SO 01 Projekt kabelové části VN

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "SO 01 Projekt kabelové části VN"

Transkript

1 1. Technická zpráva a) Identifikační údaje stavby: Základní údaje: SO 01 Projekt kabelové části VN Název stavby: Místo stavby: Praha 7 Holešovice, Parkoviště Jankovcova - přeložky Městská část Praha 7, k.ú. Holešovice Číslo stavby SPP: S Číslo JES: Investor: Stavebník: Zodpovědný projektant: Projektant: Charakteristika stavby: PREdistribuce, a.s. Svornosti 3199/19a, PSČ , Praha 5 IČ Ing. Josef Krejčí ELPO kabelové sítě VN a NN, s.r.o. Klostermannova 916, PSČ , Rudná u Prahy IČ Ing. Martin Krupička Klostermannova 916, č. ČKAIT technologická zařízení staveb tel.: Ing. Martin Krupička tel.: Stavba veřejné tech. infrastruktury budovaná ve veřejném zájmu b) Souhrnné řešení stavby: Zdůvodnění stavby: V místě stávajícího kabelu 22 kv a metalického kabelu na pozemcích 373/1 a 373/21 bude vybudováno parkoviště a z toho důvodu je nutné kabely přeložit. Rozsah stavby: Kabelové vedení 22kV, SDK, OPTOtrubka ELPO kabelové sítě VN a NN, s.r.o.

2 Souhrnné nároky a účinky stavby na životní prostředí: Požadavek na ochranné pásmo kabelů je dán zákonem č. 458/2000 Sb, 46, odst. 5 a 6, Zákon o podmínkách podnikání a o výkonu státní správy v energetických odvětvích a o změně některých zákonů (energetický zákon). Ochranné pásmo je vymezené svislými rovinami, ve vodorovné vzdálenosti od kabelového vedení 1m po obou stranách krajního kabelu. Nároky na území a životní prostředí stavba nemá. Provoz elektroenergetických zařízení nezhorší životní prostředí ani nebude mít jiné negativní důsledky na okolí stavby. Výchozí podklady: - TENS č. S , vypracovalo PREdi,a.s., Plánování sítě, Provozní oblastní tech. paní Ing. Hana Komínová, v Praze dne: c) Technické údaje: Základní technická data: Proudová a napěťová soustava: 3 x 22kV AC 50Hz / IT (r) Údaje projektovaných kabelů: kabely VN Typ a průřez: 22-AXEKVCEY-OT 3x1x240mm² Délka - m: 490 m (3x490 m) Zatížitelnost - A: 400 Údaje projektovaných kabelů: Typ a průřez: Délka - m: Údaje projektovaných kabelů: Typ a průřez: Délka - m: kabely SDK TCEKEZY 24P 145 m OPTO trubka 40 Z/B 330 m Popis řešení: KABELY VN, SDK : V k.ú. Holešovice, při ul. Jankovcova, Vrbenského je plánovaná výstavba parkoviště. Jsou zde položeny kabely 22 kv a SDK ve směru TR 9978 RS 4180, K78-19, dle Situační plán stávající stav. Přeložka kabelu 22kV a SDK bude od stávající spojky při ulici Bondyho až po místo vyhnutí kolize s parkovištěm, tj. na pozemku parc. č. 373/1. Dále stejný kabel 22kV bude vyměněn ve stávající trase v rámci obnovy a to až po stávající spojku před TR Nový kabel 22kV bude typu a AXEKVCEY OT 3x1x240 mm2 (2 fáze AXEKVCEY-OT 3x1x240 mm2, 1 fáze AXEKVCEY 3x1x240 mm2). Překládaný kabel SDK bude mít stejný typ jako doposud TCEKEZY P. Problematické místo nastává podél pěší lávky, kde má být v rámci parkoviště vystavěna opěrná zeď. Překládané kabely 22kV, SDK a HDPE OPTO trubka povedou v prostoru mezi lávkou a opěrnou zdí v chráničkách. Navíc budou přiloženy dvě rezervní chráničky průměru 200mm. Všechny chráničky budou obetonovány, viz Situační plán nový stav. Kabely budou obnoveny až za stávající spojky u křižovatky Bondyho/Vrbenského. Zároveň bude provedena obnova kabelu ANKTOYPVs 240 ve směru TS 3525-RS7722 ze stanice 3525 za spojku u křižovatky Bondyho/Vrbenského, stejně tak kabelu ANKTOYPVs ELPO kabelové sítě VN a NN, s.r.o.

3 TS RS 7799 ze stanice 3525 za spojku u křižovatky Bondyho/Vrbenského. Nové kabely budou typu AXEKVCEY OT 3x1x240 mm2. OPTO: Souběžně s výměnou kabelů 22kV se obnoví chráničky pro optický kabel. HDPE chránička mezi TR 9978 a směrem RS 4180 bude o průměru 40mm, zelené barvy s celkem čtyřmi bílými pruhy a popiskem PRE OK. Jeden konec bude zatažen do kabelového prostoru TR 9978, druhý konec bude ukončen záslepkou v zemi. HDPE chránička bude zkalibrována a natlakována. Veškerá výměna kabelů, bude řešena ve stávajících trasách Kabelové křižovatky s vozovkou: Kabelová trasa není v kolizi s vozovkou Kabelový výkop: Bude proveden dle výkresové dokumentace. Kabely budou uloženy v pískovém loži a budou kryty betonovými deskami. Oprava povrchů: Povrchy budou uvedeny do původního stavu, tj. budou provedena oprava živičného povrchu a oprava bosého povrchu. Vše dle podmínek příslušných správců dotčených povrchů. Dopravní opatření: DIO není vzhledem k umístění stavby třeba. Zařízení staveniště: Pro akci tohoto charakteru a rozsahu netřeba zřizovat zařízení staveniště typu buňkoviště apod. Případné potřeby zhotovitele na zařízení staveniště budou dohodnuty před započetím stavby. Styk kabelů s ostatním poduličním zařízením: V trase projektovaných kabelů dojde ke styku se zařízením: spol. CETIN a.s., Eltodo- Citelium, s.r.o., Pražské vodovody a kanalizace, a.s.. a Pražská plynárenská Distribuce, a.s., dle výkresové dokumentace. Při výkopových pracích v blízkosti poduličního zařízení a hlavně při jeho křížení s projektovaným kabelem 22kV, je třeba dbát zvýšené opatrnosti, aby nedošlo k jejich poškození (výkopy 1m od poduličního zařízení provádět ručně bez použití mechanizace). Dodavatel stavby zažádá o vytýčení poduličního zařízení a bude respektovat jejich vyjádření a ustanovení normy ČSN Prostorové uspořádání sítí technického vybavení. Bezpečnost práce: Při všech pracích při výstavbě nové sítě je třeba zachovávat veškeré podmínky příslušných BOZP (NV 591/2006 Sb.) a norem souvisejících. Při montáži musí být dodrženy zásady bezpečné práce na elektrickém zařízení. Elektroinstalační práce smí provádět pouze pracovníci kvalifikovaní podle vyhlášky 50/78 Sb. Po dokončení prací bude realizační firmou opravena technická dokumentace dle skutečného provedení. Před uvedením zařízení do provozu musí být provedena výchozí revize el. zařízení dle ČSN , ze které je zřejmé, že zařízení je schopné bezpečného provozu. Podrobné pokyny a informace na úseku bezpečnosti práce řeší samostatný plán BOZP. Všeobecné: ELPO kabelové sítě VN a NN, s.r.o.

