KUnSP00WTF9G Zadost o poskytnuti dotace z rozpoctu Moravskoslezskeho kraje - individualni

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "KUnSP00WTF9G Zadost o poskytnuti dotace z rozpoctu Moravskoslezskeho kraje - individualni"

Transkript

1

2

3 KUnSP00WTF9G Zadost o poskytnuti dotace z rozpoctu Moravskoslezskeho kraje - individualni Nazev projektu: Zadatel:^) Porizeni noveho dopravniho automobilu pro jednotku pozarni ochrany sboru dobrovolnych hasicfl Obec Chuchelna Datum narozeni:^' Pravni forma zadatele:^^ obec IC: DZC: C Zastupce zadatele: Ing. Rudolf Snehota Funkce, dfivod zastoupeni:'*' starosta Osoby s podilem v zadateli:') NE Osoby, V nichz ma zadatel primy podil:^^ NE Sidio zadatele:') Ulice: K. M. Lichnovskeho c. p. 10 Obec: Chuchelna PSC: Adresa bydliste:^) Tel.: Fax: ID datove schranky: obec@chuchelna.com Webova stranka: Bankovni spojeni: CNB Cislo uctu zadatele: Kod banky: 0710 Nazev banky zadatele: Nazev zrlzovatele:^' Ci'slo uctu zrizovatele:^^ Kod banky:^) Nazev banky zfizovatele:^^ Spec, symbol: Ucel dotace: Pozadovana vyse dotace vkc: Celkove pi^dpokladane naklady projektu v Kc: Jine zdroje financovani naklada v Kc: Casova pouzitelnost (od-do):^^) Druhy uznatelnych nakladd z dotace: Odflvodneni zadosti: Poh'zeni noveho dopravniho automobilu do vybaveni jednotky pozarni ochrany sboru dobrovolnych hasicq , , Procentuaini ucast kraje na nakladech: Procentuaini ucast zadatele na nakladech: Charakter financnich prostfedkd z dotace:^^) neinvesticni (V Kc) Investicni (vkc) 25% 75% 0,00 Naklady spojene s ponzenim noveho dopravni'ho automobilu pro jednotku pozarni ochrany sboru dobrovolnych hasicq Za ucelem zvyseni akceschopnosti jednotky sboru dobrovolnych hasicq zadame o poskytnuti Investicni ucelove dotace na porizeni noveho dopravniho automobilu pro nasi jednotku sboru dobrovolnych hasicfl. Jednotka sboru dobrovolnych hasicq obce je v ramci planu plosneho pokryti uzemi kraje jednotkami pozarni ochrany zarazena v kategorii'ch JPO V.

4 Seznam priloh: Ministerstvo vnitra - generalni feditelstvi Hasicskeho zachranneho sboru Ceske republiky v ramci programu Dotace pro jednotky SDH obci " V ramci vyzvy JSDH P2 - porizeni noveho dopravniho automobilu" alokovalo nasi obci dotaci ve vysi 450 tis. Kc. V Zadatel prohlasuje, ze neni obchodni spolecnosti, ve ktere verejny funkcionar uvedeny v 2 odst. 1 pism. c) zakona c. 159/2006 Sb., o stretu zajmfi, ve zneni pozdejsich predpis6 (clen vlady nebo vedouci jineho ustredniho spravniho ui^adu, v jehoz cele neni clen vlady), nebo jim oviadana osoba vlastni podil pi^stavujici alespon 25*^0 ucast spolecnika v obchodni spolecnosti. Zadatel souhlasi se zarazenim do databaze poskytovatele a zverejnenim jmena (nazvu nebo obchodni firmy), sidia (obce mista bydliste), dotacniho titulu, uceloveho urceni dotace a vyse poskytnute dotace. Misto a datum: Jmeno a podpis zadatele/zastupce zadatele, razitko: V Chuchelne dne Poznamky: 1) uved'te u pravnicke osoby nazev (obchodnf firmu), u fyzicke osoby jmeno a prfjmeni 2) vyplnte pouze v pi^i'pade, ze je zadatel fyzickou osobou (podnikajicf i nepodnikajici) 3) vyplnte pouze v pnpade, ze je zadatel pravnickou osobou 4) uved'te funkci zastupce zadatele a pravni dqvod zastoupeni: napr. clen statutarniho organu, na zaklade pine mod, prokury apod. 5) vyplnte v pri'pade, ze je zadatel pravnickou osobou; uved'te identifikacni udaje osoby, ktera ma majetkovy podil v zadateli; vyplnte "NE", pokud takove osoby neni 6) vyplnte v pi^ipade, ze je zadatel pravnickou osobou; uved'te identifikacni udaje osoby, ve ktere ma zadatel majetkovy podil a jeho vysi; vyplnte "NE", pokud takove osoby nenf 7) vyplnte pouze v pn'pade, ze je zadatel pravnickou nebo podnikaji'ci fyzickou osobou 8) vyplnte pouze v pnpade, ze je zadatel fyzickou osobou (podnikaji'ci i nepodnikajicq; uved'te ulici, c.p., obec, PSC 9) vyplnte pouze v pnpade, ze je zadatel pnspevkovou organizaci mesta nebo obce 10) max. doba, v niz ma byt dosazeno ucelu 11) investicni - poi^izeni majetku s hodnotou nad 40 tis. Kc s dobou pouzitelnosti delsi nez 1 rok (v pnpade porizeni nehmotneho majetku s hodnotou nad 60 tis. Kc) 12) napi^. najemne, cestovne, honorafe, nakup zbozi a sluzeb (vzdy specifikujte o jaky druh zbozi a sluzeb se jedna) apod.

5

6

7

8

9 Zadost 0 poskytnuti dotace z rozpoctu Moravskoslezskeho kraje - individuaini Nazev projektu: Zadatel:') Porizeni noveho dopravniho automobilu pro jednotku pozarni ochrany sboru dobrovolnych hasicq ^.._ ^, Datum Obec Morkov, narozenir^ Pravni forma zadatele:^) IC: DIC: CZ Zastupce zadatele: Funkce, ddvod zastoupeni:'') Osoby s podilem v zadateli:^> Osoby, v nichz ma zadate primy podih^^ Sidio zadatele:^) Ivana Vanova, MBA Starostka obce NE NE Ulice: Horni c. p. 10 Obec: Morkov PSC: Adresa bydliste:«' Tel.: Fax: ID datove schranky: starosta(aobec-morkov.cz Webova stranka: wvm.obec-morkov.a Bankovni spojeni: Cislo uctu zadatele: Kod banky: 0710 Nazev banky zadatele: CNB Nazev zhzovatele:^^ Cislo uctu zrizovatele:^) Kod banky:^' Nazev banky zrizovatele:^) Spec, symbol: --- Ucel dotace: Pozadovana vyse dotace vkc: Ponzeni noveho dopravniho automobilu do vybaveni jednotky pozarni ochrany sboru dobrovolnych hasicfl Procentuaini ucast kraje na nakladech: 17,31 % Celkove pi^dpokladane naklady projektu v Kc: ,00 Procentuaini ucast zadatele na nakladech: 82,69 % Jine zdroje financovani nakiadfi v Kc: Casova pouzitelnost (od-do):io' Druhy uznatelnych nakladfi z dotace:'^) Odfivodneni zadosti: ,00 Charakter financnich prostredkfl z dotace: neinvesticni (V Kc) Investicni (V Kc) 0,00 Naklady spojene s ponzenim noveho dopravniho automobilu pro jednotku pozarni ochrany sboru dobrovolnych hastcq Za ucelem zvyseni akceschopnosti jednotky sboru dobrovolnych hasicfl zadame o poskytnuti investicni ucelove dotace na ponzeni noveho dopravniho automobilu pro nasi jednotku sboru dobrovolnych hasicfl. Jednotka sboru dobrovolnych hasicfl obce je v ramci planu plosneho pokryti uzemi kraje jednotkami pozarni ochrany zai^azena v kategoriich JPO III. Ministerstvo vnitra - generalni reditelstvi Hasicskeho zachranneho sboru Ceske republiky v ramci proqramu Dotace pro jednotky SDH obci' "

