Výsledky průzkumu spokojenosti uživatelů se službami Knihovny města Ostravy. Září říjen 2012

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Výsledky průzkumu spokojenosti uživatelů se službami Knihovny města Ostravy. Září říjen 2012"

Transkript

1 Výsledky průzkumu spokojenosti uživatelů se službami Knihovny města Ostravy Září říjen 2012

2 Počet respondentů adresný online dotazník byl rozeslán na 7285 adres, návratnost 45% počet dokončených dotazníků: - adresný online dotazník otevřený online dotazník papírový dotazník celkem vyplněných dotazníků

3 Průzkum spokojenosti se službami mezi uživateli KMO průzkum byl realizován od 1.září do 31. října 2012 respondenti - aktivní uživatelé KMO ve věku od 15 let forma dotazníkového šetření - online dotazník zaslaný em uživatelům splňující podmínky průzkumu (aktivní uživatel starší 15 let) - online dotazník umístěn na webu KMO - tištěný dotazník k dispozici na pobočkách KMO celý průzkum probíhal ve spolupráci s firmou SOCIORES

4 Otázky v dotazníku otázky v dotazníku byly zaměřeny na nabídku služeb KMO dotazník obsahoval otevřené otázky s možností komentáře a výrokové otázky se stupnicovým hodnocením (princip školního známkování) celkový počet otázek 18, které však obsahovaly pod otázky, případně možnost vlastního komentáře

5 Respondenti - z hlediska pohlaví Žena ,86% Muž ,05% - věkový průměr 43 let - z hlediska vzdělání

6 1.2. čtenářské chování Frekvence návštěv KMO 1. Jak často navštěvujete prostory knihovny?

7 1.2. čtenářské chování Frekvence návštěv KMO 2. Využíváte služby v:

8 1.2. čtenářské chování Frekvence návštěv KMO 3. pobočky, které dotazovaní uživatelé navštěvují nejvíce (pokud navštěvují více jak jednu, označena nejčastěji navštěvovaná)

9 1.2. čtenářské chování Frekvence návštěv KMO 4. Využíváte knihovnu a její služby pro:

10 1.3. Spokojenost s oblastmi Provozní doba 5. Jak jste spokojen/a s provozní dobou půjčovny?

11 1.3. Spokojenost s oblastmi Dostupnost knihovny 6. Jak jste spokojen/a s dostupností knihovny?

12 1.3. Spokojenost s oblastmi Interiér knihovny (nábytek, barvy, vzhled knihovny) 7. Jak jste spokojen/a s interiérem knihovny?

13 1.3. Spokojenost s oblastmi Orientace v knihovně (nalezení regálu s knihami) 8. Jak jste spokojen/a s orientací v knihovně?

14 1.3. Spokojenost s oblastmi Vyhledávání knih v katalogu 9. Jak jste spokojen/a s vyhledáváním knížek v katalogu?

15 1.3. Spokojenost s oblastmi Technické vybavení (kopírka, PC, přehrávače, skener) 10. Jak jste spokojen/a s technickým vybavením knihovny?

16 1.3. Spokojenost s oblastmi Přístup knihovníků 11. Jak jste spokojen/a s přístupem knihovníků?

17 1.3. Spokojenost s oblastmi Kvalita fondu celkově (Knihy, časopisy, CD) 12. Jak jste celkově spokojen/a s kvalitou fondu knihovny?

18 1.3. Spokojenost s oblastmi Webové stránky knihovny 13. Jak jste spokojen/a s webovými stránkami knihovny?

19 1.4. Hodnocení dílčích služeb Výpůjční služby 14. Jak hodnotíte výpůjční služby známkování jako ve škole

20 1.4. Hodnocení dílčích služeb Kopírovací služby 15. Jak hodnotíte kopírovací služby známkování jako ve škole

21 1.4. Hodnocení dílčích služeb Přístup k veřejnému internetu 16. Jak hodnotíte přístup k veřejnému internetu známkování jako ve škole

22 1.4. Hodnocení dílčích služeb Informační a rešeršní služby 17. Jak hodnotíte informační a rešeršní služby známkování jako ve škole

23 1.4. Hodnocení dílčích služeb Kulturní a vzdělávací pořady 18. Jak hodnotíte kulturní a vzdělávací pořady známkování jako ve škole

24 1.4. Hodnocení dílčích služeb Služby studovny a čítárny 19. Jak hodnotíte služby studovny a čítárny

25 1.4. Hodnocení dílčích služeb Služby hudebního oddělení 20. Jak hodnotíte služby hudebního oddělení

26 1.4. Hodnocení dílčích služeb Služby britského centra 21. Jak hodnotíte služby britského centra

27 1.5. Web knihovny Využitelnost webových stránek knihovny 22. Jak často využíváte webovou stránku

28 1.5. Web knihovny Možnost nalézt informace na webu knihovny knihovní fond 23. Umožňují Vám webové stránky knihovny nalézat bez problémů informace o knihovním fondu?

29 1.5. Web knihovny Možnost nalézt informace na webu knihovny služby knihovny 24. Umožňují Vám webové stránky knihovny nalézat bez problémů informace o službách knihovny?

30 1.6. Knihovníci Vstřícnost knihovníků 25. Jsou k vám knihovníci knihovny vstřícní?

31 1.6. Knihovníci Úroveň odborných znalostí knihovníků 26. Mají podle vás pracovníci knihovny dostatečnou úroveň odborných znalostí, aby mohli odpovídat na vaše dotazy?

32 1.7. Fond knihovny Otázky týkající se fondu knihovny byly rozsáhlé a týkaly se spokojenosti s nabídkou fondů knihovny, respektive konkrétních témat nabídky ve fondu. Pro příklad přikládám však jen několik základních témat, které jsou nejdůležitější, podrobná tabulka bude vypracována pro vedoucí obvodů a ODZF. Otázka pro respondenty zněla Jak jste spokojeni s kvalitou fondu knihovny?

33 1.7. Fond knihovny Beletrie českých autorů

34 1.7. Fond knihovny Beletrie světových autorů

35 1.7. Fond knihovny Literatura pro děti

36 1.7. Fond knihovny Časopisy

37 1.8. Výroky ohledně půjčování v knihovně Poslední oddíl byl koncipován do formy výrokových otázek. Respondenti byli dotazováni nakolik souhlasí s daným výrokem. 27. Nakolik souhlasíte s následujícím výrokem ohledně půjčování v knihovně? Knihovna nemá otevřeno, když já můžu.

38 1.8. Výroky ohledně půjčování v knihovně Poslední oddíl byl koncipován do formy výrokových otázek. Respondenti byli dotazováni nakolik souhlasí s daným výrokem. 28. Nakolik souhlasíte s následujícím výrokem ohledně půjčování v knihovně? Bývají dlouhé fronty při vracení nebo půjčování knížek.

39 1.8. Výroky ohledně půjčování v knihovně Poslední oddíl byl koncipován do formy výrokových otázek. Respondenti byli dotazováni nakolik souhlasí s daným výrokem. 29. Nakolik souhlasíte s následujícím výrokem ohledně půjčování v knihovně? Počítače v knihovně bývají nefunkční.

