TISKOVÁ ZPRÁVA 11. října 2010

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "TISKOVÁ ZPRÁVA 11. října 2010"

Transkript

1 TISKOVÁ ZPRÁVA 11. října 2010 NENÍ URČENO K DISTRIBUCI, PŘÍMÉ NEBO NEPŘÍMÉ, VE SPOJENÝCH STÁTECH AMERICKÝCH, AUSTRÁLII, KANADĚ A JAPONSKU. Cenné papíry uvedené níže nebyly a nebudou registrovány podle zákona Spojených států amerických o cenných papírech z roku 1933, ve znění pozdějších předpisů ( Americký zákon o cenných papírech ), a nesmějí být nabízeny nebo prodávány ve Spojených státech amerických nebo osobám ze Spojených států amerických, pokud tyto cenné papíry nebudou registrovány podle Amerického zákona o cenných papírech nebo nebudou podléhat výjimce z registračních požadavků Amerického zákona o cenných papírech. Ve Spojených státech nebude uskutečněna veřejná nabídka zde uvedených cenných papírů. Fortuna Entertainment Group zahájila veřejnou nabídku akcií v České republice, v Polsku a na Slovensku Oznámení o zveřejnění prospektu a o maximální ceně za akcii AMSTERDAM / PRAHA Společnost Fortuna Entertainment Group N.V., (dále též Fortuna či Společnost ) vedoucí poskytovatel kurzových sázek (měřeno obratem) se sítí poboček ve střední a východní Evropě, oznamuje zahájení veřejné nabídky svých stávajících a nových akcií investorům v České republice, Polsku a na Slovensku (dále Nabídka ). Hlavní parametry Nabídky Maximální cena za akcii pro drobné investory je stanovena ve výši EUR 4,50. Nabídku tvoří celkem až akcií Společnosti ve jmenovité hodnotě EUR 0,01, přičemž až ks představují nově vydávané akcie a až ks akcie, které budou prodány dosavadním jediným akcionářem Fortuny, jímž je společnost Penta Investments Ltd. ( Prodávající akcionář ). Celkový počet nabízených akcií se může ještě zvýšit, a to až o akcií, jež jsou předmětem Opce na nadlimitní úpis. Akcie, jež jsou předmětem Nabídky, reprezentují až 35 % všech vydaných akcií společnosti (v případě plného uplatnění Opce na nadlimitní úpis). Celková maximální hodnota Nabídky (včetně Opce na nadlimitní úpis) činí 81,9 mil. EUR, což odpovídá maximální tržní kapitalizaci 234 mil. EUR. Dnešním dnem byl zveřejněn Prospekt emitenta. Od dnešního dne také začíná informační kampaň zaměřená na investory.

2 Upisovací období pro drobné investory v České republice, v Polsku a na Slovensku začíná běžet dnes a potrvá do 21. října 2010 včetně. Investoři mohou cenu akcií uhradit v eurech nebo českých korunách. Předpokládá se, že Nabídková cena i alokace budou zveřejněny 22. října Zahájení obchodování akciemi Společnosti na Burze cenných papírů Praha (BCPP) se očekává 27. října 2010, na Varšavské burze cenných papírů (GPW) 28. října Společnost také zamýšlí požádat o schválení podmíněného obchodování na Burze cenných papírů Praha, a to od 22. října Jiří Bunda, předseda představenstva a generální ředitel Fortuna Entertainment Group, k tomu říká: Vstup na kapitálové trhy v Praze a ve Varšavě pro naši společnost představuje naprosto zásadní zlom. Emisí získáme prostředky pro rozvojové projekty, jakým je například uvedení loterie na českém trhu, které považujeme za další očekávaný milník v naší historii. Věříme, že její spuštění v roce 2011 přinese revoluci na stagnující loterijní trh v České republice. Jozef Janov, předseda dozorčí rady Fortuny a zástupce jediného vlastníka Fortuny, investiční skupiny Penta řekl: Naše pětiletá práce ve Fortuně ve spolupráci s jejím managementem přinesla kýžené výsledky a my jsme hrdi, že nyní můžeme tuto holdingovou společnost z našeho portfolia uvést na burzu. Máme plnou důvěru v další růst Fortuny, i proto si v ní ponecháváme většinový podíl a chceme být při jejím dalším rozvoji. Nabídka akcií # # # Nabídka akcií Fortuny představuje první IPO sázkové společnosti na burzách v regionu střední a východní Evropy. Na českém trhu je IPO společnosti Fortuna první veřejnou nabídkou akcií po více než dvouleté přestávce způsobené ekonomickou krizí, na Slovensku jde o jednu z prvních primárních nabídek akcií vůbec. Nabídka je tvořena veřejnou nabídkou v České republice, Polsku a na Slovensku a dále neveřejnou nabídkou institucionálním investorům mimo Českou republiku, Polsko a Slovensko. Investoři mají možnost upsat až akcií Společnosti (bez Opce na nadlimitní úpis), z toho až stávajících akcií a až akcií nově vydávaných. O konečném počtu akcií, jež budou v rámci Nabídky prodány, rozhodnou Prodávající akcionář společně s manažery emise zároveň s rozhodnutím o alokaci. Tento počet se může dodatečně zvýšit až o existujících akcií, na něž se vztahuje Opce pro nadlimitní úpis. Nabídková cena bude stanovena na základě bookbuildingu a s ohledem na aktuální a předpokládanou situaci na českém, polském a slovenském trhu i na mezinárodních kapitálových trzích, jakož i na růstové příležitosti, rizikové faktory a ostatní okolnosti. Nabídková cena pro drobné investory v České republice, Polsku a na Slovensku nepřesáhne Maximální cenu uvedenou v tomto oznámení.

3 Nabídková cena bude denominována v EUR. Počet akcií, které mohou upisovat drobní investoři v rámci jedné objednávky, nesmí překročit celkový počet nabízených akcií, tj kusů. Se všemi nabízenými akciemi je spojen stejný podíl na hlasovacích právech i stejná práva na výplatu dividendy, pokud bude o jejím vyplacení rozhodnuto. Globálním koordinátorem a výhradním bookrunnerem nabídky je UniCredit Bank AG (londýnská pobočka). Spolumanažerem emise je Erste Group Bank AG. Manažerem nabídky drobným investorům v Polsku a kotačním agentem pro přijetí k obchodování na GPW je UniCredit CAIB Poland S.A., pověřenými obchodníky jsou Centralny Dom Maklerski Pekao S.A. a Dom Maklerski Pekao S.A. Manažerem nabídky drobným investorům v České republice a kotačním agentem pro přijetí k obchodování na BCPP je Česká spořitelna, a. s., prodejním agentem v ČR je Brokerjet České spořitelny, a. s. Manažerem nabídky drobným investorům na Slovensku je Slovenská sporiteľňa, a. s. Prospekt emitenta Veškeré informace a finanční údaje, které mohou být podkladem pro rozhodování investorů, jsou obsaženy v Prospektu emitenta, zpracovaném v souladu s evropskou směrnicí o prospektu a schváleném nizozemským regulačním orgánem kapitálového trhu Autoriteit Financiële Markten (AFM). Prospekt byl spolu se shrnutím v českém, slovenském a polském jazyce pasportován příslušným regulátorům na jednotlivých trzích, jmenovitě České národní bance (ČNB), polskému regulátorovi Komisje Nadzoru Finansowego (KNF) a Národní bance Slovenska (NBS). Prospekt v elektronické podobě je k dispozici na následujících webových stránkách: na webu Společnosti na adrese na stránkách České spořitelny ( Brokerjetu České spořitelny, a. s. ( Slovenské spořitelny ( Varšavské burzy cenných papírů ( a nizozemské AFM ( Tištěné kopie Prospektu jsou na vyžádání bezplatně k dispozici v sídle společnosti v Nizozemí a v sídle České spořitelny, a. s., Brokerjetu České spořitelny, a. s., (v České republice), Slovenské spořiteľne, a. s., (na Slovensku) a v sídle UniCredit CAIB Poland S.A. a dále společností Centralny Dom Maklerski Pekao S.A. a Dom Maklerski Pekao (v Polsku). Použití výnosů z realizace Nabídky Čistý výnos z prodeje nově vydávaných akcií zamýšlí Společnost použít na spuštění projektu loterie v České republice. Případné nevyužité prostředky z výnosu emise budou použity k posílení hotovostních zdrojů Společnosti.

