AUTOMATICKÉ NAČTENÍ INSOLVENČNÍHO PŘÍPADU DO SYSTÉMU... 1 MANUÁLNÍ NAČTENÍ INSOLVENČNÍHO PŘÍPADU DO SYSTÉMU... 3 ZÁLOŽKA ZÁKLADNÍ...

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "AUTOMATICKÉ NAČTENÍ INSOLVENČNÍHO PŘÍPADU DO SYSTÉMU... 1 MANUÁLNÍ NAČTENÍ INSOLVENČNÍHO PŘÍPADU DO SYSTÉMU... 3 ZÁLOŽKA ZÁKLADNÍ..."

Transkript

1 NOVINKY VERZE ze dne Vážení uživatelé, v uplynulém týdnu jsme pro zefektivnění vaší práce v informačním systému Insolvenční správce připravili opět několik vylepšení. V rámci aktualizace systému jsme pro vás zpřehlednili funkci načítání insolvenčních případů a samotnou záložku Základní každého insolvenčního případu. Další novinkou je logování vybraných typů událostí v systému a dále možnost zřízení jednorázového přístupu vybranému uživateli. V úvodním okně Události ISIR můžete události k insolvenčnímu případu nově filtrovat i dle pobočky, pod níž je případ evidován. Obsah AUTOMATICKÉ NAČTENÍ INSOLVENČNÍHO PŘÍPADU DO SYSTÉMU... 1 MANUÁLNÍ NAČTENÍ INSOLVENČNÍHO PŘÍPADU DO SYSTÉMU... 3 ZÁLOŽKA ZÁKLADNÍ... 4 JEDNORÁZOVÝ PŘÍSTUP PRO UŽIVATELE... 7 LOGOVÁNÍ AKCÍ V SYSTÉMU... 9 OKNO UDÁLOSTI ISIR FILTR POBOČKA AUTOMATICKÉ NAČTENÍ INSOLVENČNÍHO PŘÍPADU DO SYSTÉMU Na základě uživatelských podnětů jsme zefektivnili funkci načítání insolvenčních případů do systému. V modulu Insolvenční případy se vám v první fázi zobrazí pole, které slouží k zadání identifikačního čísla insolvenčního správce. Tento údaj je možné zapsat pouze jednou, po vložení není možné identifikační číslo upravovat a pole již nebude z bezpečnostních důvodů zobrazeno. Pokud tedy toto pole nevidíte, znamená to, že identifikační číslo bylo již dříve zadáno.

2 Po vložení identifikačního čísla bude toto pole nahrazeno tlačítkem, které bude obsahovat informaci o počtu insolvenčních případů, které vám byly přiděleny, ale nemáte je prozatím v systému zadány. Kliknutím na toto tlačítko otevřete dialogové okno, rozdělené na dvě záložky a to Nové a Ignorované. V záložce Nové jsou uvedeny vám přidělené insolvenční případy. Dle zobrazené adresy dlužníka, případně zkratky soudu můžete ve sloupci Pobočka vybrat příslušnou pobočku, pod kterou chcete případ zařadit. Dále můžete ve sloupci Zpracovatel insolvenčnímu případu určit pověřenou osobu zpracovatele. Pokud jste uživatelem pracujícím v licenci, označené jako v.o.s. (veřejná obchodní společnost), máte dále možnost pomocí zobrazeného sloupce Správce přednastavit osobu konkrétního insolvenčního správce, jemuž má být případ přidělen.

3 Pro automatické načtení insolvenčního případu do systému následně označíte myší ve sloupci Vybrat buď konkrétní řízení, nebo pomocí tlačítka označíte všechny v okně zobrazené případy. Kliknutím na tlačítko spustíte proces načítání případu a současně zobrazíte dialogové okno, v němž můžete sledovat stav načítání. Po potvrzení načtených údajů můžete použít spisovou značku případu jako přímý proklik do záložky Základní karta Detail případu daného řízení. Jestliže s případem nechcete ihned pracovat, zavřete zobrazená dialogová okna křížkem v pravém horním rohu okna. Načtený insolvenční případ následně naleznete mezi již zadanými případy. Pokud nastane situace, kdy nebudete chtít některé insolvenční případy do systému načíst, tedy aby se případy již více nezobrazovaly v záložce Nové, stačí předmětný případ označit ve sloupci Vybrat a dále kliknout na tlačítko. Vybraný insolvenční případ se přesune ze záložky Nové do záložky Ignorované. Pokud se s tímto případem později rozhodnete pracovat, tedy jej načíst do systému, případ v této záložce označíte a kliknutím na tlačítko následně realizovat proces načtení. jej přesunete zpět do záložky Nové, kde můžete MANUÁLNÍ NAČTENÍ INSOLVENČNÍHO PŘÍPADU DO SYSTÉMU Úpravou prošlo i manuální načítání insolvenčního případu do systému. V případě manuálního načtení pomocí tlačítka stačí v nově zobrazeném dialogovém okně vyplnit koncovou spisovou značku insolvenčního řízení a dále kliknout na tlačítko. Systém doplní konkrétní soud včetně senátu a vyhledá dlužníka dle údajů z databáze ISIR. Pokud jsou pod spisovou značkou evidováni dva dlužníci, systém automaticky zobrazí identifikační údaje k oběma dlužníkům. I při manuálním načítání případu je možné přiřadit případ pod konkrétní pobočku či doplnit osobu Zpracovatele nebo vlastní spisovou značku.

4 Pokud má dlužník přiděleno identifikační číslo, je možné toto číslo vepsat do příslušného řádku IČ. Po kliknutí na tlačítko budou údaje ke dlužníkovi načteny z databáze Administrativního registru ekonomických subjektů. Požadavek na načtení insolvenčního případu do systému potvrdíte tlačítkem. Po načtení insolvenčního případu budete automaticky přesměrování do záložky Základní daného případu a to konkrétně na kartu Detail případu. ZÁLOŽKA ZÁKLADNÍ Pro zpřehlednění informací, obsažených v záložce Základní je tato záložka nově rozčleněna na čtyři karty. Detail případu Na kartě Detail případu jsou uvedeny základní údaje k insolvenčnímu případu, jako je spisová značka, jméno dlužníka a zejména Forma řešení. U jména dlužníka máte nadále k dispozici možnost záměny pořadí křestního jména a příjmení, stejně tak možnost doplnění vlastní spisové značky. Údaj v poli Forma řešení se vám automaticky nastaví dle stavu, dostupném v databázi ISIR k okamžiku načtení případu do systému. Následné změny stavu řízení již nereflektují aktuální stav dle ISIR a je tedy zapotřebí je tak jako doposud nastavit manuálně. Pokud na této kartě změníte v řádku Forma řešení oddlužení na konkurz, případně na nepatrný konkurz, zobrazí se vám na této kartě řádek Datum rozhodnutí o změně způsobu řešení úpadku. Po vepsání a uložení údaje se tento řádek přesune na kartu Základní termíny.

