ČESKÝ JAZYK A LITERATURA

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ČESKÝ JAZYK A LITERATURA"

Transkript

1 RED IZO: KÓD ŽÁKA: 7669 Vít Blaha Konal(a) zkoušku Vyloučen(a) Nepřítomen(na) či nedokončil(a) PÍSEMNÁ PRÁCE Jaro 0 ZKUŠEBNÍ OBDOBÍ:... ZÁZNAM O HODNOCENÍ PÍSEMNÉ PRÁCE Číslo zadání písemné práce 6 Ano Ne A B A B A B Minimální rozsah textu splněn VYTVOŘENÍ TEXTU PODLE ZADANÝCH KRITÉRIÍ Korespondence: text - zadání - obsah - téma Požadavky na naplnění komunikační situace (styl/útvar) FUNKČNÍ UŽITÍ JAZYKOVÝCH PROSTŘEDKŮ S OHLEDEM NA JAZYKOVOU NORMU Pravopis a tvarosloví Volba lexika (adekvátnost, přiměřenost) KOMPOZIČNÍ VÝSTAVBA TEXTU Koheze (formální prostředky textové návaznosti) Výsledná koherence textu (výsledná soudržnost a věcná souvislost textu) CELKEM Maximální počet bodů Hranice úspěšnosti 0 Bodový zisk žáka Úspěšnost žáka v % Výsledek žáka u písemné práce uspěl(a) Komentář k hodnocení je umístěn na druhé straně.

2 RED IZO: KÓD ŽÁKA: 7669

3 RED IZO: KÓD ŽÁKA: 7669 Martin Kočař Konal(a) zkoušku Vyloučen(a) Nepřítomen(na) či nedokončil(a) PÍSEMNÁ PRÁCE Jaro 0 ZKUŠEBNÍ OBDOBÍ:... ZÁZNAM O HODNOCENÍ PÍSEMNÉ PRÁCE Číslo zadání písemné práce Ano Ne A B A B A B Minimální rozsah textu splněn VYTVOŘENÍ TEXTU PODLE ZADANÝCH KRITÉRIÍ Korespondence: text - zadání - obsah - téma Požadavky na naplnění komunikační situace (styl/útvar) FUNKČNÍ UŽITÍ JAZYKOVÝCH PROSTŘEDKŮ S OHLEDEM NA JAZYKOVOU NORMU Pravopis a tvarosloví Volba lexika (adekvátnost, přiměřenost) KOMPOZIČNÍ VÝSTAVBA TEXTU Koheze (formální prostředky textové návaznosti) Výsledná koherence textu (výsledná soudržnost a věcná souvislost textu) CELKEM 0 Maximální počet bodů Hranice úspěšnosti 0 Bodový zisk žáka Úspěšnost žáka v % Výsledek žáka u písemné práce. uspěl(a) Komentář k hodnocení je umístěn na druhé straně.

4 RED IZO: KÓD ŽÁKA: 7669

5 RED IZO: KÓD ŽÁKA: 7669 Veronika Kulendová Konal(a) zkoušku Vyloučen(a) Nepřítomen(na) či nedokončil(a) PÍSEMNÁ PRÁCE Jaro 0 ZKUŠEBNÍ OBDOBÍ:... ZÁZNAM O HODNOCENÍ PÍSEMNÉ PRÁCE Číslo zadání písemné práce Ano Ne A B A B A B Minimální rozsah textu splněn VYTVOŘENÍ TEXTU PODLE ZADANÝCH KRITÉRIÍ Korespondence: text - zadání - obsah - téma Požadavky na naplnění komunikační situace (styl/útvar) FUNKČNÍ UŽITÍ JAZYKOVÝCH PROSTŘEDKŮ S OHLEDEM NA JAZYKOVOU NORMU Pravopis a tvarosloví Volba lexika (adekvátnost, přiměřenost) KOMPOZIČNÍ VÝSTAVBA TEXTU Koheze (formální prostředky textové návaznosti) Výsledná koherence textu (výsledná soudržnost a věcná souvislost textu) CELKEM 0 9 Maximální počet bodů Hranice úspěšnosti 0 Bodový zisk žáka Úspěšnost žáka v % Výsledek žáka u písemné práce neuspěl(a) Komentář k hodnocení je umístěn na druhé straně.

6 RED IZO: KÓD ŽÁKA: 7669

7 RED IZO: KÓD ŽÁKA: 7669 Libor Matoušek Konal(a) zkoušku Vyloučen(a) Nepřítomen(na) či nedokončil(a) PÍSEMNÁ PRÁCE Jaro 0 ZKUŠEBNÍ OBDOBÍ:... ZÁZNAM O HODNOCENÍ PÍSEMNÉ PRÁCE Číslo zadání písemné práce Ano Ne A B A B A B Minimální rozsah textu splněn VYTVOŘENÍ TEXTU PODLE ZADANÝCH KRITÉRIÍ Korespondence: text - zadání - obsah - téma Požadavky na naplnění komunikační situace (styl/útvar) FUNKČNÍ UŽITÍ JAZYKOVÝCH PROSTŘEDKŮ S OHLEDEM NA JAZYKOVOU NORMU Pravopis a tvarosloví Volba lexika (adekvátnost, přiměřenost) KOMPOZIČNÍ VÝSTAVBA TEXTU Koheze (formální prostředky textové návaznosti) Výsledná koherence textu (výsledná soudržnost a věcná souvislost textu) CELKEM Maximální počet bodů Hranice úspěšnosti 0 Bodový zisk žáka Úspěšnost žáka v % Výsledek žáka u písemné práce uspěl(a) Komentář k hodnocení je umístěn na druhé straně.

8 RED IZO: KÓD ŽÁKA: 7669

9 RED IZO: KÓD ŽÁKA: 7669 Tomáš Mikulka Konal(a) zkoušku Vyloučen(a) Nepřítomen(na) či nedokončil(a) PÍSEMNÁ PRÁCE Jaro 0 ZKUŠEBNÍ OBDOBÍ:... ZÁZNAM O HODNOCENÍ PÍSEMNÉ PRÁCE Číslo zadání písemné práce Ano Ne A B A B A B Minimální rozsah textu splněn VYTVOŘENÍ TEXTU PODLE ZADANÝCH KRITÉRIÍ Korespondence: text - zadání - obsah - téma Požadavky na naplnění komunikační situace (styl/útvar) FUNKČNÍ UŽITÍ JAZYKOVÝCH PROSTŘEDKŮ S OHLEDEM NA JAZYKOVOU NORMU Pravopis a tvarosloví Volba lexika (adekvátnost, přiměřenost) KOMPOZIČNÍ VÝSTAVBA TEXTU Koheze (formální prostředky textové návaznosti) Výsledná koherence textu (výsledná soudržnost a věcná souvislost textu) CELKEM Maximální počet bodů Hranice úspěšnosti 0 Bodový zisk žáka Úspěšnost žáka v % Výsledek žáka u písemné práce uspěl(a) Komentář k hodnocení je umístěn na druhé straně.

