Rok 1996 Po así Stavby a opravy dom Zem lství

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Rok 1996 Po así Stavby a opravy dom Zem lství"

Transkript

1 Rok 1996 Po así Rok 1996 nem l p kné po así. Slune ných dní bylo velmi málo. V lednu, únoru, b eznu byla mírná zima, ale zima trvala velmi dlouho, sníh padal dešt 12. dubna. Také na ja e bylo málo p kných dní. Vlivem špatného a chladného po así za aly žn až v zá í. 1. zá í sklízel obilí kombajnem Šmíd Václav a Šuda B etislav. Mírná zima za ala až koncem listopadu. V prosinci za al padat sníh. Tuhá zima za ala od 21. prosince. Byly velké mrazy od -13 až po -24 C. Stavby a opravy dom p.7 Fiala, dod lávky na p dním prostoru, 7.7. nová podezdívka u plotu, nový plot. p.15 - hostinec U Havl, za ala úprava p dních prostor na obytné místnosti. p.16 Janda a Pacholík, ud lána v ervnu nová vrata a nový plot sloužící k rozd lení dvora. Rozd lení Linkova hospodá ství na Jandovo a Pacholíkovo. p.27 Hruška Luboš p estav l veranda a d lal vnit ní úpravy. p.32 - Petrtýl František. Petrtýl František odkoupil bývalý vým nek a stáje a provedl nové velké úpravy budovy. Byla provedena izolace budovy, nová st echa (tašky), nová vnit ní úprava, celý p dní prostor upraven na bytové za ízení, byla provedena nová vn jší omítka, za budovou vybudován velký krytý bazén a isti ka odpadních vod, postavena ze u uli ky nová vrata a dví ka, plot k silnici a celý dv r byl zpevn n a vydlážd n. Tyto úpravy si vyžádaly zna né finan ní náklady. p.36 - Šuda B etislav postavil novou hospodá skou budovu (skladišt ná adí, sklad uhlí). p.40 Ž ánský Ladislav d lal vnit ní úpravy domu (stropy, okna, dve e). p.42 Dvo ák v kv tnu a ervnu ud lal novou vn jší omítku domu a upraven prostor za domem (ze, krb, povrchový bazén). p.45 - Pletárna, bývalá škola, byly opraveny hromosvody, v listopadu bylo p estav no sociální za ízení, vydlážd n dv r. Práce d lal Šuda B etislav (1953) a Tesa Jaroslav (1946). Nový domek za al stav t Janda Radomír z p.16 za vsí u p postavil novou plechovou k lnu jako sklad d lal základy k budov. Za kaplí Pacholík pokra oval na novostavb domu. Zem d lství Zem d lství je ve velkém útlumu. Lidé ze zem d lství odcházejí. Všechny pastviny z staly nevyužity, nebyly ani posekány. Také p íkopy u silnic z staly nepose eny, roste na nich plevel. Soukromý zem d lec Tesa Jaroslav (4 ha) obilí nesklízel, protože úrodu m l špatnou a sklize se nevyplatila. Zem d lské družstvo naselo za domem p.3 (Barto Milan) pro své n které leny epu, úroda však byla velmi špatná. Zem d lské družstvo sklízelo je men za humny 2. zá í. Barto Václav až 1. íjna. Nedozrálou kuku ici sklízelo zem d lské družstvo 2. listopadu. Brambory, které zasázelo pro své leny zem d lské družstvo za p.5 (Jakubcovými) a p.7, byly sklízeny velmi brzo (od 17. srpna), protože byly napadeny plísní bramborovou. Stromy v kv tnu hodn kvetly a bylo hodn ovoce, bohužel špatn dozrávalo, protože bylo málo slune ných dn. Švestky se nevykupovaly, jablka a hrušky také ne. Padaná jablka vykupoval Barto Milan v p.3. pro firmu Turnov, za 1 kg padaných jablek 1,- K až 2,- K.

2 Telefon V roce 1996 byl rozší en v obci telefon. Byl zaveden do p.35 uban Jaroslav, do p.36 Šuda B etislav, do p.32 Petrtýl František, do p.26 Viták Jaroslav. Takže mimo výše uvedených má v obci telefon: Havel p.15, Ž ánský p.40, Viták František p.26, Jakubcová p.5, obecní ú ad p.7, váha u kravína, prodejna potravin a Pletárna p.45. Ve ejný telefon byl zaveden do nové budky u budovy obecního ú adu 12. prosince. V prosinci byl položen telefonní kabel kolem vsi u p.60 (Tomáš Josef). Popelnice Obecní ú ad koupil každému majiteli domu novou popelnici. Popelnice rozvezli 28. íjna: Havel Martin, Havel Vít a Barto Václav. Hasi sky sbor Obecní ú ad koupil p knou starší st íka ku PS 12 od okresního sdružení z Ji ína za K. 25.b ezna st íka ku p ivezl Havel a Josef Zemánek ze Záhub. Sout ž hasi byla 8. ervna v Ba alkách. Ze Lhoty se sout že zú astnila dv družstva. Umístnila se na t etím a pátém míst. Tane ní zábavy 10. února byl hasi ský ples, 6. dubna byla pomlázková a 1. ervna poutní tane ní zábava po. hasi i, 25. b ezna ples a 23. listopadu posvícenská zábava - po adatelé ženy. Nová hráz u rybníku Od 6. listopadu do 9. prosince firma svoboda Dolní Bousov postavila novou hráz a vjezd do rybníka. Hráz postavili vysokou, a proto ji museli o 30 cm snížit. Voda z rybníka byla nejprve p e erpána do menšího rybníka. Stavba hráze stála K. H bitov V ervnu byla opravena vrata byla položena nová žulová deska na hrob Egrt Zuran ( p.6). Nové desky na hroby: Hruška, Jihlavec - Jakubec, Dovol p.29. Volby a 1.6. byly volby do Parlamentu. V Zelenecké Lhot bylo 129 zapsaných voli, voleb se zú astnilo 107 voli tj. 82,95 %. leny volební komise byli: ing. Ž ánská Marie p.40, Vlková Blanka Milkovice p.12, Kupec Milan Záhuby p.5, Egrt František p.30. Výsledky voleb v Zelenecké Lhot : Po adí Název strany Hlas 1. SSD eská strana soc. demokratická SPR RS Sdružení pro republiku (Sládek) KS M Komunistická strana ech a Moravy KDU SL (Lux) ODS Ob anská demokratická strana (Klaus) DŽJ D chodci za životní jistoty 2 7. SD LSNS Svobodní demokraté (Dienstbier) 2 8. DEU Demokratická Unie 1 9. ODA Ob anská demokratická unie MUS eskomoravská unie st edu 1

