Všechny informace a vyobrazení obsažené v tomto dokumentu mají informativní charakter. Výrobce si vyhrazuje právo na změnu sortimentu, technické

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Všechny informace a vyobrazení obsažené v tomto dokumentu mají informativní charakter. Výrobce si vyhrazuje právo na změnu sortimentu, technické"

Transkript

1

2 Všechny informace a vyobrazení obsažené v tomto dokumentu mají informativní charakter. Výrobce si vyhrazuje právo na změnu sortimentu, technické specifikace nebo designu bez předchozího upozornění. Kopírování tohoto dokumentu nebo jeho částí je zakázáno. Copyright , ESTELAR s.r.o.

3 Obsah dokumentu Obsah dokumentu... 3 Úvodní informace... 4 Filozofie systému... 5 Funkční schéma docházkového a přístupového systému... 5 Zavedením systému dosáhnete... 6 Popis docházkového systému... 6 Popis přístupového systému... 6 Přehled vlastností systému... 7 Princip práce... 7 Modularita... 8 Nastavení přístupových práv... 8 Zpracování výsledků... 9 Ovládání pohybu vozidel a sledování GPS Doprava zaměstnanců Výhody nabízeného řešení Certifikace Dodací a záruční podmínky Služby a podpora Reference Identifikační média Biometrická identifikace Potisk identifikačních karet a příslušenství Docházkové terminály Přístupové jednotky a čtečky Dveřní zámky Turnikety Docházkový a přístupový software Přehled vlastností Docházkového a přístupového software Technická specifikace software Požadavky na hardware Jazykové mutace Rozšiřující moduly Modul INTRAWEB Modul VÝROBA Modul VISITOR Modul PLÁNOVÁNÍ KAPACIT Modul AMO kontrola vstupu Modul PDA - přenosný terminál Modul INFO Modul Mobilní docházka Řešení pro FIRMU S POBOČKAMI Výstupy dat a exporty Tiskové sestavy UKÁZKY NEJPOUŽÍVANĚJŠÍCH SESTAV Docházkový a přístupový systém ACS-line - strana 3 (celkem 29)

4 Úvodní informace Elektronický identifikační systém ACS-line je moderní a výkonný nástroj pro elektronické získávání a zpracování provozních dat. Ucelený systém nebo jeho dílčí části pokryjí potřeby firem a institucí všech velikostí a oblastí působnosti. Systém ACS-line aplikuje nejmodernějších technologie pro identifikaci osob, výrobků a materiálu, což umožňuje maximální automatizaci a efektivní řízení lidských zdrojů. Již od roku 1996 vyvíjíme a vyrábíme ryze český systém, který neustále zdokonalujeme dle dlouhodobých zkušeností a aktuálních potřeb zákazníků. Použití moderních technologií při konstrukci a výrobě systému zaručuje spolehlivý provoz a široké možnosti použití. Hlavní důraz v koncepci systému ACS-line klademe na vysokou technickou vyspělost, otevřenost pro další rozšiřování a cenovou dostupnost. Široké spektrum komponentů systému ACS-line umožňuje pro každou instalaci vytvořit řešení na míru dle aktuálních potřeb, s ohledem na maximální možnosti budoucího rozvoje. Mnoho dlouholetých uživatelů systému ACS-line postupně rozšiřuje objem a oblasti svého podnikání a systém ACS-line jim nabízí téměř neomezené možnosti pro pokrytí nově vzniklých požadavků. Aktuální informace a popis dalších komponentů systému naleznete na internetové prezentaci: Systém ACS-line komplexně pokryje nejrůznější typy provozů. Na základě podrobnějších informací o Vašem provozu Vám rádi vypracujeme nezávaznou kalkulaci. Rovněž Vám tímto nabízíme bezplatnou a osobní návštěvu, při které Vám systém předvedeme a zodpovíme veškeré dotazy. Podrobnější informace získáte na níže uvedeném kontaktu. Výrobce: ESTELAR s. r. o. Samostatnost Holešov Česká republika telefon: servis: fax: GSM: obchod@estelar.cz web: Docházkový a přístupový systém ACS-line - strana 4 (celkem 29)

5 Filozofie systému Docházkový a přístupový systém je navržen tak, aby jednoduše a spolehlivě plnil svou funkci za přijatelnou cenu a ulehčil tak mnoho administrativní práce. Systém lze aplikovat od velmi jednoduchých instalací v malých firmách, až po rozsáhlé provozy s velkým počtem zaměstnanců. Práce se systémem je velmi jednoduchá, příjemná a nevyžaduje žádné hlubší znalosti počítačové techniky. Také instalace je velmi jednoduchá. Funkční schéma docházkového a přístupového systému Docházkový a přístupový systém ACS-line - strana 5 (celkem 29)

6 Zavedením systému dosáhnete Omezení chybovosti zpracování dat Kontrola využití pracovní doby Zvýšení pracovní morálky a produktivity práce Výrazné zkrácení doby zpracování dat o docházce Vyloučení neoprávněných přesčasových hodin Snadný přenos dat do mzdového systému Zamezení vstupu do prostor neoprávněným osobám Sledování zaměstnanců v průběhu pracovní doby Ochrana majetku a vyhrazených prostor Úspora provozních nákladů Popis docházkového systému Automatizovaný docházkový systém ACS-line slouží pro evidenci docházkových operací, sledování zaměstnanců, vyhodnocení dat a přípravu podkladů pro zpracování mzdové agendy. Docházkový software vždy obsahuje integrovaný přístupový systému pro kontrolu pohybu osob. Je maximálně sofistikovaný a neustále zdokonalovaný díky dlouhodobým zkušenostem v praxi, vždy v souladu s aktuální legislativou. Kdykoliv jsou k dispozici informace o přítomnosti nebo důvodech nepřítomnosti zaměstnanců. Unikátní vlastností je automatické rozpoznání směny pří vícesměnném pracovním režimu. Všechny parametry programu i výpočtů jsou plně nastavitelné, uživatelsky lze definovat libovolné časové složky dle potřeb výpočtů, nejrůznější výpočty přesčasů a příplatků. Tato variabilita a otevřenost dovoluje přesné nastavení pro jakýkoliv model pracovní doby jak v malých firmách, tak ve velkých provozech s tisíci zaměstnanců. Výstupem jsou přehledné a přesné podklady pro zpracování mzdové agendy. Výsledky lze prohlížet na obrazovce, tisknout nebo exportovat v mnoha datových formátech. Popis přístupového systému Elektronický přístupový systém ACS-line se používá v prostorách nebo objektech, kde je třeba zamezit vstupu neoprávněných osob, případně omezit vstup do určitých částí objektu. Přístupový systém bývá často součástí docházkového systému, kdy dochází k umožnění vstupu při evidenci příchodu. Díky své modulární koncepci systém ACS-line nabízí efektivní řízení přístupu od malých objektů s několika vstupy až po rozsáhlé systémy s tisíci uživatelů. Každé osobě v systému lze definovat libovolná časová práva pro vstupy, podle kterých je umožněn a monitorován pohyb po budově. Informace o průchodech jednotlivými vstupy mohou být zahrnuty do zpracování docházky nebo jsou pouze evidovány a neovlivňují docházku. Příklady další aplikace přístupového systému: ovládání výtahů s oprávněním pro jednotlivá patra přístup na placená sportoviště (např. kurty, sauny) ovládání šatních skříněk (fitcentra, bazény) hotelové pokoje s propojením na modul recepce úhrada jízdného v podnikových autobusech speciální řešení pro školy, obytné domy, parkoviště Přístupový systém může být používán samostatně nebo jako součást docházkového systému, který umožní vstup při evidenci příchodu nebo podle naplánované pracovní doby. Docházkový a přístupový systém ACS-line - strana 6 (celkem 29)

7 Přehled vlastností systému využití jediného identifikačního média pro více činností uživatele (přístup, docházka, strava, evidence výroby) modularita pro různé druhy provozů snadná rozšiřitelnost systému možnost plánování a schvalování absencí nebo výrobních kapacit ochrana vyhrazených prostor před neoprávněným vniknutím ovládání výtahů nebo vjezdů na parkoviště ovládání šatních skříněk na sportovištích přehledné výpisy za volitelné období s filtrováním dle různých údajů přenos všech dat do mzdové agendy Princip práce Každé místo, kde má být evidováno použití identifikačního (ID) média, je vybaveno čtečkou. Čtečky načítají ID média, které obdrží každý zaměstnanec. Řídící jednotka vyhodnotí oprávněnost uživatele. Systém následně provede otevření dveří, turniketu nebo závory pro vjezd na parkoviště, v případě docházkového systému zápis zvolené operace do paměti. Všechny informace o použití karty jsou přenášeny do centrální databáze. Propojením s dalšími systémy mohou být možnosti dále rozšiřovány, např.: spolupráce s EZS nebo EPS, ovládání výtahů. Terminály a řídící jednotky komunikují s počítačem po linkách RS485, RS232 nebo TCP/IP. Spojení s terminálem může být realizováno zvláštním kabelem, nebo pomocí strukturované kabeláže, modemu, pevné linky i bezdrátového spoje. Při výpadku napájení jsou všechna data uchována v zálohované paměti terminálu až do obnovení komunikace s počítačem. Současně je možné terminály a zámky napájet zálohovaným zdrojem, aby byla zajištěna funkčnost i při výpadku proudu. Komunikace s terminály je plně automatická. Informace o všech událostech v systému se přenášejí do databáze v počítači, kde je monitoruje a zpracovává docházkový nebo přístupový software. Výsledkem jsou přehledy o tom, kdo vstoupil, kdy, kam a na jakou dobu. Průběžně lze sledovat historii průchodů každé osoby, frekvenci průchodů přes jednotlivé vstupy, nebo on-line sledovat konkrétní osoby. Systém eviduje a zobrazuje všechny provozní informace o nepovolených průchodech, stavech jednotlivých dveří apod. Docházkový a přístupový systém ACS-line - strana 7 (celkem 29)

