chrání všechny rohy a hrany před mechanickým poškozením

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "chrání všechny rohy a hrany před mechanickým poškozením"

Transkript

1 OMÍTKOVÉ chrání všechny rohy a hrany před echanický poškození A/01 A/02 A/03 AN/03 A/07 A/08 A/09 D/30.1 D/01 D/01.7 C/05 D/07 D/23 D/22 D/24 DN/10 DN/21 DN/11 DN/22 okenní 6 - začišťovací okenní 9 - začišťovací okenní 6 se skelnou tkaninou okenní 9 s anžetkou okenní plochý 30 okenní plochý 40 okenní plochý 50 univerzální rohový ochranný roh ostrý ochranný roh ostrý ochranný roh s prolise rohový na okrou oítku 4 na okrou oítku 6 na okrou oítku 8 na okrou oítku 10 oítník 4 oítník 6 oítník 8 oítník 10

2 2 A/01 okenní 6 - začišťovací dokonalé začištění a spojení oítky s okenníi ráy zkrácení času ukončovacích prací izolační vlastnosti - tepelné, zvukové vzhled - dosaženo přesného, kolého a rovného ukončení oítky okolo ráu oken eliinování vzniku trhlin ezi okenní ráe a oítkou použití PE pěnové pásky, zejéna u plastových oken (vykazují vyšší tepelnou roztažnost) trvalé spojení oítky a okenního ráu - eliinování vzniku vlhkosti, znečištění, ikroorganisů, plísní ochrana oken před znečištění, poškrábání běhe ukončovacích prací jednoduchá a rychlá anipulace uchycení ochranné folie na lepící část profilu, snadné odstranění folie a odlaovací části profilu zjednodušení práce u nahazování oítky - docílení rovnoěrného nanesení síla oítky je dána e okenního profilu použití na vnitřní oítky PVC 6 A/01 2,4 60 Pro pevné přilepení usí být podklad rovný, suchý, zbavený přilnutých nečistot, prachu a astnoty. Odlaovací část by ěla být nastřihnuta nahoře nebo dole nůžkai určenýi pro práci s plastovýi profily. Sěr odlaování je nutno vést sěre k profilu (nikoli od profilu), aby nedošlo k ozubení hrany. Pro zajištění správné funkce profilu usí být "U" drážka vyplněna tele a oítkou v celé své šíři. Rohová spojení lze řešit seříznutí na pokos nebo použití roh. spojení. Doporučujee rohové spoje dělat na tupo a těsnit vhodný tele. Aplikační teplota (teplota 0 okenního ráu, okenní lišty a okolí) nikdy nesí být nižší než 5 C. Montážní práce usí být prováděny 0 0 v rozezí teplot +5 C až +30 C. Při nízkých teplotách a za silného větru je nutno počítat s nižší počáteční lepivostí a delší dobou pro zreagování lepidla s okenní ráe. 0 0 prostředí, v rozezí teplot od -5 C do +40 C. Maxiální doporučená doba skladování je 18 ěsíců.

3 A/02 okenní 9 - začišťovací dokonalé začištění a spojení oítky s okenníi ráy zkrácení času ukončovacích prací izolační vlastnosti - tepelné, zvukové vzhled - dosaženo přesného, kolého a rovného ukončení oítky okolo ráu oken eliinování vzniku trhlin ezi okenní ráe a oítkou použití PE pěnové pásky, zejéna u plastových oken (vykazují vyšší tepelnou roztažnost) trvalé spojení oítky a okenního ráu - eliinování vzniku vlhkosti, znečištění, ikroorganisů, plísní ochrana oken před znečištění, poškrábání běhe ukončovacích prací jednoduchá a rychlá anipulace uchycení ochranné folie na lepící část profilu, snadné odstranění folie a odlaovací části profilu zjednodušení práce u nahazování oítky - docílení rovnoěrného nanesení síla oítky je dána e okenního profilu použití na vnitřní a vnější oítky PVC 9 A/02 2,4 60 Pro pevné přilepení usí být podklad rovný, suchý, zbavený přilnutých nečistot, prachu a astnoty. Odlaovací část by ěla být nastřihnuta nahoře nebo dole nůžkai určenýi pro práci s plastovýi profily. Sěr odlaování je nutno vést sěre k profilu (nikoli od profilu), aby nedošlo k ozubení hrany. Pro zajištění správné funkce profilu usí být "U" drážka vyplněna tele a oítkou v celé své šíři. Rohová spojení lze řešit seříznutí na pokos nebo použití roh. spojení. Doporučujee rohové spoje dělat na tupo a těsnit vhodný tele. Aplikační teplota (teplota 0 okenního ráu, okenní lišty a okolí) nikdy nesí být nižší než 5 C. Montážní práce usí být prováděny 0 0 v rozezí teplot +5 C až +30 C. Při nízkých teplotách a za silného větru je nutno počítat s nižší počáteční lepivostí a delší dobou pro zreagování lepidla s okenní ráe. 0 0 prostředí, v rozezí teplot od -5 C do +40 C. Maxiální doporučená doba skladování je 18 ěsíců.

4 A/03 okenní 6 se skelnou tkaninou dokonalé začištění a spojení oítky s okenníi ráy zkrácení času ukončovacích prací izolační vlastnosti - tepelné, zvukové vzhled - dosaženo přesného, kolého a rovného ukončení oítky okolo ráu oken eliinování vzniku trhlin ezi okenní ráe a oítkou použití PE pěnové pásky, zejéna u plastových oken (vykazují vyšší tepelnou roztažnost) trvalé spojení oítky a okenního ráu - eliinování vzniku vlhkosti, znečištění, ikroorganisů, plísní ochrana oken před znečištění, poškrábání běhe ukončovacích prací jednoduchá a rychlá anipulace uchycení ochranné folie na lepící část profilu, snadné odstranění folie a odlaovací části profilu zjednodušení práce u nahazování oítky - docílení rovnoěrného nanesení síla oítky je dána e okenního profilu pouze u systéu YTONG PVC 6 P A/03 2,4 20 PVC 6 P A/03.1 1,4 20 PVC 6 P A/03.3 1,6 20 Pro pevné přilepení usí být podklad rovný, suchý, zbavený přilnutých nečistot, prachu a astnoty. Odlaovací část by ěla být nastřihnuta nahoře nebo dole nůžkai určenýi pro práci s plastovýi profily. Sěr odlaování je nutno vést sěre k profilu (nikoli od profilu), aby nedošlo k ozubení hrany. Pro zajištění správné funkce profilu usí být "U" drážka vyplněna tele a oítkou v celé své šíři. Rohová spojení lze řešit seříznutí na pokos nebo použití roh. spojení. Doporučujee rohové spoje dělat na tupo a těsnit vhodný tele. Aplikační teplota (teplota 0 okenního ráu, okenní lišty a okolí) nikdy nesí být nižší než 5 C. Montážní práce usí být prováděny 0 0 v rozezí teplot +5 C až +30 C. Při nízkých teplotách a za silného větru je nutno počítat s nižší počáteční lepivostí a delší dobou pro zreagování lepidla s okenní ráe. 0 0 prostředí, v rozezí teplot od -5 C do +40 C. Maxiální doporučená doba skladování je 18 ěsíců.

5 AN/03 okenní 9 s anžetkou dokonalé začištění a spojení oítky s okenníi ráy anžetka zajišťuje krytí PE pásky zkrácení času ukončovacích prací izolační vlastnosti - tepelné, zvukové vzhled dosaženo přesného, kolého a rovného ukončení oítky okolo ráu oken eliinování vzniku trhlin ezi okenní ráe a oítkou použití PE pěnové pásky, zejéna u plastových oken (vykazují vyšší tepelnou roztažnost) trvalé spojení oítky a okenního ráu - eliinování vzniku vlhkosti, znečištění, ikroorganisů, plísní ochrana oken před znečištění, poškrábání běhe ukončovacích prací jednoduchá a rychlá anipulace uchycení ochranné folie na lepící část profilu, snadné odstranění folie a odlaovací části profilu zjednodušení práce u nahazování oítky - docílení rovnoěrného nanesení síla oítky je dána e okenního profilu použití na vnitřní a vnější oítky PVC 9 s anžetkou AN/03 2,5 60 Pro pevné přilepení usí být podklad rovný, suchý, zbavený přilnutých nečistot, prachu a astnoty. Odlaovací část by ěla být nastřihnuta nahoře nebo dole nůžkai určenýi pro práci s plastovýi profily. Sěr odlaování je nutno vést sěre k profilu (nikoli od profilu), aby nedošlo k ozubení hrany. Pro zajištění správné funkce profilu usí být "U" drážka vyplněna tele a oítkou v celé své šíři. Rohová spojení lze řešit seříznutí na pokos nebo použití roh. spojení. Doporučujee rohové spoje dělat na tupo a těsnit vhodný tele. Aplikační teplota (teplota okenního ráu, okenní lišty a okolí) nikdy nesí být nižší než 5 C. Montážní práce usí být prováděny v rozezí teplot +5 C až +30 C. Při nízkých teplotách a za silného větru je nutno počítat s nižší počáteční lepivostí a delší dobou pro zreagování lepidla s okenní ráe. 0 0 prostředí, v rozezí teplot od -5 C do +40 C. Maxiální doporučená doba skladování je 18 ěsíců.

