Zápis ze shromáždění společenství vlastníků bytových jednotek

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis ze shromáždění společenství vlastníků bytových jednotek"

Transkript

1 Zápis ze shromáždění společenství vlastníků bytových jednotek Společenství vlastníků pro dům Vondroušova , Praha 6 se sídlem Praha 6, Vondroušova 1158/5, IČ: , zapsané v rejstříku společenství vlastníků jednotek vedeném Městským soudem v Praze, oddíl S, vložka 12057, konané dne od 18 hod. na adrese zákl. škola genpor. Františka Peřiny, Socháňova 1159, Praha 6 Přítomni vlastníci: viz prezenční listina Účast: 69 % ( z podílů). Dále přítomni hosté: Mgr. Barbora Škubnová, advokátka Hana Holečková, prokura spol. Optimis s.r.o. I. Na počátku jednání shromáždění bylo zjištěno, že shromáždění bylo řádně svoláno v souladu s ustanoveními stanov společenství a zákona o vlastnictví bytů. Program shromáždění je totožný s pozvánkou. Pan Šereš stručně seznámil shromáždění s důvody svolání shromáždění, kterými je zejména skutečnost, že smlouva se správcem nemovitosti, který je uvedený v prohlášení vlastníka o rozdělení budovy byla aktuální v situaci rozdělení předmětné budov na jednotky a nebyla uzavřena na základě svobodné vůle společenství vlastníků jednotek a je nutné v souladu se zákonnými ustanoveními zvolit správcovskou firmu a uzavřít novou smlouvu s vybranou správcovskou firmou. Dále bylo postupováno v souladu s programem uvedeným na pozvánce k tomuto shromáždění. 1) Zahájení a ověření usnášeníschopnosti shromáždění. Předsedou shromáždění byl zvolen Štefan Šereš. Hlasování: pro 100 % přítomných, proti 0 %, zdrželi se 0 %.

2 Zapisovatelem shromáždění byl zvolen Jan Houžvička. Hlasování: pro 100 % přítomných, proti 0 %, zdrželi se 0 %. Předseda shromáždění konstatoval, že jsou přítomni vlastníci jednotek, kteří disponují většinou hlasů a shromáždění je tudíž usnášeníschopné. 2) Prezentace nabídky správcovské firmy Optimis s.r.o. Zástupce firmy Optimis s.r.o., paní Holečková Hana, provedla krátkou prezentaci firmy a její nabídky, která byla totožná s písemnými podklady předloženými vlastníkům spolu s pozvánkou. 3) Prezentace nabídky správcovské firmy PanServis s.r.o. Zástupce firmy PanServis s.r.o. se nedostavil. Nabídka byla v písemné podobě předložena vlastníkům spolu s pozvánkou. 4) Rozprava k nabídkám Jeden z vlastníků sdělil shromáždění své zkušenosti s firmou Optimis s.r.o. s tím, že není zřejmě kvalitně zajištěn dozor nad kvalitou prací jejích dodavatelů. Další vlastník přednesl svoji stížnost na komunikaci s firmou Optimis s.r.o.. Předsedající upozornil na směřování debaty spíše do budoucna než ke špatným zkušenostem z minula. Dále bylo debatováno o výhodnosti nabídky společností Optimis s.r.o. a podmínkách smlouvy. Předseda rovněž seznámil shromáždění s nabídkou druhé firmy. 5) Rozhodnutí o výběru správcovské firmy Předseda shromáždění přednáší tento návrh na rozhodnutí shromáždění: Kdo je pro uzavření smlouvy na správcovství se společností Optimis s.r.o.? Hlasováno: pro 94 % (55 055) přítomných, proti 1 % (753), zdrželi se 4 % (2592). Byla vybrána společnost Optimis s.r.o. většinou hlasů přítomných vlastníků a nebylo tedy nutné přistupovat k hlasování o společnosti PanServis s.r.o..

3 6) Rozprava k návrhu na úpravu stanov V souvislosti se změnou stanov byla zahájena debata o znění domovního řádu, jehož nové znění bylo vlastníkům předloženo před shromážděním spolu s pozvánkou. a) Nejprve bylo upozorněno na nutnost opravy písařské chyby v text Domovního řádu u Praha 3 v čl. XIV odst. 1. a dále všude v textu, kde se omylem nachází. b) Dále byla jedním z vlastníků vznesena námitka proti čl. XVII odst. 2. týkající stavebních úprav v jednotlivých bytových jednotkách vlastníků a po diskuzi bylo přistoupeno k hlasování o návrhu změny předloženého znění domovního řádu, který zněl: Čl. XVII odst. 2. za první větou se doplňuje o následující text: Pokud není stavebním úřadem požadován souhlas Výboru, je stavebník povinen o předpokládaných stavebních úpravách a pracích Výbor informovat, aniž by provádění takových prací bylo vázáno na souhlas Výboru. Hlasováno: pro 87 % (50844) přítomných, proti 6 % (3720), zdrželi se 7 % (3839). c) Další návrh na změnu domovního řádu, který by navržen a prodiskutován vlastníky, se týkal zamykání hlavních vchodových dveří budovy. Návrh na změnu, o kterém bylo hlasováno, zněl: Čl. IX. odst. 1 se ruší a nově zní: Vchod do domu je trvale uzavřen a uzamčen. Hlasováno: pro 97 % (56631) přítomných, proti 0, zdrželi se 3 % (1772). Poté bylo přistoupeno k hlasování o domovním řádu ve znění výše uvedených a odsouhlasených změn. Hlasováno: pro 97 % (56905) přítomných, proti 0, zdrželi se 3 % (1498). Hlasováno aklamací. 7) Hlasování o úpravě stanov Předseda shromáždění přednesl návrh na rozhodnutí shromáždění týkající se změny stanov, který v souladu se změnou předloženou spolu s pozvánkou zněl: a) doplnit text čl. V. odst. 3) následovně:

