Zastupitelé se seznámili s výsledkem soutěže na opravu vnějšího schodiště na domě s pečovatelskou službou a projednalo návrh na uvolnění finančních prostředků na realizaci této akce. Zastupitelstvo města schvaluje uvolnění prostředků v paragrafu 3612 (bytové hospodářství) položka 5171 (Opravy a udržování) ve výši Kč (s DPH) na opravu vnějšího schodiště na DPS 11 hlasů pro (jmenné hlasování list č. 2, návrh F) 11) Zastupitelé se seznámili s návrhem na uvolnění finančních prostředků na dostavbu II. etapy víceúčelového sportoviště, jedná se o vybudování podkladních vrstev a přípravu pro výstavbu fotbalového tréninkového hřiště. Zastupitel Dvořák požadoval uvažovat o výstavbě hřiště pro plážový volejbal.

5 Zastupitelstvo města rozhodlo realizovat dostavbu II. etapy víceúčelového sportovního areálu podkladní vrstvy a příprava pro malý fotbal a uvolňuje částku ve výši Kč. 11 hlasů pro (jmenné hlasování list č. 2, návrh G) 12) Zastupitelstvo města se seznámilo s návrhem na rozpočtové opatření č. 2, který připravil finanční výbor. Zastupitelstvo města schválilo rozpočtové opatření č. 2. Příjmy Pořízení, zachování a obnova dotace - podzemní továrna ,00 příjem dotace usn.mz 80/06/14 Neinvestiční přijaté transfery od krajů ,00 viz žádost Daň za odnětí půdy ze ZPF ,00 Daň za odnětí pozemků plnění funkcí lesa ,00 Poplatky ze psů ,00 přijaté pojistné Silnice Odvádění a čištění odpadních vod a nakládání s kaly Škola Bytové hospodářství Nebytové hospodářství - Beseda náhrady ,00 prodejkanalizační přípojky občané ,00 pojistná náhrada za ukradené zábradlí přijatá pojistná náhrada ,00 střecha přístavek poplatky z prodlení za pozdní zaplacení nájmů z bytů ORJ ,00 příjmy z poskytování služeb a výrobků /popelnice/ ,00 Hřbitov Příjmy z poskytování služeb a výrobků ,00 Městská policie pokuty vybrané ,00 přijatá pojistná náhrada ,00 telefon Příjmy z prodeje ostatních nemovitostí a jejich částí ,00 prodej č. p. 460 Komunální služby a územní rozvoj jinde nezařazené Ostatní příjmy z vlastní činnosti ,00 věcná břemena

6 Výdaje ,00 Silnice Ostatní zájmová činnost a rekreace /kurty, LV, hřiště/ Péče o vzhled obcí a veřejnou zeleň Sběr a svoz komunálních odpadů Sběr a svoz komunálních odpadů Sběr a svoz komunálních odpadů Bezpečnost a veřejný pořádek /Městská policie/ Bezpečnost a veřejný pořádek /Městská policie/ Bytové hospodářství Bytové hospodářství Ostatní sociální péče a pomoc dětem a mládeži Budovy, haly a stavby ,00 Budovy, haly, stavby ,00 Prádlo, oděv a obuv ,00 odvoz pytlů pytle na plasty Sklo, plast, papír ORG ORG ORG 5166 autobusový záliv - převod na in-line dráhu - usn.mz 87/06/14 + PD a položkový rozpočet - viz žádost viz převody a žádosti pracovní oděv pro technickou četu - viz žádost 6 000,00 viz žádost 1 000,00 dtto ,00 dtto Nákup ostatních služeb ,00 Nákup materiálu ,00 viz výše Nákup ostatních služeb ,00 Drobný hmotný dlouhodobý majetek ,00 viz výše Neinvestiční transfery církvím a náboženským společnostem ,00 převod na spotřební materiál - viz žádost přesun na na nákup vysavače - viz žádost adopce na dálku - usn.mz 90/06/14 Opravy a udržování ,00 usn. MZ 86/06/14 Pořízení, zachování a obnova Nákup služeb ,00 Ostatní zájmová činnost a rekreace /kurty, LV, hřiště/ Opravy a udržování ,00 podzemní továrna - usn.mz 80/06/14 nebude se opravovat tažné lano LV Ostatní zájmová činnost a rekreace /kurty, LV, hřiště/ Neinvestiční transfery občanským sdružením ,00 Spartaku usn.mz č. 83/06/14 schváleno ,- rozpočtováno /6.000 hasiči Frýdštejn/

7 Zastávky Výstavba IS Silnice Odvádění a čištění odpadních vod a nakládání s kaly Pěstební činnost /lesy/ Škola Budovy, haly, stavby ,00 přeložka kabelu NN ,00 Opravy a udržování ,00 Budovy, haly, stavby ,00 Poskytnuté příspěvky a náhrady ,00 autobusová čekárna MHD patří k zálivu u nádraží ze sanace svahu v ul. Lužická pořízení PD na kanalizaci v ul. Lužická převod z činnosti místní správy Poskytnuté příspěvky a náhrady ,00 převod do lesů Spoluúčast na pojistném ,00 Ostatní zájmová činnost a rekreace /kurty, LV, hřiště/ voda ,00 Bezpečnost a veřejný pořádek /Městská policie/ Volby do Evropského parlamentu Ostatní finanční operace Elektrická energie ,00 OOV Povinné pojištění na SZ Nákup materiálu Pohoštění UZ UZ , UZ , UZ ,00 Spoluúčast pojistné ,00 Poskytnuté příspěvky a náhrady Pozemky viz pojistná událost v příjmech dopočet záloh podle skutečné výše - LV dopočet záloh podle skutečné výše ,00 volby mzdy pojistná událost telefon - viz příjmy změna účtování, ,00 převod viz níže ,00 výkup pozemku Poskytnuté příspěvky a náhrady ,00 čl. příspěvek MAS Podještědí - rozpočtováno v 6171 Ostatní finanční operace Sběr a svoz komunálních odpadů Ostatní transfery neziskovým a podobným organizacím ,00 Linka bezpečí usn. MZ 73/05/14 odpadní místo na trávu a větve ,00 viz žádost