40 1.8. Výroky ohledně půjčování v knihovně Poslední oddíl byl koncipován do formy výrokových otázek. Respondenti byli dotazováni nakolik souhlasí s daným výrokem. 30. Nakolik souhlasíte s následujícím výrokem ohledně půjčování v knihovně? Počítače v knihovně bývají plně obsazené.

41 1.8. Výroky ohledně půjčování v knihovně Poslední oddíl byl koncipován do formy výrokových otázek. Respondenti byli dotazováni nakolik souhlasí s daným výrokem. 31. Nakolik souhlasíte s následujícím výrokem ohledně půjčování v knihovně? Co si potřebuji v knihovně půjčit často není.

42 1.8. Výroky ohledně půjčování v knihovně Poslední oddíl byl koncipován do formy výrokových otázek. Respondenti byli dotazováni nakolik souhlasí s daným výrokem. 32. Nakolik souhlasíte s následujícím výrokem ohledně půjčování v knihovně? Často nevím, co bych si v knihovně půjčil/a a není někdo na blízku, kdo by mi poradil.

43 1.8. Výroky ohledně půjčování v knihovně Poslední oddíl byl koncipován do formy výrokových otázek. Respondenti byli dotazováni nakolik souhlasí s daným výrokem. 33. Nakolik souhlasíte s následujícím výrokem ohledně půjčování v knihovně? Co potřebuji, nejde půjčit domů.

44 1.8. Výroky ohledně půjčování v knihovně Poslední oddíl byl koncipován do formy výrokových otázek. Respondenti byli dotazováni nakolik souhlasí s daným výrokem. 34. Nakolik souhlasíte s následujícím výrokem ohledně půjčování v knihovně? O co mám zájem, je často nadlouho zarezervované.

45 1.8. Výroky ohledně půjčování v knihovně Poslední oddíl byl koncipován do formy výrokových otázek. Respondenti byli dotazováni nakolik souhlasí s daným výrokem. 35. Nakolik souhlasíte s následujícím výrokem ohledně půjčování v knihovně? Často potřebuji odbornější tituly, než knihovna nabízí.

46 1.8. Výroky ohledně půjčování v knihovně Poslední oddíl byl koncipován do formy výrokových otázek. Respondenti byli dotazováni nakolik souhlasí s daným výrokem. 36. Nakolik souhlasíte s následujícím výrokem ohledně půjčování v knihovně? Knihy jsou často ve špatném stavu.

47 1.8. Výroky ohledně půjčování v knihovně Poslední oddíl byl koncipován do formy výrokových otázek. Respondenti byli dotazováni nakolik souhlasí s daným výrokem. 37. Nakolik souhlasíte s následujícím výrokem ohledně půjčování v knihovně? CD jsou často ve špatném stavu.

48 1.8. Výroky ohledně půjčování v knihovně Poslední oddíl byl koncipován do formy výrokových otázek. Respondenti byli dotazováni nakolik souhlasí s daným výrokem. 37. Nakolik souhlasíte s následujícím výrokem ohledně půjčování v knihovně? Najít a objednat to, co potřebuji, je hodně složité.

49 1.8. Výroky ohledně půjčování v knihovně Poslední oddíl byl koncipován do formy výrokových otázek. Respondenti byli dotazováni nakolik souhlasí s daným výrokem. 38. Nakolik souhlasíte s následujícím výrokem ohledně půjčování v knihovně? Nevím, kde co v knihovně najdu.

50 1.8. Výroky ohledně půjčování v knihovně Poslední oddíl byl koncipován do formy výrokových otázek. Respondenti byli dotazováni nakolik souhlasí s daným výrokem. 39. Nakolik souhlasíte s následujícím výrokem ohledně půjčování v knihovně? Když něco nemůžu najít, není v knihovně nablízku nikdo, kdo by mi pomohl.

51 1.8. Výroky ohledně půjčování v knihovně Poslední oddíl byl koncipován do formy výrokových otázek. Respondenti byli dotazováni nakolik souhlasí s daným výrokem. 40. Nakolik souhlasíte s následujícím výrokem ohledně půjčování v knihovně? Vyhledávání v katalogu knížek v počítačích v knihovně je jednoduché a uživatelsky příjemné.

52 1.8. Výroky ohledně půjčování v knihovně Poslední oddíl byl koncipován do formy výrokových otázek. Respondenti byli dotazováni nakolik souhlasí s daným výrokem. 41. Nakolik souhlasíte s následujícím výrokem ohledně půjčování v knihovně? Vadí mi nedostatek osobního prostoru, příliš mnoho lidí.

53 1.8. Výroky ohledně půjčování v knihovně Poslední oddíl byl koncipován do formy výrokových otázek. Respondenti byli dotazováni nakolik souhlasí s daným výrokem. 42. Nakolik souhlasíte s následujícím výrokem ohledně půjčování v knihovně? Jak jste celkově spokojen/a se službami poskytovanými Knihovnou města Ostravy?

Výsledky průzkumu mezi čtenáři Knihovny města Ostravy. říjen listopad 2017

Výsledky průzkumu mezi čtenáři Knihovny města Ostravy. říjen listopad 2017 Výsledky průzkumu mezi čtenáři Knihovny města Ostravy říjen listopad 2017 Průzkum mezi čtenáři Knihovny města Ostravy 2017 průzkum probíhal formou dotazníkového šetření ve dnech od 2. 10. do 30. 11. 2017

Více

Jak hodnotíte služby Městské knihovny v Dačicích? Červen ) Jak často navštěvujete prostory knihovny? občas 50 do knihovny nechodím 12

Jak hodnotíte služby Městské knihovny v Dačicích? Červen ) Jak často navštěvujete prostory knihovny? občas 50 do knihovny nechodím 12 Jak hodnotíte služby Městské knihovny v Dačicích? Červen 00 VÝSLEDKY DOTAZNÍKU Počet respondentů 0 Jak často navštěvujete knihovnu (0 respondentů) 7 0 denně týdně měsíčně občas do knihovny nechodím ) Jak

Více

Průzkum spokojenosti uživatelů MěK Orlová

Průzkum spokojenosti uživatelů MěK Orlová 01. 04. 2015 06:55:13 Základní údaje Název výzkumu Průzkum spokojenosti uživatelů MěK Orlová Autor Knihovna Orlová Jazyk dotazníku Čeština Veřejná adresa dotazníku http://www.survio.com/survey/d/g9n9u9g8v6t3p7v2b

Více

Benchmarking a zjišťování spokojenosti uživatelů knihoven. 25.6. 2009 Seč Vít Richter Národní knihovna ČR vit.richter@nkp.cz

Benchmarking a zjišťování spokojenosti uživatelů knihoven. 25.6. 2009 Seč Vít Richter Národní knihovna ČR vit.richter@nkp.cz Benchmarking a zjišťování spokojenosti uživatelů knihoven 25.6. 2009 Seč Vít Richter Národní knihovna ČR vit.richter@nkp.cz 1 Hlavní témata Projekt Benchmarking knihoven v roce 2009 Měření spokojenosti

Více

Průzkum spokojenosti uživatelů do 15 let

Průzkum spokojenosti uživatelů do 15 let KNIHOVNA EDAURDA PETIŠKY Průzkum spokojenosti uživatelů do 15 let Vyhodnocení 26.5.2016 Vyhodnocení průzkumu spokojenosti uživatelů do 15 let Obsah A. Základní údaje... 2 B. Statistika respondentů... 2

Více

Jak hodnotíte služby univerziní knihovny ZČU?

