Docházkový systém slouží k evidenci docházky, sledování pohybu zaměstnanců v průběhu pracovní doby, k přípravě podkladů pro zpracování mzdové agendy.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Docházkový systém slouží k evidenci docházky, sledování pohybu zaměstnanců v průběhu pracovní doby, k přípravě podkladů pro zpracování mzdové agendy."

Transkript

1 Docházkový systém slouží k evidenci docházky, sledování pohybu zaměstnanců v průběhu pracovní doby, k přípravě podkladů pro zpracování mzdové agendy. Používáním docházkového systému dosáhnete omezení chybovosti při zpracování dat o docházce, lepšího využívání pracovní doby kvalitativním zvýšením osobního přístupu zaměstnanců k pracovním povinnostem (zvýšení pracovní morálky), vyloučení neoprávněných přesčasových hodin. Před samotnou implementací docházkového systému a školením uživatelů je potřeba zajistit několik informací potřebných pro plynulé a rychlé nastavení systému. Správné připravení podkladů pro nastavení systému výrazně urychlí proces nastavovaní programu a ušetřený čas může být věnován školení a řešení konkrétních problémů. OBSAH Seznam zaměstnanců Automatický import z nadřazeného systému Identifikační média Směny Příplatky a přesčasy Kalendáře Mzdové položky, výpočet odměn/prémií/ohodnocení Rozdělení na střediska Nastavení zabezpečení Práva pro modul Intraweb (tenký klient) Export dat do mzdového systému

2 SEZNAM ZAMĚSTNANCŮ Pro snadný import zaměstnanců do docházkového systému doporučujeme vyplnit soubor ppomer.xls, který naleznete v instalaci programu ADS4 (zpravidla C:\Program Files\Ron Software\ADS4\doc\ppomer.xls). PŘÍKLAD VYPLNĚNÉ TABULKY Povinné je vyplnit všechny žluté pole (rodné číslo může být stejné jako osobní číslo), vhodné je však vyplnit i další údaje pro rychlejší implementaci zaměstnanců (např. rozdělení). Do uživatelských polí 1 až 9 lze vepsat doplňující informace, které potřebujete u zaměstnance evidovat. AUTOMATICKÝ IMPORT Z NADŘAZENÉHO SYSTÉMU Docházkový systém je možno přímo propojit s řadou mzdových systémů a zajistit tak automatický přenos dat do docházkového systému. Zpravidla dodavatel mzdového systému připraví view nebo textový soubor v požadovaném formátu. Lze importovat tato data: Rodné číslo Příjmení Jméno Titul před Titul za Rodné jméno Datum narození Zaměstnanec Osobní číslo Datum nástupu Datum výstupu Typ pracovního poměru Kalendář Středisko Popis střediska Personální středisko Popis personálního střediska Platnost kalendáře a středisek od Typ mzdy Kód karty Označení karty Datum přidělení karty Uživatelská pole osoby Kód kategorie Popis kategorie Platnost kategorie od Kód funkce Popis funkce Platnost kategorie od Název uživatele pro E-PORTÁL Heslo E-PORTÁL Skupina práv E-PORTÁL Požadujete jednorázový import dat? Požadujete automatický import dat ze mzdového systému? Z jakého? Sdělte nám kontakt na vašeho konzultanta a my s ním probereme možnosti propojení.

3 IDENTIFIKAČNÍ MÉDIA Pro evidenci docházky zaměstnanců jsou využívána identifikační média. Naše docházka používá několik typů: Bezkontaktní karta Bezkontaktní přívěsek Kontaktní čip dallas Otisky prstů Při dodávce hardware pro docházkový systém jsou dodány také identifikační média a jejich čísla jsou načteny do programu DOCHÁZKA. Bezkontaktní karty nebo přívěsky je možné potisknout. Jaké jsou možnosti? Bezkontaktní karta Přímý potisk na kartu Potisk na samolepící fólii Bezkontaktní přívěsek Potisk čísla pořadového čísla Gravírování pořadového čísla Výroba logoprintu z pryskyřice OTÁZKA Požadujete potisk karty nebo přívěsku? Jakou technologií? SMĚNY Směna určuje pracovní čas jednotlivých směn, délku pracovního fondu, délku pevného jádra. A způsob vkládání a počet přestávek na, které má zaměstnanec nárok. Př1. 3směný, Po-Pá, Ranní - 06:00-14:00, odpolední 14:00-22:00, noční 22:00-06:00. Fond je 7,5h. Přestávky se vkládají automaticky po 4,5 h práce v délce 30 min. Př2. 3směný, Po-Pá, Ranní - 06:00-14:00, odpolední 14:00-22:00, noční 22:00-06:00. Fond je 7,5h. Přestávky se vkládají v pevný čas (10:00 10:30, 18:00-18:30, 2:00-2:30). Pokud příchod do práce je v čase přestávky, automaticky ji čerpá. Pokud si označí přestávku v jiný čas, je mu vložena jak přestávka v pevný čas tak i označená na terminálu.

4 Př3. 2směný, Po-Pá, Ranní 06:00-18:00, odpolední 18:00-06:00 Fond je 11,5h. Přestávky se vkládají automaticky po 6h práce v délce 30 min. Př4. Administrativa, Po-Pá 08:00-16:30, Fond je 8h. Přestávky se vkládají automaticky po 5h práce v délce 30 min. Př5. Uklízečka, Po-Pá 10:00-15:00 Fond je 5h. Bez přestávek. PŘÍPLATKY A PŘESČASY Příplatek - je ohodnocení za práci v konkrétní typ směny, dne. Příplatek zaměstnanci vždy zůstane, nedochází ke krácení, pokud zaměstnanec neodpracuje celý pracovní fond v měsíci. Přesčas - je rozdíl mezi fondem pracovní doby a skutečně odpracovanou dobou. Přesčas si může zaměstnanec čerpat, např. formou náhradního volna. NEJČASTĚJŠÍ PŘÍPLATKY Příplatek za odpolední od 14:00 22:00 Příplatek za noční od 22:00 06:00 Příplatek za práci o víkendu Příplatek za práci ve svátek Nárok na stravu/stravný lístek. Definujte, pokud má zaměstnanec nárok na stravu/stravný lístek, za jakých okolností má na tento příplatek nárok. Př1. po odpracování 4 hodin, ale zároveň musí mít méně než 5 hodin služební cesty. Př2. Za odpracování 4 hodin ve dnech kdy má plánovanou směnu. Aj. NEJČASTĚJŠÍ PŘESČASY Přesčas Po-Ne Přesčas Po-Pá Přesčas ve svátek aj. Jaké příplatky a přesčasy používáte ve vaší firmě?

