Městská část Praha. Uřad městské části odbor výstavby Nové náměstí 1250, Praha. Doručuje se veřejnou vyhláškou ROZHODNUTÍ

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Městská část Praha. Uřad městské části odbor výstavby Nové náměstí 1250, Praha. Doručuje se veřejnou vyhláškou ROZHODNUTÍ"

Transkript

1 Č.j.: P22 336/2018 OV 09 Sp.zn.: MC OV 09 Vyřizuje: Ing. Jitka Mášová Telefon: Městská část Praha, Uřad městské části odbor výstavby Nové náměstí 1250, Praha V Uhříněvsi dne: k.ú. Benice,,, "' z,e Co<.. 1 )" í I L-. -'-- c:. _ : _ ~----- Doručuje se veřejnou vyhláškou ROZHODNUTÍ Odbor výstavby Úřadu městské části Praha 22 obdržel dne žádost paní Evy Řimsové, nar , bytem Hlavatého 663/15, Praha - Háje, o vydání územního rozhodnutí o umístění samostatné stavby zahradního domku (dále jen ZD) na pozemku 278/43 (zastavěná plocha a nádvoří) se zahradou na pozemku parc. Č. 278/12 (ovocný sad), vše v k.ú. Benice. Uvedeným dnem bylo zahájeno územní řízení. Odbor výstavby Úřadu MČ Praha 22, jako stavební úřad příslušný podle 13 odst.l písmo c) zákona Č Sb., o územním plánování a stavebním řádu, ve znění platném do (dále jen stavební zákon) a vyhl. Č. 55/2000 Sb. hl.m.prahy, kterou se vydává Statut hl.m.prahy, ve znění pozdějších předpisů, v územním řízení přezkoumal podanou žádost podle 84 až 90 stavebního zákona a na základě tohoto přezkoumání vydává: podle 79 a 92 stavebního zákona a podle 9 vyhlášky č Sb., o podrobnější úpravě územního rozhodování, územního opatření a stavebního řádu: rozhodnutí o umístění stavby samostatné zděné stavby zahradního domku (dále jen ZD) na pozemku 278/43 (zastavěná plocha a nádvoří) se zahradou na pozemku parc. Č. 278/12 (ovocný sad), vše v k.ú. Benice. Pro umístění a provedení stavby ZD se stanoví tyto podmínky: 1. stavba ZD bude umístěna dle předloženého situačního výkresu na podkladu katastrální mapy v měřítku 1 : 200, vypracovaného Ing. Vladimírem Tylšem, ČKAIT , který v souladu s ustanovením 92 odst. 4 stavebního zákona obdrží žadatel po nabytí právní moci tohoto rozhodnutí 2. stavba ZD bude umístěna na pozemku parc. č. 278/43 (zastavěná plocha a nádvoří), na stávajících základech a betonové desce (zachovaných po odstranění původní stavby dřevěné zahradní chaty) 3. stávající základy jsou umístěné rohem na hranici s pozemkem parc. Č. 277/108 a dvěma rohy ve vzdálenosti cca 0,40 m od hranic s pozemky parc. Č. 227/1 08 a parc. č. 278/1, vše v k.ú. Benice DIČ CZ fax:

2 4. nová jednopodlažní zděná stavba ZD bude o půdorysných rozměrech 4,55 x 4,17m, o zastavěné ploše cca 18,43 m 2, s úložným prostorem pod pultovou střechou o max. výšce + 4,90 m (min. + 2,50 m, měřeno od ± 0,00 = úroveň stávající podlahy původní stavby), ZD bude el. rozvody napojen ze stávající přípojky NN (RE je umístěn na pozemku) 5. stavebník splní podmínky uvedené v závazném stanovisku uvedené v závazném stanovisku OŽPD ÚMČ Praha 22, vydaného pod č.j. P OŽPD 01, dne : bod 3. z hlediska nakládání s odpady: stavební odpady třídit, soustřeďovat do přepravních prostředků podle druhů a zabezpečit proti úniku. odpady přednostně nabízet k využití (např. stavební suť nabízet k recyklaci) odpady předávat pouze osobě oprávněné k nakládání s odpady podle zákona č.185/2001 Sb., o odpadech vést průběžnou evidenci o odpadech a způsobu nakládání s nimi podle vyhlášky č. 383/2001 Sb., ve znění pozdějších předpisů. bod 4. z hlediska ochrany ovzduší: - kamna na dřevo budou používány pouze příležitostně a bude v nich spalováno pouze čisté, palivové dřevo, nebo paliva vyráběná z biomasy (pelety, brikety apod.), nesmí být spalováno dřevo ošetřené lakováním, napouštěním či jinými chemickými přípravky, jiné druhy paliv ani jakýkoliv odpad aplikovat účinná opatření k minimalizaci zatěžování okolí prachem při odvozu prašného materiálu používat plachtování nákladu na ložné ploše automobilů mezideponie prašného materiálu plachtovat nebo kropit tak, aby jejich povrch nevysychal používat výhradně vozidla a stavební mechanizmy, které splňují příslušné emisní limity podle platné legislativy pro mobilní zdroje. před výjezdem nákladních aut z prostoru staveniště na veřejné komunikace bude v případě potřeby zajištěno odstraňování bláta z pneumatik a podběhů. pokud dojde ke znečištění veřejných komunikací dopravou, neprodleně provést očištění komunikace. bod 7 z hlediska dopravy: - po dobu stavby budou prováděna taková opatření, aby nedocházelo ke znečišťování a poškozování tělesa komunikací používaných stavbou 6. stavebník splní podmínku uvedenou v závazném stanovisku vodoprávního úřadu OV ÚMČ Praha 22 dle 104 odst. 9 zákona č. 254/2001 Sb. o vodách, ve znění pozdějších předpisů (vodního zákona) č.j. P OV 05 ze dne : - likvidace srážkových vod bude řešena v souladu s 5 odst. 3 vodního zákona, 7. po dokončení stavby ZD budou předloženy OŽPD ÚMČ Praha 22 doklady o způsobu odstranění jednotlivých druhů odpadů vzniklých v průběhu stavby 8. k užívání stavby je stavebník povinen zajistit: - revize, které prokáží bezpečné užívání stavby, např. výchozí revize el., revize komínu, atd..., - vypracování geodetické situace vytýčení skutečného provedení stavby (originál geometrického plánu) se souřadnicemi lomových bodů ve výškovém referenčním systému Bpv a potvrzení o předání tohoto zaměření na IPR hl. m. Prahy, Vyšehradská 57, Praha 2 Bankovní spojem: Česká spořitelna, a. s. mc. CZ fax:

3 Účastníci řízení dle 27 odst. 1 zákona Č. 500/2004 Sb., na něž se vztahuje rozhodnutí správního orgánu : - Eva Řimsová, bytem Hlavatého 663/15, Praha - Háje Odůvodnění: Odbor výstavby Úřadu městské části Praha 22 obdržel dne žádost paní Evy Řimsové, nar , bytem Hlavatého 663/15, Praha - Háje, o vydání územního rozhodnutí o umístění samostatné stavby zahradního domku (dále jen ZD) na pozemku 278/43 (zastavěná plocha a nádvoří) se zahradou na pozemku parc. Č. 278/12 (ovocný sad), vše v k.ú. Benice. Dnem podání žádosti bylo zahájeno územní řízení. Navržená stavba ZD vyžadovala vydání územního souhlasu, ale protože k žádosti se stavebníkovi nepodařilo zajistit souhlasy vlastníků sousedních pozemků, jejichž hranice jsou od stavby ZD ve vzdálenosti menší než 2 m, požádal o vydání územního rozhodnutí. Odbor výstavby tuto skutečnost akceptoval. Stavební úřad stanovil okruh účastníků územního řízení podle ustanovení zákona tak, že za účastníky tohoto řízení považuje: 85 stavebního - ve smyslu 85 odst. 1 písmo a) a b) stavebního zákona - žadatele a obec: - Eva Řimsová, bytem Hlavatého 663/15, Praha - Háje (stavebník) - Hlavní město Praha, zast. Institutem plánování a rozvoje hlavního města Prahy, Vyšehradská 57, Praha 2 - ve smyslu 85 odst. 2 písmo a) stavebního zákona - vlastníka pozemku nebo stavby, na kterých má být požadovaný záměr uskutečněn, není-li sám žadatelem, nebo ten, kdo má jiné věcné právo k tomuto pozemku nebo stavbě: - nejsou takové osoby - ve smyslu 85 odst. 2 písmo b) stavebního zákona - osoby, jejichž vlastnické nebo jiné věcné právo k sousedním pozemkům anebo stavbám na nich může být územním rozhodnutím přímo dotčeno: vlastníci sousedních pozemků parc. Č. 278/1, 277/108, 278/41, 277/91, 278/96 a 278/11 vše v k.ú. Benice - ve smyslu 85 odst. 2 písmo c) stavebního zákona osoby, o kterých tak stanoví zvláštní předpis: - Městská část Praha - Benice, Květnového povstání 21, Praha - Benice (dle 18 zákona č.131/2000 Sb., o hlavním městě Praze) - spolky, které požádaly u odboru výstavby Úřadu MČ Praha 22, aby byly informovány o zahajovaných správních řízení, při nichž mohou být dotčeny zájmy ochrany přírody a krajiny, a ve stanovené lhůtě se přihlásily k účasti na příslušném řízení. - V tomto případě se žádný spolek nepřihlásil. Zahájení územního řízení bylo oznámeno v souladu s ustanovením 87 odst. 1 stavebního zákona opatřením č.j. P /2017 OV 09 ze dne a současně odbor výstavby stanovil lhůtu 15 dnů ode dne doručení tohoto oznámení, do kdy mohou účastníci řízení uplatnit námitky a dotčené orgány závazná stanoviska. Stavební úřad upustil od ústního jednání, neboť jsou mu dobře známy poměry v území a žádost poskytuje dostatečný podklad pro posouzení záměru. Zahájení územního řízení se z důvodu velkého počtu účastníků řízení doručovalo žadateli dle 27 odst. 1 písmo a) správního řádu a dotčeným orgánům jednotlivě a ostatním fax:

4 účastníkům řízení dle 27 odst. 2 správního řádu veřejnou vyhláškou v souladu s 144 odst. 2 a 6 správního řádu. Oznámení o zahájení územního řízení bylo vyvěšeno na úřední desce ÚMČ Praha 22 v k.ú. Uhříněves od do a na úřední desce Úřadu MČ Praha - Benice v k.ú. Benice od do Zveřejňuje-li se písemnost vyvěšením na více úředních deskách, považuje se za den vyvěšení den vyvěšení na úřední desce ÚMČ Praha 22. Stanovená lhůta 15 dnů pro uplatnění námitek uplynula dne Ve stanovené lhůtě, která uplynula dne , nebyly podány žádné námitky ani připomínky a zároveň byla stavebnímu úřadu doplněna požadovaná stanoviska: 1) OŽPD ÚMČ Praha 22, č.j. P /2017 OŽPD 01 ze dne ) Vodoprávního úřadu OV ÚMČ Praha 22, č.j. P OV 05 ze dne Projektovou dokumentaci stavby ZD vypracoval v říjnu 2017 Ing. Vladimír Tylš, autorizovaný inženýr pro pozemní stavby, ČKAIT Popis stavby: Nová zděná stavba ZD bude vystavěna na stávajících základových konstrukcích opatřených novou hydroizolací, na pozemku parc.č. 278/43 v k.ú. Benice, zachovaných po odstranění původní dřevěné stavby chaty o půdorysných rozměrech 4,55 x 4,17m o zastavěné ploše 18,43 m 2, se sedlovou střechou s hřebenem ve výšce +3,75 m, od ± 0,00 = úroveň podlahy, z důvodu jejího havarijního stavu. Zachované základy a betonová deska se dotýkají rohem hranice s pozemkem parc. Č. 277/1 08 a dvěma rohy jsou ve vzdálenosti cca 0,40 m od hranic s pozemky parc. Č. 227/1 08 a parc.č. 278/1, vše v k.ú. Benice. Nová jednopodlažní zděná stavba ZD bude o stejných půdorysných rozměrech 4,55 x 4,17m, s úložným prostorem pod pultovou střechou o max. výšce + 4,90 m (min. + 2,50 m - měřeno od ± 0,00 = úroveň podlahy), se spádem směrem k hranici s pozemky parc. Č. 277/1 08 a 271/1, vše v k.ú. Benice. ZD bude obsahovat víceúčelovou místnost odděleným prostorem pro chemické WC a přenosné umyvadlo (spol. výška 2 m). Pro příležitostné temperování vnitřního prostoru ZD budou osazena kamna na spalování dřeva. Dřevěná střešní konstrukce bude opatřena tepelnou izolací a plechovou krytinou. Fasáda ZD bude bílá v kombinaci s dřevěným obkladem a okna plastová. Stavba ZD bude el. rozvody napojena na stávající přípojku NN (RE je umístěn na pozemku). Srážkové vody ze střechy budou jímány do sudů a sloužit pro zalévání zahrady na pozemku parc. Č. 278/12, ve vlastnictví stavebníka. Navrhované umístění stavby ZD je v souladu s územním plánem sídelního útvaru hlavního města Prahy, schválenýrn usnesením Zastupitelstva hl. m. Prahy Č. 10/05 ze dne a vyhláškou Č. 32/1999 Sb. hl.m. Prahy, o závazné části územního plánu hlavního města Prahy, neboť pozemky parc. č. 278/12 (ovocný sad) a parc. Č. 278/43 (zastavěná plocha a nádvoří), vše v k.ú. Benice, se dle platného ÚPn hl. m. Prahy nacházejí v území s označením "PS"- sady, zahrady a vinice, ve kterém lze výjimečně umístit stavby a zařízení související s vymezeným funkčním využitím. Od vstoupilo v účinnost nařízení hl. m. Prahy Č. 10/2016 Sb., kterým se stanovují obecné požadavky na využití území a technické požadavky na stavby v hlavním městě Praze (pražské stavební předpisy). Předložená dokumentace byla zpracována v říjnu 2017 a je v souladu zejména s 39 (základní zásady a požadavky), 40 (obecné požadavky) a 69 odst. 2), tj. v návrhu ZD jsou splněny tyto požadavky: zastavěná plocha ZD je menší než - 4- fax:

5 předepsaná max. 25 m 2, stavba má jedno NP s výškou pobytové místnosti v I.NP menší než 2,50m. Toto územní rozhodnutí platí 2 roky ode dne, kdy nabude právní moci. Stavební záměr nevyžaduje, dle 103 odst. 1 písmo a) stavebního zákona, stavební povolení ani ohlášení. S přihlédnutím k výsledkům řízení odbor výstavby Úřadu MČ Praha 22 rozhodl tak, jak je uvedeno ve výroku rozhodnutí. Poučení: Proti tomuto rozhodnutí mohou účastníci řízení dle 81 odst. 1 zákona Č Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů (dále jen správní řád) podat odvolání do 15 dnů ode dne doručení k odboru stavebního řádu Magistrátu hl. m. Prahy, a to podáním u odboru výstavby ÚMČ Praha 22. Odvolání je nutno podat s náležitostmi dle 82 správního řádu. (}uj/cf;/o~ / Mgr. Pavla V i n k I á ř o v á pověřená vedením odboru výstavby Správní poplatek vyměřený podle zákona Č. 634/2004 Sb., o správních poplatcích, ve znem pozdějších předpisů, pol. 17 odst.1 písmo e) ve výši 1 000,- Kč byl uhrazen před vydáním tohoto rozhodnutí, dne , VS Příloha (po nabytí právní moci územního rozhodnutí): a) žadateli - stejnopis územního rozhodnutí opatřený doložkou právní moci a ověřená grafická příloha b) IPR hl. m. Prahy - situace c) MČ Praha - Benice - stejnopis územního rozhodnutí opatřený doložkou právní moci a ověřená grafická příloha Doručuje se účastníkům územního řízení (v souladu s 144 odst. 2 a 6 správního řádu) veřejnou vyhláškou vyvěšením na úřední desce po dobu 15 dnů. Patnáctým dnem od vyvěšení na úřední desce ÚMČ Praha 22 se písemnost považuje za doručenou Vyvěšeno dne..j..i!..1~.p.!:!!. / Ih/II. Sejmuto dne... E.t'.!.c.I.J Podpis a razítko oprávněné osoby, ktermt~ vyvěšení a sejmutí písemnosti. ILsrSKÁ ČÁST PUAHA-BE1'<IU (i'ad městské ě ást i I\. vetnového povxt aru :1 1,:';; :~~) r. ~~h,~~ fax:

6 Obdrží na doručenku: _ ÚMČ Praha - Benice, Květnového povstání 21, Praha - Benice, se žádostí o informování účastníků řízení zveřejněním na úřední desce v k.ú. Benice po dobu 15 dnů a podání zprávy o zveřejnění. Doručuje se žadateli doporučeně, do vlastních rukou: - Eva Řimsová, Hlavatého 663/15, Praha - Háje, (stavebník) Dále obdrží: (doporučeně) - OŽPD ÚMČ Praha 22 - zde - MHMP UZR, Jungmannova 35,11001 Praha 1 (DS) Co: - evidence, - SpIS, - 2x stejnopis Nové náměstí 1257, Praha fax:

Městská část Praha 22 Úřad městské části

Městská část Praha 22 Úřad městské části Městská část Praha 22 Úřad městské části odbor výstavby Nové náměstí 1250, 104 00 Praha 114 Č.j.: P22 2784/2011 OV 07 V Uhříněvsi dne: 18.5.2011 Sp. zn.: MC22 681/2011 OV 07 Vyřizuje: Hana Halamová Telefon:

Více

Městská část Praha 22 Úřad městské části

Městská část Praha 22 Úřad městské části Městská část Praha 22 Úřad městské části odbor výstavby Nové náměstí 1250, 104 00 Praha 114 Č.j.: P22 94/2011 OV 10 V Uhříněvsi dne: 5.1.2010 Spis. zn.: MC22 1160/2010 OV 10 Vyřizuje: Ing. František Roder

Více

Městská část Praha 22 Úřad městské části

Městská část Praha 22 Úřad městské části Městská část Praha 22 Úřad městské části odbor výstavby Nové náměstí 1250, 104 00 Praha 114 Č.j.: P22 3668/2011 OV 11 Sp. zn.: MC22 495/2011 OV 11 V Uhříněvsi dne: 27. 6. 2011 Vyřizuje: Ing. Vladimír Závodský

Více

Ocelíkova 672/1, Praha 415. Odbor výstavby, Vidimova 1325, Praha 4, Telefon:

Ocelíkova 672/1, Praha 415. Odbor výstavby, Vidimova 1325, Praha 4, Telefon: MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 11 ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI Ocelíkova 672/1, 149 41 Praha 415 B@=\ 34322960 Odbor výstavby, Vidimova 1325, Praha 4, Telefon: 267 902 111 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Městská část Praha 22 Úřad městské části

Městská část Praha 22 Úřad městské části Městská část Praha 22 Úřad městské části odbor výstavby Nové náměstí 1250, 104 00 Praha 114 Č.j.: P22 6750/2010 OV 05 V Uhříněvsi dne: 21.12.2010 Sp.zn: MC22 2111/2007 OV 05 k.ú. Hájek u Uhříněvsi, Královice,

Více

Rozhodnutí veřejnou vyhláškou

Rozhodnutí veřejnou vyhláškou MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 19 Úřad městské části Praha 19 se sídlem: Semilská 43/1, 197 00 Praha 9 Kbely odbor výstavby stavební úřad detašované pracoviště: Železnobrodská 825, 197 00 Praha 9 Kbely Telefon: 286

Více

Městská část Praha 22 Úřad městské části

Městská část Praha 22 Úřad městské části Městská část Praha 22 Úřad městské části odbor výstavby Nové náměstí 1250, 104 00 Praha 114 Č.j.: P22 6989/2011 OV 04 V Uhříněvsi dne: 21.12.2011 Sp.zn.: MC22 2074/2011 OV 04 Vyřizuje: Ing. Máslová Telefon:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD UNHOŠŤ odbor výstavby Václavské náměstí 44, Unhošť ROZHODNUTÍ

MĚSTSKÝ ÚŘAD UNHOŠŤ odbor výstavby Václavské náměstí 44, Unhošť ROZHODNUTÍ MĚSTSKÝ ÚŘAD UNHOŠŤ odbor výstavby Václavské náměstí 44, 273 51 Unhošť Spis. zn.: Výst. 6247/11-Ho Unhošť 8.2.2012 Č.j.: 0725/12/Výst Vyřizuje: Tel:.: Fax: E-mail: Milan Houžvička, pověření č. 4/2006-OV

Více

Městský úřad, odbor výstavby a ŽP Mírové náměstí, 294 01 Bakov nad Jizerou

Městský úřad, odbor výstavby a ŽP Mírové náměstí, 294 01 Bakov nad Jizerou Městský úřad, odbor výstavby a ŽP Mírové náměstí, 294 01 Bakov nad Jizerou Č.j: Výst. 824/2008/slez/330-5 Bakov nad Jizerou, dne: 28.5.2008 Vyřizuje: Petr Slezák E-mail: slezak@bakovnj.cz Telefon: 326

Více

ROZHODNUTÍ ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ

ROZHODNUTÍ ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ O B E C N Í Ú Ř A D K O B E Ř I C E stavební úřad Slezská 195/53, 747 27 Kobeřice VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: VYŘIZUJE: TEL.: FAX: E-MAIL: Výst. 784/12-Ru Ing. Jiří Rusek 553 777 203 553 777 200 stavebni@koberice.cz

Více

Městský úřad Dvůr Králové nad Labem odbor výstavby a územního plánování náměstí T. G. Masaryka 38, 544 17 Dvůr Králové nad Labem SPOLEČNÉ ROZHODNUTÍ

Městský úřad Dvůr Králové nad Labem odbor výstavby a územního plánování náměstí T. G. Masaryka 38, 544 17 Dvůr Králové nad Labem SPOLEČNÉ ROZHODNUTÍ Městský úřad Dvůr Králové nad Labem odbor výstavby a územního plánování náměstí T. G. Masaryka 38, 544 17 Dvůr Králové nad Labem Č. j.: VÚP/9042-11/1483-2011/wah Dvůr Králové nad Labem, dne 3. května 2011

Více

/ MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 16

/ MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 16 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 16 ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁST ODBOR VÝSTAVBY, DOPRAVY A ŽVOTNÍHO PROSTŘEDÍ ÚSEK VÝSTAVBY Dle rozdělovníku Váš dopis zn.ze dne Naše č.j. 021697110VDŽPlMk Vyřizuje Praha ng.arch. Marie Kastlová

Více

Městský úřad Dvůr Králové nad Labem odbor výstavby a územního plánování náměstí T. G. Masaryka 38, 544 17 Dvůr Králové nad Labem

Městský úřad Dvůr Králové nad Labem odbor výstavby a územního plánování náměstí T. G. Masaryka 38, 544 17 Dvůr Králové nad Labem Městský úřad Dvůr Králové nad Labem odbor výstavby a územního plánování náměstí T. G. Masaryka 38, 544 17 Dvůr Králové nad Labem Č. j.: VÚP/35448-11/4790-2011/wah Dvůr Králové nad Labem 8. prosince 2011

Více

O B E C N Í Ú Ř A D K O B E Ř I C E

O B E C N Í Ú Ř A D K O B E Ř I C E O B E C N Í Ú Ř A D K O B E Ř I C E stavební úřad Slezská 195/53, 747 27 Kobeřice VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: VYŘIZUJE: TEL.: FAX: E-MAIL: Výst. 742/12-Ru Ing. Jiří Rusek 553 777 203 553 777 200 stavebni@koberice.cz

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA. ROZHODNUTÍ č. 36/2018-2

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA. ROZHODNUTÍ č. 36/2018-2 Městský úřad Náchod Odbor výstavby a územního plánování Palachova 1303, 547 01 Náchod Sp.zn.: KS 621/2018/VÝST/Čt Čj.(Če.): MUNAC32194/2018 Vyřizuje: Ing. Michaela Čtvrtečková Tel./mobil: 491405417 E-mail:

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 19

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 19 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 19 Úřad městské části Praha 19 se sídlem: Semilská 43/1, 197 00 Praha 9 Kbely odbor výstavby stavební úřad detašované pracoviště: Železnobrodská 825, 197 00 Praha 9 Kbely Telefon: 286

Více

I. Vydává podle 79 a 92 stavebního zákona a 9 vyhlášky č.503/2006 Sb., rozhodnutí o umístění stavby:

I. Vydává podle 79 a 92 stavebního zákona a 9 vyhlášky č.503/2006 Sb., rozhodnutí o umístění stavby: Městský úřad Planá odbor výstavby a územního plánování náměstí Svobody 1, 348 15 Planá Naše čj.: 6526/2013/08/VUP-UR1519,SP5516 Vyřizuje: Majerová email: majerova@muplana.cz tel.: 374752925 fax.: 374752929

