Řešení pro hydraulickou a mobilní techniku. Řada DYNAMIC

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Řešení pro hydraulickou a mobilní techniku. Řada DYNAMIC"

Transkript

1 Řešení pro hydraulickou a mobilní techniku Řada DYNAMIC

2 Řada DYNAMIC Řada dynamic firmy Autec se skládá z Joysticku, vysílacích jednotek a jejich přijímačů. Tyto dálkové ovladače jsou vhodné pro aplikace napájené stejnosměrným proudem používané v oboru stavebnictví, logistiky, dopravy, údržby infrastruktury a mnoha dalších. Přednosti Výkonnost funkce STOP PL e cat.4 / SIL 3 klasifikovaná podle normy EN ISO / EN IEC Bezpečnostní úroveň ochrany proti nechtěným pohybům z klidového stavu (UMFS) PL d cat.3 / SIL 2 klasifikován, v souladu s normou EN ISO / EN IEC Obousměrné rádiové spojení se schopností dynamického a inteligentního vyhledávání volného kanálu na širokém pásmu frekvencí Sběrnice a sériový port rozhraní pro lepší kontrolu způsobu zobrazování dat Programovatelné funkce pro širokou škálu digitálních a analogových aplikací Grafický displej, který umožňuje vizualizaci dat a stavu stroje Bezpečnost Řada Dynamic byla navržena a certifikována podle nejnovějších norem týkajících se Funkční bezpečnosti, například EN ISO a IEC Vysílací a přijímací jednotky komunikují přes patentovaný kód firmy Autec který není reprodukovatelný. Funkce STOP a ochrana proti nechtěnému pohybu z klidové polohy (UMFS) několika modelů jsou certifikovány značkou TÜV SÜD. Certifikace vydaná nezávislou, kompetentní a uznávanou třetí stranou je další zárukou bezpečnosti, kvality a spolehlivosti výrobku. Technologie FSA Použití technologie FSA firmy Autec umožňuje obousměrnou komunikaci, při které rádio neustále skenuje použité kmitočtové pásmo. Tento proces se opakuje automaticky několikrát za sekundu bez přerušení. Tím je rádiové spojení bezpečnější a to bez nutnosti mapování frekvencí a umožňuje rychlé a přesné odpovědi přiměřené ovládání. Nastavitelnost Ovládání stroje může být velmi komplexní, ale jedna z hlavních silných stránek Řady Dynamic je schopnost přizpůsobit systém rádiového dálkového ovládání. Displeje, LED diody pro zpětnou vazbu, karty do přijímačů dostupné na objednání k rozšíření počtu příkazů, infračervené čidlo, sériové porty a CAN komunikační protokol jsou jen některé příklady, toho jak mohou být uspokojeny potřeby nesčetných aplikací.

3 Joystickové vysílače Proporcionální joystickové dálkové ovládání Řady Dynamic bylo vyvinuto pro aplikace hydraulické a mobilní techniky. Jsou k dispozici ve čtyřech různých modelech: FJS, FJL, FJR a FJM. Nabízí až 12 analogových příkazů a až 64 digitálních příkazů s možností zpětné vazby dat, který umožňuje vizualizaci informací přicházejících ze stroje na grafickém displeji nebo přes LED panel. FJS FJR FJL FJM Hlavní funkce Funkce STOP splňuje požadavky normy EN ISO / EN IEC Ochrana UMFS splňuje požadavky normy EN ISO / EN IEC Obousměrné rádiové spojení s dynamickým vyhledáváním volné frekvence Sběrnice a sériové rozhraní (CAN / CANopen) Odnímatelné externí baterie v obou NiMH nebo Li-on Odnímatelný externí klíč s ID 0-1 Typický pracovní dosah 100 m Ergonomické a robustní: krytí stupně IP 65 Nastavitelný příkaz panel Až 12 analogových a 64 digitálních příkazů se zpětnou vazbou FJS: 2 joysticky, až 7 ovládacích elementů plus START a STOP FJL: 4 nebo 6 analogových páček a až 6 ovládacích elementů plus START a STOP FJR: Až 6 joysticků a mnoho ovládacích elementů plus START a STOP FJM: Až 8 joysticků a mnoho ovládacích elementů plus START a STOP Příslušenství Ramenní popruh k FJS, FJL Bederní pás k FJR, FJM Možnosti vysílačů 1.54 grafický displej (FJS a FJL) 2.7 LCD transflektivní displej (FJR a FJM) 4.3 barevný displeje (FJR a FJM) Kabelové ovládání Pádový senzor Infračervené čidlo Externí bzučák Aktivační tlačítko (mrtvý muž) 3osý joystick Potenciometr Otočný ovladač Odnímatelný mechanický klíč Páčkový přepínač, případně s blokováním Boční tlačítko Provedení odolné mořské vodě

4 Přijímače CRS Navržený pro maximální využití v síti CAN/CANopen. Maximální počet funkcí: 12 analogových, 64 digitálních (k dispozici přes rozhraní CANopen). Kabeláž přes 30- pinový konektor. CRX Navržený pro maximální využití v síti CAN/CANopen. Maximální počet funkcí: 12 analogových, 64 digitálních (přes rozhraní CANopen) a 4 MOSFET digitální výstupy. Kabeláž variabilně s několika-pinovým konektorem, M12 konektorem nebo kabelovou průchodkou. Externí anténa jako volitelné příslušenství. ARS K dispozici analogové výstupy pro oboje napěťové/proudové signály; možnost komunikovat přes rozhraní CANopen. S maximálním počtem funkcí: 8 analogových a 28 digitálních. Digitální a sériové vstupy oba k dispozici. Kabeláž přes 2 30-pinové konektory. ARX Analogové výstupy k dispozici pro oba napěťové/proudové signály. S maximálním počtem funkcí: 8 analogových a 32 digitálních. S digitálními a analogovými vstupy zároveň s CANopen výstupem. Kabeláž přes 32, 40 nebo 72-pinový konektor, konektory nebo kabelové průchodky.

5 ARM S možností instalace dalších reléových karet nebo MOSFET, které umožňují maximální funkčnost s kapacitou až 12 analogových a 64 digitálních funkcí. Kabeláž s 32, 40, 50 nebo 72-pinovým konektorem. ADD S 16 analogovými, integrovanými vstupy (napětí nebo proud). S možností instalace reléových karet nebo MOSFET, které umožňují maximální funkčnost s kapacitou až 12 analogových a 64 digitálních funkcí. Dobře se hodí pro osoby dohlížející systémového operátora. Kabeláž s 32, 40, 50 nebo 72-pinovým konektorem.

6 Infračervené čidlo U řady Dynamic je k dispozici možnost (IR) infračerveného čidla. Je-li potřeba vymezuje za zvláštních pracovních podmínek toto infračervené spojení oblast dosahu rádiového ovládání. IR se skládá z obou, osvětlovače instalovaného na stroji a čidla instalovaného na vysílací jednotce, která přijímá infračervené vyzařování z iluminátoru. Funkce: Spuštění infračerveného spojení rádiového ovládání lze spustit pouze v rámci vymezené oblasti a zabraňuje nechtěnému uvedení do provozu v nebezpečných oblastech. Omezení rozsahu infračerveného spojení: umožňuje obsluze pracovat pouze tehdy, pokud jsou infračervené jednotky spojeny v rámci provozního rozsahu. Standardní displeje Díky obousměrné komunikaci jsou všechny vysílací jednotky Dynamic schopny zobrazovat zprávy přicházející ze stroje na grafickém displeji a/nebo pomocí LED diod s vysokou účinností displeje jsou instalovány na FJS a FJL modelech, zatímco FJR a FJM byli navrženy pro buďto 4.3 nebo 2.7 displej. Ten je dostupný na LCD transflektivní verzi, která je ideální pro použití ve venkovním prostředí a umožňuje vizualizaci parametrů stroje, dat a ikon různých tvarů a velikostí Displej Dostupný na OLED monochromatické verzi 128 x 64 pixelů Dostupný na FJS a FJL Řady Dynamic firmy Autec Nastavitelné ikony a hlášení 2.7 Displej Dostupný v OLED verzi (pro vnitřní prostředí) a transflektivní LCD Monochromatická verze (pro venkovní prostředí) 128 x 64 pixelů K dispozici na FJR a FJM Řady Dynamic firmy Autec K dispozici u řady Dynamic WA a WC kabelového dálkového ovládání Nastavitelné dispozice

