Bezpeč nostnílist Datum vydá ní: Strana 1/5 Datum revize: Ná zev výrobku: RENOLIT FLOOR

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Bezpeč nostnílist Datum vydá ní: Strana 1/5 Datum revize: Ná zev výrobku: RENOLIT FLOOR"

Transkript

1 Datum vydá ní: Strana 1/5 1 Identifikace látky nebo přípravku a vý robce, dovozce, prvního distributora nebo distributora 1.1 Identifikace lá tky nebo přípravku: RENOLIT FLOOR 1.2 Použitílá tky nebo přípravku: Č isticípřípravek na podlahové krytiny v kuchyňských provozech Pro profesioná lnípoužití. 1.3 Identifikace výrobce: Ná zev nebo obchodnífirma: Ecolab GmbH & Co.OHG Sídlo: Reisholzer Werfstr , Postfach , Düsseldorf, SRN Telefon: Identifikace prvního distributora: Ná zev nebo obchodnífirma: Ecolab Hygiene s. r. o. Sídlo: Hlinky 118, Brno Telefon: Fax: Telefonníčíslo pro mimořá dné situace: Toxikologické informačnístř edisko (TIS) Klinika nemocíz povolá ní Na Bojišti 1, Praha 2 tel. nepř etržitě: , Informace o slož enípřípravku 2.1 Složenídle nařízení648/2004 EU o detergentech: 5-<15 %: neiontové povrchově aktivnílá tky <5 %: mýdlo Dalšísložky: alká lie, vodou rozpustná rozpouštědla, anorganické soli a barviva. 2.2 Přípravek obsahuje tyto nebezpeč né látky: Chemickýná zev: 2-aminoethan-1-ol ethoxylovanýmastnýalkohol Obsah v ( % ): 5-15 % 5-15 % Číslo ES (EINECS): polymer Číslo CAS: Symbol nebezpečnosti: Xn Xn R - věta: 20-36/37/ Chemickýná zev: mastné kyseliny uhličitan draselný C 12-18, draselné soli Obsah v ( % ): 5-15 % 1-5 % Číslo CAS: Číslo ES (EINECS): Symbol nebezpečnosti: Xi Xi R - věta: 36/38 36/37/38 Chemickýná zev: propan-2-ol ethoxylovanýmastnýalkohol Obsah v ( % ): 1-5 % 1-5 % Číslo CAS: Číslo ES (EINECS): polymer Symbol nebezpečnosti: Xi, F Xi R - věta:

2 Datum vydá ní: Strana 2/5 Chemickýná zev: 2-(2-butoxyethoxy)ethanol ethoxylovanýmastnýalkohol Obsah v ( % ): 5-<15 % 1-5 % Číslo CAS: Číslo ES (EINECS): polymer Symbol nebezpečnosti: Xi Xi R - věta: 36 36/ Dalšíinformace: Plná zněnír-vět všech komponent přípravku jsou uvedena v bodu Ú daje o nebezpeč nosti látky nebo přípravku Má charakter nebezpečné ho přípravku ve smyslu zá kona č. 356/2003 Sb. a př edpisů jej prová dějících. Zhodnocenínebezpečnosti odpovídá i současně platným př edpisů m EU. Klasifikace: Xi drá ždivý R 36 Drá ždíoči. 4 Pokyny pro prvnípomoc 4.1 Všeobecné pokyny: Projeví-li se zdravotnípotíž e, vyhledejte lé kař e a poskytněte mu informace z tohoto bezpečnostního listu. 4.2 Př i nadýchá ní: Dopravte postižené ho mimo kontaminované prostř edía zajistěte tělesnýi duševníklid. Nenechte prochladnout. V případě př etrvá vajících obtížívyhledejte lé kař skou pomoc. 4.3 Př i styku s ků ží: Odložte kontaminované oblečení. Zasažené časti pokožky umyjte teplou vodou a mýdlem. Př etrvá vá -li podrá ždění, vyhledejte lé kař skou pomoc. 4.4 Př i zasaženíočí: Ošetř eníočímá př ednost př ed ostatníprvnípomocí. Př i otevř ených víčk á ch a nejmé ně 15 minut vyplachujte zejmé na prostory pod víčky čistou pokud možno vlažnou tekoucí vodou. Příp. př iložte sterilníobvaz a vyhledejte lé kař skou pomoc. Př i výplachu postižené ho oka nesmídojít k zasaženíoka druhé ho. 4.5 Př i požití: Vyplá chněte ústa, vypijte 1-2 sklenice vody. Nevyvolá vejte zvracení. Neprodleně vyhledejte lé kař skou pomoc a ukažte obal nebo etiketu přípravku. 5 Opatřenípro hasebnízásah 5.1 Vhodná hasiva: Neníhoř lavý. K hasebnímu zá sahu mohou být použita všechna běžná mé dia CO 2, pěna, hasicíprá šek, vodnímlha. 5.2 Nevhodná hasiva: Nejsou zná ma. 5.3 Zvlá štnínebezpečí: Nenízná mo. 5.4 Speciá lníochranné prostř edky pro hasiče: Osobníochranné prostř edky. 6 Opatřenív případě náhodné ho úniku látky nebo přípravku 6.1 Preventivníopatř enína ochranu osob: Zamezte vstupu nepovolaným osobá m. Zamezte vniknutído očía potřísněnípokožky. Používejte osobníochranné prostř edky - viz bod 8. Nebezpečíuklouznutína rozlité m přípravku.

3 Datum vydá ní: Strana 3/5 6.2 Preventivníopatř enína ochranu životního prostř edí: Většímnožstvíkoncentrované ho přípravku nevypouštějte do kanalizace, povrchových a podzemních vod. Zabraňte kontaminaci pů dy. 6.3 Doporučené metody čištěnía zneškodnění: Většímnožstvíuniklé ho přípravku odčerpejte do ná hradního obalu nebo jímejte nehoř lavým savým materiá lem (písek, kř emelina, apod.), shromá žděte v uzavř ených ná dobá ch a př edejte k odborné likvidaci. Zbytky přípravku na plochá ch oplá chněte velkým množstvím vody. 6.4 Dalšíúdaje: Př i úniku velkých množstvíinformujte hasiče, policii popř. jinýmístně kompetentníorgá n. 7 Pokyny pro zacházenís látkou nebo přípravkem a skladovánílátky nebo přípravku 7.1 Zachá zení: Zabraňte styku s očima. Používejte osobníochranné pomů cky. Dodržujte běžná bezpečnostníopatř enípro zachá zenís chemickými přípravky. 7.2 Skladová ní: Skladujte v originá lním balenív chladných (0 C/+40 C), suchých a dobř e větraných prostorech. Minimá lnítrvanlivost od data výroby: 24 měsíců. Chrá nit př ed světlem. Neskladovat společně s potravinami. 8 Omezováníexpozice látkou nebo přípravkem a ochrana osob 8.1 Technická opatř enína omezeníexpozice osob: Dbejte obvyklých opatř enína ochranu zdravípopř. používejte osobníochranné pomů cky dle charakteru vykoná vané prá ce. 8.2 Expozičnílimity v pracovním ovzduší: Přípravek obsahuje lá tky, pro něž jsou stanoveny podle nařízenívlá dy č. 178/2001 Sb., v platné m znění, koncentračnílimity v pracovním ovzduší: Chemickýná zev: isopropanol ethanolamin butyldiglykol Číslo CAS: Hodnota NPK-P (mg/m 3 ) : Hodnota PEL (mg/m 3 ): Př i použití, ke které mu je přípravek určen, nedochá zík př ekročenílimitů výskytu nebezpečných lá tek př edepsaných pro běžná pracoviště. 8.3 Omezová níexpozice pracovníků : Zamezit styku s očima a ků ží. Osobníochranné prostř edky Ochrana dýchacích orgá nů : Př i běžné m použitínenínutná. Ochrana očí: Ochranné brýle. Ochrana rukou: Používejte ochranné rukavice pro prá ci s chemiká liemi z nitrilové nebo butylové gumy (kategorie III dle EN 374). Zohledněte doporučenívýrobce ohledně propustnosti a životnosti rukavic a rovněž specifické podmínky na pracovišti. Ochrana ků že: Vhodnýochrannýoděv a obuv. 8.4 Dalšíúdaje vč. všeobecných hygienických opatř ení: Př i prá ci nejezte, nepijte a nekuř te. Po prá ci si umýt ruce teplou vodou a mýdlem a ošetř ete vhodným reparačním kré mem. 8.5 Omezová níexpozice životního prostř edí: Dodržujte ná vod k použitívč. doporučené ho dá vková ní.

