Pracovní dny. Pracovní doby

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Pracovní dny. Pracovní doby"

Transkript

1 Software Modul docházky - MDO Evidence a vyhodnocení docházky osob, verze 4 Rozšiřující modul Aktion Široké možnosti nastavení parametrů Tvorba pracovních kalendářů Definice různých typů pracovních dnů Volná, periodická, variabilní, směnová pracovní doba Grafické směnové kalendáře Volitelné mzdové složky (konta) Převody mzdových složek do dalších měsíců Přiřazení mzdových složek na terminály Rozlišení nákladových okruhů Nastavení a správa pracovních modelů Evidence a automatické generování přestávek Evidence přesčasů a příplatků Ruční korekce časových dat Možnost vkládání ručních údajů nebo oprav Generování a schvalování nepřítomnosti Měsíční uzávěrka Export do mezd Jak objednávat: MDO/X Modul docházky, nelze instalovat samostatně, pracuje pouze se systémovým jádrem ACL/X (vyžaduje připojení HW klíče). Počet uživatelských licencí se řídí dle uživatelských licencí ACL/Lc a ACL/Mc systémového jádra. Pozn: X = počet identifikátorů zadaných do databáze. Parametry: Prostředí: Architektura: DB servery: Operační syst.: Přihlašování: NT doména: HW klíč Lokalizace: Podpora Cytrix: HW parametry:* Médium: Návod: Upgrade: BORLAND DELPHI CLIENT-SERVER MS SQL 7.0 a 2000 nebo MSDE WINDOWS 98, 2000, NT, XP Uživatelské jméno, heslo Ano Ano (mimo ACL/PST) CZ/SK/ENG/D/HU Ano PENTIUM II, 700 MHz, 128MB RAM, 1 GB HDD VGA monitor 17 nebo 15 Volný sériový port COM1 nebo COM2 Záložní UPS CD Soubor PDF Internet ( Modul Docházky * Pouze informativní hodnoty pro malé systémy do 300 identifikátorů - viz. technické informace

2 Pracovní dny Systém umožňuje nadefinovat různé typy pracovních dnů. Jejich počet není omezen. Pracovní dny slouží pro následné sestavení pracovních dob. V obrazovce lze definovat: Typ směny (ranní, odpolední, noční, celý den 24h, celý den 12h, noc 12h, zkrácená) a časové omezení, tzn. jedná-li se o pracovní den s limitem příchodu (doba nad stanovený rámec bude ořezána), nebo se smluvní dobou (úsek směny definovaný pracovní smlouvou, kdy lze k tomuto úseku vztahovat následné vazby např. dopočet chybějících hodin, popř. pevně stanoveným jádrem (úsek směny, který musí být povinně odpracován a tvoří základ pro navazující činnosti např. nárok na příplatky. Pracovní doby Definice pracovních dob umožňuje předdefinovat neomezené množství tzv. plánů, které jsou pak přiřazovány jednotlivým osobám podle jejich pracovního zařazení. Možnosti nastavení: Volná - pracovník není vázán jakýmikoliv omezeními či směnami, je mu započítáván pouze reálně odpracovaný čas. Nelze uplatnit žádné další úpravy (zaokrouhlování, fond, příplatky, atd.). Periodická - vhodný pro provozy, kde se cyklus pracovních dnů periodicky opakuje. V oddílu časové omezení, lze přidat potřebný počet položek, a u každé se vybere předdefinovaná směna nebo prázdná položka (volný den). Okénko perioda zobrazuje počet dní, po kterém se cyklus opakuje. Variabilní - je vhodná pro případy, kde není přesně definováno, na jakou směnu pracovník nastoupí. Určení směny proběhne dle času příchodu zaměstnance tak, že bude přiřazena pracovní doba s počátkem nejbližším skutečnému příchodu této osoby. Každou směnu lze vložit pouze jednou. Výchozí směna určuje, jaká směna bude započtena v případě nepřítomnosti zaměstnance (tj. která bude ve výkazu zaznamenána jako neodpracovaná). Směnová - pro provozy, kde se pracuje pravidelně na směny. Každou směnu lze vložit pouze jednou. U směnové pracovní doby je nutné vybrat počet skupin pracovníků střídajících se na pracovišti se stejně definovanou pracovní dobou. Počtu odpovídá příslušné písmeno abecedy. Týdenní - částečně předdefinovaná pracovní doba periodického typu s týdenním cyklem.

3 Kalendáře Základním kritériem pro výpočet odpracované doby je kalendář pracovních dnů, který určuje fond pracovní doby a stanovuje státní svátky (možno definovat i vlastní). V závislosti na typu provozu pracovního zařazení osoby, může být nastaveno několik typů kalendářů. Jejich počet není omezen. Směnové kalendáře Umožňují opět nastavení libovolného počtu tzv. směnových plánů. Uvnitř cyklu lze jednotlivé směny volně programovat. Po vytvoření směnové pracovní doby a zařazení zaměstnanců do skupin, které se budou na těchto směnách střídat, lze ve směnovém kalendáři definovat cyklus střídání směn a skupin pracovníků v jednotlivých dnech. V případě definice pravidelných směn postačí zadat pouze základní vzorec kombinace směn pro každou skupinu a systém je automaticky dopočítá do zvoleného data. Jednotlivé směny jsou pro rychlou orientaci a přehlednost barevně odděleny podle předdefinovaných typů pracovní dnů.

4 Mzdové složky Mzdové složky mohou být nazývány též jako absenční konta či pracovní složky. Informace o průchodech získané z docházkových snímačů jsou programem vyhodnoceny a zařazeny do příslušných mzdových složek. Oprávněný uživatel má vždy možnost veškeré údaje ve mzdových složkách upravit, vymazat či doplnit. Výsledné hodnoty mzdových složek jsou exportovány do mzdového programu. Pro tento účel lze v nastavení zadat zkratku pro export (pro dny i hodiny samostatně). V systému lze vytvářet libovolný počet složek. Tyto složky jsou přiřazeny do pracovních modelů dob. Základní parametry složek jsou následující: Součet - výsledná hodnota složky se vypočte sečtením, či odečtením vybraných mzdových složek Přerušení - výsledná hodnota se vypočte dle záznamu o průchodu s přerušením Příplatek - výsledná hodnota je svázána s vybranou mzdovou složkou Ruční - výsledná hodnota se vždy vkládá ručně Systém - výsledná hodnota je převzata ze základních mzdových složek Pracovní modely Též profily či periody. Jedná se o konfigurovatelné položky, které určují způsob výpočtu pracovní doby pro skupiny zaměstnanců (popř. i jednotlivce). Do modelů lze zvlášť přiřazovat mzdové složky. Dále jsou zde definovány zákonné přestávky, časová rozmezí pro příplatky a zápočty, či zaokrouhlování pracovní doby. Modely určují jaké informační údaje INFO se budou zobrazovat na displejích terminálů.

