Průmysl. puren výrobky a prohlášení o vlastnostech. Tepelné izolace pro budovy (ThIB) Tepelné izolace pro technické vybavení budov

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Průmysl. puren výrobky a prohlášení o vlastnostech. Tepelné izolace pro budovy (ThIB) Tepelné izolace pro technické vybavení budov"

Transkript

1

2 puren výrobky a prohlášení o vlastnostech BauPVO 0 Průmysl Rozdělení puren výrobků do jednotlivých produktových skupin se shodnými vlastnostmi výrobku : Oblast použití Číslo prohlášení o vlastnostech Kód (interní značení) puren-obchodní název Tepelné izolace pro budovy (ThIB) 0-CPR puren-pir SE puren SE-B puren PIR Class C 0-CPR puren-pir NE puren NE-B Tepelné izolace pro technické vybavení budov 0-CPR puren-pir NE puren NE-B RG 0-CPR puren-pir NE0-00 puren NE-B RG 0-00 purenit 0-CPR purenit 0MD purenit 0 MD

3 dle přílohy III nařízení EU č. 0/0 (nařízení o stavebních výrobcích) č.: 0 - CPR Typ, série nebo sériové číslo nebo jakýkoli jiný prvek umožňující identifikaci stavebních výrobků podle čl. odstavce Jméno, firma nebo registrovaná obchodní známka a kontaktní adresa výrobce podle čl. odstavce Případně jméno a kontaktní adresa zplnomocněného zástupce, jehož plná moc se vztahuje na úkoly uvedené v čl. Systém nebo systémy posuzování a ověřování stálosti vlastností stavebních výrobků, jak je uvedeno v příloze V Jméno a případně identifikační číslo oznámeného subjektu (provedl.podle systému.), popis úkolů třetí strany podle přílohy V, (a vydal.), osvědčení o stálosti vlastností, osvědčení o shodě řízení výroby, zkušební/výpočtové protokoly dle potřeby. puren-pir SE tepelně izolační výrobky pro budovy (ThIB) + (0) 0-0 Fax + (0) reakce na oheň systém všechny ostatní vlastnosti systém Notifikovaný subjekt pro certifikaci produktu (Výzkumný ústav tepelné ochrany FIW Mnichov, 0) vystavil prohlášení o shodě CE produktu v souvislosti s jeho reakcí na oheň a provedl zjištění produktového typu pomocí typové zkoušky, počáteční inspekci v místě výroby a řízení výroby (u výrobce) i průběžného dohledu, posuzování a schvalování řízení výroby (u výrobce). Notifikovaná laboratoř (Výzkumný ústav tepelné ochrany FIW Mnichov, 0) zjistila, na základě typové zkoušky, typ produktu dle systému. Tel. V případě prohlášení o vlastnostech týkajících se stavebního výrobku, pro který bylo vydáno evropské technické posouzení uvedené v prohlášení Tloušťka / tolerance tloušťky RtF Class C-s, d0 0-0 mm / T EN 0- [mm] Tepelný odpor R D [(m² K)/W] 0,00,0,00,00,0,00,00,00 Tepelná vodivost D [W/(m K)] 0,0 0,0 [mm] Tepelný odpor R D [(m² K)/W],00,000,00,00,00,00,000,00 Tepelná vodivost D [W/(m K)] Napětí v tlaku CS(\Y)0 Pevnost v tahu kolmo k rovině desky TR 0 Rozměrová stabilita za určených podmínek teploty a vlhkosti DS(0,0) DS(-0,-) Všechny ostatní charakteristiky dle EN NPD (vlastnosti neprohlášeny) Vlastnost výrobku uvedená v bodě a je ve shodě s vlastností uvedenou v bodě. Toto prohlášení o vlastnostech se vydává na výhradní odpovědnost výrobce uvedeného v bodě. EN Podepsáno za výrobce a jeho jménem:

4 dle přílohy III nařízení EU č. 0/0 (nařízení o stavebních výrobcích) č.: 0 - CPR Typ, série nebo sériové číslo nebo jakýkoli jiný prvek umožňující identifikaci stavebních výrobků podle čl. odstavce Jméno, firma nebo registrovaná obchodní známka a kontaktní adresa výrobce podle čl. odstavce Případně jméno a kontaktní adresa zplnomocněného zástupce, jehož plná moc se vztahuje na úkoly uvedené v čl. Systém nebo systémy posuzování a ověřování stálosti vlastností stavebních výrobků, jak je uvedeno v příloze V Jméno a případně identifikační číslo oznámeného subjektu (provedl.podle systému.), popis úkolů třetí strany podle přílohy V, (a vydal.), osvědčení o stálosti vlastností, osvědčení o shodě řízení výroby, zkušební/výpočtové protokoly dle potřeby. V případě prohlášení o vlastnostech týkajících se stavebního výrobku, pro který bylo vydáno evropské technické posouzení uvedené v prohlášení puren-pir NE tepelně izolační výrobky pro budovy (ThIB) Tel. + (0) 0-0 Fax + (0) Systém notifikovaná laboratoř (Výzkumný ústav tepelné ochrany FIW Mnichov, 0) zjistila, na základě typové zkoušky, typ produktu dle systému Tloušťka / tolerance tloušťky RtF Class E 0-0 mm / T EN 0- [mm] Tepelný odpor R D [(m² K)/W] 0,00,0,00,00,0,00,00,00 Tepelná vodivost D [W/(m K)] 0,0 0,0 [mm] Tepelný odpor R D [(m² K)/W],00,000,00,00,00,00,000,00 EN Tepelná vodivost D [W/(m K)] Napětí v tlaku Pevnost v tahu kolmo k rovině desky Rozměrová stabilita za určených podmínek teploty a vlhkosti CS(\Y)0 TR 0 DS(0,0) DS(-0,-) Všechny ostatní charakteristiky dle EN NPD (vlastnosti neprohlášeny) Vlastnost výrobku uvedená v bodě a je ve shodě s vlastností uvedenou v bodě. Toto prohlášení o vlastnostech se vydává na výhradní odpovědnost výrobce uvedeného v bodě. Podepsáno za výrobce a jeho jménem:

5 dle přílohy III nařízení EU 0/0 (nařízení o stavebních výrobcích) Poř.č. 0 - CPR Typ, série nebo sériové číslo nebo jakýkoli jiný prvek umožňující identifikaci stavebních výrobků podle čl. odstavce Jméno, firma nebo registrovaná obchodní známka a kontaktní adresa výrobce podle čl. odstavce případně jméno a kontaktní adresa zplnomocněného zástupce, jehož plná moc se vztahuje na úkoly uvedené v článku, odstavce Systém nebo systémy posuzování a ověřování stálosti vlastností stavebních výrobků, jak je uvedeno v příloze V Jméno a případně identifikační číslo oznámeného subjektu (provedl.podle systému.), popis úkolů třetí strany podle přílohy V (a vydal...), osvědčení o stálosti vlastností, osvědčení o shodě řízení výroby, zkušební/výpočtové protokoly - dle potřeby puren-pir NE tepelně izolační výrobky pro technické realizace budov a technická zařízení provozu v průmyslu Tel. + (0) 0-0 Fax + (0) Systém notifikovaná laboratoř (Výzkumný ústav tepelné ochrany FIW Mnichov, 0) zjistila, na základě typové zkoušky, typ produktu dle systému V případě prohlášení o vlastnostech týkajících se stavebního výrobku, pro který bylo vydáno evropské technické posouzení uvedené v prohlášení Tepelný odpor R D / Tepelná vodivost D při Specifikace EN 0- teplotě [ C] tloušťce [mm] R D [(m² K)/W] 0,00,0,00,00,0,00,00,00,00,000 EN 0 D [W/(m K)] 0,0 0,0 Rozměrová stabilita za určených podmínek teploty a vlhkosti Všechny ostatní charakteristiky dle EN 0 RtF Class E DS(TH) NPD (vlastnosti neprohlášeny) Vlastnost výrobku uvedená v bodě a je ve shodě s vlastností uvedenou v bodě. Toto prohlášení o vlastnostech se vydává na výhradní odpovědnost výrobce uvedeného v bodě.

