POUŽITÍ A FUNKCE. PVVP Strana 1 (celkem 8)

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "POUŽITÍ A FUNKCE. PVVP Strana 1 (celkem 8)"

Transkript

1 PNEUMATICKÁ VÝKLOPNÁ VÁHA PVVP POUŽITÍ A FUNKCE Pneumatické výklopné váhy PVVP slouží pro součtové sledování množství sypkých látek a lze je použít všude tam, kde je zapotřebí sledovat, měřit a případně i měnit množství dávkované sypké látky. Systém dávkování je diskontinuální (přetržitý), proto zařízení musí být vybaveno zásobníky nebo dostatečně dlouhou dopravní cestou před a za výklopnou váhou. Základem výklopné váhy je nádržka, která je hmotnostně vážena pomocí tří tenzometrů. Nádržka je shora i zespoda uzavřena pomocí klapek. Střídavým plněním, vypouštěním, vážením obsahu nádržky a načítáním zváženého množství dochází k přesnému sledování hmotnostního průtoku sypkého materiálu zařízením. Četností pracovního cyklu lze ovlivňovat načítaný průtok váhou. Váha je vybavena vyrovnávací nádržkou, která slouží k zachycení nárazu sypkého materiálu při vyklopení obsahu nádržky. PVVP Strana 1 (celkem 8)

2 PŘEDNOSTI 1. spolehlivý provoz 2. zařízení nezpůsobuje hluk 3. snadná montáž 4. vysoká bezpečnost 5. bezobslužný provoz 6. snadná údržba 7. zařízení může být antikorozní 8. zaručené užitkové vlastnosti POPIS STROJE HORNÍ STŮL VSTUP SYPKÉHO MATERIÁLU HORNÍ HRDLO PNEUVÁLCE HORNÍ KLAPKY SKŘÍŇ ELEKTROŘÍZENÍ HORNÍ KLAPKA RÁM NÁDRŽKA TENZOMETRY HADICE ODVZDUŠNĚNÍ PNEUVÁLCE SPODNÍ KLAPKY SKŘÍŇ PNEUMATICKÝCH ROZVODŮ SPODNÍ KLAPKA VSTUP TLAKOVÉHO VZDUCHU VYROVNÁVACÍ NÁDRŽKA JEDNOTKA NA ÚPRAVU VZDUCHU VÝSTUP SYPKÉHO MATERIÁLU SPODNÍ HRDLO PVVP Strana 2 (celkem 8)

3 Pneumatická výklopná váha se skládá z rámu, horního hrdla, spodního hrdla, nádržky, horní klapky, spodní klapky, vyrovnávací nádržky, tenzometrů, hadice odvzdušnění, pneumatických rozvodů, skříně elektrořízení. Součástí rámu jsou: horní stůl, deska, vyrovnávací nádržka, horní hrdlo, spodní hrdlo. Horní klapka se skládá z dvoukřídlé klapky, kde každé křídlo je ovládáno jedním ze dvou pneuválců. V nádržce je ve spodní části umístěna spodní klapka, která je motýlkového typu. Spodní klapka je ovládána dvěma pneuválci, které působí na klapku ve stejném směru tak, aby nedocházelo ke křížení klapky. Nádržka spolu se spodní klapkou a pneuválci je vážena pomocí tří tenzometrů. Pevná část tenzometrů je upevněna na desku. Nádržka je s rámem propojena pomocí pružného návleku. Horní hrdlo je přivařeno k hornímu stolu, spodní hrdlo je přivařeno na kuželovou část vyrovnávací nádržky. Horní hrdlo je s vyrovnávací nádržkou propojeno pomocí hadice odvzdušnění. Ve skříni pneumatických rozvodů jsou umístěny rozvaděče s elektromagnetickými ventily, které ovládají tlakový vzduch na pneuválce. Na skříni pneumatických rozvodů je umístěn regulační ventil s filtrem. Součástí pneumatických rozvodů je příslušenství, plastové potrubí, zpětné ventilky, výfuky. Elektromagnetické ventily jsou řízeny ze skříně elektrořízení, do které jsou též zavedeny snímače polohy pneuválců a přípojka centrálního řízení. Každá výklopná váha má vážní elektroniku, která je umístěna v horním rozvaděči. Pro vyhodnocování signálů z vážní elektroniky a pro řízení četnosti výklopů lze dodat výklopné váhy s řídicím systémem, nebo bez řídicího systému. Výklopné váhy bez řídicího systému vyžadují nadřazený řídicí systém, který pak ovládá mechanické prvky (pneuválce) v závislosti na měřené hmotnosti (3 tenzometrické snímače) a požadovaného výkonu. Nadřazený řídicí systém komunikuje s výklopnou váhou přes sériové komunikační rozhraní RS422. TYPOVÉ OZNAČENÍ PVVP 150.V - X Y TYPOVÉ ZNAČENÍ ZAŘÍZENÍ POUŽITÝ MATERIÁL ZÁKLADNÍ OBJEMOVÝ VÝKON ROZMĚROVÁ ŘADA ZPŮSOB ELEKTROOVLÁDÁNÍ ZÁKLADNÍ VÝKONNOVÉ PARAMETRY ROZMĚROVÁ ŘADA ZÁKLADNÍ OZNAČENÍ - TYP VÝKON [m 3 /hod] NOMINÁLNÍ MAXIMÁLNÍ PVVP 05.0 XY 5 7 PVVP 15.0 XY PVVP 25.0 XY PVVP 50.0 XY PVVP 80.0 XY PVVP XY PVVP XY ROZMĚROVÁ ŘADA ZKRÁCENÁ OZNAČENÍ - TYP VÝKON [m 3 /hod] NOMINÁLNÍ MAXIMÁLNÍ PVVP 05.1 XY 3,5 5 PVVP 15.1 XY PVVP 25.1 XY PVVP 50.1 XY PVVP 80.1 XY PVVP XY PVVP XY PVVP Strana 3 (celkem 8)

4 HLAVNÍ ROZMĚRY STROJE OZNAČENÍ TYP ROZMĚRY [mm] A B1 B2 B3 C d Z L1 L2 L3 L4 L5 L6 L7 L8 Z1 Z2 PVVP XY PVVP XY PVVP XY PVVP XY PVVP XY PVVP XY PVVP XY PVVP XY PVVP XY PVVP XY PVVP 50.1 XY PVVP XY PVVP XY PVVP XY PVVP Strana 4 (celkem 8)

5 ZÁKLADNÍ ROZMĚRY VSTUPŮ A VÝSTUPU Pneumatické výklopné váhy jsou standardně dodávány se vstupním a výstupním lemovým hrdlem nebo hrdlem s přírubou podle normy PN a 0N K zařízení lze na zvláštní objednávku dodat prvky spádového potrubí. Tlakový vzduch je přiveden na jednotku úpravy vzduchu s vnitřním trubkovým závitem G. Pneumatické výklopné váhy mohou být dodány i s jiným vstupním a výstupním hrdlem na zvláštní objednávku. Ve zvláštní objednávce musí být uvedena velikost a norma hrdla nebo musí být předložen výkres hrdel. OZNAČENÍ TYP SVĚTLOST HRDEL VSTUP VÝSTUP G D1 [mm] D2 [mm] [inch] PVVP XY /8 PVVP XY /8 PVVP XY /8 PVVP XY /8 PVVP XY /8 PVVP XY /2 PVVP XY /2 PVVP XY /8 PVVP XY /8 PVVP XY /8 PVVP XY /8 PVVP XY /8 PVVP XY /2 PVVP XY /2 HRDLO S VYHRDLENÍM HRDLO S PŘÍRUBOU SVĚTLOST HRDLA ROZMĚRY HRDEL [mm] D [mm] Dl Df x t s Da Ds n d ,8 104x ,8 124x ,8 204x x , x , ,6x2, , ,4x3, ,5 PVVP Strana 5 (celkem 8)

