Z lásky k Ještědu... Milena Lánská za spolek Ještěd 73

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Z lásky k Ještědu... Milena Lánská za spolek Ještěd 73"

Transkript

1 Výroční zpráva 2014

2 Úvod

3 Z lásky k Ještědu... Ještěd 73 vznikl v roce 2012 a od té doby se snažíme o drobné úpravy v budově Ještědu i v jejím blízkém okolí. Co je pro nás hlavní při všech aktivitách respektujeme původní tvář stavby uvnitř i venku a spolupracujeme s lidmi, kteří se na jejím vzniku podíleli. Naším cílem je pomoci na svět podkladům k budoucí obnově památky s citem a respektem k původním záměrům autorů. Mezi naše největší počiny patří výroba replik původního nábytku v salónku a v baru, obnova čalounění na závěsných křesílkách či rekonstrukce Rohanova kamene. Někdy se mne lidé ptají na můj vztah k Ještědu. Jak to jen vysvětlit? Prostě když ve čtyřech letech nastoupíte do mateřské školy v Ještědské ulici, pak i škola, kam chodíte, je ZŠ Ještědská, máte Ještěd na všech společných třídních fotkách, oddíl, kam od mala chodíte, má Ještěd ve znaku i v názvu, a cíl závodů, které pomáháte dělat, je na jeho vrcholu, o žádném vztahu k Ještědu neuvažujete. Prostě jste s ním vyrostli stejně jako desítky tisíce dalších lidí tady z kotliny. A pak jsou tu další lidé ze všech koutů země, kterým se Ještěd dostal pod kůži jinak. Mnohým se zde přihodily velké věci třeba se tu vzali nebo zasnoubili nebo došli k životnímu rozhodnutí. A naštěstí je mnoho těch, kteří to kopci a věži na něm chtějí nějak vrátit. Prostě jen tak, z lásky k Ještědu. O mnohých takových se dočtete v této výroční zprávě. Děkujeme jim stejně jako desítkám dalších lidí a institucí za pomoc a podporu! Milena Lánská za spolek Ještěd 73

4 Práce

5 Obnova baru Avion S obnovou baru Avion na Ještědu začal spolek v roce Bar navazuje na salónek rekonstruovaný v roce předchozím. Dominantu prostoru tvoří barový pult s nerezovým povrchem a s vlastním osvětlením, které se naštěstí dochovaly v originální podobě. Pro návrat do původního vzhledu celého baru bylo nutné vyrobit zbývající mobiliář, který byl tvořen barovými židlemi, kulatými stolky s mléčnou skleněnou deskou a křesílky. Naše práce na obnově baru začala předáním technických výkresů, které pro nás podle původních předloh zpracoval akademický architekt Otakar Binar, autor originálních interiérů Ještědu. K dispozici bylo také několik dobových fotografií ze 70. let autora Pavla Štechy. Barový stolek Noha stolku je konstrukčně i materiálově řešena podobně jako barová židle. Deska stolu je z mléčného skla a kouzlo místa vynikne zejména večer, kdy se deska stolu rozsvítí. Barová židle hokr Nosnou konstrukci tvoří ocelová trubka, schovaná v plechovém krytu. Noha židle svým tvarem připomíná siluetu samotného Ještědu a opakuje se i na původních popelníkách. Kulatý sedák je potažen bílou kůží a navazuje na nohu židle v jedné linii. U barového pultu je hokr připevněn do země na pevno. Křesílko Křesílko má pohodlný sedák s područkami, připevněný k nerezové konstrukci. Čalounění ve skořicové barvě ladí s dalším vybavením baru zejména z nerezu a bílé kůže. I. etapa obnovy baru na Ještědu - shrnutí rozpočet: 595 tisíc Kč (zahrnuje repliky nábytku, dokumentaci a DPH) termín: červenec 2014 září 2014 předmět dodávky: barová židle 7 ks, křesílka 8 ks dodavatel: Jaroslav Kašpar duoton autor podkladů pro výrobu: Ak. arch. Otakar Binar technická spolupráce: Ing. Rudolf Hřebřina, Inženýring staveb s.r.o. Práce na I. etapě obnovy baru se dařila díky penězům od sponzorů a dárců, celkový rozpočet prací v baru je 980 tis. Kč, přičemž v roce 2014 se podařilo zrealizovat jen část (I. etapu) za necelých 600 tisíc korun. Je tedy jisté, že v dalším roce s aktivitami pokračujeme. Menšími i většími penězi pomohli baru desítky dárců. Děkujeme! největší sponzoři obnovy baru avion v roce 2014 na ještědu:

6 Závěsná vajíčka a Oslavy Ještědu Jak spolu tyto dvě věci souvisí? Velmi úzce pro obnovu původního čalounění na slavných závěsných křesílkách, tzv. vajíčkách, jsme sbírali peníze zejména od návštěvníků Oslav Ještědu v září Pouze v jediný den a pouze na vrcholu Ještědu mohli lidé přispět na opravu vajíček a navíc zapsat se osobně nebo s celou rodinou do historie Ještědu, a to dost nevšedním způsobem. Hned na místě si lidé odnášeli společnou fotku na křesílku ve stávající podobě, které však bylo zavěšeno pod schodištěm a pozadí fotek tedy tvořilo známé ještědské umělecké dílo Stanislava Libenského a Jaroslavy Brychtové. Celou akci velmi významně podpořil tým skvělého Smileboxu, který neváhal, sbalil vybavení a fotil celý den bez přestání! To vše... z lásky k Ještědu. Děkujeme! Mrkněte na fotky (i na ty své) na stránkách v galerii hledejte Rozhoupej se pro Ještěd. Opravu vajíček dále podpořili advokátní kancelář SPOLAK a Hotel Ještěd. A takhle vypadají vajíčka na Ještědu v novém hávu krásně chlupatá a měkoučká tak, jako v 70. letech. Ještě předtím, než jsme mohli vyzkoušet atmosféru v opravených křesílkách, zažili jsme několik perných chvil původně jsme chtěli jen obnovit čalounění, ale zjistilo se, že ve velmi špatném stavu je právě železná konstrukce. Co s tím, když času bylo málo a peníze na další práce žádné. Pomohlo zámečnictví MIC Michala Krause, který se k věci postavil čelem a konstrukci bleskově, avšak kvalitně opravil... z lásky k Ještědu.