8 Sběr a svoz komunálních odpadů DDHM ,00 dtto Příjmy ,00 Výdaje , ,00 Financování ,00 11 hlasů pro (jmenné hlasování list č. 2, návrh H) 13) Starosta předložil zastupitelstvu informaci o tom, že byla schválena účetní závěrka Dopravního sdružení obcí Jablonecka. Zastupitelstva jednotlivých členů berou tuto informaci pouze na vědomí. Zastupitelstvo města vzalo na vědomí, že byla schválena účetní závěrka Dopravního sdružení obcí Jablonecka. Jednání ukončeno v cca 20:15 hod. Ing. František Chlouba starosta RNDr. Tomáš Hofrichter PhD. místostarosta ověřitelé Ing. Martin Vágner Ing. Miroslav Žabka

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 1.7.2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 1.7.2013 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 1.7.2013 Čas zahájení: 19:05 Ověřitelé: M. Žabková, J. Dvořák Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání všech 15 zastupitelů

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14. 4. 2014 Čas zahájení: 19:05 Ověřitelé: mgr. Petra Svobodová, Milada Žabková Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 16. 6. 2014 Čas zahájení: 19:05 Ověřitelé: Ing. Jaromír Palán, Jaroslav Dvořák Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14. 5. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14. 5. 2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14. 5. 2015 Čas zahájení: 18:05 Ověřitelé: Oldřich Preisler, Hana Topinková Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 19. 5. 2016 Čas zahájení 18:00 Ověřitelé: Ing. Petr Bartoň, Mgr. David Suržin Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14.11.2011.

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14.11.2011. Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14.11.2011. Ověřitelé: ing. Jaromír Palán, Radek Veverka Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku přítomno 13 zastupitelů

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 16.11.2009

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 16.11.2009 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 16.11.2009 Ověřitelé: M. Žabková, O. Preisler Přítomni: dle prezenční listiny, 9 přítomných zastupitelů Zápis ze dne 19.10.2009

Více

Návrh rozp. opatření č. 3

Návrh rozp. opatření č. 3 Návrh rozp. opatření č. 3 Příjmy Odvod výtěžku z provozování loterií 231 0600 1351 22 000,00 Odvod výtěžku z provozování VHP 231 0600 1355 69 000,00 Správní poplatky 231 0600 1361 30 000,00 231 0400 4111

Více

16) Zastupitelstvo města projednalo žádost útulku Krásný Les na přesun již schváleného příspěvku na nákup odchytového vozidla do roku 2014.

16) Zastupitelstvo města projednalo žádost útulku Krásný Les na přesun již schváleného příspěvku na nákup odchytového vozidla do roku 2014. Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 16.12.2013 Čas zahájení: 19:05 Ověřitelé: ing. M. Vágner, mgr. P. Svobodová Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Návrh rozpočtu na rok 2016

Návrh rozpočtu na rok 2016 Návrh rozpočtu na rok 2016 pol. název položky specifikace výdaje návrh na 2016 poznámky Příjmy Daň z příjmů FO ze závislé činnosti a funkčních 1111 požitků 6 337 000,00 1112 Daň z příjmů FO ze SVČ 195

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 19.12.2011.

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 19.12.2011. Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 19.12.2011. Starosta města představil nové zastupitele Mgr. Petru Svobodovou a p. Tomáše Levinského, kteří také na místě složili

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 30. 8. 2010

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 30. 8. 2010 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 30. 8. 2010 Ověřitelé: Mgr. H. Zemínová, Ing. D. Hofrichter Přítomni: dle prezenční listiny Zápis: Zápis zastupitelstva ze dne

Více

Usnesení Zastupitelstva města Roztoky k rozpočtu na rok Přehled plánovaných investic na rok 2012

Usnesení Zastupitelstva města Roztoky k rozpočtu na rok Přehled plánovaných investic na rok 2012 Usnesení Zastupitelstva města Roztoky k rozpočtu na rok 2012 ZM schvaluje územní rozpočet na rok 2012 jako schodkový s tím, že rozdíl mezi příjmy a výdaji je krytý finančními prostředky z minulých let

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 12.8.2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 12.8.2013 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 12.8.2013 Čas zahájení: 19:05 Ověřitelé: Oldřich Preisler, Dana Kozáková Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 10. 9. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 10. 9. 2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 10. 9. 2015 Čas zahájení: 18:05 Ověřitelé: Ing. Leoš Adler, Ing. Miroslav Žabka Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Podrobný rozpis rozpočtu pro rok 2011 Příjmy - v tisících Kč schválený upravený čerpání %plnění ÚZ paragraf položka účel Daňové příjmy celkem

Podrobný rozpis rozpočtu pro rok 2011 Příjmy - v tisících Kč schválený upravený čerpání %plnění ÚZ paragraf položka účel Daňové příjmy celkem Podrobný rozpis rozpočtu pro rok 2011 Příjmy - v tisících Kč schválený upravený čerpání %plnění ÚZ paragraf položka účel %čerpání 0 1... Daňové příjmy celkem z toho: 66 275 000,00 66 275 000,00 1111 DPFOZČ

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 19. 3. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 19. 3. 2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 19. 3. 2015 Čas zahájení: 19:05 Ověřitelé: Ing. P. Bartoň, Mgr. D. Suržin Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Podrobný rozpis rozpočtu pro rok 2011 Příjmy - v tisících Kč schválený upravený čerpání %plnění ÚZ paragraf položka účel

Podrobný rozpis rozpočtu pro rok 2011 Příjmy - v tisících Kč schválený upravený čerpání %plnění ÚZ paragraf položka účel Podrobný rozpis rozpočtu pro rok 2011 Příjmy - v tisících Kč schválený upravený čerpání %plnění ÚZ paragraf položka účel %čerpání 0 1... Daňové a ostatní příjmy celkem z toho: 1111 DPFOZČ 13 230 000,00

Více

. Podrobný rozpis rozpočtu pro rok 2011 listopad Příjmy - v tisících Kč schválený upravený čerpání %plnění ÚZ paragraf položka účel