6 A/07 okenní plochý 30 použití při suché výěně oken úspora času běhe ukončovacích prací estetické zakrytí vyplňování PUR pěny ezi okenní raene a stěnou (štuky) přiléhavost koextruze z ěkkého plastu k oítce eliinování průniku vlhkosti a nečistot PVC 30 A/07 2,4 50 Pro pevné přilepení usí být podklad rovný, suchý, zbavený přilnutých nečistot, prachu a astnoty. Rohová spojení lze řešit seříznutí na pokos nebo použití roh. spojení. Koextruzní část je cheicky stálá. Aplikační teplota (teplota okenního ráu, okenní lišty a okolí) nikdy nesí být nižší než 5 C. Při nízkých teplotách a za silného větru je nutno počítat s nižší počáteční lepivostí a delší dobou pro zreagování lepidla s okenní ráe. 0 0 prostředí, v rozezí teplot od -5 C do +40 C. Maxiální doporučená doba skladování je 18 ěsíců.

7 A/08 okenní plochý 40 použití při suché výěně oken úspora času běhe ukončovacích prací estetické zakrytí vyplňování PUR pěny ezi okenní raene a stěnou (štuky) přiléhavost koextruze z ěkkého plastu k oítce eliinování průniku vlhkosti a nečistot PVC 40 A/08 2,4 50 Pro pevné přilepení usí být podklad rovný, suchý, zbavený přilnutých nečistot, prachu a astnoty. Rohová spojení lze řešit seříznutí na pokos nebo použití roh. spojení. Koextruzní část je cheicky stálá. Aplikační teplota (teplota okenního ráu, okenní lišty a okolí) nikdy nesí být nižší než 5 C. Při nízkých teplotách a za silného větru je nutno počítat s nižší počáteční lepivostí a delší dobou pro zreagování lepidla s okenní ráe. 0 0 prostředí, v rozezí teplot od -5 C do +40 C. Maxiální doporučená doba skladování je 18 ěsíců.

8 A/09 okenní plochý 50 použití při suché výěně oken úspora času běhe ukončovacích prací estetické zakrytí vyplňování PUR pěny ezi okenní raene a stěnou (štuky) přiléhavost koextruze z ěkkého plastu k oítce eliinování průniku vlhkosti a nečistot PVC 50 A/09 2,4 50 Pro pevné přilepení usí být podklad rovný, suchý, zbavený přilnutých nečistot, prachu a astnoty. Rohová spojení lze řešit seříznutí na pokos nebo použití roh. spojení. Koextruzní část je cheicky stálá. Aplikační teplota (teplota okenního ráu, okenní lišty a okolí) nikdy nesí být nižší než 5 C. Při nízkých teplotách a za silného větru je nutno počítat s nižší počáteční lepivostí a delší dobou pro zreagování lepidla s okenní ráe. 0 0 prostředí, v rozezí teplot od -5 C do +40 C. Maxiální doporučená doba skladování je 18 ěsíců.

9 D/30.1 univerzální rohový o vyztužení rohů, hran s jiný úhle než 90 praktická a jednoduchá anipulace - dodáváno v návinu eliinování napojování profilu - dodáváno v návinu ochrana rohů, hran, ostění oken a dveří před echanický poškození estetičnost - dokonale rovné utváření rohů rohové profily optiálně překlenují rohové oblasti cheicky stabilní, nereaguje s oítkou PVC 50 D/ box Doporučená vzdálenost sponkování je 10 c. Pro zkrácení profilu používejte nůžky určené pro práci s plastovýi profily. Profily balené v boxu je potřeba skladovat v suché prostředí. Maxiální doporučená doba skladování je 24 ěsíců. PVC 50 D/ PE sáček MATEICIUC a.s., Ke Koupališti 370/15, Odry, Czech Republic, ČSN EN ISO 9001:2009

10 D/01 ochranný roh ostrý slouží k ochraně, stabilizaci a přesnéu utváření hran profil se nasadí na hranu a upevní odpovídající způsobe dle tloušťky oítky a nasazená hrana se vyrovná PVC 23 x 23 x 1,2 D/01 2, Nepoužívejte na oítky v zateplovací systéu. Vodorovná skladovací poloha. Profily je potřeba skladovat v suché prostředí. Maxiální doporučená doba skladování je 24 ěsíců.

11 D/01.7 ochranný roh ostrý slouží k ochraně, stabilizaci a přesnéu utváření hran profil se nasadí na hranu a upevní odpovídající způsobe dle tloušťky oítky a nasazená hrana se vyrovná PVC 23 x 23 x 1,2 D/01.7 2, Nepoužívejte na oítky v zateplovací systéu. Vodorovná skladovací poloha. Profily je potřeba skladovat v suché prostředí. Maxiální doporučená doba skladování je 24 ěsíců.

12 C/05 ochranný roh s prolise slouží k ochraně, stabilizaci a přesnéu utváření hran profil se nasadí na hranu a upevní odpovídající způsobe dle tloušťky oítky a nasazená hrana se vyrovná prolis zároveň usnadňuje uhlazení oítky PVC 25 x 25 x 1 C/05 2,5 50 Roh s prolise aplikujte na zvlášť exponovaná ísta. prostředí. Maxiální doporučená doba skladování je 24 ěsíců.

13 D/07 rohový na okrou oítku 4 slouží k ochraně, stabilizaci a přesnéu utváření hran profil se nasadí na hranu a upevní odpovídající způsobe dle tloušťky oítky a nasazená hrana se vyrovná prolis zároveň usnadňuje uhlazení oítky PVC PVC 25 x 25 x 1 25 x 25 x 1 D/07 D/07.1 2,5 3, Roh s prolise aplikujte na zvlášť exponovaná ísta. prostředí. Maxiální doporučená doba skladování je 24 ěsíců.

14 D/23 na okrou oítku 6 slouží k ochraně, stabilizaci a přesnéu utváření hran profil se nasadí na hranu a upevní odpovídající způsobe dle tloušťky oítky použití zejéna na okré oítky cheicky stabilní, nereaguje s oítkou PVC 6 D/23 2,5 20 PVC 6 D/23.1 3,0 20 PVC 6 D/23.2 2,75 20 Roh s prolise aplikujte na zvlášť exponovaná ísta. prostředí. Maxiální doporučená doba skladování je 24 ěsíců.

15 na okrou oítku 8 8 D/22 slouží k ochraně, stabilizaci a přesnéu utváření hran profil se nasadí na hranu a upevní odpovídající způsobe dle tloušťky oítky použití zejéna na okré oítky cheicky stabilní, nereaguje s oítkou PVC 8 D/22 2,5 20 PVC 8 D/22.1 3,0 20 PVC 8 D/22.2 2,75 20 Roh s prolise aplikujte na zvlášť exponovaná ísta. prostředí. Maxiální doporučená doba skladování je 24 ěsíců.

16 na okrou oítku D/24 slouží k ochraně, stabilizaci a přesnéu utváření hran profil se nasadí na hranu a upevní odpovídající způsobe dle tloušťky oítky použití zejéna na okré oítky cheicky stabilní, nereaguje s oítkou PVC 10 D/24 2,5 20 PVC 10 D/24.1 3,0 20 PVC 10 D/24.2 2,75 20 Roh s prolise aplikujte na zvlášť exponovaná ísta. prostředí. Maxiální doporučená doba skladování je 24 ěsíců.