7 4.3 Barevný displej Pro FJR a FJM modely Řady Dynamic firma Autec představuje nový 4.3 barevný displej. Displej je programovatelný s CODESYS V 3.5 přes Ethernet podle mezinárodní normy IEC Tento vývojový sýstém je použit k programování grafického rozhraní, což umožňuje široký výběr pro reprezentaci dat. S 256 barvami a rozlišením 480x272-pixelů, tento nový displej umožňuje výbornou vizualizaci provozních parametrů stroje, jeho postavení či jiná varování. FJM FJR Hlavní funkce Čitelný na slunci: výborný pro světlá prostředí Úhel pohledu na displej až 130 Programovatelný s kódem CODESYS V3.5 přes Ethernet (EC ) 6 kontextových tlačítek pro navigaci displeje a/nebo další funkce IP 65 stupeň ochrany Nastavitelné obrazovky Mechanika Displeje mohou být instalovány přímo na horní straně vysílacích jednotek FJM a FJR. Obrazovka je uzavřena v plastové konstrukci s krytím IP 65. Nad obrazovkou je 6 kontextových tlačítek pro navigaci displeje a/nebo mohou odpovídat specifickým funkcím. Elektronika Vnitřní elektronika zahrnuje datovou paměť 16MB. Programovací software je CODESYS V 3.5. Grafika Díky svému vysokému rozlišení (480 x 272 pixelů, 16:9), může být nový displej snadno čitelný i ve velmi slunném prostředí. Na displeji lze zobrazit až 256 barev. Správná funkce je zvýrazněna 16 LED diodami stroje, které mohou indikovat varování ze stroje.

8 Baterie a nabíječky MBM06MH Baterie (do joystickových vysílacích jednotek) NiMH 7.2 V 750 mah 5.4 Wh IP65 LPM02 Baterie (do joystickových vysílacích jednotek) Li-Ion 7.4 V 1400 mah, Wh IP65 LPM04 Baterie (do joystickových vysílacích jednotek s 4.3 displejem) Li-Ion 7.4 V 2800 mah Wh IP65 Přenositelnost Ramenní popruh K FJS a FJL joystickovým vysílacím jednotkám. Bederní pás K FJR a FJM joystickovým vysílacím jednotkám.

9 Technické parametry Hlavní Frekvenční pásmo Hammingová vzdálenost Typický pracovní dosah MHz (128 kanálů) 915 MHz (260 kanálů) 447 MHz (32 kanálů) 434 MHz (63 kanálů) 429 MHz (40 kanálů) m Bezpečnostní úroveň funkce STOP PL e, cat.4 / SIL 3 (EN ISO / EN IEC 62061) Bezpečnostní úroveň pro ochranu proti nechtěnému pohybu z klidu (UMFS) PL d, cat.3 / SIL 2 (EN ISO / EN IEC 62061) Stupeň krytí IP 65 (NEMA 4) Vysílací jednotky Joysticky Průměrná doba provozu s plně nabitou Baterií (ve 20 C) pro FJS a FJL Průměrná doba provozu s plně nabitou Baterií (ve 20 C) pro FJR a FJM Bez displeje: 18.5h (LPM02 Baterie), 11h (MBM06MH Baterie) s 1.54 Displejem: 16h (LPM02 Baterie), 9.5h (MBM06MH Baterie) Bez displeje: 18.5h (LPM02 Baterie), 11h (MBM06MH Baterie) s 2.7 displejem: 15h (LPM02 Baterie), 9h (MBM06MH Baterie) s 4.3 displejem: 8h (LPM04 Baterie) Provozní teplota (-25 C) (+55 C) (-13 F) (+131 F) Rozměry Váha FJS: 258x170x126 mm FJL: 221x170x134 mm FJR: 260x200x190 mm FJM: 310x210x190 mm FJS: 1.3 kg FJL: 1.4 kg FJR: 2 kg FJM: 2.5 kg 10.20x7.00x5.00 in 8.70x6.70x5.30 in 10.20x7.90x7.50 in 12.20x8.30x7.50 in 3 Lb 3 Lb 4.4 Lb 5.5 Lb Přijímací jednotky CRS Napájení Anténa Výstupní relé 8-30 VDC max 12 analogových, 64 digitálních (přes rozhraní CANopen) Provozní teplota (-25 C) (+70 C) (-13 F) (+158 F) Kabeláž Externí; volitelně 1 nebo 5 metrový prodlužovací kabel Jmenovitá hodnota výstupů STOP / Safety STP_1 = 8A (30VDC), STP_2 = 8A (30VDC) SAF_1 = 8A (30VDC), SAF_2 = 3A (30VDC) 30-pinový konektor Rozměry 153x148x55 mm 6.1x5.9x2.2 in Váha 0.5 kg 1.1 Lb

10 CRX Napájení Anténa Výstupní relé Jmenovitá hodnota výstupů STOP / Safety 8-30 VDC Vnitřní anténa; volitelně 1 nebo 5 metrový prodlužovací kabel. max 12 analogových, 64 digitálních, 4 MOSFET digitálních SO_1 = 2A (30VDC), SO_2 = 2A (30VDC) Jmenovité zatížení příkazových funkcí Digitální výstupy: 2 A (30 VDC) Provozní teplota (-25 C) (+70 C) (-13 F) (+158 F) Kabeláž Nastavitelná dostupná řešení zahrnují M12 kruhový konektor, 10-pinový redukční konektor, M12 konektor (8+5pinový), kabelová průchodka Rozměry 128x143x63mm 5.04x5.63x2.48 in Váha 0.65 kg 1.43 Lb ARS Napájení Anténa Výstupní relé Jmenovitá hodnota výstupů STOP / Safety Jmenovité zatížení příkazových funkcí 8-30 VDC Externí; volitelně 1 nebo 5 metrový prodlužovací kabel Max 8 analogových (napětí), 12 analogových PWM (6 obousměrných os), 16 digitálních, také k dispozici přes rozhraní CANopen STP_1 = 7.5 A (30 VDC), STP_2 = 7.5 A (30 VDC) SAF = 7.5A (30VDC) Analogové výstupy: 2 A (30 VDC) PWM ; 10 ma (28 VDC) napětí; Digitálni výstupy: 2 A (30 VDC) Provozní teplota (-25 C) (+70 C) (-13 F) (+158 F) Kabeláž Dva 30-pinové konektory Rozměry 194x210x61mm 7.71x8.3x2.4 in Váha 0.85 kg 1.9 Lb ARX Napájení Anténa Výstupní relé Jmenovitá hodnota výstupů STOP / Safety Jmenovité zatížení příkazových funkcí 8-30 VDC Externí; volitelně 1 nebo 5 metrový prodlužovací kabel Max 8 analogových (napětí), 16 analogových PWM (8 obousměrných os), 16 digitálních, také k dispozici přes rozhraní CANopen SO_1 = 2A (30VDC) SO_2 = 2A (30VDC) Analogové výstupy: 2 A (30 VDC) PWM ; 10 ma (28 VDC) napětí; Digitální výstupy: 2 A (30 VDC) Provozní teplota (-25 C) (+70 C) (-13 F) (+158 F) Kabeláž Nastavitelná přímé zapojení na elektromagnetických ventilech ; 32, 40 nebo 70-pinový konektor Rozměry 202x123x83mm 7.95 x 4.84 x 3.23 in Váha 1.2 kg 2.7 Lb