10 RED IZO: KÓD ŽÁKA: 7669

11 RED IZO: KÓD ŽÁKA: Oldřich Mlčák Konal(a) zkoušku Vyloučen(a) Nepřítomen(na) či nedokončil(a) PÍSEMNÁ PRÁCE Jaro 0 ZKUŠEBNÍ OBDOBÍ:... ZÁZNAM O HODNOCENÍ PÍSEMNÉ PRÁCE Číslo zadání písemné práce Ano Ne A B A B A B Minimální rozsah textu splněn VYTVOŘENÍ TEXTU PODLE ZADANÝCH KRITÉRIÍ Korespondence: text - zadání - obsah - téma Požadavky na naplnění komunikační situace (styl/útvar) FUNKČNÍ UŽITÍ JAZYKOVÝCH PROSTŘEDKŮ S OHLEDEM NA JAZYKOVOU NORMU Pravopis a tvarosloví Volba lexika (adekvátnost, přiměřenost) KOMPOZIČNÍ VÝSTAVBA TEXTU Koheze (formální prostředky textové návaznosti) Výsledná koherence textu (výsledná soudržnost a věcná souvislost textu) CELKEM Maximální počet bodů Hranice úspěšnosti 0 Bodový zisk žáka Úspěšnost žáka v % Výsledek žáka u písemné práce uspěl(a) Komentář k hodnocení je umístěn na druhé straně.

12 RED IZO: KÓD ŽÁKA: 76696

13 RED IZO: KÓD ŽÁKA: Andrea Spurná Konal(a) zkoušku Vyloučen(a) Nepřítomen(na) či nedokončil(a) PÍSEMNÁ PRÁCE Jaro 0 ZKUŠEBNÍ OBDOBÍ:... ZÁZNAM O HODNOCENÍ PÍSEMNÉ PRÁCE Číslo zadání písemné práce 6 Ano Ne A B A B A B Minimální rozsah textu splněn VYTVOŘENÍ TEXTU PODLE ZADANÝCH KRITÉRIÍ Korespondence: text - zadání - obsah - téma Požadavky na naplnění komunikační situace (styl/útvar) FUNKČNÍ UŽITÍ JAZYKOVÝCH PROSTŘEDKŮ S OHLEDEM NA JAZYKOVOU NORMU Pravopis a tvarosloví Volba lexika (adekvátnost, přiměřenost) KOMPOZIČNÍ VÝSTAVBA TEXTU Koheze (formální prostředky textové návaznosti) Výsledná koherence textu (výsledná soudržnost a věcná souvislost textu) CELKEM Maximální počet bodů Hranice úspěšnosti 0 Bodový zisk žáka Úspěšnost žáka v % Výsledek žáka u písemné práce uspěl(a) Komentář k hodnocení je umístěn na druhé straně.

14 RED IZO: KÓD ŽÁKA: 76697

15 RED IZO: KÓD ŽÁKA: Jiří Staněk Konal(a) zkoušku Vyloučen(a) Nepřítomen(na) či nedokončil(a) PÍSEMNÁ PRÁCE Jaro 0 ZKUŠEBNÍ OBDOBÍ:... ZÁZNAM O HODNOCENÍ PÍSEMNÉ PRÁCE Číslo zadání písemné práce 6 Ano Ne A B A B A B Minimální rozsah textu splněn VYTVOŘENÍ TEXTU PODLE ZADANÝCH KRITÉRIÍ Korespondence: text - zadání - obsah - téma Požadavky na naplnění komunikační situace (styl/útvar) FUNKČNÍ UŽITÍ JAZYKOVÝCH PROSTŘEDKŮ S OHLEDEM NA JAZYKOVOU NORMU Pravopis a tvarosloví Volba lexika (adekvátnost, přiměřenost) KOMPOZIČNÍ VÝSTAVBA TEXTU Koheze (formální prostředky textové návaznosti) Výsledná koherence textu (výsledná soudržnost a věcná souvislost textu) CELKEM Maximální počet bodů Hranice úspěšnosti 0 Bodový zisk žáka Úspěšnost žáka v % Výsledek žáka u písemné práce uspěl(a) Komentář k hodnocení je umístěn na druhé straně.

16 RED IZO: KÓD ŽÁKA: 76698

17 RED IZO: KÓD ŽÁKA: Martin Zavadil Konal(a) zkoušku Vyloučen(a) Nepřítomen(na) či nedokončil(a) PÍSEMNÁ PRÁCE Jaro 0 ZKUŠEBNÍ OBDOBÍ:... ZÁZNAM O HODNOCENÍ PÍSEMNÉ PRÁCE Číslo zadání písemné práce Ano Ne A B A B A B Minimální rozsah textu splněn VYTVOŘENÍ TEXTU PODLE ZADANÝCH KRITÉRIÍ Korespondence: text - zadání - obsah - téma Požadavky na naplnění komunikační situace (styl/útvar) FUNKČNÍ UŽITÍ JAZYKOVÝCH PROSTŘEDKŮ S OHLEDEM NA JAZYKOVOU NORMU Pravopis a tvarosloví Volba lexika (adekvátnost, přiměřenost) KOMPOZIČNÍ VÝSTAVBA TEXTU Koheze (formální prostředky textové návaznosti) Výsledná koherence textu (výsledná soudržnost a věcná souvislost textu) CELKEM Maximální počet bodů Hranice úspěšnosti 0 Bodový zisk žáka Úspěšnost žáka v % Výsledek žáka u písemné práce 6. uspěl(a) Komentář k hodnocení je umístěn na druhé straně.

18 RED IZO: KÓD ŽÁKA: 76699

ČESKÝ JAZYK A LITERATURA

ČESKÝ JAZYK A LITERATURA RED IZO: 600079 KÓD ŽÁKA: 276702 Kamila Adámková Konal(a) zkoušku Vyloučen(a) Nepřítomen(na) či nedokončil(a) PÍSEMNÁ PRÁCE Jaro 20 ZKUŠEBNÍ OBDOBÍ:... ZÁZNAM O HODNOCENÍ PÍSEMNÉ PRÁCE Číslo zadání písemné

Více

Komplexní zkouška. z českého jazyka a literatury společné části maturitní zkoušky

Komplexní zkouška. z českého jazyka a literatury společné části maturitní zkoušky Komplexní zkouška z českého jazyka a literatury společné části maturitní zkoušky Informační podpora učitelů českého jazyka a literatury k nové maturitní zkoušce CENTRUM PRO ZJIŠŤ OVÁNÍ VÝSLEDKŮ VZDĚ LÁVÁNÍ

Více

1. KRITÉRIA HODNOCENÍ ZKOUŠEK A DÍLČÍCH ZKOUŠEK SPOLEČNÉ ČÁSTI MATURITNÍ ZKOUŠKY

1. KRITÉRIA HODNOCENÍ ZKOUŠEK A DÍLČÍCH ZKOUŠEK SPOLEČNÉ ČÁSTI MATURITNÍ ZKOUŠKY V Praze dne 13. března 2014 Č. j.: MSMT-7620/2014-1 S D Ě L E N Í V souladu s 22, odst. 1 vyhlášky č. 177/2009 Sb., o bližších podmínkách ukončování vzdělávání ve středních školách maturitní zkouškou,

Více

JMENNÝ SEZNAM ŽÁKŮ V UČEBNĚ

JMENNÝ SEZNAM ŽÁKŮ V UČEBNĚ JMENNÝ SEZNAM ŽÁKŮ V UČEBNĚ RED IZO: Název školy: Zkušební místo: Název zkoušky: Učebna dle informačního systému: Místo konání (místnost) určené ředitelem školy: Datum a čas začátku zkoušky: Zadavatel:

