U P R A V E N Ý Z Á P I S

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "U P R A V E N Ý Z Á P I S"

Transkript

1 U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů ZM (dle prezenční listiny) Omluveni p. Reichl PROGRAM 1) a) Zahájení, volba ověřovatelů zápisu b) Schválení programu jednání 2) Zřízení rozklikávacího rozpočtu města Písek 3) Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace na vytvoření pracovních míst a technické zajištění pracovní činnosti veřejně prospěšných prací na rok ) Závěrečná zpráva o hospodaření Fondu na podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT 5) Informace o čerpání finančních prostředků na sportovní činnost v roce ) Informace o čerpání dotací z Grantových programů na podporu kultury a cestovního ruchu v roce ) Návrh na poskytnutí dotací dle Zásad pro poskytování finančních dotací na volnočasové aktivity dětí a mládeže na rok 2016 dle čl. IV. b) akce 2. výzva 8) Záměry prodejů 9) Výkupy majetku do vlastnictví města 10) Výkup pozemku vč. stavby v k. ú. Hradiště u Písku 11) Jiné dispozice s majetkem města 12) Konečné schválení smluv 13) Konečné znění kupní smlouvy Truck centrum, průmyslová zóna Písek 14) Prodej bytů, žádost o povolení přístavby a rekonstrukce jídelny Natural Písek 15) Žižkova kasárna 16) Záměr sjednání dlouhodobého pronájmu sportovního areálu TJ Sokol Písek 17) Návrhy na pořízení změny územního plánu Písek 18) Schválení závěrečné zprávy o realizaci Integrovaného plánu rozvoje města Písek zóna Portyč za období ) Zastoupení zástupců města v orgánech společností 20) Informace z výborů 21) Kontrola plnění usnesení

2 22) Různé, interpelace 23) Připomínky občanů 24) Závěr JEDNÁNÍ Zveřejněna je upravená verze zápisu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů ve znění pozdějších předpisů. Písemné materiály k jednotlivým bodům jsou přiloženy k originálu zápisu. Z jednání zastupitelstva města je pořizován audio záznam. K bodu 1a) Zahájení, volba ověřovatelů zápisu Jednání zastupitelstva zahájila a řídila starostka města Mgr. Eva Vanžurová. Konstatovala, že zápis z minulého jednání byl řádně ověřen a schválen a nepřišla k němu žádná připomínka. Z dnešního jednání se omlouvá p. Reichl. Pozdější příchod nahlásil Ing. Uhlík, Ing. Krejča. Paní starostka jako ověřovatele zápisu navrhuje MUDr. Tylla a p. Brože. U s n e s e n í č. 122/16 Zastupitelstvo města schvaluje jako ověřovatele zápisu MUDr. Rudolfa Tylla a Martina Brože. Hlasování č. 1 pro: 21 proti: 0 zdržel se: 1 K bodu 1b) Schválení programu jednání Na stůl byl předložen zápis z finančního výboru a dodatečný materiál k bodu 11) smlouvy k podbodům d2) a d3). p. Ondřich žádá, aby na program příštího jednání zastupitelstva města byla zařazena prezentace nově zřízené destinační společnosti Píseckem s.r.o. JUDr. Knot kvůli lepší návaznosti žádá prohodit pořadí projednání bodů 15 a 16. Mgr. Janovský z pověření předsedy TJ Sokol Písek pana Kučery žádá o stažení bodu 16 z programu jednání. JUDr. Knot nelze stáhnout celý bod, pouze jeho část, je třeba projednat i další investiční záměr navrhuje ponechat jej v programu. U s n e s e n í č. 123/16 Zastupitelstvo města schvaluje program jednání dle předloženého návrhu s přesunutím projednání bodu 16 před bodem 15. Hlasování č. 2 pro: 23 proti:0 zdržel se: 0 K bodu 2) Zřízení rozklikávacího rozpočtu města Písek Uvedl JUDr. Knot. JUDr. Veselý upozorňuje na podnět finančního výboru, aby při rozkliknutí položky se objevil i text faktury. JUDr. Knot pokud to software bude umožňovat, není problém. Zastupitelstvo města projednalo materiál. stránka 2 (celkem 15)

3 K bodu 3) Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace na vytvoření pracovních míst a technické zajištění pracovní činnosti veřejně prospěšných prací na rok 2016 JUDr. Veselý finanční výbor doporučuje schválit s připomínkou důslednější kontroly vykonávaných prací. Pan Hrádek kontrola samozřejmě probíhá, problém je, že dochází k častým výpovědím ze strany zaměstnanců, během roku se jich vystřídá cca 70. U s n e s e n í č. 124/16 Zastupitelstvo města schvaluje veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace z rozpočtu města mezi městem Písek a Městskými službami Písek s. r. o. na vytvoření pracovních míst a technické zajištění pracovní činnosti veřejně prospěšných prací na rok Hlasování č. 3 pro: 24 proti: 0 zdržel se: 0 Zodpovídá: Ing. L. Toman K bodu 4) Závěrečná zpráva o hospodaření Fondu na podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT U s n e s e n í č. 125/16 Zastupitelstvo města po projednání schvaluje závěrečnou zprávu o hospodaření Fondu na podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT. Hlasování č. 4 pro: 24 proti: 0 zdržel se: 0 Zodpovídá: Ing. L. Toman K bodu 5) 2015 Informace o čerpání finančních prostředků na sportovní činnost v roce U s n e s e n í č. 126/16 Zastupitelstvo města projednalo informaci o čerpání finančních prostředků na sportovní činnost dle Zásad pro poskytování dotací na sportovní činnost v roce Hlasování č. 5 pro: 21 proti: 0 zdržel se: 0 Zodpovídá: Ing. M. Cibulková K bodu 6) Informace o čerpání dotací z Grantových programů na podporu kultury a cestovního ruchu v roce 2015 U s n e s e n í č. 127/16 Zastupitelstvo města projednalo informaci o čerpání dotací z Grantových programů na podporu kultury a cestovního ruchu v roce Hlasování č. 6 pro: 23 proti: 0 zdržel se: 1 Zodpovídá: Ing. M. Cibulková K bodu 7) Návrh na poskytnutí dotací dle Zásad pro poskytování finančních dotací na volnočasové aktivity dětí a mládeže na rok 2016 dle čl. IV. b) akce 2. výzva U s n e s e n í č. 128/16 stránka 3 (celkem 15)

4 1. neschvaluje poskytnutí dotace v roce 2016 dle čl. IV. b) na akce Zásad pro poskytování finančních dotací na volnočasové aktivity dětí a mládeže pro Kláru Surovou, Kollárova 1336, Písek , IČO na akci Prázdninová kreativní dílna se sportem konanou ve dnech , , , ve výši Kč, 2. neschvaluje poskytnutí dotace v roce 2016 dle čl. IV. b) na akce Zásad pro poskytování finančních dotací na volnočasové aktivity dětí a mládeže pro Tělocvičnou jednotu Sokol Písek, oddíl basketbalu, Tyršova 395, Písek , IČO , na akci Chatkový letní tábor TJ Sokol Písek oddíl basketbalu konanou v termínu ve výši Kč, 3. schvaluje poskytnutí dotace v roce 2016 dle čl. IV. b) na akce Zásad pro poskytování finančních dotací na volnočasové aktivity dětí a mládeže pro Tělocvičnou jednotu Sokol Písek, oddíl všestrannosti, Tyršova 395, Písek , IČO na akci Stanový tábor TJ Sokol Písek, konanou v termínu ve výši Kč, 4. neschvaluje poskytnutí dotace v roce 2016 dle čl. IV. b) na akce Zásad pro poskytování finančních dotací na volnočasové aktivity dětí a mládeže pro W sdružení Písek z.s., Dr. M. Horákové 1720, Písek , IČO na akci Dětský letní stanový tábor Za pokladem pirátů konanou v termínu ve výši Kč. Hlasování č. 7 pro: 20 proti: 0 zdržel se: 4 Zodpovídá: Ing. M. Cibulková K bodu 8) Záměry prodejů z1) Záměr prodeje pozemků parc. č. 1258/5, parc. č. 1258/45 a části pozemku parc. č. 1258/2 vše k. ú. Písek lokalita Písek, u sídliště Jih pí Sitterová v materiálu je chybně uvedena adresa. U s n e s e n í č. 129/16 Zastupitelstvo města neschvaluje záměr prodeje pozemku parc. č. 1258/5 o výměře 18 m 2, pozemku parc. č. 1258/45 o výměře 190 m 2 a části pozemku parc. č. 1258/2 o výměře cca 604 m 2 vše k. ú. Písek žadatelce za cenu 911 Kč/m 2, cena nabídnutá žadatelkou. Hlasování č. 8 pro: 24 proti: 0 zdržel se: 0 Zodpovídá: Ing. J. Tůma z2) Záměr prodeje části pozemku parc. č. 663/1 k. ú. Hradiště u Písku lokalita Hradiště, ulice K Lipám U s n e s e n í č. 130/16 Zastupitelstvo města neschvaluje záměr prodeje části pozemku parc. č. 663/1 o výměře cca 78 m 2 k. ú. Hradiště u Písku žadateli za cenu 500 Kč/m 2, cena dle zásad stanovení kupních cen pozemků, které prodává město Písek, čl. VI. Situace v lokalitě nechť je řešena jako celek, v souladu s územním a regulačním plánem. Hlasování č. 9 pro: 24 proti: 0 zdržel se: 0 Zodpovídá: Ing. J. Tůma K bodu 9) Výkupy majetku do vlastnictví města stránka 4 (celkem 15)

5 k1) Výkup pozemku parc. č. 1159/3 k. ú. Písek z vlastnictví prodávajícího pozemek za kompostárnou U s n e s e n í č. 131/16 1. schvaluje kupní cenu za výkup pozemku parc. č. 1159/3 k. ú. Písek o výměře 302 m 2 z vlastnictví prodávajícího ve výši znaleckého posudku tj. Kč ,--. Město Písek uhradí daň z nabytí nemovitých věcí. 2. schvaluje konečné znění kupní smlouvy dle přílohy výkup pozemku parc. č. 1159/3, orná půda o výměře 302 m 2 k. ú. Písek z vlastnictví prodávajícího za kupní cenu Kč ,--, cena dle znaleckého posudku. Město Písek uhradí daň z nabytí nemovitých věcí. (sml. č ) Hlasování č. 10 pro: 23 proti: 0 zdržel se: 1 Zodpovídá: Ing. J. Tůma K bodu 10) Výkup pozemku vč. stavby v k. ú. Hradiště u Písku JUDr. Veselý vyřešil by se problém komunikace i parkování u hřiště návrh podporuje. Ing. Kulič objekt je ve špatném stavu doporučuje schválit výkup. JUDr. Průša je třeba zdůraznit, že zastupitelstvo si je vědomo vyšší ceny, než je cena obvyklá, ale paní za nižší cenu prodat nechce a město nemovitost nutně potřebuje z důvodu vyřešení problému dopravního. Ing. Sládek z hlediska urbanistického si není jist, zda nenarušíme historickou náves dává podnět, aby po vykoupení a demolici lokalitu posoudila urbanistická komise. U s n e s e n í č. 132/16 Zastupitelstvo města schvaluje výkup pozemku st. parc. č. 20/1, jehož součástí je stavba Hradiště č. p. 9, objekt bydlení o výměře 1124 m 2 a části pozemku parc. č. 27/4 o výměře cca 416 m 2 vše k. ú. Hradiště u Písku, z vlastnictví prodávající za kupní cenu Kč ,--, cena požadovaná prodávající s tím, že cena za výkup nemovitostí bude zahrnuta do další rozpočtové změny v roce Město Písek uhradí daň z nabytí nemovitých věcí a také na své náklady vybuduje oplocení mezi vykupovanými pozemky a pozemkem parc. č. 27/1 k. ú. Hradiště u Písku. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení kupní smlouvy. Hlasování č. 11 pro: 24 proti: 0 zdržel se: 0 Zodpovídá: Ing. V. Filip K bodu 11) Jiné dispozice s majetkem města d1) Naváděcí systém na parkoviště - II., III. a IV. etapa předání dopravního značení do majetku ČR - Ředitelství silnic a dálnic a Správy a údržby silnic Jihočeského kraje U s n e s e n í č. 133/16 1. schvaluje předání dopravního značení instalovaného v rámci akce: Naváděcí systém na parkoviště v Písku, II. etapa - směr od Českých Budějovic do vlastnictví ČR - Ředitelství silnic a dálnic, správa České Budějovice, Lidická 49/110, České Budějovice a Správy a údržby silnic Jihočeského kraje, závod Písek, Vrcovická 2148, Písek, dle příloh předávacího protokolu stavby. 2. schvaluje předání dopravního značení instalovaného v rámci akce: Naváděcí systém na parkoviště v Písku, III. etapa - směr od Strakonic + jiné do vlastnictví ČR - Ředitelství silnic a dálnic, správa České Budějovice, Lidická 49/110, České Budějovice a Správy a stránka 5 (celkem 15)