3 a bylo první kolo voleb do Senátu. V Zelenecké Lhot bylo 130 zapsaných voli, voleb se zú astnilo 41 voli tj. 31,5 %. leny volební komise byli: ing. Ž ánská Marie p.40, Vlková Blanka Milkovice p.12, Kupec Milan Záhuby p.5, Havlová Eva p.15. V Zelenecké Lhot získali: Horá ek Josef ( SSD) 20 hlas Šibrava Karel (KS M) 13 hlas Liška Ji í (ODS) 4 hlasy Puš Lud k (KDU SL) 2 hlasy Pavlovi Radko (DEU) 2 hlasy Volební ú ast v okrese Ji ín v první kole voleb byla 37 %. Do druhé kola postoupili: MVDr. Liška Ji í (ODS) 44,79 % hlas a Horá ek Josef ( SSD) 24,41 % hlas. Druhé kolo voleb do Senátu se konalo 22. a Ze 130 zapsaných voli, se voleb zú astnilo 30 voli tj. 23,07 %. Dva kandidáti získali: Horá ek Josef ( SSD) 22 hlas MVDr. Liška Ji í (ODS) 8 hlas Za senátora v okrese Ji ín byl zvolen MVDr. Liška Ji í (ODS), dostal hlas, tj. 56 %. Volební ú ast v okrese Ji ín v druhém kole byla 18,9 %. Sekání trávy V roce 1995 a 1996 sekal trávu p ed prodejnou Tesa Jaroslav, v minulých letech Špa ek Ji í. Fotografie dom v obci Vyfotografování všech domu v Zelenecké Lhot provedl Vokrá ka Milan, bude z ízen album všech dom. Krádeže V lednu byla ukradena dv telata z kravína v Zelenecké Lhot (ve Vl ím Poli t i prasata). V kravín v Zelenecké Lhot není hlída, nejsou peníze. 1. prosince byly odvezeny všechny krávy a ve stáji z staly a byly p ivezeny jalovice. Zm ny v zam stnání Barto ová Ivana p estala jezdit do závodu Škoda v Mladé Boleslavi a nastoupila do práce v pletárn v Zelenecké Lhot z pletárny odešla a dojíždí do podniku Glenn Hill v Dolním Bousov. V b eznu Egrt František st. odešel od fy. Svoboda Dolní Bousov a nastoupil u fy. Plastimat Libá. Klaban Zden k st. odešel od fy. Matas Libá a nastoupil v Plastimatu. Janda Radomír od fy. Matas do Škody Mladá Boleslav. Špa ek Ji í ml. a Valenta Martin, truhlá i, odešli z fy. Kurana Sedlišt do truhlárny Mineva v Mladé Boleslavi. Viták Jaroslav, idi v Domov d chodc odešel do vzduchotechniky v D tenicích. Valenta František ze Škody Mladá Boleslav do D tenic (vzduchotechnika). V listopadu odešel Vokrá ko Josef ze ZD D tenice do Škody Mladá Boleslav. Za zem elého Vlastimila Plíška údržbu vodárny p evzal Dovol Bohumil a údržbu ve ejného osv tlení p evzal D dina Miroslav ze Záhub. Do kravína v Zelenecké Lhot za nemocného Opialu nastoupil 15. zá í Rozsypal Jan se z vojenské služby vrátil Egrt František a nastoupil jako traktorista do ZD D tenice.

4 Po vyu ení nastoupil Barto Petr do práce v ZD D tenice. Havel Martin je uvoln n v ZD idi a jezdí s velkým autem TIR s vlekem u fy. Tvrdý D tenice a Je ná Sobotka (Jandová Sku ina Pekla). Vokrá ková Jana od fy.vkus Libá do epova u Mladé Boleslavi. uban Jaroslav 1 m síc st ídal dovolenou na pošt v Libáni. Kravín Od 1.1. krmili v kravín : Havel Vít, Havlová Tá a, Vitáková Alena a Opiala Luboš, který dojížd l z Milkovic. Když onemocn la Havlová Tá a a od srpna i Opiala Luboš, tak až do 15. zá í krmil pouze Havel Vít a Vitáková Alena. 15. zá í nastoupil do práce v kravín Jan Rozsypal, druh Simony Mad rové - Šmídové z p.54. Od 1. prosince je v kravín místo krav jalovina. Nešt stí p i vypalování trávy Dne uho el p i vypalování staré trávy 71letý Vlastimil Plíšek z p.39. Uho el u vodárny, u studánky u Haltý e. Vlastimil Plíšek byl v obci oblíben. Tato nehoda vzrušila mnoho ob an v obci i v širém okolí. Byl zedník a elektriká. I Utopení Václava Šmída Dne se utopil ve Špan lsku student Václav Šmíd (osmnáctiletý), syn Václava Šmída z p.46. Úraz Lucie Miturové V listopadu byla p evezena po úraze do nemocnice 5letá Lucinka Miturová z p.47. St hování Dne se odst hovali z domu p.9. (bytovky) manželé Táborský na Filipeny u D tenic. S nimi se odst hovala i Plíšková z p se p est hoval František Valenta z domku p.10 do bytovky p.9. Do domku p.10 se p ist hovala rodina Gradova. Grad Josef nastoupil do práce v dílnách ZD v Milkovicích jako opravá. V prosinci se p ist hovali z Moravy rodi e paní Jandové p.16 Josef a Františka Sopuchovi. Zdražování Od ledna do prosince se stále zdražuji základní pot eby. Chleba na 16,- K, rohlík 1,50 K, máslo 20,- K, mléko 10,- K, benzin 20,- K, cigarety o 4,- K za krabi ku. Návrat z vojny Ze základní vojenské služby se vrátili: Egrt František p.30 a Viták František p.26. Bomba Na telefonní upozorn ní hledala policie v provozovn Pletárna v p.45 ukrytou bombu. Nic se nenašlo. Pletárna ve firm KPLET Ko ená v Zelenecké Lhot p.45 pracovali: Špa ková Kv ta, Šmídová Blažena, Šudová Vladimíra, Ho ejší Alois z Libán, Vokrá ková Jana, Valentová Marta, družka Ko ená e, Ko ená ova dcera Marie a Ko ená v syn Josef. Doma šila: Pazderská Jana a Gradová Iveta.

5 Úmrtí Plíšek Vlastimil, p.59, 71 rok, ženatý, uho el p i vypalování trávy Kupec Josef, rodák z p.41, 80 r., ve Sku in Rajm František, Záhuby p.26, 66 r K ivánková Marie, Záhuby, roz. Mlejnková Kužel Josef, Ba álky, p edseda MNV vodovod Šmíd Václav, Libá, utopil se ve Špan lsku, 18 r., otec Václav Šmíd z p.46

Kronika obce Zelenecká Lhota

Kronika obce Zelenecká Lhota Rok 1987 Počasí Začátek roku byl normální. Velké mrazy začaly až začátkem března, 4. a 5.3. bylo -13 C. Léto bylo velmi krátké pouze v červenci, 1.7. bylo velké teplo + 32 C. V srpnu bylo deštivo, takže

Více

Rok 1999 Po así Sbor dobrovolných hasi 100. výro í založení SDH v Zelenecké Lhot

Rok 1999 Po así Sbor dobrovolných hasi 100. výro í založení SDH v Zelenecké Lhot Rok 1999 Po así V lednu mírná zima. 5.2. byla sn hová bou e. 3.6. byla bou ka, hodn vody. Celý rok byl suchý, v tší déš až na podzim. 2.12. odpoledne byla sn hová bou e. 22. a 23.12. byly nejv tší mrazy

Více

Z kroniky obce Sedlec - rok 1950

Z kroniky obce Sedlec - rok 1950 Z kroniky obce - rok 1950 Volný prodej Ministr vnitřního obchodu F. Krajčír oznámil ve svém projevu značné snížení cen masa a uzenin na volném trhu. Také ceny masitých jídel byly sníženy. Ceny volného

Více

Z Á P I S č. 10/2015 z veřejné schůze, která se konala dne 04.11.2015 od 18:00 hodin v sále pohostinství Na Nové ve Smrkovicích

Z Á P I S č. 10/2015 z veřejné schůze, která se konala dne 04.11.2015 od 18:00 hodin v sále pohostinství Na Nové ve Smrkovicích Osadní výbor Smrkovice V Písku dne 05.11.2015 Z Á P I S č. 10/2015 z veřejné schůze, která se konala dne 04.11.2015 od 18:00 hodin v sále pohostinství Na Nové ve Smrkovicích Přítomni Jan Matoušek, Michal