Více

Maturitní a závěrečné zkoušky

Maturitní a závěrečné zkoušky Střední odborná škola, Louny, příspěvková organizace Maturitní a závěrečné zkoušky Účinnost předpisu: 1.9.2010 číslo jednací : 2a/2010 Správce předpisu: ředitelka školy Název předpisu: Jmenování komisí

Více

Pionýrů 2069, 738 01 Frýdek-Místek PRAKTICKÁ ČÁST. Obor : 26 51 H / 02 Elektrikář silnoproud Zaměření : Elektrotechnik

Pionýrů 2069, 738 01 Frýdek-Místek PRAKTICKÁ ČÁST. Obor : 26 51 H / 02 Elektrikář silnoproud Zaměření : Elektrotechnik S t ř e d n í š k o l a e l e k t r o s t a v e b n í a d ř e v o z p r a c u j í c í, F r ý d e k - M í s t e k, Pionýrů 2069, 738 01 Frýdek-Místek ZÁVĚREČNÁ ZKOUŠKA PRAKTICKÁ ČÁST Obor : 26 51 H / 02

Více

Pokyny pro žáka k vypracování SOP Cukrář (29-54-H/01)

Pokyny pro žáka k vypracování SOP Cukrář (29-54-H/01) Pokyny pro žáka k vypracování SOP Cukrář (29-54-H/01) Témata SOP Žák ve spolupráci učitele vylosované téma rozpracuje a konkretizuje. Formální úprava SOP Celkový rozsah práce je minimálně 10 stran formátu

Více

Zpráva o průběhu bakalářského přijímacího řízení pro akademický rok 2014/15 na Fakultě stavební ČVUT v Praze

Zpráva o průběhu bakalářského přijímacího řízení pro akademický rok 2014/15 na Fakultě stavební ČVUT v Praze 1. Informace o přijímacích zkouškách pro studijní programy Stavební inženýrství - B3651 Architektura a stavitelství - B3502 Geodézie a kartografie - B3645 Civil Engineering - B3648 Stavitelství B3609 Metrologie

Více

1. zatěžovací cyklus Ustálená hodnota čtění na hodinkách. 2. zatěžovací cyklus Ustálená hodnota čtění na hodinkách 1 [mm]

1. zatěžovací cyklus Ustálená hodnota čtění na hodinkách. 2. zatěžovací cyklus Ustálená hodnota čtění na hodinkách 1 [mm] Příloha k zadání zadání číslo: na koridoru pro rychlost 60 km/h. Pro provádění zkoušky byl zvolen měrný : 0, MPa.. zatěžovací cyklus. zatěžovací cyklus 0,000 0,0 0,0-0,0 0,000 0,70 0,6 0,46 0,050 0,9 0,

Více

ŠKOLNÍ ZPRÁVA O PŘEDBĚŽNÝCH VÝSLEDCÍCH SPOLEČNÉ ČÁSTI MATURITNÍ ZKOUŠKY

ŠKOLNÍ ZPRÁVA O PŘEDBĚŽNÝCH VÝSLEDCÍCH SPOLEČNÉ ČÁSTI MATURITNÍ ZKOUŠKY ŠKOLNÍ ZPRÁVA O PŘEDBĚŽNÝCH VÝSLEDCÍCH SPOLEČNÉ ČÁSTI MATURITNÍ ZKOUŠKY JARNÍ ZKUŠEBNÍ OBDOBÍ 2015 Srpen 2015 1 ÚVODEM Školní zpráva o výsledcích zkoušek společné části maturitní zkoušky je dokumentem,

Více

2. Tabulka pro hodnocení písemné závěrečné zkoušky. 3. Tabulka pro hodnocení praktické závěrečné zkoušky.

2. Tabulka pro hodnocení písemné závěrečné zkoušky. 3. Tabulka pro hodnocení praktické závěrečné zkoušky. PŘÍLOHY Seznam příloh 1. Písemná část závěrečné zkoušky. 2. Tabulka pro hodnocení písemné závěrečné zkoušky. 3. Tabulka pro hodnocení praktické závěrečné zkoušky. 4. Tabulka pro hodnocení ústní závěrečné

Více

Dokument MŠMT č.j.: 34 907/2010-2

Dokument MŠMT č.j.: 34 907/2010-2 Sdělení ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy k časovému rozvrhu konání didaktických testů a písemných prací společné části maturitní zkoušky (jednotné zkušební schéma) pro jarní zkušební období

Více

Střední zahradnická škola Rajhrad, příspěvková organizace

Střední zahradnická škola Rajhrad, příspěvková organizace Střední zahradnická škola Rajhrad, příspěvková organizace Maturitní zkoušky Šk.r.2015/2016 Obor vzdělání: 41-44-M/01 Zahradnictví 4.Z4 V Rajhradě 10.04. 2016 PaedDr.Marek Kňažík ředitel školy Profilová

Více

Zpráva o průběhu magisterského přijímacího řízení pro akademický rok 2014/15 na Fakultě stavební ČVUT v Praze

Zpráva o průběhu magisterského přijímacího řízení pro akademický rok 2014/15 na Fakultě stavební ČVUT v Praze 1. Informace o přijímacích zkouškách pro studijní programy Stavební inženýrství N3607 Architektura a stavitelství N3502 Budovy a prostředí N3649 Civil Engineering N 3648 Geodézie a kartografie N 3646 Inteligentní

Více

SLOVANSKÉ GYMNÁZIUM OLOMOUC

SLOVANSKÉ GYMNÁZIUM OLOMOUC Maturitní zkoušky na Slovanském gymnáziu, Olomouc, tř. Jiřího z Poděbrad 13, v jarním a podzimním termínu v roce 2014 Zpracováno na základě zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším

Více

Výsledky testování školy. Druhá celoplošná generální zkouška ověřování výsledků žáků na úrovni 5. a 9. ročníků základní školy. Školní rok 2012/2013

Výsledky testování školy. Druhá celoplošná generální zkouška ověřování výsledků žáků na úrovni 5. a 9. ročníků základní školy. Školní rok 2012/2013 Výsledky testování školy Druhá celoplošná generální zkouška ověřování výsledků žáků na úrovni 5. a 9. ročníků základní školy Školní rok 2012/2013 Základní škola Ústí nad Orlicí, Komenského 11 Termín zkoušky:

Více

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Název školy: Střední zdravotnická škola a Obchodní akademie, Rumburk, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0649

Více

Vodovod Ostroměř III. etapa, přívodní řad do Domoslavic

Vodovod Ostroměř III. etapa, přívodní řad do Domoslavic PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE Veřejná zakázka 1. Identifikační údaje zadavatele: Zadavatel: Obec Ostroměř se sídlem: T. G. Masaryka 103, 507 52 Ostroměř IČ: 002 71 900 DIČ: CZ00271900 jejímž jménem jedná:

Více

Harmonogram FUD UJEP pro akademický rok 2015/2016

Harmonogram FUD UJEP pro akademický rok 2015/2016 Harmonogram FUD UJEP pro akademický rok 2015/2016 září 2015 opravné SZZ z dějin umění, od 10 hodin zápis do 1. ročníku na ak. rok 2015/2016: MgA. (Design, Fotografie a intermediální tvorba, Grafický design)

