Specifikace vybavení stezky

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Specifikace vybavení stezky"

Transkript

1 Specifikace vybavení stezky V rámci řešeného úseku Dolánky Líšný bude stezka na osmi vybraných místech vybavena informačním a naučným systém a mobiliářem. V případě informačního systému se jedná o pět míst, kde bude instalován stojan naučného systému pro panel o rozměru max. 60x100 cm. Konstrukce stojanu je zobrazena na přiloženém výkrese. Mobiliář stezky je umístěn na sedmi místech stezky. Dle konkrétní lokality obsahuje instalovaný mobiliář lavici se stolem (4 ks), lavičku (2 ks) a stojan na kola (2 ks). Pozemky dotčené informačním systémem a mobiliářem jsou projednané s majiteli, což je doloženo souhlasem s umístěním. Specifikace a rozmístění informačního systému a mobiliáře (viz mapa) 1. Loužek, náves - mobiliář (lavička) - p.p.č. 757, k.ú. Bukovina u Turnova (majitel Město Turnov) 2. Loužek, nájezd na žel. viadukt - informační systém (NS k technickým zajímavostem a železnici), samostatný NS nebo součást konstrukce zábradlí - p.p.č. 759/1, k.ú. Bukovina u Turnova (majitel Město Turnov) 3. Rakousy, obec - vedle staré hasičárny - informační systém (NS informace o obci) - mobiliář (lavice se stolem, stojan na kola) - p.p.č. 325/1, k.ú. Rakousy (majitel Obec Rakousy) 4. Rakousy, Dolní Zbiroh - konec místní komunikace (zamezení průchodu k trati). - informační systém (NS k chráněným územím) - mobiliář (lavice se stolem) - p.p.č. 350/1, k.ú. Rakousy (majitel Obec Rakousy)

2 5. Malá Skála, Na Teplici - informační systém (NS ke žluté plovárně, Panteon a vyhlídka), bez mobiliáře. Řešit vazbu na IC a obsah informačního systému Na Labi - p.p.č. 1588/2,, k.ú. Vranové I. (majitel Obec Malá Skála) 6. Panský ostrov - informační systém (NS k původu ostrova, řeka, pomník) - mobiliáře (lavice se stolem) - p.p.č. 1321, k.ú. Sněhov (majitel Obec Malá Skála) 7. Líšný, Kalvárie - v blízkosti plastiky u zastávky ČD - mobiliář (lavička) - p.p.č. 120, k.ú. Líšný (majitel Obec Líšný) 8. Líšný, centrum - centrum obce prodejna - mobiliář (lavice se stolem, stojan na kola) - p.p.č. 62/3, k.ú. Líšný (majitel Obec Líšný) Vzhledem k charakteru vybavení nepodléhá tato aktivita územnímu řízení, stavebnímu řízení ani ohlášení dle zákona č. 183/2006 Sb., stavební zákon.

3 Schematická mapa rozmístění informačního systému a mobiliáře

4 Katalog prvků informačního systému a mobiliáře Katalog prvků vybavení (mobiliáře) vychází z Manuálu úprav a vybavovacích předmětů pro turistické trasy a cyklotrasy v Libereckém kraji a Optimalizace informačního systému Českého ráje a Pojizeří. Cílem katalogu je sjednocení jednotlivých informačních prvků a vybavení cyklotras v krajině. Veškeré navrhované prvky jsou zhotoveny ze dřeva a jsou kotveny do betonových patek Informační tabule NS Materiál: Hlavní konstrukce panelu bude z dřevěných sloupků 90x80 mm, které budou osazeny do ocelového prvku. Sloupky budou spojeny prkny, na kterých bude umístěna informační tabule. Osazení: Sloupky budou osazeny do ocelového prvku např. U, který bude osazen do základové patky z betonu B 7,5. Povrchová úprava: Veškeré dřevěné konstrukce budou opatřeny ochranným nátěrem v tmavě hnědé barvě. Ocelové prvky budou žárově pozinkovány. Rozměry: Stojan bude 1,0 m široký a 2 m vysoký. Ve výšce 1,4 m nad terénem budou prkna, na které se umístí informační panel. Výška plochy pro informační panel bude 0,6 m, plocha pro informační panel činí 0,6 m Lavička Materiál: Konstrukce lavice bude zhotovena z kovových profilů 40x100 mm. Sedací je tvořena z hranolů 50x80 mm. Osazení: Lavička bude do země kotvena přímo prostřednictvím betonových patek nebo pomocí ocelového prvku např. U (ocel. prvek bude zatlučený cca 500 mm do země). Povrchová úprava: Veškeré dřevěné konstrukce budou opatřeny ochranným nátěrem v tmavě hnědé barvě. Ocelové prvky budou žárově pozinkovány. Rozměry: Sedací plocha lavičky bude 400 mm nad terénem. Lavice je mm dlouhá, předp. kapacita jsou 3 osoby.

5 2.3 - Posezení (lavice se stolem) Materiál: Konstrukce lavice se stolem bude zhotovena z dřevěných hranolů 50x100 mm. Sedací a stolová plocha je tvořena z hranolů 45x95 mm. Osazení: Lavička bude do země kotvena přímo prostřednictvím betonových patek nebo pomocí ocelového prvku např. U (ocel. prvek bude zatlučený cca 500 mm do země). Povrchová úprava: Veškeré dřevěné konstrukce budou opatřeny ochranným nátěrem v tmavě hnědé barvě. Ocelové prvky budou žárově pozinkovány. Rozměry: Sedací plocha lavičky bude 420 mm nad terénem, plocha stolu 700 mm. Stůl s lavicí je mm dlouhý, max. kapacita je 6 osob 2.8 Stojan na kola Materiál: Stojan bude tvořena z kuláče o průměru mm. Stojan bude pomocí ocelových prvků kotven do země. Stabilita je zajištěna dubovými polštáři 200 x 140 mm. Osazení: Kuláč budou pomocí ocelového prvku např. U, kotveny do země. Ocel prvek bude zatlučený cca 500 mm do země. Povrchová úprava: Veškeré dřevěné konstrukce budou opatřeny ochranným nátěrem v tmavě hnědé barvě. Ocelové prvky budou žárově pozinkovány. Rozměry: Stojan na jízdní kola je dlouhý mm s kapacitou 3 4 jízdních kol.

6 Společné podmínky pro informační systém a mobiliář Veškeré navrhované prvky jsou zhotoveny ze dřeva a jsou kotveny do betonových patek. Materiál: - Dřevěné konstrukce budou zhotoveny ze smrkového, borového či modřínového dřeva rozměru a tvaru dle konkrétních prvků. Povrchová úprava (viz níže) odpovídá umístění v exteriéru. - Kotvící a spojovací kovové prvky jsou ocelové s povrchovou úpravou proti korozi pro umístění v exteriéru. Povrchová úprava: - Veškeré dřevěné konstrukce budou impregnovány a opatřeny ochranným nátěrem v hnědé barvě. - Kovové prvky - kotvící, nosné i spojovací části - budou žárově pozinkovány. - Povrchová úprava je uzpůsobena pro venkovní použití se zvýšenou odolností proti povětrnostním vlivům. Záruka: - Dodavatel poskytne záruku do konce roku 2018 pro zajištění udržitelnosti projektu po dobu min. 5 let od ukončení projektu. - Záruka se vztahuje na provedení prvků, povrchovou úpravu a škody způsobené hnilobou (u dřevěných prvků). Záruka se nevztahuje na mechanické poškození. - V případě potřeby či požadavku ze strany zadavatele bude zajistí dodavatel po 2 letech obnovu nátěru. Uvedené podmínky jsou minimální požadované. Dodavatel může zvolit kvalitnější materiál, konstrukční řešení či povrchovou úpravu.