6 TECHNICKÉ ÚDAJE TECHNICKÉ ÚDAJE SPOLEČNÉ PRO VŠECHNY TYPY Napájecí napětí pneumatických rozvaděčů 24V DC Maximální příkon pneumatických rozvaděčů 2 x 4 W Krytí elektrozařízení IP 54 Komunikace s nadřazeným systémem RS 422 Tlak přívodního vzduchu 6 až 8 Bar Pneumatické výklopné váhy jsou běžně dodávány s čističem vzduchu a s regulací tlaku. Přívod tlakového vzduchu musí být z rozvodu vzduchu připojen pomocí pružné tlakové hadice. Objem nádržky v technických údajích udává max. objem, který lze vážit. Vyrovnávací nádržka má objem, kterým lze okamžitě zachytit vyklopenou dávku sypké látky. OZNAČENÍ - TYP TECHNICKÉ ÚDAJE PVVP XY PVVP XY PVVP XY PVVP XY PVVP XY PVVP XY PVVP XY PVVP XY PVVP XY PVVP XY PVVP XY PVVP XY PVVP XY PVVP XY Objem nádržky [Litr] Objem vyrovnávací nádržky [Litr] Max. výkon pro ρ s = 500 kg/m 3 [tun/hod] 4,6 7, ,1 6, Max. výkon pro ρ s = 600 kg/m 3 [tun/hod] 5,5 9, ,0 7, Max. výkon pro ρ s = 700 kg/m 3 [tun/hod] 6,5 10, ,8 9, Max. výkon pro ρ s = 800 kg/m 3 [tun/hod] 7,4 12, ,6 10, Max. výkon pro ρ s = 900 kg/m 3 [tun/hod] 8,3 13, ,5 11, Max. hmotnost náplně nádržky [kg] Hmotnost s prázdnou nádržkou [kg] Přesnost vážení [%] 0,8 0,8 0,8 0,8 0,8 0,8 0,8 0,8 0,8 0,8 0,8 0,8 0,8 0,8 Spotřeba tlakového vzduchu [Litr/min] KALIBRACE Přesnost vážení je dána přesností tenzometrických snímačů, přesností analogového převodníku a přesností kalibrace vážícího systému. Kalibrace se provádí při prázdné nádržce pomocí tří specielních pneuválců, které jsou uchyceny na tenzometrech. Přívodem etalonového tlaku vzduchu do pneuválců se na tenzometrech vyvine síla, která odpovídá max. hmotnosti náplně nádržky. Pro kalibraci je dodáván kalibrační kufřík, který obsahuje: pumpu na tlakový vzduch, etalonový měřič tlaku, tři speciální kalibrační pneumatické válce. Kalibrační kufřík lze též dodat se třemi velikostmi válců, které pokryjí všechny typy a rozměrové řady. Kalibrační kufřík je dodáván samostatně. Výrobní závod případně zajišťuje kalibraci ve formě služby za úplatu. PVVP Strana 6 (celkem 8)

7 ELEKTRONICKÉ ŘÍZENÍ Pneumatické výklopné váhy jsou osazeny přesným tenzometrickým vážícím systémem. Nádržka je usazena na třech můstkových tenzometrických snímačích. Signál od měřené hmotnosti z tenzometrických snímačů je zaveden do vážní elektroniky WE 2108 firmy HBM Wägetechnik GmbH. Vážní elektronika umožňuje základní nastavení a kalibraci zařízení. Vážní elektronika HBM Řídicí systém UNITRONICS Řídicí systém MITSUBISHI Řízení četnosti výklopů, načítání hmotnosti, nastavování hmotnosti nádržky a řízení časových posloupností je možné zajistit dvěma způsoby. V případě, že jedna nebo několik výklopných vah je zařazeno do technologické linky, která je řízena centrálně PLC, je výhodné výklopnou váhu řídit tímto systémem. V opačném případě může být výklopná váha řízena samostatnými PLC značky UNITRONICS typ Vision 260 nebo systémem MITSUBISHI typ Melsec FX2N. Samostatný řídící PLC systém je umístěn v malé rozvaděčové skříni, která je nejčastěji umístěna v blízkosti výklopné váhy. ZPŮSOB OBJEDNÁVÁNÍ VÝKLOPNÉ VÁHY PVVP X Y X VÁŽNÍ ELEKTRONIKA HBM ŘÍDICÍ SYSTÉM PLC UNITRONICS MITSUBISHI 0 ne ne ne 1 ano ano ne 2 ano ne ano Y MATERIÁL VÝKLOPNÉ VÁHY 0 uhlíková ocel lakovaná 1 nerezová ocel typu AISI nerezová ocel typu AISI 316 Pneumatickou výklopnou váhu lze objednat samostatně podle typového označení a dle tabulky pro určení X a Y. Výklopnou váhu lze dodat v provedení z různých materiálů těch částí, které přicházejí do styku s váženým produktem. K výklopné váze lze samostatně objednat kalibrační kufřík podle typového označení zařízení a rozměrové řady. Příklad objednání: Objednáváme 1 ks pneumatické výklopné váhy typu: PVVP PVVP Strana 7 (celkem 8)

8 ZPŮSOB OBJEDNÁVÁNÍ KALIBRAČNÍHO KUFŘÍKU PVVP KK - Z Z PVVP 05.V - XY PVVP 15.V - XY TYPOVÉ OZNAČENÍ PVVP 25.V - XY PVVP 50.V - XY PVVP 80.V - XY PVVP 150.V - XY PVVP 300.V - XY 0 ano ne ne 1 ano ano ne 2 ano ano ano 3 ano ne ano 4 ne ne ano 5 ne ano ano K výklopné váze lze samostatně objednat kalibrační kufřík podle typového označení. Kufřík může obsahovat max. 3 velikosti kalibračních pneumatických válců nebo kufřík může být dodán jen s některou velikostí kalibračních pneumatických válců podle typového označení pneumatické výklopné váhy. Kombinace je dána volbou Z z tabulky. Příklad objednání: Objednáváme 1 ks kalibračního kufříku typu: PVVP KK 1. CERTIFIKÁTY ADRESA, SPOJENÍ PROKOP INVEST, a.s. GPS Loc: 50 1'32.67"N,15 49'34.85"E PROKOP INVEST, a.s. Dělnická Pardubice Černá za Bory Tel: Fax: prokop@prokop.cz PVVP Strana 8 (celkem 8)

HA 50/120 SIGMA PUMPY HRANICE HYDRAULICKÝ AGREGÁT 426 2.98 40.12

HA 50/120 SIGMA PUMPY HRANICE HYDRAULICKÝ AGREGÁT 426 2.98 40.12 SIGMA PUMPY HRANICE HYDRAULICKÝ AGREGÁT SIGMA PUMPY HRANICE, s.r.o. Tovární 605, 753 01 Hranice tel.: 581 661 111, fax: 581 602 587 Email: sigmahra@sigmahra.cz HA 50/120 426 2.98.12 Použití Hydraulický

Více

SIGMA PUMPY HRANICE 426 2.98 11.91

SIGMA PUMPY HRANICE 426 2.98 11.91 SIGMA PUMPY HRANICE LEHKÁ DIAGONÁLNÍ ÈERPADLA DE SIGMA PUMPY HRANICE, s.r.o. Tovární 605, 753 01 Hranice tel.: 581 661 111, fax: 581 602 587 Email: sigmahra@sigmahra.cz 426 2.98 11.91 Použití Èerpadla

Více

CoolTop. Unikátní klimatizační jednotka pro horní chlazení serveroven a datových sálů AC-TOPx-CW-240/60

CoolTop. Unikátní klimatizační jednotka pro horní chlazení serveroven a datových sálů AC-TOPx-CW-240/60 CoolTop Unikátní klimatizační jednotka pro horní chlazení serveroven a datových sálů AC-TOPx-CW-240/60 Aplikace CoolTop je unikátní chladicí jednotka vyráběná společností Conteg. Tato jednotka pro datová

Více

www.powerplastics.cz Brněnská 30, 591 01 Žďár nad Sázavou, tel./fax: +420 566 630 843, gsm: +420 775 630 843, info@powerplastics.

