Pravidla pronájmu eventových prostor VÝTAHÁRNA Papírenská

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Pravidla pronájmu eventových prostor VÝTAHÁRNA Papírenská"

Transkript

1 Pravidla pronájmu eventových prostor VÝTAHÁRNA Papírenská Platná od ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1. Tato pravidla upravují podmínky pronájmu eventových prostor VÝTAHÁRNA Papírenská na adrese Papírenská 120, Praha 6 (dále jen Eventový prostor ) s osobou, která má zájem o pronájem Eventových prostor, a to za níže uvedených podmínek (dále jen Nájemce ) 2. Pronajímatel Eventových prostor je společnost Joinmusic s.r.o., IČO: , se sídlem Papírenská 180/1, Praha 6 Dejvice, jednající Bc. Michalem Glončákem. 3. Nájemce jednající odpovědnou osobou je povinen při užívání Eventových prostor zajistit dodržování povinností vyplývajících z Podmínek užívání Eventových prostor všemi osobami, které užívají Eventové prostory v rámci jím pořádané akce nebo kterým umožnil vstup do Eventových prostor (dále jen Účastníci ). 4. VÝTAHÁRNA Papírenská nabízí možnost pronájmu níže uvedených prostor: Hlavní hala Hlavní hala 470 m Kč/den Hlavní hala 250 m Kč/den V ceně nájmu je zahrnuto: toalety, šatna, vstupní hala, běžný závěrečný úklid, elektřina, WiFi, topení, voda, asistent pronájmu (k dispozici v průběhu konání akce), parkování pro 20 aut. Další prostory Produkční zázemí 80 m Kč/den Prostor pro catering 120 m Kč/den Sklady 60 m Kč/den V případě využití společně s prostory hlavní haly je v ceně nájmu zahrnuto: toalety, šatna, vstupní hala, běžný závěrečný úklid, elektřina, WiFi, topení, voda, asistent pronájmu (k dispozici v průběhu konání akce), parkování pro 20 aut. Pronájmy dalších prostor samostatně (bez hlavní haly) se řídí podmínkami danými individuální dohodou. Ceny jsou uvedeny bez DPH a jsou platné pro 1 den akce v čase od 7:00 do 24:00.

2 Přípravný ½ den Kč Účtuje se v případě, kdy pro instalaci/deinstalaci nestačí 1 den akce. Prostory jsou k dispozici navíc v čase od 14:00 do 22:00 předchozího dne, nebo od 7,00 do 14,00 následujícího dne. K pronájmu uvedených prostor je možné využít doplňkové služby: Prezentační technika, mobiliář, catering, dekorace, hostesky, security Cenové podmínky pronájmu prostor a doplňkových služeb jsou upraveny platným Ceníkem (příloha č. 2. Smlouvy o pornájmu). 5. Specifikace prostor Zajištěn vjezd přímo z ulice pro nákladní automobil do vstupního prostoru haly. Vstup pro pěší ze dvora, možno zajistit další vstup pro produkci přes produkční zázemí K dispozici mobilní stěna zajišťující flexibilitu prostoru hlavní haly V nabídce vlastní zvuková, projekční a světelná technika pro většinu setupů. Zajištěno vytápění prostor [MP1] a funkční sociální zařízení Možnost napojení na elektrický proud (třífázový jistič 50A, zásuvkový okruh) WiFi standardní pokrytí a kapacita. Potřebu navýšení kapacity je třeba konzultovat předem. Podlaha z litého betonu. PODMÍNKY UŽÍVANÍ EVENTOVÝCH PROSTOR 1. Nájemce je povinen seznámit Účastníky s podmínkami užívání Eventových prostor a zodpovídá za techniku a mobiliář svěřené k užívání po dobu trvání pronájmu a bere na vědomí, že nesmí provádět bez předchozího souhlasu žádné mechanické úpravy prostor pronájmu (vrtání, lepení na zdi, barvení atd.). 2. Nájemce bere na vědomí, že odpovídá za škody způsobené po dobu trvání akce a zavazuje se k jejich úhradě. Dále je Nájemce vzniklé škody povinen neprodleně nahlásit kontaktní osobě. 3. Nájemce je povinen po ukončení pronájmu prostory vyklidit a uvést do původního stavu nejpozději do 24:00 v den pronájmu. 4. Pronajímatel zajišťuje standardní úklid po skončení akce, ten je zahrnut v ceně nájmu (po dohodě je možné zajistit úklid v průběhu akce, případně odvoz nadměrného odpadu řídí se platným Ceníkem, nebo individuální kalkulací). 5. V případě, že akce pořádaná Nájemcem překročí dobu pronájmu sjednanou ve Smlouvě a Nájemce se předem nedohodne s Pronajímatelem na prodloužení doby pronájmu, je Pronajímatel oprávněn požadovat po Nájemci zaplacení smluvní pokuty ve výši Kč.

3 6. Nájemce je povinen dodržovat přísný zákaz kouření, protipožární, hygienické a další související předpisy, zejména se zavazuje zajistit, že průběh akce nebude obtěžovat okolí včetně obyvatel sousední domovní zástavby hlukem, tzn. zajistit, že hluk z akce nebude přesahovat hygienické limity, ale i prachem či světlem. 7. V areálu je zajištěno parkování pro 20 osobních automobilů, v případě potřeby je možné kapacitu navýšit o dalších 30 míst. Účtuje se dle platného Ceníku (příloha č. 2. Smlouvy o pronájmu). 8. Nájemce je povinen v případě užití jakéhokoliv uměleckého díla uhradit příslušný poplatek organizacím na ochranu autorských práv dle zákona (OSA, o. s., Intergram, OAZA, o. s., atd.). 9. Nájemce souhlasí, že v případě nedodržení výše uvedené podmínky je povinen uhradit smluvní pokutu ve výši ,- Kč za každé jedno porušení. Úhradou smluvní pokuty není dotčen nárok na náhradu újmy v plné výši. 10. Nájemce je povinen uzavřít pojištění vlastní odpovědnosti za škody ve výši Kč, a to na celou dobu pronájmu Eventových prostor. 11. Při rezervaci musí Nájemce počítat s tím, že do doby pronájmu Eventových prostor se započítávají i příprava prostor na akci pořádanou Nájemcem. V rámci doby pronájmu (standardně od 7:00 do 24:00) musí být zajištěny rovněž veškeré dodávky služeb, např. catering, dodatečné vybavení apod. V případě potřeby je možné objednat přípravný ½ den navíc, který se řídí platným ceníkem. REZERVACE 1. O podmínkách pronájmu Eventových prostor a poskytovaných službách v souvislosti s pořádáním akcí, o jejich ceně a o dostupnosti prostor v Nájemcem požadovaném termínu se lze informovat: em na info@joinmusic.cz telefonicky na tel. čísle: na základě osobní schůzky 2. V případě zájmu o pronájem Eventových prostor se Nájemce obrátí na Pronajímatele některým z výše uvedených způsobů a následuje uzavření Smlouvy. 3. Nájemce se zavazuje uhradit zálohovou fakturu ve výši 50% uvedené ceny pronájmu vč. dalších služeb nejpozději do data uvedeného na vystavené faktuře. Doplatek je splatný 14 dní před termínem akce. Neuhradí-li nájemce zálohovou fakturu řádně a včas, je pronajímatel oprávněn od této smlouvy odstoupit.

