Rozvojový projekt na rok 2010

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Rozvojový projekt na rok 2010"

Transkript

1 VYSOKÁ ŠKOLA: Program: Rozvojový projekt na rok 00 Formulá pro decentralizované projekty pro všechny programy - krom programu., programu. podprogramu d) a programu. 5 podprogramu c) Podprogram: Název projektu: Období ešení projektu: Od: Do: Požadavek na dotaci ze státního rozpotu v roce 00 ukazatel I (v tis. K) Celkem: V tom bžné finanní prostedky: V tom kapitálové finanní prostedky: ZÁKLADNÍ INFORMACE Hlavní ešitel Kontaktní osoba Jméno: Fakulta/Souást Adresa/Web: Telefon: Jméno rektora: Datum: Razítko školy:

2 CHARAKTERISTIKA PROJEKTU Anotace Zdvodnní projektu/ analýza poteb Odkaz na dlouhodobý zámr (pesná citace z dlouhodobého zámru) Pehled o ešení projektu v roce 009 Pokud se jedná o pokraující projekt nebo projekt navazuje na ešení obdobného projektu, uvete, kolik finanních prostedk bylo dosud erpáno, jak jsou plnny cíle, jakých výstup bylo dosaženo a jak budou erpány finanní prostedky, plnny cíle a dosaženo kontrolovatelných výstup do konce roku 009. Plnní plánovaných cíl a Cíle stanovené v návrhu projektu kontrolovatelných výstup k datu pedání této žádosti Cíl Cíl Pehled erpání finanních prostedk k datu pedání této žádosti Projekt financován od Cíle projektu Uvete reálné, konkrétní a termínované cíle, kterých má být dosaženo.. Cíle (pidejte ádky podle poteby) Termín 5 Plnní kontrolovatelných výstup 6 Definujte konkrétní a mitelné výstupy projektu, které budou výsledkem projektu. Výstup projektu (pidejte ádky podle poteby) Cíl (uvete íslo z pedchozí tab.) Termín

3 Organizace a ízení projektu Charakterizujte ízení projektu, rozdlení kompetencí, pípadn role jednotlivých partner, mechanismy prbžné kontroly realizace projektu Harmonogram Pro každý výstup identifikujte hlavní innosti, které povedou k jeho naplnní v harmonogramu. Hlavní innosti (pidejte ádky podle poteby) Termín Termín zahájení ukonení Realizaní tým 5 Uvete plán personálního zajištní. Jména klíových lidí (pidejte ádky podle poteby) innosti Pehled o pokraujícím projektu Pokud se jedná o pokraující projekt, uvete kolik finanních prostedk bude erpáno a jaké cíle a kontrolovatelné výstupy jsou plánovány do budoucna. Rok realizace 0 erpání fin. prostedk (souhrnný údaj) Plánované cíle a kontrolovatelné výstupy 0 0 Pehled o udržitelnosti investice/aktivity Uvete, jak bude z rozvojového projektu podpoená investice/aktivita pokraovat a jakým zpsobem bude finann zabezpeena po ukonení rozvojového projektu. Poznámka: V pípad, že potebujete sdlit další doplující informace, uvete je v píloze.

4 ROZPOET PROJEKTU. Kapitálové finanní prostedky celkem Požadavek na dotaci ze státního rozpotu ukazatel I (v tis. K). Dlouhodobý nehmotný majetek (SW, licence). Samostatné vci movité (stroje, zaízení). Stavební úpravy. Bžné finanní prostedky celkem Osobní náklady:. Mzdy (vetn pohyblivých složek). Odmny dle dohod o pracích konaných mimo pracovní pomr. Odvody pojistného na veejné zdravotní pojištní a pojistného na sociální zabezpeení a píspvku na státní politiku zamstnanosti a pídly do sociálního fondu Ostatní:. Materiální náklady (vetn drobného majetku).5 Služby a náklady nevýrobní.6 Cestovní náhrady.7 Stipendia. Celkem bžné a kapitálové finanní prostedky Zdvodnní požadavk v jednotlivých položkách (pidejte ádky podle poteby) íslo položky (viz pedchozí tabulka) Název výdaje a jeho zdvodnní ástka (v tis. K)

5 Souvislost s ostatními podávanými projekty Uvete, zda je obsahov podobný projekt pedkládán souasn v rámci decentralizovaných i centralizovaných rozvojových projekt na rok 00. Jméno rektora: estné prohlášen í Prohlašuji, že aktivity, na které škola žádá finanní dotaci v rámci rozvojového projektu, nejsou financovány z jiných zdroj. Datum: Razítko školy:

6 VYSOKÁ ŠKOLA: Rozvojový projekt na rok 00 Formulá pro decentralizované projekty pro program. Program:. Program na rozvoj pístrojového vybavení a moderních technologií Název projektu: Období ešení projektu: Od: Do: Požadavek na dotaci ze státního rozpotu v roce 00 ukazatel I (v tis. K) Celkem: V tom bžné finanní prostedky: V tom kapitálové finanní prostedky: ZÁKLADNÍ INFORMACE Hlavní ešitel Kontaktní osoba Jméno: Fakulta/Souást Adresa/Web: Telefon: Jméno rektora: Datum: Razítko školy: CHARAKTERISTIKA PROJEKTU

7 Anotace Zdvodnní projektu/ analýza poteb Odkaz na dlouhodobý zámr (pesná citace z dlouhodobého zámru) Pehled o ešení projektu v roce 009 Pokud se jedná o pokraující projekt nebo projekt navazuje na ešení obdobného projektu, uvete, kolik finanních prostedk bylo dosud erpáno, jak jsou plnny cíle, jakých výstup bylo dosaženo a jak budou erpány finanní prostedky, plnny cíle a dosaženo kontrolovatelných výstup do konce roku 009. Plnní plánovaných cíl a kontrolovatelných Cíle stanovené v návrhu projektu výstup k datu pedání této žádosti Cíl Cíl Pehled erpání finanních prostedk k datu pedání této žádosti Projekt financován od Cíle projektu Uvete reálné, konkrétní a termínované cíle, kterých má být dosaženo.. Cíle (pidejte ádky podle poteby) Termín 5 Plnní kontrolovatelných výstup 6 Definujte konkrétní a mitelné výstupy projektu, které budou výsledkem projektu. Výstup projektu (pidejte ádky podle poteby) Cíl (uvete íslo z pedchozí tab.) Termín

8 Organizace a ízení projektu Charakterizujte ízení projektu, rozdlení kompetencí, pípadn role jednotlivých partner, mechanismy prbžné kontroly realizace projektu Harmonogram Pro každý výstup identifikujte hlavní innosti, které povedou k jeho naplnní v harmonogramu. Hlavní innosti (pidejte ádky podle poteby) Termín zahájení Termín ukonení Realizaní tým 5 Uvete plán personálního zajištní. Jména klíových lidí (pidejte ádky podle poteby) innosti Pehled o pokraujícím projektu Pokud se jedná o pokraující projekt, uvete kolik finanních prostedk bude erpáno a jaké cíle a kontrolovatelné výstupy jsou plánovány do budoucna. Rok realizace 0 erpání fin. prostedk (souhrnný údaj) Plánované cíle a kontrolovatelné výstupy 0 0 Pehled o udržitelnosti investice/aktivity Uvete, jak bude z rozvojového projektu podpoená investice/aktivita pokraovat a jakým zpsobem bude finann zabezpeena po ukonení rozvojového projektu. Poznámka: V pípad, že potebujete sdlit další doplující informace, uvete je v píloze.

9 ROZPOET PROJEKTU. Kapitálové finanní prostedky celkem Požadavek na dotaci ze státního rozpotu ukazatel I (v tis. K). Dlouhodobý nehmotný majetek (SW, licence). Samostatné vci movité (stroje, zaízení). Stavební úpravy. Bžné finanní prostedky celkem. Materiální náklady (vetn drobného majetku).5 Služby a náklady nevýrobní.7 Stipendia. Celkem bžné a kapitálové finanní prostedky Zdvodnní požadavk v jednotlivých položkách (pidejte ádky podle poteby) íslo položky (viz pedchozí tabulka) Název výdaje a jeho zdvodnní ástka ( v tis. K)

10 Souvislost s ostatními podávanými projekty Uvete, zda je obsahov podobný projekt pedkládán souasn v rámci decentralizovaných i centralizovaných rozvojových projekt na rok 00. Jméno rektora: estné prohlášen í Prohlašuji, že aktivity, na které škola žádá finanní dotaci v rámci rozvojového projektu, nejsou financovány z jiných zdroj. Datum: Razítko školy:

11 VYSOKÁ ŠKOLA: Program: Podprogram: Rozvojový projekt na rok 00 Formulá pro decentralizované projekty pro program. podprogram d) Název projektu:. Program na podporu mezinárodní spolupráce v oblasti vysokoškolského vzdlávání d) podprogram na podporu mezinárodní mobility student vysokých škol Období ešení projektu: Od: Do: Požadavek na dotaci ze státního rozpotu v roce 00 - ukazatel I - bžné finanní prostedky (v tis. K) ZÁKLADNÍ INFORMACE Hlavní ešitel Kontaktní osoba Jméno: Fakulta/Souást Adresa/Web: Telefon: Jméno rektora: Datum: Razítko školy:

12 CHARAKTERISTIKA PROJEKTU Vysílání student na základ mezinárodních smluv Poet student Požadovaná dotace na stipendium na cestovní výdaje (v tis. K) Vysílání student v rámci pímé smluvní spolupráce a formou free movers Poet vysílaných student Poet požadovaných msíc Požadovaná dotace (v tis. K) Celkem V rámci smluv o pímé smluvní spolupráci Jako free movers Celková požadovaná dotace bžných finanních prostedk v roce 00 (v tis. K) Zhodnocení roku 009 Uvete poty plánovaných mobilit student v roce 009, mobilit již uskutenných k datu pedání této žádosti a pedpoklad do konce roku 009. Jméno rektora: estné prohlášen í Prohlašuji, že aktivity, na které škola žádá finanní dotaci v rámci rozvojového projektu, nejsou financovány z jiných zdroj. Datum: Razítko školy: Poznámka: V pípad, že potebujete sdlit další doplující informace, uvete je v píloze.