Jak hodnotíte služby univerziní knihovny ZČU? Jak hodnotíte služby univerziní knihovny ZČU? Výzkum spuštěn: 30.4.2008 16:01:47 Celkem responsí: 1931 01 Jsem (je na Vaší úvaze, do které skupiny se zařadíte): student/ka ZČU 693 akademický pracovník/pracovnice

Více

Jak hodnotíte služby univerziní knihovny ZČU?

Jak hodnotíte služby univerziní knihovny ZČU? Jak hodnotíte služby univerziní knihovny ZČU? Výzkum spuštěn: 30.4.2008 16:01:47 Celkem responsí: 1931 01 Jsem (je na Vaší úvaze, do které skupiny se zařadíte): student/ka ZČU 481 akademický pracovník/pracovnice

Více

ČTEME? Obyvatelé České republiky a jejich vztah ke knize. Jiří Trávníček

ČTEME? Obyvatelé České republiky a jejich vztah ke knize. Jiří Trávníček ČTEME? Obyvatelé České republiky a jejich vztah ke knize Jiří Trávníček Čteme? 1. reprezentativní šetření zaměřené na čtení v ČR (předchozí výzkumy problematické z pohledu výzkumného vzorku apod.) podpora

Více

Jak hodnotíte služby univerziní knihovny ZČU?

Jak hodnotíte služby univerziní knihovny ZČU? Jak hodnotíte služby univerziní knihovny ZČU? Výzkum spuštěn: 30.4.2008 16:01:47 Celkem responsí: 1931 01 Jsem (je na Vaší úvaze, do které skupiny se zařadíte): student/ka ZČU 392 akademický pracovník/pracovnice

Více

Zpráva o výsledcích průzkumu

Zpráva o výsledcích průzkumu Zpráva o výsledcích průzkumu prosinec 2006 leden 2007 Jak hodnotíte služby Národní knihovny ČR? 1 Obsah 1. Úvod...3 2. Poslání Národní knihovny...5 3. VÝSLEDKY PRŮZKUMU...6 3.1. Základní údaje o respondentech...6

Více

Městská knihovna Lipník nad Bečvou

Městská knihovna Lipník nad Bečvou Městská knihovna Lipník nad Bečvou příspěvková organizace nám. T. G. Masaryka 11, 751 31 Lipník nad Bečvou Výsledky průzkumu spokojenosti se službami knihovny 1. února 31. března 2011 V roce 2011 Městská

Více

BENCHMARKING A ZJIŠŤOVÁNÍ SPOKOJENOSTI UŽIVATELŮ KNIHOVEN

BENCHMARKING A ZJIŠŤOVÁNÍ SPOKOJENOSTI UŽIVATELŮ KNIHOVEN BENCHMARKING A ZJIŠŤOVÁNÍ SPOKOJENOSTI UŽIVATELŮ KNIHOVEN Vít Richter, Národní knihovna ČR V roce 2009 spolupracovalo s projektem Benchmarking knihoven 1 106 obecních, městských i krajských knihoven. Hlavním

Více

prostřednictvím online konta na http://aleph.svkpl.cz

prostřednictvím online konta na http://aleph.svkpl.cz VÝPŮJČKA NOVIN PREZENČNÍ DO STUDOVEN prostřednictvím online konta na http://aleph.svkpl.cz Tímto způsobem ů nelze objednat noviny a časopisy y(j (jednotlivá čísla) ) za poslední dva běžné roky tyto dokumenty

Více

Vyhodnocení dotazníkového šetření 2016

Vyhodnocení dotazníkového šetření 2016 Statutární město Ostrava Úřad městského obvodu Slezská Ostrava Odbor sociálních věcí Vyhodnocení dotazníkového šetření 216 V roce 216 bylo provedeno oddělením sociálních služeb, odboru sociálních věcí

Více

D ENÍK KNIHOV NY NA ROK 2015 *) NA ROK 2016 *) Knihovna (pobočka) Kraj. Místo

D ENÍK KNIHOV NY NA ROK 2015 *) NA ROK 2016 *) Knihovna (pobočka) Kraj. Místo Knihovna (pobočka) Kraj Místo D ENÍK KNIHOV NY NA ROK 2015 *) NA ROK 2016 *) *) Základní knihovny s neprofesionálními pracovníky mohou DENÍK používat průběžně bez ohledu na jednotlivé měsíce a roky. I.

Více

a evidujeme Marie Šedá MSVK Ostrava

a evidujeme Marie Šedá MSVK Ostrava JAK VZDĚLÁVÁME (SE) V MSK a evidujeme Marie Šedá MSVK Ostrava Knihovny, zaměstnanci a standardy typ Knihovny pobočky celkem zaměstnanci Krajská knihovna 1 0 1 68 Pověřené knihovny 15 76 91 361,6 Profesionální

Více

KNIHOVNICKÉ A INFORMAČNÍ SLUŽBY

KNIHOVNICKÉ A INFORMAČNÍ SLUŽBY KNIHOVNICKÉ A INFORMAČNÍ SLUŽBY KRAJSKÁ KNIHOVNA FRANTIŠKA BARTOŠE VE ZLÍNĚ příspěvková organizace Vavrečkova 7040, 760 01 Zlín +420 573 032 400 kfbz.cz facebook.com/zlinknihovna katalog.kfbz.cz kramerius.kfbz.cz

Více

Dotazník Průzkumu spokojenosti uživatelů se službami Obecní knihovny Těšany

Dotazník Průzkumu spokojenosti uživatelů se službami Obecní knihovny Těšany Obecní knihovna Těšany Dotazník Průzkumu spokojenosti uživatelů se službami Obecní knihovny Těšany Vážení přátelé, obracíme se k Vám s žádostí o vyplnění následujícího dotazníku. si vážíme Vašeho názoru,

Více

RESPONDENTI DLE EKONOMICKÉ AKTIVITY

RESPONDENTI DLE EKONOMICKÉ AKTIVITY Vyhodnocení dotazníkového šetření Dotazníkové šetření proběhlo v roce 2014. Respondenti měli možnost vyplnit buď tištěnou, nebo elektronickou verzi dotazníku. Tištěná verze dotazníku byla distribuována

Více

PRŮZKUM SPOKOJENOSTI OBYVATEL S MĚSTSKÝM ÚŘADEM TRUTNOV

PRŮZKUM SPOKOJENOSTI OBYVATEL S MĚSTSKÝM ÚŘADEM TRUTNOV str 1 PRŮZKUM SPOKOJENOSTI OBYVATEL S MĚSTSKÝM ÚŘADEM TRUTNOV dotazníkové šetření Projekt: Zvýšení kvality řízení v úřadech územní veřejné správy Reg. číslo projektu: CZ.1.04/4.1.01/53.00047 Aktivita projektu:

Více

KNIHOVNA UNIVERZITY PALACKÉHO V OLOMOUCI. Ředitelka: Mgr. Helena Sedláčková

KNIHOVNA UNIVERZITY PALACKÉHO V OLOMOUCI. Ředitelka: Mgr. Helena Sedláčková KNIHOVNA UNIVERZITY PALACKÉHO V OLOMOUCI Ředitelka: Mgr. Helena Sedláčková Mapa knihovny a poboček Web www.knihovna.upol.cz Facebook - www.facebook.com/knihovnaup Instagram - @knihovnaupol Vstup do každé

Více

Výsledky dotazníkového průzkumu neprofesionálních knihoven okresu Uh. Hradiště. Seminář neprofesionálních knihoven a 17.8.

