ROZHODNUTÍ II. na stavbu. "Areál GENIUS, VOTS, kvn" Praha 8, Dolní Chabry na pozemku parc /33 v katastrálním území Dolní Chabry.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ROZHODNUTÍ II. na stavbu. "Areál GENIUS, VOTS, kvn" Praha 8, Dolní Chabry na pozemku parc /33 v katastrálním území Dolní Chabry."

Transkript

1 M STSKÁ ÁST PRAHA 8 Ú AD M STSKÉ ÁSTI - odbor výstavby - Zenklova 35, Praha 8 Spis. zn.: MCP /2012/OV.Hom Praha, dne jedn.: MCP /2012 Dolní Chabry/p 1374/33 Vy izuje: Homolka Bohumil/Šimek Pavel ROZHODNUTÍ Ú ad m stské ásti Praha 8, odbor výstavby, jako stavební ú ad p íslušný podle 13 odst.1 písm. c/ zákona. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním ádu, ve zn ní pozd jších p edpis (dále jen "stavební zákon")a podle vyhlášky.55/2000 Sb., hl. m. Prahy, kterou se vydává Statut hl. m. Prahy, ve zn ní pozd jších p edpis (dále jen "stavební ú ad") ve spole ném územním a stavebním ízení p ezkoumal podle 94 a 118 stavebního zákona žádost o zm nu rozhodnutí o umíst ní a povolení zm ny stavby p ed jejím dokon ením, kterou dne podala PREdistribuce, a.s., I , Svornosti 19a/3199, Praha 5-Smíchov, kterou zastupuje SEG, s.r.o., I , Skladová 4/1843, Plze 2-Slovany, Východní P edm stí, Plze 26 (dále jen "stavebník"), a na základ tohoto p ezkoumání: I. vydává podle 94 stavebního zákona a 9 vyhlášky. 503/2006 Sb., o podrobn jší úprav územního ízení, ve ejnoprávní smlouvy a územního opat ení z m n u r o z h o d n u t í o u m í s t n í s t a v b y "Areál GENIUS, VOTS, kvn" Praha 8, Dolní Chabry (dále jen "stavba") na pozemku parc /33 v katastrálním území Dolní Chabry. Stanoví podmínky pro zm nu umíst ní stavby: 1. Stavba bude nov umíst na v souladu s grafickou p ílohou rozhodnutí, která obsahuje výkres sou asného stavu území v m ítku katastrální mapy se zakreslením stavebního pozemku, požadovaným umíst ním stavby, s vyzna ením vazeb a vliv na okolí, zejména vzdáleností od hranic pozemku a sousedních staveb, která je sou ástí p edložené projektové dokumentace a kterou po nabytí právní moci tohoto rozhodnutí obdrží stavebník v souladu s ustanovením 92 odst. 4 stavebního zákona a 9 odst. 5 vyhlášky.503/2006 Sb., o podrobn jší úprav územního ízení, ve ejnoprávní smlouvy a územního opat ení; II. na stavbu a podle 118 stavebního zákona a 5 a 6 vyhlášky. 526/2006 Sb., kterou se provád jí n která ustanovení stavebního zákona ve v cech stavebního ádu p o v o l e n í z m n y s t a v b y p e d j e j í m d o k o n e n í m "Areál GENIUS, VOTS, kvn" Praha 8, Dolní Chabry na pozemku parc /33 v katastrálním území Dolní Chabry.

2 J: MCP / Popis zm ny stavby p ed jejím dokon ením: Samostatn stojící kiosková distribu ní trafostanice typu BETONBAU UKL 3024 zm na stavby spo ívá ve zm n umíst ní areálové trafostanice 22/0,4 kv (posunutí severn za nov budovanou skladovou halu SO.01.02) se sou asnou zm nou velikosti trafa (namísto p vodního trafa 400 kva bude osazeno trafo o velikosti 630 kva) a trasy silových kabel VN. Stanoví další podmínky pro provedení zm ny stavby p ed jejím dokon ením: 1. Zm na stavby bude provedena podle projektové dokumentace ov ené v ízení o této zm n, která bude po nabytí právní moci vrácena stavebníkovi; jakékoliv jiné zm ny nesmí být provedeny bez p edchozího povolení stavebního ú adu. Ú astníci ízení na n ž se vztahují oba výroky rozhodnutí správního orgánu ( 27 odst.1 zák.. 500/2004 Sb., ve zn ní pozd jších p edpis (dále jen "správní ád")): PREdistribuce, a.s., Svornosti 19a/3199, Praha 5-Smíchov, I Od vodn ní: Dne podal stavebník žádost o vydání zm ny územního rozhodnutí o umíst ní stavby a žádost o povolení zm ny stavby p ed jejím dokon ením. Uvedeným dnem bylo zahájeno ízení o zm n územního rozhodnutí o umíst ní stavby a ízení o zm n stavby p ed jejím dokon ením, které stavební ú ad usnesením ze dne pod.j. MCP /2012 spojil podle 78 odst. 1 stavebního zákona v souladu s 140 odst. 1 správního ádu. Na citovanou stavbu bylo dne vydáno územní rozhodnutí o umíst ní stavby pod spisovou zna kou MCP /2010/OV.Mac (.j.: MCP /2011), které nabylo právní moci dne a dne stavební povolení pod sp.zn.: MCP /2011/OV.Hom (.j.: MCP /2011), které nabylo právní moci dne Stavební ú ad oznámil opat ením ze dne zahájení spole ného ízení o zm n rozhodnutí o umíst ní stavby a ízení o zm n stavby p ed jejím dokon ením ú astník m ízení, dot eným orgán m a ve ejnosti (pro ve ejnost zve ejn no na ú ední desce ÚM Praha 8 od do a M Praha Dolní Chabry od do ). K projednání žádosti sou asn na ídil ústní jednání na , o jehož výsledku byl sepsán protokol. Stavební ú ad v provedeném ízení p ezkoumal p edloženou žádost, projednal ji v rozsahu, v jakém se zm na dotýká práv, právem chrán ných zájm nebo povinností ú astník ízení, jakož i zájm chrán ných dot enými orgány, a zjistil, že jejím uskute n ním nejsou ohroženy zájmy chrán né stavebním zákonem, p edpisy vydanými k jeho provedení a zvláštními p edpisy. P edložené doklady: projektová dokumentace vypracovaná autorizovaným inženýrem Ing. Zde kem Belákem, KAIT plná moc k zastupování PREdistribuce, a.s., pro SEG s.r.o. ze dne stanovisko PREdistribuce a.s. ke zm n velikosti trafa ze dne Projektová dokumentace stavby spl uje obecné technické požadavky na stavby. Stavební ú ad v pr b hu ízení neshledal d vody, které by bránily povolení stavby. Stavební ú ad rozhodl, jak je uvedeno ve výroku rozhodnutí, za použití ustanovení právních p edpis ve výroku uvedených.