4 Fortuna Entertainment Group základní informace Fortuna Entertainment Group je vedoucím poskytovatelem kurzových sázek ve střední a východní Evropě (měřeno objemem přijatých sázek na pobočkách). Původně česká společnost založená v roce 1990 se postupně rozrostla v mezinárodní skupinu působící rovněž na slovenském a polském trhu. Zakládající společnost FORTUNA sázková kancelář, a. s., ( Fortuna SazKan ) vznikla v roce 1990 v Praze. O rok později byla na Slovensku založena společnost Terno, a. s. V roce 2005 se vlastníkem obou společností stala investiční skupina Penta, která ještě ve stejném roce převzala polskou sázkovou kancelář Profesjonał. Všechny společnosti se postupně sjednotily pod jednou značkou. Díky svým dvacetiletým zkušenostem Fortuna na středoevropském trhu vytváří standardy a určuje trendy v oblasti kurzových sázek v regionu. Skupina neustále investuje do vývoje nových produktů a služeb a rozšiřuje síť poboček i kvalitu distribučních kanálů. Jejím cílem je přinášet zábavu zákazníkům, kteří mají rádi sport, sami jej provozují, sledují sportovní události a sází na své oblíbené týmy či hráče. V současné době provozuje Fortuna na třech trzích více než 1300 poboček. Skupina průběžně sleduje regulatorní změny a tržní příležitosti ve střední a východní Evropě. Skupina vyvinula online sázkovou a herní platformu FortunaWin, která Skupině umožní nabízet své produkty na trzích v nových zemích. V současnosti poskytuje nová online platforma sázkové a herní produkty zákazníkům v Maďarsku. Silná pozice skupiny je podpořena týmem profesionálních a zkušených bookmakerů, kteří se dobře orientují na lokálních trzích a zároveň disponují širokým přehledem o sportovních soutěžích v rámci celého světa. Společnost též disponuje propracovaným systémem risk managementu, opírajícím se o vlastní know-how a nejlepší dostupné světové technologie. Strategie společnosti Růstová strategie společnosti Fortuna Entertainment Group staví na kombinaci dvou klíčových distribučních kanálů online sázení, v němž Společnost spatřuje značný potenciál a na posilování pobočkové sítě a zvyšování objemu přijatých sázek na jednotlivých pobočkách. Fortuna také dále zamýšlí rozšiřovat produktovou nabídku a škálu distribučních kanálů společně se zvyšováním důvěry a loajality zákazníků. Významným milníkem bylo pro Společnost získání licence pro provozování loterie v České republice v červenci Skupina také sleduje příležitosti ke vstupu na nové trhy. Na další potenciální expanzi bude mít určující vliv míra a povaha regulace tohoto odvětví na cílových trzích. Loterie V červenci 2010 získala společnost Fortuna SazKan licenci k provozování loterijních her v České republice. Skupina následně podepsala smlouvu o spolupráci se společností Intralot, předním světovým poskytovatelem loterijních her a technologií. Na základě smlouvy Intralot vybaví Fortunu loterijními terminály. Očekávané spuštění loterie v České republice je naplánováno na rok 2011.

5 Konkurenční výhody Společnost je přesvědčena, že jejími hlavními konkurenčními výhodami jsou: zavedená a důvěryhodná značka s dvacetiletou tradicí významné postavení na trzích v České republice, na Slovensku a v Polsku dvoupilířová distribuční platforma se širokou produktovou nabídkou silná dividenda a vysoká návratnost investic špičkový risk management a platforma chránící zisk růst online sázení silný management se zkušenostmi ze sportovního sázení a maloobchodu Klíčové finanční údaje Hospodářské výsledky Fortuna Entertainment Group za první pololetí roku 2010 ukazují, že největší středoevropský provozovatel kurzových sázek úspěšně pokračuje v růstu. Společnost dosáhla podle předběžných finančních výsledků hodnoty přijatých sázek (Amounts Staked) za sledované období téměř 192 mil. EUR. To představuje meziroční nárůst ve výši přibližně 12 procent. Hrubé výhry (Gross Win) holdingu v prvním pololetí 2010 vzrostly o 10 % na 45,4 mil. EUR ve srovnání s 41,1 mil. EUR v předchozích šesti měsících. Upravená EBITDA skupiny vzrostla v prvním pololetí letošního roku meziročně o 4 % na úroveň 11,6 mil. EUR oproti 11,2 mil EUR v prvním pololetí Na dobrém hospodaření se výrazně podílely zejména neustále rostoucí tržby z online sázení, které Fortuna nově spustila na slovenském a českém trhu i prostřednictvím mobilních a chytrých telefonů. K pozitivním výsledkům přispělo rovněž sázení live (sázky podávané v reálném čase v průběhu sportovních událostí), jehož obliba v České republice a na Slovensku stále roste, a dále systematické zefektivňování pobočkové sítě na všech trzích. V loňském roce Společnost přijala celkové sázky ve výši 338 mil. EUR a potvrdila tak svou pozici regionální jedničky. Výsledky roku 2009 představují meziroční růst ve výši 5 % oproti 322 mil. EUR celkových přijatých sázek v roce Upravená EBITDA dosáhla v roce 2009 úrovně 24,9 mil. EUR oproti 24,4 mil. EUR v roce předcházejícím. Čistý zisk vzrostl ve srovnání s rokem 2008 o 5,5 procenta na 16,9 mil. EUR. Přehled vybraných finančních výsledků (mil. EUR) 1. pol pol Přijaté sázky 171,0 191,6 Tržby 35,9 39,3 Provozní zisk 9,5 10,3 Čistý zisk 7,3 7,2 Upravená EBITDA 11,2 11,6

6 (mil. EUR) Přijaté sázky 252,9 322,4 337,9 Tržby 58,0 78,2 74,6 Provozní zisk 12,8 23,6 21,4 Čistý zisk 8,2 16,1 16,9 Upravená EBITDA 12,7 24,4 24,9 Hlavní společnosti skupiny Nejvýznamnějšími subjekty ovládanými Společností jsou: Fortuna SazKan, založená v roce 1990 v Praze, se zabývá sázkovým podnikáním. Od roku 2007 provozuje kurzové sázky po telefonu (Telekonto) a v roce 2008 získala licenci na provoz kurzových sázek přes internet. V roce 2009 společnost spustila online sázení na českém trhu; ve stejném roce získala také licenci na provoz nového typu hry nazvané gólová smršť. V červenci 2010 získala společnost licenci k provozování loterií. Fortuna GAME, založená v roce 1991 v Praze, nabízí sportovní sázky na základě licence platné do roku Fortuna SK působí od roku 1991 na Slovensku, nabízí kurzové sázky (v kamenných pobočkách i on-line). Fortuna PL, založená na konci roku 1995 v polské Ustroni, působí v oblasti sázek. V posledních letech nabízela společnost kurzové sázky a do roku 2009 rovněž sázky na výsledky číselných her. V listopadu 2009 získala Fortuna PL na povolení provozovat virtuální koňské dostihy. FortunaWin Ltd. a FortunaWin Gaming Ltd. byly založena v roce 2009 se sídlem v Ta Xbiex na Maltě. Společnosti organizují od června 2010 online sázení a provozují platformy pro Microgaming. Management Fortuna uplatňuje dvoustupňový model vedení společnosti: výkonným orgánem je představenstvo, dohled nad jeho činností vykonává dozorčí rada. Představenstvo má v současnosti 4 členy. V jeho čele stojí předseda představenstva Jiří Bunda, který v minulosti působil ve společnosti Zepter International jako generální ředitel pro ČR a Slovensko a později pro Rusko. Místopředsedou představenstva je Wilf Walsh, odborník s mnohaletými zkušenostmi ze zábavního průmyslu a sázkového podnikání ve Velké Británii. Dalšími členy představenstva jsou Jana Galacová, a Richard van Bruchem. Dozorčí rada je čtyřčlenná. Předsedou je Jozef Janov, jenž reprezentuje investiční skupinu Penta, která je stoprocentním akcionářem Fortuny. Dalšími členy dozorčí rady za Pentu jsou Václav Brož a Martin Kúšik. Do dozorčí rady byl jmenován také Michal Horáček, původní spoluzakladatel české Fortuny.