7 Repliky koktejlové sklenice z původního nápojového souboru Fakt, že kromě dalších unikátů měl Ještěd i své vlastní originální vybavení tedy vše od sklenek a talířů přes prostírání, svícny a povlečení na postelích nás stále ohromuje. Stejně tak, jako fakt, že většina z těchto věcí se velmi brzy po otevření musela přestat běžně používat. Říká se, že pro návštěvníky byly tyto originální věci v době, kdy se těžko dal sehnat toaletní papír, příliš velkým lákadlem. Sám autor vybavení Karel Wünsch na to také často vzpomíná. Na těch málo věcí, které se dochovaly, dnes pohlížíme jako na muzejní kousky (některé originály z původního vybavení mohou návštěvníci restaurace vidět v zapůjčených vitrínách). Proto by nás do určité chvíle ani nenapadlo, pomýšlet vážně na jejich obnovu. Ale stalo se. Z lásky k Ještědu. Oslovil nás totiž sklářský atelier z Nového Boru Astera Glass a jeho majitel Vladimír Žíla. Vyrobili formu z bukového dřeva a ve sklárně ručně foukali 50 koktejlových sklenic, které se staly dárkem pro naše hosty při slavnostním večeru v den oslav. Při této ruční výrobě vznikl krásný asi pěti minutový film, který najdete na našem facebooku a na youtube (heslo Ještěd 73). Stojí za shlédnutí, stejně tak jako poznání, že než držíte hotovou sklenku v ruce s přípitkem, dotýkají se jí ruce desítek jiných lidí. Mimochodem atelier Astera Glass je velmi zajímavé místo specializuje se na zakázkovou výrobu a v jejich portfoliu zakázek najdete jména jako Helena Fejková, Luis Vuitton, holandská královská rodina nebo Miss Deaf World. Ale co, podívejte se sami: Ještědské panorama Skládačka formátu, který se vejde do kapsy, spatřila světlo světa v létě Připomene všechny kopce a body, které lze z Ještědu běžně dohlédnout a na své náklady ji nechal vyrobit a vytisknout Hotel Ještěd, který ji také za 25 korun prodává na recepci, v bufetu a v kiosku Rohanka na terase. A proč je o ní zmínka v naší výroční zprávě? Protože z každého prodaného kusu obdrží spolek 15 korun. A protože od léta do konce roku jste nám tímto způsobem přispěli už patnáct tisíc. Děkujeme všem, kteří jste si Ještědské panorama zakoupili, stejně tak jako Hotelu Ještěd, který všechen zisk z prodeje posílá spolku.

8 Čísla

9 Náklady spotřeba materiálu služby odpisy dary nedaňové bankovní poplatky NÁKLADY CELKEM Aktiva dlouhodobý hmotný majetek Kč Kč Kč Kč 974 Kč Kč Kč Výnosy veřejná sbírka granty a dotace úroky VÝNOSY CELKEM Pasiva fondy dary dodavatelé PASIVA CELKEM Kč Kč 53 Kč Kč Kč Kč Kč oprávky Kč Veřejná sbírka pokladna 0 Kč Od července 2013 máme povolenou veřejnou sbírku, jejíž účty v bankách Kč využití předkládáme ke kontrole Krajskému úřadu Libereckého náklady příštích období Kč kraje vždy k poslednímu dni daného roku. Výsledky kontroly i informace o jejím využití zveřejňujeme na webových stránkách AKTIVA CELKEM Kč v sekci Dokumenty. Průběžné vyúčtování veřejné sbírky k bylo schváleno. Číslo zvláštního bankovního účtu veřejné sbírky je /0300. V roce 2014 jsme čerpali a řádně vyúčtovali následující dotace Liberecký kraj Kč Výroba replik barových židlí podle nákresů akad. arch. Otakara Binara, autora původních interiérů na Ještědu. Statutární město Liberec Kč Obnova interiérů hotelu Ještěd - výroba replik původního mobiliáře baru podle nákresů akad. arch. Otakara Binara.

10 Poděkování Míří ke každému, kdo nás v roce 2014 jakkoliv podpořil. Ať už to bylo penězi nebo jiným způsobem, každá pomoc je vítána a ceněna. Pokud se cokoli na Ještědu v uplynulém roce podařilo, bylo to právě díky vám. Dárci, kteří se v roce 2014 penězi podíleli na obnově baru Avion na Ještědu: Liberecký kraj Hotel Ještěd Statutární město Liberec České Radiokomunikace, a.s. Milan Baše, MIBA s.r.o. 3L studio s.r.o. a mnoho dalších, kteří poslali své příspěvky. Lidé, kteří spolku velmi pomohli... jen tak, z lásky k Ještědu: Vladimír Žíla sklářský atelier Astera Glass z Nového Boru Bára a Zuzka ze Smileboxu Michael Kraus společnost MIC Making Industrial Components Milan Baše společnost MIBA s.r.o. Poděkování médiím za šíření našich myšlenek, informací o naší práci a čísla zvláštního bankovního účtu veřejné sbírky /0300.

11 Dokončení obnovy baru Avion Začátek roku 2015 předurčily naše aktivity v roce předchozím. Naší prioritou pro rok 2015 je dokončit obnovu baru na Ještědu, kterou jsme započali. Závěrečná etapa výroby replik pro bar na Ještědu představuje úkol nashromáždit částku 328 tisíc korun. Děkujeme za podporu. Plány Vzpomínky na Ještěd Spolupráce s lidmi, kteří stáli u zrodu Ještědu, je pro nás důležitá. Ještěd se dostavěl před více jak 40 lety, a proto si vážíme každé chvíle v přítomnosti některého z tvůrců, kteří se na vzniku Ještědu podíleli Otakara Binara, Karla Wünsche, Jaroslavy Brychtové, Václava Bůžka nebo Marie Rychlíkové či Miroslava Jiráska. Čím více takových chvil bylo, tím naléhavěji na nás dopadal pocit, že jejich vzpomínky a zážitky s Ještědem spojené postupně zmizí. A to nechceme Ještěd totiž není jen stavba, byť unikátní a obdivuhodná, Ještěd jsou také lidé, jejich osudy a příběhy. Ty bychom rádi zaznamenali a uchovali pro budoucnost. Proto se chystáme na natáčení rozhovorů s pamětníky, kteří stáli u zrodu Ještědu.

12 Sídlo: Horní Hanychov 153, Liberec 8, Právní forma: zapsaný spolek IČO: Bankovní spojení: /0300 Číslo účtu veřejné sbírky: /0300 Datum založení:

Úvod. Tento dokument bude mít smysl, pokud si po jeho pročtení řeknete, že vaše peníze či energie, kterými jste nás podpořili, šly správným směrem.

Úvod. Tento dokument bude mít smysl, pokud si po jeho pročtení řeknete, že vaše peníze či energie, kterými jste nás podpořili, šly správným směrem. Výroční zpráva 2013 Úvod JEŠTĚD 73 má za sebou rok a půl existence. Poprvé vám skládáme své účty v podobě výroční zprávy, kde byste měli nalézt vše podstatné o naší organizaci. Tento dokument bude mít

Více

Tento dokument bude mít smysl, pokud si po jeho pročtení řeknete, že vaše peníze či energie, kterými jste nás podpořili, šly správným směrem.

