Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne"

Transkript

1 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne Čas zahájení 18:00 Ověřitelé: Ing. Petr Bartoň, Mgr. David Suržin Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání 13 zastupitelů Zápis ze zasedání zastupitelstva ze dne byl schválen. Program: 1) Informace starosty 2) Pozemky 3) Uvolnění finančních prostředků 4) Rozpočtové opatření 5) DPMLJ čerpání finančních prostředků z IROP 6) Žádost o finanční pomoc ČZS Rychnov u Jablonce nad Nisou 7) Opěrná zeď ul. Mlýnská hlasů pro (jmenné hlasování list č. 1, návrh A) 1) Starosta informoval o dotaci na pořízení nového automobilu CAS pro jednotku sboru dobrovolných hasičů a o dotaci na přístavbu hasičské zbrojnice. Dále podal informaci o připravovaných vyhláškách o poplatku za psy a nutnosti upravit vyhlášku o poplatku za komunální odpad. Starosta také sdělil, že v současné době probíhá převod nemovitosti Tilia do vlastnictví města. 2) Zastupitelstvo města projednalo žádost manželů Fučíkových o prodej pozemku č. 397 o výměře 217 m2, části pozemku č. 398 o výměře cca 550 m2 a části pozemku č. 396 o výměře cca 140 m2. Místostarosta navrhl realizovat prodej s ohledem na obdobné prodeje v místě za částku 200,-Kč/m2. Žadatel p. Fučík se k tomuto návrhu vyjádřil tak, že pro ně je tato cena nepřiměřená, protože pozemek, který chtějí zakoupit je svažitý a pro město nepoužitelný. Zastupitelstvo města schválilo prodej pozemku č. 397 o výměře 217 m2, části pozemku č. 398 o výměře cca 550 m2 a části pozemku č. 396 o výměře cca 140 m2 v k. ú. Rychnov u Jablonce nad Nisou za cenu 200,- Kč / m2 manželům Fučíkovým. Náklady na převod uhradí žadatel. Sleva z ceny pozemku se poskytuje s ohledem na charakter pozemků, které jsou svažité, nejsou zastavitelné a na jejich část zasahuje záplavové pásmo Mohelky. 5 hlasů pro, 2 hlasy proti, 6 se zdrželo (jmenné hlasování list č. 1, návrh B) usnesení nebylo přijato Starosta navrhl realizovat tento prodej za 150,-Kč/m2. Zastupitelstvo města schválilo prodej pozemku č. 397 o výměře 217 m2, části pozemku č. 398 o výměře cca 550 m2 a části pozemku č. 396 o výměře cca 140 m2 v k. ú. Rychnov u Jablonce nad Nisou za cenu 150,- Kč / m2 manželům Fučíkovým. Náklady na převod uhradí žadatel. Sleva z ceny pozemku se poskytuje s ohledem na charakter pozemků, které jsou svažité, nejsou zastavitelné a na jejich část zasahuje záplavové pásmo Mohelky. 9 hlasů pro, 1 proti, 3 se zdrželi (jmenné hlasování list č. 1, návrh C)

2 3) Zastupitelstvo města projednalo návrh na zveřejnění úmyslu prodeje části pozemku č. 139,141 a 142 v k. ú. Rychnov u Jablonce nad Nisou. Zastupitelstvo města rozhodlo zveřejnit úmysl prodeje části pozemku č. 139, 141 a č. 142 o celkové výměře cca 250 m2 v k. ú. Rychnovu Jablonce nad Nisou. 12 hlasů pro, 1 se zdržel (jmenné hlasování list č. 1, návrh D) 4) Zastupitelstvo města projednalo návrh na zveřejnění úmyslu směny části pozemku č m2 za část pozemku č v k. ú. Rychnov u Jablonce nad Nisou. Zastupitelstvo města schválilo úmysl směny části pozemku č o výměře 10 m2 za část pozemku č o výměře 10 m2 v k. ú. Rychnovu Jablonce nad Nisou. 13 hlasů pro (jmenné hlasování list č. 1, návrh E) 5) Zastupitelstvo města projednalo návrh na zveřejnění úmyslu prodeje pozemku č. 1898/2 v k. ú. Rychnov u Jablonce nad Nisou. Zastupitelstvo města schválilo úmysl prodeje pozemku č. 1898/2 o výměře 891 m2 v k. ú. Rychnovu Jablonce nad Nisou. 13 hlasů pro (jmenné hlasování list č. 1, návrh F) 6) Zastupitelstvo města projednalo žádost p. Salabové o prodej části pozemku č, 1055/1 v k. ú. Rychnov u Jablonce nad Nisou. Pozemek je zatížen ochranným pásmem VN. Zastupitelé diskutovali jaký způsobem v takovém případě stanovit cenu pozemku, nakonec byla stanovena cena 250,-Kč/m2 v ochranném pásmu VN a zbytek pozemku za 850,-Kč/m2. Bylo konstatováno, že bude také nutné vyřešit zábor části tohoto pozemku p. Kakosem. Zastupitelstvo města schválilo prodej části pozemku č. 1055/1 o výměře cca 792 m2 v k.ú. a obci Rychnov u Jablonce nad Nisou za účelem výstavby RD z toho 612 m2 za cenu 850,- / m2 Kč a 180 m2 za cenu 250Kč/m2 z důvodu zatížení ochranným pásmem VN paní Ivaně Salabové. Podmínkou prodeje pozemku je odkup plynovodní, vodovodní a kanalizačních přípojek. Zároveň ukládá MěÚ zajistit vyčištění pozemku od černé skládky. 13 hlasů pro (jmenné hlasování list č. 1, návrh G) 7) Starosta navrhl odložit projednání návrhu na uzavření smlouvy o právu k provedení stavby se společností AL-SOLID s.r.o. z důvodu, že v místech plánované stavby má ještě dojít k průzkumným pracím souvisejících s průzkumem podzemní továrny.

