CENU JAK NAVÝŠIT NEMOVITOSTI. Bc. Milada Koutná DiS. Správným nastavením nepřicházíte o svou energii, čas, finance a nepřicházíte o zájem kupujících.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "CENU JAK NAVÝŠIT NEMOVITOSTI. Bc. Milada Koutná DiS. Správným nastavením nepřicházíte o svou energii, čas, finance a nepřicházíte o zájem kupujících."

Transkript

1 Bc. Milada Koutná DiS. JAK NAVÝŠIT CENU NEMOVITOSTI Správným nastavením nepřicházíte o svou energii, čas, finance a nepřicházíte o zájem kupujících. HN AK DOSÁ J Ů B O S 6 ZPŮ OUT E A RYC H L O N D A N S PRODEJE K O O E-B RMA ZDA Zvažujete-li prodej nemovitosti anebo již prodáváte a nejste spokojeni s průběhem, pojďme se tedy sejít u společného kafé, kde bychom probrali možnosti, jak nejlépe prodat Vaši nemovitost.

2 2 Co najdete v mém e-booku? Dopis od autorky 3 Vítejte! 3 Co o sobě sdělím 4 Každý den v podnikání v realitách je něčím zajímavý a není stejný. 4 Úvod 5 Cestou necestou samopreodejce 5 Nesprávně připravená nemovitost 6 Kapitola 1 6 Nevhodně nastavená kupní cena 7 Kapitola 2 7 Propagace 8 Kapitola 3 8 Zpětná vazba 9 Kapitola 4 9 Právní problematika. 10 Kapitola 5 10 Čím více makléřů tím vyšší šance. Jistota nebo klam? 11 Kapitola 6 11 Doporučení na závěr 12 Proč je exkluzivita výhodná 12 Slovo na závěr 13 Závěrem 13

3 3 Dopis od autorky Dobrý den Vážené dámy, Vážení pánové. Pro Vás, kteří se chystáte prodávat anebo pravděpodobně již prodáváte je samotný prodej výzva. V tuto chvíli máte ve svých rukou e-book, což je dobrá známka toho, že hledáte informace. Výborně, jelikož úspěch přeje připraveným, máte tak proces prodeje v mnohém ulehčený. Snížíte rizika a nástrahy netaktního jednání i spekulace kupujících. A přesto v této fázi udělá nemálo prodávajících zásadní chyby, které v mnohých oblastech prodej zkomplikují. Bc. Milada Koutná DiS. Zabývám se realitním podnikáním od roku Odstartovala jsem svou makléřskou praxi s maximální aktivitou. S cílem pomáhat nemovitost prodat i koupit. Mou prioritou je osobní jednání a individuální přístup k Vám. Taktéž orientace na cíl a pečlivost v této profesi je velmi důležitá. Podnikání v realitách se stalo mou denní pracovní činností, ale také mohu říct, i mým koníčkem. Rozhodla jsem se sepsat na základě dotazů, s kterými se běžně v praxi setkávám pár praktických bodů, které by mohli usnadnit průběh Vašeho prodeje a vyhnout se tak postupům, které by zbytečně způsobily zdlouhavý prodej, odmítání zájemců anebo snižování ceny nemovitosti. Milada Koutná Potřebujete-li se poradit či zkonzultovat situaci neváhejte mne oslovit. 1. Dovíte se, jak můžete získat vyšší finanční hodnotu za svou nemovitost. 2. Dovíte se, jakým chybám se vyvarovat abyste nebyly zklamáni, frustrováni, a nakonec to vzdali s myšlenkou, že zlevníte natolik hlavně ať je to pryč. 3. Dovíte se, jaký servis realitních služeb pro Vás zajitím.

4 4 Co o sobě sdělím. Každý den v podnikání v realitách je něčím zajímavý a není stejný. Není to jen práce s danou nemovitostí, ale také dennodenní komunikace a jednání s lidmi. Pro obě strany, jak pro prodávající, tak i kupující převodem nemovitosti něco v životě začíná i končí. Mám na paměti, že každý klient i nemovitost je specifický svou jedinečností, a proto dávám přednost lidskému přístupu v jednání. Individuálnímu přístupu, kteří klienti oceňují. Proč? Je pro mne komunikace s Vámi důležitá, stejně tak jako zpětná vazba pro Vás, jak to s Vaší nemovitostí probíhá. Stejně, jak důležitá je nemovitost, je pro mne důležitý i klient. Jsem přesvědčena, že je důležité jít cestou kvality nikoli kvantity, která v mnoha případech se stejně projeví a o tom si povíme později. Odstartovala jsem své podnikání v realitách v roce 2015 a v začátcích mi to nešlo tak jak jsem se domnívala, že to bude fungovat. Samozřejmě, neměla jsem ty správné informace a poznatky, jak vést prodej v této sféře. Byla jsem zhruba ve stejné pozici jako samoprodejce. A jak už to bývá s pozitivním nasazením a neustálým vzděláváním, nebrat tento obor na lehkou váhu, padaly první úspěchy. Poznatky z aktivit jsou Vám k dispozici formou písemných referencí. Jsem makléřkou realitní kanceláře, která má své pevné a stabilní působení na trhu s nemovitostmi již 20 let. Tato společnost mne oslovila právě pro své pevné vybudované zázemí. A kvalitu realitních služeb.

5 5 Úvod CESTOU NECESTOU SAMOPRODEJCE. Začali jste sami s prodejem a také je pravděpodobné, že máte bokem realitního makléře. Jako vlastník nemovitosti se těšíte při každém zazvonění mobilu, že se konečně dočkáte vážného kupujícího. Jenže z 80 % Vám volají samé realitky. Je pravděpodobné, že na prohlídku nikdo nepřichází. Je pravděpodobné ba naopak, že prohlídky máte a prodej se tak nějak vleče. A makléř pro Vás nic moc neudělal. Zpětnou vazbu máte minimální až žádnou. Jste majitelem a slýcháváte v průběhu svého dne jen dalšího makléře v telefonátu. Už nechcete slyšet od zájemce Byt máte pěkný. Promyslíme si to, a ozveme se. Vyřizujeme hypotéku, vyřizujeme a stále vyřizujeme. Chcete přece dospět k podpisu kupní smlouvy Zkusme společně začít tam, kde všechny ideály skončily. Odpovězte si otázku: Jaký význam pro Vás má sdělení prodali jsme úspěšně? 1. Je to prodej bez stresu? 2. Co nejméně investice času, financí a tlaku cenu snižovat? 3. Nezískat dojem, že jsem se při prodeji spálil? Prodej vyžaduje plán, flexibilitu, zaměření. Opomíjená marketingová strategie, ale má podstatný vliv. A v mnohém pomůže. TĚMTO NÍŽE UVEDENÝM 6 PRAKTIKÁM SE VYHNĚTE A DOSÁHNETE SVÉHO CÍLE SNADNO A RYCHLE.

