Fademaster 16. Objednací číslo 50406

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Fademaster 16. Objednací číslo 50406"

Transkript

1 Fademaster 16 Objednací číslo 50406

2 Gratulujeme! Koupili jste si skvělý a inovativní výrobek značky Showtec. Showtec Fademaster 16rozvášní každou akci. Ať chcete jednoduchou akci stylu "plug&play" nebo propracovanou DMX show, tento výrobek Vám poskytne efekt, který potřebujete. Na Showtec a jeho další produkty se můžete spolehnout. Navrhujeme a vyrábíme profesionální audio techniku pro zábavní průmysl. Pravidelně uvádíme na trh nové produkty. Pracujeme tvrdě, abychom Vás, naše zákazníky uspokojili. Pro více informací pište na: shop@audiolight.cz Od společnosti Showtec můžete zakoupit kvalitní výrobky s nejlepší cenou. Budeme rádi, pokud se i příště obrátíte na Showtec pro více skvělé audio techniky. Vždy jen to nejlepší Showtec! Děkujeme!

3 Showtec Showtec Fademaster 16 Průvodce VAROVÁNÍ... 2 Bezpečnostní pokyny... 2 Provozní ustanovení... 3 Reklamace... 4 Požadavky... 4 Popis... 5 Vlastnosti... 5 Celkový pohled... 5 Přední strana ovladače... 5 Zadní strana ovladače... 6 Instalace... 6 Instalace... 6 Časté pojmy... 7 Nastavení a provoz Programování Opuštění programování Chase / Manuální Chase mód Blackout... 8 Údržba... 9 Řešení závad... 9 Specifikace produktu... 10

4 VAROVÁNÍ VAROVÁNÍ! Nenechávejte zařízení na dešti, nebo ve vlhkém prostředí! PRO VAŠI BEZPEČNOST SI PROSÍM PROČTĚTE PEČLIVĚ TENTO MANUÁL PŘED PRVNÍM SPUŠTĚNÍM! BEZPEČNOSTNÍ POKYNY Každá osoba, která bude instalovat, ovládat či provádět údržbou zařízení musí: - být kvalifikovaná - následovat instrukce tohoto manuálu VAROVÁNÍ! Buďte opatrní s obsluhou přístroje. Při doteku drátů s vysokým napětím můžete utrpět nebezpečný elektrický šok! Před prvním spuštěním se prosím ujistěte, že na zařízení nejsou žádné škody způsobené přepravou. Pokud zde nějaké jsou, projednejte je s dodavatelem zboží a zařízení nepoužívejte. K udržení perfektního stavu zařízení a zajištění bezpečného provozu je nezbytně nutné abyste se řídili bezpečnostními pokyny a varováními v tomto manuálu. Zvažte prosím, že škody na zařízení způsobené úpravami manuálu nejsou předmětem záruky. Toto zařízení neobsahuje žádné uživatelsky-servisovatelné části. Ponechte servis jen kvalifikovaným osobám. DŮLEŽITÉ: Výrobce nepřijme zodpovědnost za jakékoliv škody způsobené nedodržením tohoto manuálu nebo neoprávněným upravením zařízení. Nikdy nenechte napájecí kabel přijít do kontaktu s jinými kabely! Zacházejte s napájecím kabelem a všemi ostatními přípojkami s patřičnou opatrností! Nikdy z přístroje nesundávejte varovné a informativní nálepky. Neotevírejte a nemodifikujte zařízení. Nevkládejte předměty do ventilačních otvorů. Nepřipojujte zařízení k dimmeru (stmívači). Nezapínejte a nevypínejte zařízení v krátkých intervalech, jelikož to sníží životnost zařízení. Používejte zařízení ve vnitřních prostorách. Vyhněte se kontaktu s vodou nebo jinou kapalinou. Vyhněte se ohni a nepokládejte zařízení blízko k hořlavým kapalinám nebo plynům. Zařízení vždy odpojte od el. napájení pokud není používané nebo před čištěním! Napájecí kabel uchopte vždy jen za přípojku. Nikdy neodpojujte kabel taháním za samotný kabel. Ujistěte se, že zařízení není vystaveno extrémnímu teplu, vlhkosti nebo prachu. Ujistěte se, že dostupné napětí není vyšší, než to uvedené na předním panelu. Ujistěte se, že napájecí kabel není nikdy zlomený nebo poškozený. Zařízení a napájecí kabel čas od času zkontrolujte Pokud zařízení spadne, nebo je do něj udeřeno, okamžitě odpojte hlavní přívod energie. Nechte kvalifikovaného technika prověřit bezpečnost pro opětovný provoz. Pokud bylo zařízení vystaveno drastickým změnám teploty (např. po transportu), nezapínejte ho hned. Orosená voda by mohla poškodit vaše zařízení. Ponechte zařízení vypnuté, dokud nedosáhne teploty místnosti. Pokud váš přístroj přestane správně pracovat, okamžitě přerušte jeho používání. Bezpečně jednotku zabalte (nejlépe v původním balení), a pošlete ho na servis k vašemu Showtec prodejci.

5 Opravy, servis a elektrické připojení musí být prováděny kvalifikovanou osobou. Při výměně pojistky použijte jen pojistku stejného typu a výkonu. Toto zařízení spadá pod ochrannou třídu I. Proto je tedy podstatné připojit žluto/zelený vodič k zemi. PROVOZNÍ USTANOVENÍ Zařízení není navrženo pro stálý provoz. Odpovídající přestávky v provozu zajistí, že vám zařízení bude sloužit dlouho bez poruchy. Pokud se zařízením zachází jinak, než je popsáno v manuálu, zařízení by mohlo utrpět škody a ztratit záruku. Jiné operace můžou vést k poškození jako zkraty, spálení, elektrickému šoku atd Můžete ohrozit vaše vlastní bezpečí a bezpečí druhých! Nevhodná instalace může způsobit vážné škody na zdraví nebo majetku! Připojení k hlavní skříni Připojte do zařízení napájecí kabel. Vždy dávejte pozor, aby kabel se správnou barvou byl na správném místě. Mezinárodní EU Kabel UK Kabel US Kabel Pin L HNĚDÁ ČERVENÁ ŽLUTÁ/MĚDĚNÁ FÁZE N MODRÁ ČERNÁ STŘÍBRNÁ NULÁK ŽLUTO/ZELENÁ ZELENÁ ZELENÁ ZEM Ujistěte se, že zařízení je vždy správně uzemněno!

6 Reklamace Zařízení musí být na reklamaci připraveno, zabaleno v originálním balení. Ujistěte se, že zařízení správně zabalíte. Audiolight nenese zodpovědnost za jakékoliv škody způsobené přepravou, nebo špatnou přípravou. Audiolight si vyhrazuje právo na diskrétnost při opravě, nebo výměně zařízení. Pokud možno, použijte balení dvojité, nebo doporučené přepravní společností. Poznámka: Vložte prosím následující informace na kousek papíru do krabice s přístrojem: 1) Vaše jméno 2) Vaší adresu 3) Vaše telefonní číslo 4) Krátký popis problémů Požadavky Zákazník má povinnost překontrolovat došlé zboží hned při dodání, kvůli jakýmkoliv viditelným závadám či poškozením, nebo tak udělat při vykládání. Odpovědnost za škody způsobené přepravou nese přepravce; proto musí být škoda nahlášena kurýrovi hned při dodání. Je zákazníkovou povinností obeznámit přepravce se škodou na zařízení způsobenou přepravou. Škody způsobené přepravou musí být nahlášeny Audiolightu do jednoho dne od přijmutí zásilky. Jakákoliv reklamace může být provedena až po zaplacení zboží. Reklamace musí být odeslána s dopisem vyjadřujícím důvod reklamace. Nepřipravené reklamace budou odmítnuty. Jiné stížnosti musí být učiněny do 10 pracovních dnů po obdržení faktury psanou formou, nebo faxem. Po této době nebudou stížnosti brány v potaz.