Více

Kronika obce Zelenecká Lhota

Kronika obce Zelenecká Lhota Rok 1995 Počasí Celý rok byl normální. Jaro bylo suché, i když často pršelo (byly malé ale časté deště). Největší mráz v lednu 5. -9 C. V únoru bylo teplo. 13. +9, 21. +14 C. V květnu 29. +26 C. V červnu

Více

NOVÉ KOŠE NA PSÍ EXKREMENTY

NOVÉ KOŠE NA PSÍ EXKREMENTY www.ceradice.cz Vydání 2/2014 VESNICE ROKU 2014 Letošní rok se starostka obce Čeradice rozhodla přihlásit naší vesničku do soutěže Vesnice roku, kterou vyhlásil Spolek pro obnovu venkova ČR, Ministerstvo

Více

Prosadíme výstavbu t locvi ny u ZŠ referendum ke klí ovým problém m výstavbu koupališt

Prosadíme výstavbu t locvi ny u ZŠ referendum ke klí ovým problém m výstavbu koupališt 10. -11. íjna 2014 p ij te k volbám Prosadíme výstavbu t locvi ny u ZŠ referendum ke klí ovým problém m výstavbu koupališt 1. Miloslav Landa DiS. k: 42 let, zem lec, Hrbov 2. Josef Mlyná k: 71 let, d chodce,

Více

Zápis z 1. zasedání Rady m stské ásti Brno- abov esky, konaného dne 15. listopadu 2010 v zasedací místnosti ÚM Brno- abov esky, Horova 28, Brno

Zápis z 1. zasedání Rady m stské ásti Brno- abov esky, konaného dne 15. listopadu 2010 v zasedací místnosti ÚM Brno- abov esky, Horova 28, Brno Zápis z 1. zasedání Rady m stské ásti Brno- abov esky, konaného dne 15. listopadu 2010 v zasedací místnosti ÚM Brno- abov esky, Horova 28, Brno Zahájení: P ítomni: 9:00 hodin Ing. Karel Dole al Mgr. Filip

Více

Volby do zastupitelstev obcí 10.10. - 11.10.2014

Volby do zastupitelstev obcí 10.10. - 11.10.2014 ní listina: ANO 2011 1 Krejčí Petr 47 ANO 2011 BEZPP podnikatel Konice 2 Švec Ondřej 34 ANO 2011 BEZPP podnikatel Konice 3 Dostál Josef 34 ANO 2011 BEZPP obchodní ředitel Konice 4 Coufal Jan Mgr. 54 ANO

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA školní rok 2014/2015

VÝROČNÍ ZPRÁVA školní rok 2014/2015 Základní škola a Mateřská škola České Libchavy, okres Ústí nad Orlicí České Libchavy 147, 561 14 IČO: 750 151 45 telefon: 465 582116, e-mail: zsclib@seznam.cz www.skolaceskelibchavy.cz VÝROČNÍ ZPRÁVA školní

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Tutleky, konaného 17.3.2014

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Tutleky, konaného 17.3.2014 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Tutleky, konaného 17.3.2014 Pořadové číslo 19/2014 Místo konáni: Termín: Přítomno: Jednáni řídil: hasičárna 17.3.2014 od 19,30 hod. 9 občanů Oldřich Moravec

Více

Leden, proorávání silnic. Neděle jako pracovní den. Podpis osevů do 50a. Proorávání silnic. Zatmění měsíce. Teplota 10%. Památný den.

Leden, proorávání silnic. Neděle jako pracovní den. Podpis osevů do 50a. Proorávání silnic. Zatmění měsíce. Teplota 10%. Památný den. Leden, proorávání silnic. 1. Velká sněhová vánice s větrem. Silnice jsou zaváty, proorávají se autem, čímž odpadá mnoho práce a námahy lidské. Zima kol 17%. Neděle jako pracovní den. 3. První lednová neděle

Více

Závěrečná zpráva (věcný popis činnosti v roce 2012)

Závěrečná zpráva (věcný popis činnosti v roce 2012) Závěrečná zpráva (věcný popis činnosti v roce 2012) Ve dnech 12. 15. 1. 2012 se MAS Střední Povltaví prezentovala na společném stánku se Svazkem obcí Milevska na brněnském veletrhu cestovního ruchu Regiontour

Více

Kronika obce Zelenecká Lhota

Kronika obce Zelenecká Lhota Rok 1994 Počasí Leden, únor, březen převážně teplo, mrazu a sněhu málo. Od 1.1. do 16.1. teploty stále plus až do +8 C, první mráz 16.1. 1994, mírně mrzlo do 24.1.. 28.1. byla teplota +4 C, v noci velká

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 0774-210/2014 NEMOVITÁ VĚC: Podíl 1/2 rodinného domu včetně příslušenství a pozemků Katastrální údaje : Kraj Středočeský, okres Praha-východ, obec Kostelec nad Černými

Více

OBEC DOLNí ZÁLEZLY ZÁPIS. ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Dolní Zálezly, které se konalo dne 14. března 2012

OBEC DOLNí ZÁLEZLY ZÁPIS. ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Dolní Zálezly, které se konalo dne 14. března 2012 1 BEC DLNí ZÁLEZLY ZÁPIS ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Dolní Zálezly, které se konalo dne 14. března 2012 Jednání zastupitelstva obce se konalo v zasedací místnosti becního úřadu Dolní Zálezly od

Více

6 PLUMLOVSKÝ ZPRAVODAJ Galerie starostů a předsedů MNV v Plumlově v letech 1864-2011 Petr Mucha Jan Michálek Engelbert Duřpek Hynek Michálek poštmistr rolník mistr řeznický poštmistr mistr krejčovský 1864-1870

Více

ROK 2003. Post obecní kronikářky zastávám od roku 2003, kdy jsem převzala kroniku od paní Jany

ROK 2003. Post obecní kronikářky zastávám od roku 2003, kdy jsem převzala kroniku od paní Jany ROK 2003 Kronika obce Jmenuji se Michaela Vašutová, rozená Valová. Prostřední Bečva je místem mého bydliště od narození. Absolvovala jsem Střední pedagogickou školu v Přerově a Pedagogickou fakultu Ostravské

Více

Znalecký posudek číslo 3866 206/08

Znalecký posudek číslo 3866 206/08 Znalecký posudek číslo 3866 206/08 O ceně nemovitosti: Restaurace "ČERNÝ OREL" Moravský Beroun katastrální území: Moravský Beroun bývalý okres: Olomouc O B V Y K L Á T R Ž N Í C E N A Objednatel znaleckého

Více

TECHNICKÉ SLUŽBY Lipník nad Bečvou, příspěvková organizace, Za porážkou 1142, 751 31 Lipník nad Bečvou. Výroční zpráva o činnosti za rok 2 0 1 2

TECHNICKÉ SLUŽBY Lipník nad Bečvou, příspěvková organizace, Za porážkou 1142, 751 31 Lipník nad Bečvou. Výroční zpráva o činnosti za rok 2 0 1 2 TECHNICKÉ SLUŽBY Lipník nad Bečvou, příspěvková organizace, Za porážkou 1142, 751 31 Lipník nad Bečvou Výroční zpráva o činnosti za rok 2 0 1 2 Lipník nad Bečvou 14. února 2013 Popis činnosti organizace

Více

Zápis,usnesení. Ověřovatelem zápisu určuji: pana Bc. Igora Crhu, paní Ivanu Ošlejškovou

Zápis,usnesení. Ověřovatelem zápisu určuji: pana Bc. Igora Crhu, paní Ivanu Ošlejškovou Zápis,usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Skřípov konaného dne 27.01.2015 v 17:00 hod. v místnosti obecního úřadu / kulturního sálu/. Zasedání zastupitelstva obce bylo řádně svoláno podle

Více

Finanční mechanismus EHP a Norský finanční mechanismus (Finanční mechanismus EHP/Norsko)

Finanční mechanismus EHP a Norský finanční mechanismus (Finanční mechanismus EHP/Norsko) Finanční mechanismus EHP a Norský finanční mechanismus (Finanční mechanismus EHP/Norsko) EEA/Norwegian Financial Mechanism (Finanční mechanismy EHP/Norska Finanční mechanismus EHP a Norský finanční mechanismus

Více

Z á p i s. ízení I. ustavujícího zasedání Zastupitelstva m stské ásti Brno- abov esky se ujal starosta JUDr. Ji í Helán.