3 Zastupitelstvo města rozhodlo odložit návrh na uzavření smlouvy o právu k provedení stavby Přístupová cesta k pozemkům č. 276/6, 275 a č. 276/1 v k. ú. Rychnov u Jablonce nad Nisou na pozemcích č. 276/6, 262, 275 v k. ú. Rychnov u Jablonce nad Nisou, se společností AL-SOLID s.r.o., Tovární 716, Rychnov u Jablonce nad Nisou do doby než bude proveden průzkumný vrt na těchto pozemcích a ověří se existence podzemních chodeb. 13 hlasů pro (jmenné hlasování list č. 1, návrh H) 8) Zastupitelstvo města jednalo o znovu předložené žádosti p. Vaskové o řešení opravy opěrné zdi u domu Mlýnská 30. Přítomná žadatelka požádala o znovu zvážení celého problému a řešení např. již původně navrhovanou směnou. Předala také starostovi žádost majitelů a nájemníků domu čp. 30 o řešení opravy této opěrné zdi. Starosta opět připomněl, že není zcela jasné jako funkci tato opěrná zeď má. RNDr. Hofrichter sdělil, že se domnívá, že navrhovaná směna je určitým řešením a po provedené směně se ukáže, zda je nutné opěrnou zeď opravit či nikoli. Zastupitelstvo města rozhodlo zveřejnit úmysl směny pozemku č. 788/1 výměře cca 14 m2 a části pozemku č. 856/4 o výměře cca 11 m2 v k. ú. Rychnov u Jablonce nad Nisou. 8 hlasů pro, 4 proti, 1 se zdržel (jmenné hlasování list č. 2, návrh A) 9) Zastupitelstvo města se seznámilo s námitkou p. Klimpery ve věci odkanalizování navrhovaného rodinného domu na pozemku č. 3488/7 v k. ú. Rychnov u Jablonce nad Nisou lokalita Hranice. Zároveň p. Klimpera požádal o udělení výjimky na dobu 5 až 10 let na vybudování individuálního odkanalizování s tím, že v budoucnu se napojí na řádnou kanalizaci. Město však takovou výjimku nemůže, poskytnou, ale lze uplatnit tento rozpor při projednávání nového územního plánu. Zastupitelstvo města pověřuje Stavební úřad Rychnov u Jablonce n. N. evidovat žádost pana Klimpery a jeho námitky uplatnit při projednávání nového územního plánu. 12 hlasů pro (jmenné hlasování list č. 2, návrh B) 10) Zastupitelstvo města projednalo žádost Mlýnská s.r.o. o prodloužení termínu kolaudace stavby do Jednatel společnosti Ing. Klíma opět seznámil zastupitele s postupem přípravných prací. Na dotaz RNDr. Hofrichtera, zda už došlo k zahájení stavebních prací, odpověděl Ing. Klíma, že zatím ne. Zastupitelstvo města souhlasí s prodloužením termínu kolaudace stavby bytového domu Mlýnská do hlasů pro, 3 proti, 1 se zdržel (jmenné hlasování list č. 2, návrh C)

4 11) Zastupitelstvo města projednalo návrh na uvolnění finanční částky ve výši 150 tis. na opravu fasády Sokolská 570. Zastupitelstvo města schvaluje uvolnění částky ,- na opravu fasády Sokolská čp hlasů pro (jmenné hlasování list č. 2, návrh D) 12) Zastupitelstvo města projednalo návrh na uvolnění finanční částky ,- Kč na přístavbu a rekonstrukci hasičské zbrojnice. Zastupitelstvo města schvaluje uvolnění částky ,- Kč na přístavbu a rekonstrukci hasičské zbrojnice. 12 hlasů pro, 1 nehlasoval (jmenné hlasování list č. 2, návrh E) 13) Zastupitelstvo města projednalo návrh na uvolnění finanční částky 300 tis. Kč na opravy na bytovém hospodářství. Zastupitelstvo města schvaluje uvolnění částky ,- Kč na opravy a havárie na bytové hospodářství v Rychnově u Jablonce nad Nisou. 13 hlasů pro (jmenné hlasování list č. 2, návrh F) 14) Zastupitelstvo města projednalo návrh na uvolnění finanční částky ,- Kč na opravu krytů topení v MŠ. Zastupitelstvo města schvaluje uvolnění částky ,- Kč na opravu krytů topení v MŠ ul. Hřbitovní 671 v Rychnově u Jablonce nad Nisou. 13 hlasů pro (jmenné hlasování list č. 2, návrh G) 15) Zastupitelstvo města projednalo návrh na rozpočtové opatření č. 5. Předseda finančního výboru Ing. Adler informoval zastupitele o tomto návrhu a především o nutnosti vynaložit poměrně vysokou částku na energetické štítky a kontroly kotlů i v nájemních bytech. K tomuto problému byla zastupitelům předána stanovisko právní kanceláře města, které potvrdilo povinnost města tyto kontroly provést. Zastupitelstvo schválilo rozp. opatření č hlasů pro (jmenné hlasování list č. 2, návrh H)