8 V případě docházkového systému probíhá vyhodnocení výsledků v měsíčních obdobích, nebo v libovolném jiném intervalu, který lze nastavit. Pro každou operaci lze definovat způsob chování při dalším zpracování (způsob zápočtu, automatické ukončení nebo opakování, zaokrouhlování). Pro každého zaměstnance je vypočtena odpracovaná doba, absence, příplatky, apod. Samozřejmostí je výpočet přesčasů, se kterými lze dále pracovat a rozhodovat o jejich proplacení nebo převodu do dalšího období, případně stornování. K dispozici je velké množství předvolených tiskových sestav, které je možné prohlížet na obrazovce nebo tisknout, a dále různé formáty exportů pro mzdové a personální systémy. Modularita Evidence docházky a kontrola přístupu je v rámci systému ACS-line jeden funkční celek. Výsledná požadovaná funkčnost je dána volbou použitých komponentů a rozsahu software. Tam, kde bude evidována docházka, budou použity docházkové terminály, které zároveň plní funkci přístupových jednotek, nebo prosté čtečky tam, kde je požadována pouze kontrola vstupu. Přístupový systém lze aplikovat i samostatně, bez rozšiřujících možností pro sledování docházky. Naopak při vzniku požadavku na evidenci docházky lze kdykoliv doplnit potřebný hardware a rozšířit licenci software z přístupového na docházkový systém. Nastavení přístupových práv Každému identifikačnímu médiu může být přiděleno oprávnění pro vstup do jednoho nebo více kontrolovaných míst. Přístupová oprávnění mohou být přidělována na základě pravidel zabezpečení. Nastavená oprávnění lze omezovat platností od-do nebo vytvářet časové intervaly v rámci dnů. Příklady pro přidělení oprávnění: U každého přístupového místa je umístěna čtečka karet. Při požadavku na vstup přiloží uživatel svou kartu ke čtečce. Přečtený kód karty vyhodnotí řídící jednotka. Kladné vyhodnocení oprávnění ke vstupu je uživateli signalizováno a dojde k uvolnění vstupu. Každý takto ovládaný vstup musí být vybaven elektromechanickým dveřním zámkem, pomocí kterého dochází k samotnému blokování nebo uvolnění vstupu. pozice vstup kancelář dílna sklad parkoviště služební výtah školící místnost NÁVŠTĚVA SKLADNÍK 6:00 18:00 ZAMĚSTNANEC 6:00 15:00 THP MANAGEMENT jídelna Zabezpečení Jedinečnou funkcí přístupového systému ACS-line je kontrola stavu každého ovládaného vstupu. Každý vstup (především dveře) je neustále monitorován a případné narušení (otevření bez použití karty) je signalizován tento neoprávněný vstup nebo je vyhlášen poplach. Pro každý vstup je také kontrolováno nezavření dveří. Pokud nejsou dveře po použití karty opětovně uzavřeny v nastaveném intervalu, je tato skutečnost také signalizována obsluze. Tyto vyspělé funkce systému jsou velmi důležité především pro ochranu majetku a nevyžadují další investici do klasického zabezpečovacího zařízení. Docházkový a přístupový systém ACS-line - strana 8 (celkem 29)

9 Zpracování výsledků Zpracovaná data o docházce program přehledně graficky zobrazí s možností manuální úpravy. Do již zpracovaných dat můžete vkládat nebo upravovat operace. V případě chyby můžete vložit docházku dle kalendáře. Veškeré provedené změny jsou zvýrazněny tak, aby ruční úprava dat byla zřetelně označena. U upravených údajů je také označeno, kdo změnu provedl. Původní data z terminálu zůstanou zachována. Pomocí propracovaného systému přístupových práv můžete editaci docházky omezit pouze pro osoby, které mají právo docházku upravovat. Údaje o zaměstnanci a pracovním poměru Denní záznamy s barevným rozlišením jednotlivých operací Měsíční výsledky s možností editace Kalendářní dny pro daný měsíc s přiřazením směn Záložky pro rychlý přístup ke všem výsledkům v daném období Zobrazení denních výsledků (sloupce lze libovolně nastavit) Nejčastějším obdobím pro vyhodnocení výsledků je kalendářní měsíc. V případě, že požadujete zpracování v jiném než měsíčním intervalu, můžete si tento interval libovolně nastavit (1, 2, 4 týdny, 10 dní, ). Je tedy možné sledovat například fond přesčasových hodin za čtvrtletí. Ve vícesměnných provozech program automaticky při zpracování docházky přiřadí zaměstnanci správnou směnu a vypočítá příplatky za odpolední/noční směnu, případně příplatky za sobotu a neděli. Program Vám poskytne komplexní údaje o docházce pro zpracování mezd. Ukáže využívání pracovní doby zaměstnanců i celé firmy a zpracuje velké množství tiskových podkladů pro mzdy. V editoru sestav je možno vytvářet vlastní tiskové sestavy a exporty. Docházkový a přístupový systém ACS-line - strana 9 (celkem 29)

10 Ovládání pohybu vozidel a sledování GPS Systém ACS-line umožňuje kontrolované použití parkovišť a garáží na základě přidělení přístupových práv. Vjezd na parkoviště je vybaven závorou nebo elektricky ovládanou bránou. Otevření brány nebo závory probíhá přiložením karty ke čtečce umístěné před vjezdem na parkoviště. Každému uživateli může být vjezd na parkoviště povolen nebo zakázán. Použití parkoviště může být také zpoplatněno, kdy je vjezd umožněn po zaplacení poplatku. Systém ACS-line umožňuje propojení na systémy pro GPS sledování služebních vozidel. Na základě dat získaných z vozidel je možné automaticky vytvořit docházku zaměstnance podle jeho skutečného pohybu na služební cestě. Doprava zaměstnanců Docházkový systém ACS-line může být modulárně doplněn o mnoho dalších funkcí. Například o evidenci jízd zaměstnanců ve firemních autobusech. V tomto případě použije zaměstnanec svou docházkovou kartu pro zaplacení při nástupu do podnikového autobusu a cena jízdného za celý měsíc bude vypočtena a přenesena do mzdového systému. Výhody nabízeného řešení BEZPEČNOST Program DOCHÁZKA využívá bezpečnostních mechanismů databázového serveru a operačního systému. S databází může pracovat pouze uživatel s přidělenými právy na jednotlivé objekty. SPOLEHLIVOST Program využívá transakční vlastnosti databázového serveru. UNIVERZÁLNOST Program DOCHÁZKA obsahuje editor exportů do nadřazených systémů. Exporty dat můžeme vytvořit na základě požadavků zákazníka. ROZŠIŘITELNOST Docházkový a přístupový systém je možno jednoduchým způsobem rozšiřovat o další docházkové nebo přístupové terminály, rozšiřovat konfiguraci software. PŘIZPŮSOBIVOST Docházkový systém je možno přizpůsobit individuálním požadavkům zákazníka. Produkt je vytvořen na základě dlouhodobých zkušeností a požadavků stovek zákazníků. KONKURENCESCHOPNOST Docházkový a přístupový systém hrdě snese srovnání s jinými systémy, dodávanými v ČR a SR. Vždy navíc nabízí mnoho funkcí a možností, které jinde nenajdete. Certifikace Systémy ACS-line jsou certifikovány: Docházkový a přístupový systém ACS-line - strana 10 (celkem 29)

11 Dodací a záruční podmínky Veškeré instalace, konfigurace a konzultace zajišťuje technický tým společnosti ESTELAR s. r. o. nebo certifikované partnerské firmy. Dodávky zboží základního sortimentu jsou realizovány většinou do jednoho týdne od objednávky. Systém může být dodán jako dodávka na klíč včetně instalace, nebo jako samostatné komponenty pro vlastní montáž. Záruční i pozáruční servis je zajištěn telefonickým a ovým hotline, popřípadě výjezdem technika. Na všechny dodávky systému ACS-line je poskytnuta záruka 36 měsíců od předání díla a uvedení do provozu. Jakékoliv dotazy k systému je možno směřovat na: hotline@acsline.cz Po dobu 6 měsíců od uvedení systému do provozu je poskytována bezplatná implementační podpora, která umožní uživatelům naučit se samostatně pracovat se systémem a odladit všechna provozní nastavení. Po uplynutí této doby je možno uzavřít smlouvu o technické podpoře HOTLINE, formou roční paušální platby. V rámci smlouvy jsou poskytovány další technické služby, aktualizace programů a pravidelné revize systému. Služby a podpora V rámci maximálního využití a efektivity identifikačních systémů ACS-line a zvýšení uživatelského komfortu, nabízíme uživatelům služby technické podpory a údržby v několika úrovních. Předplacení servisní podpory zajišťuje maximální podporu docházkového nebo přístupového systému ACS-line jako celku. Nebo jeho softwarových a hardwarových komponentů. Využitím nabídky servisních služeb získáte přístup k nejnovějším verzím programů, které vždy sledují aktuální legislativu nové funkce a vylepšení v rámci nových verzí programů aktivní předcházení vzniku havarijních stavů minimalizování nákladů a škod v případě výskytu poruchy získávání dalších výhod pro budoucí rozšiřování systému garantované reakční doby na řešení problémů možnost dohodnutí vzdálené správy systému Klienti s platnou servisní službou mají přiděleno vyhrazené telefonní číslo, na kterém budou jejich požadavky přednostně vyřízeny. Reakční doby a rozsah poskytované podpory záleží na typu předplacené služby. Rozsah služeb a jejich cenu lze volit v několika úrovních podle balíčků START, HOTLINE a HOTLINE+. Aktuální popis a podmínky poskytování servisní podpory naleznete na:. Reference V Systém ACS-line byl nasazen již ve více než 2000 aplikacích nejrůznějšího zaměření a rozsahu. Mezi významné zákazníky patří velké nadnárodní společnosti, prosperující tuzemské podniky, státní instituce, úřady, magistráty a také mnoho malých a středních firem v nejrůznějších oborech podnikání. Pokud požadujete referenci, blízkou Vašemu regionu, nebo rozsahu a zaměření Vaší firmy, obraťte se prosím na naše pracovníky, kteří Vám vyhledají vhodné instalace, případně dohodnou prezentační návštěvu. Aktuální přehled referenčních instalací naleznete na:. Docházkový a přístupový systém ACS-line - strana 11 (celkem 29)

