Změna č. 2 ÚP V Š E M Y S L I C E

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Změna č. 2 ÚP V Š E M Y S L I C E"

Transkript

1 Změna č. 2 ÚP V Š E M Y S L I C E Návrh pro společné veřejné projednání Záznam o účinnosti Vydávající správní orgán: Zastupitelstvo městyse Všemyslice Oprávněná úřední osoba pořizovatele se zvláštní odbornou způsobilostí: Datum nabytí účinnosti: Otisk úředního razítka pořizovatele: jméno a příjmení: Jana Šonková funkce: samostatný referent úřadu územního plánování odboru regionálního rozvoje MěÚ Týn nad Vltavou podpis: jméno a příjmení: Ing. Karel Tůma funkce: Starosta obce Všemyslice podpis: Projektant: Brůha a Krampera, architekti, spol. s. r.o Riegrova 1745/59, České Budějovice 3 Vedoucí projektant: Ing. arch. Jiří Brůha, ČKA Zodpovědný projektant: Ing. arch. Jiří Brůha, Ing. Václav Krampera, Ing. Veronika Picková Spolupráce ÚSES: Ing. Jiří Wimmer Číslo zakázky: Datum: srpen listopad Objednatel: Obec Všemyslice, Neznašov 9, Neznašov, PSČ: Pořizovatel: Městský úřad Týn nad Vltavou, nám. Míru 2, Týn nad Vltavou strana 1 (celkem 128)

2 strana 2 (celkem 128)

3 I.(1) Obsah územního plánu Všemyslice dle přílohy č. 7 vyhlášky č. 500/2006 Sb I.(3) Údaje o počtu listů změny č. 2 ÚP Všemyslice a počtu výkresů k němu připojené grafické části II. Obsah odůvodnění návrhu změny č. 2 ÚP Všemyslice a) Postup při pořízení změny č. 2 územního plánu b) Vyhodnocení koordinace využívání území z hlediska širších vztahů v území c) Vyhodnocení souladu návrhu změny č. 2 ÚP s politikou územního rozvoje a územně plánovací dokumentací vydanou krajem d) Soulad návrhu změny č. 2 ÚP s cíli a úkoly územního plánování, zejména s požadavky na ochranu architektonických a urbanistických hodnot v území a požadavky na ochranu nezastavěného území e) Soulad návrhu změny č. 2 ÚP s požadavky stavebního zákona a jeho prováděcích předpisů f) Soulad návrhu změny č. 2 ÚP s požadavky zvláštních právních předpisů a se stanovisky dotčených orgánů podle zvláštních právních předpisů, popřípadě s výsledkem řešení rozporů g) Zpráva o vyhodnocení vlivů na udržitelný rozvoj území obsahující základní informace o výsledcích tohoto vyhodnocení včetně výsledů vyhodnocení vlivů na životní prostření h) Stanovisko krajského úřadu podle 50 odst. 5 stavebního zákona i) Sdělení, jak bylo stanovisko podle 50 odst. 5 zohledněno, s uvedením závažných důvodů, pokud některé požadavky nebo podmínky zohledněny nebyly j) Vyhodnocení splnění požadavků zadání k) Komplexní zdůvodnění přijatého řešení l) Vyhodnocení účelného využití zastavěného území a vyhodnocení potřeby vymezení zastavitelných ploch o) Rozhodnutí o námitkách včetně jejich odůvodnění p) Vypořádání připomínek Lokalitu Z2.P z návrhu tedy vyjmout a ponechat původní stav q) Údaje o počtu listů odůvodnění změny č. 2 ÚP Všemyslice a počtu výkresů k němu připojené grafické části r) Srovnávací text s vyznačením změn I.(1) Obsah územního plánu Všemyslice dle přílohy č. 7 vyhlášky č. 500/2006 Sb I.(3) Údaje o počtu listů změny č. 2 ÚP Všemyslice a počtu výkresů k němu připojené grafické části II. Obsah odůvodnění návrhu Změny č. 2 ÚP Všemyslice strana 3 (celkem 128)

4 a) Postup při pořízení Změny č. 2 územního plánu b) Vyhodnocení koordinace využívání území z hlediska širších vztahů v území c) Vyhodnocení souladu návrhu Změny č. 2 ÚP s politikou územního rozvoje a územně plánovací dokumentací vydanou krajem d) Soulad návrhu změny č. 2 ÚP s cíli a úkoly územního plánování, zejména s požadavky na ochranu architektonických a urbanistických hodnot v území a požadavky na ochranu nezastavěného území e) Soulad návrhu Změny č. 2 ÚP s požadavky stavebního zákona a jeho prováděcích předpisů f) Soulad návrhu Změny č. 2 ÚP s požadavky zvláštních právních předpisů a se stanovisky dotčených orgánů podle zvláštních právních předpisů, popřípadě s výsledkem řešení rozporů g) Zpráva o vyhodnocení vlivů na udržitelný rozvoj území obsahující základní informace o výsledcích tohoto vyhodnocení včetně výsledů vyhodnocení vlivů na životní prostření h) Stanovisko krajského úřadu podle 50 odst. 5 stavebního zákona i) Sdělení, jak bylo stanovisko podle 50 odst. 5 zohledněno, s uvedením závažných důvodů, pokud některé požadavky nebo podmínky zohledněny nebyly j) Vyhodnocení splnění požadavků zadání k) Komplexní zdůvodnění přijatého řešení l) Vyhodnocení účelného využití zastavěného území a vyhodnocení potřeby vymezení zastavitelných ploch o) Rozhodnutí o námitkách včetně jejich odůvodnění p) Vypořádání připomínek q) Údaje o počtu listů odůvodnění změny č. 2 ÚP Všemyslice a počtu výkresů k němu připojené grafické části r) Srovnávací text s vyznačením změn strana 4 (celkem 128)

5 I.(1) Obsah územního plánu Všemyslice dle přílohy č. 7 vyhlášky č. 500/2006 Sb. a) Vymezení zastavěného území V první větě se slovo: obec mění na správné: obce. Na konec odstavce je doplněna věta: Zastavěné území je vymezeno ke dni a aktualizováno každou změnou územního plánu. b) Koncepce rozvoje území obce, ochrany a rozvoje jeho hodnot Na začátek názvu kapitoly se přidává slovo: Základní a u slova: Koncepce se velké písmeno: K mění na malé: k. Ve druhém odstavci se text: ÚP VÚC, nebo ve zpracovávaných ZÁSADÁCH ÚZEMNÍHO ROZVOJE JČ KRAJE nahrazuje textem: Zásadách územního rozvoje Jihočeského kraje v platném znění (dále jen ZÚR JčK v platném znění). Ve třetím odstavci je za větu: Na jižním okraji řešeného území tuto situaci doplňuje významný silniční tah II/141 Týn nad Vltavou, Vodňany, Prachatice a trasa železnice Číčenice Týn nad Vltavou. Přidána věta: Na této silnici je dle ZÚR JčK v platném znění vymezen koridor dopravní infrastruktury nadmístního významu část jižního obchvatu obce Temelína. Na konec třetího odstavce se přidává text: Dle ZÚR JčK v platném znění je pro silnici II/138 ve správním území Všemyslice vymezen koridor dopravní infrastruktury nadmístního významu. Jedná se o koridor pro homogenizaci, úpravy a přeložku silnice II/138 v úseku Albrechtice nad Vltavou Všeteč Temelín z důvodu odvedení těžké nákladní dopravy zcela mimo obydlené části obce Všeteč a zlepšení parametrů silnice. Na silnici II/138 je vymezen koridor místního významu (DII/138) pro homogenizaci a úpravu silnice II/138 mimo zastavěné území sídla Všeteč. Ve větě začínající slovy: Tyto plochy. se text: dalších investic upravuje na: další investice Poslední věta: Celé řešené území lze označit za území s archeologickými nálezy. Se mění na: Celé řešené území je územím s archeologickými nálezy. Název kapitoly: c) urbanistická koncepce, včetně vymezení zastavitelných ploch, ploch přestavby a systému sídelní zeleně se mění na: c) Urbanistická koncepce, včetně urbanistické kompozice, vymezení ploch s rozdílným způsobem využití, zastavitelných ploch, ploch přestavby a systému sídelní zeleně Urbanistická koncepce místní části Neznašov (sídlo obecního úřadu) Na začátek druhého odstavce se vkládá text: Charakter stávající zástavby je řadový volný, sestávající se převážně z izolovaných rodinných nízkopodlažních domů. V malé míře charakter stávající zástavby doplňuje řadová zástavba jednotná, kterou tvoří řadové rodinné nízkopodlažní domy. Urbanistická koncepce obce Všemyslice a místní části Slavětice Kapitola se nemění. Urbanistická koncepce místní části Bohunice V první větě se za slovo: zástavba přidává text: samostatně stojících a na konec věty se přidává text: nevytvářející kompaktní uliční průčelí. strana 5 (celkem 128)

6 V posledním odstavci se opravuje v názvu: Včemyslice písmeno č na š a za název Bohunice se doplňují dvě slova: nad Vltavou. Urbanistická koncepce místní části Všeteč Na konec druhé věty se přidává text: a podél stávajících komunikací a silnic přecházející do zástavby rozptýlené. Přehled a navržených zastavitelných ploch a koridorů technické a dopravní infrastruktury V tabulce se odstraňují dva řádky: OV1 Občanské vybavení Veřejná infrastruktura rozšíření hřbitova v Neznašově VZ1 Výroba a skladování Zemědělská výroba Do tabulky se přidávají čtyři řádky: CD.1 Dopravní Koridor dopravní infrastruktury místního významu homogenizace, infrastruktura úpravy silnice II/138 CD.18/2 Dopravní Koridor dopravní infrastruktury nadmístního významu (Vltavská infrastruktura vodní cesta - úsek Hněvkovice nad Vltavou Týn nad Vltavou) CD.31/1 Dopravní Koridor dopravní infrastruktury nadmístního významu přeložka infrastruktura silnice II/141 jižní obchvat obce Temelína CD.40/2 Koridor dopravní infrastruktury nadmístního významu Dopravní homogenizace, úpravy a přeložka silnice II/138 - severovýchodní infrastruktura obchvat sídla Všeteče V prvním sloupci nazvaném Označení se upravují tyto položky: B1 B24 na B1, B17, B19-B30, SZ1 na SZ1-SZ2, RI1-RI3 na RI1 RI5, DS3-DS6 na DS3-DS5, DS7,ZV1-ZV3 na ZV1-ZV4. Kapitola: d) koncepce veřejné infrastruktury včetně podmínek pro její umisťování d) Koncepce veřejné infrastruktury včetně podmínek pro její umisťování, vymezení ploch a koridorů pro veřejnou infrastrukturu, včetně stanovení podmínek pro jejich využití DOPRAVA A DOPRAVNÍ ZAŘÍZENÍ Přidává se název kapitoly: SILNIČNÍ DOPRAVA (DS) Za odstavec s názvem: Silnice II/159 se přidávají dva nové odstavce: Silnice II/138 Silnice II/138 prochází přes území obce Všemyslice na severu vede k obci Albrechtice nad Vltavou, na jihu k obci Temelín. Dle ZÚR JčK v platném znění je pro silnici II/138 ve správním území Všemyslice vymezen koridor dopravní infrastruktury nadmístního významu. Jedná se o homogenizaci, úpravy a přeložku silnice II/138 v úseku Albrechtice nad Vltavou Všeteč Temelín z důvodu odvedení těžké nákladní dopravy zcela mimo obydlené části obce Všeteče a zlepšení parametrů silnice. KORIDOR DOPRAVNÍ INFRASTRUKTURY MÍSTNÍHO VÝZNAMU CD.1 - Homogenizace stávající silnice II/138 mimo zastavěné území sídla Všeteč. - Pro zlepšení výškových a směrových parametrů stávající trasy silnice II/138 (tzn. homogenizaci silnice) jsou navrženy dvě větve koridoru CD.1, a to při stávající silnici II/138 procházející k.ú. Všeteč a k.ú. Všemyslice. Jedná se o koridory umožňující stavební úpravy, které silnici upraví do homogenních parametrů příslušné šířkové kategorie ve stávající trase. strana 6 (celkem 128)

7 - Koridor mezi obcemi Všeteč Temelín je vymezen a zpřesněn podle projektové dokumentace Rozšíření vozovky mezi obcemi Všeteč a Temelín jako dokumentace pro územní rozhodnutí (DÚR) s přiměřenou rezervou pro možné směrové korekce nebo změny v průběhu projektové přípravy či řešení nenadálých událostí při provádění stavby. - Koridor mezi obcemi Všeteč Albrechtice nad Vltavou je vymezen a zpřesněn podle projektové dokumentace Rozšíření vozovky mezi obcemi Albrechtice a Všeteč jako dokumentace pro územní rozhodnutí (DÚR s přiměřenou rezervou pro možné směrové korekce nebo změny v průběhu projektové přípravy či řešení nenadálých událostí při provádění stavby. KORIDOR DOPRAVNÍ INFRASTRUKTURY NADMÍSTNÍHO VÝZNAMU CD.40/2 Jedná se o homogenizaci, úpravy a přeložku silnice II/138 - severovýchodní obchvat sídla Všeteč. Šířka koridoru pro přeložku silnice II/138 je vymezena a zpřesněna podle Vyhledávací dokumentace severovýchodního obchvatu silnice II/138 Všeteč s přiměřenou rezervou pro možné směrové korekce nebo změny tvaru křižovatek v průběhu projektové přípravy či řešení nenadálých událostí při provádění stavby. Projektová dokumentace je ve fázi studie. Začáteční úsek obchvatu je navržen plynulým napojením na trasu silnice II/138 ve směru od obce Temelín. Koncový úsek obchvatu je napojen plynule na existující trasu silnice II/138 směrem na Albrechtice nad Vltavou. Součástí záměru jsou tyto křižovatky: - km. 0,268 křižovatka s původní silnicí II/138 přeřazena do MK připojení Všeteče. Jedná se o úrovňovou styčnou křižovatku s kolmým napojením na obchvat. Stávající severní část silnice II/138 bude od stykové křižovatky až k hranici s obcí Albrechtice nad Vltavou homogenizována. - km 1,394 křižovatka se silnicí III/1413, navrhuje se zřízení styčné křižovatky s kolmým napojením na obchvat.km 2,586 křižovatka s MK Všeteč Újezd. Jedná se o průsečnou křižovatku s místní komunikací. km 4,245 křižovatka s původní sil. II/138 přeřazena do MK připojení Všeteče. - Jedná se o úrovňovou styčnou křižovatku. Navrhuje se zřízení styčné křižovatky s kolmým napojením na obchvat. Součástí obchvatu je v km 2,520 v místě křížení s potokem Karlovka mostní objekt. Velikost otvoru v mostní konstrukci umožní kromě bezpečného průtoku vody také nerušenou migraci živočichů. - Koridor pro homogenizaci a úpravy silnice II/138 mezi obcemi Všeteč Temelín je vymezen a zpřesněn podle projektové dokumentace Rozšíření vozovky mezi obcemi Všeteč a Temelín jako dokumentace pro územní rozhodnutí (DÚR) s přiměřenou rezervou pro možné směrové korekce nebo změny v průběhu projektové přípravy či řešení nenadálých událostí při provádění stavby. - Koridor pro homogenizaci a úpravy silnice II/138 mezi obcemi Všeteč Albrechtice nad Vltavou je vymezen a zpřesněn podle projektové dokumentace Rozšíření vozovky mezi obcemi Albrechtice a Všeteč jako dokumentace pro územní rozhodnutí (DÚR) s přiměřenou rezervou pro možné směrové korekce nebo změny v průběhu projektové přípravy či řešení nenadálých událostí při provádění stavby. Při zpřesnění koridoru dopravní infrastruktury CD.40/2 - silniční doprava - homogenizace, úpravy a přeložka silnice II/138 - severovýchodní obchvat sídla Všeteč, strana 7 (celkem 128)

