l) Zasedfuni valn6 hromady MAS organizadnl zaji5t'uje zpravidla piedseda MAS ve spoluprfci

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "l) Zasedfuni valn6 hromady MAS organizadnl zaji5t'uje zpravidla piedseda MAS ve spoluprfci"

Transkript

1 JEDNACI RAD MAS Staromistsko, z.s. Clfnek I Uvodnf ustanovenf Jednaci i6d MAS Staromdstsko, z.s. uprawje pravidla a postup jedn6ni Valnd hromady a volbu jeho org6nri. D6le jednacf i6d upravuje pravidla pro jednrini pro Programovdho vyboru, Vfbdrov6 komise a Kontrolni arevizni komise spolku. Jednaci i5d prov6di piislu5n6 ustanovenf stanov MAS Staromdstsko, z.s. (d6le jen MAS) a piislu5nych obecn6 zivaznlch pr6vnfch piedpisri, kter6 upravuji n6lezitosti a prubeh Valn6 hromady. dtdnek 2 Piiprava jednini Valn6 hromady l) Zasedfuni valn6 hromady MAS organizadnl zaji5t'uje zpravidla piedseda MAS ve spoluprfci s kancel6ii MAS a Programoqfm qfborem. Programorli v,-ibor stanovi zejmena dobu a misto kon6ni, n6vrh programuzasedhni VH a piedlozenf odbornych podkladt. 2) PftdloLi-li n6vrh na projedn6nf nekte4i z dlenri MAS, pak podle zixalnostijej piedkl6d6 ristnd nebo pisemn6. Pisemn6 forma je nutn6 pii piedkl6d6ni n6vrht zhvalndjsftro charakteru, kterd vyladuji del5i dobu na sezn6meni a posouzeni. Navrhovatel piedlozi takor{ n6vrh piedsedovi tak, aby tento mdl moznost prov6st jeho kopie nebo rozesl6ni elektronicky soudasne s pozv6nkou na zasedhniyalnd hromady. N6vrh musi obsahovatninev materi6lu, obsah, dtvodovou zprivt,rozbor piidin, piipadnd n6vrh opatieni. dhnek3 Uiast na zased:ini Valn6 hromady 1) KaZdj dlen MAS (d6le jen dlen) je opr6vndn ridastnit se zaseddni Valn6 hromady, hlasovat na ndm, pozadovat vysvetleni a uplatfiovat n6vrhy. 2) Zasedini Valnd hromady se ridastni v5ichni dlenovd MAS. Se souhlasem piedsedajiciho se mohou jedn6ni zirdastnit hostd, kteii nemaji hlasovaci pr6vo; vystoupit mohou pouze s jeho souhlasem.

2 dldnek 4 Svokini zasedini Valn6 hromady l) Zasedhni Valn6 hromady svol6v6 Programoqf qibor nebo Piedseda MAS pisemnou pozv6nkou, kter6 se dlentim MAS zasil6 alespofi 7 dnt pied datem jejiho kon6ni. 2) Pisemn6 poztrhnkanazasedhni Valnd hromady musi obsahovat: a) misto, datum a hodinu kondni zaseddni Valn6 hromady b) poiad zasedhnivaln6 hromady c) oznadeni piiloh, kterdjsou zasililny soudasne s pozv6nkou dlfnek 5 Prezence a oveiovdni zprisobilosti usn{5eni l)kaldy dlen, resp. jeho poveien! zbstupce se zapisuje do prezendni listiny. Nech6-li se ndkteqf dlen zastupovatjinjm dlenem, piedlozi z6stupce pii prezenci doklad o totoznosti a pisemnou plnou moc podepsanou zastoupenym dlenem, z nil vyplyvh rozsah z6stupcova oprdvn6ni. Pln6 moc se odevzd pii prezenci. 2) Po skondeni prezence piedlozi osoba pov6ienh prezencf zjisteny podet piitomnlich dlenri a platnfch hlast dlent sdruzeni piedsedajicimu, kteqi sddli valnd hromadd, zda je valn6 hromada usn65enfschopns. dkinek 6 Zahfjeni Valn6 hromady 1) Zasedhni Valnd hromady zahajuje po zji5tdni jeji usn65enischopnosti dle dl6nku 5 tohoto jednaciho i6du piedseda MAS, nebo jinlf poveienlf dlen, kte4i zajisti volbu piedsedajiciho zasedhni. 2) Piedsedajicizasedini valnd hromady v rivodu piednese a nech6 schv6lit poiad jedn6ni valn6 hromady. 3) Valn6 hromada z-roli zapisovatele, dva ov6iovatele z6pisu a v piipade potieby tii az pdtidlennou volebni komisi. 4) N6vrh na zapisovatele, ovdiovatele z6pisu a volebni komisi piedlozi piedsedajici valn6 hromady. Dal3i ndvrhy mohou byt pod6ny zpl6na, a to nejpozdeji do zah6jeni hlasov6ni. 5) NawZeny mohou blit pouze osoby - dlenovd MAS piitomni na jednrini valnd hromady, kteii s touto kandidaturou souhlasi.

3 Cl{nek 7 Jedninf na zasedfni Valn6 hromady 1) Jednini nazasedhni Valn6 hromady ifdf piedsedajiciv souladu s programem valnd hromady uvedenjm v oznfimeni o kon6n( valn6 hromady. N6vrh na doplneni nebo zmenu programu mrize podat kteqikoliv dlen MAS. O n6whu rozhodne valn6 hromada hlasov6nim. 2) Rozpravu uvede piedsedajfci. Prov6di se prub6znd ke kazddmu bodu jednsni valnd hromady. Piedsedajici iid( rozpravu tak, Le uddluje piihl6senym ridastnikrim slovo v poiadi, v jakdm se do diskuse piihl6sili. 3) O prubdhu jedn6ni valnd hromady se poiizuje zhpis, ze kterdho musi blft patrn6, kdo zased6ni svolal a jak, kdy se konalo, kdo je zahhjil, kdo mu piedsedal, jakd dal5i dinovniky Yalnh hromada wolila,jak6 usneseni piijala a kdy byl z6pis vyhotoven. Z6pis podepisuji piedsedajici zasedhni valnd hromady, zapisovatel a ovdiovateld zdpisu. Prezendni listina ze zasedini valnd hromady s vlastnorudnimi podpisy piftomnfch a plnd moci k zastupov6ni na zasedini valnd hromady jsou nedilnou soud6sti z6pisu. 4) SoudSsti zdpisu je usneseni. Valnri hromada jej pfijimri k jednotliqfm n6vrhrim piedlozenfm na poiad jedn6ni, pifpadnd k jejfm jednotlirn-fm d6stem. N6wh usneseni piedkl6dan;i Valn6 hromade ke schv6lenivychhziznhvrhu piedkladatele a n6vrht projednanfch Valnou hromadou v piislu5n6m bodujedndni. 5) Usneseni musi obsahovd odpovidat qisledktm jedn6ni, zhvdry, opatieni a zprisob kontroly musi blit v usneseni formulov6ny strudne, adresnd, s terminy a urdenim odpovddnosti za plneni ukl6danfch rikolt. 6) N6vrh usnesenf piedkl6d6 ke kazddmu bodu jedn6ni piedsedajicf, v pifpade protin6vrhu jeho piedkladatel. 7) Zhpis a usneseni vyhotovf poveien6 osoba do 14 dnri od kon6ni zasedhni Valnd hromady a meiejni jej na webovych str6nk6ch MAS. 8) O n6mitk6ch dlena Valnd hromady proti z6pisu rozhodne nejbliz3i zasedini Valnd hromady. 9) V piipade nejasnosti l"-ikladu nekter6ho z ustanoveni tohoto jednaciho i6du nebo v piipadd, Le nastala skutednost s timto jednacim i6dem nepiedpokl6danil, rozhodne o dal5im postupu Valn6 hromada hlasov6nim.