Více

2.1 Pokyny k otevřeným úlohám. 2.2 Pokyny k uzavřeným úlohám TESTOVÝ SEŠIT NEOTVÍREJTE, POČKEJTE NA POKYN!

2.1 Pokyny k otevřeným úlohám. 2.2 Pokyny k uzavřeným úlohám TESTOVÝ SEŠIT NEOTVÍREJTE, POČKEJTE NA POKYN! MATEMATIKA+ DIDAKTICKÝ TEST Maximální bodové hodnocení: 50 bodů Hranice úspěšnosti: 33 % Základní informace k zadání zkoušky Didaktický test obsahuje 23 úloh. Časový limit pro řešení didaktického testu

Více

Výsledky testování školy. Druhá celoplošná generální zkouška ověřování výsledků žáků na úrovni 5. a 9. ročníků základní školy. Školní rok 2012/2013

Výsledky testování školy. Druhá celoplošná generální zkouška ověřování výsledků žáků na úrovni 5. a 9. ročníků základní školy. Školní rok 2012/2013 Výsledky testování školy Druhá celoplošná generální zkouška ověřování výsledků žáků na úrovni 5. a 9. ročníků základní školy Školní rok 2012/2013 Gymnázium, Šternberk, Horní náměstí 5 Termín zkoušky: 13.

Více

Vedoucí bakalářské práce

Vedoucí bakalářské práce Univerzita Pardubice, Fakulta ekonomicko-správní, Ústav Posudek vedoucího bakalářské práce Jméno studenta Téma práce Cíl práce Vedoucí bakalářské práce Barbora RUMLOVÁ ANALÝZA A POTENCIÁLNÍ ROZVOJ CESTOVNÍHO

Více

Projektové priority RHK PK a Akademie HK PK v oblasti školství 2014-2020. Mgr. Marcel Gondorčín

Projektové priority RHK PK a Akademie HK PK v oblasti školství 2014-2020. Mgr. Marcel Gondorčín Projektové priority RHK PK a Akademie HK PK v oblasti školství 2014-2020 Mgr. Marcel Gondorčín Příprava strategií a koncepčních dokumentů Dlouhodobý záměr vzdělávání a rozvoje vzdělávací soustavy Plzeňského

Více

Zápis z jednání Rady MAS ORLICKO

Zápis z jednání Rady MAS ORLICKO Zápis z jednání Rady MAS ORLICKO Místo konání: Dne: Účastníci: Hosté: Zapisovatelka: Ověřovatel: Zasedací místnost MAS, Žamberk 11. 11. 2010, od 10:00 hodin Ing. Oldřich Žďárský Ing. Josef Paďour Ing.

Více

65-51-H/01 Kuchař - číšník - zaměření - číšník - servírka

65-51-H/01 Kuchař - číšník - zaměření - číšník - servírka JEDNOTNÉ ZADÁNÍ ZÁVĚREČNÝCH ZKOUŠEK PRO ŠK. R. 2011/2012 65-51-H/01 Kuchař - číšník - zaměření - číšník - servírka PŘÍLOHY Příloha č. 1 Samostatná odborná práce 1. Zadání samostatné odborné práce (SOP)

Více

S D Ě L E N Í 1. KRITÉRIA HODNOCENÍ ZKOUŠEK A DÍLČÍCH ZKOUŠEK SPOLEČNÉ ČÁSTI MATURITNÍ ZKOUŠKY

S D Ě L E N Í 1. KRITÉRIA HODNOCENÍ ZKOUŠEK A DÍLČÍCH ZKOUŠEK SPOLEČNÉ ČÁSTI MATURITNÍ ZKOUŠKY V Praze dne 19. března 2013 Č. j.: MSMT-10139/2013-211 S D Ě L E N Í V souladu s 22, odst. 1 vyhlášky č. 177/2009 Sb., o bližších podmínkách ukončování vzdělávání ve středních školách maturitní zkouškou,

Více

Obsluha složitých strojů v kamenické výrobě (kód: 36-008-H)

Obsluha složitých strojů v kamenické výrobě (kód: 36-008-H) Obsluha složitých strojů v kamenické výrobě (kód: 36-008-H) Autorizující orgán: Ministerstvo průmyslu a obchodu Skupina oborů: Stavebnictví, geodézie a kartografie (kód: 36) Týká se povolání: Kameník Kvalifikační

Více

Hodnoticí standard. Návrhář software (kód: 18-002-N) Odborná způsobilost. Platnost standardu. Skupina oborů: Informatické obory (kód: 18)

Hodnoticí standard. Návrhář software (kód: 18-002-N) Odborná způsobilost. Platnost standardu. Skupina oborů: Informatické obory (kód: 18) Návrhář software (kód: 18-002-N) Autorizující orgán: Ministerstvo vnitra Skupina oborů: Informatické obory (kód: 18) Týká se povolání: Návrhář software Kvalifikační úroveň NSK - EQF: 5 Odborná způsobilost

Více

Přemyslovci, jak je neznáte (projekt)

Přemyslovci, jak je neznáte (projekt) Přemyslovci, jak je neznáte (projekt) Forma: projekt bude vypracován na listu papíru formátu A4 bude zpracován buď rukou výkres formátu A4, nebo na počítači běžný list papíru formátu A4, který lze použít

Více

Výstupy z RVP Učivo Ročník Termín

Výstupy z RVP Učivo Ročník Termín Komunikační a slohová výchova 15 využívá znalostí o jazykové normě při tvorbě vhodných jazykových projevů podle komunikační situace prostředky vhodnými pro danou komunikační Situaci Jednoduché tiskopisy

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. ŠÚ Znojmo, Rudoleckého 21, 669 02 Znojmo

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. ŠÚ Znojmo, Rudoleckého 21, 669 02 Znojmo Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E Čj.: 122 298/99-05010 Signatura: ol6ws201 Oblastní pracoviště č. 12 Brno Okresní pracoviště Znojmo INSPEKČNÍ ZPRÁVA Škola: Identifikátor ředitelství: IZO: Ředitel

Více

Přehled dokumentace na ústní zkoušky pro jednu maturitní třídu u jedné komise

Přehled dokumentace na ústní zkoušky pro jednu maturitní třídu u jedné komise Příloha č. 1 Přehled dokumentace na ústní zkoušky pro jednu maturitní třídu u jedné komise Příklad: u komise jsou ze třídy 4. A pouze 2 žáci (Marie Veselá a Karel Kohout) oba žáci konají ve společné části

Více

ZAKONČOVÁNÍ VZDĚLÁVÁNÍ ZÁVĚREČNOU ZKOUŠKOU PŘŠ 04-2016

ZAKONČOVÁNÍ VZDĚLÁVÁNÍ ZÁVĚREČNOU ZKOUŠKOU PŘŠ 04-2016 Střední škola obchodní a služeb SČMSD, Polička, Výtisk číslo: s.r.o. Druh dokumentu: příkaz ředitele školy List číslo: 1/ 8 Identifikační označení: PŘŠ 04-2016 ZAKONČOVÁNÍ VZDĚLÁVÁNÍ ZÁVĚREČNOU ZKOUŠKOU

Více

Závěrečná maturitní práce. Pokyny pro vypracování

Závěrečná maturitní práce. Pokyny pro vypracování Závěrečná maturitní práce Pokyny pro vypracování Formální stránka práce rozsah práce minimálně 20 stran textu bez příloh práce musí být svázána (kroužková vazba) dodržovat správnost z hlediska pravopisného,