10 V ramci vyzvy JSDH P2 - ponzeni novelio dopravnitio automobilu" alokovalo nasi obci dotaci ve vysi 450 tis. Kc. Seznam priloh: Zadatel prohlasuje, ze neni obchodni spolecnosti, ve ktere verejny funkcionar uvedeny v 2 odst. 1 pism. c) zakona c. 159/2006 Sb., o stretu zajmfl, ve zneni pozdejsich predpisq (clen vlady nebo vedouci jineho ustredniho spravniho ufadu, v jehoz cele neni clen vlady), nebo jim oviadana osoba vlastni podil predstavujici alespoh 25*Vb ucast spolecnika v obchodni spolecnosti. Zadatel souhlasi se zarazenim do databaze poskytovatele a zverejnenim jmena (nazvu nebo obchodni firmy), sidia (obce mista bydliste), dotacniho titulu, uceloveho urceni dotace a vyse poskytnute dotace. Misto a datum: Jmeno a podpis zadatele/zastupce zadatele, razi'tko: Morkov Poznamky: 1) uved'te u pravnicke osoby nazev (obchodni firmu), u fyzicke osoby jmeno a ph'jmeni 2) vyplnte pouze v ph'pade, ze je zadatel fyzickou osobou (podnikajici i nepodnikajici) 3) vyplnte pouze v pripade, ze je zadatel pravnickou osobou 4) uved'te funkci zastupce zadatele a pravni dfivod zastoupeni: napf^. clen statutarniho organu, na zaklade pine mod, prokury apod. 5) vyplnte v ph'pade, ze je zadatel pravnickou osobou; uved'te identifikacni udaje osoby, ktera ma majetkovy podil v zadateli; vyplnte "NE", pokud takove osoby neni 6) vyplnte v pnpade, ze je zadatel pravnickou osobou; uved'te identifikacni udaje osoby, ve ktere ma zadatel majetkovy podil a jeho vysi; vyplnte "NE", pokud takove osoby neni 7) vyplnte pouze v pf^ipade, ze je zadatel pravnickou nebo podnikajici fyzickou osobou 8) vyplnte pouze v pf^ipade, ze je zadatel fyzickou osobou (podnikajici i nepodnikajici); uved'te ulici, c.p., obec, PSC 9) vyplnte pouze v pripade, ze je zadatel pnspevkovou organizacf mesta nebo obce 10) max. doba, v niz ma byt dosazeno ucelu 11) investicni - ponzeni majetku s hodnotou nad 40 tis. Kc s dobou pouzitelnosti delsi nez 1 rok (v pi^ipade ponzeni nehmotneho majetku s hodnotou nad 60 tis. Kc) 12) napr. najemne, cestovne, honorare, nakup zbozi a sluzeb (vzdy specifikujte o jaky druh zbozi a sluzeb se jedna) apod.

11 Zadost 0 poskytnuti dotace z rozpoctu Moravskoslezskeho kraje - individuaini Nazev projektu: Porizeni noveho dopravniho automobilu pro jednotku pozarni ochrany sboru dobrovolnych hasicfi Zadatel:^^ Statutarni mesto Ostrava Datum narozeni: ^ Pravni forma zadatele:^^ statutarni mesto IC: DIC: CZ Zastupce zadatele: Funkce, dtivod zastoupeni:'^^ Osoby s podilem v NE zadateli:^^ Osoby, V nichz ma zadatel primy podil:^> Sidio zadatele:'^ Ing. Tomas Macura, MBA, primator..^ Ulice: Prokesovo namesti c. p. 8 Obec: Ostrava PSC: Adresa bydliste:'^ Tel.: Fax: ID datove schranky: po5ta(5)ostrava.cz Webova stranka: Bankovni spojeni: Cislo uctu zadatele: Kod banky: 0800 Nazev banky zadatele: Ceska sporitelna a. s. Nazev zrizovatele:^' Cislo uctu zrizovatele:^^ Kod banky:'' Nazev banky zrizovatele:^' Spec, symbol: Ucel dotace: Ponzeni noveho dopravniho automobilu do vybaveni jednotky pozarni ochrany sboru dobrovolnych hasicq Pozadovana vyse dotace vkc: Procentuaini ucast kraje na nakladech: 5,84 % Celkove predpokladane naklady projektu v Kc: ,00 Procentuaini ucast zadatele na nakladech: 94,16 % Jine zdroje financovani nakladfl v Kc: Casova pouzitelnost (oddo):^ ' Druhy uznatelnych nakladd z dotace: Odfivodneni zadosti: ,00 Charakter financnich prostredkfi z dotace:^^' neinvesticni (vkc) Investicni (v Kc) 0,00 Naklady spojene s ponzenim noveho dopravniho automobilu pro jednotku pozarni ochrany sboru dobrovolnych hasicq Za ucelem zvyseni akceschopnosti jednotky sboru dobrovolnych hasicq zadame o poskytnuti investicni ucelove dotace na ponzeni noveho dopravniho automobilu pro nasi jednotku sboru dobrovolnych hasicq. Jednotka sboru dobrovolnych hasicq Ostrava - Proskovice je v ramci planu plosneho pokryti uzemi kraje jednotkami pozarni ochrany zarazena v kategoriich JPO V. Ministerstvo vnitra - generalni reditelstvi Hasicskeho zachranneho sboru Ceske republiky v ramci proqramu Dotace pro jednotky SDH obci "

12 V ramci vyzvy JSDH P2 - ponzeni noveho dopravniho automobilu" alokovalo nasi obci dotaci ve vysi 450 tis. Kc. Seznam priloh: Bez pf^iloh Zadatel prohlasuje, ze neni obchodni spolecnosti, ve ktere verejny funkcionai^ uvedeny v 2 odst. 1 pism. c) zakona c. 159/2006 Sb., o sti^etu zajmfi, ve zneni pozdejsich pi^edpisq (clen vlady nebo vedouci jineho ustredniho spravniho uradu, v jehoz cele neni clen vlady), nebo jim oviadana osoba vlastni podil pi^dstavujici alespon 25% ucast spolecnika v obchodni spolecnosti. Zadatel souhlasi se zai^azenim do databaze poskytovatele a zverejnenim jmena (nazvu nebo obchodni firmy), sidia (obce mista bydliste), dotacniho titulu, uceloveho urceni dotace a vyse poskytnute dotace. Misto a datum: Jmeno a podpis zadatele/zastupce zadatele, razitko: Ostrava, Poznamky: 1) uved'te u pravnicke osoby nazev (obchodni firmu), u fyzicke osoby jmeno a pt^ijmeni 2) vyplnte pouze v pt^ipade, ze je zadatel fyzickou osobou (podnjkajici i nepodnikajici) 3) vyplnte pouze v pt^ipade, ze je zadatel pravnickou osobou 4) uved'te funkcj zastupce zadatele a pravni dflvod zastoupeni: napr. clen statutarniho organu, na zaklade pine moci, prokury apod. 5) vyplnte v ph'pade, ze je zadatel pravnickou osobou; uved'te identifikacnf udaje osoby, ktera ma majetkovy podi'l v zadateli; vyplnte "NE", pokud takove osoby neni 6) vyplnte v pripade, ze je zadatel pravnickou osobou; uved'te identifikacnf udaje osoby, ve ktere ma zadatel majetkovy podi'l a jeho vysi; vyplnte "NE", pokud takove osoby neni 7) vyplnte pouze v pnpade, ze je zadatel pravnickou nebo podnikajici fyzickou osobou 8) vyplnte pouze v pripade, ze je zadatel fyzickou osobou (podnikajici 1 nepodnikajici); uved'te ulici, c.p., obec, PSC 9) vyplnte pouze v ph'pade, ze je zadatel pnspevkovou organizaci mesta nebo obce 10) max. doba, v niz ma byt dosazeno ucelu 11) investicni - ponzeni majetku s hodnotou nad 40 tis. Kc s dobou pouzitelnosti delsi nez 1 rok (v pripade poi^izeni nehmotneho majetku s hodnotou nad 60 tis. Kc) 12) napt^. najemne, cestovne, honorare, nakup zbozi a siuzeb (vzdy specifikujte o jaky druh zbozi a sluzeb se jedna) apod.