4 Záhozy kabelových rýh budou prováděny se zhutněním povrchu po 20cm vrstvách. Při výkopu podél stavebních objektů musí dodavatel výkopových prací zjistit sondou hloubku základu stavebního objektu. Je-li hloubka základu stavebního objektu menší než hloubka výkopu kabelové rýhy dle ČSN a je-li nebezpečí poškození základu nebo stavebního objektu, musí být na tuto skutečnost upozorněn projektant, který navrhne vhodné opatření k zabezpečení základů objektu. Zákres skutečného provedení stavby musí obsahovat uložení nových a stávajících kabelů. Geodetické zaměření trasy bude předáno IPR Praha. Po dobu provádění stavby musí být zabezpečeny vchody i vjezdy do objektů a výkopy v noci osvětleny. O zahájení stavby projektovaného vedení je zhotovitel povinen uvědomit příslušnou provozní správu. Veškeré manipulace v síti jako vypínání, zapínání, fázování a podobně, se provedou po dohodě a spolupráci s PREdistribuce, a.s.. Při práci na elektrických zařízeních musí dodrženy zejména následující technické normy týkající se montážních prací na kabelových vedeních: PNE Ochrana před úrazem elektrickým proudem ČSN ed.2 Ochrana před úrazem elektrickým proudem ČSN ed.2 Ochrana před účinky tepla ČSN ed.2 Ochrana proti nadproudům ČSN Z1, opr.1 Opatření k ochraně proti nadproudům ČSN ed.2 Elektrická vedení ČSN ed.3 Uzemnění a ochranné vodiče ČSN ed.2 Vnitřní elektrické rozvody ČSN EN Předpisy pro ochranu před bleskem ČSN EN Předpisy pro ochranu před bleskem ČSN EN Předpisy pro ochranu před bleskem ČSN EN Předpisy pro ochranu před bleskem ČSN Křížení a souběhy melioračních zařízení s elektrickými vedeními ČSN Dimenzování el. zařízení podle účinku zkratového proudu ČSN Provádění zemního tělesa komunikací ČSN EN Výpočet zkrat. proudů v trojfázové soustavě ČSN EN Uzemňování el. instalací nad 1kV ČSN Z1 Elektrické přípojky ČSN EN ed.3 Obsluha a práce na elektrických zařízeních PN KA 101 PN KA 201 PN KA 203 PN PT 205 PN PX 102 PN PX 202 PN PX 502 PN JK 204 Zásady navrhování sítí NN Zásady navrhování sítí VN Uzemnění rozpínacích stanic a trafostanic, včetně distribučních Práce na rozváděčích 22kV výrobce Siemens Postup při manipulaci v síti NN Pracovní postup při výměně pojistek VN a NN Číslování a značení energetických zařízení Výstavba a opravy kabelových vedení VN, zabezpečení jakosti Při stavbě musí být použity materiály a mont. prvky schválené pro použití v sektoru energetiky. V případě pochybnosti si zhotovitel vyžádá posouzení odpovědného pracovníka PREdistribuce, a.s ELPO kabelové sítě VN a NN, s.r.o.

5 Zhotovitel je povinen dodržet všechny bezpečnostní předpisy, příslušné normy ČSN, podmínky obsažené ve vyjádřeních dotčených orgánů a organizací, jakož i rozhodnutí vydaných dodatečně na základě žádosti investora. Projekt je vypracován z hlediska maximální hospodárnosti a byl odsouhlasen provozním oddělením příslušné provozní správy. d) Umístění přípojkových a dělících skříní: Skříně nejsou přednětem této stavby. e) Parcelní protokol seznam dotčených nemovitostí a pozemků: k.ú. Holešovice parc. č. č.p. vlastník dotčeno /1, Hlavní město Praha VN, SDK, OPTO 373/3 - Dopravní podnik hl. m. Prahy, a.s. VN, OPTO 373/1, 373/21, 373/22 373/23 - Hlavní město Praha (správa MČ Praha 7) VN, SDK, OPTO 373/49 - PREdistribuce, a.s. VN, SDK, OPTO f) Demontované vedení: m : materiál žil : typ kabelu : kg/m : kg celkem ANKTOYPV 3x240mm 13, ANKTOYPV 3x120mm 12, TCEKEZY 1.0 1, Rušené úseky kabelového vedení budou v případě jejich odhalení a technických možností vytěženy, v ostatních případech budou ponechány v zemi jako mrtvé vedení. Březen ELPO kabelové sítě VN a NN, s.r.o.

6

7

8 [Nikoli pro komerční pužívání]

9

10

: Obecní úřad Ostopovice, U Kaple 260/5, Ostopovice. Listů 4/ list 1

: Obecní úřad Ostopovice, U Kaple 260/5, Ostopovice. Listů 4/ list 1 info@kipbrno.cz Listů 4/ list 1 Technická zpráva VEŘEJNÉ OSVĚTLENÍ Obsah: 1) Úvod 2) Technické a provozní údaje 3) Popis řešení 4) Uložení kabelu 5) Křížení s komunikací 6) BOZ 7) Nakládání s odpady Identifikační

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Bilance nároků na příkon el. energie připojovaného objektu:

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Bilance nároků na příkon el. energie připojovaného objektu: TECHNICKÁ ZPRÁVA Předmětem tohoto projektu je elektropřípojka nn ČOV Cerhovice. Veškerá vyjádření a projednání zajišťuje dle dohody investor. Základní technické údaje: Napěťová soustava: 3x230/400V ~50Hz,

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA 10.2 PŘELOŽKA KANALIZACE. Přeložka plynovodu a ostatních sítí přístavby Krytého plaveckého bazénu

TECHNICKÁ ZPRÁVA 10.2 PŘELOŽKA KANALIZACE. Přeložka plynovodu a ostatních sítí přístavby Krytého plaveckého bazénu TECHNICKÁ ZPRÁVA PŘELOŽKA KANALIZACE VEDOUCÍ PROJEKTU VYPRACOVAL KONTROLOVAL JIŘÍ STOROŽENKO TOMÁŠ KŘEPELKA MILOSLAV KOMÁREK MĚSTO: VYSOKÉ MÝTO INVESTOR: Město Vysoké Mýto, IČ: 00279773 vkcad@vkcad.cz

Více

D.3.1. Technická zpráva

D.3.1. Technická zpráva D.3.1 Název akce: Čištění odpadních vod Hřivno kanalizace s výtlakem na ČOV Chotětov Část: SO 03 - D.3 Čerpací stanice - Přípojka n.n. Investor: Městys Chotětov Zakázkové číslo: VIS 2/16-006 Stupeň: Projekt

Více

SEZNAM PŘÍLOH. 1 Technická zpráva 2 Situace 3 Řezy kabelovou trasou 4 Základ stožáru

SEZNAM PŘÍLOH. 1 Technická zpráva 2 Situace 3 Řezy kabelovou trasou 4 Základ stožáru BENEŠOV, DOPRAVNÍ ŘEŠENÍ MENDELOVA - DUKELSKÁ SO 434 Úprava veřejného osvětlení SEZNAM PŘÍLOH 1 Technická zpráva 2 Situace 3 Řezy kabelovou trasou 4 Základ stožáru BENEŠOV, DOPRAVNÍ ŘEŠENÍ MENDELOVA -

Více

VEŘEJNÉ OSVĚTLENÍ PRŮVODNÍ ZPRÁVA VEŘEJNÉ OSVĚTLENÍ V ULICI HROMÁDKY Z JISTEBNICE, CHOTĚBOŘ. Název akce:

VEŘEJNÉ OSVĚTLENÍ PRŮVODNÍ ZPRÁVA VEŘEJNÉ OSVĚTLENÍ V ULICI HROMÁDKY Z JISTEBNICE, CHOTĚBOŘ. Název akce: Název akce: VEŘEJNÉ OSVĚTLENÍ V ULICI HROMÁDKY Z JISTEBNICE, CHOTĚBOŘ Stupeň dokumentace: PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE KE STAVEBNÍMU POVOLENÍ K projektu: VEŘEJNÉ OSVĚTLENÍ Investor: Město,, 583 01 Projektant:

Více

PPU spol. s.r.o. PDPS TECHNICKÁ ZPRÁVA PŘELOŽKY KABELU ŘLP

PPU spol. s.r.o. PDPS TECHNICKÁ ZPRÁVA PŘELOŽKY KABELU ŘLP PPU spol. s.r.o. I N Ž E N Ý R S K Ý A T E L I E R PORADENSTVÍ - PROJEKCE - URBANISMUS VYŽLOVSKÁ 2243 / 36, 100 00 PRAHA 10 PDPS B. TECHNICKÁ ZPRÁVA PŘELOŽKY KABELU ŘLP 1 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Název stavby

Více

Průvodní a souhrnná technická zpráva elektro. Kunice, Dolní Lomnice kvn, TS, knn pro RD

Průvodní a souhrnná technická zpráva elektro. Kunice, Dolní Lomnice kvn, TS, knn pro RD Průvodní a souhrnná technická zpráva elektro stavba : Kunice, Dolní Lomnice kvn, TS, knn pro RD Část stavby v rámci projektované lokality RD bude řešena v rámci regulačního plánu, který nahradí územní

Více

Vědeckotechnický park Nupharo Dokumentace pro provedení stavby Přípojka VN Technická zpráva 1. Rozsah projektu Obsahem tohoto projektu je přípojka VN IO 14.00-1.část. Jedná se o část přípojky od vloženého

Více

KOMUNITNÍ KOMPOSTÁRNA SVITAVY IO05 PŘÍPOJKA NN A AREÁLOVÉ ROZVODY NN zakázkové číslo : 34/2012/DPS DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY.