Z á p i s. ízení I. ustavujícího zasedání Zastupitelstva m stské ásti Brno- abov esky se ujal starosta JUDr. Ji í Helán. Z á p i s z I. ustavujícího zasedání Zastupitelstva m stské ásti Brno- abov esky, konaného dne 11.11.2010 v Dom spolkových aktivit Rubínek, Pozna ská 10, Brno --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Výroční zpráva Nadačního fondu KZ, a.s. za rok 2010

Výroční zpráva Nadačního fondu KZ, a.s. za rok 2010 1 Výroční zpráva za rok 2010 2 Obsah výroční zprávy: 1. Úvodní slovo předsedy správní rady Nadačního fondu Krajské zdravotní, a. s....4 2. Základní údaje o Nadačním fondu Krajské zdravotní, a. s......

Více

Program rozvoje obce. Lovčice

Program rozvoje obce. Lovčice Program rozvoje obce Lovčice změna č. 1 Obsah: 1. Administrativní, technické a bezpečnostní zajištění chodu obce... 2 2. Bydlení... 2 3. Doprava... 3 4. Kulturní a historické památky... 3 5. Občanská vybavenost...

Více

Nalezené klíče O víkendu byly na sídlišti v Mariánském Údolí nalezeny dva svazky klíčů. Majitel si může klíče vyzvednout na obecním úřadě.

Nalezené klíče O víkendu byly na sídlišti v Mariánském Údolí nalezeny dva svazky klíčů. Majitel si může klíče vyzvednout na obecním úřadě. Nalezené klíče O víkendu byly na sídlišti v Mariánském Údolí nalezeny dva svazky klíčů. Majitel si může klíče vyzvednout na obecním úřadě. Navinování chmele Agrospol Velká Bystřice oznamuje všem zájemcům,

Více

Výroční zpráva o činnosti sdružení za rok 2012

Výroční zpráva o činnosti sdružení za rok 2012 Výroční zpráva o činnosti sdružení za rok 2012 Obsah: I. Vznik sdružení II. Základní ustanovení III. Poslání a cíle sdružení IV. Členská základna V. Uspořádané akce v průběhu roku 2012 VI. Propagace sdružení

Více

let kopané mezi vltavou a sázavou

let kopané mezi vltavou a sázavou 40 let kopané mezi vltavou a sázavou Předkládaná publikace se pokusila zdokumentovat historii TJ Krňany od doby jejího založení v roce 1974 včetně zmínky o poválečném období let 1947 1950. Při sestavování

Více

Leden. 22. ledna v deset hodin oddal starosta na obecním úřadu paní Melkovou a pana Víška

Leden. 22. ledna v deset hodin oddal starosta na obecním úřadu paní Melkovou a pana Víška Leden 1.1. oblačno 3 C, 2.1. zataženo, sníh s deštěm 2 C, 3.1. zataženo, sníh s deštěm 2 C, 4.1. oblačno 3 C, 5.1. polojasno -7 C, 6.1. zataženo -2 C, 7.1. polojasno -3 C, 8.1. zataženo, sněžení -2 C,

Více

Místní národní výbor Štoutov

Místní národní výbor Štoutov Státní okresní archiv Karlovy Vary Místní národní výbor Štoutov 1948-1960 Prozatímní inventární seznam EL JAF. 961 Eviden ní pom cka. 119 Zpracovala Jarmila Valachová Karlovy Vary 1999 A. KNIHY a) správní

Více

1. devítiletá škola Stříbro 1945-1953

1. devítiletá škola Stříbro 1945-1953 Státní oblastní archiv v Plzni - Státní okresní archiv Tachov 1. devítiletá škola Stříbro 1945-1953 Inventář Číslo EL NAD: 1026 Evidenční číslo pomůcky: 113 Dana Bízová Tachov 2006 Obsah Úvod...3 I. Vývoj

Více

PROTOKOL O PROVEDENÉ DRAŽBĚ č. 17/14/D veřejné dražby dobrovolné ve smyslu 17 a násl. Zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách

PROTOKOL O PROVEDENÉ DRAŽBĚ č. 17/14/D veřejné dražby dobrovolné ve smyslu 17 a násl. Zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách PROTOKOL O PROVEDENÉ DRAŽBĚ č. 17/14/D veřejné dražby dobrovolné ve smyslu 17 a násl. Zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách I. -OZNAČENÍ OSOB 1.1. Navrhovatel: IKT INSOLVENCE v.o.s., IČ 291 13 091,

Více

Sp. zn. 070 Ex 1615/12-17

Sp. zn. 070 Ex 1615/12-17 Mgr. Tomáš Pospíchal, soudní exekutor, Exekutorský úřad Nymburk, 288 02 Nymburk, 28. října 1474/20, tel.: 325 516 718, fax: 325 511 243, e-mail: info@exekutornymburk.cz IČ: 62885995; DIČ: CZ6802090416

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Drahkov č.2/2016 konaného dne 10.6.2016

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Drahkov č.2/2016 konaného dne 10.6.2016 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Drahkov č.2/2016 konaného dne 10.6.2016 Program: 1. Zahájení. 2. Seznámení s programem zasedání. 3. Ustanovení zapisovatele a ověřovatelů. 4. Kontrola usnesení

Více

350 000 Kč. ZNALECKÝ POSUDEK č.6563/213. odhad obvyklé ceny nemovitosti pro účel dražby dle metodiky v Hypoteční bance, a.s.