8 respektovat nemovité kulturní památky - mohylová pohřebiště vedená v ÚSKP pod rejstř. č / a 20557/ poblíž záměru zpřesnění dopravního koridoru. Silnice II/141 Silnice II/141 se nachází v jižní části katastrálního území Bohunice nad Vltavou. Na západ vede k obci Temelín a dále k městu Vodňany, na východ k městu Týn nad Vltavou. KORIDOR DOPRAVNÍ INFRASTRUKTURY NADMÍSTNÍHO VÝZNAMU CD.31/1 Dle ZÚR JčK v platném znění je pro silnici II/141, v katastrálním území Bohunice nad Vltavou, vymezen koridor dopravní infrastruktury nadmístního významu. Jedná se o přeložku silnice II/141 - jižní obchvat obce Temelína. Šířka koridoru je vymezena a zpřesněna podle projektové dokumentace pro územní rozhodnutí (DÚR) s přiměřenou rezervou pro možné směrové korekce nebo změny tvaru křižovatek v průběhu projektové přípravy či řešení nenadálých událostí při provádění stavby. Součástí záměru je styková křižovatka na začátečním úseku pro napojení místní silnice do obce Temelín. Nová silnice bude II. třídy kategorie S 7,5/70, směrodatná rychlost 80 km/h. Navržená trasa silnice i všech souvisejících objektů je navržena dle platných českých státních norem, zákonů a vyhlášek atd. Navržená stavba byla posouzena z hlediska vlivů na životní prostředí. Místní komunikace: Ve druhém odstavci se v první větě mění text: změny č. 1 ÚP na: změn č. 1 i 2 ÚP. Na konci druhého odstavce se za slovo: Slavětice přidávají slova: u Všemyslic. Na konec odstavce se přidává věta: Další cykloturistická trasa je navržena po místní komunikaci mezi plochami sportovně rekreačními nadmístního významu (OS4) tak, aby byla zajištěna návaznost na cyklostezku v k. ú. Hosty. V celém správním území je navržena obnova původních účelových cest, které budou využity převážně jako hypostezky. Na konec se přidává text: ŽELEZNIČNÍ DOPRAVA V katastrálním území Bohunice nad Vltavou prochází stávající železnice trať č. 192 jdoucí z Číčenic do Týna nad Vltavou. VODNÍ DOPRAVA KORIDOR DOPRAVNÍ INFRASTRUKTURY NADMÍSTNÍHO VÝZNAMU CD.18/2 Dle ZÚR JčK v platném znění je vymezen koridor vodní dopravy republikového významu (Vltavská vodní cesta) v úseku Hněvkovice nad Vltavou - Týn nad Vltavou. Záměrem je splavnění Vltavy pro lodě do 300 t, 45 m délky a šířky 6 m (dle dimenzování plavebních komor) a umožnění přepravy nadměrných nákladů pro dostavbu 3. a 4. bloku jaderné elektrárny Temelín na levém břehu. STANOVENÍ PODMÍNEK PRO VYUŽITÍ KORIDORŮ DOPRAVNÍ INFRASTRUKTURY: strana 8 (celkem 128)

9 KORIDOR DOPRAVNÍ INFRASTRUKTURY NADMÍSTNÍHO VÝZNAMU Vymezený koridor CD.18/2 Hlavní využití: - vodní cesta a související stavby pro splavnění Vltavy pro lodě do 300 t, 45 m délky a šířky 6 m (dle dimenzování plavebních komor) a umožnění přepravy nadměrných nákladů pro dostavbu 3. a 4. bloku jaderné elektrárny Temelín na levém břehu. Přípustné využití: - pozemky vodních ploch určené pro vodní cesty, např. plavební kanály a splavněné úseky řek - pozemky nábřeží pro vodní dopravu - pozemky přístavů, kotvišť lodí, zdymadel, překladišť, atp. - stavby a zařízení veřejného stravování a ubytování - stavby a zařízení služeb, maloobchodu do 400 m2 zastavěné plochy - byty správců a majitelů - veřejná prostranství a plochy veřejné, rekreační a doprovodné zeleně s prvky drobné architektury a uličním mobiliářem - pozemky související dopravní a technické infrastruktury - je využití pro prvky ÚSES, prvky budou preferovány před podmíněně přípustným využitím Podmíněně přípustné využití: - po prokázání, že nedojde k zamezení realizace záměru vodní cesty, jsou přípustné: o ostatní způsoby využití dle definovaných ploch s rozdílným způsobem využití, které jsou v překryvu s tímto koridorem o vedení veřejné dopravní a technické infrastruktury o protipovodňová opatření, protierozní opatření a retenční opatření a ochrana před povodněmi, vodní toky a plochy o plochy a cesty pro pěší a cyklisty a zařízení turistické infrastruktury o garáže pouze nutné pro provoz areálu Nepřípustné využití: - veškeré stavby a využití nesouvisející s hlavním, přípustným a podmíněně přípustným využitím - V koridoru jsou zakázány změny v území a povolování staveb, které by stanovené využití znemožnily, ztížily, nebo ekonomicky znevýhodnily. Zejména je vyloučeno povolování nových staveb pro bydlení, rekreaci, občanskou vybavenost, výrobu a skladování. Podmínky prostorového uspořádání včetně podmínek ochrany krajinného rázu: - výšková hladina zástavby nepřekročí 15 metrů - u technologických zařízení není výška stanovena KORIDOR DOPRAVNÍ INFRASTRUKTURY NADMÍSTNÍHO VÝZNAMU Vymezené koridory CD.31/1, CD.40/2 Hlavní využití: - koridory silniční dopravy nadmístního významu pro umístění staveb silnic II. třídy - včetně staveb souvisejících (zejména náspy, zářezy, opěrné zdi, mosty apod.) Přípustné využití: strana 9 (celkem 128)

10 - je využití pro prvky ÚSES, prvky budou preferovány před podmíněně přípustným využitím - Podmíněně přípustné využití: - po prokázání, že nedojde k zamezení realizace záměrů homogenizace, změn a přeložky silnice II. třídy, jsou přípustné: o ostatní způsoby využití dle definovaných ploch s rozdílným způsobem využití, které jsou v překryvu s tímto koridorem o vedení veřejné dopravní a technické infrastruktury o protipovodňová opatření, protierozní opatření a retenční opatření a ochrana před povodněmi, vodní toky a plochy o zařízení a plochy pro obsluhu automobilové dopravy a služby pro motoristy, pozemky staveb dopravních zařízení a dopravního vybavení, opravny, servisy, čerpací stanice PHM, nádraží, zařízení určené pro parkování a zřizování hromadných odstavných parkovacích stání, areály údržby pozemních komunikací, plochy a cesty pro pěší a cyklisty a zařízení turistické infrastruktury - podmíněně přípustné je provádět rekultivaci rušených částí ploch dopravních silničních na ZPF, zeleň, či cyklostezky vše po prokázání, že nedojde k zamezení realizace záměrů homogenizace, změn a přeložky silnice II. třídy. Nepřípustné využití: - veškeré stavby a využití nesouvisející s hlavním, přípustným a podmíněně přípustným využitím - V koridoru jsou zakázány změny v území a povolování staveb, které by stanovené využití znemožnily, ztížily, nebo ekonomicky znevýhodnily. Zejména je vyloučeno povolování nových staveb pro bydlení, rekreaci, občanskou vybavenost, výrobu a skladování. KORIDOR DOPRAVNÍ INFRASTRUKTURY MÍSTNÍHO VÝZNAMU Vymezený koridor CD.1 Hlavní využití: - koridory silniční dopravy pro umístění staveb silnic II. a III. třídy - včetně staveb souvisejících (zejména náspy, zářezy, opěrné zdi, mosty apod.) Přípustné využití: - plochy a koridory silniční dopravy zahrnující silniční pozemky místních, obslužných a účelových komunikací včetně pozemků, na kterých jsou umístěny součásti komunikace (například náspy, zářezy, opěrné zdi, mosty apod.) a souvisejících objektů a dopravních zařízení - přípustné jsou plochy určené k plnění funkcí lesa, plochy zemědělského půdního fondu - malé vodní plochy a toky - je využití pro prvky ÚSES, prvky budou preferovány před podmíněně přípustným využitím Podmíněně přípustné využití: - po prokázání, že nedojde k zamezení realizace záměru homogenizace silnice II. třídy, jsou přípustné: o ostatní způsoby využití dle definovaných ploch s rozdílným způsobem využití, které jsou v překryvu s tímto koridorem strana 10 (celkem 128)

11 o vedení veřejné dopravní a technické infrastruktury o protipovodňová opatření, protierozní opatření a retenční opatření a ochrana před povodněmi, vodní toky a plochy o zařízení a plochy pro obsluhu automobilové dopravy a služby pro motoristy, pozemky staveb dopravních zařízení a dopravního vybavení, opravny, servisy, čerpací stanice PHM, nádraží, zařízení určené pro parkování a zřizování hromadných odstavných parkovacích stání, areály údržby pozemních komunikací, plochy a cesty pro pěší a cyklisty a zařízení turistické infrastruktury - podmíněně přípustné je provádět rekultivaci rušených částí ploch dopravních silničních na ZPF, zeleň, či cyklostezky vše po prokázání, že nedojde k zamezení realizace záměru homogenizace silnice II. třídy. Nepřípustné využití: - veškeré stavby a využití nesouvisející s hlavním, přípustným a podmíněně přípustným využitím - V koridoru jsou zakázány změny v území a povolování staveb, které by stanovené využití znemožnily, ztížily, nebo ekonomicky znevýhodnily. Zejména je vyloučeno povolování nových staveb pro bydlení, rekreaci, občanskou vybavenost, výrobu a skladování. Technické vybavení Vodohospodářské řešení (zásobování vodou, odkanalizování, vodní plochy a toky, protipovodňová opatření) ZÁSOBOVÁNÍ VODOU V poslední větě se za číslo 1 přidává text: a 2. KANALIZACE Slavětice Na konec textu se přidává: Dešťové vody musí být v souladu s 5 vodního zákona přednostně zasakovány nebo zadržovány. Tzn. na pozemcích musí být vybudovány zasakovací muldy či bloky nebo retenční nádrže a srážkové vody musí být likvidovány v místě dopadu. Vyžaduje to rovněž vyhláška č. 501/2006 Sb. ke stavebnímu zákonu. VODNÍ TOKY A PLOCHY Kapitola je beze změn. Protipovodňová opatření a úprava odtokových poměrů Kapitola je beze změn. Zásobování elektrickou energií a teplem ZÁSOBOVÁNÍ EL. ENERGIÍ Všemyslice. Lokality pro bydlení jsou doplněny: Lokalita B25 a B28 - bude energeticky připojeno ze stávajících rozvodů NN E.ON. Slavětice Začátek textu: Lokalita B1 a B11 je opraven na: Lokalita B10 a B11. Neznašov strana 11 (celkem 128)

