Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 10. 9. 2015"

Transkript

1 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne Čas zahájení: 18:05 Ověřitelé: Ing. Leoš Adler, Ing. Miroslav Žabka Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání 13 zastupitelů. Zápis ze zasedání zastupitelstva města ze dne nebyl schválen. Na základě připomínek RNDr. Vágaie bude upraveno číslování bodů jednání a přeformulován bod 3) zápisu. Program: 1) informace starosty k plnění úkolů 2) odlehčovací služba 3) pozemky 4) prodej bytu v čp ) uvolnění finančních prostředků 6) rozpočtová opatření 7) návrh na zařazení CAS do rozpočtu ) dokončení projektové dokumentace konečné zastávky MHD 9) dokončení západní části náměstí 10) provoz lyžařského vleku 2015/ ) návrh vyhláška o zákazu konzumace alkoholu 12) informace MAP 13) návrh na novou formu schvalování rozpočtu 14) informace k dohodě s manželi Hornovými autobusová zastávka 13 hlasů pro (jmenné hlasování list č. 1, návrh A) 1) Starosta seznámil zastupitele s tím, že se připravuje koncepce návrhu ulic. Dále se připravuje komplexní řešení případných výměn lesních pozemků s LESY ČR ve spolupráci s odborným lesním hospodářem Ing. Dudou. Starosta informoval, že město neuspělo s žádostí o dotaci na podlahu ve sportovní hale ani s žádostí o dotaci na dostavbu sportoviště. V minulém týdnu byl zjištěn havarijní stav stropu sklepa v domě čp. 171, nyní se pod dohledem statika pracuje na nezbytném statickém zabezpečení budovy. Starosta dále podal informaci o tom, že při zahájení oprav dětského hřiště u hasičské zbrojnice dodavatelská firma zjistila, že opravy budou mnohem rozsáhlejší a nákladnější. V současné době jsou práce na opravách zastaveny do vyjasnění celkových nákladů na opravu.

2 2) Zastupitelstvo města projednalo návrh na uzavření smlouvy s Centrem sociálních služeb na poskytování odlehčovací služby pro občany Rychnova. Starosta předal slovo přítomné vedoucí DPS Bc. Jaklové, která zastupitele informovala o tom, v čem odlehčovací služba spočívá. Jedná se o službu pro seniory a jejich rodiny. Služba je poskytnuta jen na dobu určitou, max. 3 měsíce. Jedná se o určité odlehčení rodině, která o seniora pečuje. Služba je poměrně drahá, klient si platí 200,-Kč za ubytování na den a ještě přímou péči. Důchod včetně příspěvku na péči náklady na tuto službu nepokryje. Vyhláškou je dána maximální výše, kterou může Centrum po klientovi nebo rodině žádat, tato maximální výše však nepokryje náklady. Vzhledem k tomu, že se jedná o příspěvkovou organizaci města Jablonce nad Nisou, žádají o příspěvek za nejablonecké klienty dané město nebo obec. Ing. Adler se domnívá, že zde chybí informace o celkové výši nákladů, které bude město nuceno v případě uzavření smlouvy vynaložit. Bc. Benešová vznesla dotaz na konkrétní případ, který nastal při přijetí rychnovské občanky. Jedná se o to, že město se o této skutečnosti dozvědělo až poté co byla klientka na odlehčovací službu přijata. Bc. Jaklová sdělila, že tato klientka se na odlehčovací službu dostala, tak, že se tam uvolnilo místo. Ing. Adler navrhl, aby maximální částka za jednoho občana činila měsíčně maximálně 10 tis. Kč. Zastupitelstvo města pověřuje starostu připravit smlouvu s Centrem sociálních služeb Jablonec nad Nisou, p. o., (poskytovatel) o poskytování odlehčovací služby obyvatelům města Rychnov u Jablonce nad Nisou, kteří spadají do okruhu osob odlehčovací služby poskytovatele s tím, že maximální výše příspěvku na jednoho občana bude činit měsíčně ,-Kč. ZM ukládá finančnímu výboru připravit rozpočtové opatření. 13 hlasů pro (jmenné hlasování list č. 1, návrh B) 3) Zastupitelstvo města projednalo žádost o prodloužení termínu k vybudování cesty na pozemku č O prodloužení zastupitelstvo již hlasovalo na minulém zasedání zastupitelstva, ale v návrhu usnesení byl chybně uveden datum. Zastupitelstvo města rozhodlo prodloužit termín pro vybudování cesty na pozemku č v souvislosti s usnesením č. 131/09/13 do Zároveň revokuje usnesení č. 99/07/15 13 hlasů pro (jmenné hlasování list č. 1, návrh C)