. Podrobný rozpis rozpočtu pro rok 2011 listopad Příjmy - v tisících Kč schválený upravený čerpání %plnění ÚZ paragraf položka účel . Podrobný rozpis rozpočtu pro rok 2011 listopad Příjmy - v tisících Kč schválený upravený čerpání %plnění ÚZ paragraf položka účel %čerpání 0 1... Daňové a ostatní příjmy celkem z toho: 1111 DPFOZČ 13

Více

KEO-W / Uc19s. Pol: Investiční přijaté transfery ze státních fondů Silnice Borek ,00

KEO-W / Uc19s. Pol: Investiční přijaté transfery ze státních fondů Silnice Borek ,00 roku 2014 strana: 1 / 7 P Ř Í J M Y - dle paragrafů, organizací a položek 1111 Daň z příjmů fyz.osob ze záv.činnosti a funkčních požitků 870 000,00 1112 Daň z příjmů fyz.osob ze sam.výděl.činnosti 20 000,00

Více

Podrobný rozpis rozpočtu pro rok 2011 Příjmy - v tisících Kč schválený upravený čerpání %plnění ÚZ paragraf položka účel %čerpání

Podrobný rozpis rozpočtu pro rok 2011 Příjmy - v tisících Kč schválený upravený čerpání %plnění ÚZ paragraf položka účel %čerpání Podrobný rozpis rozpočtu pro rok 2011 září Příjmy - v tisících Kč schválený upravený čerpání %plnění ÚZ paragraf položka účel %čerpání 0 1... Daňové a ostatní příjmy celkem z toho: 1111 DPFOZČ 13 230 000,00

Více

Příjmy z poskytování služeb a výrobků ,00. Org: ,00

Příjmy z poskytování služeb a výrobků ,00. Org: ,00 roku 2012 strana: 1 / 11 P Ř Í J M Y - dle paragrafů, organizací a položek 0000 0000 0000 1111 00000000 Daň z příjmů fyz.osob ze záv.činnosti a funkčních požitků 2 450 000,00 0000 0000 1112 00000000 Daň

Více

Druhové třídění Schválený rozpočet Upravený rozpočet Plnění 12/2017

Druhové třídění Schválený rozpočet Upravený rozpočet Plnění 12/2017 Příloha č. 5 Výdaje jednotlivých ORJ a příjmy v členění dle rozpočtové sklady SOUHRNNÉ UKAZATELE Druhové třídění Schválený rozpočet Upravený rozpočet Daňové příjmy 91 510 000,00 92 491 960,00 116 739 669,86

Více

SCHVÁLENÝ ROZPOČET MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2014

SCHVÁLENÝ ROZPOČET MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2014 SCHVÁLENÝ ROZPOČET MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2014 PŘÍJMY (TŘÍDA 1-4) 1111 Daň z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních požitků 9 000 000,00 1112 Daň z příjmu fyzických osob ze samostatné

Více

SCHVÁLENÝ ROZPOČET MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2018

SCHVÁLENÝ ROZPOČET MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2018 SCHVÁLENÝ ROZPOČET MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2018 PŘÍJMY (TŘÍDA 1-4) ODPA POL TEXT CZK 1111 Daň z příjmu fyzických osob placená plátci 13 530 000,00 1112 Daň z příjmu fyzických osob placená poplatníky

Více

Základní běžný účet územ.samospr.celků ,00

Základní běžný účet územ.samospr.celků ,00 strana: 1 / 9 P Ř Í J M Y - dle paragrafů, organizací a položek 0000 0000 0000 1111 000000000 000 Základní běžný účet územ.samospr.celků 850 000,00 0000 0000 1112 000000000 000 Základní běžný účet územ.samospr.celků

Více

Schválený rozpočet 2019

Schválený rozpočet 2019 ze dne 23.1. Rozpočet po změnách fialově-schválené RO Investiční nákupy a související výdaje - červeně-přesun mezi název akce 2212 Silnice položkami 5139 Nákup materiálu jn. 50 000,00 Kč 50 000,00 Kč 5154

Více

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2015

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2015 NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2015 PŘÍJMY (TŘÍDA 1-4) ODPA POL TEXT UZ CZK 1111 Daň z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních požitků 9 500 000,00 1112 Daň z příjmu fyzických

Více

SCHVÁLENÝ ROZPOČET MĚSTA CHLUMEC NA ROK 2014 (v Kč)

SCHVÁLENÝ ROZPOČET MĚSTA CHLUMEC NA ROK 2014 (v Kč) Bilance rozpočtu SCHVÁLENÝ ROZPOČET MĚSTA CHLUMEC NA ROK 2014 (v Kč) I. PŘÍJMY CELKEM 71 206 000 Daňové příjmy 53 816 000 Přijaté transfery 6 600 000 Nedaňové příjmy 10 690 000 Kapitálové příjmy 100 000

Více

Z á p i s. o průběhu 26. zasedání zastupitelstva obce Neplachov konaného dne v budově OÚ v Neplachově v období

Z á p i s. o průběhu 26. zasedání zastupitelstva obce Neplachov konaného dne v budově OÚ v Neplachově v období Z á p i s o průběhu 26. zasedání zastupitelstva obce Neplachov konaného dne 12. 12. 2016 v budově OÚ v Neplachově v období 2014-2018 Počet přítomných členů zastupitelstva: 7 (Blažek, Machová, Mizera, Suková,

Více

Čerpání rozpočtu výdajů

Čerpání rozpočtu výdajů Čerpání rozpočtu výdajů upravený rozpočet skutečnost I. hledisko třídění výdajů 1. kapitálové výdaje 3 169 000,00 Kč 3 256 551,05 Kč 102,76 % 2. běžné (provozní) výdaje 90 484 120,00 Kč 85 427 565,46 Kč

Více

II. Rozpočtové výdaje-návrh ROZPOČTU NA ROK 2017

II. Rozpočtové výdaje-návrh ROZPOČTU NA ROK 2017 II. Rozpočtové výdaje-návrh ROZPOČTU NA ROK 2017 Paragraf Položka Schválený rozpočet Rozpočet po změnách Návrh rozpočtu a b 2016 2016 2017 1031 Pěstební činnost 5021 Ostatní osobní výdaje 25 000,00 25