4 dldnek 8 Hlasovini Valn6 hromady 1) Hlasovani se provddf aklamaci nebo tajne. O zptisobu hlasov6ni rozhoduje Valn6 hromada. Pii hlasovdni aklamaci se hlasuje zdviienimruky a hlasuje se v poiadi,,pro",,,proti" a,,zdrzel SE HLASOVANI". 2) Sdit6ni hlasri prov6di piedsedajici nebojim poveien6 osoba. 3) Aktualizace prezence se prov6di prtbdznd a pro qisledky hlasovdni se pouzije aktu6lni stav pii hlasov6ni, piidemz musi bft zachov6no pravidlo veiejn;f sektor ani Lhdnh z jednotliv'-fch z6jmoqich skupin nepiedstavuje vice nei. 49Yo hlasovac(ch pr6v. Splndnf tdto podminky se zji5t'uje jako podmfnka usn65enischopnosti pii kazd6m hlasov6ni Valn6 hromady a musf byt zaznamen6no v z6pise z jednfuni Valn6 hromady. V piipade, Le tato skutednost nasthv6, prov6di se piepodet hlasri tak, aby byla podminka splnena. 4) Princip piepodtu hlast je zaloilen na snizeni celkovd v6hy hlast zdstupcfi dane zhjmovd skupiny na frovef, 49Yo hlasovacich pr6v Valnd hromady. Celkovy podet hlasri Valnd hromady se timto piepodtem tak6 snizi. Piepodet zajisti piedsedajici ve spolupr6ci s osobou povdienou prezenci a z6vdr sdeli Valn6 hromade. Piipadnlf piepodet je zaznamenin v z6pise ze zasedhn 5) Pii hlasovdni o schv6leni ndvrhu usneseni se hlasuje nejdifve o piijeti protin6vrhu usneseni, nenili piijato, hlasuje se o privodnim n6vrhu usneseni piedlozenfm piedsedajicim. O piipadnych protinixrzich bude hlasoviino v poiadi, jak byly pod6ny. Pokud neni Lddny n6vrh schv6len jako celek, nech6 piedsedajici Valn6 hromady hlasovat o jednotlivych diistech nrivrhri. l. 2. Cldnek 9 Jednfni Programov6ho qfboru Jedn6ni Programov6ho vyboru svol6v6 a iidi Piedseda MAS nebo ManaZer MAS podle okamzit6 potieby (zpravidla jedenkr6t za tii mdsice). Pozv6nka se zas l elektronickou po5tou a adres6t je povinen piijeti zprilvy potvrdit. Vfbor je usn65enfschopny, je - li piftomna nadpolovidni v6t5ina dlenfi vyboru. Usneseni vyboru je piijato, pokud pro ne hlasuje nadpolovidnf vdt5ina piftomnych dlenri. a J. ManaLer MAS neni dlenem vjboru amhpouze hlas poradni.

5 4. O prfibdhu jedndni je seps6n strudn;i z6pis, ve kterdm se uviidi: - den a mfsto jedn6ni - jm6no piedsedajiciho a zapisovatele - prubdh jedn6ni - vysledky hlasoviini s uvedenfm podtu hlasri k jednotlivjm rozhodnutim vyboru - schv6lendznen{usnesenf ilsnek 10 Jedndni Vfb6rov6 komise 1. Jedn6ni Vybdrovd komise svol6v6 a iidf piedseda komise podle okamzitd potieby. Pozv6nka se zasfl6 elektronickou postou a adres6t je povinen piijetf zprtvy powrdit. V piipadd nepiftomnosti piedsedy iidi schtzi komise piedsedou poveieny dlen komise nebo ManaZer MAS. 2. Komise je usnd5enfschopn6, je - li piftomna nadpolovidni vet5ina dlenri. Usneseni komise je piijato, pokud pro ne hlasuje nadpolovidn( vetsina dlenri. 3. Manai,er neni dlenem komise amdv ni pouze hlas poradnf. 4. O prfibehu jedn6n( je seps6n strudny zitpis, ve kterdm se uv6di: - den a misto jedn6nf - jmdno piedsedajfciho a zapisovatele - prubdh jedn6ni - vysledky hlasov6ni s uvedenim podtu hlasti k jednotlivym rozhodnutim vyborfi - schvilenfzneniusneseni 5. Z6pis musf b;ft zapisovatelem doruden v5em dlentm vyb6rovd komise a dlenrim programov6ho vyboru do 15 dnri od jedn6ni. ilfnek 11 Jednini Kontrolni arevizni komise l. Jedn6ni kontrolniho qfboru svol6vii a iidi piedseda vyboru podle okamzitd potieby. Pozvdnka se zasil elektronickou postou a adres6t je povinen piijetf zprdvy potvrdit. V piipade nepiitomnosti piedsedy iidi schrizi komise piedsedou poveieny dlen komise nebo ManaZer MAS.

6 2. Vfborje usn65enfschopny, je - li piitomna nadpolovidni vdt5ina dlenri. Usneseni komise je piijato, pokud pro nd hlasuje nadpolovidni vet5ina dlenri. 3. ManaLer nenf dlenem komise am6v ni pouze hlas poradni. 4. O prubdhu jedn6ni je seps6n strudny zhpis,ve kter6m se uv6di: - den a mfsto jedndni - jmdno piedsedajiciho a zapisovatele - prebdh jednr{nf - vysledky hlasovrini s uvedenim podtu hlasri k jednotlivym rozhodnutfm vyboru - schv6lenezn6niusneseni 5. Z6pis musf byt zapisovatelem doruden v5em dlenrim vyberovd komise a dlentm programov6ho vyboru do 15 dnfi odjedn6ni. dkinek 12 Platnost a riiinnost jednaciho i6du Tento jednaci f6d byl projedndn a schv6len Valnou hromadou a nabyv platnosti a fdinnosti dne tu*a/ Iosef Bg4la Piedseda MAS Staromdstsko. z.s

dlsnku, b. dlouhodob6 nevykondvd iiidn6 svou funkci v revizni komisi, piedev5im pokud iliinek r

dlsnku, b. dlouhodob6 nevykondvd iiidn6 svou funkci v revizni komisi, piedev5im pokud iliinek r A JEDNAC1 RAO NEVIZNi KOMISE MAS Bobrava, z.s. iliinek r Zdkladni ustanoveni 1) Revizni komise je kontrolnim org5nem mistni akdni skupiny ve smyslu Metodiky pro standardizaci mistnich akdnich skupin v

Více

Z6pis ze z sedilni Zastupitelstva obce Libenice, konan6ho dne 19. l.20l5,od 19:00 hodin. 1. Zzhfijeni zasedrini zastupitelstva

Z6pis ze z sedilni Zastupitelstva obce Libenice, konan6ho dne 19. l.20l5,od 19:00 hodin. 1. Zzhfijeni zasedrini zastupitelstva Obec Libenice Zastupitelstv obce Libenice Z6pis ze z sedilni Zastupitelstva obce Libenice, konan6ho dne 19. l.20l5,od 19:00 hodin. 1. Zzhfijeni zasedrini zastupitelstva Tasedini Zastupitelstva obce Libenice

Více

IČO: , KOŠÍKY JEDNACÍ ŘÁD. orgánů Místní akční skupiny Severní Chřiby a Pomoraví, z. s.

IČO: , KOŠÍKY JEDNACÍ ŘÁD. orgánů Místní akční skupiny Severní Chřiby a Pomoraví, z. s. JEDNACÍ ŘÁD orgánů Místní akční skupiny Severní Chřiby a Pomoraví, z. s. Článek 1 Úvodní ustanovení 1.1 Místní akční skupina Severní Chřiby a Pomoraví, z. s. se řídí obecně závaznými právními předpisy,

Více

Obecni iriad Kramolna. Zasedfini nebylo pieruseno. Alena Kadav6, Jitka Krop6dkov6, Ing. Bohumil Pecold, Jiii Mar5ik, Ladislava Novotn6, Ing.

Obecni iriad Kramolna. Zasedfini nebylo pieruseno. Alena Kadav6, Jitka Krop6dkov6, Ing. Bohumil Pecold, Jiii Mar5ik, Ladislava Novotn6, Ing. ,/ Misto jedn6ni: Hodina zahifeni: Hodina ukondeni: Zdpis i.i z ustavujiciho zaseddni Zastupitelstva obce Kramolna, konan6ho dne 5. listopadu 2014 Obecni iriad Kramolna 18:00 hodin 18:40 hodin Doba pieru5eni

Více

1. Zahfieni. prezentace" volba orgdnri ShromiZddni. Zhpis z jedn6nf Shrom6id6nf Spoleienstvi vlastnikri domu ip. 3203 v Praze 10 Hyacintov 3208/8

1. Zahfieni. prezentace volba orgdnri ShromiZddni. Zhpis z jedn6nf Shrom6id6nf Spoleienstvi vlastnikri domu ip. 3203 v Praze 10 Hyacintov 3208/8 ,n a-a Zhpis z jedn6nf Shrom6id6nf Spoleienstvi vlastnikri domu ip. 3203 v Praze 10 Hyacintov 3208/8 se sfdlem: Hyacintov6 3208/8, L06 00 Praha 10 ICz 27171205, DIC: C227171205 zaps. u MS v Praze, odd.

