Předkladatel: Jiří Kučera, starosta města Pro: 17 Proti: 0 Zdrželo se: 0 Nehlasovalo: 0 Výsledek hlasování: Přijato

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Předkladatel: Jiří Kučera, starosta města Pro: 17 Proti: 0 Zdrželo se: 0 Nehlasovalo: 0 Výsledek hlasování: Přijato"

Transkript

1 Zastupitelstvo města Humpolec Z Á P I S z 16. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne od 15:00 hodin velké zasedací místnosti městského úřadu Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající: Ověřovatelé: Dagmar Arnotová, zastupitelka Ivana Balnohová, zastupitelka Lenka Bartáková, místostarosta Petr Bendl, zastupitel Stanislav Bernard, zastupitel Vlastimil Brukner, radní a zastupitel města Jiří Dalík, zastupitel Jindřich Hrdlička, zastupitel Václav Janeček, radní a zastupitel města Josef Jirků, zastupitel Miroslav Karafiá t, zastupitel Ilona Kostřicová, zastupitelka Karel Kratochvíl, zastupitel Jana Krejčí, zastupitelka Jiří Kučera, starosta města Alena Kukrechtová, radní a zastupitelka města Zdeněk Mikulášek, zastupitel Květoslav Namyslo, místostarosta Miloslav Vystrčil, z astupitel Jan Mácha, radní a zastupitel města Alena Štěrbová, zastupitelka <dle prezenční listiny> <dle prezenční listiny> Jiří Kučera, starosta města <dle prezenční listiny> Číslo bodu Bod Komentář 1. Zahájení a schválení programu 16. zasedání Zastupitelstva města Jednání zahájil pan starosta. Přítomno bylo 17 zastupitelů. Paní Štěrbová a pan Mácha jsou omluveni. Předkladatel: Jiří Kučera, starosta města Pro: 17 Proti: 0 Zdrželo se: 0 Nehlasovalo: 0 Výsledek hlasování: Přijato 2. Připomínky k zápisu z 15. zasedání Zastupitelstva města Zápis měli k dispozici všichni zastupitelé. Bez připomínek.ověřovateli zápisu byli zvoleni paní Kukrechtová a Krejčí. Pan Bernard se dostavil na jednání. Předkladatel: Jiří Kučera, starosta města Pro: Proti: Zdrželo se: Nehlasovalo: Výsledek hlasování:

2 3. 364/16/ZM/2017 Kontrola plnění usnesení ZM předloženou zprávu o plnění usnesení z předcházejících zasedání zastupitelstva města. 1. Květoslavovi. Namyslovi 1.1. sledovat váznoucí usnesení zastupitelstva města a zprávu o jejich plnění předložit na jeho nejbližším zasedání. Termín: Zpracovatel: Květoslav Namyslo Pro: 18 Proti: 0 Zdrželo se: 0 Nehlasovalo: /16/ZM/2017 Zpráva o činnosti Rady města Humpolec za období od do I. Zastupitelstvo města bere na vědomí Zprávu o činnosti Rady města Humpolec za období od do Na schůzi se dostavil pan Bendl. Jirků - dotaz - ulice Školní se bude budovat až v další etapě? Starosta - ano v dalších etapách. Předkladatel: Lenka Bartáková Zpracovatel: Lenka Bartáková /16/ZM/2017 Rozpočtová opatření pro rok dotační vztahy následující rozpočtová opatření v oblasti dotačních vztahů pro rok 2017 (v tis. Kč): Vyjádřeno jmenovitě Ost.nein.přij.transf. ze SR Rozpočtová skladba Příjmy Výdaje Financování Oddíl a Položka Účel.znak (v tis. Kč) (v tis. Kč) (v tis. Kč) odborný lesní hospodář ,4 Oddíl 10-Lesní hospodářství činnost OLH ,4 Neinv.přij.transf. ze SR: soc.práv.ochrana dětí ,9 Oddíl 61-Správa: státní správa-platy ,9 Oddíl 61-Správa:

3 státní správa-povinné pojistné ,0 Oddíl 61-Správa: státní správa-povinné pojistné ,0 Neinv.přij.transf.od obcí obědy v ŠJ 4121/024 16,7 Neinv.přij.transf.od obcí obědy v ŠJ, výkon SS ,4 Třída 8-Financování snížení financování ,1 CELKEM 1 425, ,3-257,1 Předkladatel: Jiří Kučera Zpracovatel: Jaromíra Veselá Pro: 18 Proti: 0 Zdrželo se: 0 Nehlasovalo: /16/ZM/2017 Rozpočtová opatření pro rok 2017 následující rozpočtová opatření pro rok 2017: Vyjádřeno jmenovitě Rozpočtová Příjmy Výdaje Financování skladba Odd Položka (v tis. Kč) (v tis. Kč) (v tis. Kč) a Oddíl 22-Doprava: zimní údržba komunikací ,0 Oddíl 22-Doprava: zimní údržba chodníků ,0 Oddíl 22-Doprava: čištění komunikací ,0 Oddíl 22-Doprava: dopravní značení-zrcadla ,0 Oddíl 37-Péče o vzhled obce: park Stromovka-staveb.úpravy ,0 Oddíl 37-Ochrana životního prostředí: monitoring vody a půdy ,0 Oddíl 37-Ochrana životního prostředí: kontejnery na bioodpad ,0 Oddíl 37-Ochrana životního prostředí: zastřešení kompostárny ,0 Oddíl 36-Komunální služby: nátěry chodníků na hřbitově ,0 Oddíl 36-Komunální služby:

4 rekonstrukce cest na hřbitově ,0 Oddíl 36-Komunální služby: č.p. 934-SOS zateplení, fasáda ,0 Oddíl 36-Komunální služby: vynětí pozemků z LPF ,0 Oddíl 36-Komunální služby: studie oprav budovy márnice ,0 Oddíl 36-Komunální služby: veřejné osvětlení Zichpil ,0 Oddíl 36-Komunální služby: označení budov čísly popisnými ,0 Oddíl 22-Doprava: chodníky Stromovka ,0 Oddíl 22-Doprava: frézování komunikací ,0 Oddíl 22-Doprava: komunikace k tenisové hale ,0 Třída 8-Financování: snížení použití zdrojů rozpočtu ,0 Oddíl 23-Vodní hospodářství: PD dešť.kanalizace Blanická,Závodí ,0 Oddíl 23-Vodní hospodářství: studie kanalizací ,0 Oddíl 37-Péče o vzhled obce: pěšina-morový křížek Cihelna ,0 Oddíl 37-Péče o vzhled obce: infocedule-morový křížek ,0 Třída 2-Nedaňové příjmy: vratka plateb omylem r ,0 Třída 2-Nedaňové příjmy: motivační program 2016-Elektrowin ,0 Třída 2-Nedaňové příjmy: vyúčtování provozu kompostárny ,0 Třída 2-Nedaňové příjmy: vratky transferů ,0 Třída 1-Daňové příjmy odvod z loterií ,0 Třída 3-Kapitálové příjmy: prodej pozemků ,6 Oddíl 63-Ostatní finanční operace: odvod DPH ,2 Třída 8-Financování: odvod do Fondu bydlení a infrastr ,4 Třída 1-Daňové příjmy: daň z příjmů PO - za obec ,3 Oddíl 63-Finanční operace: platby daní a poplatků ,3 Oddíl 33-Kultura:

5 dotace-tucet (hudební činnost) ,0 Oddíl 33-Kultura: dotace-humpol.dixilend (hudební činnost) ,0 Oddíl 33-Kultura: dotace-ars Camerata (hudební činnost) ,0 Oddíl 63-Finanční operace: rezerva na příspěvky ,0 Oddíl 33-Kultura: dotace-chytrý (fasáda čp. 553) ,2 Oddíl 33-Kultura: dotace-faltovi (fasáda čp. 536) ,5 Oddíl 33-Kultura: rezerva na opravy fasád ,7 CELKEM 176,3-1323, ,4 I přidělení příspěvků následujícím humpoleckým subjektům: Humpolecký Dixilend ve výši 10 tis. Kč Pěvecké sdružení Tucet ve výši 10 tis. Kč Skupina Ars Camerata ve výši 10 tis. Kč s využitím prostředků rozpočtu města na rok 2017 z položky Rezerva na dotace v průběhu roku. Namyslo - navrhnul úpravu ceny v rozpočtovém opatření na zateplení smuteční síně, kde je navrženo Kč a doporučuje snížit na Kč. Vysoutěžená cena je nižší než vyprojektovaná. Bartáková - navrhuje hlasovat o protinávrhu, aby byly spolkům Tucet, Ars Camerata, Humpolecký dixialend z rezervy na příspěvky přiděleny každému po Kč. Všechny tyto subjekty významně reprezentují Město Humpolec. Karafiát - finanční výbor rozhodl nedoporučením o přidělení příspěvků. Starosta - souhlasí s přidělením příspěvků pro výše uvedené spolky. Dalík - dotaz - zda v žádostech byly formální chyby? Kratochvíl - chyby tam nebyly, ale po prostudování podrobnějšího odůvodnění také souhlasí s přidělením příspěvků. Bartáková - akce, na kterých Tucet vystupoval - velikonoční koncert, tříkrálový koncert, koncert v klášteře v Želivě, na mistrovství v lukostřelbě, při výročí 2. světové války. V podobném duchu vystupují i ARS Camerata a Humpolecký dixialend. Jirků - plně podporuje přidělení příspěvků pro výše zmíněné spolky. Brukner- v jakém poměru dopadlo hlasování FV? Kratochvíl - 4 hlasující proti a 3 hlasující pro přidělení příspěvků. Zastupitelé hlasují o protinávrhu. Protinávrh byl přijat. Předkladatel: Jiří Kučera Zpracovatel: Jaromíra Veselá Pro: 17 Proti: 0 Zdrželo se: 1 Nehlasovalo: 1