5 KALENDÁŘE Kalendáře se skládají ze směn, příplatků, přesčasů a dalšího nastavení. Definují, denní úvazek zaměstnance. Jak se zaměstnanci zaokrouhlují příchody a odchody (lze zaokrouhlovat např. na 5,10,15,30,60 min, a to vždy nahoru, dolů, nebo podle matematických pravidel). Jakým způsobem se počítá s přesčasy: nepočítají/převádějí/proplácí. Jaké směny daný konkrétní zaměstnanec používá, na které příplatky a přesčasy má nárok. Jak se zaměstnanci střídají směny a v jakém intervalu (Př. Zaměstnanec má jeden týden ranní, druhý týden odpolední a třetí týden noční, Př2. Zaměstnanec jde 2 dny na ranní, 2 dny na odpolední, 2 dny na noční a pak má 3 dny volna, opakovaní tohoto cyklu je pak =9 dní). Jak zaokrouhlujete příchody a odchody? Přesčasy se proplácejí/převádějí/nepočítají? Kolik provozů s různými typy opakovaní máte? Na které příplatky a přesčasy tyto provozy mají nárok? OPERACE Pomocí operací si zaměstnanec označuje operace, které jde provádět. Případně tyto operace můžou být vloženy do docházky ruční editací. Operace mohou mít odlišné nastavení např. automatické ukončování, opakování, započítávání do jedné nebo více časových složek. Standardně jsou v docházce nastaveny tyto operace Příchod, přestávka, odchod, služební cesta, Soukromý odchod, školení, k lékaři, dovolená, nemoc, očr, mateřská, další mateřská, omluvená absence, neomluvená absence, náhradní volno, práce ve ztíženém prostředí, překážky (zaměstnavatel), neplacené volno. Budete chtít zadávat i jiné operace? ZAOKROUHLOVÁNÍ Jednotlivé časové složky, přesčasy, příplatky mohou být zaokrouhlovány např. na 5,10,15,30,60 min, a to vždy nahoru, dolů, nebo podle matematických pravidel. Jak se budou zaokrouhlovat časové složky?

6 MZDOVÉ POLOŽKY, VÝPOČET ODMĚN/PRÉMIÍ/OHODNOCENÍ V docházce můžete zadávat mzdové položky a ohodnocení pro každého zaměstnance zvlášť na základě uvážení nadřízeného. Případně nechat docházku tyto prémie vypočítat, pokud je jasně stanoven výpočet/algoritmus těchto prémií. Budete chtít zadávat mzdové položky? Máte stanoven jasný výpočet prémií/odměn/ohodnocení? ROZDĚLENÍ NA STŘEDISKA Rozdělit zaměstnance je vhodné pro další práci s programem. Použijte taková rozdělení, které Vám usnadní práci s docházkou. Díky správnému rozdělení osob můžete snadněji tisknout a filtrovat zaměstnance dle konkrétních rozdělení. Např. rozdělení na THP pracovníky a výrobu, rozdělení dle provozů, rozdělené dle umístění, rozdělení dle jednotlivých vedoucích atd. ZABEZPEČENÍ V APLIKACI Je vhodné promyslet si, kteří zaměstnanci budou pracovat s docházkou, jaký rozsah pravomocí jim bude přidělen a se kterými lidmi v docházce bude moci pracovat (proto je vhodné mít vytvořeno jedno rozdělní dle jednotlivých vedoucích/zpracovatelů docházky). Zpravidla IT a personální účetní jsou správci, mistři mohou pouze upravovat docházku svým podřízeným, ředitel firmy má pouze náhled do celé docházky. Kdo bude mít přístup do docházky? Jaké práva bude mít a na jaké skupiny zaměstnanců/rozdělení? PRÁVA PRO MODUL E-PORTÁL Součástí docházkového systému může být webový portál. Definujte práva pro E-PORTÁL resp. co zaměstnanec může vidět na portálu. Vedoucí pracovník v portálu může vidět docházku svých podřízených a může jim schvalovat absence, zaměstnanec může mít náhled na svoji docházku a může si plánovat absence. Určí se, zda a jaké výsledky může vidět (odpracovaná doba, přesčasy, dovolené, nemoci.). Jaké práva bude mít zaměstnanec? Jaké práva budou mít nadřízení?

7 EXPORT DAT DO MZDOVÉHO SYSTÉMU Data z docházkového systému lze exportovat do systému mzdového. Je možné exportovat data o docházce (dny, hodiny) a také odměny zaměstnanců Kč,, %. Formát exportu závisí na požadavcích dodavatele mzdového systému. Požadujete export do mzdového systému? Do jakého a v jakém formátu? Sdělte nám kontakt na vašeho konzultanta a my s ním probereme možnosti propojení.

Zpracovaná data o docházce lze přehledně tisknout nebo exportovat do mzdových a výrobních systémů. podnikejte s přehledem

Zpracovaná data o docházce lze přehledně tisknout nebo exportovat do mzdových a výrobních systémů. podnikejte s přehledem Docházka RON SOFTWARE Docházkový systém slouží k evidenci docházky, sledování pohybu zaměstnanců v průběhu pracovní doby, k přípravě podkladů pro zpracování mzdové agendy. Používáním docházkového systému

Více

ADS DOCHÁZKOVÝ SOFTWARE

ADS DOCHÁZKOVÝ SOFTWARE DOCHÁZKOVÝ SOFTWARE Program ADS je komfortní a sofistikovaný software pro zpracování docházky na základě dat načtených systémem ACS-line. Umožňuje libovolnou práci s daty a výpočty dle nastavených směn

Více

Docházkový systém Docházka 3000 - Software

Docházkový systém Docházka 3000 - Software Docházkový systém Docházka 3000 - Software - Propracovaný čistě český program Docházka 3000 vyhovující naší legislativě (plus slovenská lokalizace) - Snadná instalace, jednoduché ovládání, možnost síťového

Více

Docházka INTRAWEB. Osobní údaje

Docházka INTRAWEB. Osobní údaje Docházka INTRAWEB Ve docházkovém systému je možno používat také tenkého klienta. Přes internetový prohlížeč je možno sledovat docházku zaměstnanců, žádat o dovolenou, schvalovat docházku, atd. Zákazníci,

Více

Docházkové předpisy Aktion CLOUD

Docházkové předpisy Aktion CLOUD Docházkové předpisy Aktion CLOUD Systém je založen na maximální jednoduchosti pro uživatele ve smyslu nastavení parametrů pro výpočet docházky. Je přizpůsoben platnému zákoníku práce ČR/SROV. Docházkové

Více

Docházka 3000 Export dat v XML formátu

Docházka 3000 Export dat v XML formátu Docházka 3000 Export dat v XML formátu Docházkový systém obsahuje od verze 6.33 z 12.7.2012 podporu pro export sumárních dat výsledovky rozšířený o některé další položky do souboru ve formátu XML. Tímto