3 4) Zastupitelstvo města projednalo žádost p. Svobody o prodej části pozemku č. 1100/1 v k. ú. Pelikovice. Pan Svoboda navrhl cenu 80,-Kč/m2 z důvodu charakteru pozemku. Zastupitelé nejprve hlasovali o návrhu prodat tento pozemek za 246,-Kč/m2. Pan Svoboda sdělil, že tento pozemek je trvalý travní porost a domnívá se, že v tomto případě není cena 246,-Kč/m2 adekvátní. Zastupitelstvo města schválilo prodeje části pozemku č. 1100/1 o výměře 300 m2 v katastrálním území Pelíkovice a obci Rychnov u Jablonce nad Nisou za cenu 246,-Kč/m2 panu Petru Svobodovi. Náklady na převod uhradí žadatel. 6 hlasů pro, 7 se zdrželo (jmenné hlasování list č. 1, návrh D) usnesení nebylo přijato Zastupitelstvo města schválilo prodeje části pozemku č. 1100/1 o výměře 300 m2 v katastrálním území Pelíkovice a obci Rychnov u Jablonce nad Nisou za cenu 100,-Kč/m2 panu Petru Svobodovi. Náklady na převod uhradí žadatel. 12 hlasů pro, 1 se zdržel (jmenné hlasování list č. 1, návrh E) 5) Zastupitelstvo města jednalo o prodeji pozemku č. 1742/1 v k. ú. Rychnov u Jablonce nad Nisou. O tento pozemek požádal MUDr. Šmíd a dále p. Melichová. Oba žadatelé ve svých žádostech navrhli cenu nižší než je běžná a to z důvodu, že tento pozemek má velkou výměru. Starosta upozornil, že existuje ještě zájemce, který chce koupit tento pozemek i za cenu 850,- Kč/m2 ovšem s tím, že zde nechce stavět rodinný dům. Ing. Žabka upozornil na skutečnost, že se platí poměrně velké částky za vynětí ze zemědělského půdního fondu. Tuto skutečnost je třeba prověřit. RNDr. Hofrichter navrhl usnesení, které vyjasní, zda zastupitelé jsou ochotni prodat tento pozemek za standardní cenu nebo cenu nižší. Zastupitelstvo města rozhodlo, že prodej pozemku č. 1742/1/ o výměře 1888 m2 v k. a obci Rychnov u Jablonce nad Nisou se uskuteční za cenu 850,-Kč/m2. 11 hlasů pro, 2 se zdrželi (jmenné hlasování list č. 1, návrh F)

4 6) Zastupitelstvo projednalo žádost manželů Hudcových o prodej části pozemku č. 52 a části pozemku č. 59. Zastupitelstvo města schválilo prodej části pozemku č. 52 o výměře 97 m2 za cenu 850 Kč /m2 a části pozemku č. 59 o výměře 22 m2 za cenu 400,- Kč/m2 v k.ú. a obci Rychnov u Jablonce nad Nisou manželům Hudcovým s tím, že žadatel uhradí náklady na převod pozemků. 8 hlasů pro, 4 proti, 1 se zdržel (jmenné hlasování list č. 1, návrh G) 7) Zastupitelstvo města se seznámilo s žádostí p. Pezla o prodej části pozemku č o výměře 7 m2, na tomto pozemku se nachází stavba p. Pezla, což bylo zjištěno při realizaci komplexních pozemkových úpravách. Zastupitelstvo města rozhodlo zveřejnit úmysl prodeje části pozemku č o výměře 7 m2 v katastrálním území Rychnov u Jablonce nad Nisou. 12 hlasů pro, 1 se zdržel (jmenné hlasování list č. 1, návrh H) 8) Zastupitelstvo projednalo návrh na uzavření smlouvy o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene se společností ČEZ Distribuce ve věci umístění nového vrchního vedení NN stavba IE na pozemek č v k. ú a obci Rychnov u Jablonce nad Nisou Zastupitelstvo města v souladu s usnesením č. 76/08 ze dne a s usnesením č. 104/7/2011 ze dne schvaluje uzavření smlouvy o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene se společností ČEZ Distribuce, a.s., se sídlem Děčín 4, Teplická 874/8, PSČ , IČ: jako oprávněným z věcného břemene ve věci umístění nového vrchního vedení NN stavba IE na pozemek č v k. ú a obci Rychnov u Jablonce nad Nisou, za jednorázovou úplatu. Text schválené smlouvy tvoří přílohu zápisu z jednání zastupitelstva. 13 hlasů pro (jmenné hlasování list č. 2, návrh A) 9) Zastupitelstvo projednalo návrh na uzavření smlouvy o smlouvě budoucí o zřízení služebnosti inženýrské sítě na pozemcích 330/3, 394/1, 396, 430, 431 a 420 ve věci připravované stavby Kanalizační řad v ulici Lužická, Rychnov u Jablonce nad Nisou

5 Zastupitelstvo města schválilo uzavření smlouvy o smlouvě budoucí o zřízení služebnosti inženýrské sítě na pozemcích 330/3, 394/1, 396, 430, 431 a 420 ve věci připravované stavby Kanalizační řad v ulici Lužická, Rychnov u Jablonce nad Nisou se společností SVS, a.s. Přítkovská 1689, Teplice. 13 hlasů pro (jmenné hlasování list č. 2, návrh B) 10) Starosta uvedl problematiku výstavby na pozemcích v lokalitě Hranice. V současné době, zde zahájila firma GE a CA výstavbu rodinných domů. Vodoprávní úřad však nechce povolit domovní čističky odpadních vod. Starosta přivítal i přítomné občany bydlící v lokalitě Hranice. V platném územním plánu je plánovaná čistírna odpadních vod, která je nevhodně umístěna v blízkosti rodinných domů. Přítomní obyvatelé lokality Hranice jsou důrazně proti případné výstavbě této čistírny odpadních vod. Starosta navrhl vypracovat územní studii, která bude řešit odkanalizování této lokality. Jedinou možností, jak tuto situaci změnit je změna územního plánu nebo vypracování a schválení nového územního plánu. Obyvatelé Hranice dále upozornili na skutečnost, že stavebník zde realizuje stavby bez platného povolení. Starosta odpověděl, že je se stavebníkem již zahájeno řízení o odstranění stavby. Ing. Vágner upozornil, že případná studie by měla odrážet zájmy města, stavebníka i obyvatel Hranice, taky aby všichni byli spokojeni. Zastupitelstvo města potvrzuje vůli pokračovat ve vzájemné spolupráci při přípravě územní studie a přípravě výstavby inženýrských sítí v lokalitě Hranice s firmou Ge a CA s.r.o. IČ: Tato územní studie zohlední aktuální záměr odkanalizování širšího území včetně zahrnutí stávajících RD. 13 hlasů pro (jmenné hlasování list č. 2, návrh C) 11) Zastupitelstvo se seznámilo s informací ve věci pozemku pod Zahrádkárnou. Existuje možnost koupit tento pozemek za částku ,-Kč. Zastupitelé se po diskuzi shodli na tom, že pro město je tato transakce nezajímavá. Pozemek, který přiléhá k zahrádkárně je dle ÚP sportoviště.