4 Současný text: Změny osoby správce nebo změny obsahu smlouvy se správcem schvaluje shromáždění. Změny osoby správce nebo změny obsahu smlouvy se správcem schvaluje shromáždění, pokud tuto činnost nesvěří do působnosti výboru. b) doplnit text čl. VII. odst. 3) písmeno j) následovně: Současný text: j) změně osoby správce nebo o změně obsahu smlouvy se správcem j) změně osoby správce nebo o změně obsahu smlouvy se správcem, pokud tuto činnost nesvěří do působnosti výboru c) doplnit text čl. XIII. odst. 2) o písm. l) následovně: Současný text: není l) dodržovat Domovní řád, který je schválen shromážděním d) změnit zúčtovací období a doplnit text v čl. XVI. odst. 2) následovně: Současný text: Vyúčtování tepla, TUV a SPV se provádí jedenkrát ročně za zúčtovací období, kterým je topná sezona, tj Vyúčtování tepla, TUV a SPV se provádí jedenkrát ročně za zúčtovací období, kterým je kalendářní rok, tj Po vzniku společenství vlastníků jednotek se první vyúčtovací období stanovuje na 18 měsíců. Hlasováno: pro 100% přítomných, proti 0, zdrželi se 0. Změna stanov byla přijata všemi přítomnými vlastníky, tedy v souladu se stanovami a zákonnými předpisy více jak tříčtvrtinovou většinou přítomných hlasů. 8) Rozprava k pověření výboru Dalším bodem programu shromáždění bylo pověření výboru za účelem zjednodušení rozhodování a řešení případných situací bez nutnosti svolání shromáždění. Předseda přednesl v souladu pozvánkou text pověření výboru s tím, že po připomínce vlastníků, že příspěvky by mělo schvalovat shromáždění, byl tento bod z textu pověření vyškrtnut, neboť by bez změny stanov nebylo možné jej realizovat a shromáždění dalo svou zjevnou většinou najevo, že s ním nesouhlasí. Poté bylo přistoupeno k hlasování po jednotlivých bodech pověření.

5 9) Hlasování o pověření výboru Předseda shromáždění přednáší tento návrh na rozhodnutí shromáždění: 1) Shromáždění pověřuje výbor uzavřít smlouvu s vybraným správcem a případně k takové smlouvě uzavírat dodatky. Toto pověření je časově omezeno do Výbor takto činí se souhlasem kontrolní komise. Hlasováno: pro 96 % (56157) přítomných, proti 0 %, zdrželi se 4 % (2246). 2) Shromáždění pověřuje výbor společenství činnostmi dle čl. VII. odstavec 3) stanov, písm. g) Hlasováno: pro 96 % (56161) přítomných, proti 1 % (747), zdrželi se 3 % (1495). písm. i) Hlasováno: pro 100 % přítomných, proti 0 %, zdrželi se 0 %. Hlasováno aklamací. písm. j) pouze v rozsahu, že výbor může změnit smlouvu se správcem, výbor nesmí změnit správce Hlasováno: pro 100 % přítomných, proti 0 %, zdrželi se 0 %. Hlasováno aklamací. 3) Zahájením a realizací prací, včetně uzavření nezbytných smluvních vztahů formou výběrového řízení, výhradně ke zpracování projektu revitalizace domu. Toto pověření se nevztahuje na vlastní revitalizaci. Hlasováno: pro 97 % (56729) přítomných, proti 3 % (1674), zdrželi se 0 %. Text pověření výboru, který byl schválen po jednotlivých bodech shromážděním, zní:

6 1) Shromáždění pověřuje výbor společenství vlastníků jednotek uzavřít smlouvu s vybraným správcem a případně k takové smlouvě uzavírat dodatky. Toto pověření je časově omezeno do Výbor takto činí se souhlasem kontrolní komise. 2) Shromáždění pověřuje výbor společenství vlastníků jednotek činnostmi dle čl. VII. odstavec 3) písm. g), i) a j) pouze v rozsahu změny obsahu smlouvy se správcem. Rozhodování o změně osoby správce nadále zůstává v působnosti shromáždění. 3) Shromáždění pověřuje výbor společenství vlastníků jednotek zahájením a realizací prací, včetně uzavření nezbytných smluvních vztahů, výhradně ke zpracování projektu revitalizace domu. Toto pověření se nevztahuje na vlastní revitalizaci. 10) Informace o problematice pojištění Shromáždění bylo stručně seznámeno s tím, že po provedení výběrového řízení byly předběžně vybrány 2 pojišťovny Česká pojišťovna a Allianz pojišťovna a jejich nabídky budou předloženy začátkem příštího roku. 11) Informace k revitalizaci Předseda seznámil shromáždění s nástinem obecného plánu postupu revitalizace a poté proběhlo orientační hlasování o revitalizaci domu, kterou schválila naprostá většina přítomných. 12) Závěr Předseda na závěr konstatoval, že shromáždění proběhlo v souladu se stanovami a právními předpisy a došlo k výběru správcovské firmy, schválení změn stanov, odsouhlasení domovního řádu a pověření výboru některými činnostmi shromáždění. Dále předseda konstatoval, že z důvodu schválení změn ve stanovách je nutné zařídit promítnutí těchto změn do textu úplného znění stanov společenství vlastníků jednotek pro dům Vondroušova , Praha 6 a zajištění uložení tohoto textu do sbírky listin v rejstříku společenství vlastníků jednotek vedeném Městským soudem v Praze a tímto pověřil výbor ve spolupráci s přítomnou advokátkou Mgr. Barborou Škubnovou. II. Pro rozhodnutí tohoto shromáždění byl nutný souhlas nadpoloviční většiny přítomných vlastníků, ke změně stanov byl nutný souhlas alespoň tříčtvrtin hlasů přítomných vlastníků,

7 s tím, že shromáždění je schopné usnášení pouze za přítomnosti většiny vlastníků. Předseda konstatuje, že pro všechna rozhodnutí hlasovala většina přítomných vlastníků. Rozhodnutí tak byla řádně přijata. V Praze dne Předseda shromáždění Zapisovatel shromáždění... Shromáždění skončeno: 20:00

Společenství vlastníků pro dům Vondroušova , Praha 6

Společenství vlastníků pro dům Vondroušova , Praha 6 Zápis z jednání zasedání shromáždění Společenství vlastníků dům Vondroušova 1154-1160, Praha 6 Se sídlem Praha 6, Vondroušova 1158/5, IČ: 24755222, zapsané v rejstříku společenství vlastníků jednotek vedeném

Více

Zápis ze shromáždění společenství vlastníků bytových jednotek

Zápis ze shromáždění společenství vlastníků bytových jednotek Zápis ze shromáždění společenství vlastníků bytových jednotek Společenství vlastníků dům Vondroušova 1154 1160, Praha 6 Se sídlem Praha 6, Vondroušova 1158/5, IČ: 24755222, zapsané v rejstříku společenství