Více

NOVINKY v PROGRAMU DOCHÁZKA ADS

NOVINKY v PROGRAMU DOCHÁZKA ADS NOVINKY v PROGRAMU DOCHÁZKA ADS 4 1.2.2010 Uživatelské prostředí nové grafické prostředí programu rychlé menu ve dvou režimech - pouze ikony, ikony s popisem implementace Drag & Drop při přiřazování kalendáře,

Více

3. Docházka. Nadřízený pracovník. Možnosti programu. Mzdový pracovník. Kapitoly k modulu:

3. Docházka. Nadřízený pracovník. Možnosti programu. Mzdový pracovník. Kapitoly k modulu: 3. Docházka Kapitoly k modulu: Program pro evidenci docházky je nadstavbou pro mzdy PREMIER. Všechny údaje jako pracovníci, pracovní doby, směny a svátky se nastavují ve mzdách. Výhodou je, že v docházce

Více

51 Docházka externistů

51 Docházka externistů 51 Docházka externistů Uživatelský modul Docházka externistů slouží ke zpracování podkladu pro výpočet mzdy všem externím zaměstnancům. Za externí zaměstnance jsou považováni ti, kteří nemají účet v informačním

Více

OKbase řízení lidských zdrojů

OKbase řízení lidských zdrojů OKbase řízení lidských zdrojů Manažerský modul Ing. Ivo Rosol, CSc. Ing. Radek Kokeš 15. 11. 2011 1 OKbase Nová generace modulárního systému pro řízení lidských zdrojů. Hlavní funkce systému jsou obsaženy

Více

Docházkový systém modul E-PORTÁL

Docházkový systém modul E-PORTÁL Docházkový systém modul E-PORTÁL E-PORTÁL slouží k prohlížení docházky pomocí internetového prohlížeče, na základě přiřazených práv jednotlivým zaměstnancům (uživatelům). V E-PORTÁLu lze také plánovat

Více

EVIDENCE DOCHÁZKY. Úvod

EVIDENCE DOCHÁZKY. Úvod Úvod Program pro evidenci docházky je nadstavbou pro mzdy PREMIER. Všechny údaje jako pracovníci, pracovní doby, směny a svátky se nastavují v mzdách. Výhodou je že v docházce jsou stále aktuální údaje

Více

RON PORTÁL, RON KLIENT

RON PORTÁL, RON KLIENT RON PORTÁL, RON KLIENT PROGRAM PREZENTACE Představení společnosti Obecně o RON portálu Seznámení s vlastnostmi jednotlivých agend Přínosy nasazení portálu ve vaší společnosti Řešení pro mobilní telefony

Více

www.gacc.cz www.gacc.sk Vlastnosti a funkce docházkového/přístupového programu JOB ABACUS PRO 4.xx

www.gacc.cz www.gacc.sk Vlastnosti a funkce docházkového/přístupového programu JOB ABACUS PRO 4.xx www.gacc.cz www.gacc.sk Vlastnosti a funkce docházkového/přístupového programu JOB ABACUS PRO 4.xx ZÁKLADNÍ VLASTNOSTI job abacus pro 4.XX Docházkový software JOB ABACUS PRO zpracovává v prostředí Windows

Více

DOCHÁZKOVÝ A PŘÍSTUPOVÝ SYSTÉM MADAM WHITEPAPER V. 2

DOCHÁZKOVÝ A PŘÍSTUPOVÝ SYSTÉM MADAM WHITEPAPER V. 2 DOCHÁZKOVÝ A PŘÍSTUPOVÝ SYSTÉM MADAM WHITEPAPER V. 2 ECM SYSTEM SOLUTIONS 2014 MADAM MaDaM je modulový systém pro evidenci nejen docházky. Jednoduchost obsluhy, intuitivnost ovládání, moderní vzhled a

Více

Pracovní dny. Pracovní doby

Pracovní dny. Pracovní doby Software Modul docházky - MDO Evidence a vyhodnocení docházky osob, verze 4 Rozšiřující modul Aktion Široké možnosti nastavení parametrů Tvorba pracovních kalendářů Definice různých typů pracovních dnů

Více

Exportní soubor pro mzdové programy

Exportní soubor pro mzdové programy Exportní soubor pro mzdové programy Při vytváření výsledovky v programu Docházka 3000 máte možnost ve druhém kroku (po doběhnutí výpočtů) zatrhnout volbu Export. Ta umožní vytvoření exportního souboru

Více

Exportní soubor pro mzdové programy

Exportní soubor pro mzdové programy Exportní soubor pro mzdové programy Při vytváření výsledovky v programu Docházka 3000 máte možnost ve druhém kroku (po doběhnutí výpočtů) zatrhnout volbu Export. Ta umožní vytvoření exportního souboru

Více

Docházkový systém Docházka 3000 - Software

Docházkový systém Docházka 3000 - Software Docházkový systém Docházka 3000 - Software - Propracovaný čistě český program Docházka 3000 vyhovující naší legislativě (plus slovenská lokalizace) - Snadná instalace, jednoduché ovládání, možnost síťového

Více

Postup registrace pracovní doby. Uživatelský manuál EFG CZ spol. s r.o. Verze 1

Postup registrace pracovní doby. Uživatelský manuál EFG CZ spol. s r.o. Verze 1 Uživatelský manuál 1 Obsah Evidence pracovní doby... 4 Na docházkovém snímači... 4 V mobilním zařízení... 8 Na tabletu... 11 Úpravy časových složek docházky... 13 Služební cesta... 14 Pracovní cesta...

Více

Měsíční zpracování mezd a uzávěrka měsíce

Měsíční zpracování mezd a uzávěrka měsíce Měsíční zpracování mezd a uzávěrka měsíce E S O 9 i n t r a n e t, a. s. Strana 1 (celkem 8) U M l ý n a 2 2 1 4 1 0 0, P r a h a Popis... 3 Měsíční zpracování mezd... 3 Měsíční MS a nepřítomnost (činnost

Více

Nepravidelná pracovní doba

Nepravidelná pracovní doba 1.2.3. Nepravidelná pracovní doba NEPRAVIDELNÁ PRACOVNÍ DOBA Základní informace V PREMIERU můžete zaměstnancům dopředu nastavit nepravidelnou pracovní dobu, která se definuje jako harmonogram směn - tedy

Více

TaxReal s.r.o. VVkurzy.cz - profesionální kurzy účetnictví, mezd a daní. Mzdy v praxi

TaxReal s.r.o. VVkurzy.cz - profesionální kurzy účetnictví, mezd a daní. Mzdy v praxi TaxReal s.r.o. 2018 Obsah 1. Pracovněprávní minimum...4 1.1. Právní předpisy... 4 1.2. Pracovněprávní vztah... 4 1.3. Vznik pracovního poměru... 5 1.4. Skončení pracovního poměru... 6 1.5. Dohody o pracích

Více

1. 3. Dovolená. Nastavení základního nároku na dovolenou. Přehled o stavu dovolené u jednotlivých zaměstnanců

1. 3. Dovolená. Nastavení základního nároku na dovolenou. Přehled o stavu dovolené u jednotlivých zaměstnanců 1. 3. Dovolená Nastavení základního nároku na dovolenou První údaj k dovolené zaměstnance se objevuje v pracovní smlouvě, kterou zpracováváte při jeho nástupu. Zde se nachází pole "nemá nárok na 1/12 dovolené

Více

MZDY- novinky 2014. Ing. Jan Sejpka 29.5.2014

MZDY- novinky 2014. Ing. Jan Sejpka 29.5.2014 MZDY- novinky 2014 Ing. Jan Sejpka 29.5.2014 OBSAH Nárok na dovolenou - pravidelná x nepravidelná pracovní doba Stravenky Srážky z hlediska OSŘ a občanského zákoníku Pracovní konta Konto přesčasů a Konto

Více

Zpracovaná data o docházce lze přehledně tisknout nebo exportovat do mzdových a výrobních systémů.