4 Datum vydá ní: Strana 4/5 9 Informace o fyzikálních a chemický ch vlastnostech látky nebo přípravku Skupenství(př i 20 o C ): kapalné Barva: nazelenalá Zá pach / vů ně: slabýspecifický Hodnota ph ( př i o C ): 12.4 (konc.) (20 o C) 10.5 (1%) (20 o C) Bod vzplanutí( o C ): 55 C Hoř lavost: neníhoř lavý Samozá palnost: nenísamozá palný Meze výbušnosti -hornímez ( obj.% ): -dolnímez ( obj.%.): Oxidačnívlastnosti: Tenze par ( př i o C ): Hustota ( př i o C ): 1,028 g / cm 3 ( 20 o C ) Rozpustnost ( př i o C ) -ve vodě: neomezeně mísitelné (20 C) -tucích (specif.oleje): Rozdělovacíkoeficient n-oktanol/voda: Viskozita: 30 mpa.s Brookfield (20 C) Nevystavujte teplotá m pod -5 C. 10 Informace o stabilitě a reaktivitě látky nebo přípravku Podmínky, kterým je tř eba zamezit: Př i použitív souladu s jeho určením je přípravek stabilní, nedochá zík rozkladu. Materiá ly, které nelze použít: Nesměšujte s jinými čistícími přípravky. S kyselinami : vysoká teplota 11 Informace o toxikologický ch vlastnostech látky nebo přípravku Př i př iměř ené m zachá zenía př i použití, ke které mu je přípravek určen, ná m nejsou zná my žá dné zdravíškodlivé účinky. Styk s očima: Drá ždíoči. Komponenty nemajísubchronickýani chronickýúčinek. Senzibilizace nenístanovena ani pravděpodobná. Komponenty nejsou klasifiková ny jako karcinogeny, mutageny ani teratogeny z hlediska jejich účinku na člověka. 12 Ekologické informace o látce nebo přípravku Na zá kladě surovin obsažených v přípravku anebo strukturá lně srovnatelných lá tek se př edpoklá dajíná sledujícíekologické údaje: Persistence a rozložitelnost: Přípravek obsahuje organické složky min. z 90% biologicky odbouratelné.(82/242/eec neionogennítenzidy, 82/243/EEC anionaktivnítenzidy) Dalšíúdaje: Všeobecně: Př i odvá děníkyselých nebo zá saditých přípravků do čistírny odpadních vod je tř eba dbá t na to, aby voda nepř ekračovala rozmezíph 6 10, což by mohlo způ sobit poruchy v odpadních kaná lech a biologických čistících zař ízeních. Nadř azeně platímístní př edpisy.

5 Datum vydá ní: Strana 5/5 13 Pokyny pro odstraňovánílátky nebo přípravku Způ soby zneškodňová nílá tky / přípravku: S přípravkem je tř eba v souladu s místními př edpisy naklá dat jako s nebezpečným odpadem. Způ soby zneškodňová níkontaminované ho obalu: Zbytky přípravku použijte pokud možno v souladu s jeho určením. Obal je po vyprá zdněnía dů kladné m vyplá chnutívodou možno př edat k recyklaci. Informaci o firmá ch zabezpečujících zneškodněníobalů a nespotř ebovaných čá stí výrobku obdržíte u místně příslušné ho sprá vního úř adu. 14 Informace pro přepravu látky nebo přípravku Z hlediska všech př edpisů o př epravě se nejedná o nebezpečnýpřípravek. 15 Informace o právních předpisech vztahujících se k látce nebo přípravku Klasifikace a označ ení: Vý straž ný symbol: Xi drá ždivý R-věty: R 36 Drá ždíoči. S-věty: S 25 Zamezte styku s očima. S 26 Př i zasaženíočíokamžitě dů kladně vyplá chněte vodou a vyhledejte lé kař skou pomoc. 16 Dalšíinformace vztahujícíse k látce nebo přípravku Přípravek je určen pro profesioná lnípoužití. Bezpečnostnílist obsahuje údaje potř ebné pro zajištěníbezpečnosti a ochrany zdravípř i prá ci a ochrany životního prostř edí. Uvedené údaje odpovídajísoučasné mu stavu vědomostí a zkušenostía jsou v souladu s platnými prá vními př edpisy. Nemohou být považová ny za zá ruku vhodnosti a použitelnosti výrobku pro konkré tníaplikaci. Úplná zněnír-vět uvedených v bodě 2: R 11 Vysoce hoř lavý R 20 Zdravíškodlivýpř i vdechová ní. R 22 Zdravíškodlivýpř i požití. R 36 Drá ždíoči. R 36/38 Drá ždíoči a ků ži. R 36/37/38 Drá ždíoči, dýchacíorgá ny a ků ži. R 41 Nebezpečívá žného poškozeníočí. R 67 Vdechová nímů že vyvolat ospalost a zá vratě.

Bezpeč nostnílist Datum vydá ní: Strana 1/5 Datum revize: Ná zev výrobku: TOPMATIC ALU

Bezpeč nostnílist Datum vydá ní: Strana 1/5 Datum revize: Ná zev výrobku: TOPMATIC ALU Datum vydá ní: 22.11.1999 Strana 1/5 1 Identifikace látky nebo přípravku a vý robce, dovozce, prvního distributora nebo distributora 1.1 Identifikace lá tky nebo přípravku: TOPMATIC ALU 1.2 Použitílá tky

Více

Bezpeč nostnílist Datum vydá ní: Strana 1/5 Datum revize: Ná zev výrobku: TOPMATIC CRYSTAL

Bezpeč nostnílist Datum vydá ní: Strana 1/5 Datum revize: Ná zev výrobku: TOPMATIC CRYSTAL Datum vydá ní: 22.11.1999 Strana 1/5 1 Identifikace látky nebo přípravku a vý robce, dovozce, prvního distributora nebo distributora 1.1 Identifikace lá tky nebo přípravku: TOPMATIC CRYSTAL 1.2 Použitílá

Více

Bezpeč nostnílist Datum vydá ní: Strana 1/5 Datum revize: Ná zev výrobku: GREASESTRIP PLUS

Bezpeč nostnílist Datum vydá ní: Strana 1/5 Datum revize: Ná zev výrobku: GREASESTRIP PLUS Datum vydá ní: 22.11.1999 Strana 1/5 1 Identifikace látky nebo přípravku a vý robce, dovozce, prvního distributora nebo distributora 1.1 Identifikace lá tky nebo přípravku: GREASESTRIP PLUS 1.2 Použitílá

Více

Bezpeč nostnílist Datum vydá ní: Strana 1/5 Datum revize: Ná zev výrobku: SOLID HUNTER

Bezpeč nostnílist Datum vydá ní: Strana 1/5 Datum revize: Ná zev výrobku: SOLID HUNTER Datum vydá ní: 20. 11. 2003 Strana 1/5 1 Identifikace látky nebo přípravku a vý robce, dovozce, prvního distributora nebo distributora 1.1 Identifikace lá tky nebo přípravku: SOLID HUNTER 1.2 Použitílá

Více

Bezpeč nostnílist podle vyhlá šky č. 231/2004 Sb. Datum vydá ní: Strana 1/5 Datum revize: Ná zev výrobku: DIAPUR

Bezpeč nostnílist podle vyhlá šky č. 231/2004 Sb. Datum vydá ní: Strana 1/5 Datum revize: Ná zev výrobku: DIAPUR Datum vydá ní: 05.05.2004 Strana 1/5 1 Identifikace látky nebo přípravku a vý robce, dovozce, prvního distributora nebo distributora 1.1 Identifikace lá tky nebo přípravku: DIAPUR 1.2 Použ ití lá tky nebo

Více

Bezpeč nostnílist podle vyhlá šky č. 231/2004 Sb. Datum vydá ní: Strana 1/5 Datum revize: Ná zev výrobku: RIVONIT GRILLREINIGER