5 Základní termíny Na kartě Základní termíny se do příslušných řádků automaticky doplní data dle údajů dostupných v databázi ISIR k okamžiku načtení případu do systému. Na této kartě jsme za účelem sjednocení pojmů přejmenovali původní řádek Datum usnesení o úpadku ISp nově na Datum zveřejnění usnesení o úpadku ISp. Do tohoto řádku se vám bude nadále automaticky doplňovat údaj dostupný z databáze ISIR. Nově jsme přidali řádek Datum usnesení o úpadku ISp. Do tohoto řádku systém žádný údaj automaticky nevyplňuje, ale můžete jej využít v případě, pokud bude datum samotného dokumentu Usnesení o úpadku odlišné od data zveřejnění tohoto usnesení na stránkách ISIR. Ikonky u jednotlivých řádků slouží jako proklik pro otevření konkrétního dokumentu, tedy například ikonka v řádku Datum zahájení insolvenčního řízení vám otevře Vyhlášku o zahájení insolvenčního řízení.

6 Jakmile na kartě Detail případu nastavíte a uložíte konkrétní formu řešení, dle tohoto nastavení se zobrazí i odpovídající řádky na kartě Základní termíny. Pokud tedy například nastavíte způsob řešení oddlužení splátky, zobrazí se na kartě řádky Datum rozhodnutí o způsobu řešení oddlužení, Datum první splátky a Datum řádné splátky. Pokud v systému využíváte funkcionalitu zasílání upozornění na podání zprávy ZOPO na soud, na této kartě nastavíte parametry pro zasílání tohoto upozornění, tedy v jaké časové periodě a komu bude upozornění zasíláno. Další termíny Jestliže máte po načtení případu vyplněn údaj v řádku Datum zveřejnění usnesení o úpadku ISp (karta Základní termíny) a jako formu řešení nastaveno oddlužení (karta Detail případu), na kartě Další termíny vám systém automaticky dopočítá termíny v řádcích Lhůta pro přihlášky a Lhůta pro podání zprávy na soud. Systém do výpočtu zohledňuje nejen víkendy, ale také dny pracovního klidu. Současně systém automaticky doplní údaje to řádků Datum pro předání seznamu přihlášek, Zpráva o hospodářské situaci dlužníka a Zhotovení soupisu majetkové podstaty. V případě nastavení formy řešení oddlužení můžete pro účely přezkumu na kartě Další termíny dále specifikovat přesné místo přezkumu. Tento údaj se vám následně projeví v elektronických formulářích, které jsou součástí zprávy pro soud jako místo vyhotovení formuláře a dále v oddíle A elektronického formuláře Záznam o jednání s dlužníkem.

7 Nastavení Na kartě Nastavení si dále můžete nastavit pobočku, pod kterou bude insolvenční případ evidován, osobu Zpracovatele, určit kategorii oddlužení a definovat barevné rozlišení insolvenčního případu. JEDNORÁZOVÝ PŘÍSTUP PRO UŽIVATELE Na základě uživatelských požadavků jsme do systému implementovali možnost zřízení jednorázového přístupu pro zvoleného uživatele. V záložce Nastavení > Uživatelé oranžové lišty je nově zobrazen sloupec Jednorázové heslo. Pro využívání možnosti generovat uživateli jednorázové heslo musíte mít pro tento úkon přiděleno oprávnění. U rolí předdefinovaných systémem je právo Generovat jednorázový přístup automaticky přednastaveno u role ISs na úroveň Zápis. Ostatní systémové role mají přednastavenu hodnotu Bez přístupu.

8 U vlastních uživatelských rolí je právo možné nastavit v záložce Nastavení > Role, kde u konkrétní role kliknete ve sloupci Oprávnění na tlačítko. V zobrazeném přehledu práv pak vyhledáte právo Generovat jednorázový přístup a nastavíte u něj požadovanou úroveň oprávnění. Nastavení následně potvrdíte kliknutím na tlačítko přihlášení do systému.. Změna práv se u uživatele projeví vždy při dalším Pokud máte oprávnění, povolující generování jednorázového přístupu, budete mít v záložce Nastavení > Uživatelé ve sloupci Jednorázové heslo zobrazeno tlačítko. Kliknutím na toto tlačítko zobrazíte dialogové okno, v němž bude uvedeno přihlašovací jméno uživatele, jemuž chcete heslo vygenerovat a náhodně vygenerované 12timístné heslo, pod kterým se předmětný uživatel přihlásí do systému. Toto vygenerované heslo bude aktivní pro přihlášení 1 hodinu od vygenerování. Dialogové okno zavřete tlačítkem, nebo křížkem v pravém horním rohu dialogového okna. Pokud se uživatel pomocí vygenerovaného hesla nepřihlásil, můžete platnost hesla zrušit. U předmětného uživatele postačí ve sloupci Jednorázové heslo kliknout na tlačítko dojde k deaktivaci vygenerovaného hesla.. Tím

9 LOGOVÁNÍ AKCÍ V SYSTÉMU Abyste mohli sledovat logování akcí v systému, musíte mít ke svému uživatelskému účtu nejprve přidělenu jednu ze systémem předdefinovaných rolí a to buď roli ISs, nebo Asistent plný přístup. Pokud máte jednu z výše uvedených rolí nastavenu, zobrazí se vám nově v druhé úrovni záložky Nastavení záložka Logy, v níž můžete sledovat logování jednotlivých událostí, které nastaly v licenci. Aktuálně je možné na této stránce sledovat tyto typy akcí: - Přihlášení do systému - Přihlášení do systému - neúspěšné - Přihlášení do systému jednorázovým přístupem - Odhlášení ze systému V zobrazené tabulce tak můžete sledovat, kdy a ze které IP adresy jednotliví uživatelé dané licence realizovali sledovaný typ akce. Údaje v tabulce jsou zobrazeny ve formě stránkovaného seznamu, jednotlivé strany můžete procházet kliknutím na číslo strany, případně na tlačítka Předchozí / Další. Na každém listu je defaultně zobrazeno 30 záznamů, v roletce Zobraz záznamů si však můžete nastavit, zda se na stránce zobrazí 30, 60 nebo 90 řádků. K vyhledávání informací v přehledu je možné využít filtrů, které zobrazíte kliknutím na tlačítko v modré horní liště. Typy akcí tak můžete filtrovat například dle jednotlivých uživatelů, časového rozmezí či dle vybraných typů akcí. Pro rychlé zobrazení potřebné informace můžete také využít fulltextové pole Hledat.

10 OKNO UDÁLOSTI ISIR FILTR POBOČKA V úvodním okně Události ISIR byl implementován nový filtr Pobočka. Pokud máte u jednotlivých insolvenčních případů nastavenu v záložce Základní > karta Nastavení pobočku, pod kterou je případ zařazen, je nyní možné v okně Události ISIR na základě tohoto parametru filtrovat. Filtr zůstane nastaven i po opětovném zobrazení okna. Věříme, že pro vás budou nová vylepšení přínosem a zpříjemní vám práci se systémem Insolvenční správce. Děkujeme za podněty, které nám zasíláte. Pomáháte nám tak vylepšovat systém do co nejefektivnější podoby.

v uplynulém období jsme pro zefektivnění vaší práce se systémem Insolvenční správce opět připravili několik vylepšení.

v uplynulém období jsme pro zefektivnění vaší práce se systémem Insolvenční správce opět připravili několik vylepšení. NOVINKY VERZE 14.9.0 ze dne 29. 8. 2018 Vážení uživatelé, v uplynulém období jsme pro zefektivnění vaší práce se systémem Insolvenční správce opět připravili několik vylepšení. Jako hlavní novinku jsme

Více

NOVINKY VERZE

NOVINKY VERZE NOVINKY VERZE 12.17.0 ze dne 24. 1. 2018 Vážení uživatelé, v uplynulých týdnech jsme pro zpříjemnění vaší práce v informačním systému Insolvenční správce připravili opět několik vylepšení. Soustředili

Více

DOPIS ONLINE: OZNAČENÍ INSOLVENČNÍHO PŘÍPADU, FILTRY, EXPORT... 2 DATOVÁ SCHRÁNKA: MANUÁLNÍ PŘIŘAZENÍ PŘÍLOH - ZOBRAZENÍ VLASTNÍ SPISOVÉ ZNAČKY...