www.powerplastics.cz Brněnská 30, 591 01 Žďár nad Sázavou, tel./fax: +420 566 630 843, gsm: +420 775 630 843, info@powerplastics. www.powerplastics.cz Brněnská 30, 591 01 Žďár nad Sázavou, tel./fax: +420 566 630 843, gsm: +420 775 630 843, info@powerplastics.cz OBSAH Úvod... 3 Technická specifikace... 4 Popis filtru... 6 Popis činnosti

Více

Závěsné plynové kotle s průtokovým ohřevem TV

Závěsné plynové kotle s průtokovým ohřevem TV PANTHER 24 (28) KTV elektronické zapalování plynu, s nuceným odtahem spalin turbo, výkon 9,5 24 kw a 11 27,5 kw, deskový výměník pro ohřev TV, digitální ovládání 1.2.0. PANTHER 24 KOV elektronické zapalování

Více

HA 50/120 SIGMA PUMPY HRANICE HYDRAULICKÝ AGREGÁT 426 2.98 40.12

HA 50/120 SIGMA PUMPY HRANICE HYDRAULICKÝ AGREGÁT 426 2.98 40.12 SIGMA PUMPY HRANICE HYDRAULICKÝ AGREGÁT SIGMA PUMPY HRANICE, s.r.o. Tovární 605, 753 01 Hranice tel.: 0642/261 111, fax: 0642/202 587 Email: sigmahra@sigmahra.cz HA 50/120 426 2.98.12 Použití Hydraulický

Více

ÚHELNÍKY A ÚHLOMĚRY. Brno - tel.: +420 549 246 454, fax: +420 549 241 332 / Bratislava - tel.: +421 263 812 934, fax: +421 263 812 813

ÚHELNÍKY A ÚHLOMĚRY. Brno - tel.: +420 549 246 454, fax: +420 549 241 332 / Bratislava - tel.: +421 263 812 934, fax: +421 263 812 813 ÚHELNÍKY A ÚHLOMĚRY Klasické mechanické úhelníky a úhloměry jsou ideálními dílenskými měřidly. Vyznačují se dlouhou životností, snadnou údržbou a jednoduchou obsluhou. Pro náročnější kontrolu úhlů je možno

Více

Leeb GS. Inteligentní aplikační technika

Leeb GS. Inteligentní aplikační technika Leeb GS Inteligentní aplikační technika 2 Theodor Leeb: Při vývoji naší techniky pro ochranu rostlin se soustředíme na bezpodmínečnou výkonnost a současně na ohleduplnost k životnímu prostředí. Leeb GS:

Více

32-CVX SIGMA PUMPY HRANICE ODSTØEDIVÁ, RADIÁLNÍ, 426 2.98 12.03

32-CVX SIGMA PUMPY HRANICE ODSTØEDIVÁ, RADIÁLNÍ, 426 2.98 12.03 SIGMA PUMPY HRANICE ODSTØEDIVÁ, RADIÁLNÍ, ÈLÁNKOVÁ HORIZONTÁLNÍ ÈERPADLA 32-CVX SIGMA PUMPY HRANICE, s.r.o. Tovární 605, 753 0 Hranice tel.: 0642/26, fax: 0642/202 587 Email: sigmahra@sigmahra.cz 426 2.98

Více

Prodej strojů pro elektroerozivní vrtání startovacích otvorů. Vrtačky startovacích otvorů pro vaše individuální potřeby

Prodej strojů pro elektroerozivní vrtání startovacích otvorů. Vrtačky startovacích otvorů pro vaše individuální potřeby Prodej strojů pro elektroerozivní vrtání startovacích otvorů Vrtačky startovacích otvorů pro vaše individuální potřeby Spolehlivé, špičkové erozivní stroje pro mnohostranné použití Vysoká výkonnost i u

Více

HYDROMIX. Počítačem řízené tekuté krmení

HYDROMIX. Počítačem řízené tekuté krmení HYDROMIX Počítačem řízené tekuté krmení HYDROMIX systém krmení tekutým krmivem s budoucností! Produkce zdravého kvalitativně hodnotného vepřového masa je cílem každého chovatele. Aby tohoto cíle mohlo

Více

M Sens 2 On line měření vlhkosti pevných látek

M Sens 2 On line měření vlhkosti pevných látek M Sens 2 On line měření vlhkosti pevných látek Použití Systém M-sens 2 je speciálně vyroben pro kontinuální měření vlhkosti pevných látek během jejich dávkování. Tento systém zajišťuje nepřetržité monitorování.

Více

www.powerplastics.cz Brněnská 30, 591 01 Žďár nad Sázavou, tel./fax: +420 566 630 843, gsm: +420 775 630 843, info@powerplastics.

www.powerplastics.cz Brněnská 30, 591 01 Žďár nad Sázavou, tel./fax: +420 566 630 843, gsm: +420 775 630 843, info@powerplastics. www.powerplastics.cz Brněnská 30, 591 01 Žďár nad Sázavou, tel./fax: +420 566 630 843, gsm: +420 775 630 843, info@powerplastics.cz OBSAH Úvod... 3 Technická specifikace... 4 Popis filtru... 6 Popis činnosti

Více

ÚSTŘEDNÍ VYTÁPĚNÍ Datum: 1.2013

ÚSTŘEDNÍ VYTÁPĚNÍ Datum: 1.2013 ÚSTŘEDNÍ VYTÁPĚNÍ Datum: 1.2013 P.Č. Popis Výrobek MJ Množství celkemcena jednotkovácena celkem Hmotnost celkem 1 2 3 4 5 6 7 1 2 3 4 5 Izolace tepelné 0 0,16175 Montáž izolace tepelné potrubí pásy nebo

Více

200-HQV SIGMA PUMPY HRANICE 426 2.98 11.92

200-HQV SIGMA PUMPY HRANICE 426 2.98 11.92 SIGMA PUMPY HRANICE SPIRÁLNÍ ÈERPADLA SIGMA PUMPY HRANICE, s.r.o. Tovární 605, 753 01 Hranice tel.: 581 661 111, fax: 581 602 587 Email: sigmahra@sigmahra.cz 200-HQV 426 2.98 11.92 Použití Èerpadla 200-HQV

Více

PV 411 Ruční pumpa s více funkcemi

PV 411 Ruční pumpa s více funkcemi D PV 411 Ruční pumpa s více funkcemi.čtyři pumpy v jedné" Tlak až 60 bar pneumaticky a až 700 bar hydraulicky Generace podtlaku až do 95 % vakua Generace podtlaku při plnění hydraulických soustav Vynikající

Více

Mlýnská 930/8, 678 01 Blansko. Návod k použití. Dezinfekční zařízení GERMID. Typy: V015, V025, V030, V055

Mlýnská 930/8, 678 01 Blansko. Návod k použití. Dezinfekční zařízení GERMID. Typy: V015, V025, V030, V055 Mlýnská 930/8, 678 01 Blansko Návod k použití Dezinfekční zařízení GERMID Typy: V015, V025, V030, V055 Obsah: 1. Úvod 2. Princip UV záření 3. Technický popis zařízení 4. Instalace a montáž 5. Provozní

Více

- Nastavení aktuální hodnoty. - Heslo - Paměť maximální a minimální hodnoty. Přednosti

- Nastavení aktuální hodnoty. - Heslo - Paměť maximální a minimální hodnoty. Přednosti DS 00 P s procesním připojením Polovodičový tenzometr Různá procesní připojení Pro potravinářský, chemický a farmaceutický průmysl atd. Teplota média do 00 C Jmenovité rozsahy od 0... 00 mbar do 0... 0

Více

TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS. Hydro Solo-E. Automatická tlaková stanice 4.1. 50 Hz

TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS. Hydro Solo-E. Automatická tlaková stanice 4.1. 50 Hz TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS Automatická tlaková stanice 4.1 50 Hz Obsah Obecné informace strana Výkonový rozsah 3 4 Provozní podmínky 4 Tlak na sání 4 Typový klíč 4 Typová řada 5 Konstrukce 5 Instalace

