VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKU PRO RODIČE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKU PRO RODIČE"

Transkript

1 Mateřská škola Duha Oslavany Školní rok: 2012/2013 VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKU PRO RODIČE Na začátku měsíce ledna bylo rozdáno na pracovišti MŠ Duha Oslavany Sportovní 12 celkem 99 dotazníků. Návratnost byla 82 dotazníků, to je cca 83%. Výsledky dotazníků jsou pro naše zařízení velice důležité jako zpětná vazba a také pro evaluaci, ze které budeme vycházet při tvorbě nového školního programu. JAK JSTE ODPOVÍDALI: MŠ A VAŠE DÍTĚ Vaše dítě do MŠ dochází proto, že: A/nastupujete do zaměstnání Počet zaškrtnutých odpovědí: 30 - to je z celkového počtu navrácených dotazníků 37%. B/ je zvídavé a chce toho hodně vědět Počet zaškrtnutých odpovědí: 23 - to je z celkového počtu navrácených dotazníků 28%. C/ dítě se naučí podřizovat se a bude pořádnější Počet zaškrtnutých odpovědí: 24 - to je z celkového počtu navrácených dotazníků 29%. D/ chce být mezi jinými dětmi Počet zaškrtnutých odpovědí: 48- to je z celkového počtu navrácených dotazníků 59%. E/ z jiného důvodu uveďte z jakého:... Počet zaškrtnutých odpovědí: 5 - to je z celkového počtu navrácených dotazníků 6%. Uvedené důvody: aby si zvykl na lidi kolem sebe, kolektiv dítěti prospívá, je předškolního věku, chodí velmi ráda do MŠ, sociální kontakt s vrstevníky Považujete MŠ za důležitou proto, že: A/ připraví Vaše dítě na školu Počet zaškrtnutých odpovědí: 60 - to je z celkového počtu navrácených dotazníků 73%. B/ MŠ pomůže dítěti vyrovnat se s potížemi v životě C/ MŠ pomůže dítěti vyznat se v okolním světě, např. ve školním prostředí, ve městě, Počet zaškrtnutých odpovědí: 36 - to je z celkového počtu navrácených dotazníků 44 %. D/ z jiného důvodu uveďte z jakého:.. Počet zaškrtnutých odpovědí: 4 - to je z celkového počtu navrácených dotazníků 5%. Uvedené důvody: naučí se hrát si, poslouchat, mít režim, dělit se, má v MŠ kamarády, osvojí si důležité sociální dovednosti Který výchovný styl považujete za nejlepší: A/ učitelka má sama určit, jak a čím se mají děti zaměstnávat, má děti držet v odstupu, má být přísná, ale spravedlivá Počet zaškrtnutých odpovědí: 22 - to je z celkového počtu navrácených dotazníků 27%. B/ učitelka má dbát na to, aby byly děti neustále spokojené, aby se navzájem přátelily a dělaly jen to, co je zajímá Počet zaškrtnutých odpovědí: 1 - to je z celkového počtu navrácených dotazníků 1%.

2 C/ učitelka musí usilovat o samostatnost a spolupráci mezi dětmi, dávat jim podněty a podporovat to, co každé jednotlivé dítě vyžaduje Počet zaškrtnutých odpovědí: 63 - to je z celkového počtu navrácených dotazníků 77%. D/ jiný uveďte jaký:. Počet zaškrtnutých odpovědí: 3 - to je z celkového počtu navrácených dotazníků 4%. Uvedené důvody: individuální, dle potřeb dítěte, rozvíjet jejich schopnosti i to, co jim nejde, snaha zapracovat je do kolektivu Považujete za důležité, aby děti slavily: A/ své narozeniny Počet zaškrtnutých odpovědí: 72- to je z celkového počtu navrácených dotazníků 88%. B/ svůj svátek C/ žádné Počet zaškrtnutých odpovědí: 7 - to je z celkového počtu navrácených dotazníků 9%. Myslíte si, že učitelky sledují potřeby a zájmy jednotlivých dětí a rodin, snaží se jim porozumět a vyhovět? Počet zaškrtnutých odpovědí: 73 - to je z celkového počtu navrácených dotazníků 89%. Počet zaškrtnutých odpovědí: 3 - to je z celkového počtu navrácených dotazníků 3%. Máte dostatečnou možnost podílet se na dění ve třídě, účastnit se různých programů dle svého zájmu a vstupovat do her svých dětí? Počet zaškrtnutých odpovědí: 68 - to je z celkového počtu navrácených dotazníků 83%. Počet zaškrtnutých odpovědí: 11 - to je z celkového počtu navrácených dotazníků 13%. Chcete ve třídě pobývat s dítětem? A/ příležitostně, v rámci dne otevřených dveří Počet zaškrtnutých odpovědí: 55 - to je z celkového počtu navrácených dotazníků 67%. B/ příležitostně, když mě k tomu dítě vyzve, v rámci běžného provozu školy Počet zaškrtnutých odpovědí: 21- to je z celkového počtu navrácených dotazníků 26%. C/ vůbec Počet zaškrtnutých odpovědí: 3 - to je z celkového počtu navrácených dotazníků 3%. D/ jinak uveďte jak:.. Počet zaškrtnutých odpovědí: 4 - to je z celkového počtu navrácených dotazníků 5%. Uvedené důvody: v rámci akcí pořádaných školou, než si zvykne, příležitostně, na začátku, aby se zapracovalo do kolektivu Kterou z uvedených nadstandardních aktivit byste přivítali: A/ kroužek Předškolák Počet zaškrtnutých odpovědí: 52 - to je z celkového počtu navrácených dotazníků 63%. B/ Logopedická poradna Počet zaškrtnutých odpovědí: 34 - to je z celkového počtu navrácených dotazníků 41%.

3 C/ kroužek anglického jazyka Počet zaškrtnutých odpovědí: 15 - to je z celkového počtu navrácených dotazníků 18%. D/ jiný uveďte jaký:. Uvedené důvody: pohybový kroužek, keramický kroužek, výtvarný, taneční, plavání Jste spokojeni s kvalitou stravování v MŠ?, jsme spokojeni Počet zaškrtnutých odpovědí: 71 - to je z celkového počtu navrácených dotazníků 87%., nejsme spokojeni uveďte proč: Uvedené důvody: více pomazánky do rohlíků (chleba), více mléčných výrobků, malé porce Jste spokojeni s kvalitou logopedické péče v logopedické třídě?, jsme spokojeni Počet zaškrtnutých odpovědí: 6 - to je z celkového počtu navrácených dotazníků (7) 86%, nejsme spokojeni uveďte proč: Počet zaškrtnutých odpovědí: 1- to je z celkového počtu navrácených dotazníků (7) 1%. VAŠE SPOLUPRÁCE S MŠ Panuje ve vztazích mezi učitelkami a Vámi oboustranná důvěra a otevřenost, vstřícnost, porozumění, respekt a ochota spolupracovat? Počet zaškrtnutých odpovědí: 76 - to je z celkového počtu navrácených dotazníků 93%. Počet zaškrtnutých odpovědí: 0 - to je z celkového počtu navrácených dotazníků 0%. Jste pravidelně a dostatečně informováni o všem, co se v MŠ děje? Počet zaškrtnutých odpovědí: 70 - to je z celkového počtu navrácených dotazníků 85%. Počet zaškrtnutých odpovědí: 5 - to je z celkového počtu navrácených dotazníků 6%. Jste dostatečně a pravidelně při konzultačních hodinách informováni o svém dítěti, o jeho individuálních pokrocích a potížích? Počet zaškrtnutých odpovědí: 66 - to je z celkového počtu navrácených dotazníků 80%. Počet zaškrtnutých odpovědí: 7 - to je z celkového počtu navrácených dotazníků 8%. Jak často si přejete konzultační hodiny? A/ podle potřeby Počet zaškrtnutých odpovědí: 68 - to je z celkového počtu navrácených dotazníků 82%. B/ pravidelně, jedenkrát měsíčně Počet zaškrtnutých odpovědí: 7 - to je z celkového počtu navrácených dotazníků 8%.