DOPIS ONLINE: OZNAČENÍ INSOLVENČNÍHO PŘÍPADU, FILTRY, EXPORT... 2 DATOVÁ SCHRÁNKA: MANUÁLNÍ PŘIŘAZENÍ PŘÍLOH - ZOBRAZENÍ VLASTNÍ SPISOVÉ ZNAČKY... NOVINKY VERZE 14.1.0 ze dne 30. 5. 2018 Vážení uživatelé, v uplynulých týdnech jsme pro usnadnění vaší práce v informačním systému Insolvenční správce opět připravili několik novinek. Abyste si mohli přehledněji

Více

ČÁSTEČNÝ A KONEČNÝ ROZVRH - UPRAVENÁ FUNKČNOST... 2 ELEKTRONICKÝ FORMULÁŘ - KONEČNÁ ZPRÁVA: ZAOKROUHLENÍ ČÁSTEK PRO VĚŘITELE V ROZVRHU...

ČÁSTEČNÝ A KONEČNÝ ROZVRH - UPRAVENÁ FUNKČNOST... 2 ELEKTRONICKÝ FORMULÁŘ - KONEČNÁ ZPRÁVA: ZAOKROUHLENÍ ČÁSTEK PRO VĚŘITELE V ROZVRHU... NOVINKY VERZE 13.2.0 ze dne 14. 3. 2018 Vážení uživatelé, v uplynulých týdnech jsme pro zefektivnění vaší práce v informačním systému Insolvenční správce připravili opět několik novinek. V rámci aktualizace

Více

SUBJEKTY - NOVÉ SLOUPCE: OVÉ ADRESY A TELEFONNÍ ČÍSLA... 1 NAČÍTÁNÍ VÝPISŮ: NOVÝ FORMÁT WSPK PRO ELEKTRONICKÉ VÝPISY (.GPC)...

SUBJEKTY - NOVÉ SLOUPCE:  OVÉ ADRESY A TELEFONNÍ ČÍSLA... 1 NAČÍTÁNÍ VÝPISŮ: NOVÝ FORMÁT WSPK PRO ELEKTRONICKÉ VÝPISY (.GPC)... NOVINKY VERZE 13.1.0 ze dne 14. 2. 2018 Vážení uživatelé, v uplynulých týdnech jsme pro zefektivnění vaší práce v informačním systému Insolvenční správce připravili opět několik novinek. V záložce Subjekty

Více

NOVINKY VERZE

NOVINKY VERZE NOVINKY VERZE 12.15.0 ze dne 6. 12. 2017 Vážení uživatelé, v uplynulém týdnu jsme pro vás v informačním systému Insolvenční správce připravili opět několik nových vylepšení. Soustředili jsme se zejména

Více

v uplynulém období jsme pro zefektivnění vaší práce se systémem Insolvenční správce opět připravili několik vylepšení.

v uplynulém období jsme pro zefektivnění vaší práce se systémem Insolvenční správce opět připravili několik vylepšení. NOVINKY VERZE 14.8.0 ze dne 22. 8. 2018 Vážení uživatelé, v uplynulém období jsme pro zefektivnění vaší práce se systémem Insolvenční správce opět připravili několik vylepšení. První novinkou, která vám

Více

NOVINKY VERZE

NOVINKY VERZE NOVINKY VERZE 12.16.0 ze dne 10. 1. 2018 Vážení uživatelé, v uplynulých týdnech jsme pro zefektivnění vaší práce v informačním systému Insolvenční správce připravili opět několik novinek. Soustředili jsme

Více

VÝPOČET ODDLUŽENÍ: REFAKTORIZACE ZÁLOŽKY... 1 DATOVÁ SCHRÁNKA FORMÁT ZFO... 3 DATOVÁ SCHRÁNKA ÚPRAVA FUNKČNOSTI TLAČÍTKA OZNAČIT JAKO PŘEČTENÉ...

VÝPOČET ODDLUŽENÍ: REFAKTORIZACE ZÁLOŽKY... 1 DATOVÁ SCHRÁNKA FORMÁT ZFO... 3 DATOVÁ SCHRÁNKA ÚPRAVA FUNKČNOSTI TLAČÍTKA OZNAČIT JAKO PŘEČTENÉ... NOVINKY VERZE 13.3.0 ze dne 11. 4. 2018 Vážení uživatelé, v uplynulých týdnech jsme pro zefektivnění vaší práce v informačním systému Insolvenční správce připravili opět několik novinek. V rámci aktualizace

Více

USPOKOJENÍ ZAJIŠTĚNÉHO VĚŘITELE Z VÝTĚŽKU ZPENĚŽENÍ ZAJIŠTĚNÍ... 2 DATOVÁ SCHRÁNKA: ŘAZENÍ PŘÍLOH DO SLOŽEK... 7

USPOKOJENÍ ZAJIŠTĚNÉHO VĚŘITELE Z VÝTĚŽKU ZPENĚŽENÍ ZAJIŠTĚNÍ... 2 DATOVÁ SCHRÁNKA: ŘAZENÍ PŘÍLOH DO SLOŽEK... 7 NOVINKY VERZE 14.0.0 ze dne 16. 5. 2018 Vážení uživatelé, v uplynulém týdnu jsme pro usnadnění práce v informačním systému Insolvenční správce opět připravili několik vylepšení. Největší novinkou je, že

Více

NOVINKY VERZE ze dne PŘEZKUMNÉ LISTY HROMADNÉ GENEROVÁNÍ. Vážení uživatelé,

NOVINKY VERZE ze dne PŘEZKUMNÉ LISTY HROMADNÉ GENEROVÁNÍ. Vážení uživatelé, NOVINKY VERZE 12.7.0 ze dne 6. 9. 2017 Vážení uživatelé, do informačního systému Insolvenční správce jsme pro vás v poslední době implementovali několik vylepšení. Přezkumné listy ve formě elektronických

Více

v uplynulých týdnech jsme pro usnadnění vaší práce v systému Insolvenční správce opět připravili několik vylepšení.

v uplynulých týdnech jsme pro usnadnění vaší práce v systému Insolvenční správce opět připravili několik vylepšení. NOVINKY VERZE 14.3.0 ze dne 27. 6. 2018 Vážení uživatelé, v uplynulých týdnech jsme pro usnadnění vaší práce v systému Insolvenční správce opět připravili několik vylepšení. Došlo ke kompletnímu přepracování

Více

Novinky verze ze dne

Novinky verze ze dne Novinky verze 12.0.0 ze dne 3. 7. 2017 Vážení uživatelé, v informačním systému Insolvenční správce jsme pro usnadnění vaší práce připravili několik vylepšení. Díky centrálnímu nastavení plátcovství DPH

Více

NOVINKY VERZE ze dne Obsah. Vážení uživatelé,

NOVINKY VERZE ze dne Obsah. Vážení uživatelé, NOVINKY VERZE 13.4.0 ze dne 18. 4. 2018 Vážení uživatelé, v uplynulém týdnu jsme pro usnadnění práce nejen v informačním systému Insolvenční správce, ale také v rámci vaší kanceláře propojili se systémem

Více

V modulu Vygenerovaná korespondence jsme na vaši žádost přidali další šablonu tentokrát jsme připravili dokument Výzva na Finanční úřad.

