OBEC CHLUMÍN, Chlumín čp. 44

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "OBEC CHLUMÍN, 277 43 Chlumín čp. 44"

Transkript

1 OBEC CHLUMÍN, Chlumín čp. 44 MÍSTNÍ PROGRAM OBNOVY VESNICE Schválený zastupitelstvem obce Chlumín na veřejném zasedání dne jako program obnovy na rok 2006 OBSAH: I. ÚVOD II. PROGRAM 1. Územní plán obce 2. Životní prostředí, ochrana a obnova kulturní krajiny a) vzhled obce a údržba zeleně b) odpadní vody c) komunální odpad 3. Doprava a) dopravní obslužnost b) autobusové čekárny c) údržba a výstavba místních komunikací 4. Veřejné osvětlení a rozhlasový systém obce 5. Bytové hospodářství, zachování, obnova a údržba venkovské zástavby 6. Obecní budovy 7. Školství 8. Zájmové organizace v obci 9. Kultura 10. Sport a volný čas III. ZÁVĚR strana 1 (celkem 6)

2 I. ÚVOD Obec Chlumín leží v úrodné polabské nížině při silnici č. 101 z Neratovic na Kralupy nad Vltavou, asi 7 km vzdušnou čarou od Mělníka a 14 km od hranic hlavního města Prahy. Leží v rovinaté bezlesné krajině labsko-vltavského meziříčí. Obcí protéká potok Černava. Kdysi významné městečko s trhovým a hrdelním právem. Chlumín je malá obec ( 423 obyvatel ) bez větších podnikatelských subjektů a tudíž bez výraznějších příjmů. Vzhledem ke své velikosti buduje občanskou vybavenost pozvolna. Zastupitelstvo obce Chlumín při tvorbě tohoto programu bralo na vědomí potřeby obyvatel. Místní program obnovy vesnice je rozdělen do několika částí, které určují obecný směr rozvoje obce a jejího trvale udržitelného stavu tak, aby byly obyvatelům poskytnuty odpovídající podmínky pro žití z hlediska možností obce. II. PROGRAM 1. Územní plán obce Územní plán obce je rozpracován a měl by být dokončen a schválen v průběhu roku Hlavními cíli je stabilita, podpora a rozvoj bytové výstavby, středního a drobného podnikání s možností zaměstnanosti a volnočasových aktivit za předpokladu zajištění ekonomickoekologické stability a technického vybavení, ochrana kulturních památek a alespoň částečná ochrana proti přírodním živlům. 2. Životní prostředí, ochrana a obnova kulturní krajiny a) vzhled obce a údržba zeleně Údržba veřejných prostranství včetně pozemků ve vlastnictví obce je zajišťována Obecním úřadem vlastním pracovníkem. Udržování a úprava pozemků, úpravu okolí rodinných domků i bytových domů je nutno podporovat. V rozpočtu obce Chlumín pro rok 2006 bude vyčleněna finanční částka na osázení dřevin na veřejně přístupných místech v obci a okolo dětského hřiště. Na základě zákona č. 114/1992 Sb., o ochraně životního prostředí vydává Obecní úřad povolení ke kácení stromů rostoucích mimo les. Po zvážení jednotlivých případů je ukládána žadatelům náhradní výsadba. Je zapotřebí trvale udržovat místní hřbitov a prostranství kolem, upravit celkový vzhled návsi s ohledem na vesnický ráz a dnešní potřeby občanů, provést zmlazovací řezy stromů tvořících významné dominanty krajiny či obce, zabránit růstu nežádoucí ( plevelité ) vegetace na veřejných prostranství, likvidovat divoké a nepovolené skládky a předcházet jejich vzniku. strana 2 (celkem 6)

3 b) odpadní vody Vodovod v obci je celý ve vlastnictví Vodárny Kladno Mělník a.s., mezi jejíž akcionáře patří i Obec Chlumín. Po celé obci je zřízen vodovodní řád. Nyní probíhají přípravné práce na vybudování kanalizace a čističky odpadních vod, která v obci chybí. Je zapotřebí v těchto pracích pokračovat. V jedné části obce je vybudována pouze dešťová kanalizace. V současné době obec nechala zpracovat projekt na dešťovou kanalizaci gravitační a splaškovou tlakovou v úseku od Dlouhých k Vokounům. Je nutné zjistit možnosti dotačních titulů na vybudování dešťové kanalizace v tomto úseku za finanční spoluúčasti obce. Dešťovou kanalizaci by obec Chtěla vybudovat v průběhu roku c) komunální odpad Systém sběru a likvidace komunálních odpadů je řešen obecně závaznou vyhláškou. Odpad z domácností je shromažďován v popelnicích, jejichž vyvážení zabezpečuje smluvní firma AVE CZ odpadové hospodářství s.r.o., Praha. Je zapotřebí zahájit s touto společností jednání ohledně budoucí spolupráce, popř. uzavřít výhodnější smlouvu s jinou svozovou firmou. Složky tříděného odpadu papír, plasty a sklo se sbírají do kontejnerů, jejich odvoz zajišťuje smluvní firma Středočeské sběrné suroviny a.s., Praha, která taktéž pro obec zajišťujme odvoz nebezpečných složek odpadu. Obec má zřízen sběrný dvůr s velkoobjemovým kontejnerem. 3. Doprava a) dopravní obslužnost Obec Chlumín je silniční sítí propojena okresem Mělník a Prahou. Není přímo napojena na železnici, přestože železniční trať územím okrajově prochází. Železniční zastávka Chlumín na této trati však neleží na katastru obce. Obec Chlumín přispívá finančními prostředky na dopravní obslužnost. Je zapotřebí i nadále zachovat četnost spojů, jelikož případné omezení dopravní obslužnosti by se negativně promítlo do rozvoje obce. b) autobusové čekárny V obci Chlumín je nutné obnovit dvě autobusové čekárny na zastávkách hromadné dopravy. Obec požádá o dotaci na rok 2006 z Programu obnovy venkova a finančně se bude spolupodílet na jejich obnově. I nadále je zapotřebí udržovat pořádek v čekárnách a jejich okolí. c) údržba a výstavba místních komunikací Obec každoročně vyčleňuje prostředky z rozpočtu na opravy místních komunikací a je nutné v tomto pokračovat. Na podzim roku 2005 vybudovala obec část místní komunikace v úseku od hasičské zbrojnice k Dlouhým. V průběhu roku 2006 by obec chtěla vybudovat strana 3 (celkem 6)

