Detoxikace cesta ke zdraví

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Detoxikace cesta ke zdraví"

Transkript

1 Detoxikace cesta ke zdraví

2 Začněte detoxikovat Býváte unaveni, aniž byste věděli proč? Jste často nemocní? Trpíte příznaky alergií, bolestmi hlavy, zažívacími obtížemi, máte gynekologické výtoky? Myslí si váš lékař, že jste zdraví, přestože vy sami se necítíte dobře? Zapomeňte na své obtíže. Právě do vašeho života vstoupily informační preparáty firmy Joalis. Značka Joalis je synonymem pro přirozenou cestu k lepšímu fyzickému i psychickému zdraví. Naše preparáty, které vyrábíme v souladu s poznatky metody řízené a kontrolované detoxikace podle MUDr. Jonáše (tzv. C. I. C. metoda), jsou vhodné pro každého, kdo chce přírodním způsobem vyřešit své obtíže jednou provždy. Zatímco mnoho jiných metod se zabývá pouze příznaky obtíží, které jsou potlačovány pomocí uměle dodávaných chemických látek, preparáty Joalis pracují přímo s příčinou problému. Informace obsažené v preparátech aktivují přirozený obranný systém lidského těla a ten pak vyřeší problém vlastními silami. Chcete-li vzít své zdraví do vlastních rukou a zbavit se natrvalo fyzických či psychických potíží, kontaktujte nás poradíme vám, jak začít. Hledali jste něco jiného? Čtěte dál!

3 Staňte se distributorem Jste úspěšný obchodník? Zaujala vás myšlenka řízené a kontrolované detoxikace? Chcete se podílet na prosperitě společnosti Joalis? Pokud jste odpověděli třikrát ano, pak máme příležitost právě pro vás. Společnost Joalis již od roku 1999 úspěšně distribuuje své produkty nejen ve své domovské zemi, ale i na zahraničních trzích. V současné době jsou preparáty Joalis prodávány v šesti evropských zemích (Česká republika, Slovensko, Polsko, Rakousko, Maďarsko a Německo), a to prostřednictvím exkluzivních distributorů. V roce 2012 se připravuje zahájení distribuce také v Rumunsku, Bulharsku, v Rusku a ve Francii. Další země na své výhradní zastoupení čekají Budoucím distributorům nabízíme zázemí stabilní firmy s mnohaletými zkušenostmi s prodejem svých produktů v různých zemích, podporu při schvalování preparátů a otevírání nových distribučních kanálů, zaškolení v metodě řízené a kontrolované detoxikace. Chcete-li své obchodní ambice realizovat formou spolupráce s námi, kontaktujte nás čekáme právě na vás. Nenašli jste zatím, co jste hledali? Čtěte dál!

4 Staňte se terapeutem Rádi pomáháte lidem? Chcete být pánem svého času? Baví vás vzdělávat se a hledáte seberealizaci? Zastavte se, možná je vaše hledání právě u konce. V každé zemi, kde má společnost Joalis výhradní zastoupení, existuje systém odborných terapeutů. Tito terapeuti jsou vyškoleni v metodě řízené a kontrolované detoxikace a jsou tak kompetentní k práci s preparáty Joalis. Co je metoda řízené a kontrolované detoxikace? Tato metoda představuje ucelený systém poznatků o fungování lidského těla. Integruje vědomosti dávných kultur, zejm. tradiční čínskou medicínu, i výsledky nejmodernějších vědeckých výzkumů. Preparáty Joalis jsou vyvinuty v souladu s touto metodou. Jak preparáty Joalis působí? MUDr. Jonáš, autor metody řízené a kontrolované detoxikace, vidí jako příčinu tělesných i duševních obtíží zatížení organismu různými druhy toxinů. Tyto toxiny je třeba odstranit a obnovit tak přirozenou rovnováhu v těle. Jak probíhá práce s klientem? Terapeut nejprve provede diagnostiku zátěží pomocí elektroakupunkturního přístroje Salvia nebo Acucomb. Na základě výsledků měření doporučí klientovi vhodné preparáty, které si klient může na místě zakoupit. Chcete vědět víc? Kontaktujte exkluzivního distributora ve své zemi (seznam distributorů Joalis najdete na stránkách nebo Oddělení marketingu a PR společnosti Joalis. A nebo čtěte dál

5 Joalis s. r. o. seznamte se prosím Společnost Joalis s. r. o. se od svého vzniku v r zabývá výrobou a prodejem detoxikačních preparátů využívaných ve spojení s metodou řízené a kontrolované detoxikace organismu podle MUDr. Josefa Jonáše (tzv. C. I. C. metoda). Vedení společnosti MUDr. Josef Jonáš, jednatel a spolumajitel Ing. Vladimír Jelínek, jednatel a spolumajitel Mgr. Marie Vilánková, spolumajitelka Josef Jonáš ml., výrobní ředitel a spolumajitel Sídlo společnosti Od roku 2011 sídlí firma Joalis na adrese Orlická 2176/9, Praha 3. Zde se také nachází administrativní centrum společnosti. Výrobna V roce 2009 byl otevřen nový výrobní závod ve Staré Huti u Dobříše. Nová výrobna splňuje všechny moderní požadavky na kvalitu a objem výroby. Její umístění v prostředí plném přírodních i kulturních pozoruhodností navíc vhodně doplňuje filozofii firmy.

6 Preparáty Joalis Preparáty Joalis jsou čistě přírodní produkty zpracované tzv. HDTx-technology, která dokáže ukládat spektrální informace o toxinech do nosiče informací, kterým může být běžná potravina. Organismus rozpozná informaci obsaženou v preparátu, aktivuje svůj obranný systém a příslušný toxin vyloučí svými vlastními silami. Druhou složkou preparátů Joalis jsou rostlinné výluhy a případně i další aktivní látky. Preparáty Joalis nedodávají do těla žádnou umělou chemickou látku, ani samy o sobě neodstraňují toxiny poskytují tělu informaci, jak se toxinů zbavit, a podporují tedy přirozené samoléčicí schopnosti lidského organismu. Sortiment preparátů Joalis Preparáty společnosti Joalis jsou rozděleny do dvanácti produktových kategorií. Největší část sortimentu představují preparáty lihové (např. Dreny, Komplexy). Dále jsou to preparáty sirupové (Abelia, Bambi), vhodné pro děti a pro ty, kdo nemohou užívat líh. K dispozici jsou i preparáty v klasické tabletové formě (Help) a komplexní detoxikační sety Bioharmoni a Psychoharmoni na lihovo-sirupové bázi. Novinkou v sortimentu Joalis je řada detoxikačních olejů Bambi Oil pro děti do tří let. V oblasti vývoje preparátů probíhá neustálý výzkum, proto jsou průběžně uváděny na trh nové produkty. Všechny preparáty Joalis jsou schváleny jako doplňky stravy, s výjimkou dětských olejů Bambi Oil, které patří mezi kosmetické přípravky.