3 J: MCP / P i vymezování okruhu ú astník ízení dosp l stavební ú ad k záv ru, že v daném p ípad podle 85 a 109 stavebního zákona toto postavení p ísluší žadateli, který je sou asn vlastníkem pozemku na kterém je stavba umíst na a vlastníkovi sousedního pozemku parc /3 k.ú. Dolní Chabry (Thomas Manns, Stefanie Manns). Dále podle 85 odst. 1 b) stavebního zákona je ú astníkem každého územního ízení obec (Hl.m. Praha, zastoupena Útvarem rozvoje m sta) a podle 85 odst. 2 písm. c) ten, komu zvláštní zákon toto postavení p iznává. Zvláštním zákonem je v tomto p ípad zákon. 131/2000 Sb., o hlavním m st Praze, ve zn ní pozd jších p edpis, který v 18 odst. 1 písm. h) obsahuje oprávn ní m stské ásti (zde M stská ást Praha Dolní Chabry) vystupovat jako ú astník územního ízení, v nichž se vydává územní rozhodnutí v území této m stské ásti. Ú astníci ízení o zm n rozhodnutí o umíst ní stavby - další dot ené osoby ( 27 odst. 2 správního ádu): Thomas Manns, Stefanie Manns, Genius spol. s r.o., Obec Hl.m. Praha, zastoupená Útvarem rozvoje hl.m. Prahy, M Praha - Dolní Chabry Ú astníci ízení o zm n stavby p ed jejím dokon ením - další dot ené osoby ( 27 odst. 2 správního ádu): Thomas Manns, Stefanie Manns, Genius spol. s r.o. Vypo ádání s návrhy a námitkami ú astník : - Ú astníci neuplatnili návrhy a námitky. Vyhodnocení p ipomínek ve ejnosti: - Ve ejnost se ústního jednání nezú astnila. Vypo ádání s vyjád eními ú astník k podklad m rozhodnutí: - Ú astníci se k podklad m rozhodnutí nevyjád ili. Upozorn ní: Stavební ú ad po dni nabytí právní moci stavebního povolení zašle stavebníkovi jedno vyhotovení ov ené projektové dokumentace zm ny stavby. Toto povolení pozbývá platnosti, jestliže zm na stavby nebude zahájena za doby platnosti p vodního stavebního povolení. Zm na stavby nesmí být zahájena, dokud toto rozhodnutí nenabude právní moci. Pou ení ú astník : Proti rozhodnutí o zm n umíst ní stavby se lze odvolat do 15 dn ode dne jeho oznámení k odboru stavebnímu Magistrátu hl. m. Prahy, podáním u zdejšího správního orgánu. Odvolání se podává s pot ebným po tem stejnopis tak, aby jeden stejnopis z stal správnímu orgánu a aby každý ú astník dostal jeden stejnopis. Nepodá-li ú astník pot ebný po et stejnopis, vyhotoví je správní orgán na náklady ú astníka. Proti rozhodnutí o zm n stavby p ed dokon ením se lze odvolat do 15 dn ode dne jeho oznámení k odboru stavebnímu Magistrátu hl. m. Prahy, podáním u zdejšího správního orgánu. Odvolání se podává s pot ebným po tem stejnopis tak, aby jeden stejnopis z stal správnímu orgánu a aby každý ú astník dostal jeden stejnopis. Nepodá-li ú astník pot ebný po et stejnopis, vyhotoví je správní orgán na náklady ú astníka.

4 J: MCP / Vzhledem k tomu, že se výroky rozhodnutí o umíst ní stavby a povolení zm ny stavby p ed jejím dokon ením se vzájemn podmi ují, má odvolání proti rozhodnutí o umíst ní stavby odkladný ú inek proti stavebnímu povolení. Odvoláním lze napadnout výrokovou ást rozhodnutí, jednotlivý výrok nebo jeho vedlejší ustanovení. Odvolání jen proti od vodn ní rozhodnutí je nep ípustné. Ing. Josef Gor ík vedoucí odboru výstavby Poplatek: Správní poplatek podle zákona. 634/2004 Sb., o správních poplatcích položky 17 odst. 2 ve výši 300,- K byl zaplacen dne Toto rozhodnutí musí být vyv šeno po dobu 15 dn na ú ední desce ÚM Praha 8 a ÚM Praha Dolní Chabry. Vyv šeno dne:.sejmuto dne:.. Razítko, podpis orgánu, který potvrzuje vyv šení a sejmutí oznámení. Doru í se: Ú astníci ízení (dle ustanovení 85 odst. 2 stavebního zákona) doru uje se ve ejnou vyhláškou na: a) ú ední desku ÚM Praha 8, Zenklova 35, Praha 8 (ke zve ejn ní po dobu 15 dn ) b) ú ední desku ÚM Praha Dolní Chabry, Spo ická 314, Praha 8 Dolní Chabry (ke zve ejn ní po dobu 15 dn a podání zprávy o zve ejn ní)

5 J: MCP / Obdrží: Doporu en do vlastních rukou (ú astníci územního ízení): 1. SEG, s.r.o., IDDS: z5gzpj8 zástupce stavebníka 2. Obec hl.m. Prahy, zastoupená URM, IDDS: c2zmahu M stská ást Praha-Dolní Chabry, IDDS: ztib27j Genius spol. s r.o., IDDS: v8up46t Thomas Manns, Dopravák.p. 723, Dolní Chabry, Praha 84 Stefanie Manns, Dopravák.p. 723/1, Dolní Chabry, Praha 84 Doporu en do vlastních rukou (ú astníci ízení o zm n stavby p ed jejím dokon ením): SEG, s.r.o., IDDS: z5gzpj8 zástupce stavebníka 3. Genius spol. s r.o., IDDS: v8up46t 4. Thomas Manns, Dopravák.p. 723, Dolní Chabry, Praha Stefanie Manns, Dopravák.p. 723/1, Dolní Chabry, Praha 84 Doporu en : 6. MHMP odbor územního plánu, IDDS: 48ia97h 7. MHMP odbor životního prost edí, IDDS: 48ia97h 8. MHMP odbor bezpe nosti a krizového ízení, IDDS: 48ia97h 9. ÚM Praha 8, odbor životního prost edí, Zenklova.p. 1/35, Praha 8-Libe 10. ÚM Praha 8, odbor dopravy, Zenklova.p. 1/35, Praha 8-Libe 11. R - Státní energetická inspekce, územní inspektorát Praha, IDDS: hq2aev4 Oby ejn : 12. URM - odd lení evidence ÚR, - pí. Faktorová, IDDS: c2zmahu Co: - spis - evidence - referent - OKS - zde Za správnost vyhotovení odpovídá Šimek Pavel.

ROZHODNUTÍ ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ

ROZHODNUTÍ ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ M STSKÁ ÁST PRAHA 8 Ú AD M STSKÉ ÁSTI - odbor výstavby - Zenklova 35, 180 48 Praha 8 Spis. zn.: MCP8 050126/2012/OV.Bay Praha, dne 27.7.2012.jedn.: MCP8 099073/2012 Dolní Chabry/p 833 Vy izuje: Ing. arch.

Více

ROZHODNUTÍ ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ

ROZHODNUTÍ ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ M STSKÁ ÁST PRAHA 8 Ú AD M STSKÉ ÁSTI - odbor výstavby - Zenklova 35, 180 48 Praha 8 Spis. zn.: MCP8 038577/2012/OV.Bay Praha, dne 23.7.2012.jedn.: MCP8 092975/2012 Dolní Chabry/p 827 Vy izuje: Ing. arch.

Více

R O Z H O D N U T Í. ú z e m n í r o z h o d n u t í

R O Z H O D N U T Í. ú z e m n í r o z h o d n u t í M stský ú ad Sedl any odbor výstavby a územního plánování 264 01 SEDL ANY.j: V Sedl anech dne: 31.8.2011 Vy izuje: Petr Lomoz Telefon: 318 822 742, linka 141 R O Z H O D N U T Í Dne 20.7.2011 podala Obec

Více

M stský ú ad Starý Plzenec

M stský ú ad Starý Plzenec M stský ú ad Starý Plzenec odbor výstavby Smetanova 932, 332 02 Starý Plzenec Spis. zn.: 2889/2011/M ÚSP/OV/Pri.j.: 2889/2011/M ÚSP-21 Starý Plzenec 15.11.2012 Vy izuje: Dagmar Prislup áková E-mail: prislupcakova@staryplzenec.cz

Více

Městský úřad Horšovský Týn odbor výstavby a územního plánování náměstí Republiky č.p. 52, 346 01 Horšovský Týn

Městský úřad Horšovský Týn odbor výstavby a územního plánování náměstí Republiky č.p. 52, 346 01 Horšovský Týn Městský úřad Horšovský Týn odbor výstavby a územního plánování náměstí Republiky č.p. 52, 346 01 Horšovský Týn *MUHTX003HKGJ* MUHTX003HKGJ SPIS.ZN.: OVÚP/5887/2012/Kö Č.J.: MUHT 7391/2012 VYŘIZUJE: Ing.