13

14

15 Zadost o poskytnuti dotace z rozpoctu Moravskoslezskeho kraje - individuatni Nazev projektu: Porizeni noveho dopravniho automobilu pro jednotku pozarni ochrany sboru dobrovolnych hasicfh Zadatel:') Pravni forma zadatele:^) ObecStaryJicin narozeni: ^ CZ Zastupce zadatele: Ing. Rudolf Hrna? Funkce, ddvod zastoupeni:'^) Starosta, zvolen ustavujicim zasedanim zastupitelstva obce Stary jicin Osoby s podilem v zadateli:^) NE Osoby, V nichz ma zadatel primy..^ podil:^' Sidio zadatele:') Ulice: Stary J Ian c. p. 133 Obec: Stary Jici'n PSC: Adresa bydliste:^) Tel.: , _ 290 ID datove schranky: hrnclr@stary-iicin.cz Webova stranka: Bankovni spojeni: Cislo uctu zadatele: Kod banky: 0800 Nazev banky zadatele: Ceska sporitelna a.s., pobocka Novy Jicin Nazev zrizovatele:^) IC:^) Oslo uctu zfizovatele:^) Kod banky:') Nazev banky zrizovatele:^) Spec, symbol: Ucel dotace: Porizeni noveho dopravniho automobilu do vybaveni jednotky pozarni ochrany sboru dobrovolnych hasicfl Pozadovana vyse dotace vkc: Procentuaini ucast kraje na nakladech: 25% Celkove pi^dpokladane naklady projektu v Kc: ,00 Procentuaini ucast zadatele na nakladech: 75% Jine zdroje financovani nakladfl v Kc: Casova pouzitelnost (oddo):''^> Druhy uznatelnych nakladfi z dotace:^^) OdAvodneni zadosti: , Charakter financnich prostredkfi z dotace:'') neinvesticni (vkc) Investicni (v Kc) 0,00 Naklady spojene s ponzenim noveho dopravniho automobilu pro jednotku pozarnf ochrany sboru dobrovolnych hasicfl Za ucelem zvyseni akceschopnosti jednotky sboru dobrovolnych hasicq zadame 0 poskytnuti investicni ucelove dotace na porizeni noveho dopravniho automobilu pro nasi jednotku sboru dobrovolnych hasicfl. Jednotka sboru dobrovolnych hasicfl obce je v ramci planu plosneho pokryti uzemi kraje jednotkami pozarni ochrany zat^azena v kategoriich JPO V. Ministerstvo vnitra - generalni reditelstvi Hasicskeho zachranneho sboru Ceske republiky v ramci proqramu Dotace pro jednotky SDH obci "

16 V ramci vyzvy JSDH P2 - porizeni noveho dopravniho automobilu" alokovalo nasi obci dotaci ve vysi 450 tis. Kc. Seznam priloh: Bez pri'loh Zadatel prohlasuje, ze neni obchodni spolecnosti, ve ktere verejny funkcionai^ uvedeny v 2 odst. 1 pism. c) zakona c. 159/2006 Sb., o stretu zajma, ve zneni pozdejsich pi^dpisfi (cien vlady nebo vedouci jineho usti^niho spravniho ui'adu, v jehoz ceie neni clen vlady), nebo jim oviadana osoba vlastni podil predstavujici alespon 25% ucast spolecnika v obchodni spolecnosti. Zadatel souhlasi se zarazenim do databaze poskytovatele a zverejnenim jmena (nazvu nebo obchodni firmy), sidia (obce mista bydliste), dotacniho titulu, uceloveho urceni dotace a vyse Mfsto a datum: Jmeno a podpis zadatele/zastupce zadatele, razitko: Ve Starem Jicine, Poznamky: 1) uved'te u pravnicke osoby nazev (obchodni firmu), u f/zicke osoby jmeno a pt^i'jmeni 2) vyplnte pouze v pnpade, ze je zadatel fyzickou osobou (podnikaji'ci i nepodnikajici) 3) vyplnte pouze v pnpade, ze je zadatel pravnickou osobou 4) uved'te funkci zastupce zadatele a pravnt' dflvod zastoupeni: napr. clen statutarnitio organu, na zaklade pine moci, prokury apod. 5) vyplnte v pi^ipade, ze je zadatel pravnickou osobou; uved'te Identifikacni udaje osoby, ktera ma majetkovy podil v zadateli; vyplnte "NE", pokud takove osoby neni 6) vyplnte v pnpade, ze je zadatel pravnickou osobou; uved'te identifikacni udaje osoby, ve ktere ma zadatel majetkovy podil a jeho vysi; vyplnte "NE", pokud takove osoby neni 7) vyplnte pouze v pnpade, ze je zadatel pravnickou nebo podnikajici fyzickou osobou 8) vyplnte pouze v pt^ipade, ze je zadatel fyzickou osobou (podnikajici i nepodnikajici); uved'te ulici, c.p., obec, PSC 9) vyplnte pouze v pnpade, ze je zadatel pnspevkovou organizaci mesta nebo obce 10) max. doba, v niz ma byt dosazeno ucelu 11) investicni - porizeni majetku s hodnotou nad 40 tis. Kc s dobou pouzitelnosti delsi nez 1 rok (v pnpade pot^izeni nehmotneho majetku s hodnotou nad 60 tis. Kc) 12) napr. najemne, cestovne, honorare, nakup zbozi a sluzeb (vzdy specifikujte o jaky druh zbozi a sluzeb se jedna) apod.

17 Zadost 0 poskytnuti dotace z rozpoctu Moravskoslezskeho kraje - individuaini Nazev projektu: Porizeni noveho dopravniho automobilu pro jednotku pozarni ochrany sboru dobrovolnych haslcd Zadatel:') Obec Zavada Datum larozeni:^^ Pravni forma zadatele:^) IC: DIC: Zastupce zadatele: Ina. Andrea Lorkova Funkce, dqvod starostka obce zastoupeni:'^) Osoby s podilem v NE zadateli:^' Osoby, V nichz ma zadatel primy podih^^ 1 NEJSME PLATCI Sidio zadatele-) OBEC ZAVADA Ulice: Zavada c. p. 106 Obec: Zavada, posta Bohuslavice PSC: Adresa bydliste:^) Tel.: Fax: ID datove schranky: obec(a)zavada.cz Webova stranka: Bankovni spojeni: Cislo uctu zadatele: Kod banky: 0800 Nazev banky zadatele: Ceska spohtelna Nazev zhzovatele:^) IC:9) Cislo uctu zhzovatele:^) Kod banky:^) Nazev banky zrizovatele:^) Spec, symbol: epzaxyj Ucel dotace: Pozadovana vyse dotace vkc: Porizeni noveho dopravnfho automobilu do vybaveni jednotky pozarni ochrany sboru dobrovolnych hasicq Procentuaini ucast kraje na nakiadech: 25% Celkove predpokladane naklady projektu v Kc; ,00 Procentuaini ucast zadatele na nakiadech: 75% 3ine zdroje financovani nakladfl v Kc: Casova pouzitelnost (od-do):io) Druhy uznatelnych nakladfl z dotace:^^) Odflvodneni zadosti: ,00 Charakter financnich prostredkd z dotace: neinvesticni (vkc) Investicni (V Kc) 0,00 Naklady spojene s ponzenim noveho dopravnfho automobilu pro jednotku pozarni ochrany sboru dobrovolnych hasicg Za ucelem zvysenf akceschopnosti jednotky sboru dobrovolnych hasicg zadame o poskytnuti investicni ucelove dotace na ponzeni noveho dopravnfho automobilu pro nasi jednotku sboru dobrovolnych hasicfl. Jednotka sboru dobrovolnych hasicq obce je v ramci planu plosneho pokryti uzemi kraje jednotkami pozarni ochrany zarazena v kategorii'ch JPO III. Ministerstvo vnitra - generalni reditelstvi Hasicskeho zachranneho sboru Ceske republiky v ramci programu Dotace pro jednotky SDH obci "