12 V první větě je text: 12 rodinný domek nahrazen textem: 11 rodinných domů. Ve druhé a čtvrté větě je číslovka: 7 nahrazena číslovkou: 6. V páté větě je za text: B4 připsáno: B25. V sedmé větě se odstraňuje text: a B18. Bohunice Odstraňuje se poslední věta: Lokalita VZ1 je určena pro skladové plochy - napojení bude provedeno ze stávající sítě NN. Všeteč Na konec textu je přidána věta: Lokalita B26, B27 a B30 - bude energeticky připojeno ze stávajících rozvodů NN E.ON. ZÁSOBOVÁNÍ TEPLEM V posledním odstavci je za číslovku: 1 doplněno: a 2. Nakládání s odpady Kapitola je beze změn. Občanské vybavení V prvním odstavci se odstraňuje text: v územním plánu je navržena plocha pro rozšíření hřbitova v Neznašově. Ostatní. V posledním odstavci se odstraňuje text: zejména rozšíření hřbitova a. Veřejná prostranství Kapitola je beze změn. e) koncepce uspořádání krajiny včetně vymezení ploch a stanovení podmínek pro změny v jejich využití, územní systém ekologické stability, prostupnost krajiny, protierozní opatření, ochranu před povodněmi, rekreaci, dobývání nerostů a podobně V prvním odstavci se odstraňuje poslední věta: Do návrhu ÚP Všemyslice je převzat platný návrh ÚSES, který byl vypracován pro celé správní území obce Všemyslice. Za první odstavec se přidávají dva nové odstavce: Změna č. 2 ÚP Všemyslice vymezuje a zpřesňuje ÚSES v celém správním území obce Všemyslice. Vymezením a zpřesněním není narušena kontinuita systému ani ohrožení funkčnosti prvků. Důraz je kladen na návaznost prvků ÚSES sousedních obcí. Změna č. 2 ÚP Všemyslice dává do souladu ÚSES s nadřazenou ÚPD ZÚR JčK v platném znění (6. aktualizace, účinnost ode dne ). Dochází k převzetí a zpřesnění regionálních a nadregionálních prvků ÚSES ze ZÚR JčK a vymezení lokálních prvků ÚSES pro celé správní území obce Všemyslice včetně interakčních prvků. Oproti platnému znění vrstvy NR-RÚSES dochází k minimálním změnám ve vymezení skladebných prvků ÚSES, jejich hranice jsou upřesněny jednak podle hranic parcel KN a podle hranic vnější prostorové úpravy lesa (hranice oddělení, dílců, porostů a porostních skupin). V ojedinělých případech byla využita vrstva mapování přírodních biotopů soustavy Natura 2000 ( , 1. aktualizace ). Základní kostru tvoří skladebné prvky NR-RÚSES - biokoridory NBK176, NBK60 a RBK 362 s vloženými regionálními a lokálními biocentry, doplněnou sítí lokálních biocenter a biokoridorů, podporovaných stávajícími i navrhovanými interakčními prvky. strana 12 (celkem 128)

13 Ve druhém odstavci se v první větě odstraňuje část věty: č. 42 Kořensko ( dle ZÚR. Ve druhé větě se odstraňuje část věty: č. 42 Kořensko ( dle ZÚR a ) a nadregionálního biokoridoru č. 43 V Struhách (dle ZÚR NBK 60 Štěchovice Hlubocká obora). V poslední větě se odstraní část věty: a nadregionálního biokoridoru. Odstraňuje se celá tabulková část přehledu prvků ÚSES ve správním území obce Všemyslice: Přehled prvků územního systému ekologické stability ve správním území obce Všemyslice číslo název charakter velikost 1 Vysoký a Malý Kamýk Regionální biocentrum 299,93ha Rozsáhlé biocentrum zahrnující lesní porosty včetně PR Velký a Malý Kamýk a výběžek Přírodního parku Písecké hory na území okresu České Budějovice Prvek ÚSES leží uvnitř ochranné zóny nadregionálního biokoridoru, a v souladu s metodikou vymezování ÚSES se tedy jedná o skladebnou součást nadregionálního biokoridoru. opatření Cílem opatření v lesním porostu je zachování a ochrana, respektive prohloubení přirozeného charakteru stávajících porostů dle SLT. Stávající listnáče udržovat do vysokého věku převážně jen zásahy charakteru zdravotního výběru. Vhodnými opatřeními podpořit přirozenou obnovu žádoucích dřevin. V přiměřené míře zachovat podíl odumírajících a tlejících padlých stromů. Výchova zaměřená na udržení přirozené skladby, přeměnit druhovou skladbu dle SLT. Cílová dřevinná skladba: 4A - lipová bučina - buk 60%, lípa 20%, javor 10%, jedle 10%, příměs jilmu, 4K - kyselá bučina - buk 70%, jedle 20%, dub 10%, 4S - svěží bučina - buk 80%, jedle 20%, 4V - vlhká bučina - buk 40%, jedle 40%, dub 10%, javor 10%, 5B - bohatá jedlová bučina - buk 60%, jedle 40%, příměs klenu a smrku, 5F - svahová jedlová bučina - buk 60%, jedle 40%, příměs klenu a jilmu, 5S - svěží jedlová bučina - jedle 50%, buk 50%, příměs klenu, 5V - vlhká jedlová bučina - buk 50%, jedle 40%, klen 10%, příměs jasanu a smrku. 2 Kopanina Lokální biokoridor 3,21ha Lesní biokoridor severně od zastavěného území Všeteče. Prvek ÚSES leží uvnitř ochranné zóny nadregionálního biokoridoru, a v souladu s metodikou vymezování ÚSES se tedy jedná o skladebnou součást nadregionálního biokoridoru. opatření Cílem opatření v lesním porostu je zachování a ochrana, respektive prohloubení přirozeného charakteru stávajících porostů dle SLT. Stávající listnáče udržovat do vysokého věku převážně jen zásahy charakteru zdravotního výběru. Vhodnými opatřeními podpořit přirozenou obnovu žádoucích dřevin. V přiměřené míře zachovat podíl odumírajících a tlejících padlých stromů. Výchova zaměřená na udržení přirozené skladby, přeměnit druhovou skladbu dle SLT. Cílová dřevinná skladba: 4I - uléhavá kyselá bučina - buk 70%, jedle 20%, dub 10%, 4K - kyselá bučina - buk 70%, jedle 20%, dub 10%, 4O - svěží dubová jedlina - dub 40%, jedle 40%, buk 20%, příměs osiky, 4S - svěží bučina - buk 80%, jedle 20%. 3 Buček Lokální biocentrum 8,13ha Lesní biocentrum severně od Všeteče opatření Cílem opatření v lesním porostu je zachování a ochrana, respektive prohloubení přirozeného charakteru stávajících porostů dle SLT. Stávající listnáče udržovat do vysokého věku převážně jen zásahy charakteru zdravotního výběru. Vhodnými opatřeními podpořit přirozenou obnovu žádoucích dřevin. V přiměřené míře zachovat podíl odumírajících a tlejících padlých stromů. Výchova zaměřená na udržení přirozené skladby, přeměnit druhovou skladbu dle SLT. Cílová dřevinná skladba: 3K - kyselá dubová bučina - buk 60%, dub 20%, lípa 10%, jedle 10%, 4K - kyselá bučina - buk 70%, jedle 20%, dub 10%. 4 Karlovka Lokální biokoridor 8,26ha strana 13 (celkem 128)

14 Heterogenní biokoridor podél toku Karlovky. Zahrnuje kromě funkčního úseku lesem a ladní vegetací omezeně funkční partie na kulturních lukách a nefunkční úsek v blízkosti obce. Vodoteč je upravená, nad Všetečí až k toku orané pozemky. Prvek ÚSES leží uvnitř ochranné zóny nadregionálního biokoridoru, a v souladu s metodikou vymezování ÚSES se tedy jedná o skladebnou součást nadregionálního biokoridoru. opatření Cílem opatření v lesním porostu je zachování a ochrana, respektive prohloubení přirozeného charakteru stávajících porostů dle SLT. Stávající listnáče udržovat do vysokého věku převážně jen zásahy charakteru zdravotního výběru. Vhodnými opatřeními podpořit přirozenou obnovu žádoucích dřevin. V přiměřené míře zachovat podíl odumírajících a tlejících padlých stromů. Výchova zaměřená na udržení přirozené skladby, přeměnit druhovou skladbu dle SLT. Cílová dřevinná skladba: 4O - svěží dubová jedlina - dub 40%, jedle 40%, buk 20%, příměs osiky, 4S - svěží bučina - buk 80%, jedle 20%, 4V - vlhká bučina - buk 40%, jedle 40%, dub 10%, javor 10%. Na lučních porostech kosení dle stavu společenstva zpravidla jedenkrát až dvakrát ročně s občasným vynecháním některé sezóny na malé části plochy střídavě v různých místech lokality tak, aby byla umožněna existence druhů neschopných regenerace v cyklu pravidelných sečí. Termín seče upravovat dle aktuálního složení společenstev, případně jej střídat v různých letech. Kosení v suchém období s použitím lehké mechanizace, v trvale podmáčených partiích alespoň občasné ruční kosení. Pokos pokud možno sušit přirozeným způsobem na místě (mimo ruderální partie). Ladní vegetaci ponechat bez zásahu, pouze s větším časovým odstupem (2-3 roky) kosit partie bez dřevinných náletů, aby bylo bráněno postupné sukcesi směrem k lesnímu porostu. 5 Jitra Lokální biocentrum 8,9ha Převážně lesní biocentrum navazující na východní okraj zastavěného území Všeteče a zasahující do nivy potoka Karlovka s polopřirozenými travinobylinnými porosty. Prvek ÚSES leží uvnitř ochranné zóny nadregionálního biokoridoru, a v souladu s metodikou vymezování ÚSES se tedy jedná o skladebnou součást nadregionálního biokoridoru. opatření Na lučních porostech kosení dle stavu společenstva zpravidla jedenkrát až dvakrát ročně s občasným vynecháním některé sezóny na malé části plochy střídavě v různých místech lokality tak, aby byla umožněna existence druhů neschopných regenerace v cyklu pravidelných sečí Termín seče upravovat dle aktuálního složení společenstev, případně jej střídat v různých letech. Kosení v suchém období s použitím lehké mechanizace, v trvale podmáčených partiích alespoň občasné ruční kosení. Pokos pokud možno sušit přirozeným způsobem na místě (mimo ruderální partie). Ladní vegetaci ponechat bez zásahu, pouze s větším časovým odstupem (2-3 roky) kosit partie bez dřevinných náletů, aby bylo bráněno postupné sukcesi směrem k lesnímu porostu. Cílem opatření v lesním porostu je zachování a ochrana, respektive prohloubení přirozeného charakteru stávajících porostů dle SLT. Stávající listnáče udržovat do vysokého věku převážně jen zásahy charakteru zdravotního výběru. Vhodnými opatřeními podpořit přirozenou obnovu žádoucích dřevin. V přiměřené míře zachovat podíl odumírajících a tlejících padlých stromů. Výchova zaměřená na udržení přirozené skladby, přeměnit druhovou skladbu dle SLT. Cílová dřevinná skladba: 4K - kyselá bučina - buk 70%, jedle 20%, dub 10%. 6 Spálená Lokální biokoridor 5,22ha Biokoridor převážně lesním porostem podél Karlovky, kterou doprovází travinobylinná i dřevinná ladní vegetace, v prostoru Spálené i malé plochy skalního bezlesí. Prvek ÚSES leží uvnitř ochranné zóny nadregionálního biokoridoru, a v souladu s metodikou vymezování ÚSES se tedy jedná o skladebnou součást nadregionálního biokoridoru. opatření Cílem opatření v lesním porostu je zachování a ochrana, respektive prohloubení přirozeného charakteru stávajících porostů dle SLT. Stávající listnáče udržovat do vysokého věku převážně jen zásahy charakteru zdravotního výběru. Vhodnými opatřeními podpořit přirozenou obnovu žádoucích dřevin. V přiměřené míře zachovat podíl odumírajících a tlejících padlých stromů. Výchova zaměřená na udržení přirozené skladby, přeměnit druhovou skladbu dle SLT. Cílová dřevinná skladba: 2C - vysýchavá buková doubrava - dub 70%, buk 20%, habr 10%, 4K - kyselá bučina - buk 70%, jedle 20%, dub 10%. strana 14 (celkem 128)

15 Na lučních porostech kosení dle stavu společenstva zpravidla jedenkrát až dvakrát ročně s občasným vynecháním některé sezóny na malé části plochy střídavě v různých místech lokality tak, aby byla umožněna existence druhů neschopných regenerace v cyklu pravidelných sečí Termín seče upravovat dle aktuálního složení společenstev, případně jej střídat v různých letech. Kosení v suchém období s použitím lehké mechanizace, v trvale podmáčených partiích alespoň občasné ruční kosení. Pokos pokud možno sušit přirozeným způsobem na místě (mimo ruderální partie). Ladní vegetaci ponechat bez zásahu, pouze s větším časovým odstupem (2-3 roky) kosit partie bez dřevinných náletů, aby bylo bráněno postupné sukcesi směrem k lesnímu porostu. 7 U lomu Lokální biocentrum 6,82ha Lesní biocentrum vložené do mezofilní bučinné osy nadregionálního biokoridoru severovýchodně od Slavětic. Prvek ÚSES leží uvnitř ochranné zóny nadregionálního biokoridoru, a v souladu s metodikou vymezování ÚSES se tedy jedná o skladebnou součást nadregionálního biokoridoru. opatření Cílem opatření v lesním porostu je zachování a ochrana, respektive prohloubení přirozeného charakteru stávajících porostů dle SLT. Stávající listnáče udržovat do vysokého věku převážně jen zásahy charakteru zdravotního výběru. Vhodnými opatřeními podpořit přirozenou obnovu žádoucích dřevin. V přiměřené míře zachovat podíl odumírajících a tlejících padlých stromů. Výchova zaměřená na udržení přirozené skladby, přeměnit druhovou skladbu dle SLT. Cílová dřevinná skladba: 3H - hlinitá dubová bučina - buk 60%, dub 30%, habr 10%, příměs jedle, 3K - kyselá dubová bučina - buk 60%, dub 20%, lípa 10%, jedle 10%. 8 Slavětický lom Nadregionální biokoridor 3,26ha opatření Mezofilní bučinná osa nadregionálního biokoridoru K 176 severně od Slavětic Cílem opatření v lesním porostu je zachování a ochrana, respektive prohloubení přirozeného charakteru stávajících porostů dle SLT. Stávající listnáče udržovat do vysokého věku převážně jen zásahy charakteru zdravotního výběru. Vhodnými opatřeními podpořit přirozenou obnovu žádoucích dřevin. V přiměřené míře zachovat podíl odumírajících a tlejících padlých stromů. Výchova zaměřená na udržení přirozené skladby, přeměnit druhovou skladbu dle SLT. Cílová dřevinná skladba: 3H - hlinitá dubová bučina - buk 60%, dub 30%, habr 10%, příměs jedle, 3K - kyselá dubová bučina - buk 60%, dub 20%, lípa 10%, jedle 10%, 4K - kyselá bučina - buk 70%, jedle 20%, dub 10%. 9 Pod Jedlovým vrchem Lokální biocentrum 13,40ha opatření Lesní biocentrum vložené do mezofilní bučinné osy nadregionálního biokoridoru jihovýchodně od Slavětic. Prvek ÚSES leží uvnitř ochranné zóny nadregionálního biokoridoru, a v souladu s metodikou vymezování ÚSES se tedy jedná o skladebnou součást nadregionálního biokoridoru. Cílem opatření v lesním porostu je zachování a ochrana, respektive prohloubení přirozeného charakteru stávajících porostů dle SLT. Stávající listnáče udržovat do vysokého věku převážně jen zásahy charakteru zdravotního výběru. Vhodnými opatřeními podpořit přirozenou obnovu žádoucích dřevin. V přiměřené míře zachovat podíl odumírajících a tlejících padlých stromů. Výchova zaměřená na udržení přirozené skladby, přeměnit druhovou skladbu dle SLT. Cílová dřevinná skladba: 3K - kyselá dubová bučina - buk 60%, dub 20%, lípa 10%, jedle 10%. 10 Na Brandíře Nadregionální biokoridor 2,72ha Nefunkční partie mezofilní bučinné osy nadregionálního biokoridoru. Přechází přes vyvýšeninu s remízem v zemědělských pozemcích Na Brandíře. Přechází přes lesní porosty jihovýchodně od Všeteče strana 15 (celkem 128)

