R I V E R - O U T R I V E R - I N R I VE R - P O X R I V E R - W A L L R I V E R - D E C O

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "R I V E R - O U T R I V E R - I N R I VE R - P O X R I V E R - W A L L R I V E R - D E C O"

Transkript

1 R I V E R - O U T R I V E R - I N R I VE R - P O X R I V E R - W A L L R I V E R - D E C O

2 RIVERSTONE CZ Společnost RIVERSTONE je jediným originálním licencovaným výrobcem a aplikátorem kamenných povrchů v ČR. Historie společnosti RIVERSTONE, začíná již v roce 1996, kdy po dobu čtyř let zakládající členové spol. získávají praktické i teoretické zkušenosti v zahraničí v oboru technologií a aplikací povrchů pojených pryskyřicemi. V roce 2000 je do ČR přivezena licenční technologie pro pokládky kamenných povrchů na zpevněné podklady. Vzhledem k finanční náročnosti dovozu vstupních materiálů, dochází ke spolupráci s chemickými kapacitami v ČR a Německu. Po několika měsících je vyvinuta základní pryskyřice, která je postupně modifikována a vylepšována, až do dnešní podoby. V roce 2004 odkupuje Riverstone patent od zahraniční licence a je přihlášen v ČR. Od prvopočátku zahájení činnosti Riverstone, dochází k selekci vhodných dodavatelů kameniva. Díky bohatým zkušenostem a náročným chemickofyzikálním testům, jsou podepsány smlouvy s nejkvalitnějšími dodavateli po celé Evropě, díky nímž je dnes možné nabídnout velkou škálu vysoce kvalitních a bezpečných přírodních materiálů v mnoha barvách a velikostech. Velký důraz, klademe také na zdravotní nezávadnost pojících materiálů. Riverstone je jediným originálním výrobcem s desítkami let ověřenou technologií, jejíž vývoj se nezastavil ani dnes. A tak se značka RIVERSTONE stala synonymem pro vysokou kvalitu a odbornost. Riverstone je ochranou známkou patentovaného systému pro bezespáré voděpropustné (drenážní ) povrchy z přírodního kameniva. Patentovaný systém obsahuje čtyři originální systémy pro realizaci interiérů - RIVER - IN, exteriérů - RIVER - OUT, stěny - RIVER - WALL, speciální spárování zámkové dlažby - RIVER - POX, unikátní systém pro stěny, podlahy - RIVER - DECO. Prvořadým zájmem společnosti RIVERSTONE je, a vždy byl, zákazník!a to jak,přístupem, tak kvalitou svých služeb. Poskytovaným uceleným servisem a poradenstvím se zaměřením na důslednou kvalitu a kompletnost realizované zakázky. Tato nemalá péče, se příznivě projevuje ve spokojenosti našich zákazníků a jejich opětovném oslovení společnosti Riverstone při řešení dalších realizací. Spol. Riverstone, se také pravidelně podílí na humanitárních akcích a přispívá do fondů pro léčbu zhoubných onemocnění. Věříme, že i vy rozšíříte řady našich spokojených zákazníků a budeme vám moci, být nápomocni,při realizaci a modernizaci vašeho domova.

3 River In - interiér River - In je moderní exkluzivní bezespárá technologie, pro investory, kteří si cení především osobitého charakteru své podlahy. Každá realizace je jedinečnou a neopakovatelnou. River - In podtrhují výjimečnost majitele i daného prostoru, mají v sobě náboj kreativity, originality, čistoty a především harmonie vyzařující z čistých přírodních materiálů. Naší snahou je přinést tento nádech pohody do Vašeho každodenního života jako jeho přirozenou součást. Realizaci je možné si zvolit v několika přirozených barevných odstínech přírodního kamene, jejich kombinací, případně barevných písků v odstínech RAL.River - In je bezespárý, UV stabilní systém v hladkém, nebo protiskluzovém provedení. Pro atraktivní a nevšední vzhled vašich podlah. River - In vytváří celistvý exkluzivní povrch hodící se všude, kde je nutná jednoduchá údržba, vynikající mechanická a chemická odolnost, hygienická nezávadnost, nepropustnost vody, rychlé natopení a propustnost tepla u podlahového vytápění, pochůznost po 24 hodinách a velice příjemný pocit pro styk s holou pokožkou, to jsou největší přínosy patentovaného systému River - In. Potlačení hluku až o 30 db. River - In lze aplikovat horizontálně i vertikálně. Systém Riverstone dokáže uspokojit všechny požadavky na barvu i tvar. Riverstone Indoor se velice jednoduše udržuje setřením vlhkým hadrem, luxováním a při potřebě náročnějšího čištění, je možné použít čištění parou. Systém je vhodný k úpravám jak starých, tak i nových ploch. Pro exterierové plochy volte specializovaný systém River - Out..

4

5 River Out - Exteriér Jak správně vyřešit povrchy venkovních ploch v okolí Vašeho domu? Na tuto poměrně jednoduchou otázku, není vždy jednoduché odpovědět. Vybrat správnou kvalitní technologii s dlouhodobě vysokými užitnými vlastnostmi a minimálními nároky na provoz a údržbu je často téměř neřešitelné. Jednou z mála technologií, které vám kvalitně pomohou vyřešit tuto otázku je originální systém River - Out. Jedná se o úpravu zpevněných povrchů, tvořenou směsí přírodních nebarvených kamenů a speciálních UV stabilních pojiv. River - Out lze aplikovat kolem bazénu, na terasu, na zahradní a okapové chodníčky, schody, sokly, chodníky, příjezdy ke garážím, atd., tedy na téměř všechny venkovní plochy. River - Out se pokládá na pevný a stabilní podklad ve vrstvě mm. River - Out je porézní systém, na němž se netvoří kaluže, je protiskluzový a to i když je povrch mokrý, nebo pod vodou. River - Out je bezespárý, neodmrzá a je velmi příjemný pro bosé nohy. Jeho další nezanedbatelnou vlastností je krásný, čistý a přírodní vzhled s jednoduchou časově nenáročnou údržbou. River - Out se hodí také všude tam, kde je nutné řešit tvarově složité a členité povrchy. River - Out dokáže zkopírovat jakýkoliv tvar, nebo naopak vyrovnat nežádoucí nerovnosti. Riverstone systém vytváří celistvý exkluzivní povrch, vhodný ke konečným povrchovým úpravám. Lze jej aplikovat horizontálně i vertikálně na všechny nové i staré podklady - beton, zámková dlažba, kámen, dlažba atd..

6

7 River Out - terasy, schody, balkóny, stromové jámy... Častým požadavkem našich zákazníků, je barevnost povrchu, ať už to v barvách přírodních (říční oblázky, hnědé, pískové a okrové mramory), případně u nás méně obvyklé zelené, černé, sněhově bílé, fialové mramory.tyto požadavky Vám originální systém Riverstone může splnit a přidat i něco navíc - kombinaci a mix nabízených barev, případně i tvorbu obrazce, či loga do pokládaného povrchu. Nedílnou součástí systému Riverstone, je nejen atraktivní vzhled, ale především funkčnost povrchu. Ta, je vyžadována především u ploch s vyšším zatížením a požadavkem na bezpečnost - schody, terasy, balkóny, nájezdní a technické rampy, přístupy pro hendikepované, nájezdy a sjezdy do garáží atd.. Zde všude, Vám systém Riverstone přinese pevnou půdu pod nohama v létě, zimě, za deště i sucha. Voda, která je téměř vždy strůjcem pádů a uklouznutí, díky systému Riverstone, odteče vnitřkem položené vrstvy, takže povrch zůstává pouze lehce vlhký a bez kaluží. Díky struktuře, nedojde k uklouznutí, ani na vlhkém povrchu, jelikož systémy Riverstone jsou protiskluzové a splňují normové požadavky ČSN , DIN a DIN (podrobnější informace naleznete na Největší výhody Outdoor systému - bezespárý povrch, snadná opravitelnost, neprorůstání plevelů, neodmrzání, únosnost velké zátěže, propustnost vody a par, se s úspěchem využívá také v městských aglomeracích při požadavku údržby a čištění kolem zeleně. Stromy a keře, lze zalévat přes položený povrch a úklidovou mechanizaci využít k údržbě těsně u rostlin, odpadá starost s pletím a náročným odstraňováním odpadků z kořeniště.