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 30. 7. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 30. 7. 2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 30. 7. 2015 Čas zahájení: 18:05 Ověřitelé: Bc. Jaroslava Benešová, Oldřich Preisler Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku

Více

Ostatní neinvestič.přijaté transfery ze stát.rozpočtu ,00. Org: 1953 VPP Pecháček ,00

Ostatní neinvestič.přijaté transfery ze stát.rozpočtu ,00. Org: 1953 VPP Pecháček ,00 roku 2015 strana: 1 / 12 P Ř Í J M Y - dle paragrafů, organizací a položek 0000 0000 0000 1111 000000000 Daň z příjmů fyz.osob ze záv.činnosti a funkčních požitků 2 697 000,00 0000 0000 1112 000000000

Více

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2017

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2017 NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2017 PŘÍJMY (TŘÍDA 1-4) ODPA POL TEXT CZK 1111 Daň z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních požitků 11 970 000,00 1112 Daň z příjmu fyzických

Více

Daň z příjmů fyzických osob placená poplatníky ,00

Daň z příjmů fyzických osob placená poplatníky ,00 roku 2017 strana: 1 / 8 P Ř Í J M Y - dle paragrafů, organizací a položek 0000 0000 0000 1111 000000000 000 Daň z příjmů fyzických osob placená plátci 700 000,00 0000 0000 1112 000000000 000 Daň z příjmů

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14.12.2009

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14.12.2009 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14.12.2009 Ověřitelé: MUDr. J. Zetek, R. Veverka Přítomni: dle prezenční listiny, 11 přítomných zastupitelů Zápis ze dne 16.11.2009

Více

Příjmy z poskytování služeb a výrobků ,00. Org: 0000 Obec ,00

Příjmy z poskytování služeb a výrobků ,00. Org: 0000 Obec ,00 strana: 1 / 9 P Ř Í J M Y - dle paragrafů, organizací a položek 0000 0000 0000 1111 00000000 Daň z příjmů fyz.osob ze záv.č 500 000,00 0000 0000 1112 00000000 Daň z příjmů fyz.osob ze sam.v 110 000,00

Více

Čerpání rozpočtu výdajů

Čerpání rozpočtu výdajů Čerpání rozpočtu výdajů upravený rozpočet skutečnost I. hledisko třídění výdajů 1. kapitálové výdaje 35 721 671,52 Kč 32 069 849,49 Kč 89,78 % 2. běžné (provozní) výdaje 93 785 130,30 Kč 84 701 473,40

Více

2) , , ,00 Poplatek za provoz systému shromažďování,sběru,p

2) , , ,00 Poplatek za provoz systému shromažďování,sběru,p strana: 1 PŘÍJMY N+Z+Uz ZJ 1) 0 1335 000 0,00 800,00 800,00 Poplatky za odnětí pozemků plnění funkcí lesa 2) 0 1340 000 1 156 100,00 6 500,00 1 162 600,00 Poplatek za provoz systému shromažďování,sběru,p

Více

Příjmy z poskytování služeb a výrobků ,00. Org: ,00

Příjmy z poskytování služeb a výrobků ,00. Org: ,00 strana: 1 / 14 P Ř Í J M Y - dle paragrafů, organizací a položek 0000 0000 0000 1111 000000000 000 Daň z příjmů fyz.osob ze záv.činnosti a funkčních po 2 120 000,00 0000 0000 1112 000000000 000 Daň z příjmů

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 17.2.2014

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 17.2.2014 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 17.2.2014 Čas zahájení: 19:05 Ověřitelé: Bc. Tomáš Levinský, Oldřich Preisler Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Usnesení z 22. jednání Zastupitelstva města Zákupy

Usnesení z 22. jednání Zastupitelstva města Zákupy Usnesení z 22. jednání Zastupitelstva města Zákupy Usnesení z 22. jednání Zastupitelstva města Zákupy, které se konalo dne 30. září 2009 ve školní jídelně ZŠ a MŠ Zákupy (č. usnesení 167/09 180/09) [hr]

Více

PŘÍJMY PARAGRAF POLOŽKA POPIS NÁVRH

PŘÍJMY PARAGRAF POLOŽKA POPIS NÁVRH ROZPOČET OBCE SVĚTLÍK NA ROK 2010 PŘÍJMY 1111 Daň z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních požitků 610 000 1112 Daň z příjmu fyzických osob ze samostatné činnosti výdělečné činnosti 40 000

Více

org Paragraf Položka Popis Rozpočet na rok 2012 ~.,.;<.,f.'~

org Paragraf Položka Popis Rozpočet na rok 2012 ~.,.;<.,f.'~ ~ ~... - ~- ---- - - '" --. ~~.- - I - - Město Kouřim, IČ 00235482, DIČ CZ00235482 Rozpočet je vytvořen jako přebytkový rozpočet. Vyšší příjmy budou použity na úhradu splátek úvěrů z minulých let. org

Více

Příjmy z poskytování služeb a výrobků ,00. Org: ,00. Org: ,00

Příjmy z poskytování služeb a výrobků ,00. Org: ,00. Org: ,00 strana: 1 / 14 P Ř Í J M Y - dle paragrafů, organizací a položek 0000 0000 0000 1111 000000000 000 Daň z příjmů fyz.osob ze záv.činnosti a funkčních po 2 600 000,00 0000 0000 1112 000000000 000 Daň z příjmů

Více

ROZPOČET OBCE KOCHÁNKY NA ROK 2014

ROZPOČET OBCE KOCHÁNKY NA ROK 2014 ROZPOČET OBCE KOCHÁNKY NA ROK 2014 Zveřejněn na elektronické úřední desce a úřední desce obce: Vyvěšen: 14. 1. 2014 Sejmut: 4. 2. 2014 Projednáno v zastupitelstvu dne 7. 1. 2014 Schváleno v zastupitelstvu

Více

Schválený rozpočet rok 2018

Schválený rozpočet rok 2018 Schválený rozpočet rok 2018 Očekávané plnění (rozpočet po změnách) Schválený rozpočet na 2018 rok 2019 Obec Valchov ROZPOČET NA ROK 2019 PŘÍJMY: položka: 1111 daň z příjmu FO placená plátci 1 050 000 Kč

Více

KEO 7.71a / Uc19s. 2219 0000 5171 00000000 Opravy a udržování 300000.00 Celkem: 2219 Ostatní záležitosti pozemních komunikací 300000.

