Naše služby v oblasti SEO optimalizace

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Naše služby v oblasti SEO optimalizace"

Transkript

1 Grafika Webdesign Eshopy Naše služby v oblasti SEO optimalizace OBSAH: Stručně o tom, co SEO optimalizace je a jak funguje 2 Co vše v rámci SEO optimalizace provádíme 3 Kolik SEO optimalizace stojí 4 Jak je to s garancí výsledků SEO optimalizace 5 Výsledky naší práce 5 SEO analýza 6

2 Grafika Webdesign Eshopy Stručně o tom, co to SEO optimalizace je a jak funguje SEO optimalizace je obor, který se snaží o to, aby optimlizované www stránky (ať již web nebo eshop) byly pozitivně hodnoceny ze strany internetových vyhledávačů (seznam, google) a aby relevance těchto stránek na daná klíčová slova byla co nejvyšší. To znamená, že na daná uživatelem hledaná klíčová slova se váš web/eshop zobrazí ve vyhledávačích výše (až třeba na první pozici). V České republice jde především o seznam, který je nejvyužívanější a google, který je v závěsu. Ostatní vyhledávače mají minimální podíl ve využívání, nicméně logicky se optimalizované stránky posunou i v ostatních vyhledávačích. Dosáhnout lepšího hodnocení ze strany vyhledávačů lze mnoha způsoby, vliv má mnoho faktorů čemu však který vyhledávač přikládá jakou relevanci vědí jen ti, kteří jej programují, nejde o veřejně dostupné informace. Každý, kdo provádí SEO optimalizaci tedy pracuje na základě obecně vypozorovaných skutečností nebo vlastních zkušeností. Faktory ovlivňující SEO najdeme jak na webu samotném (on-page faktory - kvalita kódu webu, kvalita článků na webu atd.) tak mimo samotný web (off-page faktory - zpětné odkazy, propojení se sociálními sítěmi atd.). Často se setkáváme s tím, že klientovi dělá nějaká firma SEO optimalizaci. Ve výsledku zjistíme, že klient vyhazuje peníze za placenou reklamu (PPC kampaně), přičemž by za stejné peníze mohl mít umístění na předních pozicích organicky (bez investic do PPC reklam), což by pro něho bylo mnohem výhodnější. Ve výsledku tedy vyhazuje peníze za aktivní reklamu. Jakmile přestane platit, nebude opět nikde vidět. Z dlouhodobého hlediska je mnohem výhodnější investovat do organických pozic vyhledávání a PPC kampaně brát jako - často také velmi výhodný - doplněk propagace.

3 Co vše v rámci SEO optimalizace provádíme Vzhledem k tomu, že účinná SEO optimalizace je založena především na dlouhodobých zkušenostech a know-how, tyto znalosti si každá firma chrání a nejinak je tomu v našem případě. Naše SEO postupy si ověřujeme na stovkách testovacích projektů a doménách, investujeme mnoho úsilí do ověřování, jak který faktor funguje a ovlivňuje výsledky vyhledávání. Díky těmto rozsáhlým a mnohaletým zkušenostem a díky zázemí, které máme v oboru SEO optimalizace vybudované, se nám daří dosahovat velmi dobrých výsledků a dokážeme často i to, čeho by naše konkurence neměla šanci dosáhnout. Nebudeme vám lhát zdaleka vám neřekneme vše, co děláme pro to, abychom dostali vaše www stránky nahoru. Provádíme totiž mnoho postupů a zohledňujeme mnoho vlivů, o jejichž důležitosti často naše konkurence nemá ani ponětí. Víme, co děláme, proč to děláme a jak to máme dělat. Je nám ale jasné, že klient často chce slyšet aspoň něco, aby měl pocit, že ví, za co své peníze utrácí. Obecné náležitosti SEO optimalizace vám rádi sdělíme v rámci měsíčního paušálu tedy mimo jiné provádíme především následující činnosti: Nejdříve provádíme klíčovou analýzu, abychom věděli, na co vše má smysl cílit a kam návštěvníky směřovat. Optimalizujeme obsah kontrolujeme a upravujeme články na optimalizovaném webu, správně nastavujeme metatagy, je-li třeba, zasahujeme také do zdrojového kódu webu. Web patřičně rozšiřujeme a spolu s klientem vytváříme obsah tak, abychom vytvořili optimální landingpages tedy aby se návštěvník z vyhledávače dostal na takovou stránku, jakou očekává a aby měla vhodný obsah. Sledujeme trendy a těm obsah i jeho formu a náležitosti přizpůsobujeme. Pokud například díky našemu testování zjistíme, že na SEO má něco konkrétního pozitivní vliv, promítneme to také do námi optimalizovaných a spravovaných projektů. Některé vlivy mohou mít naopak negativní vliv, proto upravujeme web tak, aby nebyl penalizován. Nakupujeme zpětné odkazy a to především z tematicky podobně zaměřených webů. Přitom monitorujeme konkurenční odkazové profily tak, abychom z těch zpětných odkazů vytěžili maximum. Píšeme a zveřejňujeme PR články na daná témata. Vytváříme nové weby a stránky k podpoře optimalizovaného webu. Odkazujeme ze vhodných diskuzních fór či sociálních sítí Obecně lze říci, že sledujeme trendy a novinky a na ty patřičně reagujeme i SEO optimalizace se vyvíjí a to velmi rychle. Co fungovalo před rokem, dnes může být úplně k ničemu, nebo to dokonce může i uškodit. O dosažených výsledcích SEO optimalizace jste informováni formou přehledného reportu. Obecně platí, že optimalizovat nové stránky je podstatně náročnější než v případě webu (domény), který již má svou historii.