18 1 V ramci vyzvy JSDH P2 - poi^izeni noveho dopravniho automobilu" alokovalo nasi obci dotaci ve vysi 450 tis. Kc. Seznam priloh: Zadatel prohlasuje, ze neni obchodni spolecnosti, ve ktere verejny funkcionar uvedeny v 2 odst. 1 pism. c) zakona c. 159/2006 Sb., o stretu zajmd, ve zneni pozdejsich predplsq (clen vlady nebo vedouci jineho ustredniho spravniho ui^adu, v jehoz cele neni clen vlady), nebo jim oviadana osoba viastni podil pi^dstavujici aiespon 25^/o ucast spolecnika v obchodni spolecnosti. Zadatel souhlasi se zarazenim do databaze poskytovatele a zverejnenim jmena (nazvu nebo obchodni firmy), sidia (obce mista bydliste), dotacniho titulu, uceloveho urceni dotace a vyse (vii'sto a datum: Jmeno a podpis zadatele/zastupce zadatele, razitko: VZavade dne Poznamky: 1) uved'te u pravnicke osoby nazev (obchodni firmu), u fyzicke osoby jmeno a pnjmeni 2) vyplnte pouze v pnpade, ze je zadatel fyzickou osobou (podnikajicf i nepodnikajici) 3) vyplnte pouze v pripade, ze je zadatel pravnickou osobou 4) uved'te funkci zastupce zadatele a pravni dflvod zastoupeni: napr. clen statutarni'ho organu, na zaklade pine mod, prokury apod. 5) vyplnte v pripade, ze je zadatel pravnickou osobou; uved'te identifikacni udaje osoby, ktera ma majetkovy podil v zadateli; vyplnte "NE", pokud takove osoby neni 6) vyplnte v pnpade, ze je zadatel pravnickou osobou; uved'te identifikacni udaje osoby, ve ktere ma zadatel majetkovy podil a jeho vysi; vyplnte "NE", pokud takove osoby neni 7) vyplnte pouze v pt^ipade, ze je zadatel pravnickou nebo podnikajici fyzickou osobou 8) vyplnte pouze v pripade, ze je zadatel fyzickou osobou (podnikajici i nepodnikajici); uved'te ulici, c.p., obec, PSC 9) vyplnte pouze v pnpade, ze je zadatel pt^ispevkovou organizaci mesta nebo obce 10) max. doba, v niz ma byt dosazeno ucelu 11) investicni - pot^izeni majetku s hodnotou nad 40 tis. Kc s dobou pouzitelnosti delsi nez 1 rok (v pnpade poh'zeni nehmotneho majetku s hodnotou nad 60 tis. Kc) 12) napf. najemne, cestovne, honorare, nakup zbozi a sluzeb (vzdy specifikujte o jaky druh zbozi a sluzeb se jedna) apod.

Zadost o poskytnuti dotace z rozpoctu Moravskoslezskeho kraje - individuaini

Zadost o poskytnuti dotace z rozpoctu Moravskoslezskeho kraje - individuaini Zadost o poskytnuti dotace z rozpoctu Moravskoslezskeho kraje - individuaini Nazev projektu: Dotace pro jednotky SDH obci - stavba pozarni zbrojnice Hasicska zbrojnice Pustkovec Zadatel:'^ Statutarni mesto

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Moravskoslezského kraje - individuální

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Moravskoslezského kraje - individuální Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Moravskoslezského kraje - individuální Název projektu: Žadatel: 1) Jagello 2000 Bezpečnostní opatření při konání akce Dny NATO v Ostravě & Dny Vzdušných sil Armády

Více

Zadost o poskytnuti dotace z rozpoctu Moravskoslezskeho kraje - individuaini

Zadost o poskytnuti dotace z rozpoctu Moravskoslezskeho kraje - individuaini 1 Zadost o poskytnuti dotace z rozpoctu Moravskoslezskeho kraje - individuaini NAzev fht>jektu: Dotace pro jednotky SDH obci pro rok 2016 - ponzeni noveho dopravniho automobilu 2adatel:» Obec Baska Datum

Více

Město Český Těšín. ŽÁDOST O ÚČELOVOU DOTACI Z ROZPOČTU MĚSTA ČESKÝ TĚŠÍN NA ROK 2016 (na poskytnutí dotace není právní nárok) I. IDENTIFIKACE ŽADATELE

Město Český Těšín. ŽÁDOST O ÚČELOVOU DOTACI Z ROZPOČTU MĚSTA ČESKÝ TĚŠÍN NA ROK 2016 (na poskytnutí dotace není právní nárok) I. IDENTIFIKACE ŽADATELE ŽÁDOST O ÚČELOVOU DOTACI Z ROZPOČTU MĚSTA ČESKÝ TĚŠÍN NA ROK 2016 (na poskytnutí dotace není právní nárok) I. IDENTIFIKACE ŽADATELE Název programu / dotačního titulu: ¹) Dotace pro rok: Evidenční číslo:²)

Více

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE Moravskoslezský kraj 28. října 117 70218 Ostrava Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE Dotační program na podporu dobrovolných hasičů v roce 2019 Dotační program je určen pouze

Více

Žádost o poskytnutí dotace na podporu sociálních služeb z rozpočtu Libereckého kraje na rok 2016

Žádost o poskytnutí dotace na podporu sociálních služeb z rozpočtu Libereckého kraje na rok 2016 Žádost o poskytnutí dotace na podporu sociálních služeb na rok 16 Správce finanční podpory Okruh podpory Odbor sociálních věcí Základní činnosti dle zákona č. 108/06 Sb. (o sociálních službách) Žadatel

Více

VZOR ŽÁDOSTI NESLOUŽÍ JAKO FORMULÁŘ ŽÁDOSTI Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017

VZOR ŽÁDOSTI NESLOUŽÍ JAKO FORMULÁŘ ŽÁDOSTI Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017 VZOR ŽÁDOSTI NESLOUŽÍ JAKO FORMULÁŘ ŽÁDOSTI Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017 Dotační program Program na podporu JSDH 2017 Dotační titul Dotace pro JSDH obcí olomouckého

Více

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBECNÁ ČÁST. č. orientační

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBECNÁ ČÁST. č. orientační Moravskoslezský kraj 28. října 117 70218 Ostrava PID žádosti Dotace pro rok: 2019 Název dotačního programu: Odvětví: Název projektu: Žadatel: Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO

Více

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE Dotační program: Podpora systému destinačního managementu turistických oblastí

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE Dotační program: Podpora systému destinačního managementu turistických oblastí Moravskoslezský kraj 28. října 117 70218 Ostrava PID žádosti Dotace pro rok: Odvětví: Název projektu: Žadatel: Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE Dotační program: Podpora

Více

VZOR ŽÁDOSTI NESLOUŽÍ JAKO FORMULÁŘ ŽÁDOSTI Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017

VZOR ŽÁDOSTI NESLOUŽÍ JAKO FORMULÁŘ ŽÁDOSTI Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017 VZOR ŽÁDOSTI NESLOUŽÍ JAKO FORMULÁŘ ŽÁDOSTI Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017 Dotační program Program na podporu JSDH 2017 Dotační titul Dotace na pořízení, rekonstrukci

Více

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE. OBECNÁ ČÁST Evidenční číslo:

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE. OBECNÁ ČÁST Evidenční číslo: Moravskoslezský kraj 28. října 117 70218 Ostrava PID žádosti Název programu: Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE Kód dotačního programu: PPA NM 2019 Název projektu: Žadatel:

Více

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBECNÁ ČÁST

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBECNÁ ČÁST Moravskoslezský kraj 28. října 117 70218 Ostrava PID žádosti Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBECNÁ ČÁST Dotace pro rok: 2019 Evidenční číslo: Název programu: Název titulu

Více

Provázat s obecnou částí - vyplní se automaticky. vyplní žadatel

Provázat s obecnou částí - vyplní se automaticky. vyplní žadatel PID žádosti Moravskoslezský kraj 28. října 117 70218 Ostrava Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE Dotační program: Úprava lyžařských běžeckých tras v Moravskoslezském kraji