4 C/ jinak uveďte jak: Počet zaškrtnutých odpovědí: 3 - to je z celkového počtu navrácených dotazníků 4%. Uvedené jiné způsoby: za čtvrt roku, 1x za popoletí Chtěli byste s MŠ úžeji spolupracovat?, účastnit se příprav a realizace různých společných akcí školy, jako např. soutěžní odpoledne na školní zahradě, výstavy, zavírání a otvírání zahrady. Počet zaškrtnutých odpovědí: 43 - to je z celkového počtu navrácených dotazníků 52%. B/ ano, při materiálním a finančním zabezpečení chodu školy (drobné práce, opravy, brigády, sběr starého papíru atd.) Počet zaškrtnutých odpovědí: 21 - to je z celkového počtu navrácených dotazníků 26%. C/ ano, při sponzorování školy (např. cukrovinky,kancelářské potřeby,doprava, finanční částky ) Počet zaškrtnutých odpovědí: 4 - to je z celkového počtu navrácených dotazníků 5%. D/ ano, jinak uveďte jak: Počet zaškrtnutých odpovědí: 0 - to je z celkového počtu navrácených dotazníků 0%. E/ ne Počet zaškrtnutých odpovědí: 12 - to je z celkového počtu navrácených dotazníků 15%. Další Vaše připomínky, náměty, pochvaly a podobně: Mám tyto další připomínky k pobytu dítěte v MŠ: Celkový počet připomínek: 12 Delší provoz MŠ - do hod. 2x Provoz MŠ o hlavních prázdninách 2x Ve školce chybí skříňky pro děti Jiné (hezčí) fotografie dětí Více akcí školy Ohled na děti s dietou Hezčí exteriér školy Stěhování dětí v Modré třídě Chybí plány MŠ do budoucnosti Chybí zpětná vazba o mém dítěti Komentář: Delší provoz MŠ - do hod. Naše mateřská škola má provoz od 6.00 hod. do hod., to znamená 10 hodin. Takto dlouhý provoz nemá žádná mateřská škola v okolí. Chápeme, že někteří rodiče pracují v Brně a přijíždějí až po hodině, ale z průzkumu vyplynulo, že se jedná o připomínku dvou respondentů, kteří řeší tento problém. To je z celkového počtu odevzdaných dotazníků 2%. Velký problém by činilo i pokrytí více než desetihodinového provozu mateřské školy pedagogickým dozorem. Provoz MŠ by se v případě odpoledního prodloužení musel zkrátit ráno tzn. škola by se otevírala v 6.30 hod. To by zase nevyhovovalo rodičům, kteří potřebují provoz od 6.00 hod. O prodloužení provozu naší mateřské školy zatím neuvažujeme. Provoz MŠ o hlavních prázdninách Už dávno jsme uvažovali o střídání provozu o hlavních prázdninách na všech pracovištích (Sportovní, Havířská, Padochov). Bohužel, na odloučených pracovištích Padochov a Havířská nebyl zájem o prázdninový provoz z řad rodičů z pracoviště Sportovní. Každý rok se ZÁVAZNĚ přihlásí na prázdninový provoz téměř 50 dětí. První dny přijde tak polovina dětí a ke konci druhého týdne jich je stěží V jiných mateřských školách je možná delší

5 prázdninový provoz, ale z důvodu velkého zájmu. U nás je zájem veliký pouze před prázdninami, pak do školky nikdo nepřijde. Obědy dovážíme ze školy, která vaří v době prázdnin pouze pro nás, tedy roztápí velké plotny, platí paní kuchařky atd. pro 8 dětí z celkového počtu 50 ti nahlášených. To se samozřejmě nelíbí vedení základní školy a kuchyně, jelikož je to pro ně neekonomické. Proto neuvažujeme o prodloužení prázdninového provozu. Ve školce chybí skříňky pro děti Každá třída má ve své šatně šatní díly, které mají police a věšáky pro každé dítě. Z důvodu malého prostoru v šatnách a velkého počtu dětí by se nám do šaten klasické zavírací skříňky nevešly. Má to však i své výhody, oděv není uzavřen a může lépe větrat. Jiné (hezčí) fotografie dětí Druhy fotografií vybíráme z nabídky, která je nám k dispozici od firmy Prestigephoto. Nabídka je pestrá, každý rok nabízí nové typy fotografií, avšak trefit se do vkusu všech rodičů je velice obtížné. Letos máme opět naplánovanou společnou fotografii dětí ve třídách do DUHY (portréty všech kamarádů). Pokud by více rodičů mělo zájem o změnu společné fotografie na konci školního roku, můžeme se domluvit na její změně. Nahlaste, prosím, své názory třídním učitelkám. Více akcí školy V průběhu celého školního roku máme 7 velkých odpoledních akcí pro rodiče s dětmi. Takovou nabídku nemá žádná mateřská škola v okolí, ba ani ve velkých městech. Akce jsou velice organizačně náročné, paní učitelky pracují na jejich realizaci ve svém osobním volnu. Navíc máme ještě spoustu akcí bez účasti rodičů. Pouze jedna akce je zcela výhradně pro předškoláky, kteří odcházejí do základní školy Rozloučení s předškoláky a to pouze z organizačních důvodů (málo místa pro všechny děti a rodiče). Přesto máme radost, že máte zájem o akce školy, věřte, že i my bychom jich nabídly více, ale není tolik času a sil. Ohled na děti s dietou Jak už jsem se výše zmiňovala, naše MŠ nemá vlastní kuchyni, ale pouze výdejnu stravy. Dovážíme jídlo ze ZŠ Oslavany. Jídelna ZŠ Oslavany zatím nemá jídelníček pro děti s dietou. Pokud by bylo více žádostí ze strany rodičů, můžeme na stravovací komisi přednést požadavek rodičů ohledně diet. Muselo by ovšem takových dětí, které mají od pediatra nařízenou dietu více. Samozřejmě dětem, které mají nějaká dietní opatření vycházíme vstříc, jak v pitném režimu (mají na výběr různé druhy nápojů), tak ve stravě (různé druhy ovoce, zeleniny ). Někdy však nemůžeme úplně vyhovět. Určitě jsme vstřícní jakýmkoliv diskusím na toto téma. Stačí se ozvat. Hezčí exteriér školy MŠ má budovu pouze ve výpůjče, to znamená, že o veškerých opravách a renovacích rozhoduje zřizovatel mateřské školy (Město Oslavany). Před třemi lety byla rekonstruována budova MŠ Padochov, minulý rok MŠ Havířská. Město plánuje výměnu oken, zateplení a novou fasádu pro budovu MŠ na Sportovní v příštím roce. Snad se také dočkáme. I nám se nelíbí šedá barva pomalovaná graffity. Stěhování dětí v Modré třídě Je veliký problém, který však z organizačních důvodů nejde řešit. Ve třídě je pouze jedna paní učitelka (snížený počet dětí) a ta nepokryje svým úvazkem (6 hodin) celý provoz MŠ, který má 10 hodin. Potřebovali bychom ještě jenu paní učitelku na odpolední provoz třídy, ale bohužel nemáme již k dispozici ani úvazky ani peníze. Chybí plány MŠ do budoucnosti Plány mateřské školy do budoucnosti můžete najít ve Školním vzdělávacím programu pro předškolní vzdělávání, který je na našich webových stránkách a také ve Třídních vzdělávacích programech, které jsou tamtéž. Pokud by Vám informace z těchto zdrojů nestačily, jsme vstřícní Vám na dotazy odpovědět ústně nebo písemně. Chybí zpětná vazba o mém dítěti Každý rodič má možnost nahlásit se na konzultace u třídních učitelek. Právě ty patří k hlavním nástrojům zpětné vazby jak pro rodiče, tak pro paní učitelky. Dalšími zdroji pro zpětnou vazbu jsou také naše webové stránky, kde rodiče mohou podle fotek z akcí školy, informací o výchovně vzdělávací nabídce, kulturních akcí atd. zjistit škálu činností, kterou dítě provádí nebo je mu nabídnuta.