17 DN/10 oítník 4 používá se na vnitřní i vnější oítku slouží k vytvoření rovné oítky podle požadované tloušťky oítky se nastříká hota a poté se oítka stáhne latí a tí se vytvoří příslušná tloušťka oítky PVC PVC 4 4 DN/10 DN/10.1 2,5 3, Zvolte správný oítník dle síly oítky. prostředí. Maxiální doporučená doba skladování je 24 ěsíců.

18 DN/21 oítník 6 používá se na vnitřní i vnější oítku slouží k vytvoření rovné oítky podle požadované tloušťky oítky se nastříká hota a poté se oítka stáhne latí a tí se vytvoří příslušná tloušťka oítky PVC PVC 6 6 DN/21 DN/21.1 2,5 3, Zvolte správný oítník dle síly oítky. prostředí. Maxiální doporučená doba skladování je 24 ěsíců.

19 DN/11 oítník 8 používá se na vnitřní i vnější oítku slouží k vytvoření rovné oítky podle požadované tloušťky oítky se nastříká hota a poté se oítka stáhne latí a tí se vytvoří příslušná tloušťka oítky PVC PVC 8 8 DN/11 DN/11.1 2,5 3, Zvolte správný oítník dle síly oítky. prostředí. Maxiální doporučená doba skladování je 24 ěsíců.

20 DN/22 oítník 10 používá se na vnitřní i vnější oítku slouží k vytvoření rovné oítky podle požadované tloušťky oítky se nastříká hota a poté se oítka stáhne latí a tí se vytvoří příslušná tloušťka oítky PVC PVC DN/22 DN/22.1 2,5 3, Zvolte správný oítník dle síly oítky. prostředí. Maxiální doporučená doba skladování je 24 ěsíců.

Omítkové a fasádní profily 2049 Ochranný roh s prolisem tl. 1,3mm

Omítkové a fasádní profily 2049 Ochranný roh s prolisem tl. 1,3mm 1 Obsah 2049 Ochranný roh s prolisem tl. 1,3mm... 3 2782 Ochranný roh s prolisem tl. 1,3mm a tkaninou... 3 2672 Ochranný roh s prolisem tl. 0,5mm... 4 2672/P Ochranný roh s prolisem tl. 0,5mm a tkaninou...

Více

Technický list Sto-Anputzleiste Perfekt

Technický list Sto-Anputzleiste Perfekt Profil pro ostění s teleskopickým mechanismem Charakteristika Použití do exteriéru pro trvalé utěsnění napojovacích spár (rámy oken a dveří, vodicí kolejničky žaluzií) u fasádních zateplovacích systémů

Více

Katalog platný od 4/2016

Katalog platný od 4/2016 Obsah Obsah Obchodní podmínky Obkladové profily - vzorník provedení Obkladové profily Vanové profily Schodové profily Speciální profily Dilatace Balkónové profily Protiskluzové pásky Omítkové profily Sádrokartonové

Více

pro práci se sádrokartonem a ukončení nerovnoměrných spojů

pro práci se sádrokartonem a ukončení nerovnoměrných spojů NA SÁDROKARTON pro práci se sádrokartonem a ukončení nerovnoměrných spojů C/01 D/30.1 C/02 C/03 C/06 CN/01 CN/03 CN/04 CN/06 D/10 C/04.1 C/05 ukončovací 12,5 U univerzální rohový variabilní rohový krycí

Více

systém stavebních profilů

systém stavebních profilů systém stavebních profilů Produkty Příslušenství pro zateplovací systémy ETICS Omítkové profily Příslušenství pro suchou stavbu Hydroizolace Nopové fólie a geotextílie LIKOV v novém. Nyní nás najdete v

Více

Požadavky na spáru - Zamezit proudění vzduchu, žádné trhliny (přenos hluku) - Spára musí být suchá a oddělená od vnitřního klimatu

Požadavky na spáru - Zamezit proudění vzduchu, žádné trhliny (přenos hluku) - Spára musí být suchá a oddělená od vnitřního klimatu 1. Titulní strana 2. Obsah 3. Správná montáž 4. prostupu tepla stavební konstrukcí 5. Přehled barevných dekorů 6. Ploché samolepící lišty bez praporku v tyčích 7. Ploché samolepící lišty s praporkem v

Více

Technický list Sto-Anputzleiste Bravo

Technický list Sto-Anputzleiste Bravo Profil pro ostění se zabudovanou těsnicí páskou Charakteristika Použití do exteriéru pro trvalé utěsnění napojovacích spár (rámy oken a dveří, vodicí kolejničky žaluzií) u fasádních zateplovacích systémů

Více

ČÁSTEČNÉ ZATEPLENÍ BYTOVÉHO DOMU čp. 72, ul. Revoluční, Dvůr Králové n. L.

ČÁSTEČNÉ ZATEPLENÍ BYTOVÉHO DOMU čp. 72, ul. Revoluční, Dvůr Králové n. L. spol. s r.o. Dvůr Králové nad Labem DOKUMENTACE PRO PROVEDENÍ STAVBY ČÁSTEČNÉ ZATEPLENÍ BYTOVÉHO DOMU čp. 72, ul. Revoluční, Dvůr Králové n. L. STAVEBNÍ ŘEŠENÍ TECHNOLOGICKÝ POSTUP PROVÁDĚNÍ ZATEPLENÍ

Více

07/2016. Náš systém řízení je certifikován v souladu s normami ISO 9001, ISO/TS a ISO

07/2016. Náš systém řízení je certifikován v souladu s normami ISO 9001, ISO/TS a ISO 07/2016 Náš systém řízení je certifikován v souladu s normami ISO 9001, ISO/TS 16949 a ISO 14001. www.tesa-tape.cz přidávámehodnotu Samolepicí pásky pro výrobce lišt a profilů 2 PŘEHLED UPLATNĚNÍ tržníuplatnění

Více

illbruck i3 Průvodce systémem Start 2016 Tremco illbruck s.r.o. CZ

illbruck i3 Průvodce systémem Start 2016 Tremco illbruck s.r.o. CZ illbruck i3 Průvodce systémem Start 2016 Tremco illbruck s.r.o. CZ Typ ostění Rovné ostění Rekonstrukce / novostavba Zalomené ostění Rekonstrukce / novostavba Tepelná izolace Novostavba Montážní postup

Více

Nová řešení protipožárních detailů ETICS s osvědčením pro zateplovací systém STX.THERM ALFA

Nová řešení protipožárních detailů ETICS s osvědčením pro zateplovací systém STX.THERM ALFA Nová řešení protipožárních detailů ETICS s osvědčením pro zateplovací systém STX.THERM ALFA STÁVAJÍCÍ ŘEŠENÍ NOVÉ JEDNODUCHÉ ŘEŠENÍ pracné použití minerální vlny, možnost vzniku trhlin bez pásů z minerální

Více

NÁVOD NA MONTÁŽ odvětrávaného fasádního systému

NÁVOD NA MONTÁŽ odvětrávaného fasádního systému 1. stránka Návod na montáž SOLID BRICK + SOLID STONE NÁVOD NA MONTÁŽ odvětrávaného fasádního systému www.prostavbu.cz 2. stránka Návod na montáž SOLID BRICK + SOLID STONE Základní prvky fasádního systému

Více

Zvyšování kvality výuky technických oborů

Zvyšování kvality výuky technických oborů Zvyšování kvality výuky technických oborů Klíčová aktivita V. 2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji odborných kompetencí žáků středních škol Téma V. 2.24 Zateplování budov minerálními deskami

Více

KRYCÍ LIST SOUPISU. Náhrada kopilit č.p. 2493-2496 Pod Holým vrchem. Stavba: Místo: Česká Lípa Datum: 27.06.2015

KRYCÍ LIST SOUPISU. Náhrada kopilit č.p. 2493-2496 Pod Holým vrchem. Stavba: Místo: Česká Lípa Datum: 27.06.2015 KRYCÍ LIST SOUPISU Stavba: Náhrada kopilit č.p. 2493-2496 Pod Holým vrchem KSO: Místo: Česká Lípa Datum: 27.06.2015 CC-CZ: Zadavatel: SVJ domů č.p.2493-2496, Pod Holým vrchem,470 01 ČL Uchazeč: Projektant:

Více

systém stavebních profilů příslušenství pro střechy

systém stavebních profilů příslušenství pro střechy příslušenství pro střechy KATALOG PRODUKTŮ 2016 2017 Společnost LIKOV Praha ČESKÁ REPUBLIKA LIKOV s.r.o. působí na trhu již od roku 1994 jako ryze česká společnost bez zahraničního kapitálu. Kuřim Jsme