7 Popis zařízení Vlastnosti Fademaster 16 je DMX ovladač od společnosti Showtec, vlastnosti: 32 programovatelných kanálů DMX ovladače Celkem výstupních kanálů: 16 x 2 (stran) program 12 scén Manuální mód Zabudovaný chase Nastavitelná rychlost: 0,1 sek - 10 min. Nastavitelný čas prolnutí: % Nastavitelný směr chase Universální DMX-512 ovladač Výstupní konektor: 3pol XLR samice Napájení DC 9V-500 ma 3HE (3U) 19" rack POZNÁMKA: Znalosti ohledně DMX a Midi jsou potřeba k plnému nastavení a využití zařízení. Náhled Přední strana ovladače Obrázek 1 1) Tlačítko pro výběr scény Univerzální flash tlačítka reprezentující lokaci scény k uložení a výběru. 2) Kanálové fadery Pro nastavení hodnot DMX, Ch 1~16 mohou být nastaveny ihned po stisknutí příslušného tlačítka, Ch 17~32 po stisknutí tlačítka page. 3) Program / Tlačítko nahrávání Aktivuje režim program. 4) Tlačítko Mód Status provozního režimu, (Chase / Manuální). Příslušná LED dioda módu se rozsvítí (Chase / Manuální). 5) Tlačítko Strany Kliknutím vyberete stránky scény od 1-16(Strana A) a (Strana B). Příslušná LED dioda strany se rozsvítí (A/B).

8 6) Tlačítko Blackout Stisknutím zapnete nebo vypnete příslušný DMX výstup. Pokud dioda svítí, znamená to, že příslušný DMX výstup je vypnut. Opětovným stisknutím výstup znovu aktivujete. 7) Fader pro určení směru běhu chase 8) Master dimmerfader 9) Fader Rychlosti (speed) Tímto nastavíte čas držení scény/kroku v chase (rozmezí je od 0,1 sekundy až 10 minut). 10) Fader prolnutí Používá se k nastavení času prolnutí. Čas prolnutí je množství času, které potřebuje scanner (nebo scannery) k pohybu z jedné pozice do druhé, a pro stmívač k rozsvícení či setmění. Zadní strana ovladače 11) 3-pin DMX vstupní konektor 12) 3-pin DMX výstupní konektor 13) DC Input DC 9V-500mA 14) ON/OFF - vypínač Obrázek 2 Instalace Odstraňte všechen balící materiál z Fademasteru. Zkontrolujte, zdali jsou všechny plastové výplně odstraněny. Přišroubujte příslušenství do 19" racku. Připojte všechny kabely. Vždy před čištěním nebo servisováním odpojte od hlavního napájení. Škody způsobené nedbalostí nejsou předmětem záruky.

9 Časté pojmy Následující pojmy se používají v inteligentním programování světel. Blackout - výstup všech světelných zařízení se nastaví na 0 nebo se vypne, většinou jen dočasně. DMX-512 je výrobní standard digitálního komunikačního protokolu používaného v zábavních světelných zařízeních. Zařízení je světelný nástroj, nebo jiný přístroj jako výrobník mlhy nebo stmívač, které můžete ovládat. Programy jsou množství scén seřazených jedna za druhou. Můžete je naprogramovat jako jednu samotnou scénu, nebo více scén v sekvenci. Scény jsou statické světelné statusy. Potenciometry, také nazývané fadery. Chases můžeme také nazvat programy. Chase se skládá z množství scén seřazených jedna za druhou. Scanner je světelné zařízení s náchylným zrcadlem; nicméně DMX ovladače mohou tento výraz použít k ovládání jakéhokoliv DMX-512 kompatibilního zařízení. Stand Alone znamená možnost zařízení fungovat nezávisle na externím zařízení pouze podle hudby, pokud má zabudovaný mikrofon. Fade potenciometr se používá k nastavení času prolnutí mezi scénami a chase. Speed ovlivňuje množství času, kdy si scéna drží status. Říká se tomu také čekací čas.

10 Nastavení a provoz Před zapojením jednotky se vždy ujistěte, že napájení se shoduje s voltáží specifického produktu. Nepokoušejte se operovat se 120V produktem na napětí 230V a naopak. Programování 1) Stiskněte tlačítko PROGRAM a pak SCENE 1, 5, 6, 8. 2) Použijte fader a pak tlačítko PAGE pro nastavení hodnoty DMX, 3) Držte tlačítko PROGRAM a vyberte pozici scény, kterou si přejete uložit 4) Uložte scény do SCENE. Opusťte programování: 1) Pro opuštění programávní stiskněte nejprve tlačítko PROGRAM a poté tlačítko BLACKOUT. Chase / Manuální 1) Stiskněte tlačítko MODE, můžete si vybrat dva módy: AUTO a MANUAL. 2) Můžete ovladač ovládat manuálně nebo automaticky. Chase mód Chase se vytvoří pomocí použitím předem vytvořených scén. Scény se v chase stanou kroky. 1) V módu chase jsou scény automaticky přehrávány jedna za druhou. 2) V AUTO módu: fader 13 ovládá běh směru CHASE fader 14 ovládá stmívání chase (0-100%) fader 15 ovládá rychlost CHASE (0.1s-10m) fader 16 ovládá prolnutí chase (0-100%) 3) V MANUÁLNÍM módu: fader 1-16 a tlačítko PAGE ovládá výstup každého kanálu. Blackout 1) Stisknutím zapnete nebo vypnete příslušný DMX výstup. Pokud dioda svítí, znamená to, že příslušný DMX výstup je vypnut. Opětovným stisknutím výstup znovu aktivujete.

11 Údržba Showtec Fademaster nevyžaduje téměř žádnou údržbu. Nicméně byste měli jednotku udržovat čistou. Odpojte napájení a poté otřete obal zařízení vlhkým hadrem. Neponořujte do kapaliny. Nepoužívejte alkohol, nebo jiná rozpouštědla. Udržujte přípojky čisté. Odpojte elektrické napájení a poté otřete DMX a audio přípojky vlhkým hadrem. Ujistěte se, že přípojky jsou dokonale suché, před zapojením přístroje. Řešení závad Showtec Fademaster 16 Tento průvodce by měl pomoci řešit jednoduché problémy. Pokud se problém objeví, proveďte kroky uvedené níže dokud nenajdete řešení problému. Pokud přístroj funguje správně, neprovádějte následující kroky. 1. Zařízení neodpovídá na ovladač: Zkontrolujte DMX-adresáře zařízení a ovladače. Ujistěte se, že pasují. Ujistěte se, že jsou připojení správná. Zkontrolujte, zda je blackout vypnut. 2. Poznámka: v režimu programování, pokud LED dioda svítí, tak se hodnota uloží, i kdyby byla nulová. 3. Pokud zařízení nepracuje správně, odpojte jej. 4. Zkontrolujte napájení, všechny kabely, pojistku a nastavení. 5. Pokud se zdá být vše OK, zapojte opět zařízení. 6. Pokud se nic do 30 sekund nestane, zařízení odpojte. 7. Pošlete zařízení vašemu Showtec dealerovi.

