A a A á EIFELOVKA JAKO MÁMA HLÍDÁ AUTA POD NOHAMA. Eifelovka jako máma hlídá auta pod nohama.



Podobné dokumenty
obsah REDESIGN BAREVNOST PÍSMO DOPLŇUJÍCÍ GRAFIKA vznik loga / 4 webové stránky / 19 další užití loga / 20



Zadávací dokumentace

A1 - Automatický programovatelný metalografický lis

GRAFICKÝ MANUÁL POVINNÉ PUBLICITY

Ročník 2018 částka zpřístupněna 19. června 2018

Kaštan zavrtí ocáskem a vděčně Adélce olízne dlaň. Pak vzrušeně zavětří a odběhne do křoví. Křoví se křiví na všechny strany a Kaštan v něm šmejdí

S S 1/12. Opravený výkres TV_4. odsouhlaseného pokoje S S. S - světlé lamino. Aktualizováno Ing. Radek Kovář

1. Důvod a způsob založení, včetně podmínek a principů, za kterých provozuje svoji činnost

GRAFICKÝ MANUÁL PUBLICITY

I. OBSAH IV.I. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE PŮVODCE... 5 IV.II. ZPRACOVATEL POH MM... 5

Informace ze zdravotnictví Moravskoslezského kraje

A B C D E F. Jazyková výchova Aktivizace slovní zásoby a jednoduchý mluvený projev. ČaJS

Město Lipník nad Bečvou

Grafický manuál Státního fondu životního prostředí ČR


NA VLASTNICKÉ PRÁVO K JEDNOTKÁM

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem

VYŘAZOVACÍ SEZNAM MAJETKU K

MANUÁL. jednotného vizuálního stylu

*Třída 1.Pš /6.,7.,8.,9.,/

Běží, běží, nepoleží, nemá vůz a nemá sáně, přitom nikdy neustane.


Seznam příloh. Příloha č. 1 Bibliografie děl Mirka Kovače. Příloha č. 2 Překlady uvedených citací

GRAFICKÝ MANUÁL POVINNÉ PUBLICITY

Odchylná ujednání obsažená ve SoDTE mají přednost před zněním těchto obchodních podmínek.

Dodatek č. 8 Příloha č. 28 Směrnice č Školní výlety. 1. Obecná ustanovení

Označovací karty. SES-Markers označovací karty. Produkt skupiny SES-STERLING



Lidová slovesnost. Ročník 8.


GRAFICKÝ MANUÁL POVINNÉ PUBLICITY

Příklad dobré praxe na téma. DŮM ZDRAVÍ (soutěž družstev)

1) Spoj barevně příslovce se správnou otázkou. 2) Vytvoř z následujících přídavných jmen příslovce a naopak

Zpráva o průběhu přijímacího řízení do bakalářských studijních programů pro akademický rok 2013/2014 na ČVUT v Praze Fakultě stavební


Dovednosti. Hrubá síla: vyrážení dveří, zdvihání břemen, tlačení, tažení a držení silou

MOJE TĚLO. Anna Pfeifferová. Ilustrace: Ulla Bartlová

OBECNÉ METODY VYROVNÁNÍ



půjdem spolu do betléma...

půjčka kvb online. - bodove hodnoceni PU vimknuti prstu podvrtnutí - amputace - hodnota vozu - Vazne choroby - vymknute rameno - g56

DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL

E.F. Burian: IDIOTEON


jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem


Lekce 10 U lékaře Struktury. Metodika M1. Jaké máte problémy? Co vás bolí? Co tě bolí? Který zub vás bolí? Vpravo dole. Svlékněte se.

ť č ř š ú Ž úč Ž ó č ř ř č Š ř ř č ř č ř Ž Ž úč Ž ř ř Ř ř ř č ř ř č ř ž Ž Úč Ž

Iveta Pončáková, Eva Chudomelová




PRAVIDLA, PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA ČR KTERÝMI SE SE STANOVUJÍ PODMÍNKY PRO PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACE NA NA PROJEKTY ČR NA NA OBDOBÍ

Básničky pro holky. Dupy, dupy, dupy, dupy, už jdou chlapci do chalupy. Už jdou chlapci s pomlázkami, schovejte se, maminečko, schovejte se s námi.