Více

III. Pneumatické výrobky pro těsnění trhlin a průrazů

III. Pneumatické výrobky pro těsnění trhlin a průrazů Těsnící soupravy pro kanalizaci typ GULLY 300-500 100-150 Těsnící soupravy Sava jsou používány jak pro rychlé utěsnění kanalizací vedených v těsné blízkosti silnic, tak v případě úniku nebezpečných kapalin

Více

SAMOČINNÁ PLNICÍ HUBICE SPHF 300 RK 12 1256

SAMOČINNÁ PLNICÍ HUBICE SPHF 300 RK 12 1256 Technické podmínky 1 RK 12 1256 R A Y M A N spol. s r. o. KLADNO SAMOČINNÁ PLNICÍ HUBICE SPHF 300 RK 12 1256 POČET STRAN 10 Revize č. 2 PLATÍ OD: 1. 6. 2015 Technické podmínky 2 RK 12 1256 Tyto technické

Více

STAVEBNÍ ÚPRAVY OBJEKTU. Investor : Univerzita Palackého v Olomouci

STAVEBNÍ ÚPRAVY OBJEKTU. Investor : Univerzita Palackého v Olomouci P r o s tějov, v. o. s. Plumlovská ul. 841/37, 796 01 Prostějov w ww.vproje kt.cz, e-mail:v proje kt @v proje kt.cz, tel.: +420 582 333 111, fax:+420 582 333 138 LEGENDA Akce : CENTRUM DOKTORSKÝCH STUDIÍ

Více

CHEMA 1500P. NOTA ekosystems, s.r.o. Nabídka na rozpouštěcí stanici flokulantů typu Chema 1500P.

CHEMA 1500P. NOTA ekosystems, s.r.o. Nabídka na rozpouštěcí stanici flokulantů typu Chema 1500P. , IČO:28328515 Nabídka na rozpouštěcí stanici flokulantů typu Chema 1500P. CHEMA 1500P Typ CH3 6 1 INFO 1.0 Úvod, popis funkce: Rozpouštěcí stanice Chema 1500P, typ CH3 slouží k plynulé a automatické přípravě

Více

Objem nádoby: Max. teplota kapaliny: + 50 C Provozní rozsah, el. parametry a èerpaná kapalina: dle zvoleného èerpadla Hmotnost nádr e:

Objem nádoby: Max. teplota kapaliny: + 50 C Provozní rozsah, el. parametry a èerpaná kapalina: dle zvoleného èerpadla Hmotnost nádr e: FEKABOX 100 PRO: FEKA 600 M-A FEKA VS-VX 550 M-A FEKA VS-VX 750 M-A VŠEOBECNÉ INFORMACE POU ITÍ Nádoba pro akumulaci a následné automatické èerpání odpadních vod. Je urèena do míst pod úrovní gravitaèní

Více

Akční nabídka. pro rok 2011. 45.899 Kč. 76.999 Kč. 6.499 Kč. 3.799 Kč

Akční nabídka. pro rok 2011. 45.899 Kč. 76.999 Kč. 6.499 Kč. 3.799 Kč Akční nabídka pro rok 2011 Vybrané modely profi wapek, mycích strojů a profesionálních vysavačů za výhodné ceny po celý rok. Obj. č. 9087119020 Scrubtec 343 E ručně vedený mycí stroj včetně sací lišty

Více

Pájený výměník tepla, XB

Pájený výměník tepla, XB Popis / aplikace Pájené deskové výměníky tepla řady X jsou určené pro použití v soustavách centrálního zásobování teplem (tzn. v klimatizačních soustavách, a v soustavách určených pro vytápění nebo ohřev

Více

1. Čerpací stanice ČS1, ČS2, ČS3 2. Vystrojení čerpacích šachet 3. Rozvaděč, ovládání, přenosy 4. Návrh hydraulických parametrů

1. Čerpací stanice ČS1, ČS2, ČS3 2. Vystrojení čerpacích šachet 3. Rozvaděč, ovládání, přenosy 4. Návrh hydraulických parametrů Obsah: 1. Čerpací stanice ČS1, ČS2, ČS3 2. Vystrojení čerpacích šachet 3. Rozvaděč, ovládání, přenosy 4. Návrh hydraulických parametrů D.2.1.1 - Technická zpráva TDW.doc Strana 1 (celkem 9) 1.1 Čerpací

Více

Rozměry [mm] A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Z 100 300 200 77 384 3/4 VS 150 40 82 25 ES 107 400 250 77 520 3/4 VS 225 40 82 37 ES

Rozměry [mm] A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Z 100 300 200 77 384 3/4 VS 150 40 82 25 ES 107 400 250 77 520 3/4 VS 225 40 82 37 ES Rozměry Charakteristika 3 Vzduchový výkon 500 až 4400 m / h Vodní ohřívač, elektrický drátkový ohřívač Integrovaná regulace s dálkovým ovládáním Kompaktní provedení Záruka 36 měsíců Větrací jednotka EASY

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. JIŘÍ POKORNÝ PROJEKCE PT Beethovenova 12/234 400 01 Ústí nad Labem IČO : 650 75 200 DIČ : CZ510820017 ČKAIT 0401617

TECHNICKÁ ZPRÁVA. JIŘÍ POKORNÝ PROJEKCE PT Beethovenova 12/234 400 01 Ústí nad Labem IČO : 650 75 200 DIČ : CZ510820017 ČKAIT 0401617 JIŘÍ POKORNÝ PROJEKCE PT Beethovenova 12/234 400 01 Ústí nad Labem IČO : 650 75 200 DIČ : CZ510820017 ČKAIT 0401617 tel: +420 777 832 853 e-mail: pokorny@projekce-pt.cz TECHNICKÁ ZPRÁVA Akce: REKONSTRUKCE

Více

5/2-cestné elektromagnetické ventily série E na základovou desku, pro jednotlivou nebo bateriovou montáž, stavební šíře 10,5-16 - 19-27,5 mm

5/2-cestné elektromagnetické ventily série E na základovou desku, pro jednotlivou nebo bateriovou montáž, stavební šíře 10,5-16 - 19-27,5 mm 5/-cestné elektromagnetické ventily série E na základovou desku, pro jednotlivou nebo bateriovou montáž, stavební šíře 10,5-16 - 19-7,5 mm Technické údaje Funkce nepřímo řízený šoupátkový ventil Funkce

Více

Zásobníky nepřímoohřívané zásobníky teplé vody

Zásobníky nepřímoohřívané zásobníky teplé vody Zásobníky nepřímoohřívané zásobníky teplé vody Nepřímoohřívané zásobníky teplé vody objem 58 až 200 litrů stacionární i závěsné provedení ochrana proti korozi minimální tepelné ztráty Komfortní zásobování

Více

VIESMANN. VITOCELL-W Zásobníkový ohřívač vody pro nástěnné kotle Objem 100 až 400 litrů. List technických údajů VITOCELL 300-W VITOCELL 100-W

VIESMANN. VITOCELL-W Zásobníkový ohřívač vody pro nástěnné kotle Objem 100 až 400 litrů. List technických údajů VITOCELL 300-W VITOCELL 100-W VIESMANN VITOCELL-W Zásobníkový ohřívač vody pro nástěnné kotle Objem 0 až 400 litrů List technických údajů Obj. č. a ceny: viz ceník VITOCELL 0-W Zásobníkový ohřívač vody z oceli, se smaltováním Ceraprotect

Více

Snímač tlaku pro všeobecné použití Typ MBS 1700 a MBS 1750

Snímač tlaku pro všeobecné použití Typ MBS 1700 a MBS 1750 MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Datový list Snímač tlaku pro všeobecné použití Typ MBS 1700 a MBS 1750 Kompaktní snímače tlaku MBS 1700 a MBS 1750 jsou určeny k použití v téměř jakémkoli prostředí. Nabízí