7 Dividendová politika Management se domnívá, že vysoká míra realizace zisku v hotovosti (cash conversion) a mírná finanční zadluženost (financial leverage) dávají Společnosti možnost zajistit vedle financování rozvoje z vlastního cash flow a také dostatečné výplaty dividend. Vedení společnosti má v úmyslu navrhovat valné hromadě, aby Společnost vyplácela dividendy v rozmezí % konsolidovaného čistého zisku za příslušné období. Prodávající akcionář V současné době je jediným vlastníkem Fortuny Penta Investments Limited, registrovaná v Limassolu na Kypru. Konečným vlastníkem je Penta, středoevropská investiční skupina působící v oblastech private equity a investic do nemovitostí. Corporate Governance Společnost usiluje o uplatňování a udržování standardů řízení v souladu s mezinárodními standardy. Jejím záměrem je přihlásit se k principům corporate governance platným pro Českou republiku, Polsko a Nizozemsko v maximální možné míře, s výjimkami uvedenými v Prospektu. KONEC Další informace: Fortuna Entertainment Group N.V. Tel.: crha.vladan@ifortuna.cz Bison & Rose Vladimír Bystrov Tel.: vladimir.bystrov@bisonrose.cz Genesis PR Eliza Misiecka Tel.: eliza.misiecka@genesispr.pl ***

8 Upozornění Toto sdělení má pouze propagační charakter a v žádném případě nezakládá a nemá zakládat nabídku prodeje nebo úpisu cenných papírů společnosti Fortuna Entertainment Group N.V. ( Společnost ). na území Spojeného království, Spojených států amerických, Austrálie, Kanady nebo Japonska (nebo jakékoli jurisdikce, v níž je taková nabídka protiprávní) ani není a nemá být součástí takové nabídky ani takovou nabídku propagovat. Tento dokument (ani žádná jeho část) nemá a neměl by být podkladem k rozhodování o případné investici do cenných papírů Společnosti. Jediným právně závazným dokumentem obsahujícím informace o společnosti a o veřejné nabídce akcií Společnosti na území České republiky, Slovenské republiky a Polska ( Nabídka ) je prospekt ( Prospekt ) připravený v souvislosti s nabídkou akcií Společnosti a jejich přijetím k obchodování na Burze cenných papírů Praha ( BCPP ) a Burze cenných papírů Varšava ( BCPV ). Dne 6. října 2010 byl Prospekt schválen nizozemským orgánem dozoru nad kapitálovým trhem Autoriteit Financiële Markten ( AFM ) a byl zpřístupněn veřejnosti po splnění podmínek stanovených v 36f odst. 1 zákona č. 256/2004 Sb. o podnikání na kapitálovém trhu, 125d odst. 2 slovenského zákona č. 566/2001 Z.z., o cenných papírech a investičních službách a o změně a doplnění některých zákonů (zákon o cenných papírech), ve znění pozdějších předpisů a čl. 37 polského zákona o veřejných nabídkách a podmínkách přijetí finančních instrumentů na organizovaný trh ze dne 2. července 2005, tedy poté, co byla Česká národní banka notifikována AFM o schválení Prospektu a obdržela osvědčení o schválení Prospektu spolu s Prospektem a shrnutím Prospektu v českém jazyce, polský orgán dozoru finančního trhu byl notifikován AFM o schválení Prospektu a obdržel osvědčení o schválení Prospektu spolu s Prospektem a shrnutím Prospektu v polském jazyce a poté, co byla Národná banka Slovenska notifikována AFM o schválení Prospektu a obdržela osvědčení o schválení Prospektu spolu s Prospektem a shrnutím Prospektu ve slovenském jazyce. Prospekt v elektronické podobě je k dispozici na následujících webových stránkách: na webu Společnosti na adrese na stránkách České spořitelny ( Brokerjetu České spořitelny, a. s. ( Slovenské spořitelny ( Varšavské burzy cenných papírů ( a nizozemské AFM ( Tištěné kopie Prospektu jsou na vyžádání bezplatně k dispozici v sídle společnosti v Nizozemí a v sídle České spořitelny, a. s., Brokerjetu České spořitelny, a. s., (v České republice), Slovenské spořiteľne, a. s. (na Slovensku) a UniCredit CAIB Poland S.A. (v Polsku) a dále v místech, kde společnost Centralny Dom Maklerski Pekao S.A. a Dom Maklerski Pekao (v Polsku) poskytují služby zákazníkům.

TISKOVÁ ZPRÁVA 29. září 2010

TISKOVÁ ZPRÁVA 29. září 2010 TISKOVÁ ZPRÁVA 29. září 2010 NENÍ URČENO K DISTRIBUCI, PŘÍMÉ NEBO NEPŘÍMÉ, VE SPOJENÝCH STÁTECH AMERICKÝCH, AUSTRÁLII, KANADĚ A JAPONSKU. Cenné papíry uvedené níže nebyly a nebudou registrovány podle zákona

Více

Fortuna přijala za prvních devět měsíců o 9,3% více sázek nežli vloni a potvrdila růst

Fortuna přijala za prvních devět měsíců o 9,3% více sázek nežli vloni a potvrdila růst REGULATORNÍ OZNÁMENÍ 3. listopadu 2011 Mezitímní zpráva statutárního orgánu společnosti Fortuna Entertainment Group N.V. za období od 1. července 2011 do 3. listopadu 2011 Fortuna přijala za prvních devět

Více

V prvním čtvrtletí 2018 Fortuna Entertainment Group zvýšila přijaté sázky o 163,7 % na 797 milionů EUR

V prvním čtvrtletí 2018 Fortuna Entertainment Group zvýšila přijaté sázky o 163,7 % na 797 milionů EUR REGULATORNÍ OZNÁMENÍ 16. května 2018 Mezitímní zpráva statutárního orgánu Fortuna Entertainment Group N. V. za období od 1. ledna 2018 do 16. května 2018 V prvním čtvrtletí 2018 Fortuna Entertainment Group

Více

HRUBÉ VÝHRY V 1. ČTVRTLETÍ MEZIROČNĚ VZROSTLY O 15,9 % PŘI STABILNÍ ZISKOVOSTI

HRUBÉ VÝHRY V 1. ČTVRTLETÍ MEZIROČNĚ VZROSTLY O 15,9 % PŘI STABILNÍ ZISKOVOSTI REGULATORNÍ OZNÁMENÍ 10. května 2012 Mezitímní zpráva statutárního orgánu Fortuna Entertainment Group N.V. za období od 1. ledna 2012 do 10. května 2012 HRUBÉ VÝHRY V 1. ČTVRTLETÍ MEZIROČNĚ VZROSTLY O

Více

REGULATORNÍ OZNÁMENÍ 9. listopadu 2017

REGULATORNÍ OZNÁMENÍ 9. listopadu 2017 REGULATORNÍ OZNÁMENÍ 9. listopadu 2017 Mezitímní zpráva statutárního orgánu Fortuna Entertainment Group N. V. za období od 1. července 2017 do 8. listopadu 2017 Fortuna Entertainment Group přijala v prvních

Více

Předběžné neauditované hospodářské výsledky za rok 2017

Předběžné neauditované hospodářské výsledky za rok 2017 REGULATORNÍ OZNÁMENÍ 15. března 2018 Fortuna Entertainment Group N.V. Předběžné neauditované hospodářské výsledky za rok 2017 Amsterdam - Společnost Fortuna Entertainment Group N. V. oznamuje své předběžné

Více

Předběžné neauditované hospodářské výsledky za rok 2015

Předběžné neauditované hospodářské výsledky za rok 2015 REGULATORNÍ OZNÁMENÍ 10. března 2016 Fortuna Entertainment Group N.V. Předběžné neauditované hospodářské výsledky za rok 2015 Amsterdam Společnost Fortuna Entertainment Group N. V. oznamuje své předběžné

Více

V prvním čtvrtletí 2017 Fortuna zvýšila přijaté sázky o 20,1 % na 302,2 milionu EUR

V prvním čtvrtletí 2017 Fortuna zvýšila přijaté sázky o 20,1 % na 302,2 milionu EUR REGULATORNÍ OZNÁMENÍ 11. května 2017 Mezitímní zpráva statutárního orgánu Fortuna Entertainment Group N. V. za období od 1. ledna 2017 do 10. května 2017 V prvním čtvrtletí 2017 Fortuna zvýšila přijaté