6 údržby silnic Jihočeského kraje, závod Písek, Vrcovická 2148, Písek, dle příloh předávacího protokolu stavby. 3. schvaluje předání dopravního značení instalovaného v rámci akce: Naváděcí systém na parkoviště v Písku, IV. etapa - směr od Bavorova do vlastnictví Správy a údržby silnic Jihočeského kraje, závod Písek, Vrcovická 2148, Písek, dle přílohy předávacího protokolu stavby. Hlasování č. 12 pro: 24 proti: 0 zdržel se: 0 Zodpovídá: Ing. J. Tůma d2) Zřízení služebnosti práva stavby smíšené stezky pro pěší a cyklisty ve prospěch města Písek AISIN EUROPE MANUFACTURING CZECH, s. r. o. chodník v průmyslové zóně pozemek parc. č. 2665/1 k. ú. Písek U s n e s e n í č. 134/16 Zastupitelstvo města schvaluje zřízení služebnosti práva stavby smíšené stezky pro pěší a cyklisty na pozemku parc. č. 2665/1 k.ú. Písek. Smlouva bude uzavřena mezi městem Písek, se sídlem Písek, Velké náměstí 114, jako budoucím oprávněným ze služebnosti práva stavby a AISIN EUROPE MANUFACTURING CZECH, s. r. o., se sídlem Písek, Čížovská 456 IČ: , jako budoucím povinným za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. Geometrický plán na zaměření služebnosti práva stavby bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Zastupitelstvo města zároveň schvaluje smlouvu o uzavření budoucí smlouvy o zřízení služebnosti práva stavby smíšené stezky pro pěší a cyklisty dle přílohy. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení smlouvy o zřízení služebnosti práva stavby. Hlasování č. 13 pro: 23 proti: 0 zdržel se: 0 Zodpovídá: Ing. J. Tůma d3) zřízení služebnosti práva stavby smíšené stezky pro pěší a cyklisty ve prospěch města Písek Ubytovna Písek, s. r. o. chodník v průmyslové zóně pozemek parc. č. 2660/4 k. ú. Písek U s n e s e n í č. 135/16 Zastupitelstvo města schvaluje zřízení služebnosti práva stavby smíšené stezky pro pěší a cyklisty na pozemku parc. č. 2660/4 k. ú. Písek. Smlouva bude uzavřena mezi městem Písek, se sídlem Písek, Velké náměstí 114, jako budoucím oprávněným ze služebnosti práva stavby a UBYTOVNOU Písek, s. r. o., se sídlem Písek, Budějovická 255/10, IČ: , jako budoucím povinným za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. Geometrický plán na zaměření služebnosti práva stavby bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Zastupitelstvo města zároveň schvaluje smlouvu o uzavření budoucí smlouvy o zřízení služebnosti práva stavby smíšené stezky pro pěší a cyklisty dle přílohy. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení smlouvy o zřízení služebnosti práva stavby. Hlasování č. 14 pro: 23 proti: 0 zdržel se: 0 Zodpovídá: Ing. J. Tůma K bodu 12) Konečné schválení smluv stránka 6 (celkem 15)

7 1) Konečné znění kupní smlouvy výkup vodovodního řadu a splaškové kanalizace z vlastnictví investora - lokalita Písek Semice, ulice Obecní Ing. Gavlasz dotazuje se, zda není problém s tím, že v původním záměru jsme schválili jiný rozsah? pí Sitterová konečné znění je předkládáno tak, jak bylo zkolaudováno. JUDr. Veselý bude nutné změnit záměr? Mgr. Hořánek podle metodického výkladu ministerstva vnitra, pokud jsme dodrželi základní parametry, tak jak bylo uvedeno v záměru a tím, že se lišíme jen nepatrně, nic neporušíme. U s n e s e n í č. 136/16 Zastupitelstvo města schvaluje konečné znění kupní smlouvy dle přílohy výkup staveb vodovodního řadu z PE o DN 80 o celkové délce 154 m a splaškové kanalizace z PE o DN 250 o celkové délce 156 m vybudovaných v rámci výstavby Prodloužení vodovodu a kanalizace na pozemek parc. č. 105/27 k. ú. Semice u Písku na pozemcích parc. č. 772/1, č. 731/2, č. 68/4, č. 68/5, č. 105/68 a č. 105/69 vše k. ú. Semice u Písku od investora za celkovou kupní cenu Kč 1.000,-- včetně DPH do majetku města Písek. (sml. č INF) Hlasování č. 15 pro: 24 proti: 0 zdržel se: 0 Zodpovídá: Ing. J. Tůma K bodu 13) Konečné znění kupní smlouvy Truck centrum, průmyslová zóna Písek Ing. Hladík dotazuje se, zda vypuštění závazku kolaudace do určitého termínu nepředstavuje pro město riziko? JUDr. Knot je v zájmu společnosti, aby byl kolaudační záměr vydán. JUDr. Průša pokud není stavba zkolaudována, nemůže být používána ke svému účelu, je v zájmu stavebníka mít vše v pořádku. JUDr. Veselý přesto se domnívá, že by měl být uveden konkrétní termín dokončení. pí Sitterová pokud investor nezahájí stavbu do určitého termínu, město má pojistku ve smlouvě a může od ní odstoupit. JUDr. Knot domnívá se, že ve smlouvě je dostatečná záruka město může získat pozemky zpět vč. smluvní pokuty. U s n e s e n í č. 137/16 1. schvaluje změnu svého usnesení č. 252/15 ze dne v tom smyslu, že se vypouští text Zastupitelstvo města ukládá radě města připravit návrh smlouvy se závazkem kolaudace TRUCK-centra do a nahrazuje se textem Zastupitelstvo města ukládá v návrhu smlouvy uvést závazek podání žádosti o vydání kolaudačního souhlasu do schvaluje konečné znění kupní smlouvy dle přílohy č. 1 prodej pozemku parc. č. 2608/1, trvalý travní porost o výměře m 2 a pozemku parc. č. 2611/1, orná půda o výměře m 2 vše k. ú. Písek do vlastnictví společnosti Milan Král, a. s., IČ , se sídlem České Budějovice Litvínovice, Pod Stromovkou 201, PSČ za kupní cenu ve výši Kč ,--, cena dle zásad prodeje městských pozemků určených územním plánem k podnikatelské činnosti částečně zasíťovaný pozemek. Kupní cena bude navýšena o DPH v zákonné výši. (sml. č P) 3. schvaluje výkup staveb úpravy části stávající komunikace a rozšíření části stávající komunikace na pozemku parc. č. 2100/8 k. ú. Písek, vybudovaných v rámci stavby podnikatelského areálu tzv. Truck-Centra od společnosti Milan Král, a. s., IČ , se sídlem České Budějovice Litvínovice, Pod Stromovkou 201, PSČ do majetku města Písek za celkovou kupní cenu Kč včetně DPH. 4. schvaluje konečné znění smlouvy o budoucím uzavření smlouvy kupní dle přílohy č. 4 budoucí odkoupení staveb úpravy části stávající komunikace a rozšíření části stávající stránka 7 (celkem 15)

8 komunikace na pozemku parc. č. 2100/8 k. ú. Písek, vybudovaných v rámci stavby podnikatelského areálu tzv. Truck-Centra od společnosti Milan Král, a. s., IČ , se sídlem České Budějovice Litvínovice, Pod Stromovkou 201, PSČ , do majetku města Písek za celkovou kupní cenu Kč včetně DPH. (sml. č INF bud) Hlasování č. 16 pro: 24 proti: 0 zdržel se: 0 Zodpovídá: Ing. V. Filip K bodu 14) Písek Prodej bytů, žádost o povolení přístavby a rekonstrukce jídelny Natural U s n e s e n í č. 138/16 1. Zastupitelstvo města schvaluje prodej bytu č. 1, v čp. 1501, Harantova, Písek, se stavební parcelou č. 2364, k. ú. Písek žadatelům, oba bytem Harantova 1501, Písek, za částku Kč + fond oprav. Hlasování č. 17 pro: 24 proti: 0 zdržel se: 0 2. Zastupitelstvo města schvaluje záměr prodeje bytu č. 2, v čp. 1397, Nádražní, Písek se stavební parcelou č. 2155, k. ú. Písek. Kupující nechť je určen na základě dražby obálkovou metodou. Nejnižší nabídková cena nechť je stanovena znaleckým posudkem. Hlasování č. 18 pro: 24 proti: 0 zdržel se: 0 3. Zastupitelstvo města schvaluje: I. přístavbu a rekonstrukci nebytové jednotky č. 105/4 užívané jako jídelna a prodejna Natural Písek, Budovcova ul., čp. 105 Písek, st. parc. č. 317/1, k. ú. Písek městem Písek, zastoupené p. Pavlátovou Jitkou, bytem Údraž 19, Písek na její náklady. II. pověření odboru investic a rozvoje k podání žádosti projednání změny územního plánu zájmové plochy pro přístavbu objektu provozovny Natural Písek. Hlasování č. 19 pro: 24 proti: 0 zdržel se: 0 Zodpovídá: Ing. Z. Šartnerová K bodu 15) Žižkova kasárna Uvedl JUDr. Knot navrhuje body 1-4 schválit dle návrhu, k bodu 5 navrhuje rovněž usnesení a). Mgr. Hořánek vyjádřil poděkování členům pracovní skupiny, která se podílela na přípravě podkladů ke sporu o Žižkovy kasárna a i jejich zásluhou bylo město úspěšné v soudním sporu. Podporuje záměr vyklizení suti v areálu a případnou výstavbu sportovní haly. Město má dobré zkušenosti s přípravou architektonických studií, v minulosti se nám vyplatily. Pokud bude vypracovaná studie, neznamená to, že budeme stavět. Měli bychom se zamyslet ale i nad tím, co v materiálu není, zda budeme stavět sami, nebo prodáme investorovi? Jedna špatná zkušenost neznamená, že tomu bude tak i nadále. Pokud bude investor, neovlivníme, co bude stavět, můžeme ovlivnit pouze územním plánem. Jedná se o velké území, město nebude mít prostředky na tak velkou investici. JUDr. Veselý výbor pro rozvoj se zabýval lokalitou Žižkových kasáren, body 1-4 nebyly problém. Nejvíce byl řešen bod 5. Výstavbu sportovní haly výbor podpořil navrhuje doplnit předpokládanou cenu do 100 mil. Kč bez DPH. Problém byla otázka umístění plaveckého bazénu. Výbor odsouhlasil bazén do částky 200 mil. Kč. Názorně pomocí flipchartu porovnal výhody a nevýhody výstavby bazénu v lokalitě Žižkových kasáren a v lokalitě pod lesnickou stránka 8 (celkem 15)