KOMUNITNÍ KOMPOSTÁRNA SVITAVY IO05 PŘÍPOJKA NN A AREÁLOVÉ ROZVODY NN zakázkové číslo : 34/2012/DPS DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY. DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY Technická zpráva Obsah : a) popis inženýrského objektu, jeho funkčního a technického řešení,... 2 b) požadavky na vybavení,... 3 c) napojení na stávající technickou infrastrukturu,...

Více

E L P R O I N V E S T s. r. o., L I B E R E C

E L P R O I N V E S T s. r. o., L I B E R E C E L P R O I N V E S T s. r. o., L I B E R E C Bar v íř sk á 1 2, Li be rec 3, 460 0 1 Tel.: 485 104 773, 482 710 249 Pro jekce, inžen ýr ing, Fax. : 485 107 962 r e a l i z a c e e l e k t r o E-mail:

Více

C1. TECHNICKÁ ZPRÁVA

C1. TECHNICKÁ ZPRÁVA C1. TECHNICKÁ ZPRÁVA PARKOVACÍ STÁNÍ PRO BUS U ZŠ V OKŘÍŠKÁCH 1 Obsah: 1 Identifikační údaje objektu... 3 1.1 Zadavatel... 3 1.2 Zhotovitel... 3 2 Stručný technický popis se zdůvodněním navrženého řešení...

Více

S E Z N A M P Ř Í L O H

S E Z N A M P Ř Í L O H OPRAVA OPĚRNÉ ZDI NA ul. ČAJKOVSKÉHO PŘELOŽKA PŘÍPOJKY NTL PLYNU DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ S E Z N A M P Ř Í L O H D.1.4.E-01 - Technická zpráva D.1.4.E-02 - Situace přeložky plynu D.1.4.E-03 -

Více

Projektová dokumentace

Projektová dokumentace Projektová dokumentace Přípojka do sítě NN Název stavby: Místo: Kraj: Zde zadej název Zde místo Moravskoslezský Investor: GF a SPŠEI Frenštát p. R. Zpracovatel projektu: Jan Novák Odp. projektant: Jan

Více

Watecom s.r.o. Pod Žvahovem 279/11 152 00 Praha 5 - Hlubočepy

Watecom s.r.o. Pod Žvahovem 279/11 152 00 Praha 5 - Hlubočepy Watecom s.r.o. Pod Žvahovem 279/11 152 00 Praha 5 - Hlubočepy SO 401 - Přeložka telefonního vedení Telefonica O2 1.1 Základní členění PD Titulní list Obsah PD A. Souhrnná zpráva B. Technická zpráva C.

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA SO 08.1

TECHNICKÁ ZPRÁVA SO 08.1 SO 08.1.doc Datum: leden 2013 Projekt Paré MĚLČANY - KANALIZACE ČÁST Dokumentace stavebních objektů Měřítko SO/PS SO 08 PŘÍPOJKY VODY K ČS 01, ČS 02 Stupeň ZD Příloha Číslo přílohy Revize TECHNICKÁ ZPRÁVA

Více

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY POSÍLENÍ PROUDOVÉ ZATÍŽITELNOSTI KUCHYNĚ Věznice Světlá nad Sázavou, Rozkoš 990, 582 91 Světlá nad Sázavou ELEKTROINSTALACE INVESTOR Věznice Světlá

Více

Karlovy Vary Tuhnice, areál AC Start

Karlovy Vary Tuhnice, areál AC Start Karlovy Vary Tuhnice, areál AC Start Přípojka vodovodu TECHNICKÝ POPIS ZÁMĚRU příloha k žádosti o územní souhlas (dle vyhl.č. 503/2006 Sb.ve znění vyhl.č. 63/2013 příloha č.7) 1 OBSAH 1. Průvodní část...

Více

A 4.2 Z P R Á V A - E L E K T R O R O Z V O D Y ELEKTROROZVODY

A 4.2 Z P R Á V A - E L E K T R O R O Z V O D Y ELEKTROROZVODY A 4.2 T E C H N I C K Á Z P R Á V A - E L E K T R O R O Z V O D Y NÁZEV: REGULAČNÍ PLÁN RP2- ČERČANY- VYSOKÁ LHOTA- ZÁPAD NOVOSTAVBA INŽ. SÍTÍ A KOMUNIKACÍ ČÁST DOKUMENTACE : ELEKTROROZVODY MÍSTO: STUPEŇ

Více

1. Průvodní část. 1.1 Identifikační údaje Zdůvodnění stavby. Stavba :

1. Průvodní část. 1.1 Identifikační údaje Zdůvodnění stavby. Stavba : 1. Průvodní část 1.1 Identifikační údaje Stavba : - název stavby: Karlovy Vary areál AC Start Výstavba oplocení a dočasného zázemí pro atletický stadion - místo stavby: Tuhnice - katastrální území: Tuhnice

Více

SEZNAM DOKUMENTACE :

SEZNAM DOKUMENTACE : II/210 ZÁPADNÍ OBCHVAT SOKOLOV SVATAVA SEZNAM DOKUMENTACE : TEXTOVÁ ČÁST: TECHNICKÁ ZPRÁVA VÝKRESOVÁ ČÁST: VÝKR. Č.: NÁZEV MĚŘÍTKO FORMÁT 462.01 PŘEHLEDNÁ SITUACE - SO 462 1:10000 2A4 462.02 SITUACE -

Více

Miřetín - část. rekonstrukce VO + MR Datum 9/2012

Miřetín - část. rekonstrukce VO + MR Datum 9/2012 Schválil: Ing.Miloš Martinec Název akce Projektoval: J. Ludvíček 462112801 Stupeň dokumentace Miřetín - část. rekonstrukce VO + MR Datum 9/2012 Akce obsahuje Stožáry a kabelové vedení VO Kabelové vedení

Více

OPRAVA MK ul. PUSTÝ. Technická zpráva

OPRAVA MK ul. PUSTÝ. Technická zpráva OPRAVA MK ul. PUSTÝ Stavba: OPRAVA MK ul. PUSTÝ Místo stavby: Archlebov, k.ú. Archlebov, Jihomoravský kraj Investor: Obec Archlebov, 696 33 Archlebov 2, IČ : 00284751 Stupeň: Projektant: DSP Ing. Jindřich

Více

Optimalizace energetické náročnosti ZŠ Havlíčkova Moravské Budějovice

Optimalizace energetické náročnosti ZŠ Havlíčkova Moravské Budějovice Bohuslav Doležal Urbánkova 617, Moravské Budějovice 676 02, tel. 720108727 AKCE: Optimalizace energetické náročnosti ZŠ Havlíčkova Moravské Budějovice Místo stavby: Havlíčkova 933, Mor. Budějovice, na

Více

PROKOP Lubomír, IČO: 154 09 121 PROJEKTY ELEKTRO, Strmá 929 / 3 tel. 736 649 805 739 32 VRATIMOV TECHNICKÁ ZPRÁVA. Seznam dokumentace:

PROKOP Lubomír, IČO: 154 09 121 PROJEKTY ELEKTRO, Strmá 929 / 3 tel. 736 649 805 739 32 VRATIMOV TECHNICKÁ ZPRÁVA. Seznam dokumentace: PROKOP Lubomír, IČO: 154 09 121 PROJEKTY ELEKTRO, Strmá 929 / 3 tel. 736 649 805 739 32 VRATIMOV Živnostenský list : Vydal : Okresní živnostenský úřad Frýdek-Místek Č.j. 92/634824/01080V/01025B/02 dne

Více

1. ÚVOD... 3. 1.4 Základní elektrotechnické údaje stavby... 4. 2.6 Zásuvkové okruhy... 6. 2.7 Kabelové rozvody... 6

1. ÚVOD... 3. 1.4 Základní elektrotechnické údaje stavby... 4. 2.6 Zásuvkové okruhy... 6. 2.7 Kabelové rozvody... 6 OBSAH: 1. ÚVOD... 3 1.1 Identifikační údaje stavby... 3 1.2 Předmět projektu... 3 1.3 Soupis podkladů k projektu... 3 1.4 Základní elektrotechnické údaje stavby... 4 1.4.1 Druhy sítí a napětí :... 4 1.4.2

Více

1. ÚVOD VODOVOD ZÁVĚR... 5

1. ÚVOD VODOVOD ZÁVĚR... 5 1. ÚVOD... 2 1.1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE STAVBY:... 2 1.2. PODKLADY... 2 2. VODOVOD... 3 2.1. TECHNICKÉ ŘEŠENÍ... 3 2.2. BILANCE POTŘEBY VODY... 4 2.3. PROVÁDĚNÍ VODOVODU... 4 2.4. ZEMNÍ PRÁCE... 4 3. ZÁVĚR...