Více

OBECNÍ ÚŘAD VRDY stavební úřad Smetanovo náměstí 28, Vrdy

OBECNÍ ÚŘAD VRDY stavební úřad Smetanovo náměstí 28, Vrdy OBECNÍ ÚŘAD VRDY stavební úřad Smetanovo náměstí 28, 285 71 Vrdy Č.j.: Výst. 795/16 Vrdy, dne: 4. 4. 2016 Spis zn. 227/2015mar Oprávněná úřední osoba: Tel.: E-mail: IDS: Martinec J. 313 035 905 jindrich.martinec@obecvrdy.cz

Více

O B E C N Í Ú Ř A D K O B E Ř I C E

O B E C N Í Ú Ř A D K O B E Ř I C E O B E C N Í Ú Ř A D K O B E Ř I C E stavební úřad Slezská 195/53, 747 27 Kobeřice VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: VYŘIZUJE: TEL.: FAX: E-MAIL: Výst. 544/12-Ru Ing. Jiří Rusek 553 777 203 553 777 200 stavebni@koberice.cz

Více

Městská část Praha 22 Úřad městské části

Městská část Praha 22 Úřad městské části Městská část Praha 22 Úřad městské části odbor výstavby Nové náměstí 1250, 104 00 Praha 114 Č.j.: P22 3062/2012 OV 07 V Uhříněvsi dne: 23.7.2012 Sp.zn.: MC22 266/2012 OV 07 Vyřizuje: Ing. Zbyněk Dvořák

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD UNHOŠŤ odbor výstavby Václavské náměstí 44, 273 51 Unhošť ROZHODNUTÍ

MĚSTSKÝ ÚŘAD UNHOŠŤ odbor výstavby Václavské náměstí 44, 273 51 Unhošť ROZHODNUTÍ MĚSTSKÝ ÚŘAD UNHOŠŤ odbor výstavby Václavské náměstí 44, 273 51 Unhošť Spis. zn.: Výst. 4530/11-Ho Unhošť 9.11.2011 Č.j.: 5391/11/Výst Vyřizuje: Tel:.: Fax: E-mail: Milan Houžvička, pověření č. 4/2006-OV

Více

Městský úřad Kasejovice, odbor výstavby

Městský úřad Kasejovice, odbor výstavby Městský úřad Kasejovice, odbor výstavby Kasejovice, Husova 98 PSČ 335 44 tel.371 595 140, fax 371 595 100 okres Plzeň - jih -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

M ě s t s k á č á s t P r a h a 2 0 Úřad městské části Odbor výstavby Jívanská 647, 193 21 Praha - Horní Počernice, tel. 271 071 635, fax 28192 0093

M ě s t s k á č á s t P r a h a 2 0 Úřad městské části Odbor výstavby Jívanská 647, 193 21 Praha - Horní Počernice, tel. 271 071 635, fax 28192 0093 M ě s t s k á č á s t P r a h a 2 0 Úřad městské části Odbor výstavby Jívanská 647, 193 21 Praha - Horní Počernice, tel. 271 071 635, fax 28192 0093 č. j.: P20/OV/19586/1131/6/2009/Ko Vyřizuje: Ivana Konvalinová

Více

Městská část Praha 22 Úřad městské části

Městská část Praha 22 Úřad městské části Městská část Praha 22 Úřad městské části odbor výstavby Nové náměstí 1250, 104 00 Praha 114 Č.j.: P22 897/2010 OV 04 V Uhříněvsi dne: 10.2.2010 Sp.Zn.: MC22 1772/2009 OV 04 Vyřizuje: Ing. Máslová Telefon:

Více

Městská část Praha 22 Úřad městské části

Městská část Praha 22 Úřad městské části Městská část Praha 22 Úřad městské části odbor výstavby Nové náměstí 1250, 104 00 Praha 114 Č.j.: P22 8504/2016 OV 04 V Uhříněvsi dne: 4.10.2016 Sp.zn.: MC22 1025/2016 OV 04 Vyřizuje: Ing. Máslová Telefon:

Více

Obecní úřad v Proseči Hospodářsko-správní odbor Proseč 18, 539 44 Proseč u Skutče

Obecní úřad v Proseči Hospodářsko-správní odbor Proseč 18, 539 44 Proseč u Skutče Obecní úřad v Proseči Hospodářsko-správní odbor Proseč 18, 539 44 Proseč u Skutče Č.j. 509-4/2009-328/R V Proseči dne 28.1.2010 Vyřizuje: Bc. Pavel Raba Tel. 469321246 VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ROZHODNUTÍ ÚZEMNÍ

Více

Městská část Praha 22 Úřad městské části

Městská část Praha 22 Úřad městské části Městská část Praha 22 Úřad městské části odbor výstavby Nové náměstí 1250, 104 00 Praha 114 Č.j.: P22 377/2012 OV 11 Sp. zn.: MC22 2368/2011 OV 11 V Uhříněvsi dne: 23. 1. 2012 Vyřizuje: Ing. Vladimír Závodský

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D P O D Ě B R A D Y Odbor výstavby a územního plánování

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D P O D Ě B R A D Y Odbor výstavby a územního plánování M Ě S T S K Ý Ú Ř A D P O D Ě B R A D Y Odbor výstavby a územního plánování Jiřího náměstí 20, 290 31 Poděbrady I tel. 325 600 270, fax. 325 614 486, e-mail: vystavba@mesto-podebrady.cz Č.j.: 0035911/VUP/2016/JČe

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D P O D Ě B R A D Y Odbor výstavby, územního plánování a životního prostředí

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D P O D Ě B R A D Y Odbor výstavby, územního plánování a životního prostředí M Ě S T S K Ý Ú Ř A D P O D Ě B R A D Y Odbor výstavby, územního plánování a životního prostředí Oddělení stavebního úřadu a územního plánování tel. 325 600 270, fax. 325 614 486, e-mail: vystavba@mesto-podebrady.cz

Více

Městský úřad Litoměřice Stavební úřad

Městský úřad Litoměřice Stavební úřad Městský úřad Litoměřice Stavební úřad SPIS. ZN.: Č.J.: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: SU/0030081/11/Ho 0043279/11/SÚ/JHo Hohenberger 416 916 135 jiri.hohenberger@litomerice.cz DATUM: 18.5.2011 ROZHODNUTÍ Výroková

Více

R O Z H O D N U T Í. v y d á v á

R O Z H O D N U T Í. v y d á v á MĚSTSKÝ ÚŘAD ROŽMITÁL POD TŘEMŠÍNEM odbor výstavby a životního prostředí Náměstí č. 8 262 42 Rožmitál pod Třemšínem Č.j: 02642/08/STAV/911-Ha Rožmitál pod Třemšínem dne 9.2.2009 Č.j: 02643/08/STAV/912-Ha

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD SLUŠOVICE STAVEBNÍ ÚŘAD Nám. Svobody 25, Slušovice, PSČ Tel.: , FAX: Slušovice dne 21.