6 Pochvaly: Citace: Velmi chválím paní učitelky za to, co všechno naučí děti v MŠ. Jsem velmi ráda, že máme v naší školce logopedickou třídu. Naše dcera je ve školce velice spokojená. Líbí se mi různé akce pro rodiče a děti, učitelky ze Zelené třídy jsou ochotné, milé a vždy rády pomohou, když má rodič problém, chválíme učitelky i tety co uklízí pěkný přístup k dětem. Jsem velice spokojena, moje dcera chodí ráda do školky, to je asi to nejdůležitější. Je opravdu poznat, že paní učitelky jsou tam hlavně pro děti a děti je mají rády. Jsem velmi spokojená se školkou, paní učitelka Bílková je hodná a vstřícná. Chválím obě paní učitelky za pěkný přístup, díky nim chodí Lenička moc ráda do školky a těší se. Chválím paní učitelky za přístup k mému dítěti i ostatním dětem. Jsou velice příjemné a jsem o všem včas informovaná. Mé dítě i já jsme velice spokojeni. Se školkou i paní učitelkou jsme spokojeni. Chtěla bych touto cestou moc poděkovat pí. učitelkám ze Žluté třídy za to, jak mému synovi pomohly při nástupu do MŠ, za jejich velkou trpělivost a za to, že to všechno zvládáme. Líbí se mi vybavení třídy, ložnice, soc. zařízení, příjemná atmosféra, naučení se samostatnosti dítěte ve všech směrech, vysoká kapacita školky, možnost přijetí dítěte už od 3 let. Líbí se mi, že mohou děti oslavit své narozeniny ve školce, že se paní učitelky věnují všem dětem, všechny akce, co se pořádají ve školce jsou také fajn. Ve školce se mi líbí různé akce školky. Děkujeme za kroužek angličtiny. Synovi se moc líbí a chodí tam rád. Kladně hodnotím přístup učitelek k dětem a rodičům, výzdobu interiéru školy, velmi pěkná výzdoba výrobky od dětí, v MŠ mi nic nechybí, vše je výborně zajištěno Velmi vás chválím za všechno, co pro děti i rodiče děláte, je to velmi náročná práce, jak časově, tak emocionálně, která vás musí stát hodně sil a odhodlání. Přeji vám dál, ať se vám moc daří, ať máte pořád hodně dětí, a ať máte dostatek energie a trpělivosti s takto malými dětmi, které ale určitě ocení vaši lásku, trpělivý přístup, který jim dáváte. Všem děkujeme za vyplněné dotazníky. Velice si ceníme vašich připomínek a pochval. Celý kolektiv mateřské školy se bude i nadále snažit, aby se i příště objevily tak upřímné a srdečné pochvaly. Věřte, že teď se nám bude ještě lépe pracovat! JE TO PRO NÁS TA NEJVĚTŠÍ MOTIVACE SPOKOJENÉ DĚTI A OCENĚNÍ NAŠÍ PRÁCE RODIČI. Kolektiv MŠ Duha Oslavany

B/ je zvídavé a chce toho hodně vědět Počet zaškrtnutých odpovědí: 7 - to je z celkového počtu navrácených dotazníků 36,8%.

B/ je zvídavé a chce toho hodně vědět Počet zaškrtnutých odpovědí: 7 - to je z celkového počtu navrácených dotazníků 36,8%. Mateřská škola Duha Oslavany Školní rok: 2012/2013 VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKU PRO RODIČE Na začátku měsíce ledna bylo rozdáno na pracovišti MŠ Duha Oslavany Havířská celkem 25 dotazníků. Návratnost byla 19

Více

Mateřská škola Duha Oslavany Školní rok: 2010/2011

Mateřská škola Duha Oslavany Školní rok: 2010/2011 Mateřská škola Duha Oslavany Školní rok: 2010/2011 VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKU PRO RODIČE Na začátku měsíce ledna bylo rozdáno na pracovišti MŠ Duha Oslavany Padochov celkem 20 dotazníků. Návratnost byla 10

Více

VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKU PRO RODIČE

VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKU PRO RODIČE Mateřská škola Duha Oslavany Školní rok: 2013/2014 VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKU PRO RODIČE Na začátku měsíce ledna bylo rozdáno na pracovišti MŠ Duha Oslavany Sportovní 12 celkem 85 dotazníků. Návratnost byla

Více

VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKU PRO RODIČE

VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKU PRO RODIČE Mateřská škola Duha Oslavany Školní rok: 2011/2012 VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKU PRO RODIČE Na začátku měsíce ledna bylo rozdáno na pracovišti MŠ Duha Oslavany Sportovní 12 celkem 102 dotazníků. Návratnost byla

Více

D/ chce být mezi jinými dětmi Počet zaškrtnutých odpovědí: 11 - to je z celkového počtu navrácených dotazníků 64%.

D/ chce být mezi jinými dětmi Počet zaškrtnutých odpovědí: 11 - to je z celkového počtu navrácených dotazníků 64%. Mateřská škola Duha Oslavany Školní rok: 2009/2010 VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKU PRO RODIČE Na začátku měsíce ledna bylo rozdáno na pracovišti MŠ Duha Oslavany Havířská celkem 20 dotazníků. Návratnost byla 17

Více

Dotazníky pro rodiče vyhodnocení Žlutá třída - Motýlci

Dotazníky pro rodiče vyhodnocení Žlutá třída - Motýlci 1. Chodí Vaše dítě do MŠ: a) velmi rádo 7x b) rádo 7x c) nerado 1x d) nevím Dotazníky pro rodiče vyhodnocení Žlutá třída - Motýlci 2. O dění v MŠ s Vámi dítě hovoří: a) každý den 10x b) občas 5x 3. MŠ

Více

1. Chodí Vaše dítě do MŠ:

1. Chodí Vaše dítě do MŠ: Výsledky dotazníkového šetření: Hodnocení mateřské školy Husinec pohledem rodičů - školní rok 2016/2017 Jako jeden z hlavních cílů své práce si vytyčila naše Mateřská škola vytváření tzv. pozitivního klimatu.

Více

Dotazník pro rodiče. Mateřská škola Letovice. Třebětínská 28/19, okres Blansko, příspěvková organizace

Dotazník pro rodiče. Mateřská škola Letovice. Třebětínská 28/19, okres Blansko, příspěvková organizace Dotazník pro rodiče Vážení rodiče, zjistili jsme díky dotazníku Váš pohled a názor na úroveň naší školy. Vaše anonymní odpovědi jsou nám cenným vodítkem a inspirací ke zkvalitnění naší práce. Vrátilo se

Více

Dotazník pro rodiče. Mateřská škola Letovice. Třebětínská 28/19, okres Blansko, příspěvková organizace

Dotazník pro rodiče. Mateřská škola Letovice. Třebětínská 28/19, okres Blansko, příspěvková organizace Dotazník pro rodiče Vážení rodiče, zjistili jsme díky dotazníku Váš pohled a názor na úroveň naší školy. Vaše anonymní odpovědi jsou nám cenným vodítkem a inspirací ke zkvalitnění naší práce. Vrátilo se

Více

Oznámkujte svou mateřskou školu 2016/2017

Oznámkujte svou mateřskou školu 2016/2017 Oznámkujte svou mateřskou školu 2016/2017 Zpráva z vyhodnocení dotazníků 1. Úvod V květnu 2017 byl rodičům dětí mateřské školy Dubné rozdán anonymní dotazník Oznámkujte svou mateřskou školu, ve kterém

Více

Vyhodnocení dotazníků pro rodiče v MŠ

Vyhodnocení dotazníků pro rodiče v MŠ Benešova základní škola a mateřská škola Plzeň Vyhodnocení dotazníků pro rodiče v MŠ Školní rok 1-17 Úvod: Vážení rodiče, děkujeme Vám za vyplnění dotazníků, které jsme pro Vás připravili. Rozdali jsme

Více

Jak hodnotíte budovu MŠ (výzdoba, vybavení, čistota apod.)? Co nebo kdo je pro Vaše dítě ve školce: Které činnosti má Vaše dítě nejraději?

Jak hodnotíte budovu MŠ (výzdoba, vybavení, čistota apod.)? Co nebo kdo je pro Vaše dítě ve školce: Které činnosti má Vaše dítě nejraději? Dotazník pro rodiče dětí MŠ Tetčice Vážení rodiče, prosíme Vás o vyplnění této ankety, která nám poslouží k získání celkového pohledu na úroveň naší MŠ ze strany rodičovské veřejnosti a může být také podnětem

Více

Vyhodnocení dotazníku spokojenosti rodičů se službami v MŠ Hluk (květen 2015)

Vyhodnocení dotazníku spokojenosti rodičů se službami v MŠ Hluk (květen 2015) Vyhodnocení dotazníku spokojenosti rodičů se službami v MŠ Hluk (květen 2015) V březnu letošního roku byl v Mateřské škole Hluk iniciován Městským úřadem Hluk dotazník, jehož cílem bylo zjistit potřeby

Více

Jste spokojeni s prostředím vymezeným pro třídu vašeho dítěte a s ostatním prostředím? Jste spokojeni s provozní dobou mateřské školy?

