ROMAn s.r.o. KATALOG PANELŮ, PRODUKTŮ A SLUŽEB. Odhlučnění a protihlukové materiály. Aktualizováno 3/2018

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ROMAn s.r.o. KATALOG PANELŮ, PRODUKTŮ A SLUŽEB. Odhlučnění a protihlukové materiály. Aktualizováno 3/2018"

Transkript

1 Aktualizováno 3/2018 ROMAn s.r.o. Odhlučnění a protihlukové materiály KATALOG PANELŮ, PRODUKTŮ A SLUŽEB

2 RS PANELY RS40-40mm vysoký panel vyplněn minerální vatou RS80-80mm vysoký panel vyplněn minerální vatou RS80G20 100mm vysoký panel vyplněn minerální vatou a antivibrační pryží RS80G20/20 120mm vysoký panel vyplněn minerální vatou a antivibrační pryží Specialitou firmy ROMAn s.r.o. jsou velmi kvalitní protihlukové a hluk pohlcující panely řady RS, které jsou určené nejen pro odhlučnění průmyslových zón a kancelářských ploch, skladových a logistických areálů, odhlučnění výrobních hal a rozsáhlých prostor určených ke komerčnímu využití, ale i pro snížení hluku šířeného z klimatizačních jednotek a provozoven jako jsou restaurace, bary, atd. Systém panelů řady RS umožňuje jejich využití jak ke stavbě protihlukových krytů strojů, tlumičů hluku, protihlukových dveří a vrat, akustických obkladů, zástěn a plotů. Panely řady RS lze také ohraničit zařízení, která nadměrný hluk vytvářejí. jako jsou např. kompresory, vzduchotechnická zařízení apod. Ve standardním provedení jsou panely vyrobeny z pozinkovaného/hliníkového plechu, výplň tvoří zvuk pohlcující materiál chráněný textilií odpuzující vlhkost a odolávající povětrnostním vlivům a slunečnímu záření. Vnitřní strana obrácená ke zdroji hluku je tvořena z děrovaného pozinkovaného/hliníkového plechu. Panely jsou vzájemně provázány či spojovány k sobě lištami a šrouby. Celá stěna je pak kotvena k základní nosné konstrukci. Vlastní zvuková pohltivost je dána tloušťkou a typem pohltivé výplně. Jednotlivá protihluková opatření jsou řešena individuálně, podle konkrétních podmínek požadavků. Ve stěně je možné zhotovit dveře či okna z PMMA dle potřeby. V případě požadavku na barevné provedení je možné panely dodat s lakovanými plechy v barevných odstínech RAL nebo v provedení pozink/hliník.

3 ZAKÁZKY z RS PANELŮ ODHLUČNĚNÍ TEPELNÝCH ČERPADEL A KLIMATIZACÍ POMOCÍ RS PANELŮ RS panely jsou vhodná pro montáž krytu na TEPELNÁ ČERPADLA a KLIMATIZACE. 392 mm široké panely se montují na ocelovou konstrukci do požadovaného rozměru. Proto všechny zakázky řešíme individuálně a dle požadavku na klíč! Řešení je vždy navrženo tak, aby neovlivnilo chod tepelného čerpadla.

4 Rs CERTIFIKAT

5

6 Protihluková kapotáž motoru Caterpillar

7 TLUMIČE KOLEJOVÝCH BRZD NA ŽELEZNICI Pro případ montáže doporučujeme usadit stěnu na betonové bloky zabudované do terénu. Spojení se stěnou - chemickými kotvami 4 x M12 x 25mm na každý dílec. Tím bude PHS stabilní, a bude zachována možnost snadné demontáže. Každý dílec je po obvodu stažen do rámu z jeklu profilu U 100/50/5, svařen a žárově zinkován. Technické řešení ke snížení hluku je postaveno na protihlukových mobilních stěnách šroubovaných k sobě v horním lomení PHS na předem připravené spojovací destičky s dírou D= 14mm dvěma šrouby s matkou a kontramatkou M12 x 30. Jeden dílec je o rozměru 2760 x výška 1590mm uložený na základové patce. Pro variabilitu využití lze podle možností volit délky /- prodloužení /zkrácení a to vždy v modulu 392mm až do délky 4325mm x maximální výška 2000mm (výšku lze libovolně upravit podle požadavku umístění v kolejišti) s ohledem na základovou patku mm. Stěny jsou s lomením tzv. deflektorem, který vrací hluk směrem k zemi. V podélném směru jsou instalovány oboustranně hluk pohltivá žebra pro zabránění vytékání hluku v podélném směru. Dílce jsou vybaveny oky pro snadnou manipulaci jeřábem Výrobek je nelakovaný žárově zinkovaný. Řešení zajišťuje dostatečnou tuhost pro zatížení stěny větrem nad 250N/m2 podle normy ČSN EN :04. Mezi jednotlivými dílci je instalováno těsnění s tvarovou pamětí pro vyplnění eventuálních nerovností a proti přenosu vibrací po PHS. Stabilizační profil U je uložen na anitivibrační podložce a v místě kotvení je z ploché oceli navařená deska s dírou D 14mm pro instalaci chemické kotvy. Na začátku i konci, pokud se kolejiště sbíhá do křížení je možné instalovat zkosený dílec náběhový panel, podle potřeby a dané situaci. Ve standardní stěně není nutný. V případě vyšší zátěže lze nahradit panel RS 80 panely RS 80G20, které jsou vyvinuty pro vyšší izolaci hluku v nízkých frekvencích.

8 Protihlukové panely k silnicím a železnicím Firma ROMAn s.r.o. Je dodavatelem protihlukových stěn, které jsou vyrobeny z hliníku, zinkované ocele, nerezové ocele a nebo stále modernějšího Cortenu. Vnitřní část panelu je vyplněna speciální minerální vatou či polyesterovou výplní. Všechny tyto materiály jsou zdravotně nezávadné, ekologické, nehořlavé a netlející. Jsou odolné všem podnebním podmínkám. Jako je voda/déšť, vítr, mráz, vítr či sníh. Další výhodou je recyklovatelnost a dlouhá životnost. Montáž je snadná díky perodrážkám, které jsou na všech panelech a díky kterým jednotlivé panely do sebe zapadají jako skládačka a jsou díky tomu i pevnější. Všechny panely jsou opatřeny gumovou izolací EPDM, tudíž je velice snadné po dodání panelů na místo stavby je rovnou zasunout do již připravených HEA či HEB sloupů. Panely nepotřebují žádné další jištění či jiné montážní a technické úpravy. Panely se vyrábí dle požadovaných rozměrů a to do 4000mm Barva panelů je vždy určena investorem a to v rámci barevné škály RAL. Panely jsou barevně stálé. Panely se dají použít nejen k silnicí, dálnicím či železnicím, ale i k průmyslovým a výrobním halám.

9 Protihlukový deflektor Možnosti Pro zvýšení funkčnosti protihlukové stěny je možné doplnit ji o eliptický protihlukový deflektor.testy prokázaly, že instalace deflektoru o průměru 600mm zabraňuje toku hluku přes PHS. Deflektor obsahuje dvě rezonanční komory a hlukově izolační materiál. Lomené protihlukové stěny Díky lehkosti a odolnosti materiálu jsou tyto panely vhodné pro lomené protihlukové stěny a protihlukové tunely. Barevnost K přednostem panelů TW patří jejich možná barevná kreativita a barevné možnosti. Základní barvou je jakýkoli odstín RAL, který jde nahradit dekorem např. dřeva, vody, lesa Montáž Panely jsou opatřeny dvojitou perodrážkou, která zaručuje pevnost panelu po smontování a usnadňuje i samotnou montáž. Panely se zasouvají do HEB/HEA sloupků. Jsou opatřeny protihlukovým těsněním EPDM. Kombinace materiálů Všechny protihlukové materiály se dají kombinovat. Například hlukově Pohltivý kovový panel, který dobře absorbuje hluk, může být doplněn protihlukovým sklem, které zaručí vizuální otevření prostoru.