12 Identifikační média Každý uživatel systému je vybaven identifikačním médiem, které jednoznačně určuje jeho identitu. Jedná se o nosič jedinečné kódové informace, která je přečtena čtečkou nebo docházkovým terminálem. Následně dojde k rozpoznání držitele média, kterému je umožněno provádět činnosti dle nastaveného oprávnění, např.: zaznamenání průchodu, otevření dveří atd. Systém ACS-line nabízí nejširší možnosti druhů identifikace, umožňuje využití libovolného typu bezkontaktních traspondérů dle potřeb instalace. Mohou to být karty i přívěsky, nebo kontaktní čipy DALLAS. ID bezkontaktní karty ID přívěsky Dotykové čipy DALLAS Identifikační média lze využívat pro další činnosti jako např.: objednávka stravy, evidence výrobních operací. Docházkový systém je primárním zdrojem personálních dat pro ostatní systémy ACS-line, pokud jsou používány společně. Potřebná data jsou on-line sdílena na úrovni databáze. Díky tomu probíhá pořizování dat (např. nástup nového pracovníka) pouze jednou do centrální databáze. Biometrická identifikace Systém ACS-line také nabízí využívání moderní identifikace pomocí otisků prstů nebo jiných biometrických údajů. Biometrická identifikace je moderní a progresivní způsob identifikace osob a ochrany proti neoprávněnému vstupu. Je založena na principu sejmutí a porovnání otisku prstu identifikované osoby. Jedinečnost obrazce otisku prstů konkrétní osoby zaručuje nezaměnitelnost a nezpochybnitelnost takové identifikace. Potisk identifikačních karet a příslušenství Identifikační kartu lze opatřit buď jednotným potiskem, například logem a údaji firmy, nebo také jménem a fotografií konkrétních zaměstnanců. K dispozici jsou také samolepky, které umožňují opakované použití karty. V rámci dodávky systémů ACS-line nabízíme služby zhotovení grafického návrhu a dodávku již potisknutých karet. Pro ochranu a snadnější používání karet mohou být dodány obaly, klipy, šňůrky na krk Ve společnostech s větším počtem zaměstnanců je rentabilní pořízení tiskárny pro potisk bezkontaktních karet. Tiskárny plastových karet Zebra jsou nejprodávanější značkou tiskáren karet na světovém i českém trhu. Obal na kartu s klipem Naviják s klipem Šňůrky na krk Tiskárna karet P110i Docházkový a přístupový systém ACS-line - strana 12 (celkem 29)

13 Docházkové terminály Slouží pro evidenci typů průchodů (příchod, odchod, služební cesta, lékař apod.) v docházkovém systému. RT300 KT600 FT500 Přístupové jednotky a čtečky Slouží pro výstavbu přístupových systémů, pro ovládání dveří, turniketů nebo závor. Čtečky jsou k dispozici v různých provedeních pro různé druhy identifikačních médií. Připojují se k řídícím jednotkám nebo k docházkovým terminálům. Přístupová jednotka AL40 čtečka karet čtečka čipů čtečka s klávesnicí biometrická čtečka Docházkový a přístupový systém ACS-line - strana 13 (celkem 29)

14 Dveřní zámky Jako součást dodávky přístupového/docházkového systému je k dispozici mnoho typů dveřních zámků. Jednotlivé typy se liší podle použití, charakteru vstupního místa a požadavků na bezpečnost. Pro zámky do vchodových dveří je dodáváno i bezpečnostní kování. Požární bezpečnost: v případě, že je kontrolovaný vstup požárním uzávěrem, je nutno použít speciální zámky certifikované pro použití na takové pozici. Zámky je možné montovat do libovolného typu dveří. V případě dodávky nových dveří nebo rekonstrukcí je vhodné, provede-li instalaci sám výrobce dveří. V takovém případě dodáme zámky pro zabudování včetně kompletní dokumentace a kabeláže. Instalaci zámků lze samozřejmě provádět také do stávajících dveří současně s instalací čteček. Turnikety Elektromechanické turnikety a branky se používají jako součást docházkových a přístupových systémů pro zajištění kontrolovaného pohybu. Turniket dle provedení zajišťuje a usměrňuje průchod jednotlivých osob, případně slouží jako bezpečnostní prvek proti vniknutí. Turnikety jsou ovládány pomocí čteček identifikačního systému. PLNOPROFILOVÉ blokovací turnikety Turnikety do plné výšky slouží k úplnému zabezpečení proti vniknutí. Jejich konstrukce dovoluje průchod vždy pouze jednomu člověku a neumožňuje jiné překonání. Turniket je vybaven střechou a vlastním osvětlením. Vhodné pro kontrolu vstupu na nehlídaných stanovištích. Turnikety TRIPODOVÉHO typu Nejběžnější typ turniketů s tříramenným otočným mechanismem. Použití pro docházkové a vstupenkové systémy. Čtečky nebo terminály mohou být instalovány přímo na tělo turniketu. Elektromechanická BRANKA Elektromechanická branka pro kontrolu přístupu v nerezovém provedení. Odblokování k průchodu na základě externího signálu, vlastní otevření branky nutno provést manuálně. Zavření pružinou s tlumičem. Použití zejména pro vstup návštěv nebo invalidních vozíků. Docházkový a přístupový systém ACS-line - strana 14 (celkem 29)

15 Docházkový a přístupový software Aplikace ADS je komfortní a sofistikovaný software pro zpracování docházky na základě dat načtených z přístupových a docházkových terminálů systému ACS-line. Umožňuje libovolnou práci s daty a výpočty dle nastavených směn a kalendářů. Nabízí mnoho výstupních sestav a exporty pro nejrůznější potřeby. Výsledkem zpracování jsou kompletní podklady pro mzdový systém, popřípadě pro stravovací systém, který na základě odpracovaných směn vypočítá platby za stravné a tato data také předá do mzdového systému. Program sdružuje v jedné aplikaci docházkový a přístupový systém. Obsluhuje docházkové a vstupní terminály, ze kterých získává podklady pro vyhodnocení docházky a statistiky o pohybu osob. Každé osobě v systému lze definovat plná časová práva pro vstupy, podle kterých je umožněn a monitorován pohyb po budově. Kdykoliv jsou k dispozici informace o přítomnosti nebo důvodech nepřítomnosti zaměstnanců. Všechny parametry programu i výpočtů jsou plně nastavitelné, uživatel si může definovat vlastní časové složky dle potřeb výpočtů, vlastní výpočty přesčasů a příplatků. Samozřejmostí je propracovaný systém automatického vkládání přestávek pro usnadnění zpracování výsledků. Právě tato variabilita dovoluje přesné nastavení pro jakýkoliv model pracovní doby. Evidenční karta zaměstnance je rozdělena do pěti základních částí: hlavní údaje, přidělení identifikačních médií, zařazení do skupin, přiřazení kalendářů a rozdělení zaměstnanců do středisek (personální, mzdové ) Přehled vlastností Docházkového a přístupového software komunikace s docházkovými terminály automatická, průběžná nebo ruční - plánovač úloh zpracování údajů z terminálů automaticky nebo ručně grafické zobrazení docházky jednotlivých pracovníků za celý měsíc s možností přehledné editace sledování docházky za zvolené období - měsíc, týden, 2 týdny, 10 dní, 28 dní evidence přestávek s možností automatického vkládání dle nastavených pravidel (po odpracovaném intervalu, v pevné časy, poměrem k odpracované době) systém schvalování editované docházky ve třech úrovních (zpracováno, zkontrolováno, schváleno) automatické schvalování docházky za nastavených pravidel systém sledování přesčasů - rozhodnutí kolik hodin převést do následujícího měsíce, proplatit, stornovat Docházkový a přístupový systém ACS-line - strana 15 (celkem 29)

16 sledování a výpočet nadfondu - sledování přesčasů za delší období číselník čteček (docházkových a přístupových terminálů) s definováním přípustných operací a implicitních časů operací možnost definovat skupiny zaměstnanců, které mohou jednotlivé terminály používat číselník operací (přerušení pracovní doby) - nastavitelné uživatelsky podle potřeb firmy možnost definice případného automatického ukončení operace - v určenou hodinu, při skončení pracovní doby, při plynutí délky denního úvazku,... možnost automatického pokračování, opakování operace podle nastavených podmínek (nemocenská, dovolená, služební cesta, atd.) definování časové složky mzdy, do které se operace (přerušení pracovní doby) bude započítávat detailní nastavení zaokrouhlení časové složky pro denní měsíční a variabilní období číselník směn s možností evidence pevné i pružné pracovní doby možnost nastavení ignorování včasných příchodů zaměstnanců do práce inteligentní a automatické rozpoznávání odpracované směny - zaměstnanec přijde na jinou směnu než má nastavenu v kalendáři - program správně směnu přiřadí číselník kalendářů s možností definice pracovní doby pro každý den v roce - pro skupiny zaměstnanců nebo pro jednotlivé zaměstnance individuální typy kalendářů pro jednosměnný i vícesměnný provoz číselník zaměstnanců s jejich základními údaji číselník identifikačních médií s možností přidělování jednotlivým zaměstnancům - možnost blokování ID média možnost ručního vkládání operací docházky uživatelem (pro jeden nebo více dní dopředu) propracovaný systém definice přístupových práv pro práci s docházkovým systémem, možnost omezení editace docházky na skupinu pracovníků (středisko, oddělení), editace (úprava) docházky pouze oprávněnými osobami zpracování salda pracovní doby se získáním údajů o saldu u docházkového terminálů zpracování statistik časových složek (odpracované doby, absence a náhrad...) za zvolené období snadný a rychlý přístup k měsíčním a denním výsledkům docházky automatizovaná komunikace se vzdáleným pracovištěm - modem, internet, datové okruhy přístupový systém - otevírání dveří, turniketů, bran, závor dle přístupových práv monitorování přítomnosti zaměstnanců aktuálně nebo i zpětně s možností zobrazení fotografie barevné rozlišení přítomných a nepřítomných zaměstnanců přehledné a grafické plánování kapacit importy a exporty dat do personálního a mzdového systému automatická synchronizace dat s nadřazenými systémy (mzdy, personalistika, výroba.) vstupy dat, manažer - velké množství předdefinovaných výstupních sestav s možnosti uživatelské definice zobrazených výsledků editor výstupních sestav - vytváření vlastních sestav, grafů exportů Docházkový a přístupový systém ACS-line - strana 16 (celkem 29)