Výsledky dotazníkového průzkumu neprofesionálních knihoven okresu Uh. Hradiště. Seminář neprofesionálních knihoven a 17.8. Výsledky dotazníkového průzkumu neprofesionálních knihoven okresu Uh. Hradiště Seminář neprofesionálních knihoven 16. 8. a 17.8. 2016 Spokojenost se službami knihovny Zjišťování spokojenosti uživatelů

Více

Dotazníkové šetření spokojenosti občanů se službami Krajského úřadu Jihomoravského kraje za rok 2015

Dotazníkové šetření spokojenosti občanů se službami Krajského úřadu Jihomoravského kraje za rok 2015 Dotazníkové šetření spokojenosti občanů se službami Krajského úřadu Jihomoravského kraje za rok 05 Počet vyplněných dotazníků (007 05) 300 50 60 53 00 50 39 45 3 00 50 00 00 00 6 4 63 30 68 00 0 007 008

Více

Anketa Univerzitní knihovny Knihovna zdravotnických studií

Anketa Univerzitní knihovny Knihovna zdravotnických studií Anketa Univerzitní knihovny Knihovna zdravotnických studií Výsledky 1. Jsem (je na Vaší úvaze, do které skupiny se zařadíte): student/ka ZČU 57 83,8 % akademický pracovník/pracovnice ZČU 7 10,3 % neakademický

Více

KRAJSKÁ KNIHOVNA FRANTIŠKA BARTOŠE VE ZLÍNĚ

KRAJSKÁ KNIHOVNA FRANTIŠKA BARTOŠE VE ZLÍNĚ KNIHOVNICKÉ A INFORMAČNÍ SLUŽBY KRAJSKÁ KNIHOVNA FRANTIŠKA BARTOŠE VE ZLÍNĚ Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně, příspěvková organizace Vavrečkova 7040, 760 01 Zlín +420 573 032 400 info@kfbz.cz

Více

KRAJSKÁ KNIHOVNA FRANTIŠKA BARTOŠE VE ZLÍNĚ

KRAJSKÁ KNIHOVNA FRANTIŠKA BARTOŠE VE ZLÍNĚ KNIHOVNICKÉ A INFORMAČNÍ SLUŽBY KRAJSKÁ KNIHOVNA FRANTIŠKA BARTOŠE VE ZLÍNĚ Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně, příspěvková organizace Vavrečkova 7040, 760 01 Zlín +420 573 032 400 info@kfbz.cz

Více

Výroční zpráva 2011 Trutnov, leden 2012

Výroční zpráva 2011 Trutnov, leden 2012 Výroční zpráva 2011 Trutnov, leden 2012 OBSAH 1) Služby... - 3-2) Služby v regionu a metodická činnost... - 6-3) Kulturně vzdělávací akce... - 8-4) Knihovní fondy...- 12-5) Hospodaření knihovny...- 13-6)

Více

Průzkumy spokojenosti uživatelů v českých knihovnách. Mgr. Pavlína Kolínová Ústav informačních studií a knihovnictví FF UK

Průzkumy spokojenosti uživatelů v českých knihovnách. Mgr. Pavlína Kolínová Ústav informačních studií a knihovnictví FF UK Průzkumy spokojenosti uživatelů v českých knihovnách Mgr. Pavlína Kolínová Ústav informačních studií a knihovnictví FF UK D D Priorita 6 Koncepce rozvoje knihoven na léta 2017-2020 Systém hodnocení a marketing

Více

Pedagogická knihovna ZČU

Pedagogická knihovna ZČU Pedagogická knihovna ZČU www.knihovna.zcu zcu.cz cz Úvodní shromáždění studentů 1. ročníku 16. a 17. září 2013 Vaše univerzita Vaše knihovna Váš svět Univerzitní knihovna ZČU Knihovna Bory - Univerzitní

Více

200, Kč (lze i 100, Kč na 6 měsíců) 20, Kč

200, Kč (lze i 100, Kč na 6 měsíců) 20, Kč PRŮVODCE knihovnou Horova Churchillova Bělehradská Stroupežnického Bratislavská Na Vyhlídce E. Krásnohorské Severočeská vědecká knihovna v Ústí nad Labem, příspěvková organizace e-mail: knihovna@svkul.cz

Více

Čtenáři a čtení v ČR. Vztah ke čtení. (populace ve věku 15+) V české populaci aktuálně najdeme: Různé typy čtenářů v průběhu let

Čtenáři a čtení v ČR. Vztah ke čtení. (populace ve věku 15+) V české populaci aktuálně najdeme: Různé typy čtenářů v průběhu let Čtenáři a čtení v ČR (populace ve věku 15+) Vztah ke čtení V české populaci aktuálně najdeme: 78 % 44 % 28 % 18 % 14 % 1 % čtenářů (ti, kteří za poslední rok přečetli nějakou knihu) koupí alespoň 1 knihu

Více

CO NÁS ČEKÁ. Výjezdní zasedání knihoven, Hradec nad Moravicí 15.5.2013

CO NÁS ČEKÁ. Výjezdní zasedání knihoven, Hradec nad Moravicí 15.5.2013 CO NÁS ČEKÁ A NEMINE Výjezdní zasedání knihoven, Hradec nad Moravicí 15.5.2013 NOVINKY LET 2012-2013 Koncepce rozvoje knihoven Celostátní koncepce Krajské koncepce Hodnocení podle Standardu VKIS Změny

Více

Hledám knihu, časopis

Hledám knihu, časopis Hledám knihu, časopis návod na vyhledávání v online katalogu aleph.mzk.cz Elektronický katalog Vyhledávání Elektronický katalog MZK najdete na adrese aleph.mzk.cz. Objeví se přihlašovací okno. Pokud se

Více

Plníme Standard VKIS? Srovnání let 2005 a 2012

Plníme Standard VKIS? Srovnání let 2005 a 2012 Plníme Standard VKIS? Srovnání let 2005 a 2012 Mgr. Vladana Pillerová, PhDr. Vít Richter Národní knihovna ČR Celostátní seminář Regionální funkce knihoven 2013 22.10.2013 Pardubice od roku 2005 Cíl standardu

Více

Knihovní řád Městské knihovny Lysá nad Labem

Knihovní řád Městské knihovny Lysá nad Labem Knihovní řád Městské knihovny Lysá nad Labem I. Základní ustanovení Čl.1 Knihovní řád je vydán na základě Zřizovací listiny Městské knihovny Lysá nad Labem vydané 16.2. 2006. Upravuje podmínky poskytování