10 HLINÍKOVÉ PANELY LEGO Kladno Jedním z doporučovaných materiálů, ze skupiny kovových protihlukových panelů, je HLINÍK. Jedná se o kvalitní hliníkový plech o síle 1,2 až 1,5 mm. (Dle typu panelu.) Lehký, ale velice odolný a pevný panel lze využít jako protihluková stěna u dálnice či železnice, jako protihluková demontovatelná zástěna na stavbě, protihlukový plot okolo objektu. Váha tohoto panelu se pohybuje od 16 do 19 kg/m2. (Dle typu panelu.) Panel může být zvukově nepohltivý, jednostranně či oboustranně pohltivý. Perforace tvoří 34% z celkové plochy. typ izo.výplň Neprůzvučnost DLR skupina Pohltivost DLα skupina dan/mq HEA/HEB váha/m2 rozměr TW 95 ALV 12 vata 25 db B3 20 A x500xD TW 95 ALV 12 polyester 25 db B3 16 A x500xD TW 115 ALV 12 vata 26 db B3 20 A x500xD TW 115 ALV 12 polyester 25dB B3 18 A x500xD TW 115 ALV 15 vata 26 db B3 18 A x500xD TW 115 AV 10/ALV 12* polyester 32dB B3 18 A4 > x500xD Štěrboholská radiála,praha 10 Realizace: Itálie

11 ZINKOVANÁ OCEL Velice kvalitní zinkovaná ocel o síle 0,8 až 1mm. Protihlukový panel je vyplněn minerální protihlukovou vatou či polyesterem. Panel může být zvukově odrazivý, jednostranně pohltivý či oboustranně pohltivý. V tomto případě je podíl perforace 34%. typ izo.výplň neprůzvučnost skupina pohltivost skupina dan/mq HEA/HEB váha/m2 rozměr TW 95 AV 8 polyester 25 db B3 12dB A x500xD TW 95 AV 10 vata 28 db B3 20dB A x500xD TW 95 AV 10 polyester 27 db B3 16dB A x500xD TW 115 AV 10 polyester 28dB B3 12dB A x500xD TW 115 AV 10 vata 28dB B3 20dB A x500xD TW 115 AV 15 vata 32 db B3 20dB A4 115x500xD TW 115 AV 10+ ALV 12 vata 28dB B3 16dB A4 115x500xD

12 CORTEN Velice odolný protihlukový panel. Spojení moderny a praktičnosti. Korozní vzhled a vysoká odolnost vůči vlivům počasí. Kvalitní cortenový ocelový plech o síle 1mm, bez perforace či s perforací z jedné či obou stran a to V celkovém rozsahu 34%, jednotlivé otvory jsou o velikosti 2,5 až 7mm. Tento materiál se může ponechat ve svém syrovém stavu, nebo nalakovat do jakéhokoli odstínu RAL. typ izo.výplň neprůzvučnost skupina pohltivost skupina HEA/HEB váha/m2 rozměr TW 95 AC 10 vata 28 db B3 20 db A x500xD TW 95 AC 10 polyester 27 db B3 16 db A x500xD Co je CORTEN? Pětinásobně odolnější ocel, která vznikla na začátku 20.let v USA. Jeho hlavní charakteristikou je korozní vzhled. Tato korozní vrstva chrání ocel před dalším korozí. Vzniká díky chemickému složení, kdy je použito méně uhlíku, zato více fosforu a mědi. Doba zrání tohoto materiálu je 6-24 měsíců, kdy prochází viditelnými změnami.

13 NEREZOVÝ PANEL Panely TW 115AV12 nerez jsou modulární sebe-podpůrné kovové panely zvukpohlcující a zvukově izolační akustické zábrany nejen pro silnice a dálnice. Plech z ocele AISI 304B o tloušťce 1,2 mm s otvory pro průchod zvuku do panelu od 2,5 do 7mm (34%podíl) Vnitřní izolace je tvořena speciální stálou minerální vlnou, která je pokryta antiprachovou vrstvou. Boky panelů, které jsou usazeny ve sloupech (nejlépe typu HE) jsou kryty pevným plastem a opatřeny akustickou těsnící pryží EPDM. Panely do sebe zapadají jako stavebnice a to díky dvojité perodrážce. Panely jsou dopravovány na místo výstavby v kovových koších/paletách. Hmotnost panelu je cca 33kg/m2. Barva panelu je ve škále RAL, polyesterové barvy. Panely jsou dodávány v maximální délce 4000mm a jsou opatřeny těsněním. Panely splňují požadavky jak akustické, tak designové a jsou praktické pro svou vysokou životnost. Všechny panely Tecnowall jsou stálé, netlející, nehořlavé. typ izo.výplň neprůzvučnost skupina pohltivost skupina dan/mq HEA/HEB váha/m2 rozměr TW 115 AV 12 inox vata 31 db B3 14 db A x500xD

14 PMMA polymethylmetakrylát, akrylátové sklo, plexisklo Speciální certifikované protihlukové sklo, vhodné zejména na mostech. Zvukově nepropustné, odrazivé sklo je možné dodat v průhledné či neprůhledné podobě, rovné či ohnuté. Vhodné pro sloupky HEA. Panel je odolný vůči nárazu, jeho světelná propustnost je 92%, odolný vůči povětrnostním vlivům, životnost minimálně 35 let, možnost vláken či pískování, jak ochrana před ptáky. Možno opatřit anti-graffity nástřikem. Výrobní šířka základního skla je 2000mm, délka pak až do 6000mm. A to v sedmi odstínech. U skla s polyamidovými vlákny je maximální délka 5000mm. Plexisklo se zalitými typ průhledných PMMA neprůzvučnost PMMA db PMMA db PMMA db PMMA 20 s vlákny 32 db PMMA db PMMA 25 s vlákny 33 db Hluk Pohltivé PMMA polymethylmetakrylát, akrylátové sklo, plexisklo vlákny, které zabraňují tříštivosti desky v případě nárazu vozidla. Splňuje normu ČSN EN třídy 6, druhotné bezpečnosti (nebezpečí padajících úlomků). zkoušeno 400 kg nárazovým tělesem. Tuto zkoušku splňuje i po 10 letech použití na rozdíl od jiných plastů, které vlivem UV degradují, křehnou a žloutnou. EPDH těsnění Model TWA 15 23kg/m 2 Model TWA 20 29kg/m 2 Dvojitý pozinkový rám opatřený barvou v odstínech RAL Základní prodejní rozměry: 2660x mm (Jiné rozměry na vyžádání) Protihlukové sklo v 7 odstínech (spring green, sea green, forest green, steel blue, sky blue, midnight blue a smoky Brown)

15 Zvuk pohltivé a zvuk absorpční protihlukové panely z vysoce kvalitního borového dřeva dle normy UNI EN 350/1. Panel je vyplněn protihlukovou vatou EN 13162: tloušťka 50 mm, hustota 90 kg/m3. Jsou použity nerezové šrouby a hřebíky. Panel je na svislých stranách zakončen těsněním EPDM, které je odolné vůči stárnutí způsobené atmosférickými vlivy. Hmotnost panelu je cca 30kg/m2. Panel jde dobře kombinovat s jinými materiály, jako je například PMMA. Všechny dřevěné části jsou podrobeny impregnací s anorganickými solemi na bázi mědi, netoxický, bez chromu a arsenu v autoklávu podle evropské normy DIN 68800/3 a EN Pigmentace je zelená. DŘEVĚNÉ PANELY Panely jsou v souladu s normami podle TP 104 Ministerstva dopravy, odboru pozemních komunikací z 21. března 2003 č.j. 164/ RS/1 s účinností od 1. dubna Akustické vlastnosti dřevěných panelů podle normy ČSNI EN :1999 a ČSN EN :1999: Vzduchová neprůzvučnost DLR = 26 db: kategorie B3 Zvuková pohltivost DL = 10 db: kategorie A3 Hodnota odrážení hluku DL RI = 4 db: kategorie A2

16 INTEGROVANÁ SVODIDLA Integrovaná svodidla na protihlukových stěnách z panelů ALU Tecnowall může být řešením pro mnohé silnice, kde není dostatečné množství prostoru pro oddělené řešení. (max.45cm) Tento typ svodidel se dá použít na protihlukové stěny od firmy ROMAn s.r.o. a to do jejich výšky 5m. Vhodné pro použití sloupku HEA umístěných v osové vzdálenosti 2m. Pro protihlukové stěny m vysoké.polyesterové barvy ve škále RAL. Ideální využití: vnější infrastruktura, ulice a silnice atd.

