ukázka výstupů ze systému

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ukázka výstupů ze systému"

Transkript

1 ukázka výstupů ze systému Commander Control Car

2 Začněte s Commander Systems, s.r.o. Česká republika Slovenská republika România Российская Федерация. Řešení pro On-line monitoring vozidel. Obsah: Úvod Kniha jízd Přehled jízd Výpis zaznamenaných tankování Přehled spotřeby paliva Měsíční vyúčtování PHM Výpočet nákladů Ostatní náklady na vozidlo Aktivita vozů Výpis provozu vozidla Report práce - NOVINKA Strana 2 (celkem 9)

3 Úvod. Vážení, vítejte ve firmě Commander Systems, s.r.o. a dovolte mi, abych vám představil ukázky výstupů z On-line systému Commander Control Car. Výstupy pro vás poskytují důležité a ucelené informace o provozu vašich firemních vozidel, především automatickou elektronickou knihu jízd a řadu dalších nezbytných výstupních informací. Cílem této prezentace výstupů je vám poskytnout vizuální informace ze systému pro představu a přehled o celkové charakteristice našeho systému Commander pro vaše potřeby. Samozřejmostí pro nás je v rámci technologických možností i podle požadavků klienta zpracovat i jiné potřebné elektronické výstupy. Trendem posledních let je rostoucí zájem o služby v oblasti On-line monitoringu vozidel, my samozřejmě na tento trend reagujeme a chceme našim klientům poskytnout jen ty nejlepší podmínky a zároveň rozšiřovat spolupráci. Vy & Commander Systems On-line monitoring vozidel Systém Commander je variabilní, jednoduchá a uživatelsky přehledná webová aplikace, dostupná 24 hod/denně. Nabízí svým zákazníkům nejmodernější technologie GPS GSM GPRS v oblasti On-line monitoringu vozového parku a webovou aplikaci pro přístup do systému Commander Control Car, uživatel potřebuje pouze běžný PC s připojením k síti internetu. Všichni naši stávající klienti mají přesné informace o svých vozidlech. Efektivně řídí své dodávky zboží. Neřeší už reklamace s pozdním dodáním materiálu či dodávky. Mají elektronickou knihu jízd a servisní knihu k dispozici okamžitě. Chcete opravdu efektivně řídit svůj vozový park? Tak na co čekáte! Commander systém je připraven pomoci i vám! Strana 3 (celkem 9)

4 Kniha jízd. Automatická (elektronická) kniha jízd je základní součástí On-line monitoringu firemních vozidel. Pomůže vám prostřednictvím systému GPS lokalizovat aktuální polohu vašeho vozidla a současně vytvořit knihu jízd, potřebnou pro daňové účely. S elektronickou knihou jízd získáte absolutní přehled o pohybu vašeho vozového parku, vytížení vozidel i řidičů, dodržování dopravních předpisů, překračování rychlostních, bezpečnostních i firemních limitů. S naší pomocí lépe zorganizujete využití pracovní doby, zamezíte černým jízdám a případným krádežím paliva. Ukázka elektronické knihy jízd ze systému Commander Control Car, která je exportována do Excelu tak, aby s ní mohlo být dále pracováno podle interních potřeb a požadavků. Tzn. filtrování různých veličin apod. Popisuje předmětné vozidlo, SPZ a požadované období. Ukázka elektronické knihy jízd ze systému Commander Control Car, která je exportována do PDF. Popisuje předmětné vozidlo, SPZ a požadované období. Strana 4 (celkem 9)

5 Přehled jízd. Přehled jízd je rozšířenou verzí knihy jízd Ukázka přehledu jízd ze systému Commander Control Car, která je exportována do Excelu tak, aby s ní mohlo být dále pracováno podle interních potřeb a požadavků. Tzn. filtrování různých veličin apod. Popisuje komentář jízdy (může být použit název firmy klienta, kam směřovala cesta řidiče) a poznámky k jízdě (definují jízdu, jako např. obchodní jednání nový zákazník apod.). Nedílnou součástí přehledu jízd je i výstup o teoretické ceně jízdy s i bez DPH. Vizuální ukázka celé stránky přehledu jízd ze systému Commander Control Car, která je exportována do Excelu. Pozn. Kniha jízd a přehled jízd se dá exportovat do: Strana 5 (celkem 9)

6 Výpis zaznamenaných tankování. Výpis zaznamenaných tankování: popisuje název vozidla, SPZ a typ paliva, datum a čas tankování, stav ujetých km mezi jednotlivým tankováním, čas ujetých km, počet litrů tankování, cena za litr, cena celkem a název čerpací stanice. Přehled spotřeby paliva. Přehled spotřeby paliva (přehled tankování): popisuje datum a čas tankování, stav tachometru, kdy bylo tankováno, najeto km od posledního tankování a celkový čas, počet litrů tankování, cena s DPH a spotřebu v litrech. Strana 6 (celkem 9)

7 Měsíční vyúčtování PHM. Měsíční vyúčtování PHM nám popisuje, kdo s řidičů převyšuje náklady ve vztahu k nadspotřebě PHM a normospotřeby podle TP. Ukazuje na hospodárnost řidičů za měsíc. Porovnejte si, kolik vás finančně stojí řidiči v nadspotřebě. Měsíční vyúčtování PHM v období: popisuje SPZ vozidla, řidiče, celkový počet ujetých km (1212,03), automaticky reálnou spotřebu (8,23 litry na 100 km), reálnou spotřebu litrů (99,79), reálná spotřeba 2 651,36 Kč. (Eur), normo spotřeba (uvedeno v systému při zadávání vozidla dle TP), normo spotřebu litrů ve vztahu k normě spotřebě litrů na 100 km, normo spotřeba v Kč (Eur), normo spotřeba bilance (v tomto případě systém popisuje vyšší spotřebu o 14,95 litrů nad rámec reálné spotřeby a o 397,21 Kč vyšší nákladovost). Tyto informace vypovídá o nehospodárné jízdě Pozn. Pokud má zaměstnavatel 10 řidičů s tímto výsledkem vyšší spotřeby, celkem náklady nad rámec normo spotřeby, činí 3 972,10 Kč/měsíčně. Za rok zaměstnavatel zaplatí navíc ,20 Kč!!!!!!!! Měsíční vyúčtování PHM v období: tato vizualizace popisuje tři vozidla, kde lze porovnávat u jednotlivců nadspotřebu PHM. Tento případ ukazuje akceptovatelnou nadspotřebu v součtu 14,61 litrů v ceně 14,93 EUR (cca 400 Kč). Víte, jakou nadspotřebu mají však vaši jednotliví zaměstnanci (řidiči)? My máme řešení! Výpočet nákladů. Výpočet nákladů(systémová vizualizace): celkem na služební a soukromé jízdy, cena za litr PHM, cena opotřebení (3,90 Kč) a celkem, a celkem s ostatními náklady na vozidlo, viz níže. Tento výstup Výpočet nákladů(export do Excel): celkem na služební a soukromé jízdy, cena za litr PHM, cena opotřebení (3,90 Kč) a celkem, a celkem s ostatními náklady na vozidlo, viz níže. Tento výstup Strana 7 (celkem 9)