Více

ZAKLADACI SMLOWA Nadainiho fondu Sestf smysl

ZAKLADACI SMLOWA Nadainiho fondu Sestf smysl ZAKLADACI SMLOWA Nadainiho fondu Sestf smysl Preambule V souladu s ust. $ 3 Zil

Více

liitornni: Maly Jiii, Strnadelov6 Hana, Gr6d Jiii, Hospodka V6clav, Rozko5n6 Kateiina,

liitornni: Maly Jiii, Strnadelov6 Hana, Gr6d Jiii, Hospodka V6clav, Rozko5n6 Kateiina, Zirpis z ustavuj iciho zas ed6n i Zastupltelstva obce Hrab d Sin, konan6ho dne29.10.2018, od 19:00 hod. liitornni: Maly Jiii, Strnadelov6 Hana, Gr6d Jiii, Hospodka V6clav, Rozko5n6 Kateiina, '^,{^X I /r:1^^1^-,

Více

. 3.3. Skrut6tor: Franti5ek Kr61. ;""k";;il z(nnamu. I' volba z6stupcri jednotek i. 16 vsech vlastnikr.i Gar6lov6 st6ni 1. podzemn i pod!rti) a i..

. 3.3. Skrut6tor: Franti5ek Kr61. ;k;;il z(nnamu. I' volba z6stupcri jednotek i. 16 vsech vlastnikr.i Gar6lov6 st6ni 1. podzemn i pod!rti) a i.. (l---\ Zdpis ze shromriid6ni vlastnikri iednotek Hrlrka I konan6ho dne 11. 06, 2014 ShromaZd6ni bylo svol6no vjborem SVJ Hurka I rozesliinim doporudeniy'ch pozv6nek po5tou a qvesenim piiloh na uiednich

Více

obeanskeho SDRUZnxf SK SLAVIA vejprnice

obeanskeho SDRUZnxf SK SLAVIA vejprnice STANOrY obeanskeho SDRUZnxf SK SLAVIA vejprnice kolskt 301.33027 VeiPmice Go: esggtzt CL. I. Nizev sfdlo 1. SK Slvi Vejprnice (d6lejen klub), je dobrovolnou orgnizcisdruzujici fyzicke prsvnick6osobys cilemuspokojenijejich

Více

{*n L+"ftrsJ$ poddir{tl km)lgu. Stanovy. Zpdvdckdho spolku,,hlahol" v Praze schv6len6 valnou hromadou dne 30. iljna2}lz

{*n L+ftrsJ$ poddir{tl km)lgu. Stanovy. Zpdvdckdho spolku,,hlahol v Praze schv6len6 valnou hromadou dne 30. iljna2}lz is,.* Stanovy Zpdvdckdho spolku,,hlahol" v Praze schv6len6 valnou hromadou dne 30. iljna2}lz $1 Nizev, sfdloo pn{vnf charakter poddir{tl km)lgu {*n L+"ftrsJ$ l" Nrizev spolku je Zpdviclcf spolek HLAHOL

Více

Zipis ze zasedf,nf Zastupitelstva obce Libeniceo konan6ho dne 27. 4.2015, od 19:00 hodin.

Zipis ze zasedf,nf Zastupitelstva obce Libeniceo konan6ho dne 27. 4.2015, od 19:00 hodin. Obec Libenice Zastupitelstvo obce Libenice Zipis ze zasedf,nf Zastupitelstva obce Libeniceo konan6ho dne 27. 4.2015, od 19:00 hodin. Zahfjeni zas ed 6nf zastupitelstva T.aseddni Zastupitelstva obce Libenice

Více

Akademie ved. c268378271 Jmdno a piijmeni osoby opr6vndn6 jednat jmdnem zadavatele: doc. Jan Ridki, DrSc. - ieditel

Akademie ved. c268378271 Jmdno a piijmeni osoby opr6vndn6 jednat jmdnem zadavatele: doc. Jan Ridki, DrSc. - ieditel Akademie ved v. v. t. Y Pruze dne>25.11.2013 Ej. : FZU ITHS - 124612013 VVZVN,K PODANi N,q.EiNTY VEREJNE ZAKAZKY MALEHO ROZSAHU ZasilfmeYirmvyzvuk pod6ni nabidky na veiejnou zakdzku maldho rozsahu si n6zvem,rzfhadovf

Více

ZAPISE ze z^sed6nf obecnfho zastupitelstva konan6ho dne v Orli od hod. Program:

ZAPISE ze z^sed6nf obecnfho zastupitelstva konan6ho dne v Orli od hod. Program: ZAPISE.512016 ze z^sed6nf obecnfho zastupitelstva konan6ho dne 31. 8.2016 v Orli od 19.00 hod. Piitomni: p. Havr6nek, Flidr, 26dkovit,Jenidek, Brabec, Hornik, Piihoda, Chrbolka Omluveni: p. Javtrkov6,

Více

2) Yyddnipiikazu k provedeni inventury majetku azhvazk."u obce Nevdzice k3r.r2.20t3.

2) Yyddnipiikazu k provedeni inventury majetku azhvazk.u obce Nevdzice k3r.r2.20t3. Z6pis z veiejn6 schfize zastupitelstva obce Nevdzice konan6 v p6tek 22.listopadu 2013 od 19.oo v kancel6ii obecniho uiadu. Piitomni: Bakus, Kovanda, Kuchejda, Malkus Pobifslo, Pobiislov6, Volfov6. ( v5ichni

Více

Vnitřní řád České Federace Kendó. Jednací řád valné hromady ČFK

Vnitřní řád České Federace Kendó. Jednací řád valné hromady ČFK Vnitřní řád České Federace Kendó sekce V. Jednací řád valné hromady ČFK (rev. 3 ze dne 28.1.2016) Obsah 1. Úvodní ustanovení 2. Účast na valné hromadě 3. Program a řízení jednání 4. Prezentace a ověřování

Více

WObec Zivanice. konan6ho dne L7. L2.2OL5, od 18:00 hodin, 26pis. na Obecnim riiade v Zivanicich

WObec Zivanice. konan6ho dne L7. L2.2OL5, od 18:00 hodin, 26pis. na Obecnim riiade v Zivanicich WObec Zivanice Zastupitelstvo obce Zivanice 26pis ze zasedsni Zastupitelstva obce Zivanice, konan6ho dne L7. L2.2OL5, od 18:00 hodin, na Obecnim riiade v Zivanicich Zahdjeni zased6ni zastupitelstva Zasediini

Více

$T'W.trNffi{',{s. NOTAfrSKYZAPTS. ieslrf olympijslcf vfbor, se sidlem Praha 10, Bene5ovsk6 192516,IC:48546607, spolek zapsan! ve

$T'W.trNffi{',{s. NOTAfrSKYZAPTS. ieslrf olympijslcf vfbor, se sidlem Praha 10, Bene5ovsk6 192516,IC:48546607, spolek zapsan! ve Stranajedna $T'W.trNffi{',{s NOTAfrSKYZAPTS NZ 503t2014 sepsanf dne 26.6.2014 (slovy: dvac6t6ho Sestdho dervna roku dva tisice 6trnfct) mnou, Mgr. Radimem Neubauerem, nolsiem v Prazn, not6iskou kancel6ii

Více

et. z UEel nadainiho fondu

et. z UEel nadainiho fondu STATUT NadaEniho fondu Neuron na podporu v6dy Preambule Karel JaneEek, PhD., r.e.:73o72612039, bytem U Tieti baterie to48121,160 00 Praha 5 Bievnov, zaloiil nadaini fond s ndzvem "Nadadni fond Neuron na

Více

Z6pis i.30 12006 ze zasedhni zastupitelstva obce Velichovo konan6ho dne 28. 8. 2006. Program:

Z6pis i.30 12006 ze zasedhni zastupitelstva obce Velichovo konan6ho dne 28. 8. 2006. Program: r Z6pis i.30 12006 ze zasedhni zastupitelstva obce Velichovo konan6ho dne 28. 8. 2006 Piitomni : pp. Bitman Jiif, Hospodskjr Alois, OndrddkovdJana, Radakovid Jiii, Riedl Franti5ek, Rieger Pavel, Smejkal

Více

Obec DuSniky, orsnny 6s,413 01 Roudnice n. L. tel.fax:+42o 416 847001 mob: 602 656 464

Obec DuSniky, orsnny 6s,413 01 Roudnice n. L. tel.fax:+42o 416 847001 mob: 602 656 464 Obec DuSniky, orsnny 6s,413 01 Roudnice n. L. tel.fax:+42o 416 847001 mob: 602 656 464 teo:00263593 e-mail: info@dusnikv.cz www.dusnikv.cz zlpts z g. ztsnnani z,rsruprrelstva obce DuSniry konan6ho dne

Více

L FRAI{A 5. I r rscsrstra tasr. vpsrsra iasr praha s. uneo vbsrsrp iasrr praha s

L FRAI{A 5. I r rscsrstra tasr. vpsrsra iasr praha s. uneo vbsrsrp iasrr praha s I r rscsrstra tasr L FRAI{A 5 J vpsrsra iasr praha s uneo vbsrsrp iasrr praha s PRAVIDLA PRO YYULLVAXI UdNTOWCU NETNVE SrrilviCn pi.ispf vrri NA s rravovani nt ri cl. I Piedm6t fpravy Udelem t6chto pravidel

Více

-1- konan6 dne L. iervna 2018 v Radimovicfch u Zelie. Z6pis z fhdnf valn6 hromady Zemid6lsk6 spoleinosti Slapy a.s. I) Zahiljeni.

