Zpravodaj o energii z pravých čínských léčivých bylin

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zpravodaj o energii z pravých čínských léčivých bylin"

Transkript

1 Zpravodaj o energii z pravých čínských léčivých bylin Phyto CZ, s.r.o. je obchodní a výrobní společnost zabývající se výzkumem tradičních čínských bylin a vzdělávací činností v oblasti zdravého životního stylu. Phyto CZ je spolu- majitelem technologie Phyto-True umožňující identifikaci pravosti, účinnosti a bezpečnosti tradičních čínských bylin. Cíl společnosti Phyto CZ: Jako spolumajitelé americké společnosti Phyto-True LLC, ve Woodbine, USA máme společně s vědcem panem Albertem Y. Leungem dlouhodobý společný cíl, a to nalezení cesty k prosazení standardů kvality tradičních čínských bylin (tzv. PTRM Phyto True referenčních materiálů) mezi léčiva a standardy kvality na trhu. S ohledem na vývoj legislativy máme zájem o prosazení bylinného tonika PhytoChi mezi tradiční rostlinné léčivé přípravky se zdravotním tvrzením vydání červen 2012 Úvodní slovo Vážení uživatelé našeho bylinného tonika a čínských bylin, Od vydání posledního zpravodaje uběhl neuvěřitelným způsobem jeden rok. Od měsíce června 2011, kdy vyšlo poslední číslo, uplynulo dvanáct měsíců, během kterých se udála obrovská spousta důležitých momentů jak ve Vašich životech, tak ivnašíspolečnosti. Dovolte mi tedy, abych pro Vás zrekapituloval ty nejdůležitější informace kolem našeho skvělého a nadčasového tonika PhytoChi. Vám, kterým PhytoChi zdravotně pomáhá, udělají výsledky naší práce určitě radost. Děláme totiž vše proto, aby Vám mohlo PhytoChi i do budoucna stále pomáhat. Václav Tomek, jednatel společnosti

2 Phyto CZ, s.r.o. se stalo výrobní společností! Asi tou hlavní událostí uplynulého roku byla skutečnost, že jsme se v květnu 2011 dohodli ve výrobní továrně Dr. Alberta Leunga ve Woodbine na výrobě jeho výrobků pro evropský trh u nás v České republice! Velice si této důvěry samozřejmě vážíme, protože pan Dr. Leung je autorem několika stovek vysoce kvalitních produktů, které se prodávají dodnes na světovém trhu a dodržení kvality je pro něj naprosto klíčová okolnost. Výroba PhytoChi v ČR byla zahájena v říjnu 2011 v prostorách farmaceutické výroby společnosti WAKE, která je držitelem certifikátu GMP. Prvních lahví bylo vyrobeno pro český a slovenský trh. Na začátku roku 2012 jsme připravili pro Vás, naše zákazníky, první milé překvapení. V průběhu ledna jsme představili na evropském trhu v jednotlivých zemích PhytoChi v tabletové formě. Tabletová forma PhytoChi má identické složení bylin jako PhytoChi v tekuté formě a proto má naprosto stejné účinky. Nabídkou tabletové podoby jsme vyšli vstříc těm uživatelům, kteří jsou velmi často na cestách, nebo prostě jen preferují tabletovou formu. V tuto chvíli nabízíme na evropském trhu dva produkty vyrobené pod přímým dohledem Dr. Leunga v České republice tonikum PhytoChi v tekuté a tabletové podobě. Tekutou podobu budeme vyrábět pro evropský trh jen ve velikosti 480 ml v zelené lahvičce. Na trhu se budou v letošním roce objevovat ještě i velké bílé láhve 950 ml s logem Phyto CZ. Jedná se o doprodej z posledního kontejneru dovezeného v dubnu 2011 z USA. Za kvalitu obou forem tonika PhytoChi ručí Dr. Albert Leung. A právě logo Phyto CZ je známkou toho, že se jedná o pravé PhytoChi a ne nějakou napodobeninu (prohlášení pana Leunga můžete naleznout na jeho facebooku Earth Power Inc. nebo na našich webových stránkách). Přednášku pana Dr. Leunga o výrobě v České republice a důvody, proč je nadčasové tonikum PhytoChi jedním z nejlepších produktů na světě, si můžete poslechnout a shlédnout na novém DVD, které je od března v prodeji a najdete jej na všech našich distribučních skladech a ve všech evropských e-shopech (Česká republika, Slovensko a Polsko).

3 Phyto CZ, s.r.o. má obchodní zastoupení pro celou Evropu! V souvislosti se zahájením výroby produktů Dr. Alberta Leunga v České republice jsme získali zastou- pení na prodej jeho výrobků pro evropský trh.v roce 2011 jsme se proto koncentrovali na zabezpe- čení veškerých povolení, registrací a logistických okolností na Slovensku avpolsku. Vprůběhu roku byla vyřízena veškerá povolení na prodej PhytoChi v těchto zemích, byl zajištěn platební styk otevřením bankovních účtů na Slovensku avpolsku. S ohledem na nárůst obratu jsme se stali na Slovensku i v Polsku registrovanými plátci DPH. Jsou zde organizačně zajištěny obsluhy e-shopů a distribučních skladů. Obchod se postupně přenáší i do ostatních evropských zemí. V roce 2012 připravujeme registrace a povolení prodeje PhytoChi na Ukrajině a v Maďarsku. Ukončení spolupráce Dr. Alberta Leunga s polskou společností Earth Power Europe Sp. z o.o. (tím pádem i se společnosti Earth Power ME,s.r.o.) má stále dozvuky v právní oblasti. Společně s panem Leungem máme velkou radost, že veškeré právní spory jsou efektivní a ubírají se poměrně rychle kladným směrem. Očekáváme ukončení žaloby na nekalosoutěžní jednání Earth Power ME, s.r.o. a Earth Power Europe, zrušení společnosti Earth Power Sp. z o.o. a vymožení pohledávky za společností Earth Power Europe z Varšavy (nyní Poznaně). Zastoupení pro evropský trh sebou nese i nemilé okolnosti v podnikání, které Vás jako spotřebitele a distributory mohly často velice plést. To nás samozřejmě velice mrzí. V průběhu roku 2011 jsme Vás vícekrát upozorňovali, že garanci kvality PhytoChi máte pouze od naší společnosti díky spolupráci s Dr. Albertem Leungem. Tím jsme chtěli eliminovat možnou nespokojenost spotřebitele. Bohužel konání SZPI v této oblasti se zatím ukazuje jako málo kompetentní. Nabídku na využití naší technologie Phyto True jsme jim ale již učinili :-). Uvidíme Přijměte i touto cestou také upozornění na kvalitu produktu PhytoLife nabízeného v České republice a v Polsku výše uvedenými společnostmi Earth Power Europe Sp. z o.o. a Earh Power ME, s.r.o., které jej v roce 2011 uvedli na trh. Tento produkt svým složením nekalosoutěžním způsobem parazituje na dobrém jménu produktu PhytoChi. Máme již k dispozici výsledky nezávislých rozborů složení. Phyto Life není PhytoChi (více informací najdete na a facebooku). Věříme, že se vše brzy dořeší ve spolupráci s laboratořemi Dr. Leunga, laboratořemi Univerzity Karlovy a našimi právníky. Pokud jste již obdrželi nabídku na tento produkt, určitě Vás zaujme následující informace. V měsíci dubnu jsme obdrželi informaci od společnosti Synergy Worldwide Europe, B.V., která zahajuje právní kroky proti těmto společnostem, které neoprávněně na evropském trhu používají jejich ochrannou známku PhytoLife (!). Se zástupci této společnosti jednáme nad společnými právními kroky na evropském trhu.

