Studentští tutoři pro všeobecné lékaře 2011/2012

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Studentští tutoři pro všeobecné lékaře 2011/2012"

Transkript

1 Kristína Kozáková 1001 Ahojte, volám sa Kristína a tento rok budem tútorovať sk. č Som študentkou 2. roč. na našej fakulte. Pochádzam zo Slovenska z mesta Vranov nad Topľou a v Prahe ma nájdete na koleji Kajetánka. Vo voľnom čase si rada prečítam nejakú knihu, zájdem na prechádzku a tiež rada cestujem :-). V prípade akýchkoľvek dotazov ma kontaktujte mailom alebo neváhajte mi poslať správu na Facebook, budem rada, ak vám pomôžem. Som tu pre vás! :-) Kristina.Kozakova@azet.sk facebook: Kristína Kozáková Miroslav Důra 1002 Zdravím všechny z kruhu 1002! Jmenuji se Míra Důra a jsem studentem 4. ročníku všeobecného lékařství. Budu se snažit být jakožto studentský tutor vaším pomocníkem při překonávání úskalí prvního ročníku na naší fakultě. Pocházím z Vimperka v jižních Čechách, v Praze bydlím na kolejích Jižní Město (kolej Vltava). Jakýkoli váš dotaz bude vítán na adrese Miroslav.Dura@seznam.cz či na Facebooku. Přeji vám všem mnoho štěstí při studiu a nejen při něm! Adéla Furmánková 1003 Ahoj, jsem váš studentský tutor, takže jsem tu pro vás, když budete potřebovat s čímkoli poradit, sehnat studijní materiály nebo třeba získat pár zaručených rad ohledně studia a zkoušek. Kromě dění na škole, medicíny a práce mě baví cestování, hraní v kvartetu, trocha pohybu (od běhání po tancování) a samozřejmě studentský život s tím co k němu patří =). Kontakt: adela.furmankova@seznam.cz nebo Facebook Michal Hoang Van Tiep 1004 Zdravím přátelé a kolegové! Jmenuji se Michal Hoang Van Tiep a jsem původem z Vietnamu. Mým nynějším bydlištěm je městečko na západě Cheb. Jsem nadšeným studentem medicíny, která je mou zálibou. Není krásnější a šlechetnější volby vysokoškolského oboru. Studium je však zpočátku náročné a dobrá rada se vždy hodí, proto existují tutoři. V Praze je mým domovem kolej 17. listopadu. Rád pomohu. Mnoho radosti a úspěchů při studiu! Kontakt: zpráva na FB, mail: tiep.michael@gmail.com

2 Zuzana Vlčková 1005 Ahoj. Jmenuji se Zuzka Vlčková a jsem studentkou 3. ročníku. Polovina mých chromozomů pochází z Prahy, ta druhá z Frenštátu pod Radhoštěm. Letos budu vaším tutorem tzn. v jakýchkoli nesnázích během studia se vám budu snažit pomoci/najít řešení :). Mimo Klementinum se věnuji tanci a běžeckému lyžování za MFF UK. Potkat se můžeme i u mikroskopů na histologii či na pitevně na Anatomáku. Hodně štěstí. Kontakt: vlckova.z@centrum.cz Jan Moskalyk 1006 Milí kolegové, studium medicíny patří mezi ty náročnější a člověk, pokud chce uspět, musí ledacos obětovat. Probereme spolu, které ty oběti jsou nezbytně nutné, a kterých byste se naopak měli v průběhu studia vyvarovat, chcete-li zůstat mezi soudnými lidmi. Já sám jsem rodilý Vinohraďan, amatérský muzikant, akademický veslař a docela dobrý kuchař. Kontakt: jan.moskalyk@gmail.com Jan Kašpárek 1007 Ahoj, zdravím kruh 1007! Jmenuji se Honza Kašpárek a jsem student 5. ročníku všeobecného lékařství. V tomto roce budu vaším tutorem a zároveň se budeme pravidelně potkávat na praktických cvičeních z anatomie. Pocházím z (ne)dalekého Zlína a v Praze momentálně bydlím na Nových Butovicích. Rád sportuji a chodím se bavit s přáteli! Pokud budete cokoliv potřebovat, obraťte se na mě rád vám pomůžu! Můžete mě kontaktovat na mailu hkasparek@seznam.cz. Jana Mašková 1008 Ahoj, jmenuju se Jana Mašková a letos budu vaším průvodcem fakultou. Jsem studentkou 5. ročníku, tak už jsem snad pár triků okoukala a budu Vám ku pomoci. Medicína je mojí vášní, takže se k ní vztahuje i většina mých zájmů. Pocházím z Podkrušnohoří - z Kadaně, ale přes rok je mým domovem Praha 5. Na fakultě mě můžete přehlednout vcelku snadno, ale rozhodně mě nepřeslechnete. Protože je někdy těžké se při rozhovorech se mnou dostat ke slovu, klidně mi pište i na mail: maskj@seznam.cz. Nebojte se ozvat ve dne, v noci. Jsem tu pro Vás.

3 Jan Novák 1009 Jsem studentem 4. ročníku všeobecného lékařství. V tomto akademickém roce budu pro skupinu 1009 nejen studentským tutorem, ale zároveň i lektorem praktických cvičení na anatomii. Jsem původem z Prahy a bydlím nedaleko koleje Hostivař. V případě potřeby mě neváhejte kontaktovat na honza.novak11@seznam.cz nebo na Facebooku. Radko Pondělíček 1010 Ahoj. Jmenuji se Radko Pondělíček, momentálně nastupuji do šestého roku na naší fakultě a v tomto akademickém roce budu působit jako tutor pro studijní skupinu. Jsem rodilý Pražák pokřtěný Vltavou, momentálně přebývám v Michli. Mezi mé zájmy patří mnoho věcí, které netřeba uvádět všechny (je to od všeho kousek a ještě něco k tomu ;). Jsem připraven zodpovědět jakékoliv vaše dotazy o studiu na 1. LF UK, a tak vám ukázat ideální stopu na dojetí do dalších ročníků studia. Cestu, která vás čeká, jsem já jel před vámi a znám její úskalí. Moje studijní motto zní: Lepší na poprvé za tři, než na potřetí za jedna. Kontakty na mě: rpondeliczek@centrum.cz, Skype: Prasátko_502 Alena Konopásková 1011 Ahoj, jsem studentka všeobecného lékařství a budu vaším tutorem pro nadcházející akademický rok. Pocházím z Rakovníka, ale v průběhu roku bydlím v podnájmu na Praze 5. Budu ráda, když vám pomůžu usnadnit vaše začátky, takže jakékoliv otázky směřujte na a.konopaskova@ .cz. Markéta Válková 1012 Zdravím mediky z kruhu 1012! Jsem vaše tutorka a současně se s vámi uvidím každé pondělí dopoledne na praktikách z Anatomie jako lektorka. Budu se snažit být vám nápomocna v začátcích studia na naší fakultě, poradit vám co, kde a jak najít či vyřídit ale také se na mě můžete obrátit se všemi problémy a starostmi, které vás potkají. Studuji medicínu pátým rokem, ráda cestuji, plavu, vařím, bavím se a poznávám nové lidi. Bydlím na Proseku v podnájmu. Kontaktovat mě můžete nejlépe em: markivalki@gmail.com nebo přes skype: mariquita321 a samozřejmě telefonicky. Neváhejte si mě najít i na Facebooku. Těším se na vás! Medicína je super ale musí vás bavit. Ať se daří!!