Tento dokument bude mít smysl, pokud si po jeho pročtení řeknete, že vaše peníze či energie, kterými jste nás podpořili, šly správným směrem. Výroční zpráva 2013 Úvod JEŠTĚD 73 má za sebou rok a půl existence. Poprvé vám skládáme své účty v podobě výroční zprávy, kde byste měli nalézt vše podstatné o naší organizaci. Tento dokument bude mít

Více

Výroční zpráva. obecně prospěšné společnosti LABYRINT BOHEMIA

Výroční zpráva. obecně prospěšné společnosti LABYRINT BOHEMIA Výroční zpráva obecně prospěšné společnosti LABYRINT BOHEMIA Období: 2004 1. Identifikační údaje: 1.1. Název firmy: LABYRINT BOHEMIA 1.2. Právní forma: obecně prospěšná společnost Obecně prospěšná společnost

Více

Výroční zpráva. obecně prospěšné společnosti LABYRINT BOHEMIA

Výroční zpráva. obecně prospěšné společnosti LABYRINT BOHEMIA Výroční zpráva obecně prospěšné společnosti LABYRINT BOHEMIA Období: 2005 1. Identifikační údaje: 1.1. Název firmy: LABYRINT BOHEMIA 1.2. Právní forma: obecně prospěšná společnost Obecně prospěšná společnost

Více

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ARCIDIECÉZNÍ CHARITA PRAHA

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ARCIDIECÉZNÍ CHARITA PRAHA ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ARCIDIECÉZNÍ CHARITA PRAHA Příloha výroční zprávy 2015 Přehled o stavu a pohybu majetku AKTIVA Stav k prvnímu dni účetního období Stav k poslednímu dni účetního období A. Dlouhodobý

Více

výroba/showroom OLOMOUC Unčovice Litovel cz en po pá 7:30 16:00

výroba/showroom OLOMOUC Unčovice Litovel   cz en po pá 7:30 16:00 výroba/showroom OLOMOUC Unčovice 128 784 01 Litovel info@situs.cz www.situs.cz cz +420 777 134 341 en +420 775 040 333 po pá 7:30 16:00 showroom PRAHA Bartoškova 22 140 00 Praha 4 praha@situs.cz www.situs.cz

Více

POTRAVINOVÁ BANKA LIBEREC,

POTRAVINOVÁ BANKA LIBEREC, VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015 POTRAVINOVÁ BANKA LIBEREC, z. s. Motto: Člověk je zrozen ke vzájemné pomoci. (L. A. Seneca) Vedení Potravinové banky Liberec, z. s.: Jiří Cerman, předseda do října 2015 Olga Merglová

Více

VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ BRNO UNIVERSITY OF TECHNOLOGY FAKULTA VÝTVARNÝCH UMĚNÍ FACULTY OF FINE ART

VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ BRNO UNIVERSITY OF TECHNOLOGY FAKULTA VÝTVARNÝCH UMĚNÍ FACULTY OF FINE ART VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ BRNO UNIVERSITY OF TECHNOLOGY FAKULTA VÝTVARNÝCH UMĚNÍ FACULTY OF FINE ART ATELIÉR PRODUKTOVÉHO DESIGNU STUDIO PRODUCT DESIGN NÁVRH INTERIÉRU KAVÁRNY DESIGN OF COFFEE HOUSE

Více

Nadace RACEK. Výroční zpráva. Výroční zpráva. Nadace RACEK

Nadace RACEK. Výroční zpráva. Výroční zpráva. Nadace RACEK Nadace RACEK Výroční zpráva 2010 2010 Výroční zpráva Nadace RACEK Výroční zpráva Nadace RACEK za rok 2010 OBSAH ÚVODNÍK............................... 3 POSLÁNÍ NADACE....................... 4 ZPRÁVA O

Více

ADI interiér o nás. www.adint.cz

ADI interiér o nás. www.adint.cz obchod www.adint.cz ADI interiér o nás Dámy a pánové, milí obchodní přátelé, připravili jsme pro Vás již třetí katalog, který představuje prodejní interiéry, které společnost ADI interiér připravuje na

Více

Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky na veřejnou zakázku na dodávky Dodávka nábytku 2014

Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky na veřejnou zakázku na dodávky Dodávka nábytku 2014 Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky na veřejnou zakázku na dodávky Dodávka nábytku 2014 NÁVRHU ŘEŠENÍ INTERIÉRU KANCELÁŘSKÝCH PROSTORŮ Úřad Regionální rady regionu soudržnosti Jihovýchod, Kounicova 13,

Více

Výbava interiéru Ubytování na hipo, cyklo a pěší stezce

Výbava interiéru Ubytování na hipo, cyklo a pěší stezce NÁZEV PROJEKTU Výbava interiéru Ubytování na hipo, cyklo a pěší stezce Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií AGROFRUKT, družstvo DOTAZY A ODPOVĚDI (1) Název zakázky: Výbava interiéru Ubytování

Více

mc design ROZPOČET - NÁBYTEK PRO UČEBNU 512 SPŠEIT BRNO Martina Císařová SPŠEIT - návrh interiérů nadstavby celkem včetně DPH cena za/kus včetně DPH

mc design ROZPOČET - NÁBYTEK PRO UČEBNU 512 SPŠEIT BRNO Martina Císařová SPŠEIT - návrh interiérů nadstavby celkem včetně DPH cena za/kus včetně DPH ROZPOČET - NÁBYTEK PRO UČEBNU 52 SPŠEIT BRNO ks DPH skříň skříň LTD 8mm barva světle šedá U708 a kovově modrá U539 200/2050/600 ÚNOR 205 ROZPOČET - NÁBYTEK PRO UČEBNU 50 SPŠEIT BRNO maximální ks DPH ks

Více

Rozvaha v plném rozsahu k ( v celých tisících Kč )

Rozvaha v plném rozsahu k ( v celých tisících Kč ) Rozvaha podle Přílohy č. 1 vyhlášky č. 04/2002 Sb. Účetní jednotka doručí: 1 x příslušnému fin. orgánu Rozvaha v plném rozsahu k 31201 ( v celých tisících Kč ) IČO 017842 Název, sídlo a právní forma účetní

Více

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ARCIDIECÉZNÍ CHARITA PRAHA

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ARCIDIECÉZNÍ CHARITA PRAHA ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ARCIDIECÉZNÍ CHARITA PRAHA Příloha výroční zprávy 2016 Přehled o peněžních příjmech a výdajích Odpis nedobytné pohledávky 53 133 186 Nákladové úroky 0 0 0 VÝDAJE v tisících Kč Náklady

Více

VILA TUGENDHAT LUDWIG MIES VAN DER ROHE. postaveno 1930 rekonstrukce 2012

VILA TUGENDHAT LUDWIG MIES VAN DER ROHE. postaveno 1930 rekonstrukce 2012 VILA TUGENDHAT LUDWIG MIES VAN DER ROHE postaveno 1930 rekonstrukce 2012 1930 2012 Vila TUGENDHAT od architekta Mies van der Rohe je jedním ze zásadních objektů určených k bydlení z první poloviny dvacátého

Více

Tělovýchovná jednota Stolní tenis Praha z.s.