Více

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBECNÁ ČÁST. Datum zahájení činnosti: mobil: webová stránka:

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBECNÁ ČÁST. Datum zahájení činnosti: mobil: webová stránka: Moravskoslezský kraj 28. října 117 70218 Ostrava PID žádosti Kód programu: Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBECNÁ ČÁST Název programu: Podpora podnikání v Moravskoslezském

Více

VZOR. Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok Sběr žádostí: od: do:

VZOR. Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok Sběr žádostí: od: do: VZOR Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2018 Dotační program Program na podporu JSDH 2018 Dotační titul Dotace pro JSDH obcí Olomouckého kraje na nákup dopravních aut a zařízení

Více

VZOR. Moravskoslezský kraj 28. října Ostrava

VZOR. Moravskoslezský kraj 28. října Ostrava Moravskoslezský kraj 28. října 117 70218 Ostrava PID žádosti Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE Dotační program: Podpora rozvoje cykloturistiky v Moravskoslezském kraji

Více

ZPŮSOB POSKYTOVÁNÍ PŘÍSPĚVKŮ

ZPŮSOB POSKYTOVÁNÍ PŘÍSPĚVKŮ PRAVIDLA PRO POSKYTNUTÍ PŘÍSPĚVKU NA POŘÍZENÍ, REKONSTRUKCI, OPRAVU POŽÁRNÍ TECHNIKY A NÁKUP VĚCNÉHO VYBAVENÍ JEDNOTEK SBORU DOBROVOLNÝCH HASIČŮ OBCÍ OLOMOUCKÉHO KRAJE NA ROK 2012 Příspěvky na pořízení,

Více

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBECNÁ ČÁST. Datum zahájení činnosti: mobil: webová stránka:

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBECNÁ ČÁST. Datum zahájení činnosti: mobil: webová stránka: Moravskoslezský kraj 28. října 117 70218 Ostrava PID žádosti Kód programu: Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBECNÁ ČÁST Název programu: Program na podporu stáží žáků a

Více

Ž Á D O S T o poskytnutí neinvestiční dotace v rámci dotačního programu:

Ž Á D O S T o poskytnutí neinvestiční dotace v rámci dotačního programu: bod 16.6 příloha 3 Ž Á D O S T o poskytnutí neinvestiční dotace v rámci dotačního programu: Prevence rizikového chování v Ústeckém kraji v roce 2019 Žadatelé podle písmen A, B, C Dotačního programu školy

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu města Luby na podporu sportovních aktivit a volnočasových aktivit dětí a mládeže

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu města Luby na podporu sportovních aktivit a volnočasových aktivit dětí a mládeže Evidenční číslo žádosti: /Vyplňuje komise školství mládeže a tělovýchovy/ PID: /Vyplňuje město Luby/ Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu města Luby na podporu sportovních aktivit a volnočasových aktivit

Více

Příloha č. 1 dotačního programu Podpora sociálních služeb v roce 2017: Žádost o poskytnutí dotace. Obecná část

Příloha č. 1 dotačního programu Podpora sociálních služeb v roce 2017: Žádost o poskytnutí dotace. Obecná část Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MĚSTA ZNOJMA DOTAČNÍ PROGRAM PODPORA SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V ROCE 2017 Obecná část Název dotační priority: Podpora sociálních služeb jako služeb obecného hospodářského

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017 Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017 Dotační program Dotační titul Sběr žádostí: od: do: Název akce / projektu: 1. Údaje o žadateli Právní statut: Fyzická osoba: datum narození:

Více

ŽÁDOST O DOTACI NA ROK 2020

ŽÁDOST O DOTACI NA ROK 2020 STATUTÁRNÍ MĚSTO PLZEŇ MAGISTRÁT MĚSTA PLZNĚ Odbor sociálních služeb Martinská 2, Plzeň ŽÁDOST O DOTACI NA ROK 2020 Obsah formuláře A. Obecná část - souhrnné informace o organizaci a předkládaných službách

Více

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE - individuální OBECNÁ ČÁST

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE - individuální OBECNÁ ČÁST Moravskoslezský kraj 28. října 117 70218 Ostrava PID žádosti *KUMSX01WTX1Z* Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE - individuální OBECNÁ ČÁST Dotace pro rok: 2018 Evidenční

Více

Evidenční číslo: Ulice: Číslo popisné: PSČ: Obec: Okres: Pošta: Korespondenční adresa Adresát: Ulice: Číslo popisné: PSČ: Obec: Okres: Pošta:

Evidenční číslo: Ulice: Číslo popisné: PSČ: Obec: Okres: Pošta: Korespondenční adresa Adresát: Ulice: Číslo popisné: PSČ: Obec: Okres: Pošta: Příloha č. 2c k Programu 2015 pro poskytování dotací z rozpočtu Středočeského kraje ze Středočeského Fondu kultury a obnovy památek Žádost o poskytnutí dotace prostřednictvím veřejnoprávní smlouvy z Programu

Více

Žádost o dotaci v programu č.: 3 Volnočasové aktivity - finanční spoluúčast subjektu 20%

Žádost o dotaci v programu č.: 3 Volnočasové aktivity - finanční spoluúčast subjektu 20% 1 z 7 Žádost o dotaci v programu č.: 3 Volnočasové aktivity - finanční spoluúčast subjektu 20% Žadatelé o dotaci vyplňují všechna šedá pole formuláře! Žadatel: (vyplňuje fyzická i právnická osoba) Název

Více

ŽÁDOST O DOTACI NA ROK 2016

ŽÁDOST O DOTACI NA ROK 2016 STATUTÁRNÍ MĚSTO PLZEŇ MAGISTRÁT MĚSTA PLZNĚ Odbor sociálních služeb Martinská 2, Plzeň ŽÁDOST O DOTACI NA ROK 2016 Obsah formuláře A. Obecná část - souhrnné informace o organizaci a předkládaných službách

Více

ŽÁDOST O DOTACI NA ROK 2019

ŽÁDOST O DOTACI NA ROK 2019 STATUTÁRNÍ MĚSTO PLZEŇ MAGISTRÁT MĚSTA PLZNĚ Odbor sociálních služeb Martinská 2, Plzeň ŽÁDOST O DOTACI NA ROK 2019 Obsah formuláře A. Obecná část - souhrnné informace o organizaci a předkládaných službách

Více

Ž Á D O S T O ÚVĚR Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBECNÁ ČÁST

Ž Á D O S T O ÚVĚR Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBECNÁ ČÁST Moravskoslezský kraj 28. října 117 70218 Ostrava PID žádosti Ž Á D O S T O ÚVĚR Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE Evidenční číslo: Název programu: Finanční nástroj JESSICA II OBECNÁ ČÁST Název projektu:

Více

Moravskoslezský kraj 28. října Ostrava

Moravskoslezský kraj 28. října Ostrava Moravskoslezský kraj 28. října 117 70218 Ostrava PID žádosti Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBECNÁ ČÁST Dotace pro rok: 2019 Evidenční číslo: Název programu: Program

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017 Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017 Dotační program Individuální žádosti o dotace Dotační titul Sběr žádostí: od: do: Název akce / projektu: 1. Údaje o žadateli Právní statut:

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017 Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017 Dotační program Dotační titul VZOR - NESLOUŽÍ JAKO FORMULÁŘ ŽÁDOSTI! Sběr žádostí: od: 3. 4. 2017 do: 11. 5. 2017 Název akce / projektu:

Více

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE - individuální OBECNÁ ČÁST

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE - individuální OBECNÁ ČÁST Moravskoslezský kraj 28. října 117 70218 Ostrava PID žádosti *KUMSX0247OA4* Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE - individuální OBECNÁ ČÁST Dotace pro rok: 2019 Evidenční

Více

Příloha č. 1 dotačního programu Podpora sociálních služeb v roce 2018: Žádost o poskytnutí finanční podpory. Obecná část

Příloha č. 1 dotačního programu Podpora sociálních služeb v roce 2018: Žádost o poskytnutí finanční podpory. Obecná část Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ FINANČNÍ PODPORY Z ROZPOČTU MĚSTA ZNOJMA DOTAČNÍ PROGRAM PODPORA SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V ROCE 2018 Obecná část Razítko podatelny datum přijetí: Název dotační priority: Podpora sociálních