Více

Předběžné neauditované hospodářské výsledky za rok 2016

Předběžné neauditované hospodářské výsledky za rok 2016 REGULATORNÍ OZNÁMENÍ 9. března 2017 Fortuna Entertainment Group N.V. Předběžné neauditované hospodářské výsledky za rok 2016 Amsterdam - Společnost Fortuna Entertainment Group N. V. oznamuje své předběžné

Více

Fortuna přijala v prvních devíti měsících 2016 sázky v hodnotě 756 milionů EUR, nárůst o 22,9 %

Fortuna přijala v prvních devíti měsících 2016 sázky v hodnotě 756 milionů EUR, nárůst o 22,9 % REGULATORNÍ OZNÁMENÍ 3. listopadu 2016 Mezitímní zpráva statutárního orgánu Fortuna Entertainment Group N. V. za období od 1. července 2016 do 2. listopadu 2016 Fortuna přijala v prvních devíti měsících

Více

Celkové přijaté sázky vzrostly za prvních devět měsíců roku 2012 o 10,7 %

Celkové přijaté sázky vzrostly za prvních devět měsíců roku 2012 o 10,7 % REGULATORNÍ OZNÁMENÍ 8. listopadu 2012 Mezitímní zpráva statutárního orgánu Fortuna Entertainment Group N.V. za období od 1. července 2012 do 8. listopadu 2012 Celkové přijaté sázky vzrostly za prvních

Více

Fortuna Entertainment Group NV

Fortuna Entertainment Group NV Fortuna Entertainment Group NV Finanční výsledky za 1. pololetí 2012 29. srpna 2012 Agenda Úvod Radim Haluza, generální ředitel Finanční výsledky za 1. pololetí 2012 Michal Vepřek, finanční ředitel Prostor

Více

Předběžné hospodářské výsledky 2013

Předběžné hospodářské výsledky 2013 Předběžné hospodářské výsledky 2013 Setkání analytiků 6. března 2014 Program Úvod Wilf Walsh, předseda představenstva Hlavní údaje 2013 Radim Haluza, generální ředitel Hospodářské výsledky a dividendová

Více

V prvním čtvrtletí 2013 se zvýšil ukazatel EBITDA Fortuny o 34,4 %

V prvním čtvrtletí 2013 se zvýšil ukazatel EBITDA Fortuny o 34,4 % REGULATORNÍ OZNÁMENÍ 7. května 2013 Mezitímní zpráva statutárního orgánu Fortuna Entertainment Group N.V. za období od 1. ledna 2013 do 7. května 2013 V prvním čtvrtletí 2013 se zvýšil ukazatel EBITDA

Více

Fortuna Entertainment Group NV

Fortuna Entertainment Group NV Fortuna Entertainment Group NV Finanční výsledky v 1. pol. roku 2011 Prezentace pro analytiky a investory 25. srpna 2011 Agenda 1. Úvod 2. Finanční výsledky v H1 2011 3. Výhled a strategie 2011/ 2012 i.

Více

Předběžné neauditované hospodářské výsledky za rok 2014

Předběžné neauditované hospodářské výsledky za rok 2014 REGULATORNÍ OZNÁMENÍ 5. března 2015 Fortuna Entertainment Group N.V. Předběžné neauditované hospodářské výsledky za rok 2014 Amsterdam Společnost Fortuna Entertainment Group N.V. oznamuje své předběžné

Více

Předběžné neauditované finanční výsledky za rok 2011

Předběžné neauditované finanční výsledky za rok 2011 REGULATORNÍ OZNÁMENÍ 1. března 2012 Fortuna Entertainment Group N.V. Předběžné neauditované finanční výsledky za rok 2011 Amsterdam - Fortuna Entertainment Group N.V. oznamuje své předběžné neauditované

Více

Předběžné neauditované hospodářské výsledky za rok 2012

Předběžné neauditované hospodářské výsledky za rok 2012 REGULATORNÍ OZNÁMENÍ 7. března 2013 Fortuna Entertainment Group N.V. Předběžné neauditované hospodářské výsledky za rok 2012 Amsterdam Společnost Fortuna Entertainment Group N.V. oznamuje své předběžné

Více

PPF banka v roce 2013: bilanční suma poprvé v historii banky přesáhla 100 miliard korun

PPF banka v roce 2013: bilanční suma poprvé v historii banky přesáhla 100 miliard korun MÍSTO / DATUM Praha /18. 4. 2014 PPF banka v roce 2013: bilanční suma poprvé v historii banky přesáhla 100 miliard korun Shrnutí: Bilanční suma PPF banky vzrostla v roce 2013 o 28 mld. Kč a ke k 31. 12.

Více

Praha, 8. dubna 2013

Praha, 8. dubna 2013 Praha, 8. dubna 2013 PPF banka pokračovala v růstu i v roce 2012 PPF banka a.s. ( Banka ) dosáhla rekordního zisku, který meziročně vzrostl o 56% na téměř 1 mld. Kč za rok 2012 Banka zaznamenala rekordní

Více

Fortuna Entertainment Group NV

Fortuna Entertainment Group NV Fortuna Entertainment Group NV Finanční výsledky za devět měsíců 211 3. listopadu 211 Obsah 1. Úvod 2. Finanční výsledky za 9 měsíců 211 3. Výsledky sportovního sázení za 9 měsíců 211 4. Výsledky loterie

Více

Předběžné neauditované hospodářské výsledky za rok 2013

Předběžné neauditované hospodářské výsledky za rok 2013 REGULATORNÍ OZNÁMENÍ 6. března 2014 Fortuna Entertainment Group N.V. Předběžné neauditované hospodářské výsledky za rok 2013 Amsterdam Společnost Fortuna Entertainment Group N.V. oznamuje své předběžné

Více

Analýzy a doporučení FORTUNA ENTERTAINMENT GROUP N.V.

Analýzy a doporučení FORTUNA ENTERTAINMENT GROUP N.V. Fio Analýzy a doporučení FORTUNA ENTERTAINMENT GROUP N.V. 15.10.2010 Fio banka, a.s. FORTUNA GROUP N.V. ENTERTAINMENT Doporučení: Upisovat za nižší než naší cílovou cenu Cílová cena: 4,51 EUR Počet vydaných

Více

Fortuna Entertainment Group NV. Oznámení předběžných výsledků za rok 2010 Prezentace pro analytiky 1. března 2011

Fortuna Entertainment Group NV. Oznámení předběžných výsledků za rok 2010 Prezentace pro analytiky 1. března 2011 Fortuna Entertainment Group NV Oznámení předběžných výsledků za rok 2010 Prezentace pro analytiky 1. března 2011 Upozornění. Tento dokument byl vypracován společností Fortuna Entertainment Group N.V. (dále

Více

Pivovary Lobkowicz Group, a.s.

Pivovary Lobkowicz Group, a.s. Pivovary Lobkowicz Group, a.s. Veřejná nabídka akcií Úvodní slovo generálního ředitele a předsedy představenstva Pivovary Lobkowicz Group, a.s., pana Zdeňka Radila: Pivo a Češi, to jsou dva pojmy, které

Více

SHRNUTÍ. Fortuna Entertainment Group N.V.

SHRNUTÍ. Fortuna Entertainment Group N.V. SHRNUTÍ Toto je shrnutí podstatných charakteristik a rizik spojených s Emitentem, jeho Skupinou a Akciemi. Toto shrnutí obsahuje informace uvedené na jiných místech tohoto Prospektu a mělo by být vnímáno

Více

INFORMAČNÍ DOKUMENT. Informační dokument vypracovaný v souladu s burzovními pravidly trhu START

INFORMAČNÍ DOKUMENT. Informační dokument vypracovaný v souladu s burzovními pravidly trhu START Burzovní pravidla, část XVI. Pravidla pro trh START Příloha č. 5 Informační dokument Jméno Emitenta INFORMAČNÍ DOKUMENT Informační dokument vypracovaný v souladu s burzovními pravidly trhu START Tento

Více

Konsolidované neauditované finanční výsledky za první čtvrtletí 2007

Konsolidované neauditované finanční výsledky za první čtvrtletí 2007 Konsolidované neauditované finanční výsledky za první čtvrtletí 2007 30. květen 2007 PEGAS NONWOVENS SA s potěšením oznamuje své konsolidované neauditované finanční výsledky za první čtvrtletí roku 2007

Více

PEGAS NONWOVENS a.s. Souhrnná vysvětlující zpráva dle 118 odst. 9 zákona o podnikání na kapitálovém trhu

PEGAS NONWOVENS a.s. Souhrnná vysvětlující zpráva dle 118 odst. 9 zákona o podnikání na kapitálovém trhu PEGAS NONWOVENS a.s. Souhrnná vysvětlující zpráva dle 118 odst. 9 zákona o podnikání na kapitálovém trhu 23. dubna 2018 Souhrnná vysvětlující zpráva dle 118 odst. 9 zákona o podnikání na kapitálovém trhu

Více

RM otevřený podílový fond na jehož účet jedná DELTA Investiční společnost, a.s.