17 Technická specifikace software Software ADS je aplikací pracující ve Windows 2000/XP/VISTA/7/server 2003, V síťové licenci lze provozovat program v počítačové síti pro více uživatelů. Podporované databázové platformy: Microsoft Access MSDE2000, Express Edition 2005, Microsoft SQL server 2000, 2005, 2008 server Interbase pro Linux/Win32, FireBird Oracle 9,10 Pro komunikaci s terminály na serveru je možno použít modul SLUŽBA, který pracuje jako systémová služba na pozadí. Automaticky komunikuje s terminály a umožňuje plánovat spouštění dalších úloh v systému, např.: zpracování docházky, zálohování databáze, import / export dat. Požadavky na hardware Server (nebo centrální počítač): Operačním systém Windows XP/Vista/7 nebo vyšším v edici Professional nebo Windows server 2003, Požadovaný výkon serveru závisí na počtu obsluhovaných stanic. Procesor s minimální frekvencí od 2 GHz. Operační paměť RAM od 1 GB, doporučeno 2 GB RAM a více. HDD 200 MB pro aplikaci + cca 1 GB pro data. Klientské stanice: Počítač s operačním systémem Windows XP/ Vista/ 7 nebo vyšším. Doporučená frekvence procesoru alespoň 1 GHz. Operační paměť RAM minimálně 512 MB. Monitor 17 palců nebo jiný monitor umožňující minimální rozlišení 1280 x 800 pixelů (bodů). Počítačová síť: Počítač, na kterém budou uložena data (databáze) musí mít v síti pevnou IP adresu! Na počítači, na kterém budou uloženy soubory systému, musí být vytvořen adresář, který bude plně sdílený ze všech stanic, na nichž budou programy systému provozovány. Jazykové mutace Docházkový nebo přístupový software je k dispozici v české, slovenské, anglické a polské jazykové mutaci. V jedné počítačové síti lze kombinovat různé jazykové mutace dle potřeby konkrétních uživatelů, kteří se systémem pracují. Součástí programů je interaktivní nápověda v českém, případně slovenském jazyce. Docházkový a přístupový systém ACS-line - strana 17 (celkem 29)

18 Rozšiřující moduly Software ADS je možné rozšířit o další moduly, které usnadňují a rozšiřují práci se systémem. Modul INTRAWEB Software DOCHÁZKA umožňuje sledovat docházku zaměstnanců prostřednictvím intranetu. Na počítači s nainstalovaným internetovým prohlížečem je možno pracovat s docházkovým systémem a využívat následující funkce: prohlížení nasnímaných záznamů - původní docházka prohlížení denních výsledků docházky prohlížení měsíčních výsledků docházky - sumář odpracovaných hodin, přesčasů, služebních cest za celý měsíc monitorování přítomnost zaměstnanců vkládání záznamů do původní docházky schvalování docházky - zaměstnanec elektronicky potvrdí, že souhlasí se svou docházkou prohlížení dat je možné v měsíčních intervalech nebo také za variabilní období (uživatelsky definovatelné) plánování absencí - každý zaměstnanec si dle oprávnění může plánovat dovolenou, služební cestu Docházkový a přístupový systém ACS-line - strana 18 (celkem 29)

19 V nastavení modulu INTRAWEB je možno konfigurovat hromadně přístupová práva jednotlivých uživatelů, nastavovat uživatelské jména a hesla uživatelů. V nastavení přístupových práv pro jednotlivé uživatele lze volit mezi následujícími možnostmi: Nesmí prohlížet data / monitorovat / vkládat docházku: Zaměstnanec na tuto akci nemá právo - je o této skutečnosti informován. Pouze vlastní údaje: Zaměstnanec může prohlížet pouze vlastní údaje. Vkládat původní docházku může také pouze sobě. Vybrané skupiny a osoby: Zaměstnanec může prohlížet data všech vybraných osob a osob z vybraných přístupových skupin, případně jim vkládat docházku. Výběr osob a skupin je možné provést kliknutím na nadpis "vybrané osoby", případně "vybrané skupiny". Všechny: Zaměstnanec může prohlížet data všech zaměstnanců / monitorovat všechny zaměstnance / vkládat docházku všem zaměstnancům. Součástí konfigurace modulu INTRAWEB je také detailní definice zobrazovaných denních a měsíčních výsledků docházky a nastavení zobrazovaných sloupců při monitorování docházky. Také lze nastavovat, které činnosti si může zaměstnanec plánovat nebo vkládat. INTRAWEB PLUS Doplněk standardního modulu INTRAWEB umožňuje tisk výstupních sestav ve formátu pdf. Standardně jsou k dispozici sestavy zobrazující individuální docházku a také sumární sestava, která zobrazuje seznam zaměstnanců s jejich měsíční docházkou. TECHNICKÁ SPECIFIKACE INTRAWEBU Modul INTRAWEB je aplikace v PHP 4, 5. Pracuje s databází programu DOCHÁZKA na platformě SQL. Jako webový server může být použit APACHE nebo IIS. Modul VÝROBA Modul VÝROBA slouží k softwarové evidenci výroby (offline), k exportům dat do nadřazeného systému, k porovnání hodin dle skutečné docházky s výrobou, k tvorbě manažerských sestav pro různé přehledy. Modul obsahuje číselník zakázek s možností členění dle typů, číselník činností a jejich vlastností. Je možné automaticky vypočítat dle zadané činnosti například příplatek za ztížené prostředí. Dále jsou k dispozici číselníky výrobků a zakázek. K jednotlivým zakázkám lze předdefinovat seznam činností, které budou na zakázce prováděny. V MODULU VÝROBA LZE EVIDOVAT: Osoba Den Činnost Výrobek (kód, popis) Zakázka (číslo, popis zakázky) Mzdové středisko (kód, popis) Hodiny (celkové hodiny činnosti na výrobku/zakázce, nelze sledovat čas od - do) Množství dobré Množství špatné Prémie Docházkový a přístupový systém ACS-line - strana 19 (celkem 29)

20 Modul VISITOR Modul VISITOR je určen pro evidenci návštěv, které vchází do objektu firmy. U jednotlivých návštěvníků jsou evidovány základní údaje (jméno, příjmení, ) důvod návštěvy, navštívená osoba. Návštěvě je možno přiřadit ID médium, které ji umožní vstup do vybraných prostor firmy. Tento systém lze využít i pro registraci vjíždějících vozidel. Systém evidence návštěv VISITOR je instalován na počítači na vrátnici nebo recepci a je připojen na centrální docházkovou databázi. Ovládání je snadné a intuitivní. Modul VISITOR může být rozšířen o čtečku dokladů. Jedná se o speciální zařízení pro rychlé a spolehlivé snímání osobních údajů z dokladů totožnosti (pasy, občanské průkazy). Umožňuje strojové načítání dat z průkazů, které jsou vybaveny dvouřádkovým znakovým řetězcem s údaji o jeho držiteli. Výhodou je rychlost a přesnost snímaných dat, jednoduchá obsluha (vrátní, informátoři) a především shodnost údajů při opakovaném vstupu. Snímač zabraňuje zapisování údajů o jedné osobě v různých variantách, které vznikají při ručním opisování. Modul PLÁNOVÁNÍ KAPACIT Pomocí modulu PLÁNOVÁNÍ KAPACIT nahradíte komplikované plánování směn nepřetržitých a vícesměnných provozů. Jednou pro vždy se zbavíte dvojího zadávání směn v docházkovém systému a např. v Excelu. Pomocí přehledného modulu PLÁNOVÁNÍ KAPACIT budete schopni naplánovat směny zaměstnanců (ranní, odpolední, noční, ) a jejich plánované absence (dovolené, služební cesty, ) Naplánované kapacity jsou přehledně graficky zobrazeny. Modul umožňuje také tisk naplánovaných směn pro jednotlivé zaměstnance, střediska, celou firmu. K dispozici jsou také přehledné součty plánování pracovníků na směnách pro zajištění minimálních požadavků provozu na lidské zdroje. Standardní vlastností je také porovnání plánované a reálné docházky zaměstnanců. Docházkový a přístupový systém ACS-line - strana 20 (celkem 29)

ADS DOCHÁZKOVÝ SOFTWARE

ADS DOCHÁZKOVÝ SOFTWARE DOCHÁZKOVÝ SOFTWARE Program ADS je komfortní a sofistikovaný software pro zpracování docházky na základě dat načtených systémem ACS-line. Umožňuje libovolnou práci s daty a výpočty dle nastavených směn

Více

Všechny informace a vyobrazení obsažené v tomto dokumentu mají informativní charakter. Výrobce si vyhrazuje právo na změnu sortimentu, technické

Všechny informace a vyobrazení obsažené v tomto dokumentu mají informativní charakter. Výrobce si vyhrazuje právo na změnu sortimentu, technické Všechny informace a vyobrazení obsažené v tomto dokumentu mají informativní charakter. Výrobce si vyhrazuje právo na změnu sortimentu, technické specifikace nebo designu bez předchozího upozornění. Kopírování

Více

Všechny informace a vyobrazení obsažené v tomto dokumentu mají informativní charakter. Výrobce si vyhrazuje právo na změnu sortimentu, technické

Všechny informace a vyobrazení obsažené v tomto dokumentu mají informativní charakter. Výrobce si vyhrazuje právo na změnu sortimentu, technické Všechny informace a vyobrazení obsažené v tomto dokumentu mají informativní charakter. Výrobce si vyhrazuje právo na změnu sortimentu, technické specifikace nebo designu bez předchozího upozornění. Kopírování

Více

Zpracovaná data o docházce lze přehledně tisknout nebo exportovat do mzdových a výrobních systémů. podnikejte s přehledem

Zpracovaná data o docházce lze přehledně tisknout nebo exportovat do mzdových a výrobních systémů. podnikejte s přehledem Docházka RON SOFTWARE Docházkový systém slouží k evidenci docházky, sledování pohybu zaměstnanců v průběhu pracovní doby, k přípravě podkladů pro zpracování mzdové agendy. Používáním docházkového systému

Více

www.gacc.cz www.gacc.sk Vlastnosti a funkce docházkového/přístupového programu JOB ABACUS PRO 4.xx

www.gacc.cz www.gacc.sk Vlastnosti a funkce docházkového/přístupového programu JOB ABACUS PRO 4.xx www.gacc.cz www.gacc.sk Vlastnosti a funkce docházkového/přístupového programu JOB ABACUS PRO 4.xx ZÁKLADNÍ VLASTNOSTI job abacus pro 4.XX Docházkový software JOB ABACUS PRO zpracovává v prostředí Windows

Více

Docházka INTRAWEB. Osobní údaje

Docházka INTRAWEB. Osobní údaje Docházka INTRAWEB Ve docházkovém systému je možno používat také tenkého klienta. Přes internetový prohlížeč je možno sledovat docházku zaměstnanců, žádat o dovolenou, schvalovat docházku, atd. Zákazníci,

Více

Docházkový systém slouží k evidenci docházky, sledování pohybu zaměstnanců v průběhu pracovní doby, k přípravě podkladů pro zpracování mzdové agendy.