6 6 Kapitola 1 Nesprávně připravená nemovitost, začátek konce. Vžijte se do situace, že jste kupující a hledáte byt. Jak vnímáte nemovitost, kdy je nabídka inzerovaná, TAKTO NEBO TAKTO Stejná místnost a jak maličkost udělá podstatný rozdíl. Co Vám běží hlavou čtete-li popisek sepsaný například tímto způsobem Dávám do prodeje dům se zahradou v Mořkově, v ul. Školská. Má 3 pokoje, kuchyň, koupelnu, 1 toaletu ta je zvlášť. Zahrada je rozlohově 850 m2. Jen vážní zájemci. Jen SMS. Cena dohodou. Prodáváte-li byt, vynasnažte se, aby zapůsobil interiér dobře. Prvních pár vteřin ovlivní budoucí výsledek. Představte si stav, kdy při vstupu do bytu Vás prvně omráčí

7 7 závan z cigaret, a zakopnete o hromadu bot. Pokročíme-li do kuchyně první co shlédnete je ponechané použité nádobí, upatlané umývadlo koupelny, zvednuté prkénko toalety, anebo odložené osobní věci na gauči, rozházená peřina na posteli jako byste zrovna vstali. Ujistěte se, že pejsek nebude rušivý element. Jak na Vás byt zapůsobil? Jste z bytu stále nadšeni? Místnosti dobře provětrejte, provoňte třeba kávou, vonnou svíčkou. Shrňte do stejné linie žaluzie, odhrňte závěsy, vymalujte, je-li potřeba, upevněte stále padající kliku u dveří atd. Prodáváte-li pozemek, ujistěte se, že máte snadný přístup (např. posekejte trávník, za zimního období odhrňte sníh aj.) Kapitola 2 Nevhodně nastavená kupní cena. Myslím si, že má nemovitost je zlatý důl. Každá nemovitost má svého kupce, najde se někdo, kdo mou nemovitost ocení. Cenu nastavím vyšší, však snížit můžu vždycky! Položte si otázky: 1. Vím, jakou cenu má moje nemovitost? 2. Je moje nemovitost prodejná, ve stavu, v jakém se nachází? A nikdo nepřichází na prohlídku! Chceme-li uspět, mějme na paměti reálnou hodnotu nemovitosti. K zjištění tržní ceny víme, že můžeme použít cenové mapy anebo tržního odhadu. Posuzujeme i to, v jaké lokalitě se nemovitost nachází, jaká je dostupnost potřebných občanských institucí, inženýrských sítí a spoustu dalších faktorů, které cenu ovlivní. 3. Jsem schopen nemovitost připravit tak, abych navýšil její hodnotu? A také, jaký je Váš cíl v prodeji: 1. Získat dobrou cenu, nebo-li nejvyšší možnou cenu? 2. Získat uspokojivou cenu? 3. Anebo hlavně rychle prodat? Správným nastavením nepřicházíte o svou energii, čas, finance a nepřicházíte o zájem kupujících.

8 8 Kapitola 3 Nízká informovanost. Slabá propagace A volají jen realitky. Proč neinzerujeme všichni na bazarových serverech typu bazoš, když je to zdarma? Proč Avízo není dostačující? Jelikož vyhledávání klíčového slova není vždy snadné. Platnost inzerátu je krátká a vytratíte se brzo z dohledu. Levné stránky navštěvují poměrně z velké většiny jen ti, co hledají nízkou cenu. Jako majitel nemovitosti máte omezené možnosti inzerování. Statistika hovoří, že oslovíte-li jednoho potencionální kupujícího realitní kancelář jich osloví deset. Výsledkem je vyšší pravděpodobnost úspěšného prodeje. Realitní kancelář prodej nemovitosti zvýhodní rozsáhlou strukturou propagační sítě. Placené realitní servery jsou pro prodej nemovitosti velmi dobře propracované. Chceme přece, aby nemovitost byla dostatečně vidět a pokryla rozsáhlejší potenciál zájmu. Inzerát navíc nestačí jen zveřejnit, ale také průběžně udržovat a topovat. Realitních serverů je víc jak 50 a RK pokryje 90 % z nich V grafu takto snadněji definuji odkud mi plyne nejvyšší zájem o nemovitost v Moravskoslezském regionu. Výpomoc mimoto Vám zajistí i informovanost svého okolí tak, že oslovíte známé, přátele, rodinu. Pomůžete si tištěnou inzercí, letáčky, letáky pro vývěsky, poutači. Oslovte poptávající z inzercí.

9 9 Kapitola 4 Nedostatečná komunikace a zpětná vazba Samotnou kapitolou je umět provézt klienta celkovým průběhem koupě nemovitosti. Zde stojíte v bodě momentu, kdy prodej se jeví na dobré cestě, ale ve vteřině se může změnit ve Váš neprospěch. Klient je nadšen, podáte si ruce a po pár dnech najednou ticho po pěšině. Položte si otázku: 1. Zvládnu argumenty? 2. Ustojím námitku? 3. Poradím si fundovaně s odbornými dotazy? 4. Jak poznám, je-li zájemce opravdu kupec, realitní turista, spekulant, skrytý makléř, nebo tipař. Pár zásadních dotazů již v hovoru Vás navede, kterým směrem se potencionální zájemce ubírá. Jako majitel mějte na paměti, komu dveře otvíráte. Komu a v jakém rozsahu sdělujete informace. Při samotné prohlídce je na místě být věcný. Doporučuji se od nemovitosti tzv. odosobnit. Chápu, že pro každého vlastníka je nemovitost srdcovou záležitostí. Avšak je vhodnější odložit fotky své rodiny a nechat je pro ukázku jen svým blízkým a známým. Pokud atmosféra dovolí ano navodíte tímto přátelskou konverzaci. Již nemovitost však prodáváte a za nedlouho nebude Vaše. Získali jste dojem, že zájem je. Ale je to takové všelijaké? Existují faktory, které Vám kupec nesdělí. Vyžaduje záštitu prostředníka.

10 10 Kapitola 5 Právní problematika. Jak dobře mám prodat a neprohloupit. Než se pustíte do prodeje, odpovězte si pár důležitých bodů: 1. Zvládnete reagovat rychle jakmile Vám Katastrální úřad zamítne vklad? 2. Máte skutečně vyřešenou problematiku věcných břemen, podílů, anebo exekuce? 3. Co budu dělat, jakmile zájemce nemovitost si zarezervuje a slibuje. 4. Co budu dělat, když si klient vše rozmyslí? 5. Mám vyřešenou úschovu kupní ceny? 6. Kdo mi poradí? 7. Jsem si vědom všech rizik převodu?

11 11 Kapitola 6 Čím více makléřů, tím mám vyšší šance. V prodeji či koupi nemovitostí, která je životní událostí neberme proces prodeje na lehkou váhu. 1. Kupující, ale nemá jasno co kupuje. 2. Nabídka pro něj vyvolává pochybnosti. 3. Působí neseriózně. 4. Nemá jistotu, že bude nemovitost prodána jemu! 5. Vědomí mu sděluje složitost obchodu. 6. Čím více majitelů, tím větší potíž pro mě jsou opravdu jednotní v názoru prodeje, ceny? Byť čím více rozhozených sítí se může jevit pro Vás jako velké plus, není však výhodou pro kupujícího. A kupujícího Vy potřebujete. I Váš makléř známý, je obchodník a další makléř je pro něj konkurent. Každý z nich se bude potřebovat odlišit, a to v zásadním: nabídkovou cenou i popisem v inzerci. Možná použijí praktiky, které se Vám nemusí líbit. Ten, který je ochoten přijmout jakoukoliv nemovitost, a navíc za nízkou odměnu, říká tím, že jste jen klient v pořadí. Půjde o kvantitu v jeho portfoliu, kvalitu služby však pravděpodobně budete postrádat. Je-li omezen finančně nelze očekávat kvalitní inzerci, nepokryje dostatečné množství prohlídek, nelze očekávat plnohodnotné zastání Vásklienta v zajištění potřebné administrativy.