5 Vyhodnocení docházkových dat Pro vyhodnocení docházky je určen modul MDO spustitelný z programu ACL. MDO umožňuje komplexní zpracování docházky osob, a to včetně tisku pracovních výkazů, nastavení schvalování pro vybrané typy přerušení (lékař, služební cesta ), vytváření uzávěrky, editaci nekorektních záznamů a mnoho dalších operací. Spočítané údaje lze následně exportovat do mzdových programů, nebo vytisknout na tiskárně. V programu MDO jsou přihlášenému uživateli k dispozici celkem 3 základní obrazovky, a to Pracovní výkaz, Průchody a Měsíční přehled. V prvních dvou je umožněna editace záznamů, Měsíční přehled představuje praktické a stručné zobrazení výsledných dat. Korekce dat V případě on-line režimu jsou časová data zpracována ihned při přenosu průchodu pracovníka přes docházkový terminál. Časová data, která vyžadují korekci (např. chybějící průchod, záporné saldo ) oprávněnou osobou, program opticky zvýrazňuje barevnou značkou. Barevně jsou též odlišeny ručně zadané nebo opravené hodnoty. V případě ručního zásahu do programu se lze vždy vrátit k původním (primárním) hodnotám. Osoby provádějící korekce, smí korigovat (a nahlížet) jen data osob jim podřízených, tj. mistři jen své směny, vedoucí oddělení atd. a to včetně zastupitelnosti jednotlivých podřízených pracovníků (sekretářka, mistři). Nastavení se provádí v uživatelských oprávněních (viz. kapitola systémové funkce).

6 Schvalování U vybraných mzdových složek, zejména přerušení pracovní doby, lze nastavit atribut schvalování. Pokud pracovník na terminálu označí svoji nepřítomnost (lékař) dojde k započtení času do mzdového výkazu až po potvrzení jeho nadřízeným např. na základě dokladu od lékaře. Příklady schvalování mzdových složek: Lékař (na základě písemného potvrzení Služební cesta Dovolená Apod. Generování nepřítomnosti Pokud si pracovník zapomene označit průchod nebo jej označí chybně, může jeho nadřízený průchod zadat ručně. V případě celodenních akcí, což bývají zejména absence (dovolená, nemoc) systém umožňuje akci automaticky generovat do doby příchodu pracovníka. Generaci lze nastavit jak při ručním zadávání absence, tak může probíhat automaticky po označení absence na terminálu při posledním odchodu ze zaměstnání. Systém umožňuje generovat absenci i zpětně, a to při zadání příslušné akce na terminálu při příchodu. Rychlý měsíční přehled V této obrazovce naleznete přehled údajů vypočítaných z docházkových dat vybrané osoby, všech osob daného střediska nebo zaměstnanců celé firmy, rozdělená na jednotlivé dny zvoleného měsíce. Zde nelze provádět žádné opravy, záznamy slouží hlavně pro interní použití. Veškerá časová data zůstávají přímo dostupná (živá) v databázi do doby jejich archivace. Dobu archivace lze uživatelsky nastavit, např. 12 měsíců.

7 Rozúčtování na nákladové okruhy Může se nazývat též nákladová střediska nebo odpracovaný čas placený různým tarifem. Pro rozúčtování odpracované doby lze v vytvořit mzdovou složku Nákladový okruh, která má specifická nastavení jako nadřazená složka (ze které budou hodnoty rozdělovány) a sazba (pevná, proměnná, stejná). Rozúčtování lze zadávat v měsíčních hodnotách nebo v denních hodnotách pro každý den samostatně. Rozdělení probíhá v editaci denního (měsíčního) záznamu jednoduchým zadáním požadovaného počtu okruhů na které, daný pracovník odvedl práci. Výsledné hodno lze exportovat do mzdového SW. Převod salda Obecně platí, že v systému Aktion lze převádět hodnoty jednotlivých mzdových složek do dalších měsíců. Tato funkce se využívá zejména u převodu salda, kdy v případě kladného salda může pracovník čerpat náhradní volno, nebo naopak musí dopracovat hodiny do nesplněného pracovního fondu. Převody se provádí také u celodenních akcí jako např. dovolené (pracovník vidí kolik má čerpáno), nemoci, OČR, apod. Nastavení převodu včetně způsobů výpočtu se provádí v nastavení příslušné mzdové složky. Hodnoty složek jsou zobrazeny v měsíčním vyhodnocení. Měsíční uzávěrka Související položka s převodem mzdových složek je měsíční uzávěrka. Tato funkce určuje rozhraní mezi kontrolou správnosti dat vedoucími pracovníky a převodem dat do mzdového SW. Údaje po měsíční uzávěrce jsou brány jako zkontrolované a nelze s nimi standardním způsobem dále manipulovat. Čas uzávěrky lze stanovit u každého uživatele samostatně.

8 Ukázka tiskové sestavy pracovní list

9 Export dat do mezd Aktion má zabudované rozhraní pro export docházkových dat do jakéhokoliv mzdového programu. Podmínkou je, aby daná mzdová aplikace měla možnost importu dat z externího zdroje. Konfigurační obrazovka obsahuje širokou škálu předdefinovaných exportních formátů, které lze na základě požadavku uživatele upravit či doplnit o další typy. Aktion rovněž podporuje propojení dat na úrovni databázového prostředí SQL, tzn. přenášení údajů mezi aplikacemi v reálném čase. Tato možnost přináší zákazníkovi vysoký komfort v jednotnosti společných databázových položek mezi více informačními systémy a vylučuje chyby způsobené vícenásobnou evidencí. Typy výstupních formátů: Textový (txt) Tabulkový (xls) Databázový (sql) Ukázka spojovacího souboru: OSOBNÍ_C RODNE_C TITUL JMENO PRIJMENI FIRMA STREDISKO MZDOVA_SL DNU_DV HOD_DV DNU_MV HOD_MV DATUM_OD DATUM_DO /1234 Ing. JOSEF NOVÁK ABC /1234 Ing. JOSEF NOVÁK ABC /1234 Ing. JOSEF NOVÁK ABC /1234 Ing. JOSEF NOVÁK ABC /1234 Ing. JOSEF NOVÁK ABC /1234 Ing. JOSEF NOVÁK ABC /1234 Ing. JOSEF NOVÁK ABC /1234 Ing. JOSEF NOVÁK ABC /1234 Ing. JOSEF NOVÁK ABC /1234 Ing. JOSEF NOVÁK ABC /1234 Ing. JOSEF NOVÁK ABC , /1234 Ing. JOSEF NOVÁK ABC , /1234 Ing. JOSEF NOVÁK ABC /1234 Ing. JOSEF NOVÁK ABC /1234 Ing. JOSEF NOVÁK ABC /1234 Ing. JOSEF NOVÁK ABC /1234 Ing. JOSEF NOVÁK ABC /1234 Ing. JOSEF NOVÁK ABC /1234 Ing. JOSEF NOVÁK ABC /1234 Ing. JOSEF NOVÁK ABC /1234 Ing. JOSEF NOVÁK ABC , /1235 Ing. JOSEF NOVÁK ABC , /1234 Ing. JOSEF NOVÁK ABC /1234 Ing. JOSEF NOVÁK ABC /1234 Ing. JOSEF NOVÁK ABC /1234 Ing. JOSEF NOVÁK ABC /1234 Ing. JOSEF NOVÁK ABC /1234 Ing. JOSEF NOVÁK ABC /1234 Ing. JOSEF NOVÁK ABC , , /1234 Ing. JOSEF NOVÁK ABC /1234 Ing. JOSEF NOVÁK ABC ,5 0 7, /1234 Ing. JOSEF NOVÁK ABC ,5 0 0, /1234 Ing. JOSEF NOVÁK ABC ,5 4 0, /5555 PAVEL DUPAČ ABC Poznámky: Popis SW platí pro verzi SW 4 a vyšší. V dokumentu jsou popsány pouze základní funkční vlastnosti SW, které se mohou se lišit v závislosti s použitou verzí. Některé funkce SW lze využívat pouze s vybranými HW komponenty systému Aktion. Před instalací systému se na informujte u svého dodavatele.