7 Dopravní značení Po dokončení stavby nových cyklostezek proběhne vyznačení nové cyklotrasy v úseku Dolánky u Turnova Rakousy Malá Skála, Křížky Malá Skála Líšný v celkové délce 9,6 km. Bude se jednat o přeložení a prodloužení stávající cyklotrasy č Nově vedená cyklotrasa trasa povede údolím řeky Jizery po stávajících místních komunikacích a využije nově vybudované úseky stezky. V centru obce Malá Skála bude využito stávající značení v úseku Boučkův statek Na Teplici. Značení cyklotrasy bude provedeno v souladu s platnými předpisy (zák. 361/2000Sb., vyhláška MDS ČR č. 30/2001Sb., TP č. 65; 100; 108) prostřednictvím dopravních značek IS 19 (směrová tabule pro cyklisty), IS 20 (návěst před křižovatkou pro cyklisty) a IS 21a, b, c (směrová tabulka pro cyklisty). Dopravní značky budou umístěny na nových sloupcích, stávajícím dopravním značení nebo sloupech VO na pozemcích partnerských obcí se souhlasem vlastníka. Specifikace dopravního značení cyklotrasy 4170 v úseku Dolánky - Líšný bod značka směr umístění typ DZ směr text DZ IS21 konec IS21 konec IS21 kone L IS21c P VO IS21a IS21a L IS19b P 4170 Paseky/J, Malá Skála 8 L IS19b L 4171 Paseky/J, Malá Skála 3 9 T SLv IS19a L bez čísla Turnov IS19b P 3049 Kotel, Pěnčín IS19b P 3051 Sychrov, Frýdštejn 4 12 L IS21a L IS21a T IS21a L IS21a T IS21a L IS21a L IS21a T IS21a L IS21b L L SLv IS20 souběh s dráhou T IS21b L L SLv IS20 schéma viadukt T SLv IS20 souběh s dráhou L IS21b L 4170

8 17 26 T SLv IS20 schéma viadukt L IS21c P T IS21b L T IS21c P L IS21c P L IS21a L IS21a T IS21a L IS21a T IS21a L IS21b L T IS21c P T most IS21a L IS21b L T IS21b L L IS21b L T IS21b L L IS21c P T IS21b L L most IS21a L IS21a T IS21a T IS21a L SLv IS20 schema Boučkův st L IS21a T VO IS21a L IS19b P Paseky/J, Líšný VO 53 T IS19b P Turnov, Dolánky L IS21a L IS21a T IS21a T IS21a L IS19bP Paseky/J, Líšný VO 59 T IS19bL Turnov, Dolánky L IS21a L IS21a T IS21a L IS21c P T IS21b L L IS21b L T IS21c P L SLv IS19b P Paseky/J, Železný Brod T SLv IS19b L Turnov, Malá Skála

9 SLv IS20 schema Líšný Legenda: umístění Sloupek DZ nový - nízký SLv Sloupek DZ nový - vysoký VO Sloup veřejného osvětlení most konstrukce mostu směr jízdy L směr Líšný T směr Turnov typ DZ IS19 směrová tabule pro cyklisty IS20 návěst před křižovatkou pro cyklisty IS21 směrová tabulka pro cyklisty směr DZ L Vlevo P Vpravo Rozsah DZ IS19 11 ks IS20 6 ks IS21 52 ks Dopravní značení Uvedený rozsah dopravního značení se vztahuje na dodatečné označení cyklotrasy (DZ č. IS 19, IS 20 a IS 21) přeložené na nově vybudovanou stezku. Součástí zakázky je dále dopravní značení nově vybudované stezky ve smyslu zajištění provozu po pozemních komunikacích, např. DZ č. B 11, C 9, A 19, P 4 apod.

10

Greenway Jizera v úseku Dolánky - Líšný,

Greenway Jizera v úseku Dolánky - Líšný, Greenway Jizera v úseku Dolánky - Líšný, informace o projektu Název projektu: Greenway Jizera v úseku Svijany a Dolánky Líšný Dotační program: Regionální operační program NUTS 2 Severovýchod Oblast podpory:

Více

Příloha č.4. JEDNOTKOVÁ CENA (bez DPH) CENA CELKEM (bez DPH) CENA CELKEM (s DPH)

Příloha č.4. JEDNOTKOVÁ CENA (bez DPH) CENA CELKEM (bez DPH) CENA CELKEM (s DPH) Položkový výkaz výměr Název zakázky: Propagace v rámci projektu Středočeská ovocná stezka Sdružení zadavatelů: MAS Podlipansko, o.p.s. / Region Pošembeří, o.p.s. Jménem sdružení jedná MAS Podlipansko,

Více

OPTIMALIZACE SMĚROVÉHO ZNAČENÍ CYKLISTICKÝCH TRAS JIHOMORAVSKÉHO KRAJE

OPTIMALIZACE SMĚROVÉHO ZNAČENÍ CYKLISTICKÝCH TRAS JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Trasy značené logem příslušné trasy jsou ve smyslu TP 100 Zásady pro orientační dopravní značení na pozemních komunikacích odst. (1), Části F 1.2.4 trasami s tematickým zaměřením (značené logem). Logo

Více

OPTIMALIZACE SMĚROVÉHO ZNAČENÍ CYKLISTICKÝCH TRAS JIHOMORAVSKÉHO KRAJE

OPTIMALIZACE SMĚROVÉHO ZNAČENÍ CYKLISTICKÝCH TRAS JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Trasy značené logem příslušné trasy jsou ve smyslu TP 100 Zásady pro orientační dopravní značení na pozemních komunikacích odst. (1), Části F 1.2.4 trasami s tematickým zaměřením (značené logem). Logo

Více

Technická zpráva. Brno, ZŠ Chalabalova 2 Zak. č. 14130 Oprava podlahy a obkladu stěn v tělocvičně

Technická zpráva. Brno, ZŠ Chalabalova 2 Zak. č. 14130 Oprava podlahy a obkladu stěn v tělocvičně Brno, ZŠ Chalabalova 2 Zak. č. 14130 Objednatel: Statutární město Brno Dominikánské nám. 1 601 67 Brno Zpracovatel: STABIL s.r.o. Hlinky 142c 603 00 BRNO Vypracoval: Ing. Petr Daniel V Brně v červen 2014

Více

Studie cyklistické stezky Nový Jičín

Studie cyklistické stezky Nový Jičín Studie cyklistické stezky Nový Jičín Objednatel: Město Nový Jičín Masarykovo nám. 1, 741 01 Nový Jičín IČ: 00298212 Zhotovitel: UDIMO, spol. s r.o. Sokolská tř. 8, 702 00 Ostrava IČ: 44740069 Ostrava,

Více

Zadávací dokumentace SLUŽBY ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ PROSTŘEDNICTVÍM MOBILNÍ SÍTĚ

Zadávací dokumentace SLUŽBY ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ PROSTŘEDNICTVÍM MOBILNÍ SÍTĚ Příloha č. 1 Oznámení o zahájení zadávacího řízení Zadávací dokumentace Název zakázky: SLUŽBY ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ PROSTŘEDNICTVÍM MOBILNÍ SÍTĚ 1. Doba a místo plnění veřejné zakázky: Termín zahájení:

Více

Odbor dopravy ŽÁDOST O STAVEBNÍ POVOLENÍ. Příloha č. 2 k vyhlášce č. 526/2006 Sb. Adresa příslušného úřadu