Zpracovaná data o docházce lze přehledně tisknout nebo exportovat do mzdových a výrobních systémů. Docházka RON SOFTWARE Docházkový systém slouží k evidenci docházky, sledování pohybu zaměstnanců v průběhu pracovní doby, k přípravě podkladů pro zpracování mzdové agendy. Používáním docházkového systému

Více

EVIDENCE DOCHÁZKY SE ČTEČKOU INTAGRAL. příručka uživatele

EVIDENCE DOCHÁZKY SE ČTEČKOU INTAGRAL. příručka uživatele EVIDENCE DOCHÁZKY SE ČTEČKOU INTAGRAL příručka uživatele Obsah 1. Úvod 2. Instalace čtečky 3. Instalace programu 4. Nastavení programu 4.1. Nastavení směny 4.2. Nastavení přesčasů 4.3. Nastavení výjimek

Více

RON Portál je konfigurovatelný dle vašich potřeb. Můžete si vybrat z agend jednotlivých produktů (DOCHÁZKA, MZDY, PERSONALISTIKA, JÍDELNA) a jejich

RON Portál je konfigurovatelný dle vašich potřeb. Můžete si vybrat z agend jednotlivých produktů (DOCHÁZKA, MZDY, PERSONALISTIKA, JÍDELNA) a jejich RON PORTáL Moderní prostředí internetového prohlížeče zjednodušuje práci uživatelů HR systémů. V jednom prostředí může uživatel pracovat s různými agendami docházkou, personalistikou, mzdovým a stravovacím

Více

VLASTNOSTI A FUNKCE JOB ABACUS PRO 3.XX

VLASTNOSTI A FUNKCE JOB ABACUS PRO 3.XX VLASTNOSTI A FUNKCE DOCHÁZKOVÉHO PROGRAMU JOB ABACUS PRO 3.XX ZÁKLADNÍ VLASTNOSTI job abacus pro 3.XX Docházkový software JOB ABACUS PRO zpracovává v prostředí Windows data z docházkových a přístupových

Více

Prezentace Docházkový systém www.list7.cz

Prezentace Docházkový systém www.list7.cz DOCHÁZKOVÝ SYSTÉM NEJJEDNODUŠŠÍ VERZE Modul Docházkový systém je velmi úzce spjat s personalistikou, proto základní verzi modulu Personalistika dodáváme zdarma spolu s ním. Docházkový systém řeší jednoduchým

Více

DOCHÁZKA - Intraweb. Intrawebové rozhraní programu Docházka. Uživatelská příručka. 2013 RON Software, spol. s r.o. www.ron.cz

DOCHÁZKA - Intraweb. Intrawebové rozhraní programu Docházka. Uživatelská příručka. 2013 RON Software, spol. s r.o. www.ron.cz DOCHÁZKA - Intraweb Intrawebové rozhraní programu Docházka Uživatelská příručka 2013 RON Software, spol. s r.o. www.ron.cz OBSAH 1 1 Docházkový systém - modul Intraweb 2 Osobní údaje 3 Docházka zaměstnance

Více

Nástup zaměstnance E S O 9 i n t r a n e t, a. s.

Nástup zaměstnance E S O 9 i n t r a n e t, a. s. Nástup zaměstnance E S O 9 i n t r a n e t, a. s. U M l ý n a 2 2 1 4 1 0 0, P r a h a Strana 1 (celkem 12) Popis... 3 Navedení nového pracovníka... 3 Osobní data (činnost 1.1.1.1 Osobní data), Osobní

Více

Novinky ve verzi 1.14 (datum vydání 2. 4. 2014)

Novinky ve verzi 1.14 (datum vydání 2. 4. 2014) Novinky ve verzi 1.14 (datum vydání 2. 4. 2014) Zpracování docházky jako automatizovaná služba Největší novinkou v této verzi aktualizace je zajisté automatizovaná služba zpracování docházky zaměstnanců.

Více

Vážená paní, vážený pane,

Vážená paní, vážený pane, Vážená paní, vážený pane, obracíme se na Vás s žádostí o spolupráci při dotazníkovém šetření, které je jednou z aktivit projektu Posilování bipartitního dialogu v odvětvích a je nedílnou součástí zpracování

Více

VÝUKOVÝ MODUL VI/2 VYTVÁŘENÍ PODMÍNEK PRO ROZVOJ ZNALOSTÍ, SCHOPNOSTÍ A DOVEDNOSTÍ V OBLASTI FINANČNÍ GRAMOTNOSTI

VÝUKOVÝ MODUL VI/2 VYTVÁŘENÍ PODMÍNEK PRO ROZVOJ ZNALOSTÍ, SCHOPNOSTÍ A DOVEDNOSTÍ V OBLASTI FINANČNÍ GRAMOTNOSTI VÝUKOVÝ MODUL VI/2 VYTVÁŘENÍ PODMÍNEK PRO ROZVOJ ZNALOSTÍ, SCHOPNOSTÍ A DOVEDNOSTÍ V OBLASTI FINANČNÍ GRAMOTNOSTI Téma VI.2.1 Řemeslná živnost v praxi 15. Odměňování za práci Mgr. Zuzana Válková MZDOVÉ

Více

Nápověda k docházkové aplikaci AME

Nápověda k docházkové aplikaci AME Nápověda k docházkové aplikaci AME Obsah: 1. Základní ovládání programu 3 2. Často kladené dotazy (F.A.Q.) 4 A. Zaměstnanci 4 1. Jak přidat, opravit nebo odebrat zaměstnance? 2. Jak přeřadit zaměstnance

Více

Za odvedenou práci a za pracovní pohotovost náleží zaměstnanci hrubá mzda (rozumíme tím mzdu i plat)

Za odvedenou práci a za pracovní pohotovost náleží zaměstnanci hrubá mzda (rozumíme tím mzdu i plat) Za odvedenou práci a za pracovní pohotovost náleží zaměstnanci hrubá mzda (rozumíme tím mzdu i plat) Hrubá mzda se skládá z několika složek: základní mzda pobídkové složky mzdy náhrady mzdy příplatky ke