Více

Projekt: Zlepšení kvality procesního řízení a strategického managementu města Černošice Registrační číslo: CZ.1.04/4.1.01/

Projekt: Zlepšení kvality procesního řízení a strategického managementu města Černošice Registrační číslo: CZ.1.04/4.1.01/ VYHODNOCENÍ A ANALÝZA SPOKOJENOSTI KLIENTŮ S PRACÍ MĚSTSKÉHO ÚŘADU ČERNOŠICE 2012 Projekt: Zlepšení kvality procesního řízení a strategického managementu města Černošice Registrační číslo: CZ.1.04/4.1.01/53.00083

Více

David Horváth Ústav informačních studií FF UK Ústav vědeckých informací 1. LF UK a VFN

David Horváth Ústav informačních studií FF UK Ústav vědeckých informací 1. LF UK a VFN David Horváth Ústav informačních studií FF UK Ústav vědeckých informací 1. LF UK a VFN Základní informace o průzkumu Doba konání průzkumu: 30. září 15. listopadu 2013 Místo konání průzkumu: Ústav vědeckých

Více

Vyhodnocení dotazníkového šetření

Vyhodnocení dotazníkového šetření Statutární město Ostrava městský obvod Slezská Ostrava Odbor sociálních věcí Vyhodnocení dotazníkového šetření Na oddělení sociálních služeb odboru sociálních věcí Úřadu městského obvodu Slezská Ostrava

Více

Severočeská vědecká knihovna poštovní přihrádka 134 401 34 ÚSTÍ NAD LABEM e-mail: knihovna@svkul.cz web: www.svkul.cz katalog: katalog.svkul.

Severočeská vědecká knihovna poštovní přihrádka 134 401 34 ÚSTÍ NAD LABEM e-mail: knihovna@svkul.cz web: www.svkul.cz katalog: katalog.svkul. PRŮVODCE knihovnou Horova Churchillova Bělehradská Stroupežnického Bratislavská Na Vyhlídce E. Krásnohorské Dům kultury Severočeská vědecká knihovna poštovní přihrádka 134 401 34 ÚSTÍ NAD LABEM e-mail:

Více

Vyhodnocení dotazníkového šetření

Vyhodnocení dotazníkového šetření Statutární město Ostrava městský obvod Slezská Ostrava Odbor sociálních věcí Vyhodnocení dotazníkového šetření V měsíci lednu 216 bylo provedeno oddělením sociálních služeb, odborem sociálních věcí Úřadu

Více

Koncepce rozvoje knihoven ČR na léta 2011 2015. Vít Richter Národní knihovna ČR vit.richter@nkp.cz

Koncepce rozvoje knihoven ČR na léta 2011 2015. Vít Richter Národní knihovna ČR vit.richter@nkp.cz Koncepce rozvoje knihoven ČR na léta 2011 2015 Vít Richter Národní ČR vit.richter@nkp.cz EU = 63 000 veřejných knihoven, ČR = 5 401 EU = 1,3VK/10 000 obyv. ČR = 5,1VK/10 000 obyv. Knihovny jsou financovány

Více

Průzkumy spokojenosti uživatelů v českých knihovnách

Průzkumy spokojenosti uživatelů v českých knihovnách Průzkumy spokojenosti uživatelů v českých knihovnách Mgr. Pavlína Kolínová Ústav informačních studií a knihovnictví FF UK V. workshop pro pracovníky metodických oddělení veřejných knihoven, Liberec, 18.

Více

Školní informační centrum (ŠIC)

Školní informační centrum (ŠIC) Školní informační centrum (ŠIC) Před rokem to všechno začalo Bc. Romana Cichá ŠKOLA 21. STOLETÍ - ŠKOLA INFORMACÍ INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM

Více

Průzkum potřeb zákazníků pro sektor CESTOVNÍCH KANCELÁŘÍ A AGENTUR

Průzkum potřeb zákazníků pro sektor CESTOVNÍCH KANCELÁŘÍ A AGENTUR VEŘEJNÁ ZAKÁZKA Průzkumy potřeb zákazníků pro sektory hotelnictví, gastronomie, cateringu, wellness, průvodců, cestovních kanceláří a agentur ZÁVĚREČNÁ SOUHRNNÁ ZPRÁVA Průzkum potřeb zákazníků pro sektor

Více

Vážení čtenáři a návštěvníci karvinské knihovny, v období od do jste měli možnost vyplnit dotazník spokojenosti a vyjádřit

Vážení čtenáři a návštěvníci karvinské knihovny, v období od do jste měli možnost vyplnit dotazník spokojenosti a vyjádřit Vážení čtenáři a návštěvníci karvinské knihovny, v období od 1. 11. 2018 do 31. 12. 2018 jste měli možnost vyplnit dotazník spokojenosti a vyjádřit se tak ke službám poskytovaným Regionální knihovnou Karviná,

Více

Jak si stojíme se statistikami? Seminář neprofesionálních knihoven a

Jak si stojíme se statistikami? Seminář neprofesionálních knihoven a Jak si stojíme se statistikami? Seminář neprofesionálních knihoven 16. 8. a 17.8. 2016 Regionální služby Zajišťují: KBBB a 4 profesionální knihovny: Uherský Brod Bojkovice Starý Hrozenkov Ostrožská Nová

Více

Průzkum spokojenosti uživatelů v Knihovně univerzitního kampusu

Průzkum spokojenosti uživatelů v Knihovně univerzitního kampusu Průzkum spokojenosti uživatelů v Knihovně univerzitního kampusu V období od 27. 11. 2010 do 16. 1. 2011 probíhal v Knihovně univerzitního kampusu výzkum spokojenosti uživatelů se službami knihovny. Hlavní

Více

Vyhodnocení dotazníkového šetření

Vyhodnocení dotazníkového šetření Statutární město Ostrava městský obvod Slezská Ostrava Odbor sociálních věcí Vyhodnocení dotazníkového šetření Na oddělení sociálních služeb odboru sociálních věcí Úřadu městského obvodu Slezská Ostrava

Více

1.1.1 Knihovny. Sekce - obecné dotazy. Otevírací doba. Otevírací doba

1.1.1 Knihovny. Sekce - obecné dotazy. Otevírací doba. Otevírací doba 1.1.1 Knihovny Výsledky dotazníkového šetření knihoven v SO ORP Kralupy nad Vltavou. Data byla vyhodnocena tabelárně a zpracována do grafů. Sekce - obecné dotazy Tabulka 43 - Otevírací doba Otevírací doba

Více

Koncepce rozvoje knihoven ČR na léta Ostrava Národní knihovna ČR

Koncepce rozvoje knihoven ČR na léta Ostrava Národní knihovna ČR Koncepce rozvoje knihoven ČR na léta 2011 2015 Ostrava 14.3.2013 Národní ČR vit.richter@nkp.cz Dostupnost internetu kdykoliv a kdekoliv Prodej a využívání eknih Autorský zákon Masová digitalizace knihovních

Více

Příloha č. 1 SWOT analýza ehealth v ČR

Příloha č. 1 SWOT analýza ehealth v ČR Příloha č. 1 SWOT analýza ehealth v ČR Příloha č. 2 Systém vzdělávání nelékařských zdravotnických pracovníků Příloha č. 3 Dotazník DOTAZNÍK Vážení zdravotničtí pracovníci, chtěla bych Vás požádat o zodpovězení