8

9 River Wall - ZEĎ Nový inovativní systém, kterým jsme rozšířili nabídku interiérových i exteriérových designů systému Riverstone. Pro vytvoření atraktivních a stylových dekorací, využíváme pouze nejkvalitnější tříděné mramory, které jsou před zařazením do výroby testovány našimi laboratořemi a kvalitáři. Čistá linie, vysoce kvalitní materiály, moderní a nadčasový design,vám zaručí jedinečnost a originalitu vašeho interiéru. Jednoduchost údržby, čistý a zdravotně nezávadný přírodní materiál je pak korunou všech systémů společnosti Riverstone.Váš interiér můžete díky systému River - Wall obohatit o velice odolný a bezpečný prvek v široké škále barev přírodního mramoru, od bílé, přes žlutou, zelenou až po uhlově černou. Veškeré povrchy River - Wall, jsou chemicky odolné, nebarvené (využívají pouze přirozených barev kamenů) a velice odolné - vždyť je použit pouze kvalitní přírodní kámen. Síla vrstvy River - Wall je 5-10 mm a tím je možné tyto systémy využít i v místech, kde obyčejnou dlažbu nelze použít, nebo jen s obtížemi a kompromisy (min. výška obkladů je mm). Wall systém lze využít,nejen v bytových interiérech, ale také pro vnitřní bazény, sauny, zimní zahrady, fitnes, wellnes, obchodní,vstupní i reprezentační prostory atd.. Využijte přirozenou krásu a čistotu, kterou nám nabízí příroda a oblečte svůj interiér do nevšedního jedinečného kabátu. Přirozenost vzhledu a struktury kamene je nedílnou součástí bytové pohody již celé generace.

10 RiverDeco - stěrka pro podlahy i stěny RiverDeco je speciálně vyvinutá stěrka na bázi cementu, pro tvorbu bezespárých ploch s vysokou designovou hodnotou. RiverDeco je vhodná do interiéru a exteriéru obytných i průmyslových a komerčních budov. Povrch těchto stěrek je jemně plastický a strukturovaný a díky svému složení je rezistentní vůči vodě. Povrch je jemně protiskluzný a její použití je vhodné na podlahy i stěny všech prostor namáhaných vodou. Především pro bazény, koupelny, sprchové kouty, wellnes, fitnes, moderní vzhled saun a solárií atd.. Vhodné využití, je také pro office, showroom, recepce, vstupní haly, reprezentativní prostory adt.. Struktura povrchu, jeho barva, reliéfnost a celkový finální vzhled je možno nastavit dle individuálních požadavků každého investora. Povrch může být matný, lesklý, s jemnou i výraznou strukturou, tónovaný do jedné i více barev v požadovaném odstínu. Velkou předností systému RiverDeco, je možnost natahovat stěrku na vlhké betony, již v prvním týdnu zrání betonového podkladu, což přináší enormní úsporu času a nákladů, jak při výstavbě, tak rekonstrukci. Doba zkrácení, díky speciálnímu systému RiverDeco, je 2-3 týdny, přičemž se jedná o dobu, kdy může být podlaha již plně využita. Estetika, funkčnost, úspora a bezpečnost - RiverDeco.

11

12 River Pox - spárovací hmota pro venkovní dlažby Riverpox je dalším pokračováním rozvoje spol. Riverstone v pomoci boje proti pracným a těžko udržovatelným exteriérovým plochám. V případě, že máte, nebo se chystáte položit zámkovou dlažbu, připravili jsme pro Vás novinku na našem trhu - spárovací systém River - Pox. Jedná se o speciální dvoukomponentní spárovací hmotu pro zámkové, kamenné, betonové a venkovní dlažby. Rive - Pox Vám pomůže v boji proti vyplavování a odfoukávání spárovacího písku, roznese tlak a zabrání tvoření kolejí od aut a v neposlední řadě zamezí prorůstání trávy ve spárách. Díky River - Poxu ušetříte na chemických přípravcích pro hubení plevele a život Váš i Vašich blízkých bude zdravější. Čas strávený čištěním dlažby a odstraňováním plevele, můžete díky správně zvolené spárovací metodě, věnovat sobě a své rodině. River - Pox dokáže při renovaci spár vytvořit na povrchu dlažby ochranný film, který znovu oživí vzhled a barevnost Vaší dlažby. Ochranný film zabrání vsakování vody, degradaci betonových dlažeb a prodlouží tak jejich životnost. Nemalou měrou tak přispívá k omezení dalších investic. Spárování je možné provádět u všech venkovních dlažeb z betonu, kamene a keramiky. River - Pox je dodáván ve dvou základních barvách - pískově žlutá a bílá, na objednávku je možné zvolit i další barvy dle nabídky. Životnost River - Poxu ve spárách je cca 10 let, ochranný film je vhodné po 5 letech obnovit. Více informací naleznete na našich stránkách, nebo uvedených kontaktech.

13 KAMENY Pro veškeré systémy Riverstone, používáme pouze pečlivě vybrané přírodní kameny se zdravotní nezávadností..kameny jsou dováženy z celého světa a následně procházejí testy v našich laboratořích. Při jejich výběru je kladen velký důraz na vysokou kvalitu, bezpečnost a estetičnost.v rámci naší letité praxe, máme vybudované pevné vazby se stabilními a kvalitními dodavateli z celého světa, což nám dává možnost nabídnou velice širokou škálu barev, typů a druhů kameniva. Pro dosažení vysoké kvality systémů Riverstone, jsou dovezené materiály ještě následně čištěny a tříděny. Pro systémy povrchů Riverstone není možné požít všechny typy komerčně dostupných kamenů. Nevhodné kamenivo, může způsobovat jak estetické, tak technické vady na díle a jejich zdravotní nezávadnost, je vždy velice sporná. Neodborná a špatná volba vstupních materiálů může později vést ke vzniku fatálních vad a poškození zhotoveného díla a zdraví Vás i Vašich blízkých. Riverstone systémy, v žádném případě nepoužívají barvených kamenů, nebo písků. Veškeré barevné odstíny systému Riverstone, pocházejí z přírody a nedochází tedy ke ztrátě barvy, její změně, nebo její obroušení z povrchu. Kámen, je nejdůležitějším stavebním prvkem systému a je tedy nezbytné klást velký důraz na jeho kvalitu. Pozor na klamavé a nekvalitní napodobeniny systému Riverstone!!! EKOLOGIE SPOJOVACÍ MATERIÁL V rámci stoupajících nároků na stavební materiály a snahy o jejich modernizaci, neustále dochází, k čím dál většímu používají nebezpečných chemikálií a chemických přísad. Tyto látky, v různých variantách stavebních materiálů, nás neustále obklopují a stále ovlivňující naše zdraví. My, společnost Riverstone, chceme chránit Vaše zdraví, a tak stále testujeme a pečlivě vybíráme ingredience pro naše vstupní suroviny a produkty. Naše produkty neobsahují žádná rozpouštědla, nebo jiné toxické látky. Veškeré spojovací materiály jsou vždy jen v nejvyšší kvalitě a bezpečné pro Vaše zdraví i okolní přírodu. Společnost Riverstone je zapojena do ekologického programu pro vstupní materiály, odpady a jejich obaly. Veškeré používané materiály, jsou ekologicky nezávadné a inertní, neobsahují rozpouštědla, těkavé látky, radioaktivní látky jiné látky závadné pro zdraví člověka, zvířat a přírody.veškeré obaly, zbytky a odpady, jsou vždy likvidovány dle příslušných norem u renomovaných společností na českém trhu. Společnost Riverstone pečuje o ekologii a přispívá ke zdravému životnímu prostředí.