4 Kolik SEO optimalizace stojí Kolik jste ochotni investovat SEO optimalizace, záleží na vás. U eshopů například platí, že vytvořit eshop samo o sobě zákazníky nepřinese, je potřeba investovat i do jeho propagace.. Vzhledem k faktu, že různé obory jsou různě konkurenční, je potřeba k dosažení stejných cílů investovat v různých oborech různé výše prostředků. Představme si, že optimalizujeme web a chceme, aby se dostal na první stránku na seznamu na danou klíčovou frázi. Půjde-li o firmu, která vyrábí plastová okna, bude chtít být vidět například na frázi plastová okna. Tato fráze je vysoce konkurenční (působí zde mnoho firem, které se touto činností zabývají a které investují do toho, aby byly na internetu vidět), a proto bude k protlačení optimalizovaného webu potřeba mnohem vyššího úsilí (a tedy financí) než například u webu jiné firmy, která bude chtít být vidět na klíčovou frázi kovářství Pardubice. Ze zkušeností víme, že není příliš efektivní investovat do SEO optimalizace méně než Kč měsíčně. Proto obvykle klientům doporučujeme měsíční paušál ve výši až Kč měsíčně. Částku je možné i v průběhu SEO optimalizace měnit. Jakmile se podaří dosáhnout vytyčených cílů, je vhodné v rámci paušálu jednak investovat do udržení pozic, jednak optimalizovat na další klíčové fráze (například ve spojení s konkrétním městem). Je možná také tapetáž výsledků vyhledávání když už dostaneme váš web nahoru na danou klíčovou frázi, řekněme třeba přímo na první místo, proč nevytvořit další prezentaci a tu neprotlačit například na druhé místo? Bude-li v takovém případě potenciální zákazník poptávat firmu ve vašem oboru, může si chtít porovnat nabídky v tomto případě mu vlastně 2x poskytnete svou nabídku, aniž by o tom věděl. A vám to přinese další klienty... Ano, SEO optimalizaci vám mnoho firem i studentů nabídne za nižší částky, než zmíněných Kč měsíčně. Z dříve uvedeného je ale patrné, že malé firmy či studenti zdaleka neoplývají takovými zkušenostmi a znalostmi a především zázemím, jako právě my. Služby, které za své peníze dostanete, tak nebudou zdaleka tak efektivní, jako v případě SEO optimalizace prováděné naším studiem. I my můžeme jít s paušálem pod Kč, avšak v takto nízkých částkách se obtížněji obhajují výsledky práce a efekt nemusí být příliš znatelný. Záleží ale samozřejmě na konkrétních případech a konkurenčnosti oboru. Pokud provádíme SEO optimalizaci, klademe důraz na dlouhodobou udržitelnost pozic. V rozpočtu Kč je obvykle optimalizace na přibližně 4 fráze. V případě vyššího rozpočtu lze optimalizovat na více klíčových frází a přesněji alokovat rozložení investice do jednotlivých frází. SEO optimalizaci je vhodné doplnit o správu profilů na sociálních sítítch - i tuto službu vám rádi poskytneme. Protože i přítomnost a aktivita na sociálních sítích má čím dál větší vliv na pozitivní SEO výsledky.

5 Jak je to s garancí výsledků SEO optimalizace Garantovat výsledky nelze a v blízké budoucnosti bude jejich garantovatelnost ještě omezenější. Mnoho firem to dělá garantuje vám nějaké výsledky SEO optimalizace. Fakticky ale riskuje jejich nesplnění (a třeba vůbec ne vlastní vinou) nebo vám prostě záměrně lže. My vám lhát nebudeme a ikdyž víme, že poskytnutí garance je líbivé, neslíbíme vám ji. Co vám ale slíbíme, je fakt, že naším cílem jsou pozitivní výsledky a spokojenost klienta. Pokud tedy není klient s průběhem a výsledky SEO optimalizace spokojen, vždy se to snažíme řešit k jeho spokojenosti. Výsledky naší práce Jsme přesvědčeni, že děláme SEO lépe, než drtivá většina konkurence v ČR. Výsledky naší práce nás v tomto přesvědčení utvrzují. Často však jde o utajené projekty a spolupráci, proto se vám bohužel nemůžeme pochlubit, čeho všeho jsme již v oboru SEO optimalizace dosáhli a vzhledem k ochraně našich klientů neuvádíme konkrétní jména. Věřte ale, že máme rozsáhlé zkušenosti podpořené úspěchy jak v rámci menších cílů, tak v rámci opravdu masivního ovlivňování výsledků vyhledávání. Úspěšně pomáháme našim klientům například z oblasti pojištění motorových vozidel, zdravotního pojištění, prodeje aut, oblečení, nádobí, pneumatik, jímek na dešťovou vodu, kočárků, cestování a mnohým dalším. Několik našich vlastních firemních prezentací se dlouhodobě drží na prvních pozicích (případně prvních stránkách) na výrazy jako grafické studio, návrh loga, či vizualizace.

6 SEO analýza Staráme-li se klientovi o SEO, vždy si na začátku spolupráce děláme interní SEO analýzu, díky které zjistíme slabé i silné stránky webu, jeho konkurenci, vhodné klíčové fráze a zkrátka důkladně zmonitorujeme vše, co se SEO optimalizace a daného projektu týká. Chcete-li i vy získat informace o tom, jak si váš web z hlediska SEO stojí, jaké má konkrétní nedostatky a rezervy, nechte si u nás zpracovat SEO analýzu. Obsahuje přibližně 70 kapitol na 50 stranách a stojí Kč. Ukázky ze SEO analýzy:

7

8

9

Mějte dobrý web. Oslovte více lidí. Generujte vyšší zisk!

Mějte dobrý web. Oslovte více lidí. Generujte vyšší zisk! Mějte dobrý web. Oslovte více lidí. Generujte vyšší zisk! Nabídka zpracování kvalitní webové prezentace za rozumnou cenu. Dobrý den, nabízíme Vám veškeré služby spojené jak s jednorázovým zřízením nové

Více

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik Produktový list - Sklik PPC reklama Internetová reklama placená za proklik O službě Sklik je český PPC systém provozovaný společností Seznam.cz, který umožňuje zobrazování textové reklamy ve vyhledávání

Více

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik Produktový list - Sklik PPC reklama Internetová reklama placená za proklik O službě Sklik je český PPC systém provozovaný společností Seznam.cz, který umožňuje zobrazování textové reklamy ve vyhledávání

Více

SEO (optimalizace pro vyhledavače)

SEO (optimalizace pro vyhledavače) SEO (optimalizace pro vyhledavače) Lektor: Jiří Eder Obsah videosemináře Co je to SEO? Slovníček pojmů První internetové dokumenty Principy fungování Co se posuzuje Jak se vyhnout největším chybám SEO

Více

NABÍDKOVÝ KATALOG INTERNETOVÉHO MARKETINGU

NABÍDKOVÝ KATALOG INTERNETOVÉHO MARKETINGU NABÍDKOVÝ KATALOG INTERNETOVÉHO MARKETINGU Platný od 1. 1. 2017 Komplexní Internetový marketing pod jednou střechou! Mít stránky krásně graficky zpracované, responsivní, plné funkcí usnadňující uživatelům

Více

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik Produktový list - Sklik PPC reklama Internetová reklama placená za proklik O službě Sklik je český PPC systém provozovaný společností Seznam.cz, který umožňuje zobrazování textové reklamy ve vyhledávání

Více

Pro úspěšné zvýšení návštěvnosti a dosažení předních pozic ve vyhledávačích provedeme nejdříve jednoduchou "SEO ANALÝZU WEBOVÉ PREZENTACE.