9 školou. Odborné komise doporučily lokalitu kasáren pro výstavbu bazénu. Závěr je takový, že výhody převažují proto podporuje lokalitu Žižkových kasáren. JUDr. Průša pokud chceme něco dokončit a realizovat, musíme postupovat systematicky. Nesmíme přeskakovat z jednoho nápadu na druhý. Co se od r tak výrazně změnilo? Zatím máme jižní část kasáren, ale jsou tu další spory o nájemné, určení škod, máme platný ÚP, který nepovoluje bazén v této lokalitě. V čí prospěch jsou tyto nové věci? Není o čem polemizovat, 20 zastupitelů odsouhlasilo v minulosti umístění bazénu pod lesnickou školou. Museli bychom toto usnesení zrušit, a kdo pak nahradí vzniklé škody? O realizaci průchodu se uvažovalo již v minulosti a nebylo to v souvislosti s výstavbou bazénu, chtěli jsme spojit stávající sportoviště, s bazénem to nesouviselo. Musíme postupovat rozumně, neměnit myšlenky, nyní máme před sebou 3 priority - bazén, knihovnu a úpravnu vody tyto akce je třeba rychle posouvat dopředu. Na další období pak můžeme plánovat halu, lávku, nábřeží, náměstí. Ing. Hladík nezměnil svůj názor je pro opravu stávajícího bazénu. Doplnil na flipchartu výhody pro stávající bazén dostupnost, nižší investice, hezký venkovní areál, žádné prodlení, studie počítá i s posílením parkování, mínusem je pak zmařená investice, nedostatečné parkování a výsledek referenda. Plusem pro výstavbu bazénu v Žižkových kasárnách je využití a posílení lokality. Ing. Kulič nepodpoří návrh JUDr. Veselého, nemůžeme stále mrhat finančními prostředky a vyhazovat práci odvedenou již na 2 projektech. Budeme dělat třetí projekt s rizikem případných problémů? ÚP není schválen, 3 roky zpoždění je nereálné, vše bude trvat déle. Bylo by to znevážení práce arch. Trambové, která na projektu odvedla velký kus práce. Souhlasí s JUDr. Průšou musíme pokračovat ve stávající práci. JUDr. Veselý změna ÚP bude nutná i pro výstavbu haly. Pokud je tunel plánovaný dlouho, proč nebyl realizován? Věděli jsme, že stavba bude problematická, tunel nyní nepotřebujeme. Usnesení dřívější nahradíme novým, to není s ničím v rozporu. Je pravda, že spory v Žižkových kasárnách mohou trvat dlouho, ale nemůžeme lokalitu takto ponechat. Máme před sebou 3 zmíněné úkoly bazén, knihovnu, vodárnu, ale chceme je postavit do voleb, nebo myslíme do budoucna? Z tohoto pohledu pak vycházejí Žižkovy kasárna lépe. Arch. Trambová zdržení bude delší než 3 roky. Bazén + hala současně je větší projekt, reálně odhaduje dobu zdržení na cca 4-5 let. Není provedena změna ÚP. Současný stav prací na bazénu jsme těsně před územním rozhodnutím, máme EIU, různé vyjadřovačky a povolení, uzavřené smlouvy, chybí jen prováděcí dokumentace. Stísněnost lokality pod lesnickou školou architekti velmi dobře vyřešili, na parkování máme plochu v severní části areálu, kde je rezerva pro parkování cca 150 aut. Tunel by nám pomohl s parkovacími místy. S venkovním areálem se počítá, je naprojektován, bude jen na vůli zastupitelstva, zda bude realizován. Závěrem zdůraznila, že nebude pro přesun bazénu hlasovat, projekt je velmi povedený, velká péče je věnována technologiím, je maximálně úsporný, co se týká energií. Ing. Kulič chybí vyčíslení nákladů na provoz stávajícího bazénu, který musíme provozovat. Tunel není vyvolaná investice bazénem, nelze započítávat do nákladů. Ing. Franců souhlasí s Ing. Kuličem, připomněl i těžké vyjednávání s komorou architektů. JUDr. Průša lokalitu kasáren je třeba vyklidit, máme rozpracovánu řadu akcí měli bychom je realizovat. Nevíme, jak budou kasárna zastavěna, mohou nastat námitky okolních sousedů, neznáme znečištění areálu. Nemůžeme opouštět minulé myšlenky nevíme podrobnosti. Ing. Hladík oslovil řadu občanů a lokalita pod lesnickou školou jimi není preferována. K vyjádření arch. Trambové venkovní bazén je sice vyprojektovaný, ale nepočítá se s ním. Tunel je vynucená investice. Pokud neprojde jeho původní návrh, bude hlasovat pro přemístění bazénu do kasáren. JUDr. Průša proces v kasárnách můžeme odstartovat nejdříve cca za 5 let, až budeme mít podklady, budeme znát souvislosti, musíme vzít v úvahu okolní stavby. Pokud se budeme neustále dohadovat, bude to trvat 30 let. Musíme znát názor odborníků sami nemůžeme lokalitu posoudit. JUDr. Knot v minulosti pro výstavbu bazénu podporoval lokalitu Žižkových kasáren, ale ta nebyla schválena zejména z důvodu, že město nebylo vlastníkem pozemku. V r stránka 9 (celkem 15)

10 zastupitelstvo znovu potvrdilo lokalitu bazénu pod lesnickou školou. Situace se nyní změnila, jsme vlastníky jižní části kasáren. Do této doby nebylo podáno žádné dovolání. Zdržení, v případě výstavby bazénu v nové lokalitě, odhaduje cca na 3-4 roky. V červnu budeme projednávat změnu ÚP, jejíž realizace potrvá cca za 1,5 roku. Dle informace pana Hrádka se za 4 roky očekávají investice do stávajícího bazénu ve výši 2 mil. Kč. S ohledem na stávající koalici se zdrží hlasování. Ing. Hladík je třeba lokalitu Žižkových kasáren co nejrychleji pozvednout, aby stávající stav netrval dalších 50 let. Ing. Franců připomněl, že lokalita pod lesnickou školou byla velmi podrobně prozkoumána před zadáním soutěže, lokalitu v Žižkových kasárnách dlouhodobě užívala armáda, obává se komplikací, zvýšených nákladů a prodloužení v případě ekologické zátěže. Ing. Krejča referendum nám uložilo zachovat starý plavecký bazén po dobu výstavby nového. Výbor pro rozvoj navrhl nové řešení, nic nám nebrání vyhodnotit a porovnat varianty. Je třeba zvážit všechny možnosti a vše vyhodnotit racionálně. Mgr. Hořánek diskutujeme o tom, kde má stát bazén a nemáme podklady, takto nezle postupovat. Máme závazné usnesení výstavba bazénu pod lesnickou školou. Cituje otázku z referenda. Museli bychom vyvolat nové referendum. JUDr. Průša do Žižkových kasáren bude nutná investice do infrastruktury. Město by mělo podpořit celou lokalitu. JUDr. Veselý - co bude se stávající lokalitou kasáren? Plocha potřebuje investici nabízí se proto možnost realizace bazénu a haly. Ing. Sládek dle ÚP byla jižní část určena pro bydlení, severní část - občanská vybavenost. Jedním rozhodnutím a hlasováním bychom tuto významnou plochu neměli měnit. Pan Anděl pokud by měla v kasárnách zůstat měsíční krajina, měli bychom tam vyvolat investici. Občan Blažek zastupitel má zastupovat občany města, v referendu občané chtěli nový bazén se zachováním stávajícího v co nejkratší době. Tomuto požadavku odpovídá lokalita pod lesnickou školou. Pokud zastupitelé budou hlasovat proti je vybudování bazénu odsunuto, výsledek je nejasný a občané ztratí důvěru v politiky ve městě. Ing. Sládek cituje usnesení č. 10/2013 týkající se referenda. Mgr. Drnec občané se ptají hlavně na to, kdy bude bazén hotový. Občan Sámek dotazuje se, kdo nahradí škody? Jak to souvisí s idiotskou smlouvou? Kdo v pracovních skupinách připravoval prodej a kdo škody zahlazuje? Příště bychom měli projednávat bazén na konci tunelu. Bazén už mohl dávno stát. Starostka ukončila diskuzi návrhy na usnesení: JUDr. Veselý body 1-4 dle původního návrhu. Bod 5 ZM záměr umístit do jižní části Žižkových kasáren víceúčelovou sportovní halu ZA PŘEDPOKLÁDANOU CENU DO 100 MIL. KČ BEZ DPH A PLAVECKÝ BAZÉN ZA PŘEDPOKLÁDANOU CENU DO 200 MIL. KČ VČETNĚ DPH schvaluje a ukládá odboru investic a rozvoje zahájit přípravu na vypracování architektonicko-urbanistické návrhové studie, která prověří možnost umístění nové sportovní haly A PLAVECKÉHO BAZÉNU v této lokalitě, zároveň nárokovat částku na zhotovení této studie do následné rozpočtové změny. Zastupitelstvo města si vyhrazuje právo schválení všech dalších stupňů projektové dokumentace, poté, kdy bude znám výsledek případného dovolání společnosti TERABET, s. r. o. ZM ruší usnesení č. 6/15 z Ing. Hladík navrhuje usnesení jako samostatný bod 6): Zastupitelstvo města schvaluje zastavení prací na přípravě výstavby plaveckého areálu pod lesnickou školou a ukládá odboru investic a rozvoje zahájit práce na rekonstrukci stávajícího bazénu. Ing. Krejča navrhuje hlasovat pouze v rozsahu bodů 1-4, ostatní vypustit a vrátit se k projednání v samostatném materiálu posoudit lokalitu Žižkových kasáren vyžaduje podrobnější přípravu. JUDr. Knot upřesňuje znění bodu 5 původního návrhu, kde navrhuje doplnit předpokládanou částku 100 mil. Kč bez DPH. Pan Brož navrhuje tajné hlasování k bodu 5. stránka 10 (celkem 15)