13 VYSOKÁ ŠKOLA: Rozvojový projekt na rok 00 Formulá pro decentralizované projekty pro program. 5 podprogram c) Program: Podprogram: 5. Program na podporu personálního rozvoje vysokých škol c) podprogram na podporu akademických pracovník, kteí se ucházejí o jmenování docentem nebo profesorem Název projektu: Období ešení projektu: Od: Do: Požadavek na dotaci ze státního rozpotu v roce 00 - ukazatel I - bžné finanní prostedky (v tis. K) ZÁKLADNÍ INFORMACE Hlavní ešitel Kontaktní osoba Jméno: Fakulta/Souást Adresa/Web: Telefon: Jméno rektora: Datum: Razítko školy:

14 Celkový poet pracovník školy, pro nž je požadována dotace CHARAKTERISTIKA PROJEKTU Celkový požadavek na dotaci ze státního rozpotu - ukazatel I - bžné finanní prostedky (v tis. K) Z toho studijní cesty (v tis. K) Z toho tvrí volno (v tis. K) Z toho studijní materiály (v tis. K) lenní po jednotlivých souástech vysoké školy (pidejte ádky podle poteby): Název souásti Poet pracovník souásti, pro nž je požadována dotace Požadavek na dotaci ze stát. rozpotu - ukazatel I - bžné finanní prostedky (v tis. K) Z toho studijní cesty (v tis. K) Z toho tvrí volno (v tis. K) Z toho studijní materiály (v tis. K) Vyhodnocení roku 008 a 009 Uvete plánovaná a uskutenná profesorská a habilitaní ízení v roce 008 a 009. Jméno rektora: estné prohlášen í Prohlašuji, že aktivity, na které škola žádá finanní dotaci v rámci rozvojového projektu, nejsou financovány z jiných zdroj. Datum: Razítko školy:

15 Poznámka: V pípad, že potebujete sdlit další doplující informace, uvete je v píloze VYSOKÁ ŠKOLA: Rozvojový projekt na rok 00 Formulá pro centralizované projekty pro více škol, na jejichž ešení se podílejí všechny zúastnné školy Program: Název projektu: Období ešení projektu: Od: Do: Požadavek na dotaci ze státního rozpotu v roce 00 ukazatel I (v tis. K): Na celý projekt (vyplní pouze koordinátor) Na dílí ást pedkládající VŠ Celkem: V tom bžné finanní prostedky: V tom kapitálové finanní prostedky: ZÁKLADNÍ INFORMACE Koordinátor celého projektu Jméno Škola Zúastnné školy: ešitel pedkládané dílí ásti Kontaktní osoba Rektor Razítko školy Jméno: Škola: Adresa/Web: Telefon:

16 Vyplní pouze koordinátor projektu CHARAKTERISTIKA CELÉHO PROJEKTU Anotace Pehled o ešení projektu v roce 009 Pokud se jedná o pokraující projekt nebo projekt navazuje na ešení obdobného projektu, uvete, kolik finanních prostedk bylo dosud erpáno, jak jsou plnny cíle, jakých výstup bylo dosaženo a jak budou erpány finanní prostedky, plnny cíle a dosaženo kontrolovatelných výstup do konce roku 009. Plnní plánovaných cíl a kontrolovatelných Cíle stanovené v návrhu projektu výstup k datu pedání této žádosti Cíl Cíl Pehled erpání finanních prostedk k datu pedání této žádosti Projekt financován od Zdvodnní projektu/ analýza poteb Odkaz na dlouhodobý zámr (pesná citace z dlouhodobého zámru) Cíle projektu Uvete reálné, konkrétní a termínované cíle, kterých má být dosaženo.. Cíle (pidejte ádky podle poteby) Termín Plnní kontrolovatelných výstup 5 Definujte konkrétní a mitelné výstupy projektu, které budou výsledkem projektu. Výstup projektu (pidejte ádky podle poteby) Cíl (uvete íslo z pedchozí tab.) Termín