4 další kus obecní komunikace v úseku od Dlouhých k Vokounům. Na této akci se může obec finančně spolupodílet pouze s minimální spoluúčastí. Obec zažádá o dotaci Středočeský kraj v příslušném dotačním titulu. 4. Veřejné osvětlení a rozhlasový systém obce Obec bude průběžně a dle potřeb udržovat veřejné osvětlení a vyřeší žádosti občanů o rozšíření veřejného osvětlení. V roce 2005 proběhla celková rekonstrukce rozhlasového systému obce. Je zapotřebí tento systém udržovat. 5. Bytové hospodářství, zachování, obnova a údržba venkovské zástavby Obec je v současné době vlastníkem 2 bytů. V blízké budoucnosti je nutno vyřešit otázku výstavby nových bytů, aby se zvýšil počet obyvatel v obci a současně se zabránilo vylidňování. Obec v rámci zpracovávaného územního plánu vytipuje vhodné lokality pro soustředěnou zástavbu s možností napojení na inženýrské sítě. Dále bude obec jednat s majiteli zanedbaných staveb ohledně oprav, bude dbát na dodržování architektonických zásad daných urbanistickým a územním plánem pro zástavbu a úpravy venkovních prostor, dbát na zachování venkovského rázu nových staveb i při rekonstrukcích staveb již existujících. 6. Obecní budovy V současné době obec vlastní 3 budovy včetně budovy Základní školy a mateřské školy Chlumín. I nadále je nutné pokračovat v jejich udržování. S ohledem na snižování energetické náročnosti je zapotřebí zateplit budovu Obecního úřadu. Na tuto akci by taktéž obec chtěla najít vhodný dotační program a podat žádost o dotaci. 7. Školství Obec Chlumín je zřizovatelem Základní školy a mateřské školy Chlumín, okres Mělník. Obecní budova sdružuje ve svých prostorách provoz školy, školní družiny, jídelny a mateřské školy. Celá budova je relativně v dobrém technickém stavu. Je dobře vybavena učebními pomůckami a je zapotřebí ji dovybavit výpočetní technikou. Také zahrada v prostorách školy se bude dovybavovat některými herními prvky. Školu navštěvují žáci ročníků. Od 6. ročníků žáci dojíždějí do okolních škol. Obec Chlumín uzavřela s Obcí Obříství dohodu o vytvoření společného školského obvodu základní školy. V zájmu obce je udržovat o podporovat rozvoj Základní školy a mateřské školy Chlumín. Zrušení organizace by mělo velmi negativní dopad na místní i přespolní obyvatelstvo. strana 4 (celkem 6)

5 8. Zájmové organizace v obci Obec chce podporovat práci zájmových a sportovních organizací. Samotné organizace a konkrétní akce pořádané těmito organizacemi bude i nadále podporovat příspěvky a sponzorskými dary. V obci pracují tyto místní organizace: Sbor dobrovolných hasičů, Chlumín, Základní organizace Českého svazu chovatelů Chlumín, Tělovýchovná jednota Sokol Chlumín, Honební společenstvo Chlumín-Újezdec a Sbor pro občanské záležitosti Chlumín. Obec se bude finančně podílet na zajištění provozuschopnosti technického vybavení Sboru dobrovolných hasičů Chlumín a vybavení hasičů protipožárními prostředky. 9. Kultura Obec nevlastní žádný společenský sál, ve kterém by mohla realizovat různé kulturní akce, tudíž je naprosto závislá na nepříliš úspěšně spolupráci s podnikateli, kteří podobné prostory v obci vlastní. V této souvislosti chce obec zahájit spolupráci s místní organizací TJ Sokol Chlumín a podpořit je v jejich záměru výstavby nebytových prostor v areálu jejich organizace, ve kterých by mohly být kulturní akce pořádány. Obec bude i nadále podporovat vedení obecní kroniky, spolupracovat s regionálním tiskem a tím zlepšovat propagaci dění v obci i v širším regionálním podvědomí, pravidelně aktualizovat internetové stránky obce, zajišťovat přivítání nově narozených občánků do života, spolupracovat se Základní a mateřskou školou a podílet se na vytváření společenských programů a aktivit. Dle finančních možností má obec zájem podílet se na údržbě kulturních památek v obci. Zdejší kostel spadá pod Arcibiskupský vikariátní úřad v Roudnici nad Labem. Tento úřad podal žádost o dotaci na opravu střechy kostela. V případě získání dotace přispěje obec na tuto opravu finanční částkou ze svého rozpočtu na rok V obci se jako každoročně budou konat tyto akce: Den dětí, besídka žáků Základní školy a mateřské školy Chlumín, ples TJ Sokol Chlumín, ples SDH Chlumín, výstava ZO ČSCH Chlumín, závody pořádané SDH Chlumín, výlet do pražského divadla, předvánoční koncert v místním kostele, návštěva seniorů v pečovatelských domech a osvětové besedy. 10. Sport a volný čas Ke sportovnímu vyžití obyvatelstva slouží především areál TJ Sokol Chlumín. Od léta 2005 se obyvatelům nabízí nová možnost, jak trávit v obci volný čas. Obec Chlumín za velké finanční podpory z Fondu sportu a volného času Středočeského kraje vybudovala na veřejném prostranství dětské hřiště s herními prvky. Záměrem obce je vybudovat exteriérové víceúčelové, tenisové a streetbal hřiště. Realizace těchto sportovišť je převážně závislá na dotaci z krajského úřadu Středočeského kraje, o kterou obec již požádala. Cílem tohoto projektu je aktivní zapojení mládeže, další možnosti trávení volného času obyvatel, vznik nových sportovních oddílů. strana 5 (celkem 6)

6 III. ZÁVĚR Místní program obnovy vesnice vymezuje jednotlivé okruhy problémů, které je nutné řešit. Vlastní realizace cílů a záměrů úzce souvisí s tím, jak se podaří zajistit financování konkrétních akcí. Realizace bude pečlivě sledována a program bude dle potřeby doplňován a upravován Jiří Šilhart místostarosta obce Vít Vogeltanz - starosta obce strana 6 (celkem 6)

Strategický rozvojový dokument Obce Bavorýne

Strategický rozvojový dokument Obce Bavorýne Strategický rozvojový dokument Obce Bavorýne Obsah 1. Vize 2. Teze 3. Shrnutí současného stavu 4. Formulace cílových skupin plánu 5. SWOT analýza (analýza silných a slabých stránek, příležitostí a hrozeb)

Více

PROGRAM OBNOVY VENKOVA OBEC PLAVY

PROGRAM OBNOVY VENKOVA OBEC PLAVY PROGRAM OBNOVY VENKOVA OBEC PLAVY okres Jablonec nad Nisou kraj Liberecký období : 2008 2012 Program obnovy venkova byl schválen usnesením Zastupitelstva Obce Plavy č. 22/1/08 ze dne 12.3.2008 I. ÚČEL

Více

Obecní Úřad Milejovice. Milejovice. na období ...