KEO 7.71a / Uc19s. 2219 0000 5171 00000000 Opravy a udržování 300000.00 Celkem: 2219 Ostatní záležitosti pozemních komunikací 300000. Obec Záhoří N Á V R H R O Z P O Č T U roku: 2011 V Ý D A J E - dle paragrafů, organizací a položek Par Org Pol N+Z+Uz Popis KEO 7.71a / Uc19s strana : 1 Schválený rozpočet 1031 Pěstební činnost 1031 0000

Více

ROZPOČET MĚSTSKÉHO OBVODU MARTINOV

ROZPOČET MĚSTSKÉHO OBVODU MARTINOV Statutární město Ostrava Městský obvod Martinov ROZPOČET MĚSTSKÉHO OBVODU MARTINOV na rok 2014 Schválen usnesením Zastupitelstva městského obvodu Martinov č. 184/23 dne 13. prosince 2013 PŘÍJEM Třída Třída

Více

Daň z příjmů fyzických osob placená poplatníky ,00

Daň z příjmů fyzických osob placená poplatníky ,00 strana: 1 / 9 P Ř Í J M Y - dle paragrafů, organizací a položek 0000 0000 0000 1111 000000000 000 Daň z příjmů fyzických osob placená plátci 1 180 000,00 0000 0000 1112 000000000 000 Daň z příjmů fyzických

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 24.5.2010

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 24.5.2010 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 24.5.2010 Ověřitelé: R. Veverka, Ing. J. Mrázek Přítomni: dle prezenční listiny Zápis: Zápis zastupitelstva ze dne 26.4.2010

Více

Příjmy z pronájmu pozemků ,00 Org: ,00

Příjmy z pronájmu pozemků ,00 Org: ,00 roku 2018 strana: 1 / 9 P Ř Í J M Y - dle paragrafů, organizací a položek 0000 0000 0000 1111 000000000 000 Daň z příjmů fyz.osob ze záv.činnosti a funkčních pož 704 000,00 0000 0000 1112 000000000 000

Více

Příjmy Schválený rozpočet 2017 Město Trmice

Příjmy Schválený rozpočet 2017 Město Trmice Příjmy Schválený Město Trmice IČ: 00674010 Pol. Org UZ Schválený Daňové příjmy 1111 Daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti 9 500,00 1112 Daň z příjmů fyzických osob ze sam. výděl. činnosti 150,00

Více

Schválený rozpočet - závazné ukazatele rok 2019 zpracováno: strana: 1 / 3

Schválený rozpočet - závazné ukazatele rok 2019 zpracováno: strana: 1 / 3 KEO-W 1.11.261 / Uc19r Schválený rozpočet - závazné ukazatele rok 2019 zpracováno: 29.12.2018 strana: 1 / 3 Rozpočet - závazné ukazatele byly zpracovány v souladu se zněním 11 zákona č. 250/2000 Sb., o

Více

ROZPOČET MĚSTA KUNOVICE NA ROK 2014 - PŘÍJMY (v tis. Kč)

ROZPOČET MĚSTA KUNOVICE NA ROK 2014 - PŘÍJMY (v tis. Kč) ROZPOČET MĚSTA KUNOVICE NA ROK 2014 - PŘÍJMY (v tis. Kč) Paragraf Položka Název položky Návrh rozpočtu 1111 Daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních požitků 10 800,00 1112 Daň z příjmů

Více

Zápisy ze zasedání zastupitelstva ze dne 11.3.2013 a 25.3.2013 byly bez připomínek schváleny.

Zápisy ze zasedání zastupitelstva ze dne 11.3.2013 a 25.3.2013 byly bez připomínek schváleny. Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnov u Jablonce nad Nisou ze dne 8.4.2013 Čas zahájení jednání : 19.05 Ověřitelé: Ing. M. Žabka, Mgr. I. Čaňková Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Usnesení 19. zasedání zastupitelstva městského obvodu konaného dne

Usnesení 19. zasedání zastupitelstva městského obvodu konaného dne 19. zasedání zastupitelstva městského obvodu konaného dne 15.06.2017 čís. 0252/ZMOb-MH/1418/19-0267/ZMOb-MH/1418/19 Ing. arch. Liana Janáčková starostka městského obvodu Mgr. Patrik Hujdus 1. místostarosta

Více

NÁVRH ROZPOČTU NA ROK 2016

NÁVRH ROZPOČTU NA ROK 2016 NÁVRH ROZPOČTU NA ROK 2016 PŘÍJMY Par Pol Popis Rozpočet Kč 0000 1111 Daň z příjmů fyz. osob ze záv.činnosti a funkčních požitků 270 000 0000 1112 Daň z příjmů fyz. osob ze sam výděl. činnosti 60 000 0000

Více

2111 Nebytové hospodářství 231 3613 2132 Příjmy z pronájmu ostatních nemovitostí a jejich částí 120. 231 3632 2111 Pohřebnictví 3

2111 Nebytové hospodářství 231 3613 2132 Příjmy z pronájmu ostatních nemovitostí a jejich částí 120. 231 3632 2111 Pohřebnictví 3 Rozpočet na rok : 2010 2015 Dolní Přím Příjmy SU PAR POL Text V tis. Kč 231 1111 Daň z př. fyz.os.ze závislé činnosti a funkč.pož. 1250 231 1112 Daň z příjmů fyz.osob ze samostat. výděleč.činnosti 150