Více

M stský ú ad Litom ice Stavební ú ad

M stský ú ad Litom ice Stavební ú ad M stský ú ad Litom ice Stavební ú ad Peka ská 2, 412 01 Litom ice SPIS. ZN.:.J.: VY IZUJE: TEL.: E-MAIL: SU/0047446/17/Be MULTM/0060638/17/SÚ/LBe ing. Bezd ka 416916138 libor.bezdeka@litomerice.cz DATUM:

Více

M stský ú ad Starý Plzenec

M stský ú ad Starý Plzenec M stský ú ad Starý Plzenec odbor výstavby Smetanova 932, 332 02 Starý Plzenec Spis. zn.: 2720/2012/M ÚSP/OV/Pri.j.: 2720/2012/M ÚSP-8 Starý Plzenec 23.11.2012 Vy izuje: Dagmar Prislup áková E-mail: prislupcakova@staryplzenec.cz

Více

Od vodn ní : Bankovní spojení: eská spo itelna, a. s. fax: +420 2 710 71 819 Nové nám stí 1257, 104 00 Praha 114 DI : CZ00240915-2 -

Od vodn ní : Bankovní spojení: eská spo itelna, a. s. fax: +420 2 710 71 819 Nové nám stí 1257, 104 00 Praha 114 DI : CZ00240915-2 - M stská ást Praha 22 Ú ad m stské ásti odbor výstavby Nové nám stí 1250, 104 00 Praha 114.j.: P22 8798/2015 OV 04 V Uh ín vsi dne: 24.9.2015 Sp.zn.: MC22 1220/2015 OV 04 Vy izuje: Ing. Máslová Telefon:

Více

O B E C N Í Ú Ř A D S T Ř E L I C E stavební úřad

O B E C N Í Ú Ř A D S T Ř E L I C E stavební úřad O B E C N Í Ú Ř A D S T Ř E L I C E stavební úřad nám. Svobody 1, 664 47 Střelice SPIS. ZN.: STAV/0735/2011/Bi Č. J.: 1528/2011 - SU VYŘIZUJE: Ing. Lukáš Bínek TEL.: 547427416 E-MAIL: lbinek@streliceubrna.cz

Více

ROZHODNUTÍ ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ

ROZHODNUTÍ ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ M STSKÁ ÁST PRAHA 8 Ú AD M STSKÉ ÁSTI - odbor výstavby - Zenklova 35, 180 48 Praha 8 Spis. zn.: MCP8 044441/2012/OV.Suk Praha, dne 29.4.2013.jedn.: MCP8 047582/2013 Dolní Chabry/p 332/1 Vy izuje: Ing.

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD POLIČKA STAVEBNÍ ÚŘAD VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA

MĚSTSKÝ ÚŘAD POLIČKA STAVEBNÍ ÚŘAD VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA SPIS. ZN.: Č.J.: OPRÁVNĚNÁ ÚŘEDNÍ OSOBA: TELEFON: E-MAIL: MĚSTSKÝ ÚŘAD POLIČKA STAVEBNÍ ÚŘAD PALACKÉHO NÁMĚSTÍ 160, POLIČKA 572 01 MP/7174/2010/SÚ MP/9800/2010/SÚ/Pu Puchar Pavel 461 723 817 puchar@policka.org

Více

OBECNÍ Ú AD VÝPRACHTICE - STAVEBNÍ Ú AD - rozhodnutí

OBECNÍ Ú AD VÝPRACHTICE - STAVEBNÍ Ú AD - rozhodnutí OBECNÍ Ú AD VÝPRACHTICE - STAVEBNÍ Ú AD - tel: 465391132.p. 3 e-mail: ou.vyprch@tiscali.cz 561 34 Výprachtice Vaše.j.: 106/2006 Ze dne: 22.02.2006 Naše.j.: 190/2006/SU Vy izuje: Lerch Po et list : Po et

Více

stský ú ad Jesenice stavební odbor

stský ú ad Jesenice stavební odbor stský ú ad Jesenice stavební odbor Mírové nám stí 368, 270 33 Jesenice u Rakovníka.j.: Výst./2508/11/ V Jesenici 30.1.2012 Vy izuje: Pašíkovská Tel.: 313 599 214 (328) ROZHODNUTÍ Výroková ást: stský ú

Více

NÁVRH OPAT ENÍ OBECNÉ POVAHY

NÁVRH OPAT ENÍ OBECNÉ POVAHY M S T S K Ý Ú A D H O R A Ž O V I C E Odbor životního prost edí Mírové nám stí 1, 341 01 Horaž ovice tel.:+420 371 430 545, e-mail: vaskova@muhorazdovice.cz Váš dopis.j. / ze dne: íslo jednací: MH/15926/2016

Více

STEJNOPIS MĚSTSKÝ ÚŘAD VRCHLABÍ Stavební úřad, Zámek č.p. 1, 543 11 Vrchlabí

STEJNOPIS MĚSTSKÝ ÚŘAD VRCHLABÍ Stavební úřad, Zámek č.p. 1, 543 11 Vrchlabí STEJNOPIS MĚSTSKÝ ÚŘAD VRCHLABÍ Stavební úřad, Zámek č.p. 1, 543 11 Vrchlabí Tel: 499 405 328 Vyřizuje: Bc. Adéla Romaniaková Fax: 499 421 691 Spis.zn.: výst. 16139/2010/Ro Č.j.: SÚ/16139/2010-7 E-mail:

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D Ž E L E Z N Ý B R O D Stavební úřad 468 22 Železný Brod, náměstí 3.května č.p.1

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D Ž E L E Z N Ý B R O D Stavební úřad 468 22 Železný Brod, náměstí 3.května č.p.1 M Ě S T S K Ý Ú Ř A D Ž E L E Z N Ý B R O D Stavební úřad 468 22 Železný Brod, náměstí 3.května č.p.1 Spis.zn.: Stav./1611/2012/Br Železný Brod, dne : 17.10.2012 Čj.: SÚ-11538/2012-BRYI-870/128 Vyřizuje:

Více

ROZHODNUTÍ ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ

ROZHODNUTÍ ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ M STSKÁ ÁST PRAHA 8 Ú AD M STSKÉ ÁSTI - odbor výstavby - Zenklova 35, 180 48 Praha 8 Spis. zn.: MCP8 175431/2012/OV.Suk Praha, dne 7.10.2013.jedn.: MCP8 133277/2013 imice/p 1038/8 Vy izuje: Ing. Bohumír

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V N O V É B Y S T Ř I C I ODBOR VÝSTAVBY oddělení životního prostředí

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V N O V É B Y S T Ř I C I ODBOR VÝSTAVBY oddělení životního prostředí M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V N O V É B Y S T Ř I C I ODBOR VÝSTAVBY oddělení životního prostředí Mírové náměstí č.p. 58, 378 33 Nová Bystřice Spis. zn.: Výst.1184/1185/11-Z V Nové Bystřici dne 2.5.2011 Č.j.:

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D S U Š I C E odbor výstavby a územního plánování

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D S U Š I C E odbor výstavby a územního plánování M Ě S T S K Ý Ú Ř A D S U Š I C E odbor výstavby a územního plánování Náměstí Svobody 138, 342 01 Sušice I telefon: 376 540 130, fax:376 540 112 Zn : 3600/11/VYS/Oud V Sušici dne: 10.11.2011 Č.j.: VYŘIZUJE:

Více

Městský úřad Horšovský Týn odbor výstavby a územního plánování náměstí Republiky č.p. 52, 346 01 Horšovský Týn

Městský úřad Horšovský Týn odbor výstavby a územního plánování náměstí Republiky č.p. 52, 346 01 Horšovský Týn Městský úřad Horšovský Týn odbor výstavby a územního plánování náměstí Republiky č.p. 52, 346 01 Horšovský Týn *MUHTX002XUZN* MUHTX002XUZN SPIS.ZN.: OVÚP/10200/2011/Šp Č.J.: MUHT 11975/2011 VYŘIZUJE: Václav

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD UNHOŠŤ odbor výstavby Václavské náměstí 44, 273 51 Unhošť

MĚSTSKÝ ÚŘAD UNHOŠŤ odbor výstavby Václavské náměstí 44, 273 51 Unhošť MĚSTSKÝ ÚŘAD UNHOŠŤ odbor výstavby Václavské náměstí 44, 273 51 Unhošť Spis. zn.: Výst. 4094/10-Hor Unhošť 15.9.2010 Č.j.: 4774/10/Výst Vyřizuje: Tel:.: Fax: E-mail: Ing. Lenka Hortová, pověření č. 1/2006-OV

Více

Usnesení. 22/11. Magistrát m sta Ostravy odbor stavebn správní. SMO/168458/11/Správ./Vlt S-SMO/087332/11/Správ

Usnesení. 22/11. Magistrát m sta Ostravy odbor stavebn správní. SMO/168458/11/Správ./Vlt S-SMO/087332/11/Správ Vaše zna ka: Ze dne:. j.: Sp. zn.: Vy izuje: Telefon: Fax: E-mail: Datum: Vypraveno: SMO/168458/11/Správ./Vlt S-SMO/087332/11/Správ Vltavská Lenka, Ing. 599 443 124 599 443 388 lvltavska@ostrava.cz 10.