12 12 DOPORUČENÍ NA ZÁVĚR PROČ JE EXKLUZIVITA VÝHODNÁ. Jakmile má prodej pod záštitou jeden makléř máte vše pod kontrolou. Získáte jistotu ceny, právní zázemí a zastání makléře, který pracuje ve Váš prospěch. A kupec nemá obavu, že nemovitost bude prodávána někomu jinému. Zajistíte si, že makléř je dostatečně motivován, že Vy jste výjimečným klientem a přednostně do prodeje nemovitosti makléř bude investovat svůj čas a finance do kvalitní propagace. Bojovat o to, abyste dosáhli prodeje poměrně rychle a za co nejvyšší cenu. Snaží se o atraktivnost nabídky, kdy výsledek se projeví i třeba v podobě, že získáte finanční nabídky od vícero zájemců. Komplexní realitní služby: 1. nové trendy v prodeji nemovitostí jako jsou náčrt půdorysu, zpracování návrhu v novém designu, 2. kvalitní inzerci, nafocení nemovitosti a videoprezentaci (natočenou profesionálním kameramanem) 3. prohlídky se zájemci v kteroukoli denní hodinu dle domluvy 4. prohlídkový list se zájemci 5. sepsání smlouvy o rezervaci a jistiny 6. kompletní právní administrativu nutnou pro převod nemovitosti a úschovu kupní ceny, sepsání vkladu do Katastru nemovitosti 7. geodetické zaměření pozemku a zpracování geometrického plánu za spolupráce s geodetem 8. tržní odhad nemovitosti 9. zpracování PENB

13 13 SLOVO NA ZÁVĚR Určitě se shodneme, že každý klient i nemovitost je specifický svou jedinečností a je na místě individuální přístup. Zvažujete-li prodej nemovitosti anebo již prodáváte a nejste spokojeni s průběhem, pojďme se tedy sejít u společného kafé, kde bychom probrali možnosti, jak nejlépe prodat Vaši nemovitost. Milada Koutná Zdraví Vás a těší se na Vás. Bc. Milada Koutná, DiS. realitní makléřka Tel

Tento Ebook byl vytvořen ve spolupráci s institutem CHYTRÝ MAKLÉŘ Jakékoli kopírování či šíření není dovoleno bez uvedení

Tento Ebook byl vytvořen ve spolupráci s institutem CHYTRÝ MAKLÉŘ   Jakékoli kopírování či šíření není dovoleno bez uvedení 7 chyb, kterých je potřeba se vyvarovat při prodeji nemovitosti. Chystáte se nakládat s majetkem, který má zřejmě milionovou hodnotu. Mnoho lidí udělalo při prodeji mnoho chyb. Vy je ale dělat nemusíte.

Více

PRODEJ BYTU v OV od A do Z. průvodce pro prodávající

PRODEJ BYTU v OV od A do Z. průvodce pro prodávající PRODEJ BYTU v OV od A do Z průvodce pro prodávající aktualizováno: leden 2016 2 Prodej bytu v osobním vlastnictví od A do Z Pokud jste se rozhodli prodat byt v osobním vlastnictví (OV) a chcete ho prodávat

Více

Prodejte nemovitost za co nejvyšší cenu

Prodejte nemovitost za co nejvyšší cenu Prodejte nemovitost za co nejvyšší cenu www.karelkrupa.cz Investujte 15 minut času do tohoto návodu a zjistěte jak prodat za co nejlepší cenu a co nejrychleji VAŠÍ NEMOVITOST KLÍČ K BEZPEČNÉMU A EFEKTIVNÍMU

Více

Prodej pozemku od A do Z

Prodej pozemku od A do Z Prodej pozemku od A do Z Pokud jste se rozhodli prodat stavební pozemek a chcete ho prodávat bez prostředníka, tedy bez realitní kanceláře, pak jsme právě pro vás připravili průvodce, který vás celým procesem

Více

DESATERO ÚSPĚŠNÉHO PRODEJE NEMOVITOSTI

DESATERO ÚSPĚŠNÉHO PRODEJE NEMOVITOSTI WWW.JAROSLAVNOSKA.CZ DESATERO ÚSPĚŠNÉHO PRODEJE NEMOVITOSTI PRO SAMOPRODEJCE ANEB JAK SE NEZTRATIT V REALITNÍ DŽUNGLI 1.Prodám nemovitost sám nebo s pomoci realitního makléře?? Rozhodnete se prodat Vaší

Více

Jak koupit nemovitost

Jak koupit nemovitost Jak koupit nemovitost Bezpečně? Co nejlépe? Bez starostí a stresu? Část 1. www.alisen.cz Proč vznikla tato kniha? Koupě nemovitosti bývá pro většinu z nás životní investicí. Vydáváme velké, často půjčené

Více

Home Staging. Profesionální příprava nemovitostí k prodeji. Ing. Karina Uhlíková, CSc. Home Stager, Interior Designer Majitelka společnosti

Home Staging. Profesionální příprava nemovitostí k prodeji. Ing. Karina Uhlíková, CSc. Home Stager, Interior Designer Majitelka společnosti Home Staging Profesionální příprava nemovitostí k prodeji Ing. Karina Uhlíková, CSc. Home Stager, Interior Designer Majitelka společnosti SmartSTAGING, 5/2012 Co je Home Staging Home Staging [čti houm

Více

5 ČASTÝCH CHYB PŘI PRODEJI NEMOVITOSTI

5 ČASTÝCH CHYB PŘI PRODEJI NEMOVITOSTI 5 ČASTÝCH CHYB PŘI PRODEJI NEMOVITOSTI Prodáváte nemovitost? Nevíte, jak postupovat? Přečtěte si můj stručný popis několika častých chyb a snažte se tyto chyby neudělat! napsal: JAN HUMHAL 2016 Jan Humhal,

Více

REALITNÍ MAKLÉŘ PŘÍPRAVA NA CERTIFIKACI

REALITNÍ MAKLÉŘ PŘÍPRAVA NA CERTIFIKACI Hlavní cíle programu Absolvováním tohoto kurzu účastníci splní vstupní požadavek k certifikační zkoušce. Jedná se o profesní studium zaměřené na praxi. Kurz je 10 denní, rozdělený do 4 bloků. Účastníci

Více

Proč číst zrovna tenhle e-book?