6 dle přílohy III nařízení EU č. 0/0 (nařízení o stavebních výrobcích) Poř.č. 0 - CPR Typ, série nebo sériové číslo nebo jakýkoli jiný prvek umožňující identifikaci stavebních výrobků podle čl. odstavce Jméno, firma nebo registrovaná obchodní známka a kontaktní adresa výrobce podle čl. odstavce případně jméno a kontaktní adresa zplnomocněného zástupce, jehož plná moc se vztahuje na úkoly uvedené v článku, odstavce Systém nebo systémy posuzování a ověřování stálosti vlastností stavebních výrobků, jak je uvedeno v příloze V Jméno a případně identifikační číslo oznámeného subjektu (provedl.podle systému.), popis úkolů třetí strany podle přílohy V (a vydal...), osvědčení o stálosti vlastností, osvědčení o shodě řízení výroby, zkušební/výpočtové protokoly - dle potřeby puren-pir NE0-00 tepelně izolační výrobky pro technické realizace budov a technická zařízení provozu v průmyslu Tel. + (0) 0-0 Fax + (0) Systém notifikovaná laboratoř (Výzkumný ústav tepelné ochrany FIW Mnichov, 0) zjistila, na základě typové zkoušky, typ produktu dle systému V případě prohlášení o vlastnostech týkajících se stavebního výrobku, pro který bylo vydáno evropské technické posouzení uvedené v prohlášení RtF Class E Tepelný odpor R D / Tepelná vodivost D při teplotě [ C] Typ Tloušťka [mm] RG 0 R D [(m² K)/W] 0,0,,0,0,,0,0,0,0,00 D [W/(m K)] 0,0 0,0 RG 0 RG 0 RG 0 RG 0 RG 0 RG 00 Rozměrová stabilita za určených podmínek teploty a vlhkosti Všechny ostatní charakteristiky dle EN 0 R D [(m² K)/W] 0,0,0,,,0,0,,,0, D [W/(m K)] 0,0 0,0 0,0 R D [(m² K)/W] 0,,,0,,,0,,0,,0 D [W/(m K)] 0,0 0,0 0,0 R D [(m² K)/W] 0,,,0,,0,,0,0,0,0 D [W/(m K)] 0,0 0,00 0,0 R D [(m² K)/W] 0,0,,,,0,00,,0,00, D [W/(m K)] 0,0 0,0 0,00 R D [(m² K)/W] 0,,,,,,0,,0,, D [W/(m K)] 0,0 0,0 0,0 R D [(m² K)/W] 0, 0,0,,,0,,0,0,, D [W/(m K)] 0,0 0,0 0,0 DS(TH) NPD (vlastnosti neprohlášeny) Vlastnost výrobku uvedená v bodě a je ve shodě s vlastností uvedenou v bodě. Toto prohlášení o vlastnostech se vydává na výhradní odpovědnost výrobce uvedeného v bodě. Specifikace EN 0- EN 0

7 dle přílohy III nařízení EU č. 0/0 (nařízení o stavebních výrobcích) Poř.č. 0 - CPR Typ, série nebo sériové číslo nebo jakýkoli jiný prvek umožňující identifikaci stavebních výrobků podle čl. odstavce Jméno, firma nebo registrovaná obchodní známka a kontaktní adresa výrobce podle čl. odstavce případně jméno a kontaktní adresa zplnomocněného zástupce, jehož plná moc se vztahuje na úkoly uvedené v článku, Systém nebo systémy posuzování a ověřování stálosti vlastností stavebních výrobků, jak je uvedeno v příloze V Jméno a případně identifikační číslo oznámeného subjektu (provedl.podle systému.), popis úkolů třetí strany podle přílohy V (a vydal...), osvědčení o stálosti vlastností, osvědčení o shodě řízení výroby, zkušební/výpočtové protokoly - dle potřeby purenit 0MD tepelně izolační výrobky pro budovy (ThIB) Tel. + (0) 0-0 Fax + (0) Systém notifikovaná laboratoř (Výzkumný ústav tepelné ochrany FIW Mnichov, 0) zjistila, na základě typové zkoušky, typ produktu dle systému V případě prohlášení o vlastnostech týkajících se stavebního výrobku, pro který bylo vydáno evropské technické posouzení uvedené v prohlášení Specifikace RtF Class E EN 0- Vlastnost výrobku uvedená v bodě a je ve shodě s vlastností uvedenou v bodě. Toto prohlášení o vlastnostech se vydává na výhradní odpovědnost výrobce uvedeného v bodě.

8

Prohlášení o Vlastnostech G4222HPCPR

Prohlášení o Vlastnostech G4222HPCPR Prohlášení o Vlastnostech 1. Jedinečný identifikační kód typu výrobku: CLASSIC 039, IPB 039, FCB 039, LBB 039, LRB 039, UNIFIT 039, TI140U, EKOBOARD, CLIMOWOOL DF1, CLIMOWOOL DF1 H, CLIMOWOOL DF1 DUO.

Více

Prohlášení o Vlastnostech R4308GPCPR

Prohlášení o Vlastnostech R4308GPCPR Prohlášení o Vlastnostech 1. Jedinečný identifikační kód typu výrobku: DDP, DDP BIT, DDP BITF, PTP, PTP-LP, PTP-LP, FKL FP PL, FKL C1, FKL C2, DDP, DDP PLUS, DDP BIT, DDP BITF, PVT, CL C1, CL C2, CLT C1,

Více

Paulín CZ, s.r.o. Dominikánské náměstí 5, 602 00 Brno, Česká republika IČ: 46343598 1020 CPD 060031159

Paulín CZ, s.r.o. Dominikánské náměstí 5, 602 00 Brno, Česká republika IČ: 46343598 1020 CPD 060031159 1020 Paulín CZ, s.r.o. Dominikánské náměstí 5, 602 00 Brno, Česká republika IČ: 46343598 13 1020 CPD 060031159 Paulín THERMOKAPPA 3000 Vnější kontaktní systém s izolantem z minerální vlny a s omítkou (ETICS),

Více

PROHLÁŠENÍ O VLASTNOSTECH

PROHLÁŠENÍ O VLASTNOSTECH PROHLÁŠENÍ O VLASTNOSTECH DoP No. 001 CPR 1 luglio 2013 1. Unikátní identifikační kód výrobku: Tuhá polyuretanová pěna dle normy UNI EN 13 165 COP, VERCOP, BIVERCOP-DUO, AVF, PARETE-L, TEKNOROOF 2 Typ,

Více

R4308GPCPR. Prohlášení o Vlastnostech. [CompanyGraphic]

R4308GPCPR. Prohlášení o Vlastnostech. [CompanyGraphic] Prohlášení o Vlastnostech [CompanyGraphic] 1 Jedinečný identifikační kód typu výrobku: FKL, FKL C1, FKL C2, CL,CLT, CL C1,CLT C1, CL C2,CLT C2, PVT, SDP, BS-13, DP-13, DP-14, DP-15, PTP, PTP- LP 2 Zamýšlené/zamýšlená

Více

1. Jedinečný identifikační kód typu výrobku: PTS, DDP -RT, Termotoit RT, DDP-U, DDP-X, FKD-RS, FKD-RS, Termotoit RT BT, DDP, DDP PLUS