Více

DOKUMENTACE PRO ROZHODNUTÍ O UMÍSTĚNÍ STAVBY

DOKUMENTACE PRO ROZHODNUTÍ O UMÍSTĚNÍ STAVBY DOKUMENTACE PRO ROZHODNUTÍ O UMÍSTĚNÍ STAVBY OBSAH A.1 - Identifikační údaje 2 A.2 - Seznam vstupních podkladů 3 A.3 - Údaje o území 3 A.4 - Údaje o stavbě 4 A.5 - Členění stavby na objekty 6 Vypracoval

Více

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO ÚZEMNÍ SOUHLAS. k.ú. Veltrusy,parc.č.125/142

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO ÚZEMNÍ SOUHLAS. k.ú. Veltrusy,parc.č.125/142 PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO ÚZEMNÍ SOUHLAS k.ú. Veltrusy,parc.č.125/142 D.2. DOKUMENTACE TECHNICKÝCH A TECHNOLOGICKÝCH ZAŘÍZENÍ D. 2.1 KANALIZAČNÍ PŘÍPOJKA Vypracoval: Jan Cichra Kontroloval: Ing. Miroslav

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA DOPLNĚNÍ VO 1.1

TECHNICKÁ ZPRÁVA DOPLNĚNÍ VO 1.1 A4 TECHNICKÁ ZPRÁVA DOPLNĚNÍ VO 1.1 - - 1- ZČ.341-09-15 DPS Obsah TECHNICKÁ ZPRÁVA... 2 1. ZÁKLADNÍ ÚDAJE... 2 2. ROZSAH PROJEKTOVANÉHO ZAŘÍZENÍ... 2 3. STAVEBNÍ A KONSTRUKČNÍ ÚPRAVY... 3 4. BEZPEČNOST

Více

OPRAVA MK ul. FORTŇA. Technická zpráva

OPRAVA MK ul. FORTŇA. Technická zpráva OPRAVA MK ul. FORTŇA Stavba: OPRAVA MK ul. FORTŇA Místo stavby: Archlebov, k.ú. Archlebov, Jihomoravský kraj Investor: Obec Archlebov, 696 33 Archlebov 2, IČ : 00284751 Stupeň: Projektant: DSP Ing. Jindřich

Více

Výstavba chodníku v ul. Teplická- Lahošť

Výstavba chodníku v ul. Teplická- Lahošť Objednatel: Obec Lahošť Švermova 22 417 25 Lahošť Výstavba chodníku v ul. Teplická- Lahošť SO 01 - Chodníky a obrubníky SO 02 - Zpevněni dna příkopů žlabovkami a deskami Dokumentace pro stavební povolení

Více

Bohuslav Doležal DOKUMENTACE PRO PROVEDENÍ STAVBY OBSAH: 1.TECHNICKÁ ČÁST 2.VÝKRESOVÁ ČÁST. Urbánkova 617, Moravské Budějovice , tel.

Bohuslav Doležal DOKUMENTACE PRO PROVEDENÍ STAVBY OBSAH: 1.TECHNICKÁ ČÁST 2.VÝKRESOVÁ ČÁST. Urbánkova 617, Moravské Budějovice , tel. Bohuslav Doležal Urbánkova 617, Moravské Budějovice 676 02, tel. 720108727 AKCE: Elektrické ovládání oken v tělocvičně ZŠ Havlíčkova, Moravské Budějovice Místo stavby: Havlíčkova ul. 933, Mor. Budějovice

Více

H - Plán organizace výstavby

H - Plán organizace výstavby Ostrava, Radvanice, ÚZSVM, kvn, TS DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY H - Plán organizace výstavby Název stavby: Místo stavby: Předmět: Žadatel, objednatel Zpracovatel: Ostrava, Radvanice, ÚZSVM, kvn, TS

Více

A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA. Psáry kanalizace a vodovod v ulici Nad Cihelnou DSP

A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA. Psáry kanalizace a vodovod v ulici Nad Cihelnou DSP A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA Psáry kanalizace a vodovod v ulici Nad Cihelnou DSP Obsah: A.1 Identifikační údaje... 2 A.2 Seznam vstupních podkladů...2 A.3 Údaje o území... 2 A.3.a) Rozsah řešeného území...2 A.3.b)

Více

Identifikační údaje stavby... 2 Úvod... 2. Výchozí podklady... 2 Vodovod... 2

Identifikační údaje stavby... 2 Úvod... 2. Výchozí podklady... 2 Vodovod... 2 Obsah Identifikační údaje stavby... 2 Úvod... 2 Výchozí podklady... 2 Vodovod... 2 Vodovodní přípojka... 3 Popis řešení... 3 Materiály... 3 Výškové osazení přípojky vodovodu... 3 Uložení potrubí, výkopy...

Více

ELEKTROINSTALACE HASIČSKÁ ZBROJNICE V KEŘKOVĚ PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ INVESTOR

ELEKTROINSTALACE HASIČSKÁ ZBROJNICE V KEŘKOVĚ PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ INVESTOR PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ HASIČSKÁ ZBROJNICE V KEŘKOVĚ ELEKTROINSTALACE INVESTOR Město Přibyslav Bechyňovo náměstí 1 Přibyslav 582 22 VYPRACOVAL Jiří Ostatnický F. A. Jelínka

Více

AQUA PROCON s.r.o, Projektová a inženýrská společnost Palackého tř. 12, Brno, tel.: , fax:

AQUA PROCON s.r.o, Projektová a inženýrská společnost Palackého tř. 12, Brno, tel.: , fax: Revize Datum revize Schválil Vedoucí projektu Ing. Jan Polášek Paré:: Zástupce ved. proj. Ing. Milan Jokl Zodp. projektant Ing. Jaroslav Bedáň Vypracoval Ing. Jaroslav Bedáň Kontroloval Ing. Jan Polášek

Více

PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA 1 PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA 1. Identifikační údaje: název stavby: VODOVODNÍ PŘÍPOJKA PRO OBJEKT f. SRDÍNKO (č.kat. 2340/4) Benešov ul. Jana Nohy místo, k.ú.: městský úřad, kraj (okres): Benešov,

Více

Veselí nad Moravou ul. Rumunská, Lány, obnova VO

Veselí nad Moravou ul. Rumunská, Lány, obnova VO Objednatel Město Veselí nad Moravou Zpracovatel Název stavby Stupeň dokumentace Část dokumentace SO/PS Dokument Revize 0 Status dokumentace Šárka Vrbová Veselí nad Moravou ul. Rumunská, Lány, obnova VO

Více

Projekce : E L P R O M CZ, s.r.o. Projekce a montáž elektrických zařízení Hálkova ul. 875. tel.: 739 626 672 stryhal.elprom@centrum.

Projekce : E L P R O M CZ, s.r.o. Projekce a montáž elektrických zařízení Hálkova ul. 875. tel.: 739 626 672 stryhal.elprom@centrum. Stavba : Chlum u Hořic rekonstrukce veřejného osvětlení Stavební objekt : Veřejné osvětlení Investor : Město Hořice nám. Jiřího z Poděbrad 342 508 19 Hořice Místo akce : k.ú. Chlum u Hořic okres Jičín

Více

Obsah 1.9 PODMÍNKY PRO OCHRANU ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ PŘI VÝSTAVBĚ 6 1.10 DŮSLEDKY NA ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ...6 1.11 SEZNAM POUŽITÝCH ČSN A LITERATURY...