11 ARM Napájení Anténa 8-30 VDC Externí; volitelně 1 nebo 5 metrový prodlužovací kabel Výstupní relé 12 analogové (napětí), 24 analogové PWM (12 obousměrných os), 40 digitálních, také k dispozici přes rozhraní CANopen Jmenovitá hodnota výstupů STOP / Safety STP_1 = 7.5 A (30 VDC), STP_2 = 7.5 A (30 VDC) SAF_1 = 7.5A (30VDC), SAF_2 = 3A (30VDC) Jmenovité zatížení příkazových funkcí Analogové výstupy: 2 A (30 VDC) - PWM; 10 ma (28 VDC) napětí Digitální výstupy: 4 A (30 VDC) - PWM Provozní teplota (-25 C) (+70 C) (-13 F) (+158 F) Kabeláž 32, 50 or 72 pinový konektor Rozměry 200x230x95mm 7.9x9.1x3.8 in Váha 3 kg 6.6 Lb ADD Napájení Anténa Výstupní relé Jmenovitá hodnota výstupů STOP / Safety Jmenovité zatížení příkazových funkcí 8-30 VDC Externí; volitelně 1 nebo 5 metrový prodlužovací kabel Max 12 analogových (napětí), 24 analogových PWM (12 obousměrných os), 40 digitálních, také k dispozici přes rozhraní CANopen STP_1 = 7.5 A (30 VDC), STP_2 = 7.5 A (30 VDC) SAF_1 = 7.5A (30VDC), SAF_2 = 3A (30VDC) Analogové Výstupy: 2 A (30 VDC) - PWM; 10 ma (28 VDC) napětí Digitální výstupy: 4 A (30 VDC) - PWM Provozní teplota (-25 C) (+70 C) (-13 F) (+158 F) Kabeláž 32, 50 or 72-pinový konektor Rozměry 250x290x110mm 7.9x9.1x3.8 in Váha 3.8 kg 8.4 Lb Volitelné karty FSAAVO10A FSAAPO06A FSADSO16A FSADRO08A/B FSAAMI01A FSAAPO04A FSAAMI06A FSADIA16A Karty s 10 analogovými výstupy (napětí) pro ARM a ADD Karta s 12 analogovými výstupy PWM (6 obousměrných os) pro ARM a ADD Karta MOSFET s 16 digitálními výstupy pro ARM a ADD Reléová karta s 8 digitálními výstupy pro ARM a ADD Reléová karta na 8 analogových vstupů (proud a napětí) a 8 digitálních vstupů; RS 232/485 port sériového rozhraní. Pouze ARM přijímač. Možnost ADD na 16 analogových vstupů bez sériového portu. Karta se 4 analogovými výstupy PWM (2 obousměrné osy) a 4 MOSFET digitální výstupy na ARX Karta s 6 analogovými proudovými či napěťovými vstupy a s CAN výstupy do ARX Karta s 16 diodami na ARX

12 DYNAMIC SERIES CATALOGUE_ENG_ rev.a.00 via Pomaroli Caldogno VI Italy Tel Fax Cert. UNI EN ISO 9001:2008 No Design, manufacture and service of remote control systems for safety industrial applications. The data and information contained in this brochure are subject to change with subsequent adjustments that may be made by Autec Srl to its products. All rights reserved.

TX700 HMI / PLC Serie 7" displej - CODESYS V3 PLC s TARGET & WEB VISU Vysoce kvalitní kovový kryt a skleněný kapacitní dotykový displej TX707-P3CV01

TX700 HMI / PLC Serie 7 displej - CODESYS V3 PLC s TARGET & WEB VISU Vysoce kvalitní kovový kryt a skleněný kapacitní dotykový displej TX707-P3CV01 barevný širokoúhlý displej 7" TFT LED podsvícení rozlišení 800 x 480 pixelů 16M barev kapacitní dotykový senzor se skleněným čelem 1x RJ45 ethernet port s 10/100/1000 Mbit 2x RJ45 ethernet port s 10/100/1000

Více

Řada Air Část D: přijímací jednotka ACrM5e (rmh)

Řada Air Část D: přijímací jednotka ACrM5e (rmh) Řada Air Část D: přijímací jednotka ACrM5e (rmh) AUTEC _ LIRMHE00-00 / Řada Air / ACrMH5e přijímací jednotka / Návod Stránka 1 z 8 Obsah 1 Popis... 3 2 Technické údaje... 4 3 Formulář technických údajů...

Více

Katalog. Rádiové dálkové ovládání

Katalog. Rádiové dálkové ovládání Katalog Rádiové dálkové ovládání DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ Divize dálkových ovládání firmy IKUSI navrhuje, vyrábí a prodává dálková ovládání a elektronické systémy na bázi rádiových přenosů pro dálkové ovládání

Více

Programovatelná sada pro Ethernet Modbus/TCP se stupněm krytí IP67 TI-BL67-PG-EN-8

Programovatelná sada pro Ethernet Modbus/TCP se stupněm krytí IP67 TI-BL67-PG-EN-8 Typové označení Identifikační číslo 1545068 Počet kanálů 8 Rozměry 204 x 145 x 77.5 mm programování dle IEC 61131-3 pomocí CoDeSys délka kabelu mezi interface a čtecí/ zapisovací hlavou až 50 m 10/100

Více

DSE6120 MKII OVLÁDACÍ PANELY PRO AUTOMATICKÝ START

DSE6120 MKII OVLÁDACÍ PANELY PRO AUTOMATICKÝ START DSE6110/20 MKII OVLÁDACÍ PANELY PRO AUTOMATICKÝ START DSE6110 MKII DSE6120 MKII DSE6110 MKII je ovládací panel automatického spouštění a modul DSE6120 MKII je ovládací panel automatického spuštění pro

Více

THOR Modular. Popis. Vlastnosti. Modulární UPS systém

THOR Modular. Popis. Vlastnosti. Modulární UPS systém THOR Modular Modulární UPS systém Online dvojitá konverze Škálovatelné Decentralizované Paralelní Modulární 10, 20, 30, 40 moduly Systémy 10 520 Popis THOR Modular je nový škálovatelný online systém s

Více

Ústředna EPS a řízení SHZ 8010 série 3. Certifikace G Jmenovitý proud Jmenovité napětí. Teplota okolního prostředí

Ústředna EPS a řízení SHZ 8010 série 3. Certifikace G Jmenovitý proud Jmenovité napětí. Teplota okolního prostředí LMST 8010 série 3 Příklad zapojení 788012 Ústředna EPS a řízení SHZ 8010 série 3 Certifikace G 205064 Řídící systém SHZ s integrovanou částí detekce požáru pro jednu oblast hašení dle VdS 2496. Ústředna

Více

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky Elektrosvařovací jednotky Nová generace jednotek Nová rukojeť Ochrana kabelů proti poškození Grafický displej Dobře čitelný, s nastavitelným kontrastem Jednoduchá klávesnice pro snadné ovládání v uživatelském

Více

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky Elektrosvařovací jednotky Nová generace jednotek Nová rukojeť Ochrana kabelů proti poškození Grafický displej Dobře čitelný, s nastavitelným kontrastem Jednoduchá klávesnice pro snadné ovládání v uživatelském

Více

Náhradní díl Objednací číslo Popis

Náhradní díl Objednací číslo Popis Přední díl vysílače Číslo výrobku Přední díl vysílače pro verzi s výkyvnou pákou bez digitálních desek, LED pcb, kontrolních LED, ovládací páky, a spínačů Přední díl vysílače Číslo výrobku Přední díl vysílače

Více

MU3-N/6U. Technické Parametry

MU3-N/6U. Technické Parametry Ústředna EZS do 19" rozvaděče RACK, RAM 496kB 4 sloty, 256 modulů, 1000 podsystémů, >2000 vstupů, >5000 výstupů, zdroj 14V/5A Objednací kód: 0201501350 Záruka: 3 roky Technické Parametry Parametr Hodnota

Více

AEL6 Programovatelné elektrické lineární pohony pro regulační ventily DN15 až DN100