7 Metoda řízené a kontrolované detoxikace podle MUDr. Jonáše Příčinou zdravotních problémů jsou různé druhy toxinů, které se usazují v lidském těle vlivem životního prostředí, životního stylu či v důsledku jeho vlastních metabolických pochodů, říká autor metody MUDr. Josef Jonáš. Metoda řízené a kontrolované detoxikace podle MUDr. Jonáše se zabývá odstraňováním toxinů, které bývají příčinou tělesných i duševních potíží. Konkrétní typ toxické zátěže je určen na základě měření EAV přístrojem Salvia, který byl zkonstruován podle vynálezu dr. Reinholda Volla. Od roku 2012 je k dispozici též jeho nová verze přístroj Acucomb (na obrázku). Oba EAV přístroje se obvykle používají ve spojení s počítačovým diagnostickým programem EAM set. Podle výsledků měření doporučí terapeut klientovi vhodné preparáty Joalis, které pak pomáhají organismu zbavit se těchto toxických zátěží a tím i blokád jeho fyziologického fungování. Efekt detoxikační kúry kontroluje terapeut dle dohody s klientem. Distribuce preparátů Joalis Preparáty Joalis jsou v současné době dodávány na trh šesti evropských zemí (Česká republika, Slovensko, Polsko, Rakousko, Maďarsko a Německo) ve spolupráci s exkluzivními distributory. V těchto zemích je přímý prodej preparátů koncovým zákazníkům realizován především prostřednictvím sítě odborných terapeutů. Zákazníci ze zemí, kde obchodní zastoupení není, si mohou preparáty objednat v e-shopu na (anglicky nebo španělsky). V roce 2012 se připravuje zahájení distribuce také v Rumunsku, Bulharsku, v Rusku a ve Francii.

8 Marketingová strategie Společnost Joalis pravidelně vydává informační bulletin Joalis info, a to již od roku V české verzi má časopis rozsah 32 stránek a vychází každé dva měsíce v nákladu 3500 ks. Prostřednictvím distributora je dodáván především terapeutům, ale také přímo koncovým zákazníkům. Bulletin Joalis info dále vychází v polské, slovenské a maďarské modifikaci. Oficiální webové stránky společnosti Joalis existují ve třech jazykových mutacích: česky, anglicky a španělsky, přičemž v rámci anglické a španělské mutace mohou zákazníci nakupovat preparáty Joalis v internetovém obchodě. Prodej produktů je podporován řadou dalších marketingových aktivit: inzercí a PR články v tištěných i online médiích, zasíláním newsletterů, publikováním na blozích, činností na sociálních sítích apod. Vize dalšího rozvoje společnosti Joalis s. r. o. Společnost Joalis má v současné době velký potenciál dalšího růstu. Vedle udržování stávajících distribučních kanálů se proto zaměřuje na postupné otevírání trhů v dalších zemích. Joalis s. r. o. Oddělení marketingu a PR

9 Fotogalerie Továrna ve Staré Huti u Dobříše Výroba preparátů Joalis

10 Sortiment produktů Joalis V souladu s přírodou

PŘEDNÁŠKY PRO TERAPEUTY. (osobní účast) datum čas název akce lektor místo konání cena

PŘEDNÁŠKY PRO TERAPEUTY. (osobní účast) datum čas název akce lektor místo konání cena Miniškola detoxikace a další vzdělávací akce Vážení příznivci, v úvodu dnešního newsletteru bychom vám rádi představili novinku v systému vzdělávání. Detoxikace, to není pouze očišťování organismu od toxinů.

Více

Nikola Usvaldová. Průvodce detoxikací

Nikola Usvaldová. Průvodce detoxikací Nikola Usvaldová Průvodce detoxikací Dobrý den, na základě naší předešlé komunikace Vám zasílám průvodce detoxikací. Jmenuji se Nikola Usvaldová, jsem poradce Řízené a kontrolované detoxikace podle MUDr.

Více

OKRUH SLEZINY. MUDr. Josef Jonáš

OKRUH SLEZINY. MUDr. Josef Jonáš OKRUH SLEZINY MUDr. Josef Jonáš 1 Z pohledu detoxikační medicíny je funkce sleziny, tak jak ji chápe moderní medicína, jen málo významná. 2 Například při výčtu základních orgánů pentagramu je nezbytnou

Více

BALÍČKY Z KERALEEYAMU, STŘEDISKA AJURVÉDY:

BALÍČKY Z KERALEEYAMU, STŘEDISKA AJURVÉDY: BALÍČKY Z KERALEEYAMU, STŘEDISKA AJURVÉDY: 1. Ajurvédský omlazující balíček: (Ayurvedic Rejuvenation Therapy) Určený k celkové regeneraci vašeho těla a zbystření vaší mysli. Zahrnuje v sobě kombinace kterýkoli

Více

Kostra detoxikace základní preparáty. Mgr. Marie Vilánková

Kostra detoxikace základní preparáty. Mgr. Marie Vilánková Kostra detoxikace základní preparáty Mgr. Marie Vilánková Preparáty Joalis Unikátní systém doplňků stravy Jednotlivé preparáty se používají na očistu organismu od konkrétních toxinů (např. těžké kovy,

Více

MUDr. Josef Jonáš. Teorie toxinů

MUDr. Josef Jonáš. Teorie toxinů MUDr. Josef Jonáš Teorie toxinů 1 Hlavní skupiny toxinů Opouzdřené emoce Capsulated emotions Mikrobiální ložisko Microbial focus Emocionální toxiny Suppressed emotions Zátěž stresem Stress burden Zátěž

Více

Prezentace firmy Mediate, s. r. o.

Prezentace firmy Mediate, s. r. o. Prezentace firmy Mediate, s. r. o. 1 / 15 KDO jsme? založení společnosti MEDIATE v roce 1996 přední výrobce bylinných čajů a doplňků stravy více jak 60 interních zaměstnanců + externí spolupracovníci transparentní

Více

Co je přírodní medicína?

Co je přírodní medicína? 1. Co je přírodní medicína? 2. Jaké jsou principy naší léčby? 3. Co znamená konstituce a metabolický typ? 4. Jak člověk onemocní? 5. Jak se přírodní medicína liší od západní medicíny? 6. Jaké jsou hlavní

Více

PRINZ technika řetězových pil: Výzva pro řezání

PRINZ technika řetězových pil: Výzva pro řezání PRINZ technika řetězových pil: Výzva pro řezání V oblasti techniky řetězových pil vyvíjí a vyrábí přední rakouská společnost PRINZ už od roku 1947 pro profesionální použití pily, příslušenství a náhradní

Více

Jak ovlivní IDD vývoj POJISTNÝCH produktů? (inspirace z praxe)

Jak ovlivní IDD vývoj POJISTNÝCH produktů? (inspirace z praxe) Jak ovlivní IDD vývoj POJISTNÝCH produktů? (inspirace z praxe) Praha, 15.5.2018 Mgr. Hynek Růžička, LL.M. advokát PRÁVNÍ ÚPRAVA Zákon o distribuci pojištění a zajištění Směrnice Evropského parlamentu a

Více

Práce s testovacími přístroji EAV pro potřeby detoxikace preparáty Joalis. Sestavil MUDr. Josef Jonáš

Práce s testovacími přístroji EAV pro potřeby detoxikace preparáty Joalis. Sestavil MUDr. Josef Jonáš Práce s testovacími přístroji EAV pro potřeby detoxikace preparáty Joalis Sestavil MUDr. Josef Jonáš 1 K r á t c e z h i s t o r i e V roce 1953 sestrojil doktor Reinhold Voll spolu s inženýrem Krammerem

Více

2

2 2 Úvod Je třeba přijmout opatření ke zmírnění závažných obtíží, jimž členské státy, zejména regionální a místní orgány, čelí při provádění a řízení činností v souvislosti s územní spoluprací v rámci rozdílných

Více

Únava a její protějšek dostatek energie jsou subjektivní, neměřitelné pojmy.