350 000 Kč. ZNALECKÝ POSUDEK č.6563/213. odhad obvyklé ceny nemovitosti pro účel dražby dle metodiky v Hypoteční bance, a.s. ZNALECKÝ POSUDEK č.6563/213 odhad obvyklé ceny nemovitosti pro účel dražby dle metodiky v Hypoteční bance, a.s. Předmět ocenění: 1.1 Rodinný dům - bez nebytových prostor Stávající Číslo popisné: 88 Na

Více

Úřad městské části města Brna Brno - Židenice Gajdošova 7, 615 00 B R N O tel. 548 426 111

Úřad městské části města Brna Brno - Židenice Gajdošova 7, 615 00 B R N O tel. 548 426 111 Úřad městské části města Brna Brno - Židenice Gajdošova 7, 615 00 B R N O tel. 548 426 111 Odbor výstavby a územního plánování Spisová značka: STU/05/0900364/000/003 V Brně dne 31.07.2009 Číslo jednací:

Více

Zápis 2/2015. ze schůze KMS Svinary, konané dne 11. 2. 2015 v klubovně SDH Svinary

Zápis 2/2015. ze schůze KMS Svinary, konané dne 11. 2. 2015 v klubovně SDH Svinary Zápis č. 2/2015 ze schůze KMS Svinary, konané dne 11. 2. 2015 v klubovně SDH Svinary Přítomni: p. Šťastná, Mgr. Košek, p. Rind, p. Borková, p. Balcárek, p. Holubová, p. Menclová Omluveni: Mgr. Springer,

Více

SBĚRNÝ DVŮR NA P.P.Č. 588/6, KATASTRÁLNÍ ÚZEMÍ: MALŠOVICE

SBĚRNÝ DVŮR NA P.P.Č. 588/6, KATASTRÁLNÍ ÚZEMÍ: MALŠOVICE DANIELA BIČIŠŤOVÁ, PROJEKTOVÁ ČINNOST VE VÝSTAVBĚ, KAMENICKÁ 255/95, 405 02, DĚČÍN 2, TEL. 605 726 875 Akce: SBĚRNÝ DVŮR NA P.P.Č. 588/6, KATASTRÁLNÍ ÚZEMÍ: MALŠOVICE Stavebník: Obec Malšovice, Malšovice

Více

Program 20. veřejné schůze ZO

Program 20. veřejné schůze ZO Zápis z 20. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 23.9.2014 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta Ing. Vybíral přivítal všechny přítomné a zahájil 20. zasedání

Více

Zápis. z jednání rady obce Horní Stropnice konané dne 23. 2. 2015

Zápis. z jednání rady obce Horní Stropnice konané dne 23. 2. 2015 Zápis z jednání rady obce Horní Stropnice konané dne 23. 2. 2015 Číslo rady: 5/2015 Přítomni: p. Kučera, Ing. Vaněček, PaedDr. Baláš, pí. Valentová, p. Socher Program jednání: 1. Kontrola zápisu z jednání

Více

ROK 1953. Správa obce:

ROK 1953. Správa obce: ROK 1953 Správa obce: 14. 1. přijeli zástupci Jednoty z Písku do Horosedel, kde v čísle 26, bývalém hostinci uzavřeli smlouvu s p. Červenkou zařídit v tomto domě Jednotu. Toto jednání však provedli bez

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD BROUMOV, ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ

MĚSTSKÝ ÚŘAD BROUMOV, ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ MĚSTSKÝ ÚŘAD BROUMOV, ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Třída Masarykova č.p. 239, 550 14 BROUMOV Číslo jednací: 18972/2013/OŽP-St-3 Oprávněná úřední osoba: Blanka Strnadová 491 504 339, strnadova@broumov-mesto.cz

Více

Hudební dění v Polné a okolí 243

Hudební dění v Polné a okolí 243 Hudební dění v Polné a okolí 243 XIV. Dětský sborový zpěv Historie dětského sborového zpěvu se začíná v Polné psát v roce 1935. U jeho začátků stál Bohuslav Fišer, který v té době shromáždil dětský sbor

Více

Zasedání zastupitelstva obce Vílanec č. 14 dne 10.11.2015 v 18 hodin

Zasedání zastupitelstva obce Vílanec č. 14 dne 10.11.2015 v 18 hodin Zasedání zastupitelstva obce Vílanec č. 14 dne 10.11.2015 v 18 hodin Zápis: Zasedání zastupitelstva obce Vílanec zahájila a řídila starostka obce Vílanec Lenka Maršánovádne 10.11. 2015 v 18 hodin a ukončila

Více

Uhřický zpravodaj. 3. vydání rok 2013. Strana 1 ze 12. Vydavatel: OBEC UHŘICE, Uhřice č. 84, 768 33 Morkovice-Slížany, IČ:00287857

Uhřický zpravodaj. 3. vydání rok 2013. Strana 1 ze 12. Vydavatel: OBEC UHŘICE, Uhřice č. 84, 768 33 Morkovice-Slížany, IČ:00287857 Uhřický zpravodaj 3. vydání rok 2013 Vydavatel: OBEC UHŘICE, Uhřice č. 84, 768 33 Morkovice-Slížany, IČ:00287857 Datum vydání: 15. 11. 2013 MK ČR E 20615 Strana 12 ze 12 Strana 1 ze 12 Z obecní matriky:

Více

Vě k Po řadí na HL Po č et hlas ů

Vě k Po řadí na HL Po č et hlas ů Ve volbách do zastupitelstva obce (mě stysu, mě sta, mě stské č ásti, m ě stského obvodu) Boršice u Blatnice okres. U herské Hradišt ě... konaných ve dnech (dne) 1 0.10. - 11.10.2014 byly podle výsledk

Více

Strategie rozvoje obce Nová Ves 2011-2016

Strategie rozvoje obce Nová Ves 2011-2016 Strategie rozvoje obce Nová Ves 2011-2016 - zpracováno na základě veřejné diskuse Zpracoval: Miroslav Pokorný Strategie rozvoje obce Nová Ves pro období 2011-2016 Tento materiál je výchozím podkladem pro

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici Datum: 29.12.2006 Přítomní členové zastupitelstva: Omluveni: Ing. Josef Bušák, Jiří Kühnel, Miroslav Pilař, MVDr. Josef Šafařík, Květa Štilcová, Pavel

Více

Zápis č. 06/Z6 z 6. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 11. dubna 2011

Zápis č. 06/Z6 z 6. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 11. dubna 2011 Zápis č. 06/Z6 z 6. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 11. dubna 2011 Přítomni: Omluveni: Ověřovatelé zápisu: Zapisovatelka: 9 zastupitelů (dle prezenční listiny) 8 hostů (6 studentů

Více

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, 669 2 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz, www.daniz.

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, 669 2 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz, www.daniz. Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, 669 2 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz, www.daniz.cz Zápis z jednání zastupitelstva obce Hnanice č. 138/2012, konaného

Více

NOVOROČNÍ ZPRAVODAJ 1 / 2016

NOVOROČNÍ ZPRAVODAJ 1 / 2016 NOVOROČNÍ ZPRAVODAJ 1 / 2016 BLAHOPŘEJEME v 1. čtvrtletí roku 2016 se dožijí životního jubilea tito naši občané: Turek Ladislav Horská Dagmar Václavová Drahomíra Cibulková Marta Čampula Jaroslav Kaslová

Více

Zápis z 29. zasedání zastupitelstva Obce Studená ze dne 18. 5. 2009

Zápis z 29. zasedání zastupitelstva Obce Studená ze dne 18. 5. 2009 Zápis z 29. zasedání zastupitelstva Obce Studená ze dne 18. 5. 2009 Starosta zahájil zasedání v 19:00 hodin a přivítal přítomné. Dle prezenční listiny přítomno 12 členů zastupitelstva. Omluveni: MVDr Josef

Více

Výzva k hlasování, vznesená paní starostkou emailem dne 10. 12. 2011: Odpovědi:

Výzva k hlasování, vznesená paní starostkou emailem dne 10. 12. 2011: Odpovědi: Zápis č. 11 z jednání zastupitelstva obce Hraběšice, konaného dne 14. prosince 2011 Přítomni: dle prezenční listiny - Večeřová Helena, Mikulka Jiří, Ing. Petrtýl Jiří, MUDr. Sitař Ludvík, Míča Alois Omluveni:

Více

Zápis č. 02/2015 z jednání Místní komise Štěpnice ze dne 16.02.2015

Zápis č. 02/2015 z jednání Místní komise Štěpnice ze dne 16.02.2015 Zápis č. 02/2015 z jednání Místní komise Štěpnice ze dne 16.02.2015 Přítomni: Mgr. Martykánová, PhDr. Brázda, Mgr. Čoupek, PhD., Bc. Dostálek, p. Víchová, Mgr. Pavlicová, p. Prachman, p. Střelcová Omluven:

Více

Obec Vlčice Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vlčice, konaného dne 17.02.2016

Obec Vlčice Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vlčice, konaného dne 17.02.2016 Obec Vlčice Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vlčice, konaného dne 17.02.2016 Přítomni: p. Pecen, p. Trávníček, p. Obst, p. Mach, p. Cvrček, ing. Turičík, p. Ondráček, pí Trávníčková-zapisovatelka Hosté:

Více

Obec Rohatsko. č. 2/2014. Václav Král, Radek Štros, František Šourek ml., Josef Horák, Jiří Štros, Petr Juršťák, David Matějka

Obec Rohatsko. č. 2/2014. Václav Král, Radek Štros, František Šourek ml., Josef Horák, Jiří Štros, Petr Juršťák, David Matějka Obec Rohatsko Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatsko konaného dne 28. 12. 2014 od 17-ti hodin v klubovně sportovního areálu Rohatsko. č. 2/2014 Přítomní zastupitelé: Přítomní občané:

Více

Indexy cen zemědělských výrobců, průmyslových výrobců a indexy spotřebitelských cen potravinářského zboží červen 2014

Indexy cen zemědělských výrobců, průmyslových výrobců a indexy spotřebitelských cen potravinářského zboží červen 2014 Indexy cen zemědělských výrobců, průmyslových výrobců a indexy spotřebitelských cen potravinářského zboží červen 2014 Metodické vysvětlivky Komentář Tabulková část Tab. 1 Indexy cen zemědělských výrobců

Více

Obecní Zpravodaj IV/2015

Obecní Zpravodaj IV/2015 Obecní Zpravodaj IV/2015 Vážení spoluobčané, Předkládáme Vám aktuální informace z našich obcí: Realizované akce Znovuodhalení pomníku obětem první světové války Dne 28. října, byl v Květinově, znovu odhalen

Více

Usnesení z prvního zasedání zastupitelstva obce Radotín konaného dne 4. ledna 2012

Usnesení z prvního zasedání zastupitelstva obce Radotín konaného dne 4. ledna 2012 z prvního zasedání zastupitelstva obce Radotín konaného dne 4. ledna 2012 ad 1) informaci o splnění všech úkolů z minulých zasedání ad 2) informaci o vyhlášení platnosti obnovení operátu. Pro občany tím

Více

Průzkum dopravy v ulicích Pod Vinohrady a Havlíčkova

Průzkum dopravy v ulicích Pod Vinohrady a Havlíčkova Průzkum dopravy v ulicích Pod Vinohrady a Havlíčkova Město Kuřim Zodpovědný řešitel: Ing. Martin Smělý Vysoké učení technické v Brně Fakulta stavební Ústav pozemních komunikací prosinec 211 1. Identifikační

Více

Základní škola Netín, okres Žďár nad Sázavou Netín 14, Radostín nad Oslavou, 594 44 VÝROČNÍ ZPRÁVA. o činnosti školy za školní rok 2013/2014

Základní škola Netín, okres Žďár nad Sázavou Netín 14, Radostín nad Oslavou, 594 44 VÝROČNÍ ZPRÁVA. o činnosti školy za školní rok 2013/2014 Základní škola Netín, okres Žďár nad Sázavou Netín 14, Radostín nad Oslavou, 594 44 VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti školy za školní rok 2013/2014 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ŠKOLNÍ ROK 2013 2014 Základní charakteristika

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI DĚTSKÉHO RYBÁŘSKÉHO KROUŽKU ZA ROK 2015

ZPRÁVA O ČINNOSTI DĚTSKÉHO RYBÁŘSKÉHO KROUŽKU ZA ROK 2015 1 ZPRÁVA O ČINNOSTI DĚTSKÉHO RYBÁŘSKÉHO KROUŽKU ZA ROK 2015 Zprávu o činnosti dětského rybářského kroužku za rok 2014 kterou jsem vám přečetl na loňské výroční schůzi, jsem ukončil vánoční schůzkou. Rok

Více

Městský úřad Otrokovice nám. 3. května 1340 PSČ 765 23 Otrokovice O Z N Á M E N Í. odbor stavební úřad

Městský úřad Otrokovice nám. 3. května 1340 PSČ 765 23 Otrokovice O Z N Á M E N Í. odbor stavební úřad Městský úřad Otrokovice nám. 3. května 1340 PSČ 765 23 Otrokovice odbor stavební úřad tel. : 577 680 111 fax. : 577 933 369 e-mail : radnice@muotrokovice.cz FVE 20 s.r.o. Vídeňská 546/55 639 00 Brno zastoupená

Více

Zápis číslo 12 ze zasedání zastupitelstva obce Kamenec u Poličky konaného dne 10. 5. 2012 v sále Obecního úřadu v Kamenci u Poličky

Zápis číslo 12 ze zasedání zastupitelstva obce Kamenec u Poličky konaného dne 10. 5. 2012 v sále Obecního úřadu v Kamenci u Poličky Zápis číslo 12 ze zasedání zastupitelstva obce Kamenec u Poličky konaného dne 10. 5. 2012 v sále Obecního úřadu v Kamenci u Poličky Na úvod starosta obce Petr Šváb přivítal zastupitele a hosty. Zasedání

Více

HOSPODAŘENÍ OBCE LUŠTĚNICE ZA ROK 2007

HOSPODAŘENÍ OBCE LUŠTĚNICE ZA ROK 2007 č. 1 / únor 2008 Vážení spoluobčané, dostává se Vám do rukou první číslo našeho Zpravodaje v roce 2008, ve kterém bychom Vás rádi informovali o dění v naší obci v uplynulých i nadcházejících měsících.

Více

VZD LÁVACÍ MATERIÁL. Sada: III/2/P VY_32_INOVACE_P05. Po adové íslo: 5. Ro ník: 2. Datum vytvo ení: Datum ov ení: 16.1.

VZD LÁVACÍ MATERIÁL. Sada: III/2/P VY_32_INOVACE_P05. Po adové íslo: 5. Ro ník: 2. Datum vytvo ení: Datum ov ení: 16.1. VZD LÁVACÍ MATERIÁL Název: Autor: Testové úkoly Mgr. Jind iška N mcová Sada: III/2/P VY_32_INOVACE_P05 Po adové íslo: 5. Ro ník: 2. Datum vytvo ení: 4.1. 2012 Datum ov ení: 16.1. 2012 Vzd lávací oblast

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA C.1.1. AKCE : REKONSTRUKCE CHODNÍKŮ TATCE PŘÍLOHA :

TECHNICKÁ ZPRÁVA C.1.1. AKCE : REKONSTRUKCE CHODNÍKŮ TATCE PŘÍLOHA : TECHNICKÁ ZPRÁVA AKCE : REKONSTRUKCE CHODNÍKŮ TATCE PŘÍLOHA : C.1.1. OBSAH: 1. Identifikační údaje objektu... 3 2. Stručný technický popis se zdůvodněním navrženého řešení... 3 2.1 Zdůvodnění výběru staveniště...