Obsah 1.9 PODMÍNKY PRO OCHRANU ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ PŘI VÝSTAVBĚ 6 1.10 DŮSLEDKY NA ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ...6 1.11 SEZNAM POUŽITÝCH ČSN A LITERATURY... Obsah 1. TECHNICKÁ ZPRÁVA...2 1.1 POPIS STAVEBNÍHO OBJEKTU, JEHO FUNKČNÍHO A TECHNICKÉHO ŘEŠENÍ...2 1.2 POŽADAVKY NA VYBAVENÍ...5 1.3 NAPOJENÍ NA STÁVAJÍCÍ TECHNICKOU INFRASTRUKTURU...5 1.4 VLIV NA POVRCHOVÉ

Více

Náhradní zdroj pro DPS Elišky Purkyňové, Thákurova 8 12, Praha 6 TECHNICKÁ ZPRÁVA

Náhradní zdroj pro DPS Elišky Purkyňové, Thákurova 8 12, Praha 6 TECHNICKÁ ZPRÁVA TECHNICKÁ ZPRÁVA 1. Identifikační údaje: Název akce: DOMOV PRO SENIORY ELIŠKY PURKYŃOVÉ Náhradní zdroj Místo stavby. Thákurova 8, 10, 12 Praha 6 Druh dokumentace: Investor: Vypracoval: Projekt Domov pro

Více

ZTV průmyslové zóny Padělky

ZTV průmyslové zóny Padělky Revize Datum revize Schválil Vedoucí projektu Ing. Jan Polášek Podpisy: Zástupce vedoucího projektu Ing. Jan Polášek Zodpovědný projektant Ing. Petr Šulc Vypracoval Ing. Petr Šulc Kontroloval Ing. Jan

Více

2 RP-VH VODOVOD, SPL.KANALIZACE, DEŠŤ.KANALIZACE

2 RP-VH VODOVOD, SPL.KANALIZACE, DEŠŤ.KANALIZACE O B S A H : 1 RP-EL ELEKTROROZVODY GRAFICKÁ ČÁST 1 RP-EL 1 SITUACE ELEKTROROZVODŮ 1: 1000 TEXTOVÁ ČÁST 1 RP-EL 2 TECHNICKÁ ZPRÁVA TEXTOVÁ ČÁST JE SOUČASNĚ OBSAŽENA V KAPITOLE c2 ZÁSOBOVÁNÍ ELEKTRICKOU

Více

pro stavební povolení a realizaci stavby

pro stavební povolení a realizaci stavby Obsah : I. TECHNICKÁ ZPRÁVA C.2. 1.1 1. Úvodní údaje 2. Technické údaje 3. Technické řešení 4. Závěrem II. VÝKRESY SITUACE C.2. 1.2 ULOŽENÍ KABELŮ C.2. 1.4 ROZPOČET /VÝKAZ VÝMĚR C.2. 1.6 I.TECHNICKÁ ZPRÁVA

Více

Technická zpráva obsah

Technická zpráva obsah Technická zpráva obsah 1. Identifikační údaje investora a stavby...- 2-1. Výchozí podklady...- 3-2. Podklady pro zpracování dokumentace...- 3-2.1 Normy...- 3-3. Areálová jednotná kanalizace, kanalizační

Více

Využití ICT pro rozvoj klíčových kompetencí CZ.1.07/1.5.00/

Využití ICT pro rozvoj klíčových kompetencí CZ.1.07/1.5.00/ Střední odborná škola elektrotechnická, Centrum odborné přípravy Zvolenovská 537, Hluboká nad Vltavou Využití ICT pro rozvoj klíčových kompetencí CZ.1.07/1.5.00/34.0448 CZ.1.07/1.5.00/34.0448 1 Rozvodné

Více

Přechod pro chodce na ul. Legionářské u DDM v Kuřimi. Ing. Jiří Bajer, projekční a inženýrská kancelář Venhudova Brno

Přechod pro chodce na ul. Legionářské u DDM v Kuřimi. Ing. Jiří Bajer, projekční a inženýrská kancelář Venhudova Brno PRŮVODNÍ ZPRÁVA PRO AKCI PŘECHOD PRO CHODCE NA UL. LEGIONÁŘSKÉ U DDM V KUŘIMI Výchozí podklady: Název akce: Název objektu: Objednatel: Generální projektant: Projektant: Výchozí podklady: Obsah dokumentace:

Více

ROMAN BOLEHOVSKÝ, projektová a inženýrská činnost Pod Všemi svatými 4, Plzeň, tel , mobil

ROMAN BOLEHOVSKÝ, projektová a inženýrská činnost Pod Všemi svatými 4, Plzeň, tel , mobil ROMAN BOLEHOVSKÝ, projektová a inženýrská činnost Pod Všemi svatými 4, 301 64 Plzeň, tel. 377 539 393, mobil 602 205 792 PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA 1. identifikační údaje o žadateli: Město Nový

Více

1. Identifikační údaje stavby

1. Identifikační údaje stavby TECHNICKÁ ZPRÁVA 1. Identifikační údaje stavby Stavba, objekt č. Žďár nad Sázavou, Pěší trasy podél barokního mostu - II. část výstavby SO 401 VEŘEJNÉ OSVĚTLENÍ - II. část výstavby Katastrální území Obec

Více

Ing.Vejdovský ADES, Hledíkova 2, Praha 10,106 00, tel. : +420 602370924

Ing.Vejdovský ADES, Hledíkova 2, Praha 10,106 00, tel. : +420 602370924 ELEKTROINSTALACE A. Průvodní zpráva Projektová dokumentace projekt pro provedení stavby elektroinstalace byl zpracován na základě objednávky fy MCA Atelier s.r.o. Projekt řeší opravy bytu v uvedeném objektu.

Více

ZÁSADY ORGANIZACE VÝSTAVBY

ZÁSADY ORGANIZACE VÝSTAVBY ZÁSADY ORGANIZACE VÝSTAVBY 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE: A. Označení stavby: Název: Druh stavby: rekonstrukce, novostavba Místo stavby: Chrudim Katastrální území: Chrudim Kraj: Pardubický Stupeň dokumentace:

Více

H ř í š k o v prodloužení veřejného osvětlení. Jaroslav Kovařík, Ing. Miroslav Souček/ 0402282. bude určen výběrovým řízením

H ř í š k o v prodloužení veřejného osvětlení. Jaroslav Kovařík, Ing. Miroslav Souček/ 0402282. bude určen výběrovým řízením Číslo zakázky: 069 2014 A 1 Základní identifikační údaje : A. Průvodní zpráva Název stavby : H ř í š k o v prodloužení veřejného osvětlení Místo stavby obec/kraj : Investor : IČO/DIČ : Zpracovatel projektu

Více

PARKOVACÍ STÁNÍ PRO BUS U ZŠ V OKŘÍŠKÁCH

PARKOVACÍ STÁNÍ PRO BUS U ZŠ V OKŘÍŠKÁCH A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA PARKOVACÍ STÁNÍ PRO BUS U ZŠ V OKŘÍŠKÁCH 1 Obsah: 1 Identifikační údaje objektu... 3 1.1 Zadavatel... 3 1.2 Zhotovitel... 3 2 Základní údaje o stavbě... 3 2.1 Stručný popis návrhu stavby...