V modulu Vygenerovaná korespondence jsme na vaši žádost přidali další šablonu tentokrát jsme připravili dokument Výzva na Finanční úřad. NOVINKY VERZE 13.5.0 ze dne 25. 4. 2018 Vážení uživatelé, v uplynulém týdnu jsme pro vás připravili v systému Insolvenční správce několik novinek. Tou největší změnou je, že jsme kompletně přepracovali

Více

ELEKTRONICKÉ FORMULÁŘE - ZPRÁVA O PLNĚNÍ ODDLUŽENÍ

ELEKTRONICKÉ FORMULÁŘE - ZPRÁVA O PLNĚNÍ ODDLUŽENÍ NOVINKY VERZE 12.6.0 ze dne 30. 8. 2017 Vážení uživatelé, do informačního systému Insolvenční správce jsme implementovali další plně funkční elektronický formulář, do kterého se automaticky doplňují data,

Více

NOVINKY VERZE ze dne

NOVINKY VERZE ze dne NOVINKY VERZE 12.11.0 ze dne 25. 10. 2017 Vážení uživatelé, v uplynulých týdnech jsme pro vás v informačním systému Insolvenční správce připravili několik novinek. V rámci rozšiřování funkcionalit systému

Více

Novinky verze ze dne

Novinky verze ze dne Novinky verze 11.5.0 ze dne 18. 1. 2017 Vážení uživatelé, v informačním systému Insolvenční správce jsme pro vás připravili několik nových vylepšení. V záložce Subjekty v modulech Insolvenční případy a

Více

NOVINKY VERZE

NOVINKY VERZE NOVINKY VERZE 12.10.0 ze dne 11. 10. 2017 Vážení uživatelé, v uplynulých týdnech jsme pro vás v informačním systému Insolvenční správce připravili několik novinek. V rámci rozšiřování funkcionalit systému

Více

NOVÁ ZÁLOŽKA DOKUMENTY... 2 DATOVÁ SCHRÁNKA - INFORMACE O ADRESÁTECH... 8 SUBJEKTY - OBECNÝ ZMOCNĚNEC... 9

NOVÁ ZÁLOŽKA DOKUMENTY... 2 DATOVÁ SCHRÁNKA - INFORMACE O ADRESÁTECH... 8 SUBJEKTY - OBECNÝ ZMOCNĚNEC... 9 NOVINKY VERZE 13.6.0 ze dne 9. 5. 2018 Vážení uživatelé, v uplynulém týdnu jsme pro vás v systému Insolvenční správce připravili několik novinek. Tou nejzásadnější z nich je, že došlo ke kompletnímu přepracování

Více

NOVINKY VERZE

NOVINKY VERZE NOVINKY VERZE 12.14.0 ze dne 22. 11. 2017 Vážení uživatelé, v uplynulém týdnu jsme pro vás v informačním systému Insolvenční správce připravili hned několik nových funkcí. Soustředili jsme se hlavně na

Více

NOVINKY VERZE ze dne Vážení uživatelé,

NOVINKY VERZE ze dne Vážení uživatelé, NOVINKY VERZE 12.9.0 ze dne 27. 9. 2017 Vážení uživatelé, v uplynulém týdnu jsme pro vás v informačním systému Insolvenční správce připravili několik novinek. V modulu Datová schránka byl implementován

Více

1. Pro přihlášení k odběru novinek klikněte na tlačítko Registrace nového uživatele.

1. Pro přihlášení k odběru novinek klikněte na tlačítko Registrace nového uživatele. 1. Vstup do aplikace Na adrese: http://i.statnisprava.cz 2. První stránka aplikace 1. Pro přihlášení k odběru novinek klikněte na tlačítko Registrace nového uživatele. 2. Poté budete přesměrováni na stránku

Více

Změ ny věrzě 9.0.33 zě dně 12.8.2015

Změ ny věrzě 9.0.33 zě dně 12.8.2015 Změ ny věrzě 9.0.33 zě dně 12.8.2015 Vážení uživatelé softwaru ISIS, rádi bychom Vás upozornili na novinky, které si již sami můžete vyzkoušet ve Vašich licencích. Jedná se o úpravu Nápovědy a to nejen

Více

v uplynulém období jsme pro zpříjemnění vaší práce se systémem Insolvenční správce připravili několik vylepšení.

v uplynulém období jsme pro zpříjemnění vaší práce se systémem Insolvenční správce připravili několik vylepšení. NOVINKY VERZE 14.7.0 ze dne 15. 8. 2018 Vážení uživatelé, v uplynulém období jsme pro zpříjemnění vaší práce se systémem Insolvenční správce připravili několik vylepšení. Největší novinkou, která vám může

Více

MONITORING OBCHODNÍCH PARTNERŮ

MONITORING OBCHODNÍCH PARTNERŮ MONITORING OBCHODNÍCH PARTNERŮ NÁVOD PRO APLIKACI 1 Obsah: 1. Prvotní spuštění aplikace Část monitoring insolvenčního rejstříku 2. Hlavní okno 3. Monitorované subjekty 3.1 Skupiny monitorovaných subjektů

Více

ODBOR PERSONÁLNÍHO ŘÍZENÍ A ODDĚLENÍ INFORMATIKY

ODBOR PERSONÁLNÍHO ŘÍZENÍ A ODDĚLENÍ INFORMATIKY ODBOR PERSONÁLNÍHO ŘÍZENÍ A ODDĚLENÍ INFORMATIKY Personální a mzdové reporty (manuál) - výplatní páska, - přehled zaměstnanců - kvalifikace, - přehled čerpání dovolené, - přehled absence, - přehled čerpání

Více

Poté je možné se Přihlásit prostřednictvím údajů zadaných při Registraci nového účtu.

Poté je možné se Přihlásit prostřednictvím údajů zadaných při Registraci nového účtu. Jak se přihlásit do činnosti DDM Jihlava on-line Do kroužků, na tábory a vybrané akce DDM Jihlava je možné se přihlásit přes přihlašovací portál Klientské centrum na webové adrese: https://ddmjihlava.iddm.cz.

Více

1. Pro přihlášení k odběru novinek klikněte na tlačítko Registrace nového uživatele.

1. Pro přihlášení k odběru novinek klikněte na tlačítko Registrace nového uživatele. 1. Vstup do aplikace Na adrese: http://prace.statnisprava.cz 2. První stránka aplikace 1. Pro přihlášení k odběru novinek klikněte na tlačítko Registrace nového uživatele. 2. Poté budete přesměrováni na

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA PRO SLUŽBU INTERNETBANKING PPF banky a.s.