12 Specifikace produktu Model: Showtec Fademaster 16 Napájení: DC 9Volt - 500mA Napájecí konektor: Adaptér zahrnut Režim: Chase / Manuální 32 DMX Kanálů Výstup: DMX-512 standard Výstupní konektor: 3-pin samice XLR Vstupní konektor: 3-pin samec XLR Rozměry (DxŠxV): 535 x 195 x 100 mm Hmotnost: 2,8 kg Náhradní díly Náhradní adaptér: SPNE5011 Design a specifikace výrobku mohou být změněny bez varování. www stránka: shop@audiolight.cz

13

DJ Switch 6 Objednací číslo 50363

DJ Switch 6 Objednací číslo 50363 DJ Switch 6 Objednací číslo 50363 Gratulujeme! Koupili jste si skvělý a inovativní výrobek značky Showtec. Showtec Dj Switch rozvášní každou akci. Ať chcete jednoduchou akci stylu "plug&play" nebo propracovanou

Více

NÁVOD K POUŽITÍ. LED PAR-64 QCL 12x 10W IR, DMX. Uchovejte pro další použiti! Kopírování zakázáno. SK151232 BeamZ LED PAR-64 QCL 12x 10W IR, DMX 1 / 7

NÁVOD K POUŽITÍ. LED PAR-64 QCL 12x 10W IR, DMX. Uchovejte pro další použiti! Kopírování zakázáno. SK151232 BeamZ LED PAR-64 QCL 12x 10W IR, DMX 1 / 7 NÁVOD K POUŽITÍ LED PAR-64 QCL 12x 10W IR, DMX Uchovejte pro další použiti! Kopírování zakázáno SK151232 BeamZ LED PAR-64 QCL 12x 10W IR, DMX 1 / 7 Návod k obsluze VAROVÁNÍ! Chraňte přístroj před vodou

Více

LED Operator 4. Objednací číslo 50716

LED Operator 4. Objednací číslo 50716 LED Operator 4 Objednací číslo 50716 Gratulujeme! Koupili jste si skvělý a inovativní výrobek značky Showtec. Showtec LED ovladač 4 rozvášní každou akci. Ať chcete jednoduchou akci stylu "plug&play" nebo

Více

BOTEX SD-10 DMX REKORDÉR

BOTEX SD-10 DMX REKORDÉR BOTEX SD-10 DMX REKORDÉR Návod k obsluze 1 Bezpečnost Toto zařízení není určeno pro venkovní použití. Jakékoliv vaše modifikace tohoto přístroje mohou vést ke ztrátě záruky. Servis svěřte pouze odborným

Více

Uživatelský manuál. 2013 AUDIO PARTNER s.r.o.

Uživatelský manuál. 2013 AUDIO PARTNER s.r.o. Uživatelský manuál 2013 AUDIO PARTNER s.r.o. 1. NEŽ ZAČNETE# Obsah balení:# - Intimidator Spot Duo - napájecí kabel - záruční list - uživatelský manuál - hák na zavěšení s příslušenství Instrukce k rozbalování#

Více

Scan Operator 12 FX Světelný ovladač

Scan Operator 12 FX Světelný ovladač Scan Operator 12 FX Světelný ovladač Obsah 1. Popis ovládacích prvků...4 1.1 Čelní panel...4 1.2 Zadní panel...6 2. Ovládání...7 2.1 Spuštění režimu Program...7 2.2 Programování scén...7 2.2.1 Editace

Více

2013 AUDIO PARTNER s.r.o. Uživatelský manuál

2013 AUDIO PARTNER s.r.o. Uživatelský manuál 2013 AUDIO PARTNER s.r.o. Uživatelský manuál 1. NEŽ ZAČNETE Obsah balení: # # # - Intimidator Spot LED 150# - napájecí kabel # # # - 2 ks držáků## # # - záruční list # # # - 2 ks šroubů## # # - uživatelský

Více

!!!! Uživatelský manuál

!!!! Uživatelský manuál Uživatelský manuál 2013 AUDIO PARTNER s.r.o. Obsah balení: - Obey 6 - záruční kartička - napájecí kabel - uživatelský manuál Instrukce k rozbalování Opatrně vybalte zařízení a zkontrolujte, zdali jsou

Více

Uživatelská příručka. A.D.J. Supply Europe B.V. Junostraat 2 6468 EW Kerkrade Nizozemsko www.americandj.eu 2/12

Uživatelská příručka. A.D.J. Supply Europe B.V. Junostraat 2 6468 EW Kerkrade Nizozemsko www.americandj.eu 2/12 Uživatelská příručka A.D.J. Supply Europe B.V. Junostraat 2 6468 EW Kerkrade Nizozemsko www.americandj.eu 2/12 Obsah OBECNÉ INFORMACE... 3 OBECNÉ POKYNY... 3 VLASTNOSTI... 3 DMX... 3 OVLÁDÁNÍ A FUNKCE...

Více

Dynamic LED Objednací číslo 43056

Dynamic LED Objednací číslo 43056 Dynamic LED Objednací číslo 43056 Gratulujeme! Koupili jste si skvělý a inovativní výrobek značky Showtec. Showtec Dynamic LED rozvášní každou akci. Na Showtec a jeho další produkty se můžete spolehnout.

Více

Funkce. Všeobecné informace. Děkujeme Vám za zakoupení výrobku firmy American DJ. Funkce DMX-Solo

Funkce. Všeobecné informace. Děkujeme Vám za zakoupení výrobku firmy American DJ. Funkce DMX-Solo Uživatelský manuál Obsah Funkce Všeobecné informace 1. Přehled 1.1 Čelní pohled 1.2 Zadní pohled 2. Průvodce ovládáním 2.1 Nahrávací mód 2.1.1 Umožnění nahrávání 2.1.2 Nahrávání scén 2.1.3 Vymazání programu

Více

XT series DMX Control 24 Pro. Návod k použití

XT series DMX Control 24 Pro. Návod k použití XT series DMX Control 24 Pro Návod k použití Obsah 1. Bezpečnost..2 1.1 Bezpečnostní pokyny.2 1.2 Provozní předpisy... 2 2. Úvod 3 2.1 Představení přístroje... 3 3. Nastavení.. 3 3.1 Ovládání zvukovým

Více

NÁVOD K POUŽITÍ. Výrobník mlhy NH30

NÁVOD K POUŽITÍ. Výrobník mlhy NH30 NÁVOD K POUŽITÍ Výrobník mlhy NH30 Uchovejte pro další použiti! Kopírování zakázáno 51701985 Eurolite NH-30 1 / 6 Návod k obsluze Pro vaši bezpečnost si prosím před použitím přístroje pečlivě prostudujte

Více

Návod k obsluze ventilátoru VC 40 S

Návod k obsluze ventilátoru VC 40 S Návod k obsluze ventilátoru VC 40 S Tento návod k obsluze je určen k tomu, aby bezpečné a správné manipulace a provoz chladicího ventilátoru. Přečtěte si prosím tento návod k obsluze před použitím zařízení.