Více

Přístavba pavilonu ZŠ KRÁLŮV DVŮR So 07 Vodovodní přípojka

Přístavba pavilonu ZŠ KRÁLŮV DVŮR So 07 Vodovodní přípojka 1. Úvod... 3 1.1 Identifikační údaje stavby... 3 2. Technické řešení... 4 2.1 Materiál potrubí... 4 2.2 Uložení potrubí... 4 2.3 Tlaková zkouška a dezinfekce potrubí... 5 3. Použité normy a související

Více

A.PRŮVODNÍ TECHNICKÁ ZPRÁVA OPRAVA OPĚRNÉ ZDI NA PARCELE 2582/1

A.PRŮVODNÍ TECHNICKÁ ZPRÁVA OPRAVA OPĚRNÉ ZDI NA PARCELE 2582/1 A.PRŮVODNÍ TECHNICKÁ ZPRÁVA OPRAVA OPĚRNÉ ZDI NA PARCELE 2582/1 A.1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE A.1.1 Údaje o stavbě název stavby: Oprava opěrné zdi na parcele č. 2582/1 místo stavby: Parcela č.2582/1, Tábor Ústecká

Více

Katlov p.č. 523 - úprava TS, knn

Katlov p.č. 523 - úprava TS, knn Místo a název stavby: Stupeň dokumentace: Dokumentace pro vydání územního rozhodnutí, realizační dokumentace stavby. Předpokládaný rok výstavby: 2015 Číslo stavby Montprojekt, a.s. : 2514 3912 Akce obsahuje:

Více

1592 Skladovací hala Tenza Technická zpráva elektro strana 2/6

1592 Skladovací hala Tenza Technická zpráva elektro strana 2/6 1592 Skladovací hala Tenza Technická zpráva elektro strana 1/6 REVIZE DATUM POPIS REVIZE ZPRACOVAL PODPIS Zpracovatel: Hlavní inženýr projektu: Ing. Dostál Švec Odpovědný projektant: Kontrola úplnosti:

Více

Oprava komunikace v ulicích Ke Stromečkům, Kmochova a 28. října

Oprava komunikace v ulicích Ke Stromečkům, Kmochova a 28. října SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA 1) Identifikační údaje a) označení stavby Stavba : Oprava komunikace v ulicích Ke Stromečkům, Kmochova a 28. října Kraj : Středočeský Místo stavby : Hostivice Druh stavby : Oprava

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA 1.4.1 PŮDORYS 1.4.2

TECHNICKÁ ZPRÁVA 1.4.1 PŮDORYS 1.4.2 OBSAH: 1. Úvodní údaje 2. Technické údaje 3. Technické řešení 4. Bleskosvod 5. Závěrem SEZNAM PŘÍLOH TECHNICKÁ ZPRÁVA 1.4.1 PŮDORYS 1.4.2 I.TECHNICKÁ ZPRÁVA 1.Úvodní údaje Identifikační údaje - akce: CHOTĚBOŘ

Více

B) Souhrnná technická zpráva

B) Souhrnná technická zpráva Neratovice Mlékojedy splašková tlaková kanalizace a ČOV SO 01 - splašková tlaková kanalizace SO 03 podružné kanalizační řady DPS č.zak. P21300057 B) Souhrnná technická zpráva B.a Požadavky na zpracování

Více

Vladimír KECEK IČ: 744 01 122 Majdalena 17 tel.: 728 225 565 378 03 Majdalena e-mail: v.kecek@seznam.cz

Vladimír KECEK IČ: 744 01 122 Majdalena 17 tel.: 728 225 565 378 03 Majdalena e-mail: v.kecek@seznam.cz Vladimír KECEK IČ: 744 01 122 Majdalena 17 tel.: 728 225 565 378 03 Majdalena e-mail: v.kecek@seznam.cz Chodníky podél sil. III / 15523 k.ú. Vidov - 1. část V. a VI. ETAPA Dokumentace pro zadání stavby

Více

1. Všeobecný popis. 2. Základní technické údaje

1. Všeobecný popis. 2. Základní technické údaje 1. Všeobecný popis Technická dokumentace řeší elektrickou instalaci silových, sdělovacích obvodů, hromosvodu a uzemnění pro rekonstrukci bytových domů č.p. 637 a 638 v ulici Přemysla Otakara a domu č.p.

Více

Karlovy Vary, Základní škola Školní 9A, Modernizace hlavních rozvodů silnoproudé elektroinstalace ZŠ Školní 9A, Karlovy Vary TECHNICKÁ ZPRÁVA

Karlovy Vary, Základní škola Školní 9A, Modernizace hlavních rozvodů silnoproudé elektroinstalace ZŠ Školní 9A, Karlovy Vary TECHNICKÁ ZPRÁVA TECHNICKÁ ZPRÁVA Úvod Projekt řeší nové hlavní rozvody nízkého napětí v prostorech základní školy ve Školní ulici čp.310 v Karlových Varech - Staré Roli. V rámci projektu je řešeno oddělení úředního měření

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Prodloužení technické infrastruktury podél silnice III/40834 Chvalovice - chodník a zpevněné plochy

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Prodloužení technické infrastruktury podél silnice III/40834 Chvalovice - chodník a zpevněné plochy Ing. Leoš Kučeřík 671 64 BOŽICE 441 TEL. 606 225 031 TECHNICKÁ ZPRÁVA Prodloužení technické infrastruktury podél silnice III/40834 Chvalovice - chodník a zpevněné plochy PDPS,SP INVESTOR: Obec Chvalovice,

Více

TENET ŠPINDLERŮV MLÝN - BEDŘICHOV PRŮVODNÍ ZPRÁVA VEDOUCÍ PROJEKTANT ING. MILAN MARX ING. MILAN MARX

TENET ŠPINDLERŮV MLÝN - BEDŘICHOV PRŮVODNÍ ZPRÁVA VEDOUCÍ PROJEKTANT ING. MILAN MARX ING. MILAN MARX VEDOUCÍ PROJEKTANT ING. MILAN MARX ZODPOVĚDNÝ PROJEKTANT ING. MILAN MARX VYPRACOVAL ING. MILAN MARX TENET spol. s r.o. ARCHITEKTONICKÝ ATELIÉR Horská 64 541 01 TRUTNOV Č.ZAKÁZKY 150085 DATUM 04. 2015 FORMÁT

Více

B. Souhrnná technická zpráva. 2. Mechanická odolnost a stabilita Není nutné prokazovat. Jedná se o inženýrskou podzemní stavbu.

B. Souhrnná technická zpráva. 2. Mechanická odolnost a stabilita Není nutné prokazovat. Jedná se o inženýrskou podzemní stavbu. B. Souhrnná technická zpráva 1. Urbanistické, architektonické a stavebně technické řešení Jedná se o inženýrskou podzemní stavbu. 2. Mechanická odolnost a stabilita Není nutné prokazovat. Jedná se o inženýrskou

Více

E L E K T R O P R O J E K T Ing. Zdeněk ZRNA, Nezvalova 657, 582 22 Přibyslav tel. : 569 484 548 IČO : 11004002 Projekt :

E L E K T R O P R O J E K T Ing. Zdeněk ZRNA, Nezvalova 657, 582 22 Přibyslav tel. : 569 484 548 IČO : 11004002 Projekt : Akce : Stavební úpravy přechodů pro chodce na I/34 a I/37 Ždírec nad Doubravou Stavební objekt : SO 401 - Veřejné osvětlení Investor : Město Ždírec nad Doubravou MÚ Ždírec nad Doubravou, Školní 500, Ždírec

Více

Investor: PURUM s.r.o. NÁRODNÍ 961/25, PRAHA 1 Akce: ZPEVNĚNÁ PLOCHA V AREÁLU FIRMY PURUM s. r. o. STARÉ MĚSTO DPPS TECHNICKÁ ZPRÁVA

Investor: PURUM s.r.o. NÁRODNÍ 961/25, PRAHA 1 Akce: ZPEVNĚNÁ PLOCHA V AREÁLU FIRMY PURUM s. r. o. STARÉ MĚSTO DPPS TECHNICKÁ ZPRÁVA Investor: PURUM s.r.o. NÁRODNÍ 961/25, 11 000 PRAHA 1 Akce: ZPEVNĚNÁ PLOCHA V AREÁLU FIRMY PURUM s. r. o. STARÉ MĚSTO DPPS SO 07 - ROZVODY ELEKTRO TECHNICKÁ ZPRÁVA 1/ ÚČEL A ROZSAH PROJEKTU Projekt řeší

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA - ELEKTRO

TECHNICKÁ ZPRÁVA - ELEKTRO TECHNICKÁ ZPRÁVA - ELEKTRO Obsah 1. Identifikace stavby...2 2. Předmět projektu...2 3. Obecné informace...2 3.1. Ochrana před nebezpečným dotykem...4 3.2. Ochrana před přepětím...5 3.3. Protipožární opatření...5

Více

R O Z H O D N U T Í. Obec Leština, IČO , Leština 87, Proseč u Skutče, zastoupená společností