6 Zastupitelstvo města rozhodlo koupit pozemek č v k. ú. Rychnov u Jablonce nad Nisou o výměře 242 m2 ve vlastnictví České republiky za částku ,-Kč. 13 hlasů proti (jmenné hlasování list č. 2, návrh D) usnesení nebylo přijato Zastupitelstvo města se rozhodlo pronajmout část pozemku č v k. ú. Rychnov u Jablonce nad Nisou za částku 30,-Kč/m2. 12 hlasů proti, 1 se zdržel (jmenné hlasování list č. 2, návrh E) usnesení nebylo přijato 12) Zastupitelstvo města projednalo návrh směny části pozemku č ve vlastnictví města za část pozemku č ve vlastnictví pana O. Kolka. Zastupitelstvo města schválilo směnu části pozemku č o výměře 829 m2 v hodnotě 10,- Kč / m2 ve vlastnictví města za část pozemku č o výměře 829 m2 v hodnotě 10,- Kč / m2 ve vlastnictví pana O. Kolka. 13 hlasů pro (jmenné hlasování list č. 2, návrh F) 13) Zastupitelstvo města projednalo návrh na prodej uvolněného bytu v čp Zastupitelstvo města rozhodlo zveřejnit úmysl prodeje bytu 3+1 s příslušenstvím v č. p. 472, ul. Nádražní v Rychnově u Jablonce nad Nisou, o celkové podlahové ploše 94,36 m2 vč. balkonu. Byt bude prodán nejvyšší nabídce obálkovou metodou. Minimální nabídnutá cena musí činit Kč. Nabídky na koupi bytu je možno podávat v uzavřené obálce s označením soutěž byt č. p. 472 nejpozději do hlasů pro (jmenné hlasování list č. 2, návrh G) 14) Zastupitelstvo města se seznámilo s návrhem na uvolnění částky 20 tis. Kč na výmalbu sálu v Besedě. Zastupitelstvo města schvaluje uvolnění částky ,- Kč na výmalbu kulturního sálu Beseda. 13 hlasů pro (jmenné hlasování list č. 2, návrh H)

7 15) Zastupitelstvo města se seznámilo s návrhem na uvolnění částky na rekonstrukci podlahy v hale Besedy. Zastupitelstvo města schvaluje uvolnění částky ,- Kč vč. DPH na rekonstrukci podlahy v hale Tovární 68, Rychnov u Jablonce n. N. ( 3613 pol. 5171). 13 hlasů pro (jmenné hlasování list č. 3, návrh A) 16) Zastupitelstvo se seznámilo s informací o vícepracích na zateplené budovy haly. 17) Zastupitelstvo města se seznámilo s návrhem na uvolnění částky na realizaci úpravy parkoviště u samoobsluhy. Starosta informoval, zastupitele, že rada města zrušila soutěž na úpravu parkoviště z důvodu, že město obdrželo pouze jednu nabídku. Není třeba proto jednat o uvolnění financí na tuto akci. 18) Zastupitelstvo města projednalo návrh na uvolnění financí na realizaci kuchyňského koutu, přívodu vody a zřízení odpadu a na výměnu radiátorů v knihovně. Zastupitelstvo města schvaluje uvolnění částky ,- Kč vč. DPH na přívod vody + zřízení odpadu do kuchyňky a částky ,- Kč vč. DPH na zařízení kuchyňského koutu s regály v knihovně v Rychnově u Jablonce nad Nisou. Zastupitelstvo města dále schvaluje uvolnění částky ,- Kč vč. DPH na výměnu radiátorů v knihovně v Rychnově u Jablonce nad Nisou 13 hlasů pro (jmenné hlasování list č. 3, návrh B) 19) Zastupitelstvo města projednalo návrh na uvolnění financí na realizaci výměny oken na MěÚ. Zastupitelstvo města schvaluje uvolnění částky ,- Kč vč. DPH na akci Okna MěÚ 490 v Rychnově u Jablonce nad Nisou. 13 hlasů pro (jmenné hlasování list č. 3, návrh C)

8 20) Předseda finančního výboru uvedl návrh na rozpočtové opatření. Jedinou problematickou vidí požadavek ZŠ a MŠ na navýšení příspěvku o 50 tis. Kč na zabezpečení počítačové sítě. K tomu vystoupil Mgr. Zikl, který zdůvodnil toto zabezpečení především nutností oddělit síť, kterou využívají učitelé od sítě, kterou využívají žáci. RNDr. Hofrichter opakovaně konstatoval, že ZŠ dostává od města příspěvek v rámci, kterého toto musí vedení školy řešit. RNDr. Vágai upozornil na možnost využívat služby, jako jsou Bakaláři, jedná se o externí řešení, které by mohlo vyřešit problém ZŠ. Jde o rozhodně levnější alternativní řešení. Zastupitelstvo města schvaluje navýšení příspěvku ZŠ a MŠ o 50 tis. Kč na zabezpečení počítačové infrastruktury. 4 hlasy pro, 6 proti, 1 se zdržel, 1 nehlasoval (jmenné hlasování list č. 3, návrh D) usnesení nebylo přijato Odešla zastupitelka Ing. Kalinová, počet přítomných zastupitelů 12. Do rozpočtového opatření nebude položka na navýšení příspěvku pro ZŠ zahrnuta. Zastupitelstvo schválilo rozp. opatření č hlasů pro, (jmenné hlasování list č. 3, návrh E) 21) Starosta informoval o potřebě zařadit vzhledem k pravděpodobnosti získání dotace na hasičský automobil CAS do rozpočtu roku 2016 odpovídající výdaj na pořízení tohoto automobilu. Vzhledem k předpokládanému úspěchu v získání dotace z MVČR na pořízení nového hasičského vozu ukládá zastupitelstvo zařadit do rozpočtu pro rok 2016 výdaj, odpovídající podílu vlastních prostředků na pořízení nové hasičské CAS. Zároveň ukládá starostovi ve spolupráci se starostou SDH zjistit přesnou specifikaci CAS a z ní vyplývající předpokládanou pořizovací cenu 11 hlasů pro, 1 nehlasoval (jmenné hlasování list č. 3, návrh F)