ADS DOCHÁZKOVÝ SOFTWARE

ADS DOCHÁZKOVÝ SOFTWARE DOCHÁZKOVÝ SOFTWARE Program ADS je komfortní a sofistikovaný software pro zpracování docházky na základě dat načtených systémem ACS-line. Umožňuje libovolnou práci s daty a výpočty dle nastavených směn

Více

www.gacc.cz www.gacc.sk Vlastnosti a funkce docházkového/přístupového programu JOB ABACUS PRO 4.xx

www.gacc.cz www.gacc.sk Vlastnosti a funkce docházkového/přístupového programu JOB ABACUS PRO 4.xx www.gacc.cz www.gacc.sk Vlastnosti a funkce docházkového/přístupového programu JOB ABACUS PRO 4.xx ZÁKLADNÍ VLASTNOSTI job abacus pro 4.XX Docházkový software JOB ABACUS PRO zpracovává v prostředí Windows

Více

Docházka INTRAWEB. Osobní údaje

Docházka INTRAWEB. Osobní údaje Docházka INTRAWEB Ve docházkovém systému je možno používat také tenkého klienta. Přes internetový prohlížeč je možno sledovat docházku zaměstnanců, žádat o dovolenou, schvalovat docházku, atd. Zákazníci,

Více

Docházkový systém Docházka 3000 - Software

Docházkový systém Docházka 3000 - Software Docházkový systém Docházka 3000 - Software - Propracovaný čistě český program Docházka 3000 vyhovující naší legislativě (plus slovenská lokalizace) - Snadná instalace, jednoduché ovládání, možnost síťového

Více

SW Aktion verze 5.1. Seznam změn a nových funkcí

SW Aktion verze 5.1. Seznam změn a nových funkcí SW Aktion verze 5.1 Seznam změn a nových funkcí Přidán nový typ adresového bodu pro terminál AXT-3xx/5xx Doplněna nová agenda Monitor událostí - sledování on-line průchodů na vybraných zařízeních přímo

Více

Docházkové předpisy Aktion CLOUD

Docházkové předpisy Aktion CLOUD Docházkové předpisy Aktion CLOUD Systém je založen na maximální jednoduchosti pro uživatele ve smyslu nastavení parametrů pro výpočet docházky. Je přizpůsoben platnému zákoníku práce ČR/SROV. Docházkové

Více

Docházkový systém slouží k evidenci docházky, sledování pohybu zaměstnanců v průběhu pracovní doby, k přípravě podkladů pro zpracování mzdové agendy.

Docházkový systém slouží k evidenci docházky, sledování pohybu zaměstnanců v průběhu pracovní doby, k přípravě podkladů pro zpracování mzdové agendy. Docházkový systém slouží k evidenci docházky, sledování pohybu zaměstnanců v průběhu pracovní doby, k přípravě podkladů pro zpracování mzdové agendy. Používáním docházkového systému dosáhnete omezení chybovosti

Více

EVIDENCE DOCHÁZKY. Úvod

EVIDENCE DOCHÁZKY. Úvod Úvod Program pro evidenci docházky je nadstavbou pro mzdy PREMIER. Všechny údaje jako pracovníci, pracovní doby, směny a svátky se nastavují v mzdách. Výhodou je že v docházce jsou stále aktuální údaje

Více

NOVINKY v PROGRAMU DOCHÁZKA ADS

NOVINKY v PROGRAMU DOCHÁZKA ADS NOVINKY v PROGRAMU DOCHÁZKA ADS 4 1.2.2010 Uživatelské prostředí nové grafické prostředí programu rychlé menu ve dvou režimech - pouze ikony, ikony s popisem implementace Drag & Drop při přiřazování kalendáře,

Více

VLASTNOSTI A FUNKCE JOB ABACUS PRO 3.XX

VLASTNOSTI A FUNKCE JOB ABACUS PRO 3.XX VLASTNOSTI A FUNKCE DOCHÁZKOVÉHO PROGRAMU JOB ABACUS PRO 3.XX ZÁKLADNÍ VLASTNOSTI job abacus pro 3.XX Docházkový software JOB ABACUS PRO zpracovává v prostředí Windows data z docházkových a přístupových

Více

3. Docházka. Nadřízený pracovník. Možnosti programu. Mzdový pracovník. Kapitoly k modulu:

3. Docházka. Nadřízený pracovník. Možnosti programu. Mzdový pracovník. Kapitoly k modulu: 3. Docházka Kapitoly k modulu: Program pro evidenci docházky je nadstavbou pro mzdy PREMIER. Všechny údaje jako pracovníci, pracovní doby, směny a svátky se nastavují ve mzdách. Výhodou je, že v docházce

Více

Docházka 3000 Export dat v XML formátu

Docházka 3000 Export dat v XML formátu Docházka 3000 Export dat v XML formátu Docházkový systém obsahuje od verze 6.33 z 12.7.2012 podporu pro export sumárních dat výsledovky rozšířený o některé další položky do souboru ve formátu XML. Tímto

Více

Základní vlastnosti docházkového systému verze ENTERPRISE

Základní vlastnosti docházkového systému verze ENTERPRISE Docházkový systém ANeT-Time je určen k evidenci a automatickému zpracování odpracované doby s využitím identifikačních médií. Nahrazuje doposud používané ruční způsoby evidence docházky a poskytuje rychlé,

Více

Docházkový systém modul E-PORTÁL

Docházkový systém modul E-PORTÁL Docházkový systém modul E-PORTÁL E-PORTÁL slouží k prohlížení docházky pomocí internetového prohlížeče, na základě přiřazených práv jednotlivým zaměstnancům (uživatelům). V E-PORTÁLu lze také plánovat

Více

Prezentace Docházkový systém www.list7.cz

Prezentace Docházkový systém www.list7.cz DOCHÁZKOVÝ SYSTÉM NEJJEDNODUŠŠÍ VERZE Modul Docházkový systém je velmi úzce spjat s personalistikou, proto základní verzi modulu Personalistika dodáváme zdarma spolu s ním. Docházkový systém řeší jednoduchým

Více

DOCHÁZKOVÝ A PŘÍSTUPOVÝ SYSTÉM MADAM WHITEPAPER V. 2

DOCHÁZKOVÝ A PŘÍSTUPOVÝ SYSTÉM MADAM WHITEPAPER V. 2 DOCHÁZKOVÝ A PŘÍSTUPOVÝ SYSTÉM MADAM WHITEPAPER V. 2 ECM SYSTEM SOLUTIONS 2014 MADAM MaDaM je modulový systém pro evidenci nejen docházky. Jednoduchost obsluhy, intuitivnost ovládání, moderní vzhled a

Více

Postup registrace pracovní doby. Uživatelský manuál EFG CZ spol. s r.o. Verze 1

Postup registrace pracovní doby. Uživatelský manuál EFG CZ spol. s r.o. Verze 1 Uživatelský manuál 1 Obsah Evidence pracovní doby... 4 Na docházkovém snímači... 4 V mobilním zařízení... 8 Na tabletu... 11 Úpravy časových složek docházky... 13 Služební cesta... 14 Pracovní cesta...