4 Úpravy obchodního systému Phyto CZ, s.r.o. Od měsíce června 2011 vstoupila v platnost upravená systémová kariéra. Cílem úprav bylo více finančně motivovat začínající distributory a stejně tak motivovat k rozvíjení nových struktur distribu- tory na nejvyšších pozicích. Současně zachovat dostupnost výrobku běžným uživatelům a pacientům našich lékařů. Systémová kariéra má snížený počet pozic, ovšem s větším finančním ohodnocením! Pro začínající pozice je zavedený velice zajímavý provizní bonus a pro všechny je zavedena finanční odměna z prodeje startovacího balíčku novému uživateli PhytoChi nahrazující láhev zdarma. Nejvyšším pozicím jsou zavedené renty z obchodních struktur, které je dostihnou na pozici 7. V upravené obchodní systémové kariéře jsou provize vypočítávány procenty z obratu dosaženého v daném měsíci. Systém samozřejmě zůstal kumulativní, jen je potřeba si hlídat minimální obrat Kč měsíčně ve své struktuře jako podmínku pro výplatu provizí (dvě vlastní láhve a čtyři láhve ve své skupině uživatelů). Zavedení pozice uživatel zase umožnilo nekrátit si meziprovizi z uživatelů, kteří se nechtějí věnovat obchodu, ale chtějí užívat za zvýhodněnou velkoobchodní cenu. Jsme rádi, že se nám podařilo zachovat obchodní podmínky jak pro spotřebitele, tak pro obchodníky. Obchodníkům od nového roku přibyl další motivační program nazvaný Phytobonus! Nové tiskoviny, marketingové materiály, nové DVD Od posledního vydání zpravodaje přibyla velká řada marketingových materiálů. Tyto materiály se připravují s ohledem na působení společnosti dnes již minimálně ve čtyřech jazykových mutacích (česky, slovensky, polsky a anglicky). Veškeré informace o bylinkách a obchodním slevovém systému pro naše zákazníky můžete obdržet v podobě Informačního průvodce. Webové stránky se neustále aktualizují ve všech jazykových muta- cích o veškeré novinky a obchodní akce. Milovníky sociálních sítí informujeme o novinkách a obchodních nabídkách naší společnosti prostřednictvím našeho Facebooku. Vměsíci březnu 2012 jsme předali všem evropským skladům a e-shopům nové čtyřjazyčné DVD z První mezinárodní konference, která se konala 28. ledna Toto DVD má jak informační a vzdělávací, tak i zábavný charakter. Díky spolupráci se slovenskými lékaři, kteří mají první rok klinické zkušenosti s podáváním PhytoChi pacientům (zejména onkolog, urolog a internisté), můžete zhlédnout přednášku MUDr. Miloslava Mokrého. Tato přednáška obsahuje zkušenosti lékařů s účinky PhytoChi jak pozitivními, tak i s negativními. Přednáška pana Dr. Leunga byla zaměřena na výrobu PhytoChi v České republice. Současně se zaměřila na důvody, proč musíme výrobek PhytoChi považovat za nadčasový produkt patřící mezi nejlepší tonické produkty na světě. S ohledem na Vaše přání jsme začali s Vámi od měsíce března aktivněji komunikovat přes sms a y. Budeme Vás i do budoucna touto cestou citlivě informovat o zajímavých obchodních nabídkách tak, abychom Vás na druhou stranu zbytečně neobtěžovali.

5 Technologie Phyto- True výzkum čínských bylin Po dovybavení HPTLC přístroji na fakultě farmaceutické Karlovy Univerzity v Hradci Králové a fakultě agronomické Univerzity Mendelově v Brně byly v měsíci říjnu 2011 podepsané smlouvy na spolupráci v oblasti výzkumu a vývoje PTRM standardů. Vývoj standardů probíhá nadále na Univerzitě v Chengdu a v laboratořích Dr. Leunga v USA. Od měsíce června 2011 se Dr. Leung soustřeďoval na patentové procesy v USA, Kanadě, Číně a v Evropské Unii. Na každém kontinentě se jedná o poměrně složitý proces prosazování principů sledování kvality u tradičních čínských bylin. Na těchto patentových procesech je vidět, jak významný vliv má v dnešní době na legislativu a regulaci farmaceutický průmysl. Prosazování cesty sledování vybraných látek v bylinách je dlouhodobý problém, na který pan Dr. Leung poukazuje na každé své přednášce. Naše cesta spočívá v prosazování komplexního pohledu na čínskou bylinu s ohledem na staleté zkušenosti doložitelné literaturou. Zaměřujeme se na sběr analytických dat umožňujících do budoucna stále přesněji a přesněji stanovit standardní kvalitu bylin tzv. fingerprint PTRM standard, který může být pro výrobce a spotřebitele zárukou vysoké kvality (účinků) a bezpečnosti. Pevně věříme, že patentové procesy budou probíhat úspěšně i v letošním roce. Také věříme, že bude spolupráce s Univerzitami v budoucnu nabírat na intenzitě v závislosti na vývoji evropské legislativy v oblasti doplňků stravy a v oblasti tradiční čínské medicíny. Prestižní ocenění pro pana Dr. Alberta Y Leunga Ph.D., B.S., M.S. Dr. Albert Leung je považován za jednoho z největších znalců botanických produktů v západním světě a znalce tradiční čínské medicíny. Pracoval na vývoji několika stovek přírodních produktů, které se s úspěchem prodávají dodnes po celém světě. Je zakladatel oboru bylinných směsí na světě. Zformuloval původní verze dalších dvou bylinných nápojů: Libra a Intra. Připravoval produkty pro společnosti Forever Living, Herbalife, Colgate, Palmolive, Estee Lauder, Avon, University of Michigan, která patří mezi tři nejprestižnější univerzity na světě, udělila v červnu 2011 panu Leungovi prestižní cenu za celoživotní dílo (Alumni Distinguished Lifetime Achievement Award). Ocenění světových univerzit rozhodně patří mezi hlavní ocenění vědců a vizionářů. Ocenění pana Leunga lze tedy považovat za jeden z možných vrcholů v kariéře vědce a novátora (dalo by se říci, že se jedná o "malou Nobelovou cenu")!

6 Registrace ochranných známek PhytoChi S potěšením Vám oznamujeme, že vlastníkem ochranné známky DRAGON PhytoChi v celé Evropské unii se od měsíce dubna 2012 stala naše společnost Phyto CZ! Právo na prodej přípravku PhytoChi má v rámci EU stále pouze naše společnost. Vlastníkem registrace v USA a v Kanadě je nadále pan Dr. Leung. V roce 2011 byl v USA vyřešen podivný převod vlastnictví ochranné známky ze strany polské společnosti Earth Power Europe Sp. z o.o. Tento převod uznal v lednu 2012 americký patentový úřad US PTO za neplatný a nelegální. Valná hromada, navýšení základního kapitálu, ukončení činnosti pana Jiřího Mixi V průběhu měsíce března a dubna 2012 proběhly dvě valné hromady. Na první valné hromadě se společnost Phyto CZ, s.r.o. rozloučila s jedním ze zakladatelů Phyto CZ, s panem Jiřím Mixou. Ten ve věku 69 let odešel do zaslou- ženého důchodu a předal otěže mladším. Společnost Phyto CZ,s.r.o. tak má od měsíce dubna 2012 dva majitele. Pan Mixa se od roku 2000 významným způsobem zasloužil o propagaci skvělého a nadčasového tonika PhytoChi v České republice. Za jeho poctivou práci mu patří velký dík! Děkujeme, Jirko! Vměsíci dubnu 2012 ukončila společnost Phyto CZ, s.r.o. úspěšně účetní audit a na své následné valné hromadě schválila rozdělení hospodářského výsledku za rok 2011 a rozhodla o navýšení základního kapitálu společnosti na Kč Phyto CZ, s.r.o.

