Doprovodný program Festivalu ZDRAVÍ a EZOTERIKA LIBEREC 2016

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Doprovodný program Festivalu ZDRAVÍ a EZOTERIKA LIBEREC 2016"

Transkript

1 Doprovodný program Festivalu ZDRAVÍ a EZOTERIKA LIBEREC 2016 Zdenka Blechová - vydavatelka časopisu Mysteria Tajemná, Autorka mnohých knih, karet a CD. Věnuje se poradenství, poselstvím z "vesmíru" formou automatického písma. Název přednášky: Tajemství života Každý Člověk je autorem svého života. Budeme si povídat o tom, jak si tvořit život, abychom se ho nebáli a přijímali ho s láskou. Zdenka Blechová je spisovatelkou, vydavatelkou časopisu Mysteria Tajemná, terapeutkou a ve svém nakladatelství vydala mnoho knih, které se staly bestselerem. Ivana Válová vede kurzy Atlantské školy, které lidem pomáhají poznat všechny stránky své osobnosti; rozvinout své vrozené, specifické schopnosti léčení a intuice; vstřebat informace, které se lidem v současné době otevírají. Název přednášky: Životní cíl a třetí oko Každý člověk má osobní a celosvětový cíl. Na přednášce se budeme věnovat našemu celosvětovému cíli, tedy odhalení, rozvíjení a využívání našeho vrozeného nadání a zájmům. Procvičíme svou intuici a schopnost telepatie. Ing. Karel Spilko - osobní životný poradce, autor knih a audioknih jako Tvořivé Myšlenky, Matrix jako příležitost. Název přednášky: Jak se tvoří realita. Jaká je role člověka při tvorbě reality? Kdo jsme vůbec - existuje osud, karma předurčení? Láska k sobě a přijmutí skutečnosti, jako cesty ke šťastnému životu a pocitu naplnění Jiří Matějka - vydavatel časopisu WM magazín publicista webových stránek Fakta X a pořadatel expedic. Název přednášky: Bosenské pyramidy Vypráví ne jen o bosenských - nejstarších a největších pyramidách světa ve Visoko, postavené z nepřírodního materiálu, ale vytvořené uměle před lety. Z expedice časopisu WM magazín budete mít možnost jako první získat informace také o pyramidách v Srbsku, které spisovatel Arthur C. Clarke osobně navštívil a nazval je "pupkem Světa". Ing. Nikoleta Zsigóová, Aurafoto - poradenské, konzultační a koučované služby v oblasti rozvoje osobnosti Název přednášky: Co hovoří vaše aura Jaké talenty a schopnosti se skrývají ve mně? Jak prožívám své emoce, nebo je potlačuji? Jak silná nebo spotřebována je moje současná hladina energie? Jsem si vědom, jak jsem silně pod stresem, nebo nádherně uvolněný? RANKA Tučková - Ranka je autorkou knihy Průvodce zenovým tarotem, Čakrových karet a karet Poselství, dále více než 25 přednáškových CD. Pracuje přes 15 let jako kartářka Osho zen tarotu, léčitelka a též duchovní učitelka. Pořádá semináře výuky zenových karet po celé České republice. Je též zpěvačkou a skladatelkou, vydala hudební autorské CD Lásku svou mám. Z tohoto CD Vám zazpívá na Festivalu tři písničky. Název přednášky: Duchovní zákony na planetě Zemi v Osho zen tarotu Povíme si, v čem spočívá dualita, jaký je rozdíl mezi dobrem a zlem, pozitivním a negativním, a co můžeme sami udělat pro nalezení Pravdy.

2 J. Carlos Pacaya Gomez peruánský šaman tradiční léčitelství z amazonských pralesů. Název přednášky: Meditace a léčení s šamanem Ukázka práce šamana, diagnostika psychických a fyzických potíží během přednášky. Seznámení s technikou léčení šamanismu Jižní Ameriky. Ivo Johannes Daněk - je senzibilní jemně vnímavý a chápající životní poradce. Je v kontaktu se světy andělů, archandělů a duchovními rádci, aby se mohl s jejich pomocí věnovat duchovnímu poradenství, léčení a vyučování. Je organizátorem ezoterického festivalu v Liberci. Zastupuje energetické krystaly Světla LITIOS v České a Slovenské republice. Pořádá semináře, přednášky a meditace. Název přednášky: Meditace s archandělem Metatronem Čištění čaker a přijmutí zlatého toku vesmíru, který pomůže vidět realitu v lepším Světle a zůstat ukotvený s Matkou Zemí. Arch. Dr. Marin Dobrev chiromant s 55 letou praxí. S šarmem a láskou pomáhá lidem se správným nasměrováním. Název přednášky: Topografie ruky Čtení z ruky prozradí jaké schopnosti má člověk, také zdravotní, či profesní dispozice. Bc. Dagmar Halotová numerologií se zabývá od roku Ve své numerologické poradně HADANKA nabízí výklady, poradenství a také výklady komického kódu poslání duše dle komického programu a vztahové přitažlivosti duší. Název přednášky: Rok 2016 z pohledu numerologie Dozvíte se, co nás čeká podle roční vibrace č. 9 a také jak nás individuálně ovlivňují roční vibrace. Ing. Ivan Benetin pracuje s energiemi již 15 let. V posledních 7 letech se věnuje hlavně tvorbě orgonitů. Název přednášky: Tajemství orgonitů Orgonit působí stejně jak na lidi, tak i na zvířata nebo rostliny. Můžou se nosit v auře nebo postavit do prostoru. Působí blahodárně a zlepšují atmosféru domova. Jarmila Bhavatarini Bartošová během svého krásného života prošla mnohými kurzy a semináři, které se týkaly jejího duchovního růstu. Je Mistr a učitel Reiki, zasvěcená od Kranti Niritya, u které prošla roční školou seberozvoje a sebepoznání na všech dostupných úrovních, dále absolvovala roční školu Tantry. Po usilovném hledání našla svoji cestu cestu k lásce, cestu k otevřenému srdci a cestu ke svobodě. Byla před 3 lety inicializována jako učitelka Duchovní jogy - Atma Kriya jogy Swámim Vishwanandou. Dva roky již Duchovní jogu - Atma Kriya jogu předává svým žákům a jde cestou svého učitele, cestou Bhakti - cestou lásky. Její duchovní jméno je Bhavatarini. Vede v Liberci Studio Šanti, kde je pro Vás připraven zajímavý program, který naleznete na Název přednášky: Čchi kungu (čínská meditace v pohybu neboli vědomé konání). Cvičení, při kterém pomocí prvků čchi kung budeme harmonizovat své tělo, mysl, energetická centra i dráhy, utužovat celkově své zdraví fyzické i psychické. Budeme se učit pomocí meditace zklidňovat svoji mysl, zlepšovat tím svoji paměť, koncentraci, intuici i komunikaci.