8 Ostatní náklady na vozidlo. Výstup nám popisuje veškeré náklady na předmětné vozidlo např. servisní kontroly, nákup různých komponentů spojených s provozem vozidla. Zadává se do systému manuálně. Ostatní náklady na vozidlo: popisují různé servisy, leasing, dálniční známky apod. Souhrnná částka se připisuje do shora uvedené tabulky Výpočet nákladů, jako celkové náklady na provoz vozidla. Aktivita vozů. Aktivita vozidel nám může sloužit, jako nástroj pro výpočet zahraničních diet. Systém Commander Control Car toto automaticky zapisuje. Vizualizace nám jasně popisuje počet ujetých km v každé zemi, dobu jízdy a strávený čas. V tomto případě řidič na služební cestě strávil např. v Rumunsku 19 dní a 23 hodin. Veličina pro výpočet zahraničních diet. Strana 8 (celkem 9)

9 Výpis provozu vozidla. Výpis provozu vozidla nám, jako celek popisuje celodenní jízdu START-STOP (kde v daný den byla jízda započata a kde byla ukončena bez ohledu na celkově provedených jízd) s celkovým stavem ujetých km, časem, maximální rychlostí (eviduje maximální rychlostní limity, které mají vliv na celkovou spotřebu) a jméno řidiče. Výpis provozu vozidla, poskytuje informace o maximální rychlosti, kterou řidič v uvedený den dosáhl.v tomto případě řidič 14x jel rychlostí nad 130 km/hod. Report práce - NOVINKA. Zatím se jedná o testovací režim, který bude spuštěn v průběhu měsíce březen Veškeré tyto výstupy také získáte na webové adrese společnosti Commander Systems, s.r.o. JiPo pod odkazem UKÁZKY ON-LINE SYSTÉMU Děkujeme za pozornost. Váš Commander tým. Strana 9 (celkem 9)

Elektronická kniha jízd

Elektronická kniha jízd Elektronická kniha jízd ÚVOD Elektronická kniha jízd Vám pomocí systému GPS (Global position system) umožní jednoduše sledovat pohyb všech Vašich vozidel a zároveň zpracovat a vytvořit elektronickou knihu

Více

CAR MONITOR. MONITORING VOZIDEL - SYSTÉMY GPS a GSM

CAR MONITOR. MONITORING VOZIDEL - SYSTÉMY GPS a GSM PREZENTACE CAR MONITOR CAR MONITOR MONITORING VOZIDEL - SYSTÉMY GPS a GSM CAR MONITOR 1.1FUNKCIONALITY SYSTÉMU Monitoring vozidel Generování automatické knihy jízd On-line sledování pohybu vozidel Sledování

Více

SYSTÉM PRO SLEDOVÁNÍ VOZIDEL ELEKTRONICKÁ KNIHA JÍZD

SYSTÉM PRO SLEDOVÁNÍ VOZIDEL ELEKTRONICKÁ KNIHA JÍZD SYSTÉM PRO SLEDOVÁNÍ VOZIDEL ELEKTRONICKÁ KNIHA JÍZD PRODUKTOVÝ LIST GSM/GPS komunikační modul Výrobce: F&B COMPANY s.r.o. Čajkovského 18 779 00 Olomouc IČO 25384775 www.fbcom.cz www.knihajizd.info 1)

Více

SVĚT WEBDISPEČINKU 01/2007 ČERVENEC

SVĚT WEBDISPEČINKU 01/2007 ČERVENEC SVĚT WEBDISPEČINKU 01/2007 ČERVENEC VÍTEJTE Obsah Úvodník 2 WEBDISPEČINK: Novinky a přehledy 3 Téma měsíce : Vedení knihy jízd 1. 4 GPS on-line jednoty 5 Redakce Adresa redakce: HI Software Development

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. Monitorovací systém AUTOPATROL ONLINE. verze CAN a CAN+

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. Monitorovací systém AUTOPATROL ONLINE. verze CAN a CAN+ UŽIVATELSKÝ MANUÁL Monitorovací systém AUTOPATROL ONLINE verze CAN a CAN+ UŽIVATELSKÝ MANUÁL (ver. 1/2014) Obsah Obsah 3 Úvod 4 Ovládání přepínače služební/soukromá jízda 4 Monitorovací systém AUTOPATROL

Více

Systém FuelOmat revoluční tankování paliva

Systém FuelOmat revoluční tankování paliva Systém FuelOmat revoluční tankování paliva FUELOMAT A.S. Naše společnost v současné době nabízí v České republice revoluční systém tankování paliva FuelOmat, který je odlišný od karetních systémů pro tankování

Více

Nové trendy v monitorování železničních vozů a drážních vozidel

Nové trendy v monitorování železničních vozů a drážních vozidel Nové trendy v monitorování železničních vozů a drážních vozidel Mgr. Alice Junková GX CORPFIN a.s. GX CORPFIN a.s. Představení firmy GX CORPFIN a.s. * AXITECH 2005 > 13 let zkušeností > 700 instalací na

Více

Buďte Společně vždy vpřed na stopě vozidlům a pohonným hmotám. pilotní řešení O 2 Car Control pro TNT Post ČR

Buďte Společně vždy vpřed na stopě vozidlům a pohonným hmotám. pilotní řešení O 2 Car Control pro TNT Post ČR Buďte Společně vždy vpřed na stopě vozidlům a pohonným hmotám pilotní řešení O 2 Car Control pro TNT Post ČR Proč společný projekt 1. Výchozí podmínky: 2. Cíl: Telefónica O2 se stala poskytovatelem ucelených

Více

Přihlášení do systému se provádí na stránkách: pes.tdt.cz pomocí přihlašovacích údajů.

Přihlášení do systému se provádí na stránkách: pes.tdt.cz pomocí přihlašovacích údajů. Přihlášení do systému se provádí na stránkách: pes.tdt.cz pomocí přihlašovacích údajů. Po přihlášení se objeví úvodní obrazovka Vozidla/stroje zobrazí seznam všech vozidel a strojů uložených v systému.