Více

Stereo Turntable System

Stereo Turntable System Stereo Turntable System Stereofonní gramofon Návod k obsluze Gramofon stereofoniczny Instrukcja obsługi Stereofonický gramofón Návod k obsluhe Sztereó lemezjátszó Kezelési útmutató CZ PL SK HU PS-J20 2000

Více

RADIÁTOR MICA R-065. Návod k použití. česky. Radiátor Mica R-065

RADIÁTOR MICA R-065. Návod k použití. česky. Radiátor Mica R-065 Návod k použití RADIÁTOR MICA R-065 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Gladiator RG300 - Uživatelský manuál

Gladiator RG300 - Uživatelský manuál Gladiator RG300 - Uživatelský manuál Důležité upozornění! Přečtěte si důkladně tyto informace, abyste mohli používat telefon správným a bezpečným způsobem: mobilní telefon EVOLVE Gladiator RG300 získal

Více

Přehled LX5 TM UŽIVATELSKÝ MANUÁL

Přehled LX5 TM UŽIVATELSKÝ MANUÁL LX5 TM Přehled Použití se stmívačem Použití venku Aktivace zvukem DMX512 Master/Slave Přepínač 150/230V Vyměnitelná pojistka Servis uživatelem Pracovní cyklus UŽIVATELSKÝ MANUÁL Chauvet, 3000 N 29th Ct,

Více

ST-EK 8015. Rychlovarná konvice Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz

ST-EK 8015. Rychlovarná konvice Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz ST-EK 8015 Rychlovarná konvice Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn. Jsme

Více

NÁVOD K POUŽITÍ 12V/2,5A DC

NÁVOD K POUŽITÍ 12V/2,5A DC NÁVOD K POUŽITÍ 12V/2,5A DC Obsah Úvod... 1 Příslušenství... 1 Základní vlastnosti... 1 Základní složení/montáž... 2 Montážní postup... 2 Bezpečnost... 5 Ilustrace funkcí panelu... 7 Ilustrace funkcí zadní

Více

Uživatelská příručka 1/13. A.D.J. Supply Europe B.V. Junostraat 2 6468 EW Kerkrade Nizozemsko www.americandj.eu

Uživatelská příručka 1/13. A.D.J. Supply Europe B.V. Junostraat 2 6468 EW Kerkrade Nizozemsko www.americandj.eu Uživatelská příručka 1/13 A.D.J. Supply Europe B.V. Junostraat 2 6468 EW Kerkrade Nizozemsko www.americandj.eu Obsah ÚVOD... 3 OBECNÉ POKYNY... 3 VLASTNOSTI... 3 INSTALACE... 3 BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ...

Více

DIGITÁLNÍ MULTIMETR S AUTOMATICKOU ZMĚNOU ROZSAHU AX-201

DIGITÁLNÍ MULTIMETR S AUTOMATICKOU ZMĚNOU ROZSAHU AX-201 DIGITÁLNÍ MULTIMETR S AUTOMATICKOU ZMĚNOU ROZSAHU AX-201 NÁVOD K OBSLUZE PŘED ZAHÁJENÍM PRÁCE SI PEČLIVĚ PŘEČTĚTE NÁVOD K OBSLUZE ZÁRUKA Záruka v délce trvání jednoho roku se vztahuje na všechny materiálové

Více

APY-09CL Mobilní klimatizační zařízení. Návod k obsluze

APY-09CL Mobilní klimatizační zařízení. Návod k obsluze APY-09CL Mobilní klimatizační zařízení Návod k obsluze Děkujeme, že jste si vybrali toto špičkové klimatizační zařízení. Před jeho použitím si pečlivě přečtěte tento návod. 24 BEZPEČNOST PŘED POUŽITÍM

Více

VÝKONOVÉ ZESILOVAČE HQ SERIES SMPS POWER AMPLIFIERS

VÝKONOVÉ ZESILOVAČE HQ SERIES SMPS POWER AMPLIFIERS VÝKONOVÉ ZESILOVAČE HQ SERIES SMPS POWER AMPLIFIERS 2 Verze 1.1 leden 2008 BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ - GRAFICKÉ SYMBOLY Symbol blesku v trojúhelníku upozorňuje uživatele na přítomnost neodizolovaného nebezpečného

Více

NÁVOD K POUŽITÍ. Sada bezdrátových mikrofonů s UHF přijímačem

NÁVOD K POUŽITÍ. Sada bezdrátových mikrofonů s UHF přijímačem NÁVOD K POUŽITÍ Sada bezdrátových mikrofonů s UHF přijímačem Uchovejte pro další použiti! 13063216 Omnitronic UHF-204 bezdrátový mikr. 4 kanálový 863.01 až 864.99MHz Kopírování zakázáno 1 / 8 Návod k obsluze

Více

Návod k instalaci a použití

Návod k instalaci a použití Návod k instalaci a použití BF230 CHLADNIČKA NÁVOD K POUŽITÍ BF230 OBECNÉ ÚDAJE PRO KONEČNÉHO UŽIVATELE OCHRANA ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Likvidace odpadu Roztřiďte odpad podle různých materiálů ( kartón, polystyrén,

Více

KVT-522DVD KVT-522DVDY

KVT-522DVD KVT-522DVDY MONITOR S DVD PŘIJÍMAČEM KVT-522DVD KVT-522DVDY KVT-50DVDRY INSTALAČNÍ PŘÍRUČKA Czech/00 (KEE) Postup instalace/příslušenství 1. Aby nedošlo ke zkratu, vyjměte klíč ze zapalování a z baterie odpojte svorku

Více

DDX5022 DDX5022Y INSTALAČNÍ PŘÍRUČKA

DDX5022 DDX5022Y INSTALAČNÍ PŘÍRUČKA MONITOR S DVD PŘEHRÁVAČEM A ROZHLASOVÝM PŘIJÍMAČEM DDX5022 DDX5022Y INSTALAČNÍ PŘÍRUČKA Czech/00 (KEE) Příslušenství 1...1 2...2 3...1 2 DDX5022/DDX5022Y Postup instalace 1. Aby nedošlo ke zkratu, vyjměte

Více

NÁSTĚNNÉ KERAMICKÉ TOPIDLO

NÁSTĚNNÉ KERAMICKÉ TOPIDLO NÁSTĚNNÉ KERAMICKÉ TOPIDLO INSTRUKCE K INSTALACI A PROVOZU Před snahou smontovat, instalovat, spustit popsaný produkt anebo vykonat jeho údržbu si pečlivě přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní

Více

Návod k obsluze. Před tím, než začnete výrobek používat, prostudujte si tento návod k obsluze.

Návod k obsluze. Před tím, než začnete výrobek používat, prostudujte si tento návod k obsluze. Návod k obsluze Popis Děkujeme za zakoupení výrobku Uni Pak II, hybridního spínače/stmívače. Zařízení je vybaveno následujícími funkcemi: 1 kanálový pack se dvěma Edison paticemi. Nastavitelný režim stmívač/spínač

Více

NGTA602/NGTA704. Automobilový zesilovač

NGTA602/NGTA704. Automobilový zesilovač NGTA602/NGTA704 Automobilový zesilovač Uživatelská příručka Jako příklad jsou v této příručce znázorněny obrázky modelu NGTA704. Obsah Informace k bezpečnému používání... 2 Seznam příslušenství... 2 Funkce

Více

Stereo zesilovač Amplificador

Stereo zesilovač Amplificador 3-215-703-11 (1) Stereo zesilovač Amplificador Návod k obsluze Před připojením a použitím tohoto zařízení si prosím pečlivě přečtěte tento návod k obsluze. XM-ZR602 2007 Sony Corporation Vytištěno v České

Více

ST-HC 7370. Žehlička na vlasy Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz

ST-HC 7370. Žehlička na vlasy Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz ST-HC 7370 Žehlička na vlasy Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn. Jsme