4 ZRUŠENÍ REZERVACE 1. Od okamžiku uhrazení zálohy blokuje Pronajímatel Eventové prostory v příslušném rozsahu pro Nájemce. V případě, že Pronajímatele osloví jiný zájemce o pronájem prostor rezervovaných Nájemcem, je změna rezervace možná jen se souhlasem Nájemce. 2. Pronajímatel může rezervaci jednostranně zrušit pouze z důvodů majících povahu překážky objektivní povahy (např. technická porucha) nebo za podmínek výslovně stanovených v těchto pravidlech (např. neuhrazení zálohy). Pokud ke zrušení rezervace ze strany Pronajímatele došlo bez zavinění Nájemce, vrátí Pronajímatel Nájemci uhrazenou Zálohu v plné výši. 3. Nájemce může rezervaci jednostranně zrušit. Zrušení rezervace je možné provést písemně nebo elektronicky na info@joinmusic.cz. 4. V případě zrušení rezervace je Pronajímatel oprávněn požadovat po Nájemci uhrazení storno poplatku, jehož výše je závislá na okamžiku zrušení rezervace (viz Cena a platební podmínky, bod 5.). CENA A PLATEBNÍ PODMÍNKY 1. Nájemce je povinen zaplatit Pronajímateli cenu za pronájem Eventových prostor podle skutečné doby pronájmu prostor a za další služby objednané Nájemcem v souvislosti s pronájmem, a to ve výši stanovené dohodou mezi Pronajímatelem a Nájemcem ve Smlouvě (dále jen Cena ) 2. Nájemce se zavazuje uhradit zálohovou fakturu ve výši 50% uvedené ceny pronájmu vč. dalších služeb nejpozději do data uvedeného na vystavené faktuře. Neuhradí-li nájemce zálohovou fakturu řádně a včas, je pronajímatel oprávněn od této smlouvy odstoupit. 3. Doplatek je splatný 14 dní před termínem akce. Neuhradí-li nájemce zálohovou fakturu řádně a včas, je pronajímatel oprávněn od této smlouvy odstoupit. 4. V případě prodlení s úhradou nájemného či jakékoliv jiné platby dle smlouvy, je nájemce povinen uhradit pronajímateli smluvní pokutu výši 0,1% z dlužné částky za každý den prodlení. 5. Zruší-li nájemce akci méně než 30 dní před termínem konání akce, je povinen uhradit pronajímateli odstupné ve výši 50 % z celkové ceny sjednaného pronájmu a služeb, při zrušení akce méně než 14 dní před termínem konání akce činí odstupné 100 % z celkové ceny sjednaného pronájmu a služeb. K tomuto účelu je Pronajímatel oprávněn použít prostředky ze zaplacené zálohy. OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ K plnění povinností dle těchto pravidel, plnění Smlouvy a zajištění řádného poskytování služeb je nutné zpracovávat osobní údaje Nájemce a případně dalších osob, zejména Účastníků akce pořádané Nájemcem v Eventových prostorech.

5 V rámci užívání Eventového centra a poskytování souvisejících služeb budeme o Vás jako Nájemci zpracovávat následující kategorie údajů: Kategorie údajů Identifikační údaje - Údaje na základě, kterých Vás identifikujeme jako osobu, s níž byla uzavřena smlouva, zejména jméno, příjmení, adresa bydliště, datum narození Kontaktní údaje - Údaje, na jejichž základě Vás můžeme v případě potřeby nebo v souvislosti s poskytováním služeb kontaktovat, zejména ová adresa, telefonní číslo Údaje o pronájmu - Údaje specifikující podmínky pronájmu prostor a pořádané akce obsažené v objednávce nebo uzavřené smlouvě. Fakturační údaje - Údaje pro zajištění vedení účetnictví a správy členských poplatků a úhrad za čerpání služeb zejména faktury, DIČ, bankovní spojení, informace o čerpaných službách. Další údaje, které nám sami poskytnete - V rámci čerpání služeb našeho Eventového centra nám můžete sdělit nebo jinak zpřístupnit další údaje, například komunikaci. Osobní údaje zpracováváme v rozsahu nezbytném pro zajištění řádného poskytování služeb dle uzavřené smlouvy o pronájmu prostor v Eventovém centru dle Pravidel pronájmu prostor v Eventovém centru. Pokud neposkytnete uvedené osobní údaje, nebudeme Vám moci zajistit užívání Eventového centra nebo poskytování některých služeb. Vaše osobní údaje používáme zejména k zajištění: řádné identifikace Vás jako osoby oprávněné užívat prostory Eventového centra a čerpat související služby; možnosti Vás kontaktovat, pokud je to nutné v rámci užívání prostor Eventového centra nebo čerpání souvisejících služeb; fakturace plateb za pronájem a za čerpání služeb; zajištění plnění uzavřené smlouvy o pronájmu prostor. Vaše osobní údaje udržujeme v tajnosti, nicméně v rámci své činnosti využíváme služby dodavatelů, kterým v nezbytném rozsahu musíme zpřístupnit i Vaše údaje. Využíváme zejména služby následujících dodavatelů: Externí účetní; Poskytovatelé cloudových úložišť; Provozovatelé používaných IT systémů a aplikací; Naši spolupracovníci zajišťující organizaci a provoz Eventového centra. Informace také můžeme sdílet s orgány státní správy na základě plnění zákonných povinností nebo při povinné součinnosti při plnění jejich úkolů ve veřejném zájmu. Pro účastníky akce V rámci akce v prostorách Eventového centra může docházet k dalším zpracováním osobních údajů Nájemce a případně i dalších účastníků souvisejícím s provozem Eventového centra a poskytování souvisejících služeb. Zejména může docházet k záznamu pohybu účastníků bezpečnostním kamerovým systémem, zpracování údajů nezbytných k zajištění poskytování služeb (např. připojení k internetu atd.), případně evidování čerpání služeb apod. Jako Nájemce jste povinen účastníky akce poučit o zpracování osobních údajů v rozsahu tohoto poučení.

