Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO"

Transkript

1 Stránka 1 z 5 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Místo konání: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Den konání: Přítomní radní: Omluven: Přítomni: číslo jednání: 92/2017/RM Mgr. Martin Hrabánek, Jiří Víšek, Martin Matoušek, Ing. Pavel Bartoníček, Ing. Pavel Zálom Jiří Zíma, Mgr. Pavel Rubík, Mgr. Stanislav Berkovec, MUDr. Bohumil Vašek Jana Mašková Cathnerová kancelář starosty referent společné státní a veřejné správy PROGRAM JEDNÁNÍ JE PŘÍLOHOU TOHOTO ZÁPISU Aktuální počet radních: 5 OVĚŘENÍM ZÁPISU BYL POVĚŘEN: MARTIN MATOUŠEK (pro: 5) Pan starosta přivítal členy rady města. Zasedání probíhalo od do V úvodu zasedání navrhl starosta města zařazení těchto návrhů: 1. NÁVRH NA REVOKACI SOUHLASU OBCE S POSKYTNUTÍM DOPLATKU NA BYDLENÍ ZE DNE NÁVRH NA SOUHLAS OBCE S POSKYTNUTÍM DOPLATKU NA BYDLENÍ zařadit jako programový bod č. 10 NÁVRH NA ZADÁNÍ PODLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY NA STAVEBNÍ PRÁCE INTENZIFIKACE ČOV SLANÝ BLAHOTICE ZHOTOVITEL zařadit jako programový bod č. 11 Diskuse bude v případě schválení zařazení těchto bodů do dnešního projednávání vedena pod programovým bodem č. 12. PROGRAM RADY MĚSTA BYL SCHVÁLEN V UPRAVENÉM ZNĚNÍ (pro: 5)

2 Stránka 2 z 5 ZNĚNÍ PROGRAMU ZASEDÁNÍ 92 RM 01/92/2017/RM ŽÁDOST O SCHVÁLENÍ ČERPÁNÍ FINANČNÍCH PROSTŘEDKŮ Z REZERVNÍHO FONDU MATEŘSKÉ ŠKOLY SLANÝ, CYRILA BOUDY 284, OKRES KLADNO 02/92/2017/RM NÁVRH K DOPORUČENÍ AKCE PROJEKTU SLANÝ ROZŠÍŘENÍ OVLÁDACÍHO, ZÁZNAMOVÉHO A DOHLÍŽECÍHO CENTRA DO ZM, VČ. SPOLUÚČASTI MĚSTA. 03/92/2017/RM NÁVRH NA ZŘÍZENÍ VĚCNÉHO BŘEMENE SLUŽEBNOSTI SPOČÍVAJÍCÍHO V PRÁVU ULOŽENÍ VEŘEJNÉHO OSVĚTLENÍ V POZEMKOVÉ PARCELE P. Č. 438/4 A 419/1 OSTATNÍ PLOCHA, SILNICE V K. Ú. DOLÍN VE VLASTNICTVÍ STŘEDOČESKÉHO KRAJE VE PROSPĚCH MĚSTA SLANÝ 04/92/2017/RM NÁVRH NA ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA REALIZACI AKCE MKDS MODERNIZACE KAMEROVÉHO BODU PALACKÉHO VE SLANÉM JEDNOMU ZÁJEMCI. 05/92/2017/RM NÁVRH NA ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA REALIZACI AKCE STAVEBNÍ ÚPRAVY V PŘÍZEMÍ OBJEKTU Č. P. 621, WILSONOVA ULICE, SLANÝ A NÁVRH ROZPOČTOVÉHO OPATŘENÍ Č. 10/ /92/2017/RM SETKÁNÍ PARTNERSKÝCH A SPŘÁTELENÝCH MĚST SLANÉHO V ROCE /92/2017/RM NÁVRH NA STANOVISKO ZÁMĚRU VÝSTAVBY A PROVOZOVÁNÍ PEČOVATELSKÝCH BYTŮ NA POZEMKU ST.P A 2458 V KATASTRÁLNÍM ÚZEMÍ SLANÝ, ULICE ŠULTYSOVA, SLANÝ 08/92/2017/RM NÁVRH ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU MĚSTA SLANÉHO ZA ROK /92/2017/RM SOUHLAS OBCE S POSKYTNUTÍM DOPLATKU NA BYDLENÍ 10/92/2017/RM 1) NÁVRH NA REVOKACI SOUHLASU OBCE S POSKYTNUTÍM DOPLATKU NA BYDLENÍ ZE DNE ) NÁVRH NA SOUHLAS OBCE S POSKYTNUTÍM DOPLATKU NA BYDLENÍ 11/92/2017/RM NÁVRH NA ZADÁNÍ PODLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY NA STAVEBNÍ PRÁCE INTENZIFIKACE ČOV SLANÝ BLAHOTICE ZHOTOVITEL 12/92/2017/RM DISKUSE 01/92/2017/RM ŽÁDOST O SCHVÁLENÍ ČERPÁNÍ FINANČNÍCH PROSTŘEDKŮ Z REZERVNÍHO FONDU MATEŘSKÉ ŠKOLY SLANÝ, CYRILA BOUDY 284, OKRES KLADNO Rada města schválila čerpání finančních prostředků ve výši , Kč z rezervního fondu. Úkol č / Mgr. Editě Zárubové, vedoucí OSVZŠT T: informovat MŠ Slaný, Cyrila Boudy 284, okres Kladno o schválení čerpání z rezervního fondu. 02/92/2017/RM NÁVRH K DOPORUČENÍ AKCE PROJEKTU SLANÝ ROZŠÍŘENÍ OVLÁDACÍHO, ZÁZNAMOVÉHO A DOHLÍŽECÍHO CENTRA DO ZM, VČ. SPOLUÚČASTI MĚSTA. Rada města doporučuje zastupitelstvu schválit akci projekt Slaný Rozšíření ovládacího, záznamového a dohlížecího centra (investice, číslo projektu: ) podle upraveného rozpočtu a vlastní spoluúčast města ve výši Kč (ORJ 3001).