Více

ČESKÁ ŠKOLNÍ INSPEKCE. Inspekční zpráva

ČESKÁ ŠKOLNÍ INSPEKCE. Inspekční zpráva ČESKÁ ŠKOLNÍ INSPEKCE Oblastní pracoviště Plzeň Inspekční zpráva Střední odborná škola gastronomická a Střední odborné učiliště gastronomické, Plzeň, U Borského parku 3 U Borského parku 3, 320 04 Plzeň

Více

Přijímací řízení 2015/2016

Přijímací řízení 2015/2016 Přijímací řízení 2015/2016 Setkání výchovných poradců Liberec 3. 12. 2014 Ing. Eva Kotková Jednotné přijímací zkoušky jak to bylo... formou testů 5 let (2010 2014) SCIO, CERMAT 2010 2011 2012 2013 2014

Více

Způsobilé výdaje. Nezpůsobilé výdaje Vybavení na zpracování medu a vosku, voskové mezistěny, Účel podpory. Důvody podpory stanoveného účelu

Způsobilé výdaje. Nezpůsobilé výdaje Vybavení na zpracování medu a vosku, voskové mezistěny, Účel podpory. Důvody podpory stanoveného účelu Program 8.3 Podpora včelařství Vyhlášení programu k předkládání žádostí o dotaci Číslo a název oblasti podpory: 8. Životní prostředí a zemědělství Číslo a název programu: 8.3 Podpora včelařství Účel podpory

Více

65-51-H/01 Kuchař - číšník

65-51-H/01 Kuchař - číšník JEDNOTNÉ ZADÁNÍ ZÁVĚREČNÝCH ZKOUŠEK PRO ŠK. R. 2011/2012 65-51-H/01 Kuchař - číšník PŘÍLOHY Příloha č. 1 Samostatná odborná práce 1. Zadání samostatné odborné práce (SOP) Předložené zadání je součástí

Více

ů é Č ů Ú Řď ů ů ý ý ý ů ů ý ň ď Ť Ť Ť é é ý ů ý É ň é ů ý é ý ů ů ý ý ů ů é ů ý ý ý é é Ť ý é ý ď ý é ý Ó Ů ý Ů Ů Ů ú ů ďů é ý ý é ď ý ý ý ů ů é ů ů é ů é ý é Ů é é é ý Ť ů Ť é é é é ů é ý ý é Ť é é Ú

Více

Kritéria přijímacího řízení 2016 (Střední škola, Bohumín, příspěvková organizace)

Kritéria přijímacího řízení 2016 (Střední škola, Bohumín, příspěvková organizace) Kritéria přijímacího řízení 2016 (Střední škola, Bohumín, příspěvková organizace) Pro přijímací řízení pro školní rok 2016/2017 v souladu se zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním,

Více

František Hudek. březen 2013. 6. - 7. ročník

František Hudek. březen 2013. 6. - 7. ročník VY_32_INOVACE_FH07_WIN Jméno autora výukového materiálu Datum (období), ve kterém byl VM vytvořen Ročník, pro který je VM určen Vzdělávací oblast, obor, okruh, téma Anotace František Hudek březen 2013

Více

Dělník výroby drobných dřevěných výrobků. Skupina oborů: Zpracování dřeva a výroba hudebních nástrojů (kód: 33)

Dělník výroby drobných dřevěných výrobků. Skupina oborů: Zpracování dřeva a výroba hudebních nástrojů (kód: 33) Dělník výroby drobných dřevěných výrobků (kód: 33-034-E) Autorizující orgán: Ministerstvo průmyslu a obchodu Skupina oborů: Zpracování dřeva a výroba hudebních nástrojů (kód: 33) Týká se povolání: Dělník

Více

Digitální učební materiál

Digitální učební materiál Digitální učební materiál Projekt Šablona CZ.1.07/1.5.00/34.0415 Inovujeme, inovujeme III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT (DUM) DUM č. VY_32_INOVACE_CH29_2_14 ŠVP Podnikání RVP 64-41-L/51

Více

zpracovaná dle ustanovení 85 odst. 2 zákona č. 137/2006 sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ )

zpracovaná dle ustanovení 85 odst. 2 zákona č. 137/2006 sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE zpracovaná dle ustanovení 85 odst. 2 zákona č. 137/2006 sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Název veřejné zakázky Okrouhlá,

Více

Hodnoticí standard. Sommelier (kód: 65-010-H) Odborná způsobilost. Platnost standardu. Skupina oborů: Gastronomie, hotelnictví a turismus (kód: 65)

Hodnoticí standard. Sommelier (kód: 65-010-H) Odborná způsobilost. Platnost standardu. Skupina oborů: Gastronomie, hotelnictví a turismus (kód: 65) Sommelier (kód: 65-010-H) Autorizující orgán: Ministerstvo pro místní rozvoj Skupina oborů: Gastronomie, hotelnictví a turismus (kód: 65) Týká se povolání: Číšník Kvalifikační úroveň NSK - EQF: 3 Odborná

Více

Hodnoticí standard. Specialista marketingu (kód: 66-021-N) Odborná způsobilost. Platnost standardu. Skupina oborů: Obchod (kód: 66)

Hodnoticí standard. Specialista marketingu (kód: 66-021-N) Odborná způsobilost. Platnost standardu. Skupina oborů: Obchod (kód: 66) Specialista marketingu (kód: 66-021-N) Autorizující orgán: Ministerstvo průmyslu a obchodu Skupina oborů: Obchod (kód: 66) Týká se povolání: Specialista marketingu Kvalifikační úroveň NSK - EQF: 5 Odborná

Více

(pracovní návrh) NAŘÍZENÍ VLÁDY. ze dne.. 2015. o prokazování znalosti českého jazyka pro účely trvalého pobytu

(pracovní návrh) NAŘÍZENÍ VLÁDY. ze dne.. 2015. o prokazování znalosti českého jazyka pro účely trvalého pobytu (pracovní návrh) NAŘÍZENÍ VLÁDY ze dne.. 2015 o prokazování znalosti českého jazyka pro účely trvalého pobytu Vláda nařizuje podle 182a odst. 1 zákona č. 326/1999 Sb., o pobytu cizinců na území České republiky

Více

POKYNY PRO OPRÁVNĚNOU OSOBU NA DDT

POKYNY PRO OPRÁVNĚNOU OSOBU NA DDT AKTUALIZACE JSOU VYZNAČENY MODŘE Platné od 15. 4. 2013 POKYNY PRO OPRÁVNĚNOU OSOBU NA DDT k profilovým zkouškám a ústním zkouškám společné části jaro 2013 Oprávněná osoba na DDT zajišťuje procesy digitalizace

Více

2013-2014 Zadání maturitní práce (jarní období)

2013-2014 Zadání maturitní práce (jarní období) Ředitel školy na základě 15 odst. 2 vyhlášky č. 177/2009 Sb., o bližších podmínkách ukončování vzdělávání ve středních školách maturitní zkouškou (v platném znění) určuje pro jarní a podzimní zkušební