6 Jaká jsou Vaše práva? V souvislosti se zpracováním Vašich osobních údajů máte zejména právo na: přístup k informacím o zpracování Vašich osobních údajů a poskytnutí kopie těchto údajů; opravu nepřesných, neaktuálních nebo jinak nesprávných údajů; výmaz Vašich osobních údajů; omezení zpracování osobních údajů; přenositelnost údajů; podat stížnost k Úřadu pro ochranu osobních údajů. Proti zpracování máte právo podat námitku, pokud se domníváte, že zpracování nepřiměřeně zasahuje do Vašich práv. Námitky prosím zasílejte na níže uvedenou kontaktní adresu s uvedením odůvodnění námitky a Vašich identifikačních a kontaktních údajů, abychom mohli Vaši námitku řádně posoudit a vyřídit. Kde získat další informace? Pokud by Vám něco z výše uvedeného nebylo jasné, nebo byste chtěli získat další informace neváhejte se na nás obrátit prostřednictvím u na adresu: info@joinmusic.cz. Rádi zodpovíme veškeré Vaše dotazy. ZÁVĚREČNÁ USTANOVENÍ Podmínky pronájmu Eventových prostor se řídí výše zmíněnými pravidly, Ceníkem a Smlouvou uzavřenou mezi Nájemcem a Pronajímatelem. Smlouvu uzavřenou mezi Pronajímatelem a Nájemcem podle těchto pravidel lze po jejím uzavření měnit pouze písemnou formou. Za komunikaci v písemné formě se považuje i komunikace em. J o i n m u s i c, s. r. o., P a p í r e n s k á 1 2 0, P r a h a 6 t e l : , e m a i l : i n f j o i n m u s i c. c z

Pravidla pronájmu prostor Coworkingového centra Node5 platný od

Pravidla pronájmu prostor Coworkingového centra Node5 platný od Pravidla pronájmu prostor Coworkingového centra Node5 platný od 1. 2. 2018 1. KDO, KOMU, CO 1. Tato pravidla upravují podmínky pronájmu prostor v Coworkingovém centru na adrese Radlická 180/50, Praha 5

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY pro poskytování služeb a zboží společností CONSITE, s.r.o. znění účinné od 1. 1. 2011 1. Předmět Všeobecných obchodních podmínek 1.1. Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále

Více

Všeobecné obchodní podmínky Hotelu Termal Mušov a.s.

Všeobecné obchodní podmínky Hotelu Termal Mušov a.s. Všeobecné obchodní podmínky Hotelu Termal Mušov a.s. čl. I Předmět všeobecných podmínek 1. Hotel Termal Mušov, a.s., Husova 200/16, Brno, PSČ 602 00, IČO: 27713229, zapsaná v OR KS v Brně, spis. značka

Více

Všeobecné obchodní podmínky Hotelu Termal Mušov a.s.

Všeobecné obchodní podmínky Hotelu Termal Mušov a.s. Všeobecné obchodní podmínky Hotelu Termal Mušov a.s. čl. I Předmět všeobecných podmínek 1. Hotel Termal Mušov, a.s., Husova 200/16, Brno, PSČ 602 00, IČO: 27713229, zapsaná v OR KS v Brně, spis. značka

Více

NÁJEMNÍ SMLOUVA. Zastoupená:.., ředitelem MKS na straně jedné (dále jen pronajímatel nebo MKS )

NÁJEMNÍ SMLOUVA. Zastoupená:.., ředitelem MKS na straně jedné (dále jen pronajímatel nebo MKS ) Příloha č. 2 NÁJEMNÍ SMLOUVA Pronajímatel: MKS Holešov Náměstí F. X. Richtera č. p. 190 769 01 Holešov č. ú... Zastoupená:.., ředitelem MKS na straně jedné (dále jen pronajímatel nebo MKS ) a Nájemce:.

Více

PRAVIDLA PRO UZAVÍRÁNÍ NÁJEMNÍCH SMLUV A SMLUV O VÝPŮJČCE PRO UŽÍVÁNÍ ZÁMECKÉ ZAHRADY, SADŮ A OBORY

PRAVIDLA PRO UZAVÍRÁNÍ NÁJEMNÍCH SMLUV A SMLUV O VÝPŮJČCE PRO UŽÍVÁNÍ ZÁMECKÉ ZAHRADY, SADŮ A OBORY PRAVIDLA PRO UZAVÍRÁNÍ NÁJEMNÍCH SMLUV A SMLUV O VÝPŮJČCE PRO UŽÍVÁNÍ ZÁMECKÉ ZAHRADY, SADŮ A OBORY holešovského zámku Článek 1 Úvodní informace Tento dokument upravuje závazná pravidla pro uzavírání nájemních

Více

Všeobecné obchodní podmínky společnosti Aqua holding s.r.o.

Všeobecné obchodní podmínky společnosti Aqua holding s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky společnosti Aqua holding s.r.o. Se sídlem: Holečkova 789/49, 150 00 PRAHA 5 IČ: 29136491 DIČ: CZ29136491 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY AGENTURNÍ ČÁSTI PORTÁLU OUTVIA

OBCHODNÍ PODMÍNKY AGENTURNÍ ČÁSTI PORTÁLU OUTVIA OBCHODNÍ PODMÍNKY AGENTURNÍ ČÁSTI PORTÁLU OUTVIA 1. OBECNÁ USTANOVENÍ 1.1 Tyto obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) upravují užití agenturní části internetového portálu Outvia dostupného na

Více

Smluvní podmínky pro eventy v bistru La Bottega di Finestra

Smluvní podmínky pro eventy v bistru La Bottega di Finestra Smluvní podmínky pro eventy v bistru La Bottega di Finestra Úvodní ustanovení Organizátorem událostí je společnost LA BOTTEGA PLATNÉŘSKÁ s.r.o., IČO: 24167843, se sídlem Kubelíkova 29, Žižkov, 130 00 Praha

Více

Smlouva o nájmu prostoru sloužícího podnikání

Smlouva o nájmu prostoru sloužícího podnikání Smlouva o nájmu prostoru sloužícího podnikání uzavřená dle ustanovení 2302 a souvisejících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, Pronajímatel: městská část Praha 12 (dále jen občanský zákoník ) Článek

Více

Smlouva o pronájmu STANOVÉHO TÁBOŘIŠTĚ. (dále jen Smlouva ) uzavírají dnešního dne tuto smlouvu: Předmět smlouvy

Smlouva o pronájmu STANOVÉHO TÁBOŘIŠTĚ. (dále jen Smlouva ) uzavírají dnešního dne tuto smlouvu: Předmět smlouvy Smlouva o pronájmu STANOVÉHO TÁBOŘIŠTĚ (dále jen Smlouva ) Junák Svaz skautů a skautek, přístav Poutníci Kolín Se sídlem: Za Baštou 1300, Kolín 5, PSČ: 280 02, Jejímž jménem jedná pan Jindřich Štědrý,

Více

NÁJEMNÍ SMLOUVA. A. RESTAURACE s výměrou 703 m². K pronájmu jsou určeny: - součástí předmětu pronájmu je i zařízení a vybavení nebytových prostor.