Únava a její protějšek dostatek energie jsou subjektivní, neměřitelné pojmy. ÚNAVA 1 Únava a její protějšek dostatek energie jsou subjektivní, neměřitelné pojmy. 2 Únava může být : A. symptom jiné nemoci ANEMIE ONKOLOGICKÉHO ONEMOCNĚNÍ POINFEKČNÍHO STAVU B. stav organismu před

Více

TOXICKÉ CHEMICKÉ LÁTKY a možnosti detoxikace

TOXICKÉ CHEMICKÉ LÁTKY a možnosti detoxikace TOXICKÉ CHEMICKÉ LÁTKY a možnosti detoxikace 1 Periodická tabulka prvků 2 Chemické látky nebezpečné lidskému zdraví V literatuře se těmto látkám říká POP perzistentní organické polutanty. Tyto látky splňují

Více

Letní škola TOXICKÉ KOVY a možnosti detoxikace

Letní škola TOXICKÉ KOVY a možnosti detoxikace Letní škola 2008 TOXICKÉ KOVY a možnosti detoxikace 1 Periodická tabulka prvků 2 Periodická tabulka - komentář většina prvků v tabulce jsou kovy přesnější než těžké kovy je označení toxické kovy některé

Více

STRATEGIE DETOXIKACE. MUDr. Josef Jonáš. Joalis s.r.o. Všechna práva vyhrazena

STRATEGIE DETOXIKACE. MUDr. Josef Jonáš. Joalis s.r.o. Všechna práva vyhrazena STRATEGIE DETOXIKACE MUDr. Josef Jonáš 1 Základem detoxikace je vytvoření podmínek pro obnovu fyziologické regulace organismu 2 Regulace probíhá na základě genových programů prostřednictvím hormonů enzymů

Více

ŽALUDEK a jeho detoxikace. MUDr. Josef Jonáš

ŽALUDEK a jeho detoxikace. MUDr. Josef Jonáš ŽALUDEK a jeho detoxikace MUDr. Josef Jonáš 1 Žaludek je orgán zažívacího traktu Jako skladovací (dceřiný) orgán patří do okruhu sleziny. 2 Ačkoliv si na zažívací obtíže lokalizované do žaludku stěžuje

Více

ČASOPIS NABÍDKA INZERCE

ČASOPIS NABÍDKA INZERCE magazín pro vaše třetí oko Kde je příčina stresu? ČASOPIS NABÍDKA INZERCE 8. 6. 2018 3. číslo cena 39 Kč Sádhví Párvatí: Védká kultura Alena Stellnerová: Láska a péče pro ženy Petr Růžička: Časopis SATORI

Více

Jak na export Veletrh - proexportní platforma

Jak na export Veletrh - proexportní platforma Jaroslav Bílek 28.02.2018 Jak na export Veletrh - proexportní platforma Jak na export 2 Obsah tématu Význam veletrhů v digitálním prostředí Proexportní role veletrhu Statistické parametry veletrhů Mezinárodnost

Více

Moderní odborníci na výživu věří, že plody jujuby jsou bohaté na vitamíny a mají vysokou nutriční a medicínskou hodnotu.

Moderní odborníci na výživu věří, že plody jujuby jsou bohaté na vitamíny a mají vysokou nutriční a medicínskou hodnotu. Datlový sirup TIENS Datlový sirup Čínští lékaři věří, že Jujuba Udržuje lidi fit Doplňuje energii Posiluje játra, slezinu a žaludek Vyživuje krev Zklidňuje nervy Moderní odborníci na výživu věří, že plody

Více

NÁHRADNÍ SKLA PRO AUTOMOBILY, TO JE NÁŠ BYZNYS

NÁHRADNÍ SKLA PRO AUTOMOBILY, TO JE NÁŠ BYZNYS NÁHRADNÍ SKLA PRO AUTOMOBILY, TO JE NÁŠ BYZNYS CZ PRÉMIOVÉ VÝROBKY A ŘEŠENÍ, KTERÉ ŽENOU VÁŠ PODNIK KUPŘEDU 3 GUARDIAN AUTOMOTIVE DLOUHÁ TRADICE DOKONALOSTI Guardian Automotive je součástí společnosti

Více

HISTORIC CARS, s.r.o., se sídlem Mořice 183, 798 28 Mořice, IČO:28320611,, je zapsá u Krajského soudu v Brně. Oddíl C, vložka 61116.

HISTORIC CARS, s.r.o., se sídlem Mořice 183, 798 28 Mořice, IČO:28320611,, je zapsá u Krajského soudu v Brně. Oddíl C, vložka 61116. PROFIL SPOLEČNOSTI HISTORIC CARS, s.r.o 2 OBSAH společnosti... 3 NABÍDKA SLUŽEB... 4 MOŽNOSTI DLOUHODOBÉ SPOLUPRÁCE... 5 1. SPOLUPRÁCE OBČANSKÉ SDRUŽENÍ, NEZISKOVÁ ORGANIZACE... 5 2. RENOVÁTORSKÁ FIRMA,

Více

Detoxikaãní balíãek bioharmoni

Detoxikaãní balíãek bioharmoni Detoxikaãní balíãek bioharmoni Proã má ãlovûk provádût odstraàování toxinû ze svého organismu? Ve starovûku lidé vûdûli jen málo o toxickém pûsobení prostfiedí na ãlovûka. Neznali mikroorganismy, neznali

Více

EMOCE. a jejich role v detoxikaci

EMOCE. a jejich role v detoxikaci EMOCE a jejich role v detoxikaci 1 Tisíce let se lidstvo snaţí prokázat, ţe lidská psychika je hlavní příčinou lidských nemocí. 2 V počátcích medicíny byla práce s lidskou psychikou prakticky jediným smysluplným

Více

AKTUÁLNÍ ZMĚNY SPRÁVNÍ PRAXE DOZOROVÝCH ORGÁNŮ A PRAKTICKÉ DOPADY. Efektivní právní služby

AKTUÁLNÍ ZMĚNY SPRÁVNÍ PRAXE DOZOROVÝCH ORGÁNŮ A PRAKTICKÉ DOPADY. Efektivní právní služby AKTUÁLNÍ ZMĚNY SPRÁVNÍ PRAXE DOZOROVÝCH ORGÁNŮ A PRAKTICKÉ DOPADY Efektivní právní služby 1 Definice produktů základní vymezení produktů v oblasti farmacie. Hraniční výrobky rozlišování podle prezentace

Více

Na zahraničních trzích se vyznáme

Na zahraničních trzích se vyznáme Na zahraničních trzích se vyznáme WASMA 2016 Mezinárodní výstava zařízení a technologií pro úpravu vody, zpracování a likvidaci odpadů Obor: vodohospodářství, ekologie Veletrh WASMA 2016 je významnou mezinárodní

Více

2013 Jarmila Černá PREVENCE A VÝŽIVA PREVENCE A VÝŽIVA

2013 Jarmila Černá PREVENCE A VÝŽIVA PREVENCE A VÝŽIVA PREVENCE A VÝŽIVA Prevence Prevence = předcházení něčemu. Jednoduchý výklad a přesto někdy tak složité k pochopení. Častá námitka: jsem zdravý jím hodně zeleniny a ovoce mám pohyb prevence stojí další

Více

Pracovníci lékárny budou připraveni poradit klientům s řešením jejich zdravotních problémů a poskytnou odborné informace o nabízených produktech.