5 16) Zastupitelstvo města předložený návrh k čerpání dotačních prostředků z Integrovaného regionálního operačního programu Dopravním podnikem měst Liberec a Jablonec. Zastupitelstvo města bere na vědomí informaci o snaze Dopravního podniku měst Liberce a Jablonce nad Nisou, a.s. (dále jen DPMLJ) žádat o podporu v rámci specifického cíle 1.2 ROP v aktivitě Nízkoemisní a bezemisní vozidla a Telematika pro veřejnou dopravu (ve specifikaci v důvodové zprávě); schvaluje v kontextu s tímto projektem DPMLJ úmysl financování dopravní obslužnosti zajišťované DPMLJ jako vnitřním provozovatelem s účinností od na základě smlouvy o veřejných službách v přepravě cestujících, a to na dobu deseti let, minimálně za podmínek a v rozsahu dopravní obslužnosti zajišťované smluvně tímto podnikem pro svazek obcí Dopravní sdružení obcí Jablonecka pro rok 2016; ukládá starostovi města, deklarovat tento úmysl ve svazku obcí Dopravní sdružení obcí Jablonecka pro rok 2016 a hlasovat v orgánech sdružení v kontextu s tímto úmyslem. 10 hlasů pro, 3 se zdrželi (jmenné hlasování list č. 3, návrh A) 17) Zastupitelstvo města projednalo žádost Českého svazu zahrádkářů v Rychnově o finanční pomoc související s tím, že svaz musí nově hradit nájemné za pozemek, kde se nachází zahrádkářská klubovna a příjezdová cesta. RNDr. Hofrichter sdělil, že by zahrádkáři měli uvažovat, jak nadále naloží s budovou zahrádkářské klubovny. Zastupitelstvo rozhodlo o udělení mimořádné finanční pomoci ve výši ,-Kč, za účelem uhrazení nájemného za pozemek pod budovou zahrádkářské klubovny a pozemku pod příjezdovou komunikací. 11 hlasů pro, 1 proti, 1 se zdržel (jmenné hlasování list č. 3, návrh B) Jednání ukončeno v 19:40. Ing. Martin Vágner místostarosta Ing. Petr Bartoň ověřitelé Bc. Tomáš Levinský starosta Mgr. David Suržin

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14. 5. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14. 5. 2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14. 5. 2015 Čas zahájení: 18:05 Ověřitelé: Oldřich Preisler, Hana Topinková Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

16) Zastupitelstvo města projednalo žádost útulku Krásný Les na přesun již schváleného příspěvku na nákup odchytového vozidla do roku 2014.

16) Zastupitelstvo města projednalo žádost útulku Krásný Les na přesun již schváleného příspěvku na nákup odchytového vozidla do roku 2014. Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 16.12.2013 Čas zahájení: 19:05 Ověřitelé: ing. M. Vágner, mgr. P. Svobodová Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 19. 3. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 19. 3. 2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 19. 3. 2015 Čas zahájení: 19:05 Ověřitelé: Ing. P. Bartoň, Mgr. D. Suržin Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 1.7.2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 1.7.2013 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 1.7.2013 Čas zahájení: 19:05 Ověřitelé: M. Žabková, J. Dvořák Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání všech 15 zastupitelů

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 10. 9. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 10. 9. 2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 10. 9. 2015 Čas zahájení: 18:05 Ověřitelé: Ing. Leoš Adler, Ing. Miroslav Žabka Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14.11.2011.

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14.11.2011. Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14.11.2011. Ověřitelé: ing. Jaromír Palán, Radek Veverka Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku přítomno 13 zastupitelů

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 5. 11. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 5. 11. 2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 5. 11. 2015 Čas zahájení 18:00 Ověřitelé: Oldřich Preisler, Mgr. Miluše Bubeníková Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14.12.2009

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14.12.2009 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14.12.2009 Ověřitelé: MUDr. J. Zetek, R. Veverka Přítomni: dle prezenční listiny, 11 přítomných zastupitelů Zápis ze dne 16.11.2009

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 30. 7. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 30. 7. 2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 30. 7. 2015 Čas zahájení: 18:05 Ověřitelé: Bc. Jaroslava Benešová, Oldřich Preisler Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14. 4. 2014 Čas zahájení: 19:05 Ověřitelé: mgr. Petra Svobodová, Milada Žabková Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 17.2.2014

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 17.2.2014 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 17.2.2014 Čas zahájení: 19:05 Ověřitelé: Bc. Tomáš Levinský, Oldřich Preisler Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 16.11.2009

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 16.11.2009 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 16.11.2009 Ověřitelé: M. Žabková, O. Preisler Přítomni: dle prezenční listiny, 9 přítomných zastupitelů Zápis ze dne 19.10.2009

Více

Program: Pozvánka ze dne Program upraven a doplněn o nové body předložené starostou. Doplnění programu: Za bod 9) se vkládají body:

Program: Pozvánka ze dne Program upraven a doplněn o nové body předložené starostou. Doplnění programu: Za bod 9) se vkládají body: Zápis č. 1/2015/4 ze zasedání Zastupitelstva městyse Krucemburk, konaného dne 11.2.2015 Jednání bylo zahájeno v 18:00 hod Přítomno: 13 členů ZM Krucemburk dle presenční listiny Omluveni: Vít Janáček Hosté:

Více

Město Jeseník. Usnesení

Město Jeseník. Usnesení Město Jeseník Usnesení přijatá na 24. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 25.7.2013 v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy MěÚ na ul. K.Čapka 1147 v Jeseníku 1072. Zastupitelstvo města

Více

Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Braňany, konaného dne , od 19:00 hodin.

Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Braňany, konaného dne , od 19:00 hodin. Obec Braňany Zastupitelstvo obce Braňany Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Braňany, konaného dne 8. 9. 2016, od 19:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva Obce Braňany

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 4 ze dne 04.03.2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 4 ze dne 04.03.2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 4 ze dne 04.03.2015 Přítomní: viz prezenční listina přítomno 14 zastupitelů Návrhová komise Jiří Nevídal, Pavel Relich Ověřovatelé zápisu Pavel Viktorin, Ing. Robert

Více

Důvodová zpráva. Předmět výkupu vlastní M. P.

Důvodová zpráva. Předmět výkupu vlastní M. P. Důvodová zpráva A) 1. výkup části st.p.č. 222/11 a části p.p.č. 814/17, geometrickým plánem nově označené jako p.p.č. 814/20 o výměře 52 m 2 v k.ú. Jablonecké Paseky Oddělení správy komunikací podalo podnět

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 4.11.2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 4.11.2013 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 4.11.2013 Čas zahájení: 19:05 Ověřitelé: ing. M. Žabka, R. Veverka Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání všech

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 12.8.2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 12.8.2013 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 12.8.2013 Čas zahájení: 19:05 Ověřitelé: Oldřich Preisler, Dana Kozáková Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 19.12.2011.

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 19.12.2011. Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 19.12.2011. Starosta města představil nové zastupitele Mgr. Petru Svobodovou a p. Tomáše Levinského, kteří také na místě složili

Více

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 29.09.2018, od 17:00 hodin. Bod 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápisy ze zasedání zastupitelstva ze dne 11.3.2013 a 25.3.2013 byly bez připomínek schváleny.

Zápisy ze zasedání zastupitelstva ze dne 11.3.2013 a 25.3.2013 byly bez připomínek schváleny. Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnov u Jablonce nad Nisou ze dne 8.4.2013 Čas zahájení jednání : 19.05 Ověřitelé: Ing. M. Žabka, Mgr. I. Čaňková Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.04/11 ve Vysokém konaného dne 15.4.2011

Více

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice OBEC Velké Žernoseky 412 01 Litoměřice Zápis č. 13/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 4.2.2016 od 18:00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu Velké Žernoseky 1. Zahájení

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 7 konaného dne v Napajedlích

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 7 konaného dne v Napajedlích Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 7 konaného dne 25.11.2015 v Napajedlích Program: A) ÚVODNÍ ČÁST 1. Zahájení 2. Schválení zápisu z minulé schůze 3. Stanovení ověřovatelů zápisu 4.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Žehuň č.13 ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Žehuň č.13 ze dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Žehuň č.13 ze dne 29.10. 2012 Poslanci: Ing.K.Horák, J.Podval, Ing.V.Dubský, Z.Ševčík, Ing.O.Jedlička, J.Urbanová O.Heřmanský Občané: dle prezenční listiny PROGRAM:

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 16. 6. 2014 Čas zahájení: 19:05 Ověřitelé: Ing. Jaromír Palán, Jaroslav Dvořák Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Pro : 6 Proti : 0 Zdržel se : 0. Usnesení č. 1 bylo schváleno

Pro : 6 Proti : 0 Zdržel se : 0. Usnesení č. 1 bylo schváleno Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 1.10.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 24.5.2010

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 24.5.2010 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 24.5.2010 Ověřitelé: R. Veverka, Ing. J. Mrázek Přítomni: dle prezenční listiny Zápis: Zápis zastupitelstva ze dne 26.4.2010

Více

USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin.

USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin. USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne 4. 12. 2017, od 17:00 hodin. Upravená verze ke zveřejnění (zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů).

Více

Zápis č. 8/2017. ze zasedání Zastupitelstva obce Tehovec konaného dne Zastupitelé - Trojánková, Hořický, Hájková, Šťastný

Zápis č. 8/2017. ze zasedání Zastupitelstva obce Tehovec konaného dne Zastupitelé - Trojánková, Hořický, Hájková, Šťastný Zápis č. 8/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Tehovec konaného dne 7. 11. 2017 Přítomni: Omluveni: Starostka - Šmoldasová Zastupitelé - Trojánková, Hořický, Hájková, Šťastný Hrouda, Lískovec Hosté: občané

Více

Zápis z 2. zasedání obecního zastupitelstva ze dne 12. 3. 2012

Zápis z 2. zasedání obecního zastupitelstva ze dne 12. 3. 2012 Zápis z 2. zasedání obecního zastupitelstva ze dne 12. 3. 2012 Zasedání se zúčastnilo dle prezenční listiny 7 členů zastupitelstva. Zasedání zahájil v 19. 10 hod. a řídil starosta Bc. Václav Choutka. Přivítal

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 20.1.2014

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 20.1.2014 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 20.1.2014 Čas zahájení:19:05 Ověřitelé: ing. Jaroslav Palán, Jaroslav Dvořák Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014 Program 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Vyhlášení záměru na směnu pozemků

Více

USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016

USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Projednání návrhu na vyhlášení záměru na

Více

Zápis z VII. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 5. května 2015, od 16,00 hodin

Zápis z VII. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 5. května 2015, od 16,00 hodin 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis z VII. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 5. května 2015, od 16,00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Usnesení RM č.07/2014 Rada města Jablonné v Podještědí projednala a schvaluje Jednací řád komisí Rady města Jablonné v Podještědí.