MĚSTSKÝ ÚŘAD SLUŠOVICE STAVEBNÍ ÚŘAD Nám. Svobody 25, Slušovice, PSČ Tel.: , FAX: Slušovice dne 21. Číslo jednání: 3/2013 Oprávněná úřední osoba: Hynčicová Ivana MĚSTSKÝ ÚŘAD SLUŠOVICE STAVEBNÍ ÚŘAD Nám. Svobody 25, Slušovice, PSČ 763 15 Tel.: 577 981 141, FAX: 577 981 476 Slušovice dne 21. února 2013

Více

O B E C N Í Ú Ř A D K O B E Ř I C E

O B E C N Í Ú Ř A D K O B E Ř I C E O B E C N Í Ú Ř A D K O B E Ř I C E stavební úřad Slezská 195/53, 747 27 Kobeřice VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: VYŘIZUJE: TEL.: FAX: E-MAIL: Výst. 733/12-Ru Ing. Jiří Rusek 553 777 203 553 777 200 stavebni@koberice.cz

Více

Městský úřad Vimperk

Městský úřad Vimperk Městský úřad Vimperk Steinbrenerova 6, 385 17 VIMPERK odbor výstavby a územního plánování Číslo jednací: VÚP 6075/16-KLI-982/16 Vyřizuje: Ing. Vlasta Klimová Telefon: 388 459 048 Ve Vimperku dne: 21.3.2016

Více

O B E C N Í Ú Ř A D K O B E Ř I C E

O B E C N Í Ú Ř A D K O B E Ř I C E O B E C N Í Ú Ř A D K O B E Ř I C E stavební úřad Slezská 195/53, 747 27 Kobeřice VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: VYŘIZUJE: TEL.: FAX: E-MAIL: Výst. 564/12-Ru Ing. Jiří Rusek 553 777 203 553 777 200 stavebni@koberice.cz

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D B O S K O V I C E odbor výstavby a územního plánování ROZHODNUTÍ

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D B O S K O V I C E odbor výstavby a územního plánování ROZHODNUTÍ M Ě S T S K Ý Ú Ř A D B O S K O V I C E odbor výstavby a územního plánování Náměstí 9. května 2, 680 11 Boskovice SPIS. ZN.: SMBO 2966/2010/STAV/horec Č.J.: DMBO 5549/2010 VYŘIZUJE: Ing. Slavoj Horečka

Více

Městský úřad, odbor výstavby a ŽP Mírové náměstí 208, 294 01 Bakov nad Jizerou

Městský úřad, odbor výstavby a ŽP Mírové náměstí 208, 294 01 Bakov nad Jizerou Městský úřad, odbor výstavby a ŽP Mírové náměstí 208, 294 01 Bakov nad Jizerou Č.j: Výst.1729/2010/per/2-5. Bakov nad Jizerou, dne: 8.2.2011 Vyřizuje: Lubomír Peroutka E-mail: peroutka@bakovnj.cz Žadatelé:

Více

R O Z H O D N U T Í. ú z e m n í r o z h o d n u t í. Městský úřad Sedlčany odbor výstavby a územního plánování SEDLČANY

R O Z H O D N U T Í. ú z e m n í r o z h o d n u t í. Městský úřad Sedlčany odbor výstavby a územního plánování SEDLČANY Městský úřad Sedlčany odbor výstavby a územního plánování 264 01 SEDLČANY Č.j: V Sedlčanech dne: 21.3.2011 Telefon: 318 822 742, linka 141 R O Z H O D N U T Í Dne 10.2.2011 podala paní Martina Firstová,

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD ZLIV odbor výstavby Dolní náměstí 585, Zliv, :

MĚSTSKÝ ÚŘAD ZLIV odbor výstavby Dolní náměstí 585, Zliv, : MĚSTSKÝ ÚŘAD ZLIV odbor výstavby Dolní náměstí 585, 373 44 Zliv, 387 001 192 : mu.zliv@sendme.cz, http://www.zliv.cz čj: 0298/roz/12-La/0602 Zliv, dne 21.3.2012 Vyřizuje: Ing.Lamošová VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA

Více

Městská část Praha 22 Úřad městské části

Městská část Praha 22 Úřad městské části Městská část Praha 22 Úřad městské části odbor výstavby Nové náměstí 1250, 104 00 Praha 114 Č.j.: P22 7178/2014 OV 05 V Uhříněvsi dne: 27.8.2014 Sp.zn.: MC22 778/2014 OV 05 k.ú. Uhříněves Vyřizuje: Květoslava

Více

Městský úřad Vimperk. Steinbrenerova 6, 385 17 VIMPERK. odbor výstavby a územního plánování. - veřejná vyhláška R O Z H O D N U T Í

Městský úřad Vimperk. Steinbrenerova 6, 385 17 VIMPERK. odbor výstavby a územního plánování. - veřejná vyhláška R O Z H O D N U T Í Městský úřad Vimperk Steinbrenerova 6, 385 17 VIMPERK odbor výstavby a územního plánování Číslo jednací: VÚP 19333/15-KLI-471/11 Vyřizuje: Ing. Vlasta Klimová Telefon: 388 459 048 Ve Vimperku dne: 16.9.2015

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD NYMBURK Odbor výstavby

MĚSTSKÝ ÚŘAD NYMBURK Odbor výstavby MĚSTSKÝ ÚŘAD NYMBURK Odbor výstavby Náměstí Přemyslovců 163, 288 28 Nymburk Sp.zn.: Č.j.: 110/43336/2011 110/48019/2011/Val Vyřizuje: Valdmanová Jitka Tel.: 325 501 454 Dne 19.8.2011 Šárka Dvořáková Jižní

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD ROKYCANY

MĚSTSKÝ ÚŘAD ROKYCANY Spis. zn. (č.j.): MeRo/4919/OST/17 Dvo V Rokycanech: 21.12.2017 Č.j. dokumentu.: Vyřizuje: Tel.: E-mail: ID datové schránky: MĚSTSKÝ ÚŘAD ROKYCANY odbor stavební Masarykovo náměstí 1 Střed 337 01 Rokycany

Více

Obecní úřad v Proseči

Obecní úřad v Proseči Obecní úřad v Proseči Hospodářsko-správní odbor Proseč 18, 539 44 Proseč u Skutče Č.j. 272-4/2010-330/R V Proseči dne 30.9.2010 Vyřizuje: Bc. Pavel Raba Tel. 469321246 V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A R O

Více

Spis. zn.: Výst. 5767/11-Ho Unhošť /12/Výst Vyřizuje: Tel:.: Fax: ROZHODNUTÍ

Spis. zn.: Výst. 5767/11-Ho Unhošť /12/Výst Vyřizuje: Tel:.: Fax:   ROZHODNUTÍ MĚSTSKÝ ÚŘAD UNHOŠŤ odbor výstavby Václavské náměstí 44, 273 51 Unhošť Spis. zn.: Výst. 5767/11-Ho Unhošť 6.1.2012 Č.j.: 0104/12/Výst Vyřizuje: Tel:.: Fax: E-mail: Milan Houžvička, pověření č. 4/2006-OV

Více

Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í G

Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í G Č.j: MMJ/SÚ/1247/2011-3 JID: 56628/2011/MMJ Vyřizuje: Hana Vidláková E-mail: hana.vidlakova@jihlava-city.cz Telefon: 567 167 211 Jihlava, dne: 3.5.2011 V EŘEJNÁ VYHLÁŠKA Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í

Více

ROZHODNUTÍ. r o z h o d n u t í o u m í s t ě n í s t a v b y. přístavba rekreační chaty

ROZHODNUTÍ. r o z h o d n u t í o u m í s t ě n í s t a v b y. přístavba rekreační chaty Spis.zn.: 17922/SÚ/13/No Karlovy Vary, dne 20.2.2014 Č.j.: 2186/SÚ/14 Vyřizuje: Nožková Květoslava, linka 502 Spisový znak: 328.3 Skartační znak: A/5 ROZHODNUTÍ Výroková část: Úřad územního plánování a

Více

ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ. r o z h o d n u t í o d ě l e n í p o z e m k u. Spis.zn. Č.j.: 283/11-Mo 283/11-Mo. Vyřizuje: Tel.:

ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ. r o z h o d n u t í o d ě l e n í p o z e m k u. Spis.zn. Č.j.: 283/11-Mo 283/11-Mo. Vyřizuje: Tel.: Vypraveno dne: OBECNÍ ÚŘAD HORNÍ MARŠOV Stavební úřad Bertholdovo náměstí 102 542 26 Horní Maršov Spis.zn. Č.j.: Vyřizuje: Tel.: Email: 283/11-Mo 283/11-Mo Jitka Moclová, oprávněná úřední osoba 499 874

Více

Městská část Praha 22 Úřad městské části

Městská část Praha 22 Úřad městské části Městská část Praha 22 Úřad městské části odbor výstavby Nové náměstí 1250, 104 00 Praha 114 Č.j.: P22 1645/2016 OV 05 V Uhříněvsi dne: 12.2.2016 Sp.zn: MC22 1643/2015 OV 05 k.ú. Pitkovice Vyřizuje: Květoslava

Více

ROZHODNUTÍ. Pan Michal Vraný Letiny Blovice

ROZHODNUTÍ. Pan Michal Vraný Letiny Blovice MĚSTSKÝ ÚŘAD BLOVICE Odbor stavební a dopravní Masarykovo nám. 143, 336 01 Blovice, tel.: 371 516 111 Spis.zn.: MUBlov 14839/10 V Blovicích, dne 1.12.2010 Č.j.: MUBlov 17379/10/ST/Kra Vyřizuje: Krausová