Tělovýchovná jednota Stolní tenis Praha z.s. Tělovýchovná jednota Stolní tenis Praha z.s. Výroční zpráva 2015 Bilance šesti let TJ Stolní tenis Praha vznikla v červnu 2010 z podnětu členů TTC Praha. TJ založili ustavující členové ing. Miloslav Fuček,

Více

Nábytek může mít každý, my máme design, kvalitu a styl! www.casamia.cz

Nábytek může mít každý, my máme design, kvalitu a styl! www.casamia.cz Nábytek může mít každý, my máme design, kvalitu a styl! www.casamia.cz Nabízíme: Nabízíme unikátní kolekce i pro tu nejnáročnější klientelu. Cílem je vytvořit kompletní interiéry v souladu s nejnovějšími

Více

VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY ve zkráceném rozsahu ke dni ( v celých tisících Kč )

VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY ve zkráceném rozsahu ke dni ( v celých tisících Kč ) Výkaz zisku a ztráty podle Přílohy č. 2 vyhlášky č. 504/2002 Sb Účetní jednotka doručí: 1 x příslušnému finančnímu orgánu VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY ve zkráceném rozsahu ke dni 31.12.2016 ( v celých tisících

Více

RAFAEL DĚTEM, nadační fond VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014

RAFAEL DĚTEM, nadační fond VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014 RAFAEL DĚTEM, nadační fond VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014 OBSAH: Úvodní slovo Základní údaje Poslání Hospodaření Poděkování dárcům Vážení a milí přátelé, RAFAEL DĚTEM, nadační fond byl založen, aby pomáhal zejména

Více

ROZVAHA A K T I V A. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. Název, sídlo a právní forma účetní jednotky. ke dni

ROZVAHA A K T I V A. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. Název, sídlo a právní forma účetní jednotky. ke dni Výčet položek podle vyhlášky č 504/02 Sb ROZVAHA Výkazy byly jako součást přiznání podány elektronicky dne: 30616 Podací číslo: 1076084632 Heslo zjištění stavu: 374db858 Stav podání: podáno 3 1 1 2 2 0

Více

S VLASTNÍ TVÁŘÍ INTERIÉRY. www.resa.cz. RESA nábytek pro život

S VLASTNÍ TVÁŘÍ INTERIÉRY. www.resa.cz. RESA nábytek pro život S VLASTNÍ TVÁŘÍ Jsme výrobci originálního českého nábytku s dvacetiletou tradicí. Díky mnohaletým zkušenostem a invenci našich designérů realizujeme moderní interiéry bytů, domů, kanceláří, hotelů, restauračních

Více

ROZVAHA A K T I V A +56 +42 +19 +18 +1 +37 +42 +8 +29 +42 +56 +42. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb.

ROZVAHA A K T I V A +56 +42 +19 +18 +1 +37 +42 +8 +29 +42 +56 +42. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. Výčet položek podle vyhlášky č 504/2002 Sb ROZVAHA 31 12 2 0 1 3 ke dni ( v tisících Kč ) IČ 2 9 1 9 1 8 1 5 Název, sídlo a právní forma účetní jednotky Nadační PhDr Jiřinky Prekopové Trávníky 804/31 Brno

Více

VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY V ZJEDNODUŠENÉM ROZSAHU k ( v celých tisících Kč )

VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY V ZJEDNODUŠENÉM ROZSAHU k ( v celých tisících Kč ) Výkaz zisku a ztráty podle Přílohy č. 2 vyhlášky č. 504/2002 Sb VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY V ZJEDNODUŠENÉM ROZSAHU k 31.12.2015 ( v celých tisících Kč ) Název a sídlo účetní jednotky Účetní jednotka doručí:

Více

Rozhledny. VY_32_Inovace_13_03_informace_o_všech_rozhlednách.notebook. March 23, 2013. Škola. Bc. Helena Jurašková. Anotace.

Rozhledny. VY_32_Inovace_13_03_informace_o_všech_rozhlednách.notebook. March 23, 2013. Škola. Bc. Helena Jurašková. Anotace. Pořadové číslo a název projektu: CZ.1.07/1.4.00/21.2671 "Učení nás baví" Rozhledny Škola Základní škola praktická, Liberecká 31, Jablonec nad Nisou, příspěvková organizace Autor Bc. Helena Jurašková Číslo

Více

ROZVAHA A K T I V A +42 +36 +42 +36 +42 +36 +42 +36. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. Název, sídlo a právní forma účetní jednotky...

ROZVAHA A K T I V A +42 +36 +42 +36 +42 +36 +42 +36. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. Název, sídlo a právní forma účetní jednotky... Výčet položek podle vyhlášky č 504/2002 Sb ROZVAHA Výkazy byly jako součást přiznání podány elektronicky dne: 1342015 Podací číslo: 1611283852 Heslo zjištění stavu: ec1152f0 Stav podání: vyřízeno 31 12

Více

FUNDRAISING ROZVAHA VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY ZPRÁVA NEZÁVISLÉHO AUDITORA

FUNDRAISING ROZVAHA VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY ZPRÁVA NEZÁVISLÉHO AUDITORA FUNDRAISING ROZVAHA VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY ZPRÁVA NEZÁVISLÉHO AUDITORA KELÍMKY Návštěvníci Café Na půl cesty v roce 28 podpořili rehabilitační služby Green Doors tím, že darovali zálohovaný kelímek do boxu

Více

13. 6. 2017 18 Rozvaha podle Přílohy č. 1 vyhlášky č. 504/2002 Sb. ROZVAHA v plném rozsahu ke dni 31.12.2016 ( v celých tisících Kč ) Název, sídlo a právní forma účetní jednotky Rolling, spolek pro rozvoj

Více

ROZVAHA (BILANCE) k (v celých tis. Kč)

ROZVAHA (BILANCE) k (v celých tis. Kč) Zpracováno v souladu s vyhláškou č. 504/2002 Sb. ve znění pozdějších předpisů ROZVAHA (BILANCE) k 31.12.2006 (v celých tis. Kč) IČO Název účetní jednotky Jméno Jméno sídlo sídlo sídlo A K T I V A a Číslo

Více

Okresní sdružení České unie sportu Prostějovska, z. s. Výroční zpráva o činnosti za rok 2017

Okresní sdružení České unie sportu Prostějovska, z. s. Výroční zpráva o činnosti za rok 2017 Okresní sdružení České unie sportu Prostějovska, z. s. Výroční zpráva o činnosti za rok 2017 Výroční zpráva o činnosti je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2017 a končící dnem 31. prosince

Více

Výroční zpráva FOR HELP AUTISMUS, z.s. za rok 2018

Výroční zpráva FOR HELP AUTISMUS, z.s. za rok 2018 Výroční zpráva FOR HELP AUTISMUS, z.s. za rok 2018 FOR HELP - AUTISMUS, z.s. Porubská 674/72 70800 Ostrava IČO: 04138350 číslo účtu: Fio Banka, č.ú. 21008195302010 www. forhelp.cz Vážení a milí přátelé,

Více

ÚVODNÍK. Petr Krásný Th.M. předseda správní rady. Zasedání správní rady - 4 -

ÚVODNÍK. Petr Krásný Th.M. předseda správní rady. Zasedání správní rady - 4 - OBSAH ÚVODNÍK............................... 2 POSLÁNÍ NADACE....................... 3 ZPRÁVA O ČINNOSTI Vzdělávání........................... 4 Mimořádný grantový program......... 4 RACEK se zúčastnil

Více

VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY pro nevýdělečné organizace v plném rozsahu

VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY pro nevýdělečné organizace v plném rozsahu VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY pro nevýdělečné organizace v plném rozsahu ke dni 31.12.2016 (v celych tisících Kc) ˇ IČO Nadrazní ˇ 111 27031161 Stara Paka 507 91 Název a sídlo účetní jednotky Sportem proti barieram,

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2008 EKONOMICKÁ ČÁST Výkaz zisku a ztráty NÁKLADY název ukazatele číslo hlavní hosp. I. Spotřebované nákupy celkem 02 1 271 01. Spotřeba materiálu 03 516 02. Spotřeba energie 04 755

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. Centrum komunitních služeb města Říčany, o.p.s. Masarykovo nám. 83, Říčany

VÝROČNÍ ZPRÁVA. Centrum komunitních služeb města Říčany, o.p.s. Masarykovo nám. 83, Říčany VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009 Centrum komunitních služeb města Říčany, o.p.s. Masarykovo nám. 83, 251 01 Říčany www.cks-ricany.cz e-mail: cks.ricany@seznam.cz Základní data společnosti Název: Centrum komunitních

Více

Energie pro život příležitost pracovat. ROZVAHA. k 31.12 2013

Energie pro život příležitost pracovat. ROZVAHA. k 31.12 2013 NADĚJE, otrokovická o.p.s. Energie pro život příležitost pracovat. ROZVAHA k 31.12 2013 Příloha k výroční zprávě 2013 Název: NADĚJE, otrokovická o.p.s. Sídlo: WOLKEROVA 1274, 765 02 OTROKOVICE Předmět

Více

ROZVAHA A K T I V A +164 +146 +8 +8 +8 +8 +581 +581 +581 +581. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb.