17 ELIPTICKÝ DEFLEKTOR Šířka: 600 mm Výška: 400 mm Pro všechny typy sloupů V barvě RAL dle požadavku Hliník či ocel o minimální tloušťce 1mm Vnitřní izolace z minerální vlny odolné proti hnilobě o tloušťce 30 mm. a hustota 70 kg / m 3. Povrchově potažena mikroporézní membránou. Vhodné pro silnice, dálnice či průmyslové objekty. Eliptický deflektor je hluk-pohltivá součást protihlukové stěny, která zvyšuje její akustickou účinnost tím, že zabraňuje přetékání hluku. Ideální pro místa, kde je omezená výška PHS. Požární odolnost: hlavní použité materiály (ocel a minerální vlna) jsou klasifikovány nehořlavými třídy A1- reakce na oheň podle norem ČSN EN

18 OSMIHRANNÝ DEFLEKTOR Vzdálenost k bariéře Rozdíl mezi hodnotami - 3 m vysoká PHS hodnoty bez a s deflektorem - 3,4m Rozdíl mezi hodnotami - 3 m vysoká PHS hodnoty bez a s deflektorem - 3m 2,5m nad zemí 1m nad zemí 2,5m nad zemí 1m nad zemí 5m 3,6dB 4,5dB 1,6dB 2,1dB 10m 2,1dB 3,3dB 1,4dB 1,8dB 25m 1,9dB 2,9dB 1,2dB 1,6dB Šířka: 350mm Výška: 350 mm Pro všechny typy sloupů V barvě RAL dle požadavku Hliník či ocel o minimální tloušťce 1mm Vnitřní izolace z minerální vlny odolné proti hnilobě o tloušťce 30 mm a hustota 70 kg / m 3. Povrchově potažena mikroporézní membránou. Vhodné pro silnice, dálnice či průmyslové objekty.

19 DOPLŇUJÍCÍ MATERIÁLY ZERO je protihluková vložka do větracích otvorů a vzduchotechnik či digestoří. Skládá se z jednoho těla akustické pružné polyuretanové pěny. Hustota materiálu 50 kg/m3. Zvuková izolace Dn, e, w = 43 db Průměr 160 a 200 mm PROTIHLUKOVÁ DESKA S BOSÁŽÍ Akusticko absorpční materiál pro prostory s kompresory, zvukotěsné kabiny, motorové prostory a pro zvuková nahrávací studia.materiál: pružný zpěněný polyuretan na bázi Polyesteru. Samozhášivost: dle normy UL 94 HF1 Barva: antracitově šedá. Bosáž zaručuje lepší absorpci hluku Rubová strana opatřena samolepící vrstvou Výrobní rozměr: desky 1000x2000 mm Hustota: 30 kg/m 3 Pracovní teplota: -40 C/+110 C PROTIHLUKOVÁ DESKA S PU FILMEM Akusticko absorpční materiál pro prostory s kompresory, zvukotěsné kabiny a motorové prostory.materiál: pružný zpěněný polyuretan na bázi polyesteru Samozhášivost: podle normy UL 94 HF1 Barva: antracitová šedá s bílým či černým PU filmem (25 mikronů) Rubová strana opatřena samolepící vrstvou Hustota: 30 kg/m 3 Pracovní teplota: -40 C/+110 C ANTIVIBRAČNÍ GUMA je vhodná pod stroje a motory. Zabraňuje šíření hluku v podobě vibrací do konstrukce. Nadále pohlcuje nízkofrekvenční tóny. Výrobní šíře materiálu je 5mm, 10mm, 20mm, 40mm PROTIHLUKOVÁ VATA pohlcuje stření a vysoké frekvence. Používá se do protihlukových panelů, jako protihluková výplň do stěn. Je lehká a dobře se s ní manipuluje. Nehořlavá, netlející, zdravotně nezávadná.

20 Reference ČR: Alltub Central Europe, s.r.o. Benteler ČR s.r.o. Brush Sem s.r.o. Colas CZ a.s. Doska Česká Lípa s.r.o. Hochtief a.s- JHP mosty, s.r.o. Metrostav a.s. MND Drilling&Services a.s. Mráz Agro CZ, s.r.o. Nemak Czech Republic s.r.o. Safina a.s. Sanaplasma s.r.o. Skanska a.s. Step s.r.o. Stora Enso Wood Products Stüken s.r.o. Škoda Auto a.s. Tereos TTD a.s. T.P.C.A. s.r.o. Trigema Building a.s. a dalších více jak 150 zákazníků. REFERENCE Reference SK: BENTELER SK CEMENTÁREŇ LIETAVSKÁ LÚČKA a.s. NAFTA SK a.s. Malacky Reference Polsko Saint Gobain Gliwice KONTAKT Domkovská 2374/ Praha 9 Gps , T: T: T: F: Info@romansro.cz

ROMAn s.r.o. KATALOG PANELŮ, PRODUKTŮ A SLUŽEB. Odhlučnění a protihlukové materiály. Aktualizováno 4/2015

ROMAn s.r.o. KATALOG PANELŮ, PRODUKTŮ A SLUŽEB. Odhlučnění a protihlukové materiály. Aktualizováno 4/2015 Aktualizováno 4/2015 ROMAn s.r.o. Odhlučnění a protihlukové materiály KATALOG PANELŮ, PRODUKTŮ A SLUŽEB RS PANELY RS40-40mm vysoký panel vyplněn minerální vatou RS80-80mm vysoký panel vyplněn minerální

Více

Technické listy. ROMAn s.r.o. ZVUKOVĚ IZOLAČNÍ PANELY RS 40 RS 80 RS40G10 RS80G20 RS80G20/20 RS80/2 OBOUSTRANNÝ

Technické listy. ROMAn s.r.o. ZVUKOVĚ IZOLAČNÍ PANELY RS 40 RS 80 RS40G10 RS80G20 RS80G20/20 RS80/2 OBOUSTRANNÝ Technické listy ROMAn s.r.o. ZVUKOVĚ IZOLAČNÍ PANELY RS 40 RS 80 RS40G10 RS80G20 RS80G20/20 RS80/2 OBOUSTRANNÝ Aktualizováno 12/2014 Výrobce a distributor: ROMAn s.r.o. Domkovská 2374/17 193 00 Praha 9

Více

JEDNODUCHÝ/CENOVĚ VÝHODNÝ

JEDNODUCHÝ/CENOVĚ VÝHODNÝ GDS síťový systém JEDNODUCHÝ/CENOVĚ VÝHODNÝ Czech EFEKTIVNÍ A FUNKČNÍ OCHRANA PROTI HLUKU Na základě úspěšného systému panelů PLANTA byl nový protihlukový panel PLANTA ALUFERA přizpůsoben požadavkům evropských

Více

Těžká akustická zástěna

Těžká akustická zástěna Těžká akustická zástěna GZT Těžká zástěna určená pro instalaci do venkovního prostoru pro velkoplošné stínění zdrojů hluku, zejména na průmyslových objektech ITS213-01, revize 1.0, Greif-akustika, s.r.o.

Více

Lehká akustická zástěna

Lehká akustická zástěna Lehká akustická zástěna GZL Lehká zástěna určená pro instalaci do venkovního prostoru pro odstínění lokálních zdrojů hluku, umístěných zejména na objektech ITS-0, revize.0, Greif-akustika, s.r.o. . Účel

Více

průměr otvorů 12 mm podíl otvorů 25%

průměr otvorů 12 mm podíl otvorů 25% ZÁKLADNÍ INFORMACE je celohliníkový protihlukový systém vhodný pro pro stavbu protihlukových stěn silničních a železničních koridorů a splňuje kompletní požadavky dle evropských norem EN 14388 a směrnic

Více

Atestováno dle ČSN EN ISO 11691. Žaluzie s útlumem hluku AVL. Koncový prvek vzduchotechniky určený pro útlum hluku

Atestováno dle ČSN EN ISO 11691. Žaluzie s útlumem hluku AVL. Koncový prvek vzduchotechniky určený pro útlum hluku Atestováno dle ČSN EN ISO 11691 Žaluzie s útlumem hluku AVL Koncový prvek vzduchotechniky určený pro útlum hluku ÚVOD POUŽITÍ Žaluzie s útlumem hluku se primárně používají ve ventilačních otvorech určených

Více

Kulisová akustická zástěna

Kulisová akustická zástěna Kulisová akustická zástěna GZK Nejlehčí zástěna určená pro instalaci do venkovního prostoru pro odstínění lokálních zdrojů hluku, umístěných zejména na objektech ITS214-01, revize 1.0, Greif-akustika,

Více

Těžká akustická zástěna

Těžká akustická zástěna Těžká akustická zástěna GZT Těžká zástěna určená pro instalaci do venkovního prostoru pro velkoplošné stínění zdrojů hluku, zejména na průmyslových objektech ITS213-01, revize 1.0, Greif-akustika, s.r.o.