Více

Úřad městyse Hustopeče nad Bečvou stavební úřad

Úřad městyse Hustopeče nad Bečvou stavební úřad Úřad městyse Hustopeče nad Bečvou stavební úřad nám. Míru 21, 753 66 Hustopeče nad Bečvou tel.: 581 626 111, fax: 581 626 021, e-mail: posta@ihustopece.cz Č.j.: 2301/2009-332/2-7 V Hustopečích nad Bečvou

Více

R O Z H O D N U T Í č. 71/13 VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA

R O Z H O D N U T Í č. 71/13 VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA Městský úřad Moravský Krumlov odbor výstavby a územního plánování Telefon: 515300758 nám. Klášterní 125 Fax:515300759 672 11 Moravský Krumlov E-mail: robotkovaj@mkrumlov.cz SZn: SMUMK 23737/2012 VÚP/ČA

Více

Městská část Praha 22 Úřad městské části

Městská část Praha 22 Úřad městské části Městská část Praha 22 Úřad městské části odbor výstavby Nové náměstí 1250, 104 00 Praha 114 Č.j.: P22 4891/2012 OV 02 V Uhříněvsi dne: 23. 11. 2012 Spis.zn.: MC22 1382/2012 OV 02 Vyřizuje: Ing. Hana Chvojková

Více

Městský úřad Rousínov stavební úřad Sušilovo nám. 56, 683 01 Rousínov, tel. 517 324 827, fax.: 517 324 845, radnice@rousinov.cz

Městský úřad Rousínov stavební úřad Sušilovo nám. 56, 683 01 Rousínov, tel. 517 324 827, fax.: 517 324 845, radnice@rousinov.cz Městský úřad Rousínov stavební úřad Sušilovo nám. 56, 683 01 Rousínov, tel. 517 324 827, fax.: 517 324 845, radnice@rousinov.cz Č.j.: 2400/11-4858/2011-746/HH Rousínov, dne 11. října 2011 Oprávněná úřední

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD MIMOŇ Odbor výstavby, dopravy, zemědělství a životního prostředí Mírová 120, 47124 Mimoň Mimoň III

MĚSTSKÝ ÚŘAD MIMOŇ Odbor výstavby, dopravy, zemědělství a životního prostředí Mírová 120, 47124 Mimoň Mimoň III MĚSTSKÝ ÚŘAD MIMOŇ Odbor výstavby, dopravy, zemědělství a životního prostředí Mírová 120, 47124 Mimoň Mimoň III SP.ZN.: ČJ.: ZE DNE: VYŘIZUJE: TEL: FAX: E-MAIL: 508/2015 OV MUMI 7030/2015 14.10.2015 Dobrota

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD NEPOMUK

MĚSTSKÝ ÚŘAD NEPOMUK MĚSTSKÝ ÚŘAD NEPOMUK Odbor dopravy Náměstí Augustina Němejce 63, 335 01 Nepomuk, Plzeňský kraj Tel: 371519711 Fax: 371591422 IČO: 00256986 e-mail: podatelna@urad-nepomuk.cz Č.j.: DOP/3123/2015-Čas V Nepomuku

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V E L T R U S Y odbor výstavby a územního plánování Palackého 9, 277 46 Veltrusy

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V E L T R U S Y odbor výstavby a územního plánování Palackého 9, 277 46 Veltrusy M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V E L T R U S Y odbor výstavby a územního plánování Palackého 9, 277 46 Veltrusy VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: SPIS.ZN.: Č.J.: VYŘIZUJE: TEL.: FAX: E-MAIL: VÚP/00114/12/H 00555/12/SÚ Hofmanová

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD VRATIMOV Odbor výstavby a životního prostředí Frýdecká 853, 739 32 Vratimov

MĚSTSKÝ ÚŘAD VRATIMOV Odbor výstavby a životního prostředí Frýdecká 853, 739 32 Vratimov MĚSTSKÝ ÚŘAD VRATIMOV Odbor výstavby a životního prostředí Frýdecká 853, 739 32 Vratimov muvrx0021adp MUVRX0021ADP Váš dopis zn.: Ze dne: Č.j.: MUVR 3209/2009 Sp.Zn.: SPIS 721/2009/VAŽP40 6 Vyřizuje: Slívová

Více

R O Z H O D N U T Í O U M Í S T

R O Z H O D N U T Í O U M Í S T M ě s t s k á č á s t P r a h a 2 0 Úřad městské části Odbor výstavby Jívanská 647, 193 21 Praha - Horní Počernice, tel. 271 071 635, fax 28192 0093 Č. j. : 17737/972/08/Ma-R Vyřizuje: Mazáčková (tel.

Více

R O Z H O D N U T Í o vydání územního rozhodnutí a stavebního povolení - veřejná vyhláška -

R O Z H O D N U T Í o vydání územního rozhodnutí a stavebního povolení - veřejná vyhláška - M ě s t s k á č á s t P r a h a 2 0 Úřad městské části Odbor výstavby Jívanská 647, 193 21 Praha - Horní Počernice, tel. 271 071 635, fax 28192 0093 č. j.: 13809/785/09 ÚR, SP Vyřizuje: Bartošová (271

Více

ODBOR STAVEBNÍ ROZHODNUTÍ STAVEBNÍ POVOLENÍ

ODBOR STAVEBNÍ ROZHODNUTÍ STAVEBNÍ POVOLENÍ ODBOR STAVEBNÍ VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: NAŠE Č.j.: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: SZ MMHK/104170/2016 ST1/Kor MMHK/164253/2016 ST1/Kor Vladimír Korda 495 707 864 vladimir.korda@mmhk.cz DLE ROZDĚLOVNÍKU

Více

ROZHODNUTÍ č. 136/09 ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ

ROZHODNUTÍ č. 136/09 ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ Č.j. MuJc/2009/8296/SU/Bla str. 1 Městský úřad Jičín - Stavební úřad 506 01 Jičín, Žižkovo náměstí 18 *MUJCX006ZMV4* MUJCX006ZMV4 Č.j.: MuJc/2009/8296/SU/Bla Jičín, dne 15.5.2009 Spisová značka: Výst.

Více

Č.j.: OÚ/STAV/508/10/17 Březno ROZHODNUTÍ

Č.j.: OÚ/STAV/508/10/17 Březno ROZHODNUTÍ Úřad městyse Březno stavební úřad Březno č.p. 13, 294 06 Březno Č.j.: OÚ/STAV/508/10/17 Březno 8.10.2010 Vyřizuje: Tel.: Fax: E-mail: Jaroslav Hruška 326 399 732 326 399 180 brezno.su@brezno.cz ROZHODNUTÍ

Více

Magistrát města České Budějovice ROZHODNUTÍ

Magistrát města České Budějovice ROZHODNUTÍ 0Magistrát města České Budějovice S t a ve b n í ú ř a d n á m. Přemysla Ot a ka r a II, č. 1, 2 Magistrát města České Budějovice Ing. Vlastislav Eliáš Stavební úřad Kněžská 19 370 92 České Budějovice

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D M N I C H O V I C E - stavební úřad

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D M N I C H O V I C E - stavební úřad M Ě S T S K Ý Ú Ř A D M N I C H O V I C E - stavební úřad 251 64 Mnichovice Masarykovo nám. č.p. 83 Č.j.: Spis. Zn.: Vyřizuje: MUMN/1807/2016/boch SÚ/7266/2015/HBo Ing. Helena Bočková telefon: 323666321

Více

ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ VEŘEJNOU VYHLÁŠKOU

ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ VEŘEJNOU VYHLÁŠKOU Městský úřad Třeboň Odbor územního plánování a stavebního řádu Palackého nám. 46, 379 01 Třeboň II, tel. 384 342 157, fax: 384 723 505 e-mail: stavebni.odbor@mesto-trebon.cz, www.mesto-trebon.cz Spis.zn.:

Více

Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í Č. 4 4 / VEŘEJNOU VYHLÁŠKOU

Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í Č. 4 4 / VEŘEJNOU VYHLÁŠKOU Městský úřad Jablunkov Odbor územního plánování a stavebního řádu Dukelská 144, 739 91 Jablunkov *MEJAX007TMXT* MEJAX007TMXT Sp. zn.: ÚPSŘ/1257/2015/Ka Jablunkov, 14. července 2015 Č. j.: MEJA 11618/2015