R O Z H O D N U T Í. Obec Leština, IČO , Leština 87, Proseč u Skutče, zastoupená společností Obecní úřad v Proseči Hospodářsko-správní odbor Proseč 18, 539 44 Proseč u Skutče Č.j. 499-4/2010-330/R V Proseči dne 1.3.2011 Vyřizuje: Bc. Pavel Raba Tel. 469321246 Žadatel: V E Ř E J N Á V Y H L Á Š

Více

DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ A PROVEDENÍ STAVBY

DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ A PROVEDENÍ STAVBY PRŮVODNÍ ZPRÁVA DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ A PROVEDENÍ STAVBY 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE: a) Označení stavby: Název stavby : Místo stavby: Kraj: BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ ZPOMALOVACÍ PRAHY A OPRAVA KOMUNIKACE

Více

1. Identifikační údaje stavby

1. Identifikační údaje stavby TECHNICKÁ ZPRÁVA 1. Identifikační údaje stavby Stavba, objekt č. Žďár nad Sázavou, Pěší trasy podél barokního mostu SO 401 VEŘEJNÉ OSVĚTLENÍ Katastrální území Obec Okres Kraj 795453 Zámek Žďár Žďár nad

Více

PROJEKT PRO POVOLENÍ STAVBY

PROJEKT PRO POVOLENÍ STAVBY Ing. Petr Koza projektant elektro Masarykovo nám. 1544, 530 02 Pardubice 46 6773 363 IČO : 652 34 057 PROJEKT PRO POVOLENÍ STAVBY Akce - stavba : CENTRÁLNÍ OSA SÍDLIŠTĚ SEVEROZÁPAD - JIHOVÝCHOD PARDUBICE

Více

Naše značka: E2271/14 V Praze dne 1.9.2014. Věc: Stanovisko k žádosti o vyjádření k existenci sítě elektronických komunikací

Naše značka: E2271/14 V Praze dne 1.9.2014. Věc: Stanovisko k žádosti o vyjádření k existenci sítě elektronických komunikací T-Mobile Czech Republic a.s. Tomíčkova 2144/1 149 00 Praha 4 Vyřizuje: Vyřizuje: Tým Ochrany sítí e-mail: ochranasiti@t-mobile.cz ALFAPLAN s.r.o. Ing. Pavel Čurda Žižkova 12/309 37001 České Budějovice

Více

STAVEBNÍ POVOLENÍ veřejnou vyhláškou

STAVEBNÍ POVOLENÍ veřejnou vyhláškou MĚSTSKÝ ÚŘAD TŘEBOŇ - odbor stavební a komunikací Masarykovo nám. 20/I, 379 01 Třeboň, tel. 384341221 fax. 384723505 http://www.mesto-trebon.cz e-mail: stavebni.odbor@mesto-trebon.cz Č. j. Stav. 20163/2005-Kol

Více

REKONSTRUKCE KANALIZAČNÍ PŘÍPOJK Y bytových domů č.p. 280 a 281

REKONSTRUKCE KANALIZAČNÍ PŘÍPOJK Y bytových domů č.p. 280 a 281 Ing. Jiří Kolář_TZB PROJEKT e-mail: kolar@tzb-projekt.eu Anenská 121, Bohumín Záblatí, 735 52 tel: +420 777 230 245 REKONSTRUKCE KANALIZAČNÍ PŘÍPOJK Y bytových domů č.p. 280 a 281 Dílčí část : ZDRAVOTECHNIKA

Více

Projekční činnost v oboru elektro Alexandra Večeřová Chelčického 2150/26 591 01 Žďár nad Sázavou mobil: 776 649 511

Projekční činnost v oboru elektro Alexandra Večeřová Chelčického 2150/26 591 01 Žďár nad Sázavou mobil: 776 649 511 Projekční činnost v oboru elektro Alexandra Večeřová Chelčického 2150/26 591 01 Žďár nad Sázavou mobil: 776 649 511 SO 05 Veřejné osvětlení Technická zpráva Akce : Úpravy poloch u KD a k nádraží v Hamrech

Více

STAVEBNÍ ÚPRAVY SPRCH KRYTÉHO BAZÉNU V ČESKÉ TŘEBOVÉ

STAVEBNÍ ÚPRAVY SPRCH KRYTÉHO BAZÉNU V ČESKÉ TŘEBOVÉ D.3 - IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZAKÁZKY NÁZEV AKCE : STAVEBNÍ ÚPRAVY SPRCH KRYTÉHO BAZÉNU V ČESKÉ TŘEBOVÉ MÍSTO STAVBY : ČESKÁ TŘEBOVÁ DATUM : 5/2015 INVESTOR : EKO BI s.r.o. KRYTÝ BAZÉN U TEPLÁRNY 617 560 02

Více

1. ÚVOD... 2 2. VODOVODNÍ PŘÍPOJKY... 3 3. ZÁVĚR... 6

1. ÚVOD... 2 2. VODOVODNÍ PŘÍPOJKY... 3 3. ZÁVĚR... 6 1. ÚVOD... 2 1.1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE STAVBY A INVESTORA... 2 1.2. PODKLADY... 2 2. VODOVODNÍ PŘÍPOJKY... 3 2.1. NAPOJENÍ A UMÍSTĚNÍ... 3 2.2. BILANCE POTŘEBY VODY... 4 2.3. PROVÁDĚNÍ, ZEMNÍ PRÁCE... 5

Více

3. NAPOJENÍ STAVENIŠTĚ NA ZDROJE VODY, ELEKTŘINY, ODVODNĚNÍ STAVENIŠTĚ 4 5. USPOŘÁDÁNÍ A BEZPEČNOST STAVENIŠTĚ Z HLEDISKA OCHRANY VEŘEJNÝCH ZÁJMŮ 4

3. NAPOJENÍ STAVENIŠTĚ NA ZDROJE VODY, ELEKTŘINY, ODVODNĚNÍ STAVENIŠTĚ 4 5. USPOŘÁDÁNÍ A BEZPEČNOST STAVENIŠTĚ Z HLEDISKA OCHRANY VEŘEJNÝCH ZÁJMŮ 4 strana 2 1. Informace o rozsahu a stavu staveniště, předpokládané úpravy staveniště, jeho oplocení, trvalé deponie a mezideponie, příjezdy a přístupy na staveniště 3 1.1. INFORMACE O ROZSAHU A STAVU STAVENIŠTĚ

Více

A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA. - Modře vyznačeny texty připravené k definitivnímu uzavření - Červeně vyznačeny texty projednávané

A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA. - Modře vyznačeny texty připravené k definitivnímu uzavření - Červeně vyznačeny texty projednávané A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA - Modře vyznačeny texty připravené k definitivnímu uzavření - Červeně vyznačeny texty projednávané VEDOUCÍ PROJEKTU VYPRACOVAL KONTROLOVAL JIŘÍ STOROŽENKO JIŘÍ STOROŽENKO MILOSLAV KOMÁREK

Více

1. Sestavení nákladů stavby: Kč bez DPH. vč. DPH. Celkové stavební náklady SO 401

1. Sestavení nákladů stavby: Kč bez DPH. vč. DPH. Celkové stavební náklady SO 401 1. Sestavení nákladů stavby: Zřízení přechodu pro chodce na silnici II/647 v Klimkovicích, Poznámky: Při sestavení soupisu prací stavby "Zřízení přechodu pro chodce na silnici II/647 v Klimkovicích, "

Více

OPRAVA KANALIZACE ZŠ TGM BÍLOVEC Ostravská 28, Bílovec, parc.č.813, k.ú. Bílovec-město

OPRAVA KANALIZACE ZŠ TGM BÍLOVEC Ostravská 28, Bílovec, parc.č.813, k.ú. Bílovec-město Ing. Jiří Kolář_TZB PROJEKT e-mail: kolar@tzb-projekt.eu Anenská 121, Bohumín Záblatí, 735 52 tel: +420 777 230 245 OPRAVA KANALIZACE ZŠ TGM BÍLOVEC Ostravská 28, 743 01 Bílovec, parc.č.813, k.ú. Bílovec-město

Více

Obsah : 1. Identifikační údaje 2. Stručný technický popis 3. Závěr. 1. Identifikační údaje :