Více

BRUCHAPaneel. Protipožární stěnový WP-F

BRUCHAPaneel. Protipožární stěnový WP-F 31 61 Akustický WP-A 1 PROFIL 6 50 PROFIL 5 BRUCHAPaneel PROFIL 4 PROFIL 3 PROFIL Protipožární stěnový WP-F VIDITELNÉ UPEVNĚNÍ dobré IZOLAČNÍ PROTIHLUKOVÉ VLASTNOSTI bohatá rozmanitost profilů hospodárnější

Více

Mobilní akustická zástěna

Mobilní akustická zástěna Mobilní akustická zástěna GZM Mobilní zástěna určená pro instalaci do venkovního prostoru pro odstínění lokálních zdrojů hluku, zejména zdrojů hluku ze stavební činnosti ITS211-01, revize 1.0, Greif-akustika,

Více

Lehká akustická zástěna

Lehká akustická zástěna Lehká akustická zástěna GZL Lehká zástěna určená pro instalaci do venkovního prostoru pro odstínění lokálních zdrojů hluku, umístěných zejména na objektech ITS-0, revize., Greif-akustika, s.r.o. . Účel

Více

BEZPEČNÁ VYSOČINA

BEZPEČNÁ VYSOČINA BEZPEČNÁ VYSOČINA 2.10.2015 Rieder-Bloc + PHS + svodidla Betonové prefabrikáty a jejich využití v silničním hospodářství Rieder Beton, spol. s r.o. Jihlava Rieder-Bloc Protihlukové stěny Svodidla Rieder-Bloc

Více

INTERNÍ STANDARD TĚŽKÁ AKUSTICKÁ ZÁSTĚNA GREIF TYP GZT

INTERNÍ STANDARD TĚŽKÁ AKUSTICKÁ ZÁSTĚNA GREIF TYP GZT Kubíkova 12, 182 00 Praha 8 Tel.: 286 587 763 až 4, Fax: 286 580 668 E-mail: greif-akustika@greif.cz, www.greif.cz : revize: 1.0 INTERNÍ STANDARD závaznost dokumentu: ZÁVAZNÉ zpracoval: ověřil PMK: schválil:

Více

Informace. EJOT samovrtné šrouby SAPHIR JT2. pozinkovaná. materiál stavebních dílců maximální vrtací kapacita v mm. EJOT závitotvorné šrouby

Informace. EJOT samovrtné šrouby SAPHIR JT2. pozinkovaná. materiál stavebních dílců maximální vrtací kapacita v mm. EJOT závitotvorné šrouby Upevňování profilovaných Informace Samovrtné šrouby 4 Samovrtné šrouby EJOT SAPHIR spojování stavebních dílců v jedné pracovní operaci vrtání, tvorba závitu a spojení dílců šroubováním zkrácení doby montáže

Více

SEND SENDVIČO VIČOVÉ P PANEL ANELY

SEND SENDVIČO VIČOVÉ P PANEL ANELY SENDVIČOVÉ PANELY www.satjam.cz 2 Sendvičový panel Sendvičové panely představují moderní, efektivní, trvanlivé a zároveň ekonomické řešení pro opláštění staveb. Využívají se především pro průmyslové a

Více

Centrum stavebního inženýrství a.s. Zkušebna fyzikálních vlastností materiálů, konstrukcí a budov - Zlín K Cihelně 304, Zlín Louky

Centrum stavebního inženýrství a.s. Zkušebna fyzikálních vlastností materiálů, konstrukcí a budov - Zlín K Cihelně 304, Zlín Louky Pracoviště zkušební laboratoře: 1. Laboratoř stavební tepelné techniky K Cihelně 304, Zlín - Louky Laboratoř je způsobilá aktualizovat normy identifikující zkušební postupy. Laboratoř poskytuje odborná

Více

3. Rozměry, hmotnosti Zabudování a umístění Tlakové ztráty Základní parametry Údajový štítek...

3. Rozměry, hmotnosti Zabudování a umístění Tlakové ztráty Základní parametry Údajový štítek... Tyto technické podmínky stanoví řadu vyráběných velikostí a provedení "TLUMIČŮ HLUKU SMRF "(dále jen TLUMIČŮ). Platí pro výrobu, navrhování, objednávání, dodávky, montáž, provoz a údržbu. 1. Popis... 2

Více

SERIE 40 CDI PLASTOVÉ ROZVODNICE POD OMÍTKU

SERIE 40 CDI PLASTOVÉ ROZVODNICE POD OMÍTKU SERIE 40 CDI PLASTOVÉ ROZVODNICE POD OMÍTKU 48 PTC - ROZVODNICE POD OMÍTKU - IP55 ROZVODNICE STAVEBNICOVÉ POD OMÍTKU ROZVODNICE STAVEBNICOVÉ POD OMÍTKU NÁRAZUVZDORNÉ - ŠEDÁ RAL 7035 Kód Počet modulů Vnější

Více

K O V Y B s. r. o. Autobusové a vlakové zastávky, kuřácké přístřešky TECHNIK

K O V Y B s. r. o. Autobusové a vlakové zastávky, kuřácké přístřešky TECHNIK TECHNIK-O-2-02-00 TECHNIK-O-2-20-00 TECHNIK-O-2-02-11 TECHNIK-O-2-20-11 Autobusové a vlakové zastávky, kuřácké přístřešky Orientace v označení přístřešku: TECHNIK-P/O-X-YZ-TU P/O - Plochý / Oblý tvar střechy

Více

Mobilní akustická zástěna

Mobilní akustická zástěna Mobilní akustická zástěna GZM Mobilní zástěna určená pro instalaci do venkovního prostoru pro odstínění lokálních zdrojů hluku, zejména zdrojů hluku ze stavební činnosti ITS211-01, revize 1.1, Greif-akustika,

Více

Centrum stavebního inženýrství a.s. Zkušebna fyzikálních vlastností materiálů, konstrukcí a budov - Zlín K Cihelně 304, Zlín Louky

Centrum stavebního inženýrství a.s. Zkušebna fyzikálních vlastností materiálů, konstrukcí a budov - Zlín K Cihelně 304, Zlín Louky Pracoviště zkušební laboratoře: 1. Laboratoř stavební tepelné techniky K Cihelně 304, 764 32 Zlín - Louky 2. Laboratoř akustiky K Cihelně 304, 764 32 Zlín - Louky 3. Laboratoř otvorových výplní K Cihelně

Více

Průmyslová vrata. Sekční průmyslová vrata VM 01, VM 02, VM 03. spolehněte se!

Průmyslová vrata. Sekční průmyslová vrata VM 01, VM 02, VM 03. spolehněte se! Průmyslová vrata Sekční průmyslová vrata VM 01, VM 02, VM 03 spolehněte se! Značková kvalita, bezpečný a spolehlivý provoz Sestava torzních pružin v kombinaci s lanovými bubny zajišťuje snadnou manipulaci

Více

E BIS Pevné body a kluzná uložení

E BIS Pevné body a kluzná uložení E BIS Pevné body a kluzná uložení BIS Pevné body BISOFIX CF Objímky pro pevný bod chlazení 2 BIS db-fix 40 Zvukově izolovaný pevný bod 3 BIS db-fix 80 Kompletní pevný bod 4 BIS db-fix 200 Kompletní pevný

Více

GZ60. Estetická požární mřížka s požární odolností 60 minut pro stěny, podlahy a dveře. G2-C 09/2011

GZ60. Estetická požární mřížka s požární odolností 60 minut pro stěny, podlahy a dveře.   G2-C 09/2011 GZ60 Estetická požární mřížka s požární odolností 60 minut pro stěny, podlahy a dveře. cs Rf-Technologies nv Lange Ambachtstraat 40 960 Oosterzele Belgium Tel +32 9 362 31 71 Fax +32 9 362 33 07 info@rft.be

Více

PŘÍSLUŠENSTVÍ 2150 KAPSA NA DOKUMENTY (A4) 2152 KAPSA NA DOKUMENTY (A5) 2220 KULATÝ KONTROLNÍ PRŮZOR 2216 PRŮZOROVÉ OKÉNKO 2215 PRŮZOROVÉ OKÉNKO

PŘÍSLUŠENSTVÍ 2150 KAPSA NA DOKUMENTY (A4) 2152 KAPSA NA DOKUMENTY (A5) 2220 KULATÝ KONTROLNÍ PRŮZOR 2216 PRŮZOROVÉ OKÉNKO 2215 PRŮZOROVÉ OKÉNKO PŘÍSLUŠENSTVÍ SÉRIE NÁZEV 2150 KAPSA NA DOKUMENTY (A4) 2152 KAPSA NA DOKUMENTY (A5) 2220 KULATÝ KONTROLNÍ PRŮZOR 2216 PRŮZOROVÉ OKÉNKO 2215 PRŮZOROVÉ OKÉNKO 24XX 240X ŠROUB S OKEM MATICE V KLECI 340.00.135