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA PRO SLUŽBU INTERNETBANKING PPF banky a.s. UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA PRO SLUŽBU INTERNETBANKING PPF banky a.s. Část III: Komunikace s Bankou a nastavení a zasílání oznámení o vybraných Obsah: I. Úvod... 2 II. Komunikace s Bankou... 2 A. Přijaté zprávy

Více

Webová verze ITV. Uživatelská příručka

Webová verze ITV. Uživatelská příručka Webová verze ITV Uživatelská příručka Přihlášení... 2 Uživatelské prostředí... 3 Živé vysílání a volba programu... 5 Procházení programové nabídky... 8 Informace o pořadu, podobné pořady...11 Vyhledávání

Více

[RDM] STRUČNÁ UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA. CENTRÁLNÍ REGISTR PODPOR MALÉHO ROZSAHU - de minimis

[RDM] STRUČNÁ UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA. CENTRÁLNÍ REGISTR PODPOR MALÉHO ROZSAHU - de minimis PDS s.r.o. Viniční 20, 615 00 Brno IČ: 25523121, DIČ: CZ25523121 [RDM] CENTRÁLNÍ REGISTR PODPOR MALÉHO ROZSAHU - de minimis STRUČNÁ UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA Praha, Brno 2009, 2010 Verze dokumentu Verze Datum

Více

Formulář NÚV v programu PPP4

Formulář NÚV v programu PPP4 Formulář NÚV v programu PPP4 Verze programu: 4.2.1.0 Datum: 16. 5. 2017 1. Nastavení programu PPP4 V programu je nutné nastavit: 1. cestu k programu Form Filler 602 (tento program musí mít každý uživatel

Více

Registrace na fóru Jak vložit nový příspěvek Časté otázky k funkcím fóra Jak se vrátit na úvodní přehled všech diskusních fór?...

Registrace na fóru Jak vložit nový příspěvek Časté otázky k funkcím fóra Jak se vrátit na úvodní přehled všech diskusních fór?... Jak pracovat na fóru Adresa fóra je www.iruv.cz/forum Registrace na fóru... 2 Jak vložit nový příspěvek... 3 Časté otázky k funkcím fóra... 5 Jak se vrátit na úvodní přehled všech diskusních fór?... 5

Více

Portál Značení tabáku Uživatelská příručka pro registrované uživatele

Portál Značení tabáku Uživatelská příručka pro registrované uživatele Portál Značení tabáku Uživatelská příručka pro registrované uživatele 2019 1 / 21 Uživatelská příručka pro registrované uživatele Historie dokumentu Datum Verze Komentář 8. 4. 2019 1.0 Základní verze Obsah

Více

Up & Down opce. Manuál. Obsah

Up & Down opce. Manuál. Obsah Up & Down opce Manuál Obsah 1 Přihlášení do platformy... 2 2 Rozhraní platformy... 4 2.1 Změna modulu z Forex na Opce... 4 2.2 Market Watch... 5 2.3 Up-Down Opce... 9 2.4 Okno Obchodního portfólia... 11

Více

Návod jak žádat o dotace pro neorganizovanou mládež

Návod jak žádat o dotace pro neorganizovanou mládež Návod jak žádat o dotace pro neorganizovanou mládež Založit a podat žádost pro neorganizovanou mládež je v současné době umožněno pouze v roli vedoucí/admin dané organizační jednotky. Pokud tuto roli nemáte,

Více

ZAMĚSTNANECKÝ PORTÁL uživatelská příručka

ZAMĚSTNANECKÝ PORTÁL uživatelská příručka ZAMĚSTNANECKÝ PORTÁL uživatelská příručka Zpracoval: Zavadilová Marcela U Mlýna 2305/22, 141 00Praha 4 Záběhlice Dne: 5.9.2017 tel.: +420 228 809 000 e-mail: info@eso9.cz Revize: Jitka Geršlová www.eso9.cz

Více

Evidence požadavků uživatelů bytů a nebytových prostor

Evidence požadavků uživatelů bytů a nebytových prostor Evidence požadavků uživatelů bytů a nebytových prostor Úvod Pro zjednodušení a zprůhlednění Vaší komunikace se správní firmou (dále jen SF ), která má na starost objekt, v němž se nachází bytový či nebytový

Více

BS Atrak 2.0 Funkce systému

BS Atrak 2.0 Funkce systému BS Atrak 2.0 Funkce systému Zobrazit kontakty LAIC Přihlásit se do systému Konfigurovat prostředí aplikace Správce systému Konfigurovat lokalizaci prostředí Navigovat se po nabídce modulů Odhlásit se ze

Více

Základní školení pro administrátory

Základní školení pro administrátory Základní školení pro administrátory Pozn.: Níže popsaný návod je určen pro uživatele s rolí Administrátor, není-li uvedeno jinak. Obsah : Založení nového žáka 2 Nový stav zápisu do organizace 2 Osobní

Více

ZAMĚSTNANECKÝ PORTÁL nastavení a práce v ESO9 PAM

ZAMĚSTNANECKÝ PORTÁL nastavení a práce v ESO9 PAM ZAMĚSTNANECKÝ PORTÁL nastavení a práce v ESO9 PAM Zpracoval: Zavadilová Marcela U Mlýna 2305/22, 141 00Praha 4 Záběhlice Dne: 5.9.2017 tel.: +420 228 809 000 e-mail: info@eso9.cz Revize: Jitka Geršlová

Více

Pracovní výkazy. návod k použití. Internetová aplikace Pracovní výkazy slouží k zadávání pracovních výkazů od zaměstnanců a externích pracovníků.

Pracovní výkazy. návod k použití. Internetová aplikace Pracovní výkazy slouží k zadávání pracovních výkazů od zaměstnanců a externích pracovníků. 1 Popis aplikace Pracovní výkazy návod k použití Internetová aplikace Pracovní výkazy slouží k zadávání pracovních výkazů od zaměstnanců a externích pracovníků. 2 Technické požadavky klienta Internetový

Více

Systém eprojekty Příručka uživatele

Systém eprojekty Příručka uživatele YOUR SYSTEM http://www.ys.cz Systém eprojekty Příručka uživatele YOUR SYSTEM, spol. s r.o., se sídlem Praha Türkova 2319/5b, 149 00 Praha 4, IČ: 00174939, DIČ: CZ00174939, zapsaná v obchodním rejstříku,

Více

5 Evidence manželských smluv

5 Evidence manželských smluv 5 Evidence manželských smluv 5.1 Společné vyhledávání v evidencích Společné vyhledávání v evidencích slouží k vyhledání evidovaných závětí, listin i smluv a to pouze vyhledáním podle rodného čísla a data

Více

Elektronické propozice Manuál

Elektronické propozice Manuál Elektronické propozice Manuál 1 ver. 20180312 Elektronické propozice budou přiřazeny k vámi zaslaným závodům do kalendáře ČAS. V informaci o závodě prosím uveďte název závodu, místo konání, datum konání

Více

Nápověda k systému CCS Carnet Mini

Nápověda k systému CCS Carnet Mini Nápověda k systému CCS Carnet Mini Manuál k aplikaci pro evidenci knihy jízd Vážený zákazníku, vítejte v našem nejnovějším systému pro evidenci knihy jízd - CCS Carnet Mini. V následujících kapitolách

Více

Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín. Novinky v elektronické žákovské knížce

Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín. Novinky v elektronické žákovské knížce Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Novinky v elektronické žákovské knížce Nová verze elektronické žákovské knížky Webová aplikace Bakaláři je v provozu na adrese https://jmenoskoly.bakalari.cz

Více

Národní elektronický nástroj. První kroky dodavatele v NEN

Národní elektronický nástroj. První kroky dodavatele v NEN Národní elektronický nástroj První kroky dodavatele v NEN V1.0 14. 9. 2017 Obsah 1 Přiřazení rolí... 2 2 Návod na podání nabídky... 2 2.1 Webový formulář... 4 2.2 Soubory... 6 2.3 Podání nabídky do částí:...