Více

Popis práce s evidencí docházky

Popis práce s evidencí docházky Popis práce s evidencí docházky Jednou z novinek v programu Mzdy Profi pro rok 2012 je nová evidence docházky, navázaná na evidenci pracovních neschopností a mzdové listy. V tomto textu se dozvíte, jak

Více

CENTRUM SOCIÁLNÍCH SLUŽEB TLOSKOV TLOSKOV 1 257 56 NEVEKLOV IČO 00640841. vyzývá k podání nabídky na veřejnou zakázku

CENTRUM SOCIÁLNÍCH SLUŽEB TLOSKOV TLOSKOV 1 257 56 NEVEKLOV IČO 00640841. vyzývá k podání nabídky na veřejnou zakázku CENTRUM SOCIÁLNÍCH SLUŽEB TLOSKOV TLOSKOV 1 257 56 NEVEKLOV IČO 00640841 ve smyslu 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákona) vyzývá k podání nabídky na veřejnou zakázku 1) Název

Více

Organizační řád mateřské školy upravuje organizační strukturu a řízení, formy a metody práce školy, práva a povinnosti pracovníků školy

Organizační řád mateřské školy upravuje organizační strukturu a řízení, formy a metody práce školy, práva a povinnosti pracovníků školy Mateřská škola Máslovice,Pražská 103, Vodochody 25 65 Organizační řád MŠ Máslovice s dodatky Č.j. Účinnost: 3.9.2018 Dodatky: 1,2,3 Zpracovala: Marie Těthalová, ředitelka MŠ 1.VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ Organizační

Více

RON PORTÁL, RON KLIENT, KIOSKY

RON PORTÁL, RON KLIENT, KIOSKY RON PORTÁL, RON KLIENT, KIOSKY PROGRAM PREZENTACE Představení společnosti Obecně o RON portálu Seznámení s vlastnostmi jednotlivých agend Přínosy nasazení portálu ve vaší společnosti Řešení pro mobilní

Více

Organizační směrnice č. 30/2012/SŘ. Vnitřní platový předpis

Organizační směrnice č. 30/2012/SŘ. Vnitřní platový předpis Organizační směrnice č. 30/2012/SŘ Vnitřní platový předpis Čj.: SŠNM/2280/2012 Zpracovala: Jitka Faiferová Schválila: PaedDr. Olga Talášková, ředitelka školy V Novém Městě nad Metují dne 31. prosince 2012

Více

Novinky ve verzi 2.10 (datum vydání 5. 5. 2015)

Novinky ve verzi 2.10 (datum vydání 5. 5. 2015) Novinky ve verzi 2.10 (datum vydání 5. 5. 2015) Upraven nástroj pro přípravu dat k podání výkazu o poskytovaných sociálních službách na MPSV. Data o klientech a zaměstnancích připravíte v několika jednoduchých

Více

ID-Ware II Editace docházky

ID-Ware II Editace docházky ID-Ware II Editace docházky Obsah 1.Vložení průchodu...3 1.1.1.1.Příchod do práce nebo odchod z práce...3 1.2.1.2.Začátek přerušení...3 1.3.1.3.Ukončení přerušení...5 1.3.1Ukončení přerušení na něž bezprostředně

Více

ODBOR PERSONÁLNÍHO ŘÍZENÍ A ODDĚLENÍ INFORMATIKY

ODBOR PERSONÁLNÍHO ŘÍZENÍ A ODDĚLENÍ INFORMATIKY ODBOR PERSONÁLNÍHO ŘÍZENÍ A ODDĚLENÍ INFORMATIKY Personální a mzdové reporty (manuál) - výplatní páska, - přehled zaměstnanců - kvalifikace, - přehled čerpání dovolené, - přehled absence, - přehled čerpání

Více

Metodika obsluhy snímače bezkontaktních identifikačních karet REA::Touch

Metodika obsluhy snímače bezkontaktních identifikačních karet REA::Touch Metodika obsluhy snímače bezkontaktních identifikačních karet REA::Touch - 1 - REA_Passport_MetodikaPouziti_CZ_TUZVO.doc POPIS JEDNOTLIVÝCH KLÁVES Pracovná doba Služobná cesta Obed Lekár Dovolenka Choroba

Více

Základní vlastnosti docházkového systému verze ENTERPRISE

Základní vlastnosti docházkového systému verze ENTERPRISE Docházkový systém ANeT-Time je určen k evidenci a automatickému zpracování odpracované doby s využitím identifikačních médií. Nahrazuje doposud používané ruční způsoby evidence docházky a poskytuje rychlé,

Více

Nabídka = množství výroby, které chtějí výrobci vyrobit a na trhu za určitou cenu prodat - má rostoucí charakter; je tím vyšší čím vyšší je cena

Nabídka = množství výroby, které chtějí výrobci vyrobit a na trhu za určitou cenu prodat - má rostoucí charakter; je tím vyšší čím vyšší je cena Otázka: Trh práce a odměňování Předmět: Ekonomie Přidal(a): No name Nabídka = množství výroby, které chtějí výrobci vyrobit a na trhu za určitou cenu prodat - má rostoucí charakter; je tím vyšší čím vyšší

Více

SB KOMPLET novinky roku 2012 v modulu MZDY

SB KOMPLET novinky roku 2012 v modulu MZDY SB KOMPLET novinky roku 2012 v modulu MZDY Co udělat, aneb krok po kroku k pokroku: Spočítat prosincové mzdy a průměry k 12.2011. Provést upgrade na verzi 12.1.50 ze dne 25.1.2012 (jméno souboru je upgrade

Více

Registrace pracovní doby a mzdové složky. Uživatelský manuál

Registrace pracovní doby a mzdové složky. Uživatelský manuál Registrace pracovní doby a mzdové složky Uživatelský manuál Obsah Evidence pracovní doby... 4 Na docházkovém snímači... 4 V mobilním zařízení... 8 Na tabletu... 11 Úpravy časových složek docházky... 13

Více

Informační systém o platu (ISP) a Informační systém o průměrném výdělku (ISPV) Přednášející: Iveta Lišková

Informační systém o platu (ISP) a Informační systém o průměrném výdělku (ISPV) Přednášející: Iveta Lišková Informační systém o platu (ISP) a Informační systém o průměrném výdělku (ISPV) Přednášející: Iveta Lišková I. Výdělkové šetření - ISP a ISPV nepodnikatelská sféra plošné šetření s pololetní periodou zdrojem

Více

SOFTWARE DOCHÁZKA PLUS. příručka uživatele

SOFTWARE DOCHÁZKA PLUS. příručka uživatele SOFTWARE DOCHÁZKA PLUS příručka uživatele Obsah Obsah... 2 1. ÚVOD... 4 2. INSTALACE PROGRAMU... 4 Síťová verze... 4 3. NASTAVENÍ PROGRAMU... 4 3.1. Nastavení směny... 4 Časová norma... 5 Přestávky...