Obsah : 1. Identifikační údaje 2. Stručný technický popis 3. Závěr. 1. Identifikační údaje : Technická zpráva 023/13.C.1.1 k dokumentaci pro ohlášení stavby (DOS) Oprava účelové komunikace ulice Pod Světlou Horou u č.p. 152 ve Svobodě nad Úpou, kraj Královéhradecký Povodňové škody Obsah : 1. Identifikační

Více

a rl ~ ll ll ll ll.. ll ll ll ~ fil g ~ IČ':-DIC : II spoi~gnost zapsaná v obchodním rejstříku vedeném ll soudem v Jil

a rl ~ ll ll ll ll.. ll ll ll ~ fil g ~ IČ':-DIC : II spoi~gnost zapsaná v obchodním rejstříku vedeném ll soudem v Jil Příloha č. 13 Příloha č. 13 Vzor protokolu o provedeném odstranění vad a nedodělků {"Protokol") sepsaný níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi stranami Městská část Praha 8 se sídlem: Praha 8- Libeň, Zenklova

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA DEŠŤOVÁ KANALIZACE A DRENÁŽ. zak. č.141/10/2011. 739 91 Jablunkov. Písečná 42 739 91 Jablunkov IČ: 70632430 DIČ: CZ70632430

TECHNICKÁ ZPRÁVA DEŠŤOVÁ KANALIZACE A DRENÁŽ. zak. č.141/10/2011. 739 91 Jablunkov. Písečná 42 739 91 Jablunkov IČ: 70632430 DIČ: CZ70632430 zak. č.141/10/2011 ZNALECTVÍ, PORADENSTVÍ, PROJEKČNÍ STUDIO TECHNICKÁ ZPRÁVA DEŠŤOVÁ KANALIZACE A DRENÁŽ Název stavby: Místo stavby: Investor: Zhotovitel projektových prací: Rekonstrukce Kulturního domu

Více

Technická zpráva SO11 Přípojka SLP, optických kabelů

Technická zpráva SO11 Přípojka SLP, optických kabelů Technická zpráva SO11 Přípojka SLP, optických kabelů 1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE 3 1.1 STAVEBNÍK (INVESTOR) 3 1.2 OBJEDNATEL 3 1.3 ZPRACOVATEL PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE (PROJEKTANT) 3 1.4 ZÁKLADNÍ ÚDAJE O STAVBĚ

Více

ŽADATEL Ing. Jiří Cihlář NAŠE ZNAČKA VYŘÍZENO DNE 0100736945 28.04.2017 Sdělení o existenci energetického zařízení v majetku společnosti ČEZ Distribuce, a. s., pro akci: Obec Nová Ves pod Pleší Souvislá

Více

C.2.2.1. TECHNICKÁ ZPRÁVA - Autobusové stanoviště. Regenerace a revitalizace středu města a přemístění stanovišť autobusové dopravy - Libáň

C.2.2.1. TECHNICKÁ ZPRÁVA - Autobusové stanoviště. Regenerace a revitalizace středu města a přemístění stanovišť autobusové dopravy - Libáň Dokumentace ke stavebnímu povolení PROIS a.s. Veverkova 1343, Hradec Králové, 500 02 IČ 259 43022, DIČ CZ 259 43022 Akce : Investor : Regenerace a revitalizace středu města a přemístění stanovišť autobusové

Více

CHLAZENÍ KANCELÁŘÍ ZZSZK V UHERSKÉM BRODĚ

CHLAZENÍ KANCELÁŘÍ ZZSZK V UHERSKÉM BRODĚ Projekt: Stupeň: DOKUMENTACE PRO VÝBĚR DODAVATELE Zdravotnická záchranná služba Zlínského kraje, p.o, Zlín Peroutkovo nábřeží 434 760 01 Zlín Investor: SO / PS: ZZSZK V UHERSKÉM BRODĚ Obsah: Provozní rozvod

Více

1. Identifikační údaje

1. Identifikační údaje PRŮVODNÍ ZPRÁVA 1. Identifikační údaje Název stavby: k.ú. Všekary Kat. území: Všekary 704 172 pozemky Druh stavby: Projektová dokumentace: 1129/1, 1109/1 vlastním SÚSPK 673/2, 1091/1, 1074/1, 1074/6, 1074/13

Více

Technická zpráva obsah

Technická zpráva obsah Akce: 3 RODINNÉ DOMY LIBOCKÁ RODINNÝ DŮM Č.1 LIBOCKÁ 272/27, PRAHA 6, K.Ú. LIBOC, PARC. Č. 63, 64 Investor: ING. TOMÁŠ CHRUST stupeň: DSP VODOVODNÍ A KANALIZAČNÍ PŘÍPOJKA Technická zpráva obsah 1. Identifikační

Více

D.2.1 - Technická zpráva

D.2.1 - Technická zpráva Ostrava, Radvanice, ÚZSVM, kvn, TS DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY D.2.1 - Technická zpráva Název stavby: Místo stavby: Předmět: Žadatel, objednatel Zpracovatel: Ostrava, Radvanice, ÚZSVM, kvn, TS Ostrava

Více

7337-25 BPO 6-76982a PRŮVODNÍ A TECHNICKÁ ZPRÁVA. Mariánské Lázně, rekonstrukce Nákladní ulice. 18 Stupeň projektu PST 19.12.2012 PODPIS JMÉNO DATUM

7337-25 BPO 6-76982a PRŮVODNÍ A TECHNICKÁ ZPRÁVA. Mariánské Lázně, rekonstrukce Nákladní ulice. 18 Stupeň projektu PST 19.12.2012 PODPIS JMÉNO DATUM INDEX ZMĚNA a ZMĚNA TYPU SVÍTIDLA 18.4.2013 DATUM JMÉNO Košan PODPIS Vedoucí projektant Košan Jan Ing. Vedoucí zakázky Košan Jan Ing. Projektant BPO spol. s r.o. Lidická 1239 363 17 OSTROV Tel.: +420353675111

Více

PŘÍLOHA - A PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE. INSTALACE FVE 29,4 kwp, NA STŘEŠE. Ústav elektroenergetiky, FEKT, VUT v Brně ÚSTAV ODP.

PŘÍLOHA - A PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE. INSTALACE FVE 29,4 kwp, NA STŘEŠE. Ústav elektroenergetiky, FEKT, VUT v Brně ÚSTAV ODP. PŘÍLOHA - A PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE ODP. PROJEKTANT VYPRACOVAL ÚSTAV Josef Hausner Ústav elektroenergetiky, FEKT, VUT v Brně KRAJ Olomoucký FORMÁT OBEC Kojetín, Družstevní 1301, 1302 DATUM 23.4.2013 INSTALACE

Více

1. identifikační údaje... 2 2. úvod... 3 3. přehled výchozích podkladů... 3 4. popis stavby... 3. 4.1. Čerpací stanice ČSOV 2... 3 4.2. Výtlak V1...

1. identifikační údaje... 2 2. úvod... 3 3. přehled výchozích podkladů... 3 4. popis stavby... 3. 4.1. Čerpací stanice ČSOV 2... 3 4.2. Výtlak V1... OBSAH: 1. identifikační údaje... 2 2. úvod... 3 3. přehled výchozích podkladů... 3 4. popis stavby... 3 4.1. Čerpací stanice ČSOV 2... 3 4.2. Výtlak V1... 4 4.2.1. Trasa... 4 4.2.2. Materiál... 5 4.2.3.

Více

A Průvodní zpráva. A. 1 Identifikační údaje. A. 1.1 Údaje o stavbě

A Průvodní zpráva. A. 1 Identifikační údaje. A. 1.1 Údaje o stavbě A Průvodní zpráva A. 1 Identifikační údaje A. 1.1 Údaje o stavbě a) název stavby, Objekt: Veřejné osvětlení b) místo stavby (adresa, čísla popisná, katastrální území, parcelní čísla pozemků), Místo : k.ú.

Více

Městský úřad Horní Planá Stavební úřad, Náměstí 54, 382 26 Horní Planá

Městský úřad Horní Planá Stavební úřad, Náměstí 54, 382 26 Horní Planá Stránka č. 1 z 6 Městský úřad Horní Planá Stavební úřad, Náměstí 54, 382 26 Horní Planá Tel. 380724417, 380738108, Fax. 380724420, e-mail:stavebniurad@horniplana.cz Č.j.: 5/výst./08-Ra Vyřizuje: Ing. Rada

Více