Více

Zápis z II. schůze shromáždění vlastníků Společenství pro dům č.p. 735, Praha 9, Hostavice

Zápis z II. schůze shromáždění vlastníků Společenství pro dům č.p. 735, Praha 9, Hostavice Zápis z II. schůze shromáždění vlastníků Společenství pro dům č.p. 735, Praha 9, Hostavice IČO 24271730, sídlem U Hostavického potoka 735/31, 198 00 Praha 9, konané dne 27. 3. 2013 od 18 hod. v Hotelu

Více

ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE. která se konala dne 11.7.2007 od 18.00 hod. na adrese U spořitelny 2, Karlovy Vary

ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE. která se konala dne 11.7.2007 od 18.00 hod. na adrese U spořitelny 2, Karlovy Vary ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE Bytové družstvo Stará Role č. 2, se sídlem Karlovy Vary, Moskevská 2035/21, PSČ 361 20, IČ 26363291 (dále jen Družstvo ), která se konala dne 11.7.2007 od 18.00 hod. na adrese U

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ SHROMÁŽDĚNÍ Společenství vlastníků jednotek pro dům Zábělská 1152, 1153 a 1154

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ SHROMÁŽDĚNÍ Společenství vlastníků jednotek pro dům Zábělská 1152, 1153 a 1154 ZÁPIS Z JEDNÁNÍ SHROMÁŽDĚNÍ Společenství vlastníků jednotek pro dům Zábělská 1152, 1153 a 1154 konaného dne 24. 3. 2015 ve 14. ZŠ, Zábělská 25, Plzeň ÚČAST: Členové společenství vlastníků jednotek pro

Více

Společenství vlastníků jednotek domu Bazalková č.p. 831, Praha 10

Společenství vlastníků jednotek domu Bazalková č.p. 831, Praha 10 Zápis ze schůze shromáždění Místo konání: Termín konání: Bytový dům Kolovrátek (garáž) Bazalková 831/1, Praha 10, 103 00 20. května 2011 (pátek) od 19:00 hod.. Za první Schůze shromáždění Společenství

Více

Zápis z jednání shromáždění společenství vlastníků jednotek, konaného dne v 19:00 hodin

Zápis z jednání shromáždění společenství vlastníků jednotek, konaného dne v 19:00 hodin Společenství vlastníků jednotek domu Křivoklátská čp. 302, 199 00 Praha Letňany IČO: 26718499, zapsané v rejstříku společenství vlastníků jednotek, vedeném Městským soudem v Praze, oddíl S, vložka 2623

Více

Zápis z členské schůze Bytové družstvo U soutoku

Zápis z členské schůze Bytové družstvo U soutoku Zápis z členské schůze Bytové družstvo U soutoku konané dne 10. listopadu 2014 v době od 19:00 hod. v sušárně č. 1 v domě čp. 1542. Členskou schůzi zahájil pan Parkan v 19:05 hodin. Byla provedena prezence

Více

Zápis z 10. členské schůze

Zápis z 10. členské schůze Zápis z 10. členské schůze Spolku nazvaného: Občanské sdružení Montessori Kladno, z.s. IČ: 22719849, se sídlem: Pařížská 2249, Kročehlavy, 272 01 Kladno, zapsaného ve spolkovém rejstříku vedeném Městským

Více

Z á p i s z 3. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 21. prosince 2015 v hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou.

Z á p i s z 3. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 21. prosince 2015 v hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Z á p i s z 3. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 21. prosince 2015 v 17 00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Přítomni: Lukáš Horský, Mojmír Humlíček, Martin Dvořák,

Více

Zápis z 7. zasedání zastupitelstva obce Obora konaného dne od hodin Ustavující zasedání ZO Obora

Zápis z 7. zasedání zastupitelstva obce Obora konaného dne od hodin Ustavující zasedání ZO Obora Zápis z 7. zasedání zastupitelstva obce Obora konaného dne 30. 10. 2018 od 17.00 hodin Ustavující zasedání ZO Obora Přítomni: Josef Alexa, Markéta Španělová, Petr Havíř, Jaroslava Dobiášová, Lubomír Janíček,

Více

S T E J N O P I S N O T Á Ř S K Ý Z Á P I S

S T E J N O P I S N O T Á Ř S K Ý Z Á P I S S T E J N O P I S N O T Á Ř S K Ý Z Á P I S NZ 947/2012 strana prvá sepsaný dnes, dne třicátého srpna roku dva tisíce dvanáct (30.08.2012) Mgr. Pavlem Vavříčkem, notářem v Brně, v jeho notářské kanceláři

Více

Zápis z jednání shromáždění Společenství vlastníků bytových jednotek pro dům č.p. v Holýšově ze dne..

Zápis z jednání shromáždění Společenství vlastníků bytových jednotek pro dům č.p. v Holýšově ze dne.. Zápis z jednání shromáždění Společenství vlastníků bytových jednotek pro dům č.p. v Holýšově ze dne.. 1) Shromáždění zahájil/a v hod předseda výboru/pověřený vlastník společenství pan/paní. Ten/ta konstatoval/a,

Více

Zápis z 6. schůze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Baranova 10 Praha 3

Zápis z 6. schůze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Baranova 10 Praha 3 Zápis z 6. schůze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Baranova 10 Praha 3 I. Shromáždění SVJ Baranova 10 Praha 3 se sídlem Baranova 1878/10, Praha 3, 130 00, IČ: 248 30 003 (dále jen Společenství)

Více

Zápis z jednání Shromáždění SVJ

Zápis z jednání Shromáždění SVJ Zápis z jednání Shromáždění SVJ Společenství vlastníků Nechvílova 1853-1855, Praha 4,Chodov se sídlem Praha 4-Chodov, Nechvílova 1854, PSČ 14800 konané dne 20.10. 2015 od 19,30 hodin v místnosti představenstva

Více

Zápis z jednání shromáždění společenství vlastníků jednotek konaného dne v hodin

Zápis z jednání shromáždění společenství vlastníků jednotek konaného dne v hodin Společenství vlastníků jednotek NOVÁ HARFA I dkovářská čp. 933 Sídlo: Praha 9, dkovářská 933, PSČ 190 00 IČ: 283 82 986, zapsaná v rejstříku společenství, vedeném MS v Praze, spis. Zn. S 8860 Zápis z jednání