NÁJEMNÍ SMLOUVA. A. RESTAURACE s výměrou 703 m². K pronájmu jsou určeny: - součástí předmětu pronájmu je i zařízení a vybavení nebytových prostor. Příloha č. 2 NÁJEMNÍ SMLOUVA Pronajímatel: MKS Holešov Náměstí F. X. Richtera č. p. 190 769 01 Holešov č. ú. 29432-691/0100, vedený u KB Zastoupení:.., ředitel MKS na straně jedné (dále jen pronajímatel

Více

Pravidla pronájmu nebytových prostor SD

Pravidla pronájmu nebytových prostor SD Pravidla pronájmu nebytových prostor SD Zasedací sály v 1. patře Sankturinovského domu Obsah Článek 1 Článek 2 Článek 3 Článek 4 Článek 5 Článek 6 Úvodní ustanovení Vymezení pojmů Nájem zasedací místnosti

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky I. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1. "Poskytovatelem" se rozumí společnost Agentura PŘEKLADY A TLUMOČENÍ s.r.o. se sídlem Jaurisova 515/4, 140 00 Praha, Česká republika, provozovna Washingtonova

Více

Všeobecné smluvní podmínky služeb společnosti Úspěšný web s.r.o.

Všeobecné smluvní podmínky služeb společnosti Úspěšný web s.r.o. Všeobecné smluvní podmínky služeb společnosti Úspěšný web s.r.o. I. Úvodní ustanovení I.1 Provozovatel obchodní společnost Úspěšný web s.r.o. se sídlem Rakovník, Sportovní 99, PSČ 269 01 IČ: 242 09 007

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) se vztahují na smlouvy o poskytování sázkového poradenství uzavřené prostřednictvím mobilní aplikace BETTERBET

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky Účinné od 1. 4. 2015 Tyto Všeobecné obchodní podmínky (dále jen podmínky ) upravují vztahy vznikající mezi poskytovatelem a objednavatelem při objednávání a poskytování vzdělávacích

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA O DÍLO

RÁMCOVÁ SMLOUVA O DÍLO RÁMCOVÁ SMLOUVA O DÍLO V souladu s ustanovením 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění (dále jen Občanský zákoník ), níže uvedené smluvní strany uzavřely tuto smlouvu o dílo

Více

Smlouva o nájmu obytného automobilu

Smlouva o nájmu obytného automobilu Smlouva o nájmu obytného automobilu Pronajímatel: Nájemce: uzavřeli níže uvedeného dne, měsíce a roku tuto Smlouvu o nájmu obytného automobilu I. Předmět nájmu Pronajímatel se zavazuje, že přenechá nájemci

Více

Půjčovna kol a koleběžek v Legner Hotelu Zvánovice, Zvánovice 154, 251 65

Půjčovna kol a koleběžek v Legner Hotelu Zvánovice, Zvánovice 154, 251 65 Půjčovna kol a koleběžek v Legner Hotelu Zvánovice, Zvánovice 154, 251 65 Obchodní podmínky 1: Uzavřením nájemní smlouvy o nájmu sportovního vybavení vyjadřuje nájemce souhlas s těmito Obchodními podmínkami.

Více

Smlouva o pronájmu Chata Zelenov

Smlouva o pronájmu Chata Zelenov Smlouva o pronájmu Chata Zelenov Zde je plné znění smlouvy: Pronajímatel: Domažlické městské lesy spol. s r.o. Tyršova 611, 344 01 Domažlice IČO: 26322994 a nájemce: a Trvalý pobyt: Číslo občanského průkazu:..

Více

A. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ

A. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ Všeobecné obchodní a smluvní podmínky firmy GRAITEC s. r.o. Platné od: 15/08/2014 A. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ A1. Tyto všeobecné obchodní a smluvní podmínky (dále jen VOP") upravují vztah mezi společností

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. ke smlouvám o zajišťování vzdělávacích akcí

OBCHODNÍ PODMÍNKY. ke smlouvám o zajišťování vzdělávacích akcí V Praze dne 1. března 2014 OBCHODNÍ PODMÍNKY ke smlouvám o zajišťování vzdělávacích akcí 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Tyto obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) AKADEMIE MANAGEMENTU A KOMUNIKACE,

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. organizátorky seznamovacích večerů Chytré rande. Michaely Strnadové. se sídlem Tř. Legionářů 1574/2, 586 01 Jihlava

OBCHODNÍ PODMÍNKY. organizátorky seznamovacích večerů Chytré rande. Michaely Strnadové. se sídlem Tř. Legionářů 1574/2, 586 01 Jihlava OBCHODNÍ PODMÍNKY organizátorky seznamovacích večerů Chytré rande Michaely Strnadové se sídlem Tř. Legionářů 1574/2, 586 01 Jihlava identifikační číslo: 88655717 zapsané v obchodním rejstříku vedeném v

Více

NÁJEMNÍ SMLOUVA. o nájmu nebytových prostor. Slovanské náměstí 165, Trutnov IČO:

NÁJEMNÍ SMLOUVA. o nájmu nebytových prostor. Slovanské náměstí 165, Trutnov IČO: NÁJEMNÍ SMLOUVA o nájmu nebytových prostor VLASTNÍK NEBYTOVÉHO PROSTORU: MĚSTO TRUTNOV Slovanské náměstí 165, 541 01 Trutnov IČO: 278360 SPRÁVCE NEBYTOVÉHO PROSTORU: SPOLEČENSKÉ CENTRUM TRUTNOVSKA PRO

Více

SMLOUVA O OBCHODNÍM ZASTOUPENÍ

SMLOUVA O OBCHODNÍM ZASTOUPENÍ SMLOUVA O OBCHODNÍM ZASTOUPENÍ uzavřená podle 642 a násl.obch. zák. č. 513/1991 Sb. DODAVATEL Rox Company s.r.o. sídlo : Všemina 300. 763 15 Slušovice zastoupená : Kořének Roman, jednatel bankovní spojení

Více

Účastníky smluvního vztahu jsou:

Účastníky smluvního vztahu jsou: Účastníky smluvního vztahu jsou: a) společnost HistoryPark s.r.o., Ledčice č.p. 222, 277 08 Ledčice, IČ: 030 08 193 (dále jen společnost ) b) zákazník, kterým může být jak fyzická, tak právnická osoba

Více

Příloha č. 4 SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ SLUŽEB

Příloha č. 4 SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ SLUŽEB Příloha č. 4 SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ SLUŽEB uzavřená podle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů I. SMLUVNÍ STRANY: Objednatel Základní škola, Základní

Více

Všeobecné obchodní podmínky pro poskytování vzdělávacích programů

Všeobecné obchodní podmínky pro poskytování vzdělávacích programů Všeobecné obchodní podmínky pro poskytování vzdělávacích programů upravující smluvní vztahy mezi společností ITC International TEFL Certificate s.r.o. coby dodavatelem služeb, resp. vzdělávacích programů

Více

SMLOUVA O NÁJMU MÍSTA

SMLOUVA O NÁJMU MÍSTA SMLOUVA O NÁJMU MÍSTA na akci I. výstava mladých králíků a mladé drůbeže z okresů MORAVY a Pronajímatel (dále pořadatel) SLEZSKA 6. - 8. 9. 2013 Dvůr Nové Zámky s.r.o., se sídlem Mladeč Nové Zámky 3, 784