4 Juraj Kobyľák 1013 Mé jméno je Juraj Kobyľák a jsem studentem 5. ročníku všeobecného lékařství. Letos budu studentským tutorem pro kruh Určitě se s vámi potkám na Anatomickém ústavu :-). Pokud budete mít jakékoliv dotazy či připomínky, kontaktujte mě na juraj.koby@spoluzaci.cz, nebo mě najdete na Facebooku. Vojtěch Poštulka 1014 Jmenuju se Vojta Poštulka. Právě studuju druhý ročník všeobecného lékařství. Anatomii už mám sice za sebou, ale chci se jí věnovat i dále, takže se budu hlásit o místo demonstrátora u letošních pitev. Bydlím v Praze 4 na Libuši, a do školy to nemám tak daleko. Mezi mé zájmy patří hlavně hudba. Hodně hraju na piáno, hlavně jazz a blues. Takže když se bude chtít někdo odreagovat od učení a taky se věnuje muzice, může mi dát vědět :). Jsem téměř stále k dispozici na ICQ, Facebooku, u i mobilu. Takže se nebojte kdykoliv na cokoliv zeptat. ICQ: v.postulka@volny.cz Lucie Lamparterová 1015 Jmenuji se Lucie Lamparterová, studuji 6. ročník 1. LF a pro školní rok 2011/2012 budu studentským tutorem pro studijní skupinu Mimo studia medicíny svůj volný čas věnuji sportu, cestování a WikiSkriptům, se kterými se určitě brzy seznámíte. Ze svých zkušeností se Vám budu snažit nabídnout maximum potřebné ke zvládnutí prvního ročníku. Neváhejte mě kontaktovat na lucielamparterova@gmail.com nebo na Facebooku. Michal Žiga 1016 Ahoj, som študentom 3. ročníka všeobecného lekárstva. V tomto akademickom roku budem tutorom pre kruh Pochádzam z Humenného a v Prahe sa vyskytujem na koleji Otava na Jižnom měste. Moje záľuby sú (pochopiteľne:)) späté najmä s medicínou ale taktiež hrozne rád športujem a cestujem. michal.ziga@gmail.com

5 Jan Augustovič 1017 Ahoj, protože to není tak dávno, kdy jsem přišel na 1. LF do prvního ročníku a připadal jsem si tu zpočátku jako kapr v neznámém rybníce, ve kterém jsem se postupně musel naučit rychle plavat, tak bych se rád se svými zkušenostmi podělil s vámi, nově příchozími studenty a pokusil se vám pomoci zorientovat se v tak složitém systému, který je pro přežití na škole nutný znát. Neváhejte mě kdykoli s jakýmkoli problémem kontaktovat buďto na murzik@seznam.cz nebo jsem vám k dispozici osobně na koleji Kajetánka. Petr Krůpa 1018 Ahoj! V letošním školním roce mám tu čest být tutorem skupině Jsem studentem 5. ročníku všeobecného lékařství, ale stále si velmi dobře pamatuji i na své, ne vždy lehké, začátky na této škole. Mezi mé záliby patří hlavně sport, cestování či posezení s kamarády. V průběhu roku se Vám budu snažit pomoci proplout všemi nástrahami prvního ročníku tak, abyste ho absolvovali v co nejlepším možném čase :-). Každý týden se s Vámi také budu potkávat na hodinách anatomie jako Váš lektor. Beze strachu se na mě můžete obrátit s jakýmikoliv problémy či dotazy jsem tady od toho, abych Vám je pomohl vyřešit! Můžete mě kontaktovat osobně, pomocí Facebooku nebo na můj e- mail: petrkrupa@centrum.cz. Těším se na naši spolupráci :-). Hodně štěstí a pevné nervy při studiu :-). Monika Řezáčová 1019 Ahoj! Jmenuji se Monika a studuji 6. ročník oboru Všeobecné lékařství. Pro letošek se stanu tutorem skupiny 1019 a zároveň jejím lektorem pro praktika z anatomie. Pocházím ze samého srdce Hané a jsem na to velice hrdá. V Praze jsem zakotvila poblíž metra Budějovická. Pokud mě nenajdete na pitevně, nejspíše na mě narazíte v posilovně či při jiném sportu. Téměř nepřetržitě jsem k zastižení na u vykrmeneprasatko@post.cz, takže jej neváhejte použít. Už se na Vás moc těším! Martin Čábal 1020 Ahoj, tak už to bude 4. rok, co navštěvuji tuhle školu a také taková moje menší premiéra. Nejenže budu dělat tutora kruhu 1020, ale také vás budu potkávat na anatomickém ústavu, kde se budu snažit vám alespoň trochu zpříjemňovat praktika z anatomie jako váš lektor. Kromě anatomie mezi mé koníčky patří například klavír a fotografování. Pocházím z Přeštic (městečko nedaleko Plzně), ale většinu času nyní trávím v Praze v ulici Nad Kajetánkou (přes silnici od koleje Kajetánka). Kontakt: martin.cabal@gmail.com (také Facebook)

Marián Hajnal. Kamila Šnajdrová. Olga Plecitá. Petr Krůpa

Marián Hajnal. Kamila Šnajdrová. Olga Plecitá. Petr Krůpa Marián Hajnal 1001 Som študentom tretieho ročníka všeobecného lekárstva. V tomto ročníku budem tutorom pre skupinu 1001 Pochádzam z Banskej Bystrice a v Prahe bývam na koleji Vltava. Mojimi záľubami v

Více

Marek Odstrčilík šéfredaktor RUNGO.cz

Marek Odstrčilík šéfredaktor RUNGO.cz www.rungoliga.cz Marek Odstrčilík šéfredaktor RUNGO.cz Tým je něco, bez čeho bych tady popravdě už asi nebyl. Parta, ale klidně jim říkejme tým, mých lékařských přátel mi zachránil život. Byli to oni,

Více

Proč 2. lékařská fakulta?

Proč 2. lékařská fakulta? Publikováno z 2. lékařská fakulta Univerzity Karlovy (https://www.lf2.cuni.cz) LF2 > Uchazeči Proč 2. lékařská fakulta? Prestiž a respekt V roce 2018 se 2. lékařská fakulta umístila na předním místě v

Více

Výborně! Těším se na setkání

Výborně! Těším se na setkání Výborně! Těším se na setkání zítra! Ahoj, jmenuji se Sema! Přišla jsem do Maďarska před několika měsíci, před nedávnem jsem začala řídit křesťanské společenství, které jsme založili s mými krajany. 143

Více

10 jednoduchých. kroků pro efektivní online studium

10 jednoduchých. kroků pro efektivní online studium Tento ebook je určen především pro studenty Interactive online programů LIGS University, ale také pro všechny, kteří chtějí studovat online efektivně. Cílem ebooku je poskytnout studentům rady a doporučení,

Více

SEZNAM NAVRŽENÝCH KANDIDÁTŮ DO VOLEB DO KOMORY STUDENTŮ AS EF TUL, KTERÉ SE USKUTEČNÍ 9. 11. PROSINCE 2009

SEZNAM NAVRŽENÝCH KANDIDÁTŮ DO VOLEB DO KOMORY STUDENTŮ AS EF TUL, KTERÉ SE USKUTEČNÍ 9. 11. PROSINCE 2009 SEZNAM NAVRŽENÝCH KANDIDÁTŮ DO VOLEB DO KOMORY STUDENTŮ AS EF TUL, KTERÉ SE USKUTEČNÍ 9. 11. PROSINCE 2009 Marek Holomek Jaroslava Janečková Bc. Simona Nixbauerová Veronika Nutrová Ing. Jan Öhm Petra Pešková

Více

Hledáte moderní bydlení? Tohle je ta pravá volba.