Více

Řízení lidských zdrojů

Řízení lidských zdrojů Řízení lidských zdrojů Nový pohled na pracovní pozici, školení, lékařskou péči, pracovní výkazy, odměny Jana Forejtová Řízení lidských zdrojů seznamte se prosím Jde o novou skupinu úloh zaměřenou na problematiku

Více

INFORMACE k jednotlivým typům aplikace EVIDENCE PRACOVNÍ DOBY

INFORMACE k jednotlivým typům aplikace EVIDENCE PRACOVNÍ DOBY INFORMACE k jednotlivým typům aplikace EVIDENCE PRACOVNÍ DOBY O b s a h: 1) RRPPD (Rovnoměrně Rozvržená Pravidelná Pracovní Doba) 2) RRNPD (Rovnoměrně Rozvržená Nepravidelná Pracovní Doba) 3) Doprava (Doprava)

Více

ver Manuál Docházka

ver Manuál Docházka ver. 11.5.0.0 Manuál Docházka Modul Docházka Program docházka je volitelnou součástí systému DMS Klient. Umožňuje sledovat u všech zaměstnanců čas strávený na pracovišti a skutečně odpracovaný čas produktivních

Více

Registrace pracovní doby a mzdové složky. Uživatelský manuál

Registrace pracovní doby a mzdové složky. Uživatelský manuál Registrace pracovní doby a mzdové složky Uživatelský manuál Obsah Evidence pracovní doby... 4 Na docházkovém snímači... 4 V mobilním zařízení... 8 Na tabletu... 11 Úpravy časových složek docházky... 13

Více

Personální činnost podniku mzdy. cv. 11

Personální činnost podniku mzdy. cv. 11 Personální činnost podniku mzdy cv. 11 Odměňování pracovníků Přímé odměny ve finančním vyjádření Nepřímé odměny a výhody ve finančním vyjádření Nepřímé odměny a výhody v nefinančním vyjádření Nehmotné

Více

Průvodce on-line přístupem k účetním a firemním datům

Průvodce on-line přístupem k účetním a firemním datům ON-LINE PŘÍSTUP K FIREMNÍM DATŮM Průvodce on-line přístupem k účetním a firemním datům Oprávnění zaměstnanci klienta mohou pracovat s účetními a dalšími firemními daty 24 hod. denně, 7 dní v týdnu. Zřízením

Více

ORGANIZAČNÍ ŘÁD. Řízení školy - kompetence

ORGANIZAČNÍ ŘÁD. Řízení školy - kompetence ORGANIZAČNÍ ŘÁD Organizační řád mateřské školy (dále jen škola) upravuje organizační strukturu a řízení, formy a metody práce školy, práva a povinnosti pracovníků školy. Organizační řád školy zabezpečuje

Více

KMU-7 manuál obsluhy. Trade FIDES, a.s. (aktualizace - 10/2014) Manuál uživatele

KMU-7 manuál obsluhy. Trade FIDES, a.s. (aktualizace - 10/2014) Manuál uživatele Trade FIDES, a.s. KMU-7 manuál obsluhy (aktualizace - 10/2014) Manuál uživatele 2 KMU-7 manuál obsluhy Obsah 1 Popis... 3 2 Ovládání terminálu... 4 2.1 Čtečka... 4 2.2 Obrazovka... 4 2.2.1 Příchod... 4

Více

Příloha č. 1. Informační systém pro Městskou policii Česká Lípa. Specifikace požadavků minimálního plnění pro IS MP

Příloha č. 1. Informační systém pro Městskou policii Česká Lípa. Specifikace požadavků minimálního plnění pro IS MP Příloha č. 1 Informační systém pro Městskou policii Česká Lípa Specifikace požadavků minimálního plnění pro IS MP 1. Způsob prokázání splnění požadavků minimálního plnění 1.1. Zadavatel požaduje, aby uchazečem

Více

Docházka 3000 přenos dat do Abra FlaxiBee

Docházka 3000 přenos dat do Abra FlaxiBee Docházka 3000 přenos dat do Abra FlaxiBee Docházkový systém Docházka 3000 umí od verze 6.83 přenášet data do účetnictví Abra FlexiBee. Jedná se o přenos dat pomocí XML souborů. Systém přenosu je ale závislý

Více

Střední průmyslová škola strojnická Olomouc tř.17. listopadu 49. Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Výuka moderně

Střední průmyslová škola strojnická Olomouc tř.17. listopadu 49. Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Výuka moderně Střední průmyslová škola strojnická Olomouc tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Výuka moderně Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0205 Šablona: VI/2 Sada: 2 Číslo

Více

Základní část mzdy je tedy v pořádku.

Základní část mzdy je tedy v pořádku. Jak si přepočítat výplatu 2 Měsíční tarifní mzda Podíváme se na pásku, nejprve vlevo nahoře: PKS 3: Mzda se skládá z tarifní mzdy a dalších mzdových položek... PKS 5: Zaměstnanci přísluší měsíční tarifní

Více

Změny v DUNA/MZDY, verze 2009.1.01

Změny v DUNA/MZDY, verze 2009.1.01 Změny v DUNA/MZDY, verze 2009.1.01 V Přerově 26.1.2009 PERZONALISTIKA Evidence personalistiky na 3.záložce OÚ-další byla odstraněna zkratka u důchodů. Sestavy - odstraněna nabídka Předstihové řízení pro

Více

PRACOVNÍ DOBA SOUVISEJÍCÍ TÉMATA: 1. Přestávky v práci 2. Bezpečnostní přestávky 3. Práce přesčas

PRACOVNÍ DOBA SOUVISEJÍCÍ TÉMATA: 1. Přestávky v práci 2. Bezpečnostní přestávky 3. Práce přesčas PRACOVNÍ DOBA SOUVISEJÍCÍ TÉMATA: 1. Přestávky v práci 2. Bezpečnostní přestávky 3. Práce přesčas ANOTACE 1. Pracovní doba, přestávky v práci, práce přesčas 2. Autor Mgr. Vladimír Blažej 3. Období tvorby

Více

VAR-NET INTEGRAL. verze 0.2. Manuál zpracování docházky

VAR-NET INTEGRAL. verze 0.2. Manuál zpracování docházky verze 0.2 VARIANT plus, spol. s.r.o., U Obůrky 5, 674 01 TŘEBÍČ, tel.: 565 659 600 technická linka 565 659 655 (pracovní doba 7:30 15:00) www.variant.cz isb@variant.cz Tato dokumentace je vytvořena pro