Více

Městský úřad Česká Lípa Stavební úřad Náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, 470 36 Česká Lípa

Městský úřad Česká Lípa Stavební úřad Náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, 470 36 Česká Lípa Městský úřad Česká Lípa Stavební úřad Náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne 12.07.2012 Naše zn.: Vyřizuje: Telefon: 487 881 125 Počet stran dokumentu: 5 Počet listů příloh:

Více

M STSKÝ Ú AD VSETÍN Odbor územního plánování, stavebního ádu a dopravy

M STSKÝ Ú AD VSETÍN Odbor územního plánování, stavebního ádu a dopravy M STSKÝ Ú AD VSETÍN Odbor územního plánování, stavebního ádu a dopravy.j.: MUVS-S 12409/2012/OÚPS -280.4/Mar- Vy izuje: Bc. Mare ek Libor Vsetín, dne VE EJNÁ VYHLÁŠKA Návrh opat ení obecné povahy M stský

Více

Adresa p íslušného ú adu. Ú ad:... Ulice:... PS, obec:...

Adresa p íslušného ú adu. Ú ad:... Ulice:... PS, obec:... P íloha. 2 k vyhlášce. 503/2006 Sb. Adresa p íslušného ú adu Ú ad:... Ulice:... PS, obec:... V c: ŽÁDOST O VYDÁNÍ ROZHODNUTÍ O ZM N VYUŽITÍ ÚZEMÍ v územním ízení ve zjednodušeném územním ízení podle ustanovení

Více

M stský ú ad Žebrák stavební ú ad

M stský ú ad Žebrák stavební ú ad M stský ú ad Žebrák stavební ú ad Nám stí.p. 1, 26 753 Žebrák.j.: Sp.zn. Ukl.znak Vy izuje: Tel.: Fax: E-mail: VYST-Pa/2076/2012 Výst-1639/2012/Pa 328.3 Pavlisová Kv toslava 311 533 101 311 533 403 stavebnireferent@mestozebrak.cz

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D S U Š I C E odbor výstavby a územního plánování

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D S U Š I C E odbor výstavby a územního plánování M Ě S T S K Ý Ú Ř A D S U Š I C E odbor výstavby a územního plánování Náměstí Svobody 138, 342 01 Sušice I telefon: 376 540 130, fax:376 540 112 Zn : 248/12/VYS/Bla V Sušici dne: 26.3.2012 Č.j.: VYŘIZUJE:

Více

V E E J N Á V Y H L Á Š K A

V E E J N Á V Y H L Á Š K A M STSKÝ Ú AD T EBÍ Odbor dopravy a komunálních služeb Karlovo nám. 104/55, 674 01 T ebí, adresa pro doru ení písemnosti: Masarykovo nám. 116/6, 674 01 T ebí. j.: ODKS 4066/17 - SPIS 86/2017/PJ/4 V T ebí

Více

M stský ú ad Starý Plzenec

M stský ú ad Starý Plzenec M stský ú ad Starý Plzenec odbor výstavby Smetanova 932, 332 02 Starý Plzenec Spis. zn.: 3501/2012/M ÚSP/OV/Hos.j.: 3501/2012/M ÚSP-11 Starý Plzenec 11.03.2013 Vy izuje: Hosnedlová Libuše E-mail: hosnedlova@staryplzenec.cz

Více

M stský ú ad Král v Dv r

M stský ú ad Král v Dv r M stský ú ad Král v Dv r Stavební ú ad Král v Dv r, nám stí Míru 139, 267 01 Král v Dv r tel./fax.: 311 652 037 / 311 636 181, e-mail: sloupova.su@seznam.cz Sp.zn..j.: MEKD-Výst./8062/2012/Sl VYST-Sl/378/2013

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D L I T O V E L Havlíčkova ul. 818, PSČ 784 01 odbor výstavby

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D L I T O V E L Havlíčkova ul. 818, PSČ 784 01 odbor výstavby M Ě S T S K Ý Ú Ř A D L I T O V E L Havlíčkova ul. 818, PSČ 784 01 odbor výstavby SPIS. ZN.: VYS 150/2013/IČa Č.J.: LIT 23730/2013 VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: DATUM: 19.12.2013 Ing. Čamková - oprávněná úřední

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD ODRY STAVEBNÍ ÚŘAD MěÚ, Masarykovo nám. 25, 742 35 Odry, okres Nový Jičín

MĚSTSKÝ ÚŘAD ODRY STAVEBNÍ ÚŘAD MěÚ, Masarykovo nám. 25, 742 35 Odry, okres Nový Jičín MĚSTSKÝ ÚŘAD ODRY STAVEBNÍ ÚŘAD MěÚ, Masarykovo nám. 25, 742 35 Odry, okres Nový Jičín DOPAS - Dobrovolný, s.r.o. IČ 60717173 tř. Osvobození 463/17 742 35 Odry VÁŠ DOPIS ZNAČKY NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE V ODRÁCH

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V N O V É B Y S T Ř I C I ODBOR VÝSTAVBY oddělení životního prostředí

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V N O V É B Y S T Ř I C I ODBOR VÝSTAVBY oddělení životního prostředí M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V N O V É B Y S T Ř I C I ODBOR VÝSTAVBY oddělení životního prostředí Mírové náměstí č.p. 58, 378 33 Nová Bystřice Spis. zn.: Výst. 4210/4211/11-Z V Nové Bystřici dne 9.11.2011 Č.j.:

Více

O B E C N Í Ú Ř A D S T Ř E L I C E stavební úřad

O B E C N Í Ú Ř A D S T Ř E L I C E stavební úřad O B E C N Í Ú Ř A D S T Ř E L I C E stavební úřad nám. Svobody 1, 664 47 Střelice SPIS. ZN.: STAV/2347/2010/Ka Č. J.: 3104/2010 - SU VYŘIZUJE: Ing. Kabadelova TEL.: 547 427 422 E-MAIL: stavebni@streliceubrna.cz

Více

Městský úřad Domažlice Odbor životního prostředí náměstí Míru 1, pracoviště U Nemocnice 579 344 20 Domažlice

Městský úřad Domažlice Odbor životního prostředí náměstí Míru 1, pracoviště U Nemocnice 579 344 20 Domažlice Městský úřad Domažlice Odbor životního prostředí náměstí Míru 1, pracoviště U Nemocnice 579 344 20 Domažlice Č.spisu: OŽP-4311/2015 Č.j.: MeDO-41159/2015-Aul-DS Vyřizuje: Aulická, tel.: 379719263 Datum:

Více

R O Z H O D N U T Í. Železni ní p ejezd P6962 v km 18,921 Chornice-Skalice n/s.

R O Z H O D N U T Í. Železni ní p ejezd P6962 v km 18,921 Chornice-Skalice n/s. CRDUX001SKZZ DRÁŽNÍ Ú AD, NERUDOVA 1, 772 58 OLOMOUC stavební sekce, oblast Olomouc Sp. Zn.: MO-SDO0189/10-7/Ty V Brn dne 9. ervna 2010. j.: DUCR-29497/10/Ty 602668981 Oprávn ná ú ední osoba: Ing. Ji í

Více

Městský úřad Chrast Náměstí č.p. 1, 538 51 Chrast

Městský úřad Chrast Náměstí č.p. 1, 538 51 Chrast Váš dopis ze dne: 27.12.2012 Vaše značka: - Městský úřad Chrast Náměstí č.p. 1, 538 51 Chrast Odbor výstavby a životního prostředí stavební úřad Č.j.: Č.spisu: Vyřizuje: Tel.: E-mail: Počet listu: Počet

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V N O V É B Y S T Ř I C I ODBOR VÝSTAVBY oddělení životního prostředí

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V N O V É B Y S T Ř I C I ODBOR VÝSTAVBY oddělení životního prostředí M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V N O V É B Y S T Ř I C I ODBOR VÝSTAVBY oddělení životního prostředí Mírové náměstí č.p. 58, 378 33 Nová Bystřice Spis. zn.: Výst.1953/1954/12-Z V Nové Bystřici dne 19.7.2012 Č.j.:

Více

*s00nx00ozlt9* S 0 0 N X 0 0 O Z L T 9 ROZHODNUTÍ M Ě S T S K Ý Ú Ř A D H U S T O P E Č E S T A V E B N Í Ú Ř A D

*s00nx00ozlt9* S 0 0 N X 0 0 O Z L T 9 ROZHODNUTÍ M Ě S T S K Ý Ú Ř A D H U S T O P E Č E S T A V E B N Í Ú Ř A D M Ě S T S K Ý Ú Ř A D H U S T O P E Č E S T A V E B N Í Ú Ř A D Dukelské nám. 2/2, 693 17 Hustopeče 519 441 011 e-mail: stavebni@hustopece-city.cz *s00nx00ozlt9* S 0 0 N X 0 0 O Z L T 9 Č.j. MUH/ 6067/13/19

Více

Městský úřad, stavební úřad Náměstí Míru 1, 407 22 Benešov nad Ploučnicí

Městský úřad, stavební úřad Náměstí Míru 1, 407 22 Benešov nad Ploučnicí Městský úřad, stavební úřad Náměstí Míru 1, 407 22 Benešov nad Ploučnicí SPIS. ZN.: Č.J.: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: SÚ-6108/2012/Ko MUBN-0765/2013/jk Jana Košková 412 589 818 jana.koskova@benesovnpl.cz DATUM:

Více

Městský úřad Holice *00162493*

Městský úřad Holice *00162493* Městský úřad Holice *00162493* Odbor životního prostředí a stavební úřad Holubova 1, 534 14 Holice Tel.: 466 741 211, fax: 466 741 206 Spis.zn.: MUHO 04912/2012/ŽPSÚ/Hi Holice 16.5.2012 Č.j.: MUHO/06611/2012

Více

ÚŘAD MĚSTYSE VŠETATY Odbor výstavby a ÚP T. G. Masaryka 69 277 16 Všetaty

ÚŘAD MĚSTYSE VŠETATY Odbor výstavby a ÚP T. G. Masaryka 69 277 16 Všetaty Č.J.: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: Výst./494/2012 Ing. Jitka Frýdlová 315 696 140 stavebniuradvsetaty@seznam.cz ÚŘAD MĚSTYSE VŠETATY Odbor výstavby a ÚP T. G. Masaryka 69 277 16 Všetaty Všetaty: 12.11.2012

Více

R O Z H O D N U T Í. Pavel Němec, nar. 22.8.1969, bytem Proseč 94, 539 44 Proseč u Skutče

R O Z H O D N U T Í. Pavel Němec, nar. 22.8.1969, bytem Proseč 94, 539 44 Proseč u Skutče Obecní úřad v Proseči Hospodářsko-správní odbor Proseč 18, 539 44 Proseč u Skutče Č.j. 501-4/2009-330/R V Proseči dne 21.12.2009 Vyřizuje: Bc. Pavel Raba Tel. 469321246 V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A R

Více

P o u e n í o o d v o l á n í

P o u e n í o o d v o l á n í Stránka 1 z 5 Vaše zna ka: Ze dne: Naše zna ka: Vy izuje: j. PVMU 69312/2015 41 Pavlí ek Jaroslav SpZn. OD 989/2015 Telefon: Fax: E-mail: Datum: 2.6.2015 582 329 803 582 316 816 jaroslav.pavlicek@prostejov.eu

Více

2482510hoh. Městský úřad Trhové Sviny Stavební úřad ROZHODNUTÍ. Žižkovo náměstí 32, 374 17 Trhové Sviny

2482510hoh. Městský úřad Trhové Sviny Stavební úřad ROZHODNUTÍ. Žižkovo náměstí 32, 374 17 Trhové Sviny Městský úřad Trhové Sviny Stavební úřad Žižkovo náměstí 32, 374 17 Trhové Sviny Č.j. : Výst. 20986/91-A/2010/H Trhové Sviny, dne 23.8.2010 Vyřizuje : Jana Kokejlová 24825/10/Hoh Telefon : 386 301 426 Keblany

Více

R O Z H O D N U T Í VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA

R O Z H O D N U T Í VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA 1 Městský úřad Votice Odbor výstavby a územního plánování Komenského náměstí 700 259 17 Votice *MVOTX0012M6Y* MVOTX0012M6Y Vaše č.j. /Ze dne Č.j.: Spis. zn.: Vyřizuje/linka Votice 18724/2012/VÝST-Še 16601/2012/VÝST-Še

Více

M stský ú ad Vimperk Steinbrenerova 6/2, Vimperk Odbor dopravy a silni ního hospodá ství pracovišt : Nad Stadiónem 199, Vimperk

M stský ú ad Vimperk Steinbrenerova 6/2, Vimperk Odbor dopravy a silni ního hospodá ství pracovišt : Nad Stadiónem 199, Vimperk M stský ú ad Vimperk Steinbrenerova 6/2, 385 17 Vimperk Odbor dopravy a silni ního hospodá ství pracovišt : Nad Stadiónem 199, 385 17 Vimperk íslo jednací: MUVPK-OD 34166/17-KAV Spisová zna ka: 6204/2017

Více

E J N Á V Y H L Á Š K A. E N Í O B E C N É P O V AH Y Stanovení p echodné úpravy provozu na pozemní komunikaci

E J N Á V Y H L Á Š K A. E N Í O B E C N É P O V AH Y Stanovení p echodné úpravy provozu na pozemní komunikaci M STSKÝ Ú AD T EBÍ Odbor dopravy a komunálních služeb Karlovo nám. 104/55, 674 01 T ebí, adresa pro doru ení písemnosti: Masarykovo nám. 116/6, 674 01 T ebí. j.: ODKS 66833/17 - SPIS 12283/2017/PJ V T

Více

R O Z H O D N U T Í MĚSTSKÝ ÚŘAD ROKYCANY. r o z h o d n u t í o u m í s tění stavby. odbor stavební Masarykovo náměstí 1 Střed 337 01 Rokycany

R O Z H O D N U T Í MĚSTSKÝ ÚŘAD ROKYCANY. r o z h o d n u t í o u m í s tění stavby. odbor stavební Masarykovo náměstí 1 Střed 337 01 Rokycany Spis. zn. (č.j.): 2468/OST/12 Kal V Rokycanech: 24.8.2012 Č.j. dokumentu.: Vyřizuje: Tel.: E-mail: ID datové schránky: MĚSTSKÝ ÚŘAD ROKYCANY odbor stavební Masarykovo náměstí 1 Střed 337 01 Rokycany 7127/OST/12

Více

ŽÁDOST O VYDÁNÍ ROZHODNUTÍ O UMÍST NÍ STAVBY ÁST A

ŽÁDOST O VYDÁNÍ ROZHODNUTÍ O UMÍST NÍ STAVBY ÁST A P íloha. 1 k vyhlášce. 503/2006 Sb. Adresa p íslušného ú adu Ú ad:... Ulice:... PS, obec:... V c: ŽÁDOST O VYDÁNÍ ROZHODNUTÍ O UMÍST NÍ STAVBY v územním ízení ve zjednodušeném územním ízení podle ustanovení

Více

Úřad městyse Bezno stavební úřad Boleslavská 154, 294 29 Bezno; tel: 326 395313; fax: 326 395 314; e-mail: stavebni@bezno.