Hledáte moderní bydlení? Tohle je ta pravá volba. Hledáte moderní bydlení? Tohle je ta pravá volba. G Residence, nejnovější projekt společnosti GETBERG Pořiďte si vlastní byt již od 1 999 309 Kč Pečováním o cizí byt můžete trávit léta nebo si můžete zařídit

Více

ERASMUS+ UNIVERSITA CATÓLICA DE VALENCIA 2016/2017 ZUBNÍ LÉKAŘSTVÍ ANNA KREJČÍKOVÁ

ERASMUS+ UNIVERSITA CATÓLICA DE VALENCIA 2016/2017 ZUBNÍ LÉKAŘSTVÍ ANNA KREJČÍKOVÁ ERASMUS+ UNIVERSITA CATÓLICA DE VALENCIA 2016/2017 ZUBNÍ LÉKAŘSTVÍ ANNA KREJČÍKOVÁ PŘED ODJEZDEM Podívat se na stránky LF UP, kde najdete všechny potřebné informace ohledně výběrového řízení a dalšího

Více

Rada žáků třída Natálka Soukopová třída Vojta Pátek třída Terka Pátková třída Josef Tomek

Rada žáků třída Natálka Soukopová třída Vojta Pátek třída Terka Pátková třída Josef Tomek 18. 5. 2017 Nová Říše Rada žáků Členové Rady žáků pro rok 2016/17 5. třída Zuzka Procházková - 6. třída Natálka Soukopová - 7. třída Vojta Pátek - 8. třída Terka Pátková - 9. třída Josef Tomek Stanovení

Více

Vítáme Vaše dítě v kurzu vedeném

Vítáme Vaše dítě v kurzu vedeném Welcome Letter [Czech] Vítáme Vaše dítě v kurzu vedeném [stupeň nebo druh studia] [jméno učitele] Účelem tohoto dopisu je přivítat Vašeho syna nebo dceru do naší třídy. Chtěli bychom, abyste Vy i Vaše

Více

Volby do Představenstva FIT++ Funkční období

Volby do Představenstva FIT++ Funkční období Volby do Představenstva FIT++ Funkční období 1. 2. 2018 31. 1. 2019 Do voleb dorazilo 7 kandidátek. Kandidáti v pořadí zaslání kandidátek jsou Milan Kurka, Michal Hošna, Lucie Procházková, Anna Vitmanová,

Více

============================================================================

============================================================================ Alko literatura Vložil Cibulka - 26/07/2018 23:36 Ahojte, neviem kam to mam napisat, tak to skusim takto.. Vie mi niekdo poradit nejaku literaturu, knihu o alkohole, alkoholizme, zavislostia a podobne?pripadne

Více

Dobrý den, S pozdravem. Lucie Pondělíková

Dobrý den, S pozdravem. Lucie Pondělíková v loňském roce jsem se zúčastnila projektu "ŠANCE PRO DĚČÍNSKO", který měl zvýšit možnosti mého uplatnění na trhu práce. Po úspěšném ukončení dvou vzdělávacích modulů tohoto projektu jsem získala certifikáty

Více

JAK BÝT ÚSPĚŠNÁ NA SCHŮZCE S MUŽEM 55 TIPŮ

JAK BÝT ÚSPĚŠNÁ NA SCHŮZCE S MUŽEM 55 TIPŮ JAK BÝT ÚSPĚŠNÁ NA SCHŮZCE S MUŽEM 55 TIPŮ Nedělejte pořád stejné chyby, udělejte ten nejlepší dojem na muže, o kterého máte zájem a připravte se na úspěch. Nechte si poradit, jakých chyb se vyvarovat,

Více

Magdalena Hromířová. Bydlím v Horažďovicích.

Magdalena Hromířová. Bydlím v Horažďovicích. Magdalena Hromířová SUPŠ Svaté Aněžky České v Českém Krumlově, obor: Propagační výtvarnictví/výstavnictví Bydlím v Horažďovicích. Baví mě kreslení, procházení se přírodou, obzvlášť na Šumavě, a taky si

Více

21 Seznam příloh. Příloha č.1 - Úspěchy v soutěžích. Příloha č.2 - Mistrovství ČR v šachu, tabulka. Příloha č.3 - Přednáška o polárních oblastech

21 Seznam příloh. Příloha č.1 - Úspěchy v soutěžích. Příloha č.2 - Mistrovství ČR v šachu, tabulka. Příloha č.3 - Přednáška o polárních oblastech 21 Seznam příloh Příloha č.1 - Úspěchy v soutěžích Příloha č.2 - Mistrovství ČR v šachu, tabulka Příloha č.3 - Přednáška o polárních oblastech Příloha č.4 - Ocenění školy za charitu Příloha č.5 Návštěva

Více

Proč jste si vybral za místo svého zahraničního studia zrovna Turecko? Co pro vás byl rozhodující faktor?

Proč jste si vybral za místo svého zahraničního studia zrovna Turecko? Co pro vás byl rozhodující faktor? Dnešní rozhovor nás zavede to země Tisíce a jedné noci do Turecka. Student FMMI Bc. Jiří Strejc absolvoval na zahraniční univerzitě jeden semestr. Čtěte s námi, jak ho prožil. Proč jste si vybral za místo

Více

OBSAH. Obsah ÚVODEM 7 KAPITOLA 1

OBSAH. Obsah ÚVODEM 7 KAPITOLA 1 Obsah ÚVODEM 7 KAPITOLA 1 Poprvé na Facebooku 9 REGISTRACE VLASTNÍHO ÚČTU 9 VYHLEDÁNÍ PRVNÍCH PŘÁTEL 11 PŘIDÁNÍ ZÁKLADNÍCH INFORMACÍ NA PROFIL 11 POŘÍZENÍ PROFILOVÉHO OBRÁZKU 12 AKTIVACE ÚČTU 14 PŘIHLAŠOVÁNÍ

Více

Zaručený návod, jak mít

Zaručený návod, jak mít Zaručený návod, jak mít jistou práci a mzdu Rady k nezaplacení 1. Jak získat práci a začít vydělávat peníze 2. Že vám agentura práce najde práci za vás 3. Co říkají lidé, kteří pracují pro agenturu práce

Více

Maledivy. Thajsko Itálie. Francie. Rakousko Slovensko Francie. Mauricius. Thajsko Francie Česká rep. Réunion

Maledivy. Thajsko Itálie. Francie. Rakousko Slovensko Francie. Mauricius. Thajsko Francie Česká rep. Réunion Maledivy Francie Thajsko Itálie Mauricius Rakousko Slovensko Francie Thajsko Francie Česká rep. Réunion 2012 Vážení a milí přátelé!. Je tu zase konec roku a já pravidelně, na poslední chvíli, jak jinak,

Více

Moje známka v pololetí 2011/2012 (letošní školní rok) na vysvědčení: (napiš číslo 1 až 5)

Moje známka v pololetí 2011/2012 (letošní školní rok) na vysvědčení: (napiš číslo 1 až 5) Přílohy Příloha č.1 - Dotazník Ahoj kluci a holky, prosím o vyplnění následujícího dotazníku. Dotazník má šest stránek. U otázek zaškrtni vždy jen jednu variantu, pokud není uvedeno jinak. Dotazník je

Více

CARAT NEWSLETTER 12/2014

CARAT NEWSLETTER 12/2014 CARAT NEWSLETTER 12/2014 Vážení přátelé, dovolte nám připomenout, že poslední čtvrtletí kalendářního roku je jediné období, kdy máte možnost vypovědět užívání katalogů, se kterými do budoucna již nehodláte

Více

Publikováno z 2. lékařská fakulta Univerzity Karlovy ( LF2 > Ph.D.? A jak na něj?