Pracovníci lékárny budou připraveni poradit klientům s řešením jejich zdravotních problémů a poskytnou odborné informace o nabízených produktech. Nemocniční lékárna si v rámci Dnů zdraví připravila pro své klienty soubor přípravků, které budou po celý týden k dispozici za speciální, sníženou cenu. Přípravky byly pečlivě vybrány s ohledem na blížící

Více

Filozofie Filozofií naší společnosti je soustavná péče a investice do našich partnerů.

Filozofie Filozofií naší společnosti je soustavná péče a investice do našich partnerů. Earth Power Vás zdraví! Společnost Mise a vize Earth Power je moderní dynamicky se rozvíjejíci firmou s globálním dosahem. Všechny úkoly realizuje s neustálou podporou svých partnerů a zároveň nabízí

Více

SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Barbora Kaprálová Exportní konzultant Stavebnictví, spotřební zboží a služby

SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Barbora Kaprálová Exportní konzultant Stavebnictví, spotřební zboží a služby SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY 22. 2. 2018 Barbora Kaprálová Exportní konzultant Stavebnictví, spotřební zboží a služby BUSINESSINFO UŽITEČNÉ INFORMACE A NOVINKY NEPOSTRADATELNÝ ON-LINE PRŮVODCE KAŽDÉHO

Více

PŘÍBĚH JEDINEČNÉ KVALITY

PŘÍBĚH JEDINEČNÉ KVALITY PŘÍBĚH JEDINEČNÉ KVALITY Naše firma je členem skupiny MANN+HUMMEL koncernu, který je světovým lídrem v oblasti technologie filtrace. Naše filtry se prodávají od roku 1982 a během této doby si získaly důvěru

Více

Najdeme cestu k vašim zákazníkům

Najdeme cestu k vašim zákazníkům Nasloucháme potřebám dentální veřejnosti Najdeme cestu k vašim zákazníkům CENÍK INZERCE EDIČNÍ PLÁN 2015 Tištěné časopisy / katalogy / noviny: Webové projekty: TIŠTĚNÉ TITULY EDIČNÍ PLÁN Redakční uzávěrka

Více

Nový globální hráč na elektrotechnickém trhu

Nový globální hráč na elektrotechnickém trhu Nový globální hráč na elektrotechnickém trhu Foto NOARK Electric USA Chicago NOARK Electric Europe Praha NOARK Electric Šanghaj Společnost NOARK Electric je světová firma s globálním působením zabývající

Více

Příloha č.2 - Výběrová kritéria

Příloha č.2 - Výběrová kritéria Příloha č.2 - Výběrová kritéria Program INOVACE-inovační projekty Výzva č. I Dělení výběrových kritérií Pro každý projekt existují tyto typy kritérií: I. Binární kritéria - kritéria typu ANO/NE. Aby projekt

Více

Zvláštní průzkum Eurobarometer 386. Evropané a jazyky

Zvláštní průzkum Eurobarometer 386. Evropané a jazyky Zvláštní průzkum Eurobarometer 386 Evropané a jazyky SHRNUTÍ Nejrozšířenějším mateřským jazykem mezi obyvateli EU je němčina (16 %), následuje italština a angličtina (obě 13 %), francouzština (12 %) a

Více

Nasloucháme potřebám dentální veřejnosti

Nasloucháme potřebám dentální veřejnosti Nasloucháme potřebám dentální veřejnosti 2014 CENÍK INZERCE EDIČNÍ PLÁN Tištěné časopisy a noviny: Webové projekty: TIŠTĚNÉ TITULY EDIČNÍ PLÁN Redakční uzávěrka Termín distribuce Distribuovaná média Pá

Více

ČR loni lákala zahraniční franchisové systémy

ČR loni lákala zahraniční franchisové systémy ČR loni lákala zahraniční franchisové systémy PRAHA, 11. března 2015 V České republice funguje na 246 franchisových konceptů a 5272 franchisantů. Obliba podnikání pod zavedenou značkou nadále roste a přináší

Více

PRŮZKUM: Podnikatelský potenciál v ČR je 37 procent. Od vlastního podnikání odrazuje hlavně strach a nejistota

PRŮZKUM: Podnikatelský potenciál v ČR je 37 procent. Od vlastního podnikání odrazuje hlavně strach a nejistota PRŮZKUM: Podnikatelský potenciál v ČR je 37 procent. Od vlastního podnikání odrazuje hlavně strach a nejistota TISKOVÁ ZPRÁVA Praha, 19.11.2013 - Podle nejnovějšího průzkumu podnikatelského potenciálu

Více

Pěstounská péče na. Jak na pěstounskou péči na. přechodnou dobu

Pěstounská péče na. Jak na pěstounskou péči na. přechodnou dobu Pěstounská péče na přechodnou dobu Jak na pěstounskou péči na Co je pěstounská péče na Ve stávajícím systému náhradní rodinné péče se od 1. 6. 2006 objevuje nový institut, kterým je pěstounská péče na.

Více

Výsledky měření po použití Amethyst Bio-Mat na přístroji EAV ze dne 20.9.2012

Výsledky měření po použití Amethyst Bio-Mat na přístroji EAV ze dne 20.9.2012 2012 Výsledky měření po použití Amethyst Bio-Mat na přístroji EAV ze dne 20.9.2012 Alfida s.r.o., Čelákovice Staré Splavy, hotel Borný 20.9.2012 Výsledky měření na přístroji EAV z 20. 9. 2012 Rekondiční

Více

PROČ SE INVESTICE DO VELETRHU TOP WINE CHINA VYPLATÍ?

PROČ SE INVESTICE DO VELETRHU TOP WINE CHINA VYPLATÍ? Největší oborová akce svého druhu v severovýchodní Číně. Veletrh je doporučen vystavovatelům nejen z řad vinařů, ale i producentům ostatních alko nápojů a výrobcům a obchodníkům s nápojovým a dekoračním

Více

Den zdraví v Praze se STOBem s tradičně bohatým programem

Den zdraví v Praze se STOBem s tradičně bohatým programem Den zdraví v Praze se STOBem s tradičně bohatým programem Je určen všem příznivcům zdravého životního stylu: kteří chtějí redukovat váhu kteří si chtějí váhové úbytky udržet diabetikům 2. typu Koná se

Více

Perspektivy rozvoje chemického. průmyslu v ČR. Kulatý stůl k problematice vzdělávání pracovníků pro konkurenceschopný chemický průmysl 15.1.