RM otevřený podílový fond na jehož účet jedná DELTA Investiční společnost, a.s. RM otevřený podílový fond na jehož účet jedná DELTA Investiční společnost, a.s. Dluhopisový program v celkové předpokládané jmenovité hodnotě 1.000.000.000 Kč s dobou trvání 10 let Dluhopisy v předpokládané

Více

DOPLNĚK DLUHOPISOVÉHO PROGRAMU

DOPLNĚK DLUHOPISOVÉHO PROGRAMU Hypoteční banka, a. s. Dluhopisový program v maximálním objemu nesplacených hypotečních zástavních listů 100.000.000.000 Kč s dobou trvání programu 30 let DOPLNĚK DLUHOPISOVÉHO PROGRAMU Dluhopisy s pevnou

Více

Sdělení BENETT, a.s. ze dne 15. listopadu 2012, jímž se určují emisní podmínky pro podnikový dluhopis BENETT I. 2012 2032, FIX 8,5%

Sdělení BENETT, a.s. ze dne 15. listopadu 2012, jímž se určují emisní podmínky pro podnikový dluhopis BENETT I. 2012 2032, FIX 8,5% Sdělení BENETT, a.s. ze dne 15. listopadu 2012, jímž se určují emisní podmínky pro podnikový dluhopis BENETT I. 2012 2032, FIX 8,5% Akciová společnost BENETT, a.s. vydává dluhopisy v rozsahu stanoveném

Více

IPO KROK ZA KROKEM. (2. část)

IPO KROK ZA KROKEM. (2. část) IPO KROK ZA KROKEM (2. část) HLAVNÍ FÁZE PROCESU Příprava Pre-listing Listing Post-listing Příprava a vypracování Business plánu Finanční připravenost Účetní standardy Systémy reportingu Úprava organizační

Více

PETR SKLENÁŘ TECHNIKY INVESTOVÁNÍ A INVESTIČNÍ TIPY

PETR SKLENÁŘ TECHNIKY INVESTOVÁNÍ A INVESTIČNÍ TIPY PETR SKLENÁŘ TECHNIKY INVESTOVÁNÍ A INVESTIČNÍ TIPY RIZIKO A HORIZONT URČUJÍ NÁSTROJE A TECHNIKU Rizikový profil Investiční horizont Technika Aktiva Dynamický Balancovaný Konzervativní Dlouhodobý -roky

Více

Letiště Praha, a.s. DOPLNĚK DLUHOPISOVÉHO PROGRAMU

Letiště Praha, a.s. DOPLNĚK DLUHOPISOVÉHO PROGRAMU Letiště Praha, a.s. dluhopisový program v maximálním objemu nesplacených dluhopisů 15.000.000.000 Kč s dobou trvání programu 10 let DOPLNĚK DLUHOPISOVÉHO PROGRAMU Dluhopisy s pevným úrokovým výnosem ve

Více

HYPOTEČNÍ BANKA, a. s.

HYPOTEČNÍ BANKA, a. s. HYPOTEČNÍ BANKA, a. s. Dluhopisový program v maximálním objemu nesplacených hypotečních zástavních listů 100.000.000.000 Kč s dobou trvání programu 30 let EMISNÍ DODATEK - KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE DLUHOPISŮ

Více

Předběžné neauditované finanční výsledky za rok 2010

Předběžné neauditované finanční výsledky za rok 2010 REGULATORNÍ OZNÁMENÍ 1. března 2011 Fortuna Entertainment Group N.V. Předběžné neauditované finanční výsledky za rok 2010 Amsterdam - Fortuna Entertainment Group N.V., největší středoevropský provozovatel

Více

Pegas Nonwovens SA za 1. čtvrtletí 2007 zvýšil své výnosy na více než 31 milionu eur

Pegas Nonwovens SA za 1. čtvrtletí 2007 zvýšil své výnosy na více než 31 milionu eur TISKOVÁ ZPRÁVA Pegas Nonwovens SA za 1. čtvrtletí 2007 zvýšil své výnosy na více než 31 milionu eur ZNOJMO (30. května 2007) - Pegas Nonwovens SA vykázal za první čtvrtletí 2007 opět meziroční nárůst výnosů,

Více

INFORMAČNÍ POVINNOST (ke dni 30. 9. 2008)

INFORMAČNÍ POVINNOST (ke dni 30. 9. 2008) INFORMAČNÍ POVINNOST (ke dni 30. 9. 2008) (Informační povinnost obchodníka s cennými papíry dle ust. 206 odst. 1 vyhlášky 123/2007 Sb., o pravidlech obezřetného podnikání bank, spořitelních a úvěrních

Více

Letiště Praha, a.s. dluhopisový program v maximálním objemu nesplacených dluhopisů 15.000.000.000 Kč s dobou trvání programu 10 let

Letiště Praha, a.s. dluhopisový program v maximálním objemu nesplacených dluhopisů 15.000.000.000 Kč s dobou trvání programu 10 let Letiště Praha, a.s. dluhopisový program v maximálním objemu nesplacených dluhopisů 15.000.000.000 Kč s dobou trvání programu 10 let DOPLNĚK DLUHOPISOVÉHO PROGRAMU Dluhopisy s pevným úrokovým výnosem ve

Více

Koncernové pojistné poprvé přesáhlo 8 mld. EUR. Zisk (před zdaněním): 441,25 milionů EUR překonal vynikající výsledek roku 2007

Koncernové pojistné poprvé přesáhlo 8 mld. EUR. Zisk (před zdaněním): 441,25 milionů EUR překonal vynikající výsledek roku 2007 Č. 04/2010 31. března 2010 Vienna Insurance Group v roce 2009 podle IFRS: Koncernové pojistné poprvé přesáhlo 8 mld. EUR Zisk (před zdaněním): 441,25 milionů EUR překonal vynikající výsledek roku 2007

Více

Akcie Vienna Insurance Group. Od 5. února 2008 nákup s poplatkem 1 Kč!*

Akcie Vienna Insurance Group. Od 5. února 2008 nákup s poplatkem 1 Kč!* Akcie Vienna Insurance Group. Od 5. února 2008 nákup s poplatkem 1 Kč!* * Na vybraných pobočkách České spořitelny, a.s. od 5. února do 30. června 2008. Platí výhradně pro fyzické osoby, ne však pro osoby

Více

IPO. Praha - Bratislava, Červen 2011

IPO. Praha - Bratislava, Červen 2011 Návrh IPO předpoklady k úspěšně zvládnutému procesu Praha - Bratislava, Červen 2011 Patria Corporate Finance, a.s. and Patria Finance Slovakia, a.s. are members of KBC Securities Group. Patria Corporate

Více

Staňte se akcionářem

Staňte se akcionářem Staňte se akcionářem IPO v Londýně Společnost chystá svůj první vstup na burzu, který se bude konat začátkem března v Londýně. Konkrétně půjde o prodej 20% společnost za předpokládanou cenu 150 mil. EUR.