ROZVAHA A K T I V A +164 +146 +8 +8 +8 +8 +581 +581 +581 +581. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. Výčet položek podle vyhlášky č 504/2002 Sb ROZVAHA 3 1 1 2 2 0 1 4 ke dni ( v tisících Kč ) IČ 0 0 5 4 0 7 0 Název, sídlo a právní forma účetní jednotky Česká rugbyová unie Zátopkova 100/2 Praha 1017 A

Více

ROZVAHA (BILANCE) k (v celých tis. Kč) Název a sídlo účetní jednotky

ROZVAHA (BILANCE) k (v celých tis. Kč) Název a sídlo účetní jednotky Zpracováno v souladu s vyhláškou č. 504/2002 Sb. ve znění pozdějších předpisů ROZVAHA (BILANCE) k 31.12.2016 (v celých tis. Kč) Název a sídlo účetní jednotky Centrum pro bezpečný stát, z.s. IČO Pražská

Více

BYJEHR_MD12_bydleni je hra.indd 78 27.10.10 8:04

BYJEHR_MD12_bydleni je hra.indd 78 27.10.10 8:04 BYJEHR_MD12_bydleni je hra.indd 78 27.10.10 8:04 Bílá kožená sedací souprava vyrobená na míru a umístěná na sokl tvoří kontrast s tmavou dřevěnou podlahou Bydlení je hra O svém vysněném bydlení měla paní

Více

Salesiánské hnutí mládeže Klub Liblice

Salesiánské hnutí mládeže Klub Liblice Salesiánské hnutí mládeže Klub Liblice VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ZA ROK 2008 ADRESA: SHM Klub Liblice Liblice 58, 277 32 Byšice Tel.: 731 625 905 e-mail: IČ: 68382570 DIČ: 045-68382570 č.ú.: 133719254

Více

ROZVAHA ve zkráceném rozsahu (mikro účetní jednotka) ke dni ( v celých tisících Kč )

ROZVAHA ve zkráceném rozsahu (mikro účetní jednotka) ke dni ( v celých tisících Kč ) Rozvaha podle Přílohy č. 1 vyhlášky č. 500/2002 Sb. Účetní jednotka doručí účetní závěrku současně s doručením daňového přiznání za daň z příjmů 1 x příslušnému finančnímu úřadu ROZVAHA ve zkráceném rozsahu

Více

Výroční zpráva 2013 Ekocentra Podhoubí, o.s

Výroční zpráva 2013 Ekocentra Podhoubí, o.s Výroční zpráva 2013 Ekocentra Podhoubí, o.s Služby Ekocentra Podhoubí v roce 2013 - Ekoškolka Rozárka - projekt Ekoškola pro MŠ - semináře a akce pro veřejnost - výukové programy - obnova třešňového sadu

Více

Krása v srdci o.s. Kolmá 314 330 08 Zruč Senec VÝROČNÍ ZPRÁVA

Krása v srdci o.s. Kolmá 314 330 08 Zruč Senec VÝROČNÍ ZPRÁVA VÝROČNÍ ZPRÁVA 2011 1 OBSAH: 1. VZNIK 2. POSLÁNÍ 3. VIZE 4. POHLED DO HISTORIE str. 3. 5. ČINNOST V ROCE 2011..str. 5. 6. EKONOMICKÉ ÚDAJE, ZÁVĚR str. 7. 2 1. VZNIK 2. POSLÁNÍ Krása v srdci o.s. o.s. Krása

Více

Výroční zpráva Nadačního fondu Campianus za rok 2010

Výroční zpráva Nadačního fondu Campianus za rok 2010 Výroční zpráva Nadačního fondu Campianus za rok 2010 O B S A H: 1. Úvodní slovo zřizovatele fondu 2. Základní údaje o nadačním fondu 3. Přehled o majetku fondu a závazcích fondu 4. Přehled o jednotlivých

Více

ROZVAHA A K T I V A

ROZVAHA A K T I V A Výčet položek podle vyhlášky č 504/2002 Sb ROZVAHA 31 2 0 1 5 ke dni ( v tisících Kč ) IČ 6 4 0 4 0 5 3 4 Název, sídlo a právní forma účetní jednotky občanské sdružení LUNARIA Jindřichovice pod Smrkem

Více

Opis souboru - ÚČTOVÝ ROZVRH - ÚČTY 2016

Opis souboru - ÚČTOVÝ ROZVRH - ÚČTY 2016 19.03.2016 20:06:21.012 Nehmotné výsledky výzkumu a vývoje.013 Software.014 Ostatní ocenitelná práva.015 Goodwill.019 Ostatní dlouhodobý nehmotný majetek.021 Stavby.022 Hmotné movité věci a jejich soubory.025

Více

Závěrečný účet za rok 2006

Závěrečný účet za rok 2006 Lučina - sdružení obcí Žďárská 187, 348 16 Halže IČO: 68783213 Závěrečný účet za rok 2006 dle 17 zákona č.250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů v platném znění k 31.12.2006 Lučina -

Více

Závěrečný účet obce Lužany za rok 2014

Závěrečný účet obce Lužany za rok 2014 Závěrečný účet obce Lužany za rok 2014 Obec Lužany zveřejňuje v souladu s ustanovením 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, v platném znění, závěrečný účet obce. Pro velký

Více

ROZVAHA A K T I V A Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. Název, sídlo a právní forma účetní jednotky. ke dni

ROZVAHA A K T I V A Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. Název, sídlo a právní forma účetní jednotky. ke dni Výčet položek podle vyhlášky č 504/2002 Sb ROZVAHA 31 12 2 0 1 3 ke dni ( v tisících Kč ) IČ 2 6 6 5 5 1 3 6 Název, sídlo a právní forma účetní jednotky DIVADLO COMPANYCZ Divadelní sdružení Solidarity

Více

Návrh účtové osnovy, který vychází z předpisu: Účtová osnova pro podnikatele

Návrh účtové osnovy, který vychází z předpisu: Účtová osnova pro podnikatele Návrh účtové osnovy, který vychází z předpisu: Opatření, kterým se stanoví účtová osnova a postupy účtování pro podnikatele, Ministerstvo financí podle 4 odst. 2 zákona č. 563/1991 Sb., o účetnictví, ve

Více

Zpracováno v souladu s vyhláškou č. 504/2002 Sb. ve znění pozdějších předpisů ROZVAHA Úč NO Úč 1-01 Název a sídlo účetní jednotky CZECHDESIGN.CZ, z. s. Účetní jednotka doručí výkaz 1x přislušnému fin.