3 Název přednášky: OM Chanting OM Chanting je starověká skupinová duchovní léčebná technika, která využívá kosmické vibrace OM k léčení lidstva a matky Země. Název přednášky: Tanec pro tělo a duši Jednoduché opakované pohyby s koncentrací na dělohu a pánev nám pomáhají k vědomému plnému prožívání svého těla, tj. ke smyslnosti a k vnímání sama sebe a svých vnitřních pocitů, které při tanci prožíváme. Anima Noira - provozuje nejpopulárnější magazín o magii a věštění Čarovné zrcadlo. Několik let pořádá úspěšné esoterické semináře a má už za sebou mediální reference, vystupovala i na mnoha festivalech. Vydala první knihu, kterou představí zároveň na festivalu v Liberci. Název přednášky: Šestý smysl Jak začít používat svůj šestý smysl? Techniky pro rozvoj intuice a mimosmyslového vnímání. Jak můžeme rozvíjet svoje psychické schopnosti prostřednictvím snů a tarotových karet. V druhé části přednášky bude prostor pro dotazy posluchačů a možnost nechat si od autorky podepsat knihu Tarot: Hra osudu na každý den. Estela Palaris Orbit - pochází z rodiny filipínských léčitelů. Dar léčení obdržela ve 14 letech a léčitelskou praxi zahájila v 17 letech její praxe tedy trvá již přes 25 let. V České republice působí od roku 2012 a pravidelně navštěvuje duchovní centra a místa. Název přednášky: Tradiční filipínské duchovní léčení s požehnáním Během úvodního slova se Vám Estela představí a promluví o sobě a o průběhu léčby. Následně proběhne hromadné léčení, společná modlitba a žehnání svěcení Vámi přinesené vody, předmětů a fotografií Vašich blízkých, kterým chcete pomoci. Estela také požehná každému z Vás. Žehnání dává člověku čistou životadárnou energii, řeší jeho problémy, které mohou být odstraněny, a očišťuje jeho energetický systém. Název přednášky: Vice o filipínském duchovním léčení a energetickém čištění Setkání bude více zaměřeno na seznámení s tradičními filipínskými technikami. V průběhu se také vyzkoušíte jak vyvážit tělo, mysl a duši tak, aby oslavovaly božský smysl a účel života. Dozvíte se více o duchovních misích Estely a životu na Filipínách. Ing. Marie Chalupová a Eva Maratová - díky vlastním zkušenostem s metodou, která nám osobně pomohla, jsme se rozhodly tento přístup předávat dál a ukazovat tak cestu ke zdraví. Název přednášky: Irisdiagnostika Irisdiagnostika dokáže odhalit zdravotní i psychické disharmonie člověka. Odhalí skryté příčiny zdravotních problémů a je dobrou prevencí v předcházení zdravotních potíží a pomáhá při řešení psychiky. Na konci přednášky může být zájemcům provedena irisdiagnostika na místě. Jana Janoušková - postavila se čelem k nemoci a dokázala ji pochopením a změnou životních hodnot překonat. Dnes je uznávanou propagátorkou a poradkyní zdravého životního stylu, lektorkou kurzů a své zkušenosti z cesty popisuje i ve svých dvou Kuchařkách pro tělo i duši. Téma přednášky: Jaké potraviny jsou právě teď pro mě vhodné?

4 Pomáhá každému, kdo projeví zájem, probouzet v sobě moudrosti předků založené na známé pravdě, že bez lásky k duši začne po čase chřadnout i tělo a že nejlepším kořením života je právě Láska. Libor Smetana ovládá a praktikuje metodu kvantové hypnoterapie, kterou si osvojil ve Stockholmu pod vedením Dolores Cannon, která ji jako jediná, již několik let učí po celém světě. Název přednášky: Co vám může přinést regrese do minulých životů Obsahuje vysvětlení, jak regrese funguje, čeho se s ní dá dosáhnout, poslech nahrávek z praxe. Josef Kořenek autor, herec, vydavatel úspěšných meditačních a relaxačních CD. Absolvent Oneness University v Jižní Indii. Od roku 2011 i plně probuzený duchovní průvodce. Název přednášky: Duchovní probuzení + meditace Společná meditace i přítomné povídání patří mezí duchovní zážitky. Ing. Jiří Hulička Název přednášky: Působení vědomí na hmotu. Světově ojedinělé měření působení vědomí na hmotu a zajímavé následky a souvislosti. Pavel Kynčl prodej a poradenství Drahé kameny Název přednášky: Léčba kameny Drahé kameny vznikly před mnoha tisíci lety z prachu a po tuto dobu se vyvíjely ke své dokonalosti, jako je objevili první obyvatelé Země a jako je známe nyní i my. My lidé jsme postupně ztratili většinu schopností, ale drahé kameny si tyto schopnosti uchovaly dodnes. Obecné informace o kamenech - na co působí jednotlivé kameny - jak kameny čistit a dobíjet. Lenka Maria Petrová ezoterikou se zabývá 21 let. K léčbě klientů používá práce s energií. Vyučuje klienty, že veškeré energie, které působí na člověka, jsou v souvislostech. Organizuje školu duchovního růstu v Liberci. Působí dlouhodobě jako médium v různých TV pořadech. Název přednášky: Člověk v souvislostech Vliv jemnohmotných energií na naši tělesnou schránku. Oto Mikloš je uznaný fyzioterapeut, který se zabývá přírodním a duchovním léčitelstvím celý život. Název přednášky: Jak přežít transformaci na této planetě Přecházíme do dimenze číslo 5, na kterou je důležité se připravit. Ing. Jaroslava Háková její práce je zaměřena na podporu samostatnosti a soběstačnosti při vědomí vlastního potenciálu každé bytosti. Kromě přednášek pořádá semináře, kde je více času věnováno "prožitku" informací, aby bylo zřejmé jak je celá naše bytost propojená a jak jednotlivé jemnohmotné vrstvy přesně korespondují s fyzickým tělem. Tímto způsobem se postupně každý naučí uvěřit své intuici, protože intuice je přirozenou součástí každé bytosti, jen ji obvykle přehlušíme rozumem. Název přednášky: Vibrační podstata stvoření a propojení s duší

5 Lidská bytost ve fyzickém těle jako částice prvotního zdroje a možnosti obnovení vědomého spojení se svou podstatou, vliv jemnohmotných těl na hrubohmotné tělo, meditace na procítění kontaktu s duší. Eva Vrtalová - Přes numerologii, Reiky, SRT, regrese, rodinné konstelace, konstelace traumatu, NLP, hypnozu, pobytu v Peru a Mongolsku a nyní i šamanismus, který ji je nejblíž a zahrnuje všechno, se "otvírají se nová okna v jejím domě". Život je jedno velké dobrodružství a vše se vším souvisí. Nyní píše vzkazy s poselstvím a nabídkou rituálu k léčení, pořádá pravidelné semináře konstelací a pracuje s lidmi v individuální terapii. Název přednášky: Kdy se mnou chce hovořit moje Duše? Je možné, za určitých okolností, převzít vzkaz od vaší Duše nebo třeba i od Duší vašich blízkých. Otevírá to nové možnosti v komunikaci a sladění se sám se sebou. Nebo pomoci dětem, které ještě neumí vyjádřit, co je trápí. Nebo když máme pocit, že se točíme stále dokola a nevíme kudy ven, můžeme požádat svoji Duši nebo duchovního průvodce o vzkaz s léčivým rituálem. Martin Sluka Název přednášky: Zdravá káva s Ganodermou Lucidum (Reishi) Ganoderma je superpotravina s komplexním blahodárným působením na celý náš organismus. Představíme si královnu léčivých rostlin Ganodermu Lucidum, též přezdívanou božská houba nesmrtelnosti. Povíme si jaké má Ganoderma Lucidum příznivé účinky na náš organismus podle tradiční čínské medicíny. Ukážeme si rozdíly zdravé kávy s Ganodermou oproti běžné kávě a představíme si další zdraví prospěšné produkty s Ganodermou Lucidum. Emilie Didi-Bertová - zabývá se tarotem, psychologií a přednáškami již několik let. Velkým zdrojem podnětů a informací jsou pro ni myšlenky zakladatele antroposofie Rudolfa Šteinera. Studuje tarot již několik let a neustále ji fascinuje. S tarotem jsou pak spojené další nauky, jako astrologie, numerologie, kabala, antroposofie, tajemství barev a především tajemství života Název přednášky: Eneagram devět tváří duše Eneagram je prastaré učení o typech, popisující devět různých charakterů osobnosti Umožňuje nám pochopit rozdíly mezi lidmi, podstatu a příčiny našeho myšlení, prožívání, chování a jednání našich blízkých, přátel i lidí kolem nás. Odhaluje příčiny našich nezdarů, konfliktů, selhání. Odkrývá nejen naše kladné a záporné vlastnosti, ale umožňuje pochopit náš skrytý potenciál a ukazuje možnosti jeho využití k pozitivním změnám a osobnímu růstu. Eneagram je slučitelný s náboženskou tradicí duchovního vedení člověka. Může tvořit most mezi spiritualitou a psychologií. Je to vstup do vnitřního světa. Květa Škodová - aby uzdravila sebe a svou rodinu na fyzické i duchovní úrovni, začala před 16 ti lety hledat východisko mezi obory alternativní medicíny. V osobní rovině i v práci s klienty jí výborné a trvalé výsledky přináší metoda Akupunktura pro mysl, kterou může doplňovat dle individuální potřeby osobním koučinkem, měřením na kondičním orgánovém skeneru, metodou řízené detoxikace (detoxikační kapky, Salvie) MUDr. Jonáše a kineziologií. Název přednášky: Královna svého života jdi do svého středu a vzkvétej Na festivalu vám představí možnosti metody: Akupunktura pro mysl.