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL SUPERSTROBE 2700

UŽIVATELSKÝ MANUÁL SUPERSTROBE 2700 UŽIVATELSKÝ MANUÁL SUPERSTROBE 2700 1 OBSAH ÚVOD... 3 BEZPEČNOSTNÍ POKYNY... 3 PROVOZNÍ PODMÍNKY... 5 POPIS PŘÍSTROJE... 5 INSTALACE A ZAPOJENÍ... 6 ČIŠŤĚNÍ A ÚDRŽBA... 7 ZÁKLADNÍ TECHNICKÉ ÚDAJE... 8

Více

NÁVOD K POUŽITÍ. Gobostar Green Star 400 mw

NÁVOD K POUŽITÍ. Gobostar Green Star 400 mw NÁVOD K POUŽITÍ Gobostar Green Star 400 mw Uchovejte pro další použiti! Kopírování zakázáno A3006210 elite Green Star Laser 400 mw, DMX 1 / 12 Návod k obsluze VAROVÁNÍ! Chraňte přístroj před vodou a vlhkostí

Více

ELAR EX TRIPAR POKYNY PRO UŽIVATELE

ELAR EX TRIPAR POKYNY PRO UŽIVATELE ELAR EX TRIPAR POKYNY PRO UŽIVATELE Elation Architectural Junostraat 2 6468 EW Kerkrade Nizozemsko www.elationlighting.eu 5/10 Obsah OBECNÉ INFORMACE... 3 OBECNÉ POKYNY... 3 VLASTNOSTI... 3 BEZPEČNOSTNÍ

Více

KORU PHONO PŘEDZESILOVAČ - MANUÁL

KORU PHONO PŘEDZESILOVAČ - MANUÁL KORU PHONO PŘEDZESILOVAČ - MANUÁL 1 Gratulujeme k rozhodnutí stát se hrdým majitelem phono předzesilovače Plinius Koru. Tento manuál Vám pomůže lépe porozumět ovládání Vašeho předzesilovače a poskytne

Více

Lightfoot 4. Objednací číslo 50375

Lightfoot 4. Objednací číslo 50375 Lightfoot 4 Objednací číslo 50375 Obsah Vlastnosti 1 Základní instrukce 2 1. Náhled 3 1.1 Přední horní část 3 1.2 Zadní část 4 2. Průvodce provozu 5 2.1 Režim Chase 5 2.1.1 Režim Program 5 2.1.2 Auto/Music

Více

KOMÍNOVÝ ODSAVAČ PAR AS35

KOMÍNOVÝ ODSAVAČ PAR AS35 KOMÍNOVÝ ODSAVAČ PAR AS35 Pro budoucí použití si prosím poznamenejte následující informace, které najdete na informačním štítku a datum prodeje, který je uveden na Vašem účtu / faktuře: Model Výrobní číslo

Více

P10 VÝKONOVÝ ZESILOVAČ MANUÁL

P10 VÝKONOVÝ ZESILOVAČ MANUÁL P10 VÝKONOVÝ ZESILOVAČ MANUÁL 1 Gratulujeme k rozhodnutí stát se hrdým majitelem integrovaného zesilovače Plinius P10. Tento manuál Vám pomůže lépe porozumět ovládání Vašeho zesilovače a poskytne Vám veškeré

Více

POWERmini šroubovák. Návod k obsluze LI1. Innovation from. C Enterprise Ltd

POWERmini šroubovák. Návod k obsluze LI1. Innovation from. C Enterprise Ltd POWERmini šroubovák Návod k obsluze LI1 Innovation from C Enterprise Ltd Dìkujeme za zakoupení produktu firmy CEL Šroubovák byl vyvinut a vyroben s dùrazem na splnìní vysokých norem kvality. Jednoduchost

Více

Niky S 1-1.5-2-3 kva Návod k obsluze a údržbě uživatelská příručka

Niky S 1-1.5-2-3 kva Návod k obsluze a údržbě uživatelská příručka Niky S 1-1.5-2-3 kva Návod k obsluze a údržbě uživatelská příručka Part. LE05261AC-11/13-01 GF Niky S 1-1.5-2-3 kva CZ CZ 3 2 Niky S 1-1.5-2-3 kva OBSAH 1 Úvod 4 2 Podmínky použití 4 3 Instalace 5 4 Ovládání

Více

Ovládací prvky Tlačítka SCANNER Tlačítka SCENE LCD displej Tlačítka BANK CHASE PROGRAM MIDI/REC AUTO/DEL MUSIC/BANK COPY BLACKOUT TAP SYNC/DISPLAY

Ovládací prvky Tlačítka SCANNER Tlačítka SCENE LCD displej Tlačítka BANK CHASE PROGRAM MIDI/REC AUTO/DEL MUSIC/BANK COPY BLACKOUT TAP SYNC/DISPLAY Návod k obsluze Ovládací prvky 1. Tlačítka SCANNER Slouží pro výběr jakéhokoliv z dvanácti připojených zařízení. Tlačítky volíte, jaké DMX kanály bude zařízení používat. Tlačítko Scanner 1 ovládá kanál

Více

Horkovzdušná stanice PROSKIT SS-952B

Horkovzdušná stanice PROSKIT SS-952B Horkovzdušná stanice PROSKIT SS-952B Uživatelský manuál Děkujeme, že jsme si koupili horkovzdušnou stanici Pro'sKit SS-952B. Před použitím výrobku si, prosím, přečtěte tento manuál.ů Specifikace Napájení:

Více

Klokotská 693/9 144 00Praha 4 Libuš. Tel: 261 101 111 Fax: 261 101 133 servis@fontana.cz www.fontana.cz

Klokotská 693/9 144 00Praha 4 Libuš. Tel: 261 101 111 Fax: 261 101 133 servis@fontana.cz www.fontana.cz Návod k obsluze KÁVOVAR NA KAPSLE ESSE FONTANA WATERCOOLERS s.r.o. Klokotská 693/9 144 00Praha 4 Libuš Tel: 261 101 111 Fax: 261 101 133 servis@fontana.cz www.fontana.cz Vážený uživateli, blahopřejeme

Více

Nabíječka akumulátorů BBLG30

Nabíječka akumulátorů BBLG30 Verze 1.1 Nabíječka akumulátorů BBLG30 Návod k obsluze CE Číslo výrobku: 112 93 Označení výrobku: BBLG30 OBSAH Důležité pokyny 2 Před uvedením do provozu 3 Řádné používání 3 Všeobecné bezpečnostní pokyny

Více

Upozornění ohledně bezpečného používání a údržby zařízení.