Bezpeč nostnílist podle vyhlá šky č. 231/2004 Sb. Datum vydá ní: Strana 1/5 Datum revize: Ná zev výrobku: RIVONIT GRILLREINIGER Datum vydá ní: 27.11.2002 Strana 1/5 1 Identifikace látky nebo přípravku a vý robce, dovozce, prvního distributora nebo distributora 1.1 Identifikace lá tky nebo přípravku: RIVONIT GRILLREINIGER 1.2 Použ

Více

Bezpeč nostnílist podle nařízeníes č. 1907/2006, ve zně nípozdě jších předpisů Datum vydá ní: 25.09.2008 Strana 1/5 Datum revize:

Bezpeč nostnílist podle nařízeníes č. 1907/2006, ve zně nípozdě jších předpisů Datum vydá ní: 25.09.2008 Strana 1/5 Datum revize: Datum vydá ní: 25.09.2008 Strana 1/5 1 Identifikace látky/přípravku a společ nosti/podniku 1.1 Identifikace lá tky nebo přípravku: Obchodníná zev přípravku: TUKLAR SUPER METALLIC / DIXIT METALLIC 1.2 Použitílá

Více

Bezpeč nostnílist podle vyhlá šky č. 231/2004 Sb. Datum vydá ní: Strana 1/5 Datum revize: Ná zev výrobku: TRAX

Bezpeč nostnílist podle vyhlá šky č. 231/2004 Sb. Datum vydá ní: Strana 1/5 Datum revize: Ná zev výrobku: TRAX Datum vydá ní: 22.11.1999 Strana 1/5 1 Identifikace látky nebo přípravku a vý robce, dovozce, prvního distributora nebo distributora 1.1 Identifikace lá tky nebo přípravku: TRAX 1.2 Použ ití lá tky nebo

Více

Bezpeč nostnílist podle vyhlá šky č. 231/2004 Sb. Datum vydá ní: Strana 1/6 Datum revize: Ná zev výrobku: TOPMATIC UNIVERSAL

Bezpeč nostnílist podle vyhlá šky č. 231/2004 Sb. Datum vydá ní: Strana 1/6 Datum revize: Ná zev výrobku: TOPMATIC UNIVERSAL Datum vydá ní: 05.05.2004 Strana 1/6 1 Identifikace látky nebo přípravku a vý robce, dovozce, prvního distributora nebo distributora 1.1 Identifikace lá tky nebo přípravku: TOPMATIC UNIVERSAL 1.2 Použ

Více

Přípravek je klasifiková n jako nebezpečný podle smě rnice 1999/45/ES, ve zně nípozdě jších předpisů.

Přípravek je klasifiková n jako nebezpečný podle smě rnice 1999/45/ES, ve zně nípozdě jších předpisů. Datum vydá ní: 03.04.2008 Strana 1/6 1 Identifikace látky/přípravku a společ nosti/podniku 1.1 Identifikace lá tky nebo přípravku: Obchodníná zev přípravku: GUARDIAN BLITZ 1.2 Použitílá tky nebo přípravku:

Více

1 Identifikace látky/přípravku a společ nosti/podniku. 1.1 Identifikace lá tky nebo přípravku:

1 Identifikace látky/přípravku a společ nosti/podniku. 1.1 Identifikace lá tky nebo přípravku: Datum vydá ní: 02.07.2008 Strana 1/6 1 Identifikace látky/přípravku a společ nosti/podniku 1.1 Identifikace lá tky nebo přípravku: Obchodníná zev přípravku: SOLID PANTASTIC PLUS 1.2 Použitílá tky nebo

Více

Přípravek je klasifiková n jako nebezpečný podle smě rnice 1999/45/ES, ve zně nípozdě jších předpisů.

Přípravek je klasifiková n jako nebezpečný podle smě rnice 1999/45/ES, ve zně nípozdě jších předpisů. Datum vydá ní: 29.09.2008 Strana 1/6 1 Identifikace látky/přípravku a společ nosti/podniku 1.1 Identifikace lá tky nebo přípravku: Obchodníná zev přípravku: SOPAL 1.2 Použitílá tky nebo přípravku: Č isticí,

Více

1.2 Použitílá tky nebo přípravku: Speciá lníčisticípřípravek k odstraně nímastnoty a olejů Pro profesioná lnípoužití.

1.2 Použitílá tky nebo přípravku: Speciá lníčisticípřípravek k odstraně nímastnoty a olejů Pro profesioná lnípoužití. Datum vydá ní: 23.09.2008 Strana 1/6 1 Identifikace látky/přípravku a společ nosti/podniku 1.1 Identifikace lá tky nebo přípravku: Obchodníná zev přípravku: MOBIL TOP CLEANER 1.2 Použitílá tky nebo přípravku:

Více

Přípravek neníklasifiková n jako nebezpečný podle smě rnice 1999/45/ES, ve zně nípozdě jších předpisů.

Přípravek neníklasifiková n jako nebezpečný podle smě rnice 1999/45/ES, ve zně nípozdě jších předpisů. Datum vydá ní: 04.09.2008 Strana 1/6 1 Identifikace látky/přípravku a společ nosti/podniku 1.1 Identifikace lá tky nebo přípravku: Obchodníná zev přípravku: CLINIL 1.2 Použitílá tky nebo přípravku: Kapalný

Více

1.2 Použitílá tky nebo přípravku: Tekutý jemně abrazivníčisticíprostředek Pro profesioná lnípoužití.

1.2 Použitílá tky nebo přípravku: Tekutý jemně abrazivníčisticíprostředek Pro profesioná lnípoužití. Datum vydá ní: 03.10.2008 Strana 1/5 1 Identifikace látky/přípravku a společ nosti/podniku 1.1 Identifikace lá tky nebo přípravku: Obchodníná zev přípravku: RILAN CREME 1.2 Použitílá tky nebo přípravku:

Více

Přípravek neníklasifiková n jako nebezpečný podle smě rnice 1999/45/ES, ve zně nípozdě jších předpisů.

Přípravek neníklasifiková n jako nebezpečný podle smě rnice 1999/45/ES, ve zně nípozdě jších předpisů. Datum vydá ní: 11.09.2008 Strana 1/5 1 Identifikace látky/přípravku a společ nosti/podniku 1.1 Identifikace lá tky nebo přípravku: Obchodníná zev přípravku: CHROMOL 1.2 Použitílá tky nebo přípravku: Přípravek

Více

1.2 Použitílá tky nebo přípravku: Oplachový přípravek pro prů myslové myčky ná dobí. Pro profesioná lnípoužití.

1.2 Použitílá tky nebo přípravku: Oplachový přípravek pro prů myslové myčky ná dobí. Pro profesioná lnípoužití. Datum vydá ní: 29.09.2008 Strana 1/5 1 Identifikace látky/přípravku a společ nosti/podniku 1.1 Identifikace lá tky nebo přípravku: Obchodníná zev přípravku: SOMAT SPEZIAL 1.2 Použitílá tky nebo přípravku:

Více

1.2 Použitílá tky nebo přípravku: Přípravek pro dezinfekci ploch na bá zi alkoholů Určen pro profesioná lnípoužití.

1.2 Použitílá tky nebo přípravku: Přípravek pro dezinfekci ploch na bá zi alkoholů Určen pro profesioná lnípoužití. Datum vydá ní: 02.10.2008 Strana 1/6 1 Identifikace látky/přípravku a společ nosti/podniku 1.1 Identifikace lá tky nebo přípravku: Obchodníná zev přípravku: SIRAFAN SPEED 1.2 Použitílá tky nebo přípravku:

Více

1.2 Použití látky nebo přípravku: Tekutý alkalický prací prostředek. Koncentrovaný zesilovač pracího účinku na bázi enzymů.