6 7. 368/16/ZM/2017 Návrh na příspěvky z programu "Fasády historických objektů" 2017 poskytnutí příspěvků žadatelům v rámci programu "Fasády historických objektů", a to s celkovou výší příspěvků dle schváleného rozpočtu města na rok 2017 těmto žadatelům: 1. Chytrému Josefu a Janě, Lužická 1333, Humpolec, na obnovu uliční strany fasády čp. 553 v ul.masarykova, částku do výše ,-Kč. 2. Faltovi Pavlu a Janě, Hybešova 1138, Humpolec, na obnovu uliční strany fasády domu čp. 536 v ul.nerudova, částku do ,-Kč. 1. Marii Sidorenkové 1.1. vyzvat žadatele k doložení veškerých podkladů pro sepsání smlouvy o poskytnutí příspěvku. Termín: Marii Sidorenkové 2.1. zajistit zveřejnění uvedených dokumentů a administrativní úkony spojené se zpracováním přijatých žádotí dotačního programu na rok Termín: II uzavření veřejnoprávní smlouvy o poskytnutí dotace žadatelům na obnovu fasády čp. čp.553 v ul.masarykova a na obnovu fasády čp.536 v ul. Nerudova, kterým byla schválena výše podpory, se zapracováním podmínek dotace, dle přiloženého vzoru smlouvy. IV. Zastupitelstvo města schvaluje Výzvu pro II. kolo grantové řízení "Fasády historických objektů" a Pravidla pro vyhodnocení žádostí a poskytování dotací z rozpočtu Města Humpolec pro rok 2017 pro grantové řízení "Fasády historických objektů". Starosta - došlo k doúčtování bosáží v 1.NP a průběžné podokenní římsy v 1.NP v ul. Masarykova č.p.553. Částka je navýšena na Kč. Komise hodnotící žádosti na příspěvky z programu "Fasády historických objektů" doporučila vypsat ještě jedno kolo pro případné žadatele. Předkladatel: Jiří Kučera Zpracovatel: František Kocman /16/ZM/2017 Plán kontrol Kontrolního výboru ZM na I. pololetí 2017 Plán kontrol Kontrolního výboru zastupitelstva na I. pololetí roku 2017: a) Stížnosti a přípomínky občanů za roky 2015 a b) Usnesení zastupitelstva města o prodeji a nákupu nemovitostí za období II. pololetí c) Dodržování vyhlášky Města Humpolce o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů za období let 2015, 2016, 2017.

7 Informoval pan Jirků. Předkladatel: Josef Jirků Zpracovatel: Iva Vacatová /16/ZM/2017 Odvolání člena Dozorčí rady Technických služeb Humpolec s.r.o. I. Zastupitelstvo města odvolává pana Jiřího Maryšku, bytem 5. května 314, Humpolec, ze zastupování Města Humpolce v dozorčí radě Technických služeb Humpolec s.r.o., Okružní 637, Humpolec. 1. Jiřímu Fialovi, tajemníkovi MěÚ Humpolec 1.1. předat ověřený výpis z unesení o odvolání Jiřího Maryšky z dozorčí rady TS řediteli Technických služeb Humpolec. Termín: Informoval pan starosta. Předkladatel: Jiří Fiala Zpracovatel: Jiří Fiala Pro: 18 Proti: 0 Zdrželo se: 0 Nehlasovalo: /16/ZM/2017 Statut Ceny Dr. Aleše Hrdličky obecně závaznou vyhlášku města Humpolce č. 2/2017/ZM, kterou se vydává Statut Ceny Dr. Aleše Hrdličky. I ve spolupráci s Českou společností antropologickou z.s. vyhlášení soutěže o Cenu Dr. Aleše Hrdličky pro rok 2017 v kategorii práce studentů a absolventů magisterského studia. III. Zastupitelstvo města navrhuje České společnosti antropologické z.s., jmenovat paní ing. Lenku Bartákovou, místostarostku, jako zástupce města Humpolce do hodnotící komise soutěže o Cenu Dr. Aleše Hrdličky pro rok Tajemník - česká antropologická společnost navrhuje vyhlásit v roce 2016 cenu Dr. Aleše Hrdličky ve studentských pracích. Je to omezeno na magisterský program, ale potřebovali bychom aktualizovat celou vyhlášku dle aktuálního stavu společnosti antropologů. Je třeba za město určit do komise někoho na hodnocení studentských prací, který bude hodnotit předložené práce. Starosta - hlavní cena se uděluje v letech končících číslem 9. V roce 2019 by měl být velký antropologický kongres. Zastupitelé souhlasí s navrženou členskou komise a to Ing, Lenkou Bartákovou pro hodnocení studentských prací. Předkladatel: Jiří Fiala Zpracovatel: Jiří Fiala

8 /16/ZM/2017 Návrh na vyřazení dlouhodobého hmotného majetku vyřazení dlouhodobého hmotného majetku města Humpolec v celkové hodnotě ,71 Kč dle přiloženého seznamu majetku, který je nedílnou přílohou návrhu usnesení. 1. vedoucí oddělení školství 1.1. ústřední inventarizační komisi města zajistit ve spolupráci s Ekonomickým odborem realizaci vyřazení majetku dle bodu I. z evidence majetku města a jeho řádnou likvidaci. Termín: Tajemník - jedná se o morálně opotřebované věci. Částka je uvedena v pořizovací hodnotě. Předkladatel: Jiří Fiala Zpracovatel: Miluše Koudelková /16/ZM/2017 Změna územního plánu Města Humpolce č. 1 pořízení změny územního plánu Města Humpolce č Květoslavovi. Namyslovi 1.1. jako pověřenému zastupiteli zajistit zpracování návrhu změny ÚP č. 1 a předložit jej k projednání na červnovém zasedání ZM. Termín: Namyslo - v září byla schválena pravidla a podle nich mohli žadatelé podávat žádosti do konce listopadu 2016, což se bude opakovat v následujících letech. Termín byl prodloužen do konce ledna. Celkem se přihlásilo 17 žadatelů. Tento návrh usnesení vyzývá k provedení první změny na územním plánu. Zpracovatel: Květoslav Namyslo /16/ZM/2017 Plačkov - změna vyhlášky o nočním klidu vyhlášku města Humpolce č. 3/2017/ZM, kterou se mění a doplňuje obecně závazná vyhláška č. 2/2016/ZM, o době nočního klidu zveřejnit vyhlášku města č. 3/2017/ZM na úřední desce. Termín:

9 Namyslo - pan Kopic podal žádost o doplnění této vyhlášky. OV souhlasí s doplněním vyhlášky. Zpracovatel: Stanislav Zeman 14. Prodej p.p.č. 774/147, k.ú. Humpolec - Záviškovi prodej pozemkové parcely KN č. 774/147 o výměře 64 m2 v katastrálním území Humpolec manželům Miroslavu a Zdeňce Záviškovým, bytem Jiřická 1394, Humpolec a to za cenu 700,- Kč/m2 plochy připravit podklady potřebné pro uzavření kupní smlouvy mezi městem Humpolec a žadateli na výše uvedený pozemek v katastrálním území Humpolec. Namyslo - Záviškovi požádali o prodej zaploceného pozemku a přičlenit ke své zahradě u domu. Použijeme tabulkovou cenu tj. 700 Kč za m2. Hrdlička - tímto prodejem se to úplně uzavře a nebudou zde mít majitelé ostatních nemovitostí průchod. Jůzl - tento pozemek je již zaplocen a mnoho let je již využíván manželi Záviškovými a dlouhodobě tam nikdo nechodí. Starosta - v případě neodsouhlasení dostane pan Záviška příkaz odstranit plot. Zastupitelé neodsouhlasili prodej pozemku. Usnesení nevzniklo. Pro: 10 Proti: 2 Zdrželo se: 7 Nehlasovalo: 0 Usnesení bylo: Nevzniklo /16/ZM/2017 Prodej p.p.č. 175/14, k.ú. Humpolec - Žaloudková Z. prodej pozemkové parcely KN č. 175/14 o výměře 12 m2 v katastrálním území Humpolec paní Zuzaně Žaloudkové, bytem Sv. Čecha 665, Humpolec a to za cenu 700,- Kč/m2 plochy připravit podklady potřebné pro uzavření kupní smlouvy mezi městem Humpolec a žadatelkou na výše uvedený pozemek v katastrálním území Humpolec. Informoval pan Namyslo. Pro: 18 Proti: 0 Zdrželo se: 1 Nehlasovalo: 0