Více

Ekopanely a montážní materiál

Ekopanely a montážní materiál Ekopanely a montážní materiál [a] Ekopanely a stěnová spona [b] Vysvětlivky [1] 800 mm 1200 mm 2 [2] 1 3 4 5 6 6x 7 8 9 10 1 1 12 13 14 15 16 5x /m 2 max. 32 00 mm max. 32 00 mm cca cca 17 20 cm 1 8 50

Více

DECO SIDING. NÁVOD NA MONTÁŽ odvětrávaného fasádního systému NOVÝ. 1. stránka Návod na montáž DECO SIDING

DECO SIDING. NÁVOD NA MONTÁŽ odvětrávaného fasádního systému NOVÝ. 1. stránka Návod na montáž DECO SIDING 1. stránka Návod na montáž DECO SIDING NOVÝ DECO SIDING 2015 NÁVOD NA MONTÁŽ odvětrávaného fasádního systému www.prostavbu.cz 2. stránka Návod na montáž DECO SIDING Základní prvky fasádního systému DECO

Více

Montážní návod pro obklady stěn

Montážní návod pro obklady stěn Montážní návod pro obklady stěn 1. Základní údaje Instalace plastových palubek není složitá a zvládne ji každý zdatný kutil (nebo se m ůžete obrátit na autorizované partnery společnosti ). Jednotlivé plastové

Více

Pokyny pro přepravu a manipulaci s deskami Polydar

Pokyny pro přepravu a manipulaci s deskami Polydar Manipulace, montáž a údržba desek Polydar Pokyny pro přepravu a manipulaci s deskami Polydar Během přepravy a skladování dbejte zvýšené opatrnosti, aby jste zabránili poškrábání desek nebo poškození hran.

Více

SWS PROFESIONÁLNÍ MONTÁŽ OKEN SOUDAL WINDOW SYSTEM TĚSNICÍ A IZOLAČNÍ SYSTÉM SOUDAL WINDOW SYSTEM TĚSNICÍ A IZOLAČNÍ SYSTÉM SOUDAL WINDOW SYSTEM

SWS PROFESIONÁLNÍ MONTÁŽ OKEN SOUDAL WINDOW SYSTEM TĚSNICÍ A IZOLAČNÍ SYSTÉM SOUDAL WINDOW SYSTEM TĚSNICÍ A IZOLAČNÍ SYSTÉM SOUDAL WINDOW SYSTEM SWS PROFESIONÁLNÍ MONTÁŽ OKEN SOUDAL WINDOW SYSTEM TĚSNICÍ A IZOLAČNÍ SYSTÉM SOUDAL WINDOW SYSTEM TĚSNICÍ A IZOLAČNÍ SYSTÉM SOUDAL WINDOW SYSTEM SOUDAL WINDOW SYSTEM - typické varianty montáže Volba produktů

Více

Baumit Zateplovací systémy

Baumit Zateplovací systémy Baumit Zateplovací systémy Technické detaily Kapitola H Technické detaily pro provádění zateplovacích systémů Baumit Listopad 2014 www.baumit.cz H.Technické detaily Obsah H. Technické detaily... 3 H.1

Více

1. stránka Návod na montáž DECO/WOOD SIDING DECO SIDING WOOD SIDING. (typ 2015) NÁVOD NA MONTÁŽ odvětrávaného fasádního systému. Verze 2017/07-01 CZ

1. stránka Návod na montáž DECO/WOOD SIDING DECO SIDING WOOD SIDING. (typ 2015) NÁVOD NA MONTÁŽ odvětrávaného fasádního systému. Verze 2017/07-01 CZ 1. stránka Návod na montáž DECO/WOOD SIDING DECO SIDING WOOD SIDING (typ 2015) NÁVOD NA MONTÁŽ odvětrávaného fasádního systému 2. stránka Návod na montáž DECO/WOOD SIDING Základní prvky fasádního systému

Více

düfa-lepicí hmota A LHA 25,00 kg 10,35 258,75 314,00 1,0 düfa-lepicí hmota B LHB 20,00 kg 27,00 540,00 654,00 1,0 PU pěna na lepení polystyrenu

düfa-lepicí hmota A LHA 25,00 kg 10,35 258,75 314,00 1,0 düfa-lepicí hmota B LHB 20,00 kg 27,00 540,00 654,00 1,0 PU pěna na lepení polystyrenu Komponenty zateplovacích systémů CENÍK 2014 Ceník komponent zateplovacího systému (ETICS) Meffert ČR spol. s r.o. pro systémy düfa Therm EPS F, düfa Therm WOOL a Meffert Therm RENOSAN platný od 1. 3. 2014

Více

Ceník výrobků. platnost od 1.1.2012

Ceník výrobků. platnost od 1.1.2012 Ceník výrobků platnost od 1.1.2012 Tento ceník je pouze orientační. Ceny jsou uváděny bez DPH. Konečnou cenu může ovlivnit jak výběr vhodné tloušťky použitého materiálu, tak nestandardní barva či způsob

Více

systém stavebních profilů příslušenství pro střechy

systém stavebních profilů příslušenství pro střechy příslušenství pro střechy KATALOG PRODUKTŮ 2015 2016 systém stavebních profilů příslušenství pro střechy Blansko Blansko Kuřim Kuřim směr SVITAVY Brno (dálnice D1) 220 km Praha směr SVITAVY směr OLOMOUC

Více

OBKLADOVÉ PROFILY.... dokonalost se skrývá. v detailu

OBKLADOVÉ PROFILY.... dokonalost se skrývá. v detailu LA PR DO O V FI É LY BK O OBKLADOVÉ PROFILY... dokonalost se skrývá v detailu Obsah Obsah Obchodní podmínky Dilatace LED pásky str. str. str. str. str. str. str. str. str. str. str. str. 2 3 4 5-14 15-1

Více

Zateplovací systémy Baumit. Požární bezpečnost staveb PKO č. 10-024 PKO č. 11-003

Zateplovací systémy Baumit. Požární bezpečnost staveb PKO č. 10-024 PKO č. 11-003 Zateplovací systémy Baumit Požární bezpečnost staveb PKO č. 10-024 PKO č. 11-003 www.baumit.cz duben 2011 Při provádění zateplovacích systémů je nutno dodržovat požadavky požárních norem, mimo jiné ČSN

Více

Bednění věnců za dvě minuty

Bednění věnců za dvě minuty Bednění věnců za dvě minuty STAVEBNÍ ODBORNÍK RADÍ: Vyzkoušejte nejlepší bednění na trhu! - Rychlá montáž (2 min/bm) = ušetříte čas i peníze - Získáte bednění, izolaci a podklad pro omítku v jednom - Univerzální

Více

aktualizováno k 23.7.2014 Ing. Radek STEUER, Ph.D.

aktualizováno k 23.7.2014 Ing. Radek STEUER, Ph.D. Požární bezpečnost - dodatečné zateplování budov původně stavebně dokončených před rokem 2000 (vyjma dřevostaveb) a certifikovaná požárně bezpečnostní řešení ETICS Cemix THERM aktualizováno k 23.7.2014

Více

TECHNICKÉ DETAILY PROVÁDĚNÍ STX.THERM SANA Zdvojení ETICS

TECHNICKÉ DETAILY PROVÁDĚNÍ STX.THERM SANA Zdvojení ETICS TECHNICKÉ DETAILY PROVÁDĚNÍ STX.THERM SANA Zdvojení ETICS Obsah 1) Výpočet celkové délky kotvy Spiral Anksys... 3 2) Zdvojení ETICS - založení s odskokem soklové izolace... 4 3a) Zdvojení ETICS - napojení

Více

ZATEPLUJTE RYCHLE + LEVNĚ = MODERNĚ!