AEL6 Programovatelné elektrické lineární pohony pro regulační ventily DN15 až DN100 Místní předpisy mohou omezit použití výrobků. Výrobce si vyhrazuje právo změn uvedených údajů. Copyright 04 TI-P58- CH Vydání 5 AEL6 Programovatelné elektrické lineární pohony pro regulační ventily DN5

Více

MI1249. Video rozhraní pro vozidla Citroen C5 a Peugeot 508

MI1249. Video rozhraní pro vozidla Citroen C5 a Peugeot 508 MI1249 Video rozhraní pro vozidla Citroen C5 a Peugeot 508 Toto rozhraní (adaptér) umožňuje zobrazit RGB signál, AV signál z externího zdroje (například DVD přehrávače) a video signál z kamery při couvání

Více

RS 250 1 250 300, 2 400 9 600 232, RS 485, USB, GSM/GPRS

RS 250 1 250 300, 2 400 9 600 232, RS 485, USB, GSM/GPRS Vzdálené vyčítání jednotkou M Bus Až 250 měřidel na jednotku M Bus Master, prostřednictvím kaskádování lze do systému zahrnout až 1 250 měřidel Podpora primárního, sekundárního a rozšířeného adresování,

Více

Kompaktní, dynamické, ideální pro pohony jeřábů a zdvihových mechanismů

Kompaktní, dynamické, ideální pro pohony jeřábů a zdvihových mechanismů Kompaktní, dynamické, ideální pro pohony jeřábů a zdvihových mechanismů frekvenční měniče Emotron DSV15 / DSV35 Vysoká funkčnost v kompaktním provedení I přes malé rozměry, vynikají nové frekvenční měniče

Více

Měření Záznam Online monitorování Regulace Alarmování

Měření Záznam Online monitorování Regulace Alarmování Měření Záznam Online monitorování Regulace Alarmování Teplota Vlhkost CO 2 Rosný bod Atmosférický tlak Analogový signál Dvoustavové událostí Čítací vstup Bateriové záznamníky Dataloggery Bateriové záznamníky

Více

Ovládací prvky DGT 61 SAPE 69 CHIS 37 CHIS-E 37 DOPLŇKOVÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ PRO DGT 61 / SAPE 69 / CHIS 37 / CHIS-E FADINI. str.

Ovládací prvky DGT 61 SAPE 69 CHIS 37 CHIS-E 37 DOPLŇKOVÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ PRO DGT 61 / SAPE 69 / CHIS 37 / CHIS-E FADINI. str. Ovládací prvky CZ Ovládací prvky DGT 61 Digitální kódovací klávesnice str. 118 SAPE 69 Snímač karet nebo magnetických klíčů str. 119 CHIS 37 Klíčový spínač str. 120 CHIS-E 37 Klíčový spínač str. 121 DOPLŇKOVÉ

Více

Popis. Použití. Výhody

Popis. Použití. Výhody str. 1/6 Popis Zepalog je mikroprocesorový záznamník určený pro registraci teplot, relativní vlhkosti a dalších měřených veličin převedených na elektrický signál 0-20 ma (resp. 4-20 ma) a jejich zobrazení

Více

Integrovaná střední škola, Sokolnice 496

Integrovaná střední škola, Sokolnice 496 Integrovaná střední škola, Sokolnice 496 Název projektu: Moderní škola Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/34.0467 Název klíčové aktivity: V/2 - Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji odborných

Více

PŘÍSLUŠENSTVÍ 1. DRŽÁKY KAMER. 177,- Kč bez DPH. 466,- Kč bez DPH. 660,- Kč bez DPH. 1 022,- Kč bez DPH. 355,- Kč bez DPH. 1 022,- Kč bez DPH

PŘÍSLUŠENSTVÍ 1. DRŽÁKY KAMER. 177,- Kč bez DPH. 466,- Kč bez DPH. 660,- Kč bez DPH. 1 022,- Kč bez DPH. 355,- Kč bez DPH. 1 022,- Kč bez DPH 1. DRŽÁKY KAMER PŘÍSLUŠENSTVÍ TT- B01 177,- Kč bez DPH TT- B02 466,- Kč bez DPH TT- B03 660,- Kč bez DPH TT- B04 1 022,- Kč bez DPH TT- B05 355,- Kč bez DPH TT- B07 1 022,- Kč bez DPH 40 1. Držáky kamer

Více

Zesilovač rádiového signálu

Zesilovač rádiového signálu 2 704 Synco 900 Zesilovač rádiového signálu ERF910 Zesilovač RF signálu pro prodloužení dosahu přístrojů systému Synco 900 Rádiová komunikace, protokol KNX (868 MHz, obousměrně) Napájecí napětí AC 2 V

Více

OTS30xx-EXT3-SC / -EXT4-SC Lineární hlásič teplot. Building Technologies. FibroLaser TM

OTS30xx-EXT3-SC / -EXT4-SC Lineární hlásič teplot. Building Technologies. FibroLaser TM OTS30xx-EXT3 / -EXT4 OTS30xx-EXT3-SC / -EXT4-SC Lineární hlásič teplot (OTS = Optical Temperature Sensor) (xx = 01, 02, 04, 06, 10 / SC = Switch Controller) FibroLaser TM Lineární měření teploty v prostředí

Více

Výběr z ceníku produktů. autonomní zónová regulace + prostorové termostaty. www.zonovaregulace.cz

Výběr z ceníku produktů. autonomní zónová regulace + prostorové termostaty. www.zonovaregulace.cz www.zonovaregulace.cz Výběr z ceníku produktů autonomní zónová regulace + prostorové termostaty Rosch2 DIS s.r.o. Pelušková 1406 198 00 - Praha 14 www.rosch2dis.cz www.zonovaregulace.cz Answers for infrastructure.

Více

400 Série Automatické testovací systémy

400 Série Automatické testovací systémy Informace o výrobku 400 Série Automatické testovací systémy Mail: sales@encentrum.cz EN-CENTRUM, s.r.o. Telefon: +420 257 322 538 - - Lidická 66 Praha 5 - - Telefax: +420 251 560 202 - Internet: www.etl-

Více

EWS/EWSi. Instalační manuál Verze 1.2

EWS/EWSi. Instalační manuál Verze 1.2 EWS/EWSi Instalační manuál Verze 1. Kelcom International, spol. s r. o. Tomkova 14A, 500 6 Hradec Králové, Česká republika tel.: +40 495 513 886 fax: +40 495 318 88 obchod@kelcom.cz www.kelcom.cz XPR-9304-3

Více

Sistemi di comando. Příslušenství

Sistemi di comando. Příslušenství Sistemi di comando Příslušenství 1 Vysílače a přijímače SLH vysílače POUŽITÁ FREKVENCE - 868 MHZ TYP DEKÓDOVÁNÍ: SLH = SAMOUČÍCÍ SE PLOVOUCÍ kód: kód se liší, vždy když jse vysílač použit. Algoritmus rozpoznává

Více

Návod k použití a údržbě dálkového ovládání. Řada Air. Část D: přijímací jednotka. ACRS13-G (Model RGA) a DCRS13 (Model RGE a Model RGM)

Návod k použití a údržbě dálkového ovládání. Řada Air. Část D: přijímací jednotka. ACRS13-G (Model RGA) a DCRS13 (Model RGE a Model RGM) Návod k použití a údržbě dálkového ovládání Řada Air Část D: přijímací jednotka ARS13-G (Model RGA) a DRS13 (Model RGE a Model RGM) AUTE _ LIURGA001_eng-00/Řada Air/ARS13-G a DRS13 přijímací jednotka /

Více

DOMINUS Millennium MU4-N

DOMINUS Millennium MU4-N Ústředna EZS, RAM 496 kb, 8 slotů, 512 modulů, 1000 podsystémů, >4000 vstupů, >10000 výstupů, zdroj 14V/10A Objednací kód: 0201501440 Záruka: 3 roky Popis Největší ústředna z produktové řady Dominus Millennium.