Více

Výkaz zisku a ztráty NÁKLADY. NÁKLADY celkem název ukazatele číslo Hlavní hosp.

Výkaz zisku a ztráty NÁKLADY. NÁKLADY celkem název ukazatele číslo Hlavní hosp. VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2014 EKONOMICKÁ ČÁST Výkaz zisku a ztráty NÁKLADY název ukazatele číslo Hlavní hosp. I. Spotřebované nákupy celkem 02 942 23 01. Spotřeba materiálu 03 436 10 02. Spotřeba energie

Více

ROZVAHA (BILANCE) k (v v celých tis. Kč Kč)

ROZVAHA (BILANCE) k (v v celých tis. Kč Kč) Zpracováno v souladu s vyhláškou č. 504/2002 Sb. ve znění pozdějších předpisů ROZVAHA (BILANCE) k 31.7.2015 (v v celých tis. Kč Kč) IČO 00443000 Název a sídlo účetní jednotky ČESKÝ BRIDŽOVÝ SVAZ Italská

Více

Obsah. Seznam zkratek některých použitých právních předpisů...xv Seznam ostatních použitých pojmů a zkratek... XVI Předmluva...

Obsah. Seznam zkratek některých použitých právních předpisů...xv Seznam ostatních použitých pojmů a zkratek... XVI Předmluva... Obsah Seznam zkratek některých použitých právních předpisů...................xv Seznam ostatních použitých pojmů a zkratek.......................... XVI Předmluva....................................................

Více

Rozvaha (bilance) ke dni... A K T I V A. Výčet položek podle Přílohy č. 1 vyhlášky č. 504/2002 Sb.

Rozvaha (bilance) ke dni... A K T I V A. Výčet položek podle Přílohy č. 1 vyhlášky č. 504/2002 Sb. Výčet položek podle Přílohy č. 1 vyhlášky č. 504/2002 Sb. Rozvaha (bilance) ke dni... 31.12.2016 (v tis. Kč) IČO 28771648 Název, sídlo a právní forma účetní jednotky ČISTÁ PŘÍRODA VÝCHODNÍCH ČECH o.p.s.

Více

ROZVAHA (BILANCE) k

ROZVAHA (BILANCE) k Zpracováno v souladu s vyhláškou č. 504/2002 Sb. ve znění pozdějších předpisů ROZVAHA (BILANCE) k 31.12.2006 Název účetní jednotky (v celých tis. Kč) Nadační fond Věry Třebické-Řivnáčové IČO Černá 646/9

Více

ROZVAHA A K T I V A. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. Název, sídlo a právní forma účetní jednotky. ke dni... ... ( v tisících Kč ) ...

ROZVAHA A K T I V A. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. Název, sídlo a právní forma účetní jednotky. ke dni... ... ( v tisících Kč ) ... Výčet položek podle vyhlášky č 504/2002 Sb ROZVAHA 3 1 1 2 2 0 1 4 ke dni ( v tisících Kč ) IČ 2 6 2 0 2 4 1 Název, sídlo a právní forma účetní jednotky VOLONTÉ CZECH ops Thámova 20/11 Praha 1000 A K T

Více

Rozvaha (Bilance) ke dni (v tis. Kč) Název, sídlo, právní forma a předmět činnosti účetní jednotky IČ

Rozvaha (Bilance) ke dni (v tis. Kč) Název, sídlo, právní forma a předmět činnosti účetní jednotky IČ Výčet položek podle vyhlášky č.504/2002 Sb., v platném znění Rozvaha (Bilance) ke dni 31.12.2009 (v tis. Kč) Název, sídlo, právní forma a předmět činnosti účetní jednotky IČ PermaLot 70642168 Svojanov

Více

ROZVAHA A K T I V A

ROZVAHA A K T I V A Výčet položek le vyhlášky č 504/2002 Sb ROZVAHA 31 2 0 1 4 ke dni ( v tisících Kč ) IČ 6 4 0 4 0 5 3 4 Název, sídlo a právní forma účetní jednotky LUNARIA 46365 A K T I V A A Dlouhodobý majetek celkem

Více

Společnost pro obnovu památek Úštěcka. Výroční zpráva

Společnost pro obnovu památek Úštěcka. Výroční zpráva Společnost pro obnovu památek Úštěcka Výroční zpráva 2014 Základní informace Adresa: Občanské sdružení Společnost pro obnovu památek Úštěcka 1. máje 18, 411 45 Úštěk www stránky: www.pamatky-ustecko.cz

Více

řádná mimořádná mezitimní * typ závěrky označte X

řádná mimořádná mezitimní * typ závěrky označte X ÚČETNÍ ZÁVĚRKA neziskových organizací Období: 12 / 2014 IČO: 68308655 Název: Místo pro děti-spolek řádná mimořádná mezitimní * typ závěrky označte X Sestavená k rozvahovému dni 31.12.2014 Sídlo účetní

Více

M 1:100 NOVÁ RADNICE PRO PRAHU 7 PROJEKT INTERIÉRU NÁZEV VÝKRESU CELKOVÉ VÝKRESY S VÝPISEM PRVKŮ U PRŮHONU 1338/38, PRAHA

M 1:100 NOVÁ RADNICE PRO PRAHU 7 PROJEKT INTERIÉRU NÁZEV VÝKRESU CELKOVÉ VÝKRESY S VÝPISEM PRVKŮ U PRŮHONU 1338/38, PRAHA LEGENDA GRAFICKÁ ZNAČKA KÓD POPIS POČET KUSŮ STOLY SC1- CAFÉ 4 ŽIDLE ZP1- PŘEPÁŽKY 12 ŽIDLE ZJ2- JEDNACÍ- PŘEPÁŽKY 12 ŽIDLE ZC1- CAFÉ 12 LAVICE L1- CHODBY 6 LAVICE L3- KOSTKY- CHODBY 16 PULT P1 3 VĚŠÁK

Více

MDA RIDE, z.s. - Rozvaha a výsledovka 2017

MDA RIDE, z.s. - Rozvaha a výsledovka 2017 MDA RIDE, z.s. - Rozvaha a výsledovka 207 028 DrobnýDHM 3 99,00 3 99,00 90 Vlastní jmění 36 84,38 088 Oprávky k DDHN -3 99,00-3 99,00 35 Ostatní pohledávky 27 000,00 2 Pokladna 454,0 454,0 69 900,00 2200

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE STAŇKOVICE

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE STAŇKOVICE ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE STAŇKOVICE ZA ROK 2014 Na základě zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů, zveřejňuje Obec Staňkovice návrh závěrečného účtu

Více

ROZVAHA (BILANCE) k (v celých tis. Kč)

ROZVAHA (BILANCE) k (v celých tis. Kč) Zpracováno v souladu s vyhláškou č. 504/2002 Sb. ROZVAHA (BILANCE) k 31.12.2008 (v celých tis. Kč) IČO 27777146 Název účetní jednotky MAS HORNÍ POMORAVÍ obecně prospěšná společnost Hlavní 92 788 33 Hanušovice