Jste spokojeni s prostředím vymezeným pro třídu vašeho dítěte a s ostatním prostředím? Jste spokojeni s provozní dobou mateřské školy? ZAJÍMÁ NÁS VÁŠ NÁZOR VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKU PRO RODIČE 2014 1. Prostředí a provoz MŠ Jste spokojeni s prostředím vymezeným pro třídu vašeho dítěte a s ostatním prostředím? 1 2% 29% 59% Jste spokojeni s

Více

VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKU RODIČŮ školní rok 2017/2018

VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKU RODIČŮ školní rok 2017/2018 VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKU RODIČŮ školní rok 2017/2018 1. Chodí Vaše dítě do MŠ: 37% 63% a) velmi rádo b) rádo c) nerado d) nevím 2. O dění v MŠ s Vámi Vaše dítě hovoří: 10 3. MŠ se k potřebám nás rodičů staví:

Více

DOTAZNÍK PRO RODIČE VYHODNOCENÍ

DOTAZNÍK PRO RODIČE VYHODNOCENÍ DOTAZNÍK PRO RODIČE VYHODNOCENÍ Vážení rodiče, od března do konce května jsme pro Vás uveřejnili na webových stránkách školy dotazník, který byl svými otázkami zaměřen na sběr informací k tématům: 1. Podmínky

Více

ANKETA RODIČE ČERVEN 2010

ANKETA RODIČE ČERVEN 2010 F Z Š O l o m o u c, H á l k o v a 4, O L O M O U C ANKETA RODIČE ČERVEN 2010 Celkem žáků na škole (k 1. 6. 2010) 514 Odpovědělo 350 Kolik procent 68% Celkem na 1. stupni 312 Odpovědělo 234 Kolik procent

Více

Anketa pro rodiče. rozhodně ano. nedovedu posoudit o pokrocích a úspěších Vašeho dítěte o případných obtížích Vašeho dítěte

Anketa pro rodiče. rozhodně ano. nedovedu posoudit o pokrocích a úspěších Vašeho dítěte o případných obtížích Vašeho dítěte Anketa pro rodiče Vážení rodiče, v zájmu zkvalitnění komunikace mezi vámi a školou vás prosíme o vyplnění tohoto dotazníku. Vámi vybru odpověď označte křížkem. Jsou pro Vás dostačující informace, které

Více

Základní škola Olomouc, Gagarinova 19, přísp. org. Gagarinova 19, Olomouc Droždín. Vyhodnocení dotazníku pro rodiče Duben 2017

Základní škola Olomouc, Gagarinova 19, přísp. org. Gagarinova 19, Olomouc Droždín. Vyhodnocení dotazníku pro rodiče Duben 2017 Základní škola Olomouc, Gagarinova 19, přísp. org. Gagarinova 19, Olomouc Droždín Vyhodnocení dotazníku pro rodiče Duben 217 Rozdaných dotazníků: 83 Odevzdaných dotazníků: 64 Z toho : Třída 1. třída 2.

Více

VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKŮ

VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKŮ VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKŮ Vaše dítě chodí do MŠ: 0% 3% 36% 61% Nerado Rádo Velmi rádo Nevím, nedokážu odpovědět Informovanost o dění v MŠ je podle Vás: 10% 45% 14; 45% Zcela nedostatečná Přiměřená Výborná

Více

Anketa pro rodiče dětí MŠ - vyhodnocení Základní škola a mateřská škola Holetín

Anketa pro rodiče dětí MŠ - vyhodnocení Základní škola a mateřská škola Holetín Anketa pro rodiče dětí MŠ - vyhodnocení Základní škola a mateřská škola Holetín Spuštěno: 16 Dokončeno: 16 Úvod Při autoevaluaci hlavních oblastí působení školy, vymezených vyhláškou, na naší škole vycházíme

Více

Místní akční plán ORP Kopřivnice II. Výsledky dotazníkového šetření na školách. Rodiče dětí mateřských škol v ORP Kopřivnice*

Místní akční plán ORP Kopřivnice II. Výsledky dotazníkového šetření na školách. Rodiče dětí mateřských škol v ORP Kopřivnice* Místní akční plán ORP Kopřivnice II Výsledky dotazníkového šetření na školách Rodiče dětí mateřských škol v ORP Kopřivnice* Tento dokument zahrnuje zpracované výsledky průzkumu, který probíhal v období

Více

Žáci -Výzdoba školy se mi líbí

Žáci -Výzdoba školy se mi líbí Autoevaluace ZŠ, Praha 13, Klausova 2450, 155 00 Praha 5 Velká Ohrada Rozhodli jsme se provést autoevaluaci školy prostřednictvím žáků, učitelů i rodičů přesto, že již není povinná. Chtěli jsme však zpětnou

Více

na některé otázky všichni neodpověděli Dotazník pro rodiče a) určitě ano 67,5 % b) spíše ano 30 % c) nevím, nedokážu posoudit 0 % d) spíše ne 2,5 %

na některé otázky všichni neodpověděli Dotazník pro rodiče a) určitě ano 67,5 % b) spíše ano 30 % c) nevím, nedokážu posoudit 0 % d) spíše ne 2,5 % Vyhodnocení dotazníků: rozdáno 100% dotazníků, vráceno 95% dotazníků na některé otázky všichni neodpověděli Dotazník pro rodiče Je atmosféra školy, když ji navštívíte, podle vás pozitivní? a) určitě ano

Více

Výsledky zpětné vazby rodičů (červen 2016) aneb Jak jsme dopadli v očích rodičů našich stávajících žáků?

Výsledky zpětné vazby rodičů (červen 2016) aneb Jak jsme dopadli v očích rodičů našich stávajících žáků? Výsledky zpětné vazby rodičů (červen 2016) aneb Jak jsme dopadli v očích rodičů našich stávajících žáků? Výstupy z odpovědí na jednotlivé otázky Co nejvíce rodiče na ZŠNČP oceňují Podněty od rodičů Jak

Více

Mapa mateřské školy 2013/14 - OBSAH

Mapa mateřské školy 2013/14 - OBSAH ABKU Mapa mateřské školy 0/ - OBSAH R - rodiče, U - učitelé, P - provozní zaměstnanci Otázka Text otázky Strana. HODNOCENÍ MŠ, ŠVP (TVP) R/0 Mateřská škola, do které chodí moje dítě: 0, 0 U/0 Mateřskou

Více

Základní škola Olomouc, příspěvková org. Gagarinova 19, Olomouc Droždín. Vyhodnocení dotazníku pro rodiče Listopad 2014

Základní škola Olomouc, příspěvková org. Gagarinova 19, Olomouc Droždín. Vyhodnocení dotazníku pro rodiče Listopad 2014 Základní škola Olomouc, příspěvková org. Gagarinova 19, Olomouc Droždín Vyhodnocení dotazníku pro rodiče Listopad 214 Rozdaných dotazníků: 76 Odevzdaných dotazníků: 7 Z toho: Počet odevzdaných dotazníků

Více

Vyhodnocení dotazníkového šetření pro rodiče šk. r. 2011/2012

Vyhodnocení dotazníkového šetření pro rodiče šk. r. 2011/2012 Vyhodnocení dotazníkového šetření pro rodiče šk. r. 2011/2012 Z celkového počtu 131 vydaných dotazníků se do školy k vyhodnocení vrátilo 85 vyplněných dotazníků. 1) Jste spokojeni s tím, jak je Vaše škola

Více

VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKŮ PRO RODIČE ve šk. roce 2015/2016. Mateřská škola PASKOV, p.o.

VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKŮ PRO RODIČE ve šk. roce 2015/2016. Mateřská škola PASKOV, p.o. VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKŮ PRO RODIČE ve šk. roce 2015/2016 Mateřská škola PASKOV, p.o. Červen 2016 Úvod V letošním dotazníkovém šetření jsme stanovili 12 otázek na provoz a práci v MŠ Paskov. Celkem bylo rozdáno

Více

DOMOVA DŮCHODCŮ HORNÍ PLANÁ

DOMOVA DŮCHODCŮ HORNÍ PLANÁ DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ SPOKOJENOSTI SE SOCIÁLNÍ POBYTOVOU SLUŽBOU DOMOVA DŮCHODCŮ HORNÍ PLANÁ Dotazník pro obyvatele Domova důchodců Horní Planá - VÝSLEDKY r.2016 Vážení obyvatelé našeho Domova! Velmi pěkně

Více

Bylo rozdáno celkem 7 dotazníků pro rodinné příslušníky, opatrovníky a blízké osoby uživatelů služeb chráněného bydlení, 2 se vrátily vyplněné.