Úvodní slovo. roku a seznámili Vás a aktualitami. Skutečně jich není málo a jistě Vás potěší! Václav Tomek, jednatel společnosti

Úvodní slovo. roku a seznámili Vás a aktualitami. Skutečně jich není málo a jistě Vás potěší! Václav Tomek, jednatel společnosti Úvodní slovo Vážení současní i budoucí uživatelé našeho bylinného tonika, navazujeme tímto na prosincové vydání, kde jste se dozvěděli informace ke klinické studii a ke zdravotní reformě. Od měsíce prosince

Více

Filozofie Filozofií naší společnosti je soustavná péče a investice do našich partnerů.

Filozofie Filozofií naší společnosti je soustavná péče a investice do našich partnerů. Earth Power Vás zdraví! Společnost Mise a vize Earth Power je moderní dynamicky se rozvíjejíci firmou s globálním dosahem. Všechny úkoly realizuje s neustálou podporou svých partnerů a zároveň nabízí

Více

I. LÉČIVÝ PŘÍPRAVEK, DOPLNĚK STRAVY, KOSMETIKA A ZDRAVOTNICKÉ PROSTŘEDKY Termíny 22.3. a 10.4.

I. LÉČIVÝ PŘÍPRAVEK, DOPLNĚK STRAVY, KOSMETIKA A ZDRAVOTNICKÉ PROSTŘEDKY Termíny 22.3. a 10.4. Vážení přátelé, dovolujeme si tímto navázat na naši předchozí spolupráci a pozvat Vás na workshopy z cyklu Aktuální otázky farmaceutického práva. Připravili jsme pro Vás opět novinky v problematice farmaceutické

Více

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ 2006 CITCO Finanční trhy a.s. Deviza pro Váš obchod

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ 2006 CITCO Finanční trhy a.s. Deviza pro Váš obchod ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ 2006 Deviza pro Váš obchod Obsah Úvodní slovo výkonné ředitelky... 1 Profil společnosti... 2 Vývoj vybraných ekonomických ukazatelů... 4 Nejvýznamnější události roku 2006... 6 Hospodářské

Více

V Praze dne 1. 2. 2012. Informace pro občany o možnosti bezplatného řešení sporů s finančními institucemi před státem zřízeným finančním arbitrem

V Praze dne 1. 2. 2012. Informace pro občany o možnosti bezplatného řešení sporů s finančními institucemi před státem zřízeným finančním arbitrem adresováno všem starostkám a starostům měst a obcí České republiky prostřednictvím datových schránek nebo e-mailových adres úřadů Evidenční číslo: 247/2012 Vyřizuje: Dana Klofáčová tel. 257 042 094 V Praze

Více

Unser Plan. Unser. Náš Plan. plán. Pro Váš úspěch

Unser Plan. Unser. Náš Plan. plán. Pro Váš úspěch Pro Váš úspěch Nabízíme jednoduchou obchodní příležitost Jste nezávislí ale nikdy sami! Co je pro Vás důležité? vedlejší příjem / alternativa k Vašemu povolání dlouhodobý, trvalý příjem být svým šéfem

Více

XXVIII. Konference. České gynekologické a porodnické společnosti ČLS JEP

XXVIII. Konference. České gynekologické a porodnické společnosti ČLS JEP XXVIII. Konference Sekce perinatální medicíny České gynekologické a porodnické společnosti ČLS JEP 6. 8. 4. 2011 Kongresové centrum Parkhotelu Plzeň I. INFORMACE Pořadatelé: Sekce perinatální medicíny

Více

Tvoříme tradici Wellness

Tvoříme tradici Wellness Tvoříme tradici Wellness Kdo je NHT Global? Stabilní americká společnost, která láme rekordy už 13 let Revoluční online model podnikání, který nám ostatní závidí Působí na 38 trzích světa a své produkty

Více

Detoxikace cesta ke zdraví

Detoxikace cesta ke zdraví Detoxikace cesta ke zdraví Začněte detoxikovat Býváte unaveni, aniž byste věděli proč? Jste často nemocní? Trpíte příznaky alergií, bolestmi hlavy, zažívacími obtížemi, máte gynekologické výtoky? Myslí

Více

Obsah: 1. PROFIL SPOLEČNOSTI...3 a. Identifikace společnosti...3 b. Údaje o základním kapitálu...3 c. Předmět podnikání:...3 d. Statutární orgány...

Obsah: 1. PROFIL SPOLEČNOSTI...3 a. Identifikace společnosti...3 b. Údaje o základním kapitálu...3 c. Předmět podnikání:...3 d. Statutární orgány... Obsah: 1. PROFIL SPOLEČNOSTI...3 a. Identifikace společnosti...3 b. Údaje o základním kapitálu...3 c. Předmět podnikání:...3 d. Statutární orgány...3 f. Obchodní podíly v dalších společnostech:...4 g.

Více

Obchodní podmínky registračního systému Právnické fakulty Masarykovy univerzity

Obchodní podmínky registračního systému Právnické fakulty Masarykovy univerzity Obchodní podmínky registračního systému Právnické fakulty Masarykovy univerzity Tyto obchodní podmínky upravují registraci a úhradu účastnických poplatků prostřednictvím registračního systému Právnické

Více

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ 2007 CITCO Finanční trhy a.s. Deviza pro Váš obchod

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ 2007 CITCO Finanční trhy a.s. Deviza pro Váš obchod ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ 2007 Deviza pro Váš obchod Obsah Úvodní slovo výkonné ředitelky... 1 Profil společnosti... 3 Vývoj vybraných ekonomických ukazatelů... 5 Nejvýznamnější události roku 2007... 7 Hospodářské

Více

Výdělečná příležitost Marketingový plán

Výdělečná příležitost Marketingový plán Výdělečná příležitost Marketingový plán 2 možnosti výdělečné příležitosti Distributor-prodejce 23% z katalogových cen bez ohledu na výšku objednávky I distributor prodejce může získávat provize podle MP,

Více

Možnosti přístupu do e-shopu YL

Možnosti přístupu do e-shopu YL Jak nakupovat produkty Young Living Veškeré produkty se jednoduše nakupují přes e-shop na originálních stránkách Young Living https://www.youngliving.org/cz/vologin.asp Pro přístup do e-shopu (tzv. virtuální

Více

Sdělení klíčových informací Sdělení informací pojistitelem zájemci o pojištění

Sdělení klíčových informací Sdělení informací pojistitelem zájemci o pojištění FORTE Sdělení klíčových informací Sdělení informací pojistitelem zájemci o pojištění Účel Tento dokument poskytuje klíčové informace o tomto investičním produktu. Nejedná se o marketingový materiál. Tyto

Více

Sdělení klíčových informací Sdělení informací pojistitelem zájemci o pojištění

Sdělení klíčových informací Sdělení informací pojistitelem zájemci o pojištění FORTÍK Sdělení klíčových informací Sdělení informací pojistitelem zájemci o pojištění Účel Tento dokument poskytuje klíčové informace o tomto investičním produktu. Nejedná se o marketingový materiál. Tyto

Více

Výroční zpráva 2007. Se sídlem: Na Valech 394 537 01 Chrudim IČ: 25977687

Výroční zpráva 2007. Se sídlem: Na Valech 394 537 01 Chrudim IČ: 25977687 Výroční zpráva 2007 Se sídlem: Na Valech 394 537 01 Chrudim IČ: 25977687 Obsah Obsah... 2 A. Úvodní slovo.........3 B. Základní údaje o společnosti:......... 4 C. Historie:......... 5 D. Infomace o vývoji

Více

Výroční zpráva. GRANETTE & STAROREŽNÁ Distilleries a.s.