Více

ze schůze členské samosprávy č., konané dne.. v hod., v.. (dále jen schůze )

ze schůze členské samosprávy č., konané dne.. v hod., v.. (dále jen schůze ) Z á p i s ze schůze členské samosprávy č., konané dne.. v hod., v.. (dále jen schůze ) Přítomni: Celkový počet členů členské samosprávy: dle prezenční listiny: přítomno.. členů členské samosprávy nepřítomno

Více

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Sezemínská 2030

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Sezemínská 2030 Společenství vlastníků SEZEMÍNSKÁ 2030 se sídlem Sezemínská 2030/5, 155 00 Praha 5 Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Sezemínská 2030 konaného dne 17.6. 2015 od 19:45: hodin v kinosále

Více

Usnesení č. 2: Usnesení č. 3:

Usnesení č. 2: Usnesení č. 3: Zápis ze shromáždění Společenství Bukolská 860, se sídlem Bukolská 772/10, Praha 8, IČ: 241 42 450, konané dne 3. 11. 2011 od 18.00 hod v sále Domova důchodců Praha 8, Na Hranicích 974/17 Výbor Společenství

Více

JEDNACÍ ŘÁD místní akční skupiny (MAS) Společnost pro rozvoj Humpolecka, z.s.

JEDNACÍ ŘÁD místní akční skupiny (MAS) Společnost pro rozvoj Humpolecka, z.s. JEDNACÍ ŘÁD místní akční skupiny (MAS) Společnost pro rozvoj Humpolecka, z.s. Preambule Jednací řád MAS upravuje přípravu a svolání jednání Valné hromady spolku, Rady spolku a Kontrolního a monitorovacího

Více

Zápis ze shromáždění vlastníků Společenství Mračnická 1053 a 1054, SV 564, konaného dne

Zápis ze shromáždění vlastníků Společenství Mračnická 1053 a 1054, SV 564, konaného dne Zápis ze shromáždění vlastníků Společenství Mračnická 1053 a 1054, SV 564, konaného dne 21. 11. 2011 Adresa: Mračnická 1053-1054, 102 00 Praha 10 Spoluvlastnických podílů celkem: 38 847 Přítomno: viz prezenční

Více

ZÁPIS. z řádné valné hromady. akcionářů obchodní společnosti BKP GROUP, a.s.

ZÁPIS. z řádné valné hromady. akcionářů obchodní společnosti BKP GROUP, a.s. ZÁPIS z řádné valné hromady akcionářů obchodní společnosti BKP GROUP, a.s. Se sídlem Uherský Brod - Těšov, ul. 1. Května 333 IČ: 262 36 788 Zapsané v obchodním rejstříku, vedeném Krajským soudem v Brně,

Více

Výsledek : Změna stanov byla přijata. Následně byly předsedající Lucií Šimkovou představeny změny v programu SVJ Rižská 1492 (záměna pořadí bodů).

Výsledek : Změna stanov byla přijata. Následně byly předsedající Lucií Šimkovou představeny změny v programu SVJ Rižská 1492 (záměna pořadí bodů). Zápis ze členské schůze Společenství vlastníků jednotek Rižská 1492, Praha 15, konané dne 21.8.2008 Datum konání : 21.8.2008 Místo : Toulcův Dvůr, Praha 15 Předsedající schůze : Lucie Šimková Zapisovatel

Více

R o z h o d n u t í členské schůze družstva Bytové družstvo Výškovická 429/157, Ostrava

R o z h o d n u t í členské schůze družstva Bytové družstvo Výškovická 429/157, Ostrava Strana první NZ 69/2014 N 74/2014 O P I S S T E J N O P I S N O T Á Ř S K Ý Z Á P I S sepsaný v notářské kanceláři Na Nábřeží 654/79, Havířov Město, dne sedmého března roku dvatisícečtrnáct (:7.3.2014:)

Více

ZÁPIS ZE SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ

ZÁPIS ZE SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ ZÁPIS ZE SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ Společenství vlastníků Sulova 1356 Sulova 1356 156 00 Praha 5 Datum konání: 8. června 2006, 18:00 20:00 hodin Místo konání: Základní škola, ulice Nad parkem č.p. 1180, 156 00

Více

ZÁPIS ze shromáždění Společenství vlastníků domu Zakšínská č.p. 608

ZÁPIS ze shromáždění Společenství vlastníků domu Zakšínská č.p. 608 ZÁPIS ze shromáždění Datum a místo konání: 14. 10. 2014, Poliklinika Prosek, Lovosická 440/40, Praha 9 Předsedající: Ing. Pavel Rejchrt Zapsal: JUDr. Jitka Mokrá Program zasedání: 1) Zahájení (schválení

Více

Bytové družstvo Žižkova 2801

Bytové družstvo Žižkova 2801 Bytové družstvo Žižkova 2801 se sídlem Karviná-Hranice, Žižkova 2801/3, PSČ 733 01 IČ: 285 97 036 Zápis v OR vedeném KS Ostrava, oddíl Dr., vložka 2375 Zápis z jednání náhradní členské schůze, konané dne

Více

BYTOVÉ DRUŽSTVO JEZÍRKA, V JEZÍRKÁCH 1542/10, PRAHA 4, IČO : ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE BYTOVÉHO DRUŽSTVA

BYTOVÉ DRUŽSTVO JEZÍRKA, V JEZÍRKÁCH 1542/10, PRAHA 4, IČO : ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE BYTOVÉHO DRUŽSTVA BYTOVÉ DRUŽSTVO JEZÍRKA, V JEZÍRKÁCH 1542/10, 149 00 PRAHA 4, IČO : 042 49 020 ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE BYTOVÉHO DRUŽSTVA Konané dne: 03.11.2016 v Komunitním centru Matky Terezy, U Modré školy 2337/1, 149

Více

Bytové družstvo Osvobození 47+48+49, Vyškov Vyškov, Dědice, Osvobození 668/48, PSČ 682 01 IČ: 28280491 Registrace: KS Brno, Dr. 4572 ze dne 08.04.