16 opatření Cílem opatření v lesním porostu je zachování a ochrana, respektive prohloubení přirozeného charakteru stávajících porostů dle SLT. Stávající listnáče udržovat do vysokého věku převážně jen zásahy charakteru zdravotního výběru. Vhodnými opatřeními podpořit přirozenou obnovu žádoucích dřevin. V přiměřené míře zachovat podíl odumírajících a tlejících padlých stromů. Výchova zaměřená na udržení přirozené skladby, přeměnit druhovou skladbu dle SLT. Cílová dřevinná skladba: 3I - uléhavá kyselá dubová bučina - buk 60%, dub 30%, jedle 10%, 4K - kyselá bučina - buk 70%, jedle 20%, dub 10%. Vypracovat projekt prvku ÚSES, který zohlední veškeré biotické a abiotické vlivy spolupůsobící v lokalitě. Výsadba autochtonních dřevin podle příslušné STG. Na lučních porostech kosení dle stavu společenstva zpravidla jedenkrát až dvakrát ročně s občasným vynecháním některé sezóny na malé části plochy střídavě v různých místech lokality tak, aby byla umožněna existence druhů neschopných regenerace v cyklu pravidelných sečí Termín seče upravovat dle aktuálního složení společenstev, případně jej střídat v různých letech. Kosení v suchém období s použitím lehké mechanizace, v trvale podmáčených partiích alespoň občasné ruční kosení. Pokos pokud možno sušit přirozeným způsobem na místě (mimo ruderální partie). Ladní vegetaci ponechat bez zásahu, pouze s větším časovým odstupem (2-3 roky) kosit partie bez dřevinných náletů, aby bylo bráněno postupné sukcesi směrem k lesnímu porostu. 11 Pražák Lokální biocentrum 7,03 Lesní biocentrum vložené do mezofilní bučinné osy nadregionálního biokoridoru jižně od Všeteče. Prvek ÚSES leží uvnitř ochranné zóny nadregionálního biokoridoru, a v souladu s metodikou vymezování ÚSES se tedy jedná o skladebnou součást nadregionálního biokoridoru. opatření Cílem opatření v lesním porostu je zachování a ochrana, respektive prohloubení přirozeného charakteru stávajících porostů dle SLT. Stávající listnáče udržovat do vysokého věku převážně jen zásahy charakteru zdravotního výběru. Vhodnými opatřeními podpořit přirozenou obnovu žádoucích dřevin. V přiměřené míře zachovat podíl odumírajících a tlejících padlých stromů. Výchova zaměřená na udržení přirozené skladby, přeměnit druhovou skladbu dle SLT. Cílová dřevinná skladba: 3I - uléhavá kyselá dubová bučina - buk 60%, dub 30%, jedle 10%, 4K - kyselá bučina - buk 70%, jedle 20%, dub 10%, 4O - svěží dubová jedlina - dub 40%, jedle 40%, buk 20%, příměs osiky. 12 Podlesí Nadregionální biokoridor 3,68ha Omezeně funkční partie mezofilní bučinné osy nadregionálního biokoridoru, Přechází přes kulturní až polokulturní louky v Podlesí a přes lesní porosty jižně od Všeteče opatření Cílem opatření v lesním porostu je zachování a ochrana, respektive prohloubení přirozeného charakteru stávajících porostů dle SLT. Stávající listnáče udržovat do vysokého věku převážně jen zásahy charakteru zdravotního výběru. Vhodnými opatřeními podpořit přirozenou obnovu žádoucích dřevin. V přiměřené míře zachovat podíl odumírajících a tlejících padlých stromů. Výchova zaměřená na udržení přirozené skladby, přeměnit druhovou skladbu dle SLT. Cílová dřevinná skladba: 4K - kyselá bučina - buk 70%, jedle 20%, dub 10%. Vypracovat projekt prvku ÚSES, který zohlední veškeré biotické a abiotické vlivy spolupůsobící v lokalitě. Výsadba autochtonních dřevin podle příslušné STG. Na lučních porostech kosení dle stavu společenstva zpravidla jedenkrát až dvakrát ročně s občasným vynecháním některé sezóny na malé části plochy střídavě v různých místech lokality tak, aby byla umožněna existence druhů neschopných regenerace v cyklu pravidelných sečí. Termín seče upravovat dle aktuálního složení společenstev, případně jej střídat v různých letech. Kosení v suchém období s použitím lehké mechanizace, v trvale podmáčených partiích alespoň občasné ruční kosení. Pokos pokud možno sušit přirozeným způsobem na místě (mimo ruderální partie). Ladní vegetaci ponechat bez zásahu, pouze s větším časovým odstupem (2-3 roky) kosit partie bez dřevinných náletů, aby bylo bráněno postupné sukcesi směrem k lesnímu porostu. 13 Podlesí Lokální biocentrum 3,61 strana 16 (celkem 128)

17 Lesní biocentrum vložené do mezofilní bučinné osy nadregionálního biokoridoru. Zahrnuje polokulturní až přírodě blízké travinobylinné porosty u hájovny v Podlesí jižně od Všeteče. Prvek ÚSES leží uvnitř ochranné zóny nadregionálního biokoridoru, a v souladu s metodikou vymezování ÚSES se tedy jedná o skladebnou součást nadregionálního biokoridoru. opatření Na lučních porostech kosení dle stavu společenstva zpravidla jedenkrát až dvakrát ročně s občasným vynecháním některé sezóny na malé části plochy střídavě v různých místech lokality tak, aby byla umožněna existence druhů neschopných regenerace v cyklu pravidelných sečí Termín seče upravovat dle aktuálního složení společenstev, případně jej střídat v různých letech. Kosení v suchém období s použitím lehké mechanizace, v trvale podmáčených partiích alespoň občasné ruční kosení. Pokos pokud možno sušit přirozeným způsobem na místě (mimo ruderální partie). Ladní vegetaci ponechat bez zásahu, pouze s větším časovým odstupem (2-3 roky) kosit partie bez dřevinných náletů, aby bylo bráněno postupné sukcesi směrem k lesnímu porostu. 14 Pod Shonem Lokální biokoridor 1,39ha Biokoridor převážně lesním porostem podél horního toku Karlovky jižně od Všeteče. Prvek ÚSES leží uvnitř ochranné zóny nadregionálního biokoridoru, a v souladu s metodikou vymezování ÚSES se tedy jedná o skladebnou součást nadregionálního biokoridoru. opatření Cílem opatření v lesním porostu je zachování a ochrana, respektive prohloubení přirozeného charakteru stávajících porostů dle SLT. Stávající listnáče udržovat do vysokého věku převážně jen zásahy charakteru zdravotního výběru. Vhodnými opatřeními podpořit přirozenou obnovu žádoucích dřevin. V přiměřené míře zachovat podíl odumírajících a tlejících padlých stromů. Výchova zaměřená na udržení přirozené skladby, přeměnit druhovou skladbu dle SLT. Cílová dřevinná skladba: 3L - jasanová olšina - olše 70%, jasan 30%, příměs smrku a osiky, 4O - svěží dubová jedlina - dub 40%, jedle 40%, buk 20%, příměs osiky, 4S - svěží bučina - buk 80%, jedle 20%. Na lučních porostech kosení dle stavu společenstva zpravidla jedenkrát až dvakrát ročně s občasným vynecháním některé sezóny na malé části plochy střídavě v různých místech lokality tak, aby byla umožněna existence druhů neschopných regenerace v cyklu pravidelných sečí Termín seče upravovat dle aktuálního složení společenstev, případně jej střídat v různých letech. Kosení v suchém období s použitím lehké mechanizace, v trvale podmáčených partiích alespoň občasné ruční kosení. Pokos pokud možno sušit přirozeným způsobem na místě (mimo ruderální partie). Ladní vegetaci ponechat bez zásahu, pouze s větším časovým odstupem (2-3 roky) kosit partie bez dřevinných náletů, aby bylo bráněno postupné sukcesi směrem k lesnímu porostu. 15 Jámy Nadregionální biokoridor 3,93ha Mezofilní bučinná osa nadregionálního biokoridoru K 176 při jižním okraji k.ú. Všeteč opatření Cílem opatření v lesním porostu je zachování a ochrana, respektive prohloubení přirozeného charakteru stávajících porostů dle SLT. Stávající listnáče udržovat do vysokého věku převážně jen zásahy charakteru zdravotního výběru. Vhodnými opatřeními podpořit přirozenou obnovu žádoucích dřevin. V přiměřené míře zachovat podíl odumírajících a tlejících padlých stromů. Výchova zaměřená na udržení přirozené skladby, přeměnit druhovou skladbu dle SLT. Cílová dřevinná skladba: 3L - jasanová olšina - olše 70%, jasan 30%, příměs smrku a osiky, 4G - podmáčená dubová jedlina - dub 30%, jedle 60%, olše 10%, příměs buku, 4O - svěží dubová jedlina - dub 40%, jedle 40%, buk 20%, příměs osiky, 4S - svěží bučina - buk 80%, jedle 20%. 16 Pod Rozovským vrchem Lokální biocentrum 9,75ha Lesní biocentrum vložené do mezofilní bučinné osy nadregionálního biokoridoru při jižní hranici k.ú. Všeteč. Prvek ÚSES leží uvnitř ochranné zóny nadregionálního biokoridoru, a v souladu s metodikou vymezování ÚSES se tedy jedná o skladebnou součást nadregionálního biokoridoru. strana 17 (celkem 128)

18 opatření Cílem opatření v lesním porostu je zachování a ochrana, respektive prohloubení přirozeného charakteru stávajících porostů dle SLT. Stávající listnáče udržovat do vysokého věku převážně jen zásahy charakteru zdravotního výběru. Vhodnými opatřeními podpořit přirozenou obnovu žádoucích dřevin. V přiměřené míře zachovat podíl odumírajících a tlejících padlých stromů. Výchova zaměřená na udržení přirozené skladby, přeměnit druhovou skladbu dle SLT. Cílová dřevinná skladba: 4K - kyselá bučina - buk 70%, jedle 20%, dub 10%, 4S - svěží bučina - buk 80%, jedle 20%. 17 Rozovský vrch Nadregionální biokoridor 3,98ha Mezofilní bučinná osa nadregionálního biokoridoru K 176 při jižní hranici k.ú. Všeteč opatření Cílem opatření v lesním porostu je zachování a ochrana, respektive prohloubení přirozeného charakteru stávajících porostů dle SLT. Stávající listnáče udržovat do vysokého věku převážně jen zásahy charakteru zdravotního výběru. Vhodnými opatřeními podpořit přirozenou obnovu žádoucích dřevin. V přiměřené míře zachovat podíl odumírajících a tlejících padlých stromů. Výchova zaměřená na udržení přirozené skladby, přeměnit druhovou skladbu dle SLT. Cílová dřevinná skladba: 4S - svěží bučina - buk 80%, jedle 20%. 18 Kometa Lokální biocentrum 10,82ha opatření Lesní biocentrum vložené do mezofilní bučinné osy nadregionálního biokoridoru při jižní hranici k.ú. Všeteč. Prvek ÚSES leží uvnitř ochranné zóny nadregionálního biokoridoru, a v souladu s metodikou vymezování ÚSES se tedy jedná o skladebnou součást nadregionálního biokoridoru. Cílem opatření v lesním porostu je zachování a ochrana, respektive prohloubení přirozeného charakteru stávajících porostů dle SLT. Stávající listnáče udržovat do vysokého věku převážně jen zásahy charakteru zdravotního výběru. Vhodnými opatřeními podpořit přirozenou obnovu žádoucích dřevin. V přiměřené míře zachovat podíl odumírajících a tlejících padlých stromů. Výchova zaměřená na udržení přirozené skladby, přeměnit druhovou skladbu dle SLT. Cílová dřevinná skladba: 4K - kyselá bučina - buk 70%, jedle 20%, dub 10%, 4S - svěží bučina - buk 80%, jedle 20%. 19 Na dolince Nadregionální biokoridor 9,96ha Mezofilní bučinná osa nadregionálního biokoridoru K 176 při jižní hranici k.ú. Všeteč opatření Cílem opatření v lesním porostu je zachování a ochrana, respektive prohloubení přirozeného charakteru stávajících porostů dle SLT. Stávající listnáče udržovat do vysokého věku převážně jen zásahy charakteru zdravotního výběru. Vhodnými opatřeními podpořit přirozenou obnovu žádoucích dřevin. V přiměřené míře zachovat podíl odumírajících a tlejících padlých stromů. Výchova zaměřená na udržení přirozené skladby, přeměnit druhovou skladbu dle SLT. Cílová dřevinná skladba: 3C vysýchavá dubová bučina buk 60%, dub 30%, lípa 10%, 4K - kyselá bučina - buk 70%, jedle 20%, dub 10%, 4S - svěží bučina - buk 80%, jedle 20%. 20 Zdoba Lokální biokoridor 5,23ha opatření Biokoridor lesním porostem přes vrch Zdoba. Prvek ÚSES leží uvnitř ochranné zóny nadregionálního biokoridoru, a v souladu s metodikou vymezování ÚSES se tedy jedná o skladebnou součást nadregionálního biokoridoru. Cílem opatření v lesním porostu je zachování a ochrana, respektive prohloubení přirozeného charakteru stávajících porostů dle SLT. Stávající listnáče udržovat do vysokého věku převážně jen zásahy charakteru zdravotního výběru. Vhodnými opatřeními podpořit přirozenou obnovu žádoucích dřevin. V přiměřené míře zachovat podíl odumírajících a tlejících padlých stromů. Výchova zaměřená na udržení přirozené skladby, přeměnit druhovou skladbu dle SLT. Cílová dřevinná skladba: 4K - kyselá bučina - buk 70%, jedle 20%, dub 10%. 21 Zdoba Lokální biocentrum 5,10ha opatření Lesní biocentrum jižně od vodojemu Zdoba. Prvek ÚSES leží uvnitř ochranné zóny nadregionálního biokoridoru, a v souladu s metodikou vymezování ÚSES se tedy jedná o skladebnou součást nadregionálního biokoridoru. Cílem opatření v lesním porostu je zachování a ochrana, respektive prohloubení přirozeného charakteru stávajících porostů dle SLT. Stávající listnáče udržovat do vy- strana 18 (celkem 128)