3 Stránka 3 z 5 úkol č / Igoru Dvořákovi, DiS., manažeru PK T: Předložit do ZM ke schválení Návrh akce projektu Slaný Rozšíření ovládacího, záznamového a dohlížecího centra, včetně spoluúčasti města. 03/92/2017/RM NÁVRH NA ZŘÍZENÍ VĚCNÉHO BŘEMENE SLUŽEBNOSTI SPOČÍVAJÍCÍHO V PRÁVU ULOŽENÍ VEŘEJNÉHO OSVĚTLENÍ V POZEMKOVÉ PARCELE P. Č. 438/4 A 419/1 OSTATNÍ PLOCHA, SILNICE V K. Ú. DOLÍN VE VLASTNICTVÍ STŘEDOČESKÉHO KRAJE VE PROSPĚCH MĚSTA SLANÝ Rada města doporučila zastupitelstvu města schválit nabytí věcného břemene služebnosti spočívajícího v uložení, provozování, údržbě a opravách veřejného osvětlení v pozemkových parcelách p. č. 438/4 a 419/1 ostatní plocha, silnice v k. ú. Dolín ve vlastnictví Středočeského kraje ve prospěch Města Slaný v předpokládané hodnotě 1 065, Kč. úkol č / Ing. Ivaně Hádkové, vedoucí odboru správy majetku T: Vypracovat důvodovou zprávu pro zastupitelstvo města ve smyslu usnesení rady města. 04/92/2017/RM NÁVRH NA ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA REALIZACI AKCE MKDS MODERNIZACE KAMEROVÉHO BODU PALACKÉHO VE SLANÉM JEDNOMU ZÁJEMCI. Rada města schvaluje uzavření smlouvy na veřejnou zakázku malého rozsahu na realizaci akce MKDS modernizace kamerového bodu Palackého ve Slaném se zájemcem Jirků A Z s.r.o., Průmyslová 3342, Kladno. úkol č /Ing. Ivaně Hádkové, vedoucí odboru správy majetku T: Zajistit uzavření smlouvy na veřejnou zakázku dle usnesení rady města. 05/92/2017/RM NÁVRH NA ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA REALIZACI AKCE ÚPRAVA PLOCH A VEŘEJNÉHO OSVĚTLENÍ U Č. P. 777, POLITICKÝCH VĚZŇŮ, SLANÝ A NÁVRH ROZPOČTOVÉHO OPATŘENÍ Č. 10/2017. Rada města neschválila uzavření smlouvy s uchazečem Klika & Dvořák s.r.o., Kladno na realizaci akce Úprava ploch a veřejného osvětlení u č. p. 777, Politických vězňů, Slaný. úkol č /Ing. Ivaně Hádkové, vedoucí odboru správy majetku T: Zrušit předmětné výběrové řízení a vypsat nové. 06/92/2017/RM SETKÁNÍ PARTNERSKÝCH A SPŘÁTELENÝCH MĚST SLANÉHO V ROCE 2017 Rada města souhlasí s uspořádáním setkání pro partnerská a spřátelená města a upozorňuje předsedkyni komise pro partnerská města, že částka , Kč je účelově vázaná na setkání partnerských a spřátelených měst ve Slaném. Úkol: č / Kateřině Nedvědové, předsedkyni Komise pro partnerská města T: Zaslat dopisy s pozvánkou na setkání do měst a informovat o průběhu příprav a rozpočtu celé akce. 07/92/2017/RM NÁVRH NA STANOVISKO ZÁMĚRU VÝSTAVBY A PROVOZOVÁNÍ PEČOVATELSKÝCH BYTŮ NA POZEMKU ST.P A 2458 V KATASTRÁLNÍM ÚZEMÍ SLANÝ, ULICE ŠULTYSOVA, SLANÝ Rada města odložila projednávání předmětného programového bodu a vyžádala si doplňující informace. (pro: 5 / proti: 0 / zdržel se: 0)