Obecní Úřad Milejovice. Milejovice. na období ... Místní program obnovy venkova obce Milejovice na období 2011 2015... Milan Vacek starosta... Michal Fouček místostarosta stránka 1 z 10 1.Obsah 1.Obsah...2 2.Úvod...3 2.1.Charakteristika obce...3 2.2.Výsledky

Více

Strategický rozvojový plán obce Strážkovice a místních částí Lomec a Řevňovice

Strategický rozvojový plán obce Strážkovice a místních částí Lomec a Řevňovice Strategický rozvojový plán obce Strážkovice a místních částí Lomec a Řevňovice Strategický plán rozvoje je jedním ze základních dokumentů územního celku obce Strážkovice, vyjadřující předpokládaný vývoj

Více

Obec Příšovice. Místní program obnovy vesnice. Obec Příšovice, Příšovice 60, 463 46 Příšovice

Obec Příšovice. Místní program obnovy vesnice. Obec Příšovice, Příšovice 60, 463 46 Příšovice Obec Příšovice Místní program obnovy vesnice Strana 1 z 1 Místní plán obnovy vesnice v Příšovicích se skládá z následujících akcí v průběhu let 2013 až 2017 a dále Akce osvětové, kulturní a společenské

Více

Rozvoj Městyse Plaňany a obcí Hradenín, Blinka a Poboří na období

Rozvoj Městyse Plaňany a obcí Hradenín, Blinka a Poboří na období Rozvoj Městyse Plaňany a obcí Hradenín, Blinka a Poboří na období 2011 2014 Městys Plaňany se nachází ve Středočeském kraji v bývalém okrese Kolín. Leží u silnice I/ 12 asi 40 km východně od Prahy směrem

Více

Strategický rozvojový plán obce Rokytno. (místní části Rokytno, Bohumileč, Drahoš a Zástava)

Strategický rozvojový plán obce Rokytno. (místní části Rokytno, Bohumileč, Drahoš a Zástava) Strategický rozvojový plán obce Rokytno (místní části Rokytno, Bohumileč, Drahoš a Zástava) Strategický plán rozvoje je jedním ze základních dokumentů územního celku obce Rokytno, vyjadřující předpokládaný

Více

N á v r h r o z p o č t u na rok 2003

N á v r h r o z p o č t u na rok 2003 N á v r h r o z p o č t u na rok 2003 Položka Druhové třídění: p ř í j m y V ý d a j e Daně: 1111 Daň z příjmů FO ze závislé činnosti 7 380,00 1112 Daň z příjmů FO z podnikání 1 206,00 1113 Daň z příjmů

Více

ROZVOJ OBCE, VÝSTAVBA A PÉČE O ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ

ROZVOJ OBCE, VÝSTAVBA A PÉČE O ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ PROGRAMOVÉ PROHLÁŠENÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE KOMÁROV 2014-2018 Komárov 22.1. 2015 SPRÁVA A ŘÍZENÍ OBCE Budeme usilovat o čerpání finančních prostředků z evropských strukturálních fondů a dotačních titulů

Více

Strategický rozvojový plán obce Strážkovice a místních částí Lomec a Řevňovice

Strategický rozvojový plán obce Strážkovice a místních částí Lomec a Řevňovice Strategický rozvojový plán obce Strážkovice a místních částí Lomec a Řevňovice Strategický plán rozvoje je jedním ze základních dokumentů územního celku obce Strážkovice, vyjadřující předpokládaný vývoj

Více

Plán rozvoje obce na volební období

Plán rozvoje obce na volební období Plán rozvoje obce na volební období 2018-22 Motto: Obec s vesnickým charakterem zasazená v přírodě Místo pro spokojené trvalé bydlení a sezónní rekreaci Obec s vesnickým charakterem zasazená v přírodě

Více

Program obnovy venkova Libereckého kraje Odbor regionálního rozvoje a evropských projektů Oddělení řízení grantových schémat KÚ LK 9.4.

Program obnovy venkova Libereckého kraje Odbor regionálního rozvoje a evropských projektů Oddělení řízení grantových schémat KÚ LK 9.4. Libereckého kraje Odbor regionálního rozvoje a evropských projektů Oddělení řízení grantových schémat KÚ LK 9.4.2009 V rámci Programu obnovy venkova je možné podat žádost o dotaci z: Grantového fondu program

Více

Strategický plán rozvoje obce Milotice nad Bečvou

Strategický plán rozvoje obce Milotice nad Bečvou PROBLÉMOVÉ OKRUHY STRATEGIE OBCE MILOTICE NAD BEČVOU Z výchozí SWOT analýzy a dotazníkového šetření se jeví účelně rozčlenit slabé stránky a problémy obce Milotice nad Bečvou do pěti problémových okruhů

Více

Rozvojová strategie obce Písečná

Rozvojová strategie obce Písečná Rozvojová strategie obce Písečná VIZE Obec Písečná bude v roce 2020 kvalitním místem pro život občanů s pestrým kulturně-společenským děním, čistým životním prostředím a rozvinutou infrastrukturou. GLOBÁLNÍ

Více

Strategický rozvojový dokument OBCE HLÁSNICE. na roky

Strategický rozvojový dokument OBCE HLÁSNICE. na roky Strategický rozvojový dokument OBCE HLÁSNICE na roky 2015-2025 1 Obsah: OBSAH.. 2 1. ÚVOD...3 2. STRUČNÝ POPIS OBCE...4 3. SWOT ANALÝZA OBCE HLÁSNICE...5 4. OBČANSKÁ VYBAVENOST A KVALITA ŽIVOTA 5 5. DOPRAVA

Více

Strategický rozvojový dokument OBCE HLÁSNICE. na roky

Strategický rozvojový dokument OBCE HLÁSNICE. na roky Strategický rozvojový dokument OBCE HLÁSNICE na roky 2015-2025 1 Obsah: OBSAH.. 2 1. ÚVOD...3 2. STRUČNÝ POPIS OBCE...4 3. SWOT ANALÝZA OBCE HLÁSNICE...5 4. OBČANSKÁ VYBAVENOST A KVALITA ŽIVOTA 5 5. DOPRAVA

Více

MÍSTNÍ PROGRAM OBNOVY VESNICE

MÍSTNÍ PROGRAM OBNOVY VESNICE OBEC BOHATICE MÍSTNÍ PROGRAM OBNOVY VESNICE NÁVRH HOSPODÁŘSKÉHO A SOCIÁLNÍHO ROZVOJE OBCE BOHATICE na období 2011 2015 Místní program obnovy vesnice pro obec BOHATICE HISTORICKÝ VÝVOJ OBCE A OKOLÍ První

Více

Rozpočet na rok návrh

Rozpočet na rok návrh Rozpočet na rok 2016 - návrh Příjmy daňové(1) par. pol. popis návrh 1111 Daň z příjmů fyzických osob ze závislé čin.a funk.p. 1 615 530,00 1112 Daň z příjmů fyzických osob ze SVČ 1 029 336,00 1113 Daň

Více

Strategický rozvojový dokument Obec Strahovice. Aktualizace

Strategický rozvojový dokument Obec Strahovice. Aktualizace Strategický rozvojový dokument Obec Strahovice Aktualizace 2018 2023 Strategický rozvojový dokument je jedním ze základních dokumentů územního celku obce Strahovice, vyjadřující předpokládaný vývoj daného

Více

Čerpání rozpočtu výdajů

Čerpání rozpočtu výdajů Čerpání rozpočtu výdajů upravený rozpočet skutečnost I. hledisko třídění výdajů 1. kapitálové výdaje 34 757 000,- Kč 26 770 075,42 Kč 77,02% 2. běžné (provozní) výdaje 114 003 000,-Kč 111 540 860,50 Kč

Více

Město Sezemice. HOSPODAŘENÍ MĚSTA SEZEMICE k Schváleno Zastupitelstvem města Sezemice dne usn.