Pro úspěšné zvýšení návštěvnosti a dosažení předních pozic ve vyhledávačích provedeme nejdříve jednoduchou SEO ANALÝZU WEBOVÉ PREZENTACE. Pro úspěšné zvýšení návštěvnosti a dosažení předních pozic ve vyhledávačích provedeme nejdříve jednoduchou "SEO ANALÝZU WEBOVÉ PREZENTACE." 1. Provedeme kontrolu webové stránky a SEO analýzu 2. Zjistíme,

Více

Stručně o studiu CobraDesign

Stručně o studiu CobraDesign Stručně o studiu CobraDesign CobraDesign je grafické studio zabývající se především webdesignem a internetovým obchodováním se vším, co s tím souvisí, tedy včetně účinné SEO optimalizace a online marketingu.

Více

JÁ DĚLÁM TO SEO DOBŘE,

JÁ DĚLÁM TO SEO DOBŘE, JÁ DĚLÁM TO SEO DOBŘE, JEN VYHLEDÁVAČE HO ZATÍM NEPOCHOPILY... Prezentace již nyní na http://wwww.eshopkonzultant.cz/ Ing. Jan Kalianko EshopKonzultant.cz KDO JSEM? Sledujte mě: Weby: http://www.eshopkonzultant.cz/

Více

Ceník služeb platný od 1.4.2012

Ceník služeb platný od 1.4.2012 Ceník služeb platný od 1.4.2012 Alexandr Zlesák, DiS. info@azcomputers.cz + 420 605 905 218 1. Tvorba webových stránek, e-shopů A. tvorba www stránek individuální nabídka ceny pro každý projekt (zahrnuje

Více

Produktový list - Sklik. PPC reklama - internetová reklama placená za proklik

Produktový list - Sklik. PPC reklama - internetová reklama placená za proklik Produktový list - Sklik PPC reklama - internetová reklama placená za proklik O službě Sklik je český PPC systém provozovaný společností Seznam.cz, který umožňuje zobrazování textové reklamy ve vyhledávání

Více

Webové šablony pro restaurace

Webové šablony pro restaurace Grafika Webdesign Eshopy Webové šablony pro restaurace Připravili jsme šablonové weby, které je možné aplikovat na většinu restaurací/kaváren a podobných podniků. Oproti univerzálním šablonám pro firemní

Více

SEO Audit a další úpravy www.stranka.cz KONTAKT. Bc. Martin Dřímal E-mail: info@seoskrz.cz Telefon: 736 510 069

SEO Audit a další úpravy www.stranka.cz KONTAKT. Bc. Martin Dřímal E-mail: info@seoskrz.cz Telefon: 736 510 069 2015 SEO Audit a další úpravy www.stranka.cz KONTAKT Bc. Martin Dřímal E-mail: info@seoskrz.cz Telefon: 736 510 069 Obsah On-page faktory...4 1. Technický stav stránek www.stranka.cz...4 2. Hodnocení on-page

Více

PragueBest 2011. www.praguebest.cz info@praguebest.cz +420 286 891 273 1

PragueBest 2011. www.praguebest.cz info@praguebest.cz +420 286 891 273 1 PragueBest 2011 www.praguebest.cz info@praguebest.cz +420 286 891 273 1 1. Informace o společnosti 1.1. PROFIL Obchodní název společnosti Právní forma PragueBest s.r.o. Společnost s ručením omezeným Základním

Více

Produktový list - Sklik. PPC reklama - internetová reklama placená za proklik

Produktový list - Sklik. PPC reklama - internetová reklama placená za proklik Produktový list - Sklik PPC reklama - internetová reklama placená za proklik O službě Sklik je český PPC systém provozovaný společností Seznam.cz, který umožňuje zobrazování textové reklamy ve vyhledávání

Více

Případová studie PRAMOS a.s.

Případová studie PRAMOS a.s. Případová studie PRAMOS a.s. Společnost PRAMOS za více jak 20 let své existence nasbírala bezpočet zkušeností s výrobou, prodejem či montáží oken. Svou maximální péčí a individuálním přístupem ke každému

Více

Kč / 1 rok zobrazení. Personální agentury.cz Staňte se součástí nejnavštěvovanějšího katalogu personálních agentur na českém internetu.

Kč / 1 rok zobrazení. Personální agentury.cz Staňte se součástí nejnavštěvovanějšího katalogu personálních agentur na českém internetu. Personální agentury.cz Staňte se součástí nejnavštěvovanějšího katalogu personálních agentur na českém internetu. 14.900 Kč / 1 rok zobrazení (bez 21% DPH) CO ZÍSKÁTE DÍKY zápisu u nás? přístup k poptávkám

Více

Pokročilé funkce (pokr.)

Pokročilé funkce (pokr.) Co je Kompas Slev? Kompas Slev je moderním portálem umožňujícím uživatelům listovat letákovými nabídkami obchodníků a využívat různé pokročilé funkce. Historie: 7/2012 prvotní nápad ohledně projektu letáků

Více

PŘÍPADOVÁ STUDIE KROON

PŘÍPADOVÁ STUDIE KROON PŘÍPADOVÁ STUDIE KROON E-shopové řešení na míru KROON Nový e-shop propojený s informačním systémem Pohoda, plně automatizovaný a bez nutnosti lidského zásahu Zadavatel: Doba vzájemné spolupráce: Realizace:

Více

SEO analýza webu www.svitidla-osvetleni.com

SEO analýza webu www.svitidla-osvetleni.com SEO analýza webu www.svitidla-osvetleni.com Tento dokument obsahuje seznam zkoumaných nedostatků webu www.svitidlaosvetleni.cz z hlediska optimalizace stránek pro vyhledávače. Základní popis těchto nedostatků,

Více

Pro úspěšné zvýšení návštěvnosti a dosažení předních pozic ve vyhledávačích provedeme nejdříve jednoduchou "SEO ANALÝZU WEBOVÉ PREZENTACE.