Více

MAGISTRÁT MĚSTA MLADÁ BOLESLAV

MAGISTRÁT MĚSTA MLADÁ BOLESLAV SPIS. ZN.: Č.J.: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: DATUM: 5.3.2013 MAGISTRÁT MĚSTA MLADÁ BOLESLAV odbor stavební a rozvoje města oddělení stavebního úřadu a úřadu územního plánování Komenského náměstí 61, 293 49

Více

Městská část Praha 22 Úřad městské části

Městská část Praha 22 Úřad městské části Městská část Praha 22 Úřad městské části odbor výstavby Nové náměstí 1250, 104 00 Praha 114 Č.j.: P22 4272/2012 OV 02 Sp.zn.: MC22 1382/2012 OV 02 V Uhříněvsi dne: 18. 10. 2012 Vyřizuje: Ing. Hana Chvojková

Více

R O Z H O D N U T Í. Obec Leština, IČO , Leština 87, Proseč u Skutče, zastoupená společností

R O Z H O D N U T Í. Obec Leština, IČO , Leština 87, Proseč u Skutče, zastoupená společností Obecní úřad v Proseči Hospodářsko-správní odbor Proseč 18, 539 44 Proseč u Skutče Č.j. 499-4/2010-330/R V Proseči dne 1.3.2011 Vyřizuje: Bc. Pavel Raba Tel. 469321246 Žadatel: V E Ř E J N Á V Y H L Á Š

Více

o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í

o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V P O B Ě Ž O V I C Í C H o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í * náměstí Míru č.p. 47, 345 22 Poběžovice ( 379 497 877, 379 497 281-2 e mail: stavebni@pobezovice.cz

Více

- veřejná vyhláška - R O Z H O D N U T Í

- veřejná vyhláška - R O Z H O D N U T Í Městský úřad Vimperk Steinbrenerova 6, 385 17 VIMPERK odbor výstavby a územního plánování Číslo jednací: Vyřizuje: Telefon: 388 459 048 Ve Vimperku dne: 5.3.2008 VÚP 328.3/330-202/277/08 VK-31 Ing. Vlasta

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD RUDOLFOV Odbor výstavby 373 71 Rudolfov, Hornická 11/1

MĚSTSKÝ ÚŘAD RUDOLFOV Odbor výstavby 373 71 Rudolfov, Hornická 11/1 MĚSTSKÝ ÚŘAD RUDOLFOV Odbor výstavby 373 71 Rudolfov, Hornická 11/1 Značka: Vyřizuje: Tel.: Datum: Sp. zn.:měú/ov/4928/2012/br Jana Brožová 777 759 471 26.4.2013 Č.j.: MěÚ/1459/2013/Br e-mail: jana.brozova@rudolfov.cz

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA. Pověřena podepisováním. Příloha: Územní rozhodnutí výše uvedené stavby, ze dne , č.j.stav. 535/12-Kr

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA. Pověřena podepisováním. Příloha: Územní rozhodnutí výše uvedené stavby, ze dne , č.j.stav. 535/12-Kr Č.j. 535/12-Kr] str. 1 ÚŘAD MĚSTYSE LITULTOVICE, STAVEBNÍ ÚŘAD, 747 55 Litultovice 1 Č.j.stav.535/12-Kr Oprávněná úřední osoba: Bc.Jana Kremserová, tel. 555 559 542 Litultovice, dne 5.9.2012 VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ Soudní Valašské Meziříčí

MĚSTSKÝ ÚŘAD VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ Soudní Valašské Meziříčí MĚSTSKÝ ÚŘAD VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ Soudní 1221 757 01 Valašské Meziříčí www.valasskemezirici.cz ODBOR STAVEBNÍHO ŘÁDU Filip Špetík Lešná 154 756 41 Lešná zastupuje Nikola Sovák Šípková č.p. 1343 757 01 Valašské

Více

Městský úřad Vimperk Steinbrenerova 6, VIMPERK Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í

Městský úřad Vimperk Steinbrenerova 6, VIMPERK Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í Číslo jednací: Vyřizuje: Městský úřad Vimperk Steinbrenerova 6, 385 17 VIMPERK odbor výstavby a územního plánování VÚP 328.3-1454/1948/08 Ka-25 Pavel Kavlík Telefon: 388 459 047 Ve Vimperku dne: 25.9.2008

Více

ROZHODNUTÍ. Staňkov dne Spis. zn.: 2173/2012/SÚ Č.j.: CJ 304/2013/SÚ uvádějte vždy při písemném styku Vyřizuje: Jindřich Budín

ROZHODNUTÍ. Staňkov dne Spis. zn.: 2173/2012/SÚ Č.j.: CJ 304/2013/SÚ uvádějte vždy při písemném styku Vyřizuje: Jindřich Budín Městský úřad Staňkov odbor výstavby, náměstí T.G. Masaryka 35, PSČ 345 61 Staňkov telefon: 379 410 272 fax: 379 492 125 email: podatelna@mestostankov.cz IČO 253766 Spis. zn.: 2173/2012/SÚ Č.j.: CJ 304/2013/SÚ

Více

Městský úřad v Polné odbor výstavby a ŽP Husovo náměstí 39, Polná

Městský úřad v Polné odbor výstavby a ŽP Husovo náměstí 39, Polná Městský úřad v Polné odbor výstavby a ŽP Husovo náměstí 39, 588 13 Polná tel.: 567 559 251 fax: 567 559 209 Č.j: MUPO-OVŽP/9/2011/smm - 4 Polná, dne: 14.2.2011 Vyřizuje: Ing. Marta Smerekovská E-mail:

Více

ÚŘAD MĚSTYSE ŠTĚCHOVICE STAVEBNÍ ÚŘAD

ÚŘAD MĚSTYSE ŠTĚCHOVICE STAVEBNÍ ÚŘAD ÚŘAD MĚSTYSE ŠTĚCHOVICE STAVEBNÍ ÚŘAD Tel. 242 413 661, Hlavní 3, 252 07 Štěchovice Spis. zn.: St.3734/13/So Ve Štěchovicích, dne 18.11.2013 Č.j: 4633/13/SUS/DSo Vyřizuje: Ing. D. Sommerová ROZHODNUTÍ

Více

Městský úřad Brušperk stavební úřad

Městský úřad Brušperk stavební úřad Městský úřad Brušperk stavební úřad K Náměstí 22, 739 44 Brušperk č.j. : SÚ/330/773/2011/St Demel Petr vyřizuje : Ing. Jana Starůstková Fryčovice 442 tel. : 558 666 443 739 45 Fryčovice e-mail : starustkova@brusperk-mesto.cz

Více

Městský úřad Vimperk R O Z H O D N U T Í. odbor výstavby a územního plánování. Stavba se člení do následujících stavebních objektů:

Městský úřad Vimperk R O Z H O D N U T Í. odbor výstavby a územního plánování. Stavba se člení do následujících stavebních objektů: Městský úřad Vimperk Steinbrenerova 6, 385 17 VIMPERK odbor výstavby a územního plánování Číslo jednací: Vyřizuje: Telefon: 388 459 049 Ve Vimperku dne: 13.4.2010 VÚP 10997/10-483/10-NOV-328.3 Petr Nový

Více

*s00nx00mvak1* S 0 0 N X 0 0 M V A K 1

*s00nx00mvak1* S 0 0 N X 0 0 M V A K 1 M Ě S T S K Ý Ú Ř A D H U S T O P E Č E S T A V E B N Í Ú Ř A D Dukelské nám. 2/2, 693 17 Hustopeče 519 441 011 e-mail: stavebni@hustopece-city.cz *s00nx00mvak1* S 0 0 N X 0 0 M V A K 1 Č.j. MUH/ 13500/12/19

Více

12171/14/Kri Telefon : NÁVRH VÝROKU ÚZEMNÍHO ROZHODNUTÍ

12171/14/Kri Telefon : NÁVRH VÝROKU ÚZEMNÍHO ROZHODNUTÍ Městský úřad Trhové Sviny Stavební úřad Žižkovo náměstí 32, 374 17 Trhové Sviny Č.j. : Výst 8406/85-F/2014/Kr Trhové Sviny, dne 2.6.2014 Vyřizuje : František Kříha 12171/14/Kri Telefon : 386 301 427 Tělovýchovná

Více

M ě s t s k ý ú ř a d Š l a p a n i c e pracoviště Brno, Opuštěná 9/2, Brno ODBOR VÝSTAVBY stavební úřad

M ě s t s k ý ú ř a d Š l a p a n i c e pracoviště Brno, Opuštěná 9/2, Brno ODBOR VÝSTAVBY stavební úřad M ě s t s k ý ú ř a d Š l a p a n i c e pracoviště Brno, Opuštěná 9/2, 656 70 Brno ODBOR VÝSTAVBY stavební úřad Oprávněná úřední osoba: Ing. Marie Jeronimová Tel.: 533 304 552, e-mail.: jeronimova@slapanice.cz

Více

Naše č.j. Vyřizuje/linka/e-mail Praha OUS.Sliv.p.222.6-71255/2010-Gre-R Ing. arch.gregorová/254 2. 5. 2011 hana.gregorova@praha5.