17 Organizace a ízení projektu Charakterizujte ízení projektu, rozdlení kompetencí, pípadn role jednotlivých partner, mechanismy prbžné kontroly realizace projektu Harmonogram Pro každý výstup identifikujte hlavní innosti, které povedou k jeho naplnní v harmonogramu. Hlavní innosti (pidejte ádky podle poteby) Termín zahájení Termín ukonení 5 Pehled o pokraujícím projektu Pokud se jedná o pokraující projekt, uvete kolik finanních prostedk bude erpáno a jaké cíle a kontrolovatelné výstupy jsou plánovány do budoucna. Rok realizace 0 erpání fin. prostedk (souhrnný údaj) Plánované cíle a kontrolovatelné výstupy 0 0 Pehled o udržitelnosti investice/aktivity Uvete, jak bude z rozvojového projektu podpoená investice/aktivita pokraovat a jakým zpsobem bude finann zabezpeena po ukonení rozvojového projektu. Poznámka: V pípad, že potebujete sdlit další doplující informace, uvete je v píloze

18 Každá škola (vetn té, která je koordinující) uvede charakteristiku té ásti projektu, kterou eší, v následující tabulce: CHARAKTERISTIKA DÍLÍ ÁSTI PROJEKTU Pehled o ešení projektu v roce 009 Pokud se jedná o pokraující projekt nebo projekt navazuje na ešení obdobného projektu, uvete, kolik finanních prostedk bylo dosud erpáno, jak jsou plnny cíle, jakých výstup bylo dosaženo a jak budou erpány finanní prostedky, plnny cíle a dosaženo kontrolovatelných výstup do konce roku 009. Cíle stanovené v návrhu projektu Cíl Cíl Pehled erpání finanních prostedk k datu pedání této žádosti Plnní plánovaných cíl a kontrolovatelných výstup k datu pedání této žádosti Projekt financován od Cíle dílí ásti projektu Uvete reálné, konkrétní a termínované cíle, kterých má být dosaženo.. Cíle (pidejte ádky podle poteby) Termín Plnní kontrolovatelných výstup dílí ásti projektu 5 Definujte konkrétní a mitelné výstupy projektu, které budou výsledkem projektu. Výstup projektu (pidejte ádky podle poteby) Cíl (uvete íslo z pedchozí tab.) Termín Harmonogram dílí ásti projektu Pro každý výstup identifikujte hlavní innosti, které povedou k jeho naplnní v harmonogramu. Hlavní innosti (pidejte ádky podle poteby) Termín zahájení Termín ukonení

19 Pehled o pokraujícím projektu Pokud se jedná o pokraující projekt, uvete, kolik finanních prostedk bude erpáno a jaké cíle a kontrolovatelné výstupy jsou plánovány do budoucna. Rok realizace 0 erpání fin. prostedk (souhrnný údaj) Plánované cíle a kontrolovatelné výstupy 0 0 Pehled o udržitelnosti investice/aktivity Uvete, jak bude z rozvojového projektu podpoená investice/aktivita pokraovat a jakým zpsobem bude finann zabezpeena po ukonení rozvojového projektu. Poznámka: V pípad, že potebujete sdlit další doplující informace, uvete je v píloze.

20 Vyplní pouze koordinátor: ROZPOET CELÉHO PROJEKTU. Kapitálové finanní prostedky. Bžné finanní prostedky. Celkem bžné a kapitálové finanní prostedky Požadavek na dotaci ze státního rozpotu ukazatel I (v tis. K) Každá škola (vetn té, která je koordinující) uvede samostatný rozpoet za tu ást projektu, kterou eší, v následující tabulce: ROZPOET DÍLÍ ÁSTI PROJEKTU. Kapitálové finanní prostedky. Dlouhodobý nehmotný majetek (SW, licence). Samostatné vci movité (stroje, zaízení). Stavební úpravy Požadavek na dotaci ze státního rozpotu ukazatel I (v tis. K). Bžné finanní prostedky celkem Osobní náklady:. Mzdy (vetn pohyblivých složek). Odmny dle dohod o pracích konaných mimo pracovní pomr. Odvody pojistného na veejné zdravotní pojištní a pojistného na sociální zabezpeení a píspvku na státní politiku zamstnanosti a pídly do sociálního fondu Ostatní:. Materiální náklady (vetn drobného majetku).5 Služby a náklady nevýrobní.6 Cestovní náhrady.7 Stipendia. Celkem bžné a kapitálové finanní prostedky

21 Zdvodnní požadavk v jednotlivých položkách (pidejte ádky podle poteby) íslo položky (viz výše) Název výdaje a jeho zdvodnní ástka ( v tis. K) Souvislost s ostatními podávanými projekty Uvete, zda je obsahov podobný projekt podáván souasn v rámci decentralizovaných i centralizovaných rozvojových projekt na rok 00. Jméno rektora: estné prohlášen í Prohlašuji, že aktivity, na které škola žádá finanní dotaci v rámci rozvojového projektu, nejsou financovány z jiných zdroj. Datum: Razítko školy:

22 VYSOKÁ ŠKOLA: Rozvojový projekt na rok 00 Formulá pro centralizované projekty pro více škol, kde projekt eší jedna škola a ostatní školy pouze využívají výsledky jeho ešení Program: Název projektu: Období ešení projektu: Od: Do: Požadavek na dotaci ze státního rozpotu v roce 00 ukazatel I (v tis. K): Celkem: V tom bžné finanní prostedky: V tom kapitálové finanní prostedky: ZÁKLADNÍ INFORMACE Koordinátor celého projektu Jméno Škola Školy, které využívají výsledky projektu: Jméno rektora: Datum: Razítko školy: Vyplní pouze škola, která projekt eší:

23 CHARAKTERISTIKA CELÉHO PROJEKTU Anotace Pehled o ešení projektu v roce 009 Pokud se jedná o pokraující projekt nebo projekt navazuje na ešení obdobného projektu, uvete, kolik finanních prostedk bylo dosud erpáno, jak jsou plnny cíle, jakých výstup bylo dosaženo a jak budou erpány finanní prostedky, plnny cíle a dosaženo kontrolovatelných výstup do konce roku 009. Plnní plánovaných cíl a kontrolovatelných Cíle stanovené v návrhu projektu výstup k datu pedání této žádosti Cíl Cíl Pehled erpání finanních prostedk k datu pedání této žádosti Projekt financován od Zdvodnní projektu, analýza poteb Odkaz na dlouhodobý zámr (pesná citace z dlouhodobého zámru) Cíle projektu Uvete reálné, konkrétní a termínované cíle, kterých má být dosaženo.. Cíle (pidejte ádky podle poteby) Termín Plnní kontrolovatelných výstup Definujte konkrétní a mitelné výstupy projektu, které budou výsledkem projektu. Výstup projektu (pidejte ádky podle poteby) Cíl (uvete íslo z pedchozí tab.) Termín

24 Organizace a ízení projektu Charakterizujte ízení projektu, rozdlení kompetencí, pípadn role jednotlivých partner, mechanismy prbžné kontroly realizace projektu Harmonogram Pro každý výstup identifikujte hlavní innosti, které povedou k jeho naplnní v harmonogramu. Hlavní innosti (pidejte ádky podle poteby) Termín zahájení Termín ukonení 5 Pehled o pokraujícím projektu Pokud se jedná o pokraující projekt, uvete kolik finanních prostedk bude erpáno a jaké cíle a kontrolovatelné výstupy jsou plánovány do budoucna. Rok realizace 0 erpání fin. prostedk (souhrnný údaj) Plánované cíle a kontrolovatelné výstupy 0 0 Souvislost s ostatními podávanými projekty Uvete, zda je obsahov podobný projekt podáván souasn v rámci decentralizovaných i centralizovaných rozvojových projekt na rok 00. Pehled o udržitelnosti investice/aktivity Uvete, jak bude z rozvojového projektu podpoená investice/aktivita pokraovat a jakým zpsobem bude finann zabezpeena po ukonení rozvojového projektu.

25 ROZPOET PROJEKTU. Kapitálové finanní prostedky celkem Požadavek na dotaci ze státního rozpotu ukazatel I (v tis. K). Dlouhodobý nehmotný majetek (SW, licence). Samostatné vci movité (stroje, zaízení). Stavební úpravy. Bžné finanní prostedky celkem Osobní náklady:. Mzdy (vetn pohyblivých složek). Odmny dle dohod o pracích konaných mimo pracovní pomr. Odvody pojistného na veejné zdravotní pojištní a pojistného na sociální zabezpeení a píspvku na státní politiku zamstnanosti a pídly do sociálního fondu Ostatní:. Materiální náklady (vetn drobného majetku).5 Služby a náklady nevýrobní.6 Cestovní náhrady.7 Stipendia. Celkem bžné a kapitálové finanní prostedky Zdvodnní požadavk v jednotlivých položkách (pidejte ádky podle poteby) íslo položky (viz pedchozí tabulka) Název výdaje a jeho zdvodnní ástka ( v tis. K)

26 Vyplní škola, která výsledky projektu pouze využívá: Pehled o využití projektu Škola blíže specifikuje, jakým zpsobem výsledky projektu využije Název školy Podpis rektora Razítko školy Souvislost s ostatními podávanými projekty Uvete, zda je obsahov podobný projekt podáván souasn v rámci decentralizovaných i centralizovaných rozvojových projekt na rok 00. Jméno rektora: estné prohlášení Prohlašuji, že aktivity, na které škola žádá finanní dotaci v rámci rozvojového projektu, nejsou financovány z jiných zdroj. Datum: Razítko školy:

27 VYSOKÁ ŠKOLA, fakulta/ ústav: Program: Název projektu: Rozvojový projekt na rok 00 Formulá pro centralizované rozvojové projekty pro program Program na podporu spolupráce eských a zahraniních vysokých škol pi tvorb a/nebo uskuteování spolených studijních program typu joint degree nebo double degree Období ešení projektu: Od: Do: Požadavek na dotaci ze státního rozpotu v roce 00 - ukazatel I - bžné finanní prostedky (v tis. K) ZÁKLADNÍ INFORMACE Zahraniní vysoká škola: Vysoká škola, fakulta/katedra, ústav: Úplná adresa/ web: Odpovdný ešitel zahraniní ásti projektu: Telefon: Tuzemská vysoká škola: Jméno, pop. jména, a píjmení: Škola: Adresa/Web: Telefon: Odpovdný ešitel eské ásti projektu: Kontaktní osoba Rektor Razítko školy

28 CHARAKTERISTIKA PROJEKTU Z POPISU MUSÍ BÝT PATRNÉ ROLE JEDNOTLIVÝCH PARTNERSKÝCH INSTITUCÍ Výstupy z uení, tzv. learning outcomes (i pro dílí ásti programu) Kredity ECTS Zabezpeení studijního programu po stránce personální i technické - Struné životopisy odpovdných eských i zahraniních pracovník budou souástí pílohy Údaje o akreditaci píslušného studijního programu v obou zemích, pro nov vznikající program harmonogram pedložení k akreditaci Další údaje o zabezpeení Organizace pednášek programu Jazyk výuky Zpsoby pijímání student (požadovaná vstupní úrove, poet,..) Pedpokládaná mobilita student Pedpokládaná mobilita uitel Zpsoby provování znalostí Vydávaný(é) diplom(y) vzory budou souástí pílohy Poet student vyslaných z eské VŠ:: Poet student vyslaných ze zahranií na eskou VŠ: Poet msíc: Poet msíc:

29 Cíle projektu Uvete reálné, konkrétní a termínované cíle, kterých má být dosaženo.. Cíle (pidejte ádky podle poteby) Termín 5 Plnní kontrolovatelných výstup 6 Definujte konkrétní a mitelné výstupy projektu, které budou výsledkem projektu. Výstup projektu (pidejte ádky podle poteby) 5 Cíl (uvete íslo z pedchozí tab.) Termín Postup ešení. Jednotlivé kroky (pidejte ádky podle poteby) Organizace a ízení projektu Charakterizujte ízení projektu, rozdlení kompetencí, pípadn role jednotlivých partner, mechanismy prbžné kontroly realizace projektu Harmonogram Pro každý výstup identifikujte hlavní innosti, které povedou k jeho naplnní v harmonogramu. Hlavní innosti (pidejte ádky podle poteby) Termín zahájení Termín ukonení

30 Pehled o pokraujícím projektu Pokud se jedná o pokraující projekt, uvete kolik finanních prostedk bude erpáno a jaké cíle a kontrolovatelné výstupy jsou plánovány do budoucna. Rok realizace 0 erpání fin. prostedk (souhrnný údaj) Plánované cíle a kontrolovatelné výstupy 0 Bžné finanní prostedky celkem CELKOVÝ ROZPOET PROJEKTU (v tis. K) Z toho eská ást Zahraniní ást Osobní náklady: Mzdy (vetn pohyblivých složek) ROZPOET PÍSLUŠNÉ NÁRODNÍ ÁSTI PROJEKTU Odmny dle dohod o pracích konaných mimo pracovní pomr Odvody pojistného na veejné zdravotní pojištní a pojistného na sociální zabezpeení a píspvku na státní politiku zamstnanosti a pídly do sociálního fondu Ostatní: Materiální náklady (vetn drobného majetku) Služby a náklady nevýrobní Cestovní náhrady Stipendia Celkem bžné finanní prostedky Požadavek na dotaci ze státního rozpotu ukazatel I (v tis. K) Seznam píloh: ) Životopisy odpovdných eských i zahraniních pracovník ) Vzor(y) udlovaného diplomu / udlovaných diplom

31 Jméno rektora: estné prohlášen í Prohlašuji, že aktivity, na které škola žádá finanní dotaci v rámci rozvojového projektu, nejsou financovány z jiných zdroj. Datum: Razítko školy:

32 VYSOKÁ ŠKOLA: Rozvojový projekt na rok 00 Formulá pro centralizované rozvojové projekty pro jednu vysokou školu Program: Název projektu: Období ešení projektu: Od: Do: Požadavek na dotaci ze státního rozpotu v roce 00 ukazatel I (v tis. K) Celkem: V tom bžné finanní prostedky: V tom kapitálové finanní prostedky: ZÁKLADNÍ INFORMACE Hlavní ešitel Kontaktní osoba Jméno: Fakulta/Souást Adresa/Web: Telefon: Jméno rektora: Datum: Razítko školy:

33 CHARAKTERISTIKA PROJEKTU Anotace Zdvodnní projektu/ analýza poteb Odkaz na dlouhodobý zámr (pesná citace z dlouhodobého zámru) Pehled o ešení projektu v roce 009 Pokud se jedná o pokraující projekt nebo projekt navazuje na ešení obdobného projektu, uvete, kolik finanních prostedk bylo dosud erpáno, jak jsou plnny cíle, jakých výstup bylo dosaženo a jak budou erpány finanní prostedky, plnny cíle a dosaženo kontrolovatelných výstup do konce roku 009. Plnní plánovaných cíl a kontrolovatelných Cíle stanovené v návrhu projektu výstup k datu pedání této žádosti Cíl Cíl Pehled erpání finanních prostedk k datu pedání této žádosti Projekt financován od Cíle projektu Uvete reálné, konkrétní a termínované cíle, kterých má být dosaženo.. Cíle (pidejte ádky podle poteby) Termín 5 Plnní kontrolovatelných výstup 6 Definujte konkrétní a mitelné výstupy projektu, které budou výsledkem projektu. Výstup projektu (pidejte ádky podle poteby) Cíl (uvete íslo z pedchozí tab.) Termín

34 Organizace a ízení projektu Charakterizujte ízení projektu, rozdlení kompetencí, pípadn role jednotlivých partner, mechanismy prbžné kontroly realizace projektu Harmonogram Pro každý výstup identifikujte hlavní innosti, které povedou k jeho naplnní v harmonogramu. Hlavní innosti (pidejte ádky podle poteby) Termín zahájení Termín ukonení Realizaní tým 5 Uvete plán personálního zajištní. Jména klíových lidí (pidejte ádky podle poteby) innosti Pehled o pokraujícím projektu Pokud se jedná o pokraující projekt, uvete kolik finanních prostedk bude erpáno a jaké cíle a kontrolovatelné výstupy jsou plánovány do budoucna. Rok realizace 0 erpání fin. prostedk (souhrnný údaj) Plánované cíle a kontrolovatelné výstupy 0 0 Pehled o udržitelnosti investice/aktivity Uvete, jak bude z rozvojového projektu podpoená investice/aktivita pokraovat a jakým zpsobem bude finann zabezpeena po ukonení rozvojového projektu. Poznámka: V pípad, že potebujete sdlit další doplující informace, uvete je v píloze.

35 ROZPOET PROJEKTU. Kapitálové finanní prostedky celkem Požadavek na dotaci ze státního rozpotu ukazatel I (v tis. K). Dlouhodobý nehmotný majetek (SW, licence). Samostatné vci movité (stroje, zaízení). Stavební úpravy. Bžné finanní prostedky celkem Osobní náklady:. Mzdy (vetn pohyblivých složek). Odmny dle dohod o pracích konaných mimo pracovní pomr. Odvody pojistného na veejné zdravotní pojištní a pojistného na sociální zabezpeení a píspvku na státní politiku zamstnanosti a pídly do sociálního fondu Ostatní:. Materiální náklady (vetn drobného majetku).5 Služby a náklady nevýrobní.6 Cestovní náhrady.7 Stipendia. Celkem bžné a kapitálové finanní prostedky Zdvodnní požadavk v jednotlivých položkách (pidejte ádky podle poteby) íslo položky (viz pedchozí tabulka) Název výdaje a jeho zdvodnní ástka ( v tis. K)

36 Souvislost s ostatními podávanými projekty Uvete, zda je obsahov podobný projekt podáván souasn v rámci decentralizovaných i centralizovaných rozvojových projekt na rok 00. Jméno rektora: estné prohlášen í Prohlašuji, že aktivity, na které škola žádá finanní dotaci v rámci rozvojového projektu, nejsou financovány z jiných zdroj. Datum: Razítko školy:

37 VYSOKÁ ŠKOLA: Rozvojový projekt na rok 00 Formulá pro závrenou zprávu Program: Podprogram: Název projektu: Období ešení projektu: Od: Do: Dotace (v tis. K) Požadavek Celkem: V tom bžné finanní prostedky: V tom kapitálové finanní prostedky: erpáno ZÁKLADNÍ INFORMACE Hlavní ešitel Kontaktní osoba Jméno: Fakulta/Souást Adresa/Web: Telefon: Jméno rektora: Datum: Razítko školy:

38 ZPRÁVA O PR BHU EŠENÍ PROJEKTU Cíle projektu Uvete pedem stanovené cíle a u každého z nich uvete, do jaké míry byl splnn, pípadn dvod, pro splnn nebyl. Plnní kontrolovatel ných výstup Uvete stanovené kontrolovatelné výstupy projektu a do jaké míry byly splnny, pípadn dvod, pro splnny nebyly. Zmny v ešení Pokud došlo v prbhu ešení ke zmnám, uvete je, vysvtlete píinu, v pípad, že jste žádali o jejich povolení MŠMT, uvete j.vyízení této žádosti. Jednotlivé zmny (pidejte ádky podle Zdvodnní (pípadn. j. vyízení žádosti na. poteby) MŠMT) Pehled o pokraujícím projektu 5 Pokud se jedná o pokraující projekt, uvete, od kdy se realizuje a kolik finanních prostedk již bylo vyerpáno. V pípad, že je plánováno pokraování projektu v dalších letech, uvete výhled do budoucna. Rok realizace erpání fin. prostedk (souhrnný údaj) Poznámka (pípadn výhled do budoucna) Poznámka: V pípad, že potebujete sdlit další doplující informace, uvete je v píloze.