Více

Dokument podle 75a rakouského zákona o burze cenných papírů (Börsegesetz) za obchodní rok 2011. Kde zveřejněno/k dispozici

Dokument podle 75a rakouského zákona o burze cenných papírů (Börsegesetz) za obchodní rok 2011. Kde zveřejněno/k dispozici Erste Group Bank AG Dokument podle 75a rakouského zákona o burze cenných papírů (Börsegesetz) za obchodní rok 2011 1. leden 2011 31. prosinec 2011 Druh informace Finanční zprávy Datum zveřejnění Kde zveřejněno/k

Více

PEGAS NONWOVENS. Investiční den s Patrií. 24. dubna 2012

PEGAS NONWOVENS. Investiční den s Patrií. 24. dubna 2012 PEGAS NONWOVENS Investiční den s Patrií Upozornění Tento dokument byl zpracován společností PEGAS NONWOVENS SA (dále jen Společnost ) výhradně pro použití při této prezentaci. Jakákoliv výhledová prohlášení

Více

Tématické okruhy. 4. Investiční nástroje investiční nástroje, cenné papíry, druhy a vlastnosti

Tématické okruhy. 4. Investiční nástroje investiční nástroje, cenné papíry, druhy a vlastnosti Seznam tématických okruhů a skupin tématických okruhů ( 4 odst. 2 vyhlášky o druzích odborných obchodních činností obchodníka s cennými papíry vykonávaných prostřednictvím makléře, o druzích odborné specializace

Více

ČESKÝ TELECOM. Výsledky za 1. pololetí 2003

ČESKÝ TELECOM. Výsledky za 1. pololetí 2003 ČESKÝ TELECOM Výsledky za 1. pololetí 2003 Konferenční hovor Gabriel Berdár, předseda představenstva a generální ředitel Juraj Šedivý, 1. místopředseda představenstva a finanční ředitel 30.7.2003 Hlavní

Více

Výroční zpráva za rok 2007 internet KB (http://www.kb.cz/cs/com/press/info_duty/economic_results.shtml), BCPP, RMS, DVF, RNS (LSE)

Výroční zpráva za rok 2007 internet KB (http://www.kb.cz/cs/com/press/info_duty/economic_results.shtml), BCPP, RMS, DVF, RNS (LSE) Přehled zveřejněných informačních povinností Komerční bankou, a.s. obsahující informace požadované 120 odst. (7) zák. č. 256/2004 Sb., o podnikání na kapitálovém trhu za období od 29.4.2008 do 29.4.2009

Více

Wüstenrot hypoteční banka a. s.

Wüstenrot hypoteční banka a. s. Wüstenrot hypoteční banka a. s. Dluhopisový program v maximálním objemu nesplacených hypotečních zástavních listů 6.000.000.000 Kč s dobou trvání programu 5 let EMISNÍ DODATEK - KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE

Více

POLOLETNÍ ZPRÁVA za 1. pololetí 2003

POLOLETNÍ ZPRÁVA za 1. pololetí 2003 . Jihomoravská plynárenská, a.s. Plynárenská 499/1 657 02 Brno. POLOLETNÍ ZPRÁVA za 1. pololetí 2003.......... emitenta registrovaného cenného papíru ISIN CZ0005078956 zpracovaná na základě 80b zákona

Více

EMISNÍ DODATEK - DOPLNĚK DLUHOPISOVÉHO PROGRAMU

EMISNÍ DODATEK - DOPLNĚK DLUHOPISOVÉHO PROGRAMU Komerční banka, a. s. dluhopisový program v maximálním objemu nesplacených dluhopisů 150.000.000.000 Kč s dobou trvání programu 30 let EMISNÍ DODATEK - DOPLNĚK DLUHOPISOVÉHO PROGRAMU Dluhopisy s pevnou

Více

Fitter, Focused, Further

Fitter, Focused, Further Tisková konference ING Bank ČR Fitter, Focused, Further Rolf-Jan Zweep CEO ING Bank ČR Generálníředitel Praha 22. dubna, 2008 Obsah ING Group & ING ING ČR Finanční výsledky ING Bank ČR 2007 Strategie ING

Více

Analýzy a doporučení FORTUNA ENTERTAINMENT GROUP N.V. Doporučení: koupit

Analýzy a doporučení FORTUNA ENTERTAINMENT GROUP N.V. Doporučení: koupit Fio banka, a.s. Fio Analýzy a doporučení FORTUNA ENTERTAINMENT GROUP N.V. Doporučení: koupit Cílová cena: 4,93 EUR 126,- Kč 7.6.2012 Nové doporučení koupit Předešlé doporučení koupit Nová cílová cena 126,-

Více

PEGAS NONWOVENS SA. Konsolidované neauditované finanční výsledky za první čtvrtletí 2010

PEGAS NONWOVENS SA. Konsolidované neauditované finanční výsledky za první čtvrtletí 2010 PEGAS NONWOVENS SA Konsolidované neauditované finanční výsledky za první čtvrtletí 2010 20. května 2010 PEGAS NONWOVENS SA oznamuje své neauditované konsolidované finanční výsledky za první čtvrtletí roku

Více

BCPP:ČEZ- BAACEZ, ISIN CZ0005112300, kurz 662 Kč, dne 28.11.2012

BCPP:ČEZ- BAACEZ, ISIN CZ0005112300, kurz 662 Kč, dne 28.11.2012 SIGNAL TRADE s.r.o. Kodaňská 558/25 101 00 Praha 10 GSM: +420 773 758 570 Mail: office@signaltrade.cz web: www.signaltrade.cz BCPP:ČEZ- BAACEZ, ISIN CZ0005112300, kurz 662 Kč, dne 28.11.2012 Popis společnosti:

Více

INFORMAČNÍ DOKUMENT. Informační dokument vypracovaný v souladu s burzovními pravidly trhu Start

INFORMAČNÍ DOKUMENT. Informační dokument vypracovaný v souladu s burzovními pravidly trhu Start Příloha číslo 1 Informační dokument Jméno Emitenta INFORMAČNÍ DOKUMENT Informační dokument vypracovaný v souladu s burzovními pravidly trhu Start Tento dokument nepodléhá schválení Českou národní bankou

Více

Kč. Dluhopisy nesoucí pevný úrokový výnos splatné v roce 2013, emisní kurz 99,41% jmenovité hodnoty ISIN CZ

Kč. Dluhopisy nesoucí pevný úrokový výnos splatné v roce 2013, emisní kurz 99,41% jmenovité hodnoty ISIN CZ EMISNÍ DODATEK ZE DNE 30. BŘEZNA 2010 700 000 000 Kč Dluhopisy nesoucí pevný úrokový výnos splatné v roce 2013, emisní kurz 99,41% jmenovité hodnoty ISIN CZ0003702359 Tento emisní dodatek (dále jen Emisní

Více

Akciové trhy v roce 2012

Akciové trhy v roce 2012 Akciové trhy v roce 2012 Český akciový trh 14 titulů v segmentu SPAD, likvidita je koncentrovaná na pět titulů (ČEZ, Erste, KB, Tef ČR, NWR), ale zde dalších 4-5 titulů s dostatečnou likviditou Defenzivní

Více

PEGAS NONWOVENS SA Konsolidované neauditované finanční výsledky za prvních devět měsíců 2015

PEGAS NONWOVENS SA Konsolidované neauditované finanční výsledky za prvních devět měsíců 2015 PEGAS NONWOVENS SA Konsolidované neauditované finanční výsledky za prvních devět měsíců 2015 26. listopadu 2015 PEGAS NONWOVENS SA oznamuje své neauditované konsolidované finanční výsledky za prvních devět

Více

Wüstenrot hypoteční banka a. s.

Wüstenrot hypoteční banka a. s. Wüstenrot hypoteční banka a. s. Dluhopisový program v maximálním objemu nesplacených hypotečních zástavních listů 6.000.000.000 Kč s dobou trvání programu 5 let EMISNÍ DODATEK - KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE

Více

EMISNÍ DODATEK - KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE DLUHOPISŮ

EMISNÍ DODATEK - KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE DLUHOPISŮ Česká pojišťovna a. s. dluhopisový program v maximálním objemu nesplacených dluhopisů 10 000 000 000 Kč s dobou trvání programu 10 let EMISNÍ DODATEK - KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE DLUHOPISŮ dluhopisy s pevným

Více

PROSPERITA investiční společnost, a.s. Pololetní zpráva za 1. pololetí roku 2015

PROSPERITA investiční společnost, a.s. Pololetní zpráva za 1. pololetí roku 2015 PROSPERITA investiční společnost, a.s. Pololetní zpráva za 1. pololetí roku 2015 Obsah pololetní zprávy: strana 1. Obecné údaje o investiční společnosti.. 2 1.1. Identifikace společnosti 1.2. Organizační

Více

300.000.000 Kč. Aranžér, Administrátor a Agent pro výpočty Česká spořitelna, a.s. EMISNÍ DODATEK Č. 2 ZE DNE 11. DUBNA 2007

300.000.000 Kč. Aranžér, Administrátor a Agent pro výpočty Česká spořitelna, a.s. EMISNÍ DODATEK Č. 2 ZE DNE 11. DUBNA 2007 EMISNÍ DODATEK Č. 2 ZE DNE 11. DUBNA 2007 300.000.000 Kč Dluhopisy s výnosem závislým na souboru indexů a koši akcií splatné v roce 2011, emisní kurz 100,00 % jmenovité hodnoty ISIN CZ0003701237 Tento