Více

INTERNÍ STANDARD MOBILNÍ AKUSTICKÁ ZÁSTĚNA GREIF TYP GZM

INTERNÍ STANDARD MOBILNÍ AKUSTICKÁ ZÁSTĚNA GREIF TYP GZM Kubíkova 12, 182 00 Praha 8 Tel.: 286 587 763 až 4, Fax: 286 580 668 E-mail: greif-akustika@greif.cz, www.greif.cz : revize: 1.0 INTERNÍ STANDARD závaznost dokumentu: ZÁVAZNÉ zpracoval: ověřil PMK: schválil:

Více

Ecophon Super G Plus A

Ecophon Super G Plus A Ecophon Super G Plus A Panel je určen pro použití ve sportovních halách a podobném prostředí, kde hrozí riziko silného mechanického nárazu. Panely Ecophon Super G Plus A mají masivní závěsný rošt, který

Více

Rekapitulace - Rekonstrukce oplocení prostoru sportovního areálu Gymnázia Jaroslava Heyrovského

Rekapitulace - Rekonstrukce oplocení prostoru sportovního areálu Gymnázia Jaroslava Heyrovského Příloha č. 1 Rekapitulace - Rekonstrukce oplocení prostoru sportovního areálu Gymnázia Jaroslava Heyrovského Název délka/ks bez včetně 5.1 Rekonstrukce oplocení vnitřního hřiště 160 m 5.2 Rekonstrukce

Více

Ecophon Akusto Wall C

Ecophon Akusto Wall C Ecophon Akusto Wall C Systém Ecophon Akusto Wall C je stěnový zvukový absorbér, který je vhodné kombinovat s akustickými podhledy. Vyznačuje se skrytým nosným rastrem a sraženými hranami tvořící úzké drážky

Více

Průmyslová vrata Sekční průmyslová vrata

Průmyslová vrata Sekční průmyslová vrata Průmyslová vrata Sekční průmyslová vrata Crawford 242 Přizpůsobeno potřebám zákazníka Crawford 242 jsou sekční vrata pro použití např. v prodejnách automobilů, požárních stanicích, ve všech případech,

Více

Tropic 35 db je zařazen do nejvyšší, nejbezpečnější třídy reakce na oheň - Eurotřídy A1.

Tropic 35 db je zařazen do nejvyšší, nejbezpečnější třídy reakce na oheň - Eurotřídy A1. Tropic db Produktová řada Tropic db představuje kompletní řešení pro zajištění akustického komfortu a požadované míry soukromí mezi jednotlivými místnostmi. Se zvýšenou úrovní neprůzvučnosti, pohybující

Více

HLINÍKOVÉ SYSTÉMY PRO OKNA, DVEŘE A FASÁDY

HLINÍKOVÉ SYSTÉMY PRO OKNA, DVEŘE A FASÁDY HLINÍKOVÉ SYSTÉMY PRO OKNA, DVEŘE A FASÁDY COR 70 INDUSTRIAL s PTM MILLENNIUM 2000 bez PTM MILLENNIUM Plus FASÁDNÍ SYSTÉM TP-52 ZDVIŽNĚ POSUVNÝ SYSTÉM 4500 A 4600 s PTM vyrobeno z profilů HLINÍKOVÁ OKNA,

Více

VSTUPTE DO VYŠŠÍ FORMY BEZPEČNOSTI

VSTUPTE DO VYŠŠÍ FORMY BEZPEČNOSTI VSTUPTE DO VYŠŠÍ FORMY BEZPEČNOSTI DEFENDOOR Pod značkou DEFENDOOR vám přinášíme kvalitní dostupné bezpečnostní a protipožární dveře, včetně protipožárních dveří do výškových budov. Věříme, že produkty

Více

Ecophon Gedina A. Rozměry, mm 600x x x1200 T15 T24 Tloušťka (tl.) Instalační diagram M237

Ecophon Gedina A. Rozměry, mm 600x x x1200 T15 T24 Tloušťka (tl.) Instalační diagram M237 Ecophon Gedina A Výrobek je určen pro použití tam, kde je vyžadován standardní systém zavěšeného stropu, kde však existují přísné funkční požadavky. Panely Ecophon Gedina A jsou umístěny ve viditelném

Více

Zinková vrstva. Pasivační vrstva. Základní nátěr. Povrchová vrstva. Ocelový plech. Zinková vrstva. Pasivační vrstva.

Zinková vrstva. Pasivační vrstva. Základní nátěr. Povrchová vrstva. Ocelový plech. Zinková vrstva. Pasivační vrstva. Zinková vrstva Pasivační vrstva Základní nátěr Povrchová vrstva Ocelový plech Zinková vrstva Pasivační vrstva Základní nátěr Ochranný barevný nátěr Barevné povrchové úpravy Pural Matt 50 µm Pural Matt

Více

Ecophon Master Matrix

Ecophon Master Matrix Ecophon Master Matrix Systém Ecophon Master Matrix je navržen tak, aby se dal velmi rychle a snadno instalovat a zároveň poskytoval mimořádnou přesnost bez nutnosti dodatečných úprav. Toto činí akustický

Více

Sonar db. Sonar db 35. Sonar db 40. Sonar db 42. Sonar db 44

Sonar db. Sonar db 35. Sonar db 40. Sonar db 42. Sonar db 44 18 Sonar db Sonar db 35 Sonar db 40 Sonar db 42 Sonar db 44 Podhledové kazety, které nabízejí vysokou hladinu neprůzvučnosti a zvukové pohltivosti. Jsou doporučeny všude tam, kde hraje důležitou roli důvěrnost

Více

Základní popis kovových vrat VOTO s otočnými křídly

Základní popis kovových vrat VOTO s otočnými křídly Základní popis kovových vrat VOTO s otočnými křídly Vyráběné rozměry: obvyklé rozměry jsou od 2000 x 2000 mm (Š x V) do 4200 x 4200 mm. Vrata jsou vyráběna zakázkově rozměry tak mohou být upraveny dle

Více

Homepage > VÝROBKY > Protidešťové žaluzie - lamely žaluzií > Dveře > Dveře > Type ST. Type ST

Homepage > VÝROBKY > Protidešťové žaluzie - lamely žaluzií > Dveře > Dveře > Type ST. Type ST Homepage > VÝROBKY > Protidešťové žaluzie - lamely žaluzií > Dveře > Dveře > Type ST Type ST JEDNOKŘÍDLÉ A DVOUKŘÍDLÉ DVEŘE NA PANTECH PRO TECHNICKÉ MÍSTNOSTI, SKLADY, CENTRÁLNÍ KLIMATIZAČNÍ JEDNOTKY,

Více

Identifikace zkušebního postupu/metody 2

Identifikace zkušebního postupu/metody 2 Pracoviště zkušební laboratoře:. Laboratoř stavební tepelné techniky K Cihelně 304, Zlín - Louky 2. Laboratoř akustiky K Cihelně 304, Zlín - Louky 3. Laboratoř otvorových výplní K Cihelně 304, Zlín - Louky

Více

Rozvodnice FHS - montáž na omítku, IP66

Rozvodnice FHS - montáž na omítku, IP66 Polyesterové rozvodnice FHS vyztužené skelným vláknem (GRP) Splňující požadavky ČSN EN 62208 Varianty na povrchovou montáž Stupeň ochrany IP66 Mechanická odolnost IK10 Světle šedá barva RAL7035 Konstrukce

Více

Ecophon Akusto Wall C

Ecophon Akusto Wall C Ecophon Akusto Wall C Systém Ecophon Akusto Wall C je stěnový zvukový absorbér, který je vhodné kombinovat s akustickými podhledy. Vyznačuje se skrytým nosným rastrem a sraženými hranami tvořící úzké drážky

Více

Homepage > VÝROBKY > Protidešťové žaluzie - lamely žaluzií > Dveře > Dveře > Type ST. Type ST

Homepage > VÝROBKY > Protidešťové žaluzie - lamely žaluzií > Dveře > Dveře > Type ST. Type ST Homepage > VÝROBKY > Protidešťové žaluzie - lamely žaluzií > Dveře > Dveře > Type ST Type ST JEDNOKŘÍDLÉ A DVOUKŘÍDLÉ DVEŘE NA PANTECH PRO TECHNICKÉ MÍSTNOSTI, SKLADY, CENTRÁLNÍ KLIMATIZAČNÍ JEDNOTKY,