Více

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ NEINVESTIČNÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBECNÁ ČÁST

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ NEINVESTIČNÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBECNÁ ČÁST Moravskoslezský kraj 28. října 117 70218 Ostrava PID žádosti Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ NEINVESTIČNÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBECNÁ ČÁST Dotace pro rok: 2019 Kód programu: ŠMS/V Evidenční

Více

1. Identifikační údaje

1. Identifikační údaje Dotační program Podpora Ústeckého kraje v oblasti prorodinných aktivit 2019 1. Identifikační údaje Název žadatele Právní forma IČ Ulice Obec Tel. Fax Webová stránka Identifikační údaje žadatele - poskytovatele

Více

Zálabí táhne za jeden provaz tréninková výzva, č. projektu 13/018/34100/120/000015

Zálabí táhne za jeden provaz tréninková výzva, č. projektu 13/018/34100/120/000015 Žádost o poskytnutí dotace tréninková výzva v rámci projektu Zálabí táhne za jeden provaz z Opatření III. 4. I. Získávání dovedností, animace a provádění 1. Název projektu (stručný a výstižný) 2. Žadatel

Více

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBECNÁ ČÁST. Kód dotačního programu: mobil: webová stránka:

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBECNÁ ČÁST. Kód dotačního programu: mobil: webová stránka: Moravskoslezský kraj 28. října 117 70218 Ostrava PID žádosti Dotace pro rok: 2019 Název dotačního programu: Název projektu: Žadatel: Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBECNÁ

Více

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBECNÁ ČÁST

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBECNÁ ČÁST Moravskoslezský kraj 28. října 117 70218 Ostrava PID žádosti Kód programu: Název programu: Název dotačního titulu: Název projektu: Žadatel: Osoby s podílem v žadateli: Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017 Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017 Dotační program Dotační titul VZOR - NESLOUŽÍ JAKO FORMULÁŘ ŽÁDOSTI Sběr žádostí: od: 3. 4. 2017 do: 21. 4. 2017 Název akce / projektu:

Více

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBECNÁ ČÁST

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBECNÁ ČÁST Moravskoslezský kraj 28. října 117 70218 Ostrava PID žádosti Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBECNÁ ČÁST Dotace pro rok: 2019 Evidenční číslo: Název a kód programu: Název

Více

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ NEINVESTIČNÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE na dotační program OBECNÁ ČÁST. Evidenční číslo: č.

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ NEINVESTIČNÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE na dotační program OBECNÁ ČÁST. Evidenční číslo: č. Moravskoslezský kraj 28. října 117 70218 Ostrava PID žádosti Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ NEINVESTIČNÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE na dotační program Kód programu Název programu: Název dotační

Více

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ NEINVESTIČNÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ NEINVESTIČNÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE Moravskoslezský kraj 28. října 117 70218 Ostrava PID žádosti Dotace pro rok: Kód programu: Odvětví: Název projektu: Dotační titul: Žadatel: Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ NEINVESTIČNÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO

Více

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ NEINVESTIČNÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE na dotační program OBECNÁ ČÁST. Evidenční číslo:

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ NEINVESTIČNÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE na dotační program OBECNÁ ČÁST. Evidenční číslo: Moravskoslezský kraj 28. října 117 70218 Ostrava PID žádosti Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ NEINVESTIČNÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE na dotační program OBECNÁ ČÁST Kód programu Název programu:

Více

ČÁST I. IDENTIFIKACE ŽADATELE:

ČÁST I. IDENTIFIKACE ŽADATELE: Žádost o dofinancování sociální služby v roce 2017 v rámci Podmínek dotačního Programu na podporu poskytování sociálních služeb a způsobu rozdělení a čerpání dotace z kapitoly 313 MPSV státního rozpočtu

Více

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBECNÁ ČÁST

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBECNÁ ČÁST Moravskoslezský kraj 28. října 117 70218 Ostrava PID žádosti Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBECNÁ ČÁST Kód programu: RRC/06/2019 Dotace pro rok: 2019 Evidenční číslo:

Více

Žádost o dar pro právnické osoby z Fondu sociálního a zdravotního městské části Praha 3

Žádost o dar pro právnické osoby z Fondu sociálního a zdravotního městské části Praha 3 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Žádost o dar pro právnické osoby z Fondu sociálního a zdravotního městské části Praha 3 Identifikační údaje o předkládající organizaci Název žadatele Právní forma IČ Název DIČ Jméno

Více

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ NEINVESTIČNÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ NEINVESTIČNÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ NEINVESTIČNÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE Obecná část Kód programu: Dotace pro rok: 2009 Evidenční číslo: 1) Oblast, priorita: Název projektu: Žadatel: 2) Právní forma

Více

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ DOTACE na obnovu exteriéru památkově významné stavby na území města Přerova

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ DOTACE na obnovu exteriéru památkově významné stavby na území města Přerova Příloha č. 1. Programu statutárního města Přerova pro poskytování dotací na obnovu exteriéru památkově významných staveb na území města Přerova pro rok 2019 ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ DOTACE na obnovu exteriéru

Více

FORMULÁŘ 1 Žádost o poskytnutí dotace

FORMULÁŘ 1 Žádost o poskytnutí dotace FORMULÁŘ 1 Žádost o poskytnutí dotace rok: Dotační/příspěvkový program: Dotační program Olomouckého kraje pro sociální oblast Oblast podpory: Poskytování sociálních služeb Přesný název poskytovatele (žadatele):*

Více

ŽÁDOST O DOTACI. I. Informace o žadateli. Právní forma žadatele:

ŽÁDOST O DOTACI. I. Informace o žadateli. Právní forma žadatele: MĚSTSKÝ OBVOD PLZEŇ 4 Mohylová 55 312 00 Plzeň Evidenční číslo žádosti: DOTAČNÍ PROGRAM: NÁZEV PROJEKTU: Plánovaný termín projektu: zahájení ukončení Termín dosažení účelu, na který má být dotace poskytnuta

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2018

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2018 Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2018 Dotační program Dotační titul Program na podporu environmentálního vzdělávání, výchovy a osvěty v Olomouckém kraji v roce 2018 VZOR NESLOUŽÍ

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 5. zasedání zastupitelstva města dne: 26. 5. 2016 Bod pořadu jednání: Přijetí účelové investiční dotace od MV ČR - GŘ HZS ČR na pořízení nového dopravního automobilu

Více

FORMULÁŘ A Žádost o poskytnutí příspěvku v oblasti podpory C)

FORMULÁŘ A Žádost o poskytnutí příspěvku v oblasti podpory C) FORMULÁŘ A Žádost o poskytnutí příspěvku v oblasti podpory C) Podpora poskytování sociálních služeb a aktivit zaměřených na sociální Dotační/příspěvkový program: začleňování pro rok 213 Přesný název poskytovatele

Více

Žádost o dotaci v programu:

Žádost o dotaci v programu: ODBOR 1 z 7 Žádost o dotaci v programu: č. 1 Osvětová činnost a ekologická výchova, aktivity ve volném čase dětí a mládeže, osvětové akce pro mládež a dospělé- finanční spoluúčast subjektu 30% č. 2 Zlepšení

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2018

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2018 Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2018 Dotační program Dotační titul Sběr žádostí: od: do: Název akce / projektu: VZOR NESLOUŽÍ JAKO FORMULÁŘ ŽÁDOSTI! 1. Údaje o žadateli Právní

Více

Žádost o poskytnutí dotace z Fondu. pro rok 2016

Žádost o poskytnutí dotace z Fondu. pro rok 2016 STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Odbor. nám. Dr. E. Beneše 1/1, 460 59 Liberec 1 Žádost o poskytnutí dotace z Fondu. pro rok 2016 Žadatel Titul Jméno* Příjmení* Datum narození* IČO (platí pro podnikající fyzické

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019 Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019 Dotační program Dotační titul Nadregionální akce cestovního ruchu Sběr žádostí: od: 21.1.2019 do: 31.1.2019 Název akce: 1. Údaje o žadateli