4 Stránka 4 z 5 08/92/2017/RM NÁVRH ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU MĚSTA SLANÉHO ZA ROK Rada města doporučila zastupitelstvu města schválit celoroční hospodaření města a závěrečný účet města za rok 2016 včetně zprávy nezávislého auditora o výsledku přezkoumání hospodaření města za rok 2016 bez výhrad. nebo 2. Rada města doporučila zastupitelstvu města schválit celoroční hospodaření města a závěrečný účet města za rok 2016 včetně zprávy nezávislého auditora o výsledku přezkoumání hospodaření města za rok 2016 s výhradou. Úkol č / Ing. Zině Nové, vedoucí Finančního odboru T: neprodleně Zveřejnit závěrečný účet města na úřední desce a webových stránkách města. Úkol č / Ing. Zině Nové, vedoucí Finančního odboru T:neprodleně Předložit závěrečný účet města ke schválení v zastupitelstvu města. 09/92/2017/RM SOUHLAS OBCE S POSKYTNUTÍM DOPLATKU NA BYDLENÍ Rada města schválila udělení souhlasu obce s poskytnutím doplatku na bydlení panu L. Pichovi Úkol č / Mgr. Edita Zárubová vedoucí oddělení OSVZŠT T: Zajistit podklady pro ÚP ČR. 10/92/2017/RM 1. NÁVRH NA REVOKACI SOUHLASU OBCE S POSKYTNUTÍM DOPLATKU NA BYDLENÍ ZE DNE NÁVRH NA SOUHLAS OBCE S POSKYTNUTÍM DOPLATKU NA BYDLENÍ Rada města schválila revokaci usnesení ze dne o schválení souhlasu obce s poskytnutím doplatku na bydlení ze dne na 91 RM. Rada města neschválila udělení souhlasu obce s poskytnutím doplatku na bydlení paní I. Pokutové. úkol č / Mgr. Editě Zárubové, vedoucí OSVZŠT T: Zajistit podklady pro ÚP ČR. 11/92/2017/RM NÁVRH NA ZADÁNÍ PODLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY NA STAVEBNÍ PRÁCE INTENZIFIKACE ČOV SLANÝ BLAHOTICE ZHOTOVITEL Rada města schválila vybraného uchazeče, Strojírny Milenov, spol. s r.o., IČ: k realizaci podlimitní veřejné zakázky na stavební práce Intenzifikace ČOV Slaný Blahotice úkol č / Ing. Martině Prokešové, manažerce rozvoje města T:neprodleně 1. Zajistit informování uchazečů o rozhodnutí rady města. 2. Připravit důvodovou zprávu pro jednání zastupitelstva města ke schválení uzavření smlouvy s tímto dodavatelem.

5 Stránka 5 z 5 12/92/2017/RM DISKUSE RADA MĚSTA V RÁMCI DISKUSE PROJEDNALA NÁSLEDUJÍCÍ OBLASTI: HRABÁNEK: MOST OLGY SCHEINPFLUGOVÉ Městu Slaný se podařilo získat příslib dotace ve výši 6,5 milionů Kč na rekonstrukci mostu Olgy Scheinpflugové (schváleno výborem SFDI) PLOCHÁ DRÁHA Rada města se seznámila s dopisem Autoklubu v AČR Slaný, vedeným pod č. j. MUSLANY/22340/2017/KS ohledně žádosti o zvýšení finanční dotace na nájem pozemku a předloží ho k projednání na nejbližší zasedání Zastupitelstva města. ZŠ SLANÝ, POLITICKÝCH VĚZŇŮ 777 Rada města se seznámila s dopisem ředitelky ZŠ Slaný, sídlem Politických vězňů 777 paní Ing. Věry Bělochové. Ředitelka školy bude pozvána na příští zasedání Rady města. SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ PRÁVNÍCH SLUŽEB Starosta města informoval přítomné o uzavření Smlouvy o poskytování právních služeb s AK JAROŠ & VÁVRA v.o.s., jejíž uzavření a obsah byly schváleny usnesením RM dne přijatým pod č. 17/90/2017/RM. VŘ NA TAJEMNÍKA MĚÚ Starosta města dále informoval členy rady o ukončení druhého kola výběrového řízení na pozici tajemníka MěÚ. Předpokládaný termín nástupu nového tajemníka do úřadu je konec měsíce května RADA MĚSTA SE BUDE KONAT DNE ZAPSALA A ZPRACOVALA: JANA MAŠKOVÁ CATHNEROVÁ Datum pořízení zápisu: Zápis z 92. zasedání rady města má 5 stran. OVĚŘIL: DATUM OVĚŘENÍ ZÁPISU: MGR. MARTIN HRABÁNEK STAROSTA MĚSTA

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 5 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 91/2017/RM Místo konání: Den konání: 26. 4. 2017 Přítomní radní: Omluven: Přítomni: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Mgr. Martin

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 5 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 83/2016/RM Místo konání: Den konání: 21. 12. 2016 Přítomní radní: Přítomni: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Mgr. Martin Hrabánek,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 7 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 103/2017/RM Místo konání: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Den konání: 11. 10. 2017 Přítomní radní: Mgr. Martin Hrabánek, Jiří Víšek,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO. Jiří Zíma, Mgr. Pavel Rubík, Mgr. Stanislav Berkovec

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO. Jiří Zíma, Mgr. Pavel Rubík, Mgr. Stanislav Berkovec Stránka 1 z 5 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 105/2017/RM Místo konání: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Den konání: 08112017 Přítomní radní: Mgr. Martin Hrabánek, Jiří Víšek,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO. číslo jednání: 102/2017/RM