1.2 Použití látky nebo přípravku: Tekutý alkalický prací prostředek. Koncentrovaný zesilovač pracího účinku na bázi enzymů. Datum vydání: 30.10.2008 / evidenční č. BL: 102120CZ Strana 1/7 1 IDENTIFIKACE LÁTKY / PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI / PODNIKU 1.1 Identifikace látky nebo přípravku: Obchodní název přípravku: Dermasil Protein

Více

Bezpeč nostnílist podle nařízeníes č. 1907/2006, ve zně nípozdě jších předpisů Datum vydá ní: Strana 1/6 Datum revize: Ná zev výrobku: TRAX

Bezpeč nostnílist podle nařízeníes č. 1907/2006, ve zně nípozdě jších předpisů Datum vydá ní: Strana 1/6 Datum revize: Ná zev výrobku: TRAX Datum vydá ní: 10.10.2008 Strana 1/6 1 Identifikace látky/přípravku a společ nosti/podniku 1.1 Identifikace lá tky nebo přípravku: Obchodníná zev přípravku: TRAX 1.2 Použitílá tky nebo přípravku: Mytí,

Více

Přípravek je klasifiková n jako nebezpečný podle smě rnice 1999/45/ES, ve zně nípozdě jších předpisů.

Přípravek je klasifiková n jako nebezpečný podle smě rnice 1999/45/ES, ve zně nípozdě jších předpisů. Datum vydá ní: 30.10.2008 Strana 1/7 1 Identifikace látky/přípravku a společ nosti/podniku 1.1 Identifikace lá tky nebo přípravku: Obchodníná zev přípravku: MURIL 1.2 Použitílá tky nebo přípravku: Vysoce

Více

Přípravek neníklasifiková n jako nebezpečný podle smě rnice 1999/45/ES, ve zně nípozdě jších předpisů.

Přípravek neníklasifiková n jako nebezpečný podle smě rnice 1999/45/ES, ve zně nípozdě jších předpisů. Datum vydá ní: 08.09.2008 Strana 1/6 1 Identifikace látky/přípravku a společ nosti/podniku 1.1 Identifikace lá tky nebo přípravku: Obchodníná zev přípravku: BENDUROL FORTE 1.2 Použitílá tky nebo přípravku:

Více

1.2 Použitílá tky nebo přípravku: Č isticípřípravek pro sanitá rnízařízení. Určen pro profesioná lnípoužití.

1.2 Použitílá tky nebo přípravku: Č isticípřípravek pro sanitá rnízařízení. Určen pro profesioná lnípoužití. Datum vydá ní: 29.09.2008 Strana 1/6 1 Identifikace látky/přípravku a společ nosti/podniku 1.1 Identifikace lá tky nebo přípravku: Obchodníná zev přípravku: XENSE SANITARY 1.2 Použitílá tky nebo přípravku:

Více

Přípravek neníklasifiková n jako nebezpečný podle smě rnice 1999/45/ES, ve zně nípozdě jších předpisů.

Přípravek neníklasifiková n jako nebezpečný podle smě rnice 1999/45/ES, ve zně nípozdě jších předpisů. Datum vydá ní: 08.09.2008 Strana 1/6 1 Identifikace látky/přípravku a společ nosti/podniku 1.1 Identifikace lá tky nebo přípravku: Obchodníná zev přípravku: INTO FRESH 1.2 Použitílá tky nebo přípravku:

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle vyhlášky č. 231/2004 Sb. Určen pro potravinářský průmysl. Pouze pro profesionální použití

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle vyhlášky č. 231/2004 Sb. Určen pro potravinářský průmysl. Pouze pro profesionální použití 1 Identifikace látky nebo přípravku výrobce nebo dovozce 1.1 Identifikace látky nebo přípravku Obchodní název přípravku: Použití látky nebo přípravku: Účel použití: Desinfekční a čistící přípravek. Biocid.

Více

Přípravek je klasifiková n jako nebezpečný podle smě rnice 1999/45/ES, ve zně nípozdě jších předpisů.

Přípravek je klasifiková n jako nebezpečný podle smě rnice 1999/45/ES, ve zně nípozdě jších předpisů. Datum vydá ní: 09.09.2008 Strana 1/6 1 Identifikace látky/přípravku a společ nosti/podniku 1.1 Identifikace lá tky nebo přípravku: Obchodníná zev přípravku: EPICARE 5 1.2 Použitílá tky nebo přípravku:

Více

1.2 Použitílá tky nebo přípravku: Přípravek k odstraňová nívodního kamene v myčká ch ná dobía pračká ch Pro profesioná lnípoužití.

1.2 Použitílá tky nebo přípravku: Přípravek k odstraňová nívodního kamene v myčká ch ná dobía pračká ch Pro profesioná lnípoužití. Datum vydá ní: 05.09.2008 Strana 1/6 1 Identifikace látky/přípravku a společ nosti/podniku 1.1 Identifikace lá tky nebo přípravku: Obchodníná zev přípravku: LIME-A-WAY EXTRA 1.2 Použitílá tky nebo přípravku:

Více

Reisholzer Werfstr , Postfach , Düsseldorf, SRN Tel.:

Reisholzer Werfstr , Postfach , Düsseldorf, SRN Tel.: Datum vydání: 10.08.2010 Strana 1/5 1 Identifikace látky/přípravku a společnosti/podniku 1.1 Identifikace látky nebo přípravku: Obchodní název přípravku: ASSURE POWDER 1.2 Použití látky nebo přípravku:

Více

Přípravek je klasifiková n jako nebezpečný podle smě rnice 1999/45/ES, ve zně nípozdě jších předpisů.

Přípravek je klasifiková n jako nebezpečný podle smě rnice 1999/45/ES, ve zně nípozdě jších předpisů. Datum vydá ní: 07.01.2009 Strana 1/6 1 Identifikace látky/přípravku a společ nosti/podniku 1.1 Identifikace lá tky nebo přípravku: Obchodníná zev přípravku: XENSE ANTI-TOBACCO 1.2 Použitílá tky nebo přípravku:

Více

Přípravek je klasifikován jako nebezpečný podle směrnice 1999/45/ES, ve znění pozdějších předpisů. Klasifikace: Xn zdraví škodlivý C - žíravý

Přípravek je klasifikován jako nebezpečný podle směrnice 1999/45/ES, ve znění pozdějších předpisů. Klasifikace: Xn zdraví škodlivý C - žíravý Datum vydání: 30.10.2008 / evidenční č. BL: 104233CZ Strana 1/7 1 IDENTIFIKACE LÁTKY / PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI / PODNIKU 1.1 Identifikace látky nebo přípravku: Obchodní název přípravku: Incidin Plus 1.2

Více

Přípravek je klasifiková n jako nebezpečný podle smě rnice 1999/45/ES, ve zně nípozdě jších předpisů.

Přípravek je klasifiková n jako nebezpečný podle smě rnice 1999/45/ES, ve zně nípozdě jších předpisů. Datum vydá ní: 03.09.2008 Strana 1/7 1 Identifikace látky/přípravku a společ nosti/podniku 1.1 Identifikace lá tky nebo přípravku: Obchodníná zev přípravku: TOPAX C 1.2 Použitílá tky nebo přípravku: Kapalný

Více

Přípravek je klasifikován jako nebezpečný podle směrnice 1999/45/ES, ve znění pozdějších předpisů.

Přípravek je klasifikován jako nebezpečný podle směrnice 1999/45/ES, ve znění pozdějších předpisů. Datum vydání: 30.10.2008 / evidenční č. BL: 101104CZ Strana 1/7 1 IDENTIFIKACE LÁTKY / PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI / PODNIKU 1.1 Identifikace látky nebo přípravku: Obchodní název přípravku: mop Eltra 1.2 Použití

Více

Bezpečnostní list podle nařízení ES č. 1907/2006, ve zně ní pozdě jších předpisů

Bezpečnostní list podle nařízení ES č. 1907/2006, ve zně ní pozdě jších předpisů Datum vydání: 20.9.2008 Strana 1/5 1 Identifikace látky nebo přípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Identifikace látky nebo přípravku: 1.2 Použití látky nebo přípravku: Mycí prostředek pro průmyslové myčky

Více

Reisholzer Werfstr , Postfach , Düsseldorf, SRN Tel.:

Reisholzer Werfstr , Postfach , Düsseldorf, SRN Tel.: Datum vydání: 12.01.2010 Strana 1/5 1 Identifikace látky/přípravku a společnosti/podniku 1.1 Identifikace látky nebo přípravku: Obchodní název přípravku: EPICARE HAND PROTECT 1.2 Použití látky nebo přípravku:

Více

Reisholzer Werfstr , Postfach , Düsseldorf, SRN Tel.:

Reisholzer Werfstr , Postfach , Düsseldorf, SRN Tel.: Datum vydání: 18.09.2008 Strana 1/6 1 Identifikace látky/přípravku a společnosti/podniku 1.1 Identifikace látky nebo přípravku: Obchodní název přípravku: PUR PROFESSIONAL 1.2 Použití látky nebo přípravku:

Více

výrobku: SKINMAN SOFT Verze č.: 1

výrobku: SKINMAN SOFT Verze č.: 1 Datum vydání: 30.10.2008 / evidenční č. BL: 110666CZ Strana 1/8 1 IDENTIFIKACE LÁTKY / PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI / PODNIKU 1.1 Identifikace látky nebo přípravku: Obchodní název přípravku: Skinman soft 1.2

Více

Přípravek je klasifikován jako nebezpečný podle směrnice 1999/45/ES, ve znění pozdějších předpisů.