Více

Docházkový systém Docházka 3000 - Software

Docházkový systém Docházka 3000 - Software Docházkový systém Docházka 3000 - Software - Propracovaný čistě český program Docházka 3000 vyhovující naší legislativě (plus slovenská lokalizace) - Snadná instalace, jednoduché ovládání, možnost síťového

Více

DOCHÁZKA. Webový prohlížeč docházky. Osoby

DOCHÁZKA. Webový prohlížeč docházky. Osoby Webový prohlížeč docházky Slouží ke zobrazování a případně k jednoduchým úpravám údajů evidovaných v databázi docházkového systému. Na klientském počítači lze použít libovolný internetový prohlížeč, není

Více

WORKWATCH ON-LINE EVIDENCE PRÁCE A ZAKÁZEK

WORKWATCH ON-LINE EVIDENCE PRÁCE A ZAKÁZEK WORKWATCH ON-LINE EVIDENCE PRÁCE A ZAKÁZEK Systém WorkWatch je určen pro malé a střední firmy, které se zabývají službami nebo zakázkovou výrobou. Zajistí dokonalý přehled o všech zakázkách a jejich rozpracovanosti.

Více

Exportní soubor pro mzdové programy

Exportní soubor pro mzdové programy Exportní soubor pro mzdové programy Při vytváření výsledovky v programu Docházka 3000 máte možnost ve druhém kroku (po doběhnutí výpočtů) zatrhnout volbu Export. Ta umožní vytvoření exportního souboru

Více

Pracovní kalendáře v systému INFOwin

Pracovní kalendáře v systému INFOwin Pracovní kalendáře v systému INFOwin V některých případech nepracuje zaměstnanec běžný pracovní týden, ale pracovní dobu má rozloženou jiným způsobem. Na tyto případy je potřeba vytvořit pracovní kalendář

Více

Exportní soubor pro mzdové programy

Exportní soubor pro mzdové programy Exportní soubor pro mzdové programy Při vytváření výsledovky v programu Docházka 3000 máte možnost ve druhém kroku (po doběhnutí výpočtů) zatrhnout volbu Export. Ta umožní vytvoření exportního souboru

Více

Tabletová aplikace. Uživatelský manuál

Tabletová aplikace. Uživatelský manuál Uživatelský manuál Obsah Základní informace... 4 Instalace a přihlášení... 5 Verze CLOUD... 5 Verze SERVER... 8 Verze DEMO... 10 Nastavení displeje, tlačítek... 11 Obecná konfigurace... 11 GPS pozice...

Více

ver Manuál Docházka

ver Manuál Docházka ver. 11.5.0.0 Manuál Docházka Modul Docházka Program docházka je volitelnou součástí systému DMS Klient. Umožňuje sledovat u všech zaměstnanců čas strávený na pracovišti a skutečně odpracovaný čas produktivních

Více

Příloha č. 1. Informační systém pro Městskou policii Česká Lípa. Specifikace požadavků minimálního plnění pro IS MP

Příloha č. 1. Informační systém pro Městskou policii Česká Lípa. Specifikace požadavků minimálního plnění pro IS MP Příloha č. 1 Informační systém pro Městskou policii Česká Lípa Specifikace požadavků minimálního plnění pro IS MP 1. Způsob prokázání splnění požadavků minimálního plnění 1.1. Zadavatel požaduje, aby uchazečem

Více

Řízení lidských zdrojů

Řízení lidských zdrojů Řízení lidských zdrojů Nový pohled na pracovní pozici, školení, lékařskou péči, pracovní výkazy, odměny Jana Forejtová Řízení lidských zdrojů seznamte se prosím Jde o novou skupinu úloh zaměřenou na problematiku

Více

Zkušební verze Aktion CLOUD

Zkušební verze Aktion CLOUD Aktion CLOUD Zkušební verze Aktion CLOUD Zkušební verzi systému Aktion CLOUD naleznete na adrese http://cloud.aktion.cz/. Pro vyzkoušení máte k dispozici 6 demonstračních přihlašovacích účtů, které reprezentují

Více

DOCHÁZKA. Program Docházka M.S.O. Softwarové části systému. Serverová část (program DServer)

DOCHÁZKA. Program Docházka M.S.O. Softwarové části systému. Serverová část (program DServer) Program Docházka M.S.O. Docházka M.S.O. je komplexní docházkový software, který má na starost vyhodnocování údajů z terminálů, jejich záznam do databáze, kontroly a tvorby přehledů s výsledky docházky.

Více

DOCHÁZKA. Docházkový dotykový terminál itouch. Hlavní rysy docházkového terminálu itouch:

DOCHÁZKA. Docházkový dotykový terminál itouch. Hlavní rysy docházkového terminálu itouch: Docházkový dotykový terminál itouch Docházkový terminál itouch je naším nejnovějším zařízením v oblasti docházkové techniky. Funkcemi vychází z ethernetového terminálu irex, ale vzhled i vnitřní hardware

Více

1. SYSTÉMOVÉ POŽADAVKY / DOPORUČENÁ KONFIGURACE HW A SW Databázový server Webový server Stanice pro servisní modul...

1. SYSTÉMOVÉ POŽADAVKY / DOPORUČENÁ KONFIGURACE HW A SW Databázový server Webový server Stanice pro servisní modul... Obsah 1. SYSTÉMOVÉ POŽADAVKY / DOPORUČENÁ KONFIGURACE HW A SW... 1 1.1 Databázový server... 1 1.2 Webový server... 1 1.3 Stanice pro servisní modul... 1 1.4 Uživatelské stanice... 1 1.5 Monitorované počítače...