Publikováno z 2. lékařská fakulta Univerzity Karlovy (  LF2 > Ph.D.? A jak na něj? Publikováno z 2. lékařská fakulta Univerzity Karlovy (https://www.lf2.cuni.cz) LF2 > Ph.D.? A jak na něj? Ph.D.? A jak na něj? Rozhodujete se, zda studovat Ph.D. na Druhé lékařské? Chystáte se příští rok

Více

PROFILY KANDIDÁTŮ. Volby do Akademického senátu PřF UP v Olomouci STUDENTI

PROFILY KANDIDÁTŮ. Volby do Akademického senátu PřF UP v Olomouci STUDENTI PROFILY KANDIDÁTŮ Volby do Akademického senátu PřF UP v Olomouci 2 0 1 7 STUDENTI Martin Broušek kandidát do akademického senátu Rozhodl jsem se pro jednoduché pojetí. Než se snažit shrnout své představy,

Více

CO NÁM PÍŠÍ NAŠE AU PAIR KONKRÉTNĚ?

CO NÁM PÍŠÍ NAŠE AU PAIR KONKRÉTNĚ? CO NÁM PÍŠÍ NAŠE AU PAIR KONKRÉTNĚ? Jana Milá Agenturo Jano! Posílám Ti vánoční pozdrav s přáním krásného a klidného prožití vánočních svátků z kraje nádherných jezer, honosných zámků, cihlových

Více

1. Jsem: a) slabozraká/ slabozraký b) těžce slabozraká nebo prakticky nevidomá/ těžce slabozraký nebo prakticky nevidomý c) nevidomá/ nevidomý

1. Jsem: a) slabozraká/ slabozraký b) těžce slabozraká nebo prakticky nevidomá/ těžce slabozraký nebo prakticky nevidomý c) nevidomá/ nevidomý Příloha č. 1 : dotazník k diplomové práci Vážená studentko, vážený studente, tento dotazník je anonymní a je určen studentům s postižením zraku, kteří studují na vysokých školách. Cílem dotazníku je analyzovat

Více

1 Přílohy. 1.1 Příloha číslo 1- Dotazník

1 Přílohy. 1.1 Příloha číslo 1- Dotazník ; 1 Přílohy 1.1 Příloha číslo 1- Dotazník 2 Předběžný dotazník k zavedení kroužku dramatické výchovy na ZŠ Pernink Dobrý den rodiče, ahoj děti, tento dotazník slouží jako předběžný průzkum Vašeho názoru

Více

INFORMACE O PRÁVECH A POVINNOSTECH STUDENTŮ

INFORMACE O PRÁVECH A POVINNOSTECH STUDENTŮ INFORMACE O PRÁVECH A POVINNOSTECH STUDENTŮ Výpis z předpisů Připravila Studentská komora AS FEKT 2 Student má právo např. výběru učitele určitého studijního předmětu vyučovaného více učiteli používat

Více

Co by chtěli změnit na Očku?

Co by chtěli změnit na Očku? Letos tvoří Očko 8. třída jsme velice kreativní a zábavní a doufáme, že se vám to bude líbit. A to jsme my: Kristýna Menšíková Hana Staniszová Lucie Válková Anna Šamajová Tereza Niemczyková Martina Berešová

Více

Proč číst zrovna tenhle e-book?

Proč číst zrovna tenhle e-book? Proč číst zrovna tenhle e-book? Máte zájem se dozvědět, proč námitky ve skutečnosti vznikají? Jak na nich vydělat, zvládnout je a jak co nejvíce omezit ty zbytečné, rýpavé, jedovaté a ponižující. Je to

Více

STUDENTI S PSYCHICKOU PORUCHOU NEBO CHRONICKÝM SOMATICKÝM ONEMOCNĚNÍM

STUDENTI S PSYCHICKOU PORUCHOU NEBO CHRONICKÝM SOMATICKÝM ONEMOCNĚNÍM STUDENTI S PSYCHICKOU PORUCHOU NEBO CHRONICKÝM SOMATICKÝM ONEMOCNĚNÍM Příručka, kterou máte v rukou, Vás seznámí se systémem podpory studentů se specifickými potřebami na MENDELU, konkrétně studentů a

Více

Důležité kontakty. Eliška Rolfová (koordinátorka pro vyjíždějící studenty, koordinátorka programu Buddy na FHS)

Důležité kontakty. Eliška Rolfová (koordinátorka pro vyjíždějící studenty, koordinátorka programu Buddy na FHS) IC CUNI Buddy Programme Coordinator: Simona Zemanová zahraniční oddělení FHS UK: Důležité kontakty buddy@ic-cuni.cz zahranicni@fhs.cuni.cz Lenka Lukešová (koordinátorka pro přijíždějící studenty, koordinátorka

Více

Korpus fikčních narativů

Korpus fikčních narativů 1 Korpus fikčních narativů prózy z 20. let Dvojí domov (1926) Vigilie (1928) Zeměžluč oddíl (1931) Letnice (1932) prózy z 30. let Děravý plášť (1934) Hranice stínu (1935) Modrá a zlatá (1938) Tvář pod

Více

1. kapitola (Petra) No, já sama nevím, jak se ta zastávka jmenuje vím jen, že to kousek od Řešovské.

1. kapitola (Petra) No, já sama nevím, jak se ta zastávka jmenuje vím jen, že to kousek od Řešovské. 1. kapitola (Petra) Stojím na chodbě budovy FSV UK a snažím se zorientovat v plánku. Nervózně si přitom pohrávám s propiskou. Náhle za sebou uslyším povědomý hlas: Honzo, kolikrát jsem ti říkal, že nechci,

Více

Nabídka vzdělávacích lekcí pro mateřské školy. Realizované Městskou knihovnou Písek

Nabídka vzdělávacích lekcí pro mateřské školy. Realizované Městskou knihovnou Písek Nabídka vzdělávacích lekcí pro mateřské školy Realizované Městskou knihovnou Písek Školní rok 2017/2018 Lekce pro mateřské školy Naší prioritou je v průběhu lekce děti do veškerého dění aktivně zapojit

Více

Návod jak nejen reference získat, ale i efektivně využít. Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013

Návod jak nejen reference získat, ale i efektivně využít. Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013 Návod jak nejen reference získat, ale i efektivně využít. Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013 1 Určitě sami dobře víte, že lidé neradi dávají doporučení na finanční zprostředkovatele.