10 /16/ZM/2017 Výkup p.p.č. 496/2, p.p.č. 496/6 a p.p.č. 496/8, k.ú. Krasoňov - Ulrychová E., Havlová K. výkup pozemkové parcely KN č. 496/2 o výměře 280 m2 a pozemkové parcely KN č. 496/6 o výměře 476 m2 v katastrálním území Krasoňov za cenu 70,- Kč/m2 plochy a pozemkové parcely KN č. 496/8 o výměře 81 m2 v katastrálním území Krasoňov za celkovou cenu 727,- Kč, od paní Evy Ulrychové, bytem Květinov 13, Havlíčkův Brod a paní Květy Havlové, bytem Litochleby 1277, Humpolec připravit podklady potřebné pro uzavření kupní smlouvy mezi městem Humpolec a žadatelkami na výše uvedené pozemky v katastrálním území Krasoňov. Namyslo - výkup pozemku, který slouží jako přístupová komunikace k několika nemovitostem. Jsou ve vlastnictví paní Ulrychové a paní Havlové. Doporučuje schválit, neboť město by mělo být vlastníky přístupových komunikací /16/ZM/2017 Výkup st.p.č stavba, k.ú. Humpolec - od spol. Vysočinské nemocnice výkup stavební parcely KN č o výměře 81 m2 se stavbou v katastrálním území Humpolec od společnosti Vysočinské nemocnice s.r.o., se sídlem 5. května 319, Humpolec, zastoupenou jednatelkou paní Bc. Evou Peškovou, MBA a to za cenu ,- Kč připravit podklady potřebné k uzavření kupní smlouvy mezi městem Humpolec a společností na výše uvedený pozemek se stavbou v katastrálním území Humpolec. Namyslo - jde o pozemek, který zůstal v majetku Vysočinských nemocnic. Jde o výkup pozemku včetně stavby za cenu Kč.

11 /16/ZM/2017 Směna p.p.č. 9/2, p.p.č. 16/2, st.p.č. 270/2 a st.p.č. 6/2 za p.p.č. 778, vše k.ú. Plačkov - Nerudovi směnu pozemkové parcely KN č. 9/2 o výměře 67 m2, pozemkové parcely KN č. 16/2 o výměře 22 m2, stavební parcely KN č. 270/2 o výměře 5 m2 a stavební parcely KN č. 6/2 o výměře 47 m2 pro manžele Mgr. Františka Neruda CSc. a Mgr. Janu Nerudovou CSc., bytem Ve Štíhlách 1311, Praha 4 za pozemkovu parcelu KN č. 778 o výměře 36 m2 pro město Humpolec vše v katastrálním území Plačkov. Rozdíl ve výměrách pozemků ve výši 105 m2 bude doplacen manželi Nerudovými v ceně 400,- Kč/m2 plochy připravit podklady pořebné pro uzavření směnné smlouvy mezi městem Humpolec a žadateli na výše uvedené pozemky v katastrálním území Plačkov. Namyslo - po zdigitalizování pozemků se zjistilo, že veřejná komunikace je na pozemku manželů Nerudových a část pozemku, který využívají Nerudovi je v majetku města. Proto byla dohodnuta směna těchto pozemků a manželé Nerudovi doplatí rozdíl tj. 105 m2 za cenu 400 Kč za m2. Pro: 17 Proti: 0 Zdrželo se: 0 Nehlasovalo: /16/ZM/2017 Zřízení věcného břemene (služebnosti) přes pozemky v k.ú. Humpolec - Metropolitní síť zřízení věcného břemene (služebnosti) práva zřízení a provozování komunikačního vedení dále práva spočívajícího v přístupu a příjezdu na pozemky v souvislosti se zřízením, stavebními úpravami, opravami, provozováním a odstraněním komunikačního vedení přes pozemkové parcely KN č. 823/2, 823/4, 823/7, 825/4, 825/8, 825/12, 825/16, 825/17, 825/25, 2464/1, 2481/1, 2481/12, 2481/24, 2483/5, 2483/6, 50/1, 1113/3, 1496/13, 1496/14, 1496/15, 1496/28, 1496/23, 1496/25, 1496/30, 1496/34, 1496/39, 1496/54, 1496/132, 2463/1, 1887/2, 1892/35, 1898/1, 1899/1, 2448/1, 1804/5, 1810/1, 1910/23, 1910/44, 157, 2003/12, 2004/5, 2421/3, 2438/1, 2520/9, 2520/10, 2049/64, 2106/4, 2106/30, 434/2, 434/9, 2145/1, st. 675/1, 2076/13, 2129/9, 2135/23, 2143/3, 2143/4, 2143/7, 2143/13, 2145/3, 2145/5, 2145/10, 2427/2, 2432/1, 2432/5, 2434/1, 2548/1, 426/10, 2496/2, 413/2, 2563/1, 2693, 718/1, 721/1, 722/2, 724/22, 724/46, 725/2, 2491/1, 2491/2, 2495/2, 2652/1, 2432/14, 2520/16, 2520/18, 2522/2, 2656, 2657, 2658, 2659/1, 2690, 2691/1, st. 290/1, 93/2, 99/2, 2432/15, 2515/6, 2520/12, 2560, 2596/1, 2596/2, 2660/1, 2660/3, 2673/1, 2674/1, 2674/2, 2675, 2677, 2678, 2680/3, 2680/6, 2524/4, 2524/10, 2524/11, 2524/28, 2524/29, 3557/1, 3557/4, 1535/7, 1539/1, 1539/30, 1539/31, 1555/19, 1861/34, 1861/35, 1861/41, 2453/2, 2453/4, 2453/6, 2462/9, 170/1, 2076/1, 2076/5, 2087/6, 2515/1, 2515/3, 2519/1 a 2548/4 vše v katastrálním území Humpolec, pro společnost Metropolitní síť Humpolec spol. s.r.o., se sídlem Na Závodí 1668, Humpolec zastoupená jednatelem Liborem Pavlasem a to na dobu neurčitou za jednorázovou úplatu ve výši ,- Kč + příslušné DPH.

12 I návrh Smlouvy o zřízení věcného břemene (služebnosti) přes výše uvedené pozemky v katastrálním území Humpolec. I 1.1. připravit podklady potřebné pro uzavření Smlouvy o zřízení věcného břemene (služebnosti) mezi městem Humpolec a žadatelem na výše uvedené pozemky v katastrálním území Humpolec. Informoval pan Namyslo /16/ZM/2017 Zřízení věcného břemene (služebnosti) - Hněvkovice, Wallinger - kabel NN zřízení věcného břemene (služebnosti) přes pozemkovou parcelu KN č. 381/19 v katastrálním území Hněvkovice u Humpolce pro společnost E.ON Distribuce a.s., se sídlem F.A. Gerstnera 2151/6, České Budějovice a to na dobu neurčitou za jednorázovou úplatu ve výši 500,- Kč + příslušné DPH. I návrh smlouvy o zřízení věcného břemene (služebnosti) č. JH /003. I 1.1. připravit podklady potřebné pro uzavření Smlouvu o zřízení věcného břemene (služebnosti) mezi městem Humpolec a žadatelem na výše uvedené pozemky v katastrálním území Hněvkovice u Humpolce /16/ZM/2017 Zřízení věcného břemene (služebnosti) - Humpolec, V Cípku, Příhoda - kabel NN zřízení věcného břemene (služebnosti) přes pozemkovou parcelu KN č.2274/9 a pozemkovou parcelu KN č. 2267/39 vše v katastrálním území Humpolec pro společnost E.ON Distribuce a.s., se sídlem F.A. Gerstnera 2151/6, České Budějovice a to na dobu neurčitou za jednorázovou úplatu ve výši 540,- Kč + příslušné DPH.