Více

Heslo: Demo123

Heslo: Demo123 Zkušební verze Aktion.CLOUD Zkušební verzi systému Aktion.CLOUD naleznete na adrese http://cloud.aktion.cz/. Pro ukázku máte k dispozici 6 demonstračních přihlašovacích účtů, které reprezentují vybrané

Více

DOCHÁZKA. Docházkový dotykový terminál itouch. Hlavní rysy docházkového terminálu itouch:

DOCHÁZKA. Docházkový dotykový terminál itouch. Hlavní rysy docházkového terminálu itouch: Docházkový dotykový terminál itouch DOCHÁZKA Docházkový terminál itouch je naším nejnovějším zařízením v oblasti docházkové techniky. Funkcemi vychází z ethernetového terminálu irex, ale vzhled i vnitřní

Více

Nepravidelná pracovní doba

Nepravidelná pracovní doba 1.2.3. Nepravidelná pracovní doba NEPRAVIDELNÁ PRACOVNÍ DOBA Základní informace V PREMIERU můžete zaměstnancům dopředu nastavit nepravidelnou pracovní dobu, která se definuje jako harmonogram směn - tedy

Více

Měsíční zpracování mezd a uzávěrka měsíce

Měsíční zpracování mezd a uzávěrka měsíce Měsíční zpracování mezd a uzávěrka měsíce E S O 9 i n t r a n e t, a. s. Strana 1 (celkem 8) U M l ý n a 2 2 1 4 1 0 0, P r a h a Popis... 3 Měsíční zpracování mezd... 3 Měsíční MS a nepřítomnost (činnost

Více

Možnosti aplikace: Copyright 2001, COM PLUS CZ, Praha

Možnosti aplikace: Copyright 2001, COM PLUS CZ, Praha Vyhodnocovací program CP TARIF 2001 umožňuje rychlé a podrobné sledování telefonního provozu pobočkových ústředen. Uživatel programu tak získává všechny potřebné údaje o odchozích telefonních hovorech,

Více

RON PORTÁL, RON KLIENT

RON PORTÁL, RON KLIENT RON PORTÁL, RON KLIENT PROGRAM PREZENTACE Představení společnosti Obecně o RON portálu Seznámení s vlastnostmi jednotlivých agend Přínosy nasazení portálu ve vaší společnosti Řešení pro mobilní telefony

Více

Pracovní cesty (zahraniční cesty) NÁVOD

Pracovní cesty (zahraniční cesty) NÁVOD (zahraniční cesty) NÁVOD www.aktion.cz POPIS Pracovní cesta je mzdová složka přítomnosti (započítává se do odpracované doby), kterou si obvykle zadává pracovník na terminálu při odchodu, nebo příchodu

Více

Registrace pracovní doby a mzdové složky. Uživatelský manuál

Registrace pracovní doby a mzdové složky. Uživatelský manuál Registrace pracovní doby a mzdové složky Uživatelský manuál Obsah Evidence pracovní doby... 4 Na docházkovém snímači... 4 V mobilním zařízení... 8 Na tabletu... 11 Úpravy časových složek docházky... 13

Více

51 Docházka externistů

51 Docházka externistů 51 Docházka externistů Uživatelský modul Docházka externistů slouží ke zpracování podkladu pro výpočet mzdy všem externím zaměstnancům. Za externí zaměstnance jsou považováni ti, kteří nemají účet v informačním

Více

Registrace pracovní doby a mzdové složky. Uživatelský manuál

Registrace pracovní doby a mzdové složky. Uživatelský manuál Registrace pracovní doby a mzdové složky Uživatelský manuál Obsah Evidence pracovní doby... 4 Na docházkovém snímači... 4 V mobilním zařízení... 8 Na tabletu... 11 Úpravy časových složek docházky... 13

Více

Evidence nepřítomnosti. Dovolená. Přestávky. Příplatky. Denní model. >TimeLine. Docházkový systém//

Evidence nepřítomnosti. Dovolená. Přestávky. Příplatky. Denní model. >TimeLine. Docházkový systém// Záznamy Dovolená Evidence nepřítomnosti Přestávky Příplatky Denní model >TimeLine. Docházkový systém// www.tlfi.de >Ergonomie// Náš software byl vyvinut v úzké spolupráci s našimi uživateli. Přání a praxe

Více

Evidence přítomnosti dětí a pečovatelek. Uživatelský manuál

Evidence přítomnosti dětí a pečovatelek. Uživatelský manuál Evidence přítomnosti dětí a pečovatelek Uživatelský manuál Obsah První spuštění, přihlašování... 3 První spuštění... 3 Přihlášení... 5 Agenda Osoby... 6 Vytvoření nové osoby... 6 Tabletová aplikace...

Více

Novinky ve verzi 1.14 (datum vydání 2. 4. 2014)

Novinky ve verzi 1.14 (datum vydání 2. 4. 2014) Novinky ve verzi 1.14 (datum vydání 2. 4. 2014) Zpracování docházky jako automatizovaná služba Největší novinkou v této verzi aktualizace je zajisté automatizovaná služba zpracování docházky zaměstnanců.

Více

BM Software, Němčičky 84, 69107 Němčičky u Břeclavi. Převody přesčasů / nedočasů v systému Docházka 3000

BM Software, Němčičky 84, 69107 Němčičky u Břeclavi. Převody přesčasů / nedočasů v systému Docházka 3000 BM Software, Němčičky 84, 69107 Němčičky u Břeclavi Vývoj, výroba, prodej a montáž docházkových a identifikačních systémů Tel: 519 430 765, Mobil: 608 447 546 e-mail: bmsoft@seznam.cz web: http://www.dochazka.eu

Více

1. 3. Dovolená. Nastavení základního nároku na dovolenou. Přehled o stavu dovolené u jednotlivých zaměstnanců

1. 3. Dovolená. Nastavení základního nároku na dovolenou. Přehled o stavu dovolené u jednotlivých zaměstnanců 1. 3. Dovolená Nastavení základního nároku na dovolenou První údaj k dovolené zaměstnance se objevuje v pracovní smlouvě, kterou zpracováváte při jeho nástupu. Zde se nachází pole "nemá nárok na 1/12 dovolené

Více

Sísyfos Systém evidence činností

Sísyfos Systém evidence činností Sísyfos Systém evidence Sísyfos : Evidence pracovních Systém Sísyfos je firemní aplikace zaměřená na sledování pracovních úkonů jednotlivých zaměstnanců firmy. Umožňuje sledovat pracovní činnosti na různých

Více

Metodika obsluhy snímače bezkontaktních identifikačních karet REA::Touch

Metodika obsluhy snímače bezkontaktních identifikačních karet REA::Touch Metodika obsluhy snímače bezkontaktních identifikačních karet REA::Touch - 1 - REA_Passport_MetodikaPouziti_CZ_TUZVO.doc POPIS JEDNOTLIVÝCH KLÁVES Pracovná doba Služobná cesta Obed Lekár Dovolenka Choroba

Více

DOCHÁZKA - Intraweb. Intrawebové rozhraní programu Docházka. Uživatelská příručka. 2013 RON Software, spol. s r.o. www.ron.cz

DOCHÁZKA - Intraweb. Intrawebové rozhraní programu Docházka. Uživatelská příručka. 2013 RON Software, spol. s r.o. www.ron.cz DOCHÁZKA - Intraweb Intrawebové rozhraní programu Docházka Uživatelská příručka 2013 RON Software, spol. s r.o. www.ron.cz OBSAH 1 1 Docházkový systém - modul Intraweb 2 Osobní údaje 3 Docházka zaměstnance

Více

Mobilní aplikace. Uživatelský manuál

Mobilní aplikace. Uživatelský manuál Uživatelský manuál Obsah Základní informace a nastavení... 3 Nastavení přístupu... 4 Registrace docházky... 5 Editace vlastní docházky... 5 Ovládaní z mobilní aplikace... 6 Konfigurace mobilní aplikace...