1. Jedinečný identifikační kód typu výrobku: PTS, DDP -RT, Termotoit RT, DDP-U, DDP-X, FKD-RS, FKD-RS, Termotoit RT BT, DDP, DDP PLUS Prohlášení o Vlastnostech [CompanyGraphic] 1. Jedinečný identifikační kód typu výrobku: PTS, DDP -RT, Termotoit RT, DDP-U, DDP-X, FKD-RS, FKD-RS, Termotoit RT BT, DDP, DDP PLUS 2. Zamýšlené/zamýšlená použití:

Více

Prohlášení o Vlastnostech R4308LPCPR

Prohlášení o Vlastnostech R4308LPCPR Prohlášení o Vlastnostech 1. Jedinečný identifikační kód typu výrobku: MPS, ADN, ADE, FRE, FRE-P, FPS, PTN, MPE, FRK, TP, FRV, FKD N, FKD N C1, FKD N C2, OUT-THERM, OUT-THERM C1, OUT-THERM C2, FB S, FB

Více

PROHLÁŠENÍ O UŽITKOVÝCH VLASTNOSTECH

PROHLÁŠENÍ O UŽITKOVÝCH VLASTNOSTECH PROHLÁŠÍ O UŽITKOVÝCH VLASTNOSTECH č. 32/9/13165/THERMANO 1 Unikátní identifikační kód typu produktu Tepelně izolační desky s polyisokyanurátovým (PIR) pěnovým jádrem ve vícevrstvém, plynotěsném obložení

Více

Prohlášení o Vlastnostech O4309LPCPR

Prohlášení o Vlastnostech O4309LPCPR Prohlášení o Vlastnostech 1. Jedinečný identifikační kód typu výrobku: D5 (1),(3), D6 (1),(3), D7 (1),(3), s D8 to D11 (1),(3), Special, Basic, Premium, D8, D10, s D5 to D11 (5),(6), Fire board D7 to Fire

Více

KOMÍNOVÝ ŠTÍTEK dle ČSN EN 14471

KOMÍNOVÝ ŠTÍTEK dle ČSN EN 14471 KOMÍNOVÝ ŠTÍTEK dle ČSN EN 14471 pokyny k vyplnění údajů Každý dokončený systémový komín musí být označen v souladu s ČSN EN 14471 čl. 10. 2 dodaným komínovým štítkem. Předepsaný štítek je nutné vyplnit

Více

PROHLÁŠENÍ O VLASTNOSTECH

PROHLÁŠENÍ O VLASTNOSTECH Vypracoval: Ing. Jaroslava Kislingerová Schválil: Ing. Jiří Zacharda Pracovník odpovědný za aktuálnost dokumentu: č. 1B/2013 Strana: 1 Stran celkem: 7 Nahrazuje stranu: / Datum vydání: 1.7. 2013 Účinnost

Více

Certifikace výrobků /CE/ a nové nařízení EP a Rady EU č. 305/2011 /CPR/

Certifikace výrobků /CE/ a nové nařízení EP a Rady EU č. 305/2011 /CPR/ Certifikace výrobků /CE/ a nové nařízení EP a Rady EU č. 305/2011 /CPR/ CPD - CPR Směrnice 89/106/EHS (CPD) implementována do nařízení vlády č. 190/2002 Sb. (NV 190) Nařízeníč. EP a Rady č. 305/2011, kterým

Více

C E RT I F I C AT I O N H E L P D E S K

C E RT I F I C AT I O N H E L P D E S K C E R I F I C A I O N H E L P D E S K Jednotná společná charakteristika výrobků podle DIN :2003 v rámci CE značení řísložkový komínový complex D/chromos D/ complex cosmos D/ stav: červen 2013 Použití:

Více

PROHLÁŠENÍ O VLASTNOSTECH

PROHLÁŠENÍ O VLASTNOSTECH Vypracoval: Ing. Jaroslava Kislingerová Schválil: Ing. Jiří Zacharda Pracovník odpovědný za aktuálnost dokumentu: č. 7/2013 Strana: 1 Stran celkem: 9 Nahrazuje stranu: / Datum vydání: 1.7. 2013 Účinnost

Více

Prohlášení o vlastnostech č CPR-0018

Prohlášení o vlastnostech č CPR-0018 Prohlášení o vlastnostech č. 1393-CPR-0018 NOVATOP SWP Identifikační kód typu výrobku: Typ: Zamýšlené použití: Výrobce: SWP 10 (tuzemský smrk), SWP 30 (severský smrk), SWP 50 (modřín). Vícevrstvá deska

Více

PROHLÁŠENÍ O VLASTNOSTECH. DoP No. 0679-CPD-0913 - CZ (Verze 1)

PROHLÁŠENÍ O VLASTNOSTECH. DoP No. 0679-CPD-0913 - CZ (Verze 1) PROHLÁŠENÍ O VLASTNOSTECH DoP No. 0679-CPD-0913 - CZ (Verze 1) 1. Jedinečný identifikační kód typu výrobku: SPIT MULTI-MAX 2. Typ, série nebo sériové číslo nebo jakýkoli jiný prvek umožňující identifikaci

Více

Extrudovan polystyren. Produktov katalog

Extrudovan polystyren. Produktov katalog Extrudovan polystyren Produktov katalog platný od srpna 2010 02 Úvod Tallinn St. Petersburg Tchudovo North Lincolnshire London New GW Plant in project Moscow Serpuchov Noisiel (Paris) Desselgem St. Avold

Více

PROHLÁŠENÍ O VLASTNOSTECH

PROHLÁŠENÍ O VLASTNOSTECH Vypracoval: Ing. Jaroslava Kislingerová Schválil: Ing. Jiří Zacharda Pracovník odpovědný za aktuálnost dokumentu: č. 1A/2013 Strana: 1 Stran celkem: 14 Nahrazuje stranu: / Datum vydání: 1.7. 2013 Účinnost

Více

tepelná izolace zemědělských hal a stájí VYSOCE ÚČINNÁ IZOLACE PRO ZEMĚDĚLSKÉ OBJEKTY Low Energy Low Carbon Buildings

tepelná izolace zemědělských hal a stájí VYSOCE ÚČINNÁ IZOLACE PRO ZEMĚDĚLSKÉ OBJEKTY Low Energy Low Carbon Buildings I n s u l a t i o n První vydání Duben 2014 hal a stájí tepelná izolace zemědělských VYSOCE ÚČINNÁ IZOLACE PRO ZEMĚDĚLSKÉ OBJEKTY Vysoce účinná tepelně izolační deska z tuhé PIR pěny s hodnotou tepelné

Více

PROHLÁŠENÍ O VLASTNOSTECH

PROHLÁŠENÍ O VLASTNOSTECH PROHLÁŠENÍ O VLASTNOSTECH No. 9174 012 DOP 2015-08-05 Declaration of Performance (DOP) 1. Jednoznačný označovací kód typu výrobku: Vícevrstvý kovový komín Typ EW-ALBI dle 2. Číslo typu, šarže nebo série

Více

Evropské technické schválení ETA-07/0087

Evropské technické schválení ETA-07/0087 Německý institut pro stavební techniku Veřejnoprávní instituce Kolonnenstr. 30 L 10829 Berlin Deutschland Tel.: +49(0)30 787 30 0 Fax: +49(0)30 787 30 320 E-mail: dibt@dibt.de Internet: www.dibt.de Z m

Více

PROHLÁŠENÍ O VLASTNOSTECH

PROHLÁŠENÍ O VLASTNOSTECH PROHLÁŠENÍ O VLASTNOSTECH 1. Jednoznačný označovací kód typu výrobku: No. 9174 009 DOP 2014-01-27 Declaration of Performance (DOP) Vícevrstvý kovový systémový komín Typ DW-VISION dle 2. Číslo typu, šarže