HTemp-485. Teplotní a vlhkostní čidlo pro vnitřní použití na sběrnici RS-485 s jednoduchým komunikačním protokolem CZ

TESTOVÁ BATERIE PRO TRÉNINKOVÁ STŘEDISKA MLÁDEŽE. Český tenisový svaz. Zpracoval. Fakulta tělesné kultury UP Olomouc


CZ.1.07/1.4.00/


Tab Zemřelí podle příčin smrti Vysočina Deaths: analysed by cause CZ063






První pomoc šance pro život CZ.1.07/1.1.07/ CZ.1.07/1.1.07/ Rány, krvácení, šok.


Lenka Rožnovská ilustrovala Zdeňka Študlarová čte ní pro prv ňáč ky


Test z matematiky. Přijímací zkoušky na bakalářský obor Bioinformatika


jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem

Multiglot Ludmila Černá

6 Práva a povinnosti objednatele

Byl jednou jeden princ. Janči se jmenoval. A ten princ Janči byl chudý. Nebydlel v zámku, ale ve vesnici

Název projektu: EU Peníze školám. Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/

SŠ - VÝSLEDKY. Ja-h-ve/Frk 1


jednání Rady města Ústí nad Labem

ŽÁDOST O VYDÁNÍ / PRODLOUŽENÍ* OSVĚDČENÍ K VÝKONU ZDRAVOTNICKÉHO POVOLÁNÍ BEZ ODBORNÉHO DOHLEDU (pro české státní příslušníky)

LITERÁRNÍ VÝCHOVA ve 4. třídě

Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze do škol. Přírodovědné křížovky


Název vzdělávacího materiálu

Integrální počet funkcí jedné proměnné

Anketa pro rodiče dětí

Elektrotechnický zkušební ústav, s.p. Zkušební laboratoř Pod Lisem 129, Praha 8 - Troja

Projekt : EU peníze školám - OP VK oblast podpory 1.4 s názvem Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách


Michaela Sklenářová. Příručka učitele. Vázané písmo. Písanka 1 3 ČESKÝ JAZYK 2


JMENUJI SE: To je otisk mé ruky: Baví mě: S čím si rád/a hraju: Namaluj/napiš na každý prst osobu, která ti pomáhá.

ZAHRADA. PaedDr. Radomila Oblouková. Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Svitavy


Únor 1t - Pohádkové postavy - Čarodějnice Spoj tečky a vytvoř si svůj vlastní obrázek. Poté si obrázek vybarvi Tereza Bartošová

Transkript:

AaÁá A a A á EIFELOVKA JAKO MÁMA HLÍDÁ AUTA POD NOHAMA. Eifelovka jako máma hlídá auta pod nohama. Eifelovka jako máma hlídá auta pod nohama.

Bb B b BŘICHÁČEK BAŠTÍ BEZ OBAV. BUDE HO BOLET BŘICH A NEBUDE ZDRÁV. Břicháček baští bez obav. Bude ho bolet břich a nebude zdráv. Břicháček baští bez obav. Bude ho bolet břich a nebude zdráv.

Cc C c CITRON S CUKREM CUCÁM RÁD. CHCI VITAMIN C TĚLU DÁT. Citron s cukrem cucám rád. Chci vitamin C tělu dát. Citron s cukrem cucám rád. Chci vitamin C tělu dát.

Čč Cč ČÍČA ČICHÁ ČLOVĚČINU. ČÍHÁ, ČEKÁM KOČIČINU. Číča čichá člověčinu. Číhá, čekám kočičinu. Cíča čichá člověčinu. Cíhá, čekám kočičinu.

Dd D d DORT UŽ DÁVNO NENÍ CELÝ NA DÍLKY SE DĚTEM DĚLÍ. Dort už dávno není celý na dílky se dětem dělí. Dort už dávno není celý na dílky se dětem dělí.

Ďď Ď ď ĎÁBEL DĚTI DĚSNĚ DĚSÍ. NEZLOB, NEBO VZBUDÍŠ BĚSY. Ďábel děti děsně děsí Nezlob, nebo vzbudíš běsy. Ďábel děti děsně děsí. Nezlob, nebo vzbudíš běsy.

EeÉéĚě E e E é Ě ě EBENOVÝ HŘEBEN ZDENĚ NESEM, AŤ SE ČEŠE DENNĚ. Ebenový hřeben Zdeně nesem, ať se češe denně. Ebenový hřeben Zdeně nesem, ať se češe denně.