Více

MZDY- novinky 2014. Ing. Jan Sejpka 29.5.2014

MZDY- novinky 2014. Ing. Jan Sejpka 29.5.2014 MZDY- novinky 2014 Ing. Jan Sejpka 29.5.2014 OBSAH Nárok na dovolenou - pravidelná x nepravidelná pracovní doba Stravenky Srážky z hlediska OSŘ a občanského zákoníku Pracovní konta Konto přesčasů a Konto

Více

ID-Ware II Editace docházky

ID-Ware II Editace docházky ID-Ware II Editace docházky Obsah 1.Vložení průchodu...3 1.1.1.1.Příchod do práce nebo odchod z práce...3 1.2.1.2.Začátek přerušení...3 1.3.1.3.Ukončení přerušení...5 1.3.1Ukončení přerušení na něž bezprostředně

Více

EVIDENCE DOCHÁZKY SE ČTEČKOU INTAGRAL. příručka uživatele

EVIDENCE DOCHÁZKY SE ČTEČKOU INTAGRAL. příručka uživatele EVIDENCE DOCHÁZKY SE ČTEČKOU INTAGRAL příručka uživatele Obsah 1. Úvod 2. Instalace čtečky 3. Instalace programu 4. Nastavení programu 4.1. Nastavení směny 4.2. Nastavení přesčasů 4.3. Nastavení výjimek

Více

Docházka Web Visitor

Docházka Web Visitor Docházka Web Visitor Docházkový systém all in one Vždy si zkontrolujte aktuálnost manuálu u svého dodavatele. Dokumentace vytvořena dne: 6.5.2016 Poslední korekce dne: VARIANT plus s.r.o. Web Visitor Obsah

Více

ELEKTRONICKÝ PRACOVNÍ VÝKAZ příručka pro uživatele verze: listopad 2009

ELEKTRONICKÝ PRACOVNÍ VÝKAZ příručka pro uživatele verze: listopad 2009 ELEKTRONICKÝ PRACOVNÍ VÝKAZ příručka pro uživatele verze: listopad 2009 Aplikace slouží pro časovou evidenci práce na projektech formou vykazování měsíčního souhrnu odpracovaných hodin (timesheet). Elektronická

Více

Obsah. Verze CLOUD... 5 Verze SERVER... 8 Verze DEMO Obecná konfigurace Nastavení zobrazení Základní informace

Obsah. Verze CLOUD... 5 Verze SERVER... 8 Verze DEMO Obecná konfigurace Nastavení zobrazení Základní informace Obsah Základní informace... 4... 5 Verze CLOUD... 5 Verze SERVER... 8 Verze DEMO... 9... 10 Obecná konfigurace...10 GPS pozice... 13 Nastavení zobrazení...13...16 2 24. 10. 2016 Tvorba dokumentu Související

Více

MZDY 7 PROFI - MZDOVÝ A PERSONÁLNÍ SYSTÉM CENÍK

MZDY 7 PROFI - MZDOVÝ A PERSONÁLNÍ SYSTÉM CENÍK JÍDELNA PŘÍSTUPY DOCHÁZKA PERSONALISTIKA MZDY SKLAD MAJETEK ZAKÁZKY RON PORTÁL JÍDELNA PŘÍSTUPY DOCHÁZKA DOCHÁZKA MINI PERSONALISTIKA MZDY SKLAD MAJETEK ZAKÁZKY MZDY 7 - MZDOVÝ A PERSONÁLNÍ SYSTÉM Mzdový

Více

Mobilní aplikace. Uživatelský manuál

Mobilní aplikace. Uživatelský manuál Uživatelský manuál Obsah Základní informace a nastavení... 3 Nastavení přístupu... 4 Registrace docházky... 5 Editace vlastní docházky... 5 Ovládaní z mobilní aplikace... 6 Konfigurace mobilní aplikace...

Více

APS T&A. Evidence docházky v systémech APS mini Plus a APS 400. (rozšiřující programový modul pro APS Administrator) Uživatelská příručka

APS T&A. Evidence docházky v systémech APS mini Plus a APS 400. (rozšiřující programový modul pro APS Administrator) Uživatelská příručka APS T&A Evidence docházky v systémech APS mini Plus a APS 400 (rozšiřující programový modul pro APS Administrator) Uživatelská příručka 2004 2015, TECH FASS s.r.o., Věštínská 1611/19, Praha, www.techfass.cz,

Více

Přehled funkcí verze Express a Standard

Přehled funkcí verze Express a Standard Přehled funkcí verze Express a Standard ExWin 2.1 přehled vlastností a funkcí Funkce Verze Express Verze Standard Poznámka Licenční podmínky Placená verze NE Potřeba program registrovat. NE Pokud není

Více

9 Sledování docházky. Spuštění modulu. Záložka Výběr uživatele

9 Sledování docházky. Spuštění modulu. Záložka Výběr uživatele 9 Sledování docházky Uživatelský modul Sledování docházky realizuje pracovní výkaz zaměstnance v elektronické podobě se všemi výhodami z toho plynoucími (automatické sčítání, převody do dalšího měsíce,

Více

Zpracovaná data o docházce lze přehledně tisknout nebo exportovat do mzdových a výrobních systémů. podnikejte s přehledem

Zpracovaná data o docházce lze přehledně tisknout nebo exportovat do mzdových a výrobních systémů. podnikejte s přehledem Docházka RON SOFTWARE Docházkový systém slouží k evidenci docházky, sledování pohybu zaměstnanců v průběhu pracovní doby, k přípravě podkladů pro zpracování mzdové agendy. Používáním docházkového systému

Více

ODBOR PERSONÁLNÍHO ŘÍZENÍ A ODDĚLENÍ INFORMATIKY

ODBOR PERSONÁLNÍHO ŘÍZENÍ A ODDĚLENÍ INFORMATIKY ODBOR PERSONÁLNÍHO ŘÍZENÍ A ODDĚLENÍ INFORMATIKY Personální a mzdové reporty (manuál) - výplatní páska, - přehled zaměstnanců - kvalifikace, - přehled čerpání dovolené, - přehled absence, - přehled čerpání

Více

Prezentace CRMplus. Téma: CRMplus jako nástroj pro kontrolu a vyhodnocení rozpracovanosti dílů na zakázkách

Prezentace CRMplus. Téma: CRMplus jako nástroj pro kontrolu a vyhodnocení rozpracovanosti dílů na zakázkách Prezentace CRMplus Téma: CRMplus jako nástroj pro kontrolu a vyhodnocení rozpracovanosti dílů na zakázkách Obsah prezentace Představení společnosti Technodat Develop, s.r.o. CRMplus základní charakteristika

Více

RON Portál je konfigurovatelný dle vašich potřeb. Můžete si vybrat z agend jednotlivých produktů (DOCHÁZKA, MZDY, PERSONALISTIKA, JÍDELNA) a jejich

RON Portál je konfigurovatelný dle vašich potřeb. Můžete si vybrat z agend jednotlivých produktů (DOCHÁZKA, MZDY, PERSONALISTIKA, JÍDELNA) a jejich RON PORTáL Moderní prostředí internetového prohlížeče zjednodušuje práci uživatelů HR systémů. V jednom prostředí může uživatel pracovat s různými agendami docházkou, personalistikou, mzdovým a stravovacím

Více

Příloha č. 1. Informační systém pro Městskou policii Česká Lípa (II.) Specifikace požadavků minimálního plnění pro IS MP a integrační vazby

Příloha č. 1. Informační systém pro Městskou policii Česká Lípa (II.) Specifikace požadavků minimálního plnění pro IS MP a integrační vazby Příloha č. 1 Informační systém pro Městskou policii Česká Lípa (II.) Specifikace požadavků minimálního plnění pro IS MP a integrační vazby 1. Způsob prokázání splnění požadavků minimálního plnění 1.1.