Perspektivy rozvoje chemického. průmyslu v ČR. Kulatý stůl k problematice vzdělávání pracovníků pro konkurenceschopný chemický průmysl 15.1. průmyslu v ČR Kulatý stůl k problematice vzdělávání pracovníků pro konkurenceschopný chemický průmysl 15.1.2015 průmyslu v ČR 1 Současný vývoj chemického průmyslu v ČR Postavení chemického průmyslu v české

Více

CAR FLEET SERVICE ŘEŠENÍ PRO VÁŠ VOZOVÝ PARK. Tomáš Kabrhel

CAR FLEET SERVICE ŘEŠENÍ PRO VÁŠ VOZOVÝ PARK. Tomáš Kabrhel ŘEŠENÍ PRO VÁŠ VOZOVÝ PARK Tomáš Kabrhel 1 FLEET DAY 2012 1) CZ, spol. s r.o. 2) CAR FLEET SERVIS co to je? 3) CAR FLEET SERVIS nabízené služby 4) CFS systém 5) Servisní síť 6) Bloková výjimka 7) řešení

Více

Budoucnost přinese více úspěchů! Spojte svoji budoucnost s kariérou u E&S Investments Czech Republic, s.r.o. (dále jen E&S )!

Budoucnost přinese více úspěchů! Spojte svoji budoucnost s kariérou u E&S Investments Czech Republic, s.r.o. (dále jen E&S )! Budoucnost přinese více úspěchů! Spojte svoji budoucnost s kariérou u E&S Investments Czech Republic, s.r.o. (dále jen E&S )! Investiční poradce: povolání s budoucností Povolání investičního poradce Vám

Více

Návod pro práci s novým administračním rozhraním pro výběr inzerátů do katalogu Sreality.cz

Návod pro práci s novým administračním rozhraním pro výběr inzerátů do katalogu Sreality.cz Časopis Sreality.cz Návod pro práci s novým administračním rozhraním pro výběr inzerátů do katalogu Sreality.cz Základní informace: Rozdělení časopisu podle regionů. Oproti minulé verzi jsou čísla časopisu

Více

DETOXIKACE TĚLA. pod vedením klinické psycholožky Mgr. Ing. Alexandry Hochmanové

DETOXIKACE TĚLA. pod vedením klinické psycholožky Mgr. Ing. Alexandry Hochmanové Společnost Nutris, pořadatel odborných seminářů a kurzů (www.nutris.net) ve spolupráci s Aliancí výživových poradců ČR (www.aliance-vyziva.cz) pořádá ODBORNÝ 14denní KURZ DETOXIKACE TĚLA pod vedením klinické

Více

Letní škola RADIOAKTIVNÍ LÁTKY a možnosti detoxikace

Letní škola RADIOAKTIVNÍ LÁTKY a možnosti detoxikace Letní škola 2008 RADIOAKTIVNÍ LÁTKY a možnosti detoxikace 1 Periodická tabulka prvků 2 Radioaktivita radioaktivita je schopnost některých atomových jader odštěpovat částice, neboli vysílat záření jádro

Více

Profesionální internetové stránky dostupné pro každého. více než 100 spokojených uživatelů. www.web360.cz

Profesionální internetové stránky dostupné pro každého. více než 100 spokojených uživatelů. www.web360.cz Profesionální internetové stránky dostupné pro každého více než 100 spokojených uživatelů www.web360.cz Název dokumentu: Ceník, představení aplikace Web360 Zpracoval: David Brtník Verze: 2, ze dne 2.12.2009

Více

Určeno studentům středního vzdělávání s maturitní zkouškou, předmět: Marketing a management, téma: Distribuce

Určeno studentům středního vzdělávání s maturitní zkouškou, předmět: Marketing a management, téma: Distribuce Určeno studentům středního vzdělávání s maturitní zkouškou, předmět: Marketing a management, téma: Distribuce Pracovní list vytvořila: Mgr. Radka Drobná Období vytvoření VM: duben 2012 Klíčová slova: distribuce,

Více

WASMA Výstaviště Sokolniki Moskva, Ruská federace Zařízení a technologie pro úpravu vody, zpracování a likvidaci odpadů

WASMA Výstaviště Sokolniki Moskva, Ruská federace Zařízení a technologie pro úpravu vody, zpracování a likvidaci odpadů Výstaviště Sokolniki Moskva, Ruská federace Zařízení a technologie pro úpravu vody, zpracování a likvidaci odpadů Zahraniční zastoupení CzechTrade Moskva připravuje prezentaci českých firem za účelem nalezení

Více

Získávání zakázek jako východisko z krize. CzechTrade Služby CzechTrade s důrazem na veletrhy

Získávání zakázek jako východisko z krize. CzechTrade Služby CzechTrade s důrazem na veletrhy Získávání zakázek jako východisko z krize CzechTrade Služby CzechTrade s důrazem na veletrhy 2 Český trh se nemůže vyhnout globální krizi. Krize zásadním způsobem mění trh a urychluje trendy nastartované

Více

Medidiet News č. 02/2015

Medidiet News č. 02/2015 Medidiet News č. 02/2015 Program redukce tělesné hmotnosti MUDr. Miloše Rýce ÚVODNÍ SLOVO MUDr. MILOŠE RÝCE VEDOUCÍHO LÉKAŘE PROGRAMU MEDIDIET Vážení přátelé, s potěšením mohu konstatovat, že se nám, po

Více

KDO JSME? Ryze česká společnost zabývající se výrobou a prodejem doplňků stravy a léčiv založena v r. 1990 Výroba léčiv od r.

KDO JSME? Ryze česká společnost zabývající se výrobou a prodejem doplňků stravy a léčiv založena v r. 1990 Výroba léčiv od r. Ryze česká společnost zabývající se výrobou a prodejem doplňků stravy a léčiv založena v r. 1990 Výroba léčiv od r. 2004 Holding: KDO JSME? Mateřská společnost - ČR (Třinec) Dceřiné společnosti 9 zemí

Více

Unser Plan. Unser. Náš Plan. plán. Pro Váš úspěch

Unser Plan. Unser. Náš Plan. plán. Pro Váš úspěch Pro Váš úspěch Nabízíme jednoduchou obchodní příležitost Jste nezávislí ale nikdy sami! Co je pro Vás důležité? vedlejší příjem / alternativa k Vašemu povolání dlouhodobý, trvalý příjem být svým šéfem

Více

JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH Zdravotně sociální fakulta

JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH Zdravotně sociální fakulta JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH Zdravotně sociální fakulta ZÁKLADY KOMPLEXNÍHO PSYCHOSOMATICKÉHO PŘÍSTUPU (podpora pro kombinovanou formu studia) PhDr. Ing. Hana Konečná, Ph.D. Cíle předmětu:

Více

ZDRAVOTNÍ TVRZENÍ A JEJICH IMPLEMENTACE NA ČESKÉM TRHU

ZDRAVOTNÍ TVRZENÍ A JEJICH IMPLEMENTACE NA ČESKÉM TRHU PREPARÁTY JOALIS Preparáty Joalis jsou přírodní produkty zpracované HDTx-technology, technologií schopnou ukládat spektrální informace o toxinech do nosiče informací, kterým jsou běžné potraviny. Na základě

Více

Profil společnosti. Heluz cihlářský průmysl v. o. s. nová generace stavebního systému. vývoj firmy. ocenění a kvalita

Profil společnosti. Heluz cihlářský průmysl v. o. s. nová generace stavebního systému. vývoj firmy. ocenění a kvalita Profil společnosti Heluz cihlářský průmysl v. o. s. nová generace stavebního systému vývoj firmy ocenění a kvalita HELUZ komplexní systém český výrobce s tradicí od roku 1876 Nová generace stavebního systému

Více

Státní zřízení: konstituční monarchie. Návrh: EPP-ED S&D ALDE ZELENÍ/EFA ECR GUE/NGL EFD NEZ.