6 Arturo Morales Cervantes (Jižní Mexiko) - Men ob (mayský šaman v západní kultuře) Název přednášky: Co je Maysko - Toltécké šamanství Praktická mayská astrologie výklad podle posvátného rituálního mayského kalendáře Tzolkin. Praktická mayská astrologie, kterou používají Mayové od dávných časů jako vodítko na osobní a duchovní cestě a ve které je zachycen přesný harmonogram Kosmického Plánu. Individuální výklad dle posvátného mayského kalendáře. 20 kódů maysko-toltéckého šamanismu. Léčivý šamanský kruh, transformační brána napojená na Zem a na Božskou podstatu. Léčebné šamanské techniky, rituály a objevení šamanské síly. Mayské léčebné ceremonie. Cesta k harmonii a osobnímu rozvoji. Volodymyr Dydyk - vlastní poradnu v Jičíně, kde poskytuje rady jak udržet zdravý organismus. Spolupracuje s ruským profesorem medicíny, jehož rady využívá. Diagnózu provádí rezonanční analýzou, na jejímž základě pak stanoví postup, jak dát tělo do pořádku a jaké přírodní produkty k tomu použít. Úzce spolupracuje se sportovci na okrese Jičín. Přístroj na rezonanční analýzu vezme na festival, takže se s ním návštěvníci budou moci seznámit a nechat si udělat zdravotní diagnózu. Název přednášky: Očista organismu Vysvětlí, proč je důležité provést kompletní očistu organismu, než začneme jakoukoliv léčbu. Co je rezonanční analýza. Dr. Jitka Hořejšová je doktorkou přírodních věd v oboru farmacie. Do roku 1990 pracovala v Institutu pro další vzdělávání lékařů a farmaceutů. V roce 1991 založila první soukromou střední školu v ČR Školu Životního stylu. V roce 1993 spoluzaložila dodnes existující firmu BTL zdravotnická technika a.s. (vývoj, výroba zdravotnických přístrojů pro rehabilitaci, kardiologii). V této firmě je dodnes Jitka Hořejšová odborný konzultant v oboru fyzikální terapie a rehabilitace. Název přednášky: Lepší prevence nežli demence Nejnovější vědecké poznatky studuje v USA, kde také přednáší. Má řadu přednášek i v ČR, např. pro Výbor dobré vůle Olgy Havlové. Pravidelně spolupracuje s Českým Rozhlasem pro pořad STYL, který je určen prevenci, od roku 2010 do současnosti připravila rady, jak si udržet a zlepšit zdraví. Vystoupení ve VELKÉM SÁLE na pódiu: Ranka Tučková, autorská zpěvačka Karel Richard Marinov, zpěvák-muzikterapeut Ranka Tučková, autorská zpěvačka Ranka Tučková, autorská zpěvačka pátek h sobota h sobota h neděle h

Poselství od archanděla Michaela, přijaté Ronnou Herman pro měsíc červen 2010.

Poselství od archanděla Michaela, přijaté Ronnou Herman pro měsíc červen 2010. Poselství od archanděla Michaela, přijaté Ronnou Herman pro měsíc červen 2010 VITAMÍN D - BOŽSKÝ VITAMÍN Rona H: Nejdražší přátelé, poselství pro tento měsíc musím začít vysvětlením Během uplynulých tří

Více

Léčba stresu. Eva Kubenková, Michal Chýlek

Léčba stresu. Eva Kubenková, Michal Chýlek Eva Kubenková, Michal Chýlek 2013 Podrobné informace k programu Léčby stresu, informace o lektorech Léčby stresu a technické informace o místu konání, termínech, cenách, platbách a kontaktech. Podrobný

Více

Doprovodný program festivalu ZDRAVÍ a EZOTERIKA LIBEREC 2017

Doprovodný program festivalu ZDRAVÍ a EZOTERIKA LIBEREC 2017 Doprovodný program festivalu ZDRAVÍ a EZOTERIKA LIBEREC 2017 Peruánský šaman Juan Carlos Pacaya Gomez žije v Brně, medituje a léčí: podle toho, jak se kouř tabáku vine kolem těla, pozná Carlos, kde je

Více

Zakladatelka institutu, lektorka, terapeutka, autorka, kouč úspěchu

Zakladatelka institutu, lektorka, terapeutka, autorka, kouč úspěchu Zakladatelka institutu, lektorka, terapeutka, autorka, kouč úspěchu Dobrý den, přátelé a známí mi už přes 20 let říkají Sindy (neděste se, není to nijak uměle vypočítané či pracovně vytvořené jméno...k

Více

Při mapování symboliky číselné řady se tímto 13. dílem dostáváme až k symbolu 4. Tento symbol jakoby nám uzavíral jednu stranu rovnice BYTÍ.

Při mapování symboliky číselné řady se tímto 13. dílem dostáváme až k symbolu 4. Tento symbol jakoby nám uzavíral jednu stranu rovnice BYTÍ. Při mapování symboliky číselné řady se tímto 13. dílem dostáváme až k symbolu 4. Tento symbol jakoby nám uzavíral jednu stranu rovnice BYTÍ. (??) Počkejte, já Vám nerozumím. Jaké rovnice BYTÍ? Máme číselnou

Více

Ajurvédská instituce DHANVANTRI Praha II. ročník Zuzana Trpáková Ajurvédské centrum SNEHAN - Trutnov

Ajurvédská instituce DHANVANTRI Praha II. ročník Zuzana Trpáková Ajurvédské centrum SNEHAN - Trutnov Š I R O D H A R A /Polévání hlavy/ Ajurvédská instituce DHANVANTRI Praha II. ročník Zuzana Trpáková Ajurvédské centrum SNEHAN - Trutnov Rejstřík 1. Profil 2. Poděkování 3 Úvod 4. Ajurvéda a diagnostika

Více

Regulační diagnostika a Psycho-Kineziologie podle Dr. Dietricha Klinghardta

Regulační diagnostika a Psycho-Kineziologie podle Dr. Dietricha Klinghardta Regulační diagnostika a Psycho-Kineziologie podle Dr. Dietricha Klinghardta V tomto článku Vám chceme stručně představit diagnostický a léčebný systém německého lékaře Dr. Dietricha Klinghardta. Dr. Klinghardt

Více

Bulletin Trojúhelníků Červen 2011 Č. 176 Finální text Strana 1: Odhalování Plánu Boha

Bulletin Trojúhelníků Červen 2011 Č. 176 Finální text Strana 1: Odhalování Plánu Boha Bulletin Trojúhelníků Červen 2011 Č. 176 Finální text Strana 1: Odhalování Plánu Boha Vznešené emanace Božstva stále vlévají potence světla a lásky do mysli a srdce lidské rasy. Velká Bytí na vnitřní straně

Více

Zpět k přírodě, zpět k sobě: přes jógu, byliny a duchovno

Zpět k přírodě, zpět k sobě: přes jógu, byliny a duchovno Daniela Pilařová 02. 04. 2013 Pocházím ze Zlína, na severní Moravu jsem přišla studovat a nyní žiju v Rychvaldu. Už třináct let provozuji agenturu Redigo, ve které společně se svými externisty připravuji

Více

PROGRAM LÉTO 2011. 27.8.2011 ARCHANDĚLÉ s A. Bílkovou 10-14.00 h v Č.K TERMÍN PŘELOŽEN!!