Více

APS mini.ed programová nadstavba pro základní vyhodnocení docházky. Příručka uživatele verze 2.2.0.6

APS mini.ed programová nadstavba pro základní vyhodnocení docházky. Příručka uživatele verze 2.2.0.6 APS mini.ed programová nadstavba pro základní vyhodnocení docházky Příručka uživatele verze 2.2.0.6 APS mini.ed Příručka uživatele Obsah Obsah... 2 Instalace a konfigurace programu... 3 Popis programu...

Více

BALISTICKÝ MĚŘICÍ SYSTÉM

BALISTICKÝ MĚŘICÍ SYSTÉM BALISTICKÝ MĚŘICÍ SYSTÉM UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA Verze 2.3 2007 OBSAH 1. ÚVOD... 5 2. HLAVNÍ OKNO... 6 3. MENU... 7 3.1 Soubor... 7 3.2 Měření...11 3.3 Zařízení...16 3.4 Graf...17 3.5 Pohled...17 1. ÚVOD

Více

Práce s agendou Docházka. Uživatelský manuál

Práce s agendou Docházka. Uživatelský manuál Uživatelský manuál Obsah Základní informace... 4 Období, délka období, varování výpočtu... 5 Období... 5 Délka období... 6 Varování výpočtu... 6 Přidávání průchodů... 7 Hromadný výkaz... 10 Funkce hromadného

Více

Nápověda pro systém moje.i-zakovska.cz

Nápověda pro systém moje.i-zakovska.cz www.i-zakovska.cz Nápověda pro systém moje.i-zakovska.cz Obsah 1. Základní informace o moje.i-zakovska.cz... 2 2. Příručka pro uživatele i-zakovska.cz... 3 2.1 Registrace do aplikace... 3 2.2 Základní

Více

Výběr a instalace mobilního terminálu. II. Používání čárových kódů v katalogu položek. III. Tisk etiket s čárovými kódy

Výběr a instalace mobilního terminálu. II. Používání čárových kódů v katalogu položek. III. Tisk etiket s čárovými kódy Mobilní terminály slouží pro sběr dat v terénu a následnou automatickou tvorbu dokladů typu zakázka, vydaná objednávka nebo skladový doklad v systému WAK INTRA. Komunikace mezi přenosnými terminály a systémem

Více

Mobilní aplikace NÁVOD

Mobilní aplikace NÁVOD NÁVOD www.aktion.cz NASTAVENÍ V APLIKACI AKTION.NEXT je zjednodušená varianta webové aplikace a slouží pro evidenci docházky uživatel může ručně zadávat průchody, prohlížet svůj osobní výkaz, vzdáleně

Více

HR ATTEND Systém pro rozvrhování pracovní doby. Jana Prokůpková Vladimír Mahr

HR ATTEND Systém pro rozvrhování pracovní doby. Jana Prokůpková Vladimír Mahr HR ATTEND Systém pro rozvrhování pracovní doby Jana Prokůpková Vladimír Mahr HR ATTEND - Systém pro rozvrhování pracovní doby Webová aplikace pro zadávání přítomností a nepřítomností Webová aplikace s

Více

Uživatelská příručka pro program

Uživatelská příručka pro program NEWARE Uživatelský manuál Uživatelská příručka pro program ve spojení se zabezpečovacím systémem strana 1 Uživatelský manuál NEWARE strana 2 NEWARE Uživatelský manuál Vaše zabezpečovací ústředna DIGIPLEX

Více

Práce s agendou Docházka. Uživatelský manuál

Práce s agendou Docházka. Uživatelský manuál Uživatelský manuál Obsah Základní informace... 4 Období, délka období, varování výpočtu... 5 Období... 5 Délka období... 6 Varování výpočtu... 6 Přidávání průchodů... 7 Hromadný výkaz... 10 Funkce hromadného

Více

HELIOS Orange Mzdy Výpočet nároku na stravenky

HELIOS Orange Mzdy Výpočet nároku na stravenky HELIOS Orange Mzdy Výpočet nároku na stravenky 2014 BüroKomplet, s.r.o. Obsah 1 Výpočet nároku na stravenky... 3 1.1 Nastavení sad stravenek... 3 1.2 Výpočet nároku stravenek... 5 1.2.1 Přehled stravenky...

Více

ŠEST SNADNÝCH KROKŮ KE SPUŠTĚNÍ NÁVOD

ŠEST SNADNÝCH KROKŮ KE SPUŠTĚNÍ NÁVOD ŠEST SNADNÝCH KROKŮ KE SPUŠTĚNÍ NÁVOD www.aktion.cz Šest snadných kroků ke spuštění Před prvotním nastavení aplikace je nutné, abyste měli správně zapojený hardware (kontrolery, terminály, snímače) dle

Více

Aktion.NEXT. Novinky a opravy ve verzi 3.4

Aktion.NEXT. Novinky a opravy ve verzi 3.4 Aktion.NEXT Novinky a opravy ve verzi 3.4 Dashboard windows aplikace Získejte přehled o všech důležitých informacích ze systému Aktion na jednom místě. V nových dlaždicích na pracovní ploše jsme pro vás

Více

Přehled funkcí verze Express a Standard

Přehled funkcí verze Express a Standard Přehled funkcí verze Express a Standard ExWin 2.1 přehled vlastností a funkcí Funkce Verze Express Verze Standard Poznámka Licenční podmínky Placená verze NE Potřeba program registrovat. NE Verze Express

Více

OrtoProtet program pro evidenci zakázek, fakturace, evidenci pacientů, evidenci pracovníků a dalších níže uvedených operací pro ortopedické protetiky

OrtoProtet program pro evidenci zakázek, fakturace, evidenci pacientů, evidenci pracovníků a dalších níže uvedených operací pro ortopedické protetiky OrtoProtet program pro evidenci zakázek, fakturace, evidenci pacientů, evidenci pracovníků a dalších níže uvedených operací pro ortopedické protetiky Představení programu pro tvorbu zakázek,kalkulací,

Více

Více než 60 novinek, změn a vylepšení

Více než 60 novinek, změn a vylepšení Více než 60 novinek, změn a vylepšení Nová řada programu 2HCS Fakturace Vám nabízí více než 60 novinek, změn a vylepšených funkcí. Zde je jejich seznam, pro Vaši lepší orientaci rozdělený podle jednotlivých