Více

Výsledky průzkumu spokojenosti blízkých osob uživatelů s poskytovanou péčí CSOP Praha 15 r. 2015

Výsledky průzkumu spokojenosti blízkých osob uživatelů s poskytovanou péčí CSOP Praha 15 r. 2015 Výsledky průzkumu spokojenosti blízkých osob uživatelů s poskytovanou péčí CSOP Praha 15 r. 2015 V rámci průzkumu spokojenosti blízkých osob u klientů CSOP Praha 15 bylo celkově v září 2015 distribuováno

Více

Vyhodnocení dotazníkového šetření

Vyhodnocení dotazníkového šetření Vyhodnocení dotazníkového šetření V měsíci březnu roku 2012 bylo provedeno oddělením sociálních služeb, odboru sociálních věcí Úřadu městského obvodu Slezská Ostrava dotazníkové šetření zjišťující spokojenost

Více

prostřednictvím online konta na http://aleph.svkpl.cz

prostřednictvím online konta na http://aleph.svkpl.cz VÝPŮJČKA KNIHY PREZENČNÍ DO STUDOVEN prostřednictvím online konta na http://aleph.svkpl.cz Online katalog na http://aleph.svkpl.cz obsahuje záznamy dokumentů vydaných po roce 1990 Starší dokumenty jsou

Více

V případě dotazů či problémů se neváhejte obrátit na Knihovnický institut:

V případě dotazů či problémů se neváhejte obrátit na Knihovnický institut: Úvodní vítací text V České republice funguje velké množství veřejných knihoven. Říká se, že máme nejhustší síť knihoven na světě. Knihovnu najdete snad v každé vesnici, městě či čtvrti. Veřejné knihovny

Více

Vyhodnocení dotazníkového šetření

Vyhodnocení dotazníkového šetření Statutární město Ostrava městský obvod Slezská Ostrava Odbor sociálních věcí Vyhodnocení dotazníkového šetření V měsících únor a březen letošního roku 2013 bylo provedeno oddělením sociálních služeb, odborem

Více

Čeští čtenáři, uživatelé, knihovníci a knihovny ve světle výzkumů. INFOS 2015 Vít Richter Národní knihovna ČR vit.richter@nkp.cz

Čeští čtenáři, uživatelé, knihovníci a knihovny ve světle výzkumů. INFOS 2015 Vít Richter Národní knihovna ČR vit.richter@nkp.cz Čeští čtenáři, uživatelé, knihovníci a knihovny ve světle výzkumů INFOS 2015 Vít Richter Národní knihovna ČR vit.richter@nkp.cz 2 Zdroje dat 3 Budou lidé číst? Kolik minut denně věnujete mediálním aktivitám?

Více

Vyhodnocení dotazníkového šetření pro uživatele služby sociální rehabilitace ke kvalitě poskytované služby za rok 2017

Vyhodnocení dotazníkového šetření pro uživatele služby sociální rehabilitace ke kvalitě poskytované služby za rok 2017 Vyhodnocení dotazníkového šetření pro uživatele služby sociální rehabilitace ke kvalitě poskytované služby za rok 2017 Dotazníkové šetření ke kvalitě poskytované ambulantní a terénní služby sociální rehabilitace

Více

Výsledky Průzkumu spokojenosti se službami Knihovny města Plzně, p. o.

Výsledky Průzkumu spokojenosti se službami Knihovny města Plzně, p. o. Výsledky Průzkumu spokojenosti se službami Knihovny města Plzně, p. o. Průzkum spokojenosti uživatelů se službami, fondy a dispozicemi Knihovny města Plzně, příspěvkové organizace, probíhal po dobu 47

Více

Průzkum spokojenosti uživatelů knihovny

Průzkum spokojenosti uživatelů knihovny 06. 01. 2017 14:11:38 Základní údaje Název výzkumu Průzkum spokojenosti uživatelů knihovny Autor Zoja Kučerová Jazyk dotazníku Čeština Veřejná adresa dotazníku http://www.survio.com/survey/d/s9k8a5q7k1p1r6d7i

Více

Stručný návod pro práci s knihovním katalogem OPAC

Stručný návod pro práci s knihovním katalogem OPAC Stručný návod pro práci s knihovním katalogem OPAC http://aleph.lib.vutbr.cz CO VŠECHNO SE ZDE MŮŽETE DOZVĚDĚT? Co je to Online Public Access Catalogue (OPAC). Jak se přihlásíte. Jak vyhledáte knihu. Jak

Více

Sběr statistických dat v akademických knihovnách

Sběr statistických dat v akademických knihovnách Sběr statistických dat v akademických knihovnách vyhodnocení výzkumu Martin Krčál Statistiky jak je známe, statistiky jak je neznáme Brno, VUT, 11. prosince 2014 Příprava a sběr dat dotazník cílem zjistit

Více

Vyhodnocení dotazníkového šetření

Vyhodnocení dotazníkového šetření Statutární město Ostrava městský obvod Slezská Ostrava Odbor sociálních věcí Vyhodnocení dotazníkového šetření V měsících lednu a únoru letošního roku 2015 bylo provedeno oddělením sociálních služeb, odborem

Více

Vyhodnocení dotazníkového šetření

Vyhodnocení dotazníkového šetření Statutární město Ostrava městský obvod Slezská Ostrava Odbor sociálních věcí Vyhodnocení dotazníkového šetření Na oddělení sociálních služeb odboru sociálních věcí Úřadu městského obvodu Slezská Ostrava

Více

Vyhodnocení dotazníku a závěry:

Vyhodnocení dotazníku a závěry: DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ: KARIÉRNÍ PORADENSTVÍ NA GYMNÁZIU A SOŠ RÁJEC-JESTŘEBÍ. V průběhu ledna 2010 proto proběhlo dotazníkové šetření za účelem zmapování vnímání kariérního poradenství studenty maturitních

Více

VÝZKUM SPOKOJENOSTI UŽIVATELŮ MORAVSKÉ ZEMSKÉ KNIHOVNY

VÝZKUM SPOKOJENOSTI UŽIVATELŮ MORAVSKÉ ZEMSKÉ KNIHOVNY ProInflow : Časopis pro informační vědy 1/2011 Irena Prázová VÝZKUM SPOKOJENOSTI UŽIVATELŮ MORAVSKÉ ZEMSKÉ KNIHOVNY Abstrakt: Článek seznamuje s výsledky uživatelského výzkumu v MZK, který se uskutečnil

Více

Příloha PS2 Průzkum veřejnosti v oblasti dopravy a městské mobility ve městě Přerov

Příloha PS2 Průzkum veřejnosti v oblasti dopravy a městské mobility ve městě Přerov Příloha PS2 Průzkum veřejnosti v oblasti dopravy a městské mobility ve městě Přerov Projekt Zvýšení informovanosti o ekologicky šetrné dopravě a přípravě plánu mobility města Přerov včetně zapojení veřejnosti