Více

OPERATIVNÍ LEASING (OL) předvídatelný, efektivní, transparentní. FULL-SERVICE LEASING (FSL) auta bez starostí VE FIXNÍ MĚSÍČNÍ SPLÁTCE JE ZAHRNUTO:

OPERATIVNÍ LEASING (OL) předvídatelný, efektivní, transparentní. FULL-SERVICE LEASING (FSL) auta bez starostí VE FIXNÍ MĚSÍČNÍ SPLÁTCE JE ZAHRNUTO: FULL-SERVICE LEASING (FSL) auta bez starostí Full-Service Leasing umožňuje financovat a provozovat Váš vozový park bez nutnosti koupě vlastních vozů. Za nové vozy platíte po celou dobu leasingu pouze pevné

Více

Nápověda k systému CCS Carnet Mini. Manuál k aplikaci pro evidenci knihy jízd

Nápověda k systému CCS Carnet Mini. Manuál k aplikaci pro evidenci knihy jízd Nápověda k systému CCS Carnet Mini Manuál k aplikaci pro evidenci knihy jízd Vážený zákazníku, vítejte v našem nejnovějším systému pro evidenci knihy jízd - CCS Carnet Mini. V následujících kapitolách

Více

Renault DRIVE program operativního leasingu

Renault DRIVE program operativního leasingu Renault Business Finance program operativního leasingu Pro Vaši bezstarostnou jízdu FULL-SERVICE LEASING (FSL) auta bez starostí Full-Service Leasing umožňuje financovat a provozovat Váš vozový park bez

Více

Renault DRIVE program operativního leasingu

Renault DRIVE program operativního leasingu Renault Business Finance program operativního leasingu Pro Vaši bezstarostnou jízdu FULL-SERVICE LEASING (FSL) auta bez starostí Full-Service Leasing umožňuje financovat a provozovat Váš vozový park bez

Více

EVO 3 Návod k obsluze

EVO 3 Návod k obsluze ALTEA Czech, a.s. Pod Průsekem 1348/12 102 00 Praha 10 Hostivař Tel.: +420 272 650 587 +420 608 965 292 +420 777 915 292 EVO 3 Návod k obsluze Fax: +420 272 650 699 e-mail : altea@altea.cz Web: www.altea.cz

Více

Nápověda k systému CCS Carnet Mini

Nápověda k systému CCS Carnet Mini Nápověda k systému CCS Carnet Mini Manuál k aplikaci pro evidenci knihy jízd Vážený zákazníku, vítejte v našem nejnovějším systému pro evidenci knihy jízd - CCS Carnet Mini. V následujících kapitolách

Více

Renault DRIVE program operativního leasingu

Renault DRIVE program operativního leasingu Renault Business Finance program operativního leasingu Pro Vaši bezstarostnou jízdu FULL-SERVICE LEASING (FSL) auta bez starostí Full-Service Leasing umožňuje financovat a provozovat Váš vozový park bez

Více

Pracovní kalkulace ceny taxislužby Varianta - OSVČ Září 2015 Superb

Pracovní kalkulace ceny taxislužby Varianta - OSVČ Září 2015 Superb Pracovní kalkulace ceny taxislužby Varianta - OSVČ Září 2015 Superb viz. komentář Náklady za rok Kč 1. pořízení vozidla 193 218 2. servis a údržba vozidla 26 198 3. pneumatiky 16 400 4. taxametr 3 436

Více

Úspory a ekologie ve vozovém parku nadnárodní společnosti Siemens, s.r.o. 2015 Všechna práva vyhrazena. siemens.cz

Úspory a ekologie ve vozovém parku nadnárodní společnosti Siemens, s.r.o. 2015 Všechna práva vyhrazena. siemens.cz Ivo Hykyš, Head of Fleet Management Úspory a ekologie ve vozovém parku nadnárodní společnosti siemens.cz Obsah Představení flotily Siemens 3 Potenciál k úsporám 6 Motivační program pro řidiče 7 Závěr 14

Více

objektivní nástroj pro volbu parametrů vozového parku

objektivní nástroj pro volbu parametrů vozového parku objektivní nástroj pro volbu parametrů vozového parku ? Podle čeho vybírat ? Které je nejvýhodnější Je vám to povědomé? Výběr nejlevnějšího dodavatele je nejvýhodnější Je jedno univerzálně nejvýhodnější

Více

CAR FLEET SERVICE ŘEŠENÍ PRO VÁŠ VOZOVÝ PARK

CAR FLEET SERVICE ŘEŠENÍ PRO VÁŠ VOZOVÝ PARK CAR FLEET SERVICE ŘEŠENÍ PRO VÁŠ VOZOVÝ PARK CAR FLEET SERVICE Vám přináší efektivní řešení servisu Vašeho vozového parku: Prokazatelné snížení nákladů na servis vozidel Provádění oprav a pravidelného

Více

I střední a malé firmy mohou mít kvalitní fleet management! Radim Kozel

I střední a malé firmy mohou mít kvalitní fleet management! Radim Kozel I střední a malé firmy mohou mít kvalitní fleet management! Radim Kozel Obsah 1. Co je fleet management? 2. Potřebujeme fleet management? 3. Aktuální situace v ČR 4. Interně nebo externě? 5. Závěr 2 Co

Více

10/2010 - ŘÍJEN VÍTEJTE Obsah Úvodník Komunikace s řidičem Garmin a Webdispečink, nový e-shop! 3 Novinky z Webdispečinku 8 Kontrola soukromých jízd Odsouhlasení/potvrzení knihy jízd Statistika rychlosti

Více

DEN S FLEETEM SOFTWARE JAKO PODPORA SPRÁVY VOZOVÝCH PARKŮ 15. 5. 2013

DEN S FLEETEM SOFTWARE JAKO PODPORA SPRÁVY VOZOVÝCH PARKŮ 15. 5. 2013 DEN S FLEETEM SOFTWARE JAKO PODPORA SPRÁVY VOZOVÝCH PARKŮ 15. 5. 2013 ÚVOD SÍLÍCÍ SNAHA SNIŽOVAT FIREMNÍ NÁKLADY NÁKLADY NA POŘÍZENÍ A PROVOZ VOZIDEL MOHOU TVOŘIT JEJICH VÝZNAMNOU ČÁST DŮLEŽITÉ JE ZAJISTIT

Více

PROTOKOL INSPEKCE VOZIDLA

PROTOKOL INSPEKCE VOZIDLA -1/2Číslo protokolu: 1736 - Standardní PROTOKOL INSPEKCE VOZIDLA INFORMACE O INSPEKCI Leasingová smlouva: 1101601975 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: 5AT8413 Značka a název: Volvo V60 Zdvihový objem: 1969 Výkon: 88kW