14 RIVERSTONE Obora 30 PSČ Česká Republika T.: E.: W.:

Spárování zámkové dlažby a zdiva NATUR POX

Spárování zámkové dlažby a zdiva NATUR POX Spárování zámkové dlažby a zdiva NATUR POX NATUR POX - spárovací hmota pro venkovní dlažby Riverpox je dalším pokračováním rozvoje spol. NATURALSTONE v pomoci boje proti pracným a těžko udržovatelným exteriérovým

Více

HYDROSEAL TM vodou ředitelná stěrková hydroizolace na asfaltové bázi Výhody a příklady použití stěrkové hydroizolace Hydroseal. Úvodem je třeba zdůraznit, že Hydroseal je plnohodnotnou, moderní náhradou

Více

Ceresit lepicí malty jako součást systémových řešení

Ceresit lepicí malty jako součást systémových řešení Ceresit lepicí malty jako součást systémových řešení Průvodce výběrem vhodných produktů podle: druhu podkladu způsobu zatížení lepených materiálů Přehled lepicích malt na obklady a dlažbu včetně doporučených

Více

LEPIDLA NA OBKLADY A DLAŽBY LEPIDLA

LEPIDLA NA OBKLADY A DLAŽBY LEPIDLA KATALOG VÝROBKŮ 29 MONOTACK SR Lepidlo na obklady a dlažby TYP C1 MONOTACK SR je práškové lepidlo určené na obklady a dlažby pro vnitřní a venkovní použití. Má vynikající vlastnosti zpracování, téměř bez

Více

PLOT TVÁŘ KAMENE - GABRO

PLOT TVÁŘ KAMENE - GABRO TECHNICKÝ LIST BROŽ TVÁŘ KAMENE - GABRO PLOT TVÁŘ KAMENE - GABRO Sloupek (220, 60, 220 hladký, 60 hladký), Deska, Stříška (na sloupek oboustranná, na sloupek jednostranná, na desku oboustranná, na desku

Více

Izolování proti vlhkosti HAHNE specialista na kompletní ochranu budov proti vodě

Izolování proti vlhkosti HAHNE specialista na kompletní ochranu budov proti vodě Izolování proti vlhkosti HAHNE specialista na kompletní ochranu budov proti vodě IMBERAL INTRASIT HADALAN DAKORIT základy, sklepy, balkony a terasy, bazény, koupelny, střechy HAHNE specialista na kompletní

Více

CEMENTOVÁ LEPIDLA, SAMONIVELAČNÍ HMOTY A FASÁDNÍ STĚRKY

CEMENTOVÁ LEPIDLA, SAMONIVELAČNÍ HMOTY A FASÁDNÍ STĚRKY Flexibilní lepidlo na obklady a dlažbu SUPER FLEX C2TES1 Tenkovrstvá lepicí malta na bázi cementu, odolná mrazu pro vnitřní a vnější použití. Lepidlo je určeno pro lepení keramických nebo skleněných obkladů

Více

Rozsah použití. Vlastnosti produktu. Technický list 549 duben 2015

Rozsah použití. Vlastnosti produktu. Technický list 549 duben 2015 549 duben 2015 Izolační a oddělovací pás pod keramické a mozaikové dlažby jako i povrchy z přírodního kamene Rozsah použití Pro použití v interiéru a exteriéru. Na podlahy. Pro třídy zatížení A podlahy

Více

Ochranné systémy pro podlahy

Ochranné systémy pro podlahy Ochranné systémy pro podlahy Ochranné podlahové systémy MC-Bauchemie Je to právě podlaha, která je nejpoužívanější částí každé budovy. Nároky na podlahu jsou stejně rozmanité jako průmyslové a obchodní

Více

přísadami dle Délka [mm] [mm]

přísadami dle Délka [mm] [mm] TECHNICKÝ LIST BETONOVÉ DLAŽEBNÍ BLOKY BROŽ LYON betonové dlažební bloky na bázi cementu a plniva (kameniva)) modifikované zušlechťujícími přísadami betonové dlažební bloky Brož Lyon jsou vyráběny, sledovány

Více

OBRÁZEK ZAHRADNÍ PROGRAM GARTENBAUPROGRAMM 02/2010. ZAHRADNÍ PROGRAM Gartenbauprogramm

OBRÁZEK ZAHRADNÍ PROGRAM GARTENBAUPROGRAMM 02/2010. ZAHRADNÍ PROGRAM Gartenbauprogramm OBRÁZEK ZAHRADNÍ PROGRAM GARTENBAUPROGRAMM 02/2010 ZAHRADNÍ PROGRAM Gartenbauprogramm Gartenbauprogramm OBSAH Obsah Úvod 3 Pokládací malty na dlažby řada GB 100 4 Spárovací malty na dlažby řada GB 200

Více

TECHNICKÝ LIST BETONOVÉ DLAŽEBNÍ BLOKY

TECHNICKÝ LIST BETONOVÉ DLAŽEBNÍ BLOKY TECHNICKÝ LIST BETONOVÉ DLAŽEBNÍ BLOKY BROŽ 3D průmyslově vyráběné betonové dlažební bloky na bázi cementu a plniva (kameniva) modifikované ekologicky nezávadnými zušlechťujícími přísadami betonové dlažební

Více

výrobky NATURAL PRODUCT

výrobky NATURAL PRODUCT výrobky design z břidlice 2016 design tradiční obklady a dlažby LIGHT STONE obklady není nutné spárovat. Vynikají nízkou nasákavostí 0,37% a vynikají nízkou hmotností maximálně 17 kg/m2. Barva šedá až

Více

BETONOVÉ OBRUBNÍKY A ŽLABY

BETONOVÉ OBRUBNÍKY A ŽLABY Podle normy EN 1340 jsou betonové obrubníky prefabrikované betonové dílce určené k oddělení povrchů ve stejné výškové úrovni nebo v různých úrovních, které poskytují: fyzikální nebo vizuální rozlišení

Více

PLOTOVÝ SYSTÉM TVÁŘ KAMENE GABRO

PLOTOVÝ SYSTÉM TVÁŘ KAMENE GABRO TECHNICKÝ LIST - ZAHRADNÍ ARCHITEKTURA Plot Tvář kamene Gabro - sloupek (220, 60, 220 hladký, 60 hladký), Plot Tvář kamene Gabro - deska, Plot Tvář kamene Gabro - stříška na sloupek (oboustranná, jednostranná),

Více

NOVINKY 2015. nové trendy, nové nápady

NOVINKY 2015. nové trendy, nové nápady NOVINKY 2015 nové trendy, nové nápady 1 MASSIMO prkna Beton a dřevo splynou v jedno štíhlé, dlouhé prkno nezdolné jako beton, s jemnou texturou dřeva. Každý kus je unikát. MASSIMO prkna jsou snem každého,

Více

Váš spolehlivý partner. BASF Stavební hmoty Česká republika s.r.o.