Státní zřízení: konstituční monarchie. Návrh: EPP-ED S&D ALDE ZELENÍ/EFA ECR GUE/NGL EFD NEZ. Belgie Státní zřízení: konstituční monarchie Belgie v EK (2004-2009): Komisař pro rozvoj a humanitární pomoc Počet hlasů v Radě EU: 12 Počet obyvatel: 10 660 800 (k 1. lednu 2008) z 493 mil. obyvatel EU,

Více

SOUHRNNÉ VÝSLEDKY ZPĚTNÝCH VAZEB NA PACIENTSKÝ PROGRAM AD VITAM

SOUHRNNÉ VÝSLEDKY ZPĚTNÝCH VAZEB NA PACIENTSKÝ PROGRAM AD VITAM SOUHRNNÉ VÝSLEDKY ZPĚTNÝCH VAZEB NA PACIENTSKÝ PROGRAM AD VITAM 2013 Dotazníkové šetření u pacientů s roztroušenou sklerózou 1. Cíle a způsob provedení dotazníkového šetření Dotazníkové šetření mezi pacienty

Více

DISTRIBUCE V MEZINÁRODNÍM MARKETINGU

DISTRIBUCE V MEZINÁRODNÍM MARKETINGU DISTRIBUCE V MEZINÁRODNÍM MARKETINGU L 7 Ing. Jiří Šnajdar 2015 Distribuce a distribuční politika Distribuce = soubor postupů a činností, pomocí kterých je zboží dáno k dispozici spotřebiteli nebo uživateli

Více

Nervový systém (1.100,- kč)

Nervový systém (1.100,- kč) UNIVERZÁLNÍ DETOXIKAĆNÍ BALÍČKY POSILUJÍCÍ ZDRAVÍ ( na přání nebo na základě osobní dohody možnost sestavit preparáty dle konkrétních zdravotních potíží): UŽÍVÁNÍ PREPARÁTŮ obecné informace: Užívání: 20

Více

TRACES - Import živých zvířat do ČR 1 / 2017

TRACES - Import živých zvířat do ČR 1 / 2017 TRACES - Import živých zvířat do ČR 1 / 2017 země původu skot prasata ovce kozy drůbež Belgie 0 0 0 0 0 Bulharsko 0 0 0 0 0 Dánsko 0 11 227 0 0 0 Francie 0 0 0 42 13 810 Chorvatsko 0 0 0 0 0 Itálie 0 0

Více

Na zahraničních trzích se vyznáme

Na zahraničních trzích se vyznáme Na zahraničních trzích se vyznáme EXPODREV 2014 Mezinárodní odborný veletrh dřevoobráběcího průmyslu Obor: dřevoobráběcí průmysl Veletrh ExpoDrev 2014 je mezinárodní událostí na poli dřevozpracujícího

Více

BUDMA MTP Poznań, Polsko Stavebnictví a architektura

BUDMA MTP Poznań, Polsko Stavebnictví a architektura MTP Poznań, Polsko Stavebnictví a architektura V minulém roce se tohoto veletrhu s 55 000 m 2 výstavní plochy zúčastnilo přes 800 vystavovatelů z 26 zemí a 45 tis. návštěvníků. Velká část odborné veřejnosti

Více

AUTOŘI MEDUŇKY ČTENÁŘŮM

AUTOŘI MEDUŇKY ČTENÁŘŮM AUTOŘI MEDUŇKY ČTENÁŘŮM MILOŠ MATULA: Semináře DUCHOVNÍ CESTA POKOJNÉHO BOJOVNÍKA SVĚTLA: zákl.st. "1" 6. 8. 11. zámek Hrubá Skála, pokr. st. "2" 13. 15. 11. zámek Hrubá Skála. Workshopy: 2. 11. Bratislava,

Více

Nové výzvy nejen elekronické farmacie v roce 2015

Nové výzvy nejen elekronické farmacie v roce 2015 Nové výzvy nejen elekronické farmacie v roce 2015 Petr Kasa Předseda představenstva Pilulka Lékárny, a.s. Předseda představenstva CoPharm, a.s. Jednatel Top Farma s.r.o. 1 Agenda Online nejsou jen e-shopy

Více

Diagnostika pohybu u lukostřelců. PaedDr. Martina Končalová www.mfkcentrum.cz

Diagnostika pohybu u lukostřelců. PaedDr. Martina Končalová www.mfkcentrum.cz Diagnostika pohybu u lukostřelců PaedDr. Martina Končalová www.mfkcentrum.cz ANAMÉZA DOTAZNÍK PLÁN TRÉNINK nebo TERAPIE VYŠETŘENÍ KONTROLA METODA VOLBA FYZIOTERAPIE, CVIČENÍ DIAGNOSTIKA SVAL Má sílu Trenér

Více

PRODEJ VYBRANÝCH ČESKÝCH ZNAČEK NA ČÍNSKÝCH CROSS-BORDER E-COMMERCE PLATFORMÁCH

PRODEJ VYBRANÝCH ČESKÝCH ZNAČEK NA ČÍNSKÝCH CROSS-BORDER E-COMMERCE PLATFORMÁCH PRODEJ VYBRANÝCH ČESKÝCH ZNAČEK NA ČÍNSKÝCH CROSS-BORDER E-COMMERCE PLATFORMÁCH Cílem projektu je podpořit prodej českých výrobků na nejoblíbenějším prodejním kanálu v Číně, tj. online. Jedná se o prodej

Více

BUDMA MTP Poznań, Polsko Stavebnictví a architektura

BUDMA MTP Poznań, Polsko Stavebnictví a architektura MTP Poznań, Polsko Stavebnictví a architektura Poznaňské veletrhy zaznamenávají každý rok hojnou mezinárodní účast a představují tak vynikající příležitost k prezentaci a navázání zahraniční spolupráce.