Více

A. Struktura grafického kódu na dokladech o získání základního vzdělání

A. Struktura grafického kódu na dokladech o získání základního vzdělání Příloha 1 A. Struktura grafického kódu na dokladech o získání základního vzdělání Uvedená struktura údajů je určena pro doklady vydávané podle vzoru 3.1 Vysvědčení o získání základního vzdělání v základní

Více

1. Programování, typy programovacích jazyků, historie.

1. Programování, typy programovacích jazyků, historie. 1. Programování, typy programovacích jazyků, historie. třída Console metody Write, WriteLina, ReadLine, ResetColor vlastnosti ForegroundColor, Backgroundcolor třída Form objekt Label vlastnost Text význam

Více

Projekt INTERPI. Archivy, knihovny, muzea v digitálním světě 2013 27. 28. 11. 2013. Your contact information

Projekt INTERPI. Archivy, knihovny, muzea v digitálním světě 2013 27. 28. 11. 2013. Your contact information Projekt INTERPI Archivy, knihovny, muzea v digitálním světě 2013 27. 28. 11. 2013 Your contact information AKM 2013 Ten zapisuje to a ten zas tohle a dohromady uděláme moc Jana Šubová, Nadežda Andrejčíková

Více

Zpráva o výsledcích výběrového procesu

Zpráva o výsledcích výběrového procesu Zpráva o výsledcích výběrového procesu I. Identifikace globálního grantu Číslo prioritní osy 4.3 Název prioritní osy Sociální integrace a rovné příležitosti Číslo oblasti podpory 4.3.4 Název oblasti podpory

Více

Česká školní inspekce Liberecký inspektorát

Česká školní inspekce Liberecký inspektorát Česká školní inspekce Liberecký inspektorát PROTOKOL čj. ČŠIL-526/13-L o státní kontrole podle 174 odst. 2 písm. d) zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání

Více

Hodnoticí standard. Personalista (kód: 62-007-N) Odborná způsobilost. Platnost standardu. Skupina oborů: Ekonomie (kód: 62)

Hodnoticí standard. Personalista (kód: 62-007-N) Odborná způsobilost. Platnost standardu. Skupina oborů: Ekonomie (kód: 62) Personalista (kód: 62-007-N) Autorizující orgán: Ministerstvo práce a sociálních věcí Skupina oborů: Ekonomie (kód: 62) Týká se povolání: Personalista Kvalifikační úroveň NSK - EQF: 5 Odborná způsobilost

Více

Digitální učební materiál

Digitální učební materiál Digitální učební materiál Projekt Šablona CZ.1.07/1.5.00/34.0415 Inovujeme, inovujeme III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT (DUM) DUM č. VY_32_INOVACE_CH29_2_03 ŠVP Podnikání RVP 64-41-L/51

Více

ROČNÍKOVÉ PRÁCE ŽÁKŮ ŠESTÉHO AŽ OSMÉHO ROČNÍKU

ROČNÍKOVÉ PRÁCE ŽÁKŮ ŠESTÉHO AŽ OSMÉHO ROČNÍKU ROČNÍKOVÉ PRÁCE ŽÁKŮ ŠESTÉHO AŽ OSMÉHO ROČNÍKU Základní školy Na rovině školní rok 2015/2016 ROČNÍKOVÉ PRÁCE ŽÁKŮ Ročníkové práce propojují osobní zájem žáků s potřebou pídit se po dalších informacích,

Více

VYHLÁŠKA ze dne června 2009 o bliţších podmínkách ukončování vzdělávání ve středních školách maturitní zkouškou

VYHLÁŠKA ze dne června 2009 o bliţších podmínkách ukončování vzdělávání ve středních školách maturitní zkouškou VYHLÁŠKA ze dne června 2009 o bliţších podmínkách ukončování vzdělávání ve středních školách maturitní zkouškou Ministerstvo školství, mládeţe a tělovýchovy stanoví podle 81 odst. 11 a 113a odst. 2 zákona

Více

Zemědělský poradce pro ochranu rostlin

Zemědělský poradce pro ochranu rostlin Zemědělský poradce pro ochranu rostlin (kód: 41-060-R) Autorizující orgán: Ministerstvo zemědělství Skupina oborů: Zemědělství a lesnictví (kód: 41) Týká se povolání: Zemědělský poradce pro ochranu rostlin

Více

Schůzka pro rodiče vycházejících žáků dne 22.10.2015. Informace o přijímacím řízení ve školním roce 2015/2016

Schůzka pro rodiče vycházejících žáků dne 22.10.2015. Informace o přijímacím řízení ve školním roce 2015/2016 Schůzka pro rodiče vycházejících žáků dne 22.10.2015 Informace o přijímacím řízení ve školním roce 2015/2016 Pomoc při rozhodování a výběru školy Pro nerozhodnuté žáky ( vyšetření profiorientace v PPP

Více

objednací kód: DK-4 Jméno a příjmení žáka: Třída: Bydliště žáka: Zdravotní pojišťovna žáka: Datum narození: Zákonný zástupce (matka):

objednací kód: DK-4 Jméno a příjmení žáka: Třída: Bydliště žáka: Zdravotní pojišťovna žáka: Datum narození: Zákonný zástupce (matka): Jméno a příjmení žáka: Třída: Bydliště žáka: Zdravotní pojišťovna žáka: Datum narození: Zákonný zástupce (matka): Telefon: E-mail: Zákonný zástupce (otec): Telefon: E-mail: Dětský lékař: Jiné údaje a upozornění:..............................................................................................................

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČO: 61383082 Sídlo/místo

Více

Bezpečnostní úschovné objekty

Bezpečnostní úschovné objekty Příloha č. 1: Mechanické zábranné prostředky - písm. a) 30 zákona Příloha č.. 1.1: Bezpečnostní úschovné objekty a jejich zámky Bezpečnostní úschovné objekty Výstup Certifikát shody podle certifikačního

Více

GYMNÁZIUM, OLOMOUC, ČAJKOVSKÉHO 9 Kriteria hodnocení pro 1. kolo přijímacích zkoušek pro školní rok 2016/17

GYMNÁZIUM, OLOMOUC, ČAJKOVSKÉHO 9 Kriteria hodnocení pro 1. kolo přijímacích zkoušek pro školní rok 2016/17 GYMNÁZIUM, OLOMOUC, ČAJKOVSKÉHO 9 Kriteria hodnocení pro 1. kolo přijímacích zkoušek pro školní rok 2016/17 Gymnázium, Olomouc, Čajkovského 9 se zapojilo do Pokusného ověřování organizace přijímacího řízení

Více

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Hotelová škola Bohemia s. r. o. Chrudim Registrační číslo projektu: číslo projektu CZ 1.07/1.5.00/34.0233 Šablona: III/2 č. materiálu: VY_32_INOVACE_160

Více

Skupina oborů: Hornictví a hornická geologie, hutnictví a slévárenství (kód: 21)

Skupina oborů: Hornictví a hornická geologie, hutnictví a slévárenství (kód: 21) Dispečer lomové těžby (kód: 21-063-M) Autorizující orgán: Ministerstvo průmyslu a obchodu Skupina oborů: Hornictví a hornická geologie, hutnictví a slévárenství (kód: 21) Týká se povolání: Báňský technik

Více

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Název projektu: Moderní ekonomická škola Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0784 Šablona: I/2 č. materiálu: VY_12_INOVACE_30 Jméno