Upozornění ohledně bezpečného používání a údržby zařízení. Popis Digitální TV sluchátka Geemarc jsou zesilovacím systémem speciálně vyvinutým a určeným pro osoby s poruchou sluchu. Můžete je používat se všemi druhy audio systémů včetně napojení na televizi. S

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Pozor! Přístroje na tvorbu mlhy mohou spustit požární hlásiče! Uživatelská příručka 10/13 A.D.J. Supply Europe B.V. Junostraat 2 6468 EW Kerkrade Nizozemsko www.americandj.eu 2013 ADJ Products, LLC všechna

Více

Automatická nabíječka olověných akumulátorů

Automatická nabíječka olověných akumulátorů Automatická nabíječka olověných akumulátorů Návod k obsluze Tuto příručku si před použitím zařízení důkladně přečtěte v zájmu vlastní bezpečnosti Všeobecné bezpečnostní pokyny VÝSTRAHA Dodržujte základní

Více

Uživatelský manuál XF 300

Uživatelský manuál XF 300 Uživatelský manuál XF 300 Přenosný reproduktor s KARAOKE, BLUETOOTH FUNKCE Připojení a obsluha BEZPEČNÉ POUŽÍVÁNÍ PŘÍSTROJE Jedná se o citlivé elektronické zařízení. Vyhněte se jeho použití v následujících

Více

Uživatelská příručka. A.D.J. Supply Europe B.V. Junostraat 2 6468 EW Kerkrade Nizozemsko www.americandj.eu 5/13

Uživatelská příručka. A.D.J. Supply Europe B.V. Junostraat 2 6468 EW Kerkrade Nizozemsko www.americandj.eu 5/13 Uživatelská příručka A.D.J. Supply Europe B.V. Junostraat 2 6468 EW Kerkrade Nizozemsko www.americandj.eu 5/13 2013 ADJ Products, LLC všechna práva vyhrazena. Informace, specifikace, nákresy, obrázky a

Více

Instalační a uživatelská příručka

Instalační a uživatelská příručka Instalační a uživatelská příručka Elektrická kamna s dálkovým ovládáním Valencia Důležité: Před použitím čtěte příbalový leták a uchovejte pro další použití. 1 Důležité bezpečnostní pokyny Při použití

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 51 00 63

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 51 00 63 NÁVOD K OBSLUZE Verze 10/04 Obj. č.: 51 00 63 Všude tam, kde potřebujete k napájení velké proudy, vysokou účinnost, nízkou hmotnost napájecího přístroje s malými rozměry a s vysokou spolehlivostí, Vám

Více

STAGE DESK-16 16kanálový dimmer ovladač UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA

STAGE DESK-16 16kanálový dimmer ovladač UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA STAGE DESK-16 16kanálový dimmer ovladač UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA Funkce ovladače 16kanálový DMX dimmer ovladač Jednoduché programování 16 vestavěných programů 16 uživatelských programů Midi In, Out, a Thru

Více

Návod k použití obsahuje 9 kapitol, kdy každá se věnuje specifickému tématu. Dodatky na závěr návodu k použití jsou doplněním těchto kapitol.

Návod k použití obsahuje 9 kapitol, kdy každá se věnuje specifickému tématu. Dodatky na závěr návodu k použití jsou doplněním těchto kapitol. KAPITOLA 1: ÚVOD 1.1 Jak pracovat s návodem k použití Návod k použití, který držíte v rukou obsahuje informace o použití, instalaci a údržbě vibrátorů A11 a A12, vyrobených firmou Zhermack S.p.A. Vibrátory

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Verze 10/04. Úvod Vážení zákazníci!

NÁVOD K OBSLUZE. Verze 10/04. Úvod Vážení zákazníci! NÁVOD K OBSLUZE Úvod Vážení zákazníci! Verze 10/04 Děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup našeho výkonného, kompaktního a spolehlivého napájecího zdroje v této přístrojové třídě. Věnujte prosím několik

Více

PŘENOSNÁ POČÍTAČKA BANKOVEK AB-300

PŘENOSNÁ POČÍTAČKA BANKOVEK AB-300 UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA PŘENOSNÁ POČÍTAČKA BANKOVEK AccuBANKER AB-300 Dovozce: CONSYGEN CZ s.r.o. Anenské náměstí 2, 110 00, Praha 1 Tel:224 212 073, Tel/Fax: 224 241 025, Email: consygen@consygen.cz www.consygen.cz

Více

Digitální multimetr EM3082

Digitální multimetr EM3082 Digitální multimetr EM3082 Záruka Záruka na vady materiálu a zpracování, platí po dobu dvou let od data zakoupení. Tato záruka se nevztahuje na baterie a pojistky. Záruka se také nevztahuje na situace,

Více

Originál návodu. www.metabo.cz

Originál návodu. www.metabo.cz Originál návodu www.metabo.cz Vážený zákazníku, dekujeme Vám za důvěru, kterou jste nám svěřil při nákupu nového stroje značky METABO. Všechny výrobky jsou řádně testovány a podléhají přísným kontrolám

Více

HC-UT 204. Digitální klešťový multimetr

HC-UT 204. Digitální klešťový multimetr HC-UT 204 Digitální klešťový multimetr Souhrn Manuál zahrnuje informace o bezpečnosti a výstrahy. Čtěte pozorně relevantní informace a věnujte velkou pozornost upozorněním a poznámkám.! Upozornění: Abyste

Více

Návod k použití. Rekuperační jednotka. VUT 300 EVK mini EC VUT 300 EV mini EC VUT 301 EVK mini EC VUT 301 EV mini EC

Návod k použití. Rekuperační jednotka. VUT 300 EVK mini EC VUT 300 EV mini EC VUT 301 EVK mini EC VUT 301 EV mini EC Návod k použití Rekuperační jednotka VUT 300 EVK mini EC VUT 300 EV mini EC VUT 301 EVK mini EC VUT 301 EV mini EC 2 OBSAH Úvod Použití Obsah dodávky Struktura kódu produktu Technická data Bezpečnostní

Více

KERAMICKÉ TOPIDLO INSTRUKCE K PROVOZU

KERAMICKÉ TOPIDLO INSTRUKCE K PROVOZU KERAMICKÉ TOPIDLO INSTRUKCE K PROVOZU Před snahou smontovat, instalovat, spustit popsaný produkt anebo vykonat jeho údržbu si pečlivě přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní pokyny. Nedodržení

Více

Betjeningsvejledning. Bruksanvisning. Käyttöohje. Brukerhåndbok User manual 1-24 25-48 49-72 73-96 2015-01

Betjeningsvejledning. Bruksanvisning. Käyttöohje. Brukerhåndbok User manual 1-24 25-48 49-72 73-96 2015-01 1-24 Betjeningsvejledning 25-48 Bruksanvisning 49-72 Käyttöohje 73-96 Brukerhåndbok Uživatelská příručka97-120 User manual 2015-01 Sériové číslo: Registrační číslo: Telefonní číslo servisu: Dodavatel:

Více

OBECNÉ INSTALAČNÍ INSTRUKCE

OBECNÉ INSTALAČNÍ INSTRUKCE UPOZORNĚNÍ ČESKY OBECNÉ INSTALAČNÍ INSTRUKCE BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ: 1- Pro úspěšnou instalaci si nejprve přečtěte celý návod a projděte si všechny nákresy. 2- Abyste se vyvarovali možného zásahu elektrickým

Více

Solární regulátor nabíjení Uživatelský manuál

Solární regulátor nabíjení Uživatelský manuál 12. Technické údaje Solární regulátor nabíjení Uživatelský manuál Obsah: 1. Vlastnosti 2. Vysvětlení modelu 3. Popis produktů 4. Instalace a připojení 5. Uzemnění systému 6. Spuštění regulátoru 7. Displej

Více

NÁVOD K POUŽITÍ. PM-222 DJ Mixer

NÁVOD K POUŽITÍ. PM-222 DJ Mixer NÁVOD K POUŽITÍ PM-222 DJ Mixer Uchovejte pro další použiti! Kopírování zakázáno 10006819 Omnitronic PM-222, 2-kanálový DJ mixpult 1 / 8 Návod k obsluze VAROVÁNÍ! Chraňte tento přístroj před deštěm a vlhkem!

Více

ELEKTRICKÝ KONVEKTOROVÝ OHŘÍVAČ

ELEKTRICKÝ KONVEKTOROVÝ OHŘÍVAČ CZ ELEKTRICKÝ KONVEKTOROVÝ OHŘÍVAČ INSTRUKCE K PROVOZU Před snahou instalovat a spustit popsaný produkt anebo vykonat jeho údržbu si pečlivě přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní pokyny.