Město Sezemice. HOSPODAŘENÍ MĚSTA SEZEMICE k Schváleno Zastupitelstvem města Sezemice dne usn. Město Sezemice HOSPODAŘENÍ MĚSTA SEZEMICE k 31.03.2017 Schváleno Zastupitelstvem města Sezemice dne 06.06.2017 usn. č Z/23/2/2017 Přijaté usnesení: Zastupitelstvo města Sezemice dle 15 zákona 250/2000

Více

Akční plán rozvoje obce Pístina. na období

Akční plán rozvoje obce Pístina. na období Akční plán rozvoje obce Pístina na období 2015-2020 Schváleno Zastupitelstvem obce Pístina dne 23.07.2015 1 Obsah: Úvod... str. 3 Základní údaje....str. 4 Doplňující údaje.....str.4 Rozvoj obce 2011-2015......str.

Více

Návrh rozpočtu městyse Prosiměřice na rok 2014

Návrh rozpočtu městyse Prosiměřice na rok 2014 HLAVNÍ ČINNOST Daň z příjmu FO ze závislé činnosti a funkčních požitků 1111 1 990 000 Daň z příjmu FO ze SVČ 1112 40 000 Daň z příjmu fyzických osob vybíraná srážkou 1113 210 000 Daň z příjmu právnických

Více

Schválený rozpočet městyse Prosiměřice na rok 2014

Schválený rozpočet městyse Prosiměřice na rok 2014 HLAVNÍ ČINNOST Daň z příjmu FO ze závislé činnosti a funkčních požitků 1111 1 990 000 Daň z příjmu FO ze SVČ 1112 40 000 Daň z příjmu fyzických osob vybíraná srážkou 1113 210 000 Daň z příjmu právnických

Více

Strategický rozvojový plán obce Strážkovice a místních částí Lomec a Řevňovice

Strategický rozvojový plán obce Strážkovice a místních částí Lomec a Řevňovice Strategický rozvojový plán obce Strážkovice a místních částí Lomec a Řevňovice Strategický plán rozvoje je jedním ze základních dokumentů územního celku obce Strážkovice, vyjadřující předpokládaný vývoj

Více

Město Petřvald. Rozpočet. města Petřvaldu na rok Obsah: I. Příjmová část rozpočtu II. Výdajová část rozpočtu III.

Město Petřvald. Rozpočet. města Petřvaldu na rok Obsah: I. Příjmová část rozpočtu II. Výdajová část rozpočtu III. Město Petřvald Rozpočet města Petřvaldu na rok 2014 Obsah: I. Příjmová část rozpočtu II. Výdajová část rozpočtu III. Financování Zpracovala: Ing. Šárka Lehnerová vedoucí finančního odboru Petřvald, listopad

Více

HODNOTÍCÍ ZPRÁVA PROGRAMU ROZVOJE OBCE HOŠTKA

HODNOTÍCÍ ZPRÁVA PROGRAMU ROZVOJE OBCE HOŠTKA HODNOTÍCÍ ZPRÁVA PROGRAMU ROZVOJE OBCE HOŠTKA NA OBDOBÍ LET 1.1.2016-31.12.2016 Zpracovatel: Mgr. Radovan Rieger Schválení: RM č. 66/2017, usnesení 6.1 Představení Programu rozvoje obce Program rozvoje

Více

ROZPOČET NA ROK 2011 OBEC ČINĚVES - IČ

ROZPOČET NA ROK 2011 OBEC ČINĚVES - IČ ROZPOČET NA ROK 2011 OBEC ČINĚVES - IČ 239046 Příjmová část: Paragraf Položk Org. ÚZ MD D Text 1111 700000 Daň z příjmů fyz.osob ze závislé činnosti 1112 150000 Daň z příjmů fyz.osob ze samostatné výdělečné

Více

Obec Hrušky. Rozpočet v závazných ukazatelích na rok 2013. MD D Text 3 180 000,00 Kč

Obec Hrušky. Rozpočet v závazných ukazatelích na rok 2013. MD D Text 3 180 000,00 Kč Obec Hrušky Rozpočet v závazných ukazatelích na rok 2013 Příjmová část: Paragraf Položka Org. ÚZ 1111 1112 1113 1121 1211 1337 1341 1343 1345 1351 1355 1361 1511 1012 2119 3117 3314 3341 4121 735 MD D

Více

OBEC VŠESTARY IČ: Jaroslava Baťchy 141, Všestary, Strančice text. Rozpočet na rok 2015

OBEC VŠESTARY IČ: Jaroslava Baťchy 141, Všestary, Strančice text. Rozpočet na rok 2015 text Účet č. Paragraf Položka ROZPOČTOVÉ PŘÍJMY Kč 231.20 1111 Daň z příjmů fyzických osob - sdílená část 1 485 200,00 231.20 1111 Daň z příjmů fyzických osob - 1,5 % motivace 15 000,00 231.20 1112 Daň

Více

Přehled o plnění rozpočtu k

Přehled o plnění rozpočtu k Přehled o plnění rozpočtu k 31.12.2017 ROZPOČET PŘÍJMŮ DAŇOVÉ PŘÍJMY daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních 1111 požitků 2 100 000,00 2 675 936,46 2 675 936,46 1112 daň z příjmů fyzických

Více

ROZPIS ROZPOČTU OBCE JEZEŘANY-MARŠOVICE PRO ROK 2012

ROZPIS ROZPOČTU OBCE JEZEŘANY-MARŠOVICE PRO ROK 2012 ROZPOČTOVÉ PŘÍJMY: ROZPIS ROZPOČTU OBCE JEZEŘANY-MARŠOVICE PRO ROK 2012 par. pol. Název částka 0000 1111 Daň z příjmů FO ze závislé činnosti a funkčních požitků 1.050.000,- 1112 Daň z příjmů FO ze závislé

Více

8115 přebytek hospodaření z minulého roku Kč VÝDAJE: položka: 5021 ostatní osobní výdaje Kč 5139 nákup materiálu j. n.

8115 přebytek hospodaření z minulého roku Kč VÝDAJE: položka: 5021 ostatní osobní výdaje Kč 5139 nákup materiálu j. n. PŘÍJMY: položka: 1111 daň z příjmu FO ze závislé činnosti 1 050 000 Kč 1112 daň z příjmu FO z podnikání 25 000 Kč 1113 daň z příjmu FO z kapit. výnosů 100 000 Kč 1121 daň z příjmu PO 1 500 000 Kč 1122

Více

MAS Podbrdsko, o.s. Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí

MAS Podbrdsko, o.s. Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí MAS Podbrdsko, o.s. Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí ISRÚ Integrovaná strategie rozvoje území Nástroj pro čerpání finančních prostředků a jejich přerozdělování

Více

Schválený rozpočet městyse Prosiměřice na rok 2015

Schválený rozpočet městyse Prosiměřice na rok 2015 HLAVNÍ ČINNOST Daň z příjmu FO ze závislé činnosti a funkčních požitků 1111 2 090 000 Daň z příjmu FO ze SVČ 1112 35 000 Daň z příjmu fyzických osob vybíraná srážkou 1113 240 000 Daň z příjmu právnických

Více

Rozpočet na rok 2012 schválený na 6.zasedání ZM dne

Rozpočet na rok 2012 schválený na 6.zasedání ZM dne Město Vrbno pod Pradědem Rozpočet na rok 2012 schválený na 6.zasedání ZM dne 15.12.2011 Položka Druhové třídění Příjmy 2012 Výdaje 2012 Daně v tis.kč v tis. Kč 1111 Daň z příjmu fyzických osob - ze závislé