11 Starostka nechala hlasovat o jednotlivých bodech samostatně: K bodu 1 usnesení dle návrhu v materiálu Hlasování č. 21 pro: 26 proti: 0 zdržel se: 0 K bodu 2 usnesení dle návrhu v materiálu Hlasování č. 22 pro: 26 proti: 0 zdržel se: 0 K bodu 3 usnesení a) s doplněním pí tajemnice - místo textu ve variantě č. 2 bude text: předrcení veškerého inertního materiálu, roztřídění na použitelný materiál a nebezpečný odpad, uložení inertního materiálu v lokalitě bývalého vojenského areálu Oldřichov. Hlasování č. 23 pro: 26 proti: 0 zdržel se: 0 K bodu 4 usnesení a) Hlasování č. 24 pro: 26 proti: 0 zdržel se: 0 K bodu 5 návrh p. Brože o tajném hlasování Hlasování č. 25 pro: 12 proti: 7 zdržel se: 6 (návrh nebyl přijat bude hlasováno veřejně) Hlasování o návrhu JUDr. Knota v předpokládané hodnotě 100 mil. Kč bez DPH Hlasování č. 26 pro: 13 proti: 0 zdržel se: 12 Hlasování o návrhu JUDr. Veselého Hlasování č. 27 pro: 11 proti: 9 zdržel se: 5 Hlasování o původním návrhu Hlasování č. 28 pro: 13 proti: 0 zdržel se: 12 K tomuto bodu nebylo přijato žádné usnesení. JUDr. Knot navrhuje dohodovací řízení. Hlasování č. 29 pro: 24 proti: 1 zdržel se: 1 Byla vyhlášena krátká přestávka na dohodovací řízení. JUDr. Knot navrhuje usnesení: ZM schvaluje záměr umístit do jižní části Žižkových kasáren víceúčelovou sportovní halu za předpokládanou cenu do 100 mil. Kč bez DPH a ukládá odboru investic a rozvoje zahájit přípravu na vypracování architektonicko-urbanistické návrhové studie, která prověří možnost umístění nové sportovní haly v této lokalitě, zároveň nárokovat částku na zhotovení této studie do následné rozpočtové změny a předložit na příští zastupitelstvo města materiál, který vyhodnotí pozitiva a negativa umístění stavby plaveckého bazénu v lokalitě jižní části Žižkových kasáren. Dále ukládá odboru investic a rozvoje podat návrh na změnu územního plánu v souladu s výstavbou sportovní haly v lokalitě jižní části Žižkových kasáren. Hlasování č. 30 pro: 16 proti: 1 zdržel se: 9 K bodu 6 návrh Ing. Hladíka Hlasování č. 31 pro: 8 proti: 11 zdržel se: 6 U s n e s e n í č. 139/16 1. projednalo informaci o výsledku soudního řízení města Písek, proti společnosti TERABET, s. r. o., IČ , se sídlem Písek, 11. Pěšího pluku 201/3, , týkající se jižní části Žižkových kasáren s tím, že Krajský soud v Českých Budějovicích (jako odvolací soud) rozsudek o určení vlastnického práva ve prospěch města Písku, který vydal Okresní soud v Písku dne , v plném rozsahu potvrdil a přiznal městu Písek rovněž náhradu nákladů odvolacího řízení. 2. projednalo informaci o stavu soudního řízení města Písek proti společnosti Žižkov center, s. r. o., IČ , se sídlem Písek, Pražská 201, , týkající se severní části Žižkových kasáren s tím, že v soudním řízení proti společnosti Žižkov center, s. r. o. dosud soud nerozhodl, resp. se zatím nekonalo jednání ve věci. 3. schvaluje záměr dokončení demolic zbývajících objektů v jižní části Žižkových kasáren, včetně vyklizení a odvezení veškeré suti, předrcení veškerého inertního materiálu, roztřídění na použitelný materiál a nebezpečný odpad, uložení inertního materiálu v lokalitě bývalého vojenského areálu Oldřichov, v předpokládané ceně 16,4 mil Kč včetně DPH a ukládá odboru investic a rozvoje nárokovat příslušnou částku do následující rozpočtové změny, následně připravit výběrové řízení na dodavatele těchto prací. stránka 11 (celkem 15)

12 4. schvaluje záměr vyklizení sutě v severní části Žižkových kasáren dle nařízení stavebního úřadu, včetně předrcení a odvezení do lokality Oldřichov v předpokládané ceně 1,8 mil Kč včetně DPH a ukládá odboru investic a rozvoje nárokovat příslušnou částku do následující rozpočtové změny, a zahrnout také tyto stavební práce do výběrového řízení. 5. schvaluje záměr umístit do jižní části Žižkových kasáren víceúčelovou sportovní halu za předpokládanou cenu do 100 mil. Kč bez DPH a ukládá odboru investic a rozvoje zahájit přípravu na vypracování architektonicko-urbanistické návrhové studie, která prověří možnost umístění nové sportovní haly v této lokalitě, zároveň nárokovat částku na zhotovení této studie do následné rozpočtové změny a předložit na příští zastupitelstvo města materiál, který vyhodnotí pozitiva a negativa umístění stavby plaveckého bazénu v lokalitě jižní části Žižkových kasáren. Dále ukládá odboru investic a rozvoje podat návrh na změnu územního plánu v souladu s výstavbou sportovní haly v lokalitě jižní části Žižkových kasáren. Zodpovídá: Ing. V. Filip K bodu 16) Záměr sjednání dlouhodobého pronájmu sportovního areálu TJ Sokol Písek JUDr. Knot město uspělo v soudním sporu se společností Terabet, máme k dispozici lokalitu v Žižkových kasárnách, která by byla vhodná pro vybudování nové sportovní haly. Domnívá se, že by bylo do budoucna vhodnější postavit novou halu než investovat do stávající haly, která není v majetku města. Vzhledem k uvažované výstavbě nové haly stáhla TJ Sokol svoji žádost. V minulosti byla naprojektována hala v lokalitě pod lesnickou školou, která byla finančně náročná, můžeme uvažovat o nižší investici. Navrhuje projednávat tedy jen body 2 a 3 s tím, že u bodu 2 by se jednalo o investici ve výši 1,9 mil. Kč. JUDr. Veselý výbor pro rozvoj tuto záležitost projednával. K bodu 1 domnívá se, že špatný stav staré sokolovny by město mohlo podpořit investicí na opravu podlahy. TJ Sokol by měla vyvíjet větší aktivitu v získávání finančních prostředků i z jiných zdrojů. K bodu 2 navrhoval finanční podporu za podmínky zřízení autokempu v areálu loděnice. Tato služba dlouhodobě ve městě chybí, jednání s předsedou Sokola panem Kučerou bylo neúspěšné. Vzhledem k rychlému postupu realizace nové vodárny na Hradišti se nabízí možnost využití staré vodárny pro autokemp. Z tohoto důvodu odstupuje od svého původního návrhu a navrhuje investici do objektu loděnice podpořit částkou 1,9 mil. Kč. K bodu 3 investice do nové sportovní haly ve výši 243 mil. Kč, která byla vyčíslena v minulosti, je příliš velká. Navrhuje doplnit text usnesení u bodu 3: za předpokládanou cenu 100 mil. Kč bez DPH. JUDr. Knot projektování nové úpravny vody probíhá úspěšně, předpokládáme soutěžit koncem letošního roku zhotovitele, cca v r by mohlo být dokončeno a pak můžeme řešit, co se starou vodárnou. Ing. Hladík pokud město nebude do haly Sokola investovat, jak bude Sokol situaci řešit? Stav sportovišť je špatný. Proč zchátrala budova do tohoto stavu? Proč nevyužili možnosti získat na opravu dotace? Starostka můžeme o odpověď požádat předsedu Sokola pana Kučeru, případně se může vyjádřit Mgr. Janovský. Mgr. Janovský osobně se domnívá, že by bylo pro město lepší investovat do staré haly, ale záměr výstavby nové haly podpoří. Zájem o pronájem haly je velký, jedna hala nebude postačovat pokrýt zájem, do budoucna bude nutné udržet v provozu i halu Sokola. Vítá možnost opravit podlahu ve staré sokolovně. Sokol žádá o finanční příspěvky i z jiných zdrojů, ale není příliš úspěšný. JUDr. Průša prostor loděnice je malý, kemp se tam nevejde. Již v minulosti bylo uvažováno o realizaci kempu, bohužel neúspěšně. Důležitější je vyvinout iniciativu za obnovu kempů a pomoci s jejich opravou sousedům. stránka 12 (celkem 15)

13 Ing. Sládek k obrázkům č 2a, 2b v materiálu připomíná, že v minulosti byla hala projektována jako víceúčelová i pro kulturní využití. Na odboru jsou podklady a požadavky sportovních oddílů informace je možno využít. JUDr. Knot navrhuje usnesení: bod 1 je stažen, bod 2 bude přečíslován jako bod 1 s tím, že navrhuje schválit záměr poskytnutí finanční podpory objektu loděnice ve výši 1,9 mil. Kč. Původní bod 3 bude přečíslován jako bod 2 s doplněním textu: schvaluje záměr s předpokládanou hodnotou ve výši 100 mil. Kč bez DPH. Hlasování č. 20 pro: 24 proti: 0 zdržel se: 0 U s n e s e n í č. 140/16 1. záměr poskytnutí finanční podpory na údržbu objektu loděnice, tj. nemovitého majetku pobočného spolku Tělocvičná jednota Sokol Písek, IČ , provozované sdružením Písecká kanoistika z. s., IČ , schvaluje, a to v maximální výši 1,9 mil. Kč, a ukládá odboru investic a rozvoje nárokovat tuto částku do rozpočtu na rok 2017; 2. budoucí záměr výstavby vlastní Víceúčelové sportovní haly schvaluje s předpokládanou hodnotou ve výši 100 mil. Kč bez DPH. Zodpovídá: Ing. V. Filip K bodu 17) Návrhy na pořízení změny územního plánu Písek Mgr. Hořánek navrhuje stejně jako předchozí žádosti odložit a projednat všechny na červnovém jednání ZM. Ing. Sládek žádá, aby u lokalit týkající se zemědělské půdy byla informace o bonitní třídě. U s n e s e n í č. 141/16 Zastupitelstvo města pořízení změny územního plánu Písek pro: 1) pozemek p. č. 541/1 v kat. území Nový Dvůr u Písku odkládá a postupuje k rozhodnutí zastupitelstvu města na jednání dne , v jehož rámci bude v souladu s usnesením č. 280/15, bod 5/ ze dne rozhodováno o pořízení první změny územního plánu Písek. 2) pozemek p. č. 1716/1 v kat. území Písek odkládá a postupuje k rozhodnutí zastupitelstvu města na jednání dne , v jehož rámci bude v souladu s usnesením č. 280/15, bod 5/ ze dne rozhodováno o pořízení první změny územního plánu Písek. 3) pozemek p. č. 260/9 v kat. území Smrkovice odkládá a postupuje k rozhodnutí zastupitelstvu města na jednání dne , v jehož rámci bude v souladu s usnesením č. 280/15, bod 5/ ze dne rozhodováno o pořízení první změny územního plánu Písek. 4) zastavitelnou plochu Z1-64 vymezenou na pozemcích p. č. 2660/14 a 2660/15 v kat. území Písek odkládá a postupuje k rozhodnutí zastupitelstvu města na jednání dne , v jehož rámci bude v souladu s usnesením č. 280/15, bod 5/ ze dne rozhodováno o pořízení první změny územního plánu Písek. 5) část pozemku p.č. 1973/1 v kat. území Písek odkládá a postupuje k rozhodnutí zastupitelstvu města na jednání dne , v jehož rámci bude v souladu s usnesením č. 280/15, bod 5/ ze dne rozhodováno o pořízení první změny územního plánu Písek. Hlasování č. 32 pro: 23 proti: 0 zdržel se: 1 Zodpovídá: Ing. J. Jambura stránka 13 (celkem 15)