PROGRAM LÉTO 2011. 27.8.2011 ARCHANDĚLÉ s A. Bílkovou 10-14.00 h v Č.K TERMÍN PŘELOŽEN!! PROGRAM LÉTO 2011 08.05.2011 Vztah k vlastnímu tělu i duši - Zruš, co ti vadí 16.30-18 h v Č.Krumlově Povídání o metodě RUŠ pro úlevu fyzických i psychických potíží s Hanou Panskou. Cena 100 Kč na místě,

Více

MUZIKOTERAPEUTICKÉ CENTRUM PAEDDR. LUBOMÍRA HOLZERA

MUZIKOTERAPEUTICKÉ CENTRUM PAEDDR. LUBOMÍRA HOLZERA MUZIKOTERAPEUTICKÉ CENTRUM PAEDDR. LUBOMÍRA HOLZERA www.muzikoterapie.net Lubomír Holzer je speciální pedagog, muzikoterapeut, profesionální umělec (hudebník, zpěvák, herec, skladatel, textař, libretista

Více

Jesenické nebe podzimní

Jesenické nebe podzimní 3. esoterický festival Jesenické nebe podzimní 26. až 27. 9. 2013 Téma: Songaré souznění a porozumění Program festivalu Sobota 26. 10. 2013 Velká třída 9,00 10, 00 Iva Radulayová Jak přijmout svou temnou

Více

Kurz SRT - Spiritual Response Therapy, ve dvou víkendových blocích, zahájení 17. 9. Přihl. a info: www.studioh.cz, 603 772 162.

Kurz SRT - Spiritual Response Therapy, ve dvou víkendových blocích, zahájení 17. 9. Přihl. a info: www.studioh.cz, 603 772 162. KURZY A SEMINÁŘE Čtyřleté komplexní studium tarotu a další studijní obory i kursy -- Numerologie, Astrologie, Výklad snů a další, otevírá od září Škola věšteckých umění a esoteriky, zal. 1993. Nabídka

Více

Prohlubování psychologických kompetencí pedagogických pracovníků II.

Prohlubování psychologických kompetencí pedagogických pracovníků II. Tato příloha řeší rozpracování následujících vzdělávacích programů: 1. Prohlubování psychologických kompetencí pedagogických pracovníků II. 2. Efektivní učení žáka se speciálními vzdělávacími potřebami

Více

DĚTI A DOMÁCÍ NÁSILÍ NOVÉ PERSPEKTIVY

DĚTI A DOMÁCÍ NÁSILÍ NOVÉ PERSPEKTIVY CENTRUM LOCIKA VÁS SRDEČNĚ VÍTÁ NA KONFERENCI DĚTI A DOMÁCÍ NÁSILÍ NOVÉ PERSPEKTIVY AKCE SE KONÁ POD ZÁŠTITOU MINISTERSTVA PRÁCE A SOCIÁLNÍCH VĚCÍ PROFILY VYSTUPUJÍCÍCH A ANOTACE PŘÍSPĚVKŮ PŘÍBĚH O LOCICE

Více

Most do páté dimenze. Tattatuo. TA je určeno těm, kteří kladou otázky Vesmíru, chtějí rozumět svému životu. a hledají vlastní cestu.

Most do páté dimenze. Tattatuo. TA je určeno těm, kteří kladou otázky Vesmíru, chtějí rozumět svému životu. a hledají vlastní cestu. Motto: TA je určeno těm, kteří kladou otázky Vesmíru, chtějí rozumět svému životu a hledají vlastní cestu. TA1/1.část str. 35 Září 2013 Stránka 1 I. Úvod Milí přátelé, prázdniny nám utekly jako voda, pro

Více

Intenzivní základní kurz PORADCE PRO VÝŽIVU 14. 10. 20. 10. 2016. Praha Sport Hotel Vestec. www.sport-hotel-vestec.cz

Intenzivní základní kurz PORADCE PRO VÝŽIVU 14. 10. 20. 10. 2016. Praha Sport Hotel Vestec. www.sport-hotel-vestec.cz !! Společnost Nutris, pořadatel odborných seminářů a kurzů (www.nutris.net) ve spolupráci s Aliancí výživových poradců ČR (www.aliance-vyziva.cz) pořádá Intenzivní základní kurz PORADCE PRO VÝŽIVU 14.

Více

zapomněli na prosté radosti přírody a přírodní magie.

zapomněli na prosté radosti přírody a přírodní magie. D T a j e m s t v í m a g i e d Ve stále materialističtější společnosti mnozí z nás zapomněli na prosté radosti přírody a přírodní magie. Když dnes někomu řeknete, že se zajímáte o magii, zpravidla zareaguje

Více

Každý si zaslouží, žít život naplněný, radostný a v zdravém těle s bystrou myslí. I Vy si to zasloužíte!

Každý si zaslouží, žít život naplněný, radostný a v zdravém těle s bystrou myslí. I Vy si to zasloužíte! Ctěná paní, ctěný pane, pokud máte zdravotní i jiný problém a hledáte řešení k uzdravení/vyřešení Vašeho problému našli jste neobyčejné přesto to nejpřirozenější řešení. Ať je Vaše situace jakkoliv vážná,

Více

Most do páté dimenze. Tattatuo

Most do páté dimenze. Tattatuo Motto: Čím více rozdáváme úsměv, radost a štěstí, tím více dostáváme. Pomáháme-li druhým k úspěchu, jsme úspěšní i my po všech stránkách. Listopad 2013 Stránka 1 I. Úvodní text Mylný pohled na energii

Více

NÁVOD JAK NA TO. autor: Josef Cvrček. www.vydelavej-focenim.cz

NÁVOD JAK NA TO. autor: Josef Cvrček. www.vydelavej-focenim.cz NÁVOD JAK NA TO autor: Josef Cvrček www.vydelavej-focenim.cz Důležité upozornění Pokud chcete z tohoto návodu dostat, co nejvíce, doporučuji se NEJPRVE podívat na video, které tento návod doprovází. Ve

Více

Lenka Válková. Rehabilitace kognitivních funkcí v ošetřovatelské praxi

Lenka Válková. Rehabilitace kognitivních funkcí v ošetřovatelské praxi Lenka Válková Rehabilitace kognitivních funkcí v ošetřovatelské praxi Poděkování Vedení Fakultní nemocnice Ostrava Vedení Traumatologického centra FNO, doc. MUDr. Leopoldu Plevovi, CSc., vrchní sestře

Více

AUTOŘI MEDUŇKY ČTENÁŘŮM

AUTOŘI MEDUŇKY ČTENÁŘŮM AUTOŘI MEDUŇKY ČTENÁŘŮM MARTA FOUČKOVÁ, PhDr. PŘEDNÁŠKY: Praha divadlo Gong, 28. 10., 17. 11., ve 14 h. 10. 12. v 17.00 h.. Brno Semilaso 7. 11. ve 14 h. SEMINÁŘE: Kolín 23. 25. 10., 27. 29. 11. Dlouhé

Více

Aktuální nabídka vzdělávacích programů pro rok 2016

Aktuální nabídka vzdělávacích programů pro rok 2016 Služby pro pěstounské rodiny Přemyslova 1618/12 Havířov Podlesí 736 01 Aktuální nabídka vzdělávacích programů pro rok 2016 1 Každý může tvořit Cíl kurzu: Nabídnout účastníkům tvořivé činnosti, u kterých

Více

Myšlenky srdce. Louise L. Hayová. poklad vnitřní moudrosti. poklad vnitřní moudrosti. Louise L. Hayová

Myšlenky srdce. Louise L. Hayová. poklad vnitřní moudrosti. poklad vnitřní moudrosti. Louise L. Hayová a rádcem při jejich zvládání. Nastal čas, abyste se zbavili starých přesvědčení a návyků. Meditace a cvičení obsažená na stránkách této knížky vám mohou pomoci získat důvěru při uskutečňování nezbytných

Více

Ukazka knihy z internetoveho knihkupectvi www.kosmas.cz

Ukazka knihy z internetoveho knihkupectvi www.kosmas.cz Ukazka knihy z internetoveho knihkupectvi www.kosmas.cz Grada Publishing Vnitřní moudrost Meditace pro srdce a duši Louise L. Hayová Přeložil Ondřej Skalický Vydala Grada Publishing, a. s. U Průhonu 22,

Více

Alternativní religiozita a psychoterapie

Alternativní religiozita a psychoterapie Alternativní religiozita a psychoterapie 2010 spiritualita cíl semináře: vysledovat a popsat zdroje spirituality v (alternativních) psychoterapeutických směrech a sebezlepšovacích metodách s pomocí sedmidílného

Více

Třinácté komnaty dětské duše Violet Oaklander (Co všechno děti zbožňují a co paní Violet ráda dělá)