Více

PEW 9742 A PEW 6742 A ODSAVAČ PAR NÁVOD K OBSLUZE

PEW 9742 A PEW 6742 A ODSAVAČ PAR NÁVOD K OBSLUZE PEW 9742 A PEW 6742 A ODSAVAČ PAR NÁVOD K OBSLUZE Vážený zákazníku Děkujeme, že jste zakoupil výrobek značky PHILCO. Aby váš spotřebič sloužil co nejlépe, přečtěte si všechny pokyny v tomto návodu. OBSAH

Více

Stage Setter 24 Návod k obsluze

Stage Setter 24 Návod k obsluze Stage Setter 24 Návod k obsluze Vybalení Každý kus výrobku Stage Setter 24 prošel důkladnou inspekcí u výrobce. Pokud shledáte při vybalení poškození obalu, popř jeho obsahu, obraťte se na prodejce, u

Více

NÁVOD K POUŽITÍ. Uchovejte pro další použiti! Kopírování zakázáno. (SA152909) LS-3DG zelený 3D Laser DMX

NÁVOD K POUŽITÍ. Uchovejte pro další použiti! Kopírování zakázáno. (SA152909) LS-3DG zelený 3D Laser DMX NÁVOD K POUŽITÍ (SA152909) LS-3DG zelený 3D Laser DMX (SA152912) LS-3DRG červený & zelený 3D Laser DMX (SA152915) LS-3DRGB červený, zelený & modrý 3D Laser DMX Uchovejte pro další použiti! Kopírování zakázáno

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 75 06 08

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 75 06 08 NÁVOD K OBSLUZE Verze 03/05 Obj. č.: 75 06 08 Tento návod k obsluze je součástí výrobku. Obsahuje důležité pokyny k uvedení do provozu a k obsluze. Jestliže výrobek předáte jiným osobám, dbejte na to,

Více

Zábleskové barové osvětlení Světelný panel STROBE BAR. Obj. č.: 59 01 57

Zábleskové barové osvětlení Světelný panel STROBE BAR. Obj. č.: 59 01 57 NÁVOD K OBSLUZE Verze 01/03 Zábleskové barové osvětlení Světelný panel STROBE BAR Obj. č.: 59 01 57 Tento návod k obsluze je součástí výrobku. Obsahuje důležité pokyny k uvedení do provozu a k obsluze.

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA PŘENOSNÁ POČÍTAČKA BANKOVEK AccuBANKER AB-300 Dovozce: CONSYGEN CZ s.r.o. Anenské náměstí 2, 110 00, Praha 1 Tel:224 212 073, Tel/Fax: 224 241 025, Email: consygen@consygen.cz www.consygen.cz

Více

MOBILNÍ KLIMATIZACE Model: YGP20 NÁVOD K POUŽITÍ

MOBILNÍ KLIMATIZACE Model: YGP20 NÁVOD K POUŽITÍ CZ MOBILNÍ KLIMATIZACE Model: YGP20 NÁVOD K POUŽITÍ CZ -1- Vážený zákazníku, děkujeme Vám za Vaši důvěru, kterou jste nám projevil nákupem tohoto výrobku. Tento návod k obsluze je součástí výrobku. Obsahuje

Více

Scanmaster 2 MKII Objednací číslo 50333

Scanmaster 2 MKII Objednací číslo 50333 Scanmaster 2 MKII Objednací číslo 50333 Gratulujeme! Koupili jste si skvělý a inovativní výrobek značky Showtec. Showtec Scanmaster 2 MKII rozvášní každou akci. Ať chcete jednoduchou akci stylu "plug&play"

Více

Návod k použití PODLAHOVÝ VYSAVAČ R-134

Návod k použití PODLAHOVÝ VYSAVAČ R-134 Návod k použití PODLAHOVÝ VYSAVAČ R-134 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Domovní telefon s přístupovými kartami. Obj. č.: 61 17 61. Rozsah dodávky. Popis a ovládací prvky

Domovní telefon s přístupovými kartami. Obj. č.: 61 17 61. Rozsah dodávky. Popis a ovládací prvky Domovní telefon s přístupovými kartami Rozsah dodávky Venkovní jednotka Vnitřní jednotka Napájecí adaptér Instalační materiál 7 přístupových karet Návod k obsluze Popis a ovládací prvky a) Vnitřní jednotka

Více

Masážní přístroj krku a ramen JKW-821. Návod k použití

Masážní přístroj krku a ramen JKW-821. Návod k použití Masážní přístroj krku a ramen JKW-821 Návod k použití Obsah Obsah... 2 Důležité bezpečnostní pokyny... 3 Kde masážní přístroj používat... 3 Bezpečnostní opatření... 4 Případy, kdy by Masážní přístroj krku

Více

PROFESIONÁLNÍ AKTIVNÍ REPROBOXY ŘADY ART 7

PROFESIONÁLNÍ AKTIVNÍ REPROBOXY ŘADY ART 7 PROFESIONÁLNÍ AKTIVNÍ REPROBOXY ŘADY ART 7 STRUČNÝ NÁVOD K POUŽITÍ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY 1. Přečtěte si tyto pokyny. 2. Uschovejte si tyto pokyny. 3 Dbejte všech varování. 4 Dodržujte všechny pokyny. 5.

Více

Elektromotor s kontrolkou LED

Elektromotor s kontrolkou LED NÁVOD K POUŽITÍ Elektromotor s kontrolkou LED VYROBENO V JAPONSKU Tento návod k použití si před použitím produktu pečlivě prostudujte a uložte jej pro případné použití v budoucnu. Bezpečnostní opatření

Více

Super Multi DVD Drive

Super Multi DVD Drive Multiformátová DVD vypalovací Super Multi DVD Drive NÁVOD K POUŽITÍ PŘED POUŽÍVÁNÍM PŘÍSTROJE SI PEČLIVĚ PŘEČTĚTE TENTO NÁVOD K POUŽITÍ A USCHOVEJTE JEJ PRO PŘÍPAD POTŘEBY. Czech Poznámky :Laser, použitý

Více

U P S POWERCOM UPS 800VA/1000VA UPS 1200VA/1500VA/2200VA. Návod na obsluhu záložních zdrojů

U P S POWERCOM UPS 800VA/1000VA UPS 1200VA/1500VA/2200VA. Návod na obsluhu záložních zdrojů U P S Návod na obsluhu záložních zdrojů POWERCOM UPS 800VA/1000VA UPS 1200VA/1500VA/2200VA Důležité bezpečnostní instrukce Děkujeme Vám, že jste zakoupili tento zdroj nepřerušitelného napájení (UPS). Tento

Více

Návod k obsluze video záznamníku Defender Car vision 5015 FullHD

Návod k obsluze video záznamníku Defender Car vision 5015 FullHD Návod k obsluze video záznamníku Defender Car vision 5015 FullHD 1 Děkujeme Vám, že jste si zakoupili video záznamník Defender Car vision 5015 FullHD! Než začnete zařízení používat, pozorně si přečtěte

Více

2 Návod k obsluze. Česky. 38 Bedieningsinstructies

2 Návod k obsluze. Česky. 38 Bedieningsinstructies Česky 2 Návod k obsluze 8 14 20 26 32 38 Bedieningsinstructies BK 0012500 / REV PC Robotický čistič bazénů Nettoyeur de Piscine Automatischer Schwimmbeckenreiniger Limplafondos de Piscina Aspirador Automático

Více

Obj. č.: 75 18 18. Obsah Strana Úvod + účel použití zařízení... 3 Rozsah dodávky... 3 NÁVOD K OBSLUZE. Verze 10/06

Obj. č.: 75 18 18. Obsah Strana Úvod + účel použití zařízení... 3 Rozsah dodávky... 3 NÁVOD K OBSLUZE. Verze 10/06 NÁVOD K OBSLUZE Obsah Strana Úvod + účel použití zařízení... 3 Rozsah dodávky... 3 Verze 10/06 Bezpečnostní předpisy... 4 Součásti detektoru pohybů... 5 Obj. č.: 75 18 18 Popis funkce poplachového zařízení...