Odbor dopravy ŽÁDOST O STAVEBNÍ POVOLENÍ. Příloha č. 2 k vyhlášce č. 526/2006 Sb. Adresa příslušného úřadu Příloha č. 2 k vyhlášce č. 526/2006 Sb. Adresa příslušného úřadu MĚSTSKÝ ÚŘAD TÁBOR Odbor dopravy Žižkovo náměstí 2 390 15 Tábor Telefon: +420 381 486 111 Fax: +420 381 486 100 E-mail: posta@mu.tabor.cz

Více

Trasa:číslo: 5153 Směr A: z Osvětimany do hrad Buchlov Směr B: z hrad Buchlov do Osvětimany

Trasa:číslo: 5153 Směr A: z Osvětimany do hrad Buchlov Směr B: z hrad Buchlov do Osvětimany Trasa:číslo: 5153 Směr A: z Osvětimany do hrad Buchlov Směr B: z hrad Buchlov do Osvětimany NOSIČ - popis umístění a typu nosiče značky hrad Buchlov 0 1 B začátek trasy, společného úseku s 5159 NS 1 B

Více

Příslušné podklady z hlediska požární bezpečnosti obsahují:

Příslušné podklady z hlediska požární bezpečnosti obsahují: Zpracování požárně bezpečnostního řešení stavby Oprávněna zpracovávat požárně bezpečnostní řešení stavby je fyzická osoba, která získala oprávnění k výkonu projektové činnosti podle zvláštního předpisu.

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY Krajský úřad Libereckého kraje odbor dopravy Adresáti dle rozdělovníku NAŠE ZNAČKA OPRÁVNĚNÁ ÚŘEDNÍ OSOBA/LINKA/E-MAIL LIBEREC KULK 14830v/2016/280.4/Sy Ing. Jakub Syrovátka / 384 / jakub.syrovatka@kraj-lbc.cz

Více

Hlavní město Praha RADA HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY USNESENÍ. Rady hlavního města Prahy

Hlavní město Praha RADA HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY USNESENÍ. Rady hlavního města Prahy Rada hlavního města Prahy Hlavní město Praha RADA HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY USNESENÍ Rady hlavního města Prahy číslo 2665 ze dne 3.11.2015 k vypracování koncepční studie horní úrovně Dvořákova nábřeží I. souhlasí

Více

Adresa příslušného úřadu. V... dne... podle ustanovení 125 odst. 4 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon)

Adresa příslušného úřadu. V... dne... podle ustanovení 125 odst. 4 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon) Adresa příslušného úřadu Úřad: Městský úřad Toužim Ulice: Sídliště 428 PSČ, obec: 364 01 Toužim V... dne...... Věc: ŽÁDOST O OVĚŘENÍ ZJEDNODUŠENÉ DOKUMENTACE (PASPORTU) STAVBY podle ustanovení 125 odst.

Více

F.4.1. OBSAH DOKUMENTACE. Technická zpráva 01 Půdorys 1.NP 02 Půdorys 2.NP 03 Půdorys 3.NP 04 Půdorys 4.NP 05 Půdorys 5.NP 06 Půdorys střechy 07

F.4.1. OBSAH DOKUMENTACE. Technická zpráva 01 Půdorys 1.NP 02 Půdorys 2.NP 03 Půdorys 3.NP 04 Půdorys 4.NP 05 Půdorys 5.NP 06 Půdorys střechy 07 F.4.1. OBSAH DOKUMENTACE Technická zpráva 01 Půdorys 1.NP 02 Půdorys 2.NP 03 Půdorys 3.NP 04 Půdorys 4.NP 05 Půdorys 5.NP 06 Půdorys střechy 07 Úvod Projektová dokumentace pro stavební povolení řeší návrh

Více

Příloha č. 1: Vzor Ohlášení stavby

Příloha č. 1: Vzor Ohlášení stavby Příloha č. 1: Vzor Ohlášení stavby Příloha č. 1 k Vyhlášce č. 526/2006 Sb. Adresa příslušného úřadu Úřad: Ulice: PSČ, obec: V.... dne..... Věc: OHLÁŠENÍ STAVBY podle ustanovení 104 odst. 2 písm. a) až

Více

Plechy válcované za tepla

Plechy válcované za tepla Plechy válcované za tepla Plechy válcované za tepla jsou vyráběny na širokopásové válcovací trati P 500 Steckel do svitků, které jsou dále příčně děleny za studena na dělících linkách výrobního závodu.

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD TIŠNOV ODBOR DOPRAVY A ŽIVNOSTENSKÝ ÚŘAD NÁMĚSTÍ MÍRU 346, 666 19 TIŠNOV. Tel.: 549 439 756 E-mail : lubos.dvoracek@tisnov.

MĚSTSKÝ ÚŘAD TIŠNOV ODBOR DOPRAVY A ŽIVNOSTENSKÝ ÚŘAD NÁMĚSTÍ MÍRU 346, 666 19 TIŠNOV. Tel.: 549 439 756 E-mail : lubos.dvoracek@tisnov. MĚSTSKÝ ÚŘAD TIŠNOV ODBOR DOPRAVY A ŽIVNOSTENSKÝ ÚŘAD NÁMĚSTÍ MÍRU 346, 666 19 TIŠNOV Č. j. MUTI 6127/2016/ODŽÚ/Dv-1 V Tišnově, 8. 3. 2016 Vyřizuje: Oprávněná úřední osoba: Luboš Dvořáček Tel.: 549 439

Více

Singltrek pod Smrkem Areál pro terénní cyklistiku v Jizerských horách. Lesy České republiky, s.p. Krajské ředitelství Liberec

Singltrek pod Smrkem Areál pro terénní cyklistiku v Jizerských horách. Lesy České republiky, s.p. Krajské ředitelství Liberec Singltrek pod Smrkem Areál pro terénní cyklistiku v Jizerských horách Lesy České republiky, s.p. Krajské ředitelství Liberec Liberecký kraj - Frýdlantsko 1 Terénní cyklistika Úzké stezky Pomalejší jízda

Více

konferenci CEEERES 2008 dne 25.1.2008

konferenci CEEERES 2008 dne 25.1.2008 Příspěvek Ing. Roberta Mikeše e uveřejn ejněný ný na konferenci CEEERES 2008 dne 25.1.2008 ETICS - External thermal insulation composit system ETICS závazné požadavky i doporučené postupy Požadavky tepelné

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 06.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Využití pronájmu částí pozemků parc. č. 1592/10, č. 1593/28 a č. 1560/11

Více

1. Přehled formulářů pro evidenci akce(projektu) v informačním systému

1. Přehled formulářů pro evidenci akce(projektu) v informačním systému 1. Přehled formulářů pro evidenci akce(projektu) v informačním systému Formuláře pro EDS/ISPROFIN S 09 110 Identifikační údaje a systém řízení akce (projektu) S 09 120 Harmonogram přípravy a realizace

Více

REVITALIZACE BYTOVÉHO DOMU ZMĚNA 2 (BŘEZEN 2012) Mezilesí 2056-2057 Praha 20 Horní Počernice

REVITALIZACE BYTOVÉHO DOMU ZMĚNA 2 (BŘEZEN 2012) Mezilesí 2056-2057 Praha 20 Horní Počernice AKCE: REVITALIZACE BYTOVÉHO DOMU ZMĚNA 2 (BŘEZEN 2012) Mezilesí 2056-2057 Praha 20 Horní Počernice STUPEŇ DOKUMENTACE: ČÁST DOKUMENTACE: DSP A. Průvodní zpráva Č.ZAKÁZKY: ZAK-2011-041-Tp VYPRACOVAL: Ing.