Více

Roční výkaz o ekonomice poskytovatele zdravotních služeb lůžkové zařízení

Roční výkaz o ekonomice poskytovatele zdravotních služeb lůžkové zařízení Ministerstvo zdravotnictví Schváleno ČSÚ pro Ministerstvo zdravotnictví. ČV 175/15 ze dne 17.9.2015 v rámci Programu statistických zjišťování na rok 2015. Vyplněný výkaz laskavě předložte pracovišti státní

Více

NÁVRH ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU OBCE STAŇKOVICE

NÁVRH ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU OBCE STAŇKOVICE NÁVRH ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU OBCE STAŇKOVICE ZA ROK 2016 Na základě zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů, zveřejňuje Obec Staňkovice návrh závěrečného

Více

ROZVAHA (BILANCE) k (v celých tis. Kč)

ROZVAHA (BILANCE) k (v celých tis. Kč) Zpracováno v souladu s vyhláškou č. 504/2002 Sb. ve znění pozdějších předpisů ROZVAHA (BILANCE) k 31.12.2012 (v celých tis. Kč) IČO 49467964 Název účetní jednotky I. Sbor ČCE Opletalova A K T I V A dni

Více

Výroční zpráva Místní akční skupiny Šipka

Výroční zpráva Místní akční skupiny Šipka Výroční zpráva Místní akční skupiny Šipka 2014 Obsah Účetní závěrka...2 Činnost Místní akční skupiny Šipka v roce 2014 a její zhodnocení...9 Účetní závěrka R O Z V A H A (Kontrola aktiv a pasiv) Číslo

Více

SIGNAPUR. Hotel Marina Bay Sands

SIGNAPUR. Hotel Marina Bay Sands SIGNAPUR Hotel Marina Bay Sands Luxusní hotel Marina Bay Sands patří s nejatraktivnějším bazénem a nejšílenější terasou na světě mezi nejdražší hotely světa. Luxusní a hotel Marina Bay Sands leží trochu

Více

Fakultní Thomayerova nemocnice s poliklinikou

Fakultní Thomayerova nemocnice s poliklinikou Fakultní Thomayerova nemocnice s poliklinikou Výroční zpráva Vážení čtenáři, dovolujeme si Vám, tak jako každý rok, předložit zprávu o činnosti Fakultní Thomayerovy nemocnice v roce. Bez nadsázky lze říci,

Více

Výroční zpráva. obecně prospěšné společnosti LABYRINT BOHEMIA

Výroční zpráva. obecně prospěšné společnosti LABYRINT BOHEMIA Výroční zpráva obecně prospěšné společnosti LABYRINT BOHEMIA Období: 2002 1. Identifikační údaje: 1.1. Název firmy: LABYRINT BOHEMIA 1.2. Právní forma: obecně prospěšná společnost Obecně prospěšná společnost

Více

Výroční zpráva. občanského sdružení. Hilbertinum, o. s. Společnost Kamila Hilberta. za rok 2010

Výroční zpráva. občanského sdružení. Hilbertinum, o. s. Společnost Kamila Hilberta. za rok 2010 Výroční zpráva občanského sdružení Hilbertinum, o. s. Společnost Kamila Hilberta za rok 2010 Občanské sdružení Hilbertinum, o. s. Společnost Kamila Hilberta Noskov 21, pošta Mladá Vožice 391 43 IČ: 27037690,

Více

Název školy Odborná škola výroby a služeb, Plzeň, Vejprnická 56. VY_32_inovace_ZZ53

Název školy Odborná škola výroby a služeb, Plzeň, Vejprnická 56. VY_32_inovace_ZZ53 Název školy Odborná škola výroby a služeb, Plzeň, Vejprnická 56 Název projektu Číslo projektu Digitalizace výuky CZ.1.07/1.5.00/34.0977 Číslo šablony VY_32_inovace_ZZ53 Číslo materiálu 53 Autor Bc. Miroslav

Více

Firma: BM Rent a. s. IČO: 0028161513 A K T I V A. Účet Název Stav

Firma: BM Rent a. s. IČO: 0028161513 A K T I V A. Účet Název Stav R O Z V A H A ke dni 30.11.2013 Firma: BM Rent a. s. IČO: 0028161513 Praha 2 DIČ: CZ28161513 A K T I V A Účet Název Stav 021 001 Stavby - Administrativní budova Kolín 21285629.00 021 002 Stavby - garáž

Více

Zadávací dokumentace pro projekt rekonstrukce restaurační lodi Lužnice

Zadávací dokumentace pro projekt rekonstrukce restaurační lodi Lužnice Zadávací dokumentace pro projekt rekonstrukce restaurační lodi Lužnice Pražská paroplavební společnost a.s. Hořejší nábřeží 17/N, P.O. box 205 150 21, Praha 5 Společnost zapsána do oddílu B, vložka 1380

Více

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ PŘÍLOHA K VÝROČNÍ ZPRÁVĚ 69 69 369 c Arcidiecézní charita Praha 69 369 69 369 69 369 ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ Arcidiecézní charity Praha za rok 2013 Obsah Přehled o stavu a pohybu majetku ARCIDIECÉZNÍ CHARITY

Více

ROZVAHA (BILANCE) k (v celých tis. Kč)

ROZVAHA (BILANCE) k (v celých tis. Kč) Zpracováno v souladu s vyhláškou č. 504/2002 Sb. ve znění pozdějších předpisů ROZVAHA (BILANCE) k 31.12.2014 (v celých tis. Kč) IČO 29030617 Název účetní jednotky Společenství pro dům č.p. 722, Praha 9

Více

Český národní registr dárců dřeně, o.p.s. Výroční zpráva za rok 2000

Český národní registr dárců dřeně, o.p.s. Výroční zpráva za rok 2000 Český národní registr dárců dřeně, o.p.s. Výroční zpráva za rok 2000 Obsah 1. Obecné údaje o společnosti 2. Zpráva o činnosti 2.1 Hlavní činnost 2.2 Doplňková činnost 3. Finanční zpráva 3.1 Účetní výkazy

Více

Komentář k výsledkům hospodaření MČ Brno Jundrov za rok 2014

Komentář k výsledkům hospodaření MČ Brno Jundrov za rok 2014 Komentář k výsledkům hospodaření MČ Brno Jundrov za rok 2014 červen 2015 Zpracovala: Bc. Jana Zelinková, vedoucí Odboru finančního a majetkového, ÚMČ Brno Jundrov Hospodaření městské části Brno Jundrov

Více

vice se o našich výrobcích dozvíte na www.polstrin.cz

vice se o našich výrobcích dozvíte na www.polstrin.cz kolekce 2011 Polstrin Design s.r.o. je český značkový výrobce typového i zakázkového čalouněného nábytku. Nabízíme široký sortiment nejen vlastních designových výrobků, ale i atypických výrobků pro hotelové

Více

Výroční zpráva obecně prospěšné společnosti Castrum o.p.s. 2001

Výroční zpráva obecně prospěšné společnosti Castrum o.p.s. 2001 Výroční zpráva obecně prospěšné společnosti Castrum o.p.s. 2001 Sídlo společnosti: Hradská 818, Humpolec 396 01 IČO: 25167987 Účel založení: Obecně prospěšná společnost Castrum o.p.s. byla založena za

Více

ROZVAHA (BILANCE) k (v celých tis. Kč)

ROZVAHA (BILANCE) k (v celých tis. Kč) Zpracováno v souladu s vyhláškou č. 504/2002 Sb. ve znění pozdějších předpisů ROZVAHA (BILANCE) k 31.12.2014 (v celých tis. Kč) IČO 49467964 Název a sídlo účetní jednotky Farní sbor Českobratrské církve

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. RESIDENT 2000 o.p.s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA. RESIDENT 2000 o.p.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA RESIDENT 2000 o.p.s. 2016 Obsah Obsah O společnosti 1 Orgány společnosti 2 Finanční souhrn a finanční výkazy 3 Kontaktní informace 4 Informace o společnosti 4 Str. 01 O společnosti Pomáháme

Více

ROZVAHA A K T I V A (v tisících Kč) Česká republika. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb.