13 I návrh smlouvy o zřízení věcného břemene (služebnosti) č. JH /001. I 1.1. připravit podklady potřebné pro uzavření Smlouvu o zřízení věcného břemene (služebnosti) mezi městem Humpolec a žadatelem na výše uvedené pozemky v katastrálním území Humpolec /16/ZM/2017 Smlouva o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene - služebnosti inženýrské sítě-rodinný pivovar Bernard, a.s. smlouvu o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene - služebnosti inženýrské sítě nové plynovodní přípojky, o uložení do pozemků 2421/4 a 2421/29 v k.ú. Humpolec ostatní plocha, ostatní komunikace - místní komunikace III. třídy číslo 98c, které jsou v majetku Města Humpolec. Plynovodní přípojka bude sloužit pro Rodinný pivovar BERNARD a.s připravit podklady potřebné pro uzavření smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene - služebnosti inženýrské sítě nové plynovodní přípojky v k.ú. Humpolec s uvedeným žadatelem. Termín: Zpracovatel: Václav Pavlík /16/ZM/2017 Smlouva o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene (služebnosti) - Kletečná - rozšíření VO uzavření smlouvy o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene (služebnosti) vedení sítí přes pozemkovou parcelu KN č. 24/1 v katastrálním území Kletečná u Humpolce pro stavbu "Kletečná - rozšíření VO" mezi městem Humpolec jako budoucím oprávněným a panem Františkem Hanzalem, bytem U Rendlíku 1662, Pelhřimov jako budoucím povinným z věcného břemene.

14 1.1. připravit podklady potřebné pro uzavření smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene - služebnosti inženýrské sítě v k.ú. Kletečná u Humpolce s uvedeným žadatelem /16/ZM/2017 Smlouva o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene (služebnosti) - Kletečná, Maška - kabel NN uzavření smlouvy o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene (služebnosti) vedení sítí přes pozemkovou parcelu KN č. 506/2 a pozemkovou parcelu KN č. 508/1 vše v katastrálním území Kletečná u Humpolce pro stavbu "Kletečná, Maška - kabel NN" mezi městem Humpolec a společností E.ON Distribuce a.s., se sídlem F.A. Gerstnera 2151/6, České Budějovice připravit podklady potřebné pro uzavření smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene - služebnosti inženýrské sítě nové v k.ú. Kletečná u Humpolce s uvedeným žadatelem /16/ZM/2017 Smlouva o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene (služebnosti) - Petrovice - rozšíření VO uzavření smlouvy o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene (služebnosti) vedení sítí přes stavební parcelu KN č. 28/1 v katastrálním území Petrovice u Humpolce pro stavbu "Petrovice - rozšíření VO" mezi městem Humpolec jako budoucím oprávněným z věcného břemene a ČR - Státním pozemkovým úřadem, se sídlem Husinecká 1024/11a, Praha 3 - Žižkov jako budoucím povinným z věcného břemene připravit podklady potřebné pro uzavření smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene - služebnosti inženýrské sítě v k.ú. Petrovice u Humpolce s uvedeným žadatelem.

15 /16/ZM/2017 Smlouva o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene (služebnosti) - Hněvkovice, Ťoukálek - kabel NN uzavření smlouvy o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene (služebnosti) vedení sítí přes pozemkovu parcelu KN č. 369/5 v katastrálním území Hněvkovice u Humpolce pro stavbu "Hněvkovice, Ťoukálek - kabel NN" mezi městem Humpolec a společností E.ON Distribuce a.s., se sídlem F.A. Gerstnera 2151/6, České Budějovice připravit podklady potřebné pro uzavření smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene - služebnosti inženýrské sítě v k.ú. Hněvkovice u Humpolce s uvedeným žadatelem /16/ZM/2017 Smlouva o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemena - služebnosti inženýrské sítě- Matyáš Novák Hněvkovice Smlouvu o budoucí smlouvě zřízení věcného břemene - služebnosti inženýrské sítě zřízení vodovodní přípojky do poz.p. KN č. 755/3 a 755/7 které jsou v majetku Města Humpolec - pro novostavbu rodinného domku Matyáše Nováka na p.č.350/6 vše k.ú. Hněvkovice u Humpolce 1.1. připravit podklady potřebné pro uzavření smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene - služebnosti inženýrské sítě v k.ú. Hněvkovice u Humpolce s uvedeným žadatelem. Termín: Zpracovatel: Václav Pavlík

16 /16/ZM/2017 Smlouva o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemena - služebnosti inženýrské sítě - Jakub Dvořák Kletečná Smlouvu o budoucí smlouvě zřízení věcného břemene - služebnosti inženýrské sítě zřízení vodovodní přípojky do poz. p. KN č. 503, který je v majetku Města Humpolec - pro novostavbu rodinného domku Jakuba Dvořáka na p.č.221/3 vše k.ú. Kletečná u Humpolce připravit podklady potřebné pro uzavření smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene - služebnosti inženýrské sítě v k.ú. Kletečná u Humpolce s uvedeným žadatelem. Termín: Zpracovatel: Václav Pavlík /16/ZM/2017 Smlouva o bezúplatném převodu majetku státu č. _/2017 přijmout do majetku města Humpolce jako bezúplatný převod vlastnického práva majetek IT v souhrné účetní hodnotě ,00 Kč od převodce - Česká republika - Ministerstvo práce a sociálních věcí, Na Poříčním právu 376/1, Praha Jiřímu Fialovi, tajemníkovi MěÚ Humpolec 1.1. připravit podklady potřebné pro uzavření Smlouvy o bezúplatném převodu majetku státu č. 1/2017 s převodcem - Česká republika - Ministerstvo práce a sociálních věcí, Na Poříčním právu 376/1, Praha2. Termín: Tajemník - MPSV pořídilo IT techniku, která je již zastaralá a tuto techniku bezúplatně převede do majetku města a my ji následně zlikvidujeme. Předkladatel: Jiří Fiala Zpracovatel: Josef Novák /16/ZM/2017 Smlouva o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemena - služebnosti inženýrské sítě - Zbyněk Škrampal Smlouvu o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemena - služebnosti inženýrské sítě - na stavbu Zbyněk Škrampal, plynovodní přípojka přes poz. p. KN č. 2432/3 a 2432/7 ostatní plocha, ostatní komunikace III. třídy číslo 54c, Nádražní ulice, v k.ú. Humpolec v majetku Města Humpolec.

17 1.1. připravit podklady potřebné pro uzavření smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene - služebnosti inženýrské sítě v k.ú. Humpolec s uvedeným žadatelem. Termín: Zpracovatel: Václav Pavlík /16/ZM/2017 Doplnění členů Osadního výboru Vilémov I. Zastupitelstvo města určuje paní Renatu Forkovou, trvale bytem Vilémov 105, Humpolec a paní Jitku Zabloudilovou, trvale bytem Vilémov 40, Humpolec členkami Osadního výboru Vilémov. 1. Jiřímu Fialovi, tajemníkovi MěÚ Humpolec 1.1. informovat Osadní výbor Vilémov prostřednitvím jeho předsedy o výsledku jednání zastupitelstva města. Termín: Tajemník - OV po rezignaci některých členů z loňského roku doplňují členy OV. Jeden z navržených členů nemá trvalý pobyt ve Vilémově, bude jmenován až trvalý pobyt vyřídí. Předkladatel: Jiří Kučera Zpracovatel: Jiří Fiala 32. Závěr Žaloby na Město Humpolec Starosta - v současné době jsou napadány probíhající investiční akce Spolkem pro Humpolecko. Územní plán byl napaden žalobou. Některé akce byly napadeny s tím, že starosta je podjatý, poté tajemník, vedoucí odborů a dále i úředníci. Krajský úřad rozhodl, že podjatí nejsme a můžeme o dané investici rozhodovat. Poté Spolek pro Humpolecko napadl Krajský úřad, že je podjatý a tuto problematiku musí řešit ministerstvo pro místní rozvoj. Tento týden přišlo zamítnutí v plném rozsahu a podjatost nebyla spolku uznána a stavební úřad může pokračovat ve svých stavebních rozhodnutích. Namyslo - nejvyšší správní soud rozhodoval o kasační stížnosti podanou Spolkem pro Humpolecko na územní plán. Na územní plán byly podány dvě žaloby, první podal Zdeněk Rýzner a druhou Spolek pro Humpolecko spolu s panem Kašparem a panem Čechem. Obě žaloby byly zamítnuty v plném rozsahu, ale přesto Spolek pro Humpolecko pan Kašpar a pan Čech podali kasační stížnost. Nejvyšší správní soud kasační stížnost zamítnul a proti tomuto rozhodnutí není žádný opravný prostředek. Město Humpolec muselo vynaložit Kč, z čehož se vrátilo zhruba Kč. To znamená, že Kč muselo město z rozpočtu vynaložit, aby obhájilo to, kde je přesvědčeno, že koná správně. Starosta - Spolek pro Humpolecko v současné době podal žalobu na Město Humpolec na nejvyšším státním zastupitelství. Přesně nevíme, čeho se žaloba týká. Začátkem května jsme zváni k výslechům a uvidíme, jak policie naloží s touto žalobou, neboť si nejsme vědomi žádného trestného činu. Po prohraných procesech plně věřím, že policie to odloží.