Výroční zpráva. GRANETTE & STAROREŽNÁ Distilleries a.s. Výroční zpráva GRANETTE & STAROREŽNÁ Distilleries a.s. 2014 Obsah I. Úvodní slovo ředitele společnosti II. Profil společnosti Základní údaje o společnosti Orgány společnosti Hlavní ukazatele společnosti

Více

Smlouva o užití služeb geoportálu předpokladem uzavření smlouvy je předchozí smlouva s GDD-IT GmbH uzavřená mezi:

Smlouva o užití služeb geoportálu předpokladem uzavření smlouvy je předchozí smlouva s GDD-IT GmbH uzavřená mezi: Název: Sídlo: E mail : Smlouva o užití služeb geoportálu předpokladem uzavření smlouvy je předchozí smlouva s GDD-IT GmbH uzavřená mezi: GEODIS BRNO, spol. s r.o. zapsán v OR u KS v Brně, 11. října 1990,

Více

Často kladené otázky ohledně výpisu královských bodů

Často kladené otázky ohledně výpisu královských bodů Výpis královských bodů Vám nabízí níže uvedené informace, které mají význam pro Vaše podnikání Herbalife. Část 1 Část 2 Celkový čistý zisk / Souhrn plateb Zabezpečí Vám možnost rychle se přesvědčit o Vašich

Více

Stav affiliate marketingu v České a Slovenské republice

Stav affiliate marketingu v České a Slovenské republice mariorozensky.cz Stav affiliate marketingu v České a Slovenské republice Možná jste již zaslechli mé oblíbené tvrzení, že pouze 2 % obchodníků využívají affiliate marketing. Affiliate trh sice neustále

Více

NY NOW Manhattan - New York, USA Obor domácnost, životní styl, dárkové předměty a design

NY NOW Manhattan - New York, USA Obor domácnost, životní styl, dárkové předměty a design Manhattan - New York, USA Obor domácnost, životní styl, dárkové předměty a design Veletrh NY NOW je světě významný veletrh s rozsáhlou skladbou vystavovaných výrobků. Řadí se mezi nejdůležitější veletrhy

Více

Chcete více poptávek a nové kontakty na zákazníky? Potřebujete zvýšit výkon internetového obchodu?

Chcete více poptávek a nové kontakty na zákazníky? Potřebujete zvýšit výkon internetového obchodu? Web Management Start Web Management Start Příležitost pro efektivní rozvoj podnikání na internetu. Chcete více poptávek a nové kontakty na zákazníky? Potřebujete zvýšit výkon internetového obchodu? Trápí

Více

Prezentace firmy Mediate, s. r. o.

Prezentace firmy Mediate, s. r. o. Prezentace firmy Mediate, s. r. o. 1 / 15 KDO jsme? založení společnosti MEDIATE v roce 1996 přední výrobce bylinných čajů a doplňků stravy více jak 60 interních zaměstnanců + externí spolupracovníci transparentní

Více

Obchodní podmínky pro affiliate program Výzva 21 dní

Obchodní podmínky pro affiliate program Výzva 21 dní Obchodní podmínky pro affiliate program Výzva 21 dní Registrací do provizního programu potvrzuje partner i poskytovatel provizního programu svůj závazek řídit se těmito Obchodními podmínkami. Poskytovatelem

Více

RED SIN. novinky. zprávy RED SIN. Tel:

RED SIN. novinky. zprávy RED SIN.     Tel: RED SIN novinky zprávy RED SIN www.redsin.eu E-mail: redsin@redsin.eu Tel: 770 608 351 AZKOYEN VITALE S jednoduché ovládání skvělé řešení jak pro kanceláře, hotelové snídaně, malé provozy (stánky, pekárny...)

Více

Investujte do správných partnerů. Investujte do své budoucnosti.

Investujte do správných partnerů. Investujte do své budoucnosti. Investujte do správných partnerů. Investujte do své budoucnosti. Pozvánka k prezentaci na veletržní a konferenční přehlídce o franšízingu Franchise Days Prague 2012 / FrAMchise Day 2012 Dovolte nám, abychom

Více

PRAVIDLA ŘÍZENÍ STŘETU ZÁJMŮ

PRAVIDLA ŘÍZENÍ STŘETU ZÁJMŮ Název: PRAVIDLA ŘÍZENÍ STŘETU ZÁJMŮ Vnitřní směrnice č.: 3/2012 Obsah: Přílohy: Určena: Vytvořil: Schválil: Postupy zjišťování a řízení střetu zájmů ve Společnosti 1. Formulář evidence poskytnutých investičních

Více

Obchodní podmínky platné a účinné od 1.6.2014

Obchodní podmínky platné a účinné od 1.6.2014 Obchodní podmínky platné a účinné od 1.6.2014 1. Úvodní ustanovení 1.1 V souladu s ustanovením 1751 odst.1 zák. č. 89/2012 Sb. (Občanský zákoník) v platném znění vydává společnost REDVEL s.r.o. tyto obchodní

Více

Jak mi může pomoci věrnostní program?

Jak mi může pomoci věrnostní program? Jak mi může pomoci věrnostní program? POSÍLENÍM VZTAHŮ SE ZÁKAZNÍKY Zavedení věrnostního programu je stávajícími zákazníky vnímáno jako krok vstřícnosti a ocenění ze strany Vás, obchodníka. PŘI ZÍSKÁVÁNÍ

Více

PREZENTACE PLATEBNÍ INSTITUCE FILOZOFIE, POPIS PRODUKTŮ A ŘEŠENÍ. BONOPAY a MASTERPAY SYSTÉM

PREZENTACE PLATEBNÍ INSTITUCE FILOZOFIE, POPIS PRODUKTŮ A ŘEŠENÍ. BONOPAY a MASTERPAY SYSTÉM Popradská 17/670 Stará Ľubovňa 064 01 Slovensko Telefon: +421 (0)52/46 810 89 Email: info@pay-institution.eu SWIFT code: NFDNSKBA PREZENTACE PLATEBNÍ INSTITUCE FILOZOFIE, POPIS PRODUKTŮ A ŘEŠENÍ BONOPAY

Více

Sdělení klíčových informací Sdělení informací pojistitelem zájemci o pojištění

Sdělení klíčových informací Sdělení informací pojistitelem zájemci o pojištění BEZ OBAV Sdělení klíčových informací Sdělení informací pojistitelem zájemci o pojištění Účel Tento dokument poskytuje klíčové informace o tomto investičním produktu. Nejedná se o marketingový materiál.