Pro úspěšné zvýšení návštěvnosti a dosažení předních pozic ve vyhledávačích provedeme nejdříve jednoduchou SEO ANALÝZU WEBOVÉ PREZENTACE. Pro úspěšné zvýšení návštěvnosti a dosažení předních pozic ve vyhledávačích provedeme nejdříve jednoduchou "SEO ANALÝZU WEBOVÉ PREZENTACE." 1. Provedeme kontrolu webové stránky a SEO analýzu 2. Zjistíme,

Více

Chcete více poptávek a nové kontakty na zákazníky? Potřebujete zvýšit výkon internetového obchodu?

Chcete více poptávek a nové kontakty na zákazníky? Potřebujete zvýšit výkon internetového obchodu? Web Management Start Web Management Start Příležitost pro efektivní rozvoj podnikání na internetu. Chcete více poptávek a nové kontakty na zákazníky? Potřebujete zvýšit výkon internetového obchodu? Trápí

Více

Zaměření portálu. Vážení zákazníci,

Zaměření portálu. Vážení zákazníci, Zaměření portálu Vážení zákazníci, dovolujeme si Vám představit ojedinělý tematický portál SPEKTRUM ZDRAVÍ a nabídnout speciální reklamní balíčky, které Vám pomohou získat nové zákazníky, umožní propagaci

Více

Případová studie RAZAT STYLE, spol. s.r.o.

Případová studie RAZAT STYLE, spol. s.r.o. Případová studie RAZAT STYLE, spol. s.r.o. Představení RAZAT STYLE s.r.o. Náplní společnosti je především prodej superpotravin, doplňků stravy a kosmetiky. Klient je provozovatel internetového obchodu

Více

PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI

PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI AZ Media = internet marketing, internetová prezentace, internetový obchod, SEO optimalizace, PPC kampaně a vše pro Vaše zviditelnění a prosazení reklamy na internetu. Naše společnost

Více

Případová studie: Zvýšení přirozené návštěvnosti www.cerpadla- ivt.cz. Případová studie: Zvýšení přirozené návštěvnosti www.cerpadla- ivt.

Případová studie: Zvýšení přirozené návštěvnosti www.cerpadla- ivt.cz. Případová studie: Zvýšení přirozené návštěvnosti www.cerpadla- ivt. Případová studie: Zvýšení přirozené návštěvnosti www.cerpadla- ivt.cz Aleš Fodor 28. 5. 2012 1 / 6 1 Stav minulý Se společností Tepelná čerpadla IVT spolupracujeme na zlepšování obchodních výsledků webu

Více

Webová analytika v kostce. Pavel Jašek Marketing Monday 7. listopadu 2011

Webová analytika v kostce. Pavel Jašek Marketing Monday 7. listopadu 2011 Webová analytika v kostce Pavel Jašek Marketing Monday 7. listopadu 2011 Agenda 1. Webová analytika CO a PROČ 2. Typické úlohy pro různé typy webů 3. Nástroje a lidi 4. Výzvy webové analytiky snímek 2

Více

Efektivní e-marketing v cestovním ruchu a jak na něj?

Efektivní e-marketing v cestovním ruchu a jak na něj? Efektivní e-marketing v cestovním ruchu a jak na něj? Internetová populace v ČR 6 000 000 uživatelů internetu (největší procento 15 až 55 let) 5 000 000 používá Seznam (spíše starší) 4 500 000 používá

Více

Rady a tipy jak být ve vyhledavačích na první místě. Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013

Rady a tipy jak být ve vyhledavačích na první místě. Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013 Rady a tipy jak být ve vyhledavačích na první místě. Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013 1 Rád bych vám nyní představil způsoby a tipy, jak umístit váš web na první pozice ve vyhledavačích.

Více

7 nejčastějších chyb

7 nejčastějších chyb 7 nejčastějších chyb při cestě k úspěšné webové prezentaci, aneb na co si dát pozor při tvorbě webu IDEA PROVEDENÍ UMÍSTĚNÍ + + = internet chytře Vytvořte WEBOVOU PREZENTACI, které vám bude dělat radost

Více

MEDIAKIT. Manželství samo o sobě není ani dobré, ani špatné. Jeho zdar či nezdar je jedině v nás. André Maurois

MEDIAKIT. Manželství samo o sobě není ani dobré, ani špatné. Jeho zdar či nezdar je jedině v nás. André Maurois MEDIAKIT Manželství samo o sobě není ani dobré, ani špatné. Jeho zdar či nezdar je jedině v nás. André Maurois Představujeme se Jsme rádcem, průvodcem a společníkem snoubencům i svatebčanům. Všechny naše

Více

Případová studie: Správa a optimalizace PPC kampaní pro společnost MP toner s.r.o.

Případová studie: Správa a optimalizace PPC kampaní pro společnost MP toner s.r.o. Případová studie: Správa a optimalizace PPC kampaní pro společnost MP toner s.r.o. www.mptoner.cz Společnost MP toner, s.r.o. se zabývá výrobou a prodejem kompatibilních tonerů MP Print a prodejem kompletního

Více

1.1. SEO varianta BUDGET

1.1. SEO varianta BUDGET 1.1. SEO varianta BUDGET CENA SE URČUJE DLE MNOŽSTVÍ KLÍČOVÝCH SLOV V MĚSÍČNÍ OPTIMALIZACI - Jak jistě víte, SEO optimalizace zahrnuje mnoho činností, které se za účelem dosažení nejlepších výsledků mění

Více

STAVBY.CZ. Zviditelnit firmu nikdy nebylo jednodušší. Kontakty.cz Na Příkopě 958/25, 11000 Praha 1 info@kontakty.cz, +420 221 967 358. www.stavby.