Více

PŘÍRUČKA KLIENTA. www.medicover.cz

PŘÍRUČKA KLIENTA. www.medicover.cz PŘÍRUČKA KLIENTA www.medicover.cz Vážení klienti, velice si ceníme Vašeho zájmu o služby společnosti Medicover a dovolte nám, abychom Vám jako novému klientovi Medicover představili. Medicover je zákaznicky

Více

96TH CHINA FOOD & DRINKS FAIR Chengdu, Sichuan, Čína potravinářský průmysl

96TH CHINA FOOD & DRINKS FAIR Chengdu, Sichuan, Čína potravinářský průmysl 96TH CHINA FOOD & DRINKS FAIR Chengdu, Sichuan, Čína potravinářský průmysl 96th China Food & Drinks Fair (Chengdu) 2017 je mezinárodní událostí v oblasti potravinářského průmyslu a mezi odbornou veřejností

Více

safetyiq: NOVÉ DIMENZE BEZPEČNOSTI OBJEVTE INTELIGENTNÍ OCHRANU PRO VYŠŠÍ PRODUKTIVITU Pokrokové bezpečnostní produkty, systémy a služby

safetyiq: NOVÉ DIMENZE BEZPEČNOSTI OBJEVTE INTELIGENTNÍ OCHRANU PRO VYŠŠÍ PRODUKTIVITU Pokrokové bezpečnostní produkty, systémy a služby safetyiq: NOVÉ DIMENZE BEZPEČNOSTI OBJEVTE INTELIGENTNÍ OCHRANU PRO VYŠŠÍ PRODUKTIVITU Pokrokové bezpečnostní produkty, systémy a služby safetyiq INTELIGENTNÍ OCHRANA PRO VYŠŠÍ PRODUKTIVITU safetyiq: VYŠŠÍ

Více

Inzerce 2015: Legalizace magazín, který vám rozšíří zorničky. Magazín, který vám rozšíří zorničky. Ceník inzerce 2015. www.magazin-legalizace.

Inzerce 2015: Legalizace magazín, který vám rozšíří zorničky. Magazín, který vám rozšíří zorničky. Ceník inzerce 2015. www.magazin-legalizace. Magazín, který vám rozšíří zorničky Ceník inzerce 2015 www.magazin-legalizace.cz Drazí partneři, nabízíme vám ceník inzerce na rok 2015 prvního českého magazínu o konopí Legalizace. Časopis Legalizace

Více

Role flexibilní pracovní síly v personální strategii

Role flexibilní pracovní síly v personální strategii Personální společnost Manpower oslovila v říjnu 2009 více než 41.000 zaměstnavatelů ze 35 zemí a oblastí, aby zjistila více informací o současné roli flexibilní pracovní síly v personální strategii různých

Více

Vhodnost. Je vyráběna ve Švýcarsku firmou Puris AG. Pro více informací navštivte www.puris.ch.

Vhodnost. Je vyráběna ve Švýcarsku firmou Puris AG. Pro více informací navštivte www.puris.ch. O kúře CO JE DETOXIKACE? Detoxikace je proces, který tělo denně vykonává, kdy jsou toxiny uvolňovány a odstraňovány pomocí jater, plic, ledvin, lymfatického systému a kůže. Dnešní strava s vysokým obsahem

Více

Pro více informací kontaktujte Recepci nebo volejte linku 110.

Pro více informací kontaktujte Recepci nebo volejte linku 110. Wellness Každý, kdo si přeje udělat něco pro své tělo, mysl a duši, je v nejlepších rukou našeho okouzlujícího wellness salonu v Quisisana Palace. Pod zručnýma rukama našich kosmetických a masážních odborníků

Více

Masážní přístroj. Breo Mini. Návod k použití

Masážní přístroj. Breo Mini. Návod k použití Masážní přístroj Breo Mini - Návod k použití Obsah ÚVOD... 2 PŘEDSTAVENÍ VÝROBKU... 3 POUŽITÍ TOHOTO VÝROBKU:... 3 PRINCIP FUNGOVÁNÍ... 3 POPIS JEDNOTLIVÝCH ČÁSTÍ... 4 INSTRUKCE K POUŽÍVÁNÍ... 4 VLOŽENÍ

Více

AG QUIP Zemědělství, zahradnictví. Gunnedah, NSW, Austrálie

AG QUIP Zemědělství, zahradnictví. Gunnedah, NSW, Austrálie Gunnedah, NSW, Austrálie Zemědělství, zahradnictví Veletrh Commonwealth Bank Ag Quip Field Days 2017 je každoročně pořádaný veletrh s více než 40 letou tradicí, a současně je největší událostí zemědělského

Více

medicbeauty B2B První První vydání o estetické Časopis o estetické a anti-age medicíně

medicbeauty B2B První První vydání o estetické Časopis o estetické a anti-age medicíně První B2B časopis o estetické medicíně První vydání 10/2017 Poslání, cíle a struktura časopisu Medic Beauty se chce stát preferovaným odborně -vědeckým časopisem v oblasti estetické dermatologie, plastické

Více

MIKROBIÁLNÍ LOŢISKA. MUDr. Josef Jonáš. Cytomegalovirus: inkluze v cytoplazmě a v buněčných jádrech. 1

MIKROBIÁLNÍ LOŢISKA. MUDr. Josef Jonáš. Cytomegalovirus: inkluze v cytoplazmě a v buněčných jádrech.  1 MUDr. Josef Jonáš MIKROBIÁLNÍ LOŢISKA Cytomegalovirus: inkluze v cytoplazmě a v buněčných jádrech www.som.tulane.edu 1 zdroj: MUDr. Dţamila Stehlíková 2 Mikrobiální loţisko v pojetí detoxikační medicíny

Více

TH CHINA (CHENGDU) FOOD & DRINKS FAIR Chengdu, Sichuan, Čína obor: potravinářský průmysl

TH CHINA (CHENGDU) FOOD & DRINKS FAIR Chengdu, Sichuan, Čína obor: potravinářský průmysl 98TH CHINA (CHENGDU) FOOD & DRINKS FAIR 2018 Chengdu, Sichuan, Čína obor: potravinářský průmysl 98th China Food & Drinks Fair (Chengdu) 2018 je mezinárodní událostí v oblasti potravinářského průmyslu a

Více

INOVAČNÍ AKTIVITY PODNIKŮ V LETECH

INOVAČNÍ AKTIVITY PODNIKŮ V LETECH INOVAČNÍ AKTIVITY PODNIKŮ V LETECH 2012 2014 Václav Sojka Společný seminář TC AV ČR a ČSÚ Technologické centrum AV ČR, Praha 14. duben 2016 ČESKÝ STATISTICKÝ ÚŘAD Na padesátém 81, 100 82 Praha 10 czso.cz

Více

Počet poskytovatelů licencí Počet platných licencí Přijaté licenční poplatky (v mil. Kč) Nové odrůdy rostlin a plemen zvířat. Patent.