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. Monitorovací systém AUTOPATROL ONLINE

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. Monitorovací systém AUTOPATROL ONLINE UŽIVATELSKÝ MANUÁL Monitorovací systém AUTOPATROL ONLINE Obsah Obsah 3 Úvod 4 Ovládání přepínače služební/soukromá jízda 4 Dálkové ovládání uživatelských funkcí prostřednictvím SMS 4 1. Změna PIN kódu

Více

Dynavix 10: Evidence jízd

Dynavix 10: Evidence jízd Dynavix 10: Evidence jízd Stručný návod k použití Copyright 2004-2011 Telematix Software a.s. Všechna práva vyhrazena. Úvod Nadstandardní funkce Evidence jízd doplněná o funkci sledování spotřeby umožňuje

Více

Role technologií v čisté mobilitě. 20.9.2012 Ing. Vlastimil Vyskočáni Manažer M2M Vertical

Role technologií v čisté mobilitě. 20.9.2012 Ing. Vlastimil Vyskočáni Manažer M2M Vertical Role technologií v čisté mobilitě 20.9.2012 Ing. Vlastimil Vyskočáni Manažer M2M Vertical Obsah 1. Trendy v oblasti automotive a monitoringu vozidel 2. Řešení O2 Car Control a reference 3. Obchodní příležitosti.

Více

Transport a logistika

Transport a logistika 2012 Transport a logistika O nás Firma Hral byla založena 3. 8. 1998. Je zaměřena na projekty v oblasti retail logistiky a zásobování obchodních sítí dle požadavků zákazníka. Zajišťujeme služby v oblasti

Více

Podrobná metodika zpracování knihy jízd vozidla v programu SPZ s využitím dat z ONI systému

Podrobná metodika zpracování knihy jízd vozidla v programu SPZ s využitím dat z ONI systému Page 1 of 6 Podrobná metodika zpracování knihy jízd vozidla v programu SPZ s využitím dat z ONI systému Z hlediska optimálního fungování a zpracování dat z ONI systému v aplikaci SPZ doporučujeme pro jednotlivé

Více

Uživatelský manuál: Fuelomat systém

Uživatelský manuál: Fuelomat systém Uživatelský manuál: Fuelomat systém 1 z 18 Obsah: Adresa systému:... 3 Úvodní obrazovka:... 3 Modul: Vozové parky... 3 Menu: Domů... 3 Menu: Transakce... 4 Submenu: Transakce... 4 Submenu: Nastavení...

Více

CAR FLEET SERVICE ŘEŠENÍ PRO VÁŠ VOZOVÝ PARK. Tomáš Kabrhel

CAR FLEET SERVICE ŘEŠENÍ PRO VÁŠ VOZOVÝ PARK. Tomáš Kabrhel ŘEŠENÍ PRO VÁŠ VOZOVÝ PARK Tomáš Kabrhel 1 FLEET DAY 2012 1) CZ, spol. s r.o. 2) CAR FLEET SERVIS co to je? 3) CAR FLEET SERVIS nabízené služby 4) CFS systém 5) Servisní síť 6) Bloková výjimka 7) řešení

Více

Elektronická Kniha jízd. www.knihajizd.info

Elektronická Kniha jízd. www.knihajizd.info Elektronická Kniha jízd www.knihajizd.info Jak to funguje O produktu Aplikace elektronické Knihy jízd Patriot Vám s využitím systému GPS (Global Positioning System) umožní jednoduše a spolehlivě sledovat

Více

T-Cars Fleet Management

T-Cars Fleet Management Elektronická správa vozového parku Provozovatel: Obsah 1. INFORMACE O SPOLEČNOSTI... 2 1.1 Základní údaje...2 1.2 Charakteristika...3 2. SPECIFIKACE NABÍZENÝCH SLUŽEB... 3 2.1 Specifikace systému správy

Více

Rychlý průvodce pro report Basic. Strana 1(6)

Rychlý průvodce pro report Basic. Strana 1(6) Strana 1(6) Použití Report Basic umožňuje sledovat, jak byla vozidla ve vozovém parku provozována během daného období. Horní část reportu Basic indikuje, jak se změnila celková spotřeba paliva a emise

Více

Příklad přístupu k výpočtu nákladové ceny jednoho ujetého km osobního vozidla, výpočty viz soubor priklad-auto.xls

Příklad přístupu k výpočtu nákladové ceny jednoho ujetého km osobního vozidla, výpočty viz soubor priklad-auto.xls Příklad OSOBNÍ AUTO Příklad přístupu k výpočtu nákladové ceny jednoho ujetého km osobního vozidla, výpočty viz soubor priklad-auto.ls Základní data (zjednodušená, platná pro rok 2017): - cena pořízení

Více

Výběr dodavatele na GPS elektronickou. knihu jízd

Výběr dodavatele na GPS elektronickou. knihu jízd Poptávkové řízení mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Výběr dodavatele na GPS elektronickou knihu jízd Zadavatel: Krnovské vodovody a kanalizace s.r.o.

Více

01/

01/ 01/2019 www.webdispecink.cz OBSAH ČÍSLA Novinka Automatický import PHM z karet EUROWAG 3 Akce Vzdálené stahování digitálních tachografů 4 Novinka Změny v cestovních náhradách 5 Novinka Přidání sloupců

Více

Novinky v oblasti MIS a DashBordů. David Černý,

Novinky v oblasti MIS a DashBordů. David Černý, Novinky v oblasti MIS a DashBordů David Černý, 12.11.2015 Stručný popis: střediskové, firemní informace v požadované struktuře zobrazení trendů vyhodnocení libovolných sledovaných ukazatelů jednoduchá

Více

PROTOKOL INSPEKCE VOZIDLA

PROTOKOL INSPEKCE VOZIDLA -1/2Číslo protokolu: 540 PROTOKOL INSPEKCE VOZIDLA INFORMACE O INSPEKCI Leasingová smlouva: 1101601506 Místo inspekce: Praha_Poděbradská28 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: Značka a název: Zdvihový objem: Výkon: Barva:

Více

K.A.L.T. Pneu a.s. představuje - nástroj pro efektivní správu pneumatik ve vozovém parku fleetového zákazníka

K.A.L.T. Pneu a.s. představuje - nástroj pro efektivní správu pneumatik ve vozovém parku fleetového zákazníka K.A.L.T. Pneu a.s. představuje - nástroj pro efektivní správu pneumatik ve vozovém parku fleetového zákazníka Fleet Check umožňuje sledovat kompletně všechny pneumatiky ve vozovém parku dopravce. Každá