Úřad městyse Bezno stavební úřad Boleslavská 154, 294 29 Bezno; tel: 326 395313; fax: 326 395 314; e-mail: stavebni@bezno. Úřad městyse Bezno stavební úřad Boleslavská 154, 294 29 Bezno; tel: 326 395313; fax: 326 395 314; e-mail: stavebni@bezno.cz Spis.znač. stu 520-328/2012 Č.j.: stu 520-328/2012-56 Vyřizuje: Miroslav Gros

Více

Městský úřad Vlašim. Odbor výstavby a územního plánování Jana Masaryka č.p. 302, 258 14 VLAŠIM tel.: 313 039 313

Městský úřad Vlašim. Odbor výstavby a územního plánování Jana Masaryka č.p. 302, 258 14 VLAŠIM tel.: 313 039 313 Městský úřad Vlašim Odbor výstavby a územního plánování Jana Masaryka č.p. 302, 258 14 VLAŠIM tel.: 313 039 313 Č.j.: VYST 18244/12-NoL Sp.zn.: VYST/3122/2012-NoL Vlašim, dne 24. října 2012 Oprávněná úřední

Více

M stský ú ad Trhové Sviny Stavební ú ad

M stský ú ad Trhové Sviny Stavební ú ad M stský ú ad Trhové Sviny Stavební ú ad Žižkovo nám stí 32, 374 17 Trhové Sviny.j. : Výst. 10837/364-B/2012/H Trhové Sviny, dne 31.7.2012 Vy izuje : Jana Kokejlová 14489/12/Hoh Telefon : 386 301 426 Karel

Více

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A M Ě S T S K Ý Ú Ř A D S U Š I C E odbor výstavby a územního plánování ROZHODNUTÍ

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A M Ě S T S K Ý Ú Ř A D S U Š I C E odbor výstavby a územního plánování ROZHODNUTÍ V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A M Ě S T S K Ý Ú Ř A D S U Š I C E odbor výstavby a územního plánování Náměstí Svobody 138, 342 01 Sušice I telefon: 376 540 130, fax:376 540 112 Zn : 4002/10/VYS/Jen V Sušici

Více

Magistrát města Zlína, stavební úřad, náměstí Míru 12, 761 40 Zlín

Magistrát města Zlína, stavební úřad, náměstí Míru 12, 761 40 Zlín Magistrát města Zlína, stavební úřad, náměstí Míru 12, 761 40 Zlín Spisová značka: MMZL-SÚ-084362/2015/Jan Číslo jednací dokumentu: MMZL 174593/2015 Zlín, dne 18.12.2015 Oprávněná úřední osoba: Ing. Janečka,

Více

. j.: ODKS 16307/17 - SPIS 3280/2017/PJ/4 V T ebí i stanoví

. j.: ODKS 16307/17 - SPIS 3280/2017/PJ/4 V T ebí i stanoví M STSKÝ Ú AD T EBÍ Odbor dopravy a komunálních služeb Karlovo nám. 104/55, 674 01 T ebí, adresa pro doru ení písemnosti: Masarykovo nám. 116/6, 674 01 T ebí. j.: ODKS 16307/17 - SPIS 3280/2017/PJ/4 V T

Více

Obecní úřad, stavební úřad Zámecké náměstí 67, Žleby VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ROZHODNUTÍ

Obecní úřad, stavební úřad Zámecké náměstí 67, Žleby VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ROZHODNUTÍ Obecní úřad, stavební úřad Zámecké náměstí 67, Žleby Č.J: Výst. 286/283/09/Po Vyřizuje: Miloslava Poštová Ve Žlebech, dne: 30.4.2009 VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ROZHODNUTÍ Žadatel: ČEZ Distribuce a.s., Teplická 874/8,

Více

M stská ást Praha 22 Ú ad m stské ásti

M stská ást Praha 22 Ú ad m stské ásti M stská ást Praha 22 Ú ad m stské ásti odbor výstavby Nové nám stí 1250, 104 00 Praha 114.j.: P22 8123/2015 OV 10 V Uh ín vsi dne: 3.9.2015 Sp.zn.: MC22 1090/2014 OV 10 Vy izuje: Ing. František Roder Telefon:

Více

M S T S K Ý Ú A D Ž E L E Z N Ý B R O D Stavební ú ad 468 22 Železný Brod, nám stí 3.kv tna.p.1

M S T S K Ý Ú A D Ž E L E Z N Ý B R O D Stavební ú ad 468 22 Železný Brod, nám stí 3.kv tna.p.1 M S T S K Ý Ú A D Ž E L E Z N Ý B R O D Stavební ú ad 468 22 Železný Brod, nám stí 3.kv tna.p.1 Spis.zn.: Stav./197/2010/Ne j.: SÚ-12218/2010-197/2010-NEJS-714/136 Vy izuje: Nejedlová, tel. 483 333 945,

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D H A N U Š O V I C E Odbor výstavby Hlavní 92, 788 33 Hanušovice, tel. 583 231 284

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D H A N U Š O V I C E Odbor výstavby Hlavní 92, 788 33 Hanušovice, tel. 583 231 284 M Ě S T S K Ý Ú Ř A D H A N U Š O V I C E Odbor výstavby Hlavní 92, 788 33 Hanušovice, tel. 583 231 284 ID datové schránky: 9wwbeey; podatelna@mu-hanusovice.cz Město Hanušovice IČO 00302546 Spis. zn.:

Více

M stský ú ad Šumperk - odbor výstavby Jesenická 31, 787 93 Šumperk telefon (+420) 583 388 111 IDDS: 8bqb4gk, e-podatelna: posta@musumperk.

M stský ú ad Šumperk - odbor výstavby Jesenická 31, 787 93 Šumperk telefon (+420) 583 388 111 IDDS: 8bqb4gk, e-podatelna: posta@musumperk. M stský ú ad Šumperk - odbor výstavby Jesenická 31, 787 93 Šumperk telefon (+420) 583 388 111 IDDS: 8bqb4gk, e-podatelna: posta@musumperk.cz Sp.zn.: 52117/2011 VYS/SAST Šumperk, dne 27.7.2011.j.: MUSP

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D Ř Í Č A N Y odbor - Stavební úřad

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D Ř Í Č A N Y odbor - Stavební úřad M Ě S T S K Ý Ú Ř A D Ř Í Č A N Y odbor - Stavební úřad Melantrichova 2000, 25101 Říčany, tel. 323 618 111, fax. 323 618 160 SPIS. ZN.: Č.J.: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: 0040736/2011/Čv. 41358/2011-MUR/OSÚ/00617

Více

Č.j.: OÚ/STAV/508/10/17 Březno ROZHODNUTÍ

Č.j.: OÚ/STAV/508/10/17 Březno ROZHODNUTÍ Úřad městyse Březno stavební úřad Březno č.p. 13, 294 06 Březno Č.j.: OÚ/STAV/508/10/17 Březno 8.10.2010 Vyřizuje: Tel.: Fax: E-mail: Jaroslav Hruška 326 399 732 326 399 180 brezno.su@brezno.cz ROZHODNUTÍ

Více

Městský úřad Domažlice Odbor životního prostředí náměstí Míru 1, pracoviště U Nemocnice 579 344 20 Domažlice

Městský úřad Domažlice Odbor životního prostředí náměstí Míru 1, pracoviště U Nemocnice 579 344 20 Domažlice Městský úřad Domažlice Odbor životního prostředí náměstí Míru 1, pracoviště U Nemocnice 579 344 20 Domažlice Č.spisu: OŽP-1776/2016 Č.j.: MeDO-14992/2016-Kitz-DS Vyřizuje: Ing. Kitzbergerová, 379 719 272

Více

Městský úřad Dvůr Králové nad Labem

Městský úřad Dvůr Králové nad Labem Městský úřad Dvůr Králové nad Labem náměstí T. G. Masaryka 38, 544 17 Dvůr Králové nad Labem ODBOR VÝSTAVBY A ÚZEMNÍHO PLÁNOVÁNÍ Č.j.: VÚP/12062-2012/ 2309-2012/vn Dvůr Králové nad Labem, dne 21. června

Více

2390210hoh. Městský úřad Trhové Sviny Stavební úřad ROZHODNUTÍ. Žižkovo náměstí 32, 374 17 Trhové Sviny

2390210hoh. Městský úřad Trhové Sviny Stavební úřad ROZHODNUTÍ. Žižkovo náměstí 32, 374 17 Trhové Sviny Městský úřad Trhové Sviny Stavební úřad Žižkovo náměstí 32, 374 17 Trhové Sviny Č.j. : Výst. 19456/92-F/2010/H Trhové Sviny, dne 13.8.2010 Vyřizuje : Jana Kokejlová 23902/10/Hoh Telefon : 386 301 426 E.ON

Více

R O Z H O D N U T Í. r o z h o d n u t í o u m í s t n í s t a v b y

R O Z H O D N U T Í. r o z h o d n u t í o u m í s t n í s t a v b y Spis. zn. (.j.): MeRo/2276/OST/14 er V Rokycanech: 27.6.2014.j. dokumentu.: Vy izuje: Tel.: E-mail: ID datové schránky: M STSKÝ Ú AD ROKYCANY odbor stavební Masarykovo nám stí 1 St ed 337 01 Rokycany MeRo/4755/OST/14

Více

O P AT E N Í O B E C N É P O V AH Y Stanovení místní úpravy provozu na pozemní komunikaci