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA PRO INTERNETBANKING PPF banky a.s.

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA PRO INTERNETBANKING PPF banky a.s. UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA PRO INTERNETBANKING PPF banky a.s. PPF banka a.s., Evropská 2690/17, P.O. Box 177, 160 41 Praha 6 1/10 Obsah: 1. Úvod... 3 2. Přístup Uživatelů k údajům o Kartách... 3 3. Zobrazení

Více

Uživatelská příručka pro administraci nabídek práce. na personálním webu Atraktivni-prace.cz. Verze 8.01/2013. Autor: Petr Kliment

Uživatelská příručka pro administraci nabídek práce. na personálním webu Atraktivni-prace.cz. Verze 8.01/2013. Autor: Petr Kliment Uživatelská příručka pro administraci nabídek práce na personálním webu Atraktivni-prace.cz Verze 8.01/2013 Autor: Petr Kliment Obsah: 1. Úvod 2. Registrace uživatelského účtu 3. Přihlášení na uživatelský

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka B2B CENTRUM a.s. 3.2011 Obsah Začínáme... 3 Přihlášení a zapomenuté heslo... 3 Vytvoření uživatele... 3 Editace osobních údajů... 5 Vkládání souborů... 6 Elektronický podpis... 8 Stavební deník... 11 Identifikační

Více

PORTÁL KAM NA ŠKOLU VE ZLÍNSKÉM KRAJI (stručný návod pro ředitele a administrátory škol)

PORTÁL KAM NA ŠKOLU VE ZLÍNSKÉM KRAJI (stručný návod pro ředitele a administrátory škol) 1. PŘÍSTUP K PORTÁLU REGISTRACE - PŘIHLÁŠENÍ Adresa úvodní stránky: www.burzaskol.cz (přechodně: www.sofiazk.cz/burzaskol) Vytvoření uživatelského účtu registrace Pro portál jsou platné přihlašovací údaje

Více

Dokumentace. k modulu. podnikový informační systém (ERP) Datové schránky

Dokumentace. k modulu. podnikový informační systém (ERP) Datové schránky Dokumentace k modulu podnikový informační systém (ERP) Nastavení datové schránky Datová schránka je elektronické úložiště, které je určené k doručování písemností státních institucí (orgánů veřejné moci)

Více

Modul PrestaShop verze 1.6 Uživatelská dokumentace

Modul PrestaShop verze 1.6 Uživatelská dokumentace Modul PrestaShop verze 1.6 Uživatelská dokumentace VIKIPID a.s. Modul pro PrestaShop 1.6 Uživatelská dokumentace Stránka 1 z 13 Obsah VIKIPID a.s.... 3 Instalace modulů VIKIPID do PrestaShopu... 3 Nastavení

Více

SUN Outdoor Registrační systém. Návod pro pedagogy. Obsah návodu

SUN Outdoor Registrační systém. Návod pro pedagogy. Obsah návodu SUN Outdoor Registrační systém Obsah návodu SUN Outdoor Registrační systém... 1... 1 Obsah návodu... 1 1 Registrace a přihlašování... 2 1.1 Registrace... 2 1.2 Přihlášení... 3 1.2.1 Zapomněl jsem své údaje...

Více

Desktop - 1 - 1. Popis modulu Desktop

Desktop - 1 - 1. Popis modulu Desktop Desktop 1. Popis modulu Desktop 2. Informace o uživateli 3. Co je nového? 4. Přístupová práva 4.1. Práva, role 4. 2. Změna VUT hesla, VUT loginu 5. Přístup do Apolla 5.1. Rychlé filtry 5.2. Seznam přihlášení

Více

Ministerstvo pro místní rozvoj. olověných rozvodů

Ministerstvo pro místní rozvoj. olověných rozvodů Pokyny pro vyplnění elektronické žádosti podprogram 117 515 Podpora oprav domovních olověných rozvodů Elektronická žádost je umístěna na internetové adrese http://www3.mmr.cz/zad a lze na ni vstoupit i

Více

Převod na 2. pololetí

Převod na 2. pololetí Převod na 2. pololetí Funkce pro převod na 2. pololetí je součástí systému SAS od verze 5.12, kdy byla v SASu zavedena evidence žáků po pololetích. Umožňuje převést třídy a žáky z 1. do 2. pololetí. Nová

Více

Zaměstnanecký portál nastavení a práce v ESO9 PAM

Zaměstnanecký portál nastavení a práce v ESO9 PAM Zaměstnanecký portál nastavení a práce v ESO9 PAM Zpracoval: Zavadilová Marcela U Mlýna 2305/22, 141 00 Praha 4 Záběhlice Dne: 5.9.2017 tel.: +420 228 809 000 e-mail: info@eso9.cz Revize: Jitka Geršlová

Více

SERVICE ON LINE MANUÁL

SERVICE ON LINE MANUÁL SERVICE ON LINE MANUÁL 1 Obsah 1. Přihlášení... 3 1.1 Úvodní stránka... 3 2. Zaměstnanci... 4 2.1 Hledat zaměstnance... 4 2.2 Založit uživatele... 9 2.3 Založte skříňku/oddělení... 11 2.4 Přehled objednávek...

Více

Přehledy pro Tabulky Hlavním smyslem této nové agendy je jednoduché řazení, filtrování a seskupování dle libovolných sloupců.

Přehledy pro Tabulky Hlavním smyslem této nové agendy je jednoduché řazení, filtrování a seskupování dle libovolných sloupců. Přehledy pro Tabulky V programu CONTACT Professional 5 naleznete u firem, osob a obchodních případů záložku Tabulka. Tuto záložku lze rozmnožit, přejmenovat a sloupce je možné definovat dle vlastních požadavků

Více

Webová verze Selfnet TV

Webová verze Selfnet TV Webová verze Selfnet TV Uživatelská příručka Přihlášení... 2 Uživatelské prostředí... 3 Živé vysílání a volba programu... 5 Procházení programové nabídky... 8 Informace o pořadu, podobné pořady...11 Vyhledávání

Více

Pokyny pro vyplnění elektronické žádosti

Pokyny pro vyplnění elektronické žádosti Pokyny pro vyplnění elektronické žádosti podprogram 117 712 Cestovní ruch pro všechny Elektronická žádost je umístěna na internetové adrese http://www3.mmr.cz/zad a lze na ni vstoupit i přímo z textu daného

Více

Modul PrestaShop verze 1.7 Uživatelská dokumentace

Modul PrestaShop verze 1.7 Uživatelská dokumentace Modul PrestaShop verze 1.7 Uživatelská dokumentace VIKIPID a.s. Modul pro PrestaShop 1.7 Uživatelská dokumentace Stránka 1 z 10 Obsah VIKIPID a.s.... 3 Instalace modulů VIKIPID do PrestaShopu... 3 Nastavení

Více

Průvodce aplikací FS Karta

Průvodce aplikací FS Karta Průvodce aplikací FS Karta Základní informace k Aplikaci Online aplikace FS Karta slouží k bezpečnému ukládání osobních údajů fyzických osob a k jejich zpracování. Osobní údaje jsou uloženy ve formě karty.