19 sokého věku převážně jen zásahy charakteru zdravotního výběru. Vhodnými opatřeními podpořit přirozenou obnovu žádoucích dřevin. V přiměřené míře zachovat podíl odumírajících a tlejících padlých stromů. Výchova zaměřená na udržení přirozené skladby, přeměnit druhovou skladbu dle SLT. Cílová dřevinná skladba: 4K - kyselá bučina - buk 70%, jedle 20%, dub 10%. 22 Nad Předhájkem Lokální biokoridor 4,57ha Biokoridor lesním porostem přes vrch nad Přehájkem. Prvek ÚSES leží uvnitř ochranné zóny nadregionálního biokoridoru, a v souladu s metodikou vymezování ÚSES se tedy jedná o skladebnou součást nadregionálního biokoridoru. opatření Cílem opatření v lesním porostu je zachování a ochrana, respektive prohloubení přirozeného charakteru stávajících porostů dle SLT. Stávající listnáče udržovat do vysokého věku převážně jen zásahy charakteru zdravotního výběru. Vhodnými opatřeními podpořit přirozenou obnovu žádoucích dřevin. V přiměřené míře zachovat podíl odumírajících a tlejících padlých stromů. Výchova zaměřená na udržení přirozené skladby, přeměnit druhovou skladbu dle SLT. Cílová dřevinná skladba: 3I - uléhavá kyselá dubová bučina - buk 60%, dub 30%, jedle 10%, 3K - kyselá dubová bučina - buk 60%, dub 20%, lípa 10%, jedle 10%, 4K - kyselá bučina - buk 70%, jedle 20%, dub 10%, 4O - svěží dubová jedlina - dub 40%, jedle 40%, buk 20%, příměs osiky. 23 Habří Lokální biocentrum 7,73ha Lesní biocentrum jižně od Všemyslic opatření Cílem opatření v lesním porostu je zachování a ochrana, respektive prohloubení přirozeného charakteru stávajících porostů dle SLT. Stávající listnáče udržovat do vysokého věku převážně jen zásahy charakteru zdravotního výběru. Vhodnými opatřeními podpořit přirozenou obnovu žádoucích dřevin. V přiměřené míře zachovat podíl odumírajících a tlejících padlých stromů. Výchova zaměřená na udržení přirozené skladby, přeměnit druhovou skladbu dle SLT. Cílová dřevinná skladba: 1G - vrbová olšina - olše 60%, vrby 30%, topol linda 10%, příměs osiky, 3I - uléhavá kyselá dubová bučina - buk 60%, dub 30%, jedle 10%, 3V - vlhká dubová bučina - buk 30%, dub 30%, jedle 30%, javor 10%, příměs jasanu a olše, 4P - kyselá dubová jedlina - dub 40%, jedle 40%, buk 10%, osika 10%. 24 Bohunický potok nad Bohunicemi Lokální biokoridor 7,12ha opatření Heterogenní biokoridor podél toku Bohunického potoka. Zahrnuje kromě funkčního úseku lesem v západní části lesem a ladní vegetací také velmi omezeně funkční partie na kulturních lukách v severovýchodní části. Nad Bohunicemi eutrofizovaná vodní nádrž. Cílem opatření v lesním porostu je zachování a ochrana, respektive prohloubení přirozeného charakteru stávajících porostů dle SLT. Stávající listnáče udržovat do vysokého věku převážně jen zásahy charakteru zdravotního výběru. Vhodnými opatřeními podpořit přirozenou obnovu žádoucích dřevin. V přiměřené míře zachovat podíl odumírajících a tlejících padlých stromů. Výchova zaměřená na udržení přirozené skladby, přeměnit druhovou skladbu dle SLT. Na lučních porostech kosení dle stavu společenstva zpravidla jedenkrát až dvakrát ročně s občasným vynecháním některé sezóny na malé části plochy střídavě v různých místech lokality tak, aby byla umožněna existence druhů neschopných regenerace v cyklu pravidelných sečí Termín seče upravovat dle aktuálního složení společenstev, případně jej střídat v různých letech. Kosení v suchém období s použitím lehké mechanizace, v trvale podmáčených partiích alespoň občasné ruční kosení. Pokos pokud možno sušit přirozeným způsobem na místě (mimo ruderální partie). Ladní vegetaci ponechat bez zásahu, pouze s větším časovým odstupem (2-3 roky) kosit partie bez dřevinných náletů, aby bylo bráněno postupné sukcesi směrem k lesnímu porostu. Vypracovat projekt prvku ÚSES, který zohlední veškeré biotické a abiotické vlivy spolupůsobící v lokalitě. Výsadba autochtonních dřevin podle příslušné STG. Cílová dřevinná skladba: 1G - vrbová olšina - olše 60%, vrby 30%, topol linda 10%, příměs osiky, 3I - uléhavá kyselá dubová bučina - buk 60%, dub 30%, jedle 10%, 3K - kyselá dubová bučina - buk 60%, dub 20%, lípa 10%, jedle 10%, 3M - chudá dubová bučina - buk 50%, dub 40%, bříza 10%, příměs borovice, 3V - vlhká dubová bučina - buk 30%, dub 30%, jedle 30%, javor 10%, příměs jasanu a olše, 4P - kyselá dubová jedlina - dub 40%, jedle 40%, buk 10%, osika 10%. strana 19 (celkem 128)

změna č. 1 územního plánu Dolní Hořice návrh

změna č. 1 územního plánu Dolní Hořice návrh změna č. 1 územního plánu Dolní Hořice návrh Záznam o účinnosti Správní orgán, který ÚP vydal: Zastupitelstvo obce Dolní Hořice Datum nabytí účinnosti: Pořizovatel: Obec Dolní Hořice Oprávněná osoba pořizovatele:

Více

změna č. 1 územního plánu Dolní Hořice návrh

změna č. 1 územního plánu Dolní Hořice návrh změna č. 1 územního plánu Dolní Hořice návrh Záznam o účinnosti Správní orgán, který ÚP vydal: Zastupitelstvo obce Dolní Hořice Datum nabytí účinnosti: Pořizovatel: Obec Dolní Hořice Oprávněná osoba pořizovatele:

Více

KOMENTÁŘ OBSAH DOKUMENTACE ÚZEMNÍHO PLÁNU A. ÚZEMNÍ PLÁN B. ODŮVODNĚNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU A. ÚZEMNÍ PLÁN

KOMENTÁŘ OBSAH DOKUMENTACE ÚZEMNÍHO PLÁNU A. ÚZEMNÍ PLÁN B. ODŮVODNĚNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU A. ÚZEMNÍ PLÁN OBSAH DOKUMENTACE ÚZEMNÍHO PLÁNU KOMENTÁŘ A. ÚZEMNÍ PLÁN B. ODŮVODNĚNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU A. ÚZEMNÍ PLÁN A. 1. Textová část A. 1. 1. Vymezení zastavěného území - datum, ke kterému bylo vymezeno zastavěné území

Více

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY OBCE NESTRAŠOVICE č. 1/2018 (dle 171 zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, v platném znění)

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY OBCE NESTRAŠOVICE č. 1/2018 (dle 171 zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, v platném znění) OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY OBCE NESTRAŠOVICE č. 1/2018 (dle 171 zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, v platném znění) Zastupitelstvo obce Nestrašovice, příslušné podle 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006

Více

Změna č. 1 ÚPO Mlékosrby

Změna č. 1 ÚPO Mlékosrby Změna č. 1 ÚPO Mlékosrby NÁVRH TEXTOVÁ ČÁST ZMĚNY Č. 1 ÚPO obsahuje změnu závazné části ÚPO Mlékosrby Zadavatel: Pořizovatel: Projektant: Obec Mlékosrby Městský úřad Nový Bydžov Ing. arch. Karel Novotný

Více

Záznam o účinnosti :

Záznam o účinnosti : STUDIO KAPA ARCHITEKTURA, URBANISMUS, INTERIER, DESIGN -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY MĚSTSKÝ ÚŘAD SLAVKOV U BRNA Odbor stavebního a územně plánovacího úřadu Palackého nám. 65, 684 01 Slavkov u Brna OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY ZMĚNA Č. 5 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE HOLUBICE Únor 2016 ZMĚNA Č. 5 ÚZEMNÍHO

Více

ZMĚNA Č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE

ZMĚNA Č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE ZMĚNA Č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TĚŠETICE Akce T Ě Š E T I C E ZMĚNA Č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE Pořizovatel: Objednavatel : Městský úřad Znojmo odbor výstavby, oddělení územního plánování Obec Těšetice Zpracovatel

Více

ZMĚNA Č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU

ZMĚNA Č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU LODĚNICE ZMĚNA Č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU POŘIZOVATEL: Městský úřad Beroun - odbor územního plánování a regionálního rozvoje PROJEKTANT: Ing. arch. Václava Dandová ZODPOVĚDNÝ PROJEKTANT: Ing. Stanislav Zeman listopad

Více

T E X T O V Á Č Á S T Z M Ě N Y Č. 1 Ú Z E M N Í H O P L Á N U A H O R S K Á 6 4 Z A K Á Z K A Č Í S L O 5 4 1 0 1 T R U T N O V 1 1 0 0 3 2 1

T E X T O V Á Č Á S T Z M Ě N Y Č. 1 Ú Z E M N Í H O P L Á N U A H O R S K Á 6 4 Z A K Á Z K A Č Í S L O 5 4 1 0 1 T R U T N O V 1 1 0 0 3 2 1 Ú Z E M N Í P L Á N V E L K É S V A T O Ň O V I C E Z M Ě N A Č. 1 T E X T O V Á Č Á S T Z M Ě N Y Č. 1 Ú Z E M N Í H O P L Á N U O B J E D N A T E L M Ě Ř Í T K O O B E C V E L K É S V A T O Ň O V I C

Více

Územní plán VŠEMYSLICE. PRÁVNÍ STAV PO VYDÁNÍ ZMĚNY č. 1 platný ode dne nabytí účinnosti Změny č. 1 ÚP Všemyslice TEXTOVÁ ČÁST. Záznam o účinnosti

Územní plán VŠEMYSLICE. PRÁVNÍ STAV PO VYDÁNÍ ZMĚNY č. 1 platný ode dne nabytí účinnosti Změny č. 1 ÚP Všemyslice TEXTOVÁ ČÁST. Záznam o účinnosti Územní plán VŠEMYSLICE včetně místních částí Neznašov, Bohunice, Slavětice,Všeteč a Kořensko PRÁVNÍ STAV PO VYDÁNÍ ZMĚNY č. 1 platný ode dne nabytí účinnosti Změny č. 1 ÚP Všemyslice TEXTOVÁ ČÁST Záznam

Více

ZMĚNA Č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU ČEČELOVICE

ZMĚNA Č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU ČEČELOVICE ZMĚNA Č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU ČEČELOVICE TEXTOVÁ ČÁST ODŮVODNĚNÍ Projektant: Ing.arch. Štěpánka Ťukalová, UA PROJEKCE, Boleslavova 30, 370 06 České Budějovice Pořizovatel: Městský úřad Blatná, odbor výstavby

Více

Z P R A C O V A T E L TENET, SPOL. S R. O. ARCHITEKTONICKÝ ATELIÉR H O R S K Á 6 4 ZAKÁZKA ČÍSLO T R U T N O V

Z P R A C O V A T E L TENET, SPOL. S R. O. ARCHITEKTONICKÝ ATELIÉR H O R S K Á 6 4 ZAKÁZKA ČÍSLO T R U T N O V O B J E D N A T E L M Ě ŘÍTKO O B E C Z L A T Á O L E Š N I C E - Z L A T Á O L E Š N I C E 1 4 5 5 4 1 0 1 T R U T N O V PŘÍLOHA ČÍSLO Z P R A C O V A T E L TENET, SPOL. S R. O. ARCHITEKTONICKÝ ATELIÉR

Více

Ú Z E M N Í P L Á N S T A R É B U K Y Z M Ě N A Č. 3

Ú Z E M N Í P L Á N S T A R É B U K Y Z M Ě N A Č. 3 Ú Z E M N Í P L Á N S T A R É B U K Y Z M Ě N A Č. 3 T E X T O V Á Č Á S T Z M Ě N Y Č. 3 Ú Z E M N Í H O P L Á N U O B J E D N A T E L M Ě Ř Í T K O O B E C S T A R É B U K Y - S T A R É B U K Y 5 0 5

Více

zpracovaný jako opatření obecné povahy v souladu se zákonem č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu, ve znění pozdějších předpisů

zpracovaný jako opatření obecné povahy v souladu se zákonem č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu, ve znění pozdějších předpisů zpracovaný jako opatření obecné povahy v souladu se zákonem č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu, ve znění pozdějších předpisů (stavební zákon), v souladu s vyhláškou č. 501/2006 Sb.,