Více

ODBAVOVACÍ A INFORMAČNÍ SYSTÉMY Informační systémy. 9. hodina typy a druhy informací. prezentace. další harmonogram předmětu

ODBAVOVACÍ A INFORMAČNÍ SYSTÉMY Informační systémy. 9. hodina typy a druhy informací. prezentace. další harmonogram předmětu ODBAVOVACÍ A INFORMAČNÍ SYSTÉMY Informační systémy 9. hodina typy a druhy informací prezentace další harmonogram předmětu Principy IDS Jednotný regionální dopravní systém založený na preferenci páteřní

Více

Informace o projektu určené partnerům

Informace o projektu určené partnerům Informace o projektu určené partnerům Název projektu: Registrační číslo: Dotační titul: Prioritní osa: Oblast podpory: Průhonicemi na kole CZ.1.15/2.2.00/38.00898 Regionální operační program UNTS 2 Střední

Více

Obr. 1: Boskovice v ArcMap

Obr. 1: Boskovice v ArcMap Obr. 1: Boskovice v ArcMap Obr. 2: Atributová tabulka Obr. 3: Výřez části Boskovic na mapovém serveru Boskovice Zdroj: http://gis.boskovice.cz Tab. 1: Výstražné dopravní značky A01a Zatáčka vpravo A01b

Více

HLUPÍN NOVOSTAVBA SPLAŠKOVÉ KANALIZACE A ČOV V OBCI HLUPÍN. A - Průvodní zpráva dle vyhlášky 499/2006 Sb.

HLUPÍN NOVOSTAVBA SPLAŠKOVÉ KANALIZACE A ČOV V OBCI HLUPÍN. A - Průvodní zpráva dle vyhlášky 499/2006 Sb. HLUPÍN NOVOSTAVBA SPLAŠKOVÉ KANALIZACE A ČOV V OBCI HLUPÍN parcely č. kat. 598/5, 602/2, 603/2, 1072, 1428/1, 1432, 1436, 1438/1, 1452/1, 1452/3, 1454, 1456/1, 1456/5 v k. ú. Hlupín A - Průvodní zpráva

Více

Ohlášení stavby. nové stavby nástavby přístavby stavební úpravy změny stavby před dokončením ČÁST A.

Ohlášení stavby. nové stavby nástavby přístavby stavební úpravy změny stavby před dokončením ČÁST A. MĚSTSKÝ ÚŘAD UHERSKÉ HRADIŠTĚ Odbor dopravy Masarykovo náměstí 19 686 01 Uherské Hradiště odloučené pracoviště: Revoluční 1023 Ohlášení stavby podle ustanovení 104 odst. 2 písm. a) až d) zákona č. 183/2006

Více

Stav budování Labské stezky v Ústeckém kraji

Stav budování Labské stezky v Ústeckém kraji Stav budování Labské stezky v Ústeckém kraji Strategie Ústecký kraj je investorem výstavby - značné prostředky na projektovou přípravu, majetkové vypořádání a vlastní realizaci projektů páteřní cyklistické

Více

SMĚRNICE RADY MĚSTA Č. 2/2013

SMĚRNICE RADY MĚSTA Č. 2/2013 MĚSTO JESENÍK SMĚRNICE RADY MĚSTA Č. 2/2013 O DIGITÁLNÍ TECHNICKÉ MAPĚ MĚSTA Vydal: Rada města Jeseník Číslo usnesení (č. jednací): Č. u. 3740 Nabývá platnosti: 16.12.2013 Nabývá účinnosti: 01.01.2014

Více

DOPRAVNÍ ZÓNA STUDÉNKA

DOPRAVNÍ ZÓNA STUDÉNKA DOPRAVNÍ ZÓNA STUDÉNKA 18. prosinec 2007 Dopravní zóna Studénka Strana 1 Cenová nabídka na prodej: Prodej DZ Studénka nabízíme formou: 1) přímého prodeje pozemků 2) prodeje účelové společnosti SPV 3) prodej

Více

Obec Horní Smržov. Výzva k podání nabídky na základě zadávacího řízení na výběr dodavatele na dodávku - zakázka malého rozsahu na akci

Obec Horní Smržov. Výzva k podání nabídky na základě zadávacího řízení na výběr dodavatele na dodávku - zakázka malého rozsahu na akci Výzva k podání nabídky na základě zadávacího řízení na výběr dodavatele na dodávku - zakázka malého rozsahu na akci ZKVALITNĚNÍ NAKLÁDÁNÍ S ODPADY - HORNÍ SMRŽOV 1. Předmět zadávané zakázky Dovolujeme

Více

a. vymezení obchodních podmínek veřejné zakázky ve vztahu k potřebám zadavatele,

a. vymezení obchodních podmínek veřejné zakázky ve vztahu k potřebám zadavatele, Doporučení MMR k postupu zadavatelů při zpracování odůvodnění účelnosti veřejné zakázky, při stanovení obchodních podmínek pro veřejné zakázky na stavební práce a při vymezení podrobností předmětu veřejné

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.04.2015

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.04.2015 Odbor správy majetku V Písku dne: 26.08.2013 14.12.2011: 02.04.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.04.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

OZNÁMENÍ VEŘEJNOU VYHLÁŠKOU opatření obecné povahy stanovení přechodné úpravy provozu

OZNÁMENÍ VEŘEJNOU VYHLÁŠKOU opatření obecné povahy stanovení přechodné úpravy provozu KRAJSKÝ ÚŘAD OLOMOUCKÉHO KRAJE Odbor dopravy a silničního hospodářství Oddělení silničního hospodářství Jeremenkova 40a 779 11 Olomouc tel.: +420 585 508 307 fax: +420 585 508 336 e-mail: j.machackova@kr-olomoucky.cz

Více

Městská policie informuje

Městská policie informuje Městská policie informuje V rámci zabezpečování místních záležitostí veřejného pořádku na území města Jablonné v Podještědí včetně přilehlých obcí zasahovala Městská policie Jablonné v Podještědí mimo

Více

ÚPRAVA ADMINISTRATIVNÍ BUDOVY DOPRAVNÍ PODNIK MĚSTA PARDUBIC

ÚPRAVA ADMINISTRATIVNÍ BUDOVY DOPRAVNÍ PODNIK MĚSTA PARDUBIC ÚPRAVA ADMINISTRATIVNÍ BUDOVY DOPRAVNÍ PODNIK MĚSTA PARDUBIC investor Dopravní podnik města pardubic a. s. Teplého 2141, 532 20 Pardubice www.dpmp.cz zpracovatel dokumentace Mixage s. r. o. nám. Republiky

Více

Dokumentace pro provádění stavby

Dokumentace pro provádění stavby ÚPRAVA NÁMĚSTÍ A DĚTSKÉ HŘIŠTĚ, NÁMĚSTÍ BOHUSLAVA MARTINŮ, HODONÍN, P.Č. 2067/4, 2067/5, K.Ú. HODONÍN -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Staveniště a zařízení staveniště

Staveniště a zařízení staveniště Staveniště a zařízení staveniště Staveniště - místo určené k realizaci stavby nebo udržovacích prací - zahrnuje zejména pozemek ve vlastnictví investora, ale i další pozemky, které jsou nutné k provedení