Více

Vyhodnocení dotazníkového šetření v ZŠ

Vyhodnocení dotazníkového šetření v ZŠ Vyhodnocení dotazníkového šetření v ZŠ Území MAP Dotazníkové šetření mezi rodiči probíhalo v základních školách v období 14. 24. 2. 2017. V území MAP je celkem 14 základních škol zapojených do MAP, z toho

Více

Informační vzdělávání PdF

Informační vzdělávání PdF Informační vzdělávání PdF Knihovní katalogy Studijní text k lekci 23. 11. 2012 Knihovna Pedagogické fakulty MU a Centrum informačního vzdělávání FF MU Brno, listopad 2012 1 ELEKTRONICKÉ KNIHOVNÍ KATALOGY

Více

Využití ICT ve volném čase dětí a mládeže. Ludmila Brestičová

Využití ICT ve volném čase dětí a mládeže. Ludmila Brestičová Využití ICT ve volném čase dětí a mládeže Ludmila Brestičová Úvod Průběh vzdělávání dva základní způsoby: ve vyučování, ve volnočasových aktivitách. Čas věnovaný vzdělání u žáků (u dospělých práci) a volný

Více

Knihovnu Jiřího Mahena Moravskou zemskou knihovnu

Knihovnu Jiřího Mahena Moravskou zemskou knihovnu Knihovnu Jiřího Mahena Moravskou zemskou knihovnu největší veřejná městská knihovna na Moravě, druhá největší v ČR Zřizuje ji od roku 1921 Statutární město Brno Knihovní fond dosahuje 800 tisíc knihovních

Více

Vyhodnocení dotazníkového šetření

Vyhodnocení dotazníkového šetření Statutární město Ostrava městský obvod Slezská Ostrava Odbor sociálních věcí Vyhodnocení dotazníkového šetření Na oddělení sociálních služeb odboru sociálních věcí Úřadu městského obvodu Slezská Ostrava

Více

Vyhodnocení dotazníkového šetření

Vyhodnocení dotazníkového šetření Vyhodnocení dotazníkového šetření V měsíci únoru roku 2013 bylo provedeno oddělením sociálních služeb, odboru sociálních věcí Úřadu městského obvodu Slezská Ostrava dotazníkové šetření zjišťující spokojenost

Více

zpracování Strategického plánu rozvoje města Šternberka

zpracování Strategického plánu rozvoje města Šternberka Dotazníkové šetření pro potřeby zpracování Strategického plánu rozvoje města Šternberka Vážení spoluobčané, dovolujeme si Vás oslovit a požádat o vyplnění dotazníku, který hodnotí názor občanů na kvalitu

Více

Vyhodnocení dotazníkového šetření

Vyhodnocení dotazníkového šetření Vyhodnocení dotazníkového šetření V měsíci dubnu roku 2014 bylo provedeno oddělením sociálních služeb, odboru sociálních věcí Úřadu městského obvodu Slezská Ostrava dotazníkové šetření zjišťující spokojenost

Více

Referenční služby NTK

Referenční služby NTK Referenční služby NTK Mgr. Alena Pavelová, alena.pavelova@techlib.cz vedoucí oddělení speciálních služeb NTK Moderní referenční služby 1 Referenční středisko STK Moderní referenční služby 2 Referenční

Více

SLUŽBY UNIVERZITNÍ KNIHOVNY. Univerzitní knihovna Ostravské univerzity 2015/2016

SLUŽBY UNIVERZITNÍ KNIHOVNY. Univerzitní knihovna Ostravské univerzity 2015/2016 SLUŽBY UNIVERZITNÍ KNIHOVNY Univerzitní knihovna Ostravské univerzity 2015/2016 Obsah Umístění provozů knihovny Otevírací doba Práva a povinnosti uživatelů, registrace Výpůjčky Sankce E-zdroje Přehled

Více

Vyhodnocení dotazníkového šetření

Vyhodnocení dotazníkového šetření Statutární město Ostrava městský obvod Slezská Ostrava Odbor sociálních věcí Vyhodnocení dotazníkového šetření V měsících únor a březen letošního roku 14 bylo provedeno oddělením sociálních služeb, odborem

Více

KDE A JAK HLEDAT KONKRÉTNÍ DOKUMENT

KDE A JAK HLEDAT KONKRÉTNÍ DOKUMENT KDE A JAK HLEDAT KONKRÉTNÍ DOKUMENT KDE HLEDAT KNIHU Informace o knihách, které je možné najít a půjčit si v knihovnách, můžete hledat v katalozích knihoven, v souborných katalozích, v České národní bibliografii

Více

Martin Oklamčák Magistrát města Jablonec nad Nisou

Martin Oklamčák Magistrát města Jablonec nad Nisou Martin Oklamčák Magistrát města Jablonec nad Nisou Žiju tu rád Akce pro veřejnost Žiju tu rád aneb Téma 2013 pro Jablonec nad Nisou proběhla v rámci spolupráce statutárního města Jablonec nad Nisou a neziskové

Více

Výroční zpráva Místní knihovna v Železnici. Obsah :

Výroční zpráva Místní knihovna v Železnici. Obsah : Místní knihovna v Železnici Výroční zpráva 2015 Obsah : I. Základní údaje II. Provoz knihovny a její poslání III. Základní ukazatele knihovny IV. Činnost knihovny V. Zpráva hospodaření VI. Závěr Zpracovala

Více

Důvodová zpráva: 1. ZHODNOCENÍ KNIHOVNY V OBDOBÍ OD 1. 1. 2011 31. 12. 2011 1. 1. EKONOMICKÁ OBLAST

Důvodová zpráva: 1. ZHODNOCENÍ KNIHOVNY V OBDOBÍ OD 1. 1. 2011 31. 12. 2011 1. 1. EKONOMICKÁ OBLAST Důvodová zpráva: Dle požadavku zastupitelů ze 4. zasedání zastupitelstva ze dne 25. 4. 2012 je zpráva doplněna o statistické výkazy knihovny za roky 2009 a 2010, koncepci rozvoje knihovny v roce 2012 a

Více

prostřednictvím online konta na aleph.svkpl.cz

prostřednictvím online konta na aleph.svkpl.cz prostřednictvím online konta na aleph.svkpl.cz Tímto způsobem se neobjednávají noviny a časopisy (jednotlivá čísla) za poslední dva běžné roky tyto dokumenty jsou dostupné pouze v čítárně časopisů v přízemí

Více

Zkušenosti s e-knihami Flexibooks. Vědecká knihovna Univerzity J. E. Purkyně v Ústí nad Labem Marcela Hladíková

Zkušenosti s e-knihami Flexibooks. Vědecká knihovna Univerzity J. E. Purkyně v Ústí nad Labem Marcela Hladíková Zkušenosti s e-knihami Flexibooks Vědecká knihovna Univerzity J. E. Purkyně v Ústí nad Labem Marcela Hladíková Základní informace o knihovně Vznik v roce 2013 sloučením 5 fakultních knihoven (ocenění Knihovna

Více

1 Dotazníkové šetření

1 Dotazníkové šetření 1 Dotazníkové šetření Úkolem dotazníkového šetření bylo zjistit, jaké jsou potřeby obyvatel města v konkrétních oblastech a jak jsou s těmito oblastmi spokojeni. Otázky byly zaměřeny zejména oblasti kultury,