Třinácté komnaty dětské duše Violet Oaklander (Co všechno děti zbožňují a co paní Violet ráda dělá) Třinácté komnaty dětské duše Violet Oaklander (Co všechno děti zbožňují a co paní Violet ráda dělá) (Recenze - Mgr. J. Šupa) Kniha nese podtitul - průvodce světem vašeho dítěte a už obrázek na obalu slibuje,

Více

BRIAN L. WEISS mistrù poselství

BRIAN L. WEISS mistrù poselství BRIAN L. WEISS poselství mistrù Pøeložil Jiøí Martínek Ukázka knihy z internetového knihkupectví www.kosmas.cz Copyright Brian L. Weiss, 2000 Translation Jiøí Martínek, 2005, 2009, 2012, 2013 All rights

Více

--- Ukázka z titulu --- Myšlení uzdravuje. Jarmila Mandžuková

--- Ukázka z titulu --- Myšlení uzdravuje. Jarmila Mandžuková ÚVOD Při otevření této knihy se možná ptáte, k čemu je potřeba další kniha o zdraví, když už jich byly napsány stovky? Asi máte pravdu, ale můj velký zájem o možnosti sebeléčení s cílem pomoci sama sobě

Více

Vstupní brána - Portál

Vstupní brána - Portál Vstupní brána - Portál Vstupní brány znázorňují hranici, oddělují prostory: prostor vnějšího světa od prostoru domácí intimity; prostor hluku od prostoru ticha; prostor každodenního života od hlubokých

Více

MěÚ Jablonec nad Nisou, oddělení školství, kultury a sportu Z P R A V O D A J

MěÚ Jablonec nad Nisou, oddělení školství, kultury a sportu Z P R A V O D A J MěÚ Jablonec nad Nisou, oddělení školství, kultury a sportu Z P R A V O D A J LISTOPAD 2005 ČÍSLO 8 Zpravodaj je vydáván ve spolupráci s obcemi s rozšířenou působností města Železný Brod a Tanvald www.mestojablonec.cz

Více

Gabriela Čanigová. Vladimír Kvasnička Nakladatelství VODNÁŘ. Ukazka knihy z internetoveho knihkupectvi www.kosmas.cz

Gabriela Čanigová. Vladimír Kvasnička Nakladatelství VODNÁŘ. Ukazka knihy z internetoveho knihkupectvi www.kosmas.cz Gabriela Čanigová DUCHOVNÍ ANTIDEPRESIVUM aneb Jak nezobat pilule a být v pohodě Vladimír Kvasnička Nakladatelství VODNÁŘ 3 Ukazka knihy z internetoveho knihkupectvi www.kosmas.cz Gabriela Čanigová, 2011

Více

prof. RNDr. Anna Strunecká, DrSc. prof. RNDr. Jiří Patočka, DrSc. DOBA

prof. RNDr. Anna Strunecká, DrSc. prof. RNDr. Jiří Patočka, DrSc. DOBA prof. RNDr. Anna Strunecká, DrSc. prof. RNDr. Jiří Patočka, DrSc. DOBA jedová To nejdůležitější z Doby jedové 2 Když jsme psali Dobu jedovou, chtěli jsme čtenářům ukázat, že mnohé z věcí, o kterých si

Více

"Rodina pohledem dítěte"

Rodina pohledem dítěte "Rodina pohledem dítěte" 1 STŘEDA 19.5.2010 9.00 10.30 11.00 12.30 14.00 15.30 16.00 17.30 19.30 21.00 AULA ZAHÁJENÍ KONFERENCE PhDr. B. LÁNYOVÁ Mám rád mámu a tátu, ale Prof. PhDr. S. KRATOCHVÍL, CSc.

Více

CENÍK SLUŽEB 2010 MAREK ŠČOTKA

CENÍK SLUŽEB 2010 MAREK ŠČOTKA MASÁŽE 1. RYCHLOMASÁŽ "POŠICHTOVKA" do 60 minut do 400 Kč Jednorázové razantnější (téměř sportovní) nabuzení těla po šichtě, sportu, túře nebo jiných fyzických výkonech či nevýkonech. Nečekejte žádnou

Více

ČESKÁ ŠKOLNÍ INSPEKCE. Inspekční zpráva

ČESKÁ ŠKOLNÍ INSPEKCE. Inspekční zpráva ČESKÁ ŠKOLNÍ INSPEKCE Inspektorát Pardubice Inspekční zpráva Pedagogicko-psychologická poradna, Pardubice-Polabiny, Družby 334 Družby 334, 530 09 Pardubice-Polabiny Identifikátor: 600 034 003 Termín konání

Více

Výběr z nových knih 11/2015 psychologie

Výběr z nových knih 11/2015 psychologie Výběr z nových knih 11/2015 psychologie 1. Antropoložka na Marsu : podivuhodné a výjimečné životy geniálních a psychicky odlišných osobností / Oliver Sacks ; z anglického originálu An anthropologist on

Více

KATALOG VZDĚLÁVACÍCH AKTIVIT PROGRAMU PRO PĚSTOUNSKÉ RODINY Pobočka Havířov

KATALOG VZDĚLÁVACÍCH AKTIVIT PROGRAMU PRO PĚSTOUNSKÉ RODINY Pobočka Havířov KATALOG VZDĚLÁVACÍCH AKTIVIT PROGRAMU PRO PĚSTOUNSKÉ RODINY Pobočka Havířov Jaro 2016 www.pestouni.slezskadiakonie.cz Vážené dámy, vážení pánové, v tomto katalogu Vám předkládáme nabídku podzimních vzdělávacích

Více

Foto: Jirka Svoboda Fotograf (www.facebook.com/jirkasvobodafotograf)

Foto: Jirka Svoboda Fotograf (www.facebook.com/jirkasvobodafotograf) ANDĚLSKÁ NADĚJE Vše pro Vaši duši! NEWSLETTER 05/2014 Foto: Jirka Svoboda Fotograf (www.facebook.com/jirkasvobodafotograf) Milí andělští přátelé, zdravím Vás a vítám u listopadového newsletteru. Andělé

Více

SEMINÁŘ O MOZKU 28. března 2009

SEMINÁŘ O MOZKU 28. března 2009 EURAG EUROPEAN FEDERATION OF OLDER PERSONS EURAG Centrum pro trénování paměti Česká společnost pro trénování paměti a mozkový jogging a Kulturní dům Vltavská, Bubenská 1, Praha 7 pořádají SEMINÁŘ O MOZKU

Více

kovæ_tanełn -pohybovæ terapie.qxd 9.1.2005 16:32 Page 1 TRITON

kovæ_tanełn -pohybovæ terapie.qxd 9.1.2005 16:32 Page 1 TRITON TRITON Klára Čížková TANEČNĚ-POHYBOVÁ TERAPIE TITULNÍ LIST (DODÁ GRAFIK) Klára Čížková Tanečně-pohybová terapie Tato kniha ani žádná její část nesmí být kopírována, rozmnožována ani jinak šířena bez

Více

Reference, hodnocení služeb Madio

Reference, hodnocení služeb Madio Reference, hodnocení služeb Madio MADIO z.s. je akreditovanou vzdělávací institucí, nabízí velké množství kvalitních služeb v oboru vzdělávání a prevence rizikového chování u dětí a mládeže v mateřských,

Více

Veřejný závazek centra denních služeb

Veřejný závazek centra denních služeb Veřejný závazek centra denních služeb Nestátní denní zařízení DUHA, o.p.s. Orlová-Lutyně, Lesní 859, odloučené pracoviště Orlová-Lutyně, Mládí 725 prohlašuje, že bude poskytovat sociální služby svým klientům

Více

Feng Shui Ludmila Djemelová

Feng Shui Ludmila Djemelová Feng Shui Ludmila Djemelová Strana 1 Tento e-book je informační produkt a podléhá autorským právům. Jakékoli jeho šíření a poskytování třetím osobám bez souhlasu autorky je nezákonné. Obsah Feng Shui cesta

Více

Život bez čipů = svoboda a láska, nebo život s čipy v těle = otroctví a neláska.