Více

VÝSTAVBA MÍSTNÍ KOMUNIKACE A CHODNÍKU LOKALITA 02, 03

VÝSTAVBA MÍSTNÍ KOMUNIKACE A CHODNÍKU LOKALITA 02, 03 1 VÝSTAVBA MÍSTNÍ KOMUNIKACE A CHODNÍKU LOKALITA 02, 03 Místo stavby: Stupeň: Investor: Zpracovatel: Č.parc. 87/2, 1196/4, k.ú. Žim Zadávací dokumentace stavby Obec Žim, Žim 28, 415 01 Teplice KLD servis

Více

Adresa příslušného úřadu

Adresa příslušného úřadu Příloha č. 9 k vyhlášce č. 503/2006 Sb. Adresa příslušného úřadu Úřad: Obecní úřad Výprachtice Stavební úřad PSČ, obec: Výprachtice č.p.3, 561 34 Výprachtice Věc: ŽÁDOST O STAVEBNÍ POVOLENÍ podle ustvení

Více

zpracovaná dle ustanovení 85 odst. 2 zákona č. 137/2006 sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ )

zpracovaná dle ustanovení 85 odst. 2 zákona č. 137/2006 sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE zpracovaná dle ustanovení 85 odst. 2 zákona č. 137/2006 sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Název veřejné zakázky Okrouhlá,

Více

Změny v právních předpisech s dopady na RÚIAN. Marika Kopkášová

Změny v právních předpisech s dopady na RÚIAN. Marika Kopkášová Změny v právních předpisech s dopady na RÚIAN Marika Kopkášová Obsah 1) realizované (2015, 2016) - novela vyhlášky č. 326/2000 Sb. - novela zákona č. 128/2000 Sb., o obcích - změna stavebního zákona 2)

Více

NÁVRH NA UMÍSTĚNÍ DOPRAVNÍHO ZNAČENÍ A ZABEZPEČENÍ TRASY (DIO) BĚŽCKÝ ZÁVOD BĚHEJ LESY KARLŠTEJN 18. ČERVNA 2016

NÁVRH NA UMÍSTĚNÍ DOPRAVNÍHO ZNAČENÍ A ZABEZPEČENÍ TRASY (DIO) BĚŽCKÝ ZÁVOD BĚHEJ LESY KARLŠTEJN 18. ČERVNA 2016 NÁVRH NA UMÍSTĚNÍ DOPRAVNÍHO ZNAČENÍ A ZABEZPEČENÍ TRASY (DIO) BĚŽCKÝ ZÁVOD BĚHEJ LESY KARLŠTEJN 8. ČERVNA 06 Mapa trasy 9km https://mapy.cz/s/ckt START: 7:30H Z MOŘINY POČET ÚČASTNÍKŮ - BĚŽCŮ: 750 osob

Více

OPRAVA OPĚRNÉ ZDI NA POZEMCÍCH P. Č. 427 A 270/1 V NÁCHODĚ U TÁBORA. F. Dokumentace objektů 1 Pozemní objekty

OPRAVA OPĚRNÉ ZDI NA POZEMCÍCH P. Č. 427 A 270/1 V NÁCHODĚ U TÁBORA. F. Dokumentace objektů 1 Pozemní objekty OPRAVA OPĚRNÉ ZDI NA POZEMCÍCH P. Č. 427 A 270/1 V NÁCHODĚ U TÁBORA Dokumentace přikládaná k žádosti o vydání stavebního povolení F. Dokumentace objektů 1 Pozemní objekty 1.1 Architektonické a stavebně

Více

www.stepanov.cz Tel.: +420 585 386 482, Fax:: +420 585 319 611 stepanov@stepanov.cz

www.stepanov.cz Tel.: +420 585 386 482, Fax:: +420 585 319 611 stepanov@stepanov.cz Číslo jednací: Vyřizuje: František Klein Ve Štěpánově dne 10. června 2013 Věc: Oprava chodníků a vjezdů v obci Štěpánov Dobrý den, v rámci průzkumu trhu se na Vás obracíme s žádostí o zaslání cenové nabídky

Více

BLUDNÍČEK POPIS TRAS ZE SRB PRO PĚŠÍ A CYKLO (TRASY SE LIŠÍ)

BLUDNÍČEK POPIS TRAS ZE SRB PRO PĚŠÍ A CYKLO (TRASY SE LIŠÍ) BLUDNÍČEK POPIS TRAS ZE SRB PRO PĚŠÍ A CYKLO (TRASY SE LIŠÍ) 12 km), občerstvení otevřeno v Přešíně a Trasa: 12 km pro pěší i cyklo DO BLOVIC PŘES BUKOVOU HORU Srby, Buková hora, Vlčice, Blovice (sousoší

Více

Příloha č. 1. lokalita detail problému, návrh řešení SSÚ, správce komunikace doporučení MHMP OD. Číslo podnětu číslo přechodu dle pasportu 1

Příloha č. 1. lokalita detail problému, návrh řešení SSÚ, správce komunikace doporučení MHMP OD. Číslo podnětu číslo přechodu dle pasportu 1 Příloha č. 1 Přechody pro chodce na území MČ Praha 11 zvýšení bezpečnosti chodců aktualizováno 26.10.2009 NOVÉ PŘECHODY, NOVÉ PŘEJEZDY PRO CYKLISTY, BAREVNÉ VODOROVNÉ ZNAČENÍ opatření na přechodech realizace

Více

Kanalizačního řádu stokové sítě Vysoký Újezd

Kanalizačního řádu stokové sítě Vysoký Újezd Dodatek č.1 Kanalizačního řádu stokové sítě Vysoký Újezd Doplnění: Kuchař Provozovatel kanalizace pro veřejnou potřebu: Vodovody a kanalizace Beroun, a.s. Mostníkovská 255 266 41 Beroun www.vakberoun.cz

Více

KOORDINOVANÉ ZÁVAZNÉ STANOVISKO

KOORDINOVANÉ ZÁVAZNÉ STANOVISKO KOORDINOVANÉ ZÁVAZNÉ STANOVISKO V PROCESU ÚZEMNÍHO ROZHODOVÁNÍ ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ - o umístění stavby nebo zařízení (dále jen rozhodnutí o umístění stavby) -o změně využití území -o změně stavby a o změně

Více

Zadavatel: Moravskoslezský kraj se sídlem Ostrava, 28. října 117, PSČ 702 18 IČ: 70890692

Zadavatel: Moravskoslezský kraj se sídlem Ostrava, 28. října 117, PSČ 702 18 IČ: 70890692 Zadavatel: Moravskoslezský kraj se sídlem Ostrava, 28. října 117, PSČ 702 18 IČ: 70890692 Veřejná zakázka: Úvěrový rámec na předfinancování a spolufinancování projektů zadávaná v otevřeném řízení podle

Více

Příloha č. 3 k vyhlášce č. 503/2006 Sb. Adresa příslušného úřadu

Příloha č. 3 k vyhlášce č. 503/2006 Sb. Adresa příslušného úřadu Příloha č. 3 k vyhlášce č. 503/2006 Sb. Adresa příslušného úřadu Úřad:... Ulice:... PSČ, obec:... V... dne... Věc: ŽÁDOST O VYDÁNÍ ROZHODNUTÍ o o umístění stavby nebo zařízení o o změně stavby a o změně

Více

2.4 Podpora podnikání

2.4 Podpora podnikání Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava 2.4 Podpora podnikání Podmínky výzvy č. 21/2010 Bc. Hana Mikulová pověřená vedením odboru řízení projektů Zlín 1. září 2010 Olomouc 2. září

Více

Městský úřad Turnov stavební úřad

Městský úřad Turnov stavební úřad Městský úřad Turnov stavební úřad Antonína Dvořáka 335, 511 22 Turnov SPIS. ZN.: Č.J.: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: SÚ/1265/13/HOZ SU/13/1853/HOI Hozdecká 481 366 302 i.hozdecka@mu.turnov.cz DATUM: 25.3.2013