Bytové družstvo Osvobození 47+48+49, Vyškov Vyškov, Dědice, Osvobození 668/48, PSČ 682 01 IČ: 28280491 Registrace: KS Brno, Dr. 4572 ze dne 08.04. Bytové družstvo Osvobození 47+48+49, Vyškov Vyškov, Dědice, Osvobození 668/48, PSČ 682 01 IČ: 28280491 Registrace: KS Brno, Dr. 4572 ze dne 08.04.2008 Zápis z členské schůze družstva ze dne 16.07.2008

Více

OBEC STUDNICE STUDNICE 2, BUDIŠOV, IČ:

OBEC STUDNICE STUDNICE 2, BUDIŠOV, IČ: OBEC STUDNICE STUDNICE 2, 675 03 BUDIŠOV, IČ: 00378631 email: ou.studnice@pvtnet.cz, http://www.studnice-tr.cz Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Studnice, konaného dne 10.11. 2010, od 18:00

Více

Zápis z valné hromady č. 7/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 7/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 7/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 17.12.2018 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Z á p i s. ze zasedání členské chůze družstva

Z á p i s. ze zasedání členské chůze družstva Z á p i s ze zasedání členské chůze družstva Bytové družstvo Jana Masaryka č.p. 829, Praha 2 Konané v úterý dne 26.8 2014 od 18:00 hod v salonku v restauraci Zvonařka na adrese Šafaříkova 1, Praha 2 Program

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.08/11 ve Vysokém konaného dne 5.7.2011

Více

2. Volba předsedajícího, zapisovatele, ověřovatelů zápisu a osob pověřených sčítáním hlasů

2. Volba předsedajícího, zapisovatele, ověřovatelů zápisu a osob pověřených sčítáním hlasů Zápis ze shromáždění Společenství Bukolská 860, se sídlem Bukolská 772/10, Praha 8, IČ: 241 42 450, konané dne 1. 12. 2015 od 18.00 hod ve školní jídelně ZŠ Glowackého 6, Praha 8 Výbor Společenství Bukolská

Více

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Hnězdenská , Hnězdenská 583, Praha 8, IČ:

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Hnězdenská , Hnězdenská 583, Praha 8, IČ: Zápis ze shromáždění Společenství jednotek Hnězdenská 583-585, Hnězdenská 583, 181 00 Praha 8, IČ: 29003997 Místo konání: Základní škola Glowackého, Glowackého 6/655, Praha 8Datum konání: 18. 3. 2015 od

Více

STANOVY SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ BYTOVÝCH JEDNOTEK. přijaté v souladu s ust. 9 zák. č. 72/1994 Sb. I. Základní ustanovení. II. Název společenství

STANOVY SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ BYTOVÝCH JEDNOTEK. přijaté v souladu s ust. 9 zák. č. 72/1994 Sb. I. Základní ustanovení. II. Název společenství STANOVY SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ BYTOVÝCH JEDNOTEK přijaté v souladu s ust. 9 zák. č. 72/1994 Sb. I. Základní ustanovení 1. Vlastníci jednotek zakládají podle ust. 9 zák. č.72/1994 Sb., o vlastnictví bytů,

Více

Zápis č. 01/2018. z ustanovující schůze zastupitelstva obce Kelníky ze dne

Zápis č. 01/2018. z ustanovující schůze zastupitelstva obce Kelníky ze dne Zápis č. 01/2018 z ustanovující schůze zastupitelstva obce Kelníky ze dne 26. 10. 2018 Přítomni: 7 Mgr. Barbora Staňková Szolonyová, Džoganík Zdeněk, Hladiš Robert, Horenský Lukáš, Bartošíková Anna, Ing.

Více

Obec Bašť Zastupitelstvo obce Bašť

Obec Bašť Zastupitelstvo obce Bašť Obec Bašť Zápis ze 14. zasedání Zastupitelstva obce Bašť konaného dne 19. 10. 2015, od 19:00 hodin na obecním úřadě, Obecní 126. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Bašť (dále

Více

Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Obora konaného dne od hodin

Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Obora konaného dne od hodin Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Obora konaného dne 22. 11. 2018 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Alexa, Jiří Bednář, Jaroslava Dobiášová, Petr Havíř, Lubomír Janíček, Radmila Malachová, Markéta Španělová

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Horní Brusnice, konaného dne od 17:00 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Horní Brusnice, konaného dne od 17:00 hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Horní Brusnice, konaného dne 31.10.2018 od 17:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Horní Brusnice (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 21. 08. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

2. Volba předsedajícího, zapisovatele, ověřovatelů zápisu a osob pověřených sčítáním hlasů

2. Volba předsedajícího, zapisovatele, ověřovatelů zápisu a osob pověřených sčítáním hlasů Zápis ze shromáždění Společenství Bukolská 860, se sídlem Bukolská 772/10, Praha 8, IČ: 241 42 450, konané dne 2. 12. 2014 od 18.00 hod ve školní jídelně ZŠ Glowackého 6, Praha 8 Výbor Společenství Bukolská

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 23. února 2019 od 17 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 23. února 2019 od 17 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 23. února 2019 od 17 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Obora konaného dne od hodin

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Obora konaného dne od hodin Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Obora konaného dne 13. 12. 2018 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Alexa, Jiří Bednář, Jaroslava Dobiášová, Ing. Jiří Havíř, Petr Havíř, Lubomír Janíček, Radmila Malachová

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce Bílý Kámen 11/2017 konaného dne

Zápis z jednání zastupitelstva obce Bílý Kámen 11/2017 konaného dne Zápis z jednání zastupitelstva obce Bílý Kámen 11/2017 konaného dne 6.12.2017 Přítomni: Vojtěch Andres, Ing. Jiří Benáček, Ing. Martin Číhal, Mgr. Karel Dvořák, Eliška Fridrichovská, Bc. Radim Kriegsmann

Více

Zápis ze shromáždění společenství vlastníků

Zápis ze shromáždění společenství vlastníků SVJ Bellušova 1803-1804 www.svj-bellusova.cz svj.bellusova@seznam.cz Zápis ze shromáždění společenství vlastníků SVJ Bellušova 1803-1804 se sídlem Bellušova 1803/5, Praha 5, Stodůlky, PSČ 155 00 Identifikační

Více

Obec Bašť Zastupitelstvo obce Bašť

Obec Bašť Zastupitelstvo obce Bašť Obec Bašť Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Bašť konaného dne 14. 12. 2015, od 19:00 hodin na obecním úřadě, Obecní 126. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Bašť (dále

Více

Zápis ze shromáždění delegátů

Zápis ze shromáždění delegátů Zápis ze shromáždění delegátů JAVOŘICE, stavebního bytového družstva konaného dne 30. 5. 2016 v zasedací místnosti SOŠ a SOU v Třešti, K Valše 38 Přítomno: 11 delegátů z celkového počtu 13 delegátů, 9

Více

K bodu 2. programu Shromáždění

K bodu 2. programu Shromáždění Zápis z jednání shromáždění S (dále též pouze Shromáždění nebo S ), konaného v náhradním termínu dne 8. 6. 2016 od 18:00 hod. v KD KRAKOV, Praha 8, Bohnice, Těšínská 600/4 Shromáždění S bylo svoláno pověřeným

Více

Z á p i s z 2. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 06. prosince 2015 v hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou.