Bylo rozdáno celkem 7 dotazníků pro rodinné příslušníky, opatrovníky a blízké osoby uživatelů služeb chráněného bydlení, 2 se vrátily vyplněné. Dotazníkové šetření V průběhu měsíce dubna 2018 proběhlo v našem středisku dotazníkové šetření týkající se všech služeb, a to Domova pro osoby se zdravotním postižením, Chráněného bydlení a Centra denních

Více

Dotazník spokojenosti v Mateřské škole Sluníčko

Dotazník spokojenosti v Mateřské škole Sluníčko 24. 05. 2016 15:11:50 Základní údaje Název výzkumu Dotazník spokojenosti v Mateřské škole Sluníčko Autor Bc. Václava Kunická Jazyk dotazníku Čeština Veřejná adresa dotazníku http://www.survio.com/survey/d/t1v7x8k0x9y2e9t8y

Více

Vyhodnocení dotazníkového šetření

Vyhodnocení dotazníkového šetření Vyhodnocení dotazníkového šetření Ve Dolanech 1.2.2019 Vypracovala Mgr. J. Šubová 1 Docházka dětí do MŠ Odpověď odmítá jít neřeší to těší se počet 4 15 18 Zatím se mu do školky spíše nechce chodit. Na

Více

Vnímání školy/školky ve Velkých Losinách očima rodičů

Vnímání školy/školky ve Velkých Losinách očima rodičů Závěrečná zpráva Vnímání školy/školky ve Velkých Losinách očima rodičů Pro ZŠ a MŠ Velké Losiny připravila Kantar TNS Czech s.r.o. Květen 2017 1 Obsah Metodologie 3 Základní škola - shrnutí 4 Základní

Více

PROJEKT EVALUACE MATEŘSKÉ ŠKOLY JANSKÉ LÁZNĚ

PROJEKT EVALUACE MATEŘSKÉ ŠKOLY JANSKÉ LÁZNĚ PROJEKT EVALUACE MATEŘSKÉ ŠKOLY JANSKÉ LÁZNĚ Vypracovala: Hana Stránská 30. 6. 2007 ÚVOD: Evaluace je neustálý proces vyhodnocování podmínek vzdělávání a vzdělávacího procesu v MŠ. Jedná se o systematické

Více

SE SOCIÁLNÍ POBYTOVOU SLUŽBOU DOMOVA DŮCHODCŮ HORNÍ PLANÁ

SE SOCIÁLNÍ POBYTOVOU SLUŽBOU DOMOVA DŮCHODCŮ HORNÍ PLANÁ DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ SPOKOJENOSTI SE SOCIÁLNÍ POBYTOVOU SLUŽBOU DOMOVA DŮCHODCŮ HORNÍ PLANÁ Dotazník pro obyvatele Domova důchodců Horní Planá - VÝSLEDKY r.2017 Vážení obyvatelé našeho Domova! Velmi pěkně

Více

Průzkum spokojenosti. Stravovací centrum Křejpského

Průzkum spokojenosti. Stravovací centrum Křejpského Průzkum spokojenosti Stravovací centrum Křejpského Zjišťování spokojenosti uživatelů pečovatelské služby probíhalo formou anonymního dotazování prostřednictvím papírového dotazníku rozdávaného uživatelům,

Více

Základní škola, Prachovice, okres Chrudim Chrudimská 57, Prachovice

Základní škola, Prachovice, okres Chrudim Chrudimská 57, Prachovice Vyhodnocení průzkumu spokojenosti se stravováním ve školní jídelně za školní rok 2017/2018 Ve snaze o zkvalitnění školního stravování a služeb školní jídelny byl sestaven dotazník, který obsahoval 13 otázek.

Více

Dotazník pro rodinné příslušníky obyvatel Domova důchodců Horní Planá - VÝSLEDKY r.2015

Dotazník pro rodinné příslušníky obyvatel Domova důchodců Horní Planá - VÝSLEDKY r.2015 DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ SPOKOJENOSTI SE SOCIÁLNÍ POBYTOVOU SLUŽBOU DOMOVA DŮCHODCŮ HORNÍ PLANÁ Dotazník pro rodinné příslušníky Domova důchodců Horní Planá (dále jen Domov) Dotazník pro rodinné příslušníky

Více

Klima školy - varianta pro rodiče

Klima školy - varianta pro rodiče Základní škola Roztoky, okres Rakovník, příspěvková organizace Klima školy - varianta pro rodiče výsledek dotazníkového šetření Název dotazníku: KLIMA ŠKOLY 2017 Datum: 26. 04. 2017 Graf 1: Celkový přehled

Více

ZŠ a MŠ Barrandov, Praha 5, Chaplinovo nám. 1/615

ZŠ a MŠ Barrandov, Praha 5, Chaplinovo nám. 1/615 ZŠ a MŠ Barrandov, Praha 5, Chaplinovo nám. 1/615 Pohled na školu (klima školy zákonní zástupci) září 2015 (zpracovala Mgr. Jana Fričová) Cílem ankety bylo zjistit postoje zákonných zástupců (dále ZZ)

Více

Mateřská škola, Stračov

Mateřská škola, Stračov Dotazníkové šetření říjen 213 a 216 1. Jste spokojeni s prostředím mateřské školy? 3 2 2 1 1 213 17 1 216 24 2 2 1 1 2. Jste spokojeni s tím, jak se učitelka věnuje Vašemu dítěti? 213 1 3 216 2 4 2 2 1

Více

Mateřská škola, Praha 4, Jažlovická 2119

Mateřská škola, Praha 4, Jažlovická 2119 Mateřská škola, Praha 4, Jažlovická 2119 Dotazník pro rodiče Vážení rodiče, děkujeme Vám za vyplnění dotazníků, který se nám stal cenným vodítkem a inspirací ke zkvalitnění naší práce. Jsme rádi, že hodně

Více

MŠ KOMENSKÉHO DOTAZNÍK PRO RODIČE VYJÁDŘENÍ K JEDNOTL.BODŮM

MŠ KOMENSKÉHO DOTAZNÍK PRO RODIČE VYJÁDŘENÍ K JEDNOTL.BODŮM MŠ KOMENSKÉHO DOTAZNÍK PRO RODIČE VYJÁDŘENÍ K JEDNOTL.BODŮM Nejsme spokojeni s: častým stěhováním dětí do jiné třídy (spaní) provozní důvody - nemoc pedagogů, čerpání ŘD doba odpočinku na lehátku - předškoláci

Více

Dotazník pro rodinné příslušníky obyvatel Domova důchodců Horní Planá - VÝSLEDKY

Dotazník pro rodinné příslušníky obyvatel Domova důchodců Horní Planá - VÝSLEDKY DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ SPOKOJENOSTI SE SOCIÁLNÍ POBYTOVOU SLUŽBOU DOMOVA DŮCHODCŮ HORNÍ PLANÁ Dotazník pro rodinné příslušníky Domova důchodců Horní Planá (dále jen Domov) Dotazník pro rodinné příslušníky

Více

Dotazník ke zjištění spokojenosti rodinných příslušníků s péčí SENIORu, p.o. o jejich blízké budova B, domov pro seniory /DPS ke dni

Dotazník ke zjištění spokojenosti rodinných příslušníků s péčí SENIORu, p.o. o jejich blízké budova B, domov pro seniory /DPS ke dni Dotazník ke zjištění spokojenosti rodinných příslušníků s péčí SENIORu, p.o. o jejich blízké budova B, domov pro seniory /DPS ke dni..07 Na dotazník odpovědělo celkem rodinných příslušníků /RP/ ze 70 oslovených.

Více

V yhodnocení dotazníku pro rodiče. Mateřs ká š kolas větluš kap uklice. Zpracovaly: Leona Nováková a Lucie Doležalová

V yhodnocení dotazníku pro rodiče. Mateřs ká š kolas větluš kap uklice. Zpracovaly: Leona Nováková a Lucie Doležalová V yhodnocení dotazníku pro rodiče Mateřs ká š kolas větluš kap uklice Zpracovaly: Leona Nováková a Lucie Doležalová D: 4. 12. 2014 Úvod Prostřednictvím dotazníku jsme chtěli zjistit názory rodičů na provoz

Více

ZŠ a MŠ Barrandov, Praha 5, Chaplinovo nám. 1/615

ZŠ a MŠ Barrandov, Praha 5, Chaplinovo nám. 1/615 ZŠ a MŠ Barrandov, Praha 5, Chaplinovo nám. 1/615 Pohled na školu (klima školy zákonní zástupci) červen Cílem ankety bylo zjistit postoje zákonných zástupců (dále ZZ) žáků školy. Tento průzkum se uskutečnil

Více

Výsledky zpětné vazby rodičů (březen 2018) aneb Jak jsme dopadli v očích rodičů našich stávajících žáků?