9 22) Starosta sdělil, že je třeba se rozhodnout pro jednu z variant projektové dokumentace na výstavbu konečné zastávky MHD. Předloženy byly celkem 4 varianty. Zastupitelé se shodli na variantě č. 2. Zastupitelstvo rozhodlo dokončit Projektovou dokumentaci na výstavbu konečné zastávky autobusu ve variantě č. 2 a následně zajistit stavební povolení a připravit výběrové řízení na dodavatele stavby. Případnou smlouvu o přeložce kabelu NN předložit zastupitelstvu ke schválení. 9 hlasů pro, 2 proti, 1 se zdržel (jmenné hlasování list č. 3, návrh G) 23) Starosta uvedl návrh na dokončení úprav západní části náměstí. RNDr. Vágai uvedl, že kontaktoval s jabloneckými architekty. Má představu spojit se s architektonickou fakultou liberecké univerzity s tím, že by si návrh řešení vzhledu náměstí vzali za své. RNDr. Vágai prosazuje komplexní řešení, které bude řešit náměstí jako celek. Zastupitelé diskutovali o návrhu na skácení stávajících stromů. Ing. Vágner upozornil na skutečnost, že část těchto stromů je vhodné k jejich stavu pokácet. Zastupitelstvo města souhlasí s pokácením 4 ks smrků v západní části náměstí dle předloženého návrhu. 7 hlasů pro, 4 proti, 1 se zdržel (jmenné hlasování list č. 3, návrh H) usnesení nebylo přijato Vzhledem k tomu, že nebylo schváleno kácení stromů nelze realizovat úpravy západní části náměstí. 24) Zastupitelstvo město projednalo návrh na to, zda nadále provozovat lyžařský vlek. Zastupitelé se shodli na tom, že existuje vůle nadále provozovat vlek. Zastupitelstvo města rozhodlo, že zajistí provoz lyžařského vleku vlastními prostředky. 12 hlasů pro (jmenné hlasování list č. 4, návrh A) 25) Zastupitelstvo města se seznámilo s návrhem na nové vyhlášky o zákazu konzumace alkoholických nápojů.

10 Zastupitelstvo města schvaluje vyhlášku o zákazu konzumace alkoholických nápojů na veřejných prostranstvích. 12 hlasů pro (jmenné hlasování list č. 3, návrh B) 26) Starosta podal informaci o zpracování místního akčního plánu, o připomínky k MAP bude město ještě požádáno. 27) Ing. Adler podal informaci o nové formě schvalování rozpočtu města. Materiál byl předložen v písemné formě. 28) Starosta předložil zastupitelům informaci k dohodě s manželi Hornovými ve věci pozemku pod konečnou zastávkou MHD. Jednání bylo ukončeno ve 20:30 hod. Ing. Martin Vágner místostarosta Bc. Tomáš Levinský starosta ověřitelé Ing. Miroslav Žabka Ing. Leoš Adler

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14.11.2011.

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14.11.2011. Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14.11.2011. Ověřitelé: ing. Jaromír Palán, Radek Veverka Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku přítomno 13 zastupitelů

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 19. 5. 2016 Čas zahájení 18:00 Ověřitelé: Ing. Petr Bartoň, Mgr. David Suržin Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 5. 11. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 5. 11. 2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 5. 11. 2015 Čas zahájení 18:00 Ověřitelé: Oldřich Preisler, Mgr. Miluše Bubeníková Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 1.7.2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 1.7.2013 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 1.7.2013 Čas zahájení: 19:05 Ověřitelé: M. Žabková, J. Dvořák Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání všech 15 zastupitelů

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14. 5. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14. 5. 2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14. 5. 2015 Čas zahájení: 18:05 Ověřitelé: Oldřich Preisler, Hana Topinková Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 30. 7. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 30. 7. 2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 30. 7. 2015 Čas zahájení: 18:05 Ověřitelé: Bc. Jaroslava Benešová, Oldřich Preisler Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 19. 3. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 19. 3. 2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 19. 3. 2015 Čas zahájení: 19:05 Ověřitelé: Ing. P. Bartoň, Mgr. D. Suržin Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14. 4. 2014 Čas zahájení: 19:05 Ověřitelé: mgr. Petra Svobodová, Milada Žabková Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 16.11.2009

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 16.11.2009 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 16.11.2009 Ověřitelé: M. Žabková, O. Preisler Přítomni: dle prezenční listiny, 9 přítomných zastupitelů Zápis ze dne 19.10.2009

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 17.2.2014

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 17.2.2014 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 17.2.2014 Čas zahájení: 19:05 Ověřitelé: Bc. Tomáš Levinský, Oldřich Preisler Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

16) Zastupitelstvo města projednalo žádost útulku Krásný Les na přesun již schváleného příspěvku na nákup odchytového vozidla do roku 2014.

16) Zastupitelstvo města projednalo žádost útulku Krásný Les na přesun již schváleného příspěvku na nákup odchytového vozidla do roku 2014. Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 16.12.2013 Čas zahájení: 19:05 Ověřitelé: ing. M. Vágner, mgr. P. Svobodová Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 30. 8. 2010

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 30. 8. 2010 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 30. 8. 2010 Ověřitelé: Mgr. H. Zemínová, Ing. D. Hofrichter Přítomni: dle prezenční listiny Zápis: Zápis zastupitelstva ze dne

Více

Zápisy ze zasedání zastupitelstva ze dne 11.3.2013 a 25.3.2013 byly bez připomínek schváleny.