Více

Digitální učební materiál

Digitální učební materiál Digitální učební materiál Projekt: Digitální učební materiály ve škole, registrační číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/34.0527 Příjemce: Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická, Husova

Více

POKYNY PRO ŘEDITELE. k profilovým zkouškám a ústním zkouškám společné části

POKYNY PRO ŘEDITELE. k profilovým zkouškám a ústním zkouškám společné části Platné od. 5. 20 POKYNY PRO ŘEDITELE k profilovým zkouškám a ústním zkouškám společné části Níže uvedené může kromě ředitele školy zajistit statutární zástupce, resp. osoba, která má tuto roli uvedenu

Více

Hodnoticí standard. Technik diagnostik kanalizační sítě. Odborná způsobilost. Platnost standardu

Hodnoticí standard. Technik diagnostik kanalizační sítě. Odborná způsobilost. Platnost standardu Technik diagnostik kanalizační sítě (kód: 36-095-N) Autorizující orgán: Ministerstvo zemědělství Skupina oborů: Stavebnictví, geodézie a kartografie (kód: 36) Týká se povolání: Technik diagnostik kanalizační

Více

Moravský Rybářský svaz - Místní organizace Kroměříž KROMĚŘÍŽ 12. - 14. 6. 2015 VÝSLEDKY

Moravský Rybářský svaz - Místní organizace Kroměříž KROMĚŘÍŽ 12. - 14. 6. 2015 VÝSLEDKY Moravský Rybářský svaz - Místní organizace Kroměříž KROMĚŘÍŽ 12. - 14. 6. 2015 VÝSLEDKY MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY JUNIORŮ A ŽÁKŮ V RYBOLOVNÉ TECHNICE MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V RYBOLOVNÉ TECHNICE

Více

Masarykova univerzita Fakulta sociálních studií

Masarykova univerzita Fakulta sociálních studií Masarykova univerzita Fakulta sociálních studií Zpráva o výsledcích přijímacího řízení v roce 2015 Informace o studijních programech a oborech Studijní program / studijní obor Forma Počet Uspělo u Dostavilo

Více

Setkání s rodiči. 4. dubna 2016. Třídy: 1. AO, 1. AM, 2. AO, 2. AM, 3. AM, 4. AN

Setkání s rodiči. 4. dubna 2016. Třídy: 1. AO, 1. AM, 2. AO, 2. AM, 3. AM, 4. AN Setkání s rodiči 4. dubna 2016 Třídy: 1. AO, 1. AM, 2. AO, 2. AM, 3. AM, 4. AN Obsah setkání: Výsledky klasifikace - třetí čtvrtletí Bodovací systém - vyhodnocení Akce školy Co nás čeká ve 4. čtvrtletí

Více

Hodnoticí standard. Specialista pro merchandising (kód: 66-039-N) Odborná způsobilost. Platnost standardu

Hodnoticí standard. Specialista pro merchandising (kód: 66-039-N) Odborná způsobilost. Platnost standardu Specialista pro merchandising (kód: 66-039-N) Autorizující orgán: Ministerstvo průmyslu a obchodu Skupina oborů: Obchod (kód: 66) Týká se povolání: Kvalifikační úroveň NSK - EQF: 5 Odborná způsobilost

Více

POKYNY PRO HODNOTITELE

POKYNY PRO HODNOTITELE POKYNY PRO HODNOTITELE k ústním zkouškám společné části Platné od 1. 5. 2011 A. Činnosti před konáním dílčích ústních zkoušek společné části p.č. 1 účastník činnosti HOD + PZMK 2 HOD Činnosti pro hodnotitele

Více

Systém zvukové signalizace a spouštění motoru na základě stavu světla

Systém zvukové signalizace a spouštění motoru na základě stavu světla Systém zvukové signalizace a spouštění motoru na základě stavu světla vzorová úloha (SŠ) Jméno Třída.. Datum.. 1. Teoretický úvod Cílem této úlohy je sestavit systém sledující stav světla, které bude vyhodnocováno

Více

Hodnoticí standard. Technolog zpracování plastů (kód: 28-060-M) Odborná způsobilost. Platnost standardu

Hodnoticí standard. Technolog zpracování plastů (kód: 28-060-M) Odborná způsobilost. Platnost standardu Technolog zpracování plastů (kód: 28-060-M) Autorizující orgán: Ministerstvo průmyslu a obchodu Skupina oborů: Technická chemie a chemie silikátů (kód: 28) Týká se povolání: Technolog zpracování plastů

Více

POKYNY PRO OPRÁVNĚNOU OSOBU NA DDT

POKYNY PRO OPRÁVNĚNOU OSOBU NA DDT Platné od 1. 5. 2011 POKYNY PRO OPRÁVNĚNOU OSOBU NA DDT k profilovým zkouškám a ústním zkouškám společné části Oprávněná osoba na DDT zajišťuje procesy digitalizace v rámci konání profilových zkoušek a

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Česká republika - Úřad práce České republiky IČO: 72496991 Sídlo/místo podnikání:

Více

Digitální učební materiál

Digitální učební materiál Digitální učební materiál Projekt Šablona CZ.1.07/1.5.00/34.0415 Inovujeme, inovujeme III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT (DUM) DUM č. VY_32_INOVACE_CH29_3_12 ŠVP Podnikání RVP 64-41-L/51

Více

POSTUP REALIZACE ŠABLONY PRO MŠ A ZŠ. Olga Ondráčková

POSTUP REALIZACE ŠABLONY PRO MŠ A ZŠ. Olga Ondráčková POSTUP REALIZACE ŠABLONY PRO MŠ A ZŠ Olga Ondráčková VÝZVY k podávání žádosti 1. vlna Avízo duben 2016 (označení 02_16_022) Výzva průběžná, vyhlášení květen 2016 Podávání žádostí 5/2016 cca 6/2017 2. vlna

Více

Integrovaná střední škola, Sokolnice 496

Integrovaná střední škola, Sokolnice 496 Název projektu: Moderní škola Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/34.0467 Integrovaná střední škola, Sokolnice 496 Název klíčové aktivity: III/2 - Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Kód výstupu:

Více

JMENNÝ SEZNAM ŽÁKŮ V UČEBNĚ

JMENNÝ SEZNAM ŽÁKŮ V UČEBNĚ JMENNÝ SEZNAM ŽÁKŮ V UČEBNĚ RED IZO: 600012751 Název školy: Gymnázium, Jevíčko, A. K. Vitáka 452 Zkušební místo: Gymnázium, Jevíčko, A. K. Vitáka 452 Název zkoušky: Český jazyk a literatura - didaktický

Více

Etická výchova. Příloha k ŠVP ZV Škola hrou

Etická výchova. Příloha k ŠVP ZV Škola hrou Příloha k ŠVP ZV Škola hrou Etická výchova Etická výchova je doplňující vzdělávací obor, který je zaměřen na systematickém a metodicky propracovaném osvojování sociálních dovedností u žáků na základě zážitkové

Více

Směrnice o zadávání zakázek malého rozsahu

Směrnice o zadávání zakázek malého rozsahu Směrnice o zadávání zakázek malého rozsahu O B E C RADKOVA LHOTA o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Čl. 1 Předmět úpravy a působnost 1.1. Tato směrnice, jako vnitřní předpis obce Radkova Lhota,