Více

Raiffeisenbank a.s. DOPLNĚK DLUHOPISOVÉHO PROGRAMU. hypoteční zástavní listy s pevným úrokovým výnosem. v celkovém předpokládaném objemu emise

Raiffeisenbank a.s. DOPLNĚK DLUHOPISOVÉHO PROGRAMU. hypoteční zástavní listy s pevným úrokovým výnosem. v celkovém předpokládaném objemu emise DOPLNĚK DLUHOPISOVÉHO PROGRAMU hypoteční zástavní listy s pevným úrokovým výnosem v celkovém předpokládaném objemu emise 2 000 000 000 Kč splatné v roce 2017 ISIN CZ0002001928 Emisní kurz: [Tento údaj

Více

PŘÍLOHY návrhu nařízení Evropského parlamentu a Rady

PŘÍLOHY návrhu nařízení Evropského parlamentu a Rady EVROPSKÁ KOMISE V Bruselu dne 30.11.2015 COM(2015) 583 final ANNEXES 1 to 4 PŘÍLOHY návrhu nařízení Evropského parlamentu a Rady o prospektu, který má být zveřejněn při veřejné nabídce nebo přijetí cenných

Více

Pololetní zpráva 1-6. Český holding, a.s.

Pololetní zpráva 1-6. Český holding, a.s. Pololetní zpráva 1-6 Český holding, a.s. Obsah Obsah Popisná část 3 Základní údaje Základní kapitál Podnikatelská činnost Další významné skutečnosti Čestné prohlášení 6 Finanční část 7 Nekonsolidovaný

Více

Souhrnná nabídka podílových fondů. Investiční kapitálové společnosti KB, a.s.

Souhrnná nabídka podílových fondů. Investiční kapitálové společnosti KB, a.s. Souhrnná nabídka podílových fondů Investiční kapitálové společnosti KB, a.s. Na základě Vašeho výběru si Vám dovolujeme blíže představit nabídků podílových fondů IKS a Amundi. V případě doplňujících dotazů

Více

Pololetní zpráva 1-6. Český holding, a.s.

Pololetní zpráva 1-6. Český holding, a.s. Pololetní zpráva 1-6 Český holding, a.s. Obsah Obsah Popisná část 3 Základní údaje Základní kapitál Podnikatelská činnost Další významné skutečnosti Čestné prohlášení 6 Finanční část 7 Nekonsolidovaný

Více

EMISNÍ DODATEK KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE DLUHOPISŮ

EMISNÍ DODATEK KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE DLUHOPISŮ UniCredit Bank Czech Republic a. s. Dluhopisový program v maximálním objemu nesplacených dluhopisů 100 000 000 000 Kč s dobou trvání programu 30 let EMISNÍ DODATEK KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE DLUHOPISŮ DLUHOPISY

Více

Good Technology (GDTC)

Good Technology (GDTC) Informační leták IPO Většina IPO je podhodnocená a tak mohou investoři realizovat zisky již během prvního dne. (Zdroj: http://cs.wikipedia.org/wiki/ipo) Good Technology (GDTC) americká společnost Good

Více

Komerční banka. Akumulovat Sázka na dividendu a oživení

Komerční banka. Akumulovat Sázka na dividendu a oživení Günter Hohberger (Analytik) +43 (0)50100-17354 Shrnutí a překlad anglického originálu Martin Krajhanzl (Analytik), mkrajhanzl@csas.cz 19.9.2013 Komerční banka Akumulovat Sázka na dividendu a oživení Vyšší

Více

2. Faktory, které ovlivnily podnikatelskou činnost a hospodářské výsledky

2. Faktory, které ovlivnily podnikatelskou činnost a hospodářské výsledky TEXTOVÁ ČÁST INFORMAČNÍ POVINNOSTI EMITENTA REGISTROVANÉHO CENNÉHO PAPÍRU ZA I. POLOLETÍ 2005 Obchodní firma: Sídlo: Léčebné lázně Jáchymov a.s. T.G. Masaryka 415, Jáchymov PSČ: 362 51 IČ: 45359229 Zápis

Více

O2 Czech Republic a.s. DOPLNĚNÍ K VÝROČNÍ ZPRÁVĚ 2016

O2 Czech Republic a.s. DOPLNĚNÍ K VÝROČNÍ ZPRÁVĚ 2016 O2 Czech Republic a.s. DOPLNĚNÍ K VÝROČNÍ ZPRÁVĚ 2016 Opravná informace na základě výzvy České národní banky Poznámka: O2 Czech Republic a.s. dále také jen O2 CZ nebo Společnost. Skupinu O2 tvoří mateřská

Více

Příloha 1: ZPRÁVA O PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI SPOLEČNOSTI ČEZ, a. s., A O STAVU JEJÍHO MAJETKU ZA ROK Praha, 3. června 2016

Příloha 1: ZPRÁVA O PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI SPOLEČNOSTI ČEZ, a. s., A O STAVU JEJÍHO MAJETKU ZA ROK Praha, 3. června 2016 Příloha 1: ZPRÁVA O PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI SPOLEČNOSTI ČEZ, a. s., A O STAVU JEJÍHO MAJETKU ZA ROK 2015 Praha, 3. června 2016 2015 - ÚSPĚŠNÝ ROK NAVZDORY MASIVNÍM ZMĚNÁM V EVROPSKÉ ENERGETICE Provozní

Více

Komerční banka, a. s. dluhopisový program v maximálním objemu nesplacených dluhopisů Kč s dobou trvání programu 30 let EMISNÍ DODATEK

Komerční banka, a. s. dluhopisový program v maximálním objemu nesplacených dluhopisů Kč s dobou trvání programu 30 let EMISNÍ DODATEK Komerční banka, a. s. dluhopisový program v maximálním objemu nesplacených dluhopisů 150 000 000 000 Kč s dobou trvání programu 30 let EMISNÍ DODATEK amortizované hypoteční zástavní listy s pevným úrokovým

Více

Informace o Investiční společnosti České spořitelny, a.s., dle ustanovení 206 odst. 1 a 2 vyhlášky č. 123/2007 Sb.

Informace o Investiční společnosti České spořitelny, a.s., dle ustanovení 206 odst. 1 a 2 vyhlášky č. 123/2007 Sb. 1. o investiční společnosti Informace o Investiční společnosti České spořitelny, a.s., dle ustanovení 206 odst. 1 a 2 vyhlášky č. 123/2007 Sb. ke dni: 31. 12. 2008 Datum uveřejnění: 30. 4. 2009 Obchodní

Více

ZPRÁVA ZA 1.POLOLETÍ ROKU 2005

ZPRÁVA ZA 1.POLOLETÍ ROKU 2005 Poštovní tiskárna cenin Praha a.s. ZPRÁVA ZA 1.POLOLETÍ ROKU 2005 1. Číselné údaje - rozvaha k 30.6.2005 - výkaz zisku a ztrát k 30.6.2005 2. Textová část - údaje o emitentovi - údaje o činnosti za 1.pololetí

Více

EMISNÍ DODATEK KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE DLUHOPISŮ

EMISNÍ DODATEK KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE DLUHOPISŮ UniCredit Bank Czech Republic a. s. Dluhopisový program v maximálním objemu nesplacených dluhopisů 100 000 000 000 Kč s dobou trvání programu 30 let EMISNÍ DODATEK KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE DLUHOPISŮ DLUHOPISY

Více

Wüstenrot hypoteční banka a. s. Dluhopisový program v maximálním objemu nesplacených dluhopisů 30.000.000.000 Kč s dobou trvání programu 20 let

Wüstenrot hypoteční banka a. s. Dluhopisový program v maximálním objemu nesplacených dluhopisů 30.000.000.000 Kč s dobou trvání programu 20 let Wüstenrot hypoteční banka a. s. Dluhopisový program v maximálním objemu nesplacených dluhopisů 30.000.000.000 Kč s dobou trvání programu 20 let EMISNÍ DODATEK - KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE DLUHOPISŮ - Hypoteční

Více

17.2.2005 Oznámení o umístění 4.tranše 2.emise HZL KB v rámci dluhopisového programu KB Bloomberg a Reuters

17.2.2005 Oznámení o umístění 4.tranše 2.emise HZL KB v rámci dluhopisového programu KB Bloomberg a Reuters Přehled zveřejněných informačních povinností Komerční bankou, a.s. obsahující informace požadované 120 odst. (6) zák. č. 256/2004 Sb., o podnikání na kapitálovém trhu za období od 1.1.2005 do 28.4.2006

Více

Pololetní zpráva společnosti ZONER software, a.s.