Více

IsoMatch Tellus CHYTŘE EFEKTIVNĚ SNADNĚ. Budoucnost zemědělství

IsoMatch Tellus CHYTŘE EFEKTIVNĚ SNADNĚ. Budoucnost zemědělství IsoMatch Tellus Budoucnost zemědělství IsoMatch Tellus IsoMatch Tellus je nejnovější terminál, vyvinutý společností Kverneland Group. Pomocí rozhraní ISOBUS komunikuje se všemi kompatibilními stroji a

Více

TECHNOLOGIE PRESTIGE LINE

TECHNOLOGIE PRESTIGE LINE SÉRIE Z DIODOVÉ HODINY Nabídka platná od 01.01.2012 A8LED je oficiální distributor panelů technologie LED (používané LED diody se super-jasnou svítivosti, s velkým úhlem svíceni). Zařízení ze série Z nabízíme

Více

CAT5 systém videovrátných

CAT5 systém videovrátných CAT5 systém videovrátných Vlastnosti systému RJ-45 konektor a kabel kategorie 5 Použití standardního konektoru RJ-45 umožňuje snadnou instalaci a údržbu. Použitím síťového kabelu CAT-5 výrazně snižujete

Více

IQ Easy firmy Simco-ION

IQ Easy firmy Simco-ION IQ Easy firmy Simco-ION Nová generace zařízení pro inteligentní ovládání statické elektřiny Firma Simco-ION představuje novou generaci výrobků pro účinnou eliminaci statické elektřiny, elektrostatické

Více

DALI EASY RMC verze 1.0. Návod k použití III/2004

DALI EASY RMC verze 1.0. Návod k použití III/2004 Návod k použití III/2004 DALI EASY RMC verze 1.0 OSRAM GmbH Costumer-Service-Center (CSC) Steinerne Furt 6286167 Augsburg, Německo Tel. : (+49) 1803 / 677-200 (placená linka) Fax.: (+49) 1803 / 677-202

Více

Zesilovač rádiového signálu

Zesilovač rádiového signálu 2 704 Synco living Zesilovač rádiového signálu ERF910 Bezdrátový zesilovač k prodloužení dosahu rádiové komunikace Rádiová komunikace protokolem KNX RF (868 MHz, obousměrně) Napájecí napětí AC 2 V (externí

Více

bezdrátová komunikace Point-to-Point Node DX70N2X6S8P4

bezdrátová komunikace Point-to-Point Node DX70N2X6S8P4 externí anténa (připojení RG58 RP-SMA) integrovaný ukazatel síly signálu konfigurace pomocí DIP přepínačů externí anténa deterministický přenos dat časový multiplex TDMA vstupy: 8x PNP výstupy: 4x PNP

Více

Programovatelná sada pro Profibus-DP se stupněm krytí IP67 TI-BL67-PG-DP-2

Programovatelná sada pro Profibus-DP se stupněm krytí IP67 TI-BL67-PG-DP-2 Typové označení Identifikační číslo 1545061 Počet kanálů 2 Rozměry 108 x 145 x 77.5 mm programování dle IEC 61131-3 pomocí CoDeSys délka kabelu mezi interface a čtecí/ zapisovací hlavou až 50 m 12 MBit/s

Více

Ovládání, základní, senzory větru

Ovládání, základní, senzory větru Ovládání, základní, senzory větru RW Senzor větru Detail připojovacího konektoru Detail uchycení na konzolu Senzor větru, s možností připojení k, TF21/24, TF41/44 a TF33. RW je zařízení, které reguluje

Více

ELEKTRONICKÉ ZOBRAZOVACÍ SYSTÉMY

ELEKTRONICKÉ ZOBRAZOVACÍ SYSTÉMY ZOBRAZOVACÍ SLOUPEC S MIKROPROCESOREM Zobrazovací sloupec s mikroprocesorem je určen k zobrazení rozměrového i tvarového měření prováděného staticky či dynamicky. Naměřená hodnota se zobrazuje na osmimístném

Více

Frekvenční měniče a servomotory Frekvenční měnič D2

Frekvenční měniče a servomotory Frekvenční měnič D2 intelligence IN MOTION 1.6 Plně digitální frekvenční měniče HIWIN D2 s vektorovým řízením jsou speciálně navrženy pro použití se servomotory HIWIN. Pro různé druhy použití jsou k dispozici různá provedení

Více

CODESYS 2 programovatelná komunikační brána pro I/O systém BL67 Komunikační brána pro PROFIBUS-DP BL67-PG-DP

CODESYS 2 programovatelná komunikační brána pro I/O systém BL67 Komunikační brána pro PROFIBUS-DP BL67-PG-DP programování dle IEC 61131-3 pomocí CODESYS Ethernet a RS232 rozhraní programová paměť 512 kb 32bitový RISC procesor < 1 ms pro 1000 příkazů stupeň krytí IP67 LED pro indikaci napájecího napětí, poruch

Více

bezdrátová komunikace DXM síťový kontrolér DXM100-B1R3

bezdrátová komunikace DXM síťový kontrolér DXM100-B1R3 integrovaný ukazatel síly signálu konfigurace pomocí DIP přepínačů nebo software LCD displej a konfigurační LED volitelně komunikační brána DX80 nebo Data Radio logické funkce, podpora ScriptBasic e-mail,

Více

Nový záložní zdroj APC Smart-UPS

Nový záložní zdroj APC Smart-UPS Nový záložní zdroj APC Smart-UPS Vyspělá interaktivní ochrana napájení pro servery a síťová zařízení. > Nejoblíbenější záložní zdroje pro sítě a servery. Zdroj Smart-UPS spolehlivě ochrání Vaše kritická

Více

BL67 elektronický modul RS485/422 rozhraní BL67-1RS485/422

BL67 elektronický modul RS485/422 rozhraní BL67-1RS485/422 nezávislý na použitém sběrnicovém standardu a použitých konektorech stupeň krytí IP67 LED pro indikaci stavu a diagnostiky elektronika je galvanicky oddělena od sběrnice optočlenem přenos sériového toku

Více

DataLab LCD. Panelové LCD monitory s dotykovou obrazovkou

DataLab LCD. Panelové LCD monitory s dotykovou obrazovkou DataLab LCD Panelové LCD monitory s dotykovou obrazovkou Tato publikace byla vytvořena ve snaze poskytnout přesné a úplné informace. Společnost Moravské přístroje a.s. nepřejímá žádné záruky týkající se

Více

Záznamník měřených hodnot ZEPALOG 580

Záznamník měřených hodnot ZEPALOG 580 www.marweb.sk Záznamník měřených hodnot ZEPALOG 580 Popis ZEPALOG 580 je mikroprocesorový záznamník určený pro registraci teplot, relativní vlhkosti a dalších měřených veličin převedených na elektrický

Více

Modbus TCP. integrovaný ethernet přepínač umožňuje liniovou topologii 2x konektor M12, 4pinový, kódování D pro připojení na ethernet

Modbus TCP. integrovaný ethernet přepínač umožňuje liniovou topologii 2x konektor M12, 4pinový, kódování D pro připojení na ethernet programování dle IEC 61131-3 pomocí CODESYS V3 Ethernet a USB rozhraní stupeň krytí IP67 s integrovaným napájením LED pro indikaci stavu PLC, napájecího napětí, poruch signálů a sběrnice multiprotokolová

Více

Stavebnice stanice hlasatele PVA-CSK PAVIRO

Stavebnice stanice hlasatele PVA-CSK PAVIRO Konferenční systémy Stavebnice stanice hlasatele PVA-CSK PAVIRO Stavebnice stanice hlasatele PVA-CSK PAVIRO www.boschsecurity.cz Stavebnice stanice hlasatele PVA-CSK je deska s tištěnými obvody (PCB) stanice

Více

CAT5 systém videovrátných

CAT5 systém videovrátných CAT5 systém videovrátných Vlastnosti systému RJ-5 konektor a kabel kategorie 5 Použití standardního konektoru RJ-5 umožňuje snadnou instalaci a údržbu. Použitím síťového kabelu CAT-5 výrazně snižujete