Více

PROHLÁŠENÍ O VLASTNOSTECH

PROHLÁŠENÍ O VLASTNOSTECH PROHLÁŠENÍ O VLASTNOSTECH No. 9174 006 DOP 2014-01-27 Declaration of Performance (DOP) 1. Jednoznačný označovací kód typu výrobku: Jednovrstvý kovový komín Typ EW-FU dle 2. Číslo typu, šarže nebo série

Více

PROHLÁŠENÍ O VLASTNOSTECH

PROHLÁŠENÍ O VLASTNOSTECH PROHLÁŠENÍ O VLASTNOSTECH No. 9174 046 DOP 2015-08-05 Declaration of Performance (DOP) 1. Jednoznačný označovací kód typu výrobku: Vícevrstvý kovový komín Typ DW-ECO-TITAN-AL dle 2. Číslo typu, šarže nebo

Více

PROHLÁŠENÍ O FUNKCI. Podle Přílohy III Nařízení (EU) 305/2011 Nařízení o stavebních výrobcích

PROHLÁŠENÍ O FUNKCI. Podle Přílohy III Nařízení (EU) 305/2011 Nařízení o stavebních výrobcích 1.0 Jedinečný identifikační kód typu produktu: Pyroplex bobtnavý akryl se značkou CE 2.0 Typ, číslo šarže nebo sériové číslo nebo jiný prvek umožňující identifikaci produktu podle požadavků článku 11 odstavce

Více

První vydání Srpen 2014 NOVÁ GENERACE IZOLACÍ

První vydání Srpen 2014 NOVÁ GENERACE IZOLACÍ I zo l a ce První vydání Srpen 2014 NOVÁ GENERACE IZOLACÍ Úvod Výzva Energetická účinnost je rozhodujícím faktorem pro ekonomické, energetické, ekologické a sociálně politické cíle většiny evropských zemí.

Více

DŮM Č. 1 Užitná Zastavěná Cena hrubé Provedení

DŮM Č. 1 Užitná Zastavěná Cena hrubé Provedení DŮM Č. 1 4+kk 73m² 92,25m² 631 000,00 Kč 1 1 234 000,00 Kč 91 800,00 Kč 15 500,00 Kč 9 000,00 Kč 5 000,00 Kč 29 000,00 Kč 1 1 12 000,00 Kč 20 000,00 Kč 113 800,00 Kč 67 000,00 Kč 30 000,00 Kč 45 000,00

Více

NĚMECKÝ INSTITUT PRO STAVEBNICTVÍ Ústav veřejného práva. Všeobecné schválení pro použití na stavbách

NĚMECKÝ INSTITUT PRO STAVEBNICTVÍ Ústav veřejného práva. Všeobecné schválení pro použití na stavbách NĚMECKÝ INSTITUT PRO STAVEBNICTVÍ Ústav veřejného práva 10829 Berlin, 20. dubna 2004 Kolonnenstr. 30 L tel.: 030 78730-261 fax: 030 78730-320 značka: II 14-1.33.47-659/1 Všeobecné schválení pro použití

Více

PROHLÁŠENÍ O VLASTNOSTECH

PROHLÁŠENÍ O VLASTNOSTECH PROHLÁŠENÍ O VLASTNOSTECH No. 9174 078 DOP 2016-09-16 Declaration of Performance (DOP) 1. Jednoznačný označovací kód typu výrobku: Vícevrstvý kovový systémový komín typ TWIN-GAS dle 2. Číslo typu, šarže

Více

budovy Materiál s budoucností Polyuretan pro účinné aplikace v oblasti budov. PURe technology!

budovy Materiál s budoucností Polyuretan pro účinné aplikace v oblasti budov. PURe technology! budovy Materiál s budoucností Polyuretan pro účinné aplikace v oblasti budov. PURe technology! 2budovy Pro vaše nápady a konstrukční řešení polyuretan made by puren k zušlechtění vaší práce. O nás. Společnost

Více

PROHLÁŠENÍ O VLASTNOSTECH

PROHLÁŠENÍ O VLASTNOSTECH PROHLÁŠENÍ O VLASTNOSTECH No. 9174 004 DOP 2016-01-18 Declaration of Performance (DOP) 1. Jednoznačný označovací kód typu výrobku: Vícevrstvý kovový komín Typ EW-KL dle 2. Číslo typu, šarže nebo série

Více

M4222LPCPR. Prohlášení o Vlastnostech. [CompanyGraphic]

M4222LPCPR. Prohlášení o Vlastnostech. [CompanyGraphic] Prohlášení o Vlastnostech [CompanyGraphic] 1. Jedinečný identifikační kód typu výrobku: Mineral Plus EXT 035, Mineral Plus EXT 035V, Mineral Plus 035, MW 35, MPN Plus 035, Mineral Plus Frame 035, Mineral

Více

PROHLÁŠENÍ O VLASTNOSTECH

PROHLÁŠENÍ O VLASTNOSTECH PROHLÁŠENÍ O VLASTNOSTECH No. 9174 004 DOP 2013-06-17 Declaration of Performance (DOP) 1. Jednoznačný označovací kód typu výrobku: Vícevrstvý kovový komín Typ EW-KL dle 2. Číslo typu, šarže nebo série

Více

SYNTHOS XPS PRIME S. Extrudovaný polystyrén

SYNTHOS XPS PRIME S. Extrudovaný polystyrén SYNTHOS XPS PRIME S Extrudovaný polystyrén Strana 1 z 6 Technický list Datum vydání: 17/12/2013 Vydání: 1 Schválil: Daniel Siwiec Produktový manažer CHARAKTERISTIKA VÝROBKU Synthos XPS PRIME je tepelně

Více

PROHLÁŠENÍ O VLASTNOSTECH DPCTW004KAIG. keramické dlaždice s nízkou nasákavosti E>10%, DPCTW004KAIG; obkládačky

PROHLÁŠENÍ O VLASTNOSTECH DPCTW004KAIG. keramické dlaždice s nízkou nasákavosti E>10%, DPCTW004KAIG; obkládačky Překlad z bulharštiny Logo KAI GROUP označení CE 1. Jedinečný identifikační kód: DPCTW PROHLÁŠENÍ O VLASTNOSTECH DPCTW004KAIG 2. Typ, číslo výrobní šarže nebo sériové číslo nebo jakýkoli jiný prvek umožňující

Více

PROHLÁŠENÍ O VLASTNOSTECH

PROHLÁŠENÍ O VLASTNOSTECH PROHLÁŠENÍ O VLASTNOSTECH No. 9174 002 DOP 2013-06-17 Declaration of Performance (DOP) 1. Jednoznačný označovací kód typu výrobku: Vícevrstvý kovový komín Typ DW-KL dle 2. Číslo typu, šarže nebo série

Více

Paulín CZ, s. r. o. Dominikánské náměstí 5, Brno, Česká republika IČ: CPD

Paulín CZ, s. r. o. Dominikánské náměstí 5, Brno, Česká republika IČ: CPD 1020 Paulín CZ, s. r. o. Dominikánské náměstí 5, 602 00 Brno, Česká republika IČ: 46343598 13 1020 CPD 060025372 Paulín THERMOKAPPA 2000 Vnější kontaktní systém s izolantem z EPS a s omítkou (ETICS), pro

Více

PROHLÁŠENÍ O VLASTNOSTECH

PROHLÁŠENÍ O VLASTNOSTECH PROHLÁŠENÍ O VLASTNOSTECH 1. Jednoznačný označovací kód typu výrobku: No. 9174 001 DOP 2013-06-17 Declaration of Performance (DOP) Vícevrstvý kovový systémový komín Typ DW-FU dle 2. Číslo typu, šarže nebo