-1- konan6 dne L. iervna 2018 v Radimovicfch u Zelie. Z6pis z fhdnf valn6 hromady Zemid6lsk6 spoleinosti Slapy a.s. I) Zahiljeni. Z6pis z fhdnf valn6 hromady Zemid6lsk6 spoleinosti Slapy a.s. se sidlem Slapy 100 konan6 dne L. iervna 2018 v Radimovicfch u Zelie Program jedn6ni: I) Zahiljeni 2) Volba piedsedy valn6 hromady, zapisovatele,

Více

Zipis z 1O. zased6ni Zastupitelstva m6stsk6 66sti Praha - Kolovraty konan6ho dne 1i. prosinc e 2007 v prostor6ch Sport Klubu Kolovraty

Zipis z 1O. zased6ni Zastupitelstva m6stsk6 66sti Praha - Kolovraty konan6ho dne 1i. prosinc e 2007 v prostor6ch Sport Klubu Kolovraty Zipis z 1O. zased6ni Zastupitelstva m6stsk6 66sti Praha - Kolovraty konan6ho dne 1i. prosinc e 2007 v prostor6ch Sport Klubu Kolovraty & {t Piitomni:dlenov6ZMe: Michal H a ba rt ing', starosta Vladimira

Více

Not6iskf zripis. I t. osvddieni. ilinek prvni. --N 266/20t2. l.volby organizovala, sditala hlasy a visledky vyhlaiovala Sestidlenn6 voleb i

Not6iskf zripis. I t. osvddieni. ilinek prvni. --N 266/20t2. l.volby organizovala, sditala hlasy a visledky vyhlaiovala Sestidlenn6 voleb i ij 4421-6 -11-2012 Stejnopis --N 266/20t2 NZ 242/2012 Not6iskf zripis sepsanj dne 5.11.2012 (p6teho listopadu roku dvoutisiciho Miloslavem Jindiichem, notiiiem se sidlem v Beneiov6, v Beneiovd. T,'rio\a

Více

I d:.,,1. konan6ho dne L5.12.20L4, od 18:00 hodin, Ziipis. na Obecnim diad6 v Zivanicich. i-* :; -..l. ze zased6ni Zastupit,elstva obce Zivanice,

I d:.,,1. konan6ho dne L5.12.20L4, od 18:00 hodin, Ziipis. na Obecnim diad6 v Zivanicich. i-* :; -..l. ze zased6ni Zastupit,elstva obce Zivanice, i-* :; -..l I d:.,,1 ',.-,.t1"tt t \"-..-j",..,,"' obec Zivanice Zastupitelstvo obce Zivanice Ziipis ze zased6ni Zastupit,elstva obce Zivanice, konan6ho dne L5.12.20L4, od 18:00 hodin, na Obecnim diad6

Více

Zapisovatel: Piitomno obdant: Host6:

Zapisovatel: Piitomno obdant: Host6: // Misto jednrini: Hodina zahdjeni: Hodina ukondenf: Zfpis i.iii ze zasedilni Zastupitelstva obce Kramolna, konan6ho dne 18. rinora 2015 Obecni riiad Kramolna 18:00 hodin 19:41 hodin Doba pieruseni zasedini:

Více

piitomn6 dleny zastupitelstva, i,e odmitnutf slozit slib nebo slozenf slibu

piitomn6 dleny zastupitelstva, i,e odmitnutf slozit slib nebo slozenf slibu Obec Bfllf Kdmen Zastupitelstvo obce Bill;i Kdmen ZApis z ustavuiiciho zased6ni Zastupitelstva obce Bilf Kdmen, konan6ho dne 31.10.2OL8, od 19:00 hodin. ZasedAni Zastupitelstva obce Bill;i Kdmen [d6le

Více

J i h o m ě s t s k á s o c i á l n í a. s.

J i h o m ě s t s k á s o c i á l n í a. s. J i h o m ě s t s k á s o c i á l n í a. s. Zápis č. 3/2015 ze zasedání představenstva Jihoměstská sociální, a. s., konaného dne 11. 2. 2015 místo jednání: zasedací místnost Šalounova ulice, Praha 11 Představenstvo:

Více

+,l I ( I,l N 23/2OO7. Za prv6: k bodu 1 Programu : ---

+,l I ( I,l N 23/2OO7. Za prv6: k bodu 1 Programu : --- strana Drvnl NZ 2a/2007 N 23/2OO7 S t e j n o p i s N o t e i s k t z a p l _ s +,l l ( I,l I ( I,l sepsany dne tiic6t6ho prvniho kvdtna roku dva tisice sedm (31.5.2007), mnou JUDr. viktorem Matdjkou,

Více

Zpis z jednn sch ilze shromžděn Společenstvvlastnk jednotek v domech Pražského608 a 609, Praha 5 Datum shromžděn: 23.3.2010 v 18.00 hod. Msto shromžděn. kinos zšcrraplinovo nm., Praha 5 ShromŽděn svolal:

Více

Usnesenf z XX. vefejn6ho zasedini zastupitelstva obce ze dne 7.10.2010

Usnesenf z XX. vefejn6ho zasedini zastupitelstva obce ze dne 7.10.2010 Usnesenf z XX. vefejn6ho zasedini zastupitelstva obce ze dne 7.10.2010 I. Zastupitelstvo obce S C HVAL UJE : bod 4) Bezhplatnypievod pozemkri v trati Oujezdky p.d. 8210 o v'-imdie 4n r# ap.d,.8269 o v'jmdie

Více

STANOVY. ,rmas Starom6stsko, z. s." 2. Clfinek - Cil iinnosti spolku. 1. Cl6nek- Nfzev a sidlo spolku, zhkladni ustanovenf.

STANOVY. ,rmas Starom6stsko, z. s. 2. Clfinek - Cil iinnosti spolku. 1. Cl6nek- Nfzev a sidlo spolku, zhkladni ustanovenf. - STANOVY zapsan6ho spolku,rmas Starom6stsko, z. s." 1. Cl6nek- Nfzev a sidlo spolku, zhkladni ustanovenf 1.1. Spolek se na4iv6: MAS Starom6stsko, z. s. (drile jen,,mas") 1.2. Sidlo spolku je na adrese:

Více

z AP I S i. 612015 ii t Program: 1. Volba ovdiovatelfl o Bez vy'j6dieni' 1. Volba oveiovatehi zdpisu

z AP I S i. 612015 ii t Program: 1. Volba ovdiovatelfl o Bez vy'j6dieni' 1. Volba oveiovatehi zdpisu i{ ii t z AP I S i. 612015 ze zasediniobecniho zastupitelstva konan6ho dne 30. 9. 2015 v Orli od 19.00 hod. I pfitomni: p. Haw6nek, Janou5kov6, Flifu, 1,6ikov6, Jenidek, Brabec, Homfl

Více

PROJEKT ZMENY PRAVNI FORMY

PROJEKT ZMENY PRAVNI FORMY PROJEKT ZMENY PRAVNI FORMY vypracovanf statut6rnim org6nem spolednosti ROLOFOL s.r.o. Osobou z0dastn6nou na piem6ne je spolednost: ROLOFOL s.r.o. lc: 258 73750 se sidlem: Bordovice 9, PSe : 744 01 zapsanf

Více

OBEC KLICA]YY. 2) SchvSleni programu

OBEC KLICA]YY. 2) SchvSleni programu OBEC KLICA]YY 250 69 Vodochodv tco: ZIOSOS TEL.: 284 890 052 Obec Klidany Zastupitelstvo obce Klfdany Zipis ze zasedini Zastupitelstva obce Klidany konan6ho dne 17.03.2016, od 19.00 hod. Zah6ieni zasedini

Více

te t/ / 51929 INVESTICE DO ROZVOJE VZDTLAVANT Nizev/obchodni firma zadavatele Centrum akademickfch a vzddldvacich sluzeb, a.s. SIdlo/misto podnikdni

te t/ / 51929 INVESTICE DO ROZVOJE VZDTLAVANT Nizev/obchodni firma zadavatele Centrum akademickfch a vzddldvacich sluzeb, a.s. SIdlo/misto podnikdni INVESTICE DO ROZVOJE VZDTLAVANT r a a,'i.a ;a&s, OP Vzd6lAvAnt pro konkutoncsbchopnost Protokol o posouzeni a hodnoceni nabidek 1., Veiejn6 zakiszky Ndzev zakdzky: Video poiady Registradni dislo projekt

Více

- - V.izva k wzvednutf pisemnosti u soudniho exekutora. Tato vfzva byla zirovefi vyvi5ena na elektronick6 riiedni desce soudnfho exekutora.