Přípravek je klasifikován jako nebezpečný podle směrnice 1999/45/ES, ve znění pozdějších předpisů. Datum vydání: 30.10.2008 / evidenční č. BL: 112125CZ Strana 1/7 1 IDENTIFIKACE LÁTKY / PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI / PODNIKU 1.1 Identifikace látky nebo přípravku: Obchodní název přípravku: Incidur 1.2 Použití

Více

Reisholzer Werfstr. 38-42, Postfach 13 04 06, 40554 Düsseldorf, SRN Tel.: +49 211 9893-0

Reisholzer Werfstr. 38-42, Postfach 13 04 06, 40554 Düsseldorf, SRN Tel.: +49 211 9893-0 Datum vydání: 03.03.2010 Strana 1/6 1 Identifikace látky/přípravku a společnosti/podniku 1.1 Identifikace látky nebo přípravku: Obchodní název přípravku: OVEN CLEANER POWER 1.2 Použití látky nebo přípravku:

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST Podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č 1907/2006 (REACH) MIKASOFT GEL FINE

BEZPEČNOSTNÍ LIST Podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č 1907/2006 (REACH) MIKASOFT GEL FINE datum vydání: 5.5.2012 strana 1/6 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI NEBO PODNIKU Identifikace látky nebo přípravku Obchodní Použití látky nebo přípravku: dezinfekční gel Identifikace výrobce/dovozce/prvního

Více

B E Z P E Č N O S T N Í L I S T Dle zákona č.356/2003 Sb. a vyhlášky č. 231/2004 Sb. Datum vypracování: Datum poslední revize: Strana 1 z 5

B E Z P E Č N O S T N Í L I S T Dle zákona č.356/2003 Sb. a vyhlášky č. 231/2004 Sb. Datum vypracování: Datum poslední revize: Strana 1 z 5 Datum poslední revize: Strana 1 z 5 1. Identifikace látky nebo přípravku a výrobce nebo dovozce 1.1. Obchodní název přípravku : 1.2. Doporučený účel použití: Avivážní prostředek 1.3. Identifikace výrobce/

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení ES č. 1907/2006 článek 31

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení ES č. 1907/2006 článek 31 strana 1/6 1. Identifikace látky/přípravku a společnosti/podniku 1.1 Identifikace látky nebo směsi: FOLIO PRO AUTO O Obchodní název látky nebo směsi: 1.2 Použití látky nebo směsi: oplachový kyselý přípravek

Více

AUTOŠAMPON 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE, DOVOZCE NEBO DISTRIBUTORA 2. INFORMACE O SLOŽENÍ LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU

AUTOŠAMPON 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE, DOVOZCE NEBO DISTRIBUTORA 2. INFORMACE O SLOŽENÍ LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU Datum vydání: 7.2.2006 Strana: 1 ze 5 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE, DOVOZCE NEBO DISTRIBUTORA 1.1 Chemický název látky/obchodní název přípravku Název: Číslo CAS: Číslo ES (EINECS): Další

Více

Přípravek je klasifikován jako nebezpečný podle směrnice 1999/45/ES, ve znění pozdějších předpisů.

Přípravek je klasifikován jako nebezpečný podle směrnice 1999/45/ES, ve znění pozdějších předpisů. Datum vydání: 30.10.2008 / evidenční č. BL: 112167CZ Strana 1/8 1 IDENTIFIKACE LÁTKY / PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI / PODNIKU 1.1 Identifikace látky nebo přípravku: Obchodní název přípravku: Ozonit PERformance

Více

Reisholzer Werfstr , Postfach , Düsseldorf, SRN Tel.:

Reisholzer Werfstr , Postfach , Düsseldorf, SRN Tel.: Datum vydání: 18.08.2010 Strana 1/6 1 Identifikace látky/přípravku a společnosti/podniku 1.1 Identifikace látky nebo přípravku: Obchodní název přípravku: DIESIN MAXX 1.2 Použití látky nebo přípravku: Čisticí

Více

C; R 35 Pozn.: Plné znění R-vět je uvedeno v kapitole 16. Hodnoty expozičních limitů, pokud jsou stanoveny, jsou uvedeny v kapitole 8.1.

C; R 35 Pozn.: Plné znění R-vět je uvedeno v kapitole 16. Hodnoty expozičních limitů, pokud jsou stanoveny, jsou uvedeny v kapitole 8.1. Datum vydání: 17. 12. 2004 Strana: 1 ze 5 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / PŘÍPRAVKU A VÝROBCE, DOVOZCE, PRVNÍHO DISTRIBUTORA NEBO DISTRIBUTORA 1.1 Chemický název látky / obchodní název přípravku Název: Lepidlo

Více

Bezpeč nostnílist podle vyhlášky č. 231/2004 Sb. Datum vydá ní: 20.02.2004 Strana 1/6 Datum revize: 09.06.2005 Ná zev výrobku: SEKU ZYME

Bezpeč nostnílist podle vyhlášky č. 231/2004 Sb. Datum vydá ní: 20.02.2004 Strana 1/6 Datum revize: 09.06.2005 Ná zev výrobku: SEKU ZYME Datum vydá ní: 20.02.2004 Strana 1/6 1 Identifikace látky nebo přípravku a vý robce nebo dovozce 1.1 Identifikace lá tky nebo přípravku: Obchodníná zev přípravku: Seku Zyme Použitílá tky nebo přípravku:

Více

B E Z P E Č N O S T N Í L I S T podle Vyhlášky č. 460/2005 Sb.

B E Z P E Č N O S T N Í L I S T podle Vyhlášky č. 460/2005 Sb. Datum poslední revize: 04.05.2007 Strana 1 z 5 1. Identifikace látky nebo přípravku a výrobce nebo dovozce 1.1. Obchodní název přípravku : 1.2. Doporučený účel použití: čistící prostředek na nádobí a omyvatelné

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST (dle vyhlášky č. 231/2004 Sb.) Datum vydání 15.6.2004 Strana: 1 ze 5 Datum revize: WC TABLETA MISS CLO

BEZPEČNOSTNÍ LIST (dle vyhlášky č. 231/2004 Sb.) Datum vydání 15.6.2004 Strana: 1 ze 5 Datum revize: WC TABLETA MISS CLO Datum vydání 15.6.2004 Strana: 1 ze 5 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO A VÝROBCE A DOVOZCE 1.1 Chemický název látky/obchodní název přípravku Název: Číslo CAS: Číslo ES (EINECS): Další název látky: 1.2 Použití

Více

Reisholzer Werfstr , Postfach , Düsseldorf, SRN Tel.:

Reisholzer Werfstr , Postfach , Düsseldorf, SRN Tel.: Datum vydání: 24.10.2008 Strana 1/5 1 Identifikace látky/přípravku a společnosti/podniku 1.1 Identifikace látky nebo přípravku: Obchodní název přípravku: SIGELLA 1.2 Použití látky nebo přípravku: Přípravek

Více

Bezpečnostní list Henkel ČR podle vyhlášky č. 231/2004Sb., ve znění pozdějších předpisů

Bezpečnostní list Henkel ČR podle vyhlášky č. 231/2004Sb., ve znění pozdějších předpisů Bezpečnostní list Henkel ČR podle vyhlášky č. 231/2004Sb., ve znění pozdějších předpisů Datum vyhotovení v ČR: 04.08.2006 Datum revize v ČR: 29.12.2006 Datum posledního přepracování v zahraničí: 24.10.2006