Usnesení RM č.07/2014 Rada města Jablonné v Podještědí projednala a schvaluje Jednací řád komisí Rady města Jablonné v Podještědí. Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 1 ze dne 12. listopadu 2014 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Č.j. OVV/3482/2014 Počet stránek: 5 Usnesení RM č.01/2014 Rada města Jablonné

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 22. 3. 2017 od 18.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Martin Fiala, Petr Jurica, Petr Brázda, Pavel Šedivý Omluveni: Ing. Stanislav Kužel

Více

1/2016 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Hradiště, konaného dne v Bezděkově od hodin.

1/2016 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Hradiště, konaného dne v Bezděkově od hodin. 1/2016 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Hradiště, konaného dne 4.2.2016 v Bezděkově od 18.00 hodin. Přítomní členové ZO: Ladmanová Jaroslava, Novák Pavel, Suda Josef, Benešová Daniela, Rolníková Jana,

Více

Zápis z 1/2017 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin.

Zápis z 1/2017 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin. Zápis z 1/2017 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne 6.2.2017, od 18:30 hodin. Den a místo konání: 6.2.2017, budova úřadu městyse Heraltice, kancelář starosty Hodina zahájení a ukončení:

Více

Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 22. července 2015, od 17,00 hodin

Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 22. července 2015, od 17,00 hodin 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 22. července 2015, od 17,00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka (dále též jako zastupitelstvo

Více

ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14. 7. 2014 Čas zahájení: 19:05 Ověřitelé: Ing. M. Vágner, Ing. M. Žabka Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 30. 8. 2010

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 30. 8. 2010 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 30. 8. 2010 Ověřitelé: Mgr. H. Zemínová, Ing. D. Hofrichter Přítomni: dle prezenční listiny Zápis: Zápis zastupitelstva ze dne

Více

Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 22.6.2009 v 19.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 22.6.2009 v 19.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 22.6.2009 v 19.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 22.6.2009 se konalo 18. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE 18. 5. 2016 v zasedací místnosti OÚ Chyšky Přítomni: Čapek Stanislav, Hadrbolec Marek, Hejna Vladimír, Hejnová Stanislava, Lívanec Jiří, Ing.

Více

MĚSTYS NAČERADEC. Usnesení z 4. jednání ZM dne 16.3.2015

MĚSTYS NAČERADEC. Usnesení z 4. jednání ZM dne 16.3.2015 MĚSTYS NAČERADEC Usnesení z 4. jednání ZM dne 16.3.2015 1. Zahájení Přítomno 13 ZM. Zastupitelstvo městyse Načeradec schvaluje veřejné hlasování. Výsledek hlasování: Pro: 13 Proti: 0 Zdrželi se: 0 Usnesení

Více

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 05. 03. 2015 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Č. j.: Kyselka/1426/16/KY Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka

Více

Zápis č. 8/2018. Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 18. prosince 2018 v zasedací města Proseč

Zápis č. 8/2018. Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 18. prosince 2018 v zasedací města Proseč Zápis č. 8/2018 Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 18. prosince 2018 v zasedací města Proseč Přítomni: dle prezenční listiny 8. zasedání Zastupitelstva města Proseč v roce 2018 proběhlo v

Více

Zápis č Zasedání zastupitelstva obce Rohle od 17:00 v ZŠ v Rohli

Zápis č Zasedání zastupitelstva obce Rohle od 17:00 v ZŠ v Rohli Zápis č. 28 - Zasedání zastupitelstva obce Rohle 30. 08. 2018 od 17:00 v ZŠ v Rohli Přítomní: 8 Roman Kopp, Mgr. Eva Kožoušková, MUDr. Antonín Kutálek, Ing. Pavel Kutálek, Mgr. Tomáš Michálek, Eva Petrášová,

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 14.1.2015 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č.

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 14.1.2015 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č. Zápis ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 14.1.2015 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č. 1/2015 Č.j. 16/2015/1 Přítomni: Daniela Javorčeková, Magda

Více

Z Á P I S. z 20. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 20. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 20. zasedání ZM Sedlice konaného dne 2.3.2016 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 9 členů zastupitelstva. Omluveni: p. Jiří Bláha, Bc. Jana Bláhová 1. Zahájení Starosta

Více

Zápis č. 32/2018. ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Žďár, konaného dne

Zápis č. 32/2018. ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Žďár, konaného dne Zápis č. 32/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Žďár, konaného dne 27.2.2018 Zahájení: Ukončení: 18.00 hodin 20.00 hodin Přítomni: Kovářová, Krahulik, Vaněčková, Blažková, Hadrava Ze šestičlenného

Více

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 27. června 2018

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 27. června 2018 Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 27. června 2018 Přítomni: Buchal J., Bureš J., Dvořák P., Kahoun T., Kocourek M., Kocourek P., Sedláček J. Omluvena: Kahounová

Více

Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne od 17:00 hodin.

Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne od 17:00 hodin. Obec Ctiboř Ctiboř 70, 347 01 IČ: 00868841 Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne 12. 9. 2017 od 17:00 hodin. Přítomni: dle prezenční listiny Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Obec Heřmanice Heřmanice 2, Frýdlant. Zápis č. 7/2015 Ze zasedání zastupitelstva obce dne

Obec Heřmanice Heřmanice 2, Frýdlant. Zápis č. 7/2015 Ze zasedání zastupitelstva obce dne Obec Heřmanice Heřmanice 2, 464 01 Frýdlant Zápis č. 7/2015 Ze zasedání zastupitelstva obce dne 14. 12. 2015 Přítomní členové OZ: Vladimír Stříbrný, Iva Andrová, Taťána Maršounová, Josef Zadák, Roman Šimek

Více

Zápis. z veřejného zasedání OZ Obce Záboří č. 7/2016 ze dne od 19:00 hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří.

Zápis. z veřejného zasedání OZ Obce Záboří č. 7/2016 ze dne od 19:00 hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří. Zápis z veřejného zasedání OZ Obce Záboří č. 7/2016 ze dne 9.11.2016 od 19:00 hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří. Přítomni: všichni členové OZ Zapisovatel: Mgr. Ludmila Hrubá Ověřovatelé: Roman Říha,

Více

3. Schválení programu Starosta obce pan M. Veselý seznámil přítomné s navrženým zněním programu. Navržený program zní takto: 1.

3. Schválení programu Starosta obce pan M. Veselý seznámil přítomné s navrženým zněním programu. Navržený program zní takto: 1. Z Á P I S z 20. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy konaného dne 07. 04. 2016 od 20,00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kratonohách Přítomní členové zastupitelstva obce: Marek Veselý,

Více

z 19. zasedání Zastupitelstva města Frýdlant nad Ostravicí konaného v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy MěÚ na ul. Hlavní čp.

z 19. zasedání Zastupitelstva města Frýdlant nad Ostravicí konaného v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy MěÚ na ul. Hlavní čp. U s n e s e n í z 19. zasedání Zastupitelstva města Frýdlant nad Ostravicí konaného 13.12.2017 v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy MěÚ na ul. Hlavní čp. 139 Organizační záležitosti 19/1.1 Program

Více

Usnesení č. 2/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne

Usnesení č. 2/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne Usnesení č. 2/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 9.3.2017 Zastupitelstvo obce Bantice: Schvaluje: 1) návrh smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene na parc.č. 366/1 a

Více

Usnesení, výsledky projednání a hlasování Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 21 ze dne

Usnesení, výsledky projednání a hlasování Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 21 ze dne Usnesení, výsledky projednání a hlasování Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 21 ze dne 22.08.2018 Jedná se o upravenou (tj. částečně anonymizovanou) verzi z důvodu omezení rozsahu zveřejňovaných informací

Více

Upravený zápis. ze 4. zasedání zastupitelstva města Oslavany konaného dne v zasedací místnosti MěÚ Oslavany

Upravený zápis. ze 4. zasedání zastupitelstva města Oslavany konaného dne v zasedací místnosti MěÚ Oslavany Č.j.: MUOS/02112/2017 Upravený zápis ze 4. zasedání zastupitelstva města Oslavany konaného dne 21.06.2017 v zasedací místnosti MěÚ Oslavany Program: 1. Zahájení 2. Náměty a připomínky občanů 3. Majetek

Více

14. zasedání zastupitelstva obce Dubno ze dne 24. 6. 2013 v zasedací místnosti Obecního úřadu Dubno

14. zasedání zastupitelstva obce Dubno ze dne 24. 6. 2013 v zasedací místnosti Obecního úřadu Dubno 14. zasedání zastupitelstva obce Dubno ze dne 24. 6. 2013 v zasedací místnosti Obecního úřadu Dubno Přítomni: Milan Pilous, Václav Chmelař, Bc. Jiří Špindler, Martin Roušal, Ing. Miroslav Horák, Jaroslav

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 7. února 2019 od hodin v Pačejově-nádraží, v budově obecního úřadu č. p.

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 7. února 2019 od hodin v Pačejově-nádraží, v budově obecního úřadu č. p. Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 7. února 2019 od 18.00 hodin v Pačejově-nádraží, v budově obecního úřadu č. p. 199 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Výpis usnesení z 21. zasedání Zastupitelstva obce Tvrdonice ze dne

Výpis usnesení z 21. zasedání Zastupitelstva obce Tvrdonice ze dne Výpis usnesení z 21. zasedání Zastupitelstva obce Tvrdonice ze dne 09.05.2018 ZO Tvrdonice schvaluje: Návrh usnesení č. 226: Zastupitelstvo obce Tvrdonice schvaluje následující program zasedání: 1. Zahájení

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Radějovice, dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Radějovice, dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Radějovice, 251 68 dne 2.11.2009 Přítomni: PhDr. L. Ondráček F. Borovička Ing. H. Křížová F. Kubelka E. Risová M. Reitinger Omluven: Š. Kovaříková Přítomní občané:

Více

D ů v o d o v á z p r á v a

D ů v o d o v á z p r á v a D ů v o d o v á z p r á v a 1. Střelecká 9/1356, Jablonec nad Nisou prodej objektu družstvu Objekt Střelecká 9/1356 v k. ú. Jablonec nad Nisou je privatizován formou družstva. V objektu je celkem 6 bytových

Více

OBEC Velké Zernoseky Litoměřice

OBEC Velké Zernoseky Litoměřice v OBEC Velké Zernoseky 412 01 Litoměřice Zápis Č. 8/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 13. 8. 2015 od 18:00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu Velké Žernoseky 1. Zahájení

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 22. 1. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 22. 1. 2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 22. 1. 2015 Čas zahájení: 19:05 Ověřitelé: Ing. Leoš Adler, Ing. Miroslav Žabka Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

6. Volba místostarosty obce 7. Volba kontrolního výboru 8. Zpráva finančního a kontrolního výboru 9. Různé 10. Diskuse 11.

6. Volba místostarosty obce 7. Volba kontrolního výboru 8. Zpráva finančního a kontrolního výboru 9. Různé 10. Diskuse 11. Z á p i s a u s n e s e n í ze 6. řádného zasedání zastupitelstva Obce Staré Sedlo konaného dne 5.10.2012 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu 1. Zasedání Zastupitelstva obce Staré Sedlo

Více

USNESENÍ z 5. zasedání Zastupitelstva města Staré Město, konaného dne v zasedací místnosti radnice ve Starém Městě. I.

USNESENÍ z 5. zasedání Zastupitelstva města Staré Město, konaného dne v zasedací místnosti radnice ve Starém Městě. I. USNESENÍ z 5. zasedání Zastupitelstva města Staré Město, konaného dne 26.06.2019 v zasedací místnosti radnice ve Starém Městě Zastupitelstvo města Staré Město I. vzalo na vědomí K bodu 2) zprávu o činnosti

Více

Z Á P I S z 6. zasedání Zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne

Z Á P I S z 6. zasedání Zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne ZO 190826 Z Á P I S z 6. zasedání Zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne 26.08.2019 Program: 1. Zahájení, kontrola usnesení, návrh programu. 2. Schválení programu. 3. Určení zapisovatele zápisu a

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Vlastibořice, konaného dne. 18.4.2012 v kulturním domě ve Vlastibořicích.

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Vlastibořice, konaného dne. 18.4.2012 v kulturním domě ve Vlastibořicích. OBEC VLASTIBOŘICE Vlastibořice 23, 463 44 Sychrov info@vlastiborice.cz www.vlastiborice.cz Tel.:485 146 025 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Vlastibořice, konaného dne 18.4.2012 v kulturním domě ve

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od 19.30 hod na obecním úřadě Přítomni: Omluvena: H. Růžičková, J. Soukup, Ing. A. Koucký, M. Řípa,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 25. 4. 2018 od 19.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Martin Fiala, Pavel Šedivý, Petr Brázda, Petr Jurica Omluveni: Ing. Stanislav Kužel

Více

ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne

ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne 14.12.2018 Přítomni: starosta Ing. Kamil Ferda místostarosta Ing. Jan Trecha ostatní členové rady Mgr. Lenka Badinová Mgr. Martin Zaplatílek host

Více

Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 09. 11. 2011

Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 09. 11. 2011 Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 09. 11. 2011 Místo konání : Obecní úřad Strážkovice Začátek : 17.05 hod. Zasedání řídil : Hana Halamová Přítomni : Roman Čermák, Jan Dvořák,

Více

U S N E S E NÍ. Usn. č. R 1258/02-13 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 18.09.2012.

U S N E S E NÍ. Usn. č. R 1258/02-13 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 18.09.2012. U S N E S E NÍ z 57. schůze Rady města Kojetína, konaného dne 13. února 2013, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více

Z Á P I S. ze 7. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. ze 7. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S ze 7. zasedání ZM Sedlice konaného dne 26.6.2019 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 9 členů zastupitelstva. Omluveni: p. Jaroslav Šavrda, Mgr. Zdeněk Mikeš 1. Zahájení

Více

Zápis č. 21/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 21/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 21/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 2. 9. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

B. Zastupitelstvo neschvaluje: 1. Záměr prodeje části pozemku parc. č. 18/14 v k.ú. Velmovice o výměře 196m².

B. Zastupitelstvo neschvaluje: 1. Záměr prodeje části pozemku parc. č. 18/14 v k.ú. Velmovice o výměře 196m². U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného 27. 5. 2019 Starostka určuje zapisovatelem zápisu pana Ondřeje Jaroše. A. Zastupitelstvo schvaluje: 1. Zapisovatele usnesení Jana Pistulku.

Více

Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 17:00 hod. v Kulturním domě Rohatec

Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 17:00 hod. v Kulturním domě Rohatec Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne 10.11. 2016 v 17:00 hod. v Kulturním domě Rohatec Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby konaného dne 12. ledna 2017, od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby konaného dne 12. ledna 2017, od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby konaného dne 12. ledna 2017, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hod.