STAVBY.CZ. Zviditelnit firmu nikdy nebylo jednodušší. Kontakty.cz Na Příkopě 958/25, 11000 Praha 1 info@kontakty.cz, +420 221 967 358. www.stavby. STAVBY.CZ Zviditelnit firmu nikdy nebylo jednodušší NABÍDKA SLUŽEB PORTÁLU STAVBY.CZ Kontakty.cz Na Příkopě 958/5, 11000 Praha 1 info@kontakty.cz, +40 1 967 58 www.stavby.cz o portálu stavby.cz Vše pro

Více

NABÍDKOVÝ DOKUMENT. efektivní internetová prezentace od EASY BEST s.r.o.

NABÍDKOVÝ DOKUMENT. efektivní internetová prezentace od EASY BEST s.r.o. NABÍDKOVÝ DOKUMENT efektivní internetová prezentace od EASY BEST s.r.o. CO UMÍME A DOKÁŽEME Analýzy - provedeme analýzy přístupnosti, použitelnosti a návštěvnosti, abyste mohli posoudit, jak je Váš internetový

Více

/ 1 rok zobrazení. Personální agentury.cz Staňte se součástí nejnavštěvovanějšího katalogu personálních agentur na českém internetu.

/ 1 rok zobrazení. Personální agentury.cz Staňte se součástí nejnavštěvovanějšího katalogu personálních agentur na českém internetu. Personální agentury.cz Staňte se součástí nejnavštěvovanějšího katalogu personálních agentur na českém internetu. 14.900 / 1 rok zobrazení (bez 21% DPH) CO ZÍSKÁTE nové zakázky, klienty a kontakty na ně

Více

Produktový list Zboží.cz. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik

Produktový list Zboží.cz. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik Produktový list Zboží.cz PPC reklama Internetová reklama placená za proklik O službě Zboží.cz je služba zaměřená na vyhledávání zboží importovaného z řádně registrovaných internetových obchodů na Zboží.cz.

Více

Obsah ÚVODEM... 3 KAPITOLA 1 PROČ JEŠTĚ NEMÁTE SVÉHO NEJLEPŠÍHO OBCHODNÍKA?... 4 KAPITOLA 2 PLÁNUJEME OBCHODNÍ STRATEGII WEBU...

Obsah ÚVODEM... 3 KAPITOLA 1 PROČ JEŠTĚ NEMÁTE SVÉHO NEJLEPŠÍHO OBCHODNÍKA?... 4 KAPITOLA 2 PLÁNUJEME OBCHODNÍ STRATEGII WEBU... ÚVODEM... 3 MATERIÁLY KE KNIZE... 3 KAPITOLA 1 PROČ JEŠTĚ NEMÁTE SVÉHO NEJLEPŠÍHO OBCHODNÍKA?... 4 DATA, ČÍSLA A ZASE DATA... 4 SAMOTNÝ WEB DNES NESTAČÍ... 6 JAK VYPADÁ KVALITNÍ WEB?... 7 JAKOU VÝBAVU

Více

Případová studie JUSTO

Případová studie JUSTO Případová studie JUSTO Představení firmy JUSTO Realitní síť JUSTO se zabývá zprostředkováním prodeje, koupě i pronájmu všech druhů nemovitostí, a to s podporou špičkového právního servisu. Součástí nabízených

Více

To vše odděleně! Přitom mají stejný cíl: spokojeného zákazníka.

To vše odděleně! Přitom mají stejný cíl: spokojeného zákazníka. Firmy investují nemalé prostředky do posílení loajality zákazníků, zjišťování jejich spokojenosti a vnímání značky. Další prostředky směřují do výběru a motivace zaměstnanců, tréninků a školení, do průzkumů

Více

Zefektivnění přechodu absolventů UPOL do praxe, reg. č. CZ.1.07/2.2.00/28.0049 Vědeckotechnický park Univerzity Palackého Přednáška Jana Linharta

Zefektivnění přechodu absolventů UPOL do praxe, reg. č. CZ.1.07/2.2.00/28.0049 Vědeckotechnický park Univerzity Palackého Přednáška Jana Linharta Vědeckotechnický park Univerzity Palackého Přednáška Jana Linharta Představení moderních nástrojů internetového marketingu Internet je považován za největší fenomén moderní doby. Je tedy přirozené, že

Více

Závěrečné vyhodnocení projektu (podpořen z Dotačního programu Podpora cestovního ruchu 2016 Jihočeského kraje)

Závěrečné vyhodnocení projektu (podpořen z Dotačního programu Podpora cestovního ruchu 2016 Jihočeského kraje) Závěrečné vyhodnocení projektu (podpořen z Dotačního programu Podpora cestovního ruchu 2016 Jihočeského kraje) Reg. číslo dotační smlouvy: 33-03-006 1. Název projektu: PodKletí on line 2. Příjemce dotace:

Více

Obsah. Úvod 9 Členění knihy 10

Obsah. Úvod 9 Členění knihy 10 Obsah Úvod 9 Členění knihy 10 KAPITOLA 1 Copywriting 11 Práce copywritera 11 Jak se stát dobrým copywriterem 12 Jak začít 15 Co budete psát 15 O čem budete psát 16 Proč budete psát 17 Pro koho budete psát

Více

Případová studie HOTEL KAMZÍK s.r.o.

Případová studie HOTEL KAMZÍK s.r.o. Případová studie HOTEL KAMZÍK s.r.o. Kampaň na Firmy.cz umožnila majiteli hotelu v CHKO Jeseníky oslovit z domovské stránky Seznam.cz široké publikum z českých velkoměst především z Prahy a Brna. Představení

Více

Nový eshop od společnosti. eshopsystem s.r.o.