Váš spolehlivý partner. BASF Stavební hmoty Česká republika s.r.o. Váš spolehlivý partner BASF Stavební hmoty Česká republika s.r.o. Představení společnosti BASF Stavební hmoty Česká republika s. r. o. je stoprocentní dceřinou společností akciové společnosti BASF SE,

Více

FATRAFOL TRADICE - KVALITA - ZKUŠENOSTI HYDROIZOLAČNÍ FÓLIOVÉ SYSTÉMY STŘEŠNÍ HYDROIZOLAČNÍ SYSTÉM

FATRAFOL TRADICE - KVALITA - ZKUŠENOSTI HYDROIZOLAČNÍ FÓLIOVÉ SYSTÉMY STŘEŠNÍ HYDROIZOLAČNÍ SYSTÉM 1 FATRAFOL HYDROIZOLAČNÍ FÓLIOVÉ SYSTÉMY ZEMNÍ HYDROIZOLAČNÍ SYSTÉM STŘEŠNÍ HYDROIZOLAČNÍ SYSTÉM HYDROIZOLACE PRO PLAVECKÉ BAZÉNY a FÓLIE PRO ZAHRADNÍ JEZÍRKA TRADICE - KVALITA - ZKUŠENOSTI 2 TRADICE -

Více

TECHNICKÝ LIST BETONOVÉ DLAŽEBNÍ BLOKY

TECHNICKÝ LIST BETONOVÉ DLAŽEBNÍ BLOKY TECHNICKÝ LIST BETONOVÉ DLAŽEBNÍ BLOKY BROŽ NICE betonové dlažební bloky na bázi cementu a plniva (kameniva) modifikované zušlechťujícími přísadami povrch betonových dlažebních bloků je strukturovaný vydlážděné

Více

Sevilla. Výška. Šířka. Délkaa. [mm]

Sevilla. Výška. Šířka. Délkaa. [mm] TECHNICKÝ LIST BETONOVÉ DLAŽEBNÍ BLOKY BROŽ SEVILLA průmyslověě vyráběné betonovéé dlažební bloky na bázi cementu a plniva (kameniva) modifikované ekologicky nezávadnými zušlechťujícími přísadami betonové

Více

AQUAPANEL 04/2012 AQUAPANEL Cement Board System

AQUAPANEL 04/2012 AQUAPANEL Cement Board System 04/2012 Cement Board System Nejlepší řešení do vlhkého prostředí Seznamte se: Indoor Outdoor Floor Floor Tile Underlay Podhledy a příčky bez degradace, bobtnání a tvorby plísní Indoor je osvědčený systém

Více

FUGAMAGICA ZEROSEI MATERIA

FUGAMAGICA ZEROSEI MATERIA FUGAMAGICA ZEROSEI MATERIA Dekorativní antibakteriální vodoodpudivá spárovací hmota na bázi cementu, určená pro šířku spáry mezi 0 až 6 mm. K dispozici je 40 barev ve 4 kolekcích: dřevo, barvy, beton,

Více

Styrodur 50 let osvědčené izolace pro budoucnost

Styrodur 50 let osvědčené izolace pro budoucnost Styrodur 50 let osvědčené izolace pro budoucnost www.styrodur.com OBSAH 3 Styrodur - osvědčená izolace pro budoucnost již od roku 1964 4 50 let výrobků Styrodur - historie 6 Odolný - ve všech směrech 7

Více

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Zodpovědný projektant: Ing. Zdeněk Janýr Vypracoval: Ing. Pavel Lupoměch B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA - strana 1/12 Obsah: B.1 Popis území stavby a) charakteristika stavebního

Více

Podobný vzhled, rozdílné materiály

Podobný vzhled, rozdílné materiály 14 povlakové krytiny Foto DLW-Armstrong Podobný vzhled, rozdílné materiály Linoleum Jak název napovídá (linum len, oleum olej), jde o materiál vyrobený z přírodních surovin. Na počátku 20. století bylo

Více

Velkoplošná dlažba. typy dlažeb. technické listy. vlastnosti a charakteristika. barevné a povrchové úpravy. colormix - kombinace pigmentů

Velkoplošná dlažba. typy dlažeb. technické listy. vlastnosti a charakteristika. barevné a povrchové úpravy. colormix - kombinace pigmentů Velkoplošná dlažba typy dlažeb technické listy vlastnosti a charakteristika barevné a povrchové úpravy colormix - kombinace pigmentů vzorové skladby dlažeb pokládka velkoplošné dlažby BE01 CSB FORMELA

Více

Zásady. Druhy pokládky

Zásady. Druhy pokládky Pokládka Verfärbungsfreie přírodního kamene bez změny Natursteinverlegung barevnosti Zásady Druhy pokládky Nové druhy opracování a dělení kamene umožňují v současnosti výrobu jakéhokoliv formátu a tloušťky

Více

Lindab usnadňujeme výstavbu. Lindab Profil. Technický Newsletter Lindab

Lindab usnadňujeme výstavbu. Lindab Profil. Technický Newsletter Lindab Lindab usnadňujeme výstavbu Lindab Profil Technický Newsletter Lindab červen 2009 SAFETY SYSTÉM Novinkou v oblasti bezpečnosti užívání střech, je právě zaváděný soubor výrobků sdružených pod názvem Lindab

Více

KATALOGOVÝ LIST BD K Dolům 41, Praha 12 Modřany

KATALOGOVÝ LIST BD K Dolům 41, Praha 12 Modřany BYTY K PRODEJI Všechny byty mají skvělou dispozici, balkon nebo terasu, sklepní kóji přístupnou z 1.NP a kryté parkovací stání. Kupující si může zvolit dle svého vkusu povrchy podlah malby stěn obklady,

Více

Třída S * MAPEI. Mimořádně spolehlivý spoj

Třída S * MAPEI. Mimořádně spolehlivý spoj Třída S * MAPEI Mimořádně spolehlivý spoj * DEFORMOVATELNÁ LEPIDLA MAPEI TŘÍDY S1 A S2 ZARUČUJÍ DLOUHODOBOU TRVANLIVOST OBKLADŮ A DLAŽEB, A TO I V EXTRÉMNÍCH PODMÍNKÁCH Třída S MAPEI... pro lehčí práci

Více

Čištění. HMK R 54 - Rozpouštědlo nečistot

Čištění. HMK R 54 - Rozpouštědlo nečistot Čištění HMK R 52 - Odstraňovač oleje a vosku rozpouští staré i čerstvé nečistoty do hloubky až 2 cm. Ideální pro čištění barevných vad na okrajích obkladů z přírodního kamene, způsobených vyteklými změkčovadly

Více

Ochrana dřeva ve stavbách

Ochrana dřeva ve stavbách Petr Ptáček Ochrana dřeva ve stavbách Vydala Grada Publishing, a.s. U Průhonu 22, Praha 7 obchod@grada.cz, www.grada.cz tel.: +420 220 386 401, fax: +420 220 386 400 jako svou XXXX. publikaci Odpovědná

Více

DLAŽBA ZÁMKOVÁ, SKLADEBNÁ A VEGETAČNÍ

DLAŽBA ZÁMKOVÁ, SKLADEBNÁ A VEGETAČNÍ DLAŽBA ZÁMKOVÁ, SKLADEBNÁ A VEGETAČNÍ r e a l i t o u j e k v a l i t a! Archico I, II, III, K0, K1, K2 Povrch BROŽ Standard tl. 60 mm okrová červená hnědá černá barevný mix Povrch BROŽ Fantasy tl. 60

Více

Vodovodní baterie KOMPLETNÍ SORTIMENT 2013

Vodovodní baterie KOMPLETNÍ SORTIMENT 2013 Vodovodní baterie KOMPLETNÍ SORTIMENT 13 www.ravak.cz Obsah 4 Vlastnosti baterií RAVAK 6 Suzan 10 Rosa 14 Neo 18 Chrome NOVINKA 4 R-box 8 Termo 3 Možnosti využití podomítkových baterií v koupelně 34 Sprchy