14 K bodu 18) Schválení závěrečné zprávy o realizaci Integrovaného plánu rozvoje města Písek zóna Portyč za období U s n e s e n í č. 142/16 Zastupitelstvo města schvaluje závěrečnou zprávu o realizaci Integrovaného plánu rozvoje města Písek zóna Portyč za období Hlasování č. 33 pro: 23 proti: 0 zdržel se: 1 Zodpovídá: Ing. V. Filip K bodu 19) Zastoupení zástupců města v orgánech společností Starostka navrhuje opravit text usnesení v bodě 1 a 2 slovo jmenování nahradit slovem jmenovat. U s n e s e n í č. 143/16 1. deleguje jako zástupce města na valnou hromadu Teplárna Písek a. s. Mgr. Evu Vanžurovou a ukládá jí, aby na nejbližší valné hromadě navrhla jmenovat Karla Vodičku do představenstva. 2. bere na vědomí, že valnou hromadou Paliva Písek a. s. je rada města a ukládá Mgr. Evě Vanžurové, aby na nejbližší valné hromadě navrhla jmenovat: - do představenstva Ing. Petra Borovanského jako předsedu a Ing. Jiřího Uhlíka, - do dozorčí rady Ing. Tomáše Franců a RSDr. Jiřího Lejčara. Hlasování č. 34 pro: 23 proti: 0 zdržel se: 1 Zodpovídá: Ing. J. Votýpka K bodu 20) Informace z výborů Mgr. Hořánek do bodu 2 navrhuje doplnit jméno Oldřich Vlk. Ing. Hladík připomíná, že nedostal odpověď na dotaz vznesený na minulém jednání zastupitelstva týkající se SVJ Gregorova. U s n e s e n í č. 144/16 1. projednalo protokol o výsledku kontroly kontrolního výboru číslo 03/2016/KV Kontrola o dodržování lhůt odpovědí ze strany zaměstnanců úřadu a zastupitelů občanům, kteří interpelovali na jednáních ZM za rok volí pana Bc. Oldřicha Vlka členem Osadního výboru Semice od do prvního dne voleb do zastupitelstev obcí. Hlasování č. 35 pro: 23 proti: 0 zdržel se: 1 Zodpovídá: Ing. J. Votýpka K bodu 21) Kontrola plnění usnesení U s n e s e n í č. 145/16 Zastupitelstvo města projednalo kontrolu plnění usnesení a vyřazuje ze sledování úkoly: 5/15, 252/15, část 29/16, 48/16, 49/16, 50/16. Hlasování č. 36 pro: 25 proti: 0 zdržel se: 0 Zodpovídá: Ing. Z. Hofmanová stránka 14 (celkem 15)

15 K bodu 22) Různé, interpelace p. Vodička informoval o vývoji jednání s panem Svatošem ve věci Gregorovy ul. probíhají jednání, jsme na dobré cestě dospět ke společnému návrhu. Ing. Sládek žádá, aby expertní skupina pro tepelnou koncepci podala informaci o přípravě výběrového řízení a harmonogramu. K bodu 23) Připomínky občanů občan Sámek obdržel písemnou odpověď - požaduje ji na hlavičkovém papíře. Problém určení opatrovnictví - podniká další kroky, trvá na tom, že papíry nejsou v pořádku a navíc nejsou ve spisu. Bude požadovat uvést věci do původního stavu a náhradu škod. K bodu 24) Závěr Jednání zastupitelstva města ukončila starostka v 17:05 hodin. V Písku dne: MUDr. Rudolf Tyll ověřovatel zápisu Martin Brož ověřovatel zápisu V Písku dne: Mgr. Eva Vanžurová V Písku dne: starostka města Zapsala: H. Keclíková stránka 15 (celkem 15)

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 29.01.2015 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů ZM

Více

z 27. zasedání Zastupitelstva města Smiřice

z 27. zasedání Zastupitelstva města Smiřice Z Á P I S z 27. zasedání Zastupitelstva města Smiřice konaného dne 15.09.2014 v 17:00 h. v zasedací místnosti Městského úřadu Smiřice Přítomno: Omluveni: 9 členů ZM dle prezenční listiny Karel Šust MUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 23.04.2015

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 23.04.2015 Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 07.04.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 23.04.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Informace záměru volby strategie společnosti Teplárna Písek, a. s.;

Více

HLASOVÁNÍ ZASTUPITELŮ

HLASOVÁNÍ ZASTUPITELŮ HLASOVÁNÍ ZASTUPITELŮ Hlasování ze Zastupitelstva města Písek, konaného dne 26.05.2016 Číslo hlasování: 1 Zahájení, složení slibu člena zastupitelstva města, volba ověřovatelů zápisu - 21 1 Přítomni: 22

Více

Zápis č. 3-2015. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 28.4.2015. v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 3-2015. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 28.4.2015. v zasedací místnosti OÚ Svojetice Strana 1 Zápis č. 3-2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 28.4.2015. v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: 6 Omluveni: 3 Neomluveni: 0 Dubská Ivana Mádlíková Helena,

Více

Zápis č. 1/2014. ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 29. 1. 2014 od 18.00 hod na OÚ v Tuklatech

Zápis č. 1/2014. ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 29. 1. 2014 od 18.00 hod na OÚ v Tuklatech Zápis č. 1/2014 ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 29. 1. 2014 od 18.00 hod na OÚ v Tuklatech Přítomni: Petr Jenšovský, Mgr. Vladimír Libovický, Ing. Ivan Franc, Monika Petrisková, Simona

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 25.02.2016

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 25.02.2016 Odbor správy majetku V Písku dne: 11.02.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 25.02.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smluv NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

Z Á P I S z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Dýšina, konaného dne 12. května 2008

Z Á P I S z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Dýšina, konaného dne 12. května 2008 ZO/03/2008 Z Á P I S z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Dýšina, konaného dne 12. května 2008 Přítomni : Mgr. Václava Kuklíková, Ing. Jaroslav Egrmajer, Ing. Ladislav Vlk, Bc. Michal Hala, MUDr. Karel

Více

Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Bělov, konaného dne 28. 12. 2012, od 17:00 hodin.

Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Bělov, konaného dne 28. 12. 2012, od 17:00 hodin. Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Bělov, konaného dne 28. 12. 2012, od 17:00 hodin. Přítomni: Jiří Přecechtěl, Josef Šťourač, Zdeňka Daňková, Jaroslava Večeřová, Milan Mazel, Radek Kašík, Bedřich

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 21.4.2016

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 21.4.2016 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 21.4.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Luštěnicích Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Luštěnice (dále též

Více

Jednání Rady města Broumova č. 17 ze dne 6. 6. 2007.

Jednání Rady města Broumova č. 17 ze dne 6. 6. 2007. Jednání Rady města Broumova č. 17 ze dne 6. 6. 2007. Přítomni: JUDr. Růčková, Mgr. Schejbalová, pan Uzel, pan Slezák, pan Marek, pan Trojan a Ing. Blažková tajemnice. Omluven : Bc. Franc Pozdní příchod:

Více

Zápis. z 9. schůze Rady města Český Brod konané dne 19.4. 2006 v kanceláři tajemníka MěÚ.

Zápis. z 9. schůze Rady města Český Brod konané dne 19.4. 2006 v kanceláři tajemníka MěÚ. Zápis z 9. schůze Rady města Český Brod konané dne 19.4. 2006 v kanceláři tajemníka MěÚ. Přítomni: p. Fischer, Bc. Nekolný, Mgr. Janík, MUDr. Forstová, p. Fořt, p. Brom - tajemník města, JUDr. Marková

Více

Zasedání Zastupitelstva Obce Skrchov č. 3 konané dne 16. 12. 2014

Zasedání Zastupitelstva Obce Skrchov č. 3 konané dne 16. 12. 2014 Zápis byl upraven pro potřeby vyvěšení na elektronické úřední desce z důvodu ochrany osobních údajů Zasedání Zastupitelstva Obce Skrchov č. 3 konané dne 16. 12. 2014 Zasedání se konalo v budově obecního

Více

ZÁPIS ze zasedání Komise sociální a bytová dne 13.07.2015

ZÁPIS ze zasedání Komise sociální a bytová dne 13.07.2015 ZÁPIS ze zasedání Komise sociální a bytová dne 13.07.2015 Celkový počet členů komise: 17 Přítomno dle prezenční listiny: 10 Hosté: Klára Vlková, Jana Čejková Omluveni: p. Chuchlíková, p. Jansa, p. Kotrmanová,

Více

Z á p i s. p. Fialová, MUDr. Veselý, MUDr. Koblása, MUDr. Tichý, p. Fiala

Z á p i s. p. Fialová, MUDr. Veselý, MUDr. Koblása, MUDr. Tichý, p. Fiala Z á p i s z 30. jednání výboru zdravotního Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 29. 5. 2012 od 14.00 hod., v zasedací místnosti Karla Čapka (N2.903) RegioCentrum Nový pivovar, Hradec Králové

Více

7. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Útušice

7. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Útušice 7. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Útušice Č.j.: 222/15/Vl./3 Datum: 2015-06-29 Začátek: 18:30 hod Přítomno členů ZO: Ing. Václav Fink, p. Stanislav Drda, Mgr. Renata Štollová, p. Anna Kocourková,

Více

Zápis. z 13. jednání Rady Městského obvodu Pardubice IV, které se konalo ve středu dne 8.6. 2011 v 17.00 hod. v zasedací místnosti ÚMO Pardubice IV

Zápis. z 13. jednání Rady Městského obvodu Pardubice IV, které se konalo ve středu dne 8.6. 2011 v 17.00 hod. v zasedací místnosti ÚMO Pardubice IV Zápis z 13. jednání Rady Městského obvodu Pardubice IV, které se konalo ve středu dne 8.6. 2011 v 17.00 hod. v zasedací místnosti ÚMO Pardubice IV Přítomni: Ing. Petr Heřmanský, Ing.arch.Jan Kovář, p.

Více

Město Rosice. Z á p i s č. 04/2012/14 Č.j.: MR-C 2786/12-PKR/KVZM ze 14. zasedání kontrolního výboru konaného dne 16. 04. 2012

Město Rosice. Z á p i s č. 04/2012/14 Č.j.: MR-C 2786/12-PKR/KVZM ze 14. zasedání kontrolního výboru konaného dne 16. 04. 2012 Město Rosice Kontrolní výbor zastupitelstva města Z á p i s č. 04/2012/14 Č.j.: MR-C 2786/12-PKR/KVZM ze 14. zasedání kontrolního výboru konaného dne 16. 04. 2012 Přítomni: JUDr. Polák, pan Světlík, Bc.

Více

Zápis z ustavujícího zasedání ZO Kobylnice dne 6.11. 2014

Zápis z ustavujícího zasedání ZO Kobylnice dne 6.11. 2014 Zápis z ustavujícího zasedání ZO Kobylnice dne 6.11. 2014 Přítomni: 14 členů ZO Kobylnice, zvolených ve volbách 10. a 11.10.2014 (viz prezenční listina), omluven Jiří Pecl, pracovnice OÚ Jaroslava Urbánková,

Více

Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 23.2.2015 v 18:00

Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 23.2.2015 v 18:00 Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 23.2.2015 v 18:00 Ve Studené dne 24.2.2015 Zpracoval: Ing. David Fogl Obsah Obsah... 1 1. Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele... 2 2.