Zápisy ze zasedání zastupitelstva ze dne 11.3.2013 a 25.3.2013 byly bez připomínek schváleny. Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnov u Jablonce nad Nisou ze dne 8.4.2013 Čas zahájení jednání : 19.05 Ověřitelé: Ing. M. Žabka, Mgr. I. Čaňková Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 24.5.2010

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 24.5.2010 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 24.5.2010 Ověřitelé: R. Veverka, Ing. J. Mrázek Přítomni: dle prezenční listiny Zápis: Zápis zastupitelstva ze dne 26.4.2010

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14.12.2009

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14.12.2009 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14.12.2009 Ověřitelé: MUDr. J. Zetek, R. Veverka Přítomni: dle prezenční listiny, 11 přítomných zastupitelů Zápis ze dne 16.11.2009

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14. 7. 2014 Čas zahájení: 19:05 Ověřitelé: Ing. M. Vágner, Ing. M. Žabka Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 19.12.2011.

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 19.12.2011. Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 19.12.2011. Starosta města představil nové zastupitele Mgr. Petru Svobodovou a p. Tomáše Levinského, kteří také na místě složili

Více

Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne 26.9.2018 od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Přítomni zastupitelé: 8 členů ZO JUDr. Stanislav Němec, František Gořalík,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 16. 6. 2014 Čas zahájení: 19:05 Ověřitelé: Ing. Jaromír Palán, Jaroslav Dvořák Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 12.8.2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 12.8.2013 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 12.8.2013 Čas zahájení: 19:05 Ověřitelé: Oldřich Preisler, Dana Kozáková Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 4.11.2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 4.11.2013 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 4.11.2013 Čas zahájení: 19:05 Ověřitelé: ing. M. Žabka, R. Veverka Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání všech

Více

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 3. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 24. 2. 2015 www.jevisovka.

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 3. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 24. 2. 2015 www.jevisovka. Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 3. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 24. 2. 2015 www.jevisovka.cz Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 3.

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 21.12.2007 v 17.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 21.12.2007 se konalo 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

Zápis z 2. zasedání obecního zastupitelstva ze dne 12. 3. 2012

Zápis z 2. zasedání obecního zastupitelstva ze dne 12. 3. 2012 Zápis z 2. zasedání obecního zastupitelstva ze dne 12. 3. 2012 Zasedání se zúčastnilo dle prezenční listiny 7 členů zastupitelstva. Zasedání zahájil v 19. 10 hod. a řídil starosta Bc. Václav Choutka. Přivítal

Více

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne 31.8.2017 v 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni - zastupitelé: 8 členů ZO JUDr. Stanislav Němec, František Gořalík,

Více

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Z Á P I S č. 14/2016 ze zasedání zastupitelstva města dne

Z Á P I S č. 14/2016 ze zasedání zastupitelstva města dne Z Á P I S č. 14/2016 ze zasedání zastupitelstva města Přítomni: Ing. P. Bartoš, MBA, I. Ptáčková, Ing. V. Urbánek, Bc. J. Sochor, Ing. E. Hromada, Ph.D., F. Hudek, H. Bartíková, Ing. P. Pelešková, T. Hykeš,

Více

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/91/2018 Schválení programu 91. schůze Rady města Uničova

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 41. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 41. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 41 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 21. března 2018 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Pavel KLOBUCKÝ Jana KUBELKOVÁ Zdeněk

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 4 ze dne 04.03.2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 4 ze dne 04.03.2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 4 ze dne 04.03.2015 Přítomní: viz prezenční listina přítomno 14 zastupitelů Návrhová komise Jiří Nevídal, Pavel Relich Ověřovatelé zápisu Pavel Viktorin, Ing. Robert

Více

2. Schválení programu Místostarostka obce seznámila přítomné s navrženým programem:

2. Schválení programu Místostarostka obce seznámila přítomné s navrženým programem: ZÁPIS z 9. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy, konaného dne 07. 05. 2015 od 19,30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kratonohách Přítomní členové zastupitelstva obce: Bc. Jiří Štěpánek,

Více

Obec Třanovice. Zápis. z 12. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod.

Obec Třanovice. Zápis. z 12. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod. Obec Třanovice Zápis z 12. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE konaného dne 19.9.2016 v 18. 00 hod. Přítomno dle presenční listiny 11 členů ZO Třanovice, 4 omluveni 1 občan Zahájení Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v hod.

Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v hod. Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Hosté: Korek Vladimír, Svoboda Miroslav, Havelka Pavel, Adámek Karel, Illek František,

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od 19.30 hod na obecním úřadě Přítomni: Omluvena: H. Růžičková, J. Soukup, Ing. A. Koucký, M. Řípa,

Více

Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se šest členů

Více

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 05. 03. 2015 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

Usnesení č. 13/15Z/2013: Zastupitelstvo města Šluknov projednalo a bere na vědomí návrh

Usnesení č. 13/15Z/2013: Zastupitelstvo města Šluknov projednalo a bere na vědomí návrh Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka.

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka. Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka.cz Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 19.

Více

Usnesení z 4. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne od hodin v kanceláři starosty města!upraveno!