Docházkový systém slouží k evidenci docházky, sledování pohybu zaměstnanců v průběhu pracovní doby, k přípravě podkladů pro zpracování mzdové agendy. Docházkový systém slouží k evidenci docházky, sledování pohybu zaměstnanců v průběhu pracovní doby, k přípravě podkladů pro zpracování mzdové agendy. Používáním docházkového systému dosáhnete omezení chybovosti

Více

Docházkový systém Docházka 3000 - Software

Docházkový systém Docházka 3000 - Software Docházkový systém Docházka 3000 - Software - Propracovaný čistě český program Docházka 3000 vyhovující naší legislativě (plus slovenská lokalizace) - Snadná instalace, jednoduché ovládání, možnost síťového

Více

DOCHÁZKOVÝ A PŘÍSTUPOVÝ SYSTÉM MADAM WHITEPAPER V. 2

DOCHÁZKOVÝ A PŘÍSTUPOVÝ SYSTÉM MADAM WHITEPAPER V. 2 DOCHÁZKOVÝ A PŘÍSTUPOVÝ SYSTÉM MADAM WHITEPAPER V. 2 ECM SYSTEM SOLUTIONS 2014 MADAM MaDaM je modulový systém pro evidenci nejen docházky. Jednoduchost obsluhy, intuitivnost ovládání, moderní vzhled a

Více

3. Docházka. Nadřízený pracovník. Možnosti programu. Mzdový pracovník. Kapitoly k modulu:

3. Docházka. Nadřízený pracovník. Možnosti programu. Mzdový pracovník. Kapitoly k modulu: 3. Docházka Kapitoly k modulu: Program pro evidenci docházky je nadstavbou pro mzdy PREMIER. Všechny údaje jako pracovníci, pracovní doby, směny a svátky se nastavují ve mzdách. Výhodou je, že v docházce

Více

Novinky ve verzi 1.14 (datum vydání 2. 4. 2014)

Novinky ve verzi 1.14 (datum vydání 2. 4. 2014) Novinky ve verzi 1.14 (datum vydání 2. 4. 2014) Zpracování docházky jako automatizovaná služba Největší novinkou v této verzi aktualizace je zajisté automatizovaná služba zpracování docházky zaměstnanců.

Více

Docházkový a přístupový systém nové generace

Docházkový a přístupový systém nové generace Docházkový a přístupový systém nové generace Moderní a inovativní technologie od slovenské společnosti Innovatrics - světové špičky v oblasti biometrie. VÝHODY DOCHÁZKOVÉHO SYSTÉMU FINGERA Pro správce

Více

Institut elektronických aplikací, s.r.o. Stránka 1 z 7. AVEPOP - Automatický Výdej a Evidence Pracovních a Ochranných Prostředků

Institut elektronických aplikací, s.r.o. Stránka 1 z 7. AVEPOP - Automatický Výdej a Evidence Pracovních a Ochranných Prostředků Institut elektronických aplikací, s.r.o. Stránka 1 z 7 AVEPOP - Automatický Výdej a Evidence Pracovních a Ochranných Prostředků Automaty na výdej a evidenci osobních ochranných a pracovních prostředků

Více

SW Aktion verze 5.1. Seznam změn a nových funkcí

SW Aktion verze 5.1. Seznam změn a nových funkcí SW Aktion verze 5.1 Seznam změn a nových funkcí Přidán nový typ adresového bodu pro terminál AXT-3xx/5xx Doplněna nová agenda Monitor událostí - sledování on-line průchodů na vybraných zařízeních přímo

Více

NOVINKY v PROGRAMU DOCHÁZKA ADS

NOVINKY v PROGRAMU DOCHÁZKA ADS NOVINKY v PROGRAMU DOCHÁZKA ADS 4 1.2.2010 Uživatelské prostředí nové grafické prostředí programu rychlé menu ve dvou režimech - pouze ikony, ikony s popisem implementace Drag & Drop při přiřazování kalendáře,

Více

VLASTNOSTI A FUNKCE JOB ABACUS PRO 3.XX

VLASTNOSTI A FUNKCE JOB ABACUS PRO 3.XX VLASTNOSTI A FUNKCE DOCHÁZKOVÉHO PROGRAMU JOB ABACUS PRO 3.XX ZÁKLADNÍ VLASTNOSTI job abacus pro 3.XX Docházkový software JOB ABACUS PRO zpracovává v prostředí Windows data z docházkových a přístupových

Více

DOCHÁZKA. Docházkový dotykový terminál itouch. Hlavní rysy docházkového terminálu itouch:

DOCHÁZKA. Docházkový dotykový terminál itouch. Hlavní rysy docházkového terminálu itouch: Docházkový dotykový terminál itouch DOCHÁZKA Docházkový terminál itouch je naším nejnovějším zařízením v oblasti docházkové techniky. Funkcemi vychází z ethernetového terminálu irex, ale vzhled i vnitřní

Více

RON PORTÁL, RON KLIENT

RON PORTÁL, RON KLIENT RON PORTÁL, RON KLIENT PROGRAM PREZENTACE Představení společnosti Obecně o RON portálu Seznámení s vlastnostmi jednotlivých agend Přínosy nasazení portálu ve vaší společnosti Řešení pro mobilní telefony

Více

DOCHÁZKA. Docházkový dotykový terminál itouch. Hlavní rysy docházkového terminálu itouch:

DOCHÁZKA. Docházkový dotykový terminál itouch. Hlavní rysy docházkového terminálu itouch: Docházkový dotykový terminál itouch Docházkový terminál itouch je naším nejnovějším zařízením v oblasti docházkové techniky. Funkcemi vychází z ethernetového terminálu irex, ale vzhled i vnitřní hardware

Více

1. SYSTÉMOVÉ POŽADAVKY / DOPORUČENÁ KONFIGURACE HW A SW Databázový server Webový server Stanice pro servisní modul...

1. SYSTÉMOVÉ POŽADAVKY / DOPORUČENÁ KONFIGURACE HW A SW Databázový server Webový server Stanice pro servisní modul... Obsah 1. SYSTÉMOVÉ POŽADAVKY / DOPORUČENÁ KONFIGURACE HW A SW... 1 1.1 Databázový server... 1 1.2 Webový server... 1 1.3 Stanice pro servisní modul... 1 1.4 Uživatelské stanice... 1 1.5 Monitorované počítače...

Více

MST - sběr dat pomocí mobilních terminálů on-line/off-line

MST - sběr dat pomocí mobilních terminálů on-line/off-line MST - sběr dat pomocí mobilních terminálů on-line/off-line Stručný přehled název: MST, software pro sběr dat mobilními terminály ve skladu (příjem, výdej, inventura) autor aplikace: FASK, spol. s r.o.,

Více

SW pro správu a řízení bezpečnosti

SW pro správu a řízení bezpečnosti Integrační bezpečnostní SW pro správu a řízení bezpečnosti Systém je vlastním produktem společnosti Integoo. Trvalý vývoj produktu reflektuje požadavky trhu a zákazníků. Ať už je velikost vaší organizace

Více

Průběžné sledování průchodů zaměstnanců přes vrátnici

Průběžné sledování průchodů zaměstnanců přes vrátnici ANeT gate Průběžné sledování průchodů zaměstnanců přes vrátnici Další důležitou součástí je průběžné sledování průchodů vlastních zaměstnanců přes terminály spadající pod vrátnici. Údaje o průchodech se

Více

Prezentace Docházkový systém www.list7.cz

Prezentace Docházkový systém www.list7.cz DOCHÁZKOVÝ SYSTÉM NEJJEDNODUŠŠÍ VERZE Modul Docházkový systém je velmi úzce spjat s personalistikou, proto základní verzi modulu Personalistika dodáváme zdarma spolu s ním. Docházkový systém řeší jednoduchým

Více

ACS-suite. serverové řešení pro řízení a ovládání systému ACS-line

ACS-suite. serverové řešení pro řízení a ovládání systému ACS-line ACS-suite serverové řešení pro řízení a ovládání systému ACS-line Vstupní informace pro připojení externího systému třetí strany. page: 1 OBSAH 1. HOTELOVÉ SYSTÉMY... 3 Co je k tomu potřeba?... 4 2. DOCHÁZKOVÉ

Více

vlastnosti Výsledkem sledování je: a) Využití aplikací b) Používání internetu c) Vytížení počítačů d) Operační systém e) Sledování tisků

vlastnosti Výsledkem sledování je: a) Využití aplikací b) Používání internetu c) Vytížení počítačů d) Operační systém e) Sledování tisků Program Aktivity propojuje prvky softwarového a personálního auditu, které jsou zaměřeny na optimalizaci firemních nákladů. Slouží ke zjištění efektivity využívání softwarového a hardwarového vybavení

Více

Docházkový systém modul E-PORTÁL

Docházkový systém modul E-PORTÁL Docházkový systém modul E-PORTÁL E-PORTÁL slouží k prohlížení docházky pomocí internetového prohlížeče, na základě přiřazených práv jednotlivým zaměstnancům (uživatelům). V E-PORTÁLu lze také plánovat

Více

Základní vlastnosti docházkového systému verze ENTERPRISE

Základní vlastnosti docházkového systému verze ENTERPRISE Docházkový systém ANeT-Time je určen k evidenci a automatickému zpracování odpracované doby s využitím identifikačních médií. Nahrazuje doposud používané ruční způsoby evidence docházky a poskytuje rychlé,

Více

WORKWATCH ON-LINE EVIDENCE PRÁCE A ZAKÁZEK

WORKWATCH ON-LINE EVIDENCE PRÁCE A ZAKÁZEK WORKWATCH ON-LINE EVIDENCE PRÁCE A ZAKÁZEK Systém WorkWatch je určen pro malé a střední firmy, které se zabývají službami nebo zakázkovou výrobou. Zajistí dokonalý přehled o všech zakázkách a jejich rozpracovanosti.