Více

Sdělení klíčových informací Sdělení informací pojistitelem zájemci o pojištění

Sdělení klíčových informací Sdělení informací pojistitelem zájemci o pojištění ZFP ŽIVOT + Sdělení klíčových informací Sdělení informací pojistitelem zájemci o pojištění Účel Tento dokument poskytuje klíčové informace o tomto investičním produktu. Nejedná se o marketingový materiál.

Více

HOTELEX & EXPO FINEFOOD Šanghaj, Čína. Horeca, design, prémiové potraviny a nápoje

HOTELEX & EXPO FINEFOOD Šanghaj, Čína. Horeca, design, prémiové potraviny a nápoje Šanghaj, Čína Horeca, design, prémiové potraviny a nápoje Veletrh Hotelex & EXPO FINEFOOD Shanghai je nejvýznamnější událostí v oboru HORECA na největším hospotality trhu na světě. Každoročně láká přední

Více

1. Dva podpisy na smlouvě a jeden podpis na prohlášení klienta. 2. Oboustrannou kopii občanského průkazu.

1. Dva podpisy na smlouvě a jeden podpis na prohlášení klienta. 2. Oboustrannou kopii občanského průkazu. Via SMS s.r.o. ICO: 24720275 DIC: CZ 24720275 Zapsána v obchodním rejstríku vedeného Mestským soudem v Praze oddíl C, vložka 168675. Palác Lucerna, Vodickova 704/36, 116 02 Praha 1 Telefon: 810 888 101

Více

E.ON Distribuce, a.s. Zpráva o plnění programu opatření v roce 2007

E.ON Distribuce, a.s. Zpráva o plnění programu opatření v roce 2007 Zpráva o přijatých opatřeních a plnění programu opatření k vyloučení diskriminačního chování, pravidel pro zpřístupňování informací neznevýhodňujícím způsobem a opatření k zajištění organizačního a informačního

Více

Daňové aspekty v oblasti pobídek ze strany farmaceuticky ch firem. Ing. Simona Fialová, MBA

Daňové aspekty v oblasti pobídek ze strany farmaceuticky ch firem. Ing. Simona Fialová, MBA Daňové aspekty v oblasti pobídek ze strany farmaceuticky ch firem Ing. Simona Fialová, MBA 20.06.2017 OBSAH I. II. Přehled typů pobídek Chyby v oblasti bonusů III.Doklady ve vztahu k bonusům IV.Daňové

Více

PREZENTACE PLATEBNÍ INSTITUCE. BONOPAY a MASTERPAY SYSTÉM. Payment Institution NFD a.s. 17. novembra 4 Stará Ľubovňa Slovensko

PREZENTACE PLATEBNÍ INSTITUCE. BONOPAY a MASTERPAY SYSTÉM. Payment Institution NFD a.s. 17. novembra 4 Stará Ľubovňa Slovensko Payment Institution NFD a.s. 17. novembra 4 Stará Ľubovňa 064 01 Slovensko Telefon: +421 (0)52/46 810 89 Email: info@pay-institution.eu SWIFT code: NFDNSKBA PREZENTACE PLATEBNÍ INSTITUCE FILOZOFIE, POPIS

Více

(dále jen VOP) firmy Global Active s.r.o. provozující JUMPING Boskovice a Blansko.

(dále jen VOP) firmy Global Active s.r.o. provozující JUMPING Boskovice a Blansko. Všeobecné obchodní podmínky (dále jen VOP) firmy Global Active s.r.o. provozující JUMPING Boskovice a Blansko. I. Základní ustanovení Tyto VOP upravují vztahy mezi smluvními stranami kupní smlouvy, kdy

Více

Rizika reexportu ve světě inovativního farmaceutického průmyslu a příklady modelů z vybraných relevantních trhů EU

Rizika reexportu ve světě inovativního farmaceutického průmyslu a příklady modelů z vybraných relevantních trhů EU Rizika reexportu ve světě inovativního farmaceutického průmyslu a příklady modelů z vybraných relevantních trhů EU Ing. Robert Sýkora, MHA, Market Access Director CEEMERIT, Kyowa Kirin Obsah sdělení Princip

Více

Úvodní řeč Jan Čuraj & Michael Kopta

Úvodní řeč Jan Čuraj & Michael Kopta Úvodní řeč Vyzkoušeli jsme řadu projektů, které byly převážně zahraniční a vždy jsme se snažili získat co možná nejvíce informací, aby naše i vaše podnikání fungovalo. Dnes tedy víme, že to na internetu

Více

VŠEOBECNÉ A OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ A OBCHODNÍ PODMÍNKY Všeobecné a obchodní podmínky a reklamační řád upravující poskytování služby prodeje vstupenek na kulturní a jiné akce společnosti Divadla Kladno s.r.o. (Městské divadlo Kladno a Divadlo Lampion) VŠEOBECNÉ

Více

BUDMA MTP Poznań, Polsko Stavebnictví a architektura

BUDMA MTP Poznań, Polsko Stavebnictví a architektura MTP Poznań, Polsko Stavebnictví a architektura V minulém roce se tohoto veletrhu s 55 000 m 2 výstavní plochy zúčastnilo přes 800 vystavovatelů z 26 zemí a 45 tis. návštěvníků. Velká část odborné veřejnosti

Více

TianDe krása a zdraví z Tibetu

TianDe krása a zdraví z Tibetu TianDe krása a zdraví z Tibetu TianDe v překladu znamená Nebeská dokonalost Společnost vznikla v Barnaulu, v samém srdci Altaje. Tiande to je rychle se rozvíjející společenství šťastných a úspěšných lidí.

Více

RED SIN. novinky. zprávy RED SIN. Tel:

RED SIN. novinky. zprávy RED SIN.     Tel: RED SIN novinky zprávy RED SIN www.redsin.eu E-mail: redsin@redsin.eu Tel: 770 608 351 AZKOYEN ZEN moderní automat s dotykovým ovládáním umístitelný na pracovní plochu Automat ZEN s podstavcem možnost

Více

Obchodní podmínky. M. Mikuláše 552, Jevíčko, IČ: , tel ,

Obchodní podmínky. M. Mikuláše 552, Jevíčko, IČ: , tel , Obchodní podmínky 1. Úvodní ustanovení 1.1 Tyto obchodní podmínky specifikují kupní smlouvu ve smyslu 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský

Více

PROČ SE INVESTICE DO VELETRHU TOP WINE CHINA VYPLATÍ?

PROČ SE INVESTICE DO VELETRHU TOP WINE CHINA VYPLATÍ? Největší oborová akce svého druhu v severovýchodní Číně. Veletrh je doporučen vystavovatelům nejen z řad vinařů, ale i producentům ostatních alko nápojů a výrobcům a obchodníkům s nápojovým a dekoračním

Více

MINING INDUSTRY EXPO Kyjev, Ukrajina Sektor důlního strojírenství

MINING INDUSTRY EXPO Kyjev, Ukrajina Sektor důlního strojírenství MINING INDUSTRY EXPO Kyjev, Ukrajina Sektor důlního strojírenství Mezinárodní důlní veletrh Mining Industry Expo se koná pod záštitou Ministerstva energetiky a uhelného průmysl Ukrajiny a navazuje na tradici

Více

Podmínky pro spolupráci

Podmínky pro spolupráci 1 Podmínky pro spolupráci 1) Instruktor lyžování pro LŠ SA / dealer lyží WEX Pro úspěšnou spolupráci v oblasti výuky lyžování pro firmu Václav Vopalecký výuka lyžování jsou stanoveny tyto podmínky: - Zájemce

Více

Y O U R L E G A L P A R T N E R I N B U S I N E S S T R A N S A C T I O N S

Y O U R L E G A L P A R T N E R I N B U S I N E S S T R A N S A C T I O N S Y O U R L E G A L P A R T N E R I N B U S I N E S S T R A N S A C T I O N S Y O U R L E G A L P A R T N E R I N B U S I N E S S T R A N S A C T I O N S P R O F I L K A N C E L Á Ř E Advokátní kancelář

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI JEUNESSE GLOBAL. Jako nezávislý distributor, rozumím a souhlasím s následujícím:

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI JEUNESSE GLOBAL. Jako nezávislý distributor, rozumím a souhlasím s následujícím: VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI JEUNESSE GLOBAL Jako nezávislý distributor, rozumím a souhlasím s následujícím: 1. Jsem plnoletá a právně způsobilá osoba v souladu se zákony země mého bydliště.