Více

CzechAdvisor.cz. Návod pro členy AHR

CzechAdvisor.cz. Návod pro členy AHR CzechAdvisor.cz Návod pro členy AHR Obsah 1. Registrace... 2 1.1. Základní údaje... 3 1.2. Informace o zařízení... 4 1.3. Fotografie... 4 1.4. Platba a podmínky... 5 1.5. Smlouva... 6 2. Přihlášení do

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka fakultního informačního systému NETFEI, určeného pro evidenci odborných praxí studentů FEI VŠB - TU Ostrava pro roli Garant OBSAH Obecné informace... 2 Firmy... 3 Témata praxí... 4

Více

E-Recept POZOR!!!! vždy musíte být přihlášeni svým účtem, jinak Vás CÚ odmítne a dojde k chybě při autorizaci.

E-Recept POZOR!!!! vždy musíte být přihlášeni svým účtem, jinak Vás CÚ odmítne a dojde k chybě při autorizaci. E-Recept Dříve než začnete používat R-Rp je třeba mít k dispozici všechny potřebné přístupy od SUKL a osobní kvalifikovaný certifikát pro realizaci digitálního podpisu ( viz informace SUKL ). Pokud toto

Více

Příručka uživatele HELPDESK GEOVAP

Příručka uživatele HELPDESK GEOVAP HELPDESK GEOVAP verze 1.2 11.11.2008 OBSAH 1 REGISTRACE DO HELPDESK...1 2 PŘIHLÁŠENÍ A ODHLÁŠENÍ...1 3 ZÁKLADNÍ OBRAZOVKA HELPDESK...2 4 PŘEHLED HLÁŠENÍ...2 5 ZALOŽENÍ NOVÉHO HLÁŠENÍ...3 6 ZOBRAZENÍ/EDITACE

Více

Informační systém Národní soustavy kvalifikací (IS NSK) Návod na obsluhu interního webu Pracovní skupiny

Informační systém Národní soustavy kvalifikací (IS NSK) Návod na obsluhu interního webu Pracovní skupiny Informační systém Národní soustavy kvalifikací (IS NSK) Návod na obsluhu interního webu Pracovní skupiny 21.3.2013 Obsah Obsah... 2 Návod na obsluhu interního webu IS NSK... 3 Základní informace o IS NSK...

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA PRO INTERNETBANKING PPF banky a.s.

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA PRO INTERNETBANKING PPF banky a.s. UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA PRO INTERNETBANKING PPF banky a.s. Část VI: Platební karty Obsah: I. Úvod... 2 II. Přístup Uživatelů k údajům o PK... 2 III. Zobrazení debetních platebních karet... 2 A. Zobrazení

Více

Profesis on-line 20.1.2015. Obrázky v prezentaci byly upraveny pro potřeby prezentace.

Profesis on-line 20.1.2015. Obrázky v prezentaci byly upraveny pro potřeby prezentace. Profesis on-line 20.1.2015 Obrázky v prezentaci byly upraveny pro potřeby prezentace. Adresa systému: www.profesis.cz Údaje nutné pro přihlášení: - přihlašovací jméno: sedmimístné číslo autorizace (včetně

Více

Infomační systém AsIS. Objednávka svozu

Infomační systém AsIS. Objednávka svozu Infomační systém AsIS Objednávka svozu 1.1.2014 Obsah Přihlášení do aplikace... 3 Přihlášení pomocí uživatelského jména a hesla... 3 Změna hesla... 3 Ověření správnosti údajů... 4 Stažení a přihlášení

Více

Novinky verze 2.3.0 systému Spisové služby (SpS) e-spis LITE

Novinky verze 2.3.0 systému Spisové služby (SpS) e-spis LITE ICZ a.s. Správa a řízení dokumentů Na hřebenech II 1718/10 147 00 Praha 4 Tel.: +420-222 271 111 Fax: +420-222 271 112 Internet: www.i.cz Novinky verze 2.3.0 systému Spisové služby (SpS) e-spis LITE Vypracoval

Více

Manuál PVU zadavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 3 a novější

Manuál PVU zadavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 3 a novější Manuál PVU zadavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 3 a novější 1 Vytvoření profilu zadavatele... 2 1.1 Doplnění identifikátoru profilu zadavatele ve VVZ... 2 2 Správa profilu... 3 2.1 Vytvoření

Více

eambulance manuál pro uživatele verze platná k 3.7.2012

eambulance manuál pro uživatele verze platná k 3.7.2012 eambulance manuál pro uživatele verze platná k 3.7.2012 1. Úvod Tento manuál obsahuje postupy pro uživatele systému eambulance s PIN, aby se mohli objednávat prostřednictvím elektronického registračního

Více

Návod pro používání nové internetové prezentace PFS

Návod pro používání nové internetové prezentace PFS Pražský fotbalový svaz Návod pro používání nové internetové prezentace PFS Správa a elektronická komunikace klubu a PFS prostřednictvím fotbalpraha.cz Pražský fotbalový svaz 19.8.2011 Obsah Úvod... 3 Přihlášení

Více

Manuál pro žadatele OBSAH

Manuál pro žadatele OBSAH Manuál pro žadatele OBSAH 1. Úvod... 2 2. Registrace žadatele do systému... 3 3. Přihlášení... 5 4. Změna hesla... 6 5. Obnova zapomenutého hesla... 7 6. Vyplňování formuláře žádosti o dotaci... 8 6.1.

Více

Podrobný postup pro doložení příloh k Finančnímu zdraví žadatele prostřednictvím Portálu Farmáře

Podrobný postup pro doložení příloh k Finančnímu zdraví žadatele prostřednictvím Portálu Farmáře Podrobný postup pro doložení příloh k Finančnímu zdraví žadatele prostřednictvím Portálu Farmáře 1. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova (2014 2020) Finanční zdraví se vyhodnocuje, pokud kritéria

Více

Jak se přihlásit do činnosti DDM Jihlava on-line

Jak se přihlásit do činnosti DDM Jihlava on-line Jak se přihlásit do činnosti DDM Jihlava on-line Do kroužků, na tábory a vybrané akce DDM Jihlava je možné se přihlásit přes přihlašovací portál Klientské centrum na webové adrese: https://ddmjihlava.iddm.cz.