Více

Rozpočtové příjmy Rozpočet Skutečnost

Rozpočtové příjmy Rozpočet Skutečnost O B E C T Ě C H O B U Z Těchobuz 60, 395 01 Pacov WWW.TECHOBUZ.CZ Email: obec@techobuz.cz 565 443 900 724 192 514 IČO:00584061 V Těchobuzi, dne 14.06.2006 Závěrečný účet Obce Těchobuz za rok 2005 Č.j.

Více

Výdaje: odbor ekonomicko-správní

Výdaje: odbor ekonomicko-správní odpovídá vedoucí odboru Výdaje: odbor ekonomicko-správní Skupina 3: Slu by pro obyvatelstvo 3111 Mate ská kola ORG Rozpo et 5331 Skute. v tis.k dotace na provoz p ísp v.organizace od obce 3111 1 246 000

Více

Město Litovel Městská policie Litovel Havlíčkova 818 784 01 Litovel tel.: 585 341 568, mobil: 602 133 721 E-mail: mp@mestolitovel.

Město Litovel Městská policie Litovel Havlíčkova 818 784 01 Litovel tel.: 585 341 568, mobil: 602 133 721 E-mail: mp@mestolitovel. Město Litovel Městská policie Litovel Havlíčkova 818 784 01 Litovel tel.: 585 341 568, mobil: 602 133 721 E-mail: mp@mestolitovel.cz Zpráva o činnosti městské policie Litovel za rok 2014 Služební vozidlo

Více

ROZPOČET OBCE ČERMNÁ NAD ORLICÍ NA ROK 2015

ROZPOČET OBCE ČERMNÁ NAD ORLICÍ NA ROK 2015 ROZPOČET OBCE ČERMNÁ NAD ORLICÍ NA ROK 2015 Č. j.: Stran: 8 Přílohy: 1 Název: Rozpočet Obce Čermná nad Orlicí na rok 2015. Podkladový materiál: pro III. veřejné zasedání zastupitelstva obce Čermná nad

Více

U S N E S E N Í z 6. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne 30.3.2007 v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice

U S N E S E N Í z 6. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne 30.3.2007 v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice U S N E S E N Í z 6. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne 30.3.2007 v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice Usnesení Zastupitelstva městyse Prosiměřice č. 67/2007 ze dne 30.3.2007

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2481-80/13

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2481-80/13 ZNALECKÝ POSUDEK č. 2481-80/13 o ceně nemovitosti budovy č.p. 10 na pozemku p.č. 23/2 zastavěná plocha a nádvoří, katastrální území Zamachy, obec Velké Všelisy, okres Mladá Boleslav s pozemky a s příslušenstvím.

Více

Zápis z 81. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice, konaného dne 27. dubna 2004. Jednání svolal pan starosta.

Zápis z 81. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice, konaného dne 27. dubna 2004. Jednání svolal pan starosta. Stránka č. 1 z 9 Zápis z 81. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice, konaného dne 27. dubna 2004. Jednání svolal pan starosta Začátek jednání: 19.15 hodin Přítomni: 14 Omluven: 0 Václav Petrásek

Více

Domov pro seniory Chodov, Donovalská 2222/31, Praha 4. REKONSTRUKCE KUCHYNĚ DS CHODOV v ul. Donovalská 2222/31,Praha 4

Domov pro seniory Chodov, Donovalská 2222/31, Praha 4. REKONSTRUKCE KUCHYNĚ DS CHODOV v ul. Donovalská 2222/31,Praha 4 ; Domov pro seniory Chodov, Donovalská 2222/31, Praha 4 REKONSTRUKCE KUCHYNĚ DS CHODOV v ul. Donovalská 2222/31,Praha 4 D.1.1. ARCHITEKTONICKÉ A STAVEBNĚ TECHNICKÉ ŘEŠENÍ 01 Zpracovatel: RHM Projekt, spol.

Více

Odhad tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) č. 13 / 9 / 2011

Odhad tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) č. 13 / 9 / 2011 Odhad tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) č. 13 / 9 / 2011 Typ nemovitosti Účel ocenění Rodinný dům bez nebytových prostor bez garáže v současném stavu exekuce Předmět ocenění Budova RD č.p. 19, LV

Více

Zápis z jednání Rady města Milovice č. 3/2010 konaného dne 18.1. 2010 od 15.00 hodin v kanceláři starosty

Zápis z jednání Rady města Milovice č. 3/2010 konaného dne 18.1. 2010 od 15.00 hodin v kanceláři starosty Město MILOVICE ul. 5. května 71, Milovice, PSČ 289 23 tel.a fax: 325577203 email: meu@mesto-milovice.cz Sekretariát, ul. 5. května 71 tel. a fax:325577203,325577403, email: meu@mesto-milovice.cz Zápis

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1813/2012 - 1 -

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1813/2012 - 1 - - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 1813/2012 O ceně obvyklé ( tržní) rodinného domu č.p. 18 s příslušenstvím a pozemky č.par. 4 a 122 zastavěná plocha a nádvoří a č.par. 76/2 zahrady v obci Hořesedly, okres Rakovník,

Více

Zápis z řádného 7/2010 jednání zastupitelstva Obce Tuřany ze dne 20. září 2010 od 19,00 hodin na obecním úřadě v knihovně.

Zápis z řádného 7/2010 jednání zastupitelstva Obce Tuřany ze dne 20. září 2010 od 19,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Zápis z řádného 7/2010 jednání zastupitelstva Obce Tuřany ze dne 20. září 2010 od 19,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Přítomni: dle prezenční listiny příloha č. 1 Zasedání zastupitelstva Obce Tuřany

Více

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 1.10.2010 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě.

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 1.10.2010 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 1.10.2010 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Přítomno: 7 zastupitelů (plný počet), 20 občanů, 2 hosté. Veřejné

Více

ZRU ENÍ ZADÁVACÍHO ÍZENÍ/ SOUT E O NÁVRH

ZRU ENÍ ZADÁVACÍHO ÍZENÍ/ SOUT E O NÁVRH . podací íslo pro import z odeslaného ZRU ENÍ ZADÁVACÍHO ÍZENÍ/ SOUT E O NÁVRH 1) NÁZEV, ADRESA A KONTAKTNÍ ÚDAJE Název: Adresa: J.E.PURKYN 652 Obec: LITOMY L PS : 57014 Stát: CZ Kontaktní údaje: Telefon:

Více

Český svaz chovatelů ZO Strakonice 1 PROVOZNÍ A TRŽNÍ ŘÁD

Český svaz chovatelů ZO Strakonice 1 PROVOZNÍ A TRŽNÍ ŘÁD Český svaz chovatelů ZO Strakonice 1 PROVOZNÍ A TRŽNÍ ŘÁD v areálu ZO ČSCH Strakonice 1 Podsrpenská 339 ( za hřbitovem ) schválený výborem ZO dne 13.03.2015 Oddíl I. Při vstupu do areálu si musí návštěvníci

Více

PRŮVODNÍ ZPRÁVA. k dokumentaci pro provedení stavby. Sádek 116 572 01 Polička. Ing. arch. Karel Šrámek A PRŮVODNÍ ČÁST

PRŮVODNÍ ZPRÁVA. k dokumentaci pro provedení stavby. Sádek 116 572 01 Polička. Ing. arch. Karel Šrámek A PRŮVODNÍ ČÁST PRŮVODNÍ ZPRÁVA k dokumentaci pro provedení stavby AKCE : ADAPTACE OBJEKTU PRODEJNY NA OBECNÍ DŮM V SÁDKU U POLIČKY k.ú. Sádek u Poličky st.p.č. 257, p.č. 8/5, 8/2, 8/6 INVESTOR : Obec Sádek Sádek 116