Nový eshop od společnosti. eshopsystem s.r.o. Nový eshop od společnosti eshopsystem s.r.o. Eshopy internetové obchody Specializujeme se na na míru vytvářené náročnější eshopy, ale v nabídce máme také několik šablonových a tedy levnějších řešení. Jsme

Více

Váš marketing na Facebooku. powered by

Váš marketing na Facebooku. powered by Váš marketing na Facebooku powered by Základní info o Facebooku Facebook Internetová sociální síť, ve které uživatelé komunikují a sdílejí obsah prostřednictvím svých profilů Celosvětově více než 400 milionů

Více

regalsistem.cz Analýza z hlediska SEO offpage webové prezentace

regalsistem.cz Analýza z hlediska SEO offpage webové prezentace Analýza z hlediska SEO offpage webové prezentace regalsistem.cz Autorem dokumentu je Michal Kuchař. V případě jakýchkoliv dotazů k obsahu dokumentu se neváhejte obrátit na email Obsah dokumentu Obsah ANALÝZA

Více

Produktový ceník pro rok 2010

Produktový ceník pro rok 2010 Produktový ceník pro rok 2010 (platný od 1.6.2010 do odvolání) Veškeré ceny jsou uvedeny v Kč bez 20 % DPH Nebuďte jako ostatní, odlište se! corporate identity CORPORATE IDENTITY Vizuální firemní identita

Více

Případová studie Autobazar DAVO CAR s.r.o.

Případová studie Autobazar DAVO CAR s.r.o. Případová studie Autobazar DAVO CAR s.r.o. Představení firmy Autobazar DAVO CAR Autobazar DAVO CAR s.r.o. působí na trhu s ojetými vozy již 16 let. Společnost zajišťuje nejen kompletní servis při nákupu

Více

5 % 10 % Správa profilu (stránky) na Facebooku. Tři varianty rozsahu správy Facebook účtu, soutěže a další služby: SLEVA SLEVA

5 % 10 % Správa profilu (stránky) na Facebooku. Tři varianty rozsahu správy Facebook účtu, soutěže a další služby: SLEVA SLEVA Správa profilu (stránky) na Facebooku Facebook dnes má téměř každý pravidelný uživatel internetu (nejen) v ČR. Tato sociální síť představuje oblíbené komunikační médium především mezi mladými. Pro podniky,

Více

Zadání grafického designu Trh poptávek

Zadání grafického designu Trh poptávek 2012 Zadání grafického designu Trh poptávek Dokument obsahuje shrnutí cílů webu Trh poptávek a požadavky na grafický design Zelinka Josef LogisCom s.r.o 1.1.2012 Obsah 1. Cíle dokumentu... 2 2. Cíle webu...

Více

Případová studie Knihy Dobrovský

Případová studie Knihy Dobrovský Případová studie Knihy Dobrovský Představení firmy Knihy Dobrovský Rodinná firma KNIHY DOBROVSKÝ prodává knihy spokojeným zákazníkům již 26 let. Dnes mají 26 prodejen ve 14 městech ČR a nabízejí téměř

Více

Pavel Ungr. konzultant. @PavelUngr jsem@pavelungr.cz www.pavelungr.cz

Pavel Ungr. konzultant. @PavelUngr jsem@pavelungr.cz www.pavelungr.cz Pavel Ungr konzultant @PavelUngr jsem@pavelungr.cz Proč dělat MARKETING na INTERNETU? jsem@pavelungr.cz Markeťákov, Holečkova 777/39, Praha 5 Smíchov V ČR je on-line více než 7 000 000 lidí http://www.lupa.cz/clanky/cesky-internet-ma-pres-7-milionu-uzivatelu-a-v-reklame-protoci-14-6-miliard-za-rok/

Více

Ing. Pavel Rosenlacher

Ing. Pavel Rosenlacher Marketing v sociálních sítích Webová analytika Ing. Pavel Rosenlacher pavel.rosenlacher@vsfs.cz Krátké shrnutí SEO spočívá v lepším zobrazování stránek ve výsledcích vyhledávání na vyhledávačích Souhrnně

Více

KAČ OMUNI /K AGENTURA

KAČ OMUNI /K AGENTURA KOMUNIKAČ AGENTURA Kdo jsme Jsme všestranná komunikační agentura s širokým portfoliem služeb, které realizuje tým odborníků s dlouholetou praxí v oblasti vývoje komunikační strategie na trhu B2B i B2C.

Více

Produktový list. Firemní profily

Produktový list. Firemní profily Produktový list Firemní profily O službě Díky firemnímu profilu od Seznamu můžete umístit informace o vaší firmě na nejnavštěvovanější stránky českého internetu. Budete snadno k nalezení na hlavní stránce

Více

Internetový marketing. Využijte naplno marketingový potenciál internetu

Internetový marketing. Využijte naplno marketingový potenciál internetu Internetový marketing Využijte naplno marketingový potenciál internetu Internetový marketing Internet marketing je jedním z druhů propagace, kterým můžete získávat nové zákazníky a budovat značku (branding).

Více

O portálu. Návštěvnost. Možnosti spolupráce

O portálu. Návštěvnost. Možnosti spolupráce O portálu Lekari-online.cz je informační a diskuzní portál s širokým spektrem lékařských oborů a specializací, jež umožňuje aktivní prezentaci lékařům, klinikám, zdravotním pracovištím a dodavatelům. Detailní

Více

SEO PROFIL PŘÍMÁ CESTA K ZÁKAZNÍKŮM

SEO PROFIL PŘÍMÁ CESTA K ZÁKAZNÍKŮM SEO PROFIL PŘÍMÁ CESTA K ZÁKAZNÍKŮM SEO Profil je varianta firemního profilu s optimálně nastavenými potřebami pro menší a střední firmu. Nejedná se o klasický firemní zápis v katalogu firem jako nabízí

Více

Produktový list. Firemní profily

Produktový list. Firemní profily Produktový list Firemní profily O službě Díky firemnímu profilu od Seznamu můžete umístit informace o vaší firmě na nejnavštěvovanější stránky českého internetu. Budete snadno k nalezení na hlavní stránce

Více

Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013

Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013 Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013 1 Dnešní internetový svět nabízí spoustu možností, jak si vydělat peníze, zlepšit rodinný rozpočet nebo si v důchodu finančně přilepšit. Jednou z

Více

Nejrozsáhlejší internetový server se stavebními materiály ONLINE.