Více

CCS FLEET MANAGEMENT. Nabídka pro zákazníky CCS. Věnujte se svému podnikání a starosti s vozovým parkem nechte na nás! CCS FLEET MANAGEMENT

CCS FLEET MANAGEMENT. Nabídka pro zákazníky CCS. Věnujte se svému podnikání a starosti s vozovým parkem nechte na nás! CCS FLEET MANAGEMENT Nabídka pro zákazníky CCS Věnujte se svému podnikání a starosti s vozovým parkem nechte na nás! Není univerzální řešení pro kaţdý vozový park. Pozvěte si odborníky, kteří Vám toto řešení pro právě Váš

Více

Objektivní nástroj pro volbu parametrů vozového parku lehkých užitkových automobilů

Objektivní nástroj pro volbu parametrů vozového parku lehkých užitkových automobilů Objektivní nástroj pro volbu parametrů vozového parku lehkých užitkových automobilů O společnosti Fleet Partners Založena 2008 Team: 70 let zkušeností: Automobilový trh Operativní leasing Marketingové

Více

Vliv lidského faktoru na efektivnísprávu vozového parku

Vliv lidského faktoru na efektivnísprávu vozového parku Vliv lidského faktoru na efektivnísprávu vozového parku FLEET MANAGEMENT 2010 28.DUBNA 2010 Česká Asociace Fleet Managementu -STANISLAV ZELENKA- ÚVOD Dodavatele už jste stlačili na minimum. Co dál?? Nikdy

Více

Manuál pro uživatele aplikace FUEL 2000 Enterprise

Manuál pro uživatele aplikace FUEL 2000 Enterprise aplikace FUEL 2000 Enterprise Zpracoval: Ondřej Bejšovec JS Petrol s.r.o. Autor programu: UNICODE Systems, s.r.o. Ruská ul.14 674 01 Třebíč IČO: 26224992-1 - Úvod a přihlášení do systému 1) O systému Srdcem

Více

PROTOKOL INSPEKCE VOZIDLA

PROTOKOL INSPEKCE VOZIDLA -1/2Číslo protokolu: 1214 PROTOKOL INSPEKCE VOZIDLA INFORMACE O INSPEKCI Nájemce: PM České Budějovice s.r.o. Kontakní osoba: Kubeček Leasingová smlouva: 2201600078 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: 5AL6197 Značka a

Více

Jezděte na CNG! Den s Fleetem 2014 - jaro. Markéta Veselá Schauhuberová, RWE Energo, s.r.o.

Jezděte na CNG! Den s Fleetem 2014 - jaro. Markéta Veselá Schauhuberová, RWE Energo, s.r.o. Jezděte na CNG! Den s Fleetem 2014 - jaro Markéta Veselá Schauhuberová, RWE Energo, s.r.o. Obsah prezentace: > Představení RWE Energo; > Trh CNG v ČR a ve světě aktuální stav; > Nabídka spolupráce s RWE

Více

Návod k obsluze systému

Návod k obsluze systému Návod k obsluze systému 1. Obsah 1. Obsah... 2 2. Začínáme... 3 3. Práce s mapou... 5 4. Kniha jízd... 7 4.1 Denní statistika... 9 4.2 Seznam řidičů... 10 5. Nastavení... 11 6. Klávesnice... 14 2 2. Začínáme

Více

Úvod Jízdy 2016 Jízdy CP

Úvod Jízdy 2016 Jízdy CP Obsah Úvod... 1 Jak začít... 2 Agenda Jízdy... 5 Pořízení dat záložka Obecné... 5 Záložka Jízdy - detail... 6 Záložka Výdaje, Jídlo... 6 Doporučené použití a nastavení... 7 Zobrazení... 7 Reporty... 8

Více

V hl. m. Praze jsou tyto podmínky i nadále splněny.

V hl. m. Praze jsou tyto podmínky i nadále splněny. Informace o ověření platnosti stanovené maximální ceny osobní taxislužby 1. Úvod Hlavní město Praha se pravidelně zabývá situací na trhu v taxislužbě poskytované na území hl. m. Prahy z důvodu ověření,

Více

úspory v oblasti cen a slev

úspory v oblasti cen a slev nová dimenze úspor Eni Česká republika, s.r.o. ve spolupráci se společností Fuelomat, a. s. představují revoluční systém pro úsporu nákladů na provoz vozového parku úspory v oblasti cen a slev Jednou z

Více

Obsah čísla Úvodník 3 Novinka nová verze aplikace WD Mobile 4 WEBDISPEČINK na Autosalonu v Brně 9 Soutěž 10

Obsah čísla Úvodník 3 Novinka nová verze aplikace WD Mobile 4 WEBDISPEČINK na Autosalonu v Brně 9 Soutěž 10 4/2013 DUBEN VÍTEJTE Obsah čísla Úvodník 3 Novinka nová verze aplikace WD Mobile 4 WEBDISPEČINK na Autosalonu v Brně 9 Soutěž 10 Redakce Adresa redakce: HI Software Development s.r.o. Legionářská 10 779

Více

Die Online Zusatzdienste der. UTA MultiBox. Online služby UTA MultiBox

Die Online Zusatzdienste der. UTA MultiBox. Online služby UTA MultiBox Die Online Zusatzdienste der UTA MultiBox Online služby UTA MultiBox Allgemein Při příležitosti představení nového UTA MultiBoxu můžeme našim zákazníkům poprvé nabídnout dodatečný online servis. Na zprovoznění

Více

První kroky administrátora

První kroky administrátora První kroky administrátora Datum zpracování: 28.3.2019 Verze: I. 1 1 NASTAVENÍ FIRMY Nastavení/Firma/Firma. Umožňuje nastavit základní parametry pro aplikaci. Doporučujeme vyplnit uvedené položky: Nastavení

Více

JÍZDY a KNIHA JÍZD. Uživatelská příručka SeeMe. Provozovatel GPS služeb: pobočka ZNOJMO pobočka JIHLAVA pobočka DOMAŽLICE pobočka PRAHA Identifikace

JÍZDY a KNIHA JÍZD. Uživatelská příručka SeeMe. Provozovatel GPS služeb: pobočka ZNOJMO pobočka JIHLAVA pobočka DOMAŽLICE pobočka PRAHA Identifikace alarmy do vozidel, sledování úbytku paliva a další služby JÍZDY a KNIHA JÍZD Uživatelská příručka SeeMe Identifikace IČO:28550650 Rejstříkový soud: Praha, Oddíl C vložka 149630 Moduly Jízdy a Kniha jízd...