Více

URBANISTICKÉ STŘEDISKO JIHLAVA, spol. s r. o. Matky Boží 11, Jihlava

URBANISTICKÉ STŘEDISKO JIHLAVA, spol. s r. o. Matky Boží 11, Jihlava URBANISTICKÉ STŘEDISKO JIHLAVA, spol. s r. o. Matky Boží 11, 586 01 Jihlava -------------------------------------------------------------------- ZMĚNA Č. 5A ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU STAŘEČ zakázkové

Více

ZMĚNA č.3 ÚZEMNÍHO PLÁNU CHROPYNĚ

ZMĚNA č.3 ÚZEMNÍHO PLÁNU CHROPYNĚ ZMĚNA č.3 ÚZEMNÍHO PLÁNU CHROPYNĚ P1 Textová část návrhu změny příloha č.1 Zpracovatel : AKTÉ projekt s.r.o Kollárova 629, 767 01 Kroměříž Ing.arch. Milan Krouman Č. autorizace : ČKA 02 630 Zakázkové číslo

Více

I. Textová část: str. A. Vymezení zastavěného území... I/2. B. Koncepce rozvoje území obce, ochrany a rozvoje jeho hodnot... I/2

I. Textová část: str. A. Vymezení zastavěného území... I/2. B. Koncepce rozvoje území obce, ochrany a rozvoje jeho hodnot... I/2 Seznam dokumentace (včetně připojené grafické části): I. Textová část: str. A. Vymezení zastavěného území... I/2 B. Koncepce rozvoje území obce, ochrany a rozvoje jeho hodnot... I/2 C. Urbanistická koncepce,

Více

Změna č.42 územního plánu KUTNÁ HORA. NÁVRH pro společné jednání

Změna č.42 územního plánu KUTNÁ HORA. NÁVRH pro společné jednání Změna č.42 územního plánu KUTNÁ HORA NÁVRH pro společné jednání TEXTOVÁ ČÁST ZÁZNAM O ÚČINNOSTI Správní orgán, který územní plán vydá: Zastupitelstvo obce Kutná Hora Datum nabytí účinnosti: Oprávněná úřední

Více

Změna č. 1 územního plánu. Návrh

Změna č. 1 územního plánu. Návrh Změna č. 1 územního plánu HARTMANICE Návrh Změna č.1 ÚP Hartmanice Tato změna č. 1 územního plánu byla vydána usnesením Zastupitelstva obce Hartmanice Změna územního plánu nabyla účinnosti dne: Pořizovatel:

Více

Změna č. 1 územního plánu krajinného celku Hnačovský rybník

Změna č. 1 územního plánu krajinného celku Hnačovský rybník Obec Hnačov Změna č. 1 územního plánu krajinného celku Hnačovský rybník ZÁZNAM O ÚČINNOSTI a) označení správního orgánu, který územní plán vydal: Zastupitelstvo obce Hnačov b) údaje o vydání: datum nabytí

Více

Změna č. 2 územního plánu Všemyslice Opatření obecné povahy srpen duben 20198

Změna č. 2 územního plánu Všemyslice Opatření obecné povahy srpen duben 20198 III. Příloha - Textová část územního plánu Všemyslice s vyznačením změn: I.(1) Obsah územního plánu Všemyslice dle přílohy č. 7 vyhlášky č. 500/2006 Sb. Poznámka: pro společné projednání byl návrh změny

Více

návrh změny č. 5 územního plánu obce Dynín textová část

návrh změny č. 5 územního plánu obce Dynín textová část příloha č. 1 opatření obecné pova hy návrh změny č. 5 územního plánu obce Dynín textová část vydávající správní orgán: Zastupitelstvo obce Dynín datum vydání: oprávněná úřední osoba pořizovatele jméno

Více

I. ZMĚNA Č.9 ÚZEMNÍHO PLÁNU

I. ZMĚNA Č.9 ÚZEMNÍHO PLÁNU I. ZMĚNA Č.9 ÚZEMNÍHO PLÁNU Textová část územního plánu - Obsah 1. TEXTOVÁ ČÁST... 2 1.1 Vymezení zastavěného území... 2 1.2 Koncepce rozvoje území obce, ochrany a rozvoje jeho hodnot... 2 1.2.1 Koncepce

Více

R O H A T E C. ÚZEMNÍ PLÁN OBCE ZMĚNA č. 3. ZHOTOVITEL: URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, spol. s r.o.

R O H A T E C. ÚZEMNÍ PLÁN OBCE ZMĚNA č. 3. ZHOTOVITEL: URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, spol. s r.o. R O H A T E C ÚZEMNÍ PLÁN OBCE ZMĚNA č. 3 ZHOTOVITEL: URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, spol. s r.o. URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, spol. s r.o. e-mail: ciznerova@usbrno.cz 602 00 Brno, Příkop 8 muskova@usbrno.cz

Více

NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY o vydání Územního plánu Hrobce

NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY o vydání Územního plánu Hrobce NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY o vydání Územního plánu Hrobce Zastupitelstvo obce Hrobce, příslušné podle 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon),

Více

Změna č. 2 územního plánu ČÍŽOVÁ

Změna č. 2 územního plánu ČÍŽOVÁ Změna č. 2 územního plánu ČÍŽOVÁ Záznam o účinnosti Správní orgán, který územní plán vydal Zastupitelstvo obce Čížová Číslo usnesení: Z4g/2018 Ze dne: 21. 6. 2018 Datum nabytí účinnosti 10. 7. 2018 Oprávněná

Více

ÚP plenkovice Změna č. 1, Textová část - výrok. Studio Region, Zelná 104/13, Brno 3/2018

ÚP plenkovice Změna č. 1, Textová část - výrok. Studio Region, Zelná 104/13, Brno 3/2018 Obsah: 1. Vymezení zastavěného území... 2 2. Základní koncepce rozvoje území obce, ochrany a rozvoje jeho hodnot... 2 3. Urbanistická koncepce, včetně vymezení zastavitelných ploch, ploch přestavby a systému

Více

ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU HOŠŤÁLKOVY I. ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU II. ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU II.1. TEXTOVÁ ČÁST

ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU HOŠŤÁLKOVY I. ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU II. ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU II.1. TEXTOVÁ ČÁST ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU HOŠŤÁLKOVY I. ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU I.1. TEXTOVÁ ČÁST II. ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU II.1. TEXTOVÁ ČÁST URBANISTICKÉ STŘEDISKO OSTRAVA, S.R.O. LISTOPAD 2017 ÚZEMNĚ

Více

ZMĚNA č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU STRÁŽKOVICE. místní část Řevňovice vydaná zastupitelstvem obce Strážkovice ZÁZNAM O ÚČINNOSTI

ZMĚNA č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU STRÁŽKOVICE. místní část Řevňovice vydaná zastupitelstvem obce Strážkovice ZÁZNAM O ÚČINNOSTI ZMĚNA č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU STRÁŽKOVICE místní část Řevňovice vydaná zastupitelstvem obce Strážkovice ZÁZNAM O ÚČINNOSTI Tato Změna č.1 ÚP byla vydána usnesením Zastupitelstva obce Strážkovice (usnesení č.

Více

ÚZEMNÍ PLÁN MARTINICE V KRKONOŠÍCH - ZMĚNA Č.1 TEXTOVÁ ČÁST ZMĚNY Č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU

ÚZEMNÍ PLÁN MARTINICE V KRKONOŠÍCH - ZMĚNA Č.1 TEXTOVÁ ČÁST ZMĚNY Č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU ÚZEMNÍ PLÁN MARTINICE V KRKONOŠÍCH - ZMĚNA Č.1 TEXTOVÁ ČÁST ZMĚNY Č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU O B J E D N A T E L MĚŘÍTKO O B E C M A R T I N I C E V K R K O N O Š Í C H - M A R T I N I C E V K R K O N O Š Í C

Více

Změna územního plánu Dešenice č. 3

Změna územního plánu Dešenice č. 3 Obec Dešenice Změna územního plánu Dešenice č. 3 Záznam o účinnosti a) označení správního orgánu, který územní plán vydal: Zastupitelstvo Městyse Dešenice b) údaje o vydání: datum nabytí účinnosti c) údaje

Více

ÚZEMNÍ PLÁN SÍDELNÍHO ÚTVARU SUCHDOL NAD ODROU

ÚZEMNÍ PLÁN SÍDELNÍHO ÚTVARU SUCHDOL NAD ODROU ÚZEMNÍ PLÁN SÍDELNÍHO ÚTVARU SUCHDOL NAD ODROU Změna č. 7 I. NÁVRH TEXTOVÁ ČÁST ING. ARCH. ALEŠ PALACKÝ a kolektiv SRPEN 2015 ÚZEMNÍ PLÁN SÍDELNÍHO ÚTVARU SUCHDOL NAD ODROU - ZMĚNA Č. 7 I. NÁVRH OBJEDNATEL

Více

ZMĚNA č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KOROUHEV

ZMĚNA č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KOROUHEV ING.ARCH. ALENA KOŠŤÁLOVÁ ARCHITEKTONICKO URBANISTICKÁ PROJEKČNÍ KANCELÁŘ, ZAVŘENÁ 32, 634 00 BRNO ZMĚNA č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KOROUHEV POŘIZOVATEL: MĚSTSKÝ ÚŘAD POLIČKA, ODBOR ÚZEMNÍHO PLÁNOVÁNÍ, ROZVOJE

Více

OBSAH ÚZEMNÍHO PLÁNU. I. Územní plán Jahodov - textová část. Územní plán Jahodov

OBSAH ÚZEMNÍHO PLÁNU. I. Územní plán Jahodov - textová část. Územní plán Jahodov Územní plán Jahodov OBSAH ÚZEMNÍHO PLÁNU I. Územní plán Jahodov - textová část 1. Vymezení zastavěného území str. 3 2. Základní koncepce rozvoje území obce, ochrany a rozvoje jeho hodnot str. 3 2.1. Koncepce

Více

ZMĚNA č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE CHVALOVICE

ZMĚNA č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE CHVALOVICE ZMĚNA č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE CHVALOVICE Zastupitelstvo obce Chvalovice, příslušné podle 6 odst.5 písm.c) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu ve znění pozdějších předpisů (stavební

Více

I. ÚZEMNÍ PLÁN. Textová část územního plánu - Obsah

I. ÚZEMNÍ PLÁN. Textová část územního plánu - Obsah I. ÚZEMNÍ PLÁN Textová část územního plánu - Obsah Textová část územního plánu - Obsah... 1 1. TEXTOVÁ ČÁST... 2 1.1 (a) Vymezení zastavěného území... 3 1.2 (b) Koncepce rozvoje území obce, ochrany a rozvoje

Více

TEXTOVÁ ČÁST ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU LUČINA A.

TEXTOVÁ ČÁST ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU LUČINA A. TEXTOVÁ ČÁST ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU LUČINA A. Vymezení zastavěného území B. Základní koncepce rozvoje území obce, ochrany a rozvoje jeho hodnot C. Urbanistická koncepce, vymezení zastavitelných ploch,

Více

HOLUBICE I. ZMĚNA Č. 7 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE HOLUBICE

HOLUBICE I. ZMĚNA Č. 7 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE HOLUBICE HOLUBICE I. ZMĚNA Č. 7 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE HOLUBICE ZHOTOVITEL : URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, spol. s r.o. ZÁZNAM O ÚČINNOSTI Správní orgán, který změnu č. 7 vydal : Zastupitelstvo obce Holubice Datum

Více

NÁVRH ZMĚNY Č.4 ÚZEMNÍHO PLÁNU MIŘETICE. Zpracovatel: Ing. arch. Jan Linha, Jihozápadní III/1176, 141 00 Praha 4 Autorizace ČKA 01 103

NÁVRH ZMĚNY Č.4 ÚZEMNÍHO PLÁNU MIŘETICE. Zpracovatel: Ing. arch. Jan Linha, Jihozápadní III/1176, 141 00 Praha 4 Autorizace ČKA 01 103 MIŘETICE NÁVRH ZMĚNY Č.4 ÚZEMNÍHO PLÁNU MIŘETICE Zpracovatel: Ing. arch. Jan Linha, Jihozápadní III/1176, 141 00 Praha 4 Autorizace ČKA 01 103 Pořizovatel: MěÚ Vlašim, Jana Masaryka 302, 258 01 Vlašim

Více

ZMĚNA Č.3 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE

ZMĚNA Č.3 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE ZMĚNA Č.3 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE PRÁČE Akce: PRÁČE ZMĚNA Č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE Pořizovatel: Objednavatel : Městský úřad Znojmo odbor výstavby, oddělení územního plánování Obec Práče Zpracovatel - projektant

Více

Ú J E Z D U B O S K O V I C

Ú J E Z D U B O S K O V I C Ú J E Z D U B O S K O V I C ZMĚNA č. 4 ÚPO návrh Dílčí změna : Z1 - návrh plochy dopravy Brno, 11/2010 Jarmila Haluzová ATELIÉR PROJEKTIS BRNO, Příční 32, 602 00 Brno pracoviště: Ponávka 2, 602 00 Brno,

Více

NOVÝ JÁCHYMOV. ZMĚNA č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE. POŘIZOVATEL: Městský úřad Beroun. PROJEKTANT: AUA - Agrourbanistický ateliér Praha 6 Šumberova 8

NOVÝ JÁCHYMOV. ZMĚNA č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE. POŘIZOVATEL: Městský úřad Beroun. PROJEKTANT: AUA - Agrourbanistický ateliér Praha 6 Šumberova 8 ZMĚNA č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE NOVÝ JÁCHYMOV POŘIZOVATEL: Městský úřad Beroun PROJEKTANT: AUA - Agrourbanistický ateliér Praha 6 Šumberova 8 ZMĚNA č.1 ÚPO NOVÝ JÁCHYMOV ZÁZNAM O ÚČINNOSTI ZMĚNY Č.1 ÚZEMNÍHO

Více

Změna č. 1 územního plánu. obce SVÉRADICE TEXTOVÁ ČÁST ZÁZNAM O ÚČINNOSTI

Změna č. 1 územního plánu. obce SVÉRADICE TEXTOVÁ ČÁST ZÁZNAM O ÚČINNOSTI Změna č. 1 územního plánu obce SVÉRADICE TEXTOVÁ ČÁST ZÁZNAM O ÚČINNOSTI Správní orgán, který územní plán vydává: Zastupitelstvo obce Svéradice Datum nabytí účinnosti: 17. 3. 2015 Oprávněná úřední osoba

Více

M I K U L O V. ÚZEMNÍ PLÁN SÍDELNÍHO ÚTVARU ZMĚNA č. 6. ZHOTOVITEL: URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, spol. s r.o.