Více

Popis změn verze 2008.51

Popis změn verze 2008.51 2008 komplexní ekonomický systém Popis změn verze 2008.51 FKsoft Fuksa Ladislav Ing. Sedlčanská 1327/65 140 00 Praha 4 Tel. 261 264 125, 603 463 137 E-mail alfis@fksoft.cz Web www.alfis.cz, www.fksoft.cz

Více

Změny v AdmWin ve verzi 2.06 od 2.05

Změny v AdmWin ve verzi 2.06 od 2.05 Změny v AdmWin ve verzi 2.06 od 2.05 Provádí se drobný update. Zálohy nejsou kompatibilní s nižšími verzemi. 1. Obecné 1.1 Doplněny a rozšířeny možnosti hledání a výběrů v mnoha evidencích. 1.2 Nové možnosti

Více

Nastavení zabezpečení

Nastavení zabezpečení Nastavení zabezpečení E S O 9 i n t e r n a t i o n a l a. s. U M l ý n a 2 2 1 4 1 0 0, P r a h a Strana 1 (celkem 8) ESO9 Správce... 3 Vlastnosti... 3 Zabezpečení... 3 Hesla... 3 Aplikace ESO9... 3 Uživatelé

Více

A4300BDL. Ref: JC

A4300BDL. Ref: JC # Uživatelský manuál A4300BDL Aplikace :! Jednoduchý program umožňující přenos souboru s pochůzkou k měření z programu DDS 2000 do přístroje řady Adash 4300! Jednoduchý program umožňující přenos naměřených

Více

Novinky v aplikaci AME ve verzi 1.11

Novinky v aplikaci AME ve verzi 1.11 v aplikaci AME ve verzi 1.11 v kartě zaměstnance lze evidovat celou řadu nových údajů: titul před jménem, titul za jménem, bydliště, měsíční plat, telefon, mobil, zaměstnán od, číslo účtu a pojišťovna.

Více

UŽIV ATELSKÁ PŘÍRUČKA

UŽIV ATELSKÁ PŘÍRUČKA UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA Autor: Marek Klimša Úprava: Stanislav Chromý Verze dokumentu: 1.1 Poslední aktualizace: 11. května 2012 Obsah 1. Začínáme 3 1.1 Co je to ADVOKÁTNÍ SPIS 3 1.2 Po prvním spuštění 3 1.3

Více

RadioBase 3 Databázový subsystém pro správu dat vysílačů plošného pokrytí

RadioBase 3 Databázový subsystém pro správu dat vysílačů plošného pokrytí Databázový subsystém pro správu dat vysílačů plošného pokrytí RadioBase je datový subsystém pro ukládání a správu dat vysílačů plošného pokrytí zejména pro služby analogové a digitální televize a rozhlasu.

Více

Aplikace pro srovna ní cen povinne ho ruc ení

Aplikace pro srovna ní cen povinne ho ruc ení Aplikace pro srovna ní cen povinne ho ruc ení Ukázkový přiklad mikroaplikace systému Formcrates 2010 Naucrates s.r.o. Veškerá práva vyhrazena. Vyskočilova 741/3, 140 00 Praha 4 Czech Republic tel.: +420

Více

Novinky ve verzi 2.10 (datum vydání 5. 5. 2015)

Novinky ve verzi 2.10 (datum vydání 5. 5. 2015) Novinky ve verzi 2.10 (datum vydání 5. 5. 2015) Upraven nástroj pro přípravu dat k podání výkazu o poskytovaných sociálních službách na MPSV. Data o klientech a zaměstnancích připravíte v několika jednoduchých

Více

Docházkový a přístupový systém nové generace

Docházkový a přístupový systém nové generace Docházkový a přístupový systém nové generace Moderní a inovativní technologie od slovenské společnosti Innovatrics - světové špičky v oblasti biometrie. VÝHODY DOCHÁZKOVÉHO SYSTÉMU FINGERA Pro správce

Více

Novinky v oblasti Lidských zdrojů (HR) Renata Richterová, Praha, 15. listopadu 2018

Novinky v oblasti Lidských zdrojů (HR) Renata Richterová, Praha, 15. listopadu 2018 Novinky v oblasti Lidských zdrojů (HR) Renata Richterová, Praha, 15. listopadu 2018 Přehled nových funkcionalit INFO NOVA 1. Automatizace Evidence pracovního volna 2. Mzdové podklady 3. Export/import mzdových

Více

"Optimalizace krmných směsí"

Optimalizace krmných směsí Nabídka programu "Optimalizace krmných směsí" Vážení zákazníci, nabízíme Vám program "Optimalizace krmných směsí", který Vám simplexovou metodou zajistí respektování norem výživy i sledování nepovinných

Více

2015 GEOVAP, spol. s r. o. Všechna práva vyhrazena.

2015 GEOVAP, spol. s r. o. Všechna práva vyhrazena. 2015 GEOVAP, spol. s r. o. Všechna práva vyhrazena. GEOVAP, spol. s r. o. Čechovo nábřeží 1790 530 03 Pardubice Česká republika +420 466 024 618 http://www.geovap.cz V dokumentu použité názvy programových

Více

Digitální stavební deník

Digitální stavební deník e den www.stavebnidenik.info Digitální stavební deník e den DIGITÁLNÍ STAVEBNÍ DENÍK www.stavebnidenik.info Digitální stavební deník je centralizovaný systém pro komplexní evidenci agendy stavebních deníků.

Více

Výkazy práce Návod pro vyplňování

Výkazy práce Návod pro vyplňování Výkazy práce Návod pro vyplňování 1. Po přihlášení na úvodní stránce je možnost zkontrolovat, případně změnit osobní údaje nebo změnit heslo. Změny se projeví při dalším přihlášení. 2. Zvolte v menu položku

Více

SOFTWARE ŘEŠENÍ.

SOFTWARE ŘEŠENÍ. SOFTWARE ŘEŠENÍ www.aktion.cz Evidence docházky Elektronická evidence docházky zaměstnanců Modul evidence docházky je určen firmám, které vyžadují přizpůsobení docházkového systému svým specifickým podmínkám.

Více

V tabulce je zpracován přehledný výčet oblastí a funkcí, které oba systémy umí řešit. OBLAST FUNKCE POHODA PAMICA

V tabulce je zpracován přehledný výčet oblastí a funkcí, které oba systémy umí řešit. OBLAST FUNKCE POHODA PAMICA V tabulce je zpracován přehledný výčet oblastí a funkcí, které oba systémy umí řešit. OBLST FUKCE POHOD PMIC rozvrh pracovní doby rovnoměrný nerovnoměrný turnusový počet pracovních poměrů více pracovních

Více

Nemocnice TGM Hodonín, příspěvková organizace Purkyňova 11, 695 26 Hodonín Zapsána v OR u Krajského soudu v Brně, oddíl Pr, vložka 1228

Nemocnice TGM Hodonín, příspěvková organizace Purkyňova 11, 695 26 Hodonín Zapsána v OR u Krajského soudu v Brně, oddíl Pr, vložka 1228 e-mail Váš dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje/linka Hodonín/dne INV/2009 Horňákova/346 2009-03-13 Poptávka na software na plánování směn Vážení obchodní přátelé, dovolte mi oslovit Vás pro účast

Více