Více

PCI-Emulsion. Adhézní přísada do malty ke zkvalitnění malty, omítky a potěru. Rozsah použití. Vlastnosti produktu. Případy pro možné přísady:

PCI-Emulsion. Adhézní přísada do malty ke zkvalitnění malty, omítky a potěru. Rozsah použití. Vlastnosti produktu. Případy pro možné přísady: PCI-Emulsion Adhézní přísada do malty ke zkvalitnění malty, omítky a potěru Výrobní list č.: 100 Rozsah použití vnitřní a vnější použití. Na stěny a stropy. Jako záměsová tekutina k vytvoření adhezní hmoty

Více

RODINNÉ DOMY 47 MODERNÍCH RODINNÝCH DOMŮ

RODINNÉ DOMY 47 MODERNÍCH RODINNÝCH DOMŮ RODINNÉ DOMY 47 MODERNÍCH RODINNÝCH DOMŮ RODINNÉ DOMY DEKHOME Výběr esteticky i funkčně vhodného domu je náročný úkol, na jehož úspěšné splnění má vliv řada různorodých faktorů, zejména tvar, velikost

Více

Pro obklady a dlažby na všech typech podkladů včetně podkladů s vysokými výkyvy teplot.

Pro obklady a dlažby na všech typech podkladů včetně podkladů s vysokými výkyvy teplot. 273 březen 2015 Univerzální barevná spárovací hmota PCI Nanofug Premium ideální pro keramiku a slinutou keramiku Rozsah použití Pro použití v interiéru a exteriéru. Na podlahy a stěny. Pro spáry od 1 do

Více

STUDIE DISPOZIČNÍHO ŘEŠENÍ OBJEKTU. č.p.455 ŠÁRKA, VEJPRTY

STUDIE DISPOZIČNÍHO ŘEŠENÍ OBJEKTU. č.p.455 ŠÁRKA, VEJPRTY STUDIE DISPOZIČNÍHO ŘEŠENÍ OBJEKTU č.p.455 ŠÁRKA, VEJPRTY Červenec 2013 O B S A H : 1. Úvod str. 3 2. Popis objektu str. 3 3. Stávající využití objektu str. 4 4. Budoucí využití objektu str. 5 5. Popis

Více

Soustřeďte se na design

Soustřeďte se na design Soustřeďte se na design Předstěnové instalační systémy 2010 Předstěnové instalační systémy Čistota prostoru, elegance, harmonie, smysl pro detail, dokonalost. Už ve chvíli, kdy se koupelna vyčlenila z

Více

Tepelně izolační systém Baumit open a Baumit open S. Informační servis

Tepelně izolační systém Baumit open a Baumit open S. Informační servis Tepelně izolační systém Baumit open a Baumit open S Informační servis Pro novostavby i dodatečné zateplení Tepelná izolace s klima efektem Řešení pro vlhké a zasolené zdivo Vysoká paropropustnost Rychlá

Více

Obklady v tunelech Blanka zkrášlují i pomáhají bezpečnosti

Obklady v tunelech Blanka zkrášlují i pomáhají bezpečnosti TISKOVÁ ZPRÁVA 13. listopadu 2014 RAKO vyrobilo speciální formáty obkladů a vyvinulo také kompletní systém pro lepení v náročných podmínkách Obklady v tunelech Blanka zkrášlují i pomáhají bezpečnosti Prakticky

Více

LEPIDLA STAVEBNÍ CHEMIE POLYURETANOVÉ SYSTÉMY PRO ŘEMESLNÍKY A KUTILY ODSTRAŇOVAČE LEPIDEL A NÁTĚRŮ

LEPIDLA STAVEBNÍ CHEMIE POLYURETANOVÉ SYSTÉMY PRO ŘEMESLNÍKY A KUTILY ODSTRAŇOVAČE LEPIDEL A NÁTĚRŮ STAVEBNÍ CHEMIE BOJ S VODOU A NÁSLEDKY VLHKOSTI PŘÍSADY KRÁSNÉ FINÁLE POLYURETANOVÉ SYSTÉMY LEPIDLA PRO ŘEMESLNÍKY A KUTILY ODSTRAŇOVAČE LEPIDEL A NÁTĚRŮ 2012 2013 UMĚNÍ SPOJOVAT BOJ S VODOU IMPREGNACE

Více

Možnosti zateplení stávajících budov z hlediska technologií a detailů

Možnosti zateplení stávajících budov z hlediska technologií a detailů Možnosti zateplení stávajících budov z hlediska technologií a detailů Ing. Martin Mohapl, Ph.D. Ústav technologie, mechanizace a řízení staveb Fakulta stavební Vysoké učení technické v Brně Zateplování

Více

Izolace a separace. Důležité informace a technické postupy

Izolace a separace. Důležité informace a technické postupy Izolace a separace Důležité informace a technické postupy CZ Produkty a systémy wedi zaručují vysokou úroveň kvality, díky čemuž už získaly řadu certifikátů v různých zemích Evropy. 2 Obsah Obsah Technické

Více

Základní funkce a požadavky

Základní funkce a požadavky PODLAHY Základní funkce a požadavky Podlahy jsou jedno nebo vícevrstvé konstrukce uložené na vrchní ploše podkladu (stropní konstrukce apod.) za účelem dosažení žádoucích technických vlastností podle požadovaného

Více

PROJEKT STAVBY (Dokumentace pro provedení stavby)

PROJEKT STAVBY (Dokumentace pro provedení stavby) Ing. Miroslav Sekanina Zakázkové číslo: S-07/2013 projekční a inženýrská kancelář Počet listů: 7 Soukenická 2156, Uherský Brod PROJEKT STAVBY (Dokumentace pro provedení stavby) F. DOKUMENTACE OBJEKTŮ 1.

Více

12. HLÍNA A HLINĚNÉ MATERIÁLY http://www.hlina.info/cs.html HISTORIE HLÍNY VE STAVEBNICTVÍ PÁLENÁ HLÍNA V PODOBĚ CIHLY TAKÉ PRODĚLALA ZAJÍMAVÝ VÝVOJ,

12. HLÍNA A HLINĚNÉ MATERIÁLY http://www.hlina.info/cs.html HISTORIE HLÍNY VE STAVEBNICTVÍ PÁLENÁ HLÍNA V PODOBĚ CIHLY TAKÉ PRODĚLALA ZAJÍMAVÝ VÝVOJ, 12. HLÍNA A HLINĚNÉ MATERIÁLY http://www.hlina.info/cs.html HISTORIE HLÍNY VE STAVEBNICTVÍ PÁLENÁ HLÍNA V PODOBĚ CIHLY TAKÉ PRODĚLALA ZAJÍMAVÝ VÝVOJ, ALE NEPÁLENÁ HLÍNA PŘEDSTAVUJE OPRAVDOVÝ NÁVRAT HODNĚ

Více

Nezbývá tedy nic jiného, než pustit uzdu své fantazii a začít tvořit nový prostor.

Nezbývá tedy nic jiného, než pustit uzdu své fantazii a začít tvořit nový prostor. Nechte se vlákat do světa Caparol Ambiente. Do světa, kde ztvárnění vnitřního prostotu je jenom otázkou vaší fantazie. Program Ambiente vám dává ty nejširší možnosti ke ztvárnění vašich nápadů a vizí a

Více

Chytré stavební hmoty

Chytré stavební hmoty Chytré stavební hmoty BALKÓNY A TERASY www.quick-mix.cz Systém balkónu quick-mix Balkóny a terasy se zelení jsou obecně místa, na kterých rádi trávíme své volné chvíle především v době hezkého počasí.