Více

Město Švihov Zastupitelstvo města Švihov

Město Švihov Zastupitelstvo města Švihov Město Švihov Zastupitelstvo města Švihov Z á p i s ze zasedání Zastupitelstva města Švihov č. Z/13/11, konaného dne 11.05.2011 od 16.00 hod. na radnici Švihov č.p. 38.. Zasedání Zastupitelstva města Švihov

Více

Zápis ze III. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Ostrovačice

Zápis ze III. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Ostrovačice Zápis ze III. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Ostrovačice konaného dne 27. listopadu 2014 v zasedací síni Úřadu městyse Ostrovačice Přítomní: dle prezenční listiny 1. Technický bod Třetí veřejné

Více

Městská část Praha - Dolní Chabry Rada městské části Zápis č. 005/07/Rady MČ ze dne 29.01.2007

Městská část Praha - Dolní Chabry Rada městské části Zápis č. 005/07/Rady MČ ze dne 29.01.2007 Přítomni: dle prezenční listiny : 4 Omluveni : PhDr. Doušová Neomluveni : 0 Městská část Praha - Dolní Chabry Rada městské části Zápis č. 005/07/Rady MČ ze dne 29.01.2007 Ověřovatelé zápisu: MUDr.Dvořák,

Více

ZÁPIS A USNESENÍ Z 16. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY ze dne 11.02.2013

ZÁPIS A USNESENÍ Z 16. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY ze dne 11.02.2013 ZÁPIS A USNESENÍ Z 16. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY ze dne 11.02.2013 Přítomni: František Kubiš, Jaroslav Bradáč, Jaroslav Bradáč ml., Milena Dellingerová, Tomáš Naňka, Petr Novák, Stanislav

Více

U 17.12.2008 U 72 ZMP

U 17.12.2008 U 72 ZMP U s n e s e n í z 19.jednání Zastupitelstva města Planá konaného dne 17.12.2008 U 72 ZMP bere na vědomí: 1. zprávu o práci Rady města Planá od 17.jednání. 2. informaci o kontrole plnění uložených úkolů.

Více

Město Pohořelice. Zápis z XVII. zasedání zastupitelstva města konaného dne 22.10. 2008

Město Pohořelice. Zápis z XVII. zasedání zastupitelstva města konaného dne 22.10. 2008 Město Pohořelice Zápis z XVII. zasedání zastupitelstva města konaného dne 22.10. 2008 Účast zastupitelů při zahájení: 14 při zahájení, celkem 16 Počet přítomných občanů: 4 Hosté: Bc. Novák, vedoucí finančního

Více

ZÁPIS ZE 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BAŘICE-VELKÉ TĚŠANY KONANÉHO 16.1.2015

ZÁPIS ZE 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BAŘICE-VELKÉ TĚŠANY KONANÉHO 16.1.2015 ZÁPIS ZE 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BAŘICE-VELKÉ TĚŠANY KONANÉHO 16.1.2015 NA OBECNÍM ÚŘADĚ V BAŘICÍCH 18.00-21.15 hod. Zasedání zastupitelstva obce bylo svoláno v souladu s ustanovením 103 odst.

Více

Hlasování č. 1: Přítomno: 4 členové Pro: 4 hlasy Proti: 0 Zdržel se: 0

Hlasování č. 1: Přítomno: 4 členové Pro: 4 hlasy Proti: 0 Zdržel se: 0 VÝPIS ZE ZÁPISU č. 11/2015 o průběhu zasedání zastupitelstva obce Habrovany konaného dne 25. 11. 2015 v kanceláři starosty víceúčelové budovy Habrovany č. p. 345 Pozn.: Zveřejněna je anonymizovaná verze

Více

OSM 12. Název materiálu: Vyhlášení prodeje pozemků v bytové zóně Hruštice-Károvsko

OSM 12. Název materiálu: Vyhlášení prodeje pozemků v bytové zóně Hruštice-Károvsko Podklady na zasedání ZM dne: 25.06.2015 OSM 12. Název materiálu: Vyhlášení prodeje pozemků v bytové zóně Hruštice-Károvsko Předkládá: Ing. Tomáš Hocke Vypracoval: Růžena Jarošová Stanislava Syrotiuková

Více

MĚSTO VRBNO POD PRADĚDEM

MĚSTO VRBNO POD PRADĚDEM MĚSTO VRBNO POD PRADĚDEM USNESENÍ z 3. zasedání Zastupitelstva města Vrbno pod Pradědem, dne 25. 3. 2015 35/3/2015 Zahájení a schválení programu - procedurální záležitosti 1. schvaluje zápis z minulého

Více

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun dne 15. února 2010

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun dne 15. února 2010 Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 5 Počet listů příloh: 0 Spisová značka: SEK/4910/2010/PBr Přítomni: 7, dle prezenční listiny Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun dne 15. února 2010

Více

Z Á P I S o průběhu VI.. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 18. prosince 2008 na Obecním úřadě v Omicích

Z Á P I S o průběhu VI.. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 18. prosince 2008 na Obecním úřadě v Omicích Z Á P I S o průběhu VI.. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 18. prosince 2008 na Obecním úřadě v Omicích Starosta Radovan Pukl zahájil VI. zasedání zastupitelstva obce Omice (dále jen zastupitelstvo

Více

U s n e s e n í ze 22.jednání Zastupitelstva města Planá konaného dne 13.5.2009 U 86 ZMP bere na vědomí: U 87 ZMP schválilo: U 88 ZMP rozhodlo:

U s n e s e n í ze 22.jednání Zastupitelstva města Planá konaného dne 13.5.2009 U 86 ZMP bere na vědomí: U 87 ZMP schválilo: U 88 ZMP rozhodlo: U s n e s e n í ze 22.jednání Zastupitelstva města Planá konaného dne 13.5.2009 U 86 ZMP bere na vědomí: 1. zprávu o práci Rady od 21.jednání ZMP. 2. splnění úkolu uloženého usnesením č. 85/1 3. informaci

Více

Z Á P I S č. 28. z 28. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 30. 04. 2014 v 17.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 28. z 28. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 30. 04. 2014 v 17.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 28 z 28. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 30. 04. 2014 v 17.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

Zápis z 11. zasedání zastupitelstva obce Bílé Poličany konaného dne 11. listopadu 2015

Zápis z 11. zasedání zastupitelstva obce Bílé Poličany konaného dne 11. listopadu 2015 Zápis z 11. zasedání zastupitelstva obce Bílé Poličany konaného dne 11. listopadu 2015 Zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany (dále jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 19:00 hodin starostou obce

Více

Směrnice Rady města č. 2/2011

Směrnice Rady města č. 2/2011 1 Směrnice Rady města č. 2/2011 PRO VYŘIZOVÁNÍ A EVIDENCI STÍŽNOSTÍ, PETIC, KVALIFIKOVANÉ ŽÁDOSTI, HROMADNÉ PŘIPOMÍNKY A MÍSTNÍHO REFERENDA (TJ. PODÁNÍ PRÁVNICKÝCH A FYZICKÝCH OSOB - DÁLE JEN PODÁNÍ) Vyřizování

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva č. 10 obce Starý Poddvorov, konaného dne 15. 7. 2015.

Zápis ze zasedání zastupitelstva č. 10 obce Starý Poddvorov, konaného dne 15. 7. 2015. Zápis ze zasedání zastupitelstva č. 10 obce Starý Poddvorov, konaného dne 15. 7. 2015. Přítomni: 6 členů dle prezenční listiny Nepřítomni: Josef Jež, Eduard Gertner Omluveni: Vít Sasínek Zasedání bylo

Více

Zápis č. 2/2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Žitenice, konaného dne 29. dubna 2013 od 19.00 hodin.

Zápis č. 2/2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Žitenice, konaného dne 29. dubna 2013 od 19.00 hodin. Obec Žitenice Zastupitelstvo obce Žitenice Zápis č. 2/2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Žitenice, konaného dne 29. dubna 2013 od 19.00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí investiční dotace č. 1/2016

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí investiční dotace č. 1/2016 Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí investiční dotace č. 1/2016 Zastupitelstvo města Nová Role dle usnesení č. 10/02-4) ze dne 30. 12. 2015 a dle 85 odst. c zákona 128/2000 Sb., o obcích, rozhodlo o přidělení

Více

Z Á P I S. z 12. zasedání zastupitelstva MČ Praha Kunratice

Z Á P I S. z 12. zasedání zastupitelstva MČ Praha Kunratice Z Á P I S z 12. zasedání zastupitelstva MČ Praha Kunratice Datum konání: 28. března 2012 Řízení: Přítomni: Omluveni: Ing. Alinčová Lenka 9 členů Zastupitelstva MČ do 18:15 hod 7 členů Zastupitelstva MČ

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva Obce Jimlín, které se konalo 5.11. 2015 v zasedací místnosti v Zeměchách

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva Obce Jimlín, které se konalo 5.11. 2015 v zasedací místnosti v Zeměchách Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva Obce Jimlín, které se konalo 5.11. 2015 v zasedací místnosti v Zeměchách Přítomno 8 členů ZO, dle prezenční listiny Omluven: P. Karas - pracovní povinnosti Program:

Více

Zápis z jednání č. 01 Městského zastupitelstva ze dne 17.01.2000

Zápis z jednání č. 01 Městského zastupitelstva ze dne 17.01.2000 Město Králíky Zápis z jednání č. 01 Městského zastupitelstva ze dne 17.01.2000 Přítomní členové MZ: Ing. Zima, ing. Tóth, PaedDr. Krsek, pí Ettelová, p.zezulka ing.rýc,, ing. Danielová, p.juránek,, MUDr.Bartáková,

Více

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 3. 6. 2015 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 3. 6. 2015 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 3. 6. 2015 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Č. j.: 375/2015/OUNE Celkem přítomno: 9 Členů obecního zastupitelstva (dále OZ): 7

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 10. června 2015

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 10. června 2015 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 10. června 2015 č. 157 u p r a v e n á v e r z e 1. projednala předložený materiál č. 14, pronájem pozemku p.č. 1195/16 k.ú. Kynšperk nad Ohří

Více

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 2. 5. 2016 od 19:00 hodin.

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 2. 5. 2016 od 19:00 hodin. Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 2. 5. 2016 od 19:00 hodin. Přítomní členové ZO: M. Bolina, M. Cihla, E. Křivancová, J. Křivanec,

Více

Zápis z X. veřejného zasedání zastupitelstva obce Všejany, konaného dne 26. 10. 2015 v 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Všejany

Zápis z X. veřejného zasedání zastupitelstva obce Všejany, konaného dne 26. 10. 2015 v 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Všejany Zápis z X. veřejného zasedání zastupitelstva obce Všejany, konaného dne 26. 10. 2015 v 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Všejany Přítomni: viz prezenční listina Paní zastupitelky Z. Nekovářová a V. Šolcová

Více

1. Komunikace do nového sportovního areálu - zřízení věcného břemene (Předkladatel: Mgr. Ing. Drago Sukalovský, zpracovatel: Mgr.

1. Komunikace do nového sportovního areálu - zřízení věcného břemene (Předkladatel: Mgr. Ing. Drago Sukalovský, zpracovatel: Mgr. Z á p i s ze schůze Rady města Kuřimi č. 2/2016 konané dne 26. 1. 2016 Přítomni: Mgr. Ing. Drago Sukalovský starosta PaedDr. David Holman - místostarosta, Mgr. Ladislav Ambrož, Ing. Petr Ondrášek, Bc.

Více

Z Á Z N A M z jednání zastupitelstva obce Čakovičky. 15. října 2008 od 17.00 hodin

Z Á Z N A M z jednání zastupitelstva obce Čakovičky. 15. října 2008 od 17.00 hodin OBEC ČAKOVIČKY Kojetická 32, pošta Mratín, PSČ: 250 63, okr. Mělník 315 682 286, 725 081 025, < ou.cakovicky@seznam.cz Z Á Z N A M z jednání zastupitelstva obce Čakovičky Termín konání : 15. října 2008

Více

Zápis číslo 12 ze zasedání zastupitelstva obce Kamenec u Poličky konaného dne 10. 5. 2012 v sále Obecního úřadu v Kamenci u Poličky

Zápis číslo 12 ze zasedání zastupitelstva obce Kamenec u Poličky konaného dne 10. 5. 2012 v sále Obecního úřadu v Kamenci u Poličky Zápis číslo 12 ze zasedání zastupitelstva obce Kamenec u Poličky konaného dne 10. 5. 2012 v sále Obecního úřadu v Kamenci u Poličky Na úvod starosta obce Petr Šváb přivítal zastupitele a hosty. Zasedání

Více

Z á p i s. z 18. jednání Finančního výboru Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 9. 6. 2015 od 9.00 hod.