Více

Optimalizace autoprovozu Biologického centra. České Budějovice, 21. 3.2014

Optimalizace autoprovozu Biologického centra. České Budějovice, 21. 3.2014 Optimalizace autoprovozu Biologického centra České Budějovice, 21. 3.2014 Osnova Cíle optimalizace Současný systém autoprovozu BC Statistické údaje Návrh řešení a přínosy centralizace Závěr Cíle optimalizace

Více

Novinky v aplikaci. Nový modul Trasy Nové ceny GPS jednotek Security. Rychlý průvodce Administrátora, Alerty, Autopůjčovnou

Novinky v aplikaci. Nový modul Trasy Nové ceny GPS jednotek Security. Rychlý průvodce Administrátora, Alerty, Autopůjčovnou Nový modul Trasy Nové ceny GPS jednotek Security v aplikaci V Security funkcích, které jsou nově ve verzích Car Control Basic a Standard, vás seznámíme s možností využití alertů například pro dohled nad

Více

PŘEHLED REPORTŮ KOMPLEXNÍHO SYSTÉMU AUTO-GPS

PŘEHLED REPORTŮ KOMPLEXNÍHO SYSTÉMU AUTO-GPS PŘEHLED REPORTŮ KOMPLEXNÍHO SYSTÉMU AUTO-GPS Přehled reportů komplexního systému Auto-GPS Menu Reporty umožňuje přístup k výběru a vytváření výstupních zpráv, sestavených podle různých kritétií a v různých

Více

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty ekonomiky a managementu

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty ekonomiky a managementu Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty ekonomiky a managementu Registrační číslo projektu: CZ.1.07/2.2.00/28.0326 PROJEKT

Více

Základní škola profesora Josefa Brože, Vlachovo Březí, okres Prachatice. Komenského 356, PSČ: 384 22 IČO: 47258721 tel.

Základní škola profesora Josefa Brože, Vlachovo Březí, okres Prachatice. Komenského 356, PSČ: 384 22 IČO: 47258721 tel. Základní škola profesora Josefa Brože, Vlachovo Březí, okres Prachatice Komenského 356, PSČ: 384 22 IČO: 47258721 tel.: 388 320 215 SMĚRNICE PRO POSKYTOVÁNÍ CESTOVNÍCH NÁHRAD Článek 1 V souladu s příslušnými

Více

Geografické Informační Systémy

Geografické Informační Systémy Geografické Informační Systémy GIS v dopravě Bednář David 2009-04-09 Vysoká škola Báňská, Technická univerzita Ostrava Agenda: - Použití GIS v dopravě (obecněji) - Zajímavé oblasti využití - plánování

Více

VoltTerra základní informace

VoltTerra základní informace VoltTerra základní informace VoltTerra je operační systém pro elektromobilitu - Nabízí veškeré softwarové end-to-end funkcionality pro e- mobilitu - Realizuje v jednotlivých dobíjecích bodech různé obchodní

Více

Web dispečink PDA. www.webdispecink.cz/pda manuál. Květen 2006. HI Software Development s.r.o.

Web dispečink PDA. www.webdispecink.cz/pda manuál. Květen 2006. HI Software Development s.r.o. Web dispečink PDA manuál 1 Květen 2006 Rychlá orientace strom vozidel SMS komunikace správa zakázek odhlášení jazykové mutace Zobrazení označených vozidel na mapě Informace o aktuální poloze Zobrazení

Více

Dispatcher 3 Kniha jízd

Dispatcher 3 Kniha jízd Dispatcher 3 Kniha jízd 1 Obsah: Základní popis programu.. 3 Vložení vozidla.. 4 Vložení záznamu o jízdě.. 6 Import dat z GPS off-line jednotky LUPUS.. 8 Import tankovacích karet.. 10 Sloučení jízd v jednom

Více

Jak to funguje. O produktu. Jak to funguje

Jak to funguje. O produktu. Jak to funguje www.auto-gps.eu Jak to funguje O produktu Aplikace elektronické knihy jízd AutoGPS Vám s využitím systému GPS (Global Positioning System) umožní jednoduše a spolehlivě sledovat pohyb všech Vašich vozidel,

Více

A U T O M A T I Z O V A N Ý PRUŽINOVÝ SKLADOVÝ SYSTÉM HelixVend. leden 2015

A U T O M A T I Z O V A N Ý PRUŽINOVÝ SKLADOVÝ SYSTÉM HelixVend.  leden 2015 A U T O M A T I Z O V A N Ý PRUŽINOVÝ SKLADOVÝ SYSTÉM HelixVend www.macte.cz leden 2015 instalace ve 46 zemích světa významní zákazníci teritoriální zákazníci potenciální zákazníci www.macte.cz 2 reference

Více

S m ě r n i c e č. 14 o používání a provozu služebních vozidel

S m ě r n i c e č. 14 o používání a provozu služebních vozidel Krajská knihovna Karlovy Vary Závodní 378/84, 360 06 Karlovy Vary S m ě r n i c e č. 14 o používání a provozu služebních vozidel Dle ustanovení zákona 257/2001 Sb. o knihovnách a podmínkách provozování

Více

Autorizovaný distributor. HelixVend 5.0

Autorizovaný distributor. HelixVend 5.0 Autorizovaný distributor V ý d e j n í s y s t é m HelixVend 5.0 updated: 1/2019 spolehlivý partner SupplyPro výrobce zařízení SupplyPro působí na trhu 25+ let instalace výdejních systémů ve více než 60+

Více

O 2 Clean Internet. Ochranný štít pro bezpečný internet. Richard Novak, ICT Manager O2 Business Product Management

O 2 Clean Internet. Ochranný štít pro bezpečný internet. Richard Novak, ICT Manager O2 Business Product Management O 2 Clean Internet Ochranný štít pro bezpečný internet Richard Novak, ICT Manager O2 Business Product Management Trendy a potřeby v ICT Trendy Řešení Popis služby Výhody Proč O 2? Reference Chraňte své

Více

HISTORIC CARS, s.r.o., se sídlem Mořice 183, 798 28 Mořice, IČO:28320611,, je zapsá u Krajského soudu v Brně. Oddíl C, vložka 61116.