Více

METODICKÁ PŘÍRUČKA PRO PŘEDSEDY ZKUŠEBNÍCH MATURITNÍCH KOMISÍ

METODICKÁ PŘÍRUČKA PRO PŘEDSEDY ZKUŠEBNÍCH MATURITNÍCH KOMISÍ METODICKÁ PŘÍRUČKA PRO PŘEDSEDY ZKUŠEBNÍCH MATURITNÍCH KOMISÍ k ústním zkouškám společné části a vykazování výsledků profilové části MZ 2011 ÚVOD Metodická příručka je určena pro funkci předsedy zkušební

Více

ABSOLUTORIUM ve školním roce 2015/2016

ABSOLUTORIUM ve školním roce 2015/2016 ABSOLUTORIUM ve školním roce 2015/2016 Třída: 3. C Termín konání absolutoria: 13. - 15. června 2016 Složení zkušební komise Obor: 65-43-N/01 Cestovní ruch Termín: 13. 15. června 2016 Třída: 3. C Stálí

Více

Hodnoticí standard. Keramik-modelář (kód: 28-002-H) Odborná způsobilost. Platnost standardu

Hodnoticí standard. Keramik-modelář (kód: 28-002-H) Odborná způsobilost. Platnost standardu Keramik-modelář (kód: 28-002-H) Autorizující orgán: Ministerstvo průmyslu a obchodu Skupina oborů: Technická chemie a chemie silikátů (kód: 28) Týká se povolání: Keramik modelář Kvalifikační úroveň NSK

Více

2012-2013 Zadání maturitní práce (jarní období)

2012-2013 Zadání maturitní práce (jarní období) Ředitel školy na základě 15 odst. 2 vyhlášky č. 177/2009 Sb., o bližších podmínkách ukončování vzdělávání ve středních školách maturitní zkouškou (v platném znění) určuje pro jarní a podzimní zkušební

Více

Plán předmětu Název předmětu: Školní rok: Ročník: Semestr: Typ předmětu: Rozsah předmětu: Počet kreditů: Přednášející: Cvičící: Cíl předmětu

Plán předmětu Název předmětu: Školní rok: Ročník: Semestr: Typ předmětu: Rozsah předmětu: Počet kreditů: Přednášející: Cvičící: Cíl předmětu Plán předmětu Název předmětu: Algoritmizace a programování (PAAPP) Školní rok: 2009/2010 Ročník: I Semestr: II. (letní) Typ předmětu: povinný Rozsah předmětu: 3 3 z, zk Počet kreditů: 6 Přednášející: RNDr.

Více

SMĚRNICE pro zpracování diplomové práce

SMĚRNICE pro zpracování diplomové práce SMĚRNICE pro zpracování diplomové práce Tato směrnice se vztahuje na zpracování diplomové práce studentů v oboru strojírenské technologie se zaměřením na tváření kovů a plastů a strojírenská metalurgie

Více

Aspekt hodnocení podle Metodického pokynu pro řízení výzev, hodnocení a výběr projektů. Společná pro všechny aktivity. Proveditelnost Účelnost

Aspekt hodnocení podle Metodického pokynu pro řízení výzev, hodnocení a výběr projektů. Společná pro všechny aktivity. Proveditelnost Účelnost Specifická kritéria přijatelnosti pro integrované projekty IPRÚ pro SC 2.4 Zvýšení kvality a dostupnosti infrastruktury pro vzdělávání a celoživotní učení Specifická kritéria přijatelnosti pro integrované

Více

Pravidla Rady kraje Vysočina upravující hodnocení a řízení výkonu funkce ředitelů zařízení sociálních služeb zřizovaných krajem Vysočina

Pravidla Rady kraje Vysočina upravující hodnocení a řízení výkonu funkce ředitelů zařízení sociálních služeb zřizovaných krajem Vysočina Rada kraje Vysočina Pravidla Rady kraje Vysočina upravující hodnocení a řízení výkonu funkce ředitelů zařízení sociálních služeb zřizovaných krajem Vysočina ze dne 8. 2. 2011 č. 02/11 Strana 1 (celkem

Více

Regionální rada regionu soudržnosti Moravskoslezsko. vyhlašuje VÝZVU K PŘEDKLÁDÁNÍ ŽÁDOSTÍ O DOTACI

Regionální rada regionu soudržnosti Moravskoslezsko. vyhlašuje VÝZVU K PŘEDKLÁDÁNÍ ŽÁDOSTÍ O DOTACI Regionální rada regionu soudržnosti Moravskoslezsko Úřad Regionální rady Regionální rada regionu soudržnosti Moravskoslezsko vyhlašuje VÝZVU K PŘEDKLÁDÁNÍ ŽÁDOSTÍ O DOTACI v souladu s Regionálním operačním

Více

Sada 2 - MS Office, Excel

Sada 2 - MS Office, Excel S třední škola stavební Jihlava Sada 2 - MS Office, Excel 20. Excel 2007. Kontingenční tabulka Digitální učební materiál projektu: SŠS Jihlava šablony registrační číslo projektu:cz.1.09/1.5.00/34.0284

Více

Ministerstvo pro místní rozvoj. podprogram 117 513

Ministerstvo pro místní rozvoj. podprogram 117 513 Pokyny pro vyplnění elektronické žádosti podprogram 117 513 Podpora výstavby technické infrastruktury Elektronická žádost je umístěna na internetové adrese http://www3.mmr.cz/zad a lze na ni vstoupit i

Více

[Wlěst Břeclav nám. T. G. Masaryka 3, 690 81 Břeclav

[Wlěst Břeclav nám. T. G. Masaryka 3, 690 81 Břeclav [Wlěst Břeclav nám. T. G. Masaryka 3, 690 81 Břeclav r OZNÁMENI O VYI v,u NEJVHODNĚJŠÍ NABÍDKY Na základě závěrečné zprávy ze dne 28. 1. 2013 vypracované hodnotící komisí a v souladu s ustanovením článku

Více

Co Tiskové je to POLYGRAFIE

Co Tiskové je to POLYGRAFIE TISKOVÉ TECHNIKY Co Tiskové je to POLYGRAFIE techniky Kotoučový tisk 15. 1. části www.isspolygr.cz 1 Co je to polygrafie Vytvořila: Vytvořil: Zuzana Jan Dvořáková Doležal DUM číslo: 1 DUM číslo:15 Co je

Více

Malotřídní základní školy z pohledu České školní inspekce. Mgr. Tomáš Zatloukal. Malotřídky 2016, Praha 4. 5. 2016. Základní informace

Malotřídní základní školy z pohledu České školní inspekce. Mgr. Tomáš Zatloukal. Malotřídky 2016, Praha 4. 5. 2016. Základní informace Malotřídní základní školy z pohledu České školní inspekce Mgr. Tomáš Zatloukal ústřední školní inspektor Malotřídky 2016, Praha 4. 5. 2016 Základní informace ve školním roce 2015/2016 navštěvuje malotřídní

Více

Montér vnitřního rozvodu plynu a zařízení (kód: 36-005-H)

Montér vnitřního rozvodu plynu a zařízení (kód: 36-005-H) Montér vnitřního rozvodu plynu a zařízení (kód: 36-005-H) Autorizující orgán: Ministerstvo průmyslu a obchodu Skupina oborů: Stavebnictví, geodézie a kartografie (kód: 36) Týká se povolání: Instalatér;

Více