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO. číslo jednání: 102/2017/RM Stránka 1 z 5 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 102/2017/RM Místo konání: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Den konání: 26. 09. 2017 Přítomní radní: Mgr. Martin Hrabánek, Jiří Víšek,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 6 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Místo konání: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Den konání: 07. 12. 2016 číslo jednání: 82/2016/RM Přítomní radní: Jiří Víšek, Martin Matoušek,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Místo konání: Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Městský úřad Slaný číslo jednání: 28/2015/RM Den konání: 03. 6. 2015 Přítomní radní: Ing. Pavel Zlámal, Ing. Tomáš Drholec, pan Jiří Hůla, pan Jiří

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 8 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 89/2017/RM Místo konání: Den konání: 29. 03. 2017 Přítomní radní: Omluven: Přítomni: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Mgr. Martin

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 7 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 74/2016/RM Místo konání: Den konání: 15. 09. 2016 Městský úřad Slaný, kancelář starosty Přítomní radní: Mgr. Martin Hrabánek, Jiří Víšek,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO. Jana Mašková Cathnerová - kancelář starosty referent společné státní a veřejné správy

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO. Jana Mašková Cathnerová - kancelář starosty referent společné státní a veřejné správy Stránka 1 z 6 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 104/2017/RM Místo konání: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Den konání: 25. 10. 2017 Přítomní radní: Omluven: Přítomni: Mgr. Martin

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 10 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 99/2017/RM Místo konání: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Den konání: 19. 7. 2017 Přítomní radní: Mgr. Martin Hrabánek, Jiří Víšek,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 9 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 108/2017/RM Místo konání: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Den konání: 06122017 Přítomní radní: Mgr. Martin Hrabánek, Jiří Víšek,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 10 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 96/2017/RM Místo konání: Den konání: 21. 6. 2017 Přítomní radní: Omluven: Přítomni: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Mgr. Martin

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 9 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 75/2016/RM Místo konání: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Den konání: 29. 09. 2016 Přítomní radní: Omluven: Přítomni: Mgr. Martin

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 8 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 78/2016/RM Místo konání: Den konání: 26. 10. 2016 Přítomní radní: Omluven: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Mgr. Martin Hrabánek,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO. Městský úřad Slaný, kancelář starosty

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO. Městský úřad Slaný, kancelář starosty Stránka 1 z 11 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 106/2017/RM Místo konání: Den konání: 22. 11. 2017 Přítomní radní: Omluven: Přítomni: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Mgr. Martin

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 8 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 86/2017/RM Místo konání: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Den konání: 15. 02. 2017 Přítomní radní: Omluveni: Přítomni: Mgr. Martin

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 12 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 101/2017/RM Místo konání: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Den konání: 14. 9. 2017 Přítomní radní: Mgr. Martin Hrabánek, Jiří Víšek,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO. Městský úřad Slaný, kancelář starosty

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO. Městský úřad Slaný, kancelář starosty Stránka 1 z 10 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 100/2017/RM Místo konání: Den konání: 23. 8. 2017 Městský úřad Slaný, kancelář starosty Přítomní radní: Omluven: Přítomni: Mgr. Martin

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA číslo jednání: 13/2015/RM Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 11. 3. 2015 Přítomní radní: Ing. Pavel Zálom, Ing. Pavel Zlámal, Ing. Tomáš Drholec, pan Jiří Hůla,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA číslo jednání: 16/2015/RM Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 25. 3. 2015 Přítomní radní: Ing. Pavel Zálom, Ing. Pavel Zlámal, Ing. Tomáš Drholec, pan Jiří Hůla,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 6 Místo konání: Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Městský úřad Slaný Den konání: 29. 7. 2015 Přítomní radní: Omluven: Přítomni: číslo jednání: 36/2015/RM Ing. Pavel Zálom, Ing. Tomáš Drholec,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Místo konání: Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Městský úřad Slaný Den konání: 8. 7. 2015 Přítomní radní: Omluven: Přítomni: číslo jednání: 34/2015/RM Ing. Pavel Zálom, Ing. Tomáš Drholec, pan Jiří

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 9 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 21 10 2015 Přítomní radní: Omluven: Přítomni: číslo jednání: 46/2015/RM Ing. Pavel Zálom, Ing. Tomáš Drholec,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 8 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 79/2016/RM Místo konání: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Den konání: 9. 11. 2016 Přítomní radní: Mgr. Martin Hrabánek, Martin Matoušek,

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO. číslo jednání: 17/2019/RM. Ověřením zápisu byl pověřen: Svatopluk Šváb

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO. číslo jednání: 17/2019/RM. Ověřením zápisu byl pověřen: Svatopluk Šváb Stránka 1 z 12 ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 17/2019/RM Místo konání: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Den konání: 05. 06. 2019 Přítomní radní: Mgr. Martin Hrabánek, Vondráček

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA číslo jednání: 84 Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 8. 10. 2014 Přítomni: Omluveni: Mgr. Martin Hrabánek, p. Jaroslav Hložek, p. Petr Čapek, p. Ladislav Schneider,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 22/2015/RM Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 29. 4. 2015 Přítomní radní: Ing. Pavel Zálom, Ing. Pavel Zlámal, Ing. Tomáš Drholec, pan Jiří