Život bez čipů = svoboda a láska, nebo život s čipy v těle = otroctví a neláska. Milí lidé, skrze zneužití technologií (mobily, internet, počítačové systémy, biometrii a čipové průkazy až k čipům na těle) se buduje rafinovaně, nenápadně a postupně celosvětový systém ovládání lidí -

Více

AUTOŘI MEDUŇKY ČTENÁŘŮM

AUTOŘI MEDUŇKY ČTENÁŘŮM AUTOŘI MEDUŇKY ČTENÁŘŮM MILOŠ MATULA: DUCHOVNÍ CESTA POKOJNÉHO BOJOVNÍKA SVĚTLA 15. 17. 4. Mor. kras pokr. seminář 3, 22. 24. 4. Loket zákl. seminář 1, 29. 4. 1. 5. Podhájská/SK zákl. seminář 1. Workshopy:

Více

PÝCHA. Pocit vlastní důležitosti

PÝCHA. Pocit vlastní důležitosti PÝCHA Pocit vlastní důležitosti Pýcha, egoismus a pocit vlastní důležitosti jsou základem všech životních problémů člověka.* Víme, že všechna světová náboženství věnují tomuto ničivému pocitu hodně pozornosti.

Více

Rituály a magie řídily každý krok, každou myšlenku i čin v životě našich předků. S nimi byl spjatý čas uctívání, tedy čas oslav související s ročními

Rituály a magie řídily každý krok, každou myšlenku i čin v životě našich předků. S nimi byl spjatý čas uctívání, tedy čas oslav související s ročními Rituály a magie řídily každý krok, každou myšlenku i čin v životě našich předků. S nimi byl spjatý čas uctívání, tedy čas oslav související s ročními cykly setby a sklizně a po nich nazvaný. Nyní, po mnoha

Více

EmoTrance slabikář (Dr. Silvia Hartmann, tvůrkyně metody EmoTrance)

EmoTrance slabikář (Dr. Silvia Hartmann, tvůrkyně metody EmoTrance) EmoTrance slabikář (Dr. Silvia Hartmann, tvůrkyně metody EmoTrance) 1. Emoce jsou velmi důležité. - Emoce působí na naše tělo a mohou vyvolat onemocnění. - Emoce působí na naši mysl a mohou způsobit, že

Více

Konference 2011 Hlas jako terapeutický nástroj

Konference 2011 Hlas jako terapeutický nástroj Otevři se, zvuč a naslouchej! MgA. Olga Štěpánová Hlas je signál hovořící o stavu duše. Vyzývá ke komunikaci s okolním světem, ale také dává informaci o energiích v duchovním i fyzickém těle. Pomocí nejrůznějších

Více

Ucelené vzdělávací programy

Ucelené vzdělávací programy Mezigenerační centrum TOTEM RDC připravilo pro své klienty na období 2015/2016 Ucelené vzdělávací programy A k a d e m i e t ř e t í h o v ě k u M o u d ř e n í š k o l a z d r a v é h o a k t i v n í

Více

Aktivity pro prevenci stresu Projekt Leonardo da Vinci Scénář pro hraní rolí GEA (zpracováno společností IDEC)

Aktivity pro prevenci stresu Projekt Leonardo da Vinci Scénář pro hraní rolí GEA (zpracováno společností IDEC) Scénář pro hraní rolí GEA (zpracováno společností IDEC) 1 Představení - pravidla 1. Cíle Cílem této scénky pro hraní rolí je: - podpořit upevnění nově získaných znalostí - dát podnět ke spolupráci v průběhu

Více

KURZY A SEMINÁŘE Dny tajemna a zdraví www.astrovikend.cz. ANAG nakladatelství odborné literatury, Olomouc

KURZY A SEMINÁŘE Dny tajemna a zdraví www.astrovikend.cz. ANAG nakladatelství odborné literatury, Olomouc KURZY A SEMINÁŘE Dny tajemna a zdraví www.astrovikend.cz. Brno-Lužánky, Lidická 50 16. a 17. 10. Olomouc 23. a 24. 10. Fontána, Horní nám. 5. So 9 18 h, Ne 10 17 h. Porady s léčiteli, astrology, zdrav.

Více

Využijte svůj čas a energii pro hledání štěstí, míru a lásky Otázky hledajících Vztahy. Óm Šrí Paramátmane Namaha

Využijte svůj čas a energii pro hledání štěstí, míru a lásky Otázky hledajících Vztahy. Óm Šrí Paramátmane Namaha Využijte svůj čas a energii pro hledání štěstí, míru a lásky Otázky hledajících Vztahy Óm Šrí Paramátmane Namaha Využijte svůj čas a energii pro hledání štěstí, míru a lásky Všichni si přejeme být šťastní

Více

Důvěřujte svému tělu - zná cestu ke zdraví + práce s čakrami a harmonizací pomocí alikvotního zpěvu K. R. Marinova

Důvěřujte svému tělu - zná cestu ke zdraví + práce s čakrami a harmonizací pomocí alikvotního zpěvu K. R. Marinova a kurz Školy zdraví Kutná Hora akad. malířky Eleny Tomiliny a spolek Heda pořádají 7-mi denní speciální, mnohotematický prázdninový kurz spojený s poznáváním doposud neobjevené panensky čisté přírody přehradní

Více

Intenzivní základní kurz PORADCE PRO VÝŽIVU 19. 2. 25. 2. 2016. Praha - Sport Hotel Vestec

Intenzivní základní kurz PORADCE PRO VÝŽIVU 19. 2. 25. 2. 2016. Praha - Sport Hotel Vestec !! Společnost Nutris, pořadatel odborných seminářů a kurzů (www.nutris.net) ve spolupráci s Aliancí výživových poradců ČR (www.aliance-vyziva.cz) pořádá Intenzivní základní kurz PORADCE PRO VÝŽIVU 19.

Více

CD 102 Loucká, 10. 05.2014 Bytovy seminář na téma: Kříž

CD 102 Loucká, 10. 05.2014 Bytovy seminář na téma: Kříž CD 102 Loucká, 10. 05.2014 Bytovy seminář na téma: Kříž Liberec, 31.05.2014 Povídání na téma: Jak najít kód, odtajnit Boha a učinit tak z Hospodina životního přítele? Ty n n.vltavou, 06.09.2014 Setkání

Více

Úrovně MT praxe. Pomocná k různým cílům v obasti edukace, komunikace a rozvoje osobnosti

Úrovně MT praxe. Pomocná k různým cílům v obasti edukace, komunikace a rozvoje osobnosti MT praxe Úrovně MT praxe Pomocná k různým cílům v obasti edukace, komunikace a rozvoje osobnosti Rozšiřující k posílení výsledků léčebných a terapeutických postupů Intenzivní má významnou roli v terapeutickém

Více

Cítit se skvěle na duši i těle

Cítit se skvěle na duši i těle Obšťastník únor 2016 Cítit se skvěle na duši i těle Ratibořická 1166/12, 193 00 Praha 9 - Horní Počernice Vše v nové tělocvičně PILATES o velikosti 40 m 2. je cvičební systém, který Vám pomůže lépe vypadat,

Více

Česká školní inspekce Moravskoslezský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠI-529/08-14. Předmět inspekční činnosti

Česká školní inspekce Moravskoslezský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠI-529/08-14. Předmět inspekční činnosti Česká školní inspekce Moravskoslezský inspektorát Název školy/školského zařízení: INSPEKČNÍ ZPRÁVA čj. ČŠI-529/08-14 Adresa: Solná 8, 746 00 Opava Identifikátor: 600 004 210 IČ: 47 813 512 Místo inspekce:

Více

(.) Chtěl jste zmínit některé obecně platné zákonitosti, které souvisí s naší otázkou jak harmonizovat.

(.) Chtěl jste zmínit některé obecně platné zákonitosti, které souvisí s naší otázkou jak harmonizovat. (.) Chtěl jste zmínit některé obecně platné zákonitosti, které souvisí s naší otázkou jak harmonizovat. Předpokládám, že si vzpomenete na většinu zásad, o kterých jsme již v určitých souvislostech mluvili.