18 Daněk - byla zde uzemní studie u autobusového nádraží. Jedna z variant je, že dálkové autobusy budou jezdit pouze od fotbalového hřiště. Je to nesmysl, pro občany je to příliš daleko. Starosta - toto je vytváření konspirací. 23. Května zde proběhne studie pana Doc. Pavlíčka z VUT z Brna a zaměří se na vytipování nejvhodnějších míst autobusových zastávek. Proč kvůli tomu podáváte žaloby. Odhlučnění dálnice Bernard - jaký je vývoj na odhlučnění dálnice? Starosta - byli jsme na jednání na krajské hygienické stanici, kde nám nedoporučují dělat studie, protože proběhne komplexní měření po rekonstrukci D1. Potom se bude ze zákona ŘSD provádět hluková měření v nových úsecích a pokud překročí limity, budou přijata investiční opatření na snížení hlukové zátěže. Bernard - Humpolec leží cca 1,5 km od dálnice a je zde skutečně hluková zátěž. Hlukové limity 60 decibelů v noci a 70 ve dne se podařilo prolobovat tak, aby nemuseli investovat do těchto protihlukových variant (dle názoru pana Bernarda). Pokud se bude město řídit doporučeními, tak se nic nezmění ani po roce 2020, když bude dokončena dálnice. Navrhuje podél dálnice vysázet hustou výsadbu křovin, která by pomohla k odhlučnění dálnice. Starosta - na tomto návrhu se pracuje. Hladina hluku se mění ze vzdálenosti od dálnice. Bernard - protihlukové stěny, které se staví kolmo, tak se hluk odráží pod stejným úhlem. Protihlukové stěny se již staví pod určitým úhlem, aby se hluk odrážel směrem nahoru. Tvrzení, že hustá výsadba křovin neovlivní hlučnost, nesouhlasím. Např. v Rakousku podél dálnice mají vysázené husté křoviny, které očividně slouží jako protihluková stěna. Kocman - budou další jednání na Krajském úřadě ohledně programu kvality ovzduší. Krajská hygienická stanice si bude hlídat svoje limity a to co bude pod hladinou, tak pokud máme zájem zlepšit kvalitu života, tak je to o tom hledat zdroje financování města na tuto problematiku. Připravuje se program kvality ovzduší. Chtěli jsme některé pásy zeleně řešit, kde dálnice vystupuje na horizont. Vytipovávali jsme linie a je to o tom, řešit výkupy pozemků, a zda zastupitelé tento návrh odsouhlasí, aby se mohly vytvářet pasy zeleně. Máme mít jednání v druhé polovině května a v červnovém zasedání zastupitelstva předložím podrobnosti. Bernard - je již studie na snížení hluku ve městě? Kocman - studie není, jen jsme vytipovávali místa, kde by se mohli pásy zeleně vysázet. Jednali jsme s ŘSD. Tam kde je to možné, tak jsme požadovali i keřové výsadby. Kocman - jednali jsme a požadovali jsme od ŘSD provést výsadbu. Nejprve byli zamítaví, ale poté přišli s návrhem řešení a uvidíme, jak dopadne úsek mezi Humpolcem a Hořicemi. Bendl - souhlasí s tím, že pásy zeleně ovlivňují hlučnost z dálnice. Bernard - navrhuje vypracovat studii na snížení hluku ve městě. Namyslo - navrhuje připravit informace a návrh na usnesení ZM na příští zasedání ZM, ne jak požaduje p. Bernard formulovat usnesení hned. Jirků - v okolí Humpolce jsou stromy napadeny kůrovcem a jednou zde bude planina. Brukner - Kůrovec smrkový se objevuje skoro v každém smrkovém lese, ale nejedná se o kalamity. Město Humpolec má samozřejmě pozemky u dálnice D1, aby se kácely porosty ve stáří 30 let a vysazovaly pásy nízké zeleně nám nedovoluje zákon. Kocman - do červnového zastupitelstva Vám předložím materiály ohledně hlukové zátěže. Ing.Zeman - v současné době jsou již dvě projektové dokumentace, které se tím budou přímo zabývat. Jde pouze o to, abyste vy, jako zastupitelé odsouhlasili, že se studie více zaměří na hlučnost dálnice a může být také od zastupitelů posílena studie o to, aby se více zaměřovala na výsadbu zeleně. Úkol: Předložit materiály ohledně hlukové zátěže na příštím zasedání zastupitelstva. OŽPaPP.

19 Kratochvíl - Humpolec je krásné město, a že se zde dobře žije, potvrdilo i to, že se Město Humpolec umístilo na druhém místě v soutěži Město pro byznys na celostátní úrovni. Starosta -hodnocení soutěže Město pro byznys má 34 kritérií. V 9 ročnících se Humpolec umístil 3x na prvním místě a 5x na druhém místě. Je to signál, že se zde dobře žije. Nástupní ostrůvek Krasoňov Stěpán ( Krasoňov) - požadovali jsme nástupní ostrůvek na autobus naproti čekárně. Dostali jsme zamítavé stanovisko, že ostrůvek nelze vybudovat. Celý Krasoňov je proti. Starosta - ostrůvek se nezamítá, ale pouze se posouvá dál. Je to nedorozumění. Člen OV Krasoňov - Jsme domluveni s panem Jůzlem, že se povede znovu jednání s projektantem Směna pozemků - Krasoňov Moučka - odsouhlasili jsme směnu pozemků. Vy jste to neodsouhlasili. Starosta - to se odložilo. Navrhuji svolat znovu schůzku s OMH a projednat znovu v radě. Předkladatel: Jiří Kučera, starosta města Pro: Proti: Zdrželo se: Nehlasovalo: Výsledek hlasování: Jiří Kučera starosta města K. Namyslo, L. Bartáková místostarostové Zapisovatelé: Monika Krupková zapisovatelka

Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 16. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 26.4.

Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 16. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 26.4. Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 16. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 26.4.2017 364/16/ZM/2017 Kontrola plnění usnesení ZM předloženou zprávu o plnění

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 5. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 24.4.2019 70/5/ZM/2019 Kontrola plnění usnesení ZM předloženou zprávu o Kontrole

Více

Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 22. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 25.4.

Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 22. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 25.4. Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 22. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 25.4.2018 484/22/ZM/2018 Kontrola plnění usnesení ZM předloženou zprávu o plnění

Více

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 1. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 1. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 1. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne 14.11.2018 1/1/RM/2018 Kontrola plnění usnesení ze 66. a 67. schůze RM I. Rada města bere na vědomí

Více

Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 19. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne

Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 19. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 19. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 15.11.2017 438/19/ZM/2017 Kontrola plnění usnesení ZM předloženou zprávu o

Více

Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 15. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 1.3.

Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 15. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 1.3. Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 15. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 1.3.2017 348/15/ZM/2017 Kontrola plnění usnesení ZM předloženou zprávu o plnění

Více

Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 7. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 25.9.

Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 7. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 25.9. Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 7. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 25.9.2019 110/7/ZM/2019 Kontrola plnění usnesení ZM předloženou zprávu o Kontrole

Více

Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 6. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 26.6.

Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 6. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 26.6. Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 6. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 26.6.2019 88/6/ZM/2019 Kontrola plnění usnesení ZM předloženou zprávu o Kontrole

Více

Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í. ze 4. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 29.4.

Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í. ze 4. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 29.4. Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í ze 4. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 29.4.2015 67/4/ZM/2015 Kontrola plnění usnesení zastupitelstva města předloženou

Více

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 66. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 66. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 66. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne 3.10.2018 1193/66/RM/2018 Kontrola plnění usnesení z 63., 64. a 65. schůze RM I. Rada města bere

Více

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 51. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 51. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 51. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne 7.2.2018 955/51/RM/2018 Kontrola plnění usensení ze 49. schůze RM kontrolu plnění usnesení ze 49.