Výsledky zpětné vazby rodičů (březen 2018) aneb Jak jsme dopadli v očích rodičů našich stávajících žáků? Výsledky zpětné vazby rodičů (březen 2018) aneb Jak jsme dopadli v očích rodičů našich stávajících žáků? Výstupy z odpovědí na jednotlivé otázky Co nejvíce rodiče na ZŠNČP oceňují Podněty od rodičů Jak

Více

Koncepce rozvoje Základní školy s rozšířenou výukou jazyků

Koncepce rozvoje Základní školy s rozšířenou výukou jazyků Koncepce rozvoje Základní školy s rozšířenou výukou jazyků Ladislava Coňka 40/3, 142 00 Praha 4-Písnice Zpracovala Mgr. Blanka Chýlová Praha, duben 2013 Obsah Úvod Silné stránky Slabé stránky Vize školy

Více

Koncepce rozvoje Mateřské školy

Koncepce rozvoje Mateřské školy Základní škola a Mateřská škola Březí, příspěvková organizace, Školní 194, 691 81 Březí Pracoviště Mateřská škola, U Školky 258, Březí 691 81 Koncepce rozvoje Mateřské školy Název mateřské školy Základní

Více

VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKU SPOKOJENOSTI SE SOCIÁLNÍ SLUŽBOU DOMOV PRO SENIORY, DOMOV SE ZVLÁŠTNÍM REŽIMEM A ODLEHČOVACÍ SLUŽBA

VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKU SPOKOJENOSTI SE SOCIÁLNÍ SLUŽBOU DOMOV PRO SENIORY, DOMOV SE ZVLÁŠTNÍM REŽIMEM A ODLEHČOVACÍ SLUŽBA VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKU SPOKOJENOSTI SE SOCIÁLNÍ SLUŽBOU DOMOV PRO SENIORY, DOMOV SE ZVLÁŠTNÍM REŽIMEM A ODLEHČOVACÍ SLUŽBA VILA VANČUROVA O.P.S. Cíl dotazníkového šetření Cílem dotazníkového šetření bylo

Více

PLÁN VÝCHOVY A PÉČE MONTESSORI ŠKOLKA HVĚZDIČKA DS

PLÁN VÝCHOVY A PÉČE MONTESSORI ŠKOLKA HVĚZDIČKA DS PLÁN VÝCHOVY A PÉČE MONTESSORI ŠKOLKA HVĚZDIČKA DS Identifikační údaje: Název zřizovatele: Spolek pro Hvězdičku Právní forma zřizovatele: zapsaný spolek Telefon: +420 604 287 375 Adresa provozovny: Kovářova

Více

Mapa mateřské školy 2015/16 - OBSAH

Mapa mateřské školy 2015/16 - OBSAH ACGN Mapa mateřské školy 05/6 - OBSAH R - rodiče, U - učitelé, P - provozní zaměstnanci Otázka Text otázky Strana. HODNOCENÍ, ŠVP (TVP) R/0 Mateřská škola, do které chodí moje dítě: 0, 0 U/0 Mateřskou

Více

Výsledky dotazníkového šetření 2013 dotazník pro rodiče

Výsledky dotazníkového šetření 2013 dotazník pro rodiče Výsledky dotazníkového šetření 2013 dotazník pro rodiče Zákonní zástupci žáků naší školy byli vyzváni k vyplnění anonymních dotazníků, týkajících se vztahů (v souvislosti se školou), výchovy a vzdělání,

Více

Kulturně-společenský život v Polici nad Metují. VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKŮ jaro 2015

Kulturně-společenský život v Polici nad Metují. VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKŮ jaro 2015 Kulturně-společenský život v Polici nad Metují VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKŮ jaro Kulturně-společenský život v Polici nad Metují VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKŮ jaro ZÁKLADNÍ INFORMACE Sběr dat: únor březen Forma distribuce:

Více

Spokojenost s péčí v DS

Spokojenost s péčí v DS Denní stacionář Kopretina, Vlčovice, Kopřivnice Hodnocení kvality služby a spokojenosti u rodinných příslušníků/opatrovníků a dalších osob v DS Kopretina (rok ) Počet odevzdaných dotazníků: 9 Období sběru

Více

SEZNAM PŘÍLOH. Příloha č. 1 : Dotazník pro rodiče. Příloha č. 2 : Dotazník pro děti. Příloha č. 3 : Otázky k rozhovorům s dětmi

SEZNAM PŘÍLOH. Příloha č. 1 : Dotazník pro rodiče. Příloha č. 2 : Dotazník pro děti. Příloha č. 3 : Otázky k rozhovorům s dětmi SEZNAM PŘÍLOH Příloha č. 1 : Dotazník pro rodiče Příloha č. 2 : Dotazník pro děti Příloha č. 3 : Otázky k rozhovorům s dětmi Příloha č. 4 : Žádost o souhlas s vyplněním dotazníku Příloha č. 1 - Dotazník

Více

5. Přílohy. 5.1 Příloha č. 1. Výzkumné šetření

5. Přílohy. 5.1 Příloha č. 1. Výzkumné šetření 5. Přílohy 5.1 Příloha č. 1 Výzkumné šetření Dobrý den, jmenuji se Jana Pucandlová a jsem studentka Karlovy Univerzity obor školský management. Moje bakalářská práce má název Řízení mateřské školy s více

Více

DOTAZNÍK SPOKOJENOSTI PRO RODINNÉ PŘÍSLUŠNÍKY UŽIVATELŮ DSH, STŘEDISKA LUNA

DOTAZNÍK SPOKOJENOSTI PRO RODINNÉ PŘÍSLUŠNÍKY UŽIVATELŮ DSH, STŘEDISKA LUNA DOTAZNÍK SPOKOJENOSTI PRO RODINNÉ PŘÍSLUŠNÍKY UŽIVATELŮ DSH, STŘEDISKA LUNA Vážení rodinní příslušníci, dovolujeme si vás oslovit a požádat o vyplnění tohoto dotazníku, který je zcela anonymní. Vaše odpovědi

Více

Mapa školy pro MŠ 2016/17 - OBSAH

Mapa školy pro MŠ 2016/17 - OBSAH DHLS Mapa školy pro 06/7 - OBSAH R - rodiče, U - učitelé, P - provozní zaměstnanci Otázka Text otázky Strana. HODNOCENÍ, ŠVP (TVP) R/0 Školka, do které chodí moje dítě: 0, 0 U/0 Školku, ve které učím,

Více

Zjišťování spokojenosti s pečovatelskou službou v Kolovči a na Zichově

Zjišťování spokojenosti s pečovatelskou službou v Kolovči a na Zichově Zjišťování spokojenosti s pečovatelskou službou v Kolovči a na Zichově I. Metoda zjišťování a zpracování získaných údajů Pro zjišťování spokojenosti klientů s naší pečovatelskou službou jsme zvolili metodu

Více

Anketa pro rodiče administrovaná od do VYHODNOCENÍ

Anketa pro rodiče administrovaná od do VYHODNOCENÍ Anketa pro rodiče administrovaná od 13.4.2016 do 20.4.2016 VYHODNOCENÍ Jsou pro Vás dostačující informace, které dostáváte ze školy: 6 5 o pokrocích a úspěších Vašeho dítěte o případných obtížích Vašeho

Více

Vyhodnocení dotazníků pro rodiče

Vyhodnocení dotazníků pro rodiče Vyhodnocení dotazníků pro rodiče Provoz a práce MŠ Paskov Zpracovaly: Bc. Jarmila Petrošová, řed. MŠ Dne: 10. března 2014 Mgr. Ivana Slípková Úvod Prostřednictvím dotazníku jsme chtěli zjistit názory rodičů

Více

Vyhodnocení dotazníkového šetření 2016

Vyhodnocení dotazníkového šetření 2016 Statutární město Ostrava Úřad městského obvodu Slezská Ostrava Odbor sociálních věcí Vyhodnocení dotazníkového šetření 216 V roce 216 bylo provedeno oddělením sociálních služeb, odboru sociálních věcí

Více

Identifikační údaje organizace:

Identifikační údaje organizace: Identifikační údaje organizace: Název: Základní škola a Mateřská škola Zvole, okr.praha-západ Ulice: J. Štulíka 39 Obec: Zvole PSČ: 252 45 Kraj: Středočeský IČO: 71 00 79 03 E-mail: zszvole@seznam.cz Web:

Více

Hodnocení kvality služby a spokojenosti u Uživatelů DS Kopretina (rok 2016)

Hodnocení kvality služby a spokojenosti u Uživatelů DS Kopretina (rok 2016) Denní stacionář Kopretina, Vlčovice 7, 7 1 Kopřivnice Hodnocení kvality služby a spokojenosti u Uživatelů DS Kopretina (rok 1) METODIKA DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ Cíl dotazníkového šetření Cílem dotazníkového

Více

Co vím o škole, kam chodí moje dítě?