Naše č.j. Vyřizuje/linka/e-mail Praha OUS.Sliv.p.222.6-71255/2010-Gre-R Ing. arch.gregorová/254 2. 5. 2011 hana.gregorova@praha5. Městská část Praha 5 Úřad městské části Praha 5 Odbor stavební úřad nám. 14. října 1381/4, 150 22 Praha 5 telefon 257 000+linka, fax 257 000 109 e-mail osu@praha5.cz., www.praha5.cz IČO: 00063631, DIČ:

Více

O B E C N Í Ú Ř A D K O B E Ř I C E R O Z H O D N U T Í

O B E C N Í Ú Ř A D K O B E Ř I C E R O Z H O D N U T Í O B E C N Í Ú Ř A D K O B E Ř I C E stavební úřad Slezská 195/53, 747 27 Kobeřice VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: VYŘIZUJE: TEL.: FAX: E-MAIL: Výst. 756/12-Ru Ing. Jiří Rusek 553 777 203 553 777 200 stavebni@koberice.cz

Více

Obecní úřad Milín, stavební úřad 11. května 27, Milín

Obecní úřad Milín, stavební úřad 11. května 27, Milín Obecní úřad Milín, stavební úřad 11. května 27, Milín Č.j: 706/2012 Milín, dne: 16.7.2012 Vyřizuje: Soňa Poláková E-mail: sumilin@volny.cz Telefon: 318 691 173 V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A R O Z H O D

Více

Městská část Praha 7 Úřad městské části stavební úřad nábř. Kpt. Jaroše Praha 7

Městská část Praha 7 Úřad městské části stavební úřad nábř. Kpt. Jaroše Praha 7 Městská část Praha 7 Úřad městské části stavební úřad nábř. Kpt. Jaroše 1000 170 00 Praha 7 NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE/LINKA PRAHA/DATUM SZ: MČ P7 009151/2018/SU/Hál Ing. Hálová Vlasta/220144122 9.5.2018 Č.J.:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD V LIŠOVĚ, tř. 5.května 139, Lišov ODBOR ÚZEMNÍHO PLÁNOVÁNÍ, VÝSTAVBY A ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Fax: , IČO:

MĚSTSKÝ ÚŘAD V LIŠOVĚ, tř. 5.května 139, Lišov ODBOR ÚZEMNÍHO PLÁNOVÁNÍ, VÝSTAVBY A ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Fax: , IČO: MĚSTSKÝ ÚŘAD V LIŠOVĚ, tř. 5.května 139, 373 72 Lišov ODBOR ÚZEMNÍHO PLÁNOVÁNÍ, VÝSTAVBY A ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Fax: 387 994 486, IČO: 245 178 Spis.zn.: 2408/11/Kf Lišov, dne 3.8.2011 Č.j.: 3589/11 Vyřizuje:

Více

ROZHODNUTÍ ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ. r o z h o d n u t í o u m í s t ě n í s t a v b y

ROZHODNUTÍ ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ. r o z h o d n u t í o u m í s t ě n í s t a v b y MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 15 - ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI Boloňská 478/1, 109 00 Praha 10 ODBOR STAVEBNÍ VÁŠ DOPIS ZN.: Čj.: NAŠE ZN.: VYŘIZUJE: TEL.: FAX: E-MAIL: 65927/2014/OÚR/HKo ÚMČ P15 13151/2015/OST/HKo Ing. arch.

Více

Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í

Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í Městský úřad Vimperk Steinbrenerova 6, 385 17 VIMPERK odbor výstavby a územního plánování Číslo jednací: VÚP 29643/10-1271/10-RAJ-328.3 Vyřizuje: Jana Randáková Telefon: 388 459 047 Ve Vimperku dne: 04.10.2010

Více

ROZHODNUTÍ. dle 92 stavebního zákona. I. územní rozhodnutí

ROZHODNUTÍ. dle 92 stavebního zákona. I. územní rozhodnutí Městský úřad Pohořelice Odbor územního plánování a stavební úřad Vídeňská 699, 691 23 POHOŘELICE *00574903* 00574903 Vaše zn.: ze dne Č. j.: MUPO 05200/2013 Spis.zn.: SZ MUPO 41081/2012/05 Vyřizuje: ing.

Více

ROZHODNUTÍ. ú z e m n í r o z h o d n u t í o u m í s t ě n í s t a v b y

ROZHODNUTÍ. ú z e m n í r o z h o d n u t í o u m í s t ě n í s t a v b y Úřad městyse Suchdol nad Odrou Komenského 318, 742 01 Suchdol n.o. - stavební úřad - pracoviště Suchdol n.o. - tel.: 556 770 107, fax.: 556 713 210, e-mail: stavebni.urad@suchdol-nad-odrou.cz Sp.zn.: 1158/2015/Gr

Více

Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í

Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í Městský úřad v Týništi nad Orlicí, odbor - stavební úřad Mírové nám. 90, 517 21 Týniště nad Orlicí Spis.zn.: MÚTý/STAV/20/2013 Č.j: MÚTý/STAV/20/2013-6-Rozh-ÚŘUS-Pa Týniště nad Orlicí 09.04.2014 Oprávněná

Více

o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í

o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V P O B Ě Ž O V I C Í C H o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í * náměstí Míru č.p. 47, 345 22 Poběžovice ( 379 497 877, 379 497 281-2 e mail: stavebni@pobezovice.cz

Více

MAGISTRÁT MĚSTA MLADÁ BOLESLAV

MAGISTRÁT MĚSTA MLADÁ BOLESLAV SPIS. ZN.: Č.J.: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: DATUM: 15.2.2012 MAGISTRÁT MĚSTA MLADÁ BOLESLAV odbor stavební a rozvoje města oddělení stavebního úřadu a úřadu územního plánování Komenského náměstí 61, 293 49

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D Z L A T É H O R Y Stavební úřad

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D Z L A T É H O R Y Stavební úřad M Ě S T S K Ý Ú Ř A D Z L A T É H O R Y Stavební úřad náměstí Svobody 80, 793 76 Zlaté Hory Č.J.STAV.: 732/2008-328 VYŘIZUJE: Bc. Dagmar Tomaštíková TEL.: 584 453 064 E-MAIL: dagmar.tomastikova@zlatehory.cz

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V E L T R U S Y odbor výstavby a územního plánování Palackého 9, 277 46 Veltrusy

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V E L T R U S Y odbor výstavby a územního plánování Palackého 9, 277 46 Veltrusy M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V E L T R U S Y odbor výstavby a územního plánování Palackého 9, 277 46 Veltrusy VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: SPIS.ZN.: Č.J.: VYŘIZUJE: TEL.: FAX: E-MAIL: VÚP/00844/11/P 01393/11/SÚ Prchalová

Více

Magistrát města České Budějovice USNESENÍ

Magistrát města České Budějovice USNESENÍ Magistrát města České Budějovice S t a ve b n í ú ř a d n á m. Přemysla Ot a ka r a II, č. 1, 2 Magistrát města České Budějovice Ing. Vlastislav Eliáš Stavební úřad Kněžská 19 370 92 České Budějovice Viz

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA. Lhota u Vsetína - kanalizace prodloužení 03

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA. Lhota u Vsetína - kanalizace prodloužení 03 MĚSTSKÝ ÚŘAD VSETÍN Odbor územního plánování, stavebního řádu a dopravy Č.j.: MUVS-S 8223/2009/OÚPSŘ-328/Va-13 6.11.2009 Vyřizuje: Valentová Věra VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ Městský úřad Vsetín,

Více