Proč číst zrovna tenhle e-book? Proč číst zrovna tenhle e-book? Máte zájem se dozvědět, proč námitky ve skutečnosti vznikají? Jak na nich vydělat, zvládnout je a jak co nejvíce omezit ty zbytečné, rýpavé, jedovaté a ponižující. Je to

Více

Tipy a triky, jak prodat nemovitost za vyšší cenu

Tipy a triky, jak prodat nemovitost za vyšší cenu Tipy a triky, jak prodat nemovitost za vyšší cenu Prodejte svoji starší nemovitost s Callidem za vyšší cenu Chystáte se koupit si větší bydlení a prodat starší nemovitost: Pak čtete správnou stránku. Přece

Více

Copyright Gaudens s.r.o. - 1 - www.gaudens.cz

Copyright Gaudens s.r.o. - 1 - www.gaudens.cz STUDIJNÍ MATERIÁL REALITNÍ MAKLÉŘ PRAKTICKÝ PRŮVODCE PRACOVNÍMI POSTUPY, PRODEJNÍMI TECHNIKAMI A LISTINNOU STRÁNKOU PRÁCE V REALITÁCH GAUDENS - TRADICE OD ROKU 1996 V OBLASTI KURZŮ A PORADENSTVÍ PRO REALITNÍ

Více

KROK ZA KROKEM OD VAŠEHO ROZHODNUTÍ AŽ PO PŘESTĚHOVÁNÍ

KROK ZA KROKEM OD VAŠEHO ROZHODNUTÍ AŽ PO PŘESTĚHOVÁNÍ KROK ZA KROKEM OD VAŠEHO ROZHODNUTÍ AŽ PO PŘESTĚHOVÁNÍ 1. Seznamte se s projektem Než se rozhodnete byt koupit, důkladně vás seznámíme s projektem i vlastním postupem prodeje. Zodpovíme všechny vaše dotazy,

Více

R E A L I T N Í K A N C E L Á Ř H E S T I A G R O U P. Garantovaný prodejní plán

R E A L I T N Í K A N C E L Á Ř H E S T I A G R O U P. Garantovaný prodejní plán R E A L I T N Í K A N C E L Á Ř H E S T I A G R O U P Garantovaný prodejní plán KVALITNÍ PŘÍPRAVA JE ZÁKLADEM Zpracování tržního odhadu Správně stanovená prodejní cena je jedním z nejpodstatnějších aspektů,

Více

www.modrapyramida.cz Bezplatná infolinka Modré pyramidy 800 101 554 Veškeré detaily o produktech s vámi rád projedná náš finanční poradce.

www.modrapyramida.cz Bezplatná infolinka Modré pyramidy 800 101 554 Veškeré detaily o produktech s vámi rád projedná náš finanční poradce. www.modrapyramida.cz Bezplatná infolinka Modré pyramidy 800 101 554 Veškeré detaily o produktech s vámi rád projedná náš finanční poradce. POTŘEBUJI BYDLET Nabízíme vám produkty stabilních a silných partnerů:

Více

Systém Elektronickedrazby.cz

Systém Elektronickedrazby.cz Systém Elektronickedrazby.cz...je online systém zprostředkující dobrovolné elektronické dražby v České republice. Jedná se o unikátní systémové řešení elektronických dražeb, které poskytuje kompletní webové

Více

TIP: kliknutím na položku obsahu se přenesete na danou kapitolu (osobně vám však doporučuji číst knihu souvisle od začátku do konce).

TIP: kliknutím na položku obsahu se přenesete na danou kapitolu (osobně vám však doporučuji číst knihu souvisle od začátku do konce). Obsah TIP: kliknutím na položku obsahu se přenesete na danou kapitolu (osobně vám však doporučuji číst knihu souvisle od začátku do konce). 1 Úvodem...10 1.1 O mně...10 1.2 Proč jsem napsala tuto knihu?...10

Více

NOVÉ MODERNÍ BYTY BERLIN-MITTE

NOVÉ MODERNÍ BYTY BERLIN-MITTE NOVÉ MODERNÍ BYTY BERLIN-MITTE BERLÍN NĚMECKO REALITNÍ INVESTICE Dovolujeme si vám představit možnost investovat na stabilním realitním trhu v hlavním městě Německa - v ekonomickém, politickém a kulturním

Více

KOUPĚ BYTU v DV od A do Z. průvodce pro kupující

KOUPĚ BYTU v DV od A do Z. průvodce pro kupující KOUPĚ BYTU v DV od A do Z průvodce pro kupující aktualizováno: leden 2016 2 Koupě bytu v družstevním vlastnictví od A do Z Pokud jste se rozhodli koupit byt v družstevním vlastnictví a chcete si tak splnit

Více

10 hlavních hříchů při prodeji nemovitosti

10 hlavních hříchů při prodeji nemovitosti 1 10 hlavních hříchů při prodeji nemovitosti 1. Prodáváte si sami nebo nevýhradně přes více makléřů Velmi často stresující záležitost, končící dosažením nižší prodejní ceny díky nátlaku kupujících. Nejčastější

Více

Jak prodat nemovitost aneb Nejčastější chyby při prodeji nemovitosti

Jak prodat nemovitost aneb Nejčastější chyby při prodeji nemovitosti Jak prodat nemovitost aneb Nejčastější chyby při prodeji nemovitosti Aleš Chejnovský privátní ekonomický konzultant mobil: +420 606 614 535 email: alchej@seznam.cz Obsah: Nereálná prodejní cena Nedostatečné

Více

JAK PRODAT NEMOVITOST BEZ REALITKY

JAK PRODAT NEMOVITOST BEZ REALITKY JAK PRODAT NEMOVITOST BEZ REALITKY Monika Maděrová Realitní makléřka PROČ VZNIKL TENTO E- BOOK Dobrý den, mé jméno je Monika Maděrová a pracuji jako realitní makléřka ve společnosti RE/MAX 4 you v Žatci.

Více

Upozornění: informace v tomto dokumentu (průvodci) byly aktuální ke dni jeho vytvoření / aktualizace (uvedeno na titulní straně dokumentu).

Upozornění: informace v tomto dokumentu (průvodci) byly aktuální ke dni jeho vytvoření / aktualizace (uvedeno na titulní straně dokumentu). Koupě domu od A do Z Pokud jste se rozhodli koupit dům a chcete si tak splnit jeden ze svých životních snů, pak jsme právě pro vás připravili průvodce, který vás celým procesem koupě provede od A do Z.

Více

Příloha k prezentaci BRODIS hodnotový OPFKI QIIS

Příloha k prezentaci BRODIS hodnotový OPFKI QIIS Příloha k prezentaci BRODIS hodnotový OPFKI QIIS V následující prezentaci se seznámíme s investičními principy, kterým věříme a na základě kterých jsme si nechali vytvořit BRODIS hodnotový OPFKI. Tyto

Více

Mezi hodnoty společnosti NEXT REALITY patří i firemní kultura, odbornost, individuální přístup a maximální podpora pro naše spolupracovníky.

Mezi hodnoty společnosti NEXT REALITY patří i firemní kultura, odbornost, individuální přístup a maximální podpora pro naše spolupracovníky. Podnikejte s námi Kdo jsme Mezi hodnoty společnosti NEXT REALITY patří i firemní kultura, odbornost, individuální přístup a maximální podpora pro naše spolupracovníky. Kromě klasického zprostředkování

Více

Srovnávací tržní analýza

Srovnávací tržní analýza Srovnávací tržní analýza 1/6 Srovnávací tržní analýza Ladislav Jandáček ladislav.jandacek@re-max.cz +420 727 832 834 Klient : Potanková Jaroslava Nemovitost : Prodej bytové jednotky Adresa : Čimická 2

Více

Když klient říká: NE! Klient s námi pouze pokračuje v dialogu, dokonce nám nahrává. Jak se tomu postavit?