Více

Jednoduchý frekvenční měnič ABB ACS55-0,18 až 2,2 kw

Jednoduchý frekvenční měnič ABB ACS55-0,18 až 2,2 kw Jednoduchý frekvenční měnič BB CS55-0,18 až 2,2 k Technický katalog OBCHONÍ PROFIL PRŮMYSL PROUKTY PLIKCE EXPERTIZY PRTNEŘI SERVIS Jednoduchý frekvenční měnič BB Co je jednoduchý frekvenční měnič BB? Jednoduché

Více

JUMO LOGOSCREEN 600. Dotyková budoucnost záznamu: Obrazovkový zapisovač

JUMO LOGOSCREEN 600. Dotyková budoucnost záznamu: Obrazovkový zapisovač JUMO LOGOSCREEN 600 Dotyková budoucnost záznamu: Obrazovkový zapisovač Nová generace Obrazovkový zapisovač JUMO LOGOSCREEN 600 je nový úvodní model řady LOGOSCREEN, který je určen pro skutečný provoz na

Více

TGZ. 2-osé digitální servozesilovače

TGZ. 2-osé digitální servozesilovače TGZ 2-osé digitální servozesilovače Digitální servozesilovače TGZ TGZ představuje nový koncept měničů pro více-osé aplikace. TGZ v sobě zahrnuje moderní prvky digitálního řízení, jednoduché přednastavené

Více

Náhradní díl Objednací číslo Popis. Spodní kryt BE 021-00051 Spodní kryt vysílače EC30/EC40

Náhradní díl Objednací číslo Popis. Spodní kryt BE 021-00051 Spodní kryt vysílače EC30/EC40 Spodní kryt BE 021-00051 Spodní kryt vysílače EC30/EC40 Horní část vysílače BE 021-00081 Standartní horní část vysílače TH/EC-40 osazená ovládacímy prvky pro 3 pohony Horní část vysílače BE 021-00082 Standartní

Více

DataLab LCD Panelové LCD monitory s dotykovou obrazovkou

DataLab LCD Panelové LCD monitory s dotykovou obrazovkou DataLab LCD Panelové LCD monitory s dotykovou obrazovkou n ě D Tato publikace byla vytvořena ve snaze poskytnout přesné a úplné informace. Společnost Moravské přístroje a.s. nepřejímá žádné záruky týkající

Více

Nové senzory jsou automaticky. Kontrolér SC 100 pro maximálně dva senzory.

Nové senzory jsou automaticky. Kontrolér SC 100 pro maximálně dva senzory. Nové senzory jsou automaticky identifikovány. Kontrolér SC 100 pro maximálně dva senzory. Kontrolér SC 1000 komunikuje až s osmi senzory najednou. HACH LANGE www.hach-lange.com Spolehlivý přenos dat i

Více

INFORMACE O VÝOBKU. Zkušební přístroj elektrických zařízení podle bezpečnostních norem SATURN 100. Obj. č.:

INFORMACE O VÝOBKU. Zkušební přístroj elektrických zařízení podle bezpečnostních norem SATURN 100. Obj. č.: INFORMACE O VÝOBKU 7 Zkušební přístroj elektrických zařízení podle bezpečnostních norem SATURN 100 Obj. č.: 12 05 33 Přehled nejdůležitějších funkcí přístroje Kontrola ochranných (jistících) zapojení FI

Více

NATIS s.r.o. Seifertova 4313/10 767 01 Kroměříž T:573 331 563 E:natis@natis.cz www.natis.cz. Videoendoskopy a příslušenství

NATIS s.r.o. Seifertova 4313/10 767 01 Kroměříž T:573 331 563 E:natis@natis.cz www.natis.cz. Videoendoskopy a příslušenství Videoendoskopy a příslušenství Strana 2 Úvod Jsme rádi, že vám můžeme představit katalog videoendoskopů a jejich příslušenství. Přenosné videoendoskopy model V55100 a X55100 s velkým barevným LCD displejem,

Více

MI Video rozhraní pro vozidla Renault. Přepínání mezi jednotlivými vstupy a ovládání přehrávání

MI Video rozhraní pro vozidla Renault. Přepínání mezi jednotlivými vstupy a ovládání přehrávání MI-1250 Video rozhraní pro vozidla Renault Tento adaptér (rozhraní) umožňuje zobrazit RGB signál o vysokém rozlišení, AV signál z externího zdroje (například DVD přehrávače) a video signál z kamery při

Více

VYHODNOCOVACÍ JEDNOTKA A VELMI RYCHLÝ PŘEVODNÍK

VYHODNOCOVACÍ JEDNOTKA A VELMI RYCHLÝ PŘEVODNÍK SWIFT VYHODNOCOVACÍ JEDNOTKA A VELMI RYCHLÝ PŘEVODNÍK Vysoké rozlišení : 24 bitů AD převodníku s 16 000 000 interních dílků a 100 000 externích dílků Velká rychlost čtení: 2400 měření za sekundu Displej

Více

Inteligentní převodníky SMART. Univerzální vícevstupový programovatelný převodník. 6xS

Inteligentní převodníky SMART. Univerzální vícevstupový programovatelný převodník. 6xS Univerzální vícevstupový programovatelný převodník 6xS 6 vstupů: DC napětí, DC proud, Pt100, Pt1000, Ni100, Ni1000, termočlánek, ( po dohodě i jiné ) 6 výstupních proudových signálů 4-20mA (vzájemně galvanicky

Více

M-Bus Master MultiPort 250D DATOVÝ LIST

M-Bus Master MultiPort 250D DATOVÝ LIST M-Bus Master MultiPort 250D Vzdálené odečítání jednotkou M-Bus Až 250 měřidel na jednotku M-Bus Master, prostřednictvím kaskádování lze do systému zahrnout až 1 250 měřičů Podpora primárního, sekundárního

Více

30 l/min (8 GPM) p max. Technické parametry

30 l/min (8 GPM) p max. Technické parametry Proporcionální rozváděč s digitální elektronikou a interní zpětnou vazbou PRM9-6 Popis funkce Dn 6 (D) Q max l/min (8 GPM) p max bar ( PSI) Technické parametry Přímo řízený proporcionální rozváděč s integrovanou

Více

Vysílač: vypínač a stmívač dotykový, 1 zóna, inteligentní, radiový RF přenos Spolupracuje s inteligentními přijímači TRE-P a TRE-P

Vysílač: vypínač a stmívač dotykový, 1 zóna, inteligentní, radiový RF přenos Spolupracuje s inteligentními přijímači TRE-P a TRE-P ŘÍDÍCÍ ELEKTRONIKA Řízení LED osvětlení LED OVLADAČE A SYSTÉMY TRE-V1-0101-F - stmívač, 1 zóna, TOUCH Vysílač: vypínač a stmívač dotykový, 1 zóna, inteligentní, radiový RF přenos obj. č.: 00203209 TRE-V1-0104-CH

Více

FA 510 / FA 515 Nové senzory rosného bodu se sofistikovaným servisním konceptem

FA 510 / FA 515 Nové senzory rosného bodu se sofistikovaným servisním konceptem FA 510 / FA 515 Nové senzory rosného bodu se sofistikovaným servisním konceptem Ve srovnání s předchozími běžnými senzory s analogovými výstupy 4...20 ma je nová generace senzorů rosného bodu vybavená

Více

Informace o přístroji UH28C VN zdroj

Informace o přístroji UH28C VN zdroj Informace o přístroji UH28C VN zdroj EN-CENTRUM, s.r.o. Telefon: +420 257 322 538 E-Mail: sales@encentrum.cz Lidická 66 Praha 5 15000 Telefax: +420 251 560 202 Internet: www.encentrum.cz Shrnutí Nejnovější

Více

ZÁLOŽNÍ ZDROJE UPS. ideální řešení od 0,6 kva až do 10 kva SVĚTOVÝ SPECIALISTA PRO ELEKTRICKÉ INSTALACE A DATOVÉ ROZVODY

ZÁLOŽNÍ ZDROJE UPS. ideální řešení od 0,6 kva až do 10 kva SVĚTOVÝ SPECIALISTA PRO ELEKTRICKÉ INSTALACE A DATOVÉ ROZVODY ZÁLOŽNÍ ZDROJE UPS ideální řešení od 0,6 kva až do 10 kva SVĚTOVÝ SPECIALISTA PRO ELEKTRICKÉ INSTALACE A DATOVÉ ROZVODY On-Line UPS s dvojitou konverzí, instalace v provedení tower i rack Daker DK KONVENČNÍ

Více

NEOSOLAR. Důležité! BlueSolar Regulátor nabíjení 12V 24V 20A. Uživatelská příručka. Vždy nejprve připojte baterie.