Nejrozsáhlejší internetový server se stavebními materiály ONLINE. Nejrozsáhlejší internetový server se stavebními materiály ONLINE. Co Vám server STAVEBNÍ ZBOŽÍ přinese? Internetový server STAVEBNÍ ZBOŽÍ Vám nabízí možnost propagace Vašeho internetového obchodu v rámci

Více

SEARCH ENGINE OPTIMIZATION

SEARCH ENGINE OPTIMIZATION SEARCH ENGINE OPTIMIZATION Daniel Srb centrum holdings dobrý sluha, špatný pán Co je to SEO? zeptal jsem se vyhledávačů na totéž: je dnes základem úspěchu webových stránek patří k moderním oborům, bez

Více

Jak vyhledávat. Vyhledávače KAPITOLA 3

Jak vyhledávat. Vyhledávače KAPITOLA 3 KAPITOLA 3 Jak vyhledávat Už víme, jak zacházet s programem Microsoft Internet Explorer, a můžeme se pustit do surfování. Ostatně, stejně jsme to při seznamování s funkcemi programu chtíce nechtíce dělali.

Více

CSS. SEO Search Engine Optimization (optimalizace pro vyhledávače)

CSS. SEO Search Engine Optimization (optimalizace pro vyhledávače) CSS SEO Search Engine Optimization (optimalizace pro vyhledávače) Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Marek Čechák. Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR. Název školy

Více

webmarketin Základní moduly aplikace

webmarketin Základní moduly aplikace webmarketin Aplikace webmarketing je komplexní online nástroj určený pro podporu a řízení marketingu a CRM ve společnosti. Její součástí jsou webové ankety, SMS kampaně nebo newslettery, které lze spravovat

Více

Jak využít PPC reklamu v cestovním ruchu. Ondřej Krišica, Manažer obchodního týmu PPC konzultace

Jak využít PPC reklamu v cestovním ruchu. Ondřej Krišica, Manažer obchodního týmu PPC konzultace Jak využít PPC reklamu v cestovním ruchu Ondřej Krišica, Manažer obchodního týmu PPC konzultace Co se dozvíte? Co je PPC reklama Jak naplánovat úspěšnou PPC kampaň Jak investuje konkurence v CR Jak lidé

Více

Webová prezentace, podporující web partnera a jeho činnosti. Výhody inzerce:

Webová prezentace, podporující web partnera a jeho činnosti. Výhody inzerce: Reklamní pozice na www.internationalartgallery.org a www.poradanivystav.cz Webová prezentace, podporující web partnera a jeho činnosti. Výhody inzerce: Průměrně každý návštěvník na stránkách stráví cca

Více

Media Kit. Průvodce Portálem

Media Kit. Průvodce Portálem Media Kit Průvodce Portálem www.plasticka-chirurgie.info Plasticka-chirurgie.info Media Kit 2 Unikátní portál plastické chirurgie, dermatologie a estetické medicíny Efektivní způsob nabídky Vašich služeb

Více

Reklama v placených katalozích

Reklama v placených katalozích Reklama v placených katalozích Autor ebooku: Vladimír Znamenskiy Více než 2 000 000 reálných uživatelů každý měsíc hledají konkrétní služby v českých katalozích. Ty patří mezi nejefektivnější kanály on-line

Více

Vánoce zvyšte své tržby

Vánoce zvyšte své tržby L L OPTIMALIZOVÁNO i pro mobily a tablety Vážení obchodní partneři, Představení projektu dovolujeme si Vám představit projekt Vánoční-dárky.cz, který navštěvují lidé se zájmem o nákup vánočních dárků přes

Více

Budování zpětných odkazů

Budování zpětných odkazů Budování zpětných odkazů KAPITOLA 5 V této kapitole se dozvíte: Jak se budují odkazy Kam je vhodné umisťovat odkazy Jaké jsou typy odkazů Proč se nezabývat rankem stránek Co je nutné vědět z technického

Více

Případová studie Cestovní kancelář Delfín travel

Případová studie Cestovní kancelář Delfín travel Případová studie Cestovní kancelář Delfín travel Představení cestovní kanceláře Delfín travel Cestovní kancelář Delfín travel má 15letou historii a je lídrem na trhu seniorských zájezdů. Jejich služby

Více

Podnikání na internetu

Podnikání na internetu Podnikání na internetu Bc. Miloslav Vaněk Abstrakt: Vědecká práce Podnikání na internetu pojednává o možnosti nabízet své zboží a služby přes internet. Součástí vědecké práce je i zjednodušená struktura

Více

SEO PROFIL PŘÍMÁ CESTA K ZÁKAZNÍKŮM

SEO PROFIL PŘÍMÁ CESTA K ZÁKAZNÍKŮM SEO PROFIL PŘÍMÁ CESTA K ZÁKAZNÍKŮM KÓD: FSP CO JE SEO PROFIL? SEO Profil je varianta firemního profilu s optimálně nastavenými potřebami pro menší a střední firmu. Nejedná se o klasický firemní zápis

Více

Úvodní řeč Jan Čuraj & Michael Kopta

Úvodní řeč Jan Čuraj & Michael Kopta Úvodní řeč Vyzkoušeli jsme řadu projektů, které byly převážně zahraniční a vždy jsme se snažili získat co možná nejvíce informací, aby naše i vaše podnikání fungovalo. Dnes tedy víme, že to na internetu

Více

Studie webů automobilek

Studie webů automobilek Studie webů automobilek červen 2006 [manažerské shrnutí] Obsah Obsah... 1 Manažerské shrnutí... 2 Kvalita obsahu a použitelnost webu... 3 Základní nedostatky negativně ovlivňují použitelnost většiny webů...

Více

Navigace na webových stránkách

Navigace na webových stránkách Navigace na webových stránkách Tato kapitola navazuje na kapitoly o přístupnosti, použitelnosti a optimalizaci webových stránek a podrobněji popisuje tvorbu informační architektury webových stránek, zejména

Více

Profesionální internetové stránky dostupné pro každého. více než 100 spokojených uživatelů. www.web360.cz

Profesionální internetové stránky dostupné pro každého. více než 100 spokojených uživatelů. www.web360.cz Profesionální internetové stránky dostupné pro každého více než 100 spokojených uživatelů www.web360.cz Název dokumentu: Ceník, představení aplikace Web360 Zpracoval: David Brtník Verze: 2, ze dne 2.12.2009

Více

PRACOVNÍ PORTÁL PERSONALISTKA.CZ PREZENTACE

PRACOVNÍ PORTÁL PERSONALISTKA.CZ PREZENTACE PRACOVNÍ PORTÁL PERSONALISTKA.CZ PREZENTACE 1 O nás 2 Informace o portálu 3 Média a internet 4 Další informace 5 Kontakty a reference Jsme Personalistka.cz - vyhledávaný a oblíbený pracovní portál s širokou

Více

Úvod do on-line marketingu

Úvod do on-line marketingu Úvod do on-line marketingu Lektor: Jiří Eder Obsah videosemináře co je on-line marketing možnosti,výhody a rizika on-line marketingu pozice on-line marketingu v marketingovém mixu stanovení cílů a měření

Více

Pro úspěšné zvýšení návštěvnosti a dosažení předních pozic ve vyhledávačích provedeme nejdříve jednoduchou "SEO ANALÝZU WEBOVÉ PREZENTACE.