HISTORIC CARS, s.r.o., se sídlem Mořice 183, 798 28 Mořice, IČO:28320611,, je zapsá u Krajského soudu v Brně. Oddíl C, vložka 61116. PROFIL SPOLEČNOSTI HISTORIC CARS, s.r.o 2 OBSAH společnosti... 3 NABÍDKA SLUŽEB... 4 MOŽNOSTI DLOUHODOBÉ SPOLUPRÁCE... 5 1. SPOLUPRÁCE OBČANSKÉ SDRUŽENÍ, NEZISKOVÁ ORGANIZACE... 5 2. RENOVÁTORSKÁ FIRMA,

Více

Systém na sledování provozních parametrů hnacích drážních vozidel FleetEye-Rail

Systém na sledování provozních parametrů hnacích drážních vozidel FleetEye-Rail Systém na sledování provozních parametrů hnacích drážních vozidel FleetEye-Rail Alice Junková GX CORPFIN, a. s. Pelclova 2500/5 702 00 Ostrava info@gxcorpfin.eu www.gxcorpfin.eu Představení GX Loco Railway

Více

Využití CNG pro vysokozdvižné vozíky

Využití CNG pro vysokozdvižné vozíky Využití CNG pro vysokozdvižné vozíky Ing. Jiří Klenk Linde Material Handling ČR Zástupce obchodního ředitele Mgr. Martin Řehák Linde Material Handling ČR Produktový trenér CNG palivo pro manipulační techniku

Více

TECHNOLOGIE PLNĚNÍ CNG

TECHNOLOGIE PLNĚNÍ CNG TECHNOLOGIE PLNĚNÍ CNG Král Václav Ing. Manažer prodeje CNG MOTOR JIKOV Strojírenská, a. s. SÍŤ VEŘEJNÝCH ČERPACÍCH STANIC 61 stanic v ČR výhody Flexibilita a rychlost výstavby Dostupnost CNG i v místech,

Více

Obsah čísla Redakce Adresa redakce: Redakční email:

Obsah čísla Redakce Adresa redakce: Redakční email: 6/2014 ČERVEN VÍTEJTE Obsah čísla Úvodník 3 Novinka vylepšené nastavení pro Podklady diet 4 Novinka vylepšená statistika Přechod hranic 6 Novinka nové webové stránky pro API 7 Elektronické zadávání reklamací

Více

DATABÁZE DODAVATELŮ V OBLASTI ČISTÉ MOBILITY

DATABÁZE DODAVATELŮ V OBLASTI ČISTÉ MOBILITY DATABÁZE DODAVATELŮ V OBLASTI ČISTÉ MOBILITY FUTURE AGE, o.s. 20.09. 2012 CÍLE PROJEKTU DATABÁZE POSKYTOVAT AKTUÁLNÍ NABÍDKU VOZIDEL S ALTERNATIVNÍMI POHONY VČETNĚ POTŘEBNÉ INFRASTRUKTURY, KTERÉ LZE NAKOUPIT

Více

A U T O M A T I Z O V A N Ý SKŘÍŇOVÝ SKLADOVÝ SYSTÉM LockerVend. leden 2015

A U T O M A T I Z O V A N Ý SKŘÍŇOVÝ SKLADOVÝ SYSTÉM LockerVend.   leden 2015 A U T O M A T I Z O V A N Ý SKŘÍŇOVÝ SKLADOVÝ SYSTÉM LockerVend www.macte.cz leden 2015 Automatizované skladové systémy - výrobce těchto zařízení SupplyPro působí na trhu více než 20let - instalace systémů

Více

Poptávkové ř ízení veřejná zakázka

Poptávkové ř ízení veřejná zakázka SPRÁVA NÁRODNÍHO PARKU A CHRÁNĚNÉ KRAJINNÉ OBLASTI ŠUMAVA el.kontakt:petr.kubis@npsumava.cz váš dopis značky / ze dne naše značka datum vyřizuje / linka NPS 3.2.2011 Kubiš/ 388450243 Poptávkové ř ízení

Více

Péče o firemní auta z pohledu TCO

Péče o firemní auta z pohledu TCO Péče o firemní auta z pohledu TCO Projekt ProFirmy.eu Nezávislý portál podporující konkurenceschopnost českých firem Praktické tipy pro efektivní řešení firemních potřeb Auta, energie, pojištění, telekomunikace,

Více

23042012_WORKsmart_ECO_bro_CZ. WORKsmart -Eco. Pečujte o životní prostředí i svůj zisk. Let s drive business. www.tomtom.

23042012_WORKsmart_ECO_bro_CZ. WORKsmart -Eco. Pečujte o životní prostředí i svůj zisk. Let s drive business. www.tomtom. 23042012_WORKsmart_ECO_bro_CZ WORKsmart -Eco Pečujte o životní prostředí i svůj zisk www.tomtom.com/business Let s drive business Obsah 2 Jak ekologické je vaše podnikání? 3 Optimalizace využití vozidel

Více

Nabízí služby RMC systém (monitoring, kontrola práce strojů, vyhodnocení stylu řízení řidiče).

Nabízí služby RMC systém (monitoring, kontrola práce strojů, vyhodnocení stylu řízení řidiče). Nabízí služby RMC systém (monitoring, kontrola práce strojů, vyhodnocení stylu řízení řidiče). Zaměřuje se na vývoj a výrobu vlastních elektronických systémů pro stavebnictví, dopravu a zemědělství. Řeší

Více

Satelitní vyhledávání a monitorování vozidel

Satelitní vyhledávání a monitorování vozidel Satelitní vyhledávání a monitorování vozidel www.carloc.cz Měnící se potřeby a přání klientů spolu s rozvojem techniky, inovací produktů a vývojem legislativy vytvářejí základ pro strategii naší společnosti.

Více

PROTOKOL INSPEKCE VOZIDLA

PROTOKOL INSPEKCE VOZIDLA -1/2Číslo protokolu: 2295 - Standardní PROTOKOL INSPEKCE VOZIDLA INFORMACE O INSPEKCI Leasingová smlouva: 11001511181 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: 3AU9892 Značka a název: Škoda Octavia Zdvihový objem: 1598 Výkon:

Více

Newsletter Knihy jízd. Červen / 2013. Upozornění na překročení rychlosti v oblasti

Newsletter Knihy jízd. Červen / 2013. Upozornění na překročení rychlosti v oblasti Newsletter Knihy jízd Červen / 2013 Upozornění na překročení rychlosti v oblasti Ve firemních areálech bývá často omezena rychlost vozidel, především z důvodu bezpečnosti chodců. Aplikace Kniha jízd umožňuje

Více

Transparentní stav dodavatelského řetězce 3. Jak funguje telematický systém 4. Přehled funkcí 5. Funkce a využití 6. Hardware 8

Transparentní stav dodavatelského řetězce 3. Jak funguje telematický systém 4. Přehled funkcí 5. Funkce a využití 6. Hardware 8 Kögel Telematics Transparentní stav dodavatelského řetězce 3 Jak funguje telematický systém 4 Přehled funkcí 5 Funkce a využití 6 Hardware 8 Balíčky telematických systémů / vozidla 9 Webový portál 10 Přímé