Více

Novinky a změny v systému DUNA MZDY verze 2014.1.01

Novinky a změny v systému DUNA MZDY verze 2014.1.01 Novinky a změny v systému DUNA MZDY verze 2014.1.01 PERSONALISTIKA Evidence pracovníků V ovládacím panelu přibyla možnost kontroly rodných čísel na insolvenci s následnou tiskovou sestavou pracovníků v

Více

Vnitřní mzdový předpis č. předpisu 2006/01

Vnitřní mzdový předpis č. předpisu 2006/01 MEBATEX S.R.O. Komárovské náb 10, 617 00 Brno Phone +420 5 45 23 37 59 Fax +420 5 45 23 37 23 Vnitřní mzdový předpis Rok vydání: 2006 platnost: od 1/9/2006 počet stran: 8 č. předpisu 2006/01 čl. I. Úvodní

Více

JRV.CZ s.r.o. Bulharská 4 612 00 Brno www.rosadata.cz. RosaData TM DEVELOPERSKÝ PROJEKT

JRV.CZ s.r.o. Bulharská 4 612 00 Brno www.rosadata.cz. RosaData TM DEVELOPERSKÝ PROJEKT RosaData TM DEVELOPERSKÝ PROJEKT OBSAH Úvod... 4 Developerský projekt... 5 Seznam developerských projektů... 5 Základní údaje... 6 Popis... 7 Technické detaily... 8 Reality... 11 Foto... 13 Obchodní případ...

Více

3. Software Bakaláři Kompletní školení

3. Software Bakaláři Kompletní školení 1. Software Bakaláři Aplikace spisová služba a Kniha úrazů 1. Jak nainstalovat aplikace 2. Spisová služba Legislativní východiska (zákon o archivnictví a příslušné vyhlášky) Karta spisové služby popis

Více

Docházkový a přístupový systém nové generace

Docházkový a přístupový systém nové generace Docházkový a přístupový systém nové generace Moderní a inovativní technologie od slovenské společnosti Innovatrics - světové špičky v oblasti biometrie. VÝHODY DOCHÁZKOVÉHO SYSTÉMU FINGERA Pro správce

Více

Novinky v programu Stravné 4.56

Novinky v programu Stravné 4.56 Novinky v programu Stravné 4.56 Barevné odlišení přihlášky i odhlášky z jiné stanice v pokladním dialogu Pokud si strávník provádí změnu objednávky stravy jinde než v kanceláři (objednací box, internet,

Více

Nápověda pro systém eintranet.net

Nápověda pro systém eintranet.net www.eintranet.net Nápověda pro systém eintranet.net Obsah 1. Základní informace o eintranet.net... 2 2. Příručka pro správce aplikace eintranet.net... 2 2.1 Registrace do aplikace... 2 2.2 Přihlášení do

Více

Pracovní cesty (zahraniční cesty) NÁVOD

Pracovní cesty (zahraniční cesty) NÁVOD (zahraniční cesty) NÁVOD www.aktion.cz POPIS Pracovní cesta je mzdová složka přítomnosti (započítává se do odpracované doby), kterou si obvykle zadává pracovník na terminálu při odchodu, nebo příchodu

Více

Proč jsme vytvořili tuto webovou službu?

Proč jsme vytvořili tuto webovou službu? Obsah První přihlášení do systému... 1 Modul reklamace...... 2 Reklamační protokol...... 3 Modul rozpis směn... 3 Modul Docházka... 3 Modul Spotřební materiál... Administrátorské menu... Správa uživatelů...

Více

1.7. Odměňování práce

1.7. Odměňování práce Tento dokument vznikl v rámci projektu Zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/34.0459 Autor: Ing. Jaroslava Pospíšilová Datum vytvoření: 18. října 2012 Ročník: druhý Předmět

Více

6. Výkazy práce, příprava mezd k výpočtu

6. Výkazy práce, příprava mezd k výpočtu 6. Výkazy práce, příprava mezd k výpočtu Kapitoly k modulu: Co jsou Výkazy práce Výkazy práce jsou prostředí, ve kterém se zapisují všechny položky, které vstupují u zaměstnance do výpočtu mzdy. Tyto položky

Více

Pracovní kalendáře v systému INFOwin

Pracovní kalendáře v systému INFOwin Pracovní kalendáře v systému INFOwin V některých případech nepracuje zaměstnanec běžný pracovní týden, ale pracovní dobu má rozloženou jiným způsobem. Na tyto případy je potřeba vytvořit pracovní kalendář

Více

DOCHÁZKA. Program Docházka M.S.O. Softwarové části systému. Serverová část (program DServer)

DOCHÁZKA. Program Docházka M.S.O. Softwarové části systému. Serverová část (program DServer) Program Docházka M.S.O. Docházka M.S.O. je komplexní docházkový software, který má na starost vyhodnocování údajů z terminálů, jejich záznam do databáze, kontroly a tvorby přehledů s výsledky docházky.

Více

Statutární město Brno, městská část Brno-střed POSKYTOVÁNÍ PŘÍSPĚVKU NA STRAVOVÁNÍ

Statutární město Brno, městská část Brno-střed POSKYTOVÁNÍ PŘÍSPĚVKU NA STRAVOVÁNÍ Statutární město Brno, městská část Brno-střed POSKYTOVÁNÍ PŘÍSPĚVKU NA STRAVOVÁNÍ Směrnice č.: 10 Bc. Petr Štika, MBA, LL.M., v.r. Vydání č.: 3 tajemník ÚMČ Brno-střed Účinnost: 03.09.2018 Vydal/schválil:

Více

Nové zpracování dokumentace pro informační systém

Nové zpracování dokumentace pro informační systém Název: Školitel: Nové zpracování dokumentace pro informační systém Prof. Ing. René Kizek, Ph.D., Petr Čapek, Mgr. Michal Horák, RNDr. Josef Růžička Datum: 23. 4. 2014 Formu (způsob) vedení evidence pracovní

Více

Mobilní aplikace. Uživatelský manuál

Mobilní aplikace. Uživatelský manuál Uživatelský manuál Obsah Základní informace a nastavení... 3 Nastavení přístupu... 4 Registrace docházky... 5 Editace vlastní docházky... 5 Ovládaní z mobilní aplikace... 6 Konfigurace mobilní aplikace...

Více

O P A T Ř E N Í Ř E D I T E L E č. 2/2019

O P A T Ř E N Í Ř E D I T E L E č. 2/2019 Univerzita Karlova, Koleje a menzy, Zvoníčkova 5, Praha 6 Č.j. UKKaM/84278/2019 Praha, 15. 3. 2019 O P A T Ř E N Í Ř E D I T E L E č. 2/2019 Stanovení pracovní doby na pracovištích Kolejí a menz Na jednotlivých

Více

SW Aktion verze 5.1. Seznam změn a nových funkcí

SW Aktion verze 5.1. Seznam změn a nových funkcí SW Aktion verze 5.1 Seznam změn a nových funkcí Přidán nový typ adresového bodu pro terminál AXT-3xx/5xx Doplněna nová agenda Monitor událostí - sledování on-line průchodů na vybraných zařízeních přímo

Více

Mzdový program může být rozšířen o personální moduly lékařské prohlídky, vzdělávání, evidence pracovních pomůcek, pracovní místa a další.