ZATEPLUJTE RYCHLE + LEVNĚ = MODERNĚ! ZATEPLUJTE RYCHLE + LEVNĚ = MODERNĚ! Přednosti! Z jedné dózy lze přilepit až 14 ks polystyrenových desek Broušení a kotvení desek již po 2 hodinách od nalepení Vysoká úspora času viz. Časový harmonogram

Více

ROZPOČET Stavba: Výměna oken a vchodových dveří, Praha 3 - Žižkov, Radhošťská 1623, č. parc Objekt: SO 01 Výměna oken a vchodových dveří Část

ROZPOČET Stavba: Výměna oken a vchodových dveří, Praha 3 - Žižkov, Radhošťská 1623, č. parc Objekt: SO 01 Výměna oken a vchodových dveří Část ROZPOČET Stavba: Výměna oken a vchodových dveří, Praha 3 - Žižkov, Radhošťská 1623, č. parc. 1562 Objekt: SO 01 Výměna oken a vchodových dveří Část P.č. Montáž Dodávka Cena Celkový součet 5 617 851 7 476

Více

ETICS technické specifikace požadavky obecná charakteristika systém nebo výrobek všeobecné podmínky pro výběrové řízení

ETICS technické specifikace požadavky obecná charakteristika systém nebo výrobek všeobecné podmínky pro výběrové řízení ETICS technické specifikace požadavky obecná charakteristika systém nebo výrobek všeobecné podmínky pro výběrové řízení Veškeré y a výrobky uvedené v této dokumentaci jsou specifikovány s ohledem na požadované

Více

KLIMAFLEX SB. rekuperační systémy rozvody vzduchu vzduchotechnická zařízení DÁME MYŠLENCE TVAR

KLIMAFLEX SB. rekuperační systémy rozvody vzduchu vzduchotechnická zařízení DÁME MYŠLENCE TVAR DÁME MYŠLENCE TVAR PŘÍSLUŠENSTVÍ PRO FLEXIBILNÍ POTRUBÍ KLIMAFLEX SB rekuperační systémy rozvody vzduchu vzduchotechnická zařízení MATEICIUC a.s. Ke Koupališti 70/15, 742 5 Odry, Česká republika telefon:

Více

RYCHLE SPOLEHLIVĚ JEDNODUŠE

RYCHLE SPOLEHLIVĚ JEDNODUŠE Bednění věnců RYCHLE SPOLEHLIVĚ JEDNODUŠE - rychlá montáž ( min/bm) = ušetříte čas i peníze - získáte bednění, izolaci a podklad pro omítku v jednom - univerzální pro všechny typy staveb - jednoduché vytváření

Více

Venkovní foliované plastové palubky Alto a Alto+ Hlavní výhody a použití plastových palubek Alto a Alto+:

Venkovní foliované plastové palubky Alto a Alto+ Hlavní výhody a použití plastových palubek Alto a Alto+: Venkovní foliované plastové palubky Alto a Alto+ Jedná se o systém plastových obkladů, který je vhodný pro řešení povrchových úprav jak vnějších, tak i vnitřních prostor.plastové palubky nahrazují klasické

Více

Schöck Tronsole typ R SCHÖCK TRONSOLE

Schöck Tronsole typ R SCHÖCK TRONSOLE SCHÖCK TONSOLE Prvek pro přerušení kročejového hluku od schodišťových stupnic (pro sanaci a dodatečnou vestavbu) Schöck Tronsole typ schodišťové rameno monolitický beton nebo prefabrikovaná schodišťová

Více

NÁVOD K POKLÁDCE PODLAHY ARBION LIBERAL CLICK

NÁVOD K POKLÁDCE PODLAHY ARBION LIBERAL CLICK NÁVOD K POKLÁDCE PODLAHY ARBION LIBERAL CLICK Příprava Během přepravy a skladování panelů doporučujeme potupovat opatrně. Doporučujeme přepravovat a skladovat výrobek ve vodorovné poloze. Je zakázáno stavět

Více

TĚSNÍCÍ A IZOLAČNÍ SYSTÉM aplikační manuál pro stavebníky

TĚSNÍCÍ A IZOLAČNÍ SYSTÉM aplikační manuál pro stavebníky TĚSNÍCÍ A IZOLAČNÍ SYSTÉM aplikační manuál pro stavebníky Těsnící a izolační systém Den Braven 3D Volba osazování výplní stavebních otvorů okenním systémem Den Braven 3D, je nový, dokonalejší způsob, jak

Více

Stavební připravenost otvorů pro montáž oken, dveří a portálů společnosti Geus okna a.s. dle ČSN Okna a vnější dveře Požadavky na zabudování

Stavební připravenost otvorů pro montáž oken, dveří a portálů společnosti Geus okna a.s. dle ČSN Okna a vnější dveře Požadavky na zabudování Stavební připravenost otvorů pro montáž oken, dveří a portálů společnosti Geus okna a.s. dle ČSN 74 6077 - Okna a vnější dveře Požadavky na zabudování Geus okna a.s. Modřanská 409/68 143 00 Praha 4 - Modřany

Více

TECHNICKÉ DETAILY PROVÁDĚNÍ ZATEPLENÍ

TECHNICKÉ DETAILY PROVÁDĚNÍ ZATEPLENÍ TECHNICKÉ DETAILY PROVÁDĚNÍ ZATEPLENÍ Obsah 1a) Zateplení soklové oblasti se stávající tepelnou izolací... 3 1b) Zateplení soklové oblasti bez stávající tepelné izolace... 4 2) Zateplení soklové oblasti

Více

Technologický postup montáže alternativního řešení požárních pruhů podle PKO

Technologický postup montáže alternativního řešení požárních pruhů podle PKO Technologický postup montáže alternativního řešení požárních pruhů podle PKO-17-004 Toto řešení podle PKO-17-004 je možno uplatňovat podle ČSN 73 0810:2016 u budov s požární výškou (h p ) 12< h p 22,5

Více

TECHNICKÉ DETAILY PROVÁDĚNÍ ZATEPLENÍ

TECHNICKÉ DETAILY PROVÁDĚNÍ ZATEPLENÍ TECHNICKÉ DETAILY PROVÁDĚNÍ ZATEPLENÍ Obsah 1a) Zateplení soklové oblasti se stávající tepelnou izolací... 3 1b) Zateplení soklové oblasti bez stávající tepelné izolace... 4 2) Zateplení soklové oblasti

Více

SYSTÉM PONZIO PRO OKNA A DVEŘE PT50

SYSTÉM PONZIO PRO OKNA A DVEŘE PT50 SYSTÉM PONZIO PRO OKNA A DVEŘE PT50 Tento systém bez tepelné izolace je určen především pro tvorbu vnitřních konstrukcí: zástěn proti průvanu, pokladních boxů, dělících stěn apod. Používá se rovněž k výrobě

Více

PŘÍSLUŠENSTVÍ HLINÍKOVÉ PROFILY KÜBERIT - STANDARDNÍ PROGRAM SAMOLEPÍCÍ PROFILY PODLAHY 3-VRSTVÉ PODLAHY LAMINÁTOVÉ PODLAHY 2-VRSTVÉ PODLAHY DÝHOVÉ

PŘÍSLUŠENSTVÍ HLINÍKOVÉ PROFILY KÜBERIT - STANDARDNÍ PROGRAM SAMOLEPÍCÍ PROFILY PODLAHY 3-VRSTVÉ PODLAHY LAMINÁTOVÉ PODLAHY 2-VRSTVÉ PODLAHY DÝHOVÉ SAMOLEPÍCÍ PROFILY 4 Přechodové hliníkové profily samolepící, 30 2 Typ 060 SK Typ 060 H/SK DŘEVĚNÁ DÝHA Typ 060 E/SK Stříbrný 2150600045 122,- 329,- S 2150600040 132,- 119,- O Zlatý 2150600055 129,- 349,-

Více

Zvyšování kvality výuky technických oborů

Zvyšování kvality výuky technických oborů Zvyšování kvality výuky technických oborů Klíčová aktivita V. 2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji odborných kompetencí žáků středních škol Téma V. 2.23 Zateplování budov pěnovým polystyrenem

Více

ZATEPLUJTE - EFEKTIVNĚ - CHYTŘE - MODERNĚ!