Co vím o škole, kam chodí moje dítě? Co vím o škole, kam chodí moje dítě? 1. Vím, jak se jmenuje Školní vzdělávací program, podle kterého se ve škole vyučuje. a) Ano 14 x b) Ne 5 x 2. Znám priority, které škola má ve svém programu. a) Ano

Více

Vyhodnocení dotazníkového šetření v MŠ

Vyhodnocení dotazníkového šetření v MŠ Vyhodnocení dotazníkového šetření v MŠ Území MAP Dotazníkové šetření mezi rodiči probíhalo v mateřských školách v období 14. 24. 2. 2017. V území MAP je celkem 17 mateřských škol zapojených do MAP, z toho

Více

Vážení respondenti, obracím s prosbou o vyplnění tohoto dotazníku.

Vážení respondenti, obracím s prosbou o vyplnění tohoto dotazníku. Vážení respondenti, obracím s prosbou o vyplnění tohoto dotazníku. Chystám projektový záměr na vytvoření mikrojeslí ve Starém Městě u Bruntálu a v Bruntále. Vyplněné dotazníky budou sloužit jako vyhodnocení,

Více

Výsledky zpětné vazby rodičů červen 2015 zš nčp. Výstupy z odpovědí na jednotlivé otázky Co nejvíce rodiče na zš nčp oceňují Podněty od rodičů

Výsledky zpětné vazby rodičů červen 2015 zš nčp. Výstupy z odpovědí na jednotlivé otázky Co nejvíce rodiče na zš nčp oceňují Podněty od rodičů Výsledky zpětné vazby rodičů červen 2015 zš nčp Výstupy z odpovědí na jednotlivé otázky Co nejvíce rodiče na zš nčp oceňují Podněty od rodičů Jak číst zobrazené grafy Tmavě zelená = rozhodně ano Světle

Více

Klima školy - varianta pro rodiče

Klima školy - varianta pro rodiče Základní škola a Mateřská škola Neznašov Klima školy - varianta pro rodiče výsledek dotazníkového šetření Název dotazníku: Klima školy - 2015/2016 (červen) Datum: 26. 05. 2016 Graf 1: Celkový přehled školy

Více

Společné otázky pro rodiče dětí MŠ a ZŠ:

Společné otázky pro rodiče dětí MŠ a ZŠ: Společné otázky pro rodiče dětí MŠ a ZŠ: Břeclav 44,4 % (188), Bulhary 1,2 % (5), Hlohovec 1,7 % (7), Hrušky 1,4 % (6), Kostice 1,9 % (8), Ladná 3,1 % (13), Lanžhot 11,3 % (48), Lednice 5,2 % (22), M.

Více

Vyhodnocení dotazníkového šetření

Vyhodnocení dotazníkového šetření Vyhodnocení dotazníkového šetření V měsíci březnu roku 2012 bylo provedeno oddělením sociálních služeb, odboru sociálních věcí Úřadu městského obvodu Slezská Ostrava dotazníkové šetření zjišťující spokojenost

Více

SCIO MAPA ŠKOLY ZŠ a MŠ Hradec Králové Svobodné Dvory

SCIO MAPA ŠKOLY ZŠ a MŠ Hradec Králové Svobodné Dvory SCIO MAPA ŠKOLY 2016 ZŠ a MŠ Hradec Králové Svobodné Dvory Analýza současného stavu ve škole K posouzení problematiky slouží i dotazníková šetření. Scio Mapa školy Tento projekt řeší detailně oblast klimatu

Více

KOMORNÍ LHOTKA. Školní rok 2010-2011

KOMORNÍ LHOTKA. Školní rok 2010-2011 MATEŘSKÁ ŠKOLA PRZEDSZKOLE KOMORNÍ LHOTKA Výroční zpráva o činnosti mateřské školy Školní rok 2010-2011 Mateřská škola przedszkole Komorní Lhotka 153 Základním posláním naší mateřské školy je zdravý tělesný,

Více

Všechny fotografie v této diplomové práci byly zveřejněny s laskavým svolením MŠ Raduška Kadaň a MŠ Šafaříkova Louny.

Všechny fotografie v této diplomové práci byly zveřejněny s laskavým svolením MŠ Raduška Kadaň a MŠ Šafaříkova Louny. VI SEZNAM PŘÍLOH Příloha č. 1 Fotografie Fotografie 1 Třída Motýlci (dostupné z http://raduska.kadan.cz/fotogalerie) Fotografie 2 Pískovnice (vlastní) Fotografie 3 Dílna (vlastní) Fotografie 4 Knihy a

Více

Výsledky výchovy a vzdělání

Výsledky výchovy a vzdělání MATEŘSKÉ ŠKOLY VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY VE ŠK. ROCE 2009/2010 Základní charakteristika mateřské školy a) Základní škola a mateřská škola Bzenec Odloučené pracoviště MŠ I Bzenec, Olšovská 1299 b)

Více

ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA ZVOLE, OKR. PRAHA-ZÁPAD

ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA ZVOLE, OKR. PRAHA-ZÁPAD ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM pro předškolní vzdělávání Třída plná pohody ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA ZVOLE, OKR. PRAHA-ZÁPAD J ŠTULÍKA 39, ZVOLE Obsah: 1. Identifikační údaje 3 2. Charakteristika školy

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a Mateřská škola Albrechtice v Jizerských horách, okres Jablonec nad Nisou

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a Mateřská škola Albrechtice v Jizerských horách, okres Jablonec nad Nisou Česká školní inspekce Liberecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola a Mateřská škola Albrechtice v Jizerských horách, okres Jablonec nad Nisou Adresa: 468 43 Albrechtice v Jizerských horách 226

Více

Dotazník spokojenosti rodičů dětí navštěvujících ZŠ Albrechtická, Praha 9 - Kbely

Dotazník spokojenosti rodičů dětí navštěvujících ZŠ Albrechtická, Praha 9 - Kbely Dotazník spokojenosti rodičů dětí navštěvujících ZŠ Albrechtická, Praha 9 - Kbely A) MATERIÁLNĚ TECHNICKÉ ZÁZEMÍ ŠKOLY 1) Vnitřní vybavení školy je: a) rozhodně vyhovující b) spíše vyhovující c) spíše

Více

Příloha 1 Záznamové archy pro rozhovory na ZŠ A, 1. fáze výzkumu. Rozhovory s rodiči

Příloha 1 Záznamové archy pro rozhovory na ZŠ A, 1. fáze výzkumu. Rozhovory s rodiči Příloha 1 Záznamové archy pro rozhovory na ZŠ A, 1. fáze výzkumu Rozhovory s rodiči Podle čeho jste vybírali/a, do jaké základní školy přihlásíte vaše dítě? o Co všechno vaši volbu ovlivnilo? Rozhodovali

Více

Vyhodnocení dotazníků pro školní rok 2014/2015

Vyhodnocení dotazníků pro školní rok 2014/2015 Vyhodnocení dotazníků pro školní rok 204/205 Úvod Dotazníky přinášejí informace, které pomáhají k rozvoji školky. Výsledky dotazníkové ankety budou na počátku příštího školního roku využity k diskusi s

Více

Vyhodnocení dotazníkového šetření

Vyhodnocení dotazníkového šetření Vyhodnocení dotazníkového šetření V měsíci dubnu roku 2014 bylo provedeno oddělením sociálních služeb, odboru sociálních věcí Úřadu městského obvodu Slezská Ostrava dotazníkové šetření zjišťující spokojenost

Více

Dotazník spokojenosti Školská zařízení MŠ, ZŠ Bohušovice nad Ohří pro rok 2016

Dotazník spokojenosti Školská zařízení MŠ, ZŠ Bohušovice nad Ohří pro rok 2016 Dotazník spokojenosti Školská zařízení MŠ, ZŠ Bohušovice nad Ohří pro rok 216 Městský úřad Bohušovice nad Ohří, Husovo náměstí 42, 411 6 Bohušovice nad Ohří Dotazník byl vyhotoven na základě negativních

Více

Výsledky šetření budou uveřejněny v průběhu února 2017 na webové stránce projektu a města