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 10 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 63/2016/RM Místo konání: Městský úřad Slaný; kancelář starosty Den konání: 23 03 2016 Přítomní radní: pan Jiří Hůla, Ing. Milan Grohmann,

Více

Z Á P I S Z 57. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 57. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 57. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 26. 06. 2013 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 26. června 2013 Přítomni: p. Jaroslav Hložek, Mgr. Miroslava Kaisrlíková, p. Ladislav Schneider,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 12 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 73/2016/RM Místo konání: Den konání: 31. 08. 2016 Přítomní radní: Omluven: Přítomni: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Mgr. Martin

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA číslo jednání: 07/2015/RM Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 21. 1. 2015 Přítomní radní: Ing. Pavel Zálom, Ing. Pavel Zlámal, RNDr. Ladislav Peška, Ing. Tomáš Drholec,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 10 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 94/2017/RM Místo konání: Den konání: 7. 6. 2017 Přítomní radní: Omluven: Přítomni: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Mgr. Martin

Více

Z Á P I S Z 63. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 63. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 63. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 23.10.2013 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 23. října 2013 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík p. Jaroslav Hložek, Mgr. Martin Hrabánek, p. Petr Čapek,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA SLANÝ

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA SLANÝ Z Á P I S Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA SLANÝ číslo jednání: 29/2017/ZM Městské centrum GRAND, 31. května 2017 / od 16 11 hodin STAROSTA MGR. MARTIN HRABÁNEK zahájil a řídil 29. zasedání Zastupitelstva

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA číslo jednání: 12/2015/RM Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 4. 3. 2015 Přítomní radní: Ing. Pavel Zálom, Ing. Pavel Zlámal, Ing. Tomáš Drholec, pan Jiří Hůla,

Více

Z Á P I S Z 19. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 10. října 2007

Z Á P I S Z 19. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 10. října 2007 Z Á P I S Z 19. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 10. října Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 10. října Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, ing. Petr Kolačkovský, p. Jaroslav Hložek, ing. Pavel Bartoníček,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Místo konání: Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Městský úřad Slaný číslo jednání: 29/2015/RM Den konání: 10. 6. 2015 Přítomní radní: Ing. Pavel Zálom, Ing. Tomáš Drholec, pan Jiří Hůla, pan Jiří Zíma,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA Místo konání: Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA Městský úřad Slaný Den konání: 4. 2. 2015 číslo jednání: 09/2015/RM Přítomní radní: Ing. Pavel Zálom, Ing. Pavel Zlámal, RNDr. Ladislav Peška, Ing. Tomáš Drholec,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA SLANÝ

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA SLANÝ Z Á P I S Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA SLANÝ číslo jednání: 32/2017/ZM Městské centrum GRAND, 11. 10. 2017 / od 16 14 hodin STAROSTA MGR. MARTIN HRABÁNEK zahájil a řídil 32. zasedání Zastupitelstva města

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 8 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 05. 08. 2015 Přítomní radní: Omluven: Přítomni: číslo jednání: 37/2015/RM Ing. Pavel Zálom, RNDr. Ladislav

Více

Z Á P I S Z 65. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 65. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 65. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 20. 11. 2013 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 20. listopadu 2013 Přítomni: p. Jaroslav Hložek, Mgr. Martin Hrabánek, MUDr. Bohumil Vašek, p.

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 8 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Místo konání: Městský úřad Slaný; kancelář starosty Den konání: 10 02 2016 Přítomní radní: Omluveni: Přítomni: číslo jednání: 59/2016/RM Ing. Pavel

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 6 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 18 11 2015 Přítomní radní: Omluven: Přítomni: číslo jednání: 50/2015/RM Ing. Pavel Zálom, Ing. Tomáš Drholec,

Více

Z Á P I S Z 68. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 68. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 68. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 15.01.2014 Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 15.01.2014 Přítomni: p. Jaroslav Hložek, Mgr. Martin Hrabánek, p. Petr Čapek, p. Libor Dobner, p.

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 7 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 07 10 2015 Přítomní radní: Omluven: Přítomni: číslo jednání: 44/2015/RM Ing. Pavel Zálom, Ing. Tomáš Drholec,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 26/2015/RM Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 27. 5. 2015 Přítomní radní: Ing. Pavel Zálom, Ing. Tomáš Drholec, pan Jiří Hůla, pan Jiří Zíma,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 11 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Místo konání: Městský úřad Slaný; kancelář starosty Den konání: 27 04 2016 Přítomní radní: Přítomni: číslo jednání: 65/2016/RM Mgr. Martin Hrabánek,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA číslo jednání: 19/2015/RM Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 15. 4. 2015 Přítomní radní: Ing. Pavel Zálom, Ing. Pavel Zlámal, Ing. Tomáš Drholec, pan Jiří Hůla,

Více

Z Á P I S Z 27. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 22. 02. 2012

Z Á P I S Z 27. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 22. 02. 2012 Z Á P I S Z 27. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 22. 02. 2012 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 22. února 2012 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek, Mgr. Martin Hrabánek, p. Libor Dobner