Z á p i s z 2. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 06. prosince 2015 v hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Z á p i s z 2. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 06. prosince 2015 v 16 00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Přítomni: Lukáš Horský, Mojmír Humlíček, Martin Dvořák,

Více

R o z h o d n u t í valné hromady obchodní společnosti NTTL group s.r.o.

R o z h o d n u t í valné hromady obchodní společnosti NTTL group s.r.o. Strana první. NZ 285/2016 N 254/2016 STEJNOPIS N O T Á Ř S K Ý Z Á P I S sepsaný v mé notářské kanceláři v Havířově, Na Nábřeží 654/79 dne jedenáctého května roku dvatisícešestnáct (:11.5.2016:), mnou,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne od 18:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 31. 10. 2018 od 18:00 hodin. Přítomní členové zastupitelstva Petr Kratochvíl, Věra Schneiderová, Josef Dvořák, Ing. Josef Novotný,

Více

Zápis č. 3 ze zasedání Zastupitelstva obce Chleby konaného dne od 18,00 hodin

Zápis č. 3 ze zasedání Zastupitelstva obce Chleby konaného dne od 18,00 hodin Zápis č. 3 ze zasedání Zastupitelstva obce Chleby konaného dne 4. 2. 2016 od 18,00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Chleby bylo zahájeno v 18,00 hodin starostkou Ing. Lucií Šafránkovou (dále jako předsedající).

Více

Zápis ze shromáždění společenství vlastníků

Zápis ze shromáždění společenství vlastníků SVJ Bellušova 1803-1804 www.svj-bellusova.cz svj.bellusova@seznam.cz Zápis ze shromáždění společenství vlastníků SVJ Bellušova 1803-1804 se sídlem Bellušova 1803/5, Praha 5, Stodůlky, PSČ 155 00 Identifikační

Více

Zápis ze Shromáždění vlastníků ze dne 20.5.2015

Zápis ze Shromáždění vlastníků ze dne 20.5.2015 Zápis ze Shromáždění vlastníků ze dne 20.5.2015 Schůze byla zahájena v 18:15 předsedou výboru Davidem Vlčkem. Před zahájením byla provedena evidence přítomných vlastníků a jejich podílů na objektu na základě

Více

Jednací řád strana 1 z 5 Schválený VII. zasedáním PRP 13. března Jednací řád

Jednací řád strana 1 z 5 Schválený VII. zasedáním PRP 13. března Jednací řád Jednací řád strana 1 z 5 Jednací řád 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Jednací řád stanovuje pravomoci jednotlivých orgánů Pionýra, z. s. - Pražské organizace Pionýra (dále jen POP) a pravidla pro přípravu a průběh

Více

ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK KODYMOVA 2537-2539, Praha 5, společenství (Společenství)

ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK KODYMOVA 2537-2539, Praha 5, společenství (Společenství) Kodymova 2537-2539, Praha 5, společenství Kodymova 2538/10 158 00 Praha 5 Česká republika e-mail: svj.kodymova@seznam.cz ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK KODYMOVA 2537-2539, Praha 5, společenství

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO: , Tel.: , ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO: , Tel.: ,   ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.08/2014 ve Vysokém konaného dne

Více

Zápis. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Podhradí, konaného dne , od 18:30 hodin.

Zápis. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Podhradí, konaného dne , od 18:30 hodin. Obec Podhradí Zastupitelstvo obce Podhradí Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Podhradí, konaného dne 05. 11. 2014, od 18:30 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z členské schůze členů a delegátů Sdružení rodičů a přátel při ZŠ Brněnská, Prostějov, IČ , se sídlem v Prostějově

Zápis z členské schůze členů a delegátů Sdružení rodičů a přátel při ZŠ Brněnská, Prostějov, IČ , se sídlem v Prostějově Sdružení rodičů a přátel při ZŠ Brněnská, Prostějov se sídlem v Prostějově IČ 440 53 851 Zápis z členské schůze členů a delegátů Sdružení rodičů a přátel při ZŠ Brněnská, Prostějov, IČ 440 53 851, se sídlem

Více

Zápis č. 15/2012 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 18. 02. 2012

Zápis č. 15/2012 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 18. 02. 2012 Zápis č. 15/2012 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 18. 02. 2012 Bod č. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva. Zasedání Zastupitelstva obce Libkov (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

ZÁPIS. ze shromáždění delegátů Stavebního bytového družstva Zábřeh konaného dne 11. června 2018 v Motelu Zábřeh

ZÁPIS. ze shromáždění delegátů Stavebního bytového družstva Zábřeh konaného dne 11. června 2018 v Motelu Zábřeh ZÁPIS ze shromáždění delegátů Stavebního bytového družstva Zábřeh konaného dne 11. června 2018 v Motelu Zábřeh Shromáždění delegátů se konalo dne 11.6.2018 v 16.00 hodin v Motelu Zábřeh. Dle Čl. 59, odst.

Více

Zápis z II.shromáždění ze dne 3. června 2010

Zápis z II.shromáždění ze dne 3. června 2010 Zápis z II.shromáždění ze dne 3. června 2010 Společenství vlastníků jednotek pro dům Tř.Václava Klementa 336, Mladá Boleslav se sídlem Tř.Václava Klementa 336, Mladá Boleslav 293 01 IČO: 290 07 615. zapsaného

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice Autor: administrator , Téma: Zápisy ze zasedání, Vydáno dne: 15. 11. 2010 konaného dne 10. listopadu 2010 od 19,00 hodin Jednání zastupitelstva

Více

Zápis z valné hromady honebního společenstva Určice Myslejovice konané dne v obecním sále v Dětkovicích

Zápis z valné hromady honebního společenstva Určice Myslejovice konané dne v obecním sále v Dětkovicích Zápis z valné hromady honebního společenstva Určice Myslejovice konané dne 19.12.2012 v obecním sále v Dětkovicích Valná hromada byla v souladu se Stanovami honebního společenstva řádně svolána na den

Více

Zápis z náhradní valné hromady Českého občanského sdružení proti chronické obstrukční plicní nemoci se sídlem Kartouzská 6, Praha 5