ZATEPLUJTE - EFEKTIVNĚ - CHYTŘE - MODERNĚ! ZATEPLUJTE - EFEKTIVNĚ - CHYTŘE - MODERNĚ! Přednosti! Z jedné dózy lze přilepit až 14 ks polystyrenových desek Broušení a kotvení desek již po 2 hodinách od nalepení Vysoká úspora času viz. Časový harmonogram

Více

Na co si dát pozor při provedení výměny výplní otvorů odbornou firmou

Na co si dát pozor při provedení výměny výplní otvorů odbornou firmou Na co si dát pozor při provedení výměny výplní otvorů odbornou firmou Tento článek vznikl na základě zvyšující se poptávky po provedení technického dozoru při výměně výplní otvorů. Jedná se o případy,

Více

POPIS HODNOTA JEDNOTKA PRÁVNÍ PŘEDPIS 3x Ekopanel E60 rozměry: tloušťka šířka délka. 58 (tolerance +2 mm) 1200,

POPIS HODNOTA JEDNOTKA PRÁVNÍ PŘEDPIS 3x Ekopanel E60 rozměry: tloušťka šířka délka. 58 (tolerance +2 mm) 1200, Popis OBVODOVÁ STĚNA EKO3 - obklad obvodové nosné dřevěné rámové konstrukce Skladba tl. 380 - dřevovláknitá deska tl. 20 - KVH hranoly + tepelná izolace tl. 140 - dřevěný rošt tl. 40 Doporučené použití

Více

ZATEPLENÍ OBVODOVÉ STĚNY PROVĚTRÁVANÝM ZPŮSOBEM VNĚJŠÍ PLÁŠŤ - FASADNÍ DESKY PREFA. PS = posuvný bod NÁZEV VÝKRESU NÁZEV STAVBY INVESTOR

ZATEPLENÍ OBVODOVÉ STĚNY PROVĚTRÁVANÝM ZPŮSOBEM VNĚJŠÍ PLÁŠŤ - FASADNÍ DESKY PREFA. PS = posuvný bod NÁZEV VÝKRESU NÁZEV STAVBY INVESTOR PS = posuvný bod VNĚJŠÍ PLÁŠŤ - FASADNÍ DESKY PREFA ZDIVO TERMSTOP L - KONZOLA SPOJOVACÍ ŠROUB L- PROFIL 60/40/1,8mm VERTIKÁLNÍ FASÁDNÍ OBKLAD PREFA VZDUCHOVÁ MEZERA PREFA 4.1.1.01 ZODP. NOSNÝ ROŠT - VERTIKÁLNÍ

Více

PARAPETY dřevotřískové

PARAPETY dřevotřískové Parapety vnitřní Vnitřní parapety jsou význačným doplňkem moderních interiérů. Neplní pouze funkci ukončení zdiva, ale svým vzhledem a barevnou škálou výrazně zasahují do vzhledu interiérů. Parapety se

Více

systém stavebních profilů příslušenství pro střechy Ultrazvuková technologie KATALOG PRODUKTŮ Teleskop

systém stavebních profilů příslušenství pro střechy Ultrazvuková technologie KATALOG PRODUKTŮ Teleskop příslušenství pro střechy 2013 KATALOG PRODUKTŮ Ultrazvuková technologie 2D 3D Teleskop příslušenství pro střechy Kuřim Blansko NĚMECKO POLSKO směr PRAHA (dálnice D1) 220 km směr VÍDEŇ 150 km Brno směr

Více

KRYCÍ LIST ROZPOČTU. Dům s pečovatelskou službou Hladnovská č.p. 757 v Ostravě 02 - Oprava střechy přístavku a výměna oken přístavku.

KRYCÍ LIST ROZPOČTU. Dům s pečovatelskou službou Hladnovská č.p. 757 v Ostravě 02 - Oprava střechy přístavku a výměna oken přístavku. KRYCÍ LIST ROZPOČTU Stavba: Objekt: Dům s pečovatelskou službou Hladnovská č.p. 757 v Ostravě 02 - Oprava střechy přístavku a výměna oken přístavku Místo: Datum: 23.07.2014 Objednavatel: Statutární město

Více

Hliníkové obklady Premium Systém AL venkovních obkladů

Hliníkové obklady Premium Systém AL venkovních obkladů Hliníkové obklady Premium Ceník Číslo profilu Popis Délka / obsah balení Barva Doporučená prodejní cena EUR Měrná jednotka ceny Lakování skupina D 10,20 bm 9579 AL obkladový profil, 166,5 / 13,5 mm 3 m

Více

MONTÁŽNÍ PŘÍRUČKA PLASTOVÁ OKNA DVEŘE. www.rehau.cz. Stavebnictví Automotive Průmysl

MONTÁŽNÍ PŘÍRUČKA PLASTOVÁ OKNA DVEŘE. www.rehau.cz. Stavebnictví Automotive Průmysl MONTÁŽNÍ PŘÍRUČKA PLASTOVÁ OKNA DVEŘE www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl Provedení montáže Kvalita vysoce kvalitních oken stojí a padá s provedením jejich připojení k obvodové konstrukci. Odborně

Více

TECHNICKÉ DETAILY PROVÁDĚNÍ ETICS

TECHNICKÉ DETAILY PROVÁDĚNÍ ETICS TECHNICKÉ DETAILY PROVÁDĚNÍ ETICS OBSAH: 1a Zateplení soklové oblasti se stávající tepelnou izolací 1b Zateplení soklové oblasti bez stávající tepelné izolace 2 Zateplení soklové oblasti v rovině ETICS

Více

ColFlex TECHNICKÝ LIST

ColFlex TECHNICKÝ LIST Popis Výhody Typické aplikace Příprava podkladu Aplikace je homogenní pružná hydroizolační páska určená pro aplikace na plochy, které jsou vystaveny vysokému tlaku vody. Páska je vhodná pro venkovní aplikace,

Více

ŽALUZIOVÝ KASTLÍK. Norma/předpis. Popis výrobku a použití. Důležitá upozornění

ŽALUZIOVÝ KASTLÍK. Norma/předpis. Popis výrobku a použití. Důležitá upozornění Systémové řešení Ytong pro bezproblémovou dodatečnou montáž venkovních žaluzií Vhodný pro většinu venkovních žaluzií na trhu, vyvíjeno s výrobci žaluzií Voděodolný, trvanlivý, neobsahuje žádné škodlivé

Více

POŽÁRNĚ KLASIFIKAČNÍ OSVĚDČENÍ ZATEPLOVACÍHO SYSTÉMU č. PKO

POŽÁRNĚ KLASIFIKAČNÍ OSVĚDČENÍ ZATEPLOVACÍHO SYSTÉMU č. PKO CENTRUM STAVEBNÍHO INŽENÝRSTVÍ a.s. Autorizovaná osoba 212; Notifikovaná osoba 1390; 102 00 Praha 10 Hostivař, Pražská 16 / 810 Certifikační orgán 3048 POŽÁRNĚ KLASIFIKAČNÍ OSVĚDČENÍ ZATEPLOVACÍHO SYSTÉMU

Více

window certified system Made in Germany illmod Trio+ Pro moderní montáž oken

window certified system Made in Germany illmod Trio+ Pro moderní montáž oken window certified system Made in Germany illmod Trio+ Pro moderní montáž oken Materiál: illmod Trio+ Okna: hliník Stavba: novostavba Místo: Würzburg, DE Realizace: 2015 illmod Trio+ Nejrychlejší řešení

Více

Technický list Sto-Fugenflankenprofil

Technický list Sto-Fugenflankenprofil Profil s integrovanou armovací síťovinou pro vytvoření rohů dilatačních spár budov Charakteristika Použití do exteriéru k zakrytí boků spár při použití pásky Sto-Dehnfugenband vhodný pro kontaktní zateplovací

Více

Rýmařovsk. ovská 15. (druhy dřevd 22.05. / 2012. Ing. Martin Greško

Rýmařovsk. ovská 15. (druhy dřevd 22.05. / 2012. Ing. Martin Greško Základní škola, Bruntál Rýmařovsk ovská 15 Spojování dřeva spojení rohů rámů (druhy dřevd evěných spojů,, využit ití, ) 22.05. / 2012 Ing. Martin Greško Spojování dřeva (spojení rohů rámů) Rámy jsou zpravidla

Více

TECHNICKÝ LISTModulové obklady z přírodního kamene do interiéru a exteriéru

TECHNICKÝ LISTModulové obklady z přírodního kamene do interiéru a exteriéru CHARAKTERISTIKA MODULOVÉ OBKLADY ROZDĚLUJEME NA LEPENÉ A LEPENÉ NA SÍŤCE S CEMENTOVOU VÝPLNÍ TECHNOLOGICKÝ POSTUP MONTÁŽE PŘÍPRAVA PODKLADU Možná aplikace na vyzrálý, suchý a odizolovaný podklad litý beton,