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST PŘÍPRAVKU dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č.1907/2006 Datum vydání: 31.10.2008 Strana 1/11 Datum poslední revize:

BEZPEČNOSTNÍ LIST PŘÍPRAVKU dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č.1907/2006 Datum vydání: 31.10.2008 Strana 1/11 Datum poslední revize: Datum vydání: 31.10.2008 Strana 1/11 1. Identifikace přípravku a výrobce : 1.1. Obchodní název přípravku: TECCHI 1.2. Doporučený účel použití: tekutý odstraňovač skvrn s aktivním kyslíkem na bílé prádlo

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST (podle Nařízení vlády k (ES) 1907/2006 (REACH) ) Datum vydání: Strana: 1 ze 5 Datum revize: Název výrobku:

BEZPEČNOSTNÍ LIST (podle Nařízení vlády k (ES) 1907/2006 (REACH) ) Datum vydání: Strana: 1 ze 5 Datum revize: Název výrobku: Datum vydání:7.6.2011 Strana: 1 ze 5 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / PŘÍPRAVKU A VÝROBCE A DOVOZCE 1.1 Chemický název látky / obchodní název přípravku Název: Další názvy látky: Číslo výrobku: 1.2 Použití látky

Více

Reisholzer Werfstr. 38-42, Postfach 13 04 06, 40554 Düsseldorf, SRN Tel.: +49 211 9893-0

Reisholzer Werfstr. 38-42, Postfach 13 04 06, 40554 Düsseldorf, SRN Tel.: +49 211 9893-0 Datum vydání: 20.08.2009 Strana 1/6 1 Identifikace látky/přípravku a společnosti/podniku 1.1 Identifikace látky nebo přípravku: Obchodní název přípravku: OASIS PRO 64 PREMIUM 1.2 Použití látky nebo přípravku:

Více

Reisholzer Werfstr , Postfach , Düsseldorf, SRN Tel.:

Reisholzer Werfstr , Postfach , Düsseldorf, SRN Tel.: Datum vydání: 02.03.2009 Strana 1/6 1 Identifikace látky/přípravku a společnosti/podniku 1.1 Identifikace látky nebo přípravku: Obchodní název přípravku: TOPMATIC UNIVERSAL SPECIAL 1.2 Použití látky nebo

Více

podle naøízení Evropského parlamentu a Rady (ES) è. 1907/2006 (REACH)

podle naøízení Evropského parlamentu a Rady (ES) è. 1907/2006 (REACH) Datum vytvoøení Datum revize BEZPEÈNOSTNÍ LIST 22. srpen 2005 25. únor 2008 1. Identifikace látky nebo pøípravku a spoleènosti nebo podniku 1.1. Identifikace látky nebo pøípravku Alex mýdlový èistiè dlažba,

Více

Datum vydá ní: 11/03/98 Strana 1 (celkem 6) Datum revize: 08/07/99. Baraki B

Datum vydá ní: 11/03/98 Strana 1 (celkem 6) Datum revize: 08/07/99. Baraki B Datum vydá ní: 11/03/98 Strana 1 (celkem 6) 1. Identifikace látky/přípravku a dovozce/vý robce 1.1. Chemickýná zev lá tky/obchodní ná zev přípravku Číslo CAS: Číslo ES (EINECS): Další ná zvy lá tky: Baraki

Více

B E Z P E Č N O S T N Í L I S T podle Vyhlášky č. 460/2005 Sb.

B E Z P E Č N O S T N Í L I S T podle Vyhlášky č. 460/2005 Sb. Datum poslední revize: 2.revize 04.05.2007 Strana 1 z 6 1. Identifikace látky nebo přípravku a výrobce nebo dovozce 1.1. Obchodní název přípravku : 1.2. Doporučený účel použití: čistící přípravek na WC

Více

podle naøízení Evropského parlamentu a Rady (ES) è. 1907/2006 (REACH) Datum vytvoøení 18. duben 2006

podle naøízení Evropského parlamentu a Rady (ES) è. 1907/2006 (REACH) Datum vytvoøení 18. duben 2006 Datum vytvoøení 18. duben 2006 1. Identifikace látky nebo pøípravku a spoleènosti nebo podniku 1.1. Identifikace látky nebo pøípravku Èíslo 954834 Další názvy látky/pøípravku 1.2. Použití látky nebo pøípravku

Více

Bezpečnostní list Podle nařízení (ES) č. 1907/2006 Datum vydání: 2.3.2009 Strana 1 ze 5

Bezpečnostní list Podle nařízení (ES) č. 1907/2006 Datum vydání: 2.3.2009 Strana 1 ze 5 Podle nařízení (ES) č. 1907/2006 Datum vydání: 2.3.2009 Strana 1 ze 5 šampon na čištění koberců- aktivní pěna 1. Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku Identifikace látky nebo přípravku

Více

BEZPE NOSTNÍ LIST podle Na ízení evropského parlamentu a rady (ES). 1907/2006. DIAVA politura na nábytek

BEZPE NOSTNÍ LIST podle Na ízení evropského parlamentu a rady (ES). 1907/2006. DIAVA politura na nábytek strana 1 z 7 1. Identifikace látky nebo p ípravku a spole nosti nebo podniku 1.1 Identifikace p ípravku: íslo CAS: íslo ES (EINECS): Další názvy látky: Neuvádí se - p ípravek. Neuvádí se - p ípravek. Neuvádí

Více

podle naøízení Evropského parlamentu a Rady (ES) è. 1907/2006 (REACH)

podle naøízení Evropského parlamentu a Rady (ES) è. 1907/2006 (REACH) Datum vytvoøení Datum revize BEZPEÈNOSTNÍ LIST 3. bøezen 2009 9. èerven 2010 1. Identifikace látky nebo pøípravku a spoleènosti nebo podniku 1.1. Identifikace látky nebo pøípravku Èíslo P0900706 Èíslo

Více

podle vyhlášky è.231/2004 Sb., v platném znìní Datum vyhotovení v ÈR 30. kvìten 2007

podle vyhlášky è.231/2004 Sb., v platném znìní Datum vyhotovení v ÈR 30. kvìten 2007 Datum vyhotovení v ÈR 30. kvìten 2007 1. Identifikace látky nebo pøípravku a výrobce nebo dovozce 1.1. Chemický název látky/obchodní název pøípravku Èíslo Další názvy látky/pøípravku 1.2. Použití látky

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST Název produktu: SUPRAL Automat

BEZPEČNOSTNÍ LIST Název produktu: SUPRAL Automat Datum revize: 11.11.2010 strana 1 (celkem 8) 1. Identifikace látky nebo přípravku a výrobce nebo dovozce Obchodní název: Použití: SONET SUPRAL Automat Univerzální prací prostředek určený pro praní bílého

Více

Název výrobku: WANSOU tekutý prací prostředek Balsam&Delicate

Název výrobku: WANSOU tekutý prací prostředek Balsam&Delicate Datum vydání: 19.09.2003 Strana 1/10 1. Identifikace přípravku a výrobce : 1.1. Obchodní název přípravku: WANSOU 1.2. Doporučený účel použití: tekutý prací prostředek 1.3. Identifikace výrobce: Jméno nebo

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST (dle vyhlášky č. 231/2004 Sb.) Datum vydání: 17.2.2007 Strana: 1 ze 5 Datum revize: AKTIVIT SHINE

BEZPEČNOSTNÍ LIST (dle vyhlášky č. 231/2004 Sb.) Datum vydání: 17.2.2007 Strana: 1 ze 5 Datum revize: AKTIVIT SHINE Datum vydání: 17.2.2007 Strana: 1 ze 5 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO A VÝROBCE A DOVOZCE 1.1 Chemický název látky/obchodní název přípravku Název: Číslo CAS: Číslo ES (EINECS): Další název látky: 1.2 Použití

Více

AKTIVIT BLUE BAY univerzální čistič

AKTIVIT BLUE BAY univerzální čistič Datum vydání: 17.2.2007 Strana: 1 ze 5 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO A VÝROBCE A DOVOZCE 1.1 Chemický název látky/obchodní název přípravku Název: Číslo CAS: Číslo ES (EINECS): Další název látky: 1.2 Použití

Více

Podlahová leštěnka. Prostředek k ošetření podlah. Místo podnikání nebo sídlo CZE

Podlahová leštěnka. Prostředek k ošetření podlah. Místo podnikání nebo sídlo CZE 1. 1.1. 1.2. 1.3. Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Identifikátor výrobku Číslo Registrační číslo Další názvy směsi Příslušná určená použití směsi Nedoporučená použití směsi Zpráva o chemické

Více

B E Z P E Č N O S T N Í L I S T P Ř Í P R A V K U podle vyhlášky č. 27/1999 Sb.