Více

Manuál elektronické registrace do databáze hodnotitelů OP PPR

Manuál elektronické registrace do databáze hodnotitelů OP PPR Manuál elektronické registrace do databáze hodnotitelů OP PPR Verze: 0 Září 2015 Helpline: ISKP.OPPR@praha.eu 1 Po přihlášení do portálu ISKP 14+ (https://mseu.mssf.cz/) je uživateli v levé horní části

Více

Průvodce aplikací dálkového přístupu ExeNET

Průvodce aplikací dálkového přístupu ExeNET Průvodce aplikací dálkového přístupu ExeNET Aktivace dálkového přístupu Uživatelské jméno a heslo pro vstup do aplikace Vám bude přiděleno na základě Vaší žádosti. Tyto údaje jsou vždy doručovány poštou

Více

Žádost o certifikát Doklady nutné pro vydání certifikátu

Žádost o certifikát Doklady nutné pro vydání certifikátu Žádost o certifikát Pro získání certifikátu je zapotřebí vyplnit následující položky. Doklady nutné pro vydání certifikátu Občan ČR použije jako primární doklad platný občanský průkaz, jako druhý doklad

Více

Po prvním spuštění Chrome Vás prohlížeč vyzve, aby jste zadali své přihlašovací údaje do účtu Google. Proč to udělat? Máte několik výhod:

Po prvním spuštění Chrome Vás prohlížeč vyzve, aby jste zadali své přihlašovací údaje do účtu Google. Proč to udělat? Máte několik výhod: Internetový prohlížeč CHROME Pro správné fungování veškerých funkcionalit, které nám nástroje společnosti Google nabízí, je dobré používat prohlížeč Chrome. Jeho instalaci je možné provést z webové adresy:

Více

ACTIVATE HERE - FAQ. Zakoupením této položky získáte do 60 minut do požadovaného emailu aktivační klíče k vybranému produktu.

ACTIVATE HERE - FAQ. Zakoupením této položky získáte do 60 minut do požadovaného emailu aktivační klíče k vybranému produktu. ACTIVATE HERE - FAQ Co je to Activate-Here produkt? Zakoupením této položky získáte do 60 minut do požadovaného emailu aktivační klíče k vybranému produktu. Součástí emailu je i odkaz, kde si můžete vybraný

Více

Evidence žádostí o finanční příspěvek

Evidence žádostí o finanční příspěvek Evidence žádostí Obsah Evidence žádostí o finanční příspěvek... 3 Evidence žádostí... 4 Seznam žádostí... 4 Nová žádost... 6 Změny žádosti:... 7 Evidence žadatelů... 8 Seznam žadatelů... 8 Detail žadatele...

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA PRO INTERNETOVÉ BANKOVNICTVÍ PPF banky a.s.

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA PRO INTERNETOVÉ BANKOVNICTVÍ PPF banky a.s. UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA PRO INTERNETOVÉ BANKOVNICTVÍ PPF banky a.s. PPF banka a.s., Evropská 2690/17, P.O. Box 177, 160 41 Praha 6 1/14 Obsah: 1. Úvod... 3 2. Účty... 3 3. Výpisy z Účtů... 5 3.1. Výpisy ve

Více

CERTIFIKOVANÉ TESTOVÁNÍ (CT) Výběrové šetření výsledků žáků 2014

CERTIFIKOVANÉ TESTOVÁNÍ (CT) Výběrové šetření výsledků žáků 2014 (CT) Výběrové šetření výsledků žáků 2014 Průběh - uživatelská příručka Verze 1 Obsah 1 ÚVOD... 3 1.1 Kde hledat další informace... 3 1.2 Posloupnost kroků... 3 2 KROK 1 STAŽENÍ HESEL K TESTŮM... 4 2.1

Více

Informační systém Národní soustavy kvalifikací (IS NSK) Návod na obsluhu interního webu

Informační systém Národní soustavy kvalifikací (IS NSK) Návod na obsluhu interního webu Informační systém Národní soustavy kvalifikací (IS NSK) Návod na obsluhu interního webu 21.1.2013 Obsah Návod na obsluhu interního webu IS NSK... 3 Základní informace o IS NSK... 3 Stránka pro přihlášení

Více

Manuál PVU zadavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 4 a novější

Manuál PVU zadavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 4 a novější Manuál PVU zadavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 4 a novější 1 Vytvoření profilu zadavatele... 2 1.1 Doplnění identifikátoru profilu zadavatele ve VVZ... 2 2 Správa profilu... 3 2.1 Vytvoření

Více

Formulář NÚV v programu PPP4

Formulář NÚV v programu PPP4 1. Nastavení programu PPP4 Formulář NÚV v programu PPP4 V programu je nutné nastavit: 1. cestu k programu Form Filler 602 (tento program musí mít každý uživatel nainstalován na svém počítači) 2. cestu

Více

Manuál PVU dodavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 3 a novější

Manuál PVU dodavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 3 a novější Manuál PVU dodavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 3 a novější Obsah Registrace... 2 Přihlášení a odhlášení... 2 Správa profilu... 2 Domovská stránka... 3 Hledání zakázek... 4 Výsledky hledání...

Více

Manuál k užívání služby Monitoringrejstriku.cz

Manuál k užívání služby Monitoringrejstriku.cz Manuál k užívání služby Monitoringrejstriku.cz Verze služby 3.0, prosinec 2016 Copyright 2014, Insolvence 2008, a.s. Omezující podmínky pro zveřejnění, poskytnutí údajů: Tento dokument obsahuje informace

Více

Už ivatelska dokumentace

Už ivatelska dokumentace Už ivatelska dokumentace Aplikace Portál úspěšných projektů je určena k publikování informací o projektech realizovaných za přispění některého z Operačních programů v gesci Ministerstva vnitra České republiky.

Více

SUN Outdoor Registrační systém. Návod pro rodiče. Obsah návodu

SUN Outdoor Registrační systém. Návod pro rodiče. Obsah návodu SUN Outdoor Registrační systém Obsah návodu SUN Outdoor Registrační systém... 1... 1 Obsah návodu... 1 1 Registrace a přihlašování... 2 1.1 Registrace... 2 1.2 Přihlášení... 2 1.2.1 Zapomněl jsem své údaje...

Více

Dealer Extranet 3. Správa objednávek

Dealer Extranet 3. Správa objednávek Dealer Extranet 3 Správa objednávek Obsah Zpracování objednávky 3 Vyhledávací pole 4 Konfigurátor 5 Rychlá objednávka 6 Rychlá objednávka náhradních dílů a nestandardních produktů 7 Oblíbené 8 Objednávání

Více

..:: IKV.EVARIANTY.CZ ::.. ..:: Uživatelský manuál pro studenty ::..

..:: IKV.EVARIANTY.CZ ::.. ..:: Uživatelský manuál pro studenty ::.. ..:: IKV.EVARIANTY.CZ ::....:: Uživatelský manuál pro studenty ::.. 1 OBSAH OBSAH...2 1. Vstup na portál IKV...3 1.1 Registrace...4 1.2 Přihlášení...5 2. Po přihlášení...6 2.1 Hlavní menu...7 Hlavní menu

Více

V tomto manuálu získáte informace o postupu:

V tomto manuálu získáte informace o postupu: V tomto manuálu získáte informace o postupu: A. Jak se jako dodavatel registrovat B. Jak se jako dodavatel přihlásím C. Jak podat elektronickou nabídku F. Elektronická komunikace 1 A. Jak se jako dodavatel

Více

Návod k obsluze systému fakturace.no

Návod k obsluze systému fakturace.no Tým fakturace.no představuje: Návod k obsluze systému fakturace.no Vydáno: 25.06.2014 Registrace do systému Za účelem registrace do systému vyberte po vstupu na hlavní stranu zaregistrujte se. Zobrazí

Více