Více

USNESENÍ z 37. schůze Rady města Humpolec konané dne v kanceláři starosty města

USNESENÍ z 37. schůze Rady města Humpolec konané dne v kanceláři starosty města USNESENÍ z 37. schůze Rady města Humpolec konané dne 7. 11. 2012 v kanceláři starosty města 573/37/RM/2012 Kontrola plnění usnesení z 35. schůze RM kontrolu plnění usnesení z 35. schůze Rady města Humpolec

Více

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 55. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 55. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 55. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne 4.4.2018 1021/55/RM/2018 Kontrola plnění usnesení z 53. a 54. schůze RM I. Rada města bere na vědomí

Více

USNESENÍ 19. schůze Rady města Humpolec konané dne v kanceláři starosty města

USNESENÍ 19. schůze Rady města Humpolec konané dne v kanceláři starosty města USNESENÍ 19. schůze Rady města Humpolec konané dne 2. 11. 2011 v kanceláři starosty města 289/19/RM/2011 Kontrola plnění usnesení z 18. RM I. Rada města-bere na vědomí kontrolu plnění usnesení z 18. schůze

Více

Rada měs ta Hump olec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 5. schůz e Rady m ěs ta Humpolec, která s e konala dne

Rada měs ta Hump olec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 5. schůz e Rady m ěs ta Humpolec, která s e konala dne Rada měs ta Hump olec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 5. schůz e Rady m ěs ta Humpolec, která s e konala dne 6.2.201 9 92/5/RM/2019 Žádost o prominutí penále za nedodržení termínu I. Rada města bere na

Více

Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 5. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 24.6.

Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 5. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 24.6. Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 5. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 24.6.2015 86/5/ZM/2015 Kontrola plnění usnesení zastupitelstva města. předloženou

Více

Z Á P I S. Mgr. Věra Křivánková, Mgr. Vladimír Soukop, Mgr. Renáta Macharová

Z Á P I S. Mgr. Věra Křivánková, Mgr. Vladimír Soukop, Mgr. Renáta Macharová Z Á P I S z 1. mimořádného zasedání zastupitelstva města Slavkov u Brna, která se konala dne 4.5.2015 od 18:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající: Ověřovatelé:

Více

Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 17. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 21.6.

Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 17. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 21.6. Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 17. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 21.6.2017 392/17/ZM/2017 Kontrola plnění usnesení ZM předloženou zprávu o plnění

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 62. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne

P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 62. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 62. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne 27.6.2018 1130/62/RM/2018 Vyjádření k záměru zřízení základní školy I. Rada města nemá námitek proti

Více

USNESENÍ. 30. zasedání Rady města Humpolec konané dne v kanceláři starosty města

USNESENÍ. 30. zasedání Rady města Humpolec konané dne v kanceláři starosty města USNESENÍ 30. zasedání Rady města Humpolec konané dne 30.5.2012 v kanceláři starosty města 471/30/RM/2012 Kontrola plnění usnesení z 29. schůze RM I. Rada města-bere na vědomí kontrolu plnění usnesení z

Více

Rada měs ta Hump olec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 4. schůz e Rady m ěs ta Humpolec, která s e konala dne

Rada měs ta Hump olec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 4. schůz e Rady m ěs ta Humpolec, která s e konala dne Rada měs ta Hump olec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 4. schůz e Rady m ěs ta Humpolec, která s e konala dne 16.1.20 19 59/4/RM/2019 Kontrola plnění usnesení z 2. a 3. schůze RM I. Rada města bere na vědomí

Více

USNESENÍ 42. schůze Rady města Humpolec konané dne v kanceláři starosty města

USNESENÍ 42. schůze Rady města Humpolec konané dne v kanceláři starosty města USNESENÍ 42. schůze Rady města Humpolec konané dne 30.1.2013 v kanceláři starosty města 632/42/RM/2013 Kontrola plnění usnesení ze 41. RM I. Rada města-bere na vědomí kontrolu plnění usnesení ze 41. schůze

Více

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 2. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 2. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 2. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne 5.12.2018 20/2/RM/2018 Kontrola plnění usnesení z 1. schůze RM I. Rada města bere na vědomí kontrolu

Více

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 61. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 61. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 61. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne 6.6.2018 1090/61/RM/2018 Kontrola plnění usnesení z 58., 59. a 60. schůze RM I. Rada města bere na

Více

Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í. z 25. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 30.4.

Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í. z 25. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 30.4. Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 25. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 30.4.2014 459/25/ZM/2014 Kontrola plnění usnesení z 23., 24. zasedání ZM a

Více

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 53. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 53. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 53. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne 14.3.2018 975/53/RM/2018 Kontrola plnění usnesení z 50., 51. a 52. schůze RM I. Rada města bere na

Více

Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 20. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne

Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 20. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 20. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 13.12.2017 449/20/ZM/2017 Kontrola plnění usnesení ZM předloženou zprávu o

Více

Rada měs ta Humpol ec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 8. schůze Rady mě s ta Humpolec, která se konala d ne

Rada měs ta Humpol ec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 8. schůze Rady mě s ta Humpolec, která se konala d ne Rada měs ta Humpol ec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 8. schůze Rady mě s ta Humpolec, která se konala d ne 10.4. 20 19 176/8/RM/2019 Kontrola plnění usnesení ze 7. schůze RM I. Rada města bere na vědomí

Více

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 49. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 49. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 49. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne 17.1.2018 924/49/RM/2018 Kontrola plnění usnesení ze 47. a 48. schůze RM I. Rada města bere na vědomí

Více

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 64. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 64. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 64. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne 12.9.2018 1149/64/RM/2018 Kontrola plnění usnesení z 61. a 62. schůze RM I. Rada města bere na vědomí

Více

I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 54 NÁZEV: Majetkoprávní jednání RM ANOTACE: NÁVRH USNESENí: JEDNACí ČíSLO: 854/2016/0P

I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 54 NÁZEV: Majetkoprávní jednání RM ANOTACE: NÁVRH USNESENí: JEDNACí ČíSLO: 854/2016/0P Á I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU MATERIÁL BEZ OSOBNíCH ÚDAJU MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽĎÁR NAD SÁZAvou MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 54 DNE: 28.11.2016 JEDNACí ČíSLO: 854/2016/0P NÁZEV: Majetkoprávní jednání RM ANOTACE: Dle přiložené

Více

S o u p i s p ř i j a t ý c h u s n e s e n í ZO navrhlo a schválilo Zastupitelstvo obce Litvínovice projednalo a schválilo : změnu programu

S o u p i s p ř i j a t ý c h u s n e s e n í ZO navrhlo a schválilo Zastupitelstvo obce Litvínovice projednalo a schválilo : změnu programu S o u p i s p ř i j a t ý c h u s n e s e n í z 2. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, konaného dne 17.12.2014 (upraven v souvislosti se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů) přítomni

Více

Zápis. z 26. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen:

Zápis. z 26. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Zápis z 26. jednání rady města, které se konalo v pondělí 7. 11. 2016 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing. Ježík, Ing. Součková, Mgr. Matoušková zástupci ČEVAK a.s. Mgr. Steinbauer,

Více

Zápis. z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:00 hodin. dle prezenční listiny. Nepřítomen:

Zápis. z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:00 hodin. dle prezenční listiny. Nepřítomen: Zápis z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí 25. 7. 2016 od 16:00 hodin. Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Dana Kodrasová Ing. I. Božáková, Ing. V. Král, Program

Více

U S N E S E N Í. z 20. jednání Zastupitelstva obce Velké Březno,

U S N E S E N Í. z 20. jednání Zastupitelstva obce Velké Březno, U S N E S E N Í z 20. jednání Zastupitelstva obce Velké Březno, které se konalo dne 15. 3. 2017 od 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Velkém Březně Jednání se účastnilo 12 z 15 zastupitelů,

Více

Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í. z 26. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 25.6.

Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í. z 26. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 25.6. Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 26. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 25.6.2014 486/26/ZM/2014 Kontrola plnění usnesení z 25. zasedání ZM a váznoucích

Více

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne od hod. v místním pohostinství Na Klepandě.

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne od hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 12.6.2015 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Přítomno: 6 zastupitelů (M. Bláha omluven), 3 občané, 5 hostů Veřejné

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 3 konaného dne 25. února 2015

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 3 konaného dne 25. února 2015 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 3 konaného dne 25. února 2015 Program: A) ÚVODNÍ ČÁST 1. Zahájení 2. Schválení zápisu z minulé schůze 3. Stanovení ověřovatelů zápisu a sčitatele

Více

USNESENÍ Z 22. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin.

USNESENÍ Z 22. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin. USNESENÍ Z 22. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne 29. 8. 2018, od 17:00 hodin. Upravená verze ke zveřejnění (zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů).