Výsledky šetření budou uveřejněny v průběhu února 2017 na webové stránce projektu  a města Vážení rodiče, dostává se vám do rukou dotazník, jehož prostřednictvím bychom chtěli zjistit vaše názory na výchovu a vzdělávání na Českobrodsku. Dotazník je součástí projektu Sdílené radosti a strasti

Více

PRŮZKUM SPOKOJENOSTI CZP PK 2016 Strana: 1 z 10. Centrum pro zdravotně postižené a seniory Pardubického kraje, o.p.s. (dále jen CZP PK )

PRŮZKUM SPOKOJENOSTI CZP PK 2016 Strana: 1 z 10. Centrum pro zdravotně postižené a seniory Pardubického kraje, o.p.s. (dále jen CZP PK ) Strana: 1 z 10 Centrum pro zdravotně postižené a seniory Pardubického kraje, o.p.s. (dále jen CZP PK ) PRŮZKUM ZAMĚŘENÝ NA ZJIŠTĚNÍ SPOKOJENOSTI UŽIVATELŮ SLUŽEB A ZHODNOCENÍ KVALITY POSKYTOVANÝCH SLUŽEB

Více

Pitkovická 260. AD 1/ Provoz Mateřské školy: 6:30 17:00 hod Počet dětí: 1 třída Hvězdičky 26 dětí povolená vyjímka 2 třída Sluníčka 24 dětí

Pitkovická 260. AD 1/ Provoz Mateřské školy: 6:30 17:00 hod Počet dětí: 1 třída Hvězdičky 26 dětí povolená vyjímka 2 třída Sluníčka 24 dětí Třídní schůzka Dne: 25.6. 2013 Mateřská škola Čestlice Pitkovická 260 17:00 hod Program: 1/ Představení kolektivu 2/ Informace o vzdělávacím programu školy 3/ Organizace školního roku 4/ Informace ke stravování

Více

VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKŮ SPOKOJENOSTI SE SLUŽBOU SOCIÁLNÍ REHABILITACE CENTRA ANIMA OPAVA ZA ROK 2012

VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKŮ SPOKOJENOSTI SE SLUŽBOU SOCIÁLNÍ REHABILITACE CENTRA ANIMA OPAVA ZA ROK 2012 ANIMA VIVA o. s. 1/14 VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKŮ SPOKOJENOSTI SE SLUŽBOU SOCIÁLNÍ REHABILITACE CENTRA ANIMA OPAVA ZA ROK 2012 1. METODIKA DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ Cíl dotazníkového šetření Cílem dotazníkového

Více

Materiální vybavení MŠ považuji za vyhovující. MŠ na mě působí příjemným dojmem. Jednání učitelek s rodiči je vždy taktní a podnětné 2% 0%

Materiální vybavení MŠ považuji za vyhovující. MŠ na mě působí příjemným dojmem. Jednání učitelek s rodiči je vždy taktní a podnětné 2% 0% MŠ na mě působí příjemným dojmem Materiální vybavení MŠ považuji za vyhovující 0% 0% 0% 0% 31% 43% 69% 57% S úrovní stravování v MŠ jsem spokojen 0% Jednání učitelek s rodiči je vždy taktní a podnětné

Více

Dotazníkové šetření spokojenosti se sociální pobytovou službou Domova důchodců Horní Planá. Vyhodnocení Dotazníků pro obyvatele Domova důchodců

Dotazníkové šetření spokojenosti se sociální pobytovou službou Domova důchodců Horní Planá. Vyhodnocení Dotazníků pro obyvatele Domova důchodců Dotazníkové šetření spokojenosti se sociální pobytovou službou Domova důchodců Horní Planá Vyhodnocení Dotazníků pro obyvatele Domova důchodců Horní Planá Vyplněných dotazníků bylo navráceno celkem 56,

Více

Mateřská škola, Chrudim 2, Na Valech 693. Vnitřní řád školní jídelny Mateřské školy, Chrudim 2, Na Valech 693

Mateřská škola, Chrudim 2, Na Valech 693. Vnitřní řád školní jídelny Mateřské školy, Chrudim 2, Na Valech 693 Mateřská škola, Chrudim 2, Na Valech 693 Čj.: MS/138-1/2017 Účinnost: 1. 1. 2018 Spisový znak: 1.2 Skartační znak: A 5 Vnitřní řád školní jídelny Mateřské školy, Chrudim 2, Na Valech 693 Obsah: 1. Všeobecná

Více

Základní škola a mateřská škola Praha 8 Ďáblice, U Parkánu 17 ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY. Provozní řád školní jídelny

Základní škola a mateřská škola Praha 8 Ďáblice, U Parkánu 17 ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY. Provozní řád školní jídelny Základní škola a mateřská škola Praha 8 Ďáblice, U Parkánu 17 ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY Schválil: Josef Buchal, ředitel školy Dne: 21. 8. 2018 Platnost ode dne: 31. 8. 2018 Účinnost ode dne: 1. 9. 2018 Spisový

Více

VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKŮ SPOKOJENOSTI UŽIVATELŮ SE SLUŽBOU SOCIÁLNÍ REHABILITACE CENTRA ANIMA OPAVA ZA ROK 2013

VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKŮ SPOKOJENOSTI UŽIVATELŮ SE SLUŽBOU SOCIÁLNÍ REHABILITACE CENTRA ANIMA OPAVA ZA ROK 2013 VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKŮ SPOKOJENOSTI UŽIVATELŮ SE SLUŽBOU SOCIÁLNÍ REHABILITACE CENTRA ANIMA OPAVA ZA ROK 2013 1. METODIKA DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ Cíl dotazníkového šetření Cílem dotazníkového šetření bylo

Více

Dotazník pro rodiče zhodnocení

Dotazník pro rodiče zhodnocení Dotazník pro rodiče 2016 - zhodnocení Vážení rodiče, zjistili jsme díky dotazníku Váš pohled a názor na úroveň naší školy. Vaše anonymní odpovědi jsou nám cenným vodítkem a inspirací ke zkvalitnění naší

Více

Informační občasník Mateřské školy Ročov

Informační občasník Mateřské školy Ročov Informační občasník Mateřské školy Ročov č. 1 září 2014 Přivítání všech dětí v MŠ proběhlo 1. 9. 2014. Na děti ve školce čekalo malé překvapení. Třídní seznam dětí i se značkami najdete na nástěnce v šatně

Více

ZVYŠOVÁNÍ KVALITY ODBORNÉHO SOCIÁLNÍHO PORADENSTVÍ

ZVYŠOVÁNÍ KVALITY ODBORNÉHO SOCIÁLNÍHO PORADENSTVÍ ZVYŠOVÁNÍ KVALITY ODBORNÉHO SOCIÁLNÍHO PORADENSTVÍ Systém měřitelnosti a hodnocení kvality služeb Odborné sociální poradenství má několik různých způsobů a nástrojů, jimiž získává zpětnou vazbu o kvalitě

Více

Celkový počet odevzdaných dotazníků.205, tj. 92% z celkového počtu rodičů. Počet odpovědí a jejich procentuální vyjádření v jednotlivých otázkách:

Celkový počet odevzdaných dotazníků.205, tj. 92% z celkového počtu rodičů. Počet odpovědí a jejich procentuální vyjádření v jednotlivých otázkách: Vyhodnocení dotazníku pro rodiče únor 2013 Celkový počet odevzdaných dotazníků.205, tj. 92% z celkového počtu rodičů. Počet odpovědí a jejich procentuální vyjádření v jednotlivých otázkách: Otázka č.1

Více

VYHODNOCENÍ ANKETY 2015 PRO DOBROVOLNÍKY DOMOVA PRO SENIORY VE VĚŽNÍ + KOMENTÁŘ

VYHODNOCENÍ ANKETY 2015 PRO DOBROVOLNÍKY DOMOVA PRO SENIORY VE VĚŽNÍ + KOMENTÁŘ Městská správa sociálních služeb Věžní 958, 432 01 Kadaň VYHODNOCENÍ ANKETY 2015 PRO DOBROVOLNÍKY DOMOVA PRO SENIORY VE VĚŽNÍ + KOMENTÁŘ Ankety se zúčastnili 2 respondenti. 1. Co Vás baví na práci dobrovolníka

Více

Z dotazníků spokojenosti hospitalizovaných pacientů Domažlické nemocnice za období

Z dotazníků spokojenosti hospitalizovaných pacientů Domažlické nemocnice za období Z dotazníků spokojenosti hospitalizovaných pacientů Domažlické nemocnice za období 5. 8. 2016 odd. respondent vyjádření ARO-JIP GYN -POR muž 1 944 Moje hodnocení zní: pochvala ochotným lékařům, sestrám

Více