Více

Celkem , Příjmy z poskytování služeb a ,00 Celkem ,00

Celkem , Příjmy z poskytování služeb a ,00 Celkem ,00 Rozpočet na rok 2016 Příjmy dle paragrafů, organizací a složek Pol. Popis 1111 Daň z příjmů fyz.osob ze záv.č 2 851 130,00 1112 Daň z příjmů fyz.osob ze sam.v 292 614,00 1113 Daň z příjmů fyz.osob z kapitá

Více

Rozpočet Obce Staňkovice na rok 2016

Rozpočet Obce Staňkovice na rok 2016 Rozpočet Obce Staňkovice na rok 2016 v tis. Kč PŘÍJMY ÚZ Pol. Text Částka 1111 DPFO ze závislé činnosti 1 700 1112 DPFO ze závislé činnosti 25 1113 DPFO vybírané srážkou 235 1121 DPPO 2 200 1122 DPPO za

Více

Daň z příjmů fyzických osob placená poplatníky ,00

Daň z příjmů fyzických osob placená poplatníky ,00 roku 2018 strana: 1 / 10 P Ř Í J M Y - dle paragrafů, organizací a položek 0000 0000 0000 1111 000000000 000 Daň z příjmů fyzických osob placená plátci 1 021 000,00 0000 0000 1112 000000000 000 Daň z příjmů

Více

Návrh rozpočtu roku 2015

Návrh rozpočtu roku 2015 roku 2015 strana: 1 / 13 P Ř Í J M Y - dle paragrafů, organizací a položek 0000 0000 0000 1111 000000000 Daň z příjmů fyz.osob ze záv.činnosti a funkčních požitků 4 133 200,00 0000 0000 1112 000000000

Více

Schválený rozpočet roku 2019 zpracováno strana: 1 / 14

Schválený rozpočet roku 2019 zpracováno strana: 1 / 14 strana: 1 / 14 P Ř Í J M Y - dle paragrafů, organizací a položek 0000 0000 0000 1111 000000000 000 Daň z příjmů fyzických osob placená plátci 1 600 000,00 0000 0000 1112 000000000 000 Daň z příjmů fyzických

Více

Daň z příjmů fyzických osob placená poplatníky ,00

Daň z příjmů fyzických osob placená poplatníky ,00 strana: 1 / 13 P Ř Í J M Y - dle paragrafů, organizací a položek 0000 0000 0000 1111 000000000 000 Daň z příjmů fyzických osob placená plátci 3 200 000,00 0000 0000 1112 000000000 000 Daň z příjmů fyzických

Více

Přijaté nekapitálové příspěvky a náhrady ,00 Org: ,00

Přijaté nekapitálové příspěvky a náhrady ,00 Org: ,00 strana: 1 / 10 P Ř Í J M Y - dle paragrafů, organizací a položek 0000 0000 0000 1111 000000000 000 Daň z příjmů fyz.osob ze záv.činnosti a funkčních po 3 020 000,00 0000 0000 1112 000000000 000 Daň z příjmů

Více

Rozbor hospodaření za rok 2017 v plném rozsahu Příloha č. 2

Rozbor hospodaření za rok 2017 v plném rozsahu Příloha č. 2 I. ROZPOČTOVÉ PŘÍJMY Paragraf Položka Název Schválený rozpočet a b text 1 Rozpočet po změnách 2 Výsledek od poč. roku 3 1111 Daň z příjmů fyz. osob placená plátci 18 630 000,00 18 630 000,00 19 713 332,66

Více

Rozpočtové změny. Rozpočtové opatření č. 16 PŘÍJMY. zpracováno: Důvod změny 1) 2) 3) 4) 5) 6) 7) , , ,00

Rozpočtové změny. Rozpočtové opatření č. 16 PŘÍJMY. zpracováno: Důvod změny 1) 2) 3) 4) 5) 6) 7) , , ,00 strana: 1 PŘÍJMY 1) 2) 3) 4) 5) 6) 7) N+Z+Uz Org Par Pol ZJ Popis Původní hodnota Změna Po změně Důvod změny 000000000 0000 0000 1111 000 Daň z příjmů fyz.osob ze záv.č 4 522 800,00 520 900,00 5 043 700,00

Více

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2015

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2015 M ě s t o Š l u k n o v Zastupitelstvo města Šluknov schvaluje ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2015 Obsah: 1. Úhrnná bilance příjmů a výdajů rozpočtu 2. Příjmy rozpočtu 3. Výdaje rozpočtu 4. Rozpočet sociálního

Více

Hospodaření obce ke dni

Hospodaření obce ke dni Hospodaření obce ke dni 31.12.2016 PŘÍJMY Schválený Skutečnost Plnění Tř. 1 - Daňové příjmy: popř. upravený čerpání v % rozpočet Daň z příjmů fyz.osob ze závislé čin. 1 700 000,00 Kč 1 852 917,84 Kč 109

Více

č.opatř. pol. ORJ ORG komentář +/- příjmy +/- výdaje +/- financování +/- úvěr

č.opatř. pol. ORJ ORG komentář +/- příjmy +/- výdaje +/- financování +/- úvěr Příloha 1 Schváleno ZM 21. 6. 2018 3. změna rozpočtu města na r. 2018 (RO 141/18 - RO 157/18) tis. Kč tis. Kč tis. Kč tis. Kč Odbor finanční - ORJ 1 141/18 1361 1 2 Správní poplatky za povolení VHP - navýšení

Více

Příjmy z poskytování služeb a výrobků 500,00. Org: ,00. Org: ,00

Příjmy z poskytování služeb a výrobků 500,00. Org: ,00. Org: ,00 strana: 1 / 8 P Ř Í J M Y - dle paragrafů, organizací a položek 0000 0000 0000 1111 000000000 000 Daň z příjmů fyz.osob ze záv.činnosti a funkčních pož 827 645,00 0000 0000 1112 000000000 000 Daň z příjmů

Více

Návrh rozpočtu roku 2015

Návrh rozpočtu roku 2015 roku 2015 strana: 1 / 8 P Ř Í J M Y - dle paragrafů, organizací a položek 0000 0000 0000 1111 000000000 Daň z příjmů fyz.osob ze záv.činnosti a funkčních požitků 1 265 000,00 0000 0000 1112 000000000 Daň

Více

Návrh rozpočtu obce Bukovina na rok 2014

Návrh rozpočtu obce Bukovina na rok 2014 Návrh rozpočtu obce Bukovina na rok 2014 P ř í j m y v pol. 1111 daň z příjmu FO 1112 daň z příjmu FO z podnikání 1113 daň z příjmu FO zvl. sazba 1121 daň z příjmu PO 1211 daň z přidané hodnoty 1340 popl.