Zápis z náhradní valné hromady Českého občanského sdružení proti chronické obstrukční plicní nemoci se sídlem Kartouzská 6, Praha 5 Zápis z náhradní valné hromady Českého občanského sdružení proti chronické obstrukční plicní nemoci se sídlem Kartouzská 6, 150 98 Praha 5 Datum konání: 21. 3. 2015 Místo konání: Doba konání: Přítomni:

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.11/11 ve Vysokém konaného dne 21.10.2011

Více

Zápis z ustavující schůze

Zápis z ustavující schůze Zápis z ustavující schůze Společenství vlastníků V Olšinách 3138 3140, Praha 10 - Strašnice konané dne 21. 2. 2018 od 18:00 na adrese Praha 10, Přetlucká 130 Ůčastníci: vlastníci bytových, nebytových jednotek,

Více

Strana první. NZ 704/2017 STEJNOPIS

Strana první. NZ 704/2017 STEJNOPIS Strana první. NZ 704/2017 STEJNOPIS N O T Á Ř S K Ý Z Á P I S sepsaný na místě samém v advokátní kanceláři EVB advokátní kanceláře v.o.s., na adrese Ostrava, Moravská Ostrava, Poděbradova 1243/7,, dne

Více

--------------------------------------------- strana jedna --------------------------------------------- Notářský zápis

--------------------------------------------- strana jedna --------------------------------------------- Notářský zápis --------------------------------------------- strana jedna --------------------------------------------- Notářský zápis NZ 987/2014 N 1164/2014 sepsaný dne druhého prosince roku dvoutisícího čtrnáctého

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice (anonymizovaný) Den konání: 07. 12. 2018 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 18:00

Více

Jednací řád členské schůze spolku Landseer klub České republiky, z.s.

Jednací řád členské schůze spolku Landseer klub České republiky, z.s. Landseerklub České republiky, z.s. IČ 62537253, se sídlem U Kostela 166, Ratboř, 28141, zapsaný ve spolkovém rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, v oddíle L, vložce 6181 (dále jen LKČR nebo Spolek

Více

ZÁPIS č. 1/14 z 1. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne 06.11.2014 od 18:00 hod v salonku Restaurace U Mocnáře v Deštné

ZÁPIS č. 1/14 z 1. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne 06.11.2014 od 18:00 hod v salonku Restaurace U Mocnáře v Deštné ZÁPIS č. 1/14 z 1. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne 06.11.2014 od 18:00 hod v salonku Restaurace U Mocnáře v Deštné Přítomno: devět zvolených členů zastupitelstva: David Šašek DiS., Bc.

Více

Zápis z jednání shromáždění společenství vlastníků jednotek, konaného dne v hodin

Zápis z jednání shromáždění společenství vlastníků jednotek, konaného dne v hodin Společenství vlastníků jednotek NOVÁ HARFA I Podkovářská čp. 933 Sídlo: Praha 9, Podkovářská 933, PSČ 190 00 IČ: 283 82 986 Zápis z jednání shromáždění společenství vlastníků jednotek, konaného dne 23.1.2013

Více

Zápis ze schůze BD Palouček, družstvo se sídlem Palouček 1709, 266 01 Beroun, IČ: 267 20 795

Zápis ze schůze BD Palouček, družstvo se sídlem Palouček 1709, 266 01 Beroun, IČ: 267 20 795 Zápis ze schůze BD Palouček, družstvo se sídlem Palouček 1709, 266 01 Beroun, IČ: 267 20 795 konané dne 28. 05. 2014 od 18:40 hodin ve sportovním centru EDEN, Pod Homolkou 1482, 266 01 Beroun. 1. PREZENCE

Více

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Přítomni: Zápis zasedání zastupitelstva obce Tupadly konaného dne 11.12.2018 Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny členů zastupitelstva obce, která

Více

Zápis XXVII. členské schůze bytového družstva MOLBYT konané dne 22. března 2016

Zápis XXVII. členské schůze bytového družstva MOLBYT konané dne 22. března 2016 Příloha č. 2 kompletní dokumentace XXVII. členské schůze Zápis XXVII. členské schůze bytového družstva MOLBYT konané dne 22. března 2016 Přítomní členové představenstva Přítomní členové kontrolní komise:

Více

Zápis z 06/2016 zasedání zastupitelstva Obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne , od hodin v budově hasičské zbrojnice.

Zápis z 06/2016 zasedání zastupitelstva Obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne , od hodin v budově hasičské zbrojnice. Zápis z 06/2016 zasedání zastupitelstva Obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne 10. 08. 2016, od 18.00 hodin v budově hasičské zbrojnice. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva

Více

Č.p. 435 Pro: 21 Proti: 0 Zdržel se hlasování: 0 Č.p. 436 Pro 20 Proti: 0 Zdržel se hlasování: 1 CELKEM

Č.p. 435 Pro: 21 Proti: 0 Zdržel se hlasování: 0 Č.p. 436 Pro 20 Proti: 0 Zdržel se hlasování: 1 CELKEM Zápis z členské schůze bytového družstva Datum: 3.10.2012 Doba konání: od 18.00 hod do 20.00 hod. Místo: malý sál Kulturního domu Krakov, Praha 8 Bohnice, Těšínská 600 Program jednání: 1. Zahájení, volba

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 24. 8. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Jaroslava Šlapanská, Petr Brázda, Ing. Hana Zárubová (zapisovatelka)

Více

Společenství vlastníků bytových jednotek Tesaříkova 1024-1026. Zápis ze shromáždění vlastníků SVBJ, Tesaříkova 1024 1026

Společenství vlastníků bytových jednotek Tesaříkova 1024-1026. Zápis ze shromáždění vlastníků SVBJ, Tesaříkova 1024 1026 Společenství vlastníků bytových jednotek Tesaříkova 1024-1026 Adresa: SVBJ, Tesaříkova 1025, 102 00 Praha 10 IČO: 26480166 DIČ: CZ26480166 Zápis ze shromáždění vlastníků SVBJ, Tesaříkova 1024 1026 Datum

Více

S P O L E Č E N S K Á S M L O U V A

S P O L E Č E N S K Á S M L O U V A S P O L E Č E N S K Á S M L O U V A o založení společnosti s ručením omezeným, uzavřená dle 105 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění Uvedeného dne, měsíce a roku níže podepsaní