- - V.izva k wzvednutf pisemnosti u soudniho exekutora. Tato vfzva byla zirovefi vyvi5ena na elektronick6 riiedni desce soudnfho exekutora. Vyvd5eno dne:. 27.l.20 Sp.zn.: 050 X 22l2ll0 Sejmuto dne (30. dnem od vyv65eni) V.izva k wzvednutf pisemnosti u soudniho exekutora b) DoruiovanS nisemnost: 050 X 22121109 n6vrh, poudeni, vfzv, usn. 51

Více

S T A N O V Y. T J S o k o l P ř í k a z y, z. s. I. Z{kladní ustanovení

S T A N O V Y. T J S o k o l P ř í k a z y, z. s. I. Z{kladní ustanovení S T A N O V Y T J S o k o l P ř í k a z y, z. s. I. Z{kladní ustanovení 1. Dne 1. 1. 2014 byla v souladu s ust. 3045 z{kona č. 89/2012 Sb., občanský z{koník, do spolkového rejstříku vedeného Krajským soudem

Více

z 12. z*seonrui zastuprrelsrva uesrsre casr PRAHA - suchdol

z 12. z*seonrui zastuprrelsrva uesrsre casr PRAHA - suchdol ZAPIS z 12. z*seonrui zastuprrelsrva uesrsre casr PRAHA - suchdol DNE 18. ZARI 2008 Udast piizah5jeni zased6ni: 13 zastupitel0 Omluveni: pi Turchichov6, Mgr. Borov6, Starosta konstatoval, 2e je piltomna

Více

JEDNACÍ ŘÁD VALNÉ HROMADY

JEDNACÍ ŘÁD VALNÉ HROMADY Výzkumný ústav pro hnědé uhlí akciová společnost M o s t JEDNACÍ ŘÁD VALNÉ HROMADY Výzkumný ústav pro hnědé uhlí akciová společnost M o s t předkládáno valné hromadě dne 18. května 2015 Část A - Úvod Jednací

Více

JEDNACÍ A VOLEBNÍ ŘÁD

JEDNACÍ A VOLEBNÍ ŘÁD JEDNACÍ A VOLEBNÍ ŘÁD Lesnicko-dřevařské komory ČR Článek 1 Obecná ustanovení Jednací a volební řád stanovuje práva členů LDK ČR uplatňovaná na valné hromadě, předsednictvu a dozorčí radě, způsob jednání

Více

ZADAVACI DOKUMENTACE. ,rzfsabnik pro teplou vodu" ***** ITPAIE$FT. .A PoKYNY PRo zpracovaxi xaniory. Zadavatel. na zakilzku

ZADAVACI DOKUMENTACE. ,rzfsabnik pro teplou vodu ***** ITPAIE$FT. .A PoKYNY PRo zpracovaxi xaniory. Zadavatel. na zakilzku ***** ITPAIE$FT x $sw ZADAVACI DOKUMENTACE.A PoKYNY PRo zpracovaxi xaniory na zakilzku,rzfsabnik pro teplou vodu" Zadavatel Savoy Westend Hotelo s.r.o. Rybn6 66812 Praha l. Stard MEsto Toto vyberovei{zenf

Více

vic: Z.{DOST o STAVEBNi POVOLENi

vic: Z.{DOST o STAVEBNi POVOLENi Adresa piislu5n6ho iiadu t lrao: Ulice: Pifloha i. 9 k WhliSc i. s03,2006 Sb. vic: Z.{DOST o STAVEBNi POVOLENi podle ustanoveni $ ll0 odst. I a2 zdkona d. 183/2006 Sb., o izemnim pl6nov6ni a stavebnim

Více

Zprhva o vysledku piezkoumiinf hospodaieni

Zprhva o vysledku piezkoumiinf hospodaieni odbor kontroly e1: Lr-oo9sn:/Hav Zprhva o vysledku piezkoumiinf hospodaieni obec Kvitkov, ri oosr1531 za rok20l3 Plezkoumfni se uskuteinilo ve dnech: 16.10.2013 2.4.2014 nazdkladd zilkona()..42012004 Sb.,

Více

Jednací řád KlimNet z. s.

Jednací řád KlimNet z. s. Čl. 1 Základní ustanovení Jednací řád KlimNet z. s. 1. Spolek KlimNet z. s. se sídlem: 28. října 141, 742 83 Klimkovice, IČ: 26666936 (dále jen Spolek ) vydává v souladu se stanovami Spolku následující

Více

Zastupitelstva obce Podoli,

Zastupitelstva obce Podoli, IJsneseni z ustavuj icfho zased rini Zastupitelstva obce Podoli, konan6ho dne 10.11.2014 Zastupitelstvo obce Podoli vzalo na vddomf slozeni slibu viech ilenfi zastupitelstva Obce podoli bez vithrad. I.

Více

ij.' usrav sounniho rnznn.fnsrvi' 1. Ornvin+,Nf srurr.rl.li PRocRAMY vysoke udnni TECHNTcKE v srnf

ij.' usrav sounniho rnznn.fnsrvi' 1. Ornvin+,Nf srurr.rl.li PRocRAMY vysoke udnni TECHNTcKE v srnf uw NG vysoke udnni TECHNTcKE v srnf usrav sounniho rnznn.fnsrvi' Datum vyd6ni: 17.12.2014 ij.' 5gzt6rooot2or4 Za vdcnou str6nku odpovidrl: taj emnik pro studijni ziielitosti USI VUT Udinnost: dnem vyddn

Více

Jednací řád Členské schůze ČADG

Jednací řád Členské schůze ČADG Jednací řád Členské schůze ČADG Obsah Článek 1: Úvodní ustanovení Článek 2: Příprava zasedání ČS Článek 3: Jednání ČS Článek 4: Hlasování ČS Článek 5: Volby orgánů spolku Článek 6: Zápis ČS Článek 7: Závěrečné

Více

obecn úřad Lekovice tel: Lekovice 38,58282 GolůvJenkov 7 22 695 93O, 607 822 leskovicehb @ 7 l leskovicebb.cz Z^PISZE ZASEDANI ZASTUPITELSTVA OBCE LESKOVICE poř. slo: 0111212015 konan dne: 21.12.2015 v

Více

VRATKOV. Kraisk'0 0iad Stiedoieskdho kraie. Stejnopis e. fu. Zprhva o vysledku piezkoumsni hospodaieni obce. ii.: oo3s4lt2or2lkusk

VRATKOV. Kraisk'0 0iad Stiedoieskdho kraie. Stejnopis e. fu. Zprhva o vysledku piezkoumsni hospodaieni obce. ii.: oo3s4lt2or2lkusk Kraisk'0 0iad Stiedoieskdho kraie Zborovsk6 11 15021 Praha 5 SpZn: SZ_104589/201 1/KUSK ii.: oo3s4lt2or2lkusk Stejnopis e. fu Zprhva o vysledku piezkoumsni hospodaieni obce VRATKOV Ii:00639753 za rokzoll

Více

Jednací řád IČ:

Jednací řád IČ: Jednací řád IČ: 48847488 Platné od 24. 2. 2016 JEDNACÍ ŘÁD SVAZU VINAŘŮ ČESKÉ REPUBLIKY Valná hromada Svazu vinařů České republiky se sídlem ve Velkých Bílovicích, IČ: 48847488 (dále jen SV ČR ) vydává