Více

Autorizovaný distributor. SupplyPad 4.0

Autorizovaný distributor. SupplyPad 4.0 Autorizovaný distributor V ý d e j n í s y s t é m SupplyPad 4.0 updated: 1/2019 hlavní výhody Proč výdejní systémy redukce spotřeby skladových položek snížení nákladů na pořízení zásob snížení administrativních

Více

S T Ř E D N Í Š K O L A T E C H N I C K Ý C H O B O R Ů

S T Ř E D N Í Š K O L A T E C H N I C K Ý C H O B O R Ů NECHTE SI UPRAVIT VOZIDLO NA E85 A UŠETŘETE NA PHM Střední škola technických oborů v Havířově nabízí profesionální úpravu vozidel na E85 pomocí konverzního kitu METEX PT-E85, který je schválený Ministerstvem

Více

PROTOKOL INSPEKCE VOZIDLA

PROTOKOL INSPEKCE VOZIDLA -1/2Číslo protokolu: 4865 - Standardní PROTOKOL INSPEKCE VOZIDLA INFORMACE O INSPEKCI Leasingová smlouva: 11001511738 Místo inspekce: Praha_Kostelecká ulice 933/ 77a ÚDAJE O VOZIDLE RZ: 5AB3810 Výrobní

Více

Barometr CVO 2008. 21.května 2008. Tisková konference, Praha, hotel Adria Prezentuje Jiří Solucev, obchodní ředitel Arval CZ

Barometr CVO 2008. 21.května 2008. Tisková konference, Praha, hotel Adria Prezentuje Jiří Solucev, obchodní ředitel Arval CZ Barometr CVO 2008 21.května 2008 Tisková konference, Praha, hotel Adria Prezentuje Jiří Solucev, obchodní ředitel Arval CZ Kontext a cíle ARVAL zahájil výzkum Corporate Vehicle Observatory v roce 2003

Více

Zlepšení efektivity vozového parku přes TCO přístup. Radovan Mužík www.profirmy.eu Praha, 22.10.2015

Zlepšení efektivity vozového parku přes TCO přístup. Radovan Mužík www.profirmy.eu Praha, 22.10.2015 Zlepšení efektivity vozového parku přes TCO přístup Radovan Mužík www.profirmy.eu Praha, 22.10.2015 www.profirmy.eu 2 www.autaprofirmy.cz 3 TCO a jeho využití v praxi 4 Výběr vozů Podle čeho vybírat? Které

Více

Fendt VarioGuide New. Patrik Kalenda & Pavel Gnip

Fendt VarioGuide New. Patrik Kalenda & Pavel Gnip Fendt VarioGuide New Patrik Kalenda & Pavel Gnip Obsah Contour Assistant Contour Segmets Single Contour Variable Rate Control Section Control Ti Auto 2 Contour Assistant Licencovaná funkce komfortního

Více

CCS Monitor je vynikající řídící a kontrolní prostředek pro veškerá služební vozidla jak ve státní správě tak i v soukromém sektoru

CCS Monitor je vynikající řídící a kontrolní prostředek pro veškerá služební vozidla jak ve státní správě tak i v soukromém sektoru Obecný popis produktu CCS Monitor CCS Monitor je vynikající řídící a kontrolní prostředek pro veškerá služební vozidla jak ve státní správě tak i v soukromém sektoru systém je založen na využívání celosvětové

Více

Monitoring vozového parku, zaměstnanců a jejich efektivní řízení O2 CAR CONTROL

Monitoring vozového parku, zaměstnanců a jejich efektivní řízení O2 CAR CONTROL Monitoring vozového parku, zaměstnanců a jejich efektivní řízení O2 CAR CONTROL Trendy a bolesti v oblasti monitoringu vozového parku Kontrola nad chováním řidiče - Sběr dat o řidičích a jejich vyhodnocování

Více

Obrazový návod webové aplikace

Obrazový návod webové aplikace Obrazový návod webové aplikace verze 1.1 5/2018 Přihlášení Vítáme Vás v internetové aplikaci pro klienty SafeLine. Pro vstup do aplikace použijte adresu www.cebia.cz/safeline. Přihlašovací jméno a Heslo

Více

Chceme Vám být prospěšní tam, kde nás skutečně potřebujete.

Chceme Vám být prospěšní tam, kde nás skutečně potřebujete. Chceme Vám být prospěšní tam, kde nás skutečně potřebujete. Bezpečnost Vašeho zboží? -> U nás priorita č. 1. Vozidla včas na nakládce? -> U nás vždy. Přišlo Vám zboží dříve, než jste očekávali? -> My Vám

Více

Základní popis obsluhy lokalizačního serveru systému REX

Základní popis obsluhy lokalizačního serveru systému REX Základní popis obsluhy lokalizačního serveru systému REX 1. Přihlášení do systému 2. Hlášení o nedůvěryhodném připojení: - instalace certifikátu pro prohlížeč Mozilla Firefox - instalace certifikátu pro

Více

Směrnice pro provoz vozidla ZJ SDH Střeň č. 1/2017

Směrnice pro provoz vozidla ZJ SDH Střeň č. 1/2017 Směrnice pro provoz vozidla ZJ SDH Střeň č. 1/2017 Pro zajištění řádného a bezpečného provozu vozidla Zásahové jednotky Sboru dobrovolných hasičů Střeň vydává zastupitelstvo obce Střeň směrnici pro provoz.

Více

eorders LeasePlan ČR Michal Bašta ICT Maintenance Manager LPCZ 20.4.2009

eorders LeasePlan ČR Michal Bašta ICT Maintenance Manager LPCZ 20.4.2009 LeasePlan ČR Michal Bašta ICT Maintenance Manager LPCZ 20.4.2009 Vaše cesta k operativnímu leasingu Page 2 Dceřinná společnost LeasePlan Corporation V České republice od roku 1995 (obchodně od 1996) Certifikát

Více

Metodický pokyn č. 1. Příloha č.1 Způsob dokladování výdajů

Metodický pokyn č. 1. Příloha č.1 Způsob dokladování výdajů Metodický pokyn č. 1 Dokladování způsobilých výdajů u projektů v rámci oblasti podpory 4.1, 4.2 a 4.3 Regionálního operačního programu regionu soudržnosti Střední Čechy Řídící orgán ROP NUTS 2 Střední

Více

E-ŘEŠENÍ INTERNETOVÉ APLIKACE NAD SOFT-4-SALE

E-ŘEŠENÍ INTERNETOVÉ APLIKACE NAD SOFT-4-SALE E-ŘEŠENÍ E-řešení je společným názvem pro skupinu internetových nadstaveb. V systému Soft-4-Sale poskytují podporu e-řešením, která Vám pomohou s prodejem a propagací zboží a služeb na internetu. Systém

Více