Více

R O Č E N K A 2 0 1 5 ARDF TEAM CHEB

R O Č E N K A 2 0 1 5 ARDF TEAM CHEB Radioelektronika Cheb z.s. Oddíl rádiového orientačního běhu a orientačního běhu Radioklub OK1KWN sídlo Hradební 18, Cheb, doručovací adresa Mánesova 34, 350 02 Cheb IČ: 14703599, ČBÚ: 2700227205/2010

Více

ZPRÁVA O ŠKOLE ZA ŠKOLNÍ ROK 2005/2006

ZPRÁVA O ŠKOLE ZA ŠKOLNÍ ROK 2005/2006 Střední odborná škola Emila Holuba,s.r.o. ZPRÁVA O ŠKOLE ZA ŠKOLNÍ ROK 2005/2006 Dukelská 65, Brno 614 00 Výroční zpráva o škole za školní rok 2005/2006 Část I. Základní charakteristika právnické osoby

Více

Zápis č. 9 ze zastupitelstva obce Šitbořice, které se konalo dne 14.12.2015 v 19.00 hod. v obřadní síni OÚ Šitbořice

Zápis č. 9 ze zastupitelstva obce Šitbořice, které se konalo dne 14.12.2015 v 19.00 hod. v obřadní síni OÚ Šitbořice Zápis č. 9 ze zastupitelstva obce Šitbořice, které se konalo dne 14.12.2015 v 19.00 hod. v obřadní síni OÚ Šitbořice Přítomni: viz prezenční listina Volba ověřovatelů zápisu: navrženi Jaroslav Konečný,

Více

Znalecký posudek číslo 3856 196/08

Znalecký posudek číslo 3856 196/08 Znalecký posudek číslo 3856 196/08 O ceně nemovitosti: Rodinný dům čp. 116 O S T R A V A katastrální území: Zábřeh nad Odrou statutární město: Ostrava O B V Y K L Á T R Ž N Í C E N A Objednatel znaleckého

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 11.12.2014

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 11.12.2014 Odbor dopravy V Písku dne: 11.11.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 11.12.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Žádosti o udělení výjimky k vydání rezidentní parkovací karty NÁVRH USNESENÍ Rada města,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 44/2012. Odhad obvyklé ceny nemovitosti. (předmětu nedobrovolné dražby)

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 44/2012. Odhad obvyklé ceny nemovitosti. (předmětu nedobrovolné dražby) EURODRAŽBY, CZ a.s. ZNALECKÝ POSUDEK číslo 44/2012 Odhad obvyklé ceny nemovitosti (předmětu nedobrovolné dražby) Předmět ocenění: 1.1 Rodinný dům - bez nebytových prostor Stávající Číslo popisné: 125 Na

Více

ZPRAVODAJ. Vážení spoluobčané

ZPRAVODAJ. Vážení spoluobčané ZPRAVODAJ obce Čikov 2013 Vážení spoluobčané Dostává se Vám do rukou jako každoročně v období blížících se svátků Vánočních a konce roku obecní zpravodaj, ve kterém si úvodem dovolím krátce připomenout

Více

Zápis. z 10. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 12. 4. 2016 od 19.30 hodin v kulturním domě.

Zápis. z 10. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 12. 4. 2016 od 19.30 hodin v kulturním domě. Zápis z 10. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 12. 4. 2016 od 19.30 hodin v kulturním domě. Program: 1. Zpráva starosty 2. Schválení závěrečného účtu za rok 2015 3. Schválení účetní

Více

OBEC K ESETICE. Zápis ze zasedání Zastupitelstva 8/2008 obce K esetice, které se konalo dne

OBEC K ESETICE. Zápis ze zasedání Zastupitelstva 8/2008 obce K esetice, které se konalo dne OBEC K ESETICE Zápis ze zasedání Zastupitelstva 8/2008 obce K esetice, které se konalo dne 4.11.2008 P ítomni: Omluveni: 10 (p.komárková se dostavila po hlasování o programu) 1 (Brtek), Zahájení Starostka

Více

U S N E S E N Í. z 19. zasedání Zastupitelstva města Hranice

U S N E S E N Í. z 19. zasedání Zastupitelstva města Hranice dne : 12.9.2013 U S N E S E N Í z 19. zasedání Zastupitelstva města Hranice místo : zasedací místnost MěÚ Hranice zahájení : 17.00 hod. ukončení : 20.40 hod. přítomni : Ing. Jan Hýbl, Mgr. Jaromíra Rusiniková,,

Více

Zápis č. 2/2011 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Drozdov konaného dne 8.4.2011 v přísálí kulturního domu

Zápis č. 2/2011 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Drozdov konaného dne 8.4.2011 v přísálí kulturního domu Zápis č. 2/2011 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Drozdov konaného dne 8.4.2011 v přísálí kulturního domu Přítomni: Vojtěch Šín, Bc. Marek Karger, Jiří Merta, Milan Mrázek, Libor Smékal, Marek Šváb

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva města Horní Bříza ze dne 27. 06. 2012

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva města Horní Bříza ze dne 27. 06. 2012 Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Horní Bříza ze dne 27. 06. 2012 Přítomni: p. Antonín Brašna, p. Petr Grün, p. Jan Hadinger, MUDr. Monika Kepková, p. Jan Lusk (od hlasování č. 4), Bc. Jitka Martínková,

Více

Dětské hřiště v obci Rantířov

Dětské hřiště v obci Rantířov OBEC RANTÍŘOV Rantířov 78 588 41 Vyskytná nad Jihlavou Dětské hřiště v obci Rantířov Popis přípravy akce a zapojení dětí a mládeže do komunitního života v obci Únor 2014 Žadatel a investor OBEC RANTÍŘOV

Více

l. 1 Úvodní ustanovení

l. 1 Úvodní ustanovení OBEC V EMYSLICE Obecn závazná vyhlá ka. 1 / 2015 o stanovení systému shroma ování, sb ru, p epravy, t íd ní, vyu ívání a odstra ování komunálních odpad a nakládání se stavebním odpadem na území obce V

Více

Studentský časopis Gymnázia Vítězslava Nováka - Volby - politické systémy

Studentský časopis Gymnázia Vítězslava Nováka - Volby - politické systémy D N S O movny je v USA tzv. Sn movna reprezentant (United States House of Representative), tedy dolní komora Kongresu (horní komoru tvo Senát a má podobnou funkci jako ten eský). esném termínu (také

Více

OBEC KAMENNÝ ÚJEZD MÍSTNÍ PROGRAM OBNOVY VESNICE NA OBDOBÍ 2011-2015

OBEC KAMENNÝ ÚJEZD MÍSTNÍ PROGRAM OBNOVY VESNICE NA OBDOBÍ 2011-2015 OBEC KAMENNÝ ÚJEZD MÍSTNÍ PROGRAM OBNOVY VESNICE NA OBDOBÍ 2011-2015 Schváleno Zastupitelstvem Obce Kamenný Újezd dne : 112010 Ondřich František starosta obce Ing. Šebelková Jitka místostarostka obce OBSAH

Více

U S N E S E N Í která byla p ijata na 16. zasedání rady m sta konaného dne 15.11. 2010

U S N E S E N Í která byla p ijata na 16. zasedání rady m sta konaného dne 15.11. 2010 U S N E S E N Í která byla p ijata na 16. zasedání rady m sta konaného dne 15.11. 2010 íslo usnesení vy izuje termín 342/10 Rada m sta bere na v domí provedenou p. B lonožník ihned kontrolu usnesení. 343/10

Více