Více

Zápis č. 6/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne

Zápis č. 6/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne Čas konání: od 17:35 hod. do 19:08 hod. Zápis č. 6/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne 7. 9. 2017 Přítomni:, Miroslav Masopust, Zdeněk Zachař, Lenka Dunčková, Attila Szűcs, Jaroslav

Více

U S N E S E N Í MĚSTO ZÁKUPY XXX

U S N E S E N Í MĚSTO ZÁKUPY XXX MĚSTO ZÁKUPY U S N E S E N Í z 30. zasedání Zastupitelstva města Zákupy, které se konalo dne 16. prosince 2013 v zasedací místnosti MěÚ Zákupy (č. usnesení 257/2013 273/2013) usnesení č. 257/2013 Plnění

Více

Rada města Humpolec Z Á P I S z 32. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne od 14:00 hodin kanceláři starosty města

Rada města Humpolec Z Á P I S z 32. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne od 14:00 hodin kanceláři starosty města Rada města Humpolec Z Á P I S z 32. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne 30.11.2016 od 14:00 hodin kanceláři starosty města Přítomni: Lenka Bartáko vá, mís tostarosta V lastimil Brukner, radní

Více

Zápis č. 3/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 3/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 3/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 10. 3. 2016 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Věra Brambůrková,

Více

Zápis [41/RM/ ] Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S

Zápis [41/RM/ ] Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S Page 1 of 5 Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S z 41. schůze Rady města Nové Město na Moravě, která se konala dne 21.8.2017 od 14:30 hodin v zasedací místnosti Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté:

Více

Dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu, bylo v 18:05 hodin přítomno 11 členů Zastupitelstva města Židlochovice (dále jen ZM).

Dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu, bylo v 18:05 hodin přítomno 11 členů Zastupitelstva města Židlochovice (dále jen ZM). Zápis z 27. zasedání Zastupitelstva města Židlochovice, konaného dne 26. března 2014 v 18:00 hodin ve velké zasedací místnosti MěÚ, ul. Nádražní 750 v Židlochovicích Dle prezenční listiny, která je přílohou

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 21.12.2007 v 17.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 21.12.2007 se konalo 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

Zápis č. 7/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne

Zápis č. 7/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne Čas konání: od 18:00 hod. do 19:35 hod. Zápis č. 7/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne 19. 10. 2017 Přítomni:, Miroslav Masopust, Zdeněk Zachař, Lenka Dunčková, Martin Havlíček Nepřítomni:

Více

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 14. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 14. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 14. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne 11.9.2019 268/14/RM/2019 Kontrola plnění usnesení z 12. a 13. schůze RM I. Rada města bere na vědomí

Více

Zápis č. 7 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 7 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 7 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 22.6. 2015 od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Ing. Jan Koudelka, Omluveni:

Více

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin.

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin. Město Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne 24.09.2018 od 17,00 hodin. Usnesení č. 42-53/2018 Zasedání Zastupitelstva města Netolice (dále jen zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Zápis z mimořádné schůze Rady MČ Brno-Medlánky ze dne 27. listopadu 2013

Zápis z mimořádné schůze Rady MČ Brno-Medlánky ze dne 27. listopadu 2013 R6 50/2013 Statutární město Brno Městská část Brno-Medlánky Rada MČ Brno-Medlánky Zápis z mimořádné schůze Rady MČ Brno-Medlánky ze dne 27. listopadu 2013 Přítomni: JUDr. Marek Michal, Doc. Ing. Sedlák

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 11. prosince 2015 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17

Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 11. prosince 2015 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 11. prosince 2015 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Přítomni: Omluveni: 10 Členů ZO 1 dle presenční listiny Neomluveni: - Jednání řídí

Více

*Zápis č. 1/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány

*Zápis č. 1/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány *Zápis č. 1/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány Den konání: 13. 2. 2019 Místo konání: Sál Nad Narpou čp. 317, Lány Jednání probíhalo od - do: 18:00 19.10 hodin Členů zastupitelstva obce:

Více

Zápis z 13. zasedání zastupitelstva Obce Studená ze dne

Zápis z 13. zasedání zastupitelstva Obce Studená ze dne Zápis z 13. zasedání zastupitelstva Obce Studená ze dne 17. 12. 2007 Starosta zahájil zasedání v 19:00 hodin a přivítal přítomné. Dle prezenční listiny přítomno 9 členů zastupitelstva. Omluveni: Mgr. Dagmar

Více

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í. z 65. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í. z 65. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 65. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne 9.4.2014 999/65/RM/2014 Kontrola plnění usnesení z 62., 63. a 64. schůze RM I. Rada města bere na

Více

( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 11. listopadu 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17

( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 11. listopadu 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 ( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 11. listopadu 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Jednání řídí : Zapisovatel/ka :.. Členů ZO..

Více

Rada města Nové Město na Moravě ZÁPIS

Rada města Nové Město na Moravě ZÁPIS budoucí Zápis [59/RM/1.10.201$] Page I of7 Rada města Nové Město na Moravě ZÁPIS z 59. schůze Rady města Nové Město na Moravě, která se konala dne 7.70.2018 od 16:00 hodin v zasedací místnosti Přítomni:

Více

Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 23. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 27.6.

Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 23. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 27.6. Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 23. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 27.6.2018 499/23/ZM/2018 Kontrola plnění usnesení ZM předloženou zprávu o plnění

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 7 konaného dne v Napajedlích

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 7 konaného dne v Napajedlích Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 7 konaného dne 25.11.2015 v Napajedlích Program: A) ÚVODNÍ ČÁST 1. Zahájení 2. Schválení zápisu z minulé schůze 3. Stanovení ověřovatelů zápisu 4.

Více

Přítomni: 7 členů ZM Omluveni z jednání: paní MUDr. Eva Janurová, p. Ing. Josef Kantůrek,p. Vladimír Macháček ml., paní Hana Pánková

Přítomni: 7 členů ZM Omluveni z jednání: paní MUDr. Eva Janurová, p. Ing. Josef Kantůrek,p. Vladimír Macháček ml., paní Hana Pánková Město Týnec nad Labem Masarykovo náměstí č.p. 1 PSČ 281 26 Týnec nad Labem okres Kolín Z á p i s č. : 8-2009 z 8. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 30. 7. 2009 od 17. 00 hodin

Více

Přijatá usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Přítočno konaného dne

Přijatá usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Přítočno konaného dne Přijatá usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Přítočno konaného dne 11.6.2018 Bod 1. programu - Zahájení 1.1. prezenční listina Přítomni: Jan Burger, Stanislav Kratochvíl, Alena Haušildová, Radim

Více

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í. z 67. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í. z 67. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 67. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne 14.5.2014 1034/67/RM/2014 Kontrola plnění usnesení z 65. a 66. schůze RM I. Rada města bere na vědomí

Více

4/03/2015- ZO U. Příloha k usnesení. z 4. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 30.3.2015 v 16. hodin v zasedací síni obecního úřadu

4/03/2015- ZO U. Příloha k usnesení. z 4. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 30.3.2015 v 16. hodin v zasedací síni obecního úřadu 4/03/2015- ZO U Příloha k usnesení z 4. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 30.3.2015 v 16. hodin v zasedací síni obecního úřadu Přítomní : dle prezenční listiny Vypracování usnesení : JUDr. Milan

Více

Výsledek hlasování: Pro: 7 Proti: 0 Zdrželi se: 0

Výsledek hlasování: Pro: 7 Proti: 0 Zdrželi se: 0 Zápis z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 16. 10. 2015 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

Z Á P I S. ze 7. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. ze 7. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S ze 7. zasedání ZM Sedlice konaného dne 26.6.2019 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 9 členů zastupitelstva. Omluveni: p. Jaroslav Šavrda, Mgr. Zdeněk Mikeš 1. Zahájení

Více

Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Rušinov

Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Rušinov Obecní úřad Rušinov, Rušinov 47, 583 01 Chotěboř telefon: 569692281, mobil: 724288423, IČO: 00268160 www.obecrusinov.cz e-mail: rusinov@seznam.cz Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Rušinov Datum a

Více

Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta Ing. Vybíral zahájil 2. zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice

Více

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, Znojmo, tel., fax: , mobil

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, Znojmo, tel., fax: , mobil Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, 669 2 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz, www.daniz.cz Zápis z jednání zastupitelstva obce Hnanice č. 129/2011, konaného

Více

Z á p i s. Dále starosta určil zapisovatelku - Alenu Dunovskou. Navrhl ověřovatele zápisu p. Františka Vozobuleho a a p. Ing.