ROZVAHA A K T I V A (v tisících Kč) Česká republika. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. ROZVAHA Název, sídlo, právní forma a předmět činnosti účetní jednotky ke dni... 31.12.2015 Společenství vlastníků jednotek domu Bochovská 560 (v tisících Kč)

Více

ROZVAHA. ve zjednodušeném rozsahu ke dni ( v celých tisících Kč ) označ PASIVA řád Běžné účetní Minulé účetní. řád

ROZVAHA. ve zjednodušeném rozsahu ke dni ( v celých tisících Kč ) označ PASIVA řád Běžné účetní Minulé účetní. řád Zpracováno v souladu s vyhláškou č. 500/2002 Sb. ve znění pozdějších předpisů ROZVAHA ve zjednodušeném rozsahu ke dni 31.12.2014 ( v celých tisících Kč ) IČ 25 00 37 80 Obchodní firma nebo jiný název účetní

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2009 EKONOMICKÁ ČÁST Výkaz zisku a ztráty NÁKLADY název ukazatele číslo hlavní hosp. I. Spotřebované nákupy celkem 02 1 404 01. Spotřeba materiálu 03 729 02. Spotřeba energie 04 675

Více

Centrum města. Masarykovo náměstí a okolí

Centrum města. Masarykovo náměstí a okolí Muzejní náměstíčko je pro pěší útulné, projíždějící vozy dlažba zklidnila Masarykovo náměstí a okolí je jádrovou částí města, pro většinu z nás Pačáků je nejdůležitější, na něj jsme hrdi a nechceme se

Více

VÝKAZ ZISKŮ A ZTRÁTY

VÝKAZ ZISKŮ A ZTRÁTY VÝKAZ ZISKŮ A ZTRÁTY Zpracováno v souladu s vyhláškou č. 50/00 Sb. k..05 ( v celých tis. Kč) IČO 77 Název účetní jednotky Bludiště z.s. Dr. M. Horákové 0/5 60 0 Karovy Vary účtu Název ukazatele Činnost

Více

DŘEVOCENTRUM VESTEC KATALOG VÝROBKŮ

DŘEVOCENTRUM VESTEC KATALOG VÝROBKŮ KATALOG VÝROBKŮ Barová židle z kulatiny CENA: 1610,- Kč bez DPH 1948,- Kč s DPH Atypické barové stoličky CENA: 4050,- Kč bez DPH 4900,- Kč s DPH Barový stolek z kulatiny CENA: 2700,- Kč bez DPH 3267,-

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2010. datum registrace na MVČR: 28. 5. 2008 IČO: 22734155 DIČ: CZ 22734155. číslo účtu: 236578722/0300 Poštovní spořitelna

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2010. datum registrace na MVČR: 28. 5. 2008 IČO: 22734155 DIČ: CZ 22734155. číslo účtu: 236578722/0300 Poštovní spořitelna VÝROČNÍ ZPRÁVA 2010 název organizace: organizační forma: sídlo: Rodinné centrum ROUTA, o.s. občanské sdružení Prokopa Holého 1269, Čelákovice 250 88 provozovna RC: prostory MC Čelákovice Stankovského 1650,

Více

Výroční zpráva. EnviKlubu HURÁ VEN z.s.

Výroční zpráva. EnviKlubu HURÁ VEN z.s. Výroční zpráva EnviKlubu HURÁ VEN z.s. rok 2014 Úvodem: Rok 2014 byl pro EnviKlub rokem nula. V tomto roce jsme zájmový spolek EnviKlub HURÁ VEN založili, vybudovali zázemí a přijímali první děti do péče.

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2017

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2017 SPOLEČNOST PŘÁTEL ZUŠ VÍTĚZSLAVA NOVÁKA, z.s. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- spolek VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2017

Více

1 Aktiva, pasiva, rozvaha

1 Aktiva, pasiva, rozvaha 1 Aktiva, pasiva, rozvaha Cíl kapitoly seznámení se s aktivy a pasivy; osvojení si základních pravidel pro sestavení rozvahy; pochopení definice aktiv a dluhů; vymezení základních přístupů pro klasifikaci

Více

Priloha_2005_vysledovka_rozvaha_zu.xls. Přehled zisku a ztráty příspěvkové organizace

Priloha_2005_vysledovka_rozvaha_zu.xls. Přehled zisku a ztráty příspěvkové organizace Priloha_25_vysledovka_rozvaha_zu.xls Přehled zisku a ztráty příspěvkové organizace Skutečnost za rok 23 Skutečnost za rok 24 Skutečnost za rok 25 Název položky hlavní hospodářská hlavní hospodářská hlavní

Více

INTERIER. GSPublisherEngine

INTERIER. GSPublisherEngine INTERIER 950 950 950 206,48 m 2 9,49 m 2 24,39 m 2 10,97 m 2 15,59 m 2 83,14 m 2 106,03 m 2 229,74 m 2 50,26 m 2 NÁKLADNÍ VÝTAH WC ženy B 120 B 104 A 112 A 114 3,70 m2 B 105 SCHODIŠTĚ B1 B 113 SCHODIŠTĚ

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA Nadačního fondu Porozumění za rok 2008

VÝROČNÍ ZPRÁVA Nadačního fondu Porozumění za rok 2008 VÝROČNÍ ZPRÁVA Nadačního fondu Porozumění za rok 2008 Vážení, předkládáme zprávu o činnosti Nadačního fondu Porozumění. Posláním Fondu je shromažďování finančních prostředků k zajištění hmotné i nehmotné

Více

6.8 Základní účtování nákladů a výnosů

6.8 Základní účtování nákladů a výnosů .8 Základní účtování nákladů a výnosů.8.1 Vymezení pojmu náklady a výnosy Náklady Při zhotovování výrobků nebo provedení jiných výkonů dochází ke spotřebě výrobních činitelů (spotřeba materiálu, pracovní

Více

Regionální certifikace

Regionální certifikace Regionální certifikace Provozovatel: IČO: Název provozovny: Adresa: Kontaktní osoba: Telefon: Kritéria REGIONÁLNÍ CERTIFIKACE bronze silver gold diamond Legenda: pov = povinné, pv = povinně volitelné pov.

Více

2014 ISIN CZ0003501660

2014 ISIN CZ0003501660 Dodatek č. 1 k Prospektu dluhopisů ZONER software, a.s. Dluhopisy s pevným úrokovým výnosem 10 % p. a. v celkové předpokládané jmenovité hodnotě emise 200.000.000 Kč k datu emise nebo v průběhu emisní

Více