Více

ASTRO MINERÁL OTROKOVICE , 9-17 Program přednášek

ASTRO MINERÁL OTROKOVICE , 9-17 Program přednášek ASTRO MINERÁL OTROKOVICE 9.-10.6.2018, 9-17 Program přednášek Sobota 9. června Přednášková místnost č.1 9.45-10.45 Mgr. Marcela Horká - poradkyně duchovního růstu Partnerské energie a jejich harmonizace

Více

Pravé poznání bytosti člověka jako základ lékařského umění. Rudolf Steiner Ita Wegmanová

Pravé poznání bytosti člověka jako základ lékařského umění. Rudolf Steiner Ita Wegmanová Pravé poznání bytosti člověka jako základ lékařského umění Rudolf Steiner Ita Wegmanová Poznání duchovního člověka V tomto spise poukazujeme na nové možnosti lékařského vědění a působení. To co tu podáváme,

Více

Centrum multikulturního vzdělávání, o.s. pomoc cizincům a osobám z odlišného kulturního a sociálního prostředí

Centrum multikulturního vzdělávání, o.s. pomoc cizincům a osobám z odlišného kulturního a sociálního prostředí Centrum multikulturního vzdělávání, o.s. pomoc cizincům a osobám z odlišného kulturního a sociálního prostředí Výroční zpráva 2009 Centrum multikulturního vzdělávání, o.s. Centrum multikulturního vzdělávání,

Více

ZŠ a MŠ Staňkovice. Minimální preventivní program pro školní rok 2015/2016. Základní a mateřská škola Staňkovice, okres Louny

ZŠ a MŠ Staňkovice. Minimální preventivní program pro školní rok 2015/2016. Základní a mateřská škola Staňkovice, okres Louny ZŠ a MŠ Staňkovice Minimální preventivní program pro školní rok 2015/2016 Název zařízení: Základní a mateřská škola Staňkovice, okres Louny Adresa: Postoloprtská 100, Staňkovice 439 49 Telefon: 415 721

Více

Zdeněk Váňa: rozbor skice Rudolfa Steinera

Zdeněk Váňa: rozbor skice Rudolfa Steinera S l o v a n s k ý č l o v ě k Zdeněk Váňa: rozbor skice Rudolfa Steinera Šestá kulturní epocha2, v níž má dojít k probuzení vyššího bytostného článku člověka, bude na vyšší rovině opakováním druhé, praperské

Více

ÚVOD...14 HISTORIE KADIDLA A VONNÝCH ESENCÍ...16

ÚVOD...14 HISTORIE KADIDLA A VONNÝCH ESENCÍ...16 Obsah ÚVOD...14 HISTORIE KADIDLA A VONNÝCH ESENCÍ...16 POUŽITÍ KADIDLA A VONNÝCH LÁTEK...20 Vonné látky v podobě zrníček, kuželů a tyčinek...20 Spalování vonných zrníček a prášků...20 Rozmanité kadidelnice,

Více

Uzdrav se s autopatií

Uzdrav se s autopatií Uzdrav se s autopatií Čtvrté doplněné vydání Jiří Čehovský www.alternativa.cz Nejnovější informace o metodě: www.autopatie.cz Copyright Jiří Čehovský, 2005 All rights reserved. Vydalo nakladatelství Alternativa,

Více

Katalog sociálních a navazujících služeb na Uherskohradišťsku

Katalog sociálních a navazujících služeb na Uherskohradišťsku Katalog sociálních a navazujících služeb na Uherskohradišťsku Publikace vznikla jako součást projektu Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb na Uherskohradišťsku Tento projekt je financován Evropským

Více

Centrum vzdělanosti Libereckého kraje, příspěvková organizace NABÍDKA KURZŮ DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ PEDAGOGICKÝCH PRACOVNÍKŮ PROSINEC 2014

Centrum vzdělanosti Libereckého kraje, příspěvková organizace NABÍDKA KURZŮ DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ PEDAGOGICKÝCH PRACOVNÍKŮ PROSINEC 2014 Centrum vzdělanosti Libereckého kraje, příspěvková organizace NABÍDKA KURZŮ DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ PEDAGOGICKÝCH PRACOVNÍKŮ PROSINEC 2014 OBSAH 1.1 Didaktika německého jazyka (zaměřeno na svátky v německy

Více

OM Healing zpravodaj

OM Healing zpravodaj OM Healing zpravodaj Březen 2015 Drazí přátelé, V OM Healingovém zpravodaji na březen 2015 si můžete přečíst: 1. Věděli jste o OM Healingu a věku Kali Yuga? 2. Úplňkový OM Healing v březnu 2015. 3. Mezinárodní

Více

Bulletin Trojúhelníků Červen 2013 Č. 184

Bulletin Trojúhelníků Červen 2013 Č. 184 Bulletin Trojúhelníků Červen 2013 Č. 184 Strana 1: Rok vynoření: Chopme se příležitosti A Year of Emergence: Let s Seize the Opportunity V minulém roce, roce 2012, nebudeme přehánět, když řekneme, že se

Více

Meditace, jóga a šamanské nauky

Meditace, jóga a šamanské nauky Meditace, jóga a šamanské nauky aneb,, Hory učí samy,, PENZION POD PRALESEM, DOLNÍ LOMNÁ, JABLŮNKOVSKO 26. - 28.7.2013 www.podpralesem.euweb.cz Máte rádi meditaci? Chtěli by jste se zrelaxovat a zkusit

Více

Centráček. (časopis Centra péče o duševní zdraví) 5/2016. 2. vydání

Centráček. (časopis Centra péče o duševní zdraví) 5/2016. 2. vydání Centráček (časopis Centra péče o duševní zdraví) 5/2016 2. vydání Poděkování Tímto bych chtěla vyjádřit své díky hlavně paní Ivě, která přišla s nápadem vytvořit náš vlastní časopis a také za oslovení

Více

Pátek 26.10.2012 Tělocvična 1. Tělocvična 2. Učebna A. Učebna B

Pátek 26.10.2012 Tělocvična 1. Tělocvična 2. Učebna A. Učebna B Pátek 26.10.2012 Tělocvična 1 10.00 11.45 Ženské konstelace červená nit napříč generacemi Davida Dědič 12.00 13.45 Etikoterapie a ochrana osobního prostoru praktický seminář Mgr. Lucie Poláková 14.00 15.45

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2008. Vypracovala: Ing. Bc. Hana Vojtová, ředitelka

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2008. Vypracovala: Ing. Bc. Hana Vojtová, ředitelka VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2008 Vypracovala: Ing. Bc. Hana Vojtová, ředitelka Podklady připravila: Marcela Herbstová, vedoucí ekonomka Marie Švecová, vedoucí sociální pracovnice V Prachaticích dne 15.6.2009

Více

Centrum vzdělanosti Libereckého kraje, příspěvková organizace NABÍDKA KURZŮ DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ PEDAGOGICKÝCH PRACOVNÍKŮ LEDEN 2015

Centrum vzdělanosti Libereckého kraje, příspěvková organizace NABÍDKA KURZŮ DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ PEDAGOGICKÝCH PRACOVNÍKŮ LEDEN 2015 Centrum vzdělanosti Libereckého kraje, příspěvková organizace NABÍDKA KURZŮ DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ PEDAGOGICKÝCH PRACOVNÍKŮ LEDEN 2015 OBSAH 1.1 Metodická podpora logopedických asistentek a preventistek v

Více

METODIKA KURZU PÉČE O DĚTI

METODIKA KURZU PÉČE O DĚTI METODIKA KURZU PÉČE O DĚTI Základní popis Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách se zaměřením na péči o děti (zkráceně Kurz péče o děti) je 150 hodinový kurz akreditovaný MPSV, jenž opravňuje

Více

Nižší arkany - Meče ESO MEČŮ (ACE OF SWORDS) Klíčová slova: Intelektuální jasnost, originální myšlení, jasná myšlení, božská inspirace.

Nižší arkany - Meče ESO MEČŮ (ACE OF SWORDS) Klíčová slova: Intelektuální jasnost, originální myšlení, jasná myšlení, božská inspirace. Nižší arkany - Meče ESO MEČŮ (ACE OF SWORDS) Klíčová slova: Intelektuální jasnost, originální myšlení, jasná myšlení, božská inspirace. Na čepeli zeleného meče je vyryto řecké slovo, jehož význam je jasnost.