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA číslo jednání: 01/2014/RM Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 26. 11. 2014 Přítomni: Ing. Pavel Zálom, Ing. Pavel Zlámal, RNDr. Ladislav Peška, Ing. Tomáš Drholec,

Více

Zápis č. 16 z jednání zastupitelstva obce, konaného dne na Obecním úřadě Přišimasy

Zápis č. 16 z jednání zastupitelstva obce, konaného dne na Obecním úřadě Přišimasy Zápis č. 16 z jednání zastupitelstva obce, konaného dne 13. 6. 2016 na Obecním úřadě Přišimasy Přítomní zastupitelé: Šárka Rumanová, Martin Teichner, Jiří Pšenčík, Michal Strnad, Veronika Kuchařová, Radek

Více

Zápis č. 5/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč

Zápis č. 5/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Obec Vidlatá Seč Zastupitelstvo obce Vidlatá Seč Zápis č. 5/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne 13. 6. 2016 od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Přítomni:

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 58. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 18. dubna v zasedací místnosti

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 58. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 18. dubna v zasedací místnosti Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 58. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 18. dubna 2018 v zasedací místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Místo konání: Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Městský úřad Slaný Den konání: 24. 6. 2015 Přítomní radní: Omluven: Přítomni: číslo jednání: 32/2015/RM Ing. Pavel Zálom, pan Jiří Hůla, RNDr. Ladislav

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA číslo jednání: 06/2015/RM Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 14. 1. 2015 Přítomní radní: Ing. Pavel Zálom, Ing. Pavel Zlámal, RNDr. Ladislav Peška, Ing. Tomáš Drholec,

Více

Z Á P I S Z 70. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 70. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 70. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 3. 3. 2010 Místo konání: Čas konání: 3. března 2010 MĚSTSKÝ ÚŘAD SLANÝ Přítomni: Omluven: Přizváni: RNDr. Ivo Rubík. Ing. Petr Kolačkovský, p. Jaroslav

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Místo konání: Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Městský úřad Slaný číslo jednání: 38/2015/RM Den konání: 19. 08. 2015 Přítomní radní: Ing. Pavel Zálom, Ing. Tomáš Drholec, pan Jiří Hůla, pan Jiří

Více

Usnesení. bere na vědomí kontrolu plnění usnesení Rady města Němčice nad Hanou viz. písemný materiál

Usnesení. bere na vědomí kontrolu plnění usnesení Rady města Němčice nad Hanou viz. písemný materiál Usnesení z 41. zasedání Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, které se uskuteční ve středu 6.4.2016 v 15:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

Zápis č. Z ze zasedání Zastupitelstva obce Strančice ze dne 19. června 2017 ve Strančicích. Zahájeno: v 19 hodin Ing. Jiří Jančík, Ing. Pavel So

Zápis č. Z ze zasedání Zastupitelstva obce Strančice ze dne 19. června 2017 ve Strančicích. Zahájeno: v 19 hodin Ing. Jiří Jančík, Ing. Pavel So Zápis č. Z-17-03 ze zasedání Zastupitelstva obce Strančice ze dne 19. června 2017 ve Strančicích. Zahájeno: v 19 hodin Ing. Jiří Jančík, Ing. Pavel Soukup, Jiří Šindelář, Zdeněk Vašíček, Ing. Vladimír

Více

Z Á P I S Z 52. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 16. 3. 2005

Z Á P I S Z 52. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 16. 3. 2005 Z Á P I S Z 52. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 16. 3. 2005 Místo konání: MĚSTSKÝ ÚŘAD SLANÝ Čas konání: 16. března 2005 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek (dostavil se 16.40), Ing. Pavel Bartoníček,

Více

Zápis z 29. zasedání Finančního výboru ZM

Zápis z 29. zasedání Finančního výboru ZM 1/8 ZM Přítomni: viz. presenční listina Omluveni: p. Rychtaříková, p. Šimoník Neomluveni: Hosté: p. Nebřenská Zasedání řídi: JUDr. Karel Bubeník Zasedání zahájeno v 16.00 hodin, ukončeno v 17.00 hodin.

Více

INFORMATIVNÍ VÝPIS Z USNESENÍ RADY MĚSTA JESENICE

INFORMATIVNÍ VÝPIS Z USNESENÍ RADY MĚSTA JESENICE číslo 46/2017 ze dne 31. 10. 2017 Usnesení číslo 702/17-R46 ze dne 31. 10. 2017 schvaluje program zasedání Rady města Jesenice č. 46/2017 ze dne 31.10.2017, který je nedílnou součástí tohoto usnesení.