Více

5. BEZBARIÉROVÉ UŽÍVÁNÍ

5. BEZBARIÉROVÉ UŽÍVÁNÍ 5. BEZBARIÉROVÉ UŽÍVÁNÍ A Identifikační údaje Název stavby : Zřízení chodníku v Jiráskově ulici v Horšovském Týně Místo stavby : Okres : Katastrální území : Investor : Projektant : Stupeň PD : Datum zpracování

Více

EKONOMIE ENERGETICKY ÚSPORNÝCH OPATŘENÍ PŘI UVAŽOVÁNÍ ODSTRANĚNÍ ZANEDBANÉ ÚDRŽBY

EKONOMIE ENERGETICKY ÚSPORNÝCH OPATŘENÍ PŘI UVAŽOVÁNÍ ODSTRANĚNÍ ZANEDBANÉ ÚDRŽBY EKONOMIE ENERGETICKY ÚSPORNÝCH OPATŘENÍ PŘI UVAŽOVÁNÍ ODSTRANĚNÍ ZANEDBANÉ ÚDRŽBY Stavebně technický ústav-e a.s. 24 EKONOMIE ENERGETICKY ÚSPORNÝCH OPATŘENÍ PŘI UVAŽOVÁNÍ ODSTRANĚNÍ ZANEDBANÉ ÚDRŽBY Řešitel:

Více

TECHNICKÝ LIST BETONOVÉ OBRUBNÍKY

TECHNICKÝ LIST BETONOVÉ OBRUBNÍKY TECHNICKÝ LIST BETONOVÉ OBRUBNÍKY OBRUBNÍKY Obrubník chodníkový 25, Obrubník chodníkový 50, Obrubník chodníkový 100, vnitřní a vnější betonové obrubníky na bázi cementu a plniva (kameniva) modifikované

Více

Jednoduše účelový dům

Jednoduše účelový dům Červený dům majitelů, kteří jsou vyznavači střídmé elegance, je zasazen do prostředí klidné lokality Valašského Meziříčí. Obklopeni zelení a nekonečným klidem mohou majitelé donekonečna relaxovat. Jednoduše

Více

Montážní návod pro výstavbu opěrných zdí v zahradní architektuře

Montážní návod pro výstavbu opěrných zdí v zahradní architektuře stavebnicový opěrný systém Montážní návod pro výstavbu opěrných zdí v zahradní architektuře Bezúdržbová konstrukce s dlouhou životností Suchá výstavba bez použití mat ly Pro opěrné zd i do maximální výšky

Více

NÁVŠTĚVA. Dům. v Polabí 106 DŮM & ZAHRADA

NÁVŠTĚVA. Dům. v Polabí 106 DŮM & ZAHRADA Dům v Polabí 106 DŮM & ZAHRADA Dům s jezírkem na konci vsi, obklopen vrbami a břízami, vypadá jako by sem patřil odjakživa. Hmotová koncepce a velkorysé prosklení prozrazují, že se jedná o moderní stavbu.

Více

TECHNICKÝ LIST BETONOVÉ DLAŽEBNÍ DESKY

TECHNICKÝ LIST BETONOVÉ DLAŽEBNÍ DESKY TECHNICKÝ LIST BETONOVÉ DLAŽEBNÍ DESKY PŘÍDLAŽBA Přídlažba 8, Přídlažba 10 betonové dlažební desky na bázi cementu a plniva (kameniva) modifikované zušlechťujícími přísadami betonové dlažební desky Přídlažby

Více

Identifikační údaje. Identifikační údaje stavby. místo stavby. Identifikační údaje investora. Identifikační údaje zpracovatele projektu

Identifikační údaje. Identifikační údaje stavby. místo stavby. Identifikační údaje investora. Identifikační údaje zpracovatele projektu Technická zpráva 1 Identifikační údaje Identifikační údaje stavby Úpravy objektu občanské vybavenosti č.p.4 Husova 4 289 07 Libice nad Cidlinou místo stavby st.p.51 k.ú. Libice nad Cidlinou Identifikační

Více

141-10-01. ZATŘÍDĚNÍ VE SHODĚ S EN 13888 Kerapoxy je spárovací hmota (G) na bázi reaktivní pryskyřice (G) třídy RG.

141-10-01. ZATŘÍDĚNÍ VE SHODĚ S EN 13888 Kerapoxy je spárovací hmota (G) na bázi reaktivní pryskyřice (G) třídy RG. Dvousložková epoxidová kyselinovzdorná hygienicky nezávadná spárovací hmota (k dispozici v 26 barevných odstínech), pro spáry o šířce nad 3 mm. Lze ji použít i jako lepidlo. 14101 ZATŘÍDĚNÍ VE SHODĚ S

Více

THERMO INDUSTRY a.s., Na Spravedlnosti 1533, 530 02 Pardubice, Česká republika, IČ: 287 81 481

THERMO INDUSTRY a.s., Na Spravedlnosti 1533, 530 02 Pardubice, Česká republika, IČ: 287 81 481 1/6 ZÁKLADNÍ TECHNICKÉ INFORMACE Forma materiálu Funkce Složení Izolanty Aplikační tloušťka Minimální životnost vodou ředitelný tmel termoreflexe, termoizolace plnivo 3M, aerogel, disperze, aditiva 3M

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA : MINAS INNOVATION PARK

TECHNICKÁ ZPRÁVA : MINAS INNOVATION PARK TECHNICKÁ ZPRÁVA IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE: STAVBA : MINAS INNOVATION PARK INVESTOR : Minas innovation park s.r.o., Truhlářská 1108/3, Praha 1, Nové Město 110 00 MÍSTO STAVBY : katastr. území Staré Město u Uherského

Více

DLAŽEBNÍ DESKY. Copyright 2015 - Ing. Jan Vetchý www.mct.cz

DLAŽEBNÍ DESKY. Copyright 2015 - Ing. Jan Vetchý www.mct.cz Betonovými dlažebními deskami jsou označovány betonové dlaždice, jejichž celková délka nepřesahuje 1000 mm a jejichž celková délka vydělená tloušťkou je větší než čtyři. Betonové dlažební desky mají delší

Více

D.1.1.1. Technická zpráva

D.1.1.1. Technická zpráva STAVBA: Rekonstrukce budovy C sídlo ÚP Brno, Příkop 11, Brno List č. 1 D.1.1.1. Technická zpráva Obsah: D.1.1.1.1. Účel objektu D.1.1.1.2. Zásady architektonického, funkčního, dispozičního a výtvarného

Více

CITYTOP Obdélník, Kvadrant, Piko

CITYTOP Obdélník, Kvadrant, Piko 84 85 CITYTOP Obdélník, Kvadrant, Piko antracit Citytop je pravoúhlá betonová dlažba, která si svým povrchem udržuje svůj nenápadný a zdrženlivý charakter. Díky křemičitému písku a uklidňujícím decentním

Více

Autorem a zároveň majitelem je mladý

Autorem a zároveň majitelem je mladý PB NOVOSTAVBA Hra světel a vody Tento způsob bydlení zdá se mi velmi šťastný, chtělo by se říci při pohledu na vodní hladinu odklopující členitý dům. Molo vybízí k procházkám, meditaci a posezení, interiér

Více

v moderním duchu Osvědčená kvalita stavba návštěva

v moderním duchu Osvědčená kvalita stavba návštěva stavba návštěva Osvědčená kvalita v moderním duchu Maloměstská vilka z třicátých let 20. století po rekonstrukci prokoukla novou fasádou a moderně řešeným interiérem. Celková stavebně-technická obnova

Více

ZMÁČKNĚTE TLAČÍTKO A NECHTE SI UKLIDIT!