Usnesení z 4. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne od hodin v kanceláři starosty města!upraveno! Usnesení z 4. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne 27.3.2017 od 13.30 hodin v kanceláři starosty města!upraveno! Přítomni: dle prezenční listiny - 4, od 15 hodin - hlasování 5 (Mgr. Tojmarová) RAM

Více

Zápis o průběhu 32. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 32. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 32. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 07. 06. 2018 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

Zápis z 6. zasedání obecního zastupitelstva ze dne 29. 9. 2014

Zápis z 6. zasedání obecního zastupitelstva ze dne 29. 9. 2014 Zápis z 6. zasedání obecního zastupitelstva ze dne 29. 9. 2014 Zasedání zahájil v 19. 00 hodin a řídil starosta Bc. Václav Choutka. Starosta přivítal zastupitele a hosty z řad veřejnosti, konstatoval,

Více

Zápis z XIII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Horní Stropnice konané dne

Zápis z XIII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Horní Stropnice konané dne Zápis z XIII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Horní Stropnice konané dne 14. 3. 2017 Číslo ZO: XIII/2017 Přítomno zastupitelů: 14 Nepřítomni a omluveni: 0 Nepřítomni a neomluveni: p. Vrbata Přítomno

Více

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice. Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin.

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice. Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin. Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne 19.12. 2016 od 17,00 hodin. Usnesení č. 105-119/2016 Zasedání Zastupitelstva města Netolice (dále

Více

Zápis č. 11 ze zastupitelstva obce Šitbořice, které se konalo dne v hod. v obřadní síni OÚ Šitbořice Přítomni: viz prezenční listina

Zápis č. 11 ze zastupitelstva obce Šitbořice, které se konalo dne v hod. v obřadní síni OÚ Šitbořice Přítomni: viz prezenční listina Zápis č. 11 ze zastupitelstva obce Šitbořice, které se konalo dne 26.05.2016 v 19.00 hod. v obřadní síni OÚ Šitbořice Přítomni: viz prezenční listina Volba ověřovatelů zápisu: navrženi Ing. Josef Zelinka,

Více

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin.

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin. Město Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne 24.09.2018 od 17,00 hodin. Usnesení č. 42-53/2018 Zasedání Zastupitelstva města Netolice (dále jen zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Zápis č. 8/2017. ze zasedání Zastupitelstva obce Tehovec konaného dne Zastupitelé - Trojánková, Hořický, Hájková, Šťastný

Zápis č. 8/2017. ze zasedání Zastupitelstva obce Tehovec konaného dne Zastupitelé - Trojánková, Hořický, Hájková, Šťastný Zápis č. 8/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Tehovec konaného dne 7. 11. 2017 Přítomni: Omluveni: Starostka - Šmoldasová Zastupitelé - Trojánková, Hořický, Hájková, Šťastný Hrouda, Lískovec Hosté: občané

Více

Soubor usnesení - 2/ZM/2015

Soubor usnesení - 2/ZM/2015 Soubor usnesení - 2/ZM/2015 Konáno dne: 25.2.2015 Řádné zastupitelstvo města Hrádek nad Nisou * Město Hrádek nad Nisou, Horní náměstí 73, 463 34 Hrádek nad Nisou, IČ:00262854 * 2/19/ZM/15 - Program 2.

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 11.12.2016 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 17 hostů

Více

U S N E S E NÍ. Usn. č. R 1258/02-13 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 18.09.2012.

U S N E S E NÍ. Usn. č. R 1258/02-13 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 18.09.2012. U S N E S E NÍ z 57. schůze Rady města Kojetína, konaného dne 13. února 2013, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Radějovice, dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Radějovice, dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Radějovice, 251 68 dne 2.11.2009 Přítomni: PhDr. L. Ondráček F. Borovička Ing. H. Křížová F. Kubelka E. Risová M. Reitinger Omluven: Š. Kovaříková Přítomní občané:

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 20.1.2014

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 20.1.2014 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 20.1.2014 Čas zahájení:19:05 Ověřitelé: ing. Jaroslav Palán, Jaroslav Dvořák Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Z Á P I S. z 19. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 19. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 19. zasedání ZM Sedlice konaného dne 27.1.2016 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 10 členů zastupitelstva. Omluveni: p. František Doušek 1. Zahájení Starosta města

Více

Zápis a usnesení z jednání rady města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 24. 1. 2011

Zápis a usnesení z jednání rady města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 24. 1. 2011 Zápis a usnesení z jednání rady města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 24. 1. 2011 Přítomni: Ing. F. Chlouba, RNDr. T. Hofrichter PhD., O. Preisler, R. Veverka, Mgr. I. Čaňková Hosté: předseda finančního

Více

Zápis o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 26. 02. 2019 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starostka obce Mgr. Gabriela Šmerdová zahájila

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Krásněves č. 10/2016 Místo konání: Obecní úřad Krásněves zahájení zasedání dne 13.5.2016 v 19,00 hod. Počet přítomných

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 15.10.2015, od 19:00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 15.10.2015, od 19:00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 15.10.2015, od 19:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Lukavec u Hořic (dále jen "zastupitelstvo")

Více

Z á p i s z 11. schůze Zastupitelstva města Hostinné, konané dne 12.11.2012 od 17:00 hod v zasedací místnosti městského úřadu

Z á p i s z 11. schůze Zastupitelstva města Hostinné, konané dne 12.11.2012 od 17:00 hod v zasedací místnosti městského úřadu MĚSTO HOSTINNÉ Z á p i s z 11. schůze Zastupitelstva města Hostinné, konané dne 12.11.2012 od 17:00 hod v zasedací místnosti městského úřadu Přítomni: 17 zastupitelů města dle prezenční listiny Omluveni:

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Písečné č. 4/2017 ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Písečné č. 4/2017 ze dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Písečné č. 4/2017 ze dne 19.8. 2017 Místo konání: Obec Písečné knihovna, Písečné 25 Doba konání: sobota 19.8. 2017, 19.00 hod Přítomni: viz. prezenční listina, 5 členů

Více

USNESENÍ. ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 5. září /2016/ZM

USNESENÍ. ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 5. září /2016/ZM USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 5. září 2016 07/2016/ZM I. ZM bere na vědomí: 07.2016/16ZM-b) Zastupitelstvo města Ledeč nad Sázavou bere na vědomí informaci o