Více

ROZPIS ROZPOČTU PRO ROK 2013

ROZPIS ROZPOČTU PRO ROK 2013 Obec Jezeřany-Maršovice Jezeřany-Maršovice 1, 671 75, IČ: 00292931 ROZPIS ROZPOČTU PRO ROK 2013 Zastupitelstvo obce Jezeřany-Maršovice schválilo rozpočet obce pro rok 2013 na svém zasedání dne 13.12.2012

Více

Strategický plán rozvoje. města. Bohušovice nad Ohří

Strategický plán rozvoje. města. Bohušovice nad Ohří Strategický plán rozvoje města Bohušovice nad Ohří 2016 2020 znak města Vypracoval : MUDr. Jiří Kožíšek, místostarosta města červen srpen 2016-1- Obsah: 1. Charakteristika a poloha města 1.1. Charakteristika

Více

OBEC JESENÍK NAD ODROU ROZPOČET PŘÍJMŮ NA ROK V TISÍCÍCH KČ Návrh rozpočtu 2018

OBEC JESENÍK NAD ODROU ROZPOČET PŘÍJMŮ NA ROK V TISÍCÍCH KČ Návrh rozpočtu 2018 POL/ ROZPOČET PŘÍJMŮ NA ROK 2018 Text Návrh rozpočtu 2018 1111 Daň z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti 5770,0 4600,0 4600,0 1112 Daň z příjmu fyzických osob, podávající přiznání 150,0 100,0 60,0

Více

Program obnovy venkova obec Březnice

Program obnovy venkova obec Březnice Program obnovy venkova obec Březnice 2015 2020 Program 1 Rozvoj osvěty kultury, výchovy a společenského života Trvalá podpora činnosti místních spolků, zájmových kroužků a sdružení (TJ Sokol, SK Březnice,

Více

Schválený rozpočet Obce Vacenovice na r.2019 rozpočet 2018 plnění 2018 rozpočet 2019 P ř í j m y : č. ř. Název a náplň položka 1. 1xxx Sdílené daňové

Schválený rozpočet Obce Vacenovice na r.2019 rozpočet 2018 plnění 2018 rozpočet 2019 P ř í j m y : č. ř. Název a náplň položka 1. 1xxx Sdílené daňové Schválený rozpočet Obce Vacenovice na r.2019 rozpočet 2018 plnění 2018 rozpočet 2019 P ř í j m y : č. ř. Název a náplň položka 1. 1xxx Sdílené daňové příjmy 23400000 26355000 29550000 2. 1122 Daň z příjmů

Více

Rozpočet města Velké Bílovice pro rok 2017 schválený zastupitelstva města usnesením č. 5/14/ZM/2017 ze dne PŘÍJMY POL NÁZEV Kč

Rozpočet města Velké Bílovice pro rok 2017 schválený zastupitelstva města usnesením č. 5/14/ZM/2017 ze dne PŘÍJMY POL NÁZEV Kč Rozpočet města Velké Bílovice pro rok 2017 schválený zastupitelstva města usnesením č. 5/14/ZM/2017 ze dne 14.2.2017 PŘÍJMY POL NÁZEV Kč 1111 Daň z příjmů FO ze závislé činnosti a funkčních požitků 9 700

Více

Závěrečný účet obce VESELÁ za rok 2017

Závěrečný účet obce VESELÁ za rok 2017 Účetní jednotka: Obec Veselá IČ: 00259195 Sídlo: Veselá č.p.69, 33701 Rokycany Závěrečný účet obce VESELÁ za rok 2017 ( 17 zákona č. 250/2000Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných

Více

Běžné výdaje 2115 Úspora energie a obnovitelné zdroj pol Ostatní záležitosti těžeb.průmyslu a energetiky pol pol.

Běžné výdaje 2115 Úspora energie a obnovitelné zdroj pol Ostatní záležitosti těžeb.průmyslu a energetiky pol pol. Běžné výdaje 2115 Úspora energie a obnovitelné zdroj 400000 pol. 6379 ostatní investiční transf.obyvatel. (EKO fond) 400000 2119 Ostatní záležitosti těžeb.průmyslu a energetiky 60000 pol. 5173 cestovné

Více

Příloha č. 1 Programu rozvoje obce Horní Radechová na období Prioritní osa 1 (PO 1): Infrastruktura a životní prostředí Oblast Opatření Typy

Příloha č. 1 Programu rozvoje obce Horní Radechová na období Prioritní osa 1 (PO 1): Infrastruktura a životní prostředí Oblast Opatření Typy Příloha č. 1 Programu rozvoje obce Horní Radechová na období 2016 2021 Prioritní osa 1 (PO 1): Infrastruktura a životní prostředí Oblast Opatření Typy aktivit Role obce 1.1. Doprava a komunikace Zlepšení

Více

Rozpočet obce na rok 2019

Rozpočet obce na rok 2019 OBEC VESELÝ ŽĎÁR Veselý Žďár 204, 580 01 Havlíčkův Brod IČO: 00268445 Rozpočet obce na rok 2019 1. Rozpočet 2019 - Příjmy závazný ukazatel třída Třída Třída 1 - Daňové příjmy 1 daň z příjmů fyzických osob,

Více

Obec Lazinov - rozpočet na rok 2019 (s komentářem) - v1 - návrh Závaznými ukazateli rozpočtu jsou paragrafy.

Obec Lazinov - rozpočet na rok 2019 (s komentářem) - v1 - návrh Závaznými ukazateli rozpočtu jsou paragrafy. Příjmy: 1111 Daň z příjmu FO ze závislé činnosti 370 000 1112 Daň z příjmu FO ze SVČ 10 000 1113 Daň z příjmu FO z kapitalizovaných výnosů 35 000 1121 Daň z příjmu PO 350 000 1122 Daň z příjmů PO - Obce

Více

Aktualizovaný Program rozvoje obce. Dolany. na období

Aktualizovaný Program rozvoje obce. Dolany. na období Aktualizovaný Program rozvoje obce Dolany na období 2016-2020 Vypracováno: prosinec 2015 ÚVOD Aktualizovaný Program rozvoje obce Dolany na období 2016 2020 je dokument, v němž byla provedena analýza stavu

Více

Obec Lazinov - rozpočet na rok 2017 (s komentářem) - v1 Závaznými ukazateli rozpočtu jsou paragrafy.