Více

Průmyslová vrata Sekční průmyslová vrata

Průmyslová vrata Sekční průmyslová vrata Průmyslová vrata Sekční průmyslová vrata Crawford 542 Přizpůsobeno potřebám zákazníka Crawford 542 jsou sekční vrata pro použití ve skladech, logistických centrech a všech druzích výrobních závodů. Design

Více

Tropic db. Tropic db 35. Tropic db 40. Tropic db 42. Tropic db 44

Tropic db. Tropic db 35. Tropic db 40. Tropic db 42. Tropic db 44 32 Tropic db Tropic db 35 Tropic db 40 Tropic db 42 Tropic db 44 Podhledové kazety s vysokým stupněm neprůzvučnosti a zvukové pohltivosti. Jsou doporučeny všude tam, kde hraje důležitou roli důvěrnost

Více

HLUKOVÁ STUDIE TEP. ČERPADLO

HLUKOVÁ STUDIE TEP. ČERPADLO Budova: ISŠ CHEB, Na Hrázi1, Cheb HLUKOVÁ STUDIE TEP. ČERPADLO PRO STAVEBNÍ ŘÍZENÍ Datum zpracování: Praha 11/2012 Zpracovatel: Energetická agentura s.r.o. Strážovská 343/17, 153 00 Praha 5 tel: 281867178,

Více

Zarážený profil MSP-HDG-RP

Zarážený profil MSP-HDG-RP Zarážený profil MSP-HDG-RP Ražený nosný sloupek pro konstrukci pozemního solárního parku Dostupný v různých délkách 1500 až 3600 mm Přenos síly a momentů díky tvarovaným spojům. Žárově zinkované provedení

Více

beata doporučená sestava informační tabule a vitríny

beata doporučená sestava informační tabule a vitríny beata strana 12 32 strana 23 strana 33,35 strana 65 beata Informační panel doplňující řadu městského mobiliáře Beata. Tabule sendvičové konstrukce je doplněna hranatými stojinami. Tabule lze napojit použitím

Více

DATOVÉ ROZVADĚČE GN IP66/IP55

DATOVÉ ROZVADĚČE GN IP66/IP55 DATOVÉ ROZVADĚČE GN IP66/IP55 Produktová řada GN nabízí širokou nabídku standardních modelů prémiové kvality, vyrobených ze studena válcované nebo nerezové oceli. Obě verze jsou k dostání v provedení ATEX,

Více

STYL. KVALITA. FUNKČNOST. SENDVIČOVÉ PANELY. Střešní Stěnové. Vydání 1/

STYL. KVALITA. FUNKČNOST. SENDVIČOVÉ PANELY. Střešní Stěnové. Vydání 1/ STYL. KVALITA. FUNKČNOST. SENDVIČOVÉ PANELY Střešní Stěnové Vydání 1/2017 Sendvičové panely Rozvoj průmyslu a hospodářské soutěže, a také zvýšení environmentálních požadavků pro stavební objekty vyžaduje,

Více

SCREENOVÉ. chrání vaše soukromí.

SCREENOVÉ. chrání vaše soukromí. SCREENOVÉ rolety chrání vaše soukromí. SCREENOVÉ ROLETY chrání vaše soukromí. Pořiďte si vysoce účinnou, estetickou a moderní stínicí techniku screenové rolety ISOTRA. Zajistíte si příjemnou teplotu v

Více

Stavební systém EUROPANEL

Stavební systém EUROPANEL Stavební systém EUROPANEL snadné řešení stavebních zakázek Výrobce: EUROPANEL s.r.o. U Kolory 302 463 12 Liberec XXV Vesec Česká republika www.europanel.cz info@europanel.cz EUROPANEL s.r.o. 2017 Obsah

Více

SLUNOLAMY. horizontální, vertikální, fixní, pohyblivé

SLUNOLAMY. horizontální, vertikální, fixní, pohyblivé SLUNOLAMY horizontální, vertikální, fixní, pohyblivé 1 Souhrnné informace - specifikace Sluneční světlo nás ovlivňuje každý den. Působí na naši psychiku, náladu a pracovní výkon. Pro zdravé pracovní prostředí

Více

PROTIHLUKOVÁ STĚNA Z DŘEVOCEMENTOVÝCH ABSORBČNÍCH DESEK

PROTIHLUKOVÁ STĚNA Z DŘEVOCEMENTOVÝCH ABSORBČNÍCH DESEK PROTIHLUKOVÁ STĚNA Z DŘEVOCEMENTOVÝCH ABSORBČNÍCH DESEK Rudolf Hela, Oldřich Fiala, Jiří Zach V příspěvku je popsán systém protihlukových stěn za využití odpadu z těžby a zpracování dřeva. Pro pohltivou

Více

FERMACELL Firepanel A1. Nová dimenze protipožární ochrany

FERMACELL Firepanel A1. Nová dimenze protipožární ochrany FERMACELL Firepanel A1 Nová dimenze protipožární ochrany Firepanel A1 nová protipožární deska od FERMACELL Protipožární deska FERMACELL Firepanel A1 představuje novou dimenzi protipožární ochrany montovaných

Více

Sonar db 35 je zařazen do nejvyšší, nejbezpečnější, třídy reakce na oheň - Eurotřídy A1.

Sonar db 35 je zařazen do nejvyšší, nejbezpečnější, třídy reakce na oheň - Eurotřídy A1. Sonar db Produktová řada Sonar db představuje kompletní řešení pro zajištění akustického komfortu a požadované míry soukromí mezi jednotlivými místnostmi. Se zvýšenou úrovní neprůzvučnosti (od 35 db do

Více

ECOPHON FOCUS D POPIS SYSTÉMU A VÝROBKU SYSTÉMOVÁ ŘADA

ECOPHON FOCUS D POPIS SYSTÉMU A VÝROBKU SYSTÉMOVÁ ŘADA ECOPHON FOCUS D Výrobek je určen pro použití tam, kde je zapotřebí podhledu se skrytým roštem, ale s možností snadné demontáže panelů. Systém se montuje na skrytý rošt a vytváří tak strop s hladkým povrchem.

Více

Ecophon Super G A SYSTÉMOVÁ ŘADA

Ecophon Super G A SYSTÉMOVÁ ŘADA Ecophon Super G A Panel je určen pro použití ve školních chodbách, tělocvičnách a obdobném prostředí, kde hrozí riziko mechanického nárazu. Panely Ecophon Super G A se montují na nosný rošt s příložkami

Více

Pevná Moderní technologie výroby T-panel E zaručuje vysokou pevnost desek. Je klasifikována dle EN 12467

Pevná Moderní technologie výroby T-panel E zaručuje vysokou pevnost desek. Je klasifikována dle EN 12467 T-panel E vláknocementová deska Číslo výrobku Popis výrobku Vláknocementové desky T-panel E jsou desky nové generace používané jak v interiéru, tak exteriéru. Vyrábí se v mnoha variantách úpravy povrchu,

Více

SCREENOVÉ. chrání vaše soukromí.

SCREENOVÉ. chrání vaše soukromí. SCREENOVÉ rolety chrání vaše soukromí. SCREENOVÉ ROLETY chrání vaše soukromí. Pořiďte si vysoce účinnou, estetickou a moderní stínicí techniku screenové rolety ISOTRA. Zajistíte si příjemnou teplotu v

Více

PLECHOVÁ STŘEŠNÍ KRYTINA

PLECHOVÁ STŘEŠNÍ KRYTINA PLECHOVÁ STŘEŠNÍ KRYTINA Plechová střešní krytina SAFÍR, KRON, nebo nově RUBÍN PLUS je moderní střešní krytina s univerzálním použitím. Své příznivce si získává především díky výborným užitným vlastnostem

Více

BRUCHAPaneel. Protipožární střešní DP-F

BRUCHAPaneel. Protipožární střešní DP-F 333 BRUCHAPaneel Protipožární střešní DP-F protipožární střešní DP-F sedlové a pultové střechy vysoká odolnost vůči povětrnostním podmínkám vysoká nosnost nehořlavé použitelný od 3 (5,2 %) sklonu střechy

Více

ZÁVĚSNÁ POSUVNÁ VRATA

ZÁVĚSNÁ POSUVNÁ VRATA ZÁVĚSNÁ POSUVNÁ VRATA Závěsná posuvná vrata WIŚNIOWSKI znamenají jednoduché a ekonomické řešení 32 PŘEDNOSTI EXPERT V TĚŽKÝCH SITUACÍCH Závěsná posuvná vrata WIŚNIOWSKI nejsou dodatečným zatížením střechy