Z á p i s. z 18. jednání Finančního výboru Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 9. 6. 2015 od 9.00 hod. Z á p i s z 18. jednání Finančního výboru Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 9. 6. 2015 od 9.00 hod. v ZOO Dvůr Králové nad Labem, a. s. 544 01 Dvůr Králové nad Labem Přítomni: dle prezenční

Více

Fiche opatření (dále jen Fiche)

Fiche opatření (dále jen Fiche) Název MAS MAS Labské skály Fiche opatření (dále jen Fiche) Číslo Fiche Název Fiche 3 Občanské služby Přiřazení Fiche k opatření PRV (číslo, název) Hlavní opatření III. Název opatření resp.podopatření:

Více

Město Švihov Zastupitelstvo města Švihov

Město Švihov Zastupitelstvo města Švihov Město Švihov Zastupitelstvo města Švihov Z á p i s ze zasedání Zastupitelstva města Švihov č. Z/47/13, konaného dne 24.07.2013 od 16.00 hod. v kanceláři starosty - Švihov, nám. Dr.E.Beneše 38. Zasedání

Více

Členové rady města : 5 MUDr. Jan Šťastný JUDr. Ing. Petr Petržílek, Ph.D. Ing. Michal Breda Mgr. Dana Poláková p. Josef Štěpánovský Tajemník MěÚ:

Členové rady města : 5 MUDr. Jan Šťastný JUDr. Ing. Petr Petržílek, Ph.D. Ing. Michal Breda Mgr. Dana Poláková p. Josef Štěpánovský Tajemník MěÚ: Zápis z mimořádného jednání Rady města Úvaly č. R- 8/2012 které se konalo ve středu 18.4.2012 od 18:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Úvaly. Přítomni: Členové rady města : 5 MUDr. Jan Šťastný JUDr. Ing.

Více

R O Z S U D E K J M É N E M R E P U B L I K Y

R O Z S U D E K J M É N E M R E P U B L I K Y č. j. 5 As 11/2004-113 ČESKÁ REPUBLIKA R O Z S U D E K J M É N E M R E P U B L I K Y Nejvyšší správní soud rozhodl v senátě složeném z předsedkyně JUDr. Ludmily Valentové a soudců JUDr. Václava Novotného

Více

O PRODEJI NEMOVITOSTÍ Z MAJETKU MĚSTA FYZICKÝM A PRÁVNICKÝM OSOBÁM

O PRODEJI NEMOVITOSTÍ Z MAJETKU MĚSTA FYZICKÝM A PRÁVNICKÝM OSOBÁM 1. Předmět působnosti PRAVIDLA O PRODEJI NEMOVITOSTÍ Z MAJETKU MĚSTA FYZICKÝM A PRÁVNICKÝM OSOBÁM Pravidla stanoví postup při prodeji nemovitostí z vlastnictví města. Zastupitelstvo města může rozhodnout,

Více

Z Á P I S z 23. zasedání zastupitelstva obce Rychnov na Moravě konaného dne 04. 11. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu

Z Á P I S z 23. zasedání zastupitelstva obce Rychnov na Moravě konaného dne 04. 11. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu Z Á P I S z 23. zasedání zastupitelstva obce Rychnov na Moravě konaného dne 04. 11. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu Začátek jednání: 18:05 hodin Přítomni zastupitelé: 9 Omluveni zastupitelé: 0

Více

Majetkoprávní záležitosti

Majetkoprávní záležitosti Zastupitelstvo města Čelákovic V Čelákovicích dne 26. 11. 2014 Podkladový materiál předkládá Ing. Josef Pátek, starosta Jméno, příjmení, funkce Podkladový materiál zpracoval/a Marcela Klaudová - OH, Lucie

Více

PROGRAM PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ Z ROZPOČTU KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBORU KULTURY, PAMÁTKOVÉ PÉČE, LÁZEŇSTVÍ A CESTOVNÍHO RUCHU

PROGRAM PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ Z ROZPOČTU KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBORU KULTURY, PAMÁTKOVÉ PÉČE, LÁZEŇSTVÍ A CESTOVNÍHO RUCHU PROGRAM PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ Z ROZPOČTU KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBORU KULTURY, PAMÁTKOVÉ PÉČE, LÁZEŇSTVÍ A CESTOVNÍHO RUCHU Rada Karlovarského kraje (dále jen rada ) se usnesla na těchto Pravidlech pro

Více

Zápis z jednání Rady města Lanškroun ze dne 6. 1. 2003

Zápis z jednání Rady města Lanškroun ze dne 6. 1. 2003 Přítomni: dle prezenční listiny Přizváni: Firma Hold - Albert 13.15 hod. Zápis z jednání Rady města Lanškroun ze dne 6. 1. 2003 Program jednání : Schválení programu Ohlášené návštěvy Kontrola úkolů Interpelace

Více

Zápis č. 4/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 25.04.2016

Zápis č. 4/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 25.04.2016 Zápis č. 4/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 25.04.2016 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,20 hod. Přítomni členové

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horní Kalná, konaného dne 29. 12. 2014 od 18:00 hod. v zasedací místnosti obce Horní Kalná.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horní Kalná, konaného dne 29. 12. 2014 od 18:00 hod. v zasedací místnosti obce Horní Kalná. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horní Kalná, konaného dne 29. 12. 2014 od 18:00 hod. v zasedací místnosti obce Horní Kalná. Zahájení zasedání zastupitelstva Schůzi zahájil starosta obce

Více

Z Á P I S Z 22. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 07. 12. 2011

Z Á P I S Z 22. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 07. 12. 2011 Z Á P I S Z 22. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 07. 12. 2011 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 7. prosince 2011 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek, Mgr. Martin Hrabánek, Ing. Petr

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE I. Smluvní strany Statutární město Jihlava se sídlem: Masarykovo náměstí 1, 586 28 Jihlava IČ: 00286010, DIČ: CZ00286010 zastoupené: bankovní spojení: Česká spořitelna a. s.,

Více

Za átek zasedání: : 15:10h Konec zasedání: : 16,45h. Místo konání: Z genpor. Franti ka Pe iny

Za átek zasedání: : 15:10h Konec zasedání: : 16,45h. Místo konání: Z genpor. Franti ka Pe iny ZÁPIS Z 15. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA M PRAHA 17 29.10.2008 Zasedání ZM zahájila starostka M Jitka Synková, p ivítala p ítomné a konstatovala, e zasedání ZM bylo svoláno ádn a v as. Zárove upozornila, e

Více

ZÁPIS A USNESENÍ č. 46

ZÁPIS A USNESENÍ č. 46 ZÁPIS A USNESENÍ č. 46 ze 45. zasedání Zastupitelstva obce Nepolisy konaného dne 25. 9. 2014 od 18,00 hod. v sále pohostinství Na Nové Přítomno: 9 členů dle presenční listiny Program: 1) Zahájení 2) Určení

Více

1. Kontrola usnesení. V usnesení ze zasedání OZ dne 18.6.2003 nebyly uloženy žádné konkrétní úkoly.

1. Kontrola usnesení. V usnesení ze zasedání OZ dne 18.6.2003 nebyly uloženy žádné konkrétní úkoly. Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 16.7.2003 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p. R.Sýkora, p.f.farář, p.v.farář, p.l.dyková, p.b.wolf, p. H.Kovářová, p.k.schwarz,

Více

Č.j.: VP/S 158/03-160 V Brně dne 17. února 2004

Č.j.: VP/S 158/03-160 V Brně dne 17. února 2004 Č.j.: VP/S 158/03-160 V Brně dne 17. února 2004 Úřad pro ochranu hospodářské soutěže ve správním řízení zahájeném dne 1.12.2003 na základě žádosti Města Třebíč o povolení výjimky ze zákazu veřejné podpory

Více

MMB2016000000268. Název: Návrh dodatku č.l ke kupní smlouvě a smlouvě o zřízení služebnosti č. 6314173833. Obsah: Návrh usnesení:

MMB2016000000268. Název: Návrh dodatku č.l ke kupní smlouvě a smlouvě o zřízení služebnosti č. 6314173833. Obsah: Návrh usnesení: Rada města rna MM2016000000268 m ZMll//ff Z7/16. zasedání Zastupitelstva města rna konané dne 15.3.2016 Název: Návrh dodatku č.l ke kupní smlouvě a smlouvě o zřízení služebnosti č. 6314173833 Obsah: návrh

Více

PRAVIDLA PRO PRODEJ BYTŮ A NEBYTOVÝCH PROSTOR V MAJETKU MĚSTA VRBNO POD PRADĚDEM

PRAVIDLA PRO PRODEJ BYTŮ A NEBYTOVÝCH PROSTOR V MAJETKU MĚSTA VRBNO POD PRADĚDEM PRAVIDLA PRO PRODEJ BYTŮ A NEBYTOVÝCH PROSTOR V MAJETKU MĚSTA VRBNO POD PRADĚDEM Čl. I Základní ustanovení 1) Těmito Pravidly se stanoví postup při prodeji bytů a nebytových prostor, které jsou dosud ve

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 11.12.2014

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 11.12.2014 Odbor dopravy V Písku dne: 11.11.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 11.12.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Žádosti o udělení výjimky k vydání rezidentní parkovací karty NÁVRH USNESENÍ Rada města,

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Výzva k podání cenové nabídky na realizaci zakázky s názvem Oprava veřejných WC Masarykovo náměstí, Nová Paka (dále jen zakázka) Jedná se o stavební zakázku malého rozsahu mimo režim

Více

Zápis. z 6. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou. konaného dne 12. února 2015.

Zápis. z 6. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou. konaného dne 12. února 2015. Obec Orlík nad Vltavou, Staré Sedlo 28, 398 07 Orlík nad Vltavou obec@orliknadvltavou.cz www.orliknadvltavou.cz 382 275 118, 382 275 113 IČ 249939 č.ú. 0640022339/0800 Zápis z 6. veřejného zasedání zastupitelstva

Více

MĚSTO KOLÍN Výsledky projednání Zastupitelstva města Kolína z IV. zasedání konaného dne 25.05.2015.

MĚSTO KOLÍN Výsledky projednání Zastupitelstva města Kolína z IV. zasedání konaného dne 25.05.2015. MĚSTO KOLÍN Výsledky projednání Zastupitelstva města Kolína z IV. zasedání konaného dne 25.05.2015. Usnesení č. 67/2015 90/2015 Jedná se o upravenou verzi dokumentu z daného zasedání z důvodů dodržení

Více

Stanovy spolku. I. Úvodní ustanovení. 1.Název spolku : KLUB PŘÁTEL HISTORICKÝCH VOJENSKÝCH JEDNOTEK z.s.

Stanovy spolku. I. Úvodní ustanovení. 1.Název spolku : KLUB PŘÁTEL HISTORICKÝCH VOJENSKÝCH JEDNOTEK z.s. Stanovy spolku I. Úvodní ustanovení 1.Název spolku : KLUB PŘÁTEL HISTORICKÝCH VOJENSKÝCH JEDNOTEK z.s. (dále jen spolek ). 2. Sídlo spolku : Třebestovice, Kerská 160, PSČ : 289 12, Česká republika 3. KLUB

Více

Město Mariánské Lázně

Město Mariánské Lázně Město Mariánské Lázně Pravidla pro poskytování dotací na sportovní činnost Město Mariánské Lázně rozhodlo dne 11.12.2012 usnesením zastupitelstva města č. ZM/481/12 vydat tato Pravidla pro poskytování

Více

MĚSTO HOLÝŠOV Z Á S A D Y. I. Předmět úpravy. II. Způsob prodeje. 1. Podmínky a způsob prodeje bytů jsou obecně upraveny zákonem o vlastnictví bytů.