Více

JEDNACÍ ŘÁD pro krajské shromáždění delegátů Krajského svazu juda Královéhradeckého kraje 2018

JEDNACÍ ŘÁD pro krajské shromáždění delegátů Krajského svazu juda Královéhradeckého kraje 2018 JEDNACÍ ŘÁD pro krajské shromáždění delegátů Krajského svazu juda Královéhradeckého kraje 2018 Článek 1. Zahájení shromáždění delegátů 1. Jednání shromáždění delegátů zahájí pověřený člen představenstva

Více

Jednací a volební řád Valné hromady

Jednací a volební řád Valné hromady Jednací a volební řád Valné hromady Sdružení korespondenčního šachu v ČR, z. s. IČ: 47607645 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

E: 26096820, D I e: C226O96820. l.objednatel. ll. Piedmdt smlouvy. lc:72048972

E: 26096820, D I e: C226O96820. l.objednatel. ll. Piedmdt smlouvy. lc:72048972 Srnlouva o dilo uzaviend podle obchodnho zdkoniku L Smluvni strany l.objednatel Ndrodni hiebiin Kladruby nad Labem, Stdtni piispdvkovd organizace 533 14 Kladruby nad Labem lc:72048972 Jednajlci ieditelem

Více

ZPRAVA. Kontrolor: obce STUDNICE, okres VYSkov. o vf sledku piezkoumfnf hospodalenf za rok2015

ZPRAVA. Kontrolor: obce STUDNICE, okres VYSkov. o vf sledku piezkoumfnf hospodalenf za rok2015 Krajskf uiad Jihomoravsk6ho kraje Odbor kontrolni a pr6vni - odd6leni piezkumu obci Zerotinovo n5m. 3 601 82 Brno ZPRAVA o vf sledku piezkoumfnf hospodalenf za rok2015 obce STUDNICE, okres VYSkov Zprhva

Více

r.-*e smlouva o uir-,o t-l!f Vtd*lrr{trl

r.-*e smlouva o uir-,o t-l!f Vtd*lrr{trl r.-*e t-l!f Vtd*lrr{trl smlouva o uir-,o C SYSTEM CZ a.s. se sidlem: Brno, Zidenice, Otakara Sevdika 84O1LO, psd OS OO j ednaj ici : Simona Nedasov6, piedseda piedstavenstva Ie:27675645 DIe: C227675645

Více

PRTIBfIIU ZADAVACfuO ftiznni

PRTIBfIIU ZADAVACfuO ftiznni M6stys I(f,cov Jirsikova 157 28509 K6cov IC:00236144 tel.:327 324204 fax:327 324375 e-mail: o tj.:42912009 Vyvdieno na rfiiedni desce M6styse Kicov dne20.7.20o9 V K6covd dne 20 7.2009 DOKT]MENTACE - ----

Více

A POKYNY PRO ZPRACOVANI XIgiNrY

A POKYNY PRO ZPRACOVANI XIgiNrY Snvov rsrend Fflornl t**** SPA ZADAVAC DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVAN XgiNrY na zaki,zku,rpifstroj pro vakuov6 kompresnf terapie66 Zad,avatel Savoy Westend Hotel, s.r.o. Rybnri 66812 Praha 1, Star6

Více

4 1*'"'*J:l;,iiil,;,",,i;ilf:::.:T;J5ilx:T,:il?.?l;yRt'l;l;!;';1"." piik,adu dobr6 praxe -

4 1*''*J:l;,iiil,;,,,i;ilf:::.:T;J5ilx:T,:il?.?l;yRt'l;l;!;';1. piik,adu dobr6 praxe - Mistni akdni skupina Krdlovstvi- Jestiebi hory, o.p.s. Pod Mdstem 624,542 32 Upice, tel.: 499 397 232, - patovstv IESTDEBI lilopr ZAPIS Valn6 shrom6ideni Mistni akini skupiny Kr6lovstvi - Jestiebi hory,

Více

obec Zrvnrurce ZASTUPITELSTVO OBCE Z.O.iitdosto koupi pozemku t35/29 84m2 - z6m6r prodeje. Piitomni 5 Nepiit. - oml. Program: Voii5kov6 Nevole

obec Zrvnrurce ZASTUPITELSTVO OBCE Z.O.iitdosto koupi pozemku t35/29 84m2 - z6m6r prodeje. Piitomni 5 Nepiit. - oml. Program: Voii5kov6 Nevole obec Zrvnrurce ZASTUPITELSTVO OBCE Sch0zi iidila Zapisovatel Voii5kov6 Nevole Piitomni 5 Nepiit. - oml. N6vrh usneseni OvEiovatel6 zdpisu Host6 Hrub'f, Jirsov6 Puhlovsk6 Schletter; Petr viz. prezeneni

Více

NorA{sKf z.{prs I I. - stanovami eeskdho olympijskdho \"iboru opatien mi dolozkou Ministerstva vnitoa Ceskd

NorA{sKf z.{prs I I. - stanovami eeskdho olympijskdho \iboru opatien mi dolozkou Ministerstva vnitoa Ceskd registrovan u Mipister.stva vniia eesk6 republilfy dne 25.1.1993 pod d. VS/1_17 98x/93_R (d6le t6z Stranajedna NZ 59/20t3 STEJNOPIS NorA{sKf z.{prs sepsani dne 15.2.2013 (slovy: patndctiho inola roku dva

Více

stanovy spoleinosrr s RUdENIwT ovrnznn.fvr Kru5nohorskd poliklinika s.r.o. J,Y'

stanovy spoleinosrr s RUdENIwT ovrnznn.fvr Kru5nohorskd poliklinika s.r.o. J,Y' stanovy spoleinosrr s RUdENIwT ovrnznn.fvr Kru5nohorskd poliklinika s.r.o. J,Y' Uptne zn ni r. zakladni usrrnovbni ilinek Zfl

Více

1) Valná hromada MAS Brána Brněnska,z.s. (dále jen VH) vydává a schvaluje tento jednací řád.

1) Valná hromada MAS Brána Brněnska,z.s. (dále jen VH) vydává a schvaluje tento jednací řád. Jednací řád MAS Brána Brněnska, z.s. Výběrové komise I. Úvodní ustanovení 1) Valná hromada MAS Brána Brněnska,z.s. (dále jen VH) vydává a schvaluje tento jednací řád. 2) Tento jednací řád stanovuje volbu

Více

Jednací řád Valné hromady IPMA Česká republika, z. s.

Jednací řád Valné hromady IPMA Česká republika, z. s. Jednací řád Valné hromady IPMA Česká republika, z. s. ČÁST PRVNÍ OBECNÁ USTANOVENÍ Článek 1 Základní údaje o spolku 1. S účinností do 31.12.2017 zní název spolku: Společnost pro projektové řízení, z. s.

Více

Zipis z veiejn6ho zaseddni i. 8/2015 zastupitelstva obce Pierov nad Labem konan6ho dne Al5

Zipis z veiejn6ho zaseddni i. 8/2015 zastupitelstva obce Pierov nad Labem konan6ho dne Al5 Zapis z 15. 12.2015 Zipis z veiejn6ho zaseddni i. 8/2015 zastupitelstva obce Pierov nad Labem konan6ho dne 15. 12.2Al5 Datum: 15. prosince2015 v 19 hod. Misto kon6ni: Skolni jfdelna Pittomni: p. Baumruk,

Více

MEsto NEmiice nad Hanou

MEsto NEmiice nad Hanou MEsto NEmiice nad Hanou Obecnd ztvazna vyhli5ka 8.312012, o mistnim poplatku zaprovoz syst6mu shromalilovdni, sberu, piepravy, tiid6ni, vyulivini a odstraiovfni komun6lnich odpadri Zastupitelstvo mdsta

Více

c) zvyitit vydaje ) Rozpodet obce Nevdzice na rok ) Ostatni, rizne.

c) zvyitit vydaje ) Rozpodet obce Nevdzice na rok ) Ostatni, rizne. Zdpis z veiejn6 schrize zastupitelstva obce Nevdzice konan6 v ritery 23. prosince2014 od 17.oo v kancel6ii obecniho uiadu. Piftomni: Bakus, Kovanda, Kyrian, MaSanka, Pobifslo, Pobiislov6. ( v3ichni zvoleni

Více

JEDNACI NAN ROKYTNICE OBEC. ct. z Pravomoc zastupitelstva. Zastupitelstva obce Rokytnice. ct. t Uvodni ustanoveni