Obec Lazinov - rozpočet na rok 2017 (s komentářem) - v1 Závaznými ukazateli rozpočtu jsou paragrafy. Příjmy: 1111 Daň z příjmu FO ze závislé činnosti 350 000 1112 Daň z příjmu FO ze SVČ 100 000 1113 Daň z příjmu FO z kapitalizovaných výnosů 35 000 1121 Daň z příjmu PO 350 000 1122 Daň z příjmů PO - Obce

Více

PŘÍJMY CELKEM 61773912

PŘÍJMY CELKEM 61773912 ROZPOČET OBCE PSÁRY na rok 2015 v POLOŽKÁCH Rozpočtové příjmy NÁVRH k vyvěšeni daňové 1111 DPFOzezáv.č. 7000000 1112 DPFO-OSVČ 1700000 1113 DPFOzkap. výnosů 700000 1121 DPPO 6800000 1122 DPPO za obec 900000

Více

Komunitní plán zdraví a kvality života Desná ( 2007 )

Komunitní plán zdraví a kvality života Desná ( 2007 ) Komunitní plán zdraví a kvality života Desná ( 2007 ) Stránka 1 z 6 Komunitní plán zdraví a kvality života Desná ( 2007 ) A. VEŘEJNÁ SPRÁVA, INFORMOVANOST, STRATEGICKÝ ROZVOJ B. ZDRAVÝ ŽIVOTNÍ STYL, SOCIÁLNÍ

Více

Plán rozvoje obce Skrbeň /v rámci Programu obnovy venkova/ aktualizace na období s výhledem do dalších let

Plán rozvoje obce Skrbeň /v rámci Programu obnovy venkova/ aktualizace na období s výhledem do dalších let Plán rozvoje obce Skrbeň /v rámci Programu obnovy venkova/ aktualizace na období 2017-2020 s výhledem do dalších let Cíl: Pohodlné bydlení v příměstské oblasti se zachováním cenných prvků venkova a vesnické

Více

Schválený rozpočet 2019

Schválený rozpočet 2019 ze dne 23.1. Rozpočet po změnách fialově-schválené RO Investiční nákupy a související výdaje - červeně-přesun mezi název akce 2212 Silnice položkami 5139 Nákup materiálu jn. 50 000,00 Kč 50 000,00 Kč 5154

Více

R o z p o č e t města Nová Bystřice na rok 2018 P ř í j m y

R o z p o č e t města Nová Bystřice na rok 2018 P ř í j m y R o z p o č e t města Nová Bystřice na rok 2018 P ř í j m y Paragraf Položka Text Třída 1 Daňové příjmy 1111 Daň z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti 9 000 000,00 1112 Daň z příjmu fyzických osob

Více

Schválený rozpočet na rok 2014 po 2. rozpočtové změně

Schválený rozpočet na rok 2014 po 2. rozpočtové změně Město Vrbno pod Pradědem Schválený rozpočet na rok 2014 po 2. rozpočtové změně Položka Druhové třídění R O Z P O Č E T - P Ř Í J M Y v tis. Kč Daně 1111 Daň z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti

Více

A Obecná část. Vznik, obsah a řízení účelových dotací. Vymezení pojmů

A Obecná část. Vznik, obsah a řízení účelových dotací. Vymezení pojmů Podmínky pro poskytování účelových dotací z rozpočtu Libereckého kraje z Oblasti podpory č. 2 regionální rozvoj - program č. 2.1 Program obnovy venkova (dále jen Podmínky) A Obecná část Vznik, obsah a

Více

Program rozvoje obce. Lovčice

Program rozvoje obce. Lovčice Program rozvoje obce Lovčice změna č. 3 Obsah: 1. Administrativní, technické a bezpečnostní zajištění chodu obce... 2 2. Bydlení... 2 3. Doprava... 3 4. Kulturní a historické památky... 3 5. Občanská vybavenost...

Více

Problematika venkova v Pardubickém kraji. Ing. Václav Kroutil Radní pro zemědělství a venkov

Problematika venkova v Pardubickém kraji. Ing. Václav Kroutil Radní pro zemědělství a venkov Problematika venkova v Pardubickém kraji Ing. Václav Kroutil Radní pro zemědělství a venkov Rozvoj venkova Pardubického kraje: Pardubický kraj z celkového počtu 453 obcí má 421 s počtem do 2 tis. obyvatel

Více

OBEC HABARTICE Obecně závazná vyhláška č. 1/2013,

OBEC HABARTICE Obecně závazná vyhláška č. 1/2013, OBEC HABARTICE Obecně závazná vyhláška č. 1/2013, o stanovení systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů a nakládání se stavebním odpadem na území obce

Více

HOSPODAŘENÍ MĚSTA ŠTĚTÍ K 30. 10. 2011 - VÝDAJE (v tis. Kč)

HOSPODAŘENÍ MĚSTA ŠTĚTÍ K 30. 10. 2011 - VÝDAJE (v tis. Kč) provoz opravy investice CELKEM provoz opravy investice CELKEM ZÁKLADNÍ PROVOZ MĚSTA 55 352 7 403 3 070 65 825 40 589 5 220 833 46 642 70,86 Místní správa - chod úřadu 32 115 135 200 32 450 22 888 129 46

Více

Nabídka dotačních titulů pro obce a města v roce 2015

Nabídka dotačních titulů pro obce a města v roce 2015 Nabídka dotačních titulů pro obce a města v roce 2015 Snížení energetické náročnost veřejných budov a zvýšení využití obnovitelných zdrojů energie organizační složky městské části hl. města Prahy školy

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE KRÁSENSKO ZA ROK 2011

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE KRÁSENSKO ZA ROK 2011 ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE KRÁSENSKO ZA ROK 2011 ÚDAJE O OBCI Adresa : OBEC KRÁSENSKO, Krásensko 123, 683 04 Drnovice Telefonické spojení : starostka obce : 517 385 463, mobil : 604 280 416 účetní obce : 517

Více

Výdajová část ke komentáři k rozpočtu Městského obvodu Plesná na rok 2015

Výdajová část ke komentáři k rozpočtu Městského obvodu Plesná na rok 2015 Výdajová část ke komentáři k rozpočtu Městského obvodu Plesná na rok 2015 BĚŽNÉ VÝDAJE 5011 Platy zaměstnanců platy zaměstnanců (zimní údržba) 220 000,00 Kč 5031 Povinné poj.na soc.zabezp. odvody z platů

Více

Schválený rozpočet na rok 2014 po 3. rozpočtové změně

Schválený rozpočet na rok 2014 po 3. rozpočtové změně Město Vrbno pod Pradědem Schválený rozpočet na rok 2014 po 3. rozpočtové změně Položka Druhové třídění R O Z P O Č E T - P Ř Í J M Y v tis. Kč Daně schválený po 1. RZ po 2.RZ po 3. RZ 1111 Daň z příjmu

Více

Program rozvoje obce Holetín na období 2013-2018 OBEC HOLETÍN. Schváleno usnesením obce č. 6/2012

Program rozvoje obce Holetín na období 2013-2018 OBEC HOLETÍN. Schváleno usnesením obce č. 6/2012 OBEC HOLETÍN Schváleno usnesením obce č. 6/2012 Obec Holetín je tvořena třemi místními částmi Horní Holetín, Dolní Holetín, Horní Babákov. Středem obce Holetín prochází silnice II. třídy č. 355 o délce

Více

Schválený rozpočet na rok 2014 po 4. rozpočtové změně

Schválený rozpočet na rok 2014 po 4. rozpočtové změně Město Vrbno pod Pradědem Schválený rozpočet na rok 2014 po 4. rozpočtové změně Daně schválený po 1. RZ po 2.RZ po 3. RZ po 4. RZ 1111 Daň z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti 11 000 11 000 11 000

Více

Obec Sibřina. Plán investičních a provozních záměrů obce

Obec Sibřina. Plán investičních a provozních záměrů obce Obec Sibřina Plán investičních a provozních záměrů obce 2018 2022 Sibřina: 28.11.2018 Období 2018-2022, investice a rozvoj obce I. Technická infrastruktura 1. Vodovod a splašková kanalizace 2. Výstavba