Když klient říká: NE! Klient s námi pouze pokračuje v dialogu, dokonce nám nahrává. Jak se tomu postavit? Jak jsou námitky klienta vnímány? Bohužel jako negativní signály. Postoj obchodníka: Strach, obavy, negativní představy, klient MNE odmítá. Když klient říká: Nemám čas. Nemám peníze. Nemám zájem. My už

Více

Rodinný dům s pozemky

Rodinný dům s pozemky Rozdělení pozemků může zvýšit obchodní potenciál nemovitosti? https://www.adol.cz/blog-rozdeleni-pozemku-muze-zvysit-obchodni-potencial-nemovitosti/ Že je možné pomocí rozdělení pozemků zvýšit cenu nemovitosti,

Více

KOUPĚ DOMU - NOVOSTAVBY

KOUPĚ DOMU - NOVOSTAVBY KOUPĚ DOMU - NOVOSTAVBY od A do Z průvodce pro kupující aktualizováno: leden 2016 2 Koupě domu - novostavby od A do Z Pokud jste se rozhodli koupit úplně nový dům a chcete si tak splnit jeden ze svých

Více

Plánování ve stavební firmě

Plánování ve stavební firmě Co je to podnikatelský plán? Podnikatelský plán je dokument, který popisuje podnik (ideu pro stávající nebo začínající) a způsob, jak dosáhne ziskovosti Plán by měl zahrnovat: všechny náklady a marketingový

Více

NĚJVĚTŠÍCH CHYB při prodeji nemovitosti

NĚJVĚTŠÍCH CHYB při prodeji nemovitosti SROVNÁNÍ Realitní kanceláře a https://www.srovnani-makleru.cz/ makléři na jednom místě MAKLÉŘŮ.cz 5 NĚJVĚTŠÍCH CHYB při prodeji nemovitosti...co musíte vědět, pokud prodáváte nemovitost PŘEČTĚTE SI NEZBYTNÉ

Více

Průvodce jak prodat byt nebo dům

Průvodce jak prodat byt nebo dům Průvodce jak prodat byt nebo dům Průvodce jak prodat byt nebo dům Pokud uvažujete o prodeji domu nebo bytu, následující přehled vám ukáže, na co si dát pozor. Správným postupem můžete prodej nemovitosti

Více

KOUPĚ POZEMKU. od A do Z. průvodce pro kupující

KOUPĚ POZEMKU. od A do Z. průvodce pro kupující KOUPĚ POZEMKU od A do Z průvodce pro kupující aktualizováno: leden 2016 2 Koupě pozemku od A do Z Chcete si splnit jeden ze svých životních snů? Pokud jste se rozhodli koupit stavební pozemek a následně

Více

Příloha A - Dotazník průběhu procesu vyhledávání informací

Příloha A - Dotazník průběhu procesu vyhledávání informací Příloha A - Dotazník průběhu procesu vyhledávání informací Zde naleznete první dotazník průběhu procesu vyhledávání informací ve verzi pro MS Word. Původní dotazník byl vytvořen v aplikaci Google Form

Více

Případová studie Jak si pomocí realitního softwaru doměřovat efektivitu inzerce na různých inzertních serverech a co přináší inzerce na Sreality.

Případová studie Jak si pomocí realitního softwaru doměřovat efektivitu inzerce na různých inzertních serverech a co přináší inzerce na Sreality. Případová studie Jak si pomocí realitního softwaru doměřovat efektivitu inzerce na různých inzertních serverech a co přináší inzerce na Sreality.cz Tato případová studie vznikla ve spolupráci se společností

Více

SMĚR MODERNÍHO PODNIKÁNÍ

SMĚR MODERNÍHO PODNIKÁNÍ SMĚR MODERNÍHO PODNIKÁNÍ NADSTANDARDNÍ VÝDĚLKY OBROVSKÉ OBCHODNÍ PŘÍLEŽITOSTI SEBEREALIZACE PODPORA ZKUŠENOSTI SVOBODA to je výčet několika výhod, které nabízíme při společné spolupráci v projektu NEXT

Více

Tipy a triky, jak prodat nemovitost za vyšší cenu

Tipy a triky, jak prodat nemovitost za vyšší cenu Tipy a triky, jak prodat nemovitost za vyšší cenu Obsah Efekt hotelového pokoje... 4 Zahrada plná květin pomůže... 4 Až slunce zasvítí... 4 Opravte drobné vady... 5 Za 3 dny je po všem... 5 Zralí, střední,

Více

Na co se ptát před prohlídkou

Na co se ptát před prohlídkou Na co se ptát před prohlídkou 1. viděl makléř inzerovaný byt nebo dům a zná se s majiteli - možná se Vám tato otázka zdá jako nesmyslná, ale věřte, že není pravidlem, že makléř inzerovanou nemovitost skutečně

Více

Připravil jsem pro vás jednoduchý a stručný e-book JAK VYBRAT SPRÁVNOU REALITNÍ KANCELÁŘ

Připravil jsem pro vás jednoduchý a stručný e-book JAK VYBRAT SPRÁVNOU REALITNÍ KANCELÁŘ Připravil jsem pro vás jednoduchý a stručný e-book JAK VYBRAT SPRÁVNOU REALITNÍ KANCELÁŘ která vám zajistí bezpečný a kvalitní prodej vaší nemovitosti. Na začátku vám odhalím 3 nejčastější chyby při spolupráci

Více

Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013

Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013 Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013 1 Dnešní internetový svět nabízí spoustu možností, jak si vydělat peníze, zlepšit rodinný rozpočet nebo si v důchodu finančně přilepšit. Jednou z

Více

Dnešní doba nabízí možnosti, které nebyli nikdy předtím dostupné. To dává cestování úplně nový rozměr využití.

Dnešní doba nabízí možnosti, které nebyli nikdy předtím dostupné. To dává cestování úplně nový rozměr využití. Dnešní doba nabízí možnosti, které nebyli nikdy předtím dostupné. To dává cestování úplně nový rozměr využití. V minulosti, pokud jste chtěli někam odcestovat, jediná volba byla cestovní kancelář, která

Více

Jak mi může pomoci věrnostní program?

Jak mi může pomoci věrnostní program? Jak mi může pomoci věrnostní program? POSÍLENÍM VZTAHŮ SE ZÁKAZNÍKY Zavedení věrnostního programu je stávajícími zákazníky vnímáno jako krok vstřícnosti a ocenění ze strany Vás, obchodníka. PŘI ZÍSKÁVÁNÍ

Více

6. Jaký s vidíte největší problém s s italským managementem? " # Jazyková bariéra Odlišná mentalita Rozdílná koncepce zaměření firmy Malý vliv zaměstn

6. Jaký s vidíte největší problém s s italským managementem?  # Jazyková bariéra Odlišná mentalita Rozdílná koncepce zaměření firmy Malý vliv zaměstn Tento dotazník slouží účelu vypracování mé diplomové práce na téma: Vnímání vybraných hledisek kvality života pracovníky podniku střední velikosti ve vztahu k podnikové kultuře. Dotazník je anonymní, nebude

Více

Investiční principy, kterým věříme a které využíváme při individuálním hodnotovém investičním poradenství

Investiční principy, kterým věříme a které využíváme při individuálním hodnotovém investičním poradenství Investiční principy, kterým věříme a které využíváme při individuálním hodnotovém investičním poradenství J a ro s l av H l av i c a, č e r ve n e c 2 0 1 4 V následující prezentaci se seznámíte s našimi

Více

Důraz na inovace. Komplexní přehled se smyslem pro detail. Kouzlo individuality i síla týmu. Poznejte budoucnost finančních služeb. Poznejte edo.