Více

Návrh na úpravu učebnice pro uživatele českého znakového jazyka

Návrh na úpravu učebnice pro uživatele českého znakového jazyka Návrh na úpravu učebnice pro uživatele českého znakového jazyka Pro seminární práci, ve které bych ráda navrhla úpravu učebnice pro uživatele českého znakového jazyka, jsem si vybrala Slabikář od nakladatelství

Více

. SMUS ZNAMENÁ.. ERA

. SMUS ZNAMENÁ.. ERA ERASMUS ZNAMENÁ... Nysa, milé historické městečko se 45 tisíci obyvately historické náměstí zrestaurovaná katedrála z 12. století na procházky ideální velký park s mnohým překvapením Zcela zásadní místo

Více

APLIKACE NIKE PRŮVODCE GO GUIDE OSLOVUJTE ZÁKAZNÍKY

APLIKACE NIKE PRŮVODCE GO GUIDE OSLOVUJTE ZÁKAZNÍKY PRŮVODCE GO GUIDE ÚVOD CO A PROČ WARM-UP Aplikace Nike vám pomáhají získat motivaci a přináší vám nejnovější styl. Umožňují sledovat a měřit vaše pokroky a sdílet výsledky s kamarády. Je jedno, jestli

Více

Střeštěnov a jeho obyvatelé

Střeštěnov a jeho obyvatelé Střeštěnov a jeho obyvatelé Město Střěštěnov Střeštěnov je malé městečko ležící na severu Čech. Město je to plnohodnotné. Vše co potřebujete k žití a bytí tu naleznete. Uprostřed města je náměstí s historickou

Více

Metodiku přípravy programu, skautskou výchovnou metodu, osobnostně rozvojové programy, envirovýchovu a vedu instruktorský tým.

Metodiku přípravy programu, skautskou výchovnou metodu, osobnostně rozvojové programy, envirovýchovu a vedu instruktorský tým. INTERNÍ TEAM Instruktorský team Zu - Zuzka Kabešová Z Plzně/ Kralovic. Metodiku přípravy programu, skautskou výchovnou metodu, osobnostně rozvojové programy, envirovýchovu a vedu instruktorský tým. Pracuji

Více

Sociální média a blogování

Sociální média a blogování Program Podnikání 4. týden Sociální média a blogování V tomto týdnu nejprve rozvineme vaši prezentaci na internetu do oblasti sociálních médií (neboli sociálních sítí), tj. podíváme se na takové platformy

Více

v Supreme Master TV? Sedněte si, kde je chladněji.

v Supreme Master TV? Sedněte si, kde je chladněji. Musíme víc v Supreme Master TV? Neseďte v posteli, tam meditovat, víte? Více se nalaďme na naše božské Já a pak budeme mít víc Milující Kvality. Jelikož naše Božské Já je láska, víte? () A samozřejmě,

Více

THE KNOWLEDGE VOLUNTEERS

THE KNOWLEDGE VOLUNTEERS PROJEKT THE KNOWLEDGE VOLUNTEERS -POKYNY PRO SENIORY The Knowledge Volunteers www.mondodigitale.org THE KNOWLEDGE VOLUNTEERS Číslo grantové smlouvy: 2011-3279/001-001 Tento projekt byl realizován za finanční

Více

*Třída 1.Pš /6.,7.,8.,9.,/

*Třída 1.Pš /6.,7.,8.,9.,/ *Třída 1.Pš /6.,7.,8.,9.,/ *Celkem žáků -8 *Dívky 6 *Chlapci -2 *Seznam : Jana, Radek, Reneta, Nikola, Květa, Emil, Petra, Kristina *Paní učitelka Anna * * * *Renata je dobrá kámoška. *Má ráda pracovní

Více

Angličtina pro děti. Kdy začít? Mama blogerka testuje hravé karty od Lingea

Angličtina pro děti. Kdy začít? Mama blogerka testuje hravé karty od Lingea Angličtina pro děti. Kdy začít? Mama blogerka testuje hravé karty od Lingea Mama live 21. září 2018 Jsou mu dva a ještě neumí ani slovo anglicky, nezanedbali jsme něco? Nebojte, ještě to stíháte Dříve

Více

Charles Angels na 1. LF UK vznikla nová taneční skupina

Charles Angels na 1. LF UK vznikla nová taneční skupina Charles Angels na 1. LF UK vznikla nová taneční skupina Charles Angels na 1. LF UK vznikla nová taneční skupina V letošním novém školním roce došlo k jedné nenápadné události, která se ale nestává každý

Více

Chráněné bydlení Chráněné bydlení je pobytová sociální služba Společnosti DUHA. asistenti

Chráněné bydlení Chráněné bydlení je pobytová sociální služba Společnosti DUHA. asistenti Chráněné bydlení Chráněné bydlení je pobytová sociální služba Společnosti DUHA. Služba nabízí bydlení v bytech po Praze. Služba mne může podpořit v zodpovědnosti za moji domácnost a za můj život. Ve službě

Více

Světlušky. Praha - Horní Počernice

Světlušky. Praha - Horní Počernice Světlušky Praha - Horní Počernice Informace pro školní rok 2013/2014 Jak se přihlásit do oddílu Pro přihlášení do oddílu je potřeba nejpozději do 17. října odevzdat přihlášku a do 24.10. zaplatit registrační

Více

Motto: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA U Červeného kostela 110, TEPLICE. Učíme se pro život

Motto: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA U Červeného kostela 110, TEPLICE. Učíme se pro život SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA U Červeného kostela 110, TEPLICE Leden 2012 Motto: Učíme se pro život Obsah : Beseda s policií.........1 Sportovní dopoledne..........2 INFO ze ZŠ a MŠ v nemocnici..3-4

Více

ANGLIČT. Státní jazykovka Frýdek-Místek. Aktuální kurzy pro školní rok Dopolední kurzy:

ANGLIČT. Státní jazykovka Frýdek-Místek. Aktuální kurzy pro školní rok Dopolední kurzy: Státní jazykovka Frýdek-Místek Aktuální kurzy pro školní rok 2016-17 ANGLIČT Dopolední kurzy: Pomaturitní denní jednoleté studium angličtiny Celoroční intenzívní dopolední výuka pondělí až pátek - 4 vyučovací

Více

5 RAD A TIPŮ, JAK VYDĚLÁVAT PENÍZE NA BURZE. burzaprokazdeho.cz Petr Novák pecan.novak@gmail.com

5 RAD A TIPŮ, JAK VYDĚLÁVAT PENÍZE NA BURZE. burzaprokazdeho.cz Petr Novák pecan.novak@gmail.com 5 RAD A TIPŮ, JAK VYDĚLÁVAT PENÍZE NA BURZE Chcete vědět: Co dělat, abychom vydělávali na burze peníze? Co nedělat, abychom vydělávali na burze peníze? Tak v tom případě Vás mohu ujistit o tom, že máte

Více

Vítejte v SocialSprinters Academy

Vítejte v SocialSprinters Academy Vítejte v SocialSprinters Academy Jsem velmi rád, že s Vámi mohu sdílet své zkušenosti. V tomto pracovní sešitu si zrekapitulujeme 7 kroků, které když uděláte, budete schopni vašeho zákazníka dokonale

Více

5 RAD A TIPŮ. Jak vydělávat peníze na burze. #Burza pro každého - 5 rad a tipů. >> zpět na Obsah. elektronická publikace 2015

5 RAD A TIPŮ. Jak vydělávat peníze na burze. #Burza pro každého - 5 rad a tipů. >> zpět na Obsah. elektronická publikace 2015 Název kapitoly 5 RAD A TIPŮ Jak vydělávat peníze na burze elektronická publikace 2015 1 Pár slov úvodem Pár slov úvodem Investování a obchodování na kapitálových trzích se věnuje již od roku 2006. Je absolventem

Více

Ústav románských studií. Hispanistika

Ústav románských studií. Hispanistika Ústav románských studií Hispanistika Proč bych měl studovat hispanistiku? Studovali jste španělštinu na gymnáziu, SOŠ nebo v jazykové škole? Naučili jste se španělsky během pobytu v zahraničí? Chcete prohloubit

Více

JMENUJI SE: To je otisk mé ruky: Baví mě: S čím si rád/a hraju: Namaluj/napiš na každý prst osobu, která ti pomáhá.