Více

Filtry na studenou vodu s automatickým proplachem

Filtry na studenou vodu s automatickým proplachem JUDO JSY-LF-A/T 3/4" 1 1/4" 0,1 mm, čištění síta zpětným proplachem (odsávací lišty), nepřerušovaná dodávka filtrované vody, keramický odkalovací ventil, odvod vody do otevřeného odpadního systému 1/2"

Více

5/781/08 pořadové čís.: 49 (Svaz rakouských hasičů) RAL 3000 červená, RAL 1012 žlutá nebo speciální lak Externí napájení:

5/781/08 pořadové čís.: 49 (Svaz rakouských hasičů) RAL 3000 červená, RAL 1012 žlutá nebo speciální lak Externí napájení: Hasičský zdroj elektrického proudu Čís. zboží: MAG155SL-R OBECNĚ Druh generátor proudu Využití: Zejména u hasičů nebo uživatelů se zvýšenými požadavky na stupeň ochrany Výrobce: MAG-MOTOREN společnost

Více

Montážní návod Solární ohřívač vody SEM-1 Strana 81-88

Montážní návod Solární ohřívač vody SEM-1 Strana 81-88 CZ Montážní návod Solární ohřívač vody Strana 81-88 Wolf GmbH Postfach 1380 84048 Mainburg Tel. 08751/74-0 Fax 08751/741600 Internet: www.wolf-heiztechnik.de Art.-Nr.: 3043754_201312 Bezpečnostní pokyny/

Více

Vytápěcí jednotky Comfort Vytápěcí a chladicí jednotky Polaris. Vytápění / Chlazení

Vytápěcí jednotky Comfort Vytápěcí a chladicí jednotky Polaris. Vytápění / Chlazení ISO 9001 - Cert. n 0545/2 Ohřívače Sálavé panely Fan coily Vzduchotechnické jednotky Komíny Vytápění / Chlazení Vytápěcí jednotky Comfort Vytápěcí a chladicí jednotky Polaris Popis Sabiana Comfort Vytápěcí

Více

F. MANOMETROVÉ ARMATURY

F. MANOMETROVÉ ARMATURY F. MANOMETROVÉ ARMATURY F.1. KOHOUT DVOJCESTNÝ, TROJCESTNÝ 111 F.2. VENTIL TLAKOMĚROVÝ DVOJCESTNÝ, TROJCESTNÝ 113 F.3. SMYČKA KONDENZAČNÍ 115 F.4. PŘÍPOJKA TLAKOMĚROVÁ 116 F.5. PŘÍSLUŠENSTVÍ K MANOMETRŮM

Více

HA 80/320 SIGMA PUMPY HRANICE HYDRAULICKÝ AGREGÁT 426 2.98 40.04

HA 80/320 SIGMA PUMPY HRANICE HYDRAULICKÝ AGREGÁT 426 2.98 40.04 SIGMA PUMPY HRANICE HYDRAULICKÝ AGREGÁT SIGMA PUMPY HRANICE, s.r.o. Tovární 605, 753 01 Hranice tel.: 581 661 111, fax: 581 602 587 Email: sigmahra@sigmahra.cz HA 80/320 426 2.98.04 Použití Hydraulický

Více

ZÁSOBNÍKY THERM, OKH, OKC

ZÁSOBNÍKY THERM, OKH, OKC ZÁSOBNÍKY THERM, OKH, OKC TECHNICKÝ POPIS ZÁSOBNÍKŮ Zásobníky v designu kotle Nádoba ohřívačů THERM 60/S, 60/Z a 100/S je vyrobena z ocelového plechu. Vnitřní stěny nádoby jsou posmaltovány. K hornímu

Více

Technický katalog Grundfos. Série 100 Oběhová a cirkulační čerpadla 50 Hz

Technický katalog Grundfos. Série 100 Oběhová a cirkulační čerpadla 50 Hz Technický katalog Grundfos Série 100 Oběhová a cirkulační čerpadla 0 Hz Obecné informace Série 100 Výkonový rozsah p [kpa] 60 H [m] 6 GRUNDFOS ALPHA2 0 40 4 30 3 20 2 ALPHA2 XX-60 10 1 ALPHA2 XX-40 0 0

Více

Projektová dokumentace - technická zpráva

Projektová dokumentace - technická zpráva Příloha č. 4 Výzvy zájemcům k podání nabídky Projektová dokumentace - technická zpráva Zakázka : Rekonstrukce kompresorové stanice vč. 2 ks sušiček Zadavatel : Oblastní nemocnice Jičín a.s., Bolzanova

Více

Honeywell. OBSAH Technické parametry PW17... 1 Katalogový list PW60. 4

Honeywell. OBSAH Technické parametry PW17... 1 Katalogový list PW60. 4 Honeywell OBSAH Technické parametry PW17.... 1 Katalogový list PW60. 4 PW17 PW60 Technické parametry PW17 Typ Jmenovité rozměry PW17-75 8 "x 35" Kód modelu SR17 Objem pryskyřice (litr) 17,2 31,2 @ 0,84

Více

Technický list Procesní vlhkoměr HYGROPHIL H 4230

Technický list Procesní vlhkoměr HYGROPHIL H 4230 Technický list Procesní vlhkoměr HYGROPHIL H 4230 Kontinuální měření vlhkosti v průmyslových procesech do teploty média až +1000 C!!! HYGROPHIL H 4230 Vysoká odolnost proti korozi a znečištění. Zejména

Více

Membránový plynomìr RF 1 - G 4 a G 6

Membránový plynomìr RF 1 - G 4 a G 6 (1/6) Membránový plynomìr RF 1 - G 4 a G 6 Plynomìry RF 1 - G 4 (G 6) vyhovují plnì požadavkùm DIN, PTB, DVGW, CEN, KVGN a OIML. Plynomìr - vyrábìný pole požadavkù DIN ISO 9001/EN 29001/BS 5750 v závodì

Více

Nosiče forem HLS 30, HLS 60

Nosiče forem HLS 30, HLS 60 Základem nosičů forem HLS 30 a HLS 60 konstrukce tvořená spodním pracovním stolem, na který se upíná spodní díl formy. Spodní stůl je svařen z ocelových plechů a opracován. Deska stolu je opatřena upevňovacími

Více

VENTILÁTORY RADIÁLNÍ RVK 1600 až 2500 jednostranně sací

VENTILÁTORY RADIÁLNÍ RVK 1600 až 2500 jednostranně sací Katalogový list KP 12 3330 Strana: 1/7 VENTILÁTORY RADIÁLNÍ RVK 1600 až 2500 jednostranně sací Hlavní části: 1. Spirální skříň 7. Volné ložisko 2. Oběžné kolo 8. Rám 3. Sací hrdlo 9. Podpěra 4. Regulační

Více

VENESSE Comfort. Výkon ohřívače [kw] Hluk** [db(a)]

VENESSE Comfort. Výkon ohřívače [kw] Hluk** [db(a)] roky záruka český výrobek VENESSE Comfort CHARAKTERISTIKA Délka 2,5 m Objemový průtok až 5 500 m³/h Vertikální clona Konstrukce nastavitelných výfukových lamel pro zajištění vysokého výkonu Izolovaný plášť

Více

NÁVOD DMD 331. Snímač tlakové diference

NÁVOD DMD 331. Snímač tlakové diference JSP Měření a regulace Snímače tlaku - ND0404-2015/05 NÁVOD DMD 331 Snímač tlakové diference Měření tlakové diference kapalin a plynů. Rozsahy od 20 kpa do 1,6 MPa. Rozsah diferenciálního tlaku lze volit

Více

ELEKTRICKÉ PUMPY 12/24 V DC

ELEKTRICKÉ PUMPY 12/24 V DC ELEKTRICKÉ PUMPY 12/24 V DC Řada EASY s hliníkovým tělem pumpy DP3517-30 l/min - 12 V DP3518-30 l/min - 24 V Samonasávací křídlové elektrické čerpadlo, s by-pass ventilem, tělem pumpy z eloxovaného hliníku,

Více

INET Beadfiltrace se systémem čelního trubkového ovládání

INET Beadfiltrace se systémem čelního trubkového ovládání 32 INET Beadfiltrace se systémem čelního trubkového ovládání Vysoce kvalitní filtr z polyesterové pryskyřice zesílené skelnými vlákny! Beadfilter je ideální filtrační systém pro jezírka a chov ryb. Beadfiltr

Více

Elektromagnetické ventily 2/2cestné ovládané servo pístem, typ EV245B

Elektromagnetické ventily 2/2cestné ovládané servo pístem, typ EV245B MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Technická příručka Elektromagnetické ventily 2/2cestné ovládané servo pístem, typ EV245B EV245B je servo pístem ovládaný 2/2cestný elmg. ventil pro použití v parních aplikacích.