Více

Smluvní podmínky MINT: Brno Fashion Market 33. Předmět a účel nájmu

Smluvní podmínky MINT: Brno Fashion Market 33. Předmět a účel nájmu Smluvní podmínky MINT: Brno Fashion Market 33 I. Předmět a účel nájmu 1. Výběrový trh nezávislé módy, šperků a designu MINT: Brno Fashion Market 33 proběhne v termínu 23. - 25.11.2018 v prostorách Tržnice

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ VEŘEJNĚ DOSTUPNÝCH SLUŽEB ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ VEŘEJNĚ DOSTUPNÝCH SLUŽEB ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ VEŘEJNĚ DOSTUPNÝCH SLUŽEB ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ uzavřená podle zákona č. 127/2005 Sb. o elektronických komunikacích, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Smlouva ) SMLUVNÍMI

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY ( dále jen VOP ) společnosti METEL s.r.o. IČ: 25974289 1. Pro účely těchto Všeobecných obchodních podmínek se rozumí: 1.1. Dodavatel: METEL s.r.o. Žižkův kopec 617, 552 03 Česká

Více

Všeobecné obchodní podmínky služby APEX Solutions platné od 1.11.2011

Všeobecné obchodní podmínky služby APEX Solutions platné od 1.11.2011 Všeobecné obchodní podmínky 1. Všeobecná ustanovení 1.1 Společnost QuickCode s.r.o., se sídlem Praha 5, Smíchov, Nádražní 349/3, PSČ 150 00, IČO: 278 89 181, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským

Více

Všeobecné obchodní podmínky krátkodobého podnájmu prostor

Všeobecné obchodní podmínky krátkodobého podnájmu prostor Všeobecné obchodní podmínky krátkodobého podnájmu prostor Tyto všeobecné obchodní podmínky upravují smluvní vztahy, za nichž společnost UNIFER o.p.s. se sídlem Zvonařka 92/5, Trnitá, 602 00 Brno, IČO:

Více

Nájemní smlouva. se níže uvedeného dne měsíce a roku ve smyslu ustanovení 685 a násl. občanského zákoníku domluvili na této

Nájemní smlouva. se níže uvedeného dne měsíce a roku ve smyslu ustanovení 685 a násl. občanského zákoníku domluvili na této Nájemní smlouva Smluvní strany Jméno a příjmení:, Trvalé bydliště:, Rodné číslo:, Číslo OP:, dále jen pronajímatel, na straně jedné a Jméno a příjmení:, Trvalé bydliště:, Rodné číslo:, Číslo OP:, dále

Více

zapsanou v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka

zapsanou v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka Všeobecné obchodní podmínky pro velkoobchodní poskytování služeb Tyto všeobecné obchodní podmínky pro velkoobchodní poskytování služeb (dále jen obchodní podmínky ) se vztahují na smlouvy uzavřené prostřednictvím

Více

Všeobecné obchodní podmínky. Klub tátů, z.s. Luční 179, Všestary 25163

Všeobecné obchodní podmínky. Klub tátů, z.s. Luční 179, Všestary 25163 Všeobecné obchodní podmínky Klub tátů, z.s. Luční 179, Všestary 25163 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Všeobecné obchodní podmínky se řídí ustanoveními zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Tyto obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) obchodní společnosti NT Vision s.r.o., se sídlem Modřanská 496/96a, 147 00 Praha 4, identifikační

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ 1. Úvod a obsah dokumentu 1.1. V tomto dokumentu naleznete informace týkající se zpracování Vašich osobních údajů, které o Vás, jakožto subjektu údajů (dále jen Vy ) zpracovává

Více

Všeobecné podmínky pro pronájem

Všeobecné podmínky pro pronájem Všeobecné podmínky pro pronájem Všeobecné podmínky pro pronájem vypracované dle ustanovení 1751 a násl.zákona č.89/2012 Sb.,Občanský zákoník. Čl. 1 - Účel nájmu a způsob užívání 1.Pronajímatel je oprávněn

Více

Všeobecné podmínky účasti na dětských táborech a rekreacích. pořádaných spolkem Cooltaborz.s.

Všeobecné podmínky účasti na dětských táborech a rekreacích. pořádaných spolkem Cooltaborz.s. Všeobecné podmínky účasti na dětských táborech a rekreacích pořádaných spolkem Cooltaborz.s. Cooltabor, z. s. tel.: 776 263 019, tel.: 775 649 056 Skalice 111, 671 71 email: info@cooltabor.cz web: www.cooltabor.cz

Více

Smluvní podmínky MINT Market Třebíč 1

Smluvní podmínky MINT Market Třebíč 1 ... for English scroll down... Smluvní podmínky MINT Market Třebíč 1 I. Předmět a účel nájmu 1. Výběrový trh nezávislé módy, šperků a designu MINT Market Třebíč 1 (dále jen MINT ) proběhne v termínu 8.6.2019.

Více

Právní a konzultační služby pro potřeby ÚMO Pardubice VI

Právní a konzultační služby pro potřeby ÚMO Pardubice VI M ě s t s k ý o b v o d S t a t u t á r n í m ě s t o P a r d u b i c e M Ě S T S K Ý O B V O D P A R D U B I C E V I Úřad městského obvodu Pardubice VI Odbor vnitřních věcí, investic, dopravy a životního

Více

Smlouva o připojení. k lokální distribuční soustavě z napěťové hladiny nízkého napětí evid. č. smlouvy:

Smlouva o připojení. k lokální distribuční soustavě z napěťové hladiny nízkého napětí evid. č. smlouvy: Smlouva o připojení k lokální distribuční soustavě z napěťové hladiny nízkého napětí evid. č. smlouvy: uzavřená podle 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb. občanský zákoník (dále jen OZ ) a v souladu s ust.

Více

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO NÁVRH SMLOUVY O DÍLO I. Smluvní strany 1. Objednavatel: Město Rýmařov Se sídlem: náměstí Míru 230/1, 795 01 Rýmařov Zastoupena: Ing. Petrem Kloudou - starostou IČO: 00296317 Bankovní spojení: Česká spořitelna

Více

Všeobecné obchodní podmínky studia PaulusYoga (dále jen VOP )

Všeobecné obchodní podmínky studia PaulusYoga (dále jen VOP ) Všeobecné obchodní podmínky studia PaulusYoga (dále jen VOP ) Vymezení základních pojmů: Poskytovatel - (dále jen,,mgr. Kristýna Paulus ), IČO 71311335, sídlem, K Hájovně 129/36, 142 00 Praha 12. Klient

Více

Zásady zpracování osobních údajů ECONET OPENFUNDING s.r.o.