JMENUJI SE: To je otisk mé ruky: Baví mě: S čím si rád/a hraju: Namaluj/napiš na každý prst osobu, která ti pomáhá. To jsem JÁ 1I JMENUJI SE: Baví mě: To je otisk mé ruky: S čím si rád/a hraju: Namaluj/napiš na každý prst osobu, která ti pomáhá. 2I Jmenuji se......... a je mi... let. Žiju společně s: Bydlím v: Nejvíc

Více

Vyberte u každé otázky jednu možnost a zapište si písmenko za vybranou možností. 1. Rád/a slyším pochvalné poznámky. A

Vyberte u každé otázky jednu možnost a zapište si písmenko za vybranou možností. 1. Rád/a slyším pochvalné poznámky. A 5 JZYKŮ LÁSKY Vyberte u každé otázky jednu možnost a zapište si písmenko za vybranou možností. 1. Rád/a slyším pochvalné poznámky. Jsem rád/a, když mě někdo obejme. 2. Rád/a trávím čas o samotě s člověkem,

Více

PorCeTa, o.p.s. SOCIÁLNÍ SÍTĚ, KYBERŠIKANA, BEZPEČNOST VE VIRTUÁLNÍM SVĚTĚ. nabídka programů prevence rizikového chování KONTAKT PRO OBJEDNÁVÁNÍ:

PorCeTa, o.p.s. SOCIÁLNÍ SÍTĚ, KYBERŠIKANA, BEZPEČNOST VE VIRTUÁLNÍM SVĚTĚ. nabídka programů prevence rizikového chování KONTAKT PRO OBJEDNÁVÁNÍ: PorCeTa, o.p.s. nabídka programů prevence rizikového chování SOCIÁLNÍ SÍTĚ, KYBERŠIKANA, BEZPEČNOST VE VIRTUÁLNÍM SVĚTĚ 6 KONTAKT PRO OBJEDNÁVÁNÍ: SÍDLO ORGANIZACE: JMÉNO: Mgr. Radka Šimonová NÁZEV: PorCeTa,

Více

Milí zájemci o praxi v Sorii!

Milí zájemci o praxi v Sorii! Milí zájemci o praxi v Sorii! Jsem ráda, že přemýšlíte zrovna o Sorii, protože je to krásné městečko plné milých a usměvavých lidí, kteří vám rádi pomohou, když to budete potřebovat. Věřím, že svého výběru

Více

s Jedničkou Na Bojišti Výchova lékařů v Čechách

s Jedničkou Na Bojišti Výchova lékařů v Čechách s Jedničkou Na Bojišti Výchova lékařů v Čechách 3. června 2014 Hosté: prof. MUDr. Aleksi Šedo, DrSc. MUDr. Jana Mašková Moderují: Lenka Petrášová Lucie Vopálenská Proč MEDialogy? Jsme fakulta, která ročně

Více

1. číslo čtvrtletníku

1. číslo čtvrtletníku 1. číslo čtvrtletníku ŠKOLNÍ ROK 2014 / 2015 SLOVO NA ÚVOD VZPOMÍNÁME NA PRÁZDNINY Nejoblíbenější věc z celého školního roku skončila. Myslíme tím prázdniny. A my jsme se opět vrátili do svých školních

Více

TRIATLON DĚTI Česká triatlonová asociace

TRIATLON DĚTI Česká triatlonová asociace TRIATLON DĚTI Česká triatlonová asociace Tréninková skupina Tomáše Bičíka Nabídka pro rodiče a jejich děti Vážení rodiče, rád bych Vás touto cestou oslovil s nabídkou zařazení Vašich dětí do mojí trénikové

Více

Compliance u nás. Jednat správně!

Compliance u nás. Jednat správně! Compliance u nás Jednat správně! Nejprve jsme se ptali, co to má všechno znamenat. Konečně víme, jak si máme počínat. Následně však zjistíme, že ve všedním pracovním dni přece není vždy všechno tak jednoznačné.

Více

Speciální vydání. časopisu žáků a přátel ZŠ Zeleneč

Speciální vydání. časopisu žáků a přátel ZŠ Zeleneč Speciální vydání časopisu žáků a přátel ZŠ Zeleneč 1 Když jsem před lety přišla do zelenečské školy, dlouho jsem předtím nebyla třídní učitelkou. Ačkoli někteří kantoři tvrdí, že třídnictví je práce navíc,

Více

Dosud největší zkušenost

Dosud největší zkušenost Publikováno z 2. lékařská fakulta Univerzity Karlovy (http://www.lf2.cuni.cz) LF2 > Dosud největší zkušenost Dosud největší zkušenost Studentka 5. ročníku Eliška Bobůrková strávila semestr v Drážďanech.

Více

Klima školy - varianta pro rodiče

Klima školy - varianta pro rodiče Základní škola a Mateřská škola Neznašov Klima školy - varianta pro rodiče výsledek dotazníkového šetření Název dotazníku: Klima školy - 2015/2016 (červen) Datum: 26. 05. 2016 Graf 1: Celkový přehled školy

Více

sbor Českobratrské církve evangelické ve Velké Lhotě u Dačic Velká Lhota a Valtínov

sbor Českobratrské církve evangelické ve Velké Lhotě u Dačic Velká Lhota a Valtínov sbor Českobratrské církve evangelické ve Velké Lhotě u Dačic Velká Lhota a Valtínov sborový dopis - září 2009 Co se tu stalo o prázdninách?...byly dokončeny opravy věže horního kostela! Věž je opravdu

Více

CZ.1.04/3.3.05/31.00229. Podporované zaměstnávání cílené

CZ.1.04/3.3.05/31.00229. Podporované zaměstnávání cílené Název projektu: Podporované zaměstnávání metoda boje proti nezaměstnanosti osob se zdravotním postižením Zkrácený název projektu: Registrační číslo: CZ.1.04/3.3.05/31.00229 Období realizace: 1. 2. 2010

Více

Te T lefon o ov o án á í Te T lefo f n o o n v o á v ní n v v oč o í č ch c h no n v o á v čk č a k 2

Te T lefon o ov o án á í Te T lefo f n o o n v o á v ní n v v oč o í č ch c h no n v o á v čk č a k 2 Money Plus Telefonování Vize bez realizace je halucinace Albert Einstein 1 Telefonování Telefonování v očích nováčka 2 Naladění sebe Uč se od moudrých! Uč se od výjimečných! Uč se od života! 3 Mozek je

Více

ŠKOLNÍ KLUB - KROUŽKY

ŠKOLNÍ KLUB - KROUŽKY ŠKOLNÍ KLUB - KROUŽKY Ve školním klubu budou opět organizovány nejen kroužky, ale bude i zajištěn dohled nad žáky 4. a 5. třídy (I. oddělení pí. uč. Lucie Špačková) a 2. stupně (II. oddělení pí. uč. Veronika