Více

ZÁZNAM O PREVENTIVNÍ KONTROLE STAVU KONTAKTNÍHO TEPELNĚ IZOLAČNÍHO SYSTÉMU

ZÁZNAM O PREVENTIVNÍ KONTROLE STAVU KONTAKTNÍHO TEPELNĚ IZOLAČNÍHO SYSTÉMU ZÁZNAM O PREVENTIVNÍ KONTROLE STAVU KONTAKTNÍHO TEPELNĚ IZOLAČNÍHO SYSTÉMU Investor/majitel objektu: Místo stavby (obec, ulice a číslo objektu): Nákres půdorysu objektu s označení stran objektu: Povětrnostní

Více

D BIS Objímky pro izolované potrubí

D BIS Objímky pro izolované potrubí D BIS Objímky pro izolované potrubí BIS Objímky s izolačním pouzdrem BISOFIX E13 3 BISOFIX E19 4 BISOFIX PIR20 5 BISOFIX PIR30 6 BISOFIX PIR40 7 BISOFIX PIR50 8 BISOFIX 88 9 BIS Objímky pro izolované potrubí

Více

Systém obkladu železobetonových stěn + 3 WS 1/AP

Systém obkladu železobetonových stěn + 3 WS 1/AP Systém obkladu železobetonových stěn + Popis: Nenosné, jednostranné opláštění železobetonového panelu (tl. 140 mm i s omítkou) deskou fermacell 12,5 mm na akustických profilech fermacell. Systém je tvořen

Více

Systém pro povrchy bez prasklin. Systém pro povrchy bez prasklin 01/2014

Systém pro povrchy bez prasklin. Systém pro povrchy bez prasklin 01/2014 Systém pro povrchy bez prasklin Systém pro povrchy bez prasklin 01/2014 Stěny a stropy bez prasklin - jednoduše pomocí systému Aplikace 1. Na spoj naneste tenkou vrstvu namíchaného tmelu ( Super Finish

Více

NÁVOD NA MONTÁŽ. www. prostavbu.cz. odvětrávaného fasádního systému. 1. stránka MONTÁŽNÍ DOPORUČENÍ Multipaneel

NÁVOD NA MONTÁŽ. www. prostavbu.cz. odvětrávaného fasádního systému. 1. stránka MONTÁŽNÍ DOPORUČENÍ Multipaneel 1. stránka MONTÁŽNÍ DOPORUČENÍ Multipaneel NÁVOD NA MONTÁŽ odvětrávaného fasádního systému www. prostavbu.cz 2. stránka MONTÁŽNÍ DOPORUČENÍ Multipaneel Základní charakteristika systému Multipaneel: Určení:

Více

Řešení pro lepení a čištění tesa Lepidla ve spreji tesa Čistidla ve spreji

Řešení pro lepení a čištění tesa Lepidla ve spreji tesa Čistidla ve spreji Řešení pro lepení a čištění Lepidla ve spreji Čistidla ve spreji Čistidla ve spreji PRŮMYSLOVÉ ČISTIDLO Průmyslové čistidlo 60040 ODSTRAŇOVAČ LEPIDLA Odstraňovač lepidla 60042 Průmyslové čistidlo je univerzální

Více

Odvodnění a dekomprese PRESTIGE

Odvodnění a dekomprese PRESTIGE INCON 5.11.2010 1 Odvodnění a dekomprese PRESTIGE 2 Odvodnění rámů Prestige 3 Dekomprese rámů Prestige 4 Odvodnění křídel Prestige 5 Dekomprese křídel Prestige 6 Odvodnění sloupků Prestige 7 Dekomprese

Více

Revitalizace fasády omyvatelný obklad změní tvář vašeho domu V kombinaci se zateplením úspora nákladů na vytápění až 50 %

Revitalizace fasády omyvatelný obklad změní tvář vašeho domu V kombinaci se zateplením úspora nákladů na vytápění až 50 % Revitalizace fasády omyvatelný obklad změní tvář vašeho domu V kombinaci se zateplením úspora nákladů na vytápění až 50 % Bezkontaktní fasády Bezkontaktní fasády (zavěšené provětrávané)-provětrávané fasády

Více

profily a příslušenství katalog 2014

profily a příslušenství katalog 2014 profily a příslušenství katalog 2014 profesionalita kvalita servis efektivita O společnosti Styrotrade Styrotrade, a.s. je ryze Česká společnost bez účasti zahraničního kapitálu. Investicemi do výrobních

Více

Příslušenství pro - zateplovací systémy - vnitřní a vnější stavbu

Příslušenství pro - zateplovací systémy - vnitřní a vnější stavbu www.hpi-cz.eu Ceník 2012/2013 Příslušenství pro - zateplovací systémy - vnitřní a vnější stavbu Uvedené ceny jsou v Kč bez DPH. Platnost od 15. 3. 2012. Ceny neobsahují poskytované slevy. Obsah: Příslušenství

Více

Funkční řešení fasádního a interiérového obložení

Funkční řešení fasádního a interiérového obložení Funkční řešení fasádního a interiérového obložení Dnešní doba klade vysoké nároky na kvalitu, funkčnost a užitné vlastnosti materiálů, které jsou použité pří výstavbě moderních domů nebo při rekonstrukci

Více

Utěsňování dřevostaveb a montovaných domů

Utěsňování dřevostaveb a montovaných domů Utěsňování dřevostaveb a montovaných domů illbruck vše perfektně těsné Technologie utěsňování stavebních konstrukcí je pro tremco illbruck srdeční záležitostí. Vášeň pro hledání nových technologií pro

Více

SŠDOS MORAVSKÝ KRUMLOV Nám. Klášterní 127, 672 01 Moravský Krumlov ZATEPLENÍ BUDOV V AREÁLU VÝCVIKOVÝCH DÍLEN V POLÁNCE

SŠDOS MORAVSKÝ KRUMLOV Nám. Klášterní 127, 672 01 Moravský Krumlov ZATEPLENÍ BUDOV V AREÁLU VÝCVIKOVÝCH DÍLEN V POLÁNCE - 1 - STAVOPROJEKT 2000, spol. s r.o., projektová a inženýrská organizace, nám.armády 1215/10, 669 02 Znojmo tel. 515224829, e-mail: stavoprojekt2000-st@cbox.cz SŠDOS MORAVSKÝ KRUMLOV Nám. Klášterní 127,

Více

NÁVOD K POKLÁDCE PODLAHY ARBITON AMARON CLICK

NÁVOD K POKLÁDCE PODLAHY ARBITON AMARON CLICK NÁVOD K POKLÁDCE PODLAHY ARBITON AMARON CLICK Příprava Během přepravy a skladování panelů doporučujeme potupovat opatrně. Doporučujeme přepravovat a skladovat výrobek ve vodorovné poloze. Je zakázáno stavět

Více

KOMPLETNÍ PŘEHLED PRODUKTŮ

KOMPLETNÍ PŘEHLED PRODUKTŮ KOMPLETNÍ PŘEHLED PRODUKTŮ 1 Hlavní přednosti systému NORIT Sádrovláknité podlahové desky, předfrézované sádrovláknité desky pro teplovodní podlahové vytápění a další produkty pro suchou výstavbu.» nízká

Více

Geus okna, a.s. ISO 9001:2001 1 / 5. U Nikolajky 912, 150 00 Praha 5 - Smíchov Účinnost od: 1.1.2008. Technologický postup montáže oken OS 04 S

Geus okna, a.s. ISO 9001:2001 1 / 5. U Nikolajky 912, 150 00 Praha 5 - Smíchov Účinnost od: 1.1.2008. Technologický postup montáže oken OS 04 S ISO 9001:2001 1 / 5 V následujících bodech je popsán postup montáže oken do stavby. Jedná se o základní body, které mohou být modifikovány v závislosti na připravenosti a rozměrových tolerancích stavebního

Více

DOPORUČENÍ PRO MONTÁŽ-palubky :

DOPORUČENÍ PRO MONTÁŽ-palubky : Vertikální instalace obkladu na stěny (lamely svisle) : DOPORUČENÍ PRO MONTÁŽ-palubky : 1. Ke stěně přišroubujte vodorovně dřevěné latě (rozměru cca. 30 x 25 mm) nebo latě z PVC (P9050, o rozměru 32 x

Více

Řešení vzorových detailů

Řešení vzorových detailů Řešení vzorových detailů Detaily soklu. Detail soklu s přechodem na suterénní stěnu -průběžná soklová izolace 2.2 Detail soklu s přechodem ř na suterénní stěnu - ustupující soklová izolace. Detail soklu

Více

TECHNICKÝ LIST. Komponenty pro systém s potrubím ø 75 mm (potrubí o délce 50 m) (potrubí o délce 10 m)

TECHNICKÝ LIST. Komponenty pro systém s potrubím ø 75 mm (potrubí o délce 50 m) (potrubí o délce 10 m) str. 1/7 Flexibilní hadice Instalace Objednací kódy FLX-HDPE-A-75 FLX-HDPE-A-75-10 Technické parametry Délka hadice Barva vnější stěny Montážní teplota Provozní teplota Skladovací teplota Hmotnost Těsnost

Více

NÁVOD NA MONTÁŽ. prostavbu.cz. ww.prostavbu. profesionální špaletový systém pro obložení ostění oken a dveří. prostavbu.cz. www.prostavbu. www.