Více

PROHLÁŠENÍ O VLASTNOSTECH

PROHLÁŠENÍ O VLASTNOSTECH PROHLÁŠENÍ O VLASTNOSTECH 1. Jednoznačný označovací kód typu výrobku: No. 9174 015 DOP 2013-06-17 Declaration of Performance (DOP) Vícevrstvý kovový systémový komín Typ DW-ECO-TITAN dle 2. Číslo typu,

Více

PROHLÁŠENÍ O VLASTNOSTECH. DoP No. 0756-CPD-447 - CZ (Verze 1)

PROHLÁŠENÍ O VLASTNOSTECH. DoP No. 0756-CPD-447 - CZ (Verze 1) PROHLÁŠENÍ O VLASTNOSTECH DoP No. 0756-CPD-447 - CZ (Verze 1) 1. Jedinečný identifikační kód typu výrobku: SPIT TAPCON-6 2. Typ, série nebo sériové číslo nebo jakýkoli jiný prvek umožňující identifikaci

Více

1. Jedinečný identifikační kód typu výrobku: CLASSIC 039, UNIFIT 039, TI 140 U, EKOBOARD, NATUROLL PRO, EKOROLL 039, CLASSIC D-040

1. Jedinečný identifikační kód typu výrobku: CLASSIC 039, UNIFIT 039, TI 140 U, EKOBOARD, NATUROLL PRO, EKOROLL 039, CLASSIC D-040 Prohlášení o Vlastnostech [CompanyGraphic] 1. Jedinečný identifikační kód typu výrobku: CLASSIC 039, UNIFIT 039, TI 140 U, EKOBOARD, NATUROLL PRO, EKOROLL 039, CLASSIC D-040 2. Zamýšlené/zamýšlená použití:

Více

TECHNICKÉ LISTY. Termolife s.r.o. Evropská 810/136, 160 00 Praha, Česká republika.

TECHNICKÉ LISTY. Termolife s.r.o. Evropská 810/136, 160 00 Praha, Česká republika. TECHNICKÉ LISTY OBSAH: TEPELNĚ IZOLAČNÍCH MATERIÁLŮ TERMOLIFE TEPELNÁ A ZVUKOVÁ IZOLACE RÁMOVÝCH KONSTRUKCÍ 1. TL EKO LIGHT 2. TL LIGHT 3. TL KAVITI 4. TL AKUSTUIK TEPELNÁ A ZVUKOVÁ IZOLACE FASÁD FASADNÍ

Více

Prohlášení o vlastnostech

Prohlášení o vlastnostech Není relevantní Jedinečný identifikační kód: Název výrobku: Zamýšlené použití Výrobce Technická specifikace Prohlášení o vlastnostech č. PCC_560_03 PUREN 13165T2DS(70,90)4CS(10/Y)150TR150WL(T)3WL(P)0,5WS(P)0,5

Více

G4222OPCPR. Prohlášení o Vlastnostech. [CompanyGraphic]

G4222OPCPR. Prohlášení o Vlastnostech. [CompanyGraphic] Prohlášení o Vlastnostech [CompanyGraphic] 1. Jedinečný identifikační kód typu výrobku: ECOBATT 032, ECOBATT MUR ISOLERING 032, NATUROLL 032, TI KD 432, TP138, NATURBOARD 032, FAÇADE BOARD 032 B, UNIFIT

Více

SYNTHOS XPS PRIME G1 SYNTHOS XPS PRIME G2 Extrudovaný polystyrén

SYNTHOS XPS PRIME G1 SYNTHOS XPS PRIME G2 Extrudovaný polystyrén SYNTHOS XPS PRIME G1 SYNTHOS XPS PRIME G2 Extrudovaný polystyrén Technický list Datum vydání: 15/02/2018 Vydání: 2 Schválil: Daniel Siwiec - Produktový manažer Dřívější vydání tohoto dokumentu ztratily

Více

PROHLÁŠENÍ O VLASTNOSTECH (podle EU 305/2011, příloha V) č

PROHLÁŠENÍ O VLASTNOSTECH (podle EU 305/2011, příloha V) č PROHLÁŠENÍ O VLASTNOSTECH (podle EU 305/2011, příloha V) č. 04-0001-01 1. Specifický identifikační kód typu výrobku: STEICOjoist podle ETA-06/0238 2. Typ, šarže nebo sériové číslo nebo jakýkoli jiný prvek

Více

Prohlášení o vlastnostech

Prohlášení o vlastnostech Prohlášení o vlastnostech Podle Nařízení o stavebních výrobcích (EU) 305/2011 1020-CPR-040 041428 Proviacal ST80-CL 80-Q (R4, P2) G 140307 1. Jedinečný identifikační kód typu výrobku: Stavební pálené vápno

Více

LIST VÝROBKU. Autorizovaná osoba. A2 s1, d0 (pro všechny skladby) Vodotěsnost Vyhověl ETAG 004 ETAG 004. 0,5 kg/m 2 po 24 Odolnost

LIST VÝROBKU. Autorizovaná osoba. A2 s1, d0 (pro všechny skladby) Vodotěsnost Vyhověl ETAG 004 ETAG 004. 0,5 kg/m 2 po 24 Odolnost LIST VÝROBKU název výrobku: MultiTherm XM Zamýšlené použití Vnější tepelná izolace stěn z betonu nebo zdiva Výrobce BASF Stavební hmoty Česká republika s.r.o. K Májovu 1244 CZ 537 01 Chrudim č. Certifikátu

Více

CE-základní informace. Tepelné izolace. URSA a evropské normy pro izolační materiály

CE-základní informace. Tepelné izolace. URSA a evropské normy pro izolační materiály CE-základní informace Tepelné izolace URSA a evropské normy pro izolační materiály 02 Úvod Tallinn St. Petersburg Tchudovo North Lincolnshire London New GW Plant in project Moscow Serpuchov Noisiel (Paris)

Více

LIST VÝROBKU. Autorizovaná osoba. B s1, d0 (pro všechny skladby) Vodotěsnost Vyhověl ETAG 004 ETAG 004. 0,5 kg/m 2 po 24 Odolnost

LIST VÝROBKU. Autorizovaná osoba. B s1, d0 (pro všechny skladby) Vodotěsnost Vyhověl ETAG 004 ETAG 004. 0,5 kg/m 2 po 24 Odolnost LIST VÝROBKU název výrobku: MultiTherm DP Zamýšlené použití Vnější tepelná izolace stěn z betonu nebo zdiva Výrobce BASF Stavební hmoty Česká republika s.r.o. K Májovu 1244 CZ 537 01 Chrudim č. Certifikátu

Více

SYNTHOS XPS PRIME S. Extrudovaný polystyrén

SYNTHOS XPS PRIME S. Extrudovaný polystyrén SYNTHOS XPS PRIME S Extrudovaný polystyrén Strana 1 z 7 Technický list Datum vydání: 01/10/2014 Vydání: 2 Schválil: Daniel Siwiec Produktový manažer Dřívější vydání tohoto dokladu ztratily platnost CHARAKTERISTIKA

Více

Platné pouze pro skladby systému dle Tabulky 1 harmonizovaná technická specifikace. Sd 0,2 m ETAG 004:

Platné pouze pro skladby systému dle Tabulky 1 harmonizovaná technická specifikace. Sd 0,2 m ETAG 004: Prohlášení o vlastnostech č. 01 / 2018 název výrobku: Mistral TECTOTHERM EPS jedinečný identifikační kód: ETICS TECTOTHERM EPS Zamýšlené použití Vnější kontaktně montovaná tepelná izolace stěn z betonu