Více

Stavební stěnové díly

Stavební stěnové díly Stavební stěnové díly 2 Představení společnosti MFC MORFICO s.r.o. byla založena v roce 1991, jako stavební fi rma se specializací na povrchové úpravy průmyslových betonových podlah a ploch. Po dobu svého

Více

Ecophon Master Rigid A

Ecophon Master Rigid A Ecophon Master Rigid A Vhodné pro učebny a jiné výukové prostory s přísnými požadavky na kvalitní akustiku, srozumitelnost řeči a kde je zároveň kladen důraz na snadnou demontáž jednotlivých panelů. Ecophon

Více

PREZENTACE FIRMY KVALITNÍ KONSTRUKCE A MODERNÍ DESIGN. www.volmut.cz

PREZENTACE FIRMY KVALITNÍ KONSTRUKCE A MODERNÍ DESIGN. www.volmut.cz PREZENTACE FIRMY KVALITNÍ KONSTRUKCE A MODERNÍ DESIGN www.volmut.cz HISTORIE FIRMY Firma VOLMUT vznikla v roce 1991 jako fyzická osoba. K transformaci na společnost s ručením omezeným došlo začátkem roku

Více

STYL. KVALITA. FUNKČNOST. SENDVIČOVÉ PANELY. Střešní. Stěnové.

STYL. KVALITA. FUNKČNOST. SENDVIČOVÉ PANELY. Střešní. Stěnové. SENDVIČOVÉ PANELY Střešní Stěnové Sendvičové panely Rozvoj průmyslu a konkurence, jakož i zvýšení ekologických požadavků na stavby, vyžaduje od investorů používání moderních materiálů při realizaci svých

Více

PLOTOVÝ SYSTÉM PROFIPLOTY1.CZ OKENICOVÉ PLOTY KOVOVÉ PLOTY PANELOVÉ PLOTY GABIONOVÉ PLOTY HLINÍKOVÉ PLOTY

PLOTOVÝ SYSTÉM PROFIPLOTY1.CZ OKENICOVÉ PLOTY KOVOVÉ PLOTY PANELOVÉ PLOTY GABIONOVÉ PLOTY HLINÍKOVÉ PLOTY PLOTOVÝ SYSTÉM PROFIPLOTY OKENICOVÉ PLOTY KOVOVÉ PLOTY PANELOVÉ PLOTY GABIONOVÉ PLOTY HLINÍKOVÉ PLOTY WWW. PROFIPLOTY PLOTOVÝ SYSTÉM - PROFIPLOTY Originální plotový systém PROFIPLOTY je navržen v designu

Více

ROZBOČOVACÍ KRABICE NA OMÍTKU

ROZBOČOVACÍ KRABICE NA OMÍTKU SERIE ROZBOČOVACÍ KRABICE NA OMÍTKU VE VYŠŠÍM KRYTÍ 13 SERIE VLASTNOSTI A VÝHODY ŠIROKÁ ŘADA PŘIPRAVENÁ K POUŽITÍ 3 TIPOLOGIE MATERIÁLŮ GW PLAST 75 - GWT 650 C GW PLAST 75 - GWT 960 C GW PLAST 120 - GWT

Více

II. Úvod předmět soutěžního návrhu 4. III. Části díla a způsob jeho realizace 4. IV. Ideový záměr 5

II. Úvod předmět soutěžního návrhu 4. III. Části díla a způsob jeho realizace 4. IV. Ideový záměr 5 Obsah I. Seznam všech částí výtvarného návrhu 3 II. Úvod předmět soutěžního návrhu 4 III. Části díla a způsob jeho realizace 4 IV. Ideový záměr 5 V. Popis použitých materiálů díla ve finální podobě 5 2

Více

MiltDesign. Bezrámové příčky s dvojsklem.

MiltDesign. Bezrámové příčky s dvojsklem. Bezrámové příčky s dvojsklem www.milt.cz Nadčasové interiéry Přestavitelné příčky s dvojsklem nemají vertikální sloupky jak mezi moduly, tak v kolmých nebo šikmých napojeních prosklených příček. Díky tomu

Více

Upevňovací systém. Certifikovaný v ČR - jednoduchý - spolehlivý

Upevňovací systém. Certifikovaný v ČR - jednoduchý - spolehlivý Upevňovací systém Certifikovaný v ČR - jednoduchý - spolehlivý "snadné ohýbání" 2 LEIFELD lišta 1200 Základem systému je pozinkovaná lišta LEIFELD 1200 umožňuje zhotovení široké škály instalací použitím

Více

Stavíme stany... Je to tak jednoduché! Přehled kategorií

Stavíme stany... Je to tak jednoduché! Přehled kategorií STAVÍME STANY Stavíme stany... Je to tak jednoduché! 10 let úspěšné existence STANY neznamenají pouze turistiku nebo camping... STANY se stávají vaším profesionálním pomocníkem. PROFI STANY jsou nosičem

Více

Multifunkční dveře MZ Thermo Tepelně dělené venkovní dveře s nejlepšími hodnotami tepelné izolace

Multifunkční dveře MZ Thermo Tepelně dělené venkovní dveře s nejlepšími hodnotami tepelné izolace Multifunkční dveře MZ Thermo Tepelně dělené venkovní dveře s nejlepšími hodnotami tepelné izolace NOVINKA Nové multifunkční dveře MZ Thermo přesvědčuje nejen svou mimořádně robustní kvalitou. Díky tepelnému

Více

Ecophon Industry Modus TECH

Ecophon Industry Modus TECH Ecophon Industry Modus TECH Funkční panel vhodný pro snížení hlučnosti průmyslových prostor, kde jsou vyžadovány různé rozměry a způsoby montáže. Ecophon Industry Modus se instaluje na viditelný rošt.

Více

KOVOVÉ SENDVIČOVÉ PANELY. CENÍK 2013 - informativní

KOVOVÉ SENDVIČOVÉ PANELY. CENÍK 2013 - informativní KOVOVÉ SENDVIČOVÉ PANELY Všeobecné informace k cenám a dodávkám panelů CENÍK 2013 - informativní Dodací a platební podmínky všeobecně Panely dodáváme na základě standardně uzavřené Kupní smlouvy o jejich

Více

Čisté prostory INWALL SYSTEMS. Projekční data 1 08/2003 (CZ) Čisté prostory - INWALL SYSTEMS 08/2003 (CZ)

Čisté prostory INWALL SYSTEMS. Projekční data 1 08/2003 (CZ) Čisté prostory - INWALL SYSTEMS 08/2003 (CZ) Čisté prostory Projekční data INWALL SYSTEMS 1 08/2003 (CZ) Řez čistým prostorem Legenda: 1- Panel W 2 Úvod LVZ, a.s. vyrábí a dodává pro čisté prostory obklad INWALL SYSTEMS, který je patentově chráněný

Více

Montované technologie. Technologie staveb Jan Kotšmíd,3.S

Montované technologie. Technologie staveb Jan Kotšmíd,3.S Montované technologie Technologie staveb Jan Kotšmíd,3.S Montované železobetonové stavby U montovaného skeletu je rozdělena nosná část sloupy, průvlaky a stropní panely) a výplňová část (stěny): Podle

Více

Sedáky nabízíme podle typu houpačky v provedení: - standardní - pro malé děti - ptačí hnízdo. Řětězy z nerez oceli s vnitřní velikostí oka max. 6 mm.