Důraz na inovace. Komplexní přehled se smyslem pro detail. Kouzlo individuality i síla týmu. Poznejte budoucnost finančních služeb. Poznejte edo. Důraz na inovace. Komplexní přehled se smyslem pro detail. Kouzlo individuality i síla týmu. Poznejte budoucnost finančních služeb. Poznejte edo. Trend jednotlivců, úzkostlivě si střežících své know-how,

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 22. 6. 2017 Bod programu: 28 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč Bc. Ludmila

Více

Marketingový plán pro B2B

Marketingový plán pro B2B Marketingový plán pro B2B ZDARMA od desinners.cz Úvod do vyplnění plánu Nyní máte k dispozici vzor marketingového plánu B2B. Tady je pár rad, jak plán vyplnit. Přejeme hodně úspěchů! 1. Nesnažte se vyplnit

Více

Proč děláme práci, která nás nebaví?

Proč děláme práci, která nás nebaví? Proč děláme práci, která nás nebaví? Podle průzkumů se věnuje až 70% lidí zaměstnání, které je nenaplňuje a někdy i doslova sere. V poslední době nad touto otázkou hodně přemýšlím. Sám jsem vlastně dlouho

Více

Návod na vytvoření vlastního videa. Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013

Návod na vytvoření vlastního videa. Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013 Návod na vytvoření vlastního videa Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013 1 Sami nejlépe víte, že trh s finančními poradci je přesycen.každý poradce se snaží odlišit od ostatních, být nejlepší

Více

Jak dělat marketing srdcem a vydělávat

Jak dělat marketing srdcem a vydělávat Jak dělat marketing srdcem a vydělávat 10 kroků jak nastartovat podnikání Mgr. Soňa Uhrová www.koucinksrdcem.cz Obsah Můj příběh 4 Co je to marketing? 5 Krok první: Vím, jaký je můj obor podnikání 6 Krok

Více

12.11.2013. Fotky nemovitostí z trhu. Založení

12.11.2013. Fotky nemovitostí z trhu. Založení Založení Založena 2005 majitelem Billem Redfernem. Od roku 2009 je A Buyer s Choice Home Inspections největší v Kanadě. Jde o nejrychleji rostoucí franšízovou síť v Severní Americe. 98% realitních transakcí

Více

Hledání na nova.prace.cz Změny v hledání na Prace.cz a co to znamená pro zadavatele inzerátů Červenec 2015

Hledání na nova.prace.cz Změny v hledání na Prace.cz a co to znamená pro zadavatele inzerátů Červenec 2015 Hledání na nova.prace.cz Změny v hledání na Prace.cz a co to znamená pro zadavatele inzerátů Červenec 2015 1 Na co jsme mysleli, když jsme to tvořili Když jsme vymýšleli nové vyhledávání na Prace.cz, kromě

Více

14 naprosto nezbytných otázek a odpovědí, než začnete s email marketingem

14 naprosto nezbytných otázek a odpovědí, než začnete s email marketingem 14 naprosto nezbytných otázek a odpovědí, než začnete s email marketingem Bez znalostí a informací se podnikatelé a firmy často pouštějí do mnoha marketingových činností. Ty jim nakonec více škodí, než

Více

Znalecký posudek o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) č. 2042 / 84-02 / 2014

Znalecký posudek o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) č. 2042 / 84-02 / 2014 Znalecký posudek o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) č. 2042 / 84-02 / 2014 Typ nemovitosti Účel ocenění Byt ve vlastnictví bez garáže a bez garážového stání v současném stavu Stanovení obvyklé

Více

My neškolíme, my trénujeme a posouváme profesionály k vysněným cílům

My neškolíme, my trénujeme a posouváme profesionály k vysněným cílům My neškolíme, my trénujeme a posouváme profesionály k vysněným cílům Realitní akademie České republiky S čím Vám umíme pomoci Realitní Akademie ČR je inovativní vzdělávací centrum, které se specializuje

Více

Realistický pohled na pražský realitní rok 2010

Realistický pohled na pražský realitní rok 2010 Tisková zpráva Realistický pohled na pražský realitní rok 2010 Praha 9. prosince 2010 - Průměrné prodejní ceny bytu klesaly Staví se více malých bytů Ceny pozemků v Praze a nejbližším okolí stagnují nebo

Více

Jak na založení sro. Kdy to jde i bez právníka? JUDr. Monika Bakešová. www.bakesova.cz

Jak na založení sro. Kdy to jde i bez právníka? JUDr. Monika Bakešová. www.bakesova.cz Jak na založení sro Kdy to jde i bez právníka? JUDr. Monika Bakešová Pár otázek na úvod Lze zvládnout založení sro bez právníka? Jako advokát zodpovědně prohlašuji, že je možné založit sro i bez advokáta.

Více

To vše odděleně! Přitom mají stejný cíl: spokojeného zákazníka.

To vše odděleně! Přitom mají stejný cíl: spokojeného zákazníka. Firmy investují nemalé prostředky do posílení loajality zákazníků, zjišťování jejich spokojenosti a vnímání značky. Další prostředky směřují do výběru a motivace zaměstnanců, tréninků a školení, do průzkumů

Více

MĚSTO ČESKÝ DUB BYTOVÁ VÝSTAVBA ČESKÝ DUB

MĚSTO ČESKÝ DUB BYTOVÁ VÝSTAVBA ČESKÝ DUB MĚSTO ČESKÝ DUB BYTOVÁ VÝSTAVBA ČESKÝ DUB Prosinec 2007 ZPRACOVATEL Zpracovatelský tým: Ing. Petr Ponikelský Ing. Hana Novotná Národní akademie regionálního managementu, o.s. Na Zhůrách 163/III, 463 43

Více

Cesta za Vaším pokladem tedy ebookem ;)

Cesta za Vaším pokladem tedy ebookem ;) Cesta za Vaším pokladem tedy ebookem ;) Krásný den, V momentě, kdy jste se rozhodli napsat svůj ebook, ocitli jste se najednou na cestě. Tato cesta může být jednoduchá, bezproblémová a úžasná a možná dokonce

Více

Váš průvodce při prodeji nemovitosti

Váš průvodce při prodeji nemovitosti 1 Váš průvodce při prodeji nemovitosti 3 Kdo jsme Realitní společnost České spořitelny, a. s., (RSČS) působí na tuzemském realitním trhu již více než 12 let a patří mezi nejvýznamnější realitní kanceláře

Více

6 Stanovení kupní ceny

6 Stanovení kupní ceny Jistě je dobré mít nějakou vlastní představu kupní ceny a zároveň je dobré se o tom poradit přímo s realitkou. Je pochopitelné, že každý prodávající by rád z prodeje vytřískal co se dá, ale někdy může