B E Z P E Č N O S T N Í L I S T P Ř Í P R A V K U podle vyhlášky č. 27/1999 Sb. B E Z P E Č N O S T N Í L I S T P Ř Í P R A V K U podle vyhlášky č. 27/1999 Sb. Datum vyhotovení v ČR: 14.5. 2000 Strana 1/7 Datum revize v ČR: Datum posledního přepracování v zahraničí (u dovážených přípravků):

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 (REACH), ve znění pozdějších předpisů

BEZPEČNOSTNÍ LIST. podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 (REACH), ve znění pozdějších předpisů Datum vydání: 11.12.2012. BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 (REACH), ve znění pozdějších předpisů 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI / PODNIKU

Více

podle vyhlášky è.231/2004 Sb., v platném znìní Netherlands (Nizozemsko) Telefon +31320292200 Fax +31320292200

podle vyhlášky è.231/2004 Sb., v platném znìní Netherlands (Nizozemsko) Telefon +31320292200 Fax +31320292200 Datum vyhotovení v ÈR Datum revize v ÈR Datum posledního pøepracování v zahranièí BEZPEÈNOSTNÍ LIST 6. prosinec 2005 8. listopad 2006 3. duben 2003 1. Identifikace látky nebo pøípravku a výrobce nebo dovozce

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 (REACH), ve znění pozdějších předpisů

BEZPEČNOSTNÍ LIST. podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 (REACH), ve znění pozdějších předpisů BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 (REACH), ve znění pozdějších předpisů 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI / PODNIKU 1.1. Identifikace látky nebo

Více

podle naøízení Evropského parlamentu a Rady (ES) è. 1907/2006 (REACH) Datum vytvoøení 18. únor 2009

podle naøízení Evropského parlamentu a Rady (ES) è. 1907/2006 (REACH) Datum vytvoøení 18. únor 2009 Datum vytvoøení 18. únor 2009 1. Identifikace látky/pøípravku a spoleènosti/podniku 1.1. Identifikace látky nebo pøípravku Èíslo 86305 Další názvy látky/pøípravku 1.2. Použití látky/pøípravku Dle názvu.

Více

Bezpečnostní list FRUTON KOMBI. Datum vyhotovení: Strana:1 z 5 Datum přepracování:

Bezpečnostní list FRUTON KOMBI. Datum vyhotovení: Strana:1 z 5 Datum přepracování: Datum vyhotovení: 13.6. 2003 Strana:1 z 5 1. Identifikace látky / přípravku a dovozce / výrobce 1.1. Chemický název látky / obchodní název přípravku : 1.2. Doporučený účel použití : vodorozpustné vápenato-dusíkaté

Více

1. Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku. Identifikace výrobce, dovozce, prvního distributora nebo distributora

1. Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku. Identifikace výrobce, dovozce, prvního distributora nebo distributora Bezpečnostní list List: 1 z 5 1. Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku Identifikace látky nebo přípravku Obchodní název přípravku: MERKUR prací gel color Použití látky nebo přípravku:

Více

Bezpečnostní list dle ES č. 1907/2006

Bezpečnostní list dle ES č. 1907/2006 Bezpečnostní list dle ES č. 1907/2006 Strana 1 z 5 Ceresit CE 47 složka A Datum revize v zahraničí: 25.07.2007 Datum revize v ČR: 01.10.2008 Datum vyhotovení v ČR: 01.11.1999 Obchodní jméno: Ceresit CE47

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST Podle nařízení ES č. 1907/2006 - REACH Strana: 1/4

BEZPEČNOSTNÍ LIST Podle nařízení ES č. 1907/2006 - REACH Strana: 1/4 1. Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku 1.1. Chemický název číslo CAS: číslo ES (EINECS): Další názvy látky: Emulze silanů 1.2. Identifikace výrobce / dovozce: Jméno nebo obchodní

Více

podle naøízení Evropského parlamentu a Rady (ES) è. 1907/2006 (REACH)

podle naøízení Evropského parlamentu a Rady (ES) è. 1907/2006 (REACH) Datum vytvoøení Datum revize BEZPEÈNOSTNÍ LIST 11. èerven 2007 19. leden 2011 1. Identifikace látky/smìsi a spoleènosti/podniku 1.1. Identifikace látky nebo smìsi A 3004 Konstrukèní prùhledné lepidlo na

Více

Symbol nebezpečí / CAS: 107-21-1 Ethan-1,2-diol 8,2 R Xna S-věty ES(Einecs): 203-473-3 R-22 Index.čís: 603-027-00-1

Symbol nebezpečí / CAS: 107-21-1 Ethan-1,2-diol 8,2 R Xna S-věty ES(Einecs): 203-473-3 R-22 Index.čís: 603-027-00-1 Datum vyhotovení v ČR: 13.5.2004 Datum revize v ČR: Datum posledního přepracování v zahraničí: 1. Identifikace látky nebo přípravku a výrobce nebo dovozce 1.1. Chemický název látky/obchodní název přípravku:

Více

CIT prací prášek. Strana: 1/6

CIT prací prášek. Strana: 1/6 Strana: 1/6 1. Identifikace látky/přípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Identifikace látky nebo přípravku : Číslo CAS: Číslo ES (EINECS): Další název látky/přípravku: 1.2 Použití přípravku: univerzální

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST PŘÍPRAVKU dle Nařízení ES č.1907/2006 a zákona č.356/2003 Sb.

BEZPEČNOSTNÍ LIST PŘÍPRAVKU dle Nařízení ES č.1907/2006 a zákona č.356/2003 Sb. 1/9 Gigasept instru AF BEZPEČNOSTNÍ LIST PŘÍPRAVKU dle Nařízení ES č.1907/2006 a zákona č.356/2003 Sb. Datum vyhotovení v ČR: 10.05. 2005 Datum revize v ČR: 28.12.2007 Datum posledního přepracování v zahraničí

Více

podle naøízení Evropského parlamentu a Rady (ES) è. 1907/2006 (REACH)

podle naøízení Evropského parlamentu a Rady (ES) è. 1907/2006 (REACH) Datum vytvoøení Datum revize BEZPEÈNOSTNÍ LIST 28. kvìten 2009 28. kvìten 2009 1. Identifikace látky nebo pøípravku a spoleènosti nebo podniku 1.1. Identifikace látky nebo pøípravku Èíslo T0 901022b Èíslo

Více

Xn; R20/21/22 Xi; R36/38 603-014-00-0 *) Symbol Xn a R 20/21/22-37 platí pro koncentraci c 20%. Pro 12,5 c < 20 platí symbol Xn a R 20/21/22.