NÁVOD NA MONTÁŽ. prostavbu.cz. ww.prostavbu. profesionální špaletový systém pro obložení ostění oken a dveří. prostavbu.cz. www.prostavbu. www. profesionální špaletový systém pro obložení ostění oken a dveří NÁVOD NA MONTÁŽ www. ww.prostavbu 1 S t r á n k a Špaletový systém vinycom pro obložení ostění oken a dveří je vhodný nejen k fasádním systémům

Více

systém stavebních profilů příslušenství pro stavbu

systém stavebních profilů příslušenství pro stavbu příslušenství pro stavbu Katalog produktů 2018 2019 Společnost LIKOV LIKOV s.r.o. působí na trhu již od roku 1994 jako ryze česká společnost bez zahraničního kapitálu. Jsme lídrem na českém trhu a patříme

Více

Klempířské a další práce 0,00. Součet za práce bez DPH DPH 15% Celkový součet s DPH 15%

Klempířské a další práce 0,00. Součet za práce bez DPH DPH 15% Celkový součet s DPH 15% KRYCÍ LIST NABÍDKY Zakázka: Zateplení fasády RD Ceresit Universal Adresa domu: Objednatel: E-mail, tel.: Zhotovitel: Připravil: Zofi fasády s.r.o., Týnecká 921/11, Olomouc - Holice, 779 00, IČ: 277 61

Více

KOMPLETNÍ PŘEHLED PRODUKTŮ

KOMPLETNÍ PŘEHLED PRODUKTŮ KOMPLETNÍ PŘEHLED PRODUKTŮ *) všechny ceny uvedené v tomto dokumentu jsou pouze orientační maloobchodní ceny bez DPH. V případě zájmu. 1 Co je NORIT a hlavní přednosti Inovace, která Vám usnadní práci!»

Více

Konstrukční řešení vnějších zateplovacích systémů a výsledky požárních zkoušek v ČR

Konstrukční řešení vnějších zateplovacích systémů a výsledky požárních zkoušek v ČR Konstrukční řešení vnějších zateplovacích systémů a výsledky požárních zkoušek v ČR Ing. Milan Machatka,CSc. Cech pro zateplování budov ČR mezinárodní konference Tepelné izolace budov a požární ochrana

Více

MONTÁŽNÍ NÁVOD NA SKRYTOU ZÁRUBEŇ AKTIVE 25/15 - II

MONTÁŽNÍ NÁVOD NA SKRYTOU ZÁRUBEŇ AKTIVE 25/15 - II 1. Zkontrolujete dodaný typ a rozměr 2. Opatrně rozbalte zárubeň z kartonu a fólie aby nedošlo k poškození pohledové části zárubně Rozbalená zárubeň Rozpěrky 3. Zárubeň je dodávána ve smontovaném stavu

Více

Ke každé hrubé stavbě provádíme kontrolní BLOWER DOOR TEST, jehož výsledek obdrží každý zákazník.

Ke každé hrubé stavbě provádíme kontrolní BLOWER DOOR TEST, jehož výsledek obdrží každý zákazník. Provedení HRUBÉ STAVBY Pro obvodovou konstrukci používáme vysušené nosné KVH profily, vyplněné minerální izolací, z jedné strany zaklopené OSB deskou a kontaktním zateplovacím systémem (bez povrchové úpravy

Více

Funkční řešení fasádního a interiérového obložení

Funkční řešení fasádního a interiérového obložení Funkční řešení fasádního a interiérového obložení Dnešní doba klade vysoké nároky na kvalitu, funkčnost a užitné vlastnosti materiálů, které jsou použité pří výstavbě moderních domů nebo při rekonstrukci

Více

Kontrolní a zkušební plán

Kontrolní a zkušební plán Kontrolní a zkušební plán Montáže kontaktního zateplovacího systému weber therm v souladu s ČSN 73 29 01 Provádění vnějších tepelně izolačních kompozitních systémů (ETICS) Stavba : Prováděcí firma : Datum

Více

!!! Není dodávkou firmy Modul-LEG a slouží pouze pro orientaci!!!

!!! Není dodávkou firmy Modul-LEG a slouží pouze pro orientaci!!! Orientační soupis materiálu potřebný k dokončení stavby domu svépomocí stavebnicovým systémem Modul-LEG!!! Není dodávkou firmy Modul-LEG a slouží pouze pro orientaci!!! Položkový rozpočet dle skutečnosti

Více

Ceník výrobků 3M. objednávací kód barva síla (mm) návin (m) šíře (mm) popis

Ceník výrobků 3M. objednávací kód barva síla (mm) návin (m) šíře (mm) popis Ceník výrobků 3M Vysoce pevné montážní lepicí pásky VHB teplotní odolnost 4905-F čirá 0,5 66 6 789,- 4905-F čirá 0,5 66 12 1.739,- 4905-F čirá 0,5 66 19 2.739,- 4910-F čirá 1 33 6 419,- 4910-F čirá 1 33

Více

Pro montáž obkladu z plastových lamel je nutné připravit dostatečně rovný, pevný a únosný podklad.

Pro montáž obkladu z plastových lamel je nutné připravit dostatečně rovný, pevný a únosný podklad. www.renol.cz 1. Základní údaje Instalace plastových palubek není složitá a zvládne ji každý zdatný kutil (nebo se můžete obrátit na autorizované partnery společnosti RENOL CZ). Jednotlivé plastové palubky

Více

Návod k montáži. a údržbě protipožárního elementu GARANT T30-1 FSA CZ. www.garant.de. Stavební technické osvědčení osvědčení č.

Návod k montáži. a údržbě protipožárního elementu GARANT T30-1 FSA CZ. www.garant.de. Stavební technické osvědčení osvědčení č. Návod k montáži a údržbě protipožárního elementu www.garant.de Stavební technické osvědčení osvědčení č. 227-STO-10-0182 GARANT T30-1 FSA CZ NÁVOD K MONTÁŽI / NÁVOD K ÚDRŽBE GARANT protipožárního elementu

Více

Udržitelné systémy pro termické oddělení, konstrukce, izolování a utěsnění. basistherm UDPtherm FDKtherm RVBtherm PŘEHLED PRODUKTŮ

Udržitelné systémy pro termické oddělení, konstrukce, izolování a utěsnění. basistherm UDPtherm FDKtherm RVBtherm PŘEHLED PRODUKTŮ Udržitelné systémy pro termické oddělení, konstrukce, izolování a utěsnění basistherm UDPtherm FDKtherm RVBtherm PŘEHLED PRODUKTŮ 01 02 materiál POUŽITÍ KERDYN GREEN FST Kerdyn Green FST, nová alternativa

Více

MONTÁŽNÍ NÁVOD VENKOVNÍ PLASTOVÉ OBKLADY. (platí pro všechny typy plastových obkladů HOPA)

MONTÁŽNÍ NÁVOD VENKOVNÍ PLASTOVÉ OBKLADY. (platí pro všechny typy plastových obkladů HOPA) MONTÁŽNÍ NÁVOD VENKOVNÍ PLASTOVÉ OBKLADY (platí pro všechny typy plastových obkladů HOPA) 1. Popis Skladebný systém PVC obkladů umožňující obložení vnitřních a venkovních stěn a stropů. Při použití pomocné

Více

Návod na instalaci - Linoleum xf role

Návod na instalaci - Linoleum xf role LINOLEUM LINOLEUM XF Návod na instalaci - Linoleum xf role Antistatické Linoleum SD Říjen 2012 Popis řady Tarkett Linoleum SD: Linoleum je vyrobeno z přírodních surovin jako je lněný olej, pryskyřice,

Více