NEOSOLAR. Důležité! BlueSolar Regulátor nabíjení 12V 24V 20A. Uživatelská příručka. Vždy nejprve připojte baterie. Příloha NEOSOLAR Uživatelská příručka Důležité! Vždy nejprve připojte baterie. Pro 12V baterie používejte pouze 12V (36 článkové) solární panely. Pro 24V baterie používejte pouze 24V (72 článkové) solární

Více

Snímač napětí lana. Popis. Poznámky. Měřící rozsahy. Použití. Pro ochranu proti přetížení

Snímač napětí lana. Popis. Poznámky. Měřící rozsahy. Použití. Pro ochranu proti přetížení Kraft Druck T emperatur Schalten Snímač napětí lana Pro ochranu proti přetížení Popis U mnoha aplikací se musí napětí lana pečlivě a kontinuálně hlídat. Obvyklým způsobem bývá použití snímače síly, který

Více

VEGA. Analogová adresovatelná ústř edna EPS

VEGA. Analogová adresovatelná ústř edna EPS VEGA Analogová adresovatelná ústř edna EPS Ústředna VEGA představuje budoucnost technologie elektrické požární signalizace (EPS). Její modulární koncepce umožňuje navrhování systémů EPS od malých až po

Více

MI1308 Video rozhraní pro vozidla Volvo s displejem 5

MI1308 Video rozhraní pro vozidla Volvo s displejem 5 MI1308 Video rozhraní pro vozidla Volvo s displejem 5 Toto rozhraní (adaptér) umožňuje zobrazit RGB signál z navigačního systému, AV signál a video signál z kamery při couvání na 5 displeji ve vozidlech

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Rele Control Elektronické ovládání výstupů Uživatelská příručka ver. 1.36 (09/02/2006) revize 07.10.2006 HW PROGRESS Milan Jaroš OBSAH: 1 Seznámení... 3 1.1 Určení... 3 1.2 Základní údaje... 3 1.3 Složení

Více

VOLITELNÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ k modulační elektronice ST 480 zpid (kotle A15; TKA) nebo ST 880 zpid (kotle PK)

VOLITELNÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ k modulační elektronice ST 480 zpid (kotle A15; TKA) nebo ST 880 zpid (kotle PK) VOLITELNÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ k modulační elektronice ST 480 zpid (kotle A15; TKA) nebo ST 880 zpid (kotle PK) ST 290 v1, v2, v3 - Pokojový regulátor termostat Funkce řízení pokojové teploty, týdenní program

Více

PROSÍM PŘEMÝŠLEJTE, NEŽ ZAČNETE TISKNOUT

PROSÍM PŘEMÝŠLEJTE, NEŽ ZAČNETE TISKNOUT PROSÍM PŘEMÝŠLEJTE, NEŽ ZAČNETE TISKNOUT Technické parametry SMART Document Camera Model SDC-330 Fyzické parametry Velikost Otevřená Sklopená Hmotnost 28,9 cm (Š) 41,7 cm (V) x 37 cm (H) (11 3/8" 16 3/8"

Více

T2M 2,4G LED ovladač barevné teploty

T2M 2,4G LED ovladač barevné teploty T2M 2,4G LED ovladač barevné teploty T2M T3- CC T3- CV T2M je 2.4GHz RF bezdrátový regulátor teploty synchronizace / zóna barva. Řídicí systém se skládá ze dvou částí, dálkového ovládání a přijímače. Synchronizačním

Více

MADE TO PROTECT. zabezpečovací systém

MADE TO PROTECT. zabezpečovací systém MADE TO PROTECT zabezpečovací systém zabezpečovací ústředna Váš system může být: drátový bezdrátový hybridní Bezdrátová komunikace na frekvenci 433 MHz: obousměrná s klávesnicí PRF-LCD-WRL a se sirénou

Více

NRRF 12. Síťový čtecí modul 433 MHz s dlouhým dosahem. Uživatelská příručka

NRRF 12. Síťový čtecí modul 433 MHz s dlouhým dosahem. Uživatelská příručka NRRF 12 Síťový čtecí modul 433 MHz s dlouhým dosahem Uživatelská příručka 2004 2015, TECHFASS s.r.o., Věštínská 1611/19, 153 00 Praha 5, www.techfass.cz, techfass@techfass.cz (vydáno dne: 2015/09/10, platné

Více

Celoplošné světelné zábrany do venkovního prostředí: SG - 10. www.infrasensor.cz

Celoplošné světelné zábrany do venkovního prostředí: SG - 10. www.infrasensor.cz Celoplošné světelné zábrany do venkovního prostředí: SG - 10 www.infrasensor.cz Přednosti Dosah do 10m Plně automatické nastavení citlivosti SW sestaven pro práci ve venkovním prostředí Možnost montáže

Více

In Zennio Z38. LCD Dotykový panel. InZennio Z38 LCD dotykový panel - je. Funkce: Vyrábí se v různém barevném provedení Bílá, Stříbrná a Grafitová.

In Zennio Z38. LCD Dotykový panel. InZennio Z38 LCD dotykový panel - je. Funkce: Vyrábí se v různém barevném provedení Bílá, Stříbrná a Grafitová. Produktový katalog 2009 In Zennio Z38 LCD Dotykový panel InZennio Z38 LCD dotykový panel - je velkým krokem vpřed v domácí komunikaci. Funkce: Jednoduše nastavitelný. Jednoduše nastavíte funkce, které

Více

Přenosné verze e10-p63 a e10-p123

Přenosné verze e10-p63 a e10-p123 Sestava značení e10-p63 a e10-p123 realizuje značení na díly pomocí elektromagnetického kmitání hrotu. Tento proces umožňuje spolehlivé a neměnné značení přímo na značený dílec. Značení (text nebo logo)

Více

Ovládací jednotky FED

Ovládací jednotky FED Ovládací jednotky FED Ovládací jednotky FED hlavní údaje Multifunkční při použití Rozhraní člověk-stroj FED slouží ke zjednodušení řízení úloh automatizace na úrovni strojů a udávají nové měřítko pro funkce

Více

60 l/min (16 GPM) p max. Technické parametry

60 l/min (16 GPM) p max. Technické parametry Proporcionální rozváděč s digitální elektronikou a interní zpětnou vazbou PRM9- Popis funkce Dn (D) Q max 6 l/min (6 GPM) p max bar ( PSI) Technické parametry Proporcionální rozváděč PRM9 sestává z litinového

Více

TECHNICKÁ DOKUMENTACE TOUCHBOX

TECHNICKÁ DOKUMENTACE TOUCHBOX 1 TECHNICKÁ DOKUMENTACE TOUCHBOX VERZE: 2015-02-16 2 POPIS ZAŘÍZENÍ Komunikační terminál (PC) s 7 dotykovým displejem, mnoha komunikačními a ovládacími možnostmi. Řídicím modulem pro celou jednotku je

Více

4IOT-SEN-01 Sensor pro IoT aplikace Technická dokumentace

4IOT-SEN-01 Sensor pro IoT aplikace Technická dokumentace Sensor pro IoT aplikace Technická dokumentace WWW.4IOTECH.COM 2018 4IOTECH s.r.o. Stránka 1 z 12 Technický popis 4IOT-SEN-01 je zařízení vyvinuté společností 4IOTECH s.r.o. speciálně do průmyslového prostředí.