M I K U L O V. ÚZEMNÍ PLÁN SÍDELNÍHO ÚTVARU ZMĚNA č. 6. ZHOTOVITEL: URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, spol. s r.o. M I K U L O V ÚZEMNÍ PLÁN SÍDELNÍHO ÚTVARU ZMĚNA č. 6 ZHOTOVITEL: URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, spol. s r.o. URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, spol. s r.o. e-mail: ciznerova@usbrno.cz 602 00 Brno, Příkop 8 duchacek@usbrno.cz

Více

Návrh změny č. 1 ÚP Vráto

Návrh změny č. 1 ÚP Vráto Návrh změny č. 1 ÚP Vráto Návrh pro společné jednání Vydávající správní orgán: Zastupitelstvo obce Vráto Záznam o účinnosti Datum nabytí účinnosti: Oprávněná úřední osoba pořizovatele: jméno a příjmení:

Více

Odůvodnění změny č. 1 územního plánu Zhoř u Tábora

Odůvodnění změny č. 1 územního plánu Zhoř u Tábora Odůvodnění změny č. 1 územního plánu Zhoř u Tábora a) Postup při pořízení a zpracování změny č. 1 územního plánu Změna č. 1 územního plánu Zhoř u Tábora byla pořizována v souladu se zákonem č. 183/2006

Více

MĚSTYS DŘEVOHOSTICE ÚZEMNÍ PLÁN DŘEVOHOSTICE

MĚSTYS DŘEVOHOSTICE ÚZEMNÍ PLÁN DŘEVOHOSTICE MĚSTYS DŘEVOHOSTICE OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY ÚZEMNÍ PLÁN DŘEVOHOSTICE Zastupitelstvo městyse Dřevohostice, příslušné podle ust. 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním

Více

HYNČINA ÚZEMNÍ PLÁN ZMĚNA Č. 1. (k.ú. Hynčina, Křižanov u Zábřehu) TEXTOVÁ ČÁST KA * KA

HYNČINA ÚZEMNÍ PLÁN ZMĚNA Č. 1. (k.ú. Hynčina, Křižanov u Zábřehu) TEXTOVÁ ČÁST KA * KA HYNČINA ÚZEMNÍ PLÁN (k.ú. Hynčina, Křižanov u Zábřehu) ZMĚNA Č. 1 TEXTOVÁ ČÁST KA * KA KA * KA projektový ateliér, Tuřice 32, 294 74 Předměřice n. Jizerou HYNČINA ÚZEMNÍ PLÁN (k.ú. Hynčina, Křižanov u

Více

ZMĚNA Č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU MAJETÍN

ZMĚNA Č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU MAJETÍN ZMĚNA Č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU MAJETÍN URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, spol. s r.o. 602 00 Brno, Příkop 8 e-mail: machek@usbrno.cz tel.: +420 545 175 893 fax: +420 545 175 892 Akce: ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU MAJETÍN

Více

Změna Z1 ÚPN SÚ NÝROV (soubor dílčích změn Z1/1- Z1/5)

Změna Z1 ÚPN SÚ NÝROV (soubor dílčích změn Z1/1- Z1/5) Změna Z1 ÚPN SÚ Nýrov, odůvodnění Strana 1 (celkem 18) Změna Z1 ÚPN SÚ NÝROV (soubor dílčích změn Z1/1- Z1/5) B. Odůvodnění Odůvodnění Změny Z1 ÚPN SÚ je zpracováno v souladu s 53, odst.4 a 5 zákona č.183/2006

Více

V O C H O V ú z e m n í p l á n - z m ě n a č. 1. Městský úřad Nýřany pracoviště Plzeň. Odbor územního plánování Plzeň

V O C H O V ú z e m n í p l á n - z m ě n a č. 1. Městský úřad Nýřany pracoviště Plzeň. Odbor územního plánování Plzeň ZÁKLADNÍ ÚDAJE: Pořizovatel: Městský úřad Nýřany pracoviště Plzeň Odbor územního plánování 301 00 Plzeň Zhotovitel: Ing.arch.Václav Mastný architektonická projektová kancelář nám. T.G.Masaryka 9, 30138

Více

Změna č. 3 ÚPSÚ Ohnišov

Změna č. 3 ÚPSÚ Ohnišov řeší změny ÚPSÚ na k. ú. Ohnišov a na k. ú. Zákraví TEXTOVÁ ČÁST ZMĚNY Č. 3 ÚPSÚ obsahuje změnu závazné části ÚPSÚ Ohnišov Zadavatel: Pořizovatel: Projektant: Obec Ohnišov Městský úřad Dobruška Ing. arch.

Více

SIVICE. územní plán. Projekt je spolufinancován z rozpočtu jihomoravského kraje

SIVICE. územní plán. Projekt je spolufinancován z rozpočtu jihomoravského kraje Ing arch Ivo Kabeláč autorizovaný architekt /OKR_BRNO_VENKOV/SIVICE/SIVICE_ÚP_2013-17/SIV_ÚP_NV/SIV_ÚP_NV_0::2017/SIV_ÚP_NV_VYDÁNO_:9:2017/SIV_TIT-NV_08:2017_upr.doc* 3 října 2017 * 18:30 * SIVICE územní

Více

Územní plán obce Buzice Změna č. 3. Ing. Hana Roudnická, Kosmonautů 1262, Strakonice

Územní plán obce Buzice Změna č. 3. Ing. Hana Roudnická, Kosmonautů 1262, Strakonice BUZICE Změna č. 3 ÚPO Objednatel: Pořizovatel: Zhotovitel: Obec Buzice Ing. Hana Roudnická, Kosmonautů 1262, 386 01 Strakonice Ing. arch. Jiří Augustín, Strnadova 8, 628 00 Brno Brno, listopad 2013 číslo

Více

ZMĚNA Č.3 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU

ZMĚNA Č.3 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU ZMĚNA Č.3 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU VRCHOSLAVICE I.1. TEXTOVÁ ČÁST Pořizovatel : Magistrát města Prostějova Stavební úřad Projektant : ing. arch. Petr Malý Křelov, květen 2015 1 ZÁZNAM O ÚČINNOSTI

Více

Změna č.1. Územní plán Stružinec. POŘIZOVATEL : Vladimír Mařan

Změna č.1. Územní plán Stružinec. POŘIZOVATEL : Vladimír Mařan Změna č.1 Územní plán Stružinec POŘIZOVATEL : Vladimír Mařan 1 VEDOUCÍ PROJEKTANT: ZODPOVĚDNÍ PROJEKTANT: w Září 2016 W V ZAZNAM 0 ÚČINNOSTI Správní orgán, který územní plán vydal: Oprávněná úřední osoba

Více

Návrh zadání Změny č. 7 ÚPO Planá. Obecní úřad Planá zastoupený starostou Ing. Tomášem Pintérem, ve spolupráci s oprávněnou úřední osobou Jiří Košan

Návrh zadání Změny č. 7 ÚPO Planá. Obecní úřad Planá zastoupený starostou Ing. Tomášem Pintérem, ve spolupráci s oprávněnou úřední osobou Jiří Košan Návrh zadání Změny č. 7 ÚPO Planá pořizovatel: Obecní úřad Planá zastoupený starostou Ing. Tomášem Pintérem, ve spolupráci s oprávněnou úřední osobou Jiří Košan Květen 2017 I. Textová část: OBSAH ZADÁNÍ:

Více

DOLNÍ LHOTA. Změna č. 7 A.1. NÁVRH ZMĚNY - TEXTOVÁ ČÁST ÚZEMNÍ PLÁN OBCE. Obec Dolní Lhota. : Zlínský. : Městský úřad Luhačovice, odbor stavební

DOLNÍ LHOTA. Změna č. 7 A.1. NÁVRH ZMĚNY - TEXTOVÁ ČÁST ÚZEMNÍ PLÁN OBCE. Obec Dolní Lhota. : Zlínský. : Městský úřad Luhačovice, odbor stavební ÚZEMNÍ PLÁN OBCE DOLNÍ LHOTA Změna č. 7 A.1. NÁVRH ZMĚNY - TEXTOVÁ ČÁST OBEC : Dolní Lhota OKRES : Zlín KRAJ : Zlínský POŘIZOVATEL OBJEDNATEL : Městský úřad Luhačovice, odbor stavební Obec Dolní Lhota

Více

NÁVRH. Změny č. 4 územního plánu Sluštice,

NÁVRH. Změny č. 4 územního plánu Sluštice, NÁVRH Změny č. 4 územního plánu Sluštice, (dokumentace návrhu změny územního plánu zpracovaná pro účel společného jednání, tedy projednání s dotčenými orgány, nadřízeným orgánem a sousedními obcemi. K

Více

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU PŘEŠŤOVICE

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU PŘEŠŤOVICE NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU PŘEŠŤOVICE TEXTOVÁ ČÁST Pořizovatel MěÚ Strakonice odbor rozvoje úřad územního plánování Oprávněná úřední osoba pořizovatele Mgr. Robert Flachs Srpen 2017 NÁVRH ZADÁNÍ

Více

Územní plán Vítanov. v y d á v á. územní plán Vítanov. O d ů v o d n ě n í

Územní plán Vítanov. v y d á v á. územní plán Vítanov. O d ů v o d n ě n í Obec Vítanov, Vítanov 126, 539 01 Hlinsko VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY č. 1/2008 Územní plán Vítanov Zastupitelstvo obce Vítanov, příslušné podle 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o

Více

I. Změna územního plánu

I. Změna územního plánu I. Změna územního plánu A. TEXTOVÁ ČÁST I. Změna územního plánu... 3 I.1 Vymezení zastavěného území... 3 I.2 Koncepce rozvoje území obce, ochrany a rozvoje jeho hodnot... 3 I.2.1 Koncepce rozvoje území

Více

Územní plán Malý Beranov

Územní plán Malý Beranov Pořizovatel: Zpracovatel návrhu OOP Magistrát města Jihlavy, úřad územního plánování Ing. Jana Vališová Č. j. xxxxxxx Malý Beranov, xx. xx xx. Zastupitelstvo obce Malý Beranov souladu s ustanovením 6 odst.

Více

KLOBOUKY U BRNA okr. Břeclav

KLOBOUKY U BRNA okr. Břeclav NÁVRH ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU KLOBOUKY U BRNA okr. Břeclav I.A TEXTOVÁ ČÁST Pořizovatel: Městský úřad Hustopeče, odbor regionálního rozvoje Objednatel: Město Klobouky u Brna, nám. Míru 169/1, 691 72

Více

ZMĚNA Č. 1 REGULAČNÍHO PLÁNU ČÁSTI MĚSTSKÉ PAMÁTKOVÉ ZÓNY BOSKOVICE NÁVRH ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY ZHOTOVITEL:

ZMĚNA Č. 1 REGULAČNÍHO PLÁNU ČÁSTI MĚSTSKÉ PAMÁTKOVÉ ZÓNY BOSKOVICE NÁVRH ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY ZHOTOVITEL: ZMĚNA Č. 1 REGULAČNÍHO PLÁNU ČÁSTI MĚSTSKÉ PAMÁTKOVÉ ZÓNY BOSKOVICE NÁVRH ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY ZHOTOVITEL: 1 OBSAH DOKUMENTACE ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY Č. 1 REGULAČNÍHO PLÁNU A) TEXTOVÁ ČÁST B) GRAFICKÁ ČÁST 7. Zábor

Více

Městský úřad Vamberk ZMĚNU Č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU VAMBERK

Městský úřad Vamberk ZMĚNU Č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU VAMBERK Městský úřad Husovo náměstí č. p. 1 517 54 Č.j.: 439/2016/MÚVA VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA Zastupitelstvo města, příslušné podle ustanovení 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním

Více

ZMĚNA ÚPN-SÚ KLENČÍ POD ČERCHOVEM Č. 6

ZMĚNA ÚPN-SÚ KLENČÍ POD ČERCHOVEM Č. 6 Městys Klenčí pod Čerchovem ZMĚNA ÚPN-SÚ KLENČÍ POD ČERCHOVEM Č. 6 ZÁZNAM O ÚČINNOSTI a) správní orgán vydávající změnu ÚPN-SÚ Klenčí pod Čerchovem č. 6 : Zastupitelstvo Městyse Klenčí pod Čerchovem b)

Více

NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU BENEŠOV U SEMIL

NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU BENEŠOV U SEMIL NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU BENEŠOV U SEMIL Zastupitelstvo obce Benešov u Semil příslušné podle 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu

Více

ZMĚNY Ad2, Ad3, Ad4, Ad9, Ad10, Ad11 ÚZEMNÍHO PLÁNU ADAMOV

ZMĚNY Ad2, Ad3, Ad4, Ad9, Ad10, Ad11 ÚZEMNÍHO PLÁNU ADAMOV ZMĚNY Ad2, Ad3, Ad4, Ad9, Ad10, Ad11 ÚZEMNÍHO PLÁNU ADAMOV NÁVRH PRO VEŘEJNÉ PROJEDNÁNÍ LEDEN 2018 A - TEXTOVÁ ČÁST Objednatel: Město Adamov Pořizovatel: Městský úřad Blansko Zhotovitel: Osoba oprávněná

Více

ZMĚNA Č.8 A Č.9 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE Ú J E Z D ODŮVODNĚNÍ CI. TEXTOVÁ ČÁST. Pořizovatel: MěÚ Uničov Projektant: ing.arch.petr Malý a kol.