JEDNACI NAN ROKYTNICE OBEC. ct. z Pravomoc zastupitelstva. Zastupitelstva obce Rokytnice. ct. t Uvodni ustanoveni OBEC ROKYTNICE Zastupitelstvo obce Rokytnice se usneslo vydat na zaklade ust. $ 96 zitkona E. 12812000 Sb., o obcich (obecni ziizeni), ve zndni pozddjsfch piedpisri, tento JEDNACI NAN Zastupitelstva obce

Více

Obec Habřina. Jednací řád zastupitelstva obce Habřina

Obec Habřina. Jednací řád zastupitelstva obce Habřina Obec Habřina Jednací řád zastupitelstva obce Habřina Zastupitelstvo obce Habřina se usneslo podle ust. 96 zákona č.128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon

Více

t-r r.f+ L. Veiejnd zakdzka 2. ldentifikaini fdaje o zadavateli *** *** :-"':"'!_ ZApis o posouzeni a hodnoceni nabidek

t-r r.f+ L. Veiejnd zakdzka 2. ldentifikaini fdaje o zadavateli *** *** :-':'!_ ZApis o posouzeni a hodnoceni nabidek * * evrops * soclalnl :-"':"'!_ MtNtsTERSrvO SrolSrvf. fond v CR rvnopsra ururr''' naixo#*"n irioizv;fdvi': INVESTICE DO ROZVOJE VZDELAVANI r.f+ t-r OP Vzdil6vrini ko kurenceschopnost -- ZApis o posouzeni

Více

Jednací a Volební řád

Jednací a Volební řád Jednací a Volební řád Valné hromady spolku TJ Sokol Družba Suchdol z.s., IČ 447 02 957. Článek 1 Úvodní ustanovení 1. Jednací řád upravuje zásady jednání valné hromady výše uvedeného spolku. 2. Valná hromada

Více

JEDNACÍ ŘÁD VALNÉ HROMADY MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINY LANŠKROUNSKO Z.S.

JEDNACÍ ŘÁD VALNÉ HROMADY MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINY LANŠKROUNSKO Z.S. JEDNACÍ ŘÁD VALNÉ HROMADY MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINY LANŠKROUNSKO Z.S. Čl.1. Úvodní ustanovení Jednací řád Valné hromady MAS Lanškrounsko, z.s. upravuje zejména přípravu, svolání a průběh jednání, usnášení a

Více

Adresa piislusn6ho riiadu -STAVEBNi Uf,'An. UrAd:URAD MESTSKE EASU MESTA BRNA CHRLICE. Ulice: CHRLICKE NAUPSTI + PSd, obec: 643 00 BRNO.

Adresa piislusn6ho riiadu -STAVEBNi Uf,'An. UrAd:URAD MESTSKE EASU MESTA BRNA CHRLICE. Ulice: CHRLICKE NAUPSTI + PSd, obec: 643 00 BRNO. /7zc>-zz// /,-3, fur'l- o-9 Piiloha i. 9 k vyhld5ce C. 503/2006 Sb. Adresa piislusn6ho riiadu -STAVEBNi Uf,'An UrAd:URAD MESTSKE EASU MESTA BRNA CHRLICE Ulice: CHRLICKE NAUPSTI + PSd, obec: 643 00 BRNO

Více

JEDNACÍ ÁD VALNÉ HROMADY MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINY LANŠKROUNSKO Z.S.

JEDNACÍ ÁD VALNÉ HROMADY MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINY LANŠKROUNSKO Z.S. JEDNACÍ ÁD VALNÉ HROMADY MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINY LANŠKROUNSKO Z.S. Čl.1. Úvodní ustanovení Jednací řád Valné hromady MAS Lanškrounsko, z.s. upravuje zejména přípravu, svolání a průběh jednání, usnášení a

Více

ZAKLADACI SMLOUVA. L N6zev obecn6 prosp65n6 spolednosti 1.1 N6zev obecne prosp65n6 spolednosti zni Geopark Ralsko o.p.s.

ZAKLADACI SMLOUVA. L N6zev obecn6 prosp65n6 spolednosti 1.1 N6zev obecne prosp65n6 spolednosti zni Geopark Ralsko o.p.s. ZAKLADACI SMLOUVA Jan Ludvik, trvale bytem Jiiiho z Poddbrad 1435, eesk5 Lipa, PSe 47001, r.6. 760105/3669 Anna Jeikov6, trvale bytem fiebiz 28, PSe 273 75, r.d. 79533'1/0101 -a- -a- Petr Hlinka, trvale

Více

q5f MnsARYKOv onkoloctckv 0srRv ZlutV kopec 7, 65653 Brno e.1.: R - tt2gtrt/t4northl

q5f MnsARYKOv onkoloctckv 0srRv ZlutV kopec 7, 65653 Brno e.1.: R - tt2gtrt/t4northl t,s o*tbq^ '+'.t-t A 44 q5f $ WW MnsARYKOv onkoloctckv 0srRv ZlutV kopec 7, 65653 Brno Zdravotnick6 zafizeni akreditovand Joint Commission International a Spojenou akreditadnf komisi tr Protokol o druh6m

Více

JEDNACÍ A VOLEBNÍ ŘÁD KONFERENCE ČJF

JEDNACÍ A VOLEBNÍ ŘÁD KONFERENCE ČJF JEDNACÍ A VOLEBNÍ ŘÁD KONFERENCE ČJF Článek I. Úvodní ustanovení 1. Rada ČJF na základě ust. 10.2.3 Stanov ČJF schvaluje tento Jednací a volební řád Konference ČJF, který upravuje přípravu, obsah jednání,

Více

Městská část Praha - Ďáblice Zastupitelstvo městské části

Městská část Praha - Ďáblice Zastupitelstvo městské části Městsk čst Praha - Ďblice Zastupitelstvo městské čsti 9. zasedn dne 16. 12. 2015 USNESENÍ č. xxx/15/zmč k veřejné zakzce Dostavba a stavebn úpravy ZŠ Praha - Ďblice Zastupitelstvo MČ po projednn I. bere

Více

**l MINISTERSTV-O SKOLSTVI, lfi

**l MINISTERSTV-O SKOLSTVI, lfi evropsk'i socia,lnf t-ono v en l MINISTERSTV-O SKOLSTVI, evnopsxn UNIE vtlaprze A TELOVvoHOVY INVESTICE DO ROZ/OJE VZDELAVANI r.f+ OP Vzd6l6v6ni konkutenceschopnost Zirpis o posou zeni a hodnoceni nabidek

Více

Pozvánka na řádnou valnou hromadu

Pozvánka na řádnou valnou hromadu Pozvánka na řádnou valnou hromadu představenstvo obchodní společnosti CREAM SICAV, a.s. IČ: 285 45 320 se sídlem Nuselská 262/34, Nusle, 140 00 Praha 4 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem

Více

ť š é ý Č é á í é ý Č é á á é í ů á í ó Úč ÚČ ž á í ů í í š é ý č í ž ě í é ý é č í č Č ěř ě í úč é č č é á č ů úč ň á é á í í č š ř á í í é ý ě é ý í

ť š é ý Č é á í é ý Č é á á é í ů á í ó Úč ÚČ ž á í ů í í š é ý č í ž ě í é ý é č í č Č ěř ě í úč é č č é á č ů úč ň á é á í í č š ř á í í é ý ě é ý í ť š é ý Č é é ý Č é é ů ó Ú ÚČ ž ů š é ý ž ě é ý é Č ě ě ú é é ů ú ň é š é ý ě é ý é ě ů ý ů é ŠÍ é ž ž ě ě ý ž ý ý é ý Šť é š é ý ů Ů ů ů é ů Ů ý Č Ů é ň é šť é ě ý ů š é ů é ý š ý ňů é ý ů é ý ě Š Ů

Více

1.\l. 5. Provoz COV a kanalizace vdetnd piehledu dosud nenapojenlich dom6cnosti na COV - n6vrh na zaiazenido prosramu -

1.\l. 5. Provoz COV a kanalizace vdetnd piehledu dosud nenapojenlich dom6cnosti na COV - n6vrh na zaiazenido prosramu - zaprs ze 17. zasedrinf zastupitelstva obce Stfibrnf Skalice konan6ho dne 26. 4. 2012 v zasedaci mistnosti Obecniho fiadu ve Stiibrn6 Skalici Piitomni ilenov6 ZOz J.Proch6zka,Ing.2. Zelik,I. Hofmanov6,

Více

rnventarizaittti zpnav A zarok 2012

rnventarizaittti zpnav A zarok 2012 rnventarizaittti zpnav A zarok 2012 Obec: Dudnikv 69.413 01 Roudnice nad Labem IC: 00263583 Datum zpracov ftni: 3 LI.2013 1. Vyhodnoceni dodrzeni vyhl65ky (,. 27012010 Sb. a vnitro organizadni sm6rnice

Více

S T A N O V Y občanského sdružení s názvem Popice Charlese Sealsfielda, o.s.