Více

VZOROVÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

VZOROVÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA AKCE: VZOROVÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Místo stavby : Objednatel : Stupeň dokumentace : DSP Část : D.1.2 Stavebně konstrukční část Vypracoval : Zodpovědný projektant : Datum : Zakázkové číslo : ZADÁVACÍ PODMÍNKY:

Více

ITS: a traffic management and safety tool in Czech republic

ITS: a traffic management and safety tool in Czech republic Veřejné slyšení k inteligentním dopravním systémům 26.3.2009 Evropský hospodářský a sociální výbor Ostrava ITS: a traffic management and safety tool in Czech republic Základní principy www.rsd.cz Základní

Více

Návrh opatření obecné povahy k vymezení zastavěného území ve správním území Obce Štědré

Návrh opatření obecné povahy k vymezení zastavěného území ve správním území Obce Štědré Návrh opatření obecné povahy k vymezení zastavěného území ve správním území Obce Štědré Obec Štědrá, jako věcně příslušný správní orgán podle 6 odst. 6 písm. a) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování

Více

rozvaděče BTS - skříně

rozvaděče BTS - skříně rozvaděče BTS - skříně Společné znaky: skříně jsou vyrobeny z moderního materiálu ALUZINKU, což je speciální legovaný, proti korozi velmi odolný plech. Skříně jsou opatřeny nátěrem fasádní strukturní barvou

Více

Vnitřní dřevěné zárubně - Průchozí a pro dveře posuvné

Vnitřní dřevěné zárubně - Průchozí a pro dveře posuvné Vnitřní dřevěné - Průchozí 31. 07. 2007 1/27 Tato podniková norma obecně platí pro výrobu, identifikaci, kontrolu, zkoušení, balení, dodání, dopravu, skladování, montáž a údržbu vnitřních dřevěných zárubní.

Více

Technický popis koncovky výfukového systému vozu Mercedes Econic 1833LL:

Technický popis koncovky výfukového systému vozu Mercedes Econic 1833LL: Všeobecný popis: Cílem je vyřešit provedení odsávacího systému na stanicích HZS MSK opravou stávajícího stavu, v souladu s aktuálními požadavky na tento systém celkem pro 5 ks používaných vozidel CAS 20

Více

OZNÁMENÍ VEŘEJNOU VYHLÁŠKOU opatření obecné povahy stanovení přechodné úpravy provozu

OZNÁMENÍ VEŘEJNOU VYHLÁŠKOU opatření obecné povahy stanovení přechodné úpravy provozu KRAJSKÝ ÚŘAD OLOMOUCKÉHO KRAJE Odbor dopravy a silničního hospodářství Oddělení silničního hospodářství Jeremenkova 40a 779 11 Olomouc tel.: +420 585 508 307 fax: +420 585 508 336 e-mail: j.machackova@kr-olomoucky.cz

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Zadavatel: SNEO, a.s. se sídlem: Praha 6, Na Dračkách 405/49, PSČ 162 00 IČO: 27114112 Veřejná zakázka: Obytný areál Na Dračkách zadávaná v otevřeném řízení podle ust. 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY Sp. zn.: MV 15907/2016 OD Ve Vyškově dne 16. 3. 2016 Č. j.: MV 15907/2016 OD/3 Šl VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY Stanovení přechodné úpravy provozu na pozemní komunikaci Městský úřad Vyškov, odbor

Více

OBJEKT č.3 - PERGOLA

OBJEKT č.3 - PERGOLA Veřejná zakázka: Vestavba nových oddělení MŠ do objektu ZŠ Smolkova v Praze 12 II. Etapa projektová dokumentace Název akce: Úprava a revitalizace zahrady parc. č. 884/1, k.ú. Kamýk ZŠ a MŠ Smolkova v Praze

Více

Zásady označování budov

Zásady označování budov MĚSTSKÝ ÚŘAD HORNÍ SLAVKOV Zásady označování budov Článek 1 Úvodní ustanovení Městský úřad Horní Slavkov určuje podle 32 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích v pl. znění barvu a provedení čísel popisných,

Více

ČÍSLO PROJEKTU: OPVK 1.4

ČÍSLO PROJEKTU: OPVK 1.4 NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: 600 150 585 NÁZEV: VY_12_INOVACE_137_Dopravní značky práce se slovy a obrázky AUTOR: Mgr. Dagmar Petřeková ROČNÍK: 3. DATUM: 3.5.2012 VZDĚL.

Více

Příloha č. 15 k vyhlášce č. 432/2001 Sb. Adresa místně a věcně příslušného vodoprávního úřadu OHLÁŠENÍ

Příloha č. 15 k vyhlášce č. 432/2001 Sb. Adresa místně a věcně příslušného vodoprávního úřadu OHLÁŠENÍ *) Příloha č. 15 k vyhlášce č. 432/2001 Sb. *) Adresa místně a věcně příslušného vodoprávního úřadu OHLÁŠENÍ [ 15 odst. 2 vodního zákona a 104 odst. 2 písm. n) stavebního zákona] udržovacích prací obnovy

Více

SERVISNÍ BULLETIN č. 02/02/2015 PRODLUŽOVÁNÍ DOBY ŽIVOTNOSTI OBALŮ PADÁKŮ S POSTROJI ZÁLOŽNÍCH PADÁKŮ

SERVISNÍ BULLETIN č. 02/02/2015 PRODLUŽOVÁNÍ DOBY ŽIVOTNOSTI OBALŮ PADÁKŮ S POSTROJI ZÁLOŽNÍCH PADÁKŮ MarS a.s., Okružní II 239, 569 43 Jevíčko C Z E C H R E P U B L I C ZÁVAZNÝ SERVISNÍ BULLETIN C SERVISNÍ BULLETIN č. 02/02/2015 PRODLUŽOVÁNÍ DOBY ŽIVOTNOSTI OBALŮ PADÁKŮ S POSTROJI ZÁLOŽNÍCH PADÁKŮ 1.

Více

BYTY TRŽNÍ CENA NEMOVITOSTI. xxx 000 Kč/m 2. Informace o nemovitosti, pro kterou je zobrazena tržní cena NA PRODEJ TRŽNÍ CENA NEMOVITOSTI

BYTY TRŽNÍ CENA NEMOVITOSTI. xxx 000 Kč/m 2. Informace o nemovitosti, pro kterou je zobrazena tržní cena NA PRODEJ TRŽNÍ CENA NEMOVITOSTI BYTY NA PRODEJ TRŽNÍ CENA NEMOVITOSTI Informace o nemovitosti, pro kterou je zobrazena tržní cena Dotazovaná nemovitost: Kategorie: Byt, Prodej Dispozice: 2 + kk Vlastnictví: Osobní Užitná plocha: 50 m

Více

OSM 11. Název materiálu: Způsob prodeje objektu čp. 81 (bytový dům), ul. Žižkova, Turnov

OSM 11. Název materiálu: Způsob prodeje objektu čp. 81 (bytový dům), ul. Žižkova, Turnov Podklady na zasedání ZM dne: 24.09.2015 OSM 11. Název materiálu: Způsob prodeje objektu čp. 81 (bytový dům), ul. Žižkova, Turnov Předkládá: Ing. Tomáš Hocke Vypracoval: Růžena Jarošová Zúčastní se projednávání

Více

A - PRŮVODNÍ ZPRÁVA. Energetické úspory objektu Sokolovny. Obec Moravský Krumlov. Klášterní náměstí 125 IČ: 00293199 DIČ: CZ00293199