Zásady zpracování osobních údajů ECONET OPENFUNDING s.r.o. Zásady zpracování osobních údajů Ochranu soukromí a osobních údajů považujeme za svou důležitou povinnost. S osobními údaji nakládáme výhradně v souladu s platnou legislativou. Přečtěte si prosím Zásady

Více

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY PHOTOTOURS.CZ

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY PHOTOTOURS.CZ VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY PHOTOTOURS.CZ (příloha č. 2 k závazné objednávce na fotografický workshop nebo fotografický kurz) ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1. Všeobecné smluvní podmínky Phototours.cz jsou platné pro

Více

Smluvní podmínky MINT: Pardubice Fashion Market. Předmět a účel nájmu

Smluvní podmínky MINT: Pardubice Fashion Market. Předmět a účel nájmu Smluvní podmínky MINT: Pardubice Fashion Market I. Předmět a účel nájmu 1. Výběrový trh nezávislé módy, šperků a designu MINT: Pardubice Fashion Market proběhne v termínu 9.11.2018 v klubu Everything,

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva )

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) Článek I. Smluvní strany Obec Chvalšiny Sídlo: Chvalšiny 38,

Více

Smluvní podmínky MINT Market Ostrava. Předmět a účel nájmu

Smluvní podmínky MINT Market Ostrava. Předmět a účel nájmu Smluvní podmínky MINT Market Ostrava I. Předmět a účel nájmu 1. Výběrový trh nezávislé módy, šperků a designu MINT Market Ostrava 1 (dále jen MINT Market ) proběhne v termínu 26.10.2019 v Trojhalí Karolina

Více

Smluvní podmínky MINT Market Brno 39. Předmět a účel nájmu

Smluvní podmínky MINT Market Brno 39. Předmět a účel nájmu Smluvní podmínky MINT Market Brno 39 I. Předmět a účel nájmu 1. Výběrový trh nezávislé módy, šperků a designu MINT Market Brno 39 (dále jen MINT Market) proběhne v termínu 21.9.2019 v prostorách Tržnice

Více

Smluvní podmínky MINT Market Brno 37. Předmět a účel nájmu

Smluvní podmínky MINT Market Brno 37. Předmět a účel nájmu Smluvní podmínky MINT Market Brno 37 I. Předmět a účel nájmu 1. Výběrový trh nezávislé módy, šperků a designu MINT Market Brno 37 (dále jen MINT Market) proběhne v termínu 15.6.2019 v prostorách Tržnice

Více

Smlouva o poskytnutí služby na vytvoření metodiky hodnocení ukončených zadávacích řízení jednotlivých programů TA ČR

Smlouva o poskytnutí služby na vytvoření metodiky hodnocení ukončených zadávacích řízení jednotlivých programů TA ČR Smlouva o poskytnutí služby na vytvoření metodiky hodnocení ukončených zadávacích řízení jednotlivých programů TA ČR Smluvní strany: uzavřená podle 269 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník,

Více

Smlouva o nájmu prostoru sloužícího podnikání

Smlouva o nájmu prostoru sloužícího podnikání Smlouva o nájmu prostoru sloužícího podnikání (uzavřená dle 2302 NOZ).. (název) se sídlem,. IČO: zastoupen/ jednající.. (dále jen Pronajímatel ) a... (jméno a příjmení) s místem podnikání IČO:... (dále

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB PŘÍSTUPU K SÍTI INTERNET

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB PŘÍSTUPU K SÍTI INTERNET Evidenční číslo smlouvy: SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB PŘÍSTUPU K SÍTI INTERNET v souladu s ust. 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) uzavřená

Více

Název právnické / fyzické osoby: zapsaná v se sídlem: tel.: fax:

Název právnické / fyzické osoby: zapsaná v se sídlem: tel.: fax: OSA Ochranný svaz autorský pro práva k dílům hudebním, z.s. se sídlem v Praze 6, Československé armády 20, PSČ: 160 56 IČ: 63839997, DIČ: CZ63839997 zapsán ve spolkovém rejstříku vedeném Městským soudem

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY APLIKACE LEADY, MERK

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY APLIKACE LEADY, MERK VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY APLIKACE LEADY, MERK Tento dokument obsahuje VOP aplikací společnosti Imper CZ, s.r.o. Autorská práva k tomuto dokumentu vlastní předkladatel, tedy společnost IMPER CZ, s.r.o.

Více

Vydané podle 273 odst. 1) zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění:

Vydané podle 273 odst. 1) zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění: 1 Obchodní podmínky Vydané podle 273 odst. 1) zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění: Podmínky blíže vymezují a upřesňují práva a povinnosti prodávajícího, kterým je společnost JSV International

Více

SMLOUVA O OBCHODNÍM ZASTOUPENÍ

SMLOUVA O OBCHODNÍM ZASTOUPENÍ SMLOUVA O OBCHODNÍM ZASTOUPENÍ Číslo provizního prodejce: uzavřená mezi následujícími stranami: Přidělí CK Cestovní kancelář: you travel s.r.o. se sídlem: Štefánikova 18/25, 150 00 Praha 5 zapsána: Městský

Více

S M L O U V A O D Í L O

S M L O U V A O D Í L O Smlouva č. Stránka 1 S M L O U V A O D Í L O uzavřená dle 2586 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku I. Smluvní strany 1. Objednatel Česká republika Sídlo: Pražská 52b, 370 04 České Budějovice Zastoupení:

Více

Návrh - KUPNÍ SMLOUVA

Návrh - KUPNÍ SMLOUVA Návrh - KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle 2079 a následujících zákona 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění Čl. 1 Objednatel : Sídlo: Zastoupení : Smluvní strany Střední průmyslová škola Brno, Purkyňova,

Více

Všeobecné podmínky pronájmu

Všeobecné podmínky pronájmu Všeobecné podmínky pronájmu 1. Všeobecné podmínky pronájmu upravují práva a povinnosti mezi smluvními stranami. Smluvními stranami jsou pronajímatel a nájemce. Pronajímatel: Radomír Štefek, IČO: 68 15

Více

Smluvní podmínky MINT: Brno Fashion Market 32. Předmět a účel nájmu

Smluvní podmínky MINT: Brno Fashion Market 32. Předmět a účel nájmu Smluvní podmínky MINT: Brno Fashion Market 32 I. Předmět a účel nájmu 1. Výběrový trh nezávislé módy, šperků a designu MINT: Brno Fashion Market 32 proběhne v termínu 24.9.2018 na Zelném trhu, Brno. Pořadatelem

Více

Smlouva o podnájmu nebytových prostor a úhradě služeb spojených s jejich užíváním

Smlouva o podnájmu nebytových prostor a úhradě služeb spojených s jejich užíváním Smlouva o podnájmu nebytových prostor a úhradě služeb spojených s jejich užíváním Uzavřená podle zák.č. 116/1990 Sb., o nájmu a podnájmu nebytových prostor, ve znění pozdějších předpisů, mezi těmito stranami:

Více

SMLOUVA O PRONÁJMU DOMU

SMLOUVA O PRONÁJMU DOMU SMLOUVA O PRONÁJMU DOMU Pronajímatel: Iveta Dohnalová Kateřina 41 Dolní Podluží 40755 Tel.: 602346492 E-mail: info@chalupamajda.cz a Nájemce: Jméno a příjmení: Adresa trvalého pobytu: Číslo občanského