Více

Usnesení Rady města Moravský Beroun č. 49 ze dne

Usnesení Rady města Moravský Beroun č. 49 ze dne Usnesení Rady města Moravský Beroun č. 49 ze dne 15.08.2016 1. USNESENÍ č. 2016/49/1099/RM Program Rady města Moravský Beroun 1. 2016/49/1099/RM 451/RM/2016/MAT Program Rady města Moravský Beroun 2. 2016/49/1100/RM

Více

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. února 2010

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. února 2010 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. února 2010 Přítomni: Ivana Vlková, Michaela Jůzková, Josef Novák, Vlasta Tišlerová, Josef Brouček, Josef Lácha Omluven: Stanislav

Více

Z Á P I S. ze 7. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. ze 7. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S ze 7. zasedání ZM Sedlice konaného dne 26.6.2019 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 9 členů zastupitelstva. Omluveni: p. Jaroslav Šavrda, Mgr. Zdeněk Mikeš 1. Zahájení

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Místo konání: Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Městský úřad Slaný Stránka 1 z 11 číslo jednání: 53/2015/RM Den konání: 09 12 2015 Přítomní radní: Ing. Pavel Zálom, Ing. Tomáš Drholec, pan Jiří Hůla,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 10 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 76/2016/RM Místo konání: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Den konání: 12. 10. 2016 Přítomní radní: Mgr. Martin Hrabánek, Jiří Víšek,

Více

Z Á P I S Z 67. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 67. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 67. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 18.12.2013 Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 18. 12. 2013 Přítomni: p. Jaroslav Hložek, Mgr. Martin Hrabánek, p. Petr Čapek, p. Libor Dobner,

Více

Obec Jehnědí. Zápis ze schůze zastupitelstva obce Jehnědí č. 7/2015 konané dne: 11.5.2015

Obec Jehnědí. Zápis ze schůze zastupitelstva obce Jehnědí č. 7/2015 konané dne: 11.5.2015 Obec Jehnědí Zápis ze schůze zastupitelstva obce Jehnědí č. 7/2015 konané dne: 11.5.2015 Přítomni: Milan Myšák, Jana Šplíchalová, Milan Pospíšil, Vlastimil Fikejz, Doležalová Kateřina, Rozlívka Jaroslav

Více

Zápis. Program VZZ. Usnesení: Ověřovateli zápisu byli zvoleni: MVDr. Koplík Pro proti... Zdržel se..2..

Zápis. Program VZZ. Usnesení: Ověřovateli zápisu byli zvoleni: MVDr. Koplík Pro proti... Zdržel se..2.. 1 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Prusinovice č. 2/2019 konaného dne 5. 6. 2019 Starosta zahájil zasedání v 17:00 hod., přivítal přítomné, konstatoval, že zasedání je usnášeníschopné. Přítomno: 6

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 9 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 47/2015/RM Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 26 10 2015 Přítomní radní: Ing. Pavel Zálom, Ing. Tomáš Drholec, Ing. Milan Grohmann,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 13 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Místo konání: Městský úřad Slaný; kancelář starosty Den konání: 22 06 2016 Přítomní radní: Omluven: Přítomni: číslo jednání: 69/2016/RM Mgr. Martin

Více

Usnesení. bere na vědomí kontrolu plnění usnesení Rady města Němčice nad Hanou viz. písemný materiál

Usnesení. bere na vědomí kontrolu plnění usnesení Rady města Němčice nad Hanou viz. písemný materiál Usnesení z 11. zasedání Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, které se uskutečnilo v pondělí 13.4.2015 v 15:30 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

Z Á P I S Z 8. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 28. února 2007

Z Á P I S Z 8. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 28. února 2007 Z Á P I S Z 8. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 28. února 2007 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 28. února 2007 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, Ing. Petr Kolačkovský, p. Jaroslav Hložek, p.vojtěch

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 7 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 48/2015/RM Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 04 11 2015 Přítomní radní: Ing. Pavel Zálom, Ing. Tomáš Drholec, pan Jiří Hůla,

Více

Z Á P I S ZE 76. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE

Z Á P I S ZE 76. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE Z Á P I S ZE 76. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 26. 5. 2010 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 26. května 2010 Přítomni: Omluven: RNDr. Ivo Rubík. Ing. Petr Kolačkovský, p. Jaroslav Hložek,

Více

Z Á P I S ZE 7. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 2. 3. 2011

Z Á P I S ZE 7. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 2. 3. 2011 Z Á P I S ZE 7. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 2. 3. 2011 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 2. března 2011 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek, MUDr. Bohumil Vašek, p. Libor Dobner,

Více

Z Á P I S. z 10. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 10. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 10. zasedání ZM Sedlice konaného dne 24.6.2015 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 9 členů zastupitelstva. Omluveni: Ing. Jakub Herman, p. David Vágner 1. Zahájení

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA číslo jednání: 80 Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 06. 08. 2014 Přítomni: Omluveni: Mgr. Martin Hrabánek, Jaroslav Hložek, p. Petr Čapek, MUDr. Bohumil Vašek,

Více

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva Obce ŽIHOBCE, konaného dne 18. května 2011 ve hod. v pohostinství v Žihobcích

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva Obce ŽIHOBCE, konaného dne 18. května 2011 ve hod. v pohostinství v Žihobcích Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva Obce ŽIHOBCE, konaného dne 18. května 2011 ve 20.00 hod. v pohostinství v Žihobcích Přítomni: Omluven: 13 členů zastupitelstva ředitelka PO Základní škola a Mateřská

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne 8. 6. 2017, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hodin starostou

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 16. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 16. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 16 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 17. února 2016 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Pavel KLOBUCKÝ Zdeněk LISEC Radoslava

Více

ZÁPIS. Městské centrum GRAND, 27. června 2016 I od 16 7 hodin PROGRAM JEDNÁNÍ JE PŘÍLOHOU TOHOTO ZÁPISU

ZÁPIS. Městské centrum GRAND, 27. června 2016 I od 16 7 hodin PROGRAM JEDNÁNÍ JE PŘÍLOHOU TOHOTO ZÁPISU ZÁPIS Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA SLANÝ číslo jednání: 22/2016/ZM Městské centrum GRAND, 27. června 2016 I od 16 7 hodin Stránka 1 z 16 Vzhledem k této skutečnosti, budou případné námitky k tomuto zápisu

Více

ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 20.3.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřman icích.

ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 20.3.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřman icích. zá P I S ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 20.3.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřman icích. Přítomni: Josef Prudík, Marie Procházková, Ivana

Více

Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 19:00

Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 19:00 Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 29.4.2013 v 19:00 Ve Studené dne 30.4.2013 Zpracoval: Ing. David Fogl Obsah Obsah... 1 1. Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele... 2 2.

Více

Usnesení 12. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 6. května 2015

Usnesení 12. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 6. května 2015 Usnesení 12. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 6. května 2015 Rada městského obvodu Radvanice a Bartovice: Číslo usnesení Obsah 219/12/15 schvaluje program 12. schůze rady městského

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA číslo jednání: 83 Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 24. 09. 2014 Přítomni: Omluveni: Mgr. Martin Hrabánek, p. Jaroslav Hložek, p. Petr Čapek, p. Ladislav Schneider,

Více

ZÁPIS Z 31. SCHŮZE KONTROLNÍHO VÝBORU

ZÁPIS Z 31. SCHŮZE KONTROLNÍHO VÝBORU ZÁPIS Z 31. SCHŮZE KONTROLNÍHO VÝBORU Datum konání: 19.06. 2017 Místo konání: OÚ Přerov nad Labem Začátek schůze: 18.00 hodin Konec schůze: 19.30 hodin Přítomni: L. Kodešová, M. Kadeřávková, J. Koutská

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 44. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 44. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 44 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 20. 6. 2018 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ Soňa

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 24. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 4.dubna 2016

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 24. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 4.dubna 2016 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 24. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 4.dubna 2016 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad, které se konalo dne 20. 6. 2007 od 17.30 hod. v Kulturním středisku č.

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad, které se konalo dne 20. 6. 2007 od 17.30 hod. v Kulturním středisku č. Zápis ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad, které se konalo dne 20. 6. 2007 od 17.30 hod. v Kulturním středisku č. 4/2007 Přítomni: Václav Nový, Antonín Kadlec, Magda Kindlová, Miroslav Oplt,

Více

Zápis č. 1/2016 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova ze dne

Zápis č. 1/2016 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova ze dne Materiál číslo: 32 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 25.04.2016 Předkládá Ing. Svoboda František - předseda výboru Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti

Více

Obec Pustá Kamenice Z á p i s č. 5 z jednání zastupitelstva obce konaného dne v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Obec Pustá Kamenice Z á p i s č. 5 z jednání zastupitelstva obce konaného dne v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Obec Pustá Kamenice Z á p i s č. 5 z jednání zastupitelstva obce konaného dne 7.9.2017 v 17.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni: Miroslav Myška, Jaroslav Sklenář DiS., ing. Alena Černá,

Více

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 27. června 2018

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 27. června 2018 Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 27. června 2018 Přítomni: Buchal J., Bureš J., Dvořák P., Kahoun T., Kocourek M., Kocourek P., Sedláček J. Omluvena: Kahounová

Více

KONTROLNÍ VÝBOR ZMČ BS ZÁPIS č. 12/2015

KONTROLNÍ VÝBOR ZMČ BS ZÁPIS č. 12/2015 STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO, MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-STŘED ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI KONTROLNÍ VÝBOR ZMČ BS ZÁPIS č. 12/2015 z 12. zasedání konaného dne 08.09.2015 od 16:00 hod. na ÚMČ BS, Dominikánská 2, v zasedací

Více

Usnesení. z 39. zasedání Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období

Usnesení. z 39. zasedání Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období Usnesení z 39. zasedání Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, které se uskutečnilo v pondělí 22.2.2016 ve 13:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

Zápis č. 3-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 03. 04. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 3-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 03. 04. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 3-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 03. 04. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

Z Á P I S. ad 1) Starosta městyse přivítal členy ZM a přítomné občany. ad 2) PROGRAM

Z Á P I S. ad 1) Starosta městyse přivítal členy ZM a přítomné občany. ad 2) PROGRAM Z Á P I S z 28. veřejného zasedání zastupitelstva městyse (ZM) Nepomyšl, konaného dne 29.3.2013 od 19.00 hodin do 19.43 hodin v zasedací místnosti úřadu městyse Přítomni: Josef Lněníček, Miloš August,

Více

Z á p i s č. 6 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne

Z á p i s č. 6 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne Z á p i s č. 6 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne 17. 6. 2015 Přítomni: dle prezenční listiny Návrh programu: 1) Ověření usnášeníschopnosti, schválení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola

Více