Více

Vítejte v SocialSprinters Academy

Vítejte v SocialSprinters Academy Vítejte v SocialSprinters Academy Jsem velmi rád, že s Vámi mohu sdílet své zkušenosti. V tomto pracovní sešitu si zrekapitulujeme 7 kroků, které když uděláte, budete schopni vašeho zákazníka dokonale

Více

Faily při tvorbě e-shopů,

Faily při tvorbě e-shopů, Faily při tvorbě e-shopů, za které zaplatíte víc, než za celý e-shop Marek Čevelíček Twitter: @mcevel Nefunkční weby a e-shopy Proč existuje tolik nefunkčních webů a e-shopů? 1/ nevím, jak udělat funkční

Více

Znalecký posudek o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) č. 3685-19 / 2015

Znalecký posudek o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) č. 3685-19 / 2015 Znalecký posudek o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) č. 3685-19 / 2015 Typ nemovitosti Byt ve vlastnictví bez garáže a bez garážového stání v současném stavu Účel ocenění Exekuce Č.j.160EX

Více

LINKED AKADEMIE. Informace pro partnery PROČ PODPOŘIT? PROČ LINKED AKADEMIE?

LINKED AKADEMIE. Informace pro partnery PROČ PODPOŘIT? PROČ LINKED AKADEMIE? LINKED AKADEMIE Informace pro partnery PROČ LINKED AKADEMIE? LinkedIn je nejrychleji rostoucí profesní sociální síť Je efektivním nástrojem k k budování expertní značky hledání práce získávání nových klientů

Více

Vítejte u REAL MORAVIA

Vítejte u REAL MORAVIA Vítejte u REAL MORAVIA Obsah: Chcete se podílet na dynamickém růstu realitní sítě REAL MORAVIA? Realitní franchising REAL MORAVIA v kostce Co je franchising? Vsaďte na jistotu Podmínky pro partnerství

Více

Pokročilé funkce (pokr.)

Pokročilé funkce (pokr.) Co je Kompas Slev? Kompas Slev je moderním portálem umožňujícím uživatelům listovat letákovými nabídkami obchodníků a využívat různé pokročilé funkce. Historie: 7/2012 prvotní nápad ohledně projektu letáků

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O OBVYKLÉ CENĚ

ZNALECKÝ POSUDEK O OBVYKLÉ CENĚ ZNALECKÝ POSUDEK O OBVYKLÉ CENĚ č. 1917/2015 Ocenění nemovitých věcí: St. parcela č. 397 o výměře 115 m2 zastavěná plocha a nádvoří, Součástí je stavba: Šťáhlavy, č.e. 711, rod.rekr., Stavba stojí na pozemku

Více

Znalecký posudek - Ocenění nemovitostí č. 49/2011

Znalecký posudek - Ocenění nemovitostí č. 49/2011 Znalecký posudek - Ocenění nemovitostí č. 49/2011 O obvyklé ceně nemovitosti - pozemků parc.č. 1/1, 2, 7/2 vše v katastrálním území Dolní Marklovice, obec Petrovice u Karviné, okres Karviná, zapsáno na

Více

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik Produktový list - Sklik PPC reklama Internetová reklama placená za proklik O službě Sklik je český PPC systém provozovaný společností Seznam.cz, který umožňuje zobrazování textové reklamy ve vyhledávání

Více

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik Produktový list - Sklik PPC reklama Internetová reklama placená za proklik O službě Sklik je český PPC systém provozovaný společností Seznam.cz, který umožňuje zobrazování textové reklamy ve vyhledávání

Více

Sepsali jsme pro Vás jen to nejdůležitější

Sepsali jsme pro Vás jen to nejdůležitější Sepsali jsme pro Vás jen to nejdůležitější Jelikož nemáme rádi zdlouhavé texty, které stejně nikdo nečte až do konce, rozhodli jsme se pro Vás sepsat pouze to nejdůležitější, co byste měli vědět, než si

Více

RAKŮV SVĚT NEMOVITOSTÍ. VÁŠ PRAVIDELNÝ PRŮVODCE NEMOVITOSTMI. Podzim / 2018

RAKŮV SVĚT NEMOVITOSTÍ.   VÁŠ PRAVIDELNÝ PRŮVODCE NEMOVITOSTMI. Podzim / 2018 RAKŮV SVĚT NEMOVITOSTÍ VÁŠ PRAVIDELNÝ PRŮVODCE NEMOVITOSTMI Podzim / 2018 RAK CZ a.s. Revoluční 725/11 110 00 Praha 1 Tel.: 224 810 045 E-mail: info@rak.cz www.rak.cz PRODEJ PRONÁJEM DRAŽBY / E-AUKCE VÝBĚROVÁ

Více

Co je Centrální evidence exekucí

Co je Centrální evidence exekucí Ověření výše dluhů z Centrální evidence exekucí https://www.adol.cz/blog-overeni-vyse-dluhu-z-centralni-evidence-exekuci/ Každý kdo se pohybuje v byznysu, tak někdy cítil potřebu, ověřit si finanční situaci

Více

Případová studie JUSTO

Případová studie JUSTO Případová studie JUSTO Představení firmy JUSTO Realitní síť JUSTO se zabývá zprostředkováním prodeje, koupě i pronájmu všech druhů nemovitostí, a to s podporou špičkového právního servisu. Součástí nabízených

Více

Vydělejte. na refinancování hypotéky JAK REFINANCOVAT HYPOTÉKU

Vydělejte. na refinancování hypotéky JAK REFINANCOVAT HYPOTÉKU Vydělejte na refinancování hypotéky JAK REFINANCOVAT HYPOTÉKU Copyright 2013 (v3a) GEPARD FINANCE a.s. www.gepardfinance.cz Všechna práva vyhrazena. Žádná část této publikace nesmí být kopírována a rozšiřována

Více

Všeobecné obchodní podmínky pro síť realitních kanceláří systému Direct Real (dále jen VOP )

Všeobecné obchodní podmínky pro síť realitních kanceláří systému Direct Real (dále jen VOP ) Všeobecné obchodní podmínky pro síť realitních kanceláří systému Direct Real (dále jen VOP ) I. Všeobecné ustanovení 1) VOP systému realitního obchodu Direct Real jsou neoddělitelnou součástí všech smluvních

Více

TEST - JSEM SÁM SEBOU?

TEST - JSEM SÁM SEBOU? BÝT SÁM SEBOU Být sám sebou, znamená zjistit a naplňovat svůj smysl života, ten opravdový, po kterém vnitřně toužíte. Někteří lidé ani nevědí, co je jejich smyslem života a je pro ně velice těžké ho definovat.