ZMÁČKNĚTE TLAČÍTKO A NECHTE SI UKLIDIT! ZMÁČKNĚTE TLAČÍTKO A NECHTE SI UKLIDIT! PROČ ROBOTICKÝ VYSAVAČ? DOKONALÍ A CHYTŘÍ POMOCNÍCI, PŘINÁŠÍ DO VAŠÍ DOMÁCNOSTI POHODU A VYSNĚNÉ TRÁVENÍ VOLNÉHO ČASU. ZAPOMEŇTE NA PRACNÉ, ÚNAVNÉ A ZDLOUHAVÉ ČIŠTĚNÍ

Více

TECHNICKÝ LIST BETONOVÉ OBRUBNÍKY

TECHNICKÝ LIST BETONOVÉ OBRUBNÍKY TECHNICKÝ LIST BETONOVÉ OBRUBNÍKY OBRUBNÍKY 25, 50, 100, nájezdový 25, nájezdový 50, nájezdový 100, přechodový L+P, oblý R 0,5 m vnější, oblý R 1,0 m vnější, oblý R 0,5 m vnitřní, oblý R 1,0 m vnitřní

Více

PASSION GOLD COLOR, WEISS

PASSION GOLD COLOR, WEISS MAIT 500ml, 5L, volně do vlastních nádob Velmi silný univerzální čistič /koncentrát/ MAIT se používá na mytí, čištění a odmaštění: Kachliček, dlaždic, keramických a PVC podlah, teras, skleněných povrchů,

Více

Sanace, renovace a modernizace s PCI. Systémová řešení pro stavební úpravy a rekonstrukce

Sanace, renovace a modernizace s PCI. Systémová řešení pro stavební úpravy a rekonstrukce Sanace, renovace a modernizace s PCI Systémová řešení pro stavební úpravy a rekonstrukce Vše pro obytné prostory 5 23 Podlaha příprava podkladu a pokládka podlahových krytin 6 9 oprava a vyrovnání podlah

Více

S čím se setkáte při zateplení

S čím se setkáte při zateplení S čím se setkáte při zateplení S čím se setkáte při zateplení Jeho součás7 je i řešení - úpravy podkladů - vzhledu ploch - akusbckého komfortu - ochrany před požárem S čím se setkáte při zateplení Bytový

Více

Construction. Směs na bázi cementu pro samonivelační podlahy s vysokou provozní zátěží pro tloušťku vrstvy 5-15 mm. Popis výrobku.

Construction. Směs na bázi cementu pro samonivelační podlahy s vysokou provozní zátěží pro tloušťku vrstvy 5-15 mm. Popis výrobku. Technický list Datum vydání 03/2011 Identifikační č.: 010803010080000032 Verze č. 03 Sikafloor Level -T2 Směs na bázi cementu pro samonivelační podlahy s vysokou provozní zátěží pro tloušťku vrstvy 5-15

Více

Construction. 2-komponentní epoxidová samonivelační stěrka s možností vysokého plnění křemičitým pískem. Popis výrobku. Testy.

Construction. 2-komponentní epoxidová samonivelační stěrka s možností vysokého plnění křemičitým pískem. Popis výrobku. Testy. Technický list Vydání 05/2011 Identifikační č.: 02 08 01 02 013 0 000006 2-komponentní epoxidová samonivelační stěrka s možností vysokého plnění křemičitým pískem Construction Popis výrobku Použití Výhody

Více

Katalog produktů 2016

Katalog produktů 2016 Katalog produktů 2016 Výroba, prodej, aplikace epoxidových podlahových systémů penetrace nátěry stěrky laky laminování pryskyřice kamenné koberce zakázková výroba Betasystem s.r.o. Spořická 599, areál

Více

DELTA -TERRAXX Montážní návod

DELTA -TERRAXX Montážní návod DELTA chrání hodnoty. Šetří energii. Zvyšuje komfort. DELTA -TERRAXX Montážní návod P R E M I U M Výkonný ochranný a drenážní systém pro spodní stavbu a ploché střechy. Montážní návod DELTA -TERRAXX Všeobecná

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZATUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.02.2013

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZATUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.02.2013 V Písku dne 06.02.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZATUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.02.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Plavecký stadion Písek opravy NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo 1. bere na vědomí materiál o navrhovaných

Více

luxusní interiéry pro rezidence

luxusní interiéry pro rezidence luxusní interiéry pro rezidence 1 ALNUS návrhy a realizace kompletních interiérů Firma Alnus vznikla v roce 1993. Zabývá se zakázkovou výrobou luxusních kuchyní a bytových moderních interiérů na míru.

Více

Termoborovice v zahradě

Termoborovice v zahradě v zahradě www.secacz.cz TERMOBOROVICE V ZAHRADĚ 02 03 jemně/hrubě drážkovaná SENO tepelně ošetřené jehličnaté dřevo, přírodně sukovité snadné zpracování 26 115 jemně/hrubě drážkovaná SENO A/B-VEH s hrubým

Více

Monarfin Fóliové hydroizolační systémy na bázi TPO

Monarfin Fóliové hydroizolační systémy na bázi TPO Fóliové hydroizolační systémy na bázi TPO Dlouhá životnost desítky let zkušeností Rychlá pokládka Univerzální řešení pro všechny typy střech Vysoké hodnoty odrazivosti Snadné použití Monarfin Špičkový

Více

Dlažba je krytová vrstva na pozemní komunikace a dopravní plochy vytvořená z dlažebních prvků

Dlažba je krytová vrstva na pozemní komunikace a dopravní plochy vytvořená z dlažebních prvků Dlážděné vozovky Historicky lze považovat dlážděné vozovky za první vozovky s bezprašným povrchem. Nejdříve se objevily dlažby z přírodního kamene, archeologové je nacházejí v blízkosti nejstarších staveb.

Více

interiéry v klasickém stylu

interiéry v klasickém stylu interiéry v klasickém stylu 1 ALNUS návrhy a realizace kompletních interiérů Firma Alnus vznikla v roce 1993. Zabývá se zakázkovou výrobou luxusních kuchyní a bytových moderních interiérů na míru. Díky

Více

Rozsah použití. Vlastnosti produktu. Technický list 265 březen 2015

Rozsah použití. Vlastnosti produktu. Technický list 265 březen 2015 265 březen 2015 Vodopropustná spárovací malta na dlažbu z přírodního kamene a betonu Rozsah použití Na dlažbu a dláždění. Pro exteriér. Na spáry širší než 3 mm. Vodopropustné spárování dlažby z malých

Více

PD NA OPRAVU HYGIENICKÝCH ZAŘÍZENÍ MŠ Švendova - dokumentace pro provedení stavby

PD NA OPRAVU HYGIENICKÝCH ZAŘÍZENÍ MŠ Švendova - dokumentace pro provedení stavby PD NA OPRAVU HYGIENICKÝCH ZAŘÍZENÍ MŠ Švendova - dokumentace pro provedení stavby OBSAH: 1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE INVESTORA A STAVBY 2 TECHNICKÁ ZPRÁVA 2 ÚVOD 2 3 STAVEBNÍ ČÁST 3 4 VŠEOBECNÉ POŽADAVKY A UPOZORNĚNÍ

Více

Liniové podlahové žlaby

Liniové podlahové žlaby katalog výrobků Liniové podlahové žlaby JEDNODUCHÁ A RYCHLÁ INSTALACE Podlahový žlab ALCA BEZBARIÉROVÝ PŘECHOD MEZI SUCHOU A MOKROU ČÁSTÍ KOUPELNY PRŮTOK 60 l/min Typy liniových Podlahové žlaby Alca nabízejí