Počet poskytovatelů licencí Počet platných licencí Přijaté licenční poplatky (v mil. Kč) Nové odrůdy rostlin a plemen zvířat. Patent. ANALYTICKÁ ČÁST Počet poskytovatelů licencí v ČR ve sledovaném roce zahrnuje všechny subjekty působící na území ČR, které jsou poskytovatelem práva používat některou z ochran průmyslového vlastnictví (patenty,

Více

Katalog 2015/2016. Know-how a pokrok pro váš úspěch. Léčba Ochrana Péče Hygiena

Katalog 2015/2016. Know-how a pokrok pro váš úspěch. Léčba Ochrana Péče Hygiena Katalog 2015/2016 Know-how a pokrok pro váš úspěch. Léčba Ochrana Péče Hygiena Vítejte na webu společnosti MaiMed Výroba a prodej zdravotnických prostředků a hygienických výrobků je věc důvěry. Pro naše

Více

PODNIKATELSKÉ PŘÍLEŽITOSTI

PODNIKATELSKÉ PŘÍLEŽITOSTI ČÍSLO 8/2014 PODNIKATELSKÉ PŘÍLEŽITOSTI vydává Nabídky a poptávky ze sítě Enterprise Europe Network lze vyhledávat proklikem přes obor, kterého se převážně týkají. Pokud jsou zaměřeny na více oborů zároveň,

Více

Zdravý životní styl pohyb a strava

Zdravý životní styl pohyb a strava Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd Člověk a příroda 7.ročník červenec 2011 Zdravý životní styl pohyb a strava Anotace: Kód: VY_52_INOVACE_ Čap-Z 7.,8.20 Vzdělávací oblast: zdravý životní

Více

Co byste měl(a) vědět o léčivém přípravku

Co byste měl(a) vědět o léčivém přípravku Co byste měl(a) vědět o léčivém přípravku Důležité bezpečnostní informace pro pacienty léčené přípravkem MabThera 1 Co byste měl(a) vědět o přípravku MabThera Pokud máte revmatoidní artritidu (RA), granulomatózu

Více

Jak uspět na místním trhu. Třebíč 21. 2. 2014

Jak uspět na místním trhu. Třebíč 21. 2. 2014 Jak uspět na místním trhu Třebíč 21. 2. 2014 Region{lní produkty Marketing Marketing je sociální proces, kde se jednotlivci a skupiny pokoušejí získat, co chtějí nebo potřebují tím, že vytvářejí a směňují

Více

Význam marketingu Moderně pojatý marketing je důležitým prvkem řízení podniku s orientací na trh

Význam marketingu Moderně pojatý marketing je důležitým prvkem řízení podniku s orientací na trh MARKETING 1 Význam marketingu Podílí se na vývoji a zdokonalování výrobků a služeb Ovlivňuje distribuční a cenovou politiku Je těsně spjat s propagací Moderně pojatý marketing je důležitým prvkem řízení

Více

DONAUCHEM s.r.o. Za Žoskou 377 288 02 Nymburk ZPRÁVA O VLIVU NA ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ, BEZPEČNOSTI A OCHRANĚ ZDRAVÍ ZA ROK 2012

DONAUCHEM s.r.o. Za Žoskou 377 288 02 Nymburk ZPRÁVA O VLIVU NA ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ, BEZPEČNOSTI A OCHRANĚ ZDRAVÍ ZA ROK 2012 DONAUCHEM s.r.o. Za Žoskou 377 288 02 Nymburk ZPRÁVA O VLIVU NA ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ, BEZPEČNOSTI A OCHRANĚ ZDRAVÍ ZA ROK 2012 Obsah Prohlášení o přijetí a dodržování principů RC 3 Úvod 4 Životní prostředí

Více

raw material partnership know-how

raw material partnership know-how raw material partnership know-how VALPLAST CZ a VALPLAST SK považují za svůj nejdůležitější cíl uskutečňovat dodávky materiálů jednotlivým zpracovatelům plastů na trzích střední a východní Evropy. Různé

Více

INFORMACE O NOVÉ VERZI E-SHOPU CLEVERO 9.0

INFORMACE O NOVÉ VERZI E-SHOPU CLEVERO 9.0 INFORMACE O NOVÉ VERZI E-SHOPU CLEVERO 9.0 Vážení zájemci o e-shopy a aktivní e-shopaři, dovolte nám představit nejnovější verzi našeho chytrého e-shopu Clevero označenou jako 9.0. Níže v tomto dokumentu

Více

Zdraví: přípravy na dovolenou cestujete vždy s evropským průkazem zdravotního pojištění (EPZP)?

Zdraví: přípravy na dovolenou cestujete vždy s evropským průkazem zdravotního pojištění (EPZP)? MEMO/11/406 V Bruselu dne 16. června 2011 Zdraví: přípravy na dovolenou cestujete vždy s evropským průkazem zdravotního pojištění (EPZP)? O dovolené...čekej i nečekané. Plánujete cestu po Evropské unii

Více

Program nejvhodnější kombinace produktů. Vyvinut odborníky Vědeckého a inovačního Střediska Společnosti v roce 2001.

Program nejvhodnější kombinace produktů. Vyvinut odborníky Vědeckého a inovačního Střediska Společnosti v roce 2001. Program nejvhodnější kombinace produktů. Vyvinut odborníky Vědeckého a inovačního Střediska Společnosti v roce 2001. Nejmodernější názor na lidské zdraví je souladem pradávných zkušeností a novodobých

Více

CS Jednotná v rozmanitosti CS B8-0286/23. Pozměňovací návrh. Julia Reda, Michel Reimon za skupinu Verts/ALE

CS Jednotná v rozmanitosti CS B8-0286/23. Pozměňovací návrh. Julia Reda, Michel Reimon za skupinu Verts/ALE 25.11.2014 B8-0286/23 23 Bod odůvodnění I I. vzhledem k tomu, že neomezená hospodářská soutěž a rovné podmínky pro společnosti, které podpoří investice, jsou pro toto hospodářské odvětví klíčové, protože

Více

První magazín pro konopnou kulturu

První magazín pro konopnou kulturu První magazín pro konopnou kulturu CENÍK INZERCE 2012 Drazí partneři, nabízíme vám ceník inzerce na rok 2012 prvního českého magazínu o konopí Legalizace. Časopis Legalizace na své první narozeniny prošel

Více

Inzerce 2019: Legalizace magazín, který vám rozšíří zorničky. Magazín, který vám rozšíří zorničky. Ceník inzerce

Inzerce 2019: Legalizace magazín, který vám rozšíří zorničky. Magazín, který vám rozšíří zorničky. Ceník inzerce Magazín, který vám rozšíří zorničky Ceník inzerce 2019 WWW.MAGAZIN-LEGALIZACE.CZ Drazí partneři, nabízíme vám ceník inzerce na rok 2019 prvního českého magazínu o konopí Legalizace. Časopis Legalizace

Více

TELEMEDICÍNA V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH

TELEMEDICÍNA V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH TELEMEDICÍNA V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH Telemedicína v sociálních službách V projektu realizovaném v r. 2015 MPSV pod názvem Možnosti využití asistivních technologií u některy ch zdravotních služeb byla telemedicína

Více

Příloha č. 1: Tabulka 31 PŘÍZNAKY. U dětí nepřibírání na váze a pomalý růst, hubnutí, apatie, únava a neklid. Celkové

Příloha č. 1: Tabulka 31 PŘÍZNAKY. U dětí nepřibírání na váze a pomalý růst, hubnutí, apatie, únava a neklid. Celkové Příloha č. 1: Tabulka 31 PŘÍZNAKY Celkové Interní U dětí nepřibírání na váze a pomalý růst, hubnutí, apatie, únava a neklid. Anémie z nedostatku železa, nadýmání, nevolnost, bolest břicha, krvácivost,

Více