Více

SANOMA MEDIA PRAHA 2012 VŠEOBECNÉ PODMÍNKY INZERCE, TISK

SANOMA MEDIA PRAHA 2012 VŠEOBECNÉ PODMÍNKY INZERCE, TISK SANOMA MEDIA PRAHA 2012 VŠEOBECNÉ PODMÍNKY INZERCE, TISK Platné od 1. 2. 2011 Těmito Všeobecnými podmínkami inzerce upravuje společnost Sanoma Media Praha s.r.o. (dále jen "vydavatel"), poskytování a zveřejňování

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ SLUŽEB PLAVECKÉHO ZAŘÍZENÍ A UŽÍVÁNÍ PLAVECKÝCH SEKTORŮ VČETNĚ VÝUKY

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ SLUŽEB PLAVECKÉHO ZAŘÍZENÍ A UŽÍVÁNÍ PLAVECKÝCH SEKTORŮ VČETNĚ VÝUKY č. S 2017/XXX/XXX SMLOUVA O POSKYTNUTÍ SLUŽEB PLAVECKÉHO ZAŘÍZENÍ A UŽÍVÁNÍ PLAVECKÝCH SEKTORŮ VČETNĚ VÝUKY uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku v souladu s ust. 1746 odst.2 z. č. 89/2012 Sb., občanský

Více

FORMULÁŘ PRO STANDARDNÍ INFORMACE O SPOTŘEBITELSKÉM ÚVĚRU [ ] [ ] Doba trvání spotřebitelského úvěru

FORMULÁŘ PRO STANDARDNÍ INFORMACE O SPOTŘEBITELSKÉM ÚVĚRU [ ] [ ] Doba trvání spotřebitelského úvěru FORMULÁŘ PRO STANDARDNÍ INFORMACE O SPOTŘEBITELSKÉM ÚVĚRU 1. Údaje o věřiteli spotřebitelského úvěru Věřitel Sídlo Telefonní číslo E-mailová adresa Zprostředkovatel úvěru Adresa Telefonní číslo E-mailová

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky SOSKA Tech s.r.o. se sídlem Nad Vavrouškou 694/9, Troja, 181 00 Praha 8 IČO: 055 56 546 zapsaná u Městského soudu v Praze pod sp. zn. C 265786 (dále jen Poskytovatel ) Obchodní

Více

Všeobecné podmínky poskytování služby LiveNet s platností a účinností od 1.1.2009

Všeobecné podmínky poskytování služby LiveNet s platností a účinností od 1.1.2009 Všeobecné podmínky poskytování služby LiveNet s platností a účinností od 1.1.2009 1) Úvodní ustanovení 1.1. Předmětem úpravy jsou podmínky poskytování telekomunikačních služeb prostřednictvím sítě LiveNet

Více

SMLOUVA O NÁJMU Č. 9/330/12/ /2014/00

SMLOUVA O NÁJMU Č. 9/330/12/ /2014/00 ČSAD Praha holding a.s. Pod Výtopnou 13/10 186 00 Praha 8 Karlín Zapsal MS v Praze oddíl B, vložka 6297 SMLOUVA O NÁJMU Č. 9/330/12/ /2014/00 dle ustanovení 2201 z. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v

Více

Účastník je povinen vyplnit objednávkový formulář specifikující charakter a rozsah jeho účasti, jeho osobní údaje a údaje o jeho firmě.

Účastník je povinen vyplnit objednávkový formulář specifikující charakter a rozsah jeho účasti, jeho osobní údaje a údaje o jeho firmě. Obchodní podmínky I. Úvodní ustanovení 1. Tyto obchodní podmínky upravují právní vztahy mezi Organizátorem a Účastníkem související s registrací a účastí na celodenní konferenci Týdne inovací ČR 2019 a

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY ( dále jen VOP ) společnosti METEL s.r.o. IČ: 25974289 1. Pro účely těchto Všeobecných obchodních podmínek se rozumí: 1.1. Dodavatel: METEL s.r.o. Žižkův kopec 617, 552 03 Česká

Více

OBECNÉ PODMÍNKY POSKYTOVÁNÍ CATERINGOVÝCH SLUŽEB

OBECNÉ PODMÍNKY POSKYTOVÁNÍ CATERINGOVÝCH SLUŽEB Příloha č. 2 OBECNÉ PODMÍNKY POSKYTOVÁNÍ CATERINGOVÝCH SLUŽEB Tyto obecné podmínky jsou vydány společností Bestsport Arena a.s., se sídlem Českomoravská 2345/17, Praha 9 Libeň, s ohledem na Předpis č.

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. služeb v oblasti osobnostního rozvoje poskytovaných Ing. Ondřejem Calábkem, MIM

OBCHODNÍ PODMÍNKY. služeb v oblasti osobnostního rozvoje poskytovaných Ing. Ondřejem Calábkem, MIM OBCHODNÍ PODMÍNKY služeb v oblasti osobnostního rozvoje poskytovaných Ing. Ondřejem Calábkem, MIM se sídlem U družstva Práce 37, Praha 4 - Podolí, PSČ 140 00, tel.: +420 603546570, e-mail: ondrej@koucuj.me

Více

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ COMAGRIN, a.s. Na Radosti 184/59, Praha 5, PSČ 155 21, IČ: 24217646.. (Dále jen Správce ) Počínaje dnem 25.5.2018 vstupuje v účinnost NAŘÍZENÍ

Více

Obchodní podmínky hostingových služeb poskytovaných společností NeurIT s.r.o.

Obchodní podmínky hostingových služeb poskytovaných společností NeurIT s.r.o. Obchodní podmínky hostingových služeb poskytovaných společností NeurIT s.r.o. 1.1 Předmět a všeobecná ustanovení Předmětem těchto obchodních podmínek je úprava právních vztahů mezi Poskytovatelem a Objednavatelem

Více

SMLOUVA O DÍLO (NÁVRH)

SMLOUVA O DÍLO (NÁVRH) SMLOUVA O DÍLO (NÁVRH) 1. SMLUVNÍ STRANY 1. OBJEDNATEL Název: Obec Oldřichov v Hájích Adresa: Oldřichov v Hájích 151, 463 31 Chrastava IČO: 00481483 Statutární zástupce: Jaromír Tichý, starosta obce (dále

Více

Pronájmy. Ceník pronájmu prostor v Domě kultury Střelnice Rumburk a Provozní řád Domu kultury Střelnice Rumburk (podmínky pronájmu)

Pronájmy. Ceník pronájmu prostor v Domě kultury Střelnice Rumburk a Provozní řád Domu kultury Střelnice Rumburk (podmínky pronájmu) Pronájmy Dům kultury Střelnice Rumburk nabízí ke krátkodobým pronájmům své nebytové prostory, více informací v jednotlivých sekcích nebo na produkce@dkrumburk.cz, +420 734 313 302. Ceník pronájmu prostor

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY pro spotřebitele (fyzické osoby)

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY pro spotřebitele (fyzické osoby) Obchodní podmínky společnosti BAMTYRE s.r.o., se sídlem České družiny 2049/29, 160 00 Praha 6 Dejvice, IČO 01408763, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 205944