Mzdový program může být rozšířen o personální moduly lékařské prohlídky, vzdělávání, evidence pracovních pomůcek, pracovní místa a další. Mzdy RON SOFTWARE Program MZDY je komplexní software pro zpracování mzdové a personální agendy, vytvořený pro výpočet všech typů mezd. Díky mnohaleté zkušenosti s vývojem mzdových a personálních systémů

Více

Mzdy/číselníky mezd/mzdové složky

Mzdy/číselníky mezd/mzdové složky WAK INTRA Změny a novinky v modulu zaměstnanci pro rok 2008 Strana 1 Mzdy/číselníky mezd/mzdové složky Byly přidány následující nové mzdové složky MZS 2624 - Zdr. poj. - úhrn VZ mimo PP - Mzs slouží k

Více

APS T&A. Evidence docházky v systémech APS mini Plus a APS 400. (rozšiřující programový modul pro APS Administrator) Uživatelská příručka

APS T&A. Evidence docházky v systémech APS mini Plus a APS 400. (rozšiřující programový modul pro APS Administrator) Uživatelská příručka APS T&A Evidence docházky v systémech APS mini Plus a APS 400 (rozšiřující programový modul pro APS Administrator) Uživatelská příručka 2004 2015, TECH FASS s.r.o., Věštínská 1611/19, Praha, www.techfass.cz,

Více

LETTER 3/2017 NEWSLETTER 3/2017. Novela zákoníku práce 2017

LETTER 3/2017 NEWSLETTER 3/2017. Novela zákoníku práce 2017 LETTER 3/2017 NEWSLETTER 3/2017 Novela zákoníku práce 2017 Novela zákoníku práce 2017 Připravovaná novela zákona č. 262/2006 Sb., zákoník práce, je v současnosti projednávána v Poslanecké sněmovně (sněmovní

Více

První kroky administrátora

První kroky administrátora První kroky administrátora Datum zpracování: 28.3.2019 Verze: I. 1 1 NASTAVENÍ FIRMY Nastavení/Firma/Firma. Umožňuje nastavit základní parametry pro aplikaci. Doporučujeme vyplnit uvedené položky: Nastavení

Více

hardware - terminály pro sběr dat (základní terminály, jednoúčelové zařízení, základní IPC)

hardware - terminály pro sběr dat (základní terminály, jednoúčelové zařízení, základní IPC) Jídelna Přístupy Docházka Personalistika Mzdy Sklad Majetek Zakázky RON PORTÁL Jídelna Přístupy Docházka Docházka Mini Personalistika Mzdy Sklad Majetek Zakázky systém pro sběr dat z výroby, zakázkový

Více

On-line objednávka karet.

On-line objednávka karet. On-line objednávka karet www.edenred.cz POSTRANNÍ NAVIGACE PO PŘIHLÁŠENÍ Postranní navigaci s nabídkou uvidíte vždy v pravé části obrazovky volby, které jsou pro Vás aktivní jsou zvýrazněny bílou barvou.

Více

Kabelíkova 14a, Přerov. Tel.: , fax: Sociální služby města Přerova, p.o. Záznamy o činnostech zpracování

Kabelíkova 14a, Přerov. Tel.: , fax: Sociální služby města Přerova, p.o. Záznamy o činnostech zpracování Kabelíkova 14a, 750 02 Přerov Tel.: 581 289 111, fax: 581 289 146 www.ssmp.cz Sociální služby města Přerova, p.o. Záznamy o činnostech zpracování Kategorie subjektů údajů Zaměstnanci Účel zpracování osobních

Více

Nástup nového zaměstnance v programu AVENSIO

Nástup nového zaměstnance v programu AVENSIO Nástup nového zaměstnance v programu AVENSIO Odpovědi na nejčastější dotazy, důležitá doporučení Přednášející: Iveta Lišková I. Osobní a rodné číslo Parametr systému 37 generování os. čísla Duplicita rodného

Více

ODMĚŇOVÁNÍ ZA PRÁCI V ZAMĚSTNÁNÍ

ODMĚŇOVÁNÍ ZA PRÁCI V ZAMĚSTNÁNÍ ODMĚŇOVÁNÍ ZA PRÁCI V ZAMĚSTNÁNÍ Mgr. Ing. Šárka Dytková Střední škola, Havířov-Šumbark, Sýkorova 1/613, příspěvková organizace Tento výukový materiál byl zpracován v rámci akce EU peníze středním školám

Více

PLAT MZDA. Odměňování za práci zaměstnanců je upraveno v zákoníku práce

PLAT MZDA. Odměňování za práci zaměstnanců je upraveno v zákoníku práce Odměňování za práci zaměstnanců je upraveno v zákoníku práce PLAT = odměna za práci v pracovním poměru zaměstnanců státu, územně správních celků, státních fondů, příspěvkových organizací MZDA = odměna

Více

Výkazy práce Návod pro vyplňování

Výkazy práce Návod pro vyplňování Výkazy práce Návod pro vyplňování 1. Po přihlášení na úvodní stránce je možnost zkontrolovat, případně změnit osobní údaje nebo změnit heslo. Změny se projeví při dalším přihlášení. 2. Zvolte v menu položku

Více

Plánování dovolené ve VZP ČR

Plánování dovolené ve VZP ČR Plánování dovolené ve VZP ČR Ing. Kamila Procházková Projektový manažer Vema, a. s. 2013 Vema, a. s. Plánování dovolené v IS Vema ve VZP ČR Všeobecná zdravotní pojišťovna je se svými čtyřmi tisíci pracovníky

Více

1. Zařazení učiva 2. Cíle učiva 3. Struktura učiva 4. Metodické zpracování učiva týkající se plánování počtu zaměstnanců

1. Zařazení učiva 2. Cíle učiva 3. Struktura učiva 4. Metodické zpracování učiva týkající se plánování počtu zaměstnanců Personálníčinnost podniku Didaktické zpracování učiva pro střední školy Osnova učiva 1. Zařazení učiva 2. Cíle učiva 3. Struktura učiva 4. Metodické zpracování učiva týkající se plánování počtu zaměstnanců

Více

WORKWATCH ON-LINE EVIDENCE PRÁCE A ZAKÁZEK

WORKWATCH ON-LINE EVIDENCE PRÁCE A ZAKÁZEK WORKWATCH ON-LINE EVIDENCE PRÁCE A ZAKÁZEK Systém WorkWatch je určen pro malé a střední firmy, které se zabývají službami nebo zakázkovou výrobou. Zajistí dokonalý přehled o všech zakázkách a jejich rozpracovanosti.

Více