Pro úspěšné zvýšení návštěvnosti a dosažení předních pozic ve vyhledávačích provedeme nejdříve jednoduchou SEO ANALÝZU WEBOVÉ PREZENTACE. Pro úspěšné zvýšení návštěvnosti a dosažení předních pozic ve vyhledávačích provedeme nejdříve jednoduchou "SEO ANALÝZU WEBOVÉ PREZENTACE." 1. Provedeme kontrolu webové stránky a SEO analýzu 2. Zjistíme,

Více

PRODUKČNÍ PLÁN TVORBA INTERNETOVÝCH STRÁNEK. Vypracoval: Ondřej Franek

PRODUKČNÍ PLÁN TVORBA INTERNETOVÝCH STRÁNEK. Vypracoval: Ondřej Franek PRODUKČNÍ PLÁN TVORBA INTERNETOVÝCH STRÁNEK Vypracoval: Ondřej Franek Skupina: EB1SIP01 Datum: 15. 12. 2012 Obsah 1. Úvod... 1 2. Název webu... 2 3. Záměr a cíle... 2 4. Cílové publikum... 2 5. Příjmový

Více

UNIVERZÁLNÍ FIREMNÍ ŠABLONY

UNIVERZÁLNÍ FIREMNÍ ŠABLONY Grafika Webdesign Eshopy UNIVERZÁLNÍ FIREMNÍ ŠABLONY U všech šablon můžete snadno sami upravit: logo (může být formou obrázku nebo pouze textové), titulní obrázek (pokud jej šablona má), obsah patičky

Více

PPC v sociálních sítích

PPC v sociálních sítích PPC v sociálních sítích Otázky do začátku Víte, co znamená PPC? Kde všude se potkáváte s reklamami? Na YouTube například? Máte tušení, zda jsou PPC na sociálních sítích vhodné pro výkonnostní kampaně?

Více

SMARTRATING je nezávislý server provozovaný občanským sdružením, které bylo založeno za účelem:

SMARTRATING je nezávislý server provozovaný občanským sdružením, které bylo založeno za účelem: SMARTRATING je systém, který průběžně shromažďuje a vyhodnocuje zkušenosti zákazníků se službami poskytovanými živnostníky a firmami. Tato hodnocení a komentáře průběžně publikuje na webu SMARTRATING s

Více

Plánování ve stavební firmě

Plánování ve stavební firmě Co je to podnikatelský plán? Podnikatelský plán je dokument, který popisuje podnik (ideu pro stávající nebo začínající) a způsob, jak dosáhne ziskovosti Plán by měl zahrnovat: všechny náklady a marketingový

Více

Staňte se bodem zájmu!

Staňte se bodem zájmu! Nabídka služeb / 2011 Staňte se bodem zájmu! Tvorba webových aplikací Nabídka Tvorba dynamických webových prezentací, internetových ochodů a dalších webových aplikací dle přání zákazníka. Společně s grafickou

Více

Kdo jsme? patříme k největším, nejznámějším a nejnavštěvovanějším svatebním portálům s průměrem 1000 návštěv denně

Kdo jsme? patříme k největším, nejznámějším a nejnavštěvovanějším svatebním portálům s průměrem 1000 návštěv denně Kdo jsme? Svatby.cz je svatební informační portál, který již 14 let nabízí nevěstám informace i obrazové inspirace, které pomáhají při svatebních přípravách. jsme nejstarší SVATEBNÍ PORTÁL v České republice

Více

Internetový marketingový poradce Změny vyhledávání Seznam.cz a Google.cz

Internetový marketingový poradce Změny vyhledávání Seznam.cz a Google.cz Internetový marketingový poradce Změny vyhledávání Seznam.cz a Google.cz Tvorba www prezentace, E-shopu, SEO optimalizace, obsahového marketingu, Facebookové kampaně, marketingové prezentace, Telemarketingu

Více

Praktická ukázka výkonnostní online strategie

Praktická ukázka výkonnostní online strategie Praktická ukázka výkonnostní online strategie Seminář online reklama ve farmaceutickém prostředí 28.5.2014, Praha BETTER MARKETING s.r.o. REFERENCE Přes 3 000 projektů, dlouhodobé zkušenosti: OTÁZKA

Více

ukázka výstupů ze systému

ukázka výstupů ze systému ukázka výstupů ze systému Commander Control Car Začněte s Commander Systems, s.r.o. Česká republika Slovenská republika România Российская Федерация. Řešení pro On-line monitoring vozidel. Obsah: Úvod....

Více

Na pravidelné investice je (stále) spolehnutí

Na pravidelné investice je (stále) spolehnutí Na pravidelné investice je (stále) spolehnutí Pravidelné investice jsou stále nejspolehlivější cestou, jak se dostat k většímu objemu peněz. A přitom relativně bezpečnou. Jak vybudovat majetek? Ve finančních

Více

Mediální projekty ní Mgr. Evžen Staněk

Mediální projekty ní Mgr. Evžen Staněk Mgr. Evžen Staněk Internetové sítě, sociální sítě (Twitter, Facebook) nové formy mediální komunikace a propagace Rozvoj internetových sítí umožnil zejména masové šíření informací z jiných, než centrálních

Více

VELKOOBCHOD OBCHOD PRO KAŽDÉHO

VELKOOBCHOD OBCHOD PRO KAŽDÉHO VELKOOBCHOD OBCHOD PRO KAŽDÉHO BOŽÍ OBCHOD S.R.O. ZÁKLADNÍ INFORMACE A NÁVOD B2B V jednotě je síla! Výhody systému a prodeje + Objednávky v minimální nastavené částce nebo ks + provize z prodeje jen 5%

Více