Více

ODVLHČOVAČ VZDUCHU ADDH-10 ADDH-12 ADDH-20 ADDH 10 DIG

ODVLHČOVAČ VZDUCHU ADDH-10 ADDH-12 ADDH-20 ADDH 10 DIG Návod k obsluze ODVLHČOVAČ VZDUCHU ADDH-10 ADDH-12 ADDH-20 ADDH 10 DIG Čtěte prosím tento návod pozorně a uchovejte jej pro další použití. Umístění Dbejte na to, aby byl přístroj zapojen do správného zdroje

Více

Sdílejte svou hudbu K jednomu nano přijímači lze připojit až 4 sluchátka

Sdílejte svou hudbu K jednomu nano přijímači lze připojit až 4 sluchátka Sdílejte svou hudbu K jednomu nano přijímači lze připojit až 4 sluchátka Bezdrátová HD sluchátka RH-300, 2,4 GHz Rychlý průvodce nastavením Obsah balení Prodlužovací kabel USB Bezdrátová sluchátka HD,

Více

CT390 RDS RADIOBUDÍK S INDIKACÍ VNITŘNÍ A VENKOVNÍ TEPLOTY HODINY S BUDÍKOM, RDS RÁDIOM A ZOBRAZENÍM VNÚTORNEJ A VONKAJŠEJ TEPLOTY

CT390 RDS RADIOBUDÍK S INDIKACÍ VNITŘNÍ A VENKOVNÍ TEPLOTY HODINY S BUDÍKOM, RDS RÁDIOM A ZOBRAZENÍM VNÚTORNEJ A VONKAJŠEJ TEPLOTY CZ RDS RADIOBUDÍK S INDIKACÍ VNITŘNÍ A VENKOVNÍ TEPLOTY SK HODINY S BUDÍKOM, RDS RÁDIOM A ZOBRAZENÍM VNÚTORNEJ A VONKAJŠEJ TEPLOTY BEZPEČNOSTNÍ DOPORUČENÍ UPOZORNĚNÍ TÝKAJÍCÍ SE POUŽÍVÁNÍ A INSTALACE Pečlivě

Více

Návod k použití PODLAHOVÝ VYSAVAČ R-112

Návod k použití PODLAHOVÝ VYSAVAČ R-112 Návod k použití PODLAHOVÝ VYSAVAČ R-112 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze, tak jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Návod k používání radiostanice. Motorola TLKR T5

Návod k používání radiostanice. Motorola TLKR T5 Návod k používání radiostanice Motorola TLKR T5 OBSAH Bezpečnost produktu a účinky rádiového vysílání přenosných dvousměrných rádií...2 Vlastnosti...2 Ovládání a funkce...3 Displej...4 Obsah balení...5

Více

SPOJOVAČKA PLASTŮ S REGULACÍ LIGHT

SPOJOVAČKA PLASTŮ S REGULACÍ LIGHT ZÁRUČNÍ LIST 1. Na výrobky UNI-MAX je poskytována záruka v délce 24 měsíců od data prodeje dle občanského zákoníku nebo v délce 12 měsíců dle obchodního zákoníku a vztahuje se na prokázané vady materiálu

Více

RGB ovladač s dálkovým ovladačem

RGB ovladač s dálkovým ovladačem RGB ovladač s dálkovým ovladačem 1. Úvod Pro všechny občany Evropské unie. Důležité informace o životním prostředí. Tento symbol na výrobku nebo balení značí, že vyhozením výrobku do odpadu můžete poškodit

Více

TOPDESK LED Panelové osvětlení (295x595mm)

TOPDESK LED Panelové osvětlení (295x595mm) TOPDESK LED Panelové osvětlení (295x595mm) : Extrémě velká efektivita: Podhledové panely TOPDESK mají nejen vysokou světelnou účinnost, ale také výborný systém tepelné ochrany. Mají vysoce účiný systém,

Více

ELEKTROKOLOBĚŽKA APACHE ENFANT ÚVOD

ELEKTROKOLOBĚŽKA APACHE ENFANT ÚVOD ELEKTROKOLOBĚŽKA APACHE ENFANT Verze 4-2013 ÚVOD Gratulujeme Vám k nákupu elektrokoloběžky APACHE ENFANT, která Vám dopřeje nevšední zážitek zdoláváním velkých dávek kilometrů s potěšením z pohodlné jízdy

Více

NÁVOD K POUŽITÍ Party System 100W

NÁVOD K POUŽITÍ Party System 100W NÁVOD K POUŽITÍ Party System 100W Uchovejte pro další použiti! Kopírování zakázáno SK170717 Skytec Party System 100W 1 / 7 Návod k obsluze VAROVÁNÍ! Chraňte přístroj před vodou a vlhkostí Odpojte přístroj

Více

ELEKTROKOLOBĚŽKA APACHE ENFANT ÚVOD

ELEKTROKOLOBĚŽKA APACHE ENFANT ÚVOD ELEKTROKOLOBĚŽKA APACHE ENFANT Verze 1-2013 ÚVOD Gratulujeme Vám k nákupu elektrokoloběžky APACHE ENFANT, která Vám dopřeje nevšední zážitek zdoláváním velkých dávek kilometrů s potěšením z pohodlné jízdy

Více

Návod na použití závěsné váhy digitální do 300 kg, dělení 100 g

Návod na použití závěsné váhy digitální do 300 kg, dělení 100 g Návod na použití závěsné váhy digitální do 300 kg, dělení 100 g Obj. č: 3058 Informace o produktu Digitální váha je moderní přístroj, vybaven spolehlivým hardwarem a výkonným softwarem. Využití tohoto

Více

SM-16/2 Objednací číslo 50701

SM-16/2 Objednací číslo 50701 SM-16/2 Objednací číslo 50701 Gratulujeme! Koupili jste si skvělý a inovativní výrobek značky Showtec. Showtec SM-16/2 rozvášní každou akci. Ať chcete jednoduchou akci stylu "plug&play" nebo propracovanou

Více

Mobilní klimatizace CL 3542. Obj. č. 105 11 29

Mobilní klimatizace CL 3542. Obj. č. 105 11 29 Mobilní klimatizace CL 3542 Základní upozornění Přečtěte si pečlivě návod k obsluze předtím, než uvedete zařízení do provozu a držte se pokynů v návodu včetně varování a popisu zabaleného uvnitř dodávky.

Více

NÁVOD K POUŽITÍ. Elektrický naviják. ěsíců

NÁVOD K POUŽITÍ. Elektrický naviják. ěsíců NÁVOD K POUŽITÍ Elektrický naviják ěsíců Vážený zákazníku, děkujeme Vám za zakoupení našeho výrobku. Před montáží a použitím si důkladně prostudujte tento návod k použití. Poskytne Vám důležité a užitečné

Více