Více

Z Á P I S. ad 2) PROGRAM

Z Á P I S. ad 2) PROGRAM Z Á P I S ze 42. veřejného zasedání zastupitelstva městyse (ZM) Nepomyšl, konaného dne 30.5.2014 od 19.00 hodin do 19.39 hodin v zasedací místnosti úřadu městyse Přítomni: Josef Lněníček, Miloš August,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.2 / 2015, které se konalo dne 28. 1. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.2 / 2015, které se konalo dne 28. 1. 2015 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.2 / 2015, které se konalo dne 28. 1. 2015 Přítomni : Leo Kordas, Marcela

Více

5. veřejné zasedání Zastupitelstva města 21.11.2010 Příloha zápisu

5. veřejné zasedání Zastupitelstva města 21.11.2010 Příloha zápisu Z důvodu zajištění ochrany osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů, je zveřejňováno upravené znění usnesení Zastupitelstva města Benátky nad

Více

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015.

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:45 hodin.

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 12/2013

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 12/2013 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 12/2013 Program 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Projednání návrhu na vyhlášení

Více

Obec Krhová. Hlavní 205, Krhová, IČ: ZÁPIS. ZE SCHŮZE RADY OBCE KRHOVÁ č. 45. KONANÉ DNE od hod.

Obec Krhová. Hlavní 205, Krhová, IČ: ZÁPIS. ZE SCHŮZE RADY OBCE KRHOVÁ č. 45. KONANÉ DNE od hod. Obec Krhová Hlavní 205, 756 63 Krhová, IČ: 1265750 ZÁPIS ZE SCHŮZE RADY OBCE KRHOVÁ č. 45 KONANÉ DNE 21. 3. 2017 od 16.00 hod. POČET PŘÍTOMNÝCH ČLENŮ RADY OBCE KRHOVÁ Ing. Kateřina Halaštová - přítomna

Více

Zápis ze 7. jednání Zastupitelstva obce Přibice konaného dne

Zápis ze 7. jednání Zastupitelstva obce Přibice konaného dne konaného dne 17. 6. 2019 Místo konání: Čas zahájení jednání: Zasedací místnost Obecního úřadu obce Přibice 18:00 hod. Přítomni (bez titulů v abecedním pořadí): Miroslav Effenberger, Věra Ficková, Petr

Více

USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016

USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Projednání návrhu na vyhlášení záměru na

Více

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 z 10. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 23. února 2016

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 z 10. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 23. února 2016 Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 10. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 23. února 2016 www.jevisovka.cz Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby konaného dne 12. 05. 2016, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hod. starostou

Více

Zápis a usnesení 32. jednání zastupitelstva Obce Dalovice konaného dne od 18,00 hodin ve Společenském objektu Dalovice

Zápis a usnesení 32. jednání zastupitelstva Obce Dalovice konaného dne od 18,00 hodin ve Společenském objektu Dalovice Zápis a usnesení 32. jednání zastupitelstva Obce Dalovice konaného dne 28. 08. 2017 od 18,00 hodin ve Společenském objektu Dalovice Přítomni: Ing. Tomáš Buriánek, MUDr. Marek Kalenda, Jiří Karas, Ing.

Více

Zápis z 03/2017 zasedání zastupitelstva obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne , od hodin v hasičské zbrojnici

Zápis z 03/2017 zasedání zastupitelstva obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne , od hodin v hasičské zbrojnici Zápis z 03/2017 zasedání zastupitelstva obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne 26. 4. 2017, od 18.00 hodin v hasičské zbrojnici 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva 03/2017

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 10.3.2017, od 19:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Lukavec u Hořic (dále jen "zastupitelstvo") bylo

Více

Usnesení, výsledky projednání a hlasování Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 20 ze dne

Usnesení, výsledky projednání a hlasování Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 20 ze dne Usnesení, výsledky projednání a hlasování Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 20 ze dne 23.05.2018 Jedná se o upravenou verzi z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných údajů dle zákona

Více

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne 22. 11. 2018, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Vranov (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Rada města Červený Kostelec. Usnesení z 23. jednání

Rada města Červený Kostelec. Usnesení z 23. jednání Červený Kostelec Usnesení z 23. jednání Rady města Červený Kostelec konané dne 27.11.2017 R-2017/23/1-23. Červený Kostelec 27.11.2017 Informace o průběhu příprav a realizaci investičních akcí informace

Více

Z Á P I S. z 41. jednání zastupitelstva Obce Stožec konaného dne 21.1.2014 ve Stožci

Z Á P I S. z 41. jednání zastupitelstva Obce Stožec konaného dne 21.1.2014 ve Stožci Z Á P I S z 41. jednání zastupitelstva Obce Stožec konaného dne 21.1.2014 ve Stožci Termín konání zasedání byl určen a zveřejněn dosavadním starostou obce na úřední desce OÚ Stožec dne 14.1.2014. Jednání

Více

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 4. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 9. dubna 2015 www.jevisovka.

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 4. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 9. dubna 2015 www.jevisovka. Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 4. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 9. dubna 2015 www.jevisovka.cz Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila

Více

Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 24.10.2016 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

Zápis z 15. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z 15. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis z 15. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne 9. 3.2017 od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni: 8 členů ZO JUDr. Stanislav Němec, František Gořalík, RNDr. Ladislav

Více

Zápis z 12. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z 12. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Obecní úřad Žeranovice, Žeranovice čp. 1, 769 01 Holešov Zápis z 12. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne 25.8.2016 od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni: 8 členů

Více

Příloha k usnesení. z 3. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v 16. hodin v zasedací síni obecního úřadu

Příloha k usnesení. z 3. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v 16. hodin v zasedací síni obecního úřadu 03/03/2019- ZO-U Příloha k usnesení z 3. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 25. 3. 2019 v 16. hodin v zasedací síni obecního úřadu Přítomni: dle prezenční listiny Program: 1. Zpráva KV 2. Zpráva

Více

Zápis ze 5. zasedání obce Libčany ve volebním období

Zápis ze 5. zasedání obce Libčany ve volebním období Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Libčany ve volebním období 2014-2018 ze dne 21. 4. 2015 od 19.00 hod. Přítomni zastupitelé (viz. prezenční listina):,mgr. Jaroslava Slavíková, Hana Fejglová, Ing.