Více

Návrh rozpočtu byl sestaven jako schodkový.

Návrh rozpočtu byl sestaven jako schodkový. byl sestaven jako schodkový. roku 2016 strana: 1 / 10 P Ř Í J M Y - dle paragrafů, organizací a položek 0000 0000 0000 1111 000000000 Daň z příjmů fyz.osob ze záv.č 970 000,00 0000 0000 1112 000000000

Více

NÁVRH ROZPOČTU Přijaté příspěvky na pořízení dl. majetku odvádění odpadních vod činnost knihovnická

NÁVRH ROZPOČTU Přijaté příspěvky na pořízení dl. majetku odvádění odpadních vod činnost knihovnická Obec Dymokury ROZPOČET NA ROK 1 (návrh) 1 NÁVRH ROZPOČTU 1 Třída 1 Daňové příjmy (v tis. Kč) 000 1111 Daň z příjmu fyz. osob ze závislé činnosti 1 800 1112 Daň z příjmu fyz. osob ze sam. výděl. činnosti

Více

Daň z příjmů fyzických osob placená poplatníky 9 000,00

Daň z příjmů fyzických osob placená poplatníky 9 000,00 strana: 1 / 7 P Ř Í J M Y - dle paragrafů, organizací a položek 1111 0 000 Daň z příjmů fyzických osob placená plátci 490 000,00 1112 0 000 Daň z příjmů fyzických osob placená poplatníky 9 000,00 1113

Více

* ** Schválený rozpočet. P Ř Í J M Y - dle paragrafů, organizací a položek. zpracováno:

* ** Schválený rozpočet. P Ř Í J M Y - dle paragrafů, organizací a položek. zpracováno: strana: 1 / 9 P Ř Í J M Y - dle paragrafů, organizací a položek Schválený rozpočet Poznámka 0000 0000 0000 1111 000000000 000 Daň z příjmů fyzických osob placená plátci 600 000,00 0000 0000 1112 000000000

Více

ROZPOČET NA ROK 2013 PŘÍJMY

ROZPOČET NA ROK 2013 PŘÍJMY ROZPOČET NA ROK 2013 PŘÍJMY Par Pol Popis Rozpočet Kč 0000 1111 Daň z příjmů fyz. osob ze záv.činnosti a funkčních požitků 270 000 0000 1112 Daň z příjmů fyz. osob ze sam výděl. činnosti 48 000 0000 1113

Více

Příjmy z poskytování služeb a výrobků ,00. Org: ,00. Org: ,00

Příjmy z poskytování služeb a výrobků ,00. Org: ,00. Org: ,00 strana: 1 / 14 P Ř Í J M Y - dle paragrafů, organizací a položek 0000 0000 0000 1111 000000000 000 Daň z příjmů fyz.osob ze záv.činnosti a funkčních po 3 000 000,00 0000 0000 1112 000000000 000 Daň z příjmů

Více

Návrh rozpočtu roku 2015

Návrh rozpočtu roku 2015 roku 2015 strana: 1 / 13 P Ř Í J M Y - dle paragrafů, organizací a položek 0000 0000 0000 1111 000000000 Daň z příjmů fyz.osob ze závislé činnosti 6 500 000,00 0000 0000 1112 000000000 Daň z příjmů fyz.osob

Více

ROZPOČET NA ROK 2014

ROZPOČET NA ROK 2014 Obec Šelešovice ROZPOČET NA ROK 2014 A/ ROZPOČTOVÉ PŘÍJMY Paragraf Položka Druh příjmu Objem příjmů TŘÍDA 1 - Daňové příjmy 1111 Daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti 520 000,00 1112 Daň z příjmů

Více

Rozpočtové opatření č. 2 / 2017

Rozpočtové opatření č. 2 / 2017 Rozpočtové opatření č. 2 / 2017 strana: 1 3) 4) 5) 6) 7) 8) 9) 0 2212 5139 000 0,00 9 500,00 9 500,00 Nákup materiálu jinde nezařazený 0 2212 5171 000 200 000,00-9 500,00 190 500,00 Opravy a udržování

Více

70 000, ,00 0,00 Podpora ostatních produkčních činností * , , ,00 Pitná voda *

70 000, ,00 0,00 Podpora ostatních produkčních činností * , , ,00 Pitná voda * strana: 1 PŘÍJMY N+Z+Uz Org Par Pol ZJ Původní hodnota Změna Po změně Popis 1) 0 1111 000 2 120 000,00 860 000,00 2 980 000,00 Daň z příjmů fyz.osob ze záv.činnosti a funkčních po 2) 0 1112 000 250 000,00-190

Více

N Á V R H R O Z P O Č T U roku: 2010. P Ř Í J M Y - dle paragrafů, organizací a položek. Schválený. Par Org Pol N+Z+Uz Popis

N Á V R H R O Z P O Č T U roku: 2010. P Ř Í J M Y - dle paragrafů, organizací a položek. Schválený. Par Org Pol N+Z+Uz Popis Obec Borová Lada N Á V R H R O Z P O Č T U roku: 2010 P Ř Í J M Y - dle paragrafů, organizací a položek Par Org Pol N+Z+Uz Popis Schválený rozpočet 0000 0000 0000 1111 00000000 Daň z příjmů fyz.osob ze

Více

OBEC MACKOVICE, Mackovice 49, Jiřice u Miroslavi, IČO:

OBEC MACKOVICE, Mackovice 49, Jiřice u Miroslavi, IČO: ROZPOČET OBCE MACKOVICE NA ROK 2017 P Ř Í J M Y Paragraf Položka ÚZ Název Kč 1111 Daň z příjmů fyzických osob placená plátci 850 000,00 Kč 1112 Daň z příjmů fyzických osob placená poplatníky 30 000,00

Více

Návrh rozpočtu roku 2016

Návrh rozpočtu roku 2016 roku 2016 strana: 1 / 13 P Ř Í J M Y - dle paragrafů, organizací a položek 0000 0000 0000 1111 000000000 Daň z příjmů fyz.osob ze závislé činnosti 6 600 000,00 0000 0000 1112 000000000 Daň z příjmů fyz.osob

Více

N Á V R H R O Z P O Č T U roku: P Ř Í J M Y - dle paragrafů, organizací a položek. Schválený. Par Org Pol N+Z+Uz Popis

N Á V R H R O Z P O Č T U roku: P Ř Í J M Y - dle paragrafů, organizací a položek. Schválený. Par Org Pol N+Z+Uz Popis Obec Vrchovany N Á V R H R O Z P O Č T U roku: 2015 P Ř Í J M Y - dle paragrafů, organizací a položek Par Org Pol N+Z+Uz Popis KEO 8.07b / Uc19s zpracováno: 20.11.2014 strana : 1 Schválený rozpočet 0000

Více

Čerpání rozpočtu výdajů

Čerpání rozpočtu výdajů Čerpání rozpočtu výdajů upravený rozpočet skutečnost I. hledisko třídění výdajů 1. kapitálové výdaje 4 741 000,00 Kč 4 966 979,66 Kč 104,77 % 2. běžné (provozní) výdaje 83 241 404,55 Kč 82 989 249,83 Kč

Více

ROZPOČET OBCE HORY PRO ROK 2014

ROZPOČET OBCE HORY PRO ROK 2014 Příjmy ROZPOČET OBCE HORY PRO ROK 2014 schválený na zasedání zastupitelstva obce dne 31.3.2014 231 10 0000 1111 Daň z příjmů FO ze záv. čin. a funk. požitků 43 231 10 0000 1112 Daň z příjmů FO ze SVČ 21

Více

Návrh rozpočtu výdajů na rok 2018

Návrh rozpočtu výdajů na rok 2018 Návrh rozpočtu výdajů na rok 2018 položka text rozpočet v tisících Kč 1012 Podnikání a restrukturalizace v zeměd. a potrav. 5122 Podlimitní věcná břemena 10 5165 Nájemné za půdu 6 5361 Nákup kolků 30 6130

Více

Daň z příjmů fyzických osob placená poplatníky 4 000,00

Daň z příjmů fyzických osob placená poplatníky 4 000,00 roku 2017 strana: 1 / 8 P Ř Í J M Y - dle paragrafů, organizací a položek 0000 0000 0000 1111 000000000 000 Daň z příjmů fyzických osob placená plátci 240 000,00 0000 0000 1112 000000000 000 Daň z příjmů

Více

Návrh rozpočtu roku 2013

Návrh rozpočtu roku 2013 roku 2013 strana: 1 / 10 P Ř Í J M Y - dle paragrafů, organizací a položek 0000 0000 0000 1111 00000000 Daň z příjmů fyz.osob ze záv.činnosti a funkčních požitků 1 700 000,00 0000 0000 1112 00000000 Daň

Více

Daň z příjmů fyzických osob placená poplatníky ,00

Daň z příjmů fyzických osob placená poplatníky ,00 strana: 1 / 10 P Ř Í J M Y - dle paragrafů, organizací a položek 0000 0000 0000 1111 000000000 000 Daň z příjmů fyzických osob placená plátci 700 000,00 0000 0000 1112 000000000 000 Daň z příjmů fyzických

Více

Org: , Příjmy z poskytování služeb a výrobků ,00 Org: ,00. Org: ,00

Org: , Příjmy z poskytování služeb a výrobků ,00 Org: ,00. Org: ,00 roku 2016 strana: 1 / 11 P Ř Í J M Y - dle paragrafů, organizací a položek 0000 0000 0000 1111 000000000 Daň z příjmů fyz.osob ze záv.činnosti a funkčních požitků 1 600 000,00 0000 0000 1112 000000000

Více

Pěstební činnost ( lesy ) Příjmy z poskytování služeb a výrobků 25. Pitná voda Příjmy z poskytování služeb a výrobků 35

Pěstební činnost ( lesy ) Příjmy z poskytování služeb a výrobků 25. Pitná voda Příjmy z poskytování služeb a výrobků 35 Návrh rozpočtu obce Dolní Přím na rok 2019 Příjmy SU PAR POL Text V tis. Kč 231 1111 Daň z př. fyz.os.ze závislé činnosti a funkč.pož. 2100 231 1112 Daň z příjmů fyz.osob ze samostat. výděleč.činnosti

Více

Rozpočet obce Těchlovice na rok 2019

Rozpočet obce Těchlovice na rok 2019 Rozpočet obce Těchlovice na rok 2019 Rozpočtové příjmy Daňové příjmy Paragraf Položka Text Schválený rozpočet 2018 Upr. rozpočet 2018 Skutečnost 2018 Rozpočet 2019 1111 Daň z příjmu fyz. osob ze záv. čin.

Více

Rozpočet Obce Studenec na rok 2007

Rozpočet Obce Studenec na rok 2007 Rozpočet Obce Studenec na rok 2007 Číslo řádku Položky rozpočtu Příjmy rozpočtu Rozpočet Skutečnost roku 2006 roku 2006 Rozpočet na rok 2007 1 Daň z příjmu FO - závislá činnost 2 580 2 592 2 580 2 Daň

Více

S C H V Á L E N Ý R O Z P O Č E T roku: 2008

S C H V Á L E N Ý R O Z P O Č E T roku: 2008 S C H V Á L E N Ý R O Z P O Č E T roku: 2008 P Ř Í J M Y - dle paragrafů, organizací a položek Par Org Pol N+Z+Uz Popis Schválený rozpočet 0000 0000 1111 00000000 Daň z příjmů fyz.osob ze záv.č 1080000.00

Více