Více

1. (1032) Lesní hospodářství 375,00

1. (1032) Lesní hospodářství 375,00 1. (1032) Lesní hospodářství 375,00 5139 Nákup materiálu 10,00 5166 Poradenská činnost 100,00 5169 Nákup ostatních služeb 180,00 ožínání v oplocenkách 140 tis. Kč 5171 Opravy a udržování 85,00 2. (2212)

Více

VÝDAJE ROZPOČTU 2017 (tis. Kč)

VÝDAJE ROZPOČTU 2017 (tis. Kč) Funkční třídění Druhové třídění Druh výdajů Částka v tis. Kč 1031 Obecní les 5139 nákup materiálu j.n. 50 5169 nákup služeb j.n. 100 5171 opravy a udržování 50 Třída 5 - běžné výdaje celkem 200 2212 Silnice

Více

Komunitní plán zdraví a kvality života v Přešticích

Komunitní plán zdraví a kvality života v Přešticích Komunitní plán zdraví a kvality života v Přešticích zpracovaný na základě výsledků veřejného fóra ze dne 8. dubna 2008 A. Doprava A.1. Město bude prostorem nejen pro auta A.1.1 Opravy komunikací a chodníků

Více

Návrh rozpočtu obce Podlesí na rok 2016

Návrh rozpočtu obce Podlesí na rok 2016 Návrh rozpočtu obce Podlesí na rok 2016 ROZPOČET PŘÍJMŮ DAŇOVÉ PŘÍJMY 1111 daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti 2 100 000,00 1112 daň z příjmů fyzických osob ze samostatné činnosti 250 000,00

Více

Strategický plán rozvoje obce Brnířov. na období Obec Brnířov Brnířov Kdyně IČ: DIČ:CZ

Strategický plán rozvoje obce Brnířov. na období Obec Brnířov Brnířov Kdyně IČ: DIČ:CZ na období 2019-2022 Obec Brnířov Brnířov 41 345 06 Kdyně IČ: 00572608 DIČ:CZ00572608 Schváleno zastupitelstvem obce Brnířov dne 21.1.2019 1 Obsah: 1. Vznik obce...3 2. Současnost obce.3 2.1. Infrastruktura.3

Více

Rozpočtové opatření č. 10_2015 k

Rozpočtové opatření č. 10_2015 k Vnitřní obchod Rozpočtové opatření _2015 k 2141 5169 Reklama v kalendáři Berounsko 2016 3850 3850 3850 Komunikace 2212 5137 Drobný hmotný dlouhodobý majetek 0 12780 12780 12773 2212 5169 Zimní údržba místních

Více

Schválený rozpočet na rok 2011 po 1. rozpočtové změně

Schválený rozpočet na rok 2011 po 1. rozpočtové změně Město Vrbno pod Pradědem Schválený rozpočet na rok 2011 po 1. rozpočtové změně Položka Druhové třídění R O Z P O Č E T - P Ř Í J M Y v tis. Kč Daně schválený po 1. RZ 1111 Daň z příjmu fyzických osob ze

Více

Město Petřvald. Závěrečný účet. města Petřvaldu za rok Obsah:

Město Petřvald. Závěrečný účet. města Petřvaldu za rok Obsah: Město Petřvald Závěrečný účet města Petřvaldu za rok 08 Obsah: 1. Údaje o plnění rozpočtu příjmů. Údaje o plnění rozpočtu výdajů 3. Údaje o financování. Hospodářská činnost města. Tvorba a použití fondu

Více

Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2016/7 schválené v rámci programu 15. zasedání zastupitelstva dne 19. prosince 2016 PŘÍJMY

Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2016/7 schválené v rámci programu 15. zasedání zastupitelstva dne 19. prosince 2016 PŘÍJMY Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2016/7 schválené v rámci programu 15. zasedání zastupitelstva dne 19. prosince 2016 plnění k 19.12.2016 po RO 2016/6 RO 2016/7 po RO 2016/7 1111 Daň z příjmů fyz.

Více

Schválený rozpočet na rok 2013 po 1. rozpočtové změně

Schválený rozpočet na rok 2013 po 1. rozpočtové změně Město Vrbno pod Pradědem Schválený rozpočet na rok 2013 po 1. rozpočtové změně Položka Druhové třídění R O Z P O Č E T - P Ř Í J M Y v tis. Kč Daně 1111 Daň z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti

Více

Soutěž VESNICE ROKU Péče o zeleň a životní prostředí

Soutěž VESNICE ROKU Péče o zeleň a životní prostředí Soutěž VESNICE ROKU 2014 Péče o zeleň a životní prostředí První písemná zmínka o obci z roku 1397 Počet obyvatel: 1250 Rozloha: 915 ha Les ve vlastnictví obce: 120 ha Nadmořská výška 294 n.m. Významná

Více

Strategický plán obce Zákolany

Strategický plán obce Zákolany VIZE Strategický plán obce Zákolany - 2014 Zákolany poskytují svým obyvatelům podmínky pro nadstandardní kvalitu života, která je dána: 1. kvalitním a dostupným zabezpečením jejich základních potřeb 2.

Více

A. PŘEDPOKLADY ROZVOJE OBCE. MAS Bobrava, z.s. IČ: Vnitřní 49/ Moravany. Název obce: Kontakt (jméno, telefon, ):

A. PŘEDPOKLADY ROZVOJE OBCE. MAS Bobrava, z.s. IČ: Vnitřní 49/ Moravany. Název obce: Kontakt (jméno, telefon,  ): Dotazník pro obce Tento dotazník slouží pro zpracování analytické části strategie komunitně vedeného rozvoje území MAS Bobrava z.s. pro období 2014 2020. Výstupy z dotazníkového šetření budou základem

Více

Město Město Albrechtice Rozpočet na rok 2018

Město Město Albrechtice Rozpočet na rok 2018 Město Město Albrechtice Rozpočet na rok 2018 PŘÍJMY Položka Paragraf orj Název Schválený rozpočet na rok 2017 Očekávána skutečnost rok 2017 Rozpočet na rok 2018 Daně a jiné daňové příjmy 1111 Daň z příjmů

Více

R o z p o č e t n a r o k 2019

R o z p o č e t n a r o k 2019 R o z p o č e t n a r o k 2019 P ř í j m y Paragraf Položka Text N á v r h Třída 1 Daňové příjmy 53 595 000,00 1111 Daň z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti 12 000 000,00 1112 Daň z příjmu fyzických

Více

ROZPOČET OBCE LUBENEC NA ROK 2013

ROZPOČET OBCE LUBENEC NA ROK 2013 ROZPOČET OBCE LUBENEC NA ROK 2013 P Ř Í J M Y 1) DAŇOVÉ v tis. Kč Daň z příjmu FO - závislá činnost 1111 3000 Daň z příjmu FO - podnikatelé 1112 400 Daň z příjmu FO - z kapitálových výnosů 1113 300 Daň

Více

Rozpočet na rok Financování: Třída 8 : Financování (stavy na běžných účtech) ,00 Kč