Více

Stolní odporové svařovací lisy a bodové svářečky, 16 150 kva

Stolní odporové svařovací lisy a bodové svářečky, 16 150 kva Stolní odporové svařovací lisy a bodové svářečky, 1 0 kva 215 1 213 2 3 Stolní odporové bodové svářečky a svařovací lisy 1 0 kva (při %) Odporové bodové svářečky a svařovací listy Tecna řady 21 jsou vhodné

Více

65 150 - CVE SIGMA PUMPY HRANICE HORIZONTÁLNÍ 426 2.98 12.07

65 150 - CVE SIGMA PUMPY HRANICE HORIZONTÁLNÍ 426 2.98 12.07 SIGMA PUMPY HRANICE HORIZONTÁLNÍ ÈLÁNKOVÁ VODÁRENSKÁ ÈERPADLA SIGMA PUMPY HRANICE, s.r.o. Tovární 605, 753 01 Hranice tel.: 581 661 111, fax: 581 60 587 Email: sigmahra@sigmahra.cz 65 150 - CVE 46.98 1.07

Více

TEKUTINOVÉ POHONY. Pneumatické (medium vzduch) Hydraulické (medium kapaliny s příměsí)

TEKUTINOVÉ POHONY. Pneumatické (medium vzduch) Hydraulické (medium kapaliny s příměsí) TEKUTINOVÉ POHONY TEKUTINOVÉ POHONY Pneumatické (medium vzduch) Hydraulické (medium kapaliny s příměsí) Přednosti: dobrá realizace přímočarých pohybů dobrá regulace síly, která je vyvozena motorem (píst,

Více

Zkušebna Mydlovary s.r.o. (Local service centre for KAMSTRUP A/S) www.zkusebna-k33.cz tel.387 985 011-3

Zkušebna Mydlovary s.r.o. (Local service centre for KAMSTRUP A/S) www.zkusebna-k33.cz tel.387 985 011-3 Statický ultrazvukový průtokoměr Dlouhá životnost, bez opotřebení Výjimečná přesnost ± 2% Statický měřič, bez pohyblivých dílů Rozsah průtoků 1,6...40 m³/h Napájení 24 VAC a 230 VAC nebo napájení baterií

Více

TEPLOMĚRY TOPENÁŘSKÉ ETR. TEPLOMĚRY BIMETALOVÉ TR a TU.. TEPLOMĚRY TECHNICKÉ DTR a DTU.. TEPLOMĚRY TECHNICKÉ S KONTAKTY DKR

TEPLOMĚRY TOPENÁŘSKÉ ETR. TEPLOMĚRY BIMETALOVÉ TR a TU.. TEPLOMĚRY TECHNICKÉ DTR a DTU.. TEPLOMĚRY TECHNICKÉ S KONTAKTY DKR A. TEPLOMĚRY A.. TEPLOMĚRY TOPENÁŘSKÉ ETR. A.. TEPLOMĚRY BIMETALOVÉ TR a TU.. A.. TEPLOMĚRY TECHNICKÉ DTR a DTU.. 9 A.. TEPLOMĚRY TECHNICKÉ S KONTAKTY DKR A.. TEPLOMĚRY BIMETALOVÉ OSTATNÍ A.. INDIKÁTORY

Více

AKUMULAČNÍ DOPRAVA. Rollex Drive System Základní konstrukční informace 10. Rollex Drive System Řídící karta 11

AKUMULAČNÍ DOPRAVA. Rollex Drive System Základní konstrukční informace 10. Rollex Drive System Řídící karta 11 IV. AKUMULAČNÍ DOPRAVA Typová řada Stránka 530 Prokluzná spojka, akumulační doprava 1 2 531 Prokluzná spojka, akumulační doprava 3 530/531 Konstrukční doporučení 4 535 Jednoduché řetězové kolo z umělé

Více

INDESSE Industry. Vzduchové clony. Průmyslové clony. Charakteristika. Rozměry. Použití. Podmínky provozu. Modul VCP-03-150 teplovodní

INDESSE Industry. Vzduchové clony. Průmyslové clony. Charakteristika. Rozměry. Použití. Podmínky provozu. Modul VCP-03-150 teplovodní Rozměry Charakteristika Modul VCP-03-055 teplovodní Modul VCP-03-150 teplovodní Modul VCP-03-055 elektrický Modul VCP-03-200 bez ohřevu INDESSE jsou vyrobeny z kvalitních komponentů s důrazem na co nejlepší

Více

ZVVZ MACHINERY, a.s. Tel:

ZVVZ MACHINERY, a.s. Tel: KATALOGOVÝ LIST KM 12 1419 PODAVAČE KOMOROVÉ PKJ Vydání: 3/11 Strana: 1 Stran: 9 Komorové podavače PKJ (dále jen podavače) jsou elementy pneumatické dopravy, používají se k pneumatické dopravě práškového

Více

Typ : EV 5N (2,5, 10)

Typ : EV 5N (2,5, 10) ZAM - SERVIS s. r. o. KŘIŠŤANOVA 1116/14, 702 00 OSTRAVA 2 UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA ELEKTOMAGNETICKÝ VENTIL NEVÝBUŠNÝ Typ : EV 5N (2,5, 10) Číslo dokumentace : 9803 Tato uživatelská příručka obsahuje: Návod

Více

Dotované kotle EKODESIGN

Dotované kotle EKODESIGN K O M B I N O V A N É K O T L E Dotované kotle EKODESIGN ATMOS KOMBI DŘEVO PELETY PŘEDNOSTI KOTLŮ ATMOS n možná kombinace jednotlivých druhů paliv střídání paliva dřevo + pelety, dřevo + topný olej, uhlí

Více

EXCENTRICKÉ KLAPKY EBRO typ HP PRO VYSOKÉ PARAMETRY

EXCENTRICKÉ KLAPKY EBRO typ HP PRO VYSOKÉ PARAMETRY EXCENTRICKÉ KLAPKY EBRO typ HP PRO VYSOKÉ PARAMETRY ÚVOD Uzavírací a regulační klapky typu HP (High Performance) jsou určeny pro náročné průmyslové aplikace, kde je požadována vysoká provozní spolehlivost

Více

KATALOG EXTRAKTORY. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz.

KATALOG EXTRAKTORY. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz. TW 300 S Malý stroj na profesionální extrakční čištění. Lehký, kompaktní, díky nízko položenému těžišti stabilní, snadno ovladatelný, na 4 kolečkách. Univerzální čistí koberce, tvrdé podlahy, vysává prach

Více

Elektronické ventily umyvadlové

Elektronické ventily umyvadlové PRESTO 5100 5300 Elektronický ventil umyvadlový, pro studenou/smíchanou vodu, instalace do zdi, standardní výtoková hubice, snadná programovatelnost, dokonalá vodotěsnost, automaticky se přizpůsobuje svému

Více

keramické pece LAC kat -keramika CZ 1 15.8.2005, 16:47:15

keramické pece LAC kat -keramika CZ 1 15.8.2005, 16:47:15 keramické pece LAC kat -keramika CZ 1 15.8.2005, 16:47:15 PROFIL SPOLEČNOSTI LAC Společnost LAC, s.r.o., se sídlem v Rajhradu u Brna, se již 13 let úspěšně zabývá výrobou pecí a sušáren pro řadu technologických