ZMĚNA Č.8 A Č.9 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE Ú J E Z D ODŮVODNĚNÍ CI. TEXTOVÁ ČÁST. Pořizovatel: MěÚ Uničov Projektant: ing.arch.petr Malý a kol. ZMĚNA Č.8 A Č.9 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE Ú J E Z D ODŮVODNĚNÍ CI. TEXTOVÁ ČÁST Pořizovatel: MěÚ Uničov Projektant: ing.arch.petr Malý a kol. Křelov, listopad 2016 O B S A H O V Ý L I S T 1. Postup při pořízení

Více

o o - - - - - - - Příloha č.3 Obsah OOP I. VÝROK 2 1. Vymezení zastavěného území 2 2. Základní koncepce rozvoje území obce, ochrana

Více

Návrh zadání územního plánu Úlice

Návrh zadání územního plánu Úlice Návrh zadání územního plánu Úlice Pořizovatel: Městský úřad Nýřany, odbor územního plánování Schvalující orgán: Zastupitelstvo obce Úlice prosinec 2014. 1 Obsah zadání územního plánu A. Požadavky na základní

Více

Změna č. 1 ÚP Žďár nad Metují

Změna č. 1 ÚP Žďár nad Metují ÚZEMNÍ PLÁN ŽĎÁR NAD METUJÍ Změna č. 1 ÚP Žďár nad Metují etapa: NÁVRH ZMĚNY ÚP Ateliér "AURUM" s.r.o. ateliér ARCHITEKTURA URBANISMUS leden 2013 Zpracovatel: Ateliér "AURUM" s.r.o., Pardubice Zodpovědný

Více

ZMĚNA Č. 10 ÚP SÚ RAKOVNÍK

ZMĚNA Č. 10 ÚP SÚ RAKOVNÍK Zastupitelstvo města Rakovník, příslušné podle 6 odst. 5. písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním úřadu (stavební zákon), v platném znění, za použití 43 odst. 4 a 55 odst. 2 stavebního

Více

ÚZEMNÍ PLÁN BÍLÁ. změna č. 1. návrh. úřad územního plánování Ing. arch. M. Štěpánek, ARCH SERVIS Liberec 30, Leknínová 1063

ÚZEMNÍ PLÁN BÍLÁ. změna č. 1. návrh. úřad územního plánování Ing. arch. M. Štěpánek, ARCH SERVIS Liberec 30, Leknínová 1063 návrh změna č. 1 pořizovatel: Magistrát města Liberec úřad územního plánování projektant: Ing. arch. M. Štěpánek, ARCH SERVIS 463 11 Liberec 30, Leknínová 1063 odborný garant: Ing. arch. Jiří Plašil, ČKA

Více

ÚZEMNÍ PLÁN OBCE HONĚTICE ZMĚNA č.1

ÚZEMNÍ PLÁN OBCE HONĚTICE ZMĚNA č.1 ÚZEMNÍ PLÁN OBCE HONĚTICE ZMĚNA č.1 pořizovatel Městský úřad Kroměříž odbor rozvoje města Velké náměstí 115 767 01 Kroměříž datum 05/2008 zakázkové číslo 2008-021-07 kopie strana 1/6 OBSAH 1. VYMEZENÍ

Více

TEXTOVÁ ČÁST ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU SOBĚŠOVICE, KTEROU SE MĚNÍ TEXTOVÁ ČÁST ÚZEMNÍHO PLÁNU SOBĚŠOVICE

TEXTOVÁ ČÁST ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU SOBĚŠOVICE, KTEROU SE MĚNÍ TEXTOVÁ ČÁST ÚZEMNÍHO PLÁNU SOBĚŠOVICE TEXTOVÁ ČÁST ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU SOBĚŠOVICE, KTEROU SE MĚNÍ TEXTOVÁ ČÁST ÚZEMNÍHO PLÁNU SOBĚŠOVICE Obsah A. Vymezení zastavěného území 1 B. Základní koncepce rozvoje území obce, ochrana a rozvoj

Více

Ú J E Z D U B O S K O V I C. ZMĚNA č. 4 ÚPO

Ú J E Z D U B O S K O V I C. ZMĚNA č. 4 ÚPO Ú J E Z D U B O S K O V I C ZMĚNA č. 4 ÚPO Dílčí změna : Z1 - návrh plochy dopravy Brno, 06/2011 Jarmila Haluzová ATELIÉR PROJEKTIS BRNO, Příční 32, 602 00 Brno pracoviště: Ponávka 2, 602 00 Brno, tel.

Více

ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU CHRÁŠŤANY

ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU CHRÁŠŤANY ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU CHRÁŠŤANY katastrální území Chrášťany u Týna nad Vltavou a Pašovice NÁVRH ZADÁNÍ BŘEZEN 2012 Návrh na pořízení: Obec Chrášťany Pořizovatel: Městský úřad Týn nad Vltavou, nám.

Více

.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE SULEJOVICE

.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE SULEJOVICE ZMĚNA č.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE SULEJOVICE ETAPA: NÁVRH POŘIZOVATEL: Městský úřad Lovosice - úřad územního plánování PROJEKTANT: AUA - Agrourbanistický ateliér Praha 6 Šumberova 8 ZMĚNA č.2 ÚPO SULEJOVICE

Více

ZMĚNA Č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU BRANDÝS NAD LABEM STARÁ BOLESLAV OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY

ZMĚNA Č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU BRANDÝS NAD LABEM STARÁ BOLESLAV OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY ZMĚNA Č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU BRANDÝS NAD LABEM STARÁ BOLESLAV OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY ZMĚNA Č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU BRANDÝS NAD LABEM STARÁ BOLESLAV ČERVEN 2018 2 OBJEDNATEL: MĚSTO BRANDÝS NAD LABEM STARÁ BOLESLAV

Více

ZMĚNA č. 5 ÚPNSÚ KOSOŘ. srpen 2015 pro společné jednání

ZMĚNA č. 5 ÚPNSÚ KOSOŘ. srpen 2015 pro společné jednání ZMĚNA č. 5 ÚPNSÚ KOSOŘ srpen 2015 pro společné jednání Záznam o účinnosti Změny č. 5 ÚPNSÚ Kosoř vydávající správní orgán: datum vydání: číslo usnesení: datum nabytí účinnosti: pořizovatel: jméno oprávněné

Více

OBEC OPLOCANY OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY ÚZEMNÍ PLÁN OPLOCANY

OBEC OPLOCANY OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY ÚZEMNÍ PLÁN OPLOCANY OBEC OPLOCANY OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY ÚZEMNÍ PLÁN OPLOCANY Zastupitelstvo obce Oplocany, příslušné podle ust. 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon),

Více

Územní plán Krouna. v y d á v á. Územní plán Krouna

Územní plán Krouna. v y d á v á. Územní plán Krouna Obec Krouna, Krouna 218, 539 43 Krouna Územní plán Krouna Zastupitelstvo obce Krouna, příslušné podle ustanovení 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební

Více

ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU SVIJANY. textová část PARE. návrh pro veřejné projednání ( 52 stavebního zákona)

ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU SVIJANY. textová část PARE. návrh pro veřejné projednání ( 52 stavebního zákona) ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU SVIJANY návrh pro veřejné projednání ( 52 stavebního zákona) DATUM III/2018 PARE POŘIZOVATEL: OBJEDNATEL: PROJEKTANT: ZHOTOVITEL: AUTORSKÝ KOLEKTIV: Městský úřad Turnov Odbor

Více

BRATŘÍNOV. ZMĚNA č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU TEXTOVÁ ČÁST (K. Ú. BRATŘÍNOV) KOplan

BRATŘÍNOV. ZMĚNA č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU TEXTOVÁ ČÁST (K. Ú. BRATŘÍNOV) KOplan BRATŘÍNOV ZMĚNA č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU (K. Ú. BRATŘÍNOV) TEXTOVÁ ČÁST KOplan BRATŘÍNOV ÚZEMNÍ PLÁN (K. Ú. BRATŘÍNOV) TEXTOVÁ ČÁST květen 2019 Ing. Ondřej Kalivoda, Ph.D. odpovědný projektant Obsah 1. Vymezení

Více

Územní plán Hybrálec

Územní plán Hybrálec 0dPořizovatel: Zpracovatel návrhu OOP Magistrát města Jihlavy, úřad územního plánování Ing. Jana Vališová Č. j. xxxxxxx Hybrálec, xx. xx xx. Zastupitelstvo obce Hybrálec souladu s ustanovením 6 odst. 5

Více

Zadání Změny č. 1 ÚP Vráto

Zadání Změny č. 1 ÚP Vráto Zadání Změny č. 1 ÚP Vráto pořizovatel: Obecní úřad Vráto Prosinec 2014 I. Textová část: OBSAH ZADÁNÍ: Obsah a. Požadavky na základní koncepci rozvoje území obce, vyjádřené zejména v cílech zlepšování

Více

ZMĚNA č. 4 ÚZEMNÍHO PLÁNU MĚSTA DOBROVICE

ZMĚNA č. 4 ÚZEMNÍHO PLÁNU MĚSTA DOBROVICE ZMĚNA č. 4 ÚZEMNÍHO PLÁNU MĚSTA DOBROVICE 05/2010 Záznam o účinnosti a) správní orgán, který vydal změnu územního plánu č.4: Zastupitelstvo města Dobrovice, usnesení č. 51/2010 ze dne 11. května 2010 b)

Více

Ing. Lubor Sawicki I autorizovaný architekt ČKA I Ohrada 1854, Vsetín I gsm I I

Ing. Lubor Sawicki I autorizovaný architekt ČKA I Ohrada 1854, Vsetín I gsm I I Č Á S T A / I. 1 NÁVRH ZMĚ N Y Č. 2 P ř íloha č. 3 Příloha č. 1 strana 1 z 5 Návrh změny č. 2 Územního plánu Rožnov pod Radhoštěm, kterou se mění Územní plán Rožnov pod Radhoštěm ve znění změny č. 1. Územní

Více

LODĚNICE okr. Brno-venkov

LODĚNICE okr. Brno-venkov ZMĚNA Č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU LODĚNICE okr. no-venkov I.A TEXTOVÁ ČÁST A TABULKOVÁ ČÁST Pořizovatel: Objednatel: Projektant: Městský úřad Pohořelice, Odbor územního plánování a stavebního

Více

Návrh zadání Změny č. 7 ÚP Hluboká nad Vltavou

Návrh zadání Změny č. 7 ÚP Hluboká nad Vltavou Návrh zadání Změny č. 7 ÚP Hluboká nad Vltavou Pořizovatel: Městský úřad Hluboká nad Vltavou, odbor stavební a stavební úřad Únor 2018 I. Textová část: OBSAH ZADÁNÍ: Obsah a. Požadavky na základní koncepci

Více

NESTRAŠOVICE. A. ZMĚNA č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU TEXTOVÁ ČÁST ZÁZNAM O ÚČINNOSTI

NESTRAŠOVICE. A. ZMĚNA č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU TEXTOVÁ ČÁST ZÁZNAM O ÚČINNOSTI NESTRAŠOVICE A. ZMĚNA č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU TEXTOVÁ ČÁST ZÁZNAM O ÚČINNOSTI NESTRAŠOVICE ZMĚNA č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU Správní orgán, který Změnu č.1 územního plánu vydal : Pořizovatel: Zastupitelstvo obce NESTRAŠOVICE

Více

DLOUHÁ LHOTA ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TEXTOVÁ ČÁST KA * KA

DLOUHÁ LHOTA ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TEXTOVÁ ČÁST KA * KA DLOUHÁ LHOTA ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TEXTOVÁ ČÁST KA * KA KA * KA projektový ateliér, Tuřice 32, 294 74 Předměřice n. Jizerou DLOUHÁ LHOTA ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TEXTOVÁ ČÁST Ing. František

Více

TUŘICE ZMĚNA Č. 5 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TEXTOVÁ ČÁST KA KA

TUŘICE ZMĚNA Č. 5 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TEXTOVÁ ČÁST KA KA TUŘICE ZMĚNA Č. 5 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TEXTOVÁ ČÁST KAKA KA * KA projektový ateliér, Tuřice 32, 294 74 Předměřice n. Jizerou TUŘICE ZMĚNA Č. 5 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TEXTOVÁ ČÁST Ing. František Kačírek odpovědný

Více

ÚZEMNÍ PLÁN OBCE PUSTÁ KAMENICE

ÚZEMNÍ PLÁN OBCE PUSTÁ KAMENICE ÚZEMNÍ PLÁN OBCE PUSTÁ KAMENICE ZMĚNA č. 1 NÁVRH ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Textová část zpracovaná

Více

NÁVRH ZMĚNY Č.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU KEBLOV. Zpracovatel: Ing. arch. Jan Linha, Jihozápadní III/1176, Praha 4 Autorizace ČKA

NÁVRH ZMĚNY Č.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU KEBLOV. Zpracovatel: Ing. arch. Jan Linha, Jihozápadní III/1176, Praha 4 Autorizace ČKA KEBLOV NÁVRH ZMĚNY Č.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU KEBLOV Zpracovatel: Ing. arch. Jan Linha, Jihozápadní III/1176, 141 00 Praha 4 Autorizace ČKA 01 103 Pořizovatel: MěÚ Vlašim, Jana Masaryka 302, 258 01 Vlašim Datum:

Více

NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY O VYDÁNÍ ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU BĚLÁ. vydává. změnu č. 1 Územního plánu Bělá,

NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY O VYDÁNÍ ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU BĚLÁ. vydává. změnu č. 1 Územního plánu Bělá, NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY O VYDÁNÍ ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU BĚLÁ Zastupitelstvo obce Bělá příslušné podle 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon),

Více

ZMĚNA č. 8 ÚZEMNÍHO PLÁNU MĚSTA VELKÁ BÍTEŠ

ZMĚNA č. 8 ÚZEMNÍHO PLÁNU MĚSTA VELKÁ BÍTEŠ ING. ARCH. ALENA KOŠŤÁLOVÁ ARCHITEKTONICKO URBANISTICKÁ PROJEKČNÍ KANCELAŘ, ZAVŘENÁ 32, 634 00 BRNO ZMĚNA č. 8 ÚZEMNÍHO PLÁNU MĚSTA VELKÁ BÍTEŠ OBJEDNATEL: MĚSTO VELKÁ BÍTEŠ POŘIZOVATEL: MěÚ VELKÁ BÍTEŠ,

Více