Více

Prezentace CRMplus. Téma: CRMplus jako nástroj pro kontrolu a vyhodnocení rozpracovanosti dílů na zakázkách

Prezentace CRMplus. Téma: CRMplus jako nástroj pro kontrolu a vyhodnocení rozpracovanosti dílů na zakázkách Prezentace CRMplus Téma: CRMplus jako nástroj pro kontrolu a vyhodnocení rozpracovanosti dílů na zakázkách Obsah prezentace Představení společnosti Technodat Develop, s.r.o. CRMplus základní charakteristika

Více

hardware - terminály pro sběr dat (základní terminály, jednoúčelové zařízení, základní IPC)

hardware - terminály pro sběr dat (základní terminály, jednoúčelové zařízení, základní IPC) Jídelna Přístupy Docházka Personalistika Mzdy Sklad Majetek Zakázky RON PORTÁL Jídelna Přístupy Docházka Docházka Mini Personalistika Mzdy Sklad Majetek Zakázky systém pro sběr dat z výroby, zakázkový

Více

DOCHÁZKA. Webový prohlížeč docházky. Osoby

DOCHÁZKA. Webový prohlížeč docházky. Osoby Webový prohlížeč docházky Slouží ke zobrazování a případně k jednoduchým úpravám údajů evidovaných v databázi docházkového systému. Na klientském počítači lze použít libovolný internetový prohlížeč, není

Více

CENTRUM SOCIÁLNÍCH SLUŽEB TLOSKOV TLOSKOV 1 257 56 NEVEKLOV IČO 00640841. vyzývá k podání nabídky na veřejnou zakázku

CENTRUM SOCIÁLNÍCH SLUŽEB TLOSKOV TLOSKOV 1 257 56 NEVEKLOV IČO 00640841. vyzývá k podání nabídky na veřejnou zakázku CENTRUM SOCIÁLNÍCH SLUŽEB TLOSKOV TLOSKOV 1 257 56 NEVEKLOV IČO 00640841 ve smyslu 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákona) vyzývá k podání nabídky na veřejnou zakázku 1) Název

Více

Pracovní dny. Pracovní doby

Pracovní dny. Pracovní doby Software Modul docházky - MDO Evidence a vyhodnocení docházky osob, verze 4 Rozšiřující modul Aktion Široké možnosti nastavení parametrů Tvorba pracovních kalendářů Definice různých typů pracovních dnů

Více

Platební a stravovací systém Cardpay

Platební a stravovací systém Cardpay CARDPAY Stravovací a platební systém Firma Cominfo,a.s. je předním výrobcem a dodavatelem HW a SW vybavení v oblasti bezkontaktní identifikace. Její jedinečnost spočívá nejen ve vlastním vývoji a výrobě

Více

Obsah dokumentu. Hotelový systém ACS-line, http://www.acsline.cz. strana 2 (celkem 14)

Obsah dokumentu. Hotelový systém ACS-line, http://www.acsline.cz. strana 2 (celkem 14) Obsah dokumentu Obsah dokumentu...2 Popis výrobního systému ACS-line...3 Přínosy elektronické sběru výrobních dat:... 3 Princip výrobního systému... 3 Obecné schéma výrobního systému:... 3 Zakázkový systém

Více

MZDY 7 PROFI - MZDOVÝ A PERSONÁLNÍ SYSTÉM CENÍK

MZDY 7 PROFI - MZDOVÝ A PERSONÁLNÍ SYSTÉM CENÍK JÍDELNA PŘÍSTUPY DOCHÁZKA PERSONALISTIKA MZDY SKLAD MAJETEK ZAKÁZKY RON PORTÁL JÍDELNA PŘÍSTUPY DOCHÁZKA DOCHÁZKA MINI PERSONALISTIKA MZDY SKLAD MAJETEK ZAKÁZKY MZDY 7 - MZDOVÝ A PERSONÁLNÍ SYSTÉM Mzdový

Více

SOFTWARE ŘEŠENÍ.

SOFTWARE ŘEŠENÍ. SOFTWARE ŘEŠENÍ www.aktion.cz Evidence docházky Elektronická evidence docházky zaměstnanců Modul evidence docházky je určen firmám, které vyžadují přizpůsobení docházkového systému svým specifickým podmínkám.

Více

Příloha č. 1. Informační systém pro Městskou policii Česká Lípa. Specifikace požadavků minimálního plnění pro IS MP

Příloha č. 1. Informační systém pro Městskou policii Česká Lípa. Specifikace požadavků minimálního plnění pro IS MP Příloha č. 1 Informační systém pro Městskou policii Česká Lípa Specifikace požadavků minimálního plnění pro IS MP 1. Způsob prokázání splnění požadavků minimálního plnění 1.1. Zadavatel požaduje, aby uchazečem

Více

Autonomní zámek LOG2

Autonomní zámek LOG2 Autonomní zámek LOG2 Identifikační systém ACS-line Návod pro instalaci Verze hardware LOG3.6 popis LOG2-6.doc - strana 1 (celkem 9) Popis funkce Modul LOG2 slouží pro ovládání a kontrolu vstupů pomocí

Více

Docházkové předpisy Aktion CLOUD

Docházkové předpisy Aktion CLOUD Docházkové předpisy Aktion CLOUD Systém je založen na maximální jednoduchosti pro uživatele ve smyslu nastavení parametrů pro výpočet docházky. Je přizpůsoben platnému zákoníku práce ČR/SROV. Docházkové

Více

Komplexní řízení bezpečnostních, provozních, technologických systémů budov

Komplexní řízení bezpečnostních, provozních, technologických systémů budov Komplexní řízení bezpečnostních, provozních, technologických systémů budov Nadstavbový systém pro sledování, správu a vyhodnocování elektronických systémů budov a rozlehlých objektů. Umožňuje efektivně

Více

Automatizovaný sběr dat Online stav skladů

Automatizovaný sběr dat Online stav skladů www.vyrobaonline.cz Plánování výroby Evidence zakázek Automatizovaný sběr dat Online stav skladů Zvýšení efektivity výroby Evidence docházky VÝROBA ONLINE je nový moderní výrobní informační systém, ve

Více

EVIDENCE DOCHÁZKY. Úvod

EVIDENCE DOCHÁZKY. Úvod Úvod Program pro evidenci docházky je nadstavbou pro mzdy PREMIER. Všechny údaje jako pracovníci, pracovní doby, směny a svátky se nastavují v mzdách. Výhodou je že v docházce jsou stále aktuální údaje

Více

Úvod. Klíčové vlastnosti. Jednoduchá obsluha

Úvod. Klíčové vlastnosti. Jednoduchá obsluha REQUESTOR DATASHEET Úvod Requestor Service Desk poskytuje kompletní řešení pro správu interních i externích požadavků, které přicházejí do organizace libovolnou cestou. Produkt je zaměřen na vytvoření

Více

Výběr a instalace mobilního terminálu. II. Používání čárových kódů v katalogu položek. III. Tisk etiket s čárovými kódy

Výběr a instalace mobilního terminálu. II. Používání čárových kódů v katalogu položek. III. Tisk etiket s čárovými kódy Mobilní terminály slouží pro sběr dat v terénu a následnou automatickou tvorbu dokladů typu zakázka, vydaná objednávka nebo skladový doklad v systému WAK INTRA. Komunikace mezi přenosnými terminály a systémem

Více

Průvodce on-line přístupem k účetním a firemním datům

Průvodce on-line přístupem k účetním a firemním datům ON-LINE PŘÍSTUP K FIREMNÍM DATŮM Průvodce on-line přístupem k účetním a firemním datům Oprávnění zaměstnanci klienta mohou pracovat s účetními a dalšími firemními daty 24 hod. denně, 7 dní v týdnu. Zřízením

Více

Plutino Přehledná správa a sledování zakázek

Plutino Přehledná správa a sledování zakázek Plutino Přehledná správa a sledování zakázek Plutino : Přehledná správa a sledování zakázek Aplikace Plutino je určena malým a středním firmám, které chtějí spolehlivě, ale přitom jednoduše sledovat své

Více

Čtečka EDK2-OEM. Návod pro instalaci. Identifikační systém ACS-line. Popis EDK2-OEM.doc - strana 1 (celkem 5)

Čtečka EDK2-OEM. Návod pro instalaci. Identifikační systém ACS-line. Popis EDK2-OEM.doc - strana 1 (celkem 5) Čtečka EDK2-OEM Identifikační systém ACS-line Návod pro instalaci Popis EDK2-OEM.doc - strana 1 (celkem 5) Popis funkce Čtečky EDK2-OEM slouží pro čtení kontaktních čipů Dallas nebo bezkontaktních karet

Více

administrativní systém, samostatný a přesný

administrativní systém, samostatný a přesný Moje Inteligentní Administrativa je centrální on-line evidence klientů, obchodníků, produkce, provizí, pojistných událostí, má unikátní poštovní komunikátor a CRM systém Software MIA je určen pro pojišťovací

Více

Prodejna SQL je maloobchodní pokladní software určený pro široké spektrum prodejen.komplet určený k propojení s Money S3 pomocí XML komunikace

Prodejna SQL je maloobchodní pokladní software určený pro široké spektrum prodejen.komplet určený k propojení s Money S3 pomocí XML komunikace Pokladní software o Prodejna SQL o SW Euro SQL o Conto Pokladní software od CÍGLER SOFTWARE zahrnuje paletu nástrojů pro náročnější zákazníky. Oproti běžným pokladnám nabízí širší míru přizpůsobení uživateli

Více

A U T O M A T I Z O V A N Ý SKŘÍŇOVÝ SKLADOVÝ SYSTÉM LockerVend. leden 2015

A U T O M A T I Z O V A N Ý SKŘÍŇOVÝ SKLADOVÝ SYSTÉM LockerVend.   leden 2015 A U T O M A T I Z O V A N Ý SKŘÍŇOVÝ SKLADOVÝ SYSTÉM LockerVend www.macte.cz leden 2015 Automatizované skladové systémy - výrobce těchto zařízení SupplyPro působí na trhu více než 20let - instalace systémů

Více

Společnost MEFISTO SOFTWARE, a.s. uvádí na trh nový produkt Mefisto CAMPUS.