Xn; R20/21/22 Xi; R36/38 603-014-00-0 *) Symbol Xn a R 20/21/22-37 platí pro koncentraci c 20%. Pro 12,5 c < 20 platí symbol Xn a R 20/21/22. Datum vyhotovení v SR: 04.05.2009 Strana 1/5 1. Identifikace přípravku a společnosti: 1.1 Obchodní název přípravku: R-Clean Vertaclean 1.2 Doporučený účel použití: Průmyslový čisticí prostředek 1.3 Identifikácia

Více

2. Informace o složení přípravku Výrobek obsahuje tyto nebezpečné látky:

2. Informace o složení přípravku Výrobek obsahuje tyto nebezpečné látky: Strana 1 (celkem 5) Strana 1 1. Identifikace látky nebo přípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Identifikace látky nebo přípravku: Larrin na rez a vodní kámen (s rozprašovačem) Číslo výrobku: 01246 Číslo

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 (REACH) a Nařízení Komise (EU) č. 453/2010

BEZPEČNOSTNÍ LIST. podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 (REACH) a Nařízení Komise (EU) č. 453/2010 1. 1.1. 1.2. 1.3. 1.4. Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Identifikátor výrobku Číslo Další názvy směsi Příslušná určená použití směsi Bezaldehydový a bezfenolový dezinfekční a čistící prostředek

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST Cholinesteráza 360

BEZPEČNOSTNÍ LIST Cholinesteráza 360 1 / 5 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE NEBO DOVOZCE Chemický název látky/obchodní název přípravku Název : Další názvy látky: Kód: 706 Použití látky nebo přípravku Určené nebo doporučené použití

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 (REACH) a Nařízení Komise (EU) č. 453/2010 A 3030 PLASTIC BONDER

BEZPEČNOSTNÍ LIST. podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 (REACH) a Nařízení Komise (EU) č. 453/2010 A 3030 PLASTIC BONDER ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1. Identifikátor výrobku Látka / směs: Směs Číslo A 3030 Další názvy směsi A 3030 PLASTIC BONDER 1.2. Příslušná určená použití směsi Určená použití

Více

B E Z P E Č N O S T N Í L I S T Datum vydá ní: 09/1999 Strana: 1/5 Datum revize: 11/1999

B E Z P E Č N O S T N Í L I S T Datum vydá ní: 09/1999 Strana: 1/5 Datum revize: 11/1999 Datum vydá ní: 09/1999 Strana: 1/5 1. Identifikace látky nebo přípravku a vý robce nebo dovozce 1.1 Chemický název látky / obchodní název přípravku: -/ Číslo CAS: - Číslo ES (EINECS): - Další názvy látky:

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST (dle vyhlášky č. 231/2004 Sb.) Datum vydání: Strana: 1 ze 5 Datum revize: SOMO

BEZPEČNOSTNÍ LIST (dle vyhlášky č. 231/2004 Sb.) Datum vydání: Strana: 1 ze 5 Datum revize: SOMO Datum vydání: 21.9.2004 Strana: 1 ze 5 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO A VÝROBCE A DOVOZCE 1.1 Chemický název látky/obchodní název přípravku Název: Číslo CAS: Číslo ES (EINECS): Další název látky: 1.2 Použití

Více

JUPOL LATEX MAT JUPOL LATEX POLMAT JUPOL LATEX SATEN

JUPOL LATEX MAT JUPOL LATEX POLMAT JUPOL LATEX SATEN BEZPEČNOSTNÍ LIST JUPOL LATEX MAT JUPOL LATEX POLMAT JUPOL LATEX SATEN Strana 1/5 Datum vydání/revize 01. 02. 2005 1. IDENTIFIKACE VÝROBKU, VÝROBCE, DISTRIBUTOR A DOVOZCE Obchodní název přípravku: Technický

Více

podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 Datum vydání: 1.8.2005 Datum revize: 31.10.2008 Revize č.: 1

podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 Datum vydání: 1.8.2005 Datum revize: 31.10.2008 Revize č.: 1 1. Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku 1.1 Identifikace přípravku: Číslo CAS: Neuvádí se - přípravek. Číslo ES (EINECS): Neuvádí se - přípravek. Další názvy látky: Neuvádí se.

Více

Reisholzer Werfstr , Postfach , Düsseldorf, SRN Tel.:

Reisholzer Werfstr , Postfach , Düsseldorf, SRN Tel.: Datum vydání: 03.09.2008 Strana 1/7 1 Identifikace látky/přípravku a společnosti/podniku 1.1 Identifikace látky nebo přípravku: Obchodní název přípravku: MOULD-EX 1.2 Použití látky nebo přípravku: Speciální

Více

podle naøízení Evropského parlamentu a Rady (ES) è. 1907/2006 (REACH)

podle naøízení Evropského parlamentu a Rady (ES) è. 1907/2006 (REACH) Datum vytvoøení Datum revize BEZPEÈNOSTNÍ LIST 5. únor 2009 5. únor 2009 1. Identifikace látky nebo pøípravku a spoleènosti nebo podniku 1.1. Identifikace látky nebo pøípravku Inhibovaný transformátorový

Více

B E Z P E Č N O S T N Í L I S T

B E Z P E Č N O S T N Í L I S T Strana 1 (celkem 5) Strana 1 1. Identifikace látky nebo přípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Identifikace látky nebo přípravku: Larrin čistič koupelny Číslo výrobku: 01157, 01158, 01086 Číslo CAS: směs

Více

podle naøízení Evropského parlamentu a Rady (ES) è. 1907/2006 (REACH)

podle naøízení Evropského parlamentu a Rady (ES) è. 1907/2006 (REACH) Datum vytvoøení Datum revize BEZPEÈNOSTNÍ LIST 1. Identifikace látky/smìsi a spoleènosti/podniku 1.1. Identifikace látky nebo smìsi Èíslo Další názvy látky/smìsi 1.2. Použití látky/smìsi 1.3. Identifikace

Více

1. Identifikace látky nebo přípravku a výrobce, dovozce, prvního distributora nebo distributora Identifikace látky nebo přípravku

1. Identifikace látky nebo přípravku a výrobce, dovozce, prvního distributora nebo distributora Identifikace látky nebo přípravku Datum vyhotovení: 14.6.2004 Datum revize v ČR: 21.1.2008 Revize č.: 2 BEZPEČNOSTNÍ LIST podle 1907/2006/ EC článek 31, Příloha II Výrobek: Q-POWER tablety 3v1 do myček nádobí 1. Identifikace látky nebo

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST PŘÍPRAVKU podle vyhlášky č. 231/2004 Sb. Datum vyhotovení v ČR: 15.3.1999 Datum revize v ČR: 17.1.2005 Název výrobku: MIKASEPT GAL

BEZPEČNOSTNÍ LIST PŘÍPRAVKU podle vyhlášky č. 231/2004 Sb. Datum vyhotovení v ČR: 15.3.1999 Datum revize v ČR: 17.1.2005 Název výrobku: MIKASEPT GAL Strana 1/6 1. Identifikace přípravku a výrobce: 1.1 Identifikace přípravku: 1.1.1 Obchodní název přípravku: MIKASEPT GAL 1.1.2 Doporučený účel použití: Kapalný koncentrovaný dezinfekční a čistící prostředek

Více

podle naøízení Evropského parlamentu a Rady (ES) è. 1907/2006 (REACH) Datum vytvoøení 28. èervenec 2009

podle naøízení Evropského parlamentu a Rady (ES) è. 1907/2006 (REACH) Datum vytvoøení 28. èervenec 2009 Datum vytvoøení 28. èervenec 2009 1. Identifikace látky/pøípravku a spoleènosti/podniku 1.1. Identifikace látky nebo pøípravku Odstraòovaè usazenin z výmìníkù a chladièù Èíslo 802-300/25 Další názvy látky/pøípravku

Více

1. Identifikace látky nebo přípravku a výrobce, dovozce, prvního distributora nebo distributora Identifikace látky nebo přípravku

1. Identifikace látky nebo přípravku a výrobce, dovozce, prvního distributora nebo distributora Identifikace látky nebo přípravku Datum vyhotovení: 31.1.2005 Datum revize v ČR: 21.1.2008 Revize č.: 2 BEZPEČNOSTNÍ LIST podle 1907/2006/ EC článek 31, Příloha II Výrobek: GOSH TABLETY 5v1 pentagon 1. Identifikace látky nebo přípravku

Více

Bezpečnostní list podle 2001/58/ ES a vyhlášky 231/2004 Sb. Univerzální čistící prostředek / Univerzální čistič

Bezpečnostní list podle 2001/58/ ES a vyhlášky 231/2004 Sb. Univerzální čistící prostředek / Univerzální čistič 1. Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku 1.1. Identifikace látky nebo přípravku Allzweckreiniger / 1.2. Použití látky nebo přípravku: Čisticí prostředek pro živnostenské, ruční použití.

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 (REACH) a Nařízení Komise (EU) č. 453/2010.

BEZPEČNOSTNÍ LIST. podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 (REACH) a Nařízení Komise (EU) č. 453/2010. podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/006 (REACH) a Nařízení Komise (EU) č. 453/010. června 015 1. června 015 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1. Identifikátor

Více