Více

Výroční zpráva 2007. Celonárodní organizace příbuzných duševně nemocných

Výroční zpráva 2007. Celonárodní organizace příbuzných duševně nemocných Výroční zpráva 2007 Celonárodní organizace příbuzných duševně nemocných SLOVO ÚVODEM Vážení přátelé, předkládáme Vám výroční zprávu SYMPATHEA, o.p.s. - celonárodní organizace příbuzných duševně nemocných.

Více

Základy komplexního psychosomatického přístupu VII.

Základy komplexního psychosomatického přístupu VII. Pozvánka na komorní odbornou konferenci Základy komplexního psychosomatického přístupu VII. Vzdělávací akce je pořádaná dle Stavovského předpisu ČLK č. 16. Přednášející: MUDR. BARBORA BRANNÁ, MGR. KLÁRA

Více

ČEMU SE VĚNUJE OBOR POZITIVNÍ PSYCHOLOGIE změna perspektivy, hlavní témata, úskalí

ČEMU SE VĚNUJE OBOR POZITIVNÍ PSYCHOLOGIE změna perspektivy, hlavní témata, úskalí Odborná příprava členů týmu posttraumatické péče HZS JčK O naději přednáška na téma: Pozitivní psychologie České Budějovice, 10.4.2015 ČEMU SE VĚNUJE OBOR POZITIVNÍ PSYCHOLOGIE změna perspektivy, hlavní

Více

připravilo pro své klienty nabídku aktivit na období 2012/2013.

připravilo pro své klienty nabídku aktivit na období 2012/2013. VZDĚLÁVACÍ A ZÁJMOVÉ AKTIVITY 2012/2013 připravilo pro své klienty nabídku aktivit na období 2012/2013. Na následujících stránkách najdete zájmové, vzdělávací a společenské aktivity, které budeme realizovat

Více

4. schůzka KDK Karlovarský kraj v r. 2015

4. schůzka KDK Karlovarský kraj v r. 2015 4. schůzka KDK Karlovarský kraj v r. 2015 Termín: 13. listopadu 2015 od 12:30 hodin, Krajská knihovna Karlovy Vary Knihovna jméno člena Přítomna/omluvena dne Božíčany J. Nemčičová ano Františkovy Lázně

Více

S doc. MUDr. Martinem Vališem, Ph.D.

S doc. MUDr. Martinem Vališem, Ph.D. Převzato z časopisu PARKINSON č. 46 S doc. MUDr. Martinem Vališem, Ph.D. hovořila Zdislava Freund Už je to deset let, co jsem se strachem poprvé vkročila do extrapyramidové poradny Neurologické kliniky

Více

Gestalt Academy. školní rok 2016

Gestalt Academy. školní rok 2016 Gestalt Academy školní rok 2016 Organizační informace Místo: není-li uvedeno jinak pak Centrum Alivio, Praze 6, Badeniho 1, nedaleko metra Hradčanská zvonek skupinová místnost. Čas: od 9 17 (6 8 výukových

Více

Program konference. Termín konání: 17. března 2016, 9.30 17.00 hodin

Program konference. Termín konání: 17. března 2016, 9.30 17.00 hodin Program konference Termín konání: 17. března 2016, 9.30 17.00 hodin Místo konání: Benediktinské opatství Panny Marie a sv. Jeronýma v Emauzích Vyšehradská 49/320, 128 00 Praha 2 Nové Město Středisko křesťanské

Více

Seznámit účastníky se základními principy bezpečnosti práce. Cíl výukový: Návod pro práci s dospělými, jak předávat informace o BOZP.

Seznámit účastníky se základními principy bezpečnosti práce. Cíl výukový: Návod pro práci s dospělými, jak předávat informace o BOZP. Název lekce: Bezpečnost práce /1L/ Seznámit účastníky se základními principy bezpečnosti práce Návod pro práci s dospělými, jak předávat informace o BOZP Technické zabezpečení: Zpětný projektor, počítač,

Více

MENTA-L PROGRAM Tomáš Brouček

MENTA-L PROGRAM Tomáš Brouček MENTA-L PROGRAM Tomáš Brouček Obsah 1. Okamžitá opatření 2. Meditace a vizualizace 3. Anti-stresový program 4. Koláž života 5. Ostatní doporučení Velmi důležitou součástí léčby veškerých onemocnění je

Více

Minimální preventivní program

Minimální preventivní program Základní škola Opatovice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace Opatovice 66 664 61 Rajhrad tel.: 547 232 332 IČ: 71004033 Minimální preventivní program pro školní rok 2015/2016 1. Charakteristika

Více

INFORMACE PRO RODIČE. Školní rok 2015/2016

INFORMACE PRO RODIČE. Školní rok 2015/2016 Základní škola Velehrad, Salašská 300, 687 06 Velehrad INFORMACE PRO RODIČE Školní rok 2015/2016 Vážení rodiče, v rámci dobré spolupráce rodiny se školou Vám poskytujeme základní informace o naší škole.

Více

Odkládáme-li lásku k sobě. samým na dobu, kdy. budeme dokonalí, promarníme život. Už jsme. dokonalí právě tady a. právě nyní.

Odkládáme-li lásku k sobě. samým na dobu, kdy. budeme dokonalí, promarníme život. Už jsme. dokonalí právě tady a. právě nyní. Jsem dokonalý takový, jaký jsem. Odkládáme-li lásku k sobě samým na dobu, kdy budeme dokonalí, promarníme život. Už jsme dokonalí právě tady a právě nyní. Nejsem ani příliš mnoho, ani příliš málo. Nikomu

Více

Nejlepší prevencí je správný start

Nejlepší prevencí je správný start Nejlepší prevencí je správný start Nejpřirozenější pokračování vývoje po opuštění mámina bříška... Jsem zřejmě středem toho, co je kolem mě! Máma plní všechna moje přání. Učím se porozumět okolí sledováním

Více

Jóga v prostoru víry (úvod)

Jóga v prostoru víry (úvod) www.jogadnes.cz Jóga v prostoru víry (úvod) Olga Remešová připravila nový seriál, kde prostřednictvím laických informací zasazených do odbornějšího rámce, získáte povědomí o tom, co spojuje jógu s křesťanstvím,

Více

Marcela Němcová - karmalog, kartářka Jak zatočit se svým životem.

Marcela Němcová - karmalog, kartářka Jak zatočit se svým životem. Praha Výstaviště Holešovice Křižíkův pavilon C (u fontány) Astrovíkend přednášky 18. Února 2017 10.00-18.00 hod. sobota I. přednáškový prostor 10.15-11.00 Marcela Němcová - karmalog, kartářka Jak zatočit

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2015

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2015 Registrováno u Ministerstva kultury ČR, datum evidence 1.1.2013, evidenční číslo 4-068/2013; IČO: 00445215; číslo transparentního účtu: 2400386976/2010 Fio banka, a.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2015 Pobočka

Více

Spolek Otec vlasti Karel IV., Studio DAMÚZA a Festival VyšeHrátky uvádí:

Spolek Otec vlasti Karel IV., Studio DAMÚZA a Festival VyšeHrátky uvádí: 1 Spolek Otec vlasti Karel IV., Studio DAMÚZA a Festival VyšeHrátky uvádí: Interaktivní divadelní bojovka PO STOPÁCH KARLA IV. Divadelní bojovka je zážitkový vzdělávací program pro školní kolektivy (3.

Více

Metaparadigma, paradigma ošetřovatelství. Mgr. Markéta Vojtová VOŠZ a SZŠ Hradec Králové

Metaparadigma, paradigma ošetřovatelství. Mgr. Markéta Vojtová VOŠZ a SZŠ Hradec Králové Metaparadigma, paradigma ošetřovatelství Mgr. Markéta Vojtová VOŠZ a SZŠ Hradec Králové Teorie ošetřovatelství Začínají se formovat ve 2.polovině 20.století v USA a Kanadě Současnost specifické ošetřovatelské

Více

PRVNÍ KAPITOLA. Vstupujeme na cestu

PRVNÍ KAPITOLA. Vstupujeme na cestu PRVNÍ KAPITOLA Vstupujeme na cestu Možná, že některé z následujících myšlenek se vám zdají povědomé Kdyby se změnil/a, všechno by bylo v pořádku. Nemohu ovlivnit tuto bolest, tyto lidi a to, co se děje.

Více