Společnost MEFISTO SOFTWARE, a.s. uvádí na trh nový produkt Mefisto CAMPUS. Společnost MEFISTO SOFTWARE, a.s. uvádí na trh nový produkt Mefisto CAMPUS. Mefisto CAMPUS je systém pro správu ubytovacích kapacit v provozech typu ubytovny, internáty, koleje, atd. V těchto provozech

Více

Více než 60 novinek, změn a vylepšení

Více než 60 novinek, změn a vylepšení Více než 60 novinek, změn a vylepšení Nová řada programu 2HCS Fakturace Vám nabízí více než 60 novinek, změn a vylepšených funkcí. Zde je jejich seznam, pro Vaši lepší orientaci rozdělený podle jednotlivých

Více

Autonomní snímací jednotky řady SU104*

Autonomní snímací jednotky řady SU104* Autonomní snímací jednotky SU104* představují novou designovou a technologickou řadu hardware určeného k řízení přístupových práv do vyhrazených prostor bez požadavku na sledování jejich historie. Zcela

Více

Kompletním IT. Počítačové sítě. Servery. Počítačové stanice. Tiskárny. Zabezpečovací systémy. Kamerové systémy. Docházkové systémy

Kompletním IT. Počítačové sítě. Servery. Počítačové stanice. Tiskárny. Zabezpečovací systémy. Kamerové systémy. Docházkové systémy Kompletním IT Počítačové sítě Servery Počítačové stanice Tiskárny Zabezpečovací systémy Kamerové systémy Docházkové systémy 2. obsah 3. o nás 4. služby 5.-6. reference 7. technologie 8. benefity 9. systémy

Více

Možnosti aplikace: Copyright 2001, COM PLUS CZ, Praha

Možnosti aplikace: Copyright 2001, COM PLUS CZ, Praha Vyhodnocovací program CP TARIF 2001 umožňuje rychlé a podrobné sledování telefonního provozu pobočkových ústředen. Uživatel programu tak získává všechny potřebné údaje o odchozích telefonních hovorech,

Více

pro komplexní řešení agendy neziskových organizací se zaměřením na sociální služby zdravotně postiženým NABÍDKOVÝ LIST

pro komplexní řešení agendy neziskových organizací se zaměřením na sociální služby zdravotně postiženým NABÍDKOVÝ LIST pro komplexní řešení agendy neziskových organizací se zaměřením na sociální služby zdravotně postiženým NABÍDKOVÝ LIST Nabídkový list informačního systému modularis Informační systém modularis je typickým

Více

SOFTWARE ŘEŠENÍ.

SOFTWARE ŘEŠENÍ. SOFTWARE ŘEŠENÍ www.aktion.cz Evidence docházky Elektronická evidence docházky zaměstnanců Modul evidence docházky je určen firmám, které vyžadují přizpůsobení docházkového systému svým specifickým podmínkám.

Více

T-Cars Fleet Management

T-Cars Fleet Management Elektronická správa vozového parku Provozovatel: Obsah 1. INFORMACE O SPOLEČNOSTI... 2 1.1 Základní údaje...2 1.2 Charakteristika...3 2. SPECIFIKACE NABÍZENÝCH SLUŽEB... 3 2.1 Specifikace systému správy

Více

Projektová kancelář Kraje Vysočina CRM systém řízení projektů

Projektová kancelář Kraje Vysočina CRM systém řízení projektů Příloha č. 1 výzvy k podání nabídek Projektová kancelář Kraje Vysočina CRM systém řízení projektů PK Vysočina, o organizaci Základní údaje: Projektová kancelář Kraje Vysočina, příspěvková organizace (PK

Více

Sísyfos Systém evidence činností

Sísyfos Systém evidence činností Sísyfos Systém evidence Sísyfos : Evidence pracovních Systém Sísyfos je firemní aplikace zaměřená na sledování pracovních úkonů jednotlivých zaměstnanců firmy. Umožňuje sledovat pracovní činnosti na různých

Více

Helios Orange. www.helios.eu

Helios Orange. www.helios.eu 45685696362545563221245896533661123695887878123456856963625455632212458965336611236958878781 23 568569636254556322124589653366112369588787812345685696362545563221245891236958878781234568 556322124589653366112369588787812345685696362545563221245891236958878781234568

Více

MIS. Manažerský informační systém. pro. Ekonomický informační systém EIS JASU CS. Dodavatel: MÚZO Praha s.r.o. Politických vězňů 15 110 00 Praha 1

MIS. Manažerský informační systém. pro. Ekonomický informační systém EIS JASU CS. Dodavatel: MÚZO Praha s.r.o. Politických vězňů 15 110 00 Praha 1 MIS Manažerský informační systém pro Ekonomický informační systém EIS JASU CS Dodavatel: MÚZO Praha s.r.o. Politických vězňů 15 110 00 Praha 1 Poslední aktualizace dne 5.8.2014 MÚZO Praha s.r.o. je certifikováno

Více

Tabletová aplikace. Uživatelský manuál

Tabletová aplikace. Uživatelský manuál Uživatelský manuál Obsah Základní informace... 4 Instalace a přihlášení... 5 Verze CLOUD... 5 Verze SERVER... 8 Verze DEMO... 10 Nastavení displeje, tlačítek... 11 Obecná konfigurace... 11 GPS pozice...

Více

Administrační systém ústředen MD-110

Administrační systém ústředen MD-110 SAS MD-110 Administrační systém ústředen MD-110 SAS MD-110 Administrační systém ústředen MD-110 Efektivní systém administrace poboček a parametrů ústředen Ericsson MD110 s přímou vazbou na telefonní seznam

Více

Přístupový a docházkový systém

Přístupový a docházkový systém Přístupový a docházkový systém eseries Nadčasový docházkový a přístupový systém Název eseries označuje novou řadu produktů identifikačního systému Aktion s revoluční technologií ACTIVE DEVICE. Instalace,

Více

SQL Ekonom - vyúčtování dodávky tepla

SQL Ekonom - vyúčtování dodávky tepla S námi dodáte teplo komukoli Autor & distributor systému Obchodní a servisní partner SQL Ekonom - vyúčtování dodávky tepla Informační systém SQL Ekonom vyúčtování dodávky tepla slouží pro komplexní, jednoduchou

Více

E KR20 Hybridní RFID přístupová čtečka

E KR20 Hybridní RFID přístupová čtečka ZÁKLADNÍ VLASTNOSTI SYSTÉMŮ ENTRY Přístupové systémy slouží k zajištění ochrany vstupu do prostorů s využitím bezkontaktních přístupových karet, číselných kódů nebo biometrických znaků. Využití systémů

Více

Elektronická kniha jízd

Elektronická kniha jízd Elektronická kniha jízd ÚVOD Elektronická kniha jízd Vám pomocí systému GPS (Global position system) umožní jednoduše sledovat pohyb všech Vašich vozidel a zároveň zpracovat a vytvořit elektronickou knihu

Více

RON PORTÁL, RON KLIENT, KIOSKY

RON PORTÁL, RON KLIENT, KIOSKY RON PORTÁL, RON KLIENT, KIOSKY PROGRAM PREZENTACE Představení společnosti Obecně o RON portálu Seznámení s vlastnostmi jednotlivých agend Přínosy nasazení portálu ve vaší společnosti Řešení pro mobilní

Více

Docházkový systém Docházka 3000 - Software

Docházkový systém Docházka 3000 - Software Docházkový systém Docházka 3000 - Software - Propracovaný čistě český program Docházka 3000 vyhovující naší legislativě (plus slovenská lokalizace) - Snadná instalace, jednoduché ovládání, možnost síťového

Více

NEWSLETTER systému PRACANT

NEWSLETTER systému PRACANT NEWSLETTER systému PRACANT Nová verze systému PRACANT obsahuje změny jak v oblasti HW tak i programové změny. Jsme pevně přesvědčeni, že tato verze bude pro Vás přínosem ve vzájemné dlouhodobé spolupráci.

Více

Systém pro zabezpečení garážových stání a dálkového otevírání vjezdových bran GEWA

Systém pro zabezpečení garážových stání a dálkového otevírání vjezdových bran GEWA Systém pro zabezpečení garážových stání a dálkového otevírání vjezdových bran GEWA Celý systém se skládá z několika částí (modulů) : 1. elektronické a mechanické zabezpečení společných prostor garážových

Více

Mobilní aplikace. Uživatelský manuál

Mobilní aplikace. Uživatelský manuál Uživatelský manuál Obsah Základní informace a nastavení... 3 Nastavení přístupu... 4 Registrace docházky... 5 Editace vlastní docházky... 5 Ovládaní z mobilní aplikace... 6 Konfigurace mobilní aplikace...