Více

Umožňuje měření zdánlivého odporu smyčky nakrátko s rozlišením 0,01 Ω v obvodech chráněných RCD, bez jeho vypnutí.

Umožňuje měření zdánlivého odporu smyčky nakrátko s rozlišením 0,01 Ω v obvodech chráněných RCD, bez jeho vypnutí. dodavatel vybavení provozoven firem www.abetec.cz Měřič zdánlivého odporu smyčky nakrátko MZC-304 Obj. číslo: 106001351 Výrobce: SONEL S. A. Popis Bezpečností kategorie: CAT IV / 300 V. Stupeň krytí: IP

Více

Univerzální vážící terminál GX1000 pro průmyslové použití

Univerzální vážící terminál GX1000 pro průmyslové použití Univerzální vážící terminál GX10 pro GRAVEX - GX 10 je zcela nový vysoce precizní vážící systém určený především pro průmyslové aplikace podléhající obchodnímu vážení dle normy E ČS 45501:2015. Systém

Více

Lineární snímače polohy Temposonics GB-M / GB-T

Lineární snímače polohy Temposonics GB-M / GB-T MTS Sensors Group Lineární snímače polohy Temposonics GB-M / GB-T s analogovým výstupem Výměnné čidlo s elektronikou Kompaktní a plochý kryt elektroniky Otočný výstupní konektor Magnetostrikční princip

Více

Software ZEPAX 01: SWK (ZPX 01) 700,- SWK (ARCHIV) 1 200,-

Software ZEPAX 01: SWK (ZPX 01) 700,- SWK (ARCHIV) 1 200,- název strana 501 ZEPAX 01 - Přístroj ukazovací číslicový volně programovatelný 1 502 ZEPAX 02 - Přístroj ukazovací číslicový 1 504 ZEPAX 04 - Přístroj ukazovací číslicový se signalizací 1 510 ZEPAX 10

Více

Vyhodnocovací jednotky

Vyhodnocovací jednotky Vyhodnocovací jednotky Oblast použití Vyhodnocovací jednotky spolu s připojenými snímači umožňují celou řadu měřicích úloh, jako např. měření hladiny, diferenčního tlaku, procesního tlaku, vzdálenosti,

Více

Reprodukce tohoto návodu k obsluze, nebo jeho části, v jakékoli formě bez předchozího písemného svolení společnosti DEGA CZ s.r.o. je zakázána.

Reprodukce tohoto návodu k obsluze, nebo jeho části, v jakékoli formě bez předchozího písemného svolení společnosti DEGA CZ s.r.o. je zakázána. NÁVOD K OBSLUZE KONFIGURACE Konfigurační software DEGA CONFIG ISO 9001:2008 Quality Management Systems Systéme de Qualité www.sgs.com Obsah str. 2 / Technické požadavky str. 2 / Návod k použití str. 3

Více

Seznam elektromateriálu

Seznam elektromateriálu Seznam elektromateriálu Stykače, relé, spínače, svorky,, frekvenční měniče, kabely Položka Specifikace Množství ( ks, m, kg ) Stykače, relé Stykač AC In 6 A, 3 pólový, kontakty 3 ON, Un 400V, 0 AC,AC3,

Více

Kompaktní, dynamické, ideální pro pohony jeřábů a zdvihových mechanismů

Kompaktní, dynamické, ideální pro pohony jeřábů a zdvihových mechanismů Kompaktní, dynamické, ideální pro pohony jeřábů a zdvihových mechanismů frekvenční měniče Emotron DSV15 / DSV35 Vysoká funkčnost v kompaktním provedení I přes malé rozměry, vynikají nové frekvenční měniče

Více

EC PROHLÁŠENÍ O SHODĚ

EC PROHLÁŠENÍ O SHODĚ Výrobce: JCM TECHNOLOGIES, S.A. C/Bisbe Morgades, 46 Baixos 08500 VIC Barcelona SPAIN EC PROHLÁŠENÍ O SHODĚ tímto prohlašuje, že výrobek uvedený níže je v souladu s příslušnými základními požadavky podle

Více

VLT Control Panel LCP 601 a montážní sada pro oddělenou instalaci

VLT Control Panel LCP 601 a montážní sada pro oddělenou instalaci Instalační příručka VLT Control Panel LCP 601 a montážní sada pro oddělenou instalaci VLT Soft Starter MCD 600 1 Přehled 1.1 Popis VLT Control Panel LCP 601 je možné namontovat až do vzdálenosti 3 m (9,8

Více

Multifunkční terminál AXT-300/310

Multifunkční terminál AXT-300/310 TECHNICKÁ DOKUMENTACE VÝROBKU Multifunkční terminál AXT-300/310 Popis zařízení: Terminál s integrovanou 1.3 MegaPixeovou kamerou je založený na platformě průmyslového PC (x86). Je vhodný pro systémy docházky,

Více

VM-3000 Série INTEGROVANÝ NOUZOVÝ VAROVNÝ SYSTÉM

VM-3000 Série INTEGROVANÝ NOUZOVÝ VAROVNÝ SYSTÉM VM-3000 Série INTEGROVANÝ NOUZOVÝ VAROVNÝ SYSTÉM Digitální ozvučovací systém pro zabezpečení budov a hudební ozvučení Kompaktní systémový zesilovač, hlasový poplach v jednom zařízení VLASTNOSTI SYSTÉMU

Více

NDEM 02 Síťový terminál pro docházkové aplikace

NDEM 02 Síťový terminál pro docházkové aplikace Charakteristika modulu Síťový terminál NDEM 02 je určen pro připojení na sběrnici APS BUS přístupového systému APS 400. K jednomu řídícímu modulu MCA 167 je možné připojit až 64 terminálů NDEM 02. Terminál

Více

Crouzet em4. Products Elektrické stroje Automatizační moduly

Crouzet em4. Products Elektrické stroje Automatizační moduly Products Elektrické stroje Automatizační moduly Crouzet em4 3G, GPRS nebo Ethernet Alarmy nebo záznamy dat Přesné analogové vstupy / výstupy Vzdálený přístup 1 / 6 Popis/Funkce Crouzet Automation na trh

Více

BEZDRÁTOVÝ PŘENAŠEČ DÁLKOVÉHO OVLÁDÁNÍ

BEZDRÁTOVÝ PŘENAŠEČ DÁLKOVÉHO OVLÁDÁNÍ BEZDRÁTOVÝ PŘENAŠEČ DÁLKOVÉHO OVLÁDÁNÍ UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA DŮLEŽITÁ BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ Aby jste předešli požáru nevystavujte výrobek dešti nebo vlhkému prostředí. Nepoužívejte jej v blízkosti kuchyňského

Více

GF Piping Systems Malé & lehké. Elektrické pohony typu EA15-250

GF Piping Systems   Malé & lehké. Elektrické pohony typu EA15-250 GF Piping Systems www.titan-plastimex.cz Malé & lehké Elektrické pohony typu EA15-250 Plně utěsněné Hřídel pro integrované nouzové manuální ovládání LED trubice Motor Slot pro příslušenství Displej chybové

Více

MI Video rozhraní pro vozidla Rover a Jaguar (od roku 2011)

MI Video rozhraní pro vozidla Rover a Jaguar (od roku 2011) MI-1255 Video rozhraní pro vozidla Rover a Jaguar (od roku 2011) Tento adaptér (rozhraní) umožňuje zobrazit RGB signál o vysokém rozlišení, AV signál z externího zdroje (například DVD přehrávače) a video

Více

Časové spínače / Měřiče elektrické energie Dálkově ovládané zásuvky/

Časové spínače / Měřiče elektrické energie Dálkově ovládané zásuvky/ www.solight.cz Časové spínače / Měřiče elektrické energie Dálkově ovládané zásuvky/ DÁLKOVĚ OVLÁDANÉ ZÁSUVKY Dálkově ovládané zásuvky pro spínání různých spotřebičů (osvětlení, topení, žaluzie...) pomocí

Více