Ff F f FÁBORY MÁ FEŠÁK, TEN SI FOUKÁ. FINTÍ SE A PO FRAJERKÁCH KOUKÁ. Fábory má fešák, ten si fouká. Fintí se a po frajerkách kouká. Fábory má fešák, ten si fouká. Fintí se a po frajerkách kouká.

Gg G g GLÓBUS GUSTU S GUSTEM ZLOBÍ: KDE JE GRÓNSKO? KDE JE GOBI? Glóbus Gustu s gustem zlobí: Kde je Grónsko? Kde je Gobi? Glóbus Gustu s gustem zlobí: Kde je Grónsko? Kde je Gobi?

Hh H h HRAZDU HOŠI, HOLKY CHVÁLÍ. HNEDLE MAJÍ HBITÉ SVALY. Hrazdu hoši, holky chválí. Hnedle mají hbité svaly. Hrazdu hoši, holky chválí. Hnedle mají hbité svaly.

Ch ch Ch ch CHVOST TCHOŘE CHYTIT CHCEŠ? ACH NE. VŽDYŤ TCHOŘÍ KOŽICH PÁCHNE. Chvost tchoře chytit chceš? Ach ne. Vždyť tchoří kožich páchne. Chvost tchoře chytit chceš? Ach ne. Vždyť tchoří kožich páchne.

IiÍí I i I í IZOLEPA PAPÍR SLEPÍ. LEPIDLO TI SLEPÍ STŘEPY. Izolepa papír slepí. Lepidlo ti slepí střepy. Izolepa papír slepí. Lepidlo ti slepí střepy.

Jj J j JAZYKEM JÁ OKUSÍM, CO JÁ NEJÍM A CO JÍM. Jazykem já okusím, co já nejím a co jím. Jazykem já okusím, co já nejím a co jím.

Kk K k KOHOUT KOKRHÁ: KIKIRIKÍ! VYSKOČIT K OKNU! CVIČIT KLIKY! Kohout kokrhá: Kikirikí! Vyskočit k oknu! Cvičit kliky! Kohout kokrhá: Kikirikí! Vyskočit k oknu!cvičit kliky!

Ll L l LOKET, LUMP, VEN LEZE Z LÁTKY. LÁTÁM. LOTŘE, KLIĎ SE ZPÁTKY! Loket, lump, ven leze z látky. Látám. Lotře, kliď se zpátky! Loket, lump, ven leze z látky. Látám. Lotře, kliď se zpátky!

Mm M m MOSTE, MUSÍŠ NOHY V MOKRU MÍT, ABYCHOM MY MOHLI SUCHEM JÍT. Moste, musíš nohy v mokru mít, abychom my mohli suchem jít. Moste, musíš nohy v mokru mít, abychom my mohli suchem jít.

Nn N n NOSOROŽEC NENÍ HROCH. NA NOSE SI NOSÍ ROH. Nosorožec není hroch. Na nose si nosí roh. Nosorožec není hroch. Na nose si nosí roh.

Ňň Ň ň ŇOUMA ŇUFÁ, ŇAFÁ, KOČKY HONÍ, NIKDY ALE ŽÁDNOU NEDOHONÍ. Ňouma ňufá, ňafá, kočky honí, nikdy ale žádnou nedohoní. Ňouma ňufá, ňafá, kočky honí, nikdy ale žádnou nedohoní.

OoÓó O o Ó ó OBRUČ HONÍM OKOLO DVORA. NEBUDU OBTLOUSTLÝ NEMOTORA. Obruč honím okolo dvora. Nebudu obtloustlý nemotora. Obruč honím okolo dvora. Nebudu obtloustlý nemotora.

Pp P p POMLÁZKU Z PROUTKŮ PLETU. PŘIVÁŽU PENTLI, JDU VYPRÁŠIT BĚTU. Pomlázku z proutků pletu. Přivážu pentli, jdu vyprášit Bětu. Pomlázku z proutků pletu. Přivážu pentli, jdu vyprášit Bětu.