Více

Důvodová zpráva. Předmět výkupu vlastní M. P.

Důvodová zpráva. Předmět výkupu vlastní M. P. Důvodová zpráva A) 1. výkup části st.p.č. 222/11 a části p.p.č. 814/17, geometrickým plánem nově označené jako p.p.č. 814/20 o výměře 52 m 2 v k.ú. Jablonecké Paseky Oddělení správy komunikací podalo podnět

Více

Zápis z 24. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 24. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 24. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 15.02.2017 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 6 členů

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Benešov dne

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Benešov dne Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Benešov dne 17.09.2012 1) Program Program byl schválen 24 hlasy pro, 0 proti, 0 zdržení. 2) Návrhová komise USNESENÍ č. 361-16/2012/ZM ze dne 17.09.2012 Zastupitelstvo

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného 12. 12. 2017 A) Zastupitelstvo schvaluje: 1. Program jednání zastupitelstva. 2. Zapisovatele usnesení Tomáš Hes. 3. Ověřovatele usnesení Miroslav

Více

Zápis č. 7/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 7/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 7/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 08.08.2016 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,30 hod. Přítomni členové

Více

3. Schválení programu Starosta obce pan M. Veselý seznámil přítomné s navrženým zněním programu. Navržený program zní takto: 1.

3. Schválení programu Starosta obce pan M. Veselý seznámil přítomné s navrženým zněním programu. Navržený program zní takto: 1. Z Á P I S z 21. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy konaného dne 16.05.2016 od 20,00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kratonohách Přítomní členové zastupitelstva obce: Marek Veselý,

Více

Anonymizovaný dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. ZÁPIS z 62/VII. schůze Rady městské části Brno-Chrlice ze dne

Anonymizovaný dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. ZÁPIS z 62/VII. schůze Rady městské části Brno-Chrlice ze dne RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI, CHRLICKÉ NÁM. 4, 643 00 BRNO Anonymizovaný dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů ZÁPIS z 62/VII. schůze Rady městské části Brno-Chrlice ze dne 31. 8. 2016 Přítomni dle

Více

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 14.1.2015 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č.

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 14.1.2015 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č. Zápis ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 14.1.2015 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č. 1/2015 Č.j. 16/2015/1 Přítomni: Daniela Javorčeková, Magda

Více

Zápis č. 4/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 4/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 4/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 24.04.2017 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,30 hod. Přítomni členové

Více

Usnesení ze 4. zasedání Zastupitelstva města Cvikov ze dne 5. března 2015

Usnesení ze 4. zasedání Zastupitelstva města Cvikov ze dne 5. března 2015 Usnesení ze 4. zasedání Zastupitelstva města Cvikov ze dne 5. března 2015 Účast: z 21 členů zastupitelstva přítomno 18 (p. Michal Vojtěch přišel v 17:26 hodin) Omluveni: PharmDr. Jarmila Skopová, Jan Straka,

Více

Zápis z jednání XVI. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Horní Stropnice konané dne

Zápis z jednání XVI. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Horní Stropnice konané dne Zápis z jednání XVI. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Horní Stropnice konané dne 26. 9. 2017 Číslo ZO: XVI/2017 Přítomno zastupitelů: 13 Nepřítomni a omluveni: p. Šupler, p. Vrbata Nepřítomni a neomluveni:

Více

Zápis č. 7/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 7/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 7/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 06.08.2018 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,30 hod. Přítomni členové

Více

3. Schválení programu Starosta obce pan M. Veselý seznámil přítomné s navrženým zněním programu. Navržený program zní takto: 1.

3. Schválení programu Starosta obce pan M. Veselý seznámil přítomné s navrženým zněním programu. Navržený program zní takto: 1. Z Á P I S z 20. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy konaného dne 07. 04. 2016 od 20,00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kratonohách Přítomní členové zastupitelstva obce: Marek Veselý,

Více

starostovi předložit žádost o poskytnutí dotace na zasedání Zastupitelstva městského obvodu Hrabová.

starostovi předložit žádost o poskytnutí dotace na zasedání Zastupitelstva městského obvodu Hrabová. z jednání Rady městského obvodu Hrabová, konaného dne 19. 6. 2017 ------------------------------------------------------------------------------------------- ---------------------- 70/1547.) Rada městského

Více

Zápis a usnesení 25. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE dne 28.11. 2012 v 16 30 hod.

Zápis a usnesení 25. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE dne 28.11. 2012 v 16 30 hod. Zápis a usnesení 25. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE dne 28.11. 2012 v 16 30 hod. PŘÍTOMNI: Miroslav Nogol, Petra Szczuková, Roman Pientok, Jan Ondraczka, Petr Riedel, Tomáš Kubala, Jindřich Mackowski

Více

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 5/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky.

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 5/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky. Obec Kořenice Zastupitelstvo obce Kořenice Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, číslo 6, konaného dne 20. 5. 2015, od 17.00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Kořenice bylo zahájeno v 17.00

Více

Městský obvod Pardubice II Úřad městského obvodu Pardubice II

Městský obvod Pardubice II Úřad městského obvodu Pardubice II Městský obvod Pardubice II Úřad městského obvodu Pardubice II Chemiků 128, 530 09 Pardubice Z á p i s z 69. jednání Rady městského obvodu Pardubice II, konaného dne 14. 6. 2018 v 16:30 hodin v budově Úřadu

Více