MĚSTO HOLÝŠOV Z Á S A D Y. I. Předmět úpravy. II. Způsob prodeje. 1. Podmínky a způsob prodeje bytů jsou obecně upraveny zákonem o vlastnictví bytů. MĚSTO HOLÝŠOV Z Á S A D Y prodeje bytů z vlastnictví města Holýšova podle zákona č. 72/1994 Sb., kterým se upravují některé spoluvlastnické vztahy k budovám a některé vlastnické vztahy k bytům a nebytovým

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici Datum: 21.11.2014 Přítomní členové zastupitelstva: Omluveni: Květa Štilcová, Pavel Votoček, Ing. Josef Bušák, Karel Novák, Miroslav Pilař, Hana Votočková

Více

Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Nevcehle konaného dne 21.1.2015

Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Nevcehle konaného dne 21.1.2015 Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Nevcehle konaného dne 21.1.2015 Přítomni: Hák Libor, Hemza Rostislav, Hirš Karel, Komínek Karel (host), Poukar Jiří, Poukar Radim, Poukar Václav, Poukarová Anežka

Více

Z Á P I S z 12. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy konaného dne 20.08.2015 od 19,30 hodin v klubovně na Michnovce

Z Á P I S z 12. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy konaného dne 20.08.2015 od 19,30 hodin v klubovně na Michnovce Z Á P I S z 12. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy konaného dne 20.08.2015 od 19,30 hodin v klubovně na Michnovce Přítomní členové zastupitelstva obce: Marek Veselý, MUDr. Aleš Rybka, Bc.

Více

PRAVIDLA PRO POSKYTNUTÍ FINANČNÍHO PŘÍSPĚVKU Z ROZPOČTU STATUTÁRNÍHO MĚSTA LIBEREC PRO POSKYTOVATELE SLUŽEB V SOCIÁLNÍ OBLASTI

PRAVIDLA PRO POSKYTNUTÍ FINANČNÍHO PŘÍSPĚVKU Z ROZPOČTU STATUTÁRNÍHO MĚSTA LIBEREC PRO POSKYTOVATELE SLUŽEB V SOCIÁLNÍ OBLASTI PRAVIDLA PRO POSKYTNUTÍ FINANČNÍHO PŘÍSPĚVKU Z ROZPOČTU STATUTÁRNÍHO MĚSTA LIBEREC PRO POSKYTOVATELE SLUŽEB V SOCIÁLNÍ OBLASTI 1. Všeobecná ustanovení 1.1. Tato pravidla stanoví postup pro poskytování

Více

R O Z H O D N U T Í. Miroslav Vala datum narození: 28.09.1971. a Jana Valová datum narození: 14.09.1978. rozhodnutí o umístění stavby

R O Z H O D N U T Í. Miroslav Vala datum narození: 28.09.1971. a Jana Valová datum narození: 14.09.1978. rozhodnutí o umístění stavby Městský úřad Brušperk K Náměstí 22, 739 44 Brušperk stavební úřad č.j. : SÚ/328/817/2011/Če Miroslav Vala č.j. : SÚ/330/1248/2011/Če Jana Valová vyřizuje: Ing. Jiřina Čermáková Krátká 648 e-mail : cermakova@brusperk-mesto.cz

Více

Zápis z jednání grantové komise. ze dne 4.3.2013

Zápis z jednání grantové komise. ze dne 4.3.2013 Zápis z jednání grantové komise ze dne 4.3.2013 Přítomni: Ing. Michael Hartman, RNDr. Jiří Sikač, Zdeněk Voříšek, Petr Bílek, Gabriela Hůlková, Jan Brouček, Marek Havrda, Kateřina Vokurková, Ing. Lucie

Více

Směrnice k rozpočtovému hospodaření

Směrnice k rozpočtovému hospodaření Směrnice k rozpočtovému hospodaření Č. 14 OBEC BECHLÍN IČO: 263 346 Směrnici zpracovali: Ing. Soušek, Koťová M. Směrnici schválilo: Zastupitelstvo obce Datum schválení:.. Usnesení č.. Směrnice nabývá účinnosti:

Více

Program jednání a stanoviska rady:

Program jednání a stanoviska rady: Zápis z jednání Rady města Bělá p.b. č.10/2014 konaného dne 19. 5. 2014 od 15:30 hodin v kanceláři místostarosty MěÚ Bělá pod Bezdězem. Přítomni: Jitka Tošovská, starostka Ing. Petr Vokoun, člen rady příchod

Více

Informace z 18. schůze Rady města Milevska

Informace z 18. schůze Rady města Milevska Informace z 18. schůze Rady města Milevska Místo a čas konání: 29.10.2012 v 16,00 hodin v kanceláři starosty města Účast: Bc. Zdeněk Herout starosta města, Mgr. Martin Třeštík místostarosta, Mgr. Vlasta

Více

K bodu 2: Zpráva představenstva o podnikatelské činnosti a stavu jejího majetku společnosti za rok 2007

K bodu 2: Zpráva představenstva o podnikatelské činnosti a stavu jejího majetku společnosti za rok 2007 Zápis o jednání řádné valné hromady Vodovody a kanalizace Hradec Králové, a.s., se sídlem v Hradci Králové, Víta Nejedlého 893, zapsané v obchodním rejstříku Krajského soudu v Hradci Králové, oddíl B,

Více

Stanovy spolku Tělovýchovná jednota Hostivice, z.s.

Stanovy spolku Tělovýchovná jednota Hostivice, z.s. Stanovy spolku Tělovýchovná jednota Hostivice, z.s. 1. Základní ustanovení, název a sídlo spolku 1. TJ Sokol Hostivice ve smyslu zákona č. 83/1990 Sb., o sdružování občanů, se s účinností zákona č. 89/2012

Více

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE PŘÍKAZ. Č. j.: ÚOHS-S0922/2015/VZ-45149/2015/532/KSt Brno: 17. prosince 2015

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE PŘÍKAZ. Č. j.: ÚOHS-S0922/2015/VZ-45149/2015/532/KSt Brno: 17. prosince 2015 *UOHSX007XXVS* UOHSX007XXVS ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE PŘÍKAZ Č. j.: ÚOHS-S0922/2015/VZ-45149/2015/532/KSt Brno: 17. prosince 2015 Úřad pro ochranu hospodářské soutěže příslušný podle 112 zákona

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace číslo smlouvy: SML/0276/2016 Statutární město Přerov IČ: 00301825 DIČ: CZ00301825 zastoupené náměstkem primátora Bc. Tomášem Navrátilem se sídlem Přerov, Bratrská

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř Ze dne 20. 1. 2015 od 17:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř Ze dne 20. 1. 2015 od 17:00 hodin. Přítomni: Dle prezenční listiny Místo konání: Ctiboř 70, 347 01 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř Ze dne 20. 1. 2015 od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z 8. zasedání zastupitelstva obce Bílé Poličany konaného dne 8. července 2015

Zápis z 8. zasedání zastupitelstva obce Bílé Poličany konaného dne 8. července 2015 Zápis z 8. zasedání zastupitelstva obce Bílé Poličany konaného dne 8. července 2015 Zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany (dále jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 19:03 hodin starostou obce Petrem

Více

PROTOKOL O VÝSLEDKU KONTROLY

PROTOKOL O VÝSLEDKU KONTROLY Kontrolní výbor Výtisk č. PROTOKOL O VÝSLEDKU KONTROLY číslo 01/2013/KV Postup při čerpání grantů na kulturu v letech 2007-2011 Kontrolu provedli: Bc. Běla Marková Ing. Dana Strelcová Myslíková Kontrola

Více

ad 1) Zahájení Anonymizováno dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů Zápis Z5/008

ad 1) Zahájení Anonymizováno dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů Zápis Z5/008 Anonymizováno dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů Zápis Z5/008 z 8. zasedání ZMČ Brno-jih konaného dne 13.12.2007 v kinosále VUVL-SM, s.r.o., Mariánské náměstí 1, Brno-Komárov Materiály:

Více

Město Pohořelice. Zápis z VII. zasedání zastupitelstva města konaného dne 10.9. 2007

Město Pohořelice. Zápis z VII. zasedání zastupitelstva města konaného dne 10.9. 2007 Město Pohořelice Zápis z VII. zasedání zastupitelstva města konaného dne 10.9. 2007 Účast zastupitelů: 17, při zahájení 14 Omluven: Počet přítomných občanů: 3 Zahájení: 16.00 hodin ad 1) Zahájení Zasedání

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 01.10.2015 na Obecním úřadě v Luštěnicích

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 01.10.2015 na Obecním úřadě v Luštěnicích Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 01.10.2015 na Obecním úřadě v Luštěnicích Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Luštěnice (dále též jako zastupitelstvo

Více

PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ Z ROZPOČTU

PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ Z ROZPOČTU PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ Z ROZPOČTU MĚSTA ČESKÝ KRUMLOV ČÁST PRVNÍ ÚVODNÍ USTANOVENÍ Článek I. Cíl a vymezení úpravy (1) Pravidla pro poskytování dotací z rozpočtu města Český Krumlov (dále "Pravidla")

Více

Zásady o poskytování finančních příspěvků z rozpočtu města Slaného pro sportovní a zájmové organizace (dále jen Zásady )

Zásady o poskytování finančních příspěvků z rozpočtu města Slaného pro sportovní a zájmové organizace (dále jen Zásady ) Město Slaný na základě ustanovení 85 a 102 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů, vydává Zásady o poskytování finančních příspěvků z rozpočtu města Slaného pro

Více

VZOR SMLOUVY SMLOUVU O POSKYTNUTÍ NEINVESTIČNÍ DOTACE. Smluvní strany. (dále jen smlouva ) K REALIZACI PROJEKTU. Krajský úřad

VZOR SMLOUVY SMLOUVU O POSKYTNUTÍ NEINVESTIČNÍ DOTACE. Smluvní strany. (dále jen smlouva ) K REALIZACI PROJEKTU. Krajský úřad VZOR SMLOUVY Krajský úřad Číslo smlouvy u poskytovatele: Číslo smlouvy u příjemce: 13/SML SMLOUVA O POSKYTNUTÍ NEINVESTIČNÍ DOTACE uzavřená v souladu s ust. 159 odst. 1 zákona č. 500/2004 Sb., správní

Více

ZÁPIS. ze zasedání programového výboru

ZÁPIS. ze zasedání programového výboru MAS Pobeskydí, z. s. 739 53 Třanovice č. p. 1 IČ: 71212612 ZÁPIS ze zasedání programového výboru MAS Pobeskydí, z. s. které se uskutečnilo dne 26. 10. 2015 od 8:00 hod. v sídle spolku v Třanovicích, čp.

Více

Zápis z 3. jednání rady města ze dne 29. 11. 2010

Zápis z 3. jednání rady města ze dne 29. 11. 2010 Zápis z 3. jednání rady města ze dne 29. 11. 2010 Přítomni: členové rady: Mgr. Vladimír Hokr, starosta města Bc. Josef Vochoska, místostarosta Miroslav Šlenc, místostarosta Mgr. Michal Jarolímek, člen

Více