Více

BÝT PRACOVNÍKEM SPOLEČNOSTI NIKE NA POZICI ATHLETE

BÝT PRACOVNÍKEM SPOLEČNOSTI NIKE NA POZICI ATHLETE BÝT PRACOVNÍKEM SPOLEČNOSTI NIKE NA POZICI ATHLETE PRŮVODCE GO GUIDE ÚVOD BÝT PRACOVNÍKEM SPOLEČNOSTI NIKE NA POZICI ATHLETE CO A PROČ WARM-UP Blahopřejeme! Nyní jste součástí jedné z nejsilnějších sportovních

Více

1. veletrh hraček na Vysočině 26. a 27. listopadu 2016 I DKO Jihlava

1. veletrh hraček na Vysočině 26. a 27. listopadu 2016 I DKO Jihlava 1. veletrh hraček na Vysočině 26. a 27. listopadu 2016 I DKO Jihlava Sleva 10% pro držitele VSTUPENKY v prodeji na webu www.vanocedetem.cz Dovolte nám, abychom se Vám představili. Jsme průvodci 1. veletrhu

Více

Hodnocení webových stránek města Žamberk 2012 - PDF report. 2 Náhled dotazníku 4. 3 Statistika respondentů 7

Hodnocení webových stránek města Žamberk 2012 - PDF report. 2 Náhled dotazníku 4. 3 Statistika respondentů 7 Hodnocení webových stránek města Žamberk 2012 Obsah 1 Základní údaje 3 2 Náhled dotazníku 4 3 Statistika respondentů 7 4 Přehled odpovědí 8 1. Jak obtížná je orientace na našich webových stránkách?.............................

Více

Cesta za Vaším pokladem tedy ebookem ;)

Cesta za Vaším pokladem tedy ebookem ;) Cesta za Vaším pokladem tedy ebookem ;) Krásný den, V momentě, kdy jste se rozhodli napsat svůj ebook, ocitli jste se najednou na cestě. Tato cesta může být jednoduchá, bezproblémová a úžasná a možná dokonce

Více

v Čechách a na Slovensku

v Čechách a na Slovensku Bestseller v Čechách a na Slovensku v Čechách a na Slovensku JAK ZAČÍT multi level marketing strašák nebo příležitost? IVO TOMAN Ukázka knihy z internetového knihkupectví www.kosmas.cz TAXUS International

Více

ZAHRANIČNÍ JAZYKOVÝ KURZ TECHNICKÉ NĚMČINY VE FRANKFURTU NAD MOHANEM

ZAHRANIČNÍ JAZYKOVÝ KURZ TECHNICKÉ NĚMČINY VE FRANKFURTU NAD MOHANEM ZPRÁVA Z REALIZOVANÉ AKTIVITY ZAHRANIČNÍ JAZYKOVÝ KURZ TECHNICKÉ NĚMČINY VE FRANKFURTU NAD MOHANEM v rámci projektu Vytváření nových sítí a posílení vzájemné spolupráce v oblasti inovativního strojírenství

Více

Svatební itinerář. Kromě začátku obřadu je možno časy v případě nutnosti víceméně posunovat

Svatební itinerář. Kromě začátku obřadu je možno časy v případě nutnosti víceméně posunovat Svatební itinerář Ahoj všichni! Naši avizovanou svatbu jsme nuceni z časoprostorových důvodů plánovat na dálku, takže Vás všechny bohužel nezvládneme obejít osobně (Vy nám to určitě odpustíte) Proto jsme

Více

Michal Malátný z Chinaski: Jsem chodící reklama na rodičovství a manželství Neděle, 17 Květen 2015 00:33

Michal Malátný z Chinaski: Jsem chodící reklama na rodičovství a manželství Neděle, 17 Květen 2015 00:33 V poslední době se vám velmi daří. Vydali jste novou desku, sbíráte jedno ocenění za druhým a jste uprostřed vyprodaného turné. Co plánujete po jeho zakončení? 1 / 6 Turné se sice blíží ke svému závěru,

Více

NA ČESKÝCH VYSOKÝCH ŠKOLÁCH. Hana Landová SIC ČZU & ÚISK FF UK

NA ČESKÝCH VYSOKÝCH ŠKOLÁCH. Hana Landová SIC ČZU & ÚISK FF UK INFORMAČNÍ VZDĚLÁVÁNÍ NA ČESKÝCH VYSOKÝCH ŠKOLÁCH Hana Landová SIC ČZU & ÚISK FF UK Knihovny + IG + IV = [Zdroj: www. Office.com] Spolupráce, přesahy a nápady Význam IG a IV bez ohledu na typ knihovny

Více

Sdružení řidičů představí v rozhovoru další řidičku, neboli něžné stvoření za volantem.

Sdružení řidičů představí v rozhovoru další řidičku, neboli něžné stvoření za volantem. Sdružení řidičů představí v rozhovoru další řidičku, neboli něžné stvoření za volantem. Romana Kodešová je jméno slečny z východních Čech. Vzhledem k tvému věku mám na jazyku dotaz, zdali byla tato práce

Více

Společný evropský referenční rámec pro jazyky (CERF)

Společný evropský referenční rámec pro jazyky (CERF) Shrnutí obsahu Společný evropský referenční rámec (CERF). Jak nyní probíhá výuka jazyků na 1. LF? Vstupní testy na 1. LF v rámci CERF. Výuka jazyků na jiných LF v ČR. Návrhy pro změnu výuky jazyků na 1.

Více

2 Proč pracovat tam, kde nejsou příjemné kolegiální vztahy?

2 Proč pracovat tam, kde nejsou příjemné kolegiální vztahy? 2 Proč pracovat tam, kde nejsou příjemné kolegiální vztahy? Kolegiální vztahy jsou velmi delikátní záležitost, neboť s kolegy lidé tráví velkou část svého života. Pokud se v týmu vyskytuje někdo negativní,

Více

Hledáte si i během trvání rekvalifikace práci?

Hledáte si i během trvání rekvalifikace práci? Účastnice A: No asi nic moc, protože jsem neměla práci a nikde jsem ji nemohla najít. No doufám, že mi pomůže? Myslíte jako najít práci nebo obecně? No hlavně tu práci, no a pak se budu mít jako celkově

Více

Speciální vydání novin ZŠ TGM Blansko Vzpomínka na projektový den pro žáky 2. stupně, který se konal 24.10.2014 OBSAH

Speciální vydání novin ZŠ TGM Blansko Vzpomínka na projektový den pro žáky 2. stupně, který se konal 24.10.2014 OBSAH Speciální vydání novin ZŠ TGM Blansko Vzpomínka na projektový den pro žáky 2. stupně, který se konal 24.10.2014 OBSAH Full English Breakfast... 1 Korálkování, Postoje a hodnoty žáků naší školy... 2 Pexeso,

Více

Všechny fotografie v této diplomové práci byly zveřejněny s laskavým svolením MŠ Raduška Kadaň a MŠ Šafaříkova Louny.

Všechny fotografie v této diplomové práci byly zveřejněny s laskavým svolením MŠ Raduška Kadaň a MŠ Šafaříkova Louny. VI SEZNAM PŘÍLOH Příloha č. 1 Fotografie Fotografie 1 Třída Motýlci (dostupné z http://raduska.kadan.cz/fotogalerie) Fotografie 2 Pískovnice (vlastní) Fotografie 3 Dílna (vlastní) Fotografie 4 Knihy a

Více

Bezplatná právní poradna Chánov

Bezplatná právní poradna Chánov Bezplatná právní poradna Chánov Cílem této aktivity je zvyšování právního vědomí romské mládeže směřující k jejich informovanosti v oblasti prevence kriminality, školní a domácí šikana, trestná činnost

Více

Vaše dítě už umí plavat, ještě to však neznamená, že UMÍ plavat. Velice často se potkávám s rodiči, kteří hrdě hlásí: mé dítě už umí plavat.