Více

TISKOVÁ KONFERENCE. Volksbank CZ, a.s. 16. dubna 2008, Tančící dům, Praha. Marketing

TISKOVÁ KONFERENCE. Volksbank CZ, a.s. 16. dubna 2008, Tančící dům, Praha. Marketing TISKOVÁ KONFERENCE Marketing 16. dubna 2008, Tančící dům, Praha Volksbank CZ, a.s. Obsah 2 Hospodářské výsledky Volksbank CZ v roce 2007 prezentuje: Johann Lurf, předseda představenstva 15 let Volksbank

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. o činnosti a účetní závěrka zapsaného spolku IODA. za rok. schválená Výkonným výborem spolku usnesením č. 6 dne 28.

VÝROČNÍ ZPRÁVA. o činnosti a účetní závěrka zapsaného spolku IODA. za rok. schválená Výkonným výborem spolku usnesením č. 6 dne 28. VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti a účetní závěrka zapsaného spolku IODA za rok 2017 schválená Výkonným výborem spolku usnesením č. 6 dne 28. března 2018 OBSAH Úvodní slovo předsedy... 3 1. ADRESA, KONTAKTNÍ ÚDAJE...

Více

Výroční zpráva o činnosti Plzeňské první fiktivní banky, a. s.

Výroční zpráva o činnosti Plzeňské první fiktivní banky, a. s. Výroční zpráva o činnosti Plzeňské první fiktivní banky, a. s. za školní rok 2012/2013 Plzeňská první fiktivní banka, a. s. Plzeň, Klatovská 200 G OBSAH 1 Charakteristika Plzeňské první fiktivní banky,

Více

Webové šablony pro restaurace

Webové šablony pro restaurace Grafika Webdesign Eshopy Webové šablony pro restaurace Připravili jsme šablonové weby, které je možné aplikovat na většinu restaurací/kaváren a podobných podniků. Oproti univerzálním šablonám pro firemní

Více

Věrnostní program Sphere card 2013 (stručná charakteristika)

Věrnostní program Sphere card 2013 (stručná charakteristika) Věrnostní program Sphere card 2013 (stručná charakteristika) Základní informace Sphere card je největším univerzálním věrnostním programem realizovaným na území České a Slovenské republiky. Držitelé karet

Více

- je důležité, aby byl výrobek dostupný ve správném množství na správném místě a v době, kdy jej zákazník požaduje

- je důležité, aby byl výrobek dostupný ve správném množství na správném místě a v době, kdy jej zákazník požaduje Otázka: Distribuce - prodejní cesty Předmět: Obchodní činnosti Přidal(a): Markéta Distribuce jako součást marketingového mixu - distribuční mix je jednou ze základních složek marketingového mixu - spojuje

Více

VELETRH C.W.I.E.M.E

VELETRH C.W.I.E.M.E f VELETRH C.W.I.E.M.E. Rosemont Convention Center, Chicago, Illinois Obor: navíjecí stroje, elektrické motory, měřicí přístroje, transformátory. Elektromotory a na ně navázané další strojírenské obory

Více

Zkratky a úplné názvy předpisů a pokynů používaných v publikaci 10. Úvod 15. 1 Právní úprava společnosti s ručením omezeným 17

Zkratky a úplné názvy předpisů a pokynů používaných v publikaci 10. Úvod 15. 1 Právní úprava společnosti s ručením omezeným 17 Zkratky a úplné názvy předpisů a pokynů používaných v publikaci 10 Úvod 15 1 Právní úprava společnosti s ručením omezeným 17 1 Sídlo s. r. o. v bytě, který je v podílovém vlastnictví manželů 20 2 Povinné

Více

Výroční zpráva o činnosti a hospodaření Průvodce pacienta, z.ú. za rok 2018

Výroční zpráva o činnosti a hospodaření Průvodce pacienta, z.ú. za rok 2018 Výroční zpráva o činnosti a hospodaření Průvodce pacienta, z.ú. za rok 2018 Motto ústavu: Správná informace, správnému pacientovi, ve správnou dobu pomáhá v léčbě. 2 Obsah I. Poslání a cíle ústavu... 2

Více

Rozvoj, stavební bytové družstvo správce a vlastník bytového fondu. U Cukrovaru 1282/9, Kateřinky, Opava

Rozvoj, stavební bytové družstvo správce a vlastník bytového fondu. U Cukrovaru 1282/9, Kateřinky, Opava Rozvoj, stavební bytové družstvo správce a vlastník bytového fondu U Cukrovaru 1282/9, Kateřinky, 747 05 Opava Obsah: 553 780 700 epodatelna@rozvojsbd.cz www.rozvojsbd.cz ZPRAVODAJ 1. Úvodní slovo předsedy

Více

Smlouva o obchodním zastoupení při prodeji zájezdů

Smlouva o obchodním zastoupení při prodeji zájezdů Smlouva o obchodním zastoupení při prodeji zájezdů uzavřená dle 652 a násl. Obchodního zákoníku mezi Zastoupeným: Cestovní kancelář: CK KLEA s.r.o. Sídlo: Okružní 560, Dolní Smržovka, Tanvald, 468 41 Kontaktní

Více

MARKETINGOVÝ PLÁN P L AT N Ý O D

MARKETINGOVÝ PLÁN P L AT N Ý O D MARKETINGOVÝ PLÁN P L AT N Ý O D 1. 1 1. 2 0 1 6 Obsah Úvod aneb než se do toho pustíme 2 Průvodce marketingovým plánem 4 První část marketingového plánu 8 Druhá část marketingového plánu 12 Pozice 14

Více

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁKAZNÍKŮ

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁKAZNÍKŮ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁKAZNÍKŮ ve smyslu ustanovení čl. 13 nařízení GDPR 1. OBSAH A ÚČEL DOKUMENTU 1.1. V tomto dokumentu jsou obsaženy informace týkající se ochrany osobních údajů poskytnutých

Více

Komerční využití duševního vlastnictví 20. února 2013, Technologické centrum AV ČR. Mgr. Aleš Eppinger, advokát, Schaffer & Partner Legal s.r.o.