Sedáky nabízíme podle typu houpačky v provedení: - standardní - pro malé děti - ptačí hnízdo. Řětězy z nerez oceli s vnitřní velikostí oka max. 6 mm. 2.10 Houpačky Závěsy pro všechny typy našich houpaček jsou vyrobeny z lité nerez oceli. Řetěz je ke kloubu závěsu připevněn otočnou vidlicí, takže jeho zkroucení je vyloučeno. Otvorem v kloubu lze po odejmutí

Více

h a n d b o o k A L F A 5 0 0

h a n d b o o k A L F A 5 0 0 handbook A LFA 500 úvod Variabilní Alfa 500 s velmi funkčním designem má široké uplatnění. Je vhodný pro vybavení referentských pracovišť, kanceláří mana ge mentu, jednacích místností, aj. Výškové moduly

Více

MOBILNÍ STĚNY LIKO-Space

MOBILNÍ STĚNY LIKO-Space MOBILNÍ STĚNY LIKO-Space MOBILNÍ STĚNY LIKO-Space interiors Vlastní výroba je zárukou kvality i termínů dodávek DĚLENÍM NÁSOBÍME LIKO-Space VÁŠ FLEXIBILNÍ PROSTOR Jednou stěnou vytvoříte z velké jednací

Více

PORTOFORTE, LINEA, MY PORT, NEO

PORTOFORTE, LINEA, MY PORT, NEO Přístřešek na auto www.pristresek-na-auto.cz PORTOFORTE, LINEA, MY PORT, NEO ŘADA NEO ŘADA LINEA ŘADA PORTOFORTE ŘADA MY-PORT Nadčasová elegance a estetika v čistém trendu moderní architektury Optimální

Více

Plochý solární kolektor ZELIOS XP 2.5-1 V / H

Plochý solární kolektor ZELIOS XP 2.5-1 V / H Plochý solární kolektor ZELIOS XP 2.5-1 V / H Inovovaný, vysoce výkonný solární kolektor (XP=extra power) s celkovou plochou 2,5 m 2 pro celoroční použití v uzavřených systémech. Pro nucený oběh teplonosné

Více

Protokol o zkoušce č. 058/13

Protokol o zkoušce č. 058/13 CENTRUM STAVEBNÍHO INŽENÝRSTVÍ, a. s. pracoviště Zlín, K Cihelně 304, 764 32 Zlín - Louky Laboratoř otvorových výplní, stavební tepelné techniky a akustiky č.1007.1, akreditovaná Českým institutem pro

Více

NEXT SD 101, SD 111 BEZPEČNOSTNÍ DVEŘE EVROPSKÝ STANDARD

NEXT SD 101, SD 111 BEZPEČNOSTNÍ DVEŘE EVROPSKÝ STANDARD NEXT SD 0, SD BEZPEČNOSTNÍ DVEŘE EVROPSKÝ STANDARD BEZPEČNOSTNÍ DVEŘE SD 0, SD Nejvyšší bezpečnost a komfort poskytují při použití se zárubní NEXT SF. Bezpečnostní dveře NEXT SD 0 jsou nejpoužívanější

Více

Stínění. pro pergoly a zimní zahrady. Veškeré foto je ilustrativní. Ceny jsou bez DPH. ČR: SK:

Stínění. pro pergoly a zimní zahrady. Veškeré foto je ilustrativní. Ceny jsou bez DPH. ČR: SK: VERANDA HRV52 Veranda HRV52 je speciálně navržená pro instalaci nad zimní zahradu nebo pergolu, a tím brání prostupu slunečních paprsků dříve, než proniknou ke skleněným plochám. Prostor mezi sklem a tkaninou

Více

Ecophon Focus A SYSTÉMOVÁ ŘADA. Rozměry, mm 600x x x1200. XL 1800x600. XL 2000x600

Ecophon Focus A SYSTÉMOVÁ ŘADA. Rozměry, mm 600x x x1200. XL 1800x600. XL 2000x600 Ecophon Focus A Výrobek je určen pro použití tam, kde je zapotřebí základního robustního podhledu. Panely Ecophon Focus A jsou umístěny ve viditelném roštu a vytvářejí tak strop s jasným čtvercovým vzorem.

Více

Modulární podhledový systém KV - B/105.02/A Modulární podhledový systém KNIHA VÝROBKŮ. Podhledy 1/

Modulární podhledový systém KV - B/105.02/A Modulární podhledový systém KNIHA VÝROBKŮ. Podhledy 1/ 105.02.1 Popis Stropní panely 105.02 jsou určeny pro vestavbu samonosných podhledů čistých prostor, kde se počítá s omezeným pohybem osob na horní straně podhledu při montáži a servisních pracích. K přichycení

Více

DEKPANEL SPRÁVNÁ VOLBA PRO VAŠI DŘEVOSTAVBU MASIVNÍ DŘEVĚNÉ PANELY

DEKPANEL SPRÁVNÁ VOLBA PRO VAŠI DŘEVOSTAVBU MASIVNÍ DŘEVĚNÉ PANELY DEKPANEL SPRÁVNÁ VOLBA PRO VAŠI DŘEVOSTAVBU MASIVNÍ DŘEVĚNÉ PANELY 1 PRINCIP SYSTÉMU DEKPANEL D Vnější tepelněizolační vrstva brání prostupu tepla stěnou a zajišťuje příjemné vnitřní prostředí v interiéru.

Více

INŽENÝRSKÉ STAVBY OBČANSKÉ STAVBY AQUA RECYFIX PLUS. Funkční odvodnění S ochranou hrany stěn a atraktivním designem

INŽENÝRSKÉ STAVBY OBČANSKÉ STAVBY AQUA RECYFIX PLUS. Funkční odvodnění S ochranou hrany stěn a atraktivním designem INŽENÝRSKÉ STAVBY OBČANSKÉ STAVBY AQUA SPORT PLUS Funkční odvodnění S ochranou hrany stěn a atraktivním designem Ve zkratce Pro komerční prostory do třídy zatížení C 250 ve smyslu normy EN 1433 Rám z pozinkované

Více

Panelové systémy Nylofor.

Panelové systémy Nylofor. Panelové systémy Nylofor www.ploty-betafence.cz Securing What Matters Chráníme to, na čem záleží Slogan společnosti Betafence je zcela výstižný: Chráníme to, na čem záleží V dnešní společnosti se potřeba

Více

OHNIVZDORNÉ PANELY TRIMOTERM

OHNIVZDORNÉ PANELY TRIMOTERM OHNIVZDORNÉ PANELY TRIMOTERM Obsah 1 OHNIVZDORNÉ PANELY TRIMOTERM 2 Trimoterm Power 6 Trimoterm Perform 10 Trimoterm Sound 13 TYPY PANELŮ A PANELOVÝCH PROFILŮ TRIMOTERM 14 Typy panelů Trimoterm 16 Profilace

Více

Alu Click. Systém hliníkového zábradlí pro Vás... AluClick DuoTech s.r.o. DuoTech s.r.o.

Alu Click. Systém hliníkového zábradlí pro Vás... AluClick DuoTech s.r.o. DuoTech s.r.o. AluClick Systém hliníkového zábradlí pro Vás... Úvod : Vážený zákazníku, dovolujeme si Vám představit náš výrobek AluClick - moderní špičkový systém hliníkového zábradlí určený především pro panelové domy

Více

Crawford DL6010SA. Typový list výrobku. Hydraulický vyrovnávací můstek se sklopnou lištou Nosnost: 6 t (60 kn) Typový list výrobku Crawford DL6010SA

Crawford DL6010SA. Typový list výrobku. Hydraulický vyrovnávací můstek se sklopnou lištou Nosnost: 6 t (60 kn) Typový list výrobku Crawford DL6010SA cz_2016a.docx 10.01.2016 Strana: 1 / 8 Hydraulický vyrovnávací můstek se sklopnou lištou Nosnost: 6 t (60 kn) cz_2016a.docx 10.01.2016 Strana: 2 / 8 (Autodock-S) Stacionární vyrovnávací můstek se sklopnou

Více

Crown XCL HPL desky pro venkovní použití

Crown XCL HPL desky pro venkovní použití Crown XCL HPL desky pro venkovní použití +420 601 090 231 hpl@ftpplastics.cz www.crownxcl.cz Elegance se setkala s trvanlivostí. Crown Laminate je inovativní a všestranné řešení pro fasádní opláštění,

Více

SCREENOVÉ. chrání vaše soukromí.

SCREENOVÉ. chrání vaše soukromí. SCREENOVÉ rolety chrání vaše soukromí. SCREENOVÉ ROLETY chrání vaše soukromí. Pořiďte si vysoce účinnou, estetickou a moderní stínicí techniku screenové rolety ISOTRA. Zajistíte si příjemnou teplotu v

Více

HLINÍKOVÉ SKŘÍNĚ ALUFORM

HLINÍKOVÉ SKŘÍNĚ ALUFORM Hliníkové tlakově lité skříně pro MCR a automatizaci. Připravené pro instalaci membránových klávesnic na čelní stranu. Pravoúhlé přechody stěn a základny. Technické údaje Materiál: Hliníková slitina AC-AlSi

Více

Upřesnění typu mobiliáře (kód položky 9-3): Odpadkový koš

Upřesnění typu mobiliáře (kód položky 9-3): Odpadkový koš Upřesnění typu mobiliáře (kód položky 9-3): Odpadkový koš Popis: materiál: žárově pozinkovaná ocel objem: 70 ltr. váha: 14 kg barevné provedení RAL 6029 jednoduchá manipulace pro vyprazdňování (spodem)

Více