Vaše dítě už umí plavat, ještě to však neznamená, že UMÍ plavat. Velice často se potkávám s rodiči, kteří hrdě hlásí: mé dítě už umí plavat. Vaše dítě už umí plavat, ještě to však neznamená, že UMÍ plavat. Velice často se potkávám s rodiči, kteří hrdě hlásí: mé dítě už umí plavat. I já jsem stejně hrdá máma. A když mé děti udělaly první tempa,

Více

Otevřené kroužky ve školním roce 2018 / 2019

Otevřené kroužky ve školním roce 2018 / 2019 ZOO KROUŽEK Otevřené kroužky ve školním roce 2018 / 2019 Název kroužku: Termín: Lektor/ka: Platba za celý rok: Uč. PO, ST, PÁ 7:00-7:30 Ing. Miriam Dufková 200 Kč 48 VOLEJBAL PO 15:30-16:30 Mgr. Karel

Více

PRAHA BEZPEČNĚ ONLINE 2012

PRAHA BEZPEČNĚ ONLINE 2012 PRAHA BEZPEČNĚ ONLINE 2012 Sociální sítě v pojetí žáků a školní výuky Daniel Bradbury Dočekal, 10. prosince 2012 Co víme o dětech v Evropě? Děti ve věku 9 16 let tráví online v průměru 88 minut denně.

Více

Přečti si můj příběh uvnitř. Co přijde příště? MOJE RODINA SE MĚNÍ. Mrkni dovnitř na rady dalších mladých lidí Proč se to děje?

Přečti si můj příběh uvnitř. Co přijde příště? MOJE RODINA SE MĚNÍ. Mrkni dovnitř na rady dalších mladých lidí Proč se to děje? Co přijde příště? Přečti si můj příběh uvnitř MOJE RODINA SE MĚNÍ Mrkni dovnitř na rady dalších mladých lidí Proč se to děje? Proč se to děje? Existuje řada důvodů, proč se někteří rodiče rozejdou. Obvykle

Více

Seminární práce. Téma. Jméno, Příjmení, rok,

Seminární práce. Téma. Jméno, Příjmení, rok, Seminární práce Téma Jméno, Příjmení, rok, Obsah 1. O projektu... 2 2. Procházení webu... 2 3. Phishing... 3 a. Co dělat, pokud se stanu obětí phishingu?... 3 b. Falešné webové stránky neboli Spoofing...

Více

--- Ukázka z titulu --- Myšlení uzdravuje. Jarmila Mandžuková

--- Ukázka z titulu --- Myšlení uzdravuje. Jarmila Mandžuková ÚVOD Při otevření této knihy se možná ptáte, k čemu je potřeba další kniha o zdraví, když už jich byly napsány stovky? Asi máte pravdu, ale můj velký zájem o možnosti sebeléčení s cílem pomoci sama sobě

Více

I. MEZINÁRODNÍ AKADEMICKÉ HASIČSKÉ HRY V POŽÁRNÍM SPORTU 4. 5. 2011 OSTRAVA Běh na 100m s překážkami - muži

I. MEZINÁRODNÍ AKADEMICKÉ HASIČSKÉ HRY V POŽÁRNÍM SPORTU 4. 5. 2011 OSTRAVA Běh na 100m s překážkami - muži 4. 5. 211 OSTRAVA Běh na 1m s překážkami - muži St. č. Jméno Škola D 1. pokus D 2. pokus výsledný čas pořadí body 12 Paulíček, Jakub Univerzita H.K. 3 33,72 3 16,21 16,21 1 6 13 Pěkný, Jakub VŠB-TU Ostrava

Více

Prosím napište zde svůj životní příběh od dob ranného dětství, které si pamatujete až do dnes. Stačí popisovat základní události a roky

Prosím napište zde svůj životní příběh od dob ranného dětství, které si pamatujete až do dnes. Stačí popisovat základní události a roky Vstupní zpráva Jméno: xyz Datum od:.. Zprávu odešlete na kalina@mujkouc.cz Více informací na www.mujvztah.cz www.mamdepku.cz Životní příběh Prosím napište zde svůj životní příběh od dob ranného dětství,

Více

Příloha č. 1: Dotazník pro první skupinu respondentů skupina žáků devátých tříd ze základních škol v našem městě

Příloha č. 1: Dotazník pro první skupinu respondentů skupina žáků devátých tříd ze základních škol v našem městě PŘÍLOHY: Příloha č. 1: Dotazník pro první skupinu respondentů skupina žáků devátých tříd ze základních škol v našem městě Příloha č. 2: Dotazník pro druhou skupinu respondentů současní studenti našeho

Více

HLEDÁ MALÉ FOTBALIST(K)Y ročníků

HLEDÁ MALÉ FOTBALIST(K)Y ročníků !!! POZOR!!! NÁBOR FOTBALISTŮ!!! ČAFC PRAHA Fotbalový oddíl ČAFC Praha se sídlem u Hamerského rybníka - areál bří Voglů (mezi Spořilovem a Záběhlicemi bus 118, 121, 136, 138, 188, 224, tram 11) HLEDÁ MALÉ

Více

CESTA ZPÁTKY K SOBĚ. Jak najít zpátky sebe a již se v životě neztratit. Cesta zpátky k sobě je seminář, který vám pomůže s úklidem ve vašem životě.

CESTA ZPÁTKY K SOBĚ. Jak najít zpátky sebe a již se v životě neztratit. Cesta zpátky k sobě je seminář, který vám pomůže s úklidem ve vašem životě. CESTA ZPÁTKY K SOBĚ Jak najít zpátky sebe a již se v životě neztratit Cesta zpátky k sobě je seminář, který vám pomůže s úklidem ve vašem životě. 1. krok Vztah k sobě Vztah k sobě je základ pro všechny

Více

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Tchaj-wanu. National Taiwan University of Science and Technology

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Tchaj-wanu. National Taiwan University of Science and Technology Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Tchaj-wanu National Taiwan University of Science and Technology 1. Osobní údaje Jméno: Iuliia Ilinykh Kontakt: juliajulia663@gmail.com Délka pobytu: 18.02.2015

Více

Odkaz na dotazník: https://docs.google.com/forms/d/1ui5qwfbs_rvzye- 7HIAoTnAYNpyCWnmeeh1eFvqj1Cs/viewform

Odkaz na dotazník: https://docs.google.com/forms/d/1ui5qwfbs_rvzye- 7HIAoTnAYNpyCWnmeeh1eFvqj1Cs/viewform Přílohy Příloha č. 1: Průvodní text k elektronické podobě dotazníku, který byl vybrán jako kvantitativní metodologický postup k výzkumu syndromu vyhoření u muzejních průvodců a lektorů. Dobrý den, jsem

Více

Dobrý den, Dobrý den vážení lidé,

Dobrý den, Dobrý den vážení lidé, Může se však stát, že takové štěstí mít nebudete a lékař vám oznámí, že narazil na zdravotní potíže onkologického charakteru a je třeba je řešit. Sám si dost těžko dokážu představit, co v této chvíli může

Více