Komerční využití duševního vlastnictví 20. února 2013, Technologické centrum AV ČR. Mgr. Aleš Eppinger, advokát, Schaffer & Partner Legal s.r.o. Komerční využití duševního vlastnictví 20. února 2013, Technologické centrum AV ČR Mgr. Aleš Eppinger, advokát, Schaffer & Partner Legal s.r.o. Struktura práva duševního vlastnictví Duševní vlastnictví

Více

2016 STÁTNÍ ÚSTAV PRO KONTROLU LÉČIV

2016 STÁTNÍ ÚSTAV PRO KONTROLU LÉČIV 1 2 NEINTERVENČNÍ POREGISTRAČNÍ STUDIE MONITOROVÁNÍ, POSUZOVACÍ PRAXE Mgr. Natália Svršková Velký sál SÚKL 3 Obsah Neintervenční poregistrační studie definice, monitorování Neintervenční poregistrační

Více

VODOHOSPODÁŘSKÁ SPOLEČNOST VRCHLICE - MALEČ, a.s.

VODOHOSPODÁŘSKÁ SPOLEČNOST VRCHLICE - MALEČ, a.s. Vážení akcionáři, dámy a pánové, vážení hosté, dovolte mi, abych Vás nyní seznámil s činností představenstva, s výsledky hospodaření společnosti, se stavem jejího majetku, s návrhem na rozdělení zisku

Více

4.ZRUŠENÍ OBJEDNÁVKY A ODSTOUPENÍ OD SMLOUVY Kupující je oprávněn objednávku před dodáním zboží kdykoliv bezplatně zrušit.

4.ZRUŠENÍ OBJEDNÁVKY A ODSTOUPENÍ OD SMLOUVY Kupující je oprávněn objednávku před dodáním zboží kdykoliv bezplatně zrušit. Obchodní podmínky 1.KONTAKTNÍ ÚDAJE Název: Vachoušková Stanislava Sídlo/bydliště: Horní Bludovice č.372, 73937 Horní Bludovice IČ: 60288761 Zapsaná:Obecní živnostenský úřad Magistrátu měsat Havířova Telefon:

Více

Výroční zpráva. GRANETTE & STAROREŽNÁ Distilleries a.s.

Výroční zpráva. GRANETTE & STAROREŽNÁ Distilleries a.s. Výroční zpráva GRANETTE & STAROREŽNÁ Distilleries a.s. 2013 Obsah I. Úvodní slovo ředitele společnosti II. Profil společnosti Základní údaje o společnosti Orgány společnosti Hlavní ukazatele společnosti

Více

Smlouva o provedení klinického hodnocení

Smlouva o provedení klinického hodnocení Smlouva o provedení klinického hodnocení Smlouva mezi zadavatelem klinického hodnocení ( KH ) a nemocnicí (nebo mezi zadavatelem, nemocnicí a zkoušejícím), na základě které provádí nemocnice pod vedením

Více

Značka ESSENS v sobě skrývá několik významů a slov. Lze v ní objevit například stejně vyslovované anglické slovo essence, které znamená podstatu,

Značka ESSENS v sobě skrývá několik významů a slov. Lze v ní objevit například stejně vyslovované anglické slovo essence, které znamená podstatu, Značka ESSENS v sobě skrývá několik významů a slov. Lze v ní objevit například stejně vyslovované anglické slovo essence, které znamená podstatu, základ, ale i aromatickou esenci, která se používá při

Více

Jak uspět na místním trhu. Třebíč 21. 2. 2014

Jak uspět na místním trhu. Třebíč 21. 2. 2014 Jak uspět na místním trhu Třebíč 21. 2. 2014 Region{lní produkty Marketing Marketing je sociální proces, kde se jednotlivci a skupiny pokoušejí získat, co chtějí nebo potřebují tím, že vytvářejí a směňují

Více

BUDMA MTP Poznań, Polsko Stavebnictví a architektura

BUDMA MTP Poznań, Polsko Stavebnictví a architektura MTP Poznań, Polsko Stavebnictví a architektura Poznaňské veletrhy zaznamenávají každý rok hojnou mezinárodní účast a představují tak vynikající příležitost k prezentaci a navázání zahraniční spolupráce.

Více

Obsah: Představení společnosti 3 Rozhovor s ředitelkou Pavlou Slováčkovou MBA, MSc 4 Ukončení vzdělávacího programu MBAce 6 Kurzy a semináře 8 Trendy

Obsah: Představení společnosti 3 Rozhovor s ředitelkou Pavlou Slováčkovou MBA, MSc 4 Ukončení vzdělávacího programu MBAce 6 Kurzy a semináře 8 Trendy 1 Obsah: Představení společnosti 3 Rozhovor s ředitelkou Pavlou Slováčkovou MBA, MSc 4 Ukončení vzdělávacího programu MBAce 6 Kurzy a semináře 8 Trendy 9 2 Představení společnosti Vzdělávací ústav pro

Více

Gabriela Rimová - OBCHODNÍ PODMÍNKY platné k: 12.1.2016, 20:42

Gabriela Rimová - OBCHODNÍ PODMÍNKY platné k: 12.1.2016, 20:42 Vítáme vás v internetovém obchůdku U Agnes31 zodpovědná osoba : Gabriela Rimová V Uličkách 130 273 05 Smečno IČ: 67762611 Email : Obchudekagnes31@centrum.cz telefon : 732 356 339 provozní doba e-shopu:

Více

Značka ESSENS v sobě skrývá několik významů a slov. Lze v ní objevit například stejně vyslovované anglické slovo essence, které znamená podstatu,

Značka ESSENS v sobě skrývá několik významů a slov. Lze v ní objevit například stejně vyslovované anglické slovo essence, které znamená podstatu, Značka ESSENS v sobě skrývá několik významů a slov. Lze v ní objevit například stejně vyslovované anglické slovo essence, které znamená podstatu, základ, ale i aromatickou esenci, která se používá při

Více

Události po rozvahovém dni

Události po rozvahovém dni Vysoká škola ekonomická v Praze Fakulta financí a účetnictví katedra finančního účetnictví a auditingu Události po rozvahovém dni Ing. David Procházka, Ph.D. katedra finančního účetnictví a auditingu Fakulta

Více

Zpráva o dodržování pravidel řízení společnosti. Všeobecná pravidla

Zpráva o dodržování pravidel řízení společnosti. Všeobecná pravidla Zpráva o dodržování pravidel řízení společnosti Všeobecná pravidla I. Cíl společnosti Hlavním cílem orgánů společnosti je podporovat zájmy společnosti, tj. zvyšovat hodnotu majetku, který jim byl akcionáři

Více

ORIENTACE INFORMAČNÍMI KANÁLY N&N team

ORIENTACE INFORMAČNÍMI KANÁLY N&N team ORIENTACE INFORMAČNÍMI KANÁLY N&N team A) YOUCHANGEIT.TODAY www.youchangeit.today Tento kanál slouží pro orientaci v týdenních plánech můžete jej využívat tedy jako měsíční rozvrh. Proklik do agentské

Více

KDO JSME? Ryze česká společnost zabývající se výrobou a prodejem doplňků stravy a léčiv založena v r. 1990 Výroba léčiv od r.