Z á p i s. Dále starosta určil zapisovatelku - Alenu Dunovskou. Navrhl ověřovatele zápisu p. Františka Vozobuleho a a p. Ing. Z á p i s z 14. zasedání zastupitelstva Městyse Čestice konaného dne 27.09.2012 od 18.00 hodin v zasedací místnosti úřadu městyse Přítomno: 7 zastupitelů 4 zastupitelé omluveni 4 občané ( viz přiložené

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice konaného dne , od 18:00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice konaného dne , od 18:00 hodin Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zasedání č. 25/2013 Bod 1 - Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice konaného dne 21.2.2013, od 18:00 hodin Zasedání

Více

Souhrn usnesení z 1. zasedání Zastupitelstva obce ze dne

Souhrn usnesení z 1. zasedání Zastupitelstva obce ze dne Souhrn usnesení z 1. zasedání Zastupitelstva obce ze dne 18.12.2018 Bod č. 1 Technický bod Usnesení č. 1/18/Z1: schvaluje za ověřovatele zápisu o průběhu 1. zasedání zastupitelstva obce Bc. Věru Zemanovou

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 4 ze dne 04.03.2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 4 ze dne 04.03.2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 4 ze dne 04.03.2015 Přítomní: viz prezenční listina přítomno 14 zastupitelů Návrhová komise Jiří Nevídal, Pavel Relich Ověřovatelé zápisu Pavel Viktorin, Ing. Robert

Více

Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 19:00

Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 19:00 Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 29.4.2013 v 19:00 Ve Studené dne 30.4.2013 Zpracoval: Ing. David Fogl Obsah Obsah... 1 1. Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele... 2 2.

Více

Zápis č. 4/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány

Zápis č. 4/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány Zápis č. 4/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány Den konání: 30.5.2016 Místo konání: Obecní úřad Lány Jednání probíhalo od - do: 19:00 19.50 hodin Členů zastupitelstva obce: 11 (Jana Drastilová,

Více

Výsledky projednání č. 33/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 33/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 33/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 8. 12. 2017, od 18:00 hodin. Bod č. 1 Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

Zápis č.8/2016 ze schůze zastupitelstva obce Nová Ves I ze dne 19. října 2016.

Zápis č.8/2016 ze schůze zastupitelstva obce Nová Ves I ze dne 19. října 2016. Zápis č.8/2016 ze schůze zastupitelstva obce Nová Ves I ze dne 19. října 2016. Místo konání zasedání: OÚ Nová Ves I Hodina zahájení zasedání: 18: 00 hod. Počet přítomných členů: 9 Přítomni: Čech, Ing.

Více

Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Pašovice, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu v Pašovicích

Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Pašovice, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu v Pašovicích Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Pašovice, konaného dne 16. 11. 2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Pašovicích Přítomni: Omluveni: Vlastimil Řezníček, Ludmila Juráková, Bc. Ivana Hlavínová,

Více

Soupis přijatých usnesení z 6. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, konaného dne v zasedací místnosti OÚ

Soupis přijatých usnesení z 6. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, konaného dne v zasedací místnosti OÚ Soupis přijatých usnesení z 6. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, konaného dne 3.6.2015 v zasedací místnosti OÚ (upraven v souvislosti se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů) přítomni

Více

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 94

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 94 MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 94 DNE: 27. 8. 2018 JEDNACÍ ČÍSLO: 1650/2018/OP NÁZEV: Majetkoprávní jednání RM ANOTACE: Dle přiložené tabulky NÁVRH USNESENÍ: Rada města po projednání schvaluje majetkoprávní

Více

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 18. 7. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

USNESENÍ č. 2/2014 z 1. zasedání Zastupitelstva města, konaného dne 08. 12. 2014

USNESENÍ č. 2/2014 z 1. zasedání Zastupitelstva města, konaného dne 08. 12. 2014 USNESENÍ č. 2/2014 z 1. zasedání Zastupitelstva města, konaného dne 08. 12. 2014 I. Zastupitelstvo města schvaluje: 1. program dnešního jednání v upraveném znění 2. aby rozprava probíhala ke každému bodu

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od 19.30 hod na obecním úřadě Přítomni: Omluvena: H. Růžičková, J. Soukup, Ing. A. Koucký, M. Řípa,

Více

20. zasedání zastupitelstva obce Jamné Usnesení č. 20 ze dne

20. zasedání zastupitelstva obce Jamné Usnesení č. 20 ze dne 20. zasedání zastupitelstva obce Jamné Usnesení č. 20 ze dne 19.8.2010 Přítomni: Členové ZO: Pejcha Jiří ing., Weselý Aleš ing., Hrdinová Vladimíra, Seknička Pavel, Pavelka Stanislav, Záškoda Miroslav,

Více

Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC. Usnesení

Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC. Usnesení Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC Usnesení ze 4. zasedání Zastupitelstva města Chlumec volební období 2014-2018 konaného dne 27. dubna 2015 od 16:00 do 18:02 hodin v zasedací místnosti v sídle

Více

Z á p i s č. 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne

Z á p i s č. 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne Z á p i s č. 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne 24. 2. 2016 Přítomni: dle prezenční listiny Návrh programu: 1) Ověření usnášeníschopnosti, schválení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola

Více

Zápis č. 3/2015. Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 26. května 2015 v zasedací místnosti města Proseč

Zápis č. 3/2015. Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 26. května 2015 v zasedací místnosti města Proseč Zápis č. 3/2015 Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 26. května 2015 v zasedací místnosti města Proseč Přítomni: dle prezenční listiny 3. zasedání Zastupitelstva města Proseč v roce 2015 proběhlo

Více

č.j. 6/2012 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 20.9. 2012

č.j. 6/2012 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 20.9. 2012 1 č.j. 6/2012 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 20.9. 2012 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 20.9.2012 18:02 hodin v zasedací místnosti OÚ Ukončení jednání: 20.9.2012 19:50

Více

Zápis č. 7/2014. ze zasedání zastupitelstva obce Dvory nad Lužnicí dne 10.12.2014

Zápis č. 7/2014. ze zasedání zastupitelstva obce Dvory nad Lužnicí dne 10.12.2014 Zápis č. 7/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Dvory nad Lužnicí dne 10.12.2014 Místo konání : Dvory nad Lužnicí obecní úřad Začátek : 18 hodin Zasedání řídil : Jan Herzog, starosta obce Přítomni : viz

Více

ZO Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne

ZO Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne ZO 150422 Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne 22. 04. 2015 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 20. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 20. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 20. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne 10.2.2016 393/20/RM/2016 Kontrola plnění usnesení z 19. schůze RM kontrolu plnění usnesení z 19.

Více

ZÁPIS z 17. jednání rady města, které se konalo

ZÁPIS z 17. jednání rady města, které se konalo Stránka 1 z 5 ZÁPIS z 17. jednání rady města, které se konalo dne 7.3.2019 od 08:00 hodin Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající: Ověřovatelé: Návrhová komise: Mgr. Radek Dünebier Mgr. Kamila

Více

Zápis z jednání XVI. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Horní Stropnice konané dne

Zápis z jednání XVI. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Horní Stropnice konané dne Zápis z jednání XVI. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Horní Stropnice konané dne 26. 9. 2017 Číslo ZO: XVI/2017 Přítomno zastupitelů: 13 Nepřítomni a omluveni: p. Šupler, p. Vrbata Nepřítomni a neomluveni:

Více

USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016

USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Projednání návrhu na vyhlášení záměru na

Více

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice. Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin.

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice. Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin. Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne 19.12. 2016 od 17,00 hodin. Usnesení č. 105-119/2016 Zasedání Zastupitelstva města Netolice (dále

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 1.2.2018 od 17:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

Zápis č. 8/2012 ze zasedání ZO Vinaře, konaného dne 14. listopadu 2012 od 19:00 hod.

Zápis č. 8/2012 ze zasedání ZO Vinaře, konaného dne 14. listopadu 2012 od 19:00 hod. Zápis č. 8/2012 ze zasedání ZO Vinaře, konaného dne 14. listopadu 2012 od 19:00 hod. Přítomni: Ing. Josef Čížek, Jan Gerenda, Miloš Břeň, Lenka Hypešová, Karel Bárta a Josef Brom. Nepřítomni: Jiří Novák.

Více

Zas.14/ U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného A) Zastupitelstvo schvaluje:

Zas.14/ U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného A) Zastupitelstvo schvaluje: U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného 18.6.2013 A) Zastupitelstvo schvaluje: 1. Pana Jiřího Kostrouna ml. jako člena finančního výboru. 2. Prodej nově zavedeného pozemku p.č.

Více

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 6/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky.

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 6/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky. Obec Kořenice Zastupitelstvo obce Kořenice Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, číslo 7, konaného dne 17. 6. 2015, od 17.00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Kořenice bylo zahájeno v 17.00

Více

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Záhoří, konaného dne 7. 5.2015 od 19. 00 hodin v zasedací místnosti OÚ Záhoří

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Záhoří, konaného dne 7. 5.2015 od 19. 00 hodin v zasedací místnosti OÚ Záhoří Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Záhoří, konaného dne 7. 5.2015 od 19. 00 hodin v zasedací místnosti OÚ Záhoří Přítomni: p. Kápl, Ing. Formánek, Ing. Kaněra, Mgr. Klavíková, Ing. Kožmín, Ing. Malát,

Více

Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 24. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 26.9.

Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 24. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 26.9. Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 24. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 26.9.2018 524/24/ZM/2018 Kontrola plnění usnesení ZM předloženou zprávu o plnění

Více