Qq Q q KVĚTINY KVETOU KOLEM CEST. NECHEJ TY SKVOSTY, QUIDO, KVÉST! Květiny kvetou kolem cest. Nechej ty skvosty, Quido, kvést! Květiny kvetou kolem cest. Nechej ty skvosty, Quido, kvést!

Rr R r RÁZUJEM OD RÁNA DO VEČERA. TURISTA VRACÍ SE AŽ ZA ŠERA. Rázujem od rána do večera. Turista vrací se až za šera. Rázujem od rána do večera. Turista vrací se až za šera.

Řř Ř ř ŘEZNÍK ŘEŽE ŘÍZKY, TESAŘ TŘÍSKÁ TŘÍSKY. Řezník řeže řízky, tesař tříská třísky. Řezník řeže řízky, tesař tříská třísky.

Ss S s SMYČKA HADA SE SVÍJÍ. NESTOUPNI V LESE NA ZMIJI! Smyčka hada se svíjí. Nestoupni v lese na zmiji! Smyčka hada se svíjí. Nestoupni v lese na zmiji!

Šš Š š ŠEŠULKA ŠLECHTÍ TUČŇÁKA VAŠKA. PLYŠÁČEK ŠŤASTNÝ ZAHRAJE ŠAŠKA. Šešulka šlechtí tučňáka Vaška. Plyšáček šťastný zahraje šaška. Šešulka šlechtí tučňáka Vaška. Plyšáček šťastný zahraje šaška.

Tt T t TABULKA PRSTEM TI UKÁŽE CESTU. TADY JÍT NERADÍM. TUDY JDI K MĚSTU. Tabulka prstem ti ukáže cestu. Tady jít neradím. Tudy jdi k městu. Tabulka prstem ti ukáže cestu. Tady jít neradím. Tudy jdi k městu.

Ťť Ť ť ŤUHÝK ŤUKÁ NA ŘÍMSE. SEHNAT HMYZ MU SNAŽÍM SE. Ťuhýk ťuká na římse. Sehnat hmyz mu snažím se. Ťuhýk ťuká na římse. Sehnat hmyz mu snažím se.

UuÚúŮů U u Ú ú Ů ů USMÍVÁM SE OD UCHA K UCHU. UŽ UMÍM ULOVIT MUCHU. Usmívám se od ucha k uchu. Už umím ulovit muchu. Usmívám se od ucha k uchu. Už umím ulovit muchu.

Vv V v VE VÁZE VODU NESU. VE VODĚ VĚTVIČKU VŘESU. Ve váze vodu nesu. Ve vodě větvičku vřesu. Ve váze vodu nesu. Ve vodě větvičku vřesu.

Ww W w WEB VÁS VŠECHNY VÍTÁ. VĚK SVOBODY SVÍTÁ. Web vás všechny vítá. Věk svobody svítá. Web vás všechny vítá. Věk svobody svítá.

Xx X x KŠANDY, XAVERE A MAXI, BOXER SEŽVÝK SI JAKSI. Kšandy, Xavere a Maxi, boxer sežvýk si jaksi. Kšandy, Xavere a Maxi, boxer sežvýk si jaksi.

YyÝý Y y Ý ý TRYCHTÝŘ PRÝ CHYTROST DO HLAVY CHYTRÝM I HLOUPÝM DOPRAVÍ. Trychtýř prý chytrost do hlavy chytrým i hloupým dopraví. Trychtýř prý chytrost do hlavy chytrým i hloupým dopraví.

Zz Z z ZUBATÝ ZUBAŘ SE ZUZANĚ ZUBÍ: NESPRAVÍ HODINKÁM ZLOMENÉ ZUBY. Zubatý zubař se Zuzaně zubí: Nespraví hodinkám zlomené zuby. Zubatý zubař se Zuzaně zubí: Nespraví hodinkám zlomené zuby.

Žž Ž ž ŽÁBA ŽEHRÁ NA PRINCE, ŽE NEDBÁ A NELÍBÁ JI, KDYŽ JI VÁŽE KLETBA. Žába žehrá na prince, že nedbá a nelíbá ji, když ji váže kletba. Žába žehrá na prince, že nedbá a nelíbá ji, když ji váže kletba.

Vilém Kmuníček ABeCeDa Nakladatelství text! Bílovice nad Svitavou 2012 Vydání 3., stran 36, 30 výtisků Tisk MSD Brno Vilém Kmuníček, 2012