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 30.8.2012, od 19:00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 30.8.2012, od 19:00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 30.8.2012, od 19:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Lukavec u Hořic (dále jen "zastupitelstvo") bylo

Více

p. Sýkora, p. Peroutka, p. Forst, p. Němec, p. Vašák, p. Matějka, p. Hodina, pí Johánková, JUDr. Vrbecká, Ing. Uzlová

p. Sýkora, p. Peroutka, p. Forst, p. Němec, p. Vašák, p. Matějka, p. Hodina, pí Johánková, JUDr. Vrbecká, Ing. Uzlová Z Á P I S z 3. zasedání zastupitelstva města Mirošov, které se konalo v pondělí dne 14. června 2010 od 18:00 hodin na Městském úřadě Mirošov --------------------------------------------------------------------

Více

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne 22. 11. 2018, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Vranov (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

USNESENÍ č. 2/2016. Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 10. května 2016 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin

USNESENÍ č. 2/2016. Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 10. května 2016 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin USNESENÍ č. 2/2016 Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 10. května 2016 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin Přítomni: dle prezenční listiny Kontrola usnesení z minulého zasedání ZM/36/2016

Více

Zápis 20. veřejného jednání ZO Ostrá dne od 19: 30 hodin, zasedací místnost OÚ Ostrá

Zápis 20. veřejného jednání ZO Ostrá dne od 19: 30 hodin, zasedací místnost OÚ Ostrá Zápis 20. veřejného jednání ZO Ostrá dne 28.7. 2016 od 19: 30 hodin, zasedací místnost OÚ Ostrá Přítomni: Mgr. Jana Kaucká, Ing. Jiří Čenský, Bc. Viktor Vokál, Jana Effenbergerová (od 19:35 hod), Kateřina

Více

USNESENÍ z 21. zasedání zastupitelstva města Černošice dne 14.12.2009

USNESENÍ z 21. zasedání zastupitelstva města Černošice dne 14.12.2009 USNESENÍ z 21. zasedání zastupitelstva města Černošice dne 14.12.2009 Místo konání: Přítomno : Omluven: restaurace Club KINO, Fügnerova ul. Černošice 19 zastupitelů dle prezenční listiny J. Prskavec, Ing.

Více

USNESENÍ, přijatá na jednání Zastupitelstva obce Bílovice nad Svit. č.17/ konaném dne

USNESENÍ, přijatá na jednání Zastupitelstva obce Bílovice nad Svit. č.17/ konaném dne USNESENÍ, přijatá na jednání Zastupitelstva obce Bílovice nad Svit. č.17/2006-2010 konaném dne 16.12.2009 1. Zahájení Jednání ZO zahájil starosta obce v 18,00 hod. Přivítal přítomné a konstatoval, že zasedání

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 11/2013

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 11/2013 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 11/2013 Program 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Projednání návrhu na vyhlášení

Více

Zápis z 03/2017 zasedání zastupitelstva obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne , od hodin v hasičské zbrojnici

Zápis z 03/2017 zasedání zastupitelstva obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne , od hodin v hasičské zbrojnici Zápis z 03/2017 zasedání zastupitelstva obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne 26. 4. 2017, od 18.00 hodin v hasičské zbrojnici 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva 03/2017

Více

Zápis z 8. zasedání zastupitelstva obce Ústín, konaného dne v hod v zasedací místnosti Obecního úřadu v Ústíně.

Zápis z 8. zasedání zastupitelstva obce Ústín, konaného dne v hod v zasedací místnosti Obecního úřadu v Ústíně. Zápis z 8. zasedání zastupitelstva obce Ústín, konaného dne 17. 6. 2015 v 18.00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu v Ústíně. Přítomni: Jana Chalupová, Mgr. Jana Línková, Alena Baboráková (odchod 19.30

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Č. j. : Kyselka/287/15/KY Usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka

Více

Zastupitelstvo města Štramberka PŘEHLED USNESENÍ z 4. zasedání Zastupitelstva města Štramberka, které se konalo dne

Zastupitelstvo města Štramberka PŘEHLED USNESENÍ z 4. zasedání Zastupitelstva města Štramberka, které se konalo dne Zastupitelstvo města Štramberka PŘEHLED USNESENÍ z 4. zasedání Zastupitelstva města Štramberka, které se konalo dne 20.3.2019 36/4/ZM/2019 Kontrola plnění úkolů kontrolu plnění úkolů ke dni 20.03.2019.

Více

zastupitelstvu města zveřejnit záměr města prodat část pozemku p.č. 425/15 o výměře dle geometrického plánu, který bude vyhotoven, k.ú.

zastupitelstvu města zveřejnit záměr města prodat část pozemku p.č. 425/15 o výměře dle geometrického plánu, který bude vyhotoven, k.ú. Konané dne: 8. 12. 2015 RM 15 21 37 30-V Název: Prodej části pozemku p.č. 425/15 v k.ú. Podmokly záměr N Mimořádný materiál: Návrh usnesení: Varianta 1 Rada města projednala návrh na prodej části pozemku

Více

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 3. 12. 2013 od 19.00 hodin v místním pohostinství

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 3. 12. 2013 od 19.00 hodin v místním pohostinství Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 3. 12. 2013 od 19.00 hodin v místním pohostinství Přítomni: Antoš Roman, Jindrová Milena, Kosina Aleš, Ing. Kubasa Jiří, Pich Jaroslav,

Více