KDO JSME? Ryze česká společnost zabývající se výrobou a prodejem doplňků stravy a léčiv založena v r. 1990 Výroba léčiv od r. Ryze česká společnost zabývající se výrobou a prodejem doplňků stravy a léčiv založena v r. 1990 Výroba léčiv od r. 2004 Holding: KDO JSME? Mateřská společnost - ČR (Třinec) Dceřiné společnosti 9 zemí

Více

ROZHODČ Í NÁLEZ Rozhodčího soudu při Hospodářské komoře České republiky a Agrární komoře České republiky

ROZHODČ Í NÁLEZ Rozhodčího soudu při Hospodářské komoře České republiky a Agrární komoře České republiky POZN. V textu je namísto sporného doménového jména a jakýchkoliv výrazů, podle kterých by bylo možno identifikovat strany sporu, užíváno *********. ROZHODČ Í NÁLEZ Rozhodčího soudu při Hospodářské komoře

Více

The Handbag Fairy Belfast, Severní Irsko www.handbagfairy.com

The Handbag Fairy Belfast, Severní Irsko www.handbagfairy.com Vznik podnikatelského záměru Louise Harvey vystudovala práva na vysoké škole a dva roky pracovala jako praktikantka v jedné advokátní firmě v Belfastu. Práce ji však neuspokojovala. Toužila založit si

Více

Na zahraničních trzích se vyznáme

Na zahraničních trzích se vyznáme Na zahraničních trzích se vyznáme 19 TH IRAN HEALTH INT. EXH IBITION Mezinárodní veletrh se zaměřením na zdravotnictví Obor: zdravotnictví Mezinárodní Íránský veletrh zaměřený na zdravotnictví, včetně

Více

RÁMCOVÝ PROGRAM. Datum a místo konání: 13. - 15. listopad 2013 Městské divadlo Dr. Josefa Čížka. pořadatel: EDUMED s.r.o.

RÁMCOVÝ PROGRAM. Datum a místo konání: 13. - 15. listopad 2013 Městské divadlo Dr. Josefa Čížka. pořadatel: EDUMED s.r.o. VIII. ročník odborné konference RÁMCOVÝ PROGRAM Datum a místo konání: 13. - 15. listopad 2013 Městské divadlo Dr. Josefa Čížka pořadatel: EDUMED s.r.o. Rámcový program Středa 13. listopadu 2013 16:00 19:00

Více

HC ČSOB Pojištovna Pardubice

HC ČSOB Pojištovna Pardubice HC ČSOB Pojištovna Pardubice Obchodní podmínky Článek I. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1. Předmět obchodních podmínek 1. Níže uvedené obchodní podmínky upravují prodej vstupenek na sportovní, kulturní nebo jiné akce

Více

Informace o základním platebním účtu v české měně

Informace o základním platebním účtu v české měně Informace o základním platebním účtu v české měně 1. POSTUP PŘI ZŘÍZENÍ ZÁKLADNÍHO PLATEBNÍHO ÚČTU 1.1. Zřízení základního platebního účtu WSPK zřizuje základní platební účet v české měně spotřebitelům,

Více

Úspěchy & Plány Ministerstva financí

Úspěchy & Plány Ministerstva financí České republiky, Letenská 15, 118 10 Praha 1, +420 257 041 111 Ministerstvo financí Úspěchy & Plány Ministerstva financí 8. dubna 2016 Andrej Babiš, ministr financí ČR Ministerstvo financí 2 Úspěchy MF

Více

Rozsah požadovaných dokumentů a informací pro provedení právní due diligence:

Rozsah požadovaných dokumentů a informací pro provedení právní due diligence: Příloha č. 2 Rozsah požadovaných dokumentů a informací pro provedení právní due diligence: Struktura společnosti Aktuální výpis společnosti z OR Údaje uvedené ve výpisu z OR, které neodpovídají skutečnosti

Více

Rozhodnutí. Rozhodčí soud při Hospodářské komoře České republiky a Agrární komoře České republiky. (Správce)

Rozhodnutí. Rozhodčí soud při Hospodářské komoře České republiky a Agrární komoře České republiky. (Správce) POZN. V textu je namísto sporného doménového jména a jakýchkoliv výrazů, podle kterých by bylo možno identifikovat strany sporu, užíváno ********* nebo jiných anonymizujících znaků. Pokud byl některý anonymizovaný

Více

KLINICKÉ STUDIE v oblasti vzácných onemocnění. MUDr Beata Čečetková, PhD

KLINICKÉ STUDIE v oblasti vzácných onemocnění. MUDr Beata Čečetková, PhD W KLINICKÉ STUDIE v oblasti vzácných onemocnění MUDr Beata Čečetková, PhD KLINICKÉ STUDIE U VZÁCNÝCH ONEMOCNĚNÍ Provádění klinických studií (klinických hodnocení, KH) v oblasti vzácných onemocnění patří

Více

Předseda představenstva Ing. František Barák odpověděl: Bohužel jsme nedosáhli toho, o co jsme usilovali. My jsme usilovali o to, aby modernizace a re

Předseda představenstva Ing. František Barák odpověděl: Bohužel jsme nedosáhli toho, o co jsme usilovali. My jsme usilovali o to, aby modernizace a re Zápis o jednání řádné valné hromady Vodovody a kanalizace Hradec Králové, a.s., se sídlem v Hradci Králové, Víta Nejedlého 893, zapsané v obchodním rejstříku Krajského soudu v Hradci Králové, oddíl B,

Více

Komerční banka, a. s 31

Komerční banka, a. s 31 Příloha č. 4 Komerční banka, a. s 31 KB je univerzální bankou se širokou nabídkou služeb v oblasti drobného, podnikového a investičního bankovnictví. Společnosti finanční skupiny Komerční banky nabízejí

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky I. Základní ustanovení Tyto Všeobecné obchodní podmínky (dále "VOP") upravují vztahy mezi prodávajícím a kupujícím v oblasti prodeje zboží, které jsou nabízeny prostřednictvím

Více

Stavební bytové družstvo Litoměřice, Novobranská 10

Stavební bytové družstvo Litoměřice, Novobranská 10 Stavební bytové družstvo Litoměřice, Novobranská 1 Výběr ekonomických ukazatelů 218 Shromáždění delegátů 11.5.219 v Roudnici n/l E-mail : sbdltm@sbdltm. cz http:// www.sbdltm.cz SBD Litoměřice Vybrané

Více

DPH. Je hlavní nepřímou daní v ČR,

DPH. Je hlavní nepřímou daní v ČR, Je hlavní nepřímou daní v ČR, DPH Upravena zákonem č. 235/2004 Sb., o DPH (dále ZDPH), přijatým v souvislosti se vstupem ČR do EU a také směrnicemi EU, zejména 2006/112/ES, Je vybírána plátci DPH od poplatníků

Více

IAESTE LC Brno Obsah

IAESTE LC Brno Obsah Závěrečná zpráva z Veletrhu ikariéra 2015 na VUT v Brně Obsah Úvod... 3 Veletrh ikariéra 2015 v číslech a grafech... 3 Workshopy... 8 Osvědčené součásti Veletrhu ikariéra z loňských let... 9 Novinky na

Více

Důchodová reforma = šance pro aktivní občany

Důchodová reforma = šance pro aktivní občany Důchodová reforma = šance pro aktivní občany 5.9.2012 Vydání 2012/09/05 Obsah Úvod - strana 1 Jak poznat dobrou firmu - strana 2 Pilíře důchodové reformy str. 3 Výhody a nevýhody II. A III. pilíře str.

Více

OTC cesta k profitabilitě české lékárny a vazba na pacienta. Ing. Robert Sýkora, MHA Cluster Market Access Director, IPSEN Pharma

OTC cesta k profitabilitě české lékárny a vazba na pacienta. Ing. Robert Sýkora, MHA Cluster Market Access Director, IPSEN Pharma OTC cesta k profitabilitě české lékárny a vazba na pacienta Ing. Robert Sýkora, MHA Cluster Market Access Director, IPSEN Pharma Obsah vystoupení Evropská srovnání v oblasti OTC Legislativa e-shop a OTC

Více