A - PRŮVODNÍ ZPRÁVA. Energetické úspory objektu Sokolovny. Obec Moravský Krumlov. Klášterní náměstí 125 IČ: 00293199 DIČ: CZ00293199 Zak. č. 206/14/2013 ZNALECTVÍ, PORADENSTVÍ, PROJEKČNÍ STUDIO A - PRŮVODNÍ ZPRÁVA Název stavby: Energetické úspory objektu Sokolovny v obci Moravský Krumlov Místo stavby: Palackého 60 Investor: Zhotovitel

Více

Příloha k žádosti o informace čj. IZ-16/VZ/2011:

Příloha k žádosti o informace čj. IZ-16/VZ/2011: Příloha k žádosti o informace čj. IZ-16/VZ/2011: Otázky k veřejným zakázkám uvedeným v příloze žádosti evidované pod č.j. IZ-16/VZ/2011 1. Jaká byla vysoutěžená cena bez DPH?, 2. Kolik prostředků bylo

Více

ZMČ 7/6.6 jednání Zastupitelstva městské části Brno-Židenice konané dne 15.09.2015

ZMČ 7/6.6 jednání Zastupitelstva městské části Brno-Židenice konané dne 15.09.2015 Rada městské části Brno-Židenice ZMČ 7/6 ZMČ 7/6.6 jednání Zastupitelstva městské části Brno-Židenice konané dne 15.09.2015 Název: Aktualizace znění přílohy č. 1 a přílohy č. 2 obecně závazné vyhlášky

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA ÚPRAVA STÁVAJÍCÍCH PROSTOR PRO POTŘEBY STŘEDISKA PMS. D.1.4.g ELEKTROINSTALACE SILNOPROUD

TECHNICKÁ ZPRÁVA ÚPRAVA STÁVAJÍCÍCH PROSTOR PRO POTŘEBY STŘEDISKA PMS. D.1.4.g ELEKTROINSTALACE SILNOPROUD TECHNICKÁ ZPRÁVA ÚPRAVA STÁVAJÍCÍCH PROSTOR PRO POTŘEBY STŘEDISKA PMS D.1.4.g ELEKTROINSTALACE SILNOPROUD Identifikace stavby Název akce : ÚPRAVA STÁVAJÍCÍCH PROSTOR PRO POTŘEBY STŘEDISKA PMS Místo akce

Více

Produktové listy Interiérové požární dveře typu LUME EXTRA a jejich odvozené varianty

Produktové listy Interiérové požární dveře typu LUME EXTRA a jejich odvozené varianty Produktové listy Interiérové požární dveře typu LUME EXTRA a jejich odvozené varianty LUME EXTRA LUME EXTRA Profil LUME EXTRA Acoustic LUME EXTRA Safety LUME EXTRA Jednokřídlové a dvoukřídlové interiérové

Více

Obecně závazná vyhláška č. 1/2013

Obecně závazná vyhláška č. 1/2013 OBEC SULKOVEC Obecně závazná vyhláška č. 1/2013 o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů Zastupitelstvo obce Sulkovec se

Více

ZPRAVODAJSTVÍ Z PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA

ZPRAVODAJSTVÍ Z PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA Oddělení metodiky osy 4 PRV V Praze dne 10.května 2012 Ve Smečkách 33, 110 00 Praha 1 tel.: 222 871 620 fax: 222 871 765 e-mail: info@szif.cz Zpracoval: Ing. Martina Petržilková, kontakt: Martina Petržilková,

Více

Úsekové měření rychlosti

Úsekové měření rychlosti Úsekové měření rychlosti Obec Strančice Jednání zastupitelstva obce 6.6.2016 Jak praví klasik: Ále, to jsou jen takové odborné canci Hlavním výstupem projektu Úsekové měření v rámci ORP je: definice technických

Více

A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA. a) IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE STAVBY

A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA. a) IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE STAVBY A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA a) IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE STAVBY Název stavby: OPRAVA CHODNÍKU V ULICI TOVÁRNÍ Investor: OBECNÍ ÚŘAD PRACHOVICE, Chrudimská 50, 538 04 Prachovice Místo stavby: k.ú. Prachovice, par.č. 646/35

Více

Dodatek znaleckého posudku

Dodatek znaleckého posudku 1 Dodatek znaleckého posudku č. 3049/61/2013 řeší cenu pozemků č. 196/33, 199/149 a 199/150 evidované na LV č. 760, katastrální území Lány, obec Lány, okr. Kladno. Objednatel dodatku: REXIM REALITY s.r.o.,,

Více

Pravidla pro publicitu v rámci Operačního programu Doprava

Pravidla pro publicitu v rámci Operačního programu Doprava Pravidla pro publicitu v rámci Operačního programu Doprava Prioritní osa 7 -Technická pomoc Praha - prosinec 2010 Verze 1.0 Ministerstvo dopravy www.opd.cz OBSAH Úvod...3 Obecná pravidla...4 Legislativní

Více

SPECIFIKACE TECHNICKÝCH PODMÍNEK

SPECIFIKACE TECHNICKÝCH PODMÍNEK Příloha č. 2 k Zadávací dokumentaci SPECIFIKACE TECHNICKÝCH PODMÍNEK pro účely veřejné zakázky CYKLOTRASA VOLYŇKA: dodávka mobiliáře pro doprovodnou infrastrukturu cyklotrasy Název veřejné zakázky: CYKLOTRASA

Více

ení nehodovosti Centrum dopravního výzkumu

ení nehodovosti Centrum dopravního výzkumu Bezpečná silniční infrastruktura: klíč ke snížen ení nehodovosti Mikulík Josef,, Eksler Vojtech Centrum dopravního výzkumu Proč infastruktura? 60% smrtelných nehod v EU25 v extravilánu Infrastruktura má

Více

OBEC DRŽKOVÁ Zastupitelstvo obce Držková Obecně závazná vyhláška č. 1/2015, kterou se vydává požární řád obce

OBEC DRŽKOVÁ Zastupitelstvo obce Držková Obecně závazná vyhláška č. 1/2015, kterou se vydává požární řád obce OBEC DRŽKOVÁ Zastupitelstvo obce Držková Obecně závazná vyhláška č. 1/2015, kterou se vydává požární řád obce Zastupitelstvo obce Držková se na svém zasedání konaném dne 28.5.2015 usneslo vydat na základě

Více

Energetický regulační

Energetický regulační Energetický regulační ENERGETICKÝ REGULAČNÍ ÚŘAD ROČNÍK 16 V JIHLAVĚ 25. 5. 2016 ČÁSTKA 4/2016 OBSAH: str. 1. Zpráva o dosažené úrovni nepřetržitosti přenosu nebo distribuce elektřiny za rok 2015 2 Zpráva

Více

SO 101 Rekonstrukce silnice

SO 101 Rekonstrukce silnice Most 72/ Medový Újezd (SO 0 Rekonstrukce silnice) OBSAH: SO 0 Rekonstrukce silnice IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE... 2. Stavba... 2.2 Objednatel... 2.3 Zhotovitel dokumentace... 2 2 ÚVOD... 3 3 ŘEŠENÍ DOPRAVY PO

Více

Magistrát města Mladá Boleslav Odbor dopravy a silničního hospodářství, Komenského nám. 61, 293 49 Mladá Boleslav tel.