Více

Znalecký posudek o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) č. 2202 / 33 / 2016

Znalecký posudek o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) č. 2202 / 33 / 2016 Znalecký posudek o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) č. 2202 / 33 / 2016 Typ nemovitosti Byt v družstevním vlastnictví bez možnosti garážování v současném stavu Účel ocenění Obvyklá cena

Více

ANALÝZA REALITNÍHO TRHU V OSTRAVĚ

ANALÝZA REALITNÍHO TRHU V OSTRAVĚ ANALÝZA REALITNÍHO TRHU V OSTRAVĚ 24. 2. 2017 Zpracováno pro Bankovní institut Vysoká Škola (Praha) VÝVOJ TRHU V REGIONU ZA POSLEDNÍ 2 ROKY Za poslední dva roky je vývoj téměř u všech segmentů nemovitostí

Více

Strategie rozvoje bydlení. v k. ú. Smiřice a k. ú. Rodov

Strategie rozvoje bydlení. v k. ú. Smiřice a k. ú. Rodov Strategie rozvoje bydlení v k. ú. Smiřice a k. ú. Rodov Schválením nového územního plánu se městu otevřely nové možnosti rozvojových lokalit pro bydlení. Z předchozího územního plánu byla převzata lokalita

Více

Znalecký posudek o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) č. 2035 / 77-02 / 2014

Znalecký posudek o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) č. 2035 / 77-02 / 2014 Znalecký posudek o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) č. 2035 / 77-02 / 2014 Typ nemovitosti Účel ocenění Byt ve vlastnictví bez garáže a bez garážového stání v současném stavu Stanovení obvyklé

Více

KOUPĚ BYTU - NOVOSTAVBY

KOUPĚ BYTU - NOVOSTAVBY KOUPĚ BYTU - NOVOSTAVBY od A do Z průvodce pro kupující aktualizováno: listopad 2016 Koupě bytu - novostavby od A do Z Pokud jste se rozhodli koupit úplně nový byt a chcete si tak splnit jeden ze svých

Více

Očima expertů: Jak vybírat realitní kancelář

Očima expertů: Jak vybírat realitní kancelář Očima expertů: Jak vybírat realitní kancelář 3. 4. 2015 Chystáte se prodávat nemovitost? S výběrem správné realitky, která by vám měla pomoci, to není jednoduché. Oslovili jsme proto odborníky, aby vám

Více

Odborné vyjádření č. 281186

Odborné vyjádření č. 281186 Odborné vyjádření č. 281186 Předmětem odborného vyjádření je hrubý odhad tržní hodnoty nemovitosti Pohraničních Stráží 1586 Varnsdorf, zapsané v KN na LV č. 5705 pro obec Varnsdorf a katastrální území

Více

Důchodová reforma = šance pro aktivní občany

Důchodová reforma = šance pro aktivní občany Důchodová reforma = šance pro aktivní občany 5.9.2012 Vydání 2012/09/05 Obsah Úvod - strana 1 Jak poznat dobrou firmu - strana 2 Pilíře důchodové reformy str. 3 Výhody a nevýhody II. A III. pilíře str.

Více

Bellanzon, a.s. představuje: systém pro konzultační způsob prodeje

Bellanzon, a.s. představuje: systém pro konzultační způsob prodeje Bellanzon, a.s. představuje: systém pro konzultační způsob prodeje Naše vize: Před deseti lety neměla většina lidí mobil či osobní počítač. Stejně se svět změní v následujících deseti letech Steve Ballmer,

Více

Stránky pro realitní kanceláře

Stránky pro realitní kanceláře Stránky pro realitní kanceláře () Obsah Co nabízíme nově vznikajícím i existujícím realitním kancelářím... 2 Webové stránky pro realitní kancelář... 2 Realitní program (software)... 2 Náhledy realitního

Více

Typy koncepcí. Prodejní koncepce Marketingová koncepce

Typy koncepcí. Prodejní koncepce Marketingová koncepce Koncepce marketingu Typy koncepcí Výrobní koncepce Výrobková koncepce Prodejní koncepce Marketingová koncepce Výrobní koncepce Spotřebitelé mají v oblibě takové výrobky, které jsou široce dostupné a za

Více

Úvodní řeč Jan Čuraj & Michael Kopta

Úvodní řeč Jan Čuraj & Michael Kopta Úvodní řeč Vyzkoušeli jsme řadu projektů, které byly převážně zahraniční a vždy jsme se snažili získat co možná nejvíce informací, aby naše i vaše podnikání fungovalo. Dnes tedy víme, že to na internetu

Více

Případová studie Autobazar DAVO CAR s.r.o.

Případová studie Autobazar DAVO CAR s.r.o. Případová studie Autobazar DAVO CAR s.r.o. Představení firmy Autobazar DAVO CAR Autobazar DAVO CAR s.r.o. působí na trhu s ojetými vozy již 16 let. Společnost zajišťuje nejen kompletní servis při nákupu

Více

WR Reality. Web Revolution. Uživatelský manuál administračního rozhraní

WR Reality. Web Revolution. Uživatelský manuál administračního rozhraní WR Reality Web Revolution Uživatelský manuál administračního rozhraní Web Revolution s. r. o. 2010 WR Reality Administrace uživatelský manuál Praktický průvodce administrací webové aplikace WR Reality

Více

Obsah Úvod 7 1. Realitní trh 2. Ocenění nemovitosti 3. Příprava nemovitosti na prodej 4. Marketing

Obsah Úvod 7 1. Realitní trh 2. Ocenění nemovitosti 3. Příprava nemovitosti na prodej 4. Marketing Obsah Úvod.................................................. 7 1. Realitní trh.......................................... 9 Typy realitních trhů......................................9 Krize na českém realitním

Více

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik Produktový list - Sklik PPC reklama Internetová reklama placená za proklik O službě Sklik je český PPC systém provozovaný společností Seznam.cz, který umožňuje zobrazování textové reklamy ve vyhledávání

Více

Zboží, peníze, cena, poptávka, nabídka

Zboží, peníze, cena, poptávka, nabídka Zboží, peníze, cena, poptávka, nabídka Zboží Zboží je výsledkem lidské práce. Jde o výrobek, který může být hmotným statkem (věcí, předmětem) nebo službou, uspokojující svými vlastnostmi lidské potřeby,

Více

Znalecký posudek - Ocenění nemovitosti č. 8/2015

Znalecký posudek - Ocenění nemovitosti č. 8/2015 Znalecký posudek - Ocenění nemovitosti č. 8/2015 O obvyklé ceně nemovitosti - bytové jednotky č. 630/47 v bytovém domě č.p. 630 na pozemku parc.č. St. 559/3, vč. podílu o velikosti 137/10000 na společných

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č / 15

ZNALECKÝ POSUDEK č / 15 ZNALECKÝ POSUDEK č. 4431 236 / 15 o obvyklé ceně podílu 1/2 bytu č. 574/12 v budově čp. 574 na pozemku pč. St. 1980 a podílu 6170/232993 na budově čp. 574 a na pozemku pč. St. 1980 na katastrálním území

Více

JAK ZÍSKAT KLIENTŮ? PLNOU POZORNOST POTENCIÁLNÍCH. Mgr. Kalman Horvát. bonus 3x nahrávka mp3

JAK ZÍSKAT KLIENTŮ? PLNOU POZORNOST POTENCIÁLNÍCH. Mgr. Kalman Horvát. bonus 3x nahrávka mp3 PRAKTICKÝ MANUÁL PRO FIRMY A PODNIKATELE + bonus 3x nahrávka mp3 Mgr. Kalman Horvát JAK ZÍSKAT PLNOU POZORNOST POTENCIÁLNÍCH KLIENTŮ? Tak, že se co nejdřív odlišíte od nudné a nedůvěryhodné konkurence

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 9. 11. 2017 Bod programu: 13 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč Bc. Ludmila

Více