Více

ver Manuál Docházka

ver Manuál Docházka ver. 11.5.0.0 Manuál Docházka Modul Docházka Program docházka je volitelnou součástí systému DMS Klient. Umožňuje sledovat u všech zaměstnanců čas strávený na pracovišti a skutečně odpracovaný čas produktivních

Více

Čtečka EDK2-KPA. Návod pro instalaci. Identifikační systém ACS-line. Popis EDK2-KPA-NEW.doc - strana 1 (celkem 5)

Čtečka EDK2-KPA. Návod pro instalaci. Identifikační systém ACS-line. Popis EDK2-KPA-NEW.doc - strana 1 (celkem 5) Čtečka EDK2-KPA Identifikační systém ACS-line Návod pro instalaci Popis EDK2-KPA-NEW.doc - strana 1 (celkem 5) Popis funkce Čtečky EDK2-KPA slouží pro čtení bezkontaktních karet a přívěsků. Používá se

Více

OKbase řízení lidských zdrojů

OKbase řízení lidských zdrojů OKbase řízení lidských zdrojů Manažerský modul Ing. Ivo Rosol, CSc. Ing. Radek Kokeš 15. 11. 2011 1 OKbase Nová generace modulárního systému pro řízení lidských zdrojů. Hlavní funkce systému jsou obsaženy

Více

OrtoProtet program pro evidenci zakázek, fakturace, evidenci pacientů, evidenci pracovníků a dalších níže uvedených operací pro ortopedické protetiky

OrtoProtet program pro evidenci zakázek, fakturace, evidenci pacientů, evidenci pracovníků a dalších níže uvedených operací pro ortopedické protetiky OrtoProtet program pro evidenci zakázek, fakturace, evidenci pacientů, evidenci pracovníků a dalších níže uvedených operací pro ortopedické protetiky Představení programu pro tvorbu zakázek,kalkulací,

Více

CS monitorovací jednotky. Edice: Vytvořil: Luboš Fistr

CS monitorovací jednotky. Edice: Vytvořil: Luboš Fistr Edice: 2017 03 Vytvořil: Luboš Fistr 7 barevný dotykový displej robustní kovové tělo IP 65 provozní teplota 0 50 C k dispozici pro trvalé nebo mobilní měření v kufříku možnost připojit až 12 libovolných

Více

Allegro účetnictví. Schéma účetního modulu. Podstatné vlastnosti. Allegro Business Solution Účetnictví

Allegro účetnictví. Schéma účetního modulu. Podstatné vlastnosti. Allegro Business Solution Účetnictví Allegro účetnictví Obsahuje zákonem vyžadované agendy podvojného účetnictví a tvoří jádro celého systému. Standardní bloky zahrnují účetní knihu, faktury přijaté a vydané, banky, pokladny a přiznání DPH.

Více

Technická řešení minimálního standardu zabezpečení muzeí výtvarných umění proti krádežím z pohledu dodavatele

Technická řešení minimálního standardu zabezpečení muzeí výtvarných umění proti krádežím z pohledu dodavatele Technická řešení minimálního standardu zabezpečení muzeí výtvarných umění proti krádežím z pohledu dodavatele Ing. Pavel Fiala Trade FIDES, a.s. Rámec pro řešení zabezpečení muzeí výtvarných umění Základní

Více

2015 GEOVAP, spol. s r. o. Všechna práva vyhrazena.

2015 GEOVAP, spol. s r. o. Všechna práva vyhrazena. 2015 GEOVAP, spol. s r. o. Všechna práva vyhrazena. GEOVAP, spol. s r. o. Čechovo nábřeží 1790 530 03 Pardubice Česká republika +420 466 024 618 http://www.geovap.cz V dokumentu použité názvy programových

Více

Reporting. Ukazatele je možno definovat nad libovolnou tabulkou Helios Orange, která je zapsána v nadstavbě firmy SAPERTA v souboru tabulek:

Reporting. Ukazatele je možno definovat nad libovolnou tabulkou Helios Orange, která je zapsána v nadstavbě firmy SAPERTA v souboru tabulek: Finanční analýza Pojem finanční analýza Finanční analýza umožňuje načítat data podle dimenzí a tyto součty dlouhodobě vyhodnocovat. Pojem finanční analýza není nejpřesnější, protože ukazatele mohou být

Více

Mobilní skladová evidence v QI

Mobilní skladová evidence v QI Mobilní skladová evidence v QI Vzhledem k potřebám některých zákazníků pracovat se zbožím označeným čárovými kódy v rozlehlých prostorách skladů nebo na cestách, byla firmou Dingo, spol. s r.o. vytvořena

Více

Technická specifikace LOGGERY D/R/S

Technická specifikace LOGGERY D/R/S Technická specifikace LOGGERY D/R/S Revision DD 280113-CZ D3633 (T+RH+DOTYKOVÁ SONDA) Str. 2 D3121 (T+RH+EXT. SONDA) Str. 4 D3120 (T+RH) Str. 6 S3121 (T+RH+EXT. SONDA) Str. 8 R3121 (T+RH+EXT. SONDA) Str.

Více

Mobilní aplikace. Uživatelský manuál

Mobilní aplikace. Uživatelský manuál Uživatelský manuál Obsah Základní informace a nastavení... 3 Nastavení přístupu... 4 Registrace docházky... 5 Editace vlastní docházky... 5 Ovládaní z mobilní aplikace... 6 Konfigurace mobilní aplikace...

Více

APS T&A. Evidence docházky v systémech APS mini Plus a APS 400. (rozšiřující programový modul pro APS Administrator) Uživatelská příručka

APS T&A. Evidence docházky v systémech APS mini Plus a APS 400. (rozšiřující programový modul pro APS Administrator) Uživatelská příručka APS T&A Evidence docházky v systémech APS mini Plus a APS 400 (rozšiřující programový modul pro APS Administrator) Uživatelská příručka 2004 2015, TECH FASS s.r.o., Věštínská 1611/19, Praha, www.techfass.cz,

Více

VÝROBA. Helios Orange + něco navíc. Adresa: SAPERTA s.r.o. Presy 371 53701 Telefon: 777 071 626 E-mail: saperta@saperta.cz WWW: saperta.

VÝROBA. Helios Orange + něco navíc. Adresa: SAPERTA s.r.o. Presy 371 53701 Telefon: 777 071 626 E-mail: saperta@saperta.cz WWW: saperta. VÝROBA Helios Orange + něco navíc Adresa: SAPERTA s.r.o. Presy 371 53701 Telefon: 777 071 626 E-mail: saperta@saperta.cz WWW: saperta.cz MODUL VÝROBY Modul Řízení výroby vychází z osvědčeného základního

Více

Vzdálená správa v cloudu až pro 250 počítačů

Vzdálená správa v cloudu až pro 250 počítačů Vzdálená správa v cloudu až pro 250 počítačů S pomocí ESET Cloud Administratoru můžete řídit zabezpečení vaší podnikové sítě bez nutnosti nákupu, instalace nebo údržby dalšího hardwaru. Řešení je poskytováno

Více

Příloha č. 1. Informační systém pro Městskou policii Česká Lípa (II.) Specifikace požadavků minimálního plnění pro IS MP a integrační vazby

Příloha č. 1. Informační systém pro Městskou policii Česká Lípa (II.) Specifikace požadavků minimálního plnění pro IS MP a integrační vazby Příloha č. 1 Informační systém pro Městskou policii Česká Lípa (II.) Specifikace požadavků minimálního plnění pro IS MP a integrační vazby 1. Způsob prokázání splnění požadavků minimálního plnění 1.1.

Více

CYCLOPE PRINT MANAGEMENT SOFTWARE- UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA

CYCLOPE PRINT MANAGEMENT SOFTWARE- UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA CYCLOPE PRINT MANAGEMENT SOFTWARE- UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA Obsah Cyclope Print Management Software- uživatelská příručka... 1 1. Přehled produktu... 2 2. Stručný popis produtku CPMS... 2 2.1. Stažení CPMS...

Více

Interaktivní Úřední deska (IUD) popis systému

Interaktivní Úřední deska (IUD) popis systému Interaktivní Úřední deska (IUD) popis systému Výhody systému - Bezstarostné automatické zobrazovaní dokumentů v požadovaných vývěsných termínech platnosti. - 100% dostupnost všech aktuálních dokumentů

Více

Digitální stavební deník

Digitální stavební deník e den www.stavebnidenik.info Digitální stavební deník e den DIGITÁLNÍ STAVEBNÍ DENÍK www.stavebnidenik.info Digitální stavební deník je centralizovaný systém pro komplexní evidenci agendy stavebních deníků.

Více

Novinky ve verzi 2.10 (datum vydání 5. 5. 2015)

Novinky ve verzi 2.10 (datum vydání 5. 5. 2015) Novinky ve verzi 2.10 (datum vydání 5. 5. 2015) Upraven nástroj pro přípravu dat k podání výkazu o poskytovaných sociálních službách na MPSV. Data o klientech a zaměstnancích připravíte v několika jednoduchých

Více

SYSTÉM PRO SLEDOVÁNÍ VOZIDEL ELEKTRONICKÁ KNIHA JÍZD

SYSTÉM PRO SLEDOVÁNÍ VOZIDEL ELEKTRONICKÁ KNIHA JÍZD SYSTÉM PRO SLEDOVÁNÍ VOZIDEL ELEKTRONICKÁ KNIHA JÍZD PRODUKTOVÝ LIST GSM/GPS komunikační modul Výrobce: F&B COMPANY s.r.o. Čajkovského 18 779 00 Olomouc IČO 25384775 www.fbcom.cz www.knihajizd.info 1)

Více

PŘEHLED FUNKCÍ PROGRAMU KROK ZA KROKEM

PŘEHLED FUNKCÍ PROGRAMU KROK ZA KROKEM PŘEHLED FUNKCÍ PROGRAMU KROK ZA KROKEM Základní informace: Program byl konstruován především pro komplexní zpracování zakázek ve společnosti. Je postaven obecně, specializované funkce byly však přizpůsobeny

Více

Čtečky s klávesnicí EDK3, EDK3B, EDK3M

Čtečky s klávesnicí EDK3, EDK3B, EDK3M Čtečky s klávesnicí EDK3, EDK3B, EDK3M Identifikační systém ACS-line Návod pro instalaci Od verze firmware 1.19 Návod EDK3x - strana 1 (celkem 8) Popis funkce Snímač kontaktních i bezkontaktních medií

Více

stravovací systém ceník

stravovací systém ceník Jídelna Přístupy Docházka Personalistika Mzdy Sklad Majetek Zakázky RON PORTÁL Jídelna Přístupy Docházka Docházka Mini Personalistika Mzdy Sklad Majetek Zakázky stravovací systém Modularita stravovacího

Více