Pololetní zpráva společnosti ZONER software, a.s. Pololetní zpráva společnosti ZONER software, a.s. Za hospodářský rok 2009 (období od 1. 9. 2009 do 28. 2. 2010) Zpracoval: Ing. Milan Behro, předseda představenstva V Brně dne 30. 4. 2010 1 OBSAH 1. Základní

Více

EMISNÍ DODATEK KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE DLUHOPISŮ

EMISNÍ DODATEK KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE DLUHOPISŮ Dluhopisový program v maximálním objemu nesplacených hypotečních zástavních listů 15 000 000 000 Kč s dobou trvání programu 10 let EMISNÍ DODATEK KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE DLUHOPISŮ HYPOTEČNÍ ZÁSTAVNÍ LISTY

Více

Tisková konference. 21. února 2007

Tisková konference. 21. února 2007 Tisková konference 21. února 2007 Účastníci tiskové konference Jan D. Kabelka předseda představenstva AKAT Josef Beneš předseda předsednictva AFAM ČR Jan Barta člen představenstva AKAT, sekce kolektivního

Více

EMISNÍ DODATEK KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE DLUHOPISŮ

EMISNÍ DODATEK KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE DLUHOPISŮ Dluhopisový program v maximálním objemu nesplacených hypotečních zástavních listů 15 000 000 000 Kč s dobou trvání programu 10 let EMISNÍ DODATEK KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE DLUHOPISŮ HYPOTEČNÍ ZÁSTAVNÍ LISTY

Více

AMISTA investiční společnost, a.s.

AMISTA investiční společnost, a.s. AMISTA investiční společnost, a.s. Pololetní zpráva 2009 OBSAH PROFIL SPOLEČNOSTI 3 FONDY OBHOSPODAŘOVANÉ V 1. POLOLETÍ 2009 7 ČINNOST SPOLEČNOSTI V 1. POLOLETÍ 2009 8 ÚDAJE O DEPOZITÁŘÍCH A O OBCHODNÍCÍCH

Více

Mezinárodní finanční trhy

Mezinárodní finanční trhy Úvod Ing. Jan Vejmělek, Ph.D., CFA jan_vejmelek@kb.cz Investiční bankovnictví Náplň kurzu Úvod do mezinárodních finančních trhů Devizový trh a jeho instrumenty Mezinárodní finanční instituce Teorie mezinárodního

Více

EMISNÍ DODATEK KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE DLUHOPISŮ

EMISNÍ DODATEK KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE DLUHOPISŮ Dluhopisový program v maximálním objemu nesplacených hypotečních zástavních listů 15 000 000 000 Kč s dobou trvání programu 10 let EMISNÍ DODATEK KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE DLUHOPISŮ HYPOTEČNÍ ZÁSTAVNÍ LISTY

Více

AAA Auto Group N.V. zveřejnila své konsolidované neauditované finanční výsledky za první čtvrtletí 2009

AAA Auto Group N.V. zveřejnila své konsolidované neauditované finanční výsledky za první čtvrtletí 2009 AAA Auto Group N.V. zveřejnila své konsolidované neauditované finanční výsledky za první čtvrtletí 2009 Praha / Budapešť 28. května 2009 Podle hospodářských výsledků za první čtvrtletí 2009, které AAA

Více

1. Údaje o společnosti

1. Údaje o společnosti Člen a akcionář Burzy cenných papírů Praha Člen České asociace obchodníků s cennými papíry INFORMAČNÍ POVINNOST DLLE PŘÍÍLLOHY Č.. 24 K VYHLLÁŠCE Č.. 123//2007 SB.. společnosti CAPITAL PARTNERS a.s. SE

Více

WOOD & Company Financial Services, a.s.

WOOD & Company Financial Services, a.s. WOOD & Company Financial Services, a.s. Uveřejňování informací podle vyhlášky č. 123/2007 Sb., o pravidlech obezřetného podnikání bank, spořitelních a úvěrních družstev a obchodníků s cennými papíry (dále

Více

Ve sledovaném období naše společnost dosáhla zisku po zdanění podle IAS/IFRS 190,83 mil. Kč.

Ve sledovaném období naše společnost dosáhla zisku po zdanění podle IAS/IFRS 190,83 mil. Kč. MERO ČR, a.s. Kralupy nad Vltavou IČ: 60193468 Pololetní zpráva emitenta kótovaného cenného papíru za prvních 6 měsíců roku 2008 podle 119 zákona č. 256/2004 Sb. o podnikání na kapitálovém trhu a podle

Více

Fio Představení společnosti FORTUNA ENTERTAINMENT GROUP N.V.

Fio Představení společnosti FORTUNA ENTERTAINMENT GROUP N.V. 8.10.2010 Fio banka, a.s. FORTUNA GROUP N.V. Fio Představení společnosti FORTUNA ENTERTAINMENT GROUP N.V. ENTERTAINMENT Počet vydaných akcií: 50 mil ks Primární úpis akcií: 13,83 mil. ks v držení Penta

Více

Informace o Investiční společnosti České spořitelny, a.s., dle ustanovení 206 odst. 1 a 2 vyhlášky č. 123/2007 Sb.

Informace o Investiční společnosti České spořitelny, a.s., dle ustanovení 206 odst. 1 a 2 vyhlášky č. 123/2007 Sb. Informace o Investiční společnosti České spořitelny, a.s., dle ustanovení 206 odst. 1 a 2 vyhlášky č. 123/2007 Sb. Údaje ke dni: 30. 9. 2013 Datum uveřejnění: 11. 11. 2013 1. Údaje o investiční společnosti

Více

Analýzy a doporučení FORTUNA ENTERTAINMENT GROUP N.V. Doporučení: koupit

Analýzy a doporučení FORTUNA ENTERTAINMENT GROUP N.V. Doporučení: koupit Fio banka, a.s. Fio Analýzy a doporučení FORTUNA ENTERTAINMENT GROUP N.V. Doporučení: koupit Cílová cena: 4,26 EUR 104,- Kč 14.9.2012 Nové doporučení koupit Předešlé doporučení koupit Nová cílová cena

Více

EMISNÍ DODATEK KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE DLUHOPISŮ

EMISNÍ DODATEK KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE DLUHOPISŮ UniCredit Bank Czech Republic a. s. Dluhopisový program v maximálním objemu nesplacených dluhopisů 100 000 000 000 Kč s dobou trvání programu 30 let EMISNÍ DODATEK KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE DLUHOPISŮ HYPOTEČNÍ

Více

POLOLETNÍ ZPRÁVA za 1. pololetí 2004

POLOLETNÍ ZPRÁVA za 1. pololetí 2004 . Jihomoravská plynárenská, a.s. Plynárenská 499/1 657 02 Brno. POLOLETNÍ ZPRÁVA za 1. pololetí 2004.......... emitenta registrovaného cenného papíru ISIN CZ0005078956 zpracovaná na základě 80b zákona

Více

výroční zpráva SLOT s. r. o. 2005

výroční zpráva SLOT s. r. o. 2005 výroční zpráva SLOT s. r. o. 2005 OBSAH VÝROČNÍ ZPRÁVY Úvod................................................................................ 3 Orgány společnosti a její management...............................................

Více

Identifikační číslo povinné osoby podle zápisu v obchodním rejstříku Datum zápisu do obchodního rejstříku 13. října 1992

Identifikační číslo povinné osoby podle zápisu v obchodním rejstříku Datum zápisu do obchodního rejstříku 13. října 1992 Konsolidované informace za J&T BANKA, a. s. k 31. 12. 2016 Údaje o povinné osobě Obchodní firma J&T BANKA, a. s. Právní forma a.s. Adresa sídla Pobřežní 297/14, Praha 8 Identifikační číslo povinné osoby

Více

Český fond půdy Fond kvalifikovaných investorů

Český fond půdy Fond kvalifikovaných investorů Český fond půdy Fond kvalifikovaných investorů Conseq Investment Management a. s. Krátké představení Strategie Investice do vysoce kvalitní české zemědělské půdy za účelem kapitálového zhodnocení a nájmu.

Více