Magistrát města Mladá Boleslav Odbor dopravy a silničního hospodářství, Komenského nám. 61, 293 49 Mladá Boleslav tel. Magistrát města Mladá Boleslav Odbor dopravy a silničního hospodářství, Komenského nám. 61, 293 49 Mladá Boleslav tel./fax: 326 716 336 František Klouček stavební činnost Pod Oborou 815 293 06 Kosmonosy

Více

REFERENČNÍ KNIHA ELEKTROTVAROVKY FRIALEN

REFERENČNÍ KNIHA ELEKTROTVAROVKY FRIALEN REFERENČNÍ KNIHA ELEKTROTVAROVKY FRIALEN REKONSTRUKCE VODOVODU d 1200 mm DRNOVSKÁ UL. PRAHA Rekonstrukce úseku vodovodního potrubí mezi vodojemy Kopanina a Suchdol byla nutná z důvodu úniků pitné vody

Více

Výzva k podání nabídky Výběrové řízení

Výzva k podání nabídky Výběrové řízení Výzva k podání nabídky Výběrové řízení Obec Vacenovice si Vás dovoluje vyzvat k předložení nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu: Název zakázky: Název: Dotační management projektu Stavební úpravy

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA ODVOD KONTAMINOVANÉHO VZDUCHU ZE SOCIÁLNÍCH ZAŘÍZENÍ A OSTATNÍCH PŘÍMO NEVĚTRANÝCH MÍSTNOSTÍ OBJEKTU OBSAH :

TECHNICKÁ ZPRÁVA ODVOD KONTAMINOVANÉHO VZDUCHU ZE SOCIÁLNÍCH ZAŘÍZENÍ A OSTATNÍCH PŘÍMO NEVĚTRANÝCH MÍSTNOSTÍ OBJEKTU OBSAH : TECHNICKÁ ZPRÁVA ODVOD KONTAMINOVANÉHO VZDUCHU ZE SOCIÁLNÍCH ZAŘÍZENÍ A OSTATNÍCH PŘÍMO NEVĚTRANÝCH MÍSTNOSTÍ OBJEKTU OBSAH : 1. technická zpráva 2. půdorys 1.NP, výkr. č. VZT 01 3. půdorys 2.NP, výkr.

Více

ZPRACOVÁNÍ PD DOPRAVNÍ OBSLUŽNOST UL. HRNČÍŘSKÁ A PŘILEHLÉHO OKOLÍ

ZPRACOVÁNÍ PD DOPRAVNÍ OBSLUŽNOST UL. HRNČÍŘSKÁ A PŘILEHLÉHO OKOLÍ PŘÍLOHA Č. 1 ZPRACOVÁNÍ PD DOPRAVNÍ OBSLUŽNOST UL. HRNČÍŘSKÁ A PŘILEHLÉHO OKOLÍ 1. PŘEDMĚT VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Předmětem veřejné zakázky je řešení dopravní obslužnosti v lokalitě okolo ulice Hrnčířská (viz

Více

ODTOKOVÉ ŽLABY A ROŠTY

ODTOKOVÉ ŽLABY A ROŠTY ODTOKOVÉ ŽLABY A ROŠTY PŘEHLED VÝROBKŮ PLASTOVÉ ODTOKOVÉ ŽLABY S NEREZOVÝMI ROŠTY 2 NEREZOVÉ ODTOKOVÉ ŽLABY KLASIK 4 NEREZOVÉ ROŠTY KLASIK 6 ROHOVÉ ODTOKY A ROŠTY KLASIK 8 SPRCHOVÉ ŽLABY PLAST BRNO Moderní

Více

STROPNÍ DÍLCE PŘEDPJATÉ STROPNÍ PANELY SPIROLL

STROPNÍ DÍLCE PŘEDPJATÉ STROPNÍ PANELY SPIROLL 4.1.1 PŘEDPJATÉ STROPNÍ PANELY SPIROLL POUŽITÍ Předpjaté stropní panely SPIROLL slouží k vytvoření stropních a střešních konstrukcí pozemních staveb. Pro svou vysokou únosnost, odlehčení dutinami a dokonalému

Více

Adresa příslušného úřadu

Adresa příslušného úřadu Příloha č. 7 k vyhlášce č. 526/2006 Sb. Adresa příslušného úřadu Úřad:... Ulice:... PSČ, obec:... V... dne...... Věc: OHLÁŠENÍ ODSTRANĚNÍ stavby terénních úprav zařízení podle ustanovení 128 zákona č.

Více

V P O B Ě Ž O V I C Í C H

V P O B Ě Ž O V I C Í C H M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V P O B Ě Ž O V I C Í C H o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í náměstí Míru č.p. 47, 345 22 Poběžovice 379 497 877, 379 497 281-2 e mail: stavebni@pobezovice.cz

Více

PROBLEMATIKA TERÉNNÍCH ÚPRAV

PROBLEMATIKA TERÉNNÍCH ÚPRAV PROBLEMATIKA TERÉNNÍCH ÚPRAV Definice terénní úpravy dle 3 odst. 1, stavebního zákona 183/2006 Sb : Terénní úpravou se pro účely tohoto zákona rozumí zemní práce a změny terénu, jimiž se podstatně mění

Více

Usnesení z 35. jednání Rady MČ Praha-Zličín, které se konalo dne 9. 5. 2016 na Úřadě MČ Praha-Zličín

Usnesení z 35. jednání Rady MČ Praha-Zličín, které se konalo dne 9. 5. 2016 na Úřadě MČ Praha-Zličín Usnesení z 35. jednání Rady MČ Praha-Zličín, které se konalo dne 9. 5. 2016 na Úřadě MČ Praha-Zličín K jednotlivým bodům programu: 35.1. Program podpory využití volného času dětí a mládeže - změna termínů

Více

Návrh rekonstrukce komunikací v Uh. Hradišti - komentář

Návrh rekonstrukce komunikací v Uh. Hradišti - komentář Návrh rekonstrukce komunikací v Uh. Hradišti (2011-2015) Při návrhu jednotlivých ulic k rekonstrukci byl posuzován především jejich technický stav a dopravní význam v dané lokalitě. V jednotlivých městských

Více

Zvlhčovače vzduchu řady UX

Zvlhčovače vzduchu řady UX Návod k používání a obsluze Zvlhčovače vzduchu řady UX Výrobek název: Zvlhčovač vzduchu FRANCO typ: UX56-M, UX56-T, UX71-TT, UX71-TS Dodavatel název: AGRICO s.r.o. adresa: Rybářská 671, 379 01 Třeboň IČO:

Více

Popis stavebních úseků - Vyhledávací studie cyklostezek a cyklotras: Homole, Litvínovice, Planá u ČB, letiště ČB. povrch. šířka kom.

Popis stavebních úseků - Vyhledávací studie cyklostezek a cyklotras: Homole, Litvínovice, Planá u ČB, letiště ČB. povrch. šířka kom. Páteřní cyklotrasa přeložka stávající cyklotrasy - začátek řešené oblasti na komunikaci vedoucí po okraji Stromovky, návaznost na stávající vedení cyklotrasy (vedoucí z centra ČB) místní asfaltová, šířky

Více

OBEC SKOŘICE. Zastupitelstvo obce Skořice Obecně závazná vyhláška č. 2/2015, kterou se vydává požární řád obce. Čl. 1 Úvodní ustanovení

OBEC SKOŘICE. Zastupitelstvo obce Skořice Obecně závazná vyhláška č. 2/2015, kterou se vydává požární řád obce. Čl. 1 Úvodní ustanovení OBEC SKOŘICE Zastupitelstvo obce Skořice Obecně závazná vyhláška č. 2/205, kterou se vydává požární řád obce Zastupitelstvo obce Skořice se na svém zasedání konaném dne 25.5.205 usneslo vydat na základě

Více