Více

Zápis č.209 z ustavujícího Zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne od hod

Zápis č.209 z ustavujícího Zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne od hod Zápis č.209 z ustavujícího Zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne 31.10.2018 od 18.00 hod Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstvo obce Štipoklasy (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis z řádné členské schůze bytového družstva Hracholusky

Zápis z řádné členské schůze bytového družstva Hracholusky Zápis z řádné členské schůze bytového družstva Hracholusky konané dne 10.6.2015 od 18.00 hod. v kinosálu budovy SOŠ, SOU, OU a U, Neklanova 1806, Roudnice nad Labem. 1. PREZENCE Schůzi bytového družstva

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO SHROMÁŽDĚNÍ

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO SHROMÁŽDĚNÍ ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO SHROMÁŽDĚNÍ SPOLEČENSTVÍ PRO DŮM TICHÁ 525-526 TRUTNOV konaného dne 29. dubna 2010 od 19,00 hodin v kinosále ZŠ Mládežnická. Program: 1. Zahájení - zástupce SBD Trutnov 2. Volba mandátové

Více

JEDNACÍ ÁD VALNÉ HROMADY MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINY LANŠKROUNSKO Z.S.

JEDNACÍ ÁD VALNÉ HROMADY MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINY LANŠKROUNSKO Z.S. JEDNACÍ ÁD VALNÉ HROMADY MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINY LANŠKROUNSKO Z.S. Čl.1. Úvodní ustanovení Jednací řád Valné hromady MAS Lanškrounsko, z.s. upravuje zejména přípravu, svolání a průběh jednání, usnášení a

Více

Zápis z valné hromady Wi-Fi-Vit Network z.s.

Zápis z valné hromady Wi-Fi-Vit Network z.s. Zápis z valné hromady Wi-Fi-Vit Network z.s. IČ 266 61 349, se sídlem Švermova 541, 749 01 Vítkov Valná hromada se konala dne 13.5.2015 od 16:30 hodin ve Vítkově v jídelně základní školy. Valná hromada

Více

JEDNACÍ A VOLEBNÍ ŘÁD KONFERENCE ČJF

JEDNACÍ A VOLEBNÍ ŘÁD KONFERENCE ČJF JEDNACÍ A VOLEBNÍ ŘÁD KONFERENCE ČJF Článek I. Úvodní ustanovení 1. Rada ČJF na základě ust. 10.2.3 Stanov ČJF schvaluje tento Jednací a volební řád Konference ČJF, který upravuje přípravu, obsah jednání,

Více

HLASOVACÍ A JEDNACÍ ŘÁD

HLASOVACÍ A JEDNACÍ ŘÁD SVJ, Otrokovice HLASOVACÍ A JEDNACÍ ŘÁD ČÁST PRVNÍ ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ Čl. I Hlasovací a jednací řád Společenství vlastníků jednotek, Otrokovice (dále jen SVJ) upravuje postup orgánů SVJ při jejich volení,

Více

Zápis ze schůze SVJ Krčínova 50 a 52, konané dne 20. 12. 2007

Zápis ze schůze SVJ Krčínova 50 a 52, konané dne 20. 12. 2007 Zápis ze schůze SVJ Krčínova 50 a 52, konané dne 20. 12. 2007 od 18 hodin v zasedací místnosti KD Vltava. 1. Zahájení schůze Předseda výboru Ing. Kuncl přivítal 47 přítomných vlastníků bytů. Po seznámení

Více

STAVEBNÍ BYTOVÉ DRUŽSTVO JESENÍK

STAVEBNÍ BYTOVÉ DRUŽSTVO JESENÍK STAVEBNÍ BYTOVÉ DRUŽSTVO JESENÍK 28. října 9/891, 790 01 Jeseník, IČ: 00 05 35 71, DIČ: CZ 00 05 35 71 spoluvlastník a správce domů Zapsáno v obchodním rejstříku Krajského soudu v Ostravě, oddíl Dr XXII

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Slavětín konaného dne

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Slavětín konaného dne Obec Slavětín Slavětín 7 Ždírec nad Doubravou 582 63 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Slavětín konaného dne 02. 11. 2018 Zasedání Zastupitelstva obce Slavětín (dále též jako zastupitelstvo

Více

---- N o t á ř s k ý z á p i s ----

---- N o t á ř s k ý z á p i s ---- Mgrr.. Ondřřejj Krrejjčovský,, nottářř v Prrosttějjově Žižkovo nám. 88/5, 796 01 Prostějov tel/fax: 582 346 746, e-mail: notar@notarkrejcovsky.cz, www.notarkrejcovsky.cz N 584/2017 ---------------------------------------

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice konané dne 5. listopadu 2018, od hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice konané dne 5. listopadu 2018, od hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice konané dne 5. listopadu 2018, od 19.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice (dále

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Hrušov Zastupitelstvo obce Hrušov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne 29.11. 2018, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hrušov (dále

Více

Z á p i s. ze shromáždění delegátů ROZKVĚT SBD Jihlava. konaného dne

Z á p i s. ze shromáždění delegátů ROZKVĚT SBD Jihlava. konaného dne JIHLAVA List číslo: 1 Z á p i s ze shromáždění delegátů ROZKVĚT SBD Jihlava konaného dne 23.5.2017 v zasedací místnosti ROZKVĚTU, stavebního bytového družstva, Havlíčkova 44, Jihlava Přítomno: 20 delegátů

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 08.06.2017, od 19:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Lukavec u Hořic (dále jen "zastupitelstvo")

Více

Zápis ze schůze Společenství vlastníků jednotek domu Dusíkova č. p. 910, Brno

Zápis ze schůze Společenství vlastníků jednotek domu Dusíkova č. p. 910, Brno Zápis ze schůze Společenství vlastníků jednotek domu Dusíkova č. p. 910, Brno Datum: 5. června 2013 Místo: Konferenční sál nadačního fondu Maják, Dusíkova 824/5 Přítomni: za výbor - Ing. Martin Lisý předseda

Více

Zápis ze Shromáždění vlastníků ze dne 14.5.2014

Zápis ze Shromáždění vlastníků ze dne 14.5.2014 Zápis ze Shromáždění vlastníků ze dne 14.5.2014 Schůze byla zahájena v 18:15 předsedou výboru Davidem Vlčkem. Před zahájením byla provedena evidence přítomných vlastníků a jejich podílů na objektu na základě

Více