S T A N O V Y občanského sdružení s názvem Popice Charlese Sealsfielda, o.s. S T A N O V Y občanského sdružení s názvem Popice Charlese Sealsfielda, o.s. Čl. 1. Název a sídlo Popice Charlese Sealsfielda, o.s. (d{le jen Sdružení). Popice č. 56, 669 02 Znojmo. Čl. 2 Charakter sdružení

Více

Krajský svaz juda, Libereckého kraje shromáždění delegátů POZVÁNKA. na Krajské shromáždění delegátů. Libereckého kraje.

Krajský svaz juda, Libereckého kraje shromáždění delegátů POZVÁNKA. na Krajské shromáždění delegátů. Libereckého kraje. POZVÁNKA na Krajské shromáždění delegátů v roce 2018 Krajská shromáždění delegátů (KSD) se dle Stanov ČSJu konají minimálně jednou za 4 roky. Vzhledem k tomu, že toto shromáždění v našem kraji proběhlo

Více

M6sto Bene5ov Masarykovo nfmdsti 100 256 0l Bene5ov

M6sto Bene5ov Masarykovo nfmdsti 100 256 0l Bene5ov M6sto Bene5ov Masarykovo nfmdsti 100 256 0l Bene5ov V Bene5ovd dne 12.1.2015 (datum odesl ii,ni vfzvy) Ev.d.: 15201 YYZYAK PoDANi NnniuTy A PRoKAzANi KVALIFIKACE VE ZJEDNODUSENEM PODLIMITNiM i,iznni (podle

Více

VOLEBNÍ ŘÁD. zastupitelstva města Velké Meziříčí. Čl. 1 Úvodní ustanovení

VOLEBNÍ ŘÁD. zastupitelstva města Velké Meziříčí. Čl. 1 Úvodní ustanovení VOLEBNÍ ŘÁD zastupitelstva města Velké Meziříčí Čl. 1 Úvodní ustanovení 1) Zastupitelstvo města Velké Meziříčí (dále jen ZM) se usneslo v souladu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení),

Více

Jednací řád členské schůze spolku OS Pro Kunratice (dále jen OSPK) Článek 1 Základní ustanovení

Jednací řád členské schůze spolku OS Pro Kunratice (dále jen OSPK) Článek 1 Základní ustanovení Jednací řád členské schůze spolku OS Pro Kunratice (dále jen OSPK) Členská schůze se koná ve smyslu Nového občanského zákoníku a platných Stanov sdružení čl. VIII. Valná hromada. Koná se za období od 3.

Více

konan6ho 22. L.2Ot5, od 18:00 hodin, m riiiade v Zivanicich 26pis i Zastupitelstva obce Zivanice, ze zased6

konan6ho 22. L.2Ot5, od 18:00 hodin, m riiiade v Zivanicich 26pis i Zastupitelstva obce Zivanice, ze zased6 Obec Zivanice Zastu pitelstvo obce Ziivanice ze zased6 konan6ho na 26pis i Zastupitelstva obce Zivanice, 22. L.2Ot5, od 18:00 hodin, m riiiade v Zivanicich Zahijeni zased6ni Zaseddni Zastupitelstva obce

Více

Jednací řád. řádné valné hromady společnosti, konané dne 16. května 2014

Jednací řád. řádné valné hromady společnosti, konané dne 16. května 2014 Jednací řád řádné valné hromady společnosti, konané dne 16. května 2014 Článek 1 ÚVODNÍ USTANOVENÍ Valná hromada je nejvyšším orgánem společnosti, který schvaluje a rozhoduje všechny záležitosti uvedené

Více

JEDNACÍ ŘÁD VALNÉ HROMADY SDRUŽENÍ PRO INTERNETOVÝ ROZVOJ V ČESKÉ REPUBLICE

JEDNACÍ ŘÁD VALNÉ HROMADY SDRUŽENÍ PRO INTERNETOVÝ ROZVOJ V ČESKÉ REPUBLICE JEDNACÍ ŘÁD VALNÉ HROMADY SDRUŽENÍ PRO INTERNETOVÝ ROZVOJ V ČESKÉ REPUBLICE 1 ÚVODNÍ USTANOVENÍ Tento jednací řád upravuje zásady a způsob přípravy, svolávání a jednání Valné hromady Sdružení pro internetový

Více

Jednací řád. 23. schůze rady MČ dne 15. 12. 2010. Rady městské části Praha 10 ----------------------------------- 1 Úvodní ustanovení

Jednací řád. 23. schůze rady MČ dne 15. 12. 2010. Rady městské části Praha 10 ----------------------------------- 1 Úvodní ustanovení 23. schůze rady MČ dne 15. 12. 2010 Jednací řád Rady městské části Praha 10 ----------------------------------- 1 Úvodní ustanovení 1. Jednací řád Rady městské části Praha 10 (dále jen rada) upravuje způsob

Více

I 00 559 032. Zadavatel. Protokol o iednrini hodnotici komise (v souladu s $ 75 zdkona 137/2006 Sb. o veiejnj,ch zakizkdch platndm zndni)

I 00 559 032. Zadavatel. Protokol o iednrini hodnotici komise (v souladu s $ 75 zdkona 137/2006 Sb. o veiejnj,ch zakizkdch platndm zndni) Zadavatel Gymnr{zium Brno, tiida Kapitina Jaro5e, piispevkovri organizace ti. Kpt. Jaro5e 14 Brno 658 70 I 00 559 032 Protokol o iednrini hodnotici komise (v souladu s $ 75 zdkona 137/2006 Sb. o veiejnj,ch

Více

Jednací řády orgánů organizační složky Místní akční skupiny MAS Šternbersko o.p.s.

Jednací řády orgánů organizační složky Místní akční skupiny MAS Šternbersko o.p.s. Jednací řády orgánů organizační složky Místní akční skupiny MAS Šternbersko o.p.s. Valná hromada 1) Valná hromada MAS (dále také VH) se schází nejméně jednou ročně. 2) Působnost, způsob jednání a kompetence

Více

Jednací a volební řád

Jednací a volební řád Strana 1 z 5 Jednací a volební řád Velkého sněmu Spolku Matfyzák Čl. 1 Tento Jednací a volební řád (dále jen Řád ) upravuje průběh zasedání Velkého sněmu Spolku Matfyzák (čl. 12 stanov; dále jen Velký

Více

Vzd6l6vdni zam6stnanc0 spolecnosti Zepris v oblasti mdkklch dovednostl

Vzd6l6vdni zam6stnanc0 spolecnosti Zepris v oblasti mdkklch dovednostl OPERACNI PROGRAM PRAHA ADAPTABILITA ffiff vizva K podani NneioeK Do vyeenoveno nizerui zaoavlci poolrir.rxy Vzd6l6vdni zam6stnanc0 spolecnosti Zepris v oblasti mdkklch dovednostl pro potieby projektu RozvojzamestnancO

Více

PROTI: 0 ZOF.ZPT: 0 Poiet piftomnjch dle prezenin{ Iistiny se zuitiil na 82 osob.

PROTI: 0 ZOF.ZPT: 0 Poiet piftomnjch dle prezenin{ Iistiny se zuitiil na 82 osob. (E# >: o9: > Y-E F si$ J ' 6o lnovf Drulswo I sxuffc(ih0 ffi Bytov6 druzstvo Skuteck6ho - Laudova Laudova 1385/31 163 OO Praha 6 - Repy j cl : tu > o- xa Zhpis z 9. jednfni dbnsk6 schfize Misto konini:

Více

Jednací řád členské schůze spolku Landseer klub České republiky, z.s.

Jednací řád členské schůze spolku Landseer klub České republiky, z.s. Landseerklub České republiky, z.s. IČ 62537253, se sídlem U Kostela 166, Ratboř, 28141, zapsaný ve spolkovém rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, v oddíle L, vložce 6181 (dále jen LKČR nebo Spolek

Více

Zfpis ze zasedilni Zastupitelstva

Zfpis ze zasedilni Zastupitelstva I Zfpis ze zasedilni Zastupitelstva obce Raiice-Pistovice, ze dne 03. 06. 20lS v 1700 hod. v Raiicfch Zahfieni Pan starosta v5echny piivital na tietim zasedini Zastupitelstva obce Radice-pistovice v roce

Více