Více

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE - individuální OBECNÁ ČÁST

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE - individuální OBECNÁ ČÁST Moravskoslezský kraj 28. října 117 70218 Ostrava PID žádosti *KUMSX01WUHD2* Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE - individuální OBECNÁ ČÁST Dotace pro rok: 2018 Evidenční

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017 Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017 Program na podporu environmentálního vzdělávání, výchovy a osvěty v Olomouckém kraji Dotační program v roce 2017 Dotační titul VZOR -

Více

m m m\ 28. října Ostrava

m m m\ 28. října Ostrava Moravskoslezský kraj Moravskoslezský kraj 28. října 117 7218 Ostrava PID žádosti Z A D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBECNÁ ČÁST Dotace pro rok: 219 Evidenční číslo: Název

Více

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE Moravskoslezský kraj 28. října 117 70218 Ostrava PID žádosti Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBECNÁ ČÁST Kód programu: RRC/8/2019 Dotace pro rok: 0 Evidenční číslo: Název

Více

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBECNÁ ČÁST

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBECNÁ ČÁST Moravskoslezský kraj 28. října 117 70218 Ostrava PID žádosti Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBECNÁ ČÁST Kód programu: OPNV 2019-2020 Dotace pro rok: 2019-2020 Evidenční

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2018

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2018 Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2018 Dotační program Dotační titul č. 1 Dotace obcím na území OK na řešení mimořádných událostí v oblasti VH infrastruktury 2018 Řešení mimořádné

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2018

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2018 Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2018 Dotační program Dotace obcím na území OK na řešení mimořádných událostí v oblasti VH infrastruktury 2018 Řešení mimořádné situace na

Více

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ DOTACE na obnovu exteriéru památkově významné stavby na území města Přerova

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ DOTACE na obnovu exteriéru památkově významné stavby na území města Přerova Příloha č. 1. Programu statutárního města Přerova pro poskytování dotací na obnovu exteriéru památkově významných staveb na území města Přerova pro rok 2017 ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ DOTACE na obnovu exteriéru

Více

Oprávněnými žadateli jsou poskytovatelé registrovaných sociálních služeb, které jsou v souladu

Oprávněnými žadateli jsou poskytovatelé registrovaných sociálních služeb, které jsou v souladu Žádost o dofinancování sociální služby v rámci Podmínek dotačního programu na podporu poskytování sociálních služeb pro r. 2015 a způsobu rozdělení a čerpání dotace z kapitoly 313 MPSV státního rozpočtu

Více

Žádost o poskytnutí dotace z Rozvojového fondu sociálních služeb města Tábora

Žádost o poskytnutí dotace z Rozvojového fondu sociálních služeb města Tábora Datum podání: PID: /Vyplňuje MěÚ/ /Vyplňuje MěÚ/ Město Tábor - odbor sociálních věcí, Husovo náměstí 2938, 390 15 Tábor Žádost o poskytnutí dotace z Rozvojového fondu sociálních služeb města Tábora Evidenční

Více

HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR OLOMOUCKÉHO KRAJE Schweitzerova 91, Olomouc

HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR OLOMOUCKÉHO KRAJE Schweitzerova 91, Olomouc HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR OLOMOUCKÉHO KRAJE Schweitzerova 91, 779 00 Olomouc Vaše značka: ze dne: naše č.j. tel.: 950 770 062 fax: 950 770 001 e-mail: libor.popp@hzsol.cz vyřizuje: plk. Ing. Libor Popp v

Více

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE - individuální OBECNÁ ČÁST

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE - individuální OBECNÁ ČÁST Moravskoslezský kraj 28. října 117 70218 Ostrava PID žádosti *KUMSX01ZIWZ0* Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE - individuální OBECNÁ ČÁST Dotace pro rok: 2018 Evidenční

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017 Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017 Dotační program VZOR - NESLOUŽÍ JAKO FORMULÁŘ ŽÁDOSTI Dotační titul Sběr žádostí: od: do: Název akce / projektu: 1. Údaje o žadateli

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019 Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019 Dotační program Dotační titul PROGRAM OBNOVY VENKOVA OLOMOUCKÉHO KRAJE 2019 PODPORA ZPRACOVÁNÍ ÚZEMNĚ PLÁNOVACÍ DOKUMENTACE Sběr žádostí:

Více

ŽÁDOST o zařazení do programu Podpora obnovy kulturních památek prostřednictvím obcí s rozšířenou působností

ŽÁDOST o zařazení do programu Podpora obnovy kulturních památek prostřednictvím obcí s rozšířenou působností církev obec spolky kraj jiné Identifikace žádosti PID ORP: vyplní ORP Identifikace žádosti PID MK: vyplní MK Obec s rozšířenou působností: Opava Kraj: Moravskoslezský Ministerstvo kultury ČR, Maltézské

Více

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE - individuální OBECNÁ ČÁST. Země hradů v rodném domě Leoše Janáčka na Hukvaldech

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE - individuální OBECNÁ ČÁST. Země hradů v rodném domě Leoše Janáčka na Hukvaldech Moravskoslezský kraj 28. října 117 70218 Ostrava PID žádosti *KUMSX022OKYD* Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE - individuální OBECNÁ ČÁST Dotace pro rok: 2019 Evidenční

Více

PID žádosti Moravskoslezský kraj 28. Moravskoslezský října Ostrava kraj. Datum zahájení činnosti: IČO DIČ Sídlo žadetele ulice: č. p. č. or.

PID žádosti Moravskoslezský kraj 28. Moravskoslezský října Ostrava kraj. Datum zahájení činnosti: IČO DIČ Sídlo žadetele ulice: č. p. č. or. PID žádosti Moravskoslezský kraj 28. Moravskoslezský října 117 70218 Ostrava kraj Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBECNÁ ČÁST Dotace pro rok: 2019 Evidenční číslo: Název

Více

předkládaná Odboru kultury, sportu a sociálních služeb MmÚ Datová schránka: Číslo účtu a kód banky:

předkládaná Odboru kultury, sportu a sociálních služeb MmÚ Datová schránka: Číslo účtu a kód banky: Žádost o účelovou dotaci na udržení stávajících sociálních služeb, rozvoj nových sociálních služeb x a činností, které mají rozvojovou povahu, zejména na podporu kvality sociálních služeb na rok 2019 předkládaná

Více

ŽÁDOST (2015) o zařazení do programu Podpora obnovy kulturních památek prostřednictvím obcí s rozšířenou působností

ŽÁDOST (2015) o zařazení do programu Podpora obnovy kulturních památek prostřednictvím obcí s rozšířenou působností Identifikace žádosti PID ORP: vyplní ORP Identifikace žádosti PID MK: vyplní MK Obec s rozšířenou působností: Kraj: Ministerstvo kultury ČR, Maltézské náměstí 1, 118 11, Praha 1 Malá Strana, tel.: 257

Více

ŽÁDOST O DOTACI KÓD DOTAČNÍHO PROGRAMU 1/OSV/2013 TÉMA (1, 2) A. Obecná část souhrnné informace

ŽÁDOST O DOTACI KÓD DOTAČNÍHO PROGRAMU 1/OSV/2013 TÉMA (1, 2) A. Obecná část souhrnné informace Údaje podatelny MÚ Kopřivnice: KÓD DOTAČNÍHO PROGRAMU 1/OSV/2013 TÉMA (1, 2) A. Obecná část souhrnné informace Žadatel o dotaci (název subjektu), právní forma (typ organizace): Adresa žadatele (shodná

Více

Žádost o poskytnutí dotace z Fondu ochrany vod Libereckého kraje

Žádost o poskytnutí dotace z Fondu ochrany vod Libereckého kraje Správce oblasti podpory Oblast podpory Program Žadatel Odbor životního prostředí a zemědělství Ochrana vod a rozvoj vodohospodářské infrastruktury Fond ochrany vod - Individuální dotace Právní statut:

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017 Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017 Dotační program Dotační titul Sběr žádostí: od: do: Název akce / projektu: 1. Údaje o žadateli VZOR - NESLOUŽÍ JAKO FORMULÁŘ ŽÁDOSTI