Více

STAVEBNÍ TECHNICKÉ OSVĚDČENÍ

STAVEBNÍ TECHNICKÉ OSVĚDČENÍ Autorizovaná osoba 204 podle rozhodnutí ÚNMZ č. 11/2013 Pobočka 0200 České Budějovice vydává podle ustanovení zákona č. 22/1997 Sb., o technických požadavcích na výrobky a o změně a doplnění některých

Více

ETAG 004 VNĚJŠÍ KONTAKTNÍ TEPELNĚ IZOLAČNÍ SYSTÉMY S OMÍTKOU ŘÍDÍCÍ POKYN PRO EVROPSKÁ TECHNICKÁ SCHVÁLENÍ EOTA. Vydání z března 2000

ETAG 004 VNĚJŠÍ KONTAKTNÍ TEPELNĚ IZOLAČNÍ SYSTÉMY S OMÍTKOU ŘÍDÍCÍ POKYN PRO EVROPSKÁ TECHNICKÁ SCHVÁLENÍ EOTA. Vydání z března 2000 Evropská organizace pro technické schvalování Vydání z března 2000 ŘÍDÍCÍ POKYN PRO EVROPSKÁ TECHNICKÁ SCHVÁLENÍ VNĚJŠÍ KONTAKTNÍ TEPELNĚ IZOLAČNÍ SYSTÉMY S OMÍTKOU EOTA Kunstlaan 40 Avenue des Arts B

Více

PŘEKLAD Z NĚMECKÉHO JAZYKA

PŘEKLAD Z NĚMECKÉHO JAZYKA Evropské ETA-14/0130 technické posouzení ze 17. června 2014 Všeobecná část PŘEKLAD Z NĚMECKÉHO JAZYKA Technické posuzovací místo, které vydalo Evropské technické posouzení Obchodní název výrobku Skupina

Více

TECHNICKÉ VLASTNOSTI OKEN

TECHNICKÉ VLASTNOSTI OKEN TECHNICKÉ VLASTNOSTI OKEN Ing. Lubomír Keim, CSc. Autor článku je ředitelem Výzkumného ústavu pozemních staveb Certifikační společnosti, s.r.o. Autorizovaná č. 227, Notifikovaná osoba 1516 Zajištění řádného

Více

AKADEMIE ZATEPLOVÁNÍ. Není izolace jako izolace, rozdělení minerálních izolací dle účelu použití. Marcela Jonášová Asociace výrobců minerální izolace

AKADEMIE ZATEPLOVÁNÍ. Není izolace jako izolace, rozdělení minerálních izolací dle účelu použití. Marcela Jonášová Asociace výrobců minerální izolace Není izolace jako izolace, rozdělení minerálních izolací dle účelu použití Marcela Jonášová Asociace výrobců minerální izolace Kritéria výběru izolace Fyzikální vlastnosti Součinitel tepelné vodivosti,

Více

Prohlášení o vlastnostech

Prohlášení o vlastnostech Není relevantní Prohlášení o vlastnostech č. PCC_560_04 Jedinečný identifikační kód: Název výrobku: Zamýšlené použití Výrobce PUR-EN 13165-T2-DS(70,90)4-CS(10/Y)150-TR150-WL(T)3-WL(P)0,5- WS(P)0,5-MU(20)

Více

Evropské technické schválení

Evropské technické schválení TECHNICKÝ A ZKUŠEBNÍ ÚSTAV STAVEBNÍ PRAHA, s.p. Prosecká 811/76a CZ-190 00 Praha 9 Tel. +42 286 019 412 Fax +42 286 883 897 Internet www.tzus.cz Autorizován a no tifi k ován podl e článku 10 Směrnice Rady

Více

tyrkysová tepelná izolace z

tyrkysová tepelná izolace z tyrkysoá tepelná izolace z TECHNICKÉ ÚDAJE FIBRANxps K ódoé označení dle normy EN 13164 Jednotk y 300 - L 400 - L 500 - L 600 - L 700 - L 300 - I MAESTRO E TICS GF E TICS BT FABRIC Norma Předchozí náze

Více

Prehlásenie o Parametroch R4308IPCPR

Prehlásenie o Parametroch R4308IPCPR Prehlásenie o Parametroch 1. Jedinečný identifikačný kód typu výrobku: MPN, DDP-N, FKD, FKD C1 FKD C2, TW, WP, KP, KP/HB, DP-3, DPF-30, DDP-N, DDP-RT, DDP- RT BIT, DDP-RT BITF, Termotoit RT, Termotoit

Více

katalog Všeobecné použití Stropy stavba více než 40 let pro Vás Už

katalog Všeobecné použití Stropy stavba více než 40 let pro Vás Už R katalog 2018 více než 40 let pro Vás vyrábíme polystyren 40 Už 1974 2014 zavazuje tradice, která Střechy Stěny Všeobecné použití Podlahy Stropy Spodní stavba telefon fax Dynín 387 789 011 387 789 026

Více

Posuzování a ověřování stálostí vlastností STAVEBNÍCH VÝROBKŮ označovaných značkou podle nařízení č. 305/2011 (CPR)

Posuzování a ověřování stálostí vlastností STAVEBNÍCH VÝROBKŮ označovaných značkou podle nařízení č. 305/2011 (CPR) Příručka pro klienty, 2013 Posuzování a ověřování stálostí vlastností STAVEBNÍCH VÝROBKŮ označovaných značkou podle nařízení č. 305/2011 (CPR) Institut pro testování a certifikaci, a. s. Česká republika

Více

SBIÂRKA ZAÂ KONUÊ. RocÏnõÂk 2001 CÏ ESKAÂ REPUBLIKA. CÏ aâstka 60 RozeslaÂna dne 3. kveï tna 2001 Cena KcÏ 38,80 OBSAH:

SBIÂRKA ZAÂ KONUÊ. RocÏnõÂk 2001 CÏ ESKAÂ REPUBLIKA. CÏ aâstka 60 RozeslaÂna dne 3. kveï tna 2001 Cena KcÏ 38,80 OBSAH: RocÏnõÂk 2001 SBIÂRKA ZAÂ KONUÊ CÏ ESKAÂ REPUBLIKA CÏ aâstka 60 RozeslaÂna dne 3. kveï tna 2001 Cena KcÏ 38,80 OBSAH: 150. VyhlaÂsÏ ka Ministerstva pruê myslu a obchodu, kterou se stanovõâ minimaâlnõâ

Více

Tenká vnitfiní izolace pro pohodu bydlení.

Tenká vnitfiní izolace pro pohodu bydlení. Untersparren-Dämmsystem Innenwanddämmung Tenká vnitfiní izolace pro pohodu bydlení. Ideální izolace pod krokvemi a na stûnách. Získáte obytn prostor, u etfiíte energii a etfiíte rovnûï Ïivotní prostfiedí.