Více

Projekt: Výzkumné šetření informovanosti o vypnutí zemského analogového televizního vysílání České televize v územní oblasti Zlín (dle TPP)

Projekt: Výzkumné šetření informovanosti o vypnutí zemského analogového televizního vysílání České televize v územní oblasti Zlín (dle TPP) Projekt: Výzkumné šetření informovanosti o vypnutí zemského analogového televizního vysílání České televize v územní oblasti Zlín (dle TPP) První vlna Praha Obsah: 1. Zadání 2. Průběh průzkumu 3. Výsledky

Více

Příloha 1 Dotazník. 1) Jste a. Žena b. Muž. 2) Váš věk je: a. 25 a méně b c d e. 60 a více

Příloha 1 Dotazník. 1) Jste a. Žena b. Muž. 2) Váš věk je: a. 25 a méně b c d e. 60 a více Příloha 1 Dotazník Dobrý den, v rámci své diplomové práce si Vás dovoluji oslovit pro následné vyplnění dotazníku, který se týká výzkumu spokojenosti se službami lyžařských středisek. Dotazník je jednoduchý

Více

Anketa Univerzitní knihovny - Ekonomická knihovna Cheb

Anketa Univerzitní knihovny - Ekonomická knihovna Cheb Anketa Univerzitní knihovny - Ekonomická knihovna Cheb Výsledky. Jsem (je na Vaší úvaze, do které skupiny se zařadíte): student/ka ZČU 44 86,3 % akademický pracovník/pracovnice ZČU 4 7,8 % neakademický

Více

Přílohy. Seznam příloh. Příloha č. 1: Dotazník pro PPI Příloha č. 2: Dotazník pro firmu Globus ČR, k.s.

Přílohy. Seznam příloh. Příloha č. 1: Dotazník pro PPI Příloha č. 2: Dotazník pro firmu Globus ČR, k.s. Přílohy Seznam příloh Příloha č. 1: Dotazník pro PPI Příloha č. 2: Dotazník pro firmu Globus ČR, k.s. Příloha č. 1: Dotazník pro PPI Dobrý den! Do rukou se Vám dostal dotazník, který bude sloužit jako

Více

Průzkum uživatelské spokojenosti s výkonem regionálních funkcí pověřených knihoven ze strany obsluhovaných knihoven.

Průzkum uživatelské spokojenosti s výkonem regionálních funkcí pověřených knihoven ze strany obsluhovaných knihoven. Vyhodnocení dotazníku pro neprofesionální knihovny JMK Průzkum uživatelské spokojenosti s výkonem regionálních funkcí pověřených knihoven ze strany obsluhovaných knihoven. 26. 4. 24. 5. 2010 http://www.vyplnto.cz

Více

Spokojenost rodičů - zpětná vazba

Spokojenost rodičů - zpětná vazba Spokojenost rodičů - zpětná vazba aneb co ukázalo dotazníkové šetření mezi rodiči žáků ZŠ Jihomoravské nám.2 Zuzana Hrdová za Školskou radu, srpen 2016 Úvod a důvody dotazníkového šetření Školská rada

Více

Vyhodnocení dotazníku kvalita poskytované služby

Vyhodnocení dotazníku kvalita poskytované služby Cíl anketního šetření Vyhodnocení dotazníku kvalita poskytované služby Anketní šetření je jedním z nástrojů, jak lze zjistit názory uživatelů pečovatelské služby na poskytovanou službu. Respondenti se

Více

Koncepce rozvoje knihoven ČR na. Vsetín 24.4.2013 Národní knihovna ČR vit.richter@nkp.cz

Koncepce rozvoje knihoven ČR na. Vsetín 24.4.2013 Národní knihovna ČR vit.richter@nkp.cz Koncepce rozvoje knihoven ČR na léta 2011 2015 Vsetín 24.4.2013 Národní knihovna ČR vit.richter@nkp.cz Dostupnost internetu kdykoliv a kdekoliv Prodej a využívání eknih Autorský zákon Masová digitalizace

Více

Vědecká knihovna UJEP. První rok činnosti

Vědecká knihovna UJEP. První rok činnosti Vědecká knihovna UJEP První rok činnosti Historie Vyšší pedagogická škola 1954 Pedagogický institut 1959 Pedagogická fakulta 1964 UJEP 1991 Další fakultní knihovny Snahy o budovu pro univerzitní knihovnu

Více

Projekt: Výzkumné šetření informovanosti o vypnutí zemského analogového televizního vysílání v územní oblasti Jihlava (dle TPP) První vlna

Projekt: Výzkumné šetření informovanosti o vypnutí zemského analogového televizního vysílání v územní oblasti Jihlava (dle TPP) První vlna Projekt: Výzkumné šetření informovanosti o vypnutí zemského analogového televizního vysílání v územní oblasti Jihlava (dle TPP) První vlna Olomouc Obsah: 1. Zadání 2. Průběh průzkumu 3. Výsledky šetření

Více

VÝRO Č NÍ ZPRÁVA 2005

VÝRO Č NÍ ZPRÁVA 2005 VÝROČNÍ ZPRÁVA ÚVOD V dubnu r. byla zpracována Koncepce rozvoje Městské knihovny Písek / 2006 2010 /, která se stala součástí plánu strategického rozvoje kultury města Písku. V obsahu koncepce je stanoven

Více

KNIHOVNÍ A VÝPUJČNÍ ŘÁD

KNIHOVNÍ A VÝPUJČNÍ ŘÁD KNIHOVNÍ A VÝPUJČNÍ ŘÁD Knihovny VÚPSV, v. v. i. 1. Základní ustanovení 1.1. Knihovna Výzkumného ústavu práce a sociálních věcí, v. v. i. (dále VÚPSV) je součástí oddělení knihovnicko-informačních služeb.

Více

Projekt: Výzkumné šetření informovanosti o vypnutí zemského analogového televizního vysílání v územní oblasti Ostrava (dle TPP) Druhá vlna

Projekt: Výzkumné šetření informovanosti o vypnutí zemského analogového televizního vysílání v územní oblasti Ostrava (dle TPP) Druhá vlna Projekt: Výzkumné šetření informovanosti o vypnutí zemského analogového televizního vysílání v územní oblasti Ostrava (dle TPP) Druhá vlna Olomouc 2011 Obsah: 1. Zadání 2. Průběh průzkumu 3. Výsledky šetření

Více

Průzkum spokojenosti a potřeb obyvatel města Trutnov květen 2015 Zpracovatel:

Průzkum spokojenosti a potřeb obyvatel města Trutnov květen 2015 Zpracovatel: Průzkum spokojenosti a potřeb obyvatel města Trutnov květen 2015 Zpracovatel: B-inside s.r.o. Šmeralova 12 170 00 Praha 7 info@b-inside.cz Obsah 1. Úvod... 3 1.1. Cíl průzkumu... 3 1.2. Metodika a sběr

Více

Vyhodnocení dotazníkového šetření

Vyhodnocení dotazníkového šetření Vyhodnocení dotazníkového šetření říjen 2012 V Poradně Charity Ostrava proběhlo během měsíce října 2012 anonymní dotazníkové šetření. Cílem bylo zjistit spokojenost klientů s činností Poradny a získat

Více