Více

Městská část Praha - Kunratice. Božena Klepetářová NÁJEMNÍ SMLOUVA

Městská část Praha - Kunratice. Božena Klepetářová NÁJEMNÍ SMLOUVA 17 007 1 00 Městská část Praha - Kunratice a Božena Klepetářová NÁJEMNÍ SMLOUVA TATO NÁJEMNÍ SMLOUVA O NÁJMU GARÁŽOVÉ STÁNÍ V DOMĚ Č. P. 1435/26a "CHRÁNĚNÉ BYTY KUNRATICE" BYLA UZAVŘENA MEZI: 1. Městská

Více

Vzor standardní NS pro bytové domy Příloha č. 5 NÁJEMNÍ SMLOUVA. Čl. 1 Smluvní strany

Vzor standardní NS pro bytové domy Příloha č. 5 NÁJEMNÍ SMLOUVA. Čl. 1 Smluvní strany Vzor standardní NS pro bytové domy Příloha č. 5 NÁJEMNÍ SMLOUVA (1) Město Napajedla IČO: 002 84 220 Masarykovo náměstí 89 763 61 Napajedla (dále jen pronajímatel ) a Čl. 1 Smluvní strany zastoupené NBTH,

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 306/2017 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 290 ze dne 17.05.2017 Zábor veřejného prostranství za účelem Natáčení TVC spotu Heineken na Kostnickém náměstí 3.6-4.6.2017 Rada

Více

Obchodní podmínky ubytování na Pohádkových usedlostech.

Obchodní podmínky ubytování na Pohádkových usedlostech. Obchodní podmínky ubytování na Pohádkových usedlostech. Následující podmínky platí pro pronájem soukromých apartmánů v domě majitele, které zprostředkoval uvedený nájemce a objednaných služeb, které zajistil

Více

Smluvní podmínky MINT: Budějovice Fashion Market

Smluvní podmínky MINT: Budějovice Fashion Market Smluvní podmínky MINT: Budějovice Fashion Market I. Předmět a účel nájmu 1. Výběrový trh nezávislé módy, šperků a designu MINT: Budějovice Fashion Market 2 (dále jen MINT ) proběhne v termínu 31.8. 1.9.2018.

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti La Malina, s.r.o. se sídlem Antala Staška 1859/34, 14000 Praha 4 identifikační číslo: 07076398 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městského soudu v Praze, oddíl

Více

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů Informace o zpracování osobních údajů Informace o zpracování osobních údajů pro poskytování služeb v oblasti výuky tance a pořádání kulturních a společenských akcí (dále jen služby ) pod obchodní značkou

Více

PODNÁJEMNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ustanovením 719 a násl. zákona č. 40/1964 Sb., občanského zákoníku a ve znění pozdějších předpisů

PODNÁJEMNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ustanovením 719 a násl. zákona č. 40/1964 Sb., občanského zákoníku a ve znění pozdějších předpisů PODNÁJEMNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ustanovením 719 a násl. zákona č. 40/1964 Sb., občanského zákoníku a ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany představované nájemcem Jméno: Rodné číslo: Bydliště:

Více

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ dle Nařízení (EU) 2016/679 (GDPR)

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ dle Nařízení (EU) 2016/679 (GDPR) OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ dle Nařízení (EU) 2016/679 (GDPR) I. Obsah a účel dokumentu 1. V tomto dokumentu jsou obsaženy informace týkající se ochrany osobních údajů poskytnutých návštěvníky webových stránek

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY - INDIVIDUÁLNÍ KURZY PRO VEŘEJNOST PLATNÉ OD PRESTO PŘEKLADATELSKÉ CENTRUM s.r.o.

OBCHODNÍ PODMÍNKY - INDIVIDUÁLNÍ KURZY PRO VEŘEJNOST PLATNÉ OD PRESTO PŘEKLADATELSKÉ CENTRUM s.r.o. OBCHODNÍ PODMÍNKY - INDIVIDUÁLNÍ KURZY PRO VEŘEJNOST PLATNÉ OD 7. 11. 2014 Na Příkopě 31, 110 00, Praha 1 identifikační číslo: 26473194 společnost zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu

Více

Smlouva o nájmu. Uzavřeli níže uvedeného dne, měsíce a roku tuto Smlouvu o nájmu I. Předmět nájmu

Smlouva o nájmu. Uzavřeli níže uvedeného dne, měsíce a roku tuto Smlouvu o nájmu I. Předmět nájmu Smlouva o nájmu Pronajímatel: Autocentrum RK cb s.r.o. se sídlem : Balbínova 223/5, 120 00, Praha 2 zastoupení ve věcech smluvních : Ing. Roman Kříha, jednatel IČ : 26089564 DIČ : CZ26089564 telefon/fax

Více

Obchodní podmínky a reklamační řád

Obchodní podmínky a reklamační řád Obchodní podmínky a reklamační řád 1) OBECNÁ USTANOVENÍ A VYMEZENÍ POJMŮ Tyto obchodní podmínky platí pro poskytování služeb a prodej zboží na internetovém portálu www.cstzb.cz. Podmínky blíže vymezují

Více

Smlouva o dílo o dodávce projektových prací a inženýrské činnosti PD Sběrný dvůr Kobylnice

Smlouva o dílo o dodávce projektových prací a inženýrské činnosti PD Sběrný dvůr Kobylnice Smlouva o dílo o dodávce projektových prací a inženýrské činnosti PD Sběrný dvůr Kobylnice Článek I. Smluvní strany Objednatel: Obec Kobylnice Sídlo: Na Budínku 240, 664 51 Kobylnice Zastoupený: starostou

Více

Obchodní podmínky pro nákup zboží v e-shopu www.humlmusic.cz

Obchodní podmínky pro nákup zboží v e-shopu www.humlmusic.cz Obchodní podmínky pro nákup zboží v e-shopu www.humlmusic.cz Prodávající: Václav Huml, Petýrkova 1956, Praha 4,14800 IČO: 62420691 DIČ: CZ6502091981, ŽL vydán Mú Praha 11 Č.jednací:3303/94/fyz Provozovna:

Více

zapsaným v živnostenském rejstříku vedeném magistrátem města Opava, č.j. MMOP140115/2014

zapsaným v živnostenském rejstříku vedeném magistrátem města Opava, č.j. MMOP140115/2014 Všeobecné obchodní podmínky pro velkoobchod Tyto všeobecné obchodní podmínky pro velkoobchod (dále jen obchodní podmínky ) se vztahují na smlouvy uzavřené prostřednictvím on-line obchodu glaerie66.cz umístěného

Více

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY Česká asociace studentů psychologie, z. s. Šlechtitelů 813/21, Olomouc - Holice, PSČ 779 00 IČO: 26530694 Vedený pod spisovou značkou L 5136 u Krajského soudu v Ostravě 1. ÚVODNÍ

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY 1 Fiat 500126 VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY Internetového obchodu Fiat 500126 se sídlem Dělnická kolonie 107, Broumov 550 01 identifikační číslo (IČ): 02189852 prodej zboží prostřednictvím internetového

Více