Více

Technická data Příručka pro projektování

Technická data Příručka pro projektování Technická data Příručka pro projektování www.styrodur.com Doporučené použití 1. Doporučené použití Styrodur NOVINKA Styrodur 2800 C 3000 CS 3035 CS 4000 CS 5000 CS Obvodové 1) podlahové desky Obvodové

Více

trnem a DB LFM 10 s kovovým trnem

trnem a DB LFM 10 s kovovým trnem 1. Popis výrobku a rozsahu jejich použití 1.1 Popis výrobku Plastová hmoždinka WKRET-MET-ŁFN Ø10 se skládá z plastového pouzdra ŁF10, vyrobeného z polypropylenu, a z hřebíku TŁF5,3, který funguje jako

Více

Vnější tepelněizolační kompozitní systém (ETICS) z pěnového polystyrenu s omítkou určený na podklady z deskových materiálů

Vnější tepelněizolační kompozitní systém (ETICS) z pěnového polystyrenu s omítkou určený na podklady z deskových materiálů TECHNICKÝ LIST Vnější tepelněizolační kompozitní systém (ETICS) z pěnového polystyrenu s omítkou určený na podklady z deskových materiálů CHARAKTERISTIKA: zateplovací systém z polystyrenu určený na stěny

Více

PROHLÁŠENÍ O VLASTNOSTECH / VYHLÁSENI O PARAMETROCH č. 9010

PROHLÁŠENÍ O VLASTNOSTECH / VYHLÁSENI O PARAMETROCH č. 9010 PROHLÁŠENÍ O VLASTNOSTECH / VYHLÁSENI O PARAMETROCH č. 9010 1. Jedinečný identifikační kód typu výrobku: 9010 2. Typ: Koínový systé HELUZ IZOSTAT DUO 3. Zaýšlené použití / Zaýšľané použitia: pro odvod

Více

Viz tabulka 23 a příslušející text

Viz tabulka 23 a příslušející text HASIT Šumavské vápenice a omítkárny s.r.o., Velké Hydčice 91, 341 01 Horažďovice 13 DOP 329309 1020 ETA 06/0037 WDVS Hasitherm - POL Reakce na oheň B s1, d0 Vodotěsnost NPD 1 Nasákavost < 1 kg/m 2 po 1

Více

WDVS Hasitherm - POL

WDVS Hasitherm - POL HASIT Šumavské vápenice a omítkárny s.r.o., Velké Hydčice 91, 341 01 Horažďovice 13 DOP 329309 1020 ETA 06/0037 WDVS Hasitherm - POL eakce na oheň B s1, d0 Vodotěsnost NPD 1 Nasákavost < 1 kg/m 2 po 1

Více

Vodotěsnost Vyhověl ETAG 004:

Vodotěsnost Vyhověl ETAG 004: Zamýšlené použití Výrobce Technická specifikace Číslo certifikátu Základní charakteristika Prohlášení o vlastnostech č. 107/2013-VIV název : weber therm elastik E mineral jedinečný identifikační kód: VTIKSWTEEM

Více

Subjekt pro technické posuzování vydává ETA: Technický a zkušební ústav stavební Praha, s.p. Obchodní název stavebního výrobku JANSA PTP SR 8/60-L a

Subjekt pro technické posuzování vydává ETA: Technický a zkušební ústav stavební Praha, s.p. Obchodní název stavebního výrobku JANSA PTP SR 8/60-L a Člen www.eota.eu Technický a zkušební ústav stavební Praha, s.p. Prosecká 811/76a 190 00 Praha Česká Republika eota@tzus.cz Evropské technické posouzení ETA 15/0214 12/05/2015 Subjekt pro technické posuzování

Více

PROHLÁŠENÍ O VLASTNOSTECH. číslo: 03/13

PROHLÁŠENÍ O VLASTNOSTECH. číslo: 03/13 Nové Město nad Metují Strana 1 (celkem 7) PROHLÁŠENÍ O VLASTNOSTECH číslo: 03/13 vydané podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 305/2011 ze dne 9. března 2011, kterým se stanoví harmonizované

Více

SYNTHOS XPS PRIME. Extrudovaný polystyrén

SYNTHOS XPS PRIME. Extrudovaný polystyrén SYNTHOS XPS PIME Extrudovaný polystyrén Strana z 6 Technický list Datum vydání: 7//0 Vydání: Schválil: Daniel Siwiec Produktový manažer CHAAKTEISTIKA VÝOBKU Synthos XPS PIME je tepelně izolační materiál

Více

12. Legislativa v ochraně dřeva - předpisy a normy

12. Legislativa v ochraně dřeva - předpisy a normy 12. Legislativa v ochraně dřeva - předpisy a normy Ochrana dřeva chemickými prostředky, jak proti biotickým škůdcům, tak i nátěrových hmot je v ČR upravena a řízena: obecně právními předpisy (zákony a

Více

Vodotěsnost Vyhověl ETAG 004:

Vodotěsnost Vyhověl ETAG 004: Zamýšlené použití Výrobce Technická specifikace Číslo certifikátu Základní charakteristika Prohlášení o vlastnostech č. 105/2013 VIV název : weber therm klasik E mineral jedinečný identifikační kód: VTIKSWTKEM

Více

LIST VÝROBKU. Autorizovaná osoba. A2 s1, d0 (pro všechny skladby) Vodotěsnost Vyhověl ETAG 004 ETAG 004. 0,5 kg/m 2 po 24 Odolnost

LIST VÝROBKU. Autorizovaná osoba. A2 s1, d0 (pro všechny skladby) Vodotěsnost Vyhověl ETAG 004 ETAG 004. 0,5 kg/m 2 po 24 Odolnost LIST VÝROBKU název výrobku: MultiTherm DM Zamýšlené použití Vnější tepelná izolace stěn z betonu nebo zdiva Výrobce BASF Stavební hmoty Česká republika s.r.o. K Májovu 1244 CZ 537 01 Chrudim č. Certifikátu

Více

Technická data. Příručka pro projektování.

Technická data. Příručka pro projektování. Technická data Příručka pro projektování www.styrodur.com Doporučené použití 1. Doporučené použití Styrodur Typ aplikace podle DIN 4108-10 nebo stavebního schválení konstrukce/ schválená konstrukce/ ETA

Více

PROHLÁŠENÍ O VLASTNOSTECH

PROHLÁŠENÍ O VLASTNOSTECH 1. Jednoznačný označovací kód typu výrobku: PROHLÁŠNÍ O VLASTNOSTCH No. 9174 043 DOP 019-07-0 Declaration of Performance (DOP) Systémové komíny s vnitřní vložkou, z pevných nebo ohebných rour a Tvarovek

Více

PŘEKLAD Z NĚMECKÉHO JAZYKA

PŘEKLAD Z NĚMECKÉHO JAZYKA Evropské ETA-11/0192 technické posouzení z 29. května 2014 Všeobecná část Technické posuzovací místo, které vydalo Evropské technické posouzení Obchodní název výrobku Skupina výrobků, ke které výrobek

Více

PROHLÁŠENÍ O VLASTNOSTECH

PROHLÁŠENÍ O VLASTNOSTECH 1. Jednoznačný označovací kód typu výrobku: PROHLÁŠNÍ O VLASTNOSTCH No. 9174 043 DOP 016-08-10 Declaration of Performance (DOP) Systémové komíny s vnitřní vložkou, z pevných nebo ohebných rour a Tvarovek

Více

Deklarované vlastnosti Platné pouze pro skladby systému dle tabulky 1 Základní charakteristika

Deklarované vlastnosti Platné pouze pro skladby systému dle tabulky 1 Základní charakteristika Prohlášení o vlastnostech č. 105/2013 VIII název výrobku: weber therm klasik E mineral jedinečný identifikační kód: VTIKSWTKEM Zamýšlené použití Vnější tepelná izolace stěn z betonu nebo zdiva Výrobce

Více

PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI TECHNOLOGIE. Vážení obchodní přátelé. Dostává se Vám do rukou informativní katalog výrobního programu společnosti TERMAX.

PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI TECHNOLOGIE. Vážení obchodní přátelé. Dostává se Vám do rukou informativní katalog výrobního programu společnosti TERMAX. PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI TECHNOLOGIE Vážení obchodní přátelé Dostává se Vám do rukou informativní katalog výrobního programu společnosti TERMAX. Společnost TERMAX byla založena v roce 1995 a jako držitel

Více

PROHLÁŠENÍ O VLASTNOSTECH ref. č

PROHLÁŠENÍ O VLASTNOSTECH ref. č VALENTA ZT s.r.o. Nedomická 494, 277 16 Všetaty tel. (+420) 315 698 020 www.zavitovetyce.cz IČO: 26512149 fax. (+420) 315 696 868 prodej@valentazt.cz DIČ: CZ26512149 PROHLÁŠENÍ O VLASTNOSTECH ref. č. 201302

Více

00-611 Warszawa, ul. Filtrowa 1, tel. 022 8250471, fax. 022 8255286. Výpočet koeficientu prostupu tepla u oken systému Pol-Skone a Skandynawskie

00-611 Warszawa, ul. Filtrowa 1, tel. 022 8250471, fax. 022 8255286. Výpočet koeficientu prostupu tepla u oken systému Pol-Skone a Skandynawskie 00-611 Warszawa, ul. Filtrowa 1, tel. 022 8250471, fax. 022 8255286 Výpočet koeficientu prostupu tepla u oken systému Pol-Skone a Skandynawskie podle PN-EN 14351-1:2006 Č. práce: NF-0631/A/2008 (LF-89/2008)

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle ustanovení 85 odst. 2 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Zákon )

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle ustanovení 85 odst. 2 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Zákon ) PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle ustanovení 85 odst. 2 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Zákon ) ZADAVATEL: MĚSTO KUTNÁ HORA Sídlo: Havlíčkovo náměstí 552/1,

Více

nařízení vlády č. 163/2002 Sb., ve znění nařízení vlády č. 312/2005 Sb. a nařízení vlády č. 215/2016 Sb. (dále jen nařízení vlády )

nařízení vlády č. 163/2002 Sb., ve znění nařízení vlády č. 312/2005 Sb. a nařízení vlády č. 215/2016 Sb. (dále jen nařízení vlády ) nařízení vlády č. 13/2002 Sb., ve znění nařízení vlády č. 312/2005 Sb. a nařízení vlády č. 215/201 Sb. (dále jen nařízení vlády ) Technický návod je vytvořen tak, aby mohlo být provedeno posouzení shody

Více

PROHLÁŠENÍ O VLASTNOSTECH / VYHLÁSENI O PARAMETROCH DoP Nr.. 01/1

PROHLÁŠENÍ O VLASTNOSTECH / VYHLÁSENI O PARAMETROCH DoP Nr.. 01/1 PROHLÁŠENÍ O VLASTNOSTECH / VYHLÁSENI O PARAMETROCH DoP Nr.. 01/1 1. Jedinečný identifikační kód typu výrobku 3001.00 2. Typ: Překlad plochý HELUZ 115/750 3. Zamýšlené použití / Zamýšľané použitia: použití

Více

Ceník Kingspan Therma & Selthaan 2017

Ceník Kingspan Therma & Selthaan 2017 Izolace Třetí vydání Říjen 2017 Ceník Kingspan Therma & Selthaan 2017 VYSOCE ÚČINNÉ TEPELNĚ IZOLAČNÍ DESKY Z TUHÉ PĚNY URČENÉ PRO VŠECHNY DRUHY STAVEBNÍCH APLIKACÍ Více informací: www.kingspaninsulation.cz

Více

PROHLÁŠENÍ O VLASTNOSTECH. číslo: 02/13

PROHLÁŠENÍ O VLASTNOSTECH. číslo: 02/13 Nové Město nad Metují Strana 1 (celkem 6) PROHLÁŠENÍ O VLASTNOSTECH číslo: 02/13 vydané podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 305/2011 ze dne 9. března 2011, kterým se stanoví harmonizované

Více

Zpráva o ověřovacích zkouškách k ETA 11/0241

Zpráva o ověřovacích zkouškách k ETA 11/0241 TECHNICKÝ A ZKUŠEBNÍ ÚSTAV STAVEBNÍ PRAHA, s.p. Prosecká 811/76a CZ-190 00 Praha 9 Tel.: +42 286 019 413 Fax: +42 286 883 897 Internet: www.tzus.cz Autorizován a no tifi k ován podl e článku 10 Směrnice

Více

Deklarované vlastnosti Platné pouze pro skladby systému dle tabulky 1. Vodotěsnost Vyhověl ETAG 004:

Deklarované vlastnosti Platné pouze pro skladby systému dle tabulky 1. Vodotěsnost Vyhověl ETAG 004: Zamýšlené použití Výrobce Technická specifikace Číslo certifikátu Základní charakteristika Reakce na oheň Prohlášení o vlastnostech č. 104/2013-VIV název : weber therm elastik E jedinečný identifikační

Více

STEEGMÜLLER KAMINOFLEX GmbH 0432 PROHLÁŠENÍ O SHODĚ ES. tímto prohlašuje podle směrnice o stavebních výrobcích ES 89/106/EWG, že

STEEGMÜLLER KAMINOFLEX GmbH 0432 PROHLÁŠENÍ O SHODĚ ES. tímto prohlašuje podle směrnice o stavebních výrobcích ES 89/106/EWG, že Překlad z němčiny do češtiny (výtah) STEEGMÜLLER CE KAMINOFLEX GmbH 0432 PROHLÁŠENÍ O SHODĚ ES Výrobce: tímto prohlašuje podle směrnice o stavebních výrobcích ES 89/106/EWG, že stavební produkt: výrobního

Více

PROHLÁŠENÍ O VLASTNOSTECH. číslo: 03/13

PROHLÁŠENÍ O VLASTNOSTECH. číslo: 03/13 Nové Město nad Metují Strana 1 (celkem 7) PROHLÁŠENÍ O VLASTNOSTECH číslo: 03/13 vydané podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 305/2011 ze dne 9. března 2011, kterým se stanoví harmonizované

Více

PROHLÁŠENÍ O FUNKCI. Podle Přílohy III Nařízení (EU) 305/2011 Nařízení o stavebních výrobcích Pyroplex série 200 objímky & Pyroplex série 400 objímky

PROHLÁŠENÍ O FUNKCI. Podle Přílohy III Nařízení (EU) 305/2011 Nařízení o stavebních výrobcích Pyroplex série 200 objímky & Pyroplex série 400 objímky 1.0 Jedinečný identifikační kód typu produktu: 2.0 Typ, číslo šarže nebo sériové číslo nebo jiný prvek umožňující identifikaci produktu podle požadavků článku 11 odstavce 4: Viz štítek na obalu 3.0 Zamýšlené

Více

www.styrodur.com styrodur@basf.com PROHLÁŠENÍ O VLASTNOSTECH 1. Jedinečný identifikační kód typu výrobku: Styrodur 5000 CS

www.styrodur.com styrodur@basf.com PROHLÁŠENÍ O VLASTNOSTECH 1. Jedinečný identifikační kód typu výrobku: Styrodur 5000 CS DOPNo.: 5034345606V01 2. Typ, série nebo sériové číslo: 50343456 EN 13164:2013 Thermal insulation for building (ThIB) BASF Schwarzheide GmbH, Schipkauer Str. 1, 01986 Schwarzheide, Germany AVCP System

Více

TECHNICKÉ INFORMACE SCHÖCK NOVOMUR / NOVOMUR LIGHT

TECHNICKÉ INFORMACE SCHÖCK NOVOMUR / NOVOMUR LIGHT TECHNICKÉ INFORMACE SCHÖCK NOVOMUR / NOVOMUR LIGHT ZÁŘÍ 2009 SCHÖCK NOVOMUR Obsah SCHÖCK NOVOMUR Strana Zastoupení a poradenský servis............................................................ 2 Stavební

Více

ES prohlášení o shodě

ES prohlášení o shodě ES prohlášení o shodě Výrobce: FinEstate, s.r.o. Průmyslová 1200, 500 02 Hradec Králové IČ: 259 32 918 prohlašuje tímto, že Hliníková okna a balkónové dveře, systém Heroal 110 ES jsou ve shodě s ustanoveními

Více