Rozpočet na rok Financování: Třída 8 : Financování (stavy na běžných účtech) ,00 Kč Rozpočet na rok 2018 Příjmy: Třída 1: Daňové příjmy 37 501 750,00 Kč Třída 2: Nedaňové příjmy 18 114 800,00 Kč Třída 3: Kapitálové příjmy 0,00 Kč Třída 4: Přijaté dotace 23 353 023,60 Kč Příjmy celkem

Více

ROZPOČET OBCE LUBENEC NA ROK 2009 P Ř Í J M Y

ROZPOČET OBCE LUBENEC NA ROK 2009 P Ř Í J M Y ROZPOČET OBCE LUBENEC NA ROK 2009 P Ř Í J M Y 1) DAŇOVÉ v tis. Kč Daň z příjmu FO - závislá činnost 1111 2200 Daň z příjmu FO - podnikatelé 1112 600 Daň z příjmu FO - z kapitálových výnosů 1113 150 Daň

Více

Rozpočtové opatření č. 11_2015 k

Rozpočtové opatření č. 11_2015 k Vnitřní obchod Rozpočtové opatření _2015 k 2141 5169 Reklama v kalendáři Berounsko 2016 0 3850 3850 3850 Komunikace 2212 5137 Drobný hmotný dlouhodobý majetek 0 12780 12780 12773 2212 5169 Zimní údržba

Více

Schválený rozpočet města Buštěhradu na rok 2014

Schválený rozpočet města Buštěhradu na rok 2014 Schválený rozpočet města Buštěhradu na rok 2014 Město Buštěhrad Hřebečská 660, 273 43 Buštěhrad IČ 00234214 Rozpočet na rok 2014 schválen na zasedání zastupitelstva města dne 18. 12. 2013. Schválený rozpočet

Více

Návrh rozpočtu města Žebrák na rok 2019

Návrh rozpočtu města Žebrák na rok 2019 Návrh rozpočtu města Žebrák na rok 2019 Návrh rozpočtu města Žebrák na rok 2019 Rozpočtové příjmy Paragraf Položka Text Částka 1111 Daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti 8000000,00 Kč 1112 Daň

Více

Strategie rozvoje obce Drozdov

Strategie rozvoje obce Drozdov Obec Drozdov ------------------------------------------------------------------------------ Drozdov 150 789 01 Zábřeh Telefon, fax: 583 427 245 www.obecdrozdov.cz vypracoval: Bc. Marek Karger - starosta

Více

Návrh rozpočtu na rok 2012 výdaje

Návrh rozpočtu na rok 2012 výdaje Návrh rozpočtu na rok 2012 výdaje ============================================================= v tis. Kč 1014 - Ozdravování speciálních plodin a zvláštní veterinární péče Likvidace ohnisek výskytu karanténních

Více

Rozpočet na rok 2011 výdaje

Rozpočet na rok 2011 výdaje Rozpočet na rok 2011 výdaje ============================================================= v tis. Kč 1014 - Ozdravování speciálních plodin a zvláštní veterinární péče Likvidace ohnisek výskytu karanténních

Více

Obec Hostovlice. Strategický plán rozvoje

Obec Hostovlice. Strategický plán rozvoje Obec Hostovlice Strategický plán rozvoje 1 Obsah Úvodní slovo 3 Strategický plán rozvoje obce Hostovlice v kontextu rozvoje Středočeského kraje 4 Metodika zpracování 5 Situační analýza současného stavu

Více

ROZPOČET OBCE TŘEMEŠNÉ NA ROK 2010 PŘÍJMY ROZPOČTU v tis. Kč ROK 2010 položka

ROZPOČET OBCE TŘEMEŠNÉ NA ROK 2010 PŘÍJMY ROZPOČTU v tis. Kč ROK 2010 položka ROZPOČET OBCE TŘEMEŠNÉ NA ROK 2010 PŘÍJMY ROZPOČTU v tis. Kč ROK 2010 položka v tis. Kč text Příjem daní a poplatků - 1031 1111 1 080,00 daň z příjmů ze záv. čin. 1112 500,00 " ze sam. čin. 1113 80,00

Více

Strategický plán rozvoje obce Třemešná

Strategický plán rozvoje obce Třemešná Strategický plán rozvoje obce Třemešná 2011 2015 Obsah PŘEDMLUVA... 3 GEOGRAFICKÁ POLOHA OBCE... 3 OBYVATELSTVO... 3 INFRASTRUKTURA... 3 SLUŽBY V OBCI... 4 PODNIKÁNÍ V OBCI... 4 RIZIKA OVLIVŇUJÍCÍ ROZVOJ...

Více

Aktuální nabídka dotačních titulů pro obce

Aktuální nabídka dotačních titulů pro obce Aktuální nabídka dotačních titulů pro obce Integrovaný regionální operační program 2014-2020 (IROP) Územní plány Obce s rozšířenou působností Pořízení územních plánů a změn územních plánů Max. 90 % ze

Více

Obec Střítež Rozpočet na rok 2012

Obec Střítež Rozpočet na rok 2012 Obec Střítež Rozpočet na rok 2012 I. ROZPOČTOVÉ PŘÍJMY Příjmy daňové rozpočet na rok návrh rozpočtu návrh rozpoču paragraf položka popis 2010* na rok 2011 na rok 2012 poznámka pro rok 2012 1111 Daň z příjmů

Více

Městys Olbramovice, Olbramovice 23, IČ Schválený rozpočet - závazné ukazatele rok 2017 strana: 1 / 7

Městys Olbramovice, Olbramovice 23, IČ Schválený rozpočet - závazné ukazatele rok 2017 strana: 1 / 7 strana: 1 / 7 Rozpočet - závazné ukazatele byly zpracovány v souladu se zněním 11 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů ve znění zákona č. 320/2001 Sb., č. 450/2001 Sb., č.

Více

Rozpočtový výhled obce Troubky na období let

Rozpočtový výhled obce Troubky na období let ROZPOČTOVÝ VÝHLED OBCE NA OBDOBÍ 2017-2018 Příjmové kapitoly Název příjmu Návrh rozpočtu Poznámka Daňové příjmy 1111 DPFO ze závislé činnosti 9 700 000 Kč 1112 DPFO - SVČ 500 000 Kč 1113 DPFO z kapitálových

Více

Obec BRUMOV. Návrh rozpočtu obce Brumov na rok 2014 dle paragrafů

Obec BRUMOV. Návrh rozpočtu obce Brumov na rok 2014 dle paragrafů Návrh rozpočtu obce Brumov na rok 2014 dle paragrafů Rozpočet příjmů Paragraf Položka Název Částka 0000 1111 Daň z příjmu fyz.osob ze záv.čin. 400000,- 0000 1112 Daň z příjmu fyz.osob ze sam.v.č. 20000,-

Více

STŘEDNĚDOBÝ VÝHLED ROZPOČTU NA ROK

STŘEDNĚDOBÝ VÝHLED ROZPOČTU NA ROK OBEC MALÍNKY IČ: 00 373451 STŘEDNĚDOBÝ VÝHLED ROZPOČTU NA ROK 2019-2020 Odd. Pol. Název ROZPOČTOVÉ PŘÍJMY Rok 2019 Částka v tis. Kč Rok 2020 Částka v tis. Kč 1111 Daň z příjmů fyzických osob ze závislé

Více