O P AT E N Í O B E C N É P O V AH Y Stanovení místní úpravy provozu na pozemní komunikaci M STSKÝ Ú AD T EBÍ Odbor dopravy a komunálních služeb Karlovo nám. 104/55, 674 01 T ebí, adresa pro doru ení písemnosti: Masarykovo nám. 116/6, 674 01 T ebí. j.: ODKS 3898/17 - SPIS 86/2017/PJ/11 V T ebí

Více

M stský ú ad Litom ice Stavební ú ad

M stský ú ad Litom ice Stavební ú ad M stský ú ad Litom ice Stavební ú ad Peka ská 2, 412 01 Litom ice SPIS. ZN.:.J.: VY IZUJE: TEL.: E-MAIL: SU/0064976/16/Be 0076675/16/SÚ/LBe ing. Bezd ka 416916138 libor.bezdeka@litomerice.cz DATUM: 5.1.2017

Více

ROZHODNUTÍ. r o z h o d n u t í o u m í s t ě n í s t a v b y. Garáž u rodinného domu č.p. 1 ve Střížovicích

ROZHODNUTÍ. r o z h o d n u t í o u m í s t ě n í s t a v b y. Garáž u rodinného domu č.p. 1 ve Střížovicích MĚSTSKÝ ÚŘAD BLOVICE Odbor stavební a dopravní Masarykovo nám. 143, 336 01 Blovice, tel.: 371 516 111 Spis.zn.: MUBlov 16993/10 V Blovicích, dne 10.1.2011 Č.j.: MUBlov 00350/11/ST/Op Vyřizuje: Jiří Opatrný

Více

M stský ú ad Bru perk

M stský ú ad Bru perk M stský ú ad Bru perk K Nám stí 22, 739 44 Bru perk stavební ú ad.j.: SÚ/328/950/2011/ e Obec Krmelín vy izuje: Ing. Ji ina ermáková Kostelní 70 tel.: 558 666 443 739 24 Krmelín e-mail: cermakova@brusperk-mesto.cz

Více

Městský úřad Březnice Stavební úřad

Městský úřad Březnice Stavební úřad Spis: Číslo jednací: Vyřizuje: Telefon E-mail: 2109/2015/SÚ 2109/2015/MUBREZ/SU-5 Ing. Novotná 318 403 172 stavebni@breznice.cz Městský úřad Březnice Stavební úřad Náměstí 11, 262 72 Březnice Březnice

Více

M ě s t s k á č á s t P r a h a 2 0 Úřad městské části Odbor výstavby Jívanská 647, 193 21 Praha - Horní Počernice, tel. 271 071 635, fax 28192 0093

M ě s t s k á č á s t P r a h a 2 0 Úřad městské části Odbor výstavby Jívanská 647, 193 21 Praha - Horní Počernice, tel. 271 071 635, fax 28192 0093 M ě s t s k á č á s t P r a h a 2 0 Úřad městské části Odbor výstavby Jívanská 647, 193 21 Praha - Horní Počernice, tel. 271 071 635, fax 28192 0093 č. j.: 19426/1064/4/08-UR Vyřizuje: Konvalinová Dne

Více

MAGISTRÁT MĚSTA MLADÁ BOLESLAV

MAGISTRÁT MĚSTA MLADÁ BOLESLAV SPIS. ZN.: Č.J.: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: DATUM: 26.10.2011 MAGISTRÁT MĚSTA MLADÁ BOLESLAV Odbor stavební a rozvoje města oddělení stavebního úřadu a úřadu územního plánování Komenského náměstí 61, 293

Více

SDĚLENÍ SEZNÁMENÍ S PODKLADY ROZHODNUTÍ

SDĚLENÍ SEZNÁMENÍ S PODKLADY ROZHODNUTÍ MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 8 ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI - Odbor územního rozvoje a výstavby - Zenklova 35, 180 48 Praha 8 Spis. zn.: MCP8 171874/2014/OV.Pet Praha, dne 16.4.2018 Č.jedn.: MCP8 090621/2018 Karlín/p 693/27

Více

M ě s t s k ý ú ř a d B l a t n á odbor výstavby a územního plánování

M ě s t s k ý ú ř a d B l a t n á odbor výstavby a územního plánování tel. 383416151 M ě s t s k ý ú ř a d B l a t n á odbor výstavby a územního plánování třída T.G.Masaryka 322, 388 11 Blatná *mublx004sddh* MUBLX004SDDH Petr Chvátal Autodoprava Blatná Chlumská 1355 388

Více

Stavební povolení. 22 /

Stavební povolení. 22 / M stský ú ad Náchod Masarykovo nám stí 40, PS 547 01 Náchod, ID DS: gmtbqhx odbor výstavby a územního plánování odlou ené pracovišt Palachova 1303, Náchod, tel.: 491 405 111 Spis.zn.: 3597/2015/VÝST/LP

Více

ROZHODNUTÍ. O d v o d n n í

ROZHODNUTÍ. O d v o d n n í V Praze dne: 22.2.2012 Spisová zna ka: SZ 000143/2012/KUSK REG/KJ. j.: 011187/2012/KUSK Vy izuje: Ing. Janigová / 257 280 592 ROZHODNUTÍ Krajský ú ad St edo eského kraje, odbor regionálního rozvoje (dále

Více

M stský ú ad Žebrák stavební ú ad

M stský ú ad Žebrák stavební ú ad M stský ú ad Žebrák stavební ú ad Nám stí.p. 1, 26 753 Žebrák.j.: Sp.zn. Ukl.znak Vy izuje: Tel.: Fax: E-mail: VYST-Dr/460/2013 Výst-2531/2012/Dr 330 Ing. Markéta Drobná 311 533 101 311 533 403 stavebnivedouci@mestozebrak.cz

Více

Městský úřad Horšovský Týn odbor výstavby a územního plánování náměstí Republiky č.p. 52, 346 01 Horšovský Týn

Městský úřad Horšovský Týn odbor výstavby a územního plánování náměstí Republiky č.p. 52, 346 01 Horšovský Týn Městský úřad Horšovský Týn odbor výstavby a územního plánování náměstí Republiky č.p. 52, 346 01 Horšovský Týn *MUHTX003NBDJ* MUHTX003NBDJ SPIS.ZN.: OVÚP/9592/2012/Šp Č.J.: MUHT 10818/2012 VYŘIZUJE: Václav

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD ZÁBŘEH stavební a vyvlastňovací úřad Masarykovo nám. 6, 789 01 Zábřeh, tel.: 583468111, ln DS: hk9bq2f

MĚSTSKÝ ÚŘAD ZÁBŘEH stavební a vyvlastňovací úřad Masarykovo nám. 6, 789 01 Zábřeh, tel.: 583468111, ln DS: hk9bq2f 48674/2010/MUZB 1111111111111111111111111111111111111111 2010/458/SV-MUZB-6 MĚSTSKÝ ÚŘAD ZÁBŘEH stavební a vyvlastňovací úřad Masarykovo nám. 6, 789 01 Zábřeh, tel.: 583468111, ln DS: hk9bq2f Spisová zn.

Více

M ě s t s k á č á s t P r a h a 2 0 Úřad městské části Odbor výstavby Jívanská 647, 193 21 Praha - Horní Počernice, tel. 271 071 635, fax 28192 0093

M ě s t s k á č á s t P r a h a 2 0 Úřad městské části Odbor výstavby Jívanská 647, 193 21 Praha - Horní Počernice, tel. 271 071 635, fax 28192 0093 M ě s t s k á č á s t P r a h a 2 0 Úřad městské části Odbor výstavby Jívanská 647, 193 21 Praha - Horní Počernice, tel. 271 071 635, fax 28192 0093 č. j.: 7819/413/5/09 Vyřizuje: Konvalinová Dne 10. 9.