Více

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE - individuální OBECNÁ ČÁST

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE - individuální OBECNÁ ČÁST Moravskoslezský kraj 28. října 117 70218 Ostrava PID žádosti *KUMSX01W3KWL* Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE - individuální OBECNÁ ČÁST Dotace pro rok: 2018 Evidenční

Více

Žádost organizace o státní dotaci v roce 2007 (zašlete též elektronicky)

Žádost organizace o státní dotaci v roce 2007 (zašlete též elektronicky) Žádost organizace o státní dotaci v roce 2007 (zašlete též elektronicky) obecná část Evidenční číslo: (doplní MŠMT) Název poskytovatele dotace: MINISTERSTVO ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A TĚLOVÝCHOVY Název dotačního

Více

text - požadavek komentář vaše vyjádření

text - požadavek komentář vaše vyjádření Poznámky a upozornění změny v řádcích oproti původnímu formuláři na LISTU č. jsou změny označeny červenou barvou textu a řádky u kterých uplatňujeme požadavky jsou okomentovány šedivá pole záhlaví - je

Více

Podporované období: leden říjen 2016. Účel programu:

Podporované období: leden říjen 2016. Účel programu: PROGRAM 2016 - Program pro poskytování dotací z rozpočtu Zlínského kraje pro rok 2016 na požární techniku nebo věcné prostředky požární ochrany jednotek sborů dobrovolných hasičů obcí Zlínského kraje Podporované

Více

ŽÁDOST O DOTACI MĚSTA MILEVSKA Z DOTAČNÍHO PROGRAMU Sociální a související služby 2018

ŽÁDOST O DOTACI MĚSTA MILEVSKA Z DOTAČNÍHO PROGRAMU Sociální a související služby 2018 I. NÁZEV PROJEKTU (ÚČEL DOTACE):. II. ZÁKLADNÍ IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ŽADATELE Žadatel právnická osoba (vyplňuje se pouze v případě, že je žadatel právnickou osobou) Název/Obchodní firma Sídlo IČ Osoby zastupující

Více

Program města Kroměříže pro poskytování dotací na rok 2017

Program města Kroměříže pro poskytování dotací na rok 2017 Program města Kroměříže pro poskytování dotací na rok 2017 1. Dotační programy schváleno usnesením Zastupitelstva města Kroměříže na XXIII. zasedání dne 22. 12. 2016 usnesení č. IX. Dotační program na

Více

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE - individuální OBECNÁ ČÁST

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE - individuální OBECNÁ ČÁST Moravskoslezský kraj 28. října 117 70218 Ostrava PID žádosti Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE - individuální OBECNÁ ČÁST Dotace pro rok: 2019 Evidenční číslo: Odvětví:

Více

Žádost o finanční pomoc z OP Zemědělství

Žádost o finanční pomoc z OP Zemědělství C Z.... Strana 1 2.Datum přijetí žádosti* 3.Hodina přijetí* 4.Celkový počet listů žádosti* A1-A Identifikace žadatele 5.Priorita: 6.Opatření: 7.Podopatření: 8.Název opatření resp. podopatření: Údaje o

Více

Žádost o poskytnutí finančního příspěvku od Občanského sdružení V Remízku

Žádost o poskytnutí finančního příspěvku od Občanského sdružení V Remízku Žádost číslo: Žádost o poskytnutí finančního příspěvku od Občanského sdružení V Remízku I. ÚDAJE O ŽADATELI Název organizace/jméno žadatele: (Uveďte úplný název Vaší organizace nebo jméno) Sídlo organizace/

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019 Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019 Dotační program Dotační titul Program na podporu včelařů na území Olomouckého kraje 2019 Podpora stávajících včelařů Sběr žádostí: od:

Více

VZOR. Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2018

VZOR. Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2018 VZOR Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2018 Dotační program Program na podporu JSDH 2018 Dotace na pořízení, rekonstrukci a opravu požární techniky a nákup věcného vybavení

Více

PŘÍLOHA Č. 2 ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ DOTACE (PLATNÉ OD ) Dokumentace programu reprodukce majetku

PŘÍLOHA Č. 2 ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ DOTACE (PLATNÉ OD ) Dokumentace programu reprodukce majetku Dokumentace programu reprodukce majetku PŘÍLOHA Č. 2 ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ DOTACE (PLATNÉ OD 19. 11. 2015) Vydání: 1 Aktualizace V Strana 1z 8 ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ DOTACE (Vyplní žadatel) Poskytovatel Dotační

Více

Obec s rozšířenou působností: Rýmařov Kraj: Moravskoslezský. Žádost

Obec s rozšířenou působností: Rýmařov Kraj: Moravskoslezský. Žádost Obec s rozšířenou působností: Rýmařov Kraj: Moravskoslezský Žádost o poskytnutí příspěvku na zachování a obnovu kulturní památky z programu Podpora obnovy kulturních památek prostřednictvím obcí s rozšířenou

Více

MINISTERSTVO VNITRA generální ředitelství Hasičského záchranného sboru České republiky Kloknerova 2295/26, pošt. přihr. 69, Praha 414

MINISTERSTVO VNITRA generální ředitelství Hasičského záchranného sboru České republiky Kloknerova 2295/26, pošt. přihr. 69, Praha 414 *MVCRX04DDKPW* MVCRX04DDKPW MINISTERSTVO VNITRA generální ředitelství Hasičského záchranného sboru České republiky Kloknerova 2295/26, pošt. přihr. 69, 148 01 Praha 414 Č.j. MV-36260-1/PO-IZS-2019 Praha

Více

Žádost o poskytnutí individuální dotace z rozpočtu Karlovarského kraje dotace z programu Karlovarského kraje

Žádost o poskytnutí individuální dotace z rozpočtu Karlovarského kraje dotace z programu Karlovarského kraje Poskytovatel dotace: Místo pro nalepení evidenčního štítku podatelny: Karlovarský kraj Závodní 353/88 360 06 Karlovy Vary Dvory Identifikační číslo: 70891168 Datová schránka: siqbxt2 Telefon +420 354 222

Více

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE - individuální OBECNÁ ČÁST

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE - individuální OBECNÁ ČÁST Moravskoslezský kraj 28. října 117 70218 Ostrava PID žádosti *KUMSX01ZNZJU* Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE - individuální OBECNÁ ČÁST Dotace pro rok: 2018 Evidenční

Více

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ GRANTU hl. m. PRAHY PRO OBLAST ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ rok 2012 (žádost je určena pro právnické osoby)

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ GRANTU hl. m. PRAHY PRO OBLAST ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ rok 2012 (žádost je určena pro právnické osoby) ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ GRANTU hl. m. PRAHY PRO OBLAST ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ rok 2012 (žádost je určena pro právnické osoby) 1. Tematická oblast grantu: Podporovaná aktivita tématické oblasti: (Pozor: při změně

Více

Žádost organizace o státní dotaci v roce obecná část

Žádost organizace o státní dotaci v roce obecná část Příloha č.1 Žádost organizace o státní dotaci v roce 2008 obecná část Evidenční číslo: (doplní MŠMT) Název poskytovatele dotace: MINISTERSTVO ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A TĚLOVÝCHOVY Název dotačního programu: PODPORA

Více

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ ÚČELOVÉ NEINVESTIČNÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE (MŠMT Program I.)

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ ÚČELOVÉ NEINVESTIČNÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE (MŠMT Program I.) Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ ÚČELOVÉ NEINVESTIČNÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE (MŠMT Program I.) Obecná část Kód programu: Dotace pro rok: 2008 Název dotačního programu: Evidenční číslo: 1) Název

Více

HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR OLOMOUCKÉHO KRAJE Schweitzerova 91, Olomouc

HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR OLOMOUCKÉHO KRAJE Schweitzerova 91, Olomouc HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR OLOMOUCKÉHO KRAJE Schweitzerova 91, 779 00 Olomouc Vaše značka : ze dne: naše č.j. tel.: 950 770 062 fax: 950 770 001 e-mail: libor.popp@hzsol.cz vyřizuje: plk. Ing. Libor Popp

Více