Více

EPOXY SYSTÉMY STAVEBNÍ CHEMIE

EPOXY SYSTÉMY STAVEBNÍ CHEMIE EPOSTYL 200 V Vodouředitelný epoxy penetrační nátěr & transparentní lak na dřevo a beton CHARAKTERISTIKA EPOSTYL 200 V dvousložková transparentní nátěrová hmota skládající se ze složky A - vodné disperze

Více

TECHNICKÝ LIST BROŽ MURÁNO. základní kámen, koncový 3/4 kámen, koncový 1/4 kámen, stříška, palisáda 40, schodišťový blok, schodišťový blok poloviční

TECHNICKÝ LIST BROŽ MURÁNO. základní kámen, koncový 3/4 kámen, koncový 1/4 kámen, stříška, palisáda 40, schodišťový blok, schodišťový blok poloviční TECHNICKÝ LIST BROŽ MURÁNO BROŽ MURÁNO, koncový, koncový, stříška, palisáda 40, schodišťový blok, schodišťový blok poloviční betonové tvárnice štípané, imitující přírodní kámen, na bázi cementu a plniva

Více

POSILOVNA LOCHOVICE. Karolína Pánková ;-)

POSILOVNA LOCHOVICE. Karolína Pánková ;-) POSILOVNA LOCHOVICE Karolína Pánková ;-) Klient Karolína Pánková posilovna Lochovice I. Posilovna 2 patra + fasáda II. Návrhy, řešení barev materiálů a stylu bez nacenění III. Klient již veškeré vybavení

Více

Vodorovné nosné konstrukce

Vodorovné nosné konstrukce S třední škola stavební Jihlava Vodorovné nosné konstrukce 17. Předsazené konstrukce lodžie, terasy Digitální učební materiál projektu: SŠS Jihlava - šablony Ing. Jaroslava Lorencová 2012 Projekt je spolufinancován

Více

Typový dům ATREA Energeticky pasivní dřevostavba. www.atrea.cz

Typový dům ATREA Energeticky pasivní dřevostavba. www.atrea.cz Typový dům ATREA Energeticky pasivní dřevostavba www.atrea.cz Představení společnosti ATREA ATREA s.r.o. je česká společnost založená již v roce 1990 se zaměřením na systémy řízeného větrání s rekuperací

Více

Na výrobky polyurethanem (PU/PUR) povrstvené krytiny od Objectfloru je třeba použít neutrální čistič resp. PU-čistič.

Na výrobky polyurethanem (PU/PUR) povrstvené krytiny od Objectfloru je třeba použít neutrální čistič resp. PU-čistič. PERFORMA čištění a péče (ošetřování) 1. Všeobecně Veškeré podlahové krytiny od Objectfloru vyžadují pravidelnou údržbu, přičemž způsob a potřebné prostředky se řídí oblastí použití dané krytiny a jejího

Více

TECHNICKÝ LIST BETONOVÉ OBRUBNÍKY

TECHNICKÝ LIST BETONOVÉ OBRUBNÍKY TECHNICKÝ LIST BETONOVÉ OBRUBNÍKY OBRUBNÍKY ZAHRADNÍ Obrubník zahradní mini, Obrubník zahradní PD, Obrubník zahradní, Obrubník zahradní se zámkem, zámkem, Obrubník zahradní palisádový, Obrubník arkádový,

Více

tesa Samolepicí pásky Využití samolepicích pásek v průmyslu KATALOG VÝROBKŮ

tesa Samolepicí pásky Využití samolepicích pásek v průmyslu KATALOG VÝROBKŮ tesa Samolepicí pásky Využití samolepicích pásek v průmyslu KATALOG VÝROBKŮ Cokoli potřebujete udělat tesa má optimální řešení Vítejte u přehledu sortimentu samolepicích pásek tesa určených pro průmysl

Více

KATALOG 2016 KATALOG 2016

KATALOG 2016 KATALOG 2016 KATALOG 2016 www.grace.holdings 1 2 3 Rico soklová lišta pro vedení kabelů 28 Rico moulding čtvrtkruhový profil 5 Rico Leo soklová lišta pro vedení kabelů 29 Rico moulding ozdobný profil 8 Rico Royal soklová

Více

EKOLOGICKÝ MANAGEMENT HOTELU

EKOLOGICKÝ MANAGEMENT HOTELU EKOLOGICKÝ MANAGEMENT HOTELU Prvním stupněm v uplatňování ekologie je shrnutí počátečních hodnot, tzn. jaký dopad má provoz hotelu na životní prostředí. Měli bychom začít u zjišťování hodnot spotřeby energie,

Více

h. Dopravní řešení, zdvihací zařízení, výtahy... 9 h.1. Výtahy...Chyba! Záložka není definována.

h. Dopravní řešení, zdvihací zařízení, výtahy... 9 h.1. Výtahy...Chyba! Záložka není definována. FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO - UZS REKONSTRUKCE OKEN DOKUMENTACE PRO VÝBĚR ZHOTOVITELE A PROVÁDĚNÍ STAVBY D1.01.01-001 TECHNICKÁ ZPRÁVA Obsah: a. Účel objektu... 2 b. Zásady architektonického, funkčního, dispoziční

Více

1komponentní polyuretanový vysoce elastický nátěr. lehké až střední mechanické zatížení balkony, terasy, lávky, schodiště apod.

1komponentní polyuretanový vysoce elastický nátěr. lehké až střední mechanické zatížení balkony, terasy, lávky, schodiště apod. Technický list Datum vydání 01/2014 Identifikační č.: 02 08 05 01 002 0 000003 1komponentní polyuretanový vysoce elastický nátěr Popis výrobku je 1komponentní, vysoce elastický polyuretanový nátěr, s nízkým

Více

Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích. Institute of Technology And Business In České Budějovice

Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích. Institute of Technology And Business In České Budějovice 7. PODLAHY I. Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice Tento učební materiál vznikl v rámci projektu "Integrace a podpora studentů

Více

HalaSystem KŠ PREFA.... betonová a energeticky y efektivní hala...

HalaSystem KŠ PREFA.... betonová a energeticky y efektivní hala... HalaSystem KŠ PREFA... betonová a energeticky y efektivní hala... HalaSystem KŠ PREFA je v principu jednoduchý, ale promyšlený konstrukční systém pro různorodé potřeby zákazníků - řešení na míru. HalaSystem

Více

WPC NEXTWOOD DŘEVOPLAST. dřevoplastové. podlahy ploty zábradlí

WPC NEXTWOOD DŘEVOPLAST. dřevoplastové. podlahy ploty zábradlí WPC DŘEVOPLAST NEXTWOOD dřevoplastové podlahy ploty zábradlí Podlahy Kvalitní, odolná a skvěle vypadající podlaha je přáním snad každého majitele terasy. A přání jsou od toho, aby se plnila. S podlahami

Více

Pracovní postup Cemix: Provádění kreativních povrchových úprav

Pracovní postup Cemix: Provádění kreativních povrchových úprav Pracovní postup Cemix: Provádění kreativních povrchových úprav Pracovní postup Cemix: Provádění kreativních povrchových úprav Obsah 1 Fantazie a kreativita... 3 2 Příprava podkladu... 4 3 Kreativní povrchové

Více

1-komponentní polyuretanový vysoce elastický nátěr

1-komponentní polyuretanový vysoce elastický nátěr Technický list Datum vydání 06/2011 Identifikační č.: 02 08 01 03 001 0 000012 1-komponentní polyuretanový vysoce elastický nátěr Popis výrobku je 1-komponentní, vysoce elastický polyuretanový nátěr, s

Více