Více

32-CVI SIGMA PUMPY HRANICE ODSTØEDIVÁ, RADIÁLNÍ, 426 2.98 12.19

32-CVI SIGMA PUMPY HRANICE ODSTØEDIVÁ, RADIÁLNÍ, 426 2.98 12.19 SIGMA PUMPY HRANICE ODSTØEDIVÁ, RADIÁLNÍ, ÈLÁNKOVÁ, HORIZONTÁLNÍ ÈERPADLA 3-CVI SIGMA PUMPY HRANICE, s.r.o. Tovární 605, 753 01 Hranice tel.: 581 661 111, fax: 581 60 587 Email: sigmahra@sigmahra.cz 46.98

Více

S NASTAVITELNÝMI LAMELAMI PRO VÝŠKU STROPU

S NASTAVITELNÝMI LAMELAMI PRO VÝŠKU STROPU SYSTEMAIR a.s. Sídlo firmy: Oderská 333/5, 196 00 Praha 9 Čakovice Kanceláře a sklad: Hlavní 826, 250 64 Hovorčovice Tel : 283 910 900-2 Fax : 283 910 622 E-mail: central@systemair.cz http://www.systemair.cz

Více

Komfortní větrání obytných prostorů

Komfortní větrání obytných prostorů Stručná technická informace Komfortní větrání obytných prostorů CWL Excellent CWL-T Excellent CWL-F Excellent 2 Stručný přehled jednotek CWL Excellent Typ CWL-F-150 Excellent CWL-F-300 Excellent CWL-180

Více

Integrovaný čistící systém NET N CLEAN

Integrovaný čistící systém NET N CLEAN ČIŠTĚNÍ BAZÉNŮ 284 Integrovaný čistící systém NET N CLEAN 287 Poloautomatické vysavače 288 Automatické vysavače pro soukromé bazény 298 Automatické vysavače pro veřejné bazény 300 Příslušenství řady BASIC

Více

NEREZOVÉ TVAROVKY technický katalog

NEREZOVÉ TVAROVKY technický katalog STRANA 1 Nerezová ocel třídy AISI 316 Tvarovky jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceli s označením CF8M, což odpovídá třídě AISI 316. Již základní třída oceli 304 má vynikající vlastnosti vůči korozi v

Více

HYGROPIL H 4230. Výtah z návodu část připojení na stlačený vzduch a topná hadice. Návod k obsluze. Verze softwaru 1.03 BA 000620

HYGROPIL H 4230. Výtah z návodu část připojení na stlačený vzduch a topná hadice. Návod k obsluze. Verze softwaru 1.03 BA 000620 Výtah z návodu část připojení na stlačený vzduch a topná hadice HYGROPIL H 4230 Návod k obsluze Verze softwaru 1.03 BA 000620 OBSAH OBSAH Strana Datum vydání 1 Popis zařízení. 1-1 1.1 Úkoly a oblasti použití.

Více

OPTIFLUX 1000 Příručka

OPTIFLUX 1000 Příručka OPTIFLUX 1000 Příručka Snímač magneticko-indukčního průtokoměru vmezipřírubovém provedení Tato dokumentace je kompletní pouze v případě, že je doplněna příslušnou dokumentací pro převodník. KROHNE : Ediční

Více

ODSAVAČE PRŮMYSLOVÉ POC M - 6/9

ODSAVAČE PRŮMYSLOVÉ POC M - 6/9 Tovární ulice 548 463 31 Chrastava Tel.: 485 143 114 Fax.: 485 143 103 ODSAVAČE PRŮMYSLOVÉ POC M - 6/9 Katalogový list PC 12 7664, část 2 Účinnost od 9/98 1. Popis a rozměry POC-M 5 POC-M 1 POC-M 2 1-Víko

Více

OPTIFLUX 4000 Prospekt

OPTIFLUX 4000 Prospekt OPTIFLUX 4000 Prospekt Snímač magneticko-indukčního průtokoměru Standardní snímač pro průmyslové použití Pro náročné aplikace: Vysoké teploty, nízká vodivost, prostředí s nebezpečím výbuchu Robustní a

Více

5. Pneumatické pohony

5. Pneumatické pohony zapis_pneumatika_valce - Strana 1 z 8 5. Pneumatické pohony Mění energii stlačeného vzduchu na #1 (mechanickou energii) Rozdělení: a) #2 pro přímé (lineární) pohyby b) #3 pro točivý pohyb - pro šroubování,

Více

5/700/10 pořadové čís.: 51 (Svaz rakouských hasičů) RAL 3000 červená, RAL 1012 žlutá nebo speciální lak Externí napájení:

5/700/10 pořadové čís.: 51 (Svaz rakouských hasičů) RAL 3000 červená, RAL 1012 žlutá nebo speciální lak Externí napájení: Hasičský zdroj elektrického proudu Čís. zboží: MAG133SL-R OBECNĚ Druh generátor proudu Využití: Zejména u hasičů nebo uživatelů se zvýšenými požadavky na stupeň ochrany Výrobce: MAG-MOTOREN společnost

Více

Ultrazvukový vodoměr pro měření odebraného množství studené vody s vysokou přesností měření a možností připojení na nadřazené systémy.

Ultrazvukový vodoměr pro měření odebraného množství studené vody s vysokou přesností měření a možností připojení na nadřazené systémy. HYDRUS POUŽITÍ Ultrazvukový vodoměr pro měření odebraného množství studené vody s vysokou přesností měření a možností připojení na nadřazené systémy. 4 Vysoká přesnost měření 4 Dlouhodobá stabilita měření

Více

TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS. Kompaktní domácí vodárna 50 Hz

TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS. Kompaktní domácí vodárna 50 Hz TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS Kompaktní domácí vodárna 50 Hz Obsah Všeobecné údaje Použití 3 Typový klíč 3 Čerpané kapaliny 3 Provozní podmínky 3 Technické údaje 3 Vlastnosti a přínosy 3 Ovládací panel 4

Více

Teplota Materiál Materiál trysky Otvor trysky Médium Závit PN 12 bar -20 C / +80 C plast ocel 3 mm ISO 228 1

Teplota Materiál Materiál trysky Otvor trysky Médium Závit PN 12 bar -20 C / +80 C plast ocel 3 mm ISO 228 1 Ofukovací pistole 1100/1 a 1110/1 Pracovní tlak Materiál Připojení Médium PN 10 bar hliník vsuvka DN 7,2 stlačený vzduch 1 Ofukovací pistole 1100/1 a 1110/1 Tryska Připojení Tryska Tělo 1100/1 základní

Více

Bez ohřevu HD 13/12-4 ST

Bez ohřevu HD 13/12-4 ST Bez ohřevu HD 13/12-4 ST Kompaktní stacionární vysokotlaké čističe Kärcher s až 6-ti odběrnými místy lze individuálně konfigurovat podle potřeb zákazníků. Jednou z jejich významných předností je nízké

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Stavba : Stavební úpravy RD, Ráječko, nám. 9. května 150. D.1.4.1 Zdravotnmě technické instalace. Projektový stupeň :

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Stavba : Stavební úpravy RD, Ráječko, nám. 9. května 150. D.1.4.1 Zdravotnmě technické instalace. Projektový stupeň : Volfova 8 612 00 Brno tel.: +420 530 505 835 e-mail:info@ateliertzb.cz Stavba : Stavební úpravy RD, Ráječko, nám. 9. května 150 Investor : manželé Kazdovi Objekt : D.1.4.1 Zdravotnmě technické instalace

Více

MODERNÍ TECHNOLOGIE A DLOUHOLETÁ ZKUŠENOST

MODERNÍ TECHNOLOGIE A DLOUHOLETÁ ZKUŠENOST MODERNÍ TECHNOLOGIE A DLOUHOLETÁ ZKUŠENOST V-D ODSTŘEDIVÁ, ČLÁNKOVÁ, HORIZONTÁLNÍ ČERPADLA SIGMA PUMPY HRANICE, s.r.o. Tovární č.p. 605, 753 01 Hranice I - Město, Česká republika tel.: 581 661 111, fax:

Více

S ohřevem HDS 9/16-4 ST Gas LPG

S ohřevem HDS 9/16-4 ST Gas LPG S ohřevem HDS 9/16-4 ST Gas LPG Vysokotlaký čistič s ohřevem Vybavení: SDS-Systém Systém uvolnění tlaku Kontrola plamene Připraveno pro Servo Control Připraveno pro dálkové ovládání Objednací číslo: 1.251-109.0

Více

Ceník. Vytápěcí systémy. platné od 1. 8. 2015

Ceník. Vytápěcí systémy. platné od 1. 8. 2015 Ceník Vytápěcí systémy platné od 1. 8. 2015 2 Kondenzační kotle do 100 kw Strana 5 Stacionární kondenzační kotle do 630 kw Strana 69 Společné příslušenství kotlové techniky Strana 97 Stacionární nekondenzační

Více

Když máte v plánu něco velkého

Když máte v plánu něco velkého Na plný plyn vstříc skvělým výsledkům Když máte v plánu něco velkého SATA -Kotlíkové pistole - první volba pro řemeslo a průmysl Určena k připojení k systémům zásobování materiály, jako jsou tlakové nádoby

Více

SAMOČINNÁ PLNICÍ HUBICE PRO VÝBUŠNÉ MATERIÁLY

SAMOČINNÁ PLNICÍ HUBICE PRO VÝBUŠNÉ MATERIÁLY SAMOČINNÁ PLNICÍ HUBICE PRO VÝBUŠNÉ MATERIÁLY Ing. Petr Rayman, Ing. Miloslav Fořt, RAYMAN spol. s r. o. Kladno Úvod Při expedici práškových materiálů do silničních a železničních přepravníků volně ložených

Více

MULTICAL 21 DATOVÝ LIST

MULTICAL 21 DATOVÝ LIST Ultrazvukový princip měření Vysoká přesnost Dlouhá životnost Vodotěsná konstrukce Měřič ohleduplný k životnímu prostředí MID-2004/22/EC M12 0200 Elekronický ultrazvukový vodoměr pro studenou a teplou vodu

Více

Základní popis stroje

Základní popis stroje Základní popis stroje Kompaktní obráběcí centrum je určeno pro plošné a tvarové obrábění frézováním a vrtáním. Uplatní se zejména na obrábění modelů, forem, kompozitů, nábytkových dílců, schodů, a všude

Více

MAZACÍ PŘÍSTROJ PMP CENTRÁLNÍ MAZÁNÍ

MAZACÍ PŘÍSTROJ PMP CENTRÁLNÍ MAZÁNÍ MAZACÍ PŘÍSTROJ PMP POUŽITÍ Mazací přístroj PMP je užíván jako zdroj tlakového maziva pro centrální mazací systémy s progresivními rozdělovači řady BVA, PRA a PRB, pro trvalé, pravidelné mazání různých

Více

MEZIPŘÍRUBOVÉ UZAVÍRACÍ KLAPKY S TĚSNĚNÍM PTFE

MEZIPŘÍRUBOVÉ UZAVÍRACÍ KLAPKY S TĚSNĚNÍM PTFE ABsOlute flow control SÉRIE 500 // PN 6/10/16/Class 150 // 50-200 (2-8 ) // Chemický průmysl // Agresivní kapaliny // Kyseliny MEZIPŘÍRUBOVÉ UZAVÍRACÍ KLAPKY S TĚSNĚNÍM PTFE WWW.ABOVALVE.COM OBECNÉ INFORMACE

Více

PROTHERM B 100 Z PROTHERM B 200 Z PROTHERM B 150 S PROTHERM B 200 S

PROTHERM B 100 Z PROTHERM B 200 Z PROTHERM B 150 S PROTHERM B 200 S Návod k obsluze a instalaci válcových zásobníků TUV s nepřímým ohřevem PROTHERM B 100 Z PROTHERM B 200 Z PROTHERM B 150 S PROTHERM B 200 S Výrobce: PROTHERM s.r.o., 252 19 Praha - Chrášťany Tel: (02) 57

Více

Výhody použití nepřímotopného ohřívače

Výhody použití nepřímotopného ohřívače Zásobníky TUV ÚVODNÍ STRANA Nepřímotopné ohřívače THERM slouží k přípravě teplé užitkové vody (dále TUV) ve spojení s jiným zdrojem topné vody, nejčastěji s plynovým či elektrickým kotlem. Při zvýšeném

Více

ÈESKY. Zásobník TUV pro plynové stacionární kotle DTG B, H 111 NEZ GMT 131. Návod na instalaci, uvedení do provozu a údržbu 04/01-948.62.

ÈESKY. Zásobník TUV pro plynové stacionární kotle DTG B, H 111 NEZ GMT 131. Návod na instalaci, uvedení do provozu a údržbu 04/01-948.62. ÈESKY Zásobník TUV pro plynové stacionární kotle DTG B, H 111 NEZ GMT 131 Návod na instalaci, uvedení do provozu a údržbu 04/01-948.62.680-8952-4091 OBSAH 1. DÙLEŽITÉ POKYNY PRO INSTALACI... 3 2. POPIS...

Více

Hydraulické a ruční lisy. Hydraulické lisy Unicraft Hydraulické lisy Metallkraft Ruční lisy quantum

Hydraulické a ruční lisy. Hydraulické lisy Unicraft Hydraulické lisy Metallkraft Ruční lisy quantum 10 Hydraulické a ruční lisy Hydraulické lisy Unicraft Hydraulické lisy Metallkraft Ruční lisy quantum 10 Manipulační technika Hydraulické lisy Unicraft s dobrým poměrem cena/výkon pro mnohostrané použití

Více

OBSAH. Já jsem èeskej times Já jsem OBSAH. times Já jsem èeskej times

OBSAH. Já jsem èeskej times Já jsem OBSAH. times Já jsem èeskej times Já jsem èeskej times Já jsem èeskej times Já jsem èeskej times OBSAH OBSAH UZAVÍRACÍ A ZPÌTNÉ ARMATURY strana 2 uzavírací ventily vlnovcové ventily zpìtné ventily ARMATURY PRO REGULACI strana 24 regulaèní

Více

DMP 331 P. Procesní snímač tlaku

DMP 331 P. Procesní snímač tlaku DMP P různá procesní připojení potravinářský, farmaceutický, chemický průmysl teplota média až do 00 C jmenovité rozsahy od 0... 00 mbar do 0... 40 bar Snímač tlaku DMP P je určen pro techniku řízení technologických

Více

GRUNDFOS AKCE 2015 Akce začíná 2. 3. 2015

GRUNDFOS AKCE 2015 Akce začíná 2. 3. 2015 GRUNDFOS AKCE 2015 Akce začíná 2. 3. 2015 SOLOLIFT2 INSPIROVÁNO PROFESIONÁLY Sololift2 jsou přečerpávací stanice odpadní vody navržené pro spolehlivý výkon a snadnou instalaci. Inovace přečerpávacích stanic

Více

h49,- Kč h399,- Kč TRUBKOVÉ FILTRY IVAR.F 10 nové univerzální spolehlivé vložky filtru IVAR.F 10

h49,- Kč h399,- Kč TRUBKOVÉ FILTRY IVAR.F 10 nové univerzální spolehlivé vložky filtru IVAR.F 10 TRUBKOVÉ FILTRY IVAR.F 10 AKCE 2013 platí od 1. 7. 2013 kód filtr - univerzální rozměr dopojení, držák, klíč v ceně cena bez IVAF10K 1/2-3/4-1 F 399,- kód typ vložky pro IVAR.F 10 použití cena IVAFCPNN50M

Více

Využití energie výfukových plynů k pohonu klikového hřídele. Jakub Vrba Petr Schmid Pavel Němeček

Využití energie výfukových plynů k pohonu klikového hřídele. Jakub Vrba Petr Schmid Pavel Němeček Využití energie výfukových plynů k pohonu klikového hřídele Jakub Vrba Petr Schmid Pavel Němeček Technické inovace motorových vozidel - Přednáška 07 1 Důvod inovace Jedná se o využití energie výfukových

Více