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD UNHOŠŤ odbor výstavby Václavské náměstí 44, Unhošť ROZHODNUTÍ

MĚSTSKÝ ÚŘAD UNHOŠŤ odbor výstavby Václavské náměstí 44, Unhošť ROZHODNUTÍ MĚSTSKÝ ÚŘAD UNHOŠŤ odbor výstavby Václavské náměstí 44, 273 51 Unhošť Spis. zn.: Výst. 6247/11-Ho Unhošť 8.2.2012 Č.j.: 0725/12/Výst Vyřizuje: Tel:.: Fax: E-mail: Milan Houžvička, pověření č. 4/2006-OV

Více

Spis. zn.: Výst./10/2011/Šu Hanušovice, dne 9.5.2011 Č.j. MUHA 3005/2011 ROZHODNUTÍ ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ

Spis. zn.: Výst./10/2011/Šu Hanušovice, dne 9.5.2011 Č.j. MUHA 3005/2011 ROZHODNUTÍ ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ M Ě S T S K Ý Ú Ř A D H A N U Š O V I C E Odbor výstavby Hlavní 92, 788 33 Hanušovice, tel. 583 231 284 ID datové schránky: 9wwbeey; podatelna@mu-hanusovice.cz Město Hanušovice IČO 00302546 Spis. zn.:

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D S U Š I C E odbor výstavby a územního plánování

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D S U Š I C E odbor výstavby a územního plánování M Ě S T S K Ý Ú Ř A D S U Š I C E odbor výstavby a územního plánování Náměstí Svobody 138, 342 01 Sušice I telefon: 376 540 130, fax:376 540 112 Zn : 2327/12/VYS/Va V Sušici dne: 20.8.2012 Č.j.: 17170/12/VYS,

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D K L O B O U K Y U B R N A Stavební úřad, nám. Míru 1, 691 72 Klobouky u Brna

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D K L O B O U K Y U B R N A Stavební úřad, nám. Míru 1, 691 72 Klobouky u Brna M Ě S T S K Ý Ú Ř A D K L O B O U K Y U B R N A Stavební úřad, nám. Míru 1, 691 72 Klobouky u Brna SPIS. ZN.: 1314/2015-330 Klobouky u Brna 10.8.2015 Č.J.: 1818/2015 VYŘIZUJE: TEL.: FAX: Ing. Jana Baturná

Více

Městský úřad Pelhřimov odbor výstavby R O Z H O D N U T Í. r o z h o d n u t í o u m í s tění stavby

Městský úřad Pelhřimov odbor výstavby R O Z H O D N U T Í. r o z h o d n u t í o u m í s tění stavby Městský úřad Pelhřimov odbor výstavby Č.j: OV/158/2013-7 Pelhřimov, dne: 6.3.2013 Žadatelé: V EŘEJNÁ VYHLÁŠKA R O Z H O D N U T Í Městský úřad v Pelhřimově, odbor výstavby, jako stavební úřad příslušný

Více

Městský úřad Česká Lípa Stavební úřad Náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, 470 36 Česká Lípa

Městský úřad Česká Lípa Stavební úřad Náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, 470 36 Česká Lípa Městský úřad Česká Lípa Stavební úřad Náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne 27.03.2013 Spisová značka: Č. j. dokumentu: Ev. č. dokumentu: Vyřizuje: MUCL/18906/2013/Pro

Více

Adresa p íslušného ú adu. Ú ad:... Ulice:... PS, obec:...

Adresa p íslušného ú adu. Ú ad:... Ulice:... PS, obec:... P íloha. 12 k vyhlášce. 503/2006 Sb. Adresa p íslušného ú adu Ú ad:... Ulice:... PS, obec:... V c: ŽÁDOST O VYDÁNÍ KOLAUDA NÍHO SOUHLASU podle ustanovení 122. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním

Více

ROZHODNUTÍ. Pan Michal Vraný Letiny Blovice

ROZHODNUTÍ. Pan Michal Vraný Letiny Blovice MĚSTSKÝ ÚŘAD BLOVICE Odbor stavební a dopravní Masarykovo nám. 143, 336 01 Blovice, tel.: 371 516 111 Spis.zn.: MUBlov 14839/10 V Blovicích, dne 1.12.2010 Č.j.: MUBlov 17379/10/ST/Kra Vyřizuje: Krausová

Více

R O Z H O D N U T Í. rozhodnutí o umístění stavby

R O Z H O D N U T Í. rozhodnutí o umístění stavby Městský úřad Kunštát, stavební odbor 679 72 Kunštát, Náměstí Krále Jiřího106 tel. 516 462 114, fax. 516 462 172 e-mail : spanel@kunstat-mesto.cz Č.j. : 283/08/II/2/Šp V Kunštátě dne 19.6.2008 Vyřizuje:

Více

Městský úřad Česká Lípa Stavební úřad Náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, 470 36 Česká Lípa

Městský úřad Česká Lípa Stavební úřad Náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, 470 36 Česká Lípa Městský úřad Česká Lípa Stavební úřad Náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne 23.07.2014 Spisová značka: Č. j. dokumentu: Ev. č. dokumentu: Vyřizuje: MUCL/147135/2014/Pro

Více

ROZHODNUTÍ Veřejná vyhláška

ROZHODNUTÍ Veřejná vyhláška Č.j.: Výst./43970/2011/Ty (MURA/52451/2011) Vyřizuje: Václava Tyčová Tel: 313 259 148 Výroková část: MĚSTSKÝ ÚŘAD RAKOVNÍK odbor výstavby a investic Husovo nám. 27, Rakovník Telef. ústř.: 313 259 111 Fax:313

Více

O B E C N Í Ú Ř A D K O B E Ř I C E

O B E C N Í Ú Ř A D K O B E Ř I C E O B E C N Í Ú Ř A D K O B E Ř I C E stavební úřad Slezská 195/53, 747 27 Kobeřice VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: VYŘIZUJE: TEL.: FAX: E-MAIL: Výst. 742/12-Ru Ing. Jiří Rusek 553 777 203 553 777 200 stavebni@koberice.cz

Více

M stský ú ad Vimperk Steinbrenerova 6/2, Vimperk Odbor dopravy a silni ního hospodá ství pracovišt : Nad Stadiónem 199, Vimperk

M stský ú ad Vimperk Steinbrenerova 6/2, Vimperk Odbor dopravy a silni ního hospodá ství pracovišt : Nad Stadiónem 199, Vimperk M stský ú ad Vimperk Steinbrenerova 6/2, 385 17 Vimperk Odbor dopravy a silni ního hospodá ství pracovišt : Nad Stadiónem 199, 385 17 Vimperk Váš dopis zn: Ze dne: íslo jednací: MUVPK-OD 1137/17-NOV Spisová

Více

ROZHODNUTÍ. povoluje

ROZHODNUTÍ. povoluje MĚSTSKÝ URAD PLUMLOV stavební odbor - stavební úřad 79803 Plumlov, Rudé armády 302, tel.: 582/393191, fax: 582/393385, e-mail: podatelna@mestoplumlov.cz Sp.zn.: Č.j. : Vyřizuje: výst./o 1805/09/2 02951/09

Více

Ú z e m n í r o z h o d n u t í

Ú z e m n í r o z h o d n u t í Obecní úřad Hodonice, Stavební úřad I. stupně Obecní 287, 671 25 Hodonice Č.j. STÚ 132/2015-ESH v Hodonicích dne 12.06.2015 Vyřizuje: Ing. arch. Eva Simotová Holečková (Telefon:515 234 310) E-mail: stavebniurad@hodonice.cz

Více

ROZHODNUTÍ DODATEČNÉ POVOLENÍ STAVBY

ROZHODNUTÍ DODATEČNÉ POVOLENÍ STAVBY MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 2 ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI ODBOR VÝSTAVBY Čj.výst.: OV/017183/2015/Mach D-2031/Vinohrady VYŘIZUJE: Ing.arch.Mach Martin, tel.236 044 323 ROZHODNUTÍ DODATEČNÉ POVOLENÍ STAVBY Praha 28.1.2015

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD ROKYCANY

MĚSTSKÝ ÚŘAD ROKYCANY MĚSTSKÝ ÚŘAD ROKYCANY Odbor dopravy Masarykovo náměstí 1, Střed, 337 01 Rokycany se sídlem odboru Masarykovo náměstí 215 Váš dopis ze dne Naše značka Vyřizuje / tel / email V Rokycanech dne 17.6.2013 spis.zn.:mero/7154/od/13

Více

ROZHODNUTÍ O ZM N ÚZEMNÍHO ROZHODNUTÍ

ROZHODNUTÍ O ZM N ÚZEMNÍHO ROZHODNUTÍ M STSKÁ ÁST PRAHA 8 Ú AD M STSKÉ ÁSTI - odbor výstavby - Zenklova 35, 180 48 Praha 8 Spis. zn.: MCP8 124438/2011/OV.Doh Praha, dne 17.1.2013.jedn.: MCP8 171488/2012 Dolní Chabry/p 1373/130 Vy izuje: Dohnalová

Více