39 Specifikace erpání finanní dotace na ešení projektu (vyplnit za celý projekt). Kapitálové finanní prostedky celkem. Dlouhodobý nehmotný majetek (SW, licence). Samostatné vci movité (stroje, zaízení). Stavební úpravy Pidlená dotace na ešení projektu - ukazatel I (v tis. K) erpání dotace (v tis. K). Bžné finanní prostedky celkem Osobní náklady:. Mzdy (vetn pohyblivých složek). Odmny dle dohod o pracích konaných mimo pracovní pomr. Odvody pojistného na veejné zdravotní pojištní a pojistného na sociální zabezpeení a píspvku na státní politiku zamstnanosti a pídly do sociálního fondu Ostatní:. Materiální náklady (vetn drobného majetku).5 Služby a náklady nevýrobní.6 Cestovní náhrady.7 Stipendia. Celkem bžné a kapitálové finanní prostedky Bližší zdvodnní erpání v jednotlivých položkách (pidejte ádky podle poteby) íslo položky (viz pedchozí tab.) Název výdaje a jeho zdvodnní ástka (v tis. K)

Rozvojový projekt na rok 2013

Rozvojový projekt na rok 2013 VYSOKÁ ŠKOLA: UNIVERZITA HRADEC KRÁLOVÉ Rozvojový projekt na rok 2013 Formulář pro závěrečnou zprávu Program: Podprogram: 2. Program na podporu vzájemné spolupráce tuzemských a zahraničních vysokých škol

Více

Rozvojový projekt na rok 2014

Rozvojový projekt na rok 2014 VYSOKÁ ŠKOLA: Rozvojový projekt na rok 0 Formulář pro centralizované projekty pro více škol, na jejichž řešení se podílejí všechny zúčastněné školy Program: Tematické zaměření: Název : Období řešení :

Více

Formulář návrhu projektu pro 4. veřejnou soutěž programu ALFA

Formulář návrhu projektu pro 4. veřejnou soutěž programu ALFA Formulář návrhu projektu pro 4. veřejnou soutěž programu ALFA Tento dokument slouží pouze jako předběžný informativní materiál, který není právně závazný, není součástí hodnotícího procesu, nelze se na

Více

ZPRÁVA O PRŮBĚHU ŘEŠENÍ PROJEKTU

ZPRÁVA O PRŮBĚHU ŘEŠENÍ PROJEKTU Page 1/1 ZPRÁVA O PRŮBĚHU ŘEŠENÍ PROJEKTU Cíle projektu Uveďte předem stanovené cíle a u každého z nich uveďte, do jaké míry byl splněn, případně důvod, proč splněn nebyl. 1. Pořízení a instalace zařízení

Více

Interní grantová agentura LDF MENDELU

Interní grantová agentura LDF MENDELU Formulář A Přihláška Interní grant LDF MENDELU 2013 ZÁKLADNÍ ÚDAJE O PROJEKTU Akronym projektu Program: V Podpora tvůrčích a vědeckých týmů Oblast: 1. ekologie lesa Název projektu: Navrhovatel (příjmení,

Více

ZPRÁVA O PRŮBĚHU ŘEŠENÍ PROJEKTU

ZPRÁVA O PRŮBĚHU ŘEŠENÍ PROJEKTU Page 1/1 ZPRÁVA O PRŮBĚHU ŘEŠENÍ PROJEKTU Cíle projektu Plnění kontrolovatel ných výstupů Uveďte předem stanovené cíle a u každého z nich uveďte, do jaké míry byl splněn, případně důvod, proč splněn nebyl.

Více

Centralizovaný rozvojový projekt na rok 2009

Centralizovaný rozvojový projekt na rok 2009 VYSOKÁ ŠKOLA, fakulta: TECHNICKÁ UNIVERZITA V LIBERCI, Fakulta mechatroniky, informatiky a mezioborových studií Program: Podprogram: Centralizovaný rozvojový projekt na rok 2009 Formulář pro závěrečnou

Více

Institucionální rozvojový plán na rok 2012

Institucionální rozvojový plán na rok 2012 Technická univerzita v Liberci Fakulta: Poskytovatel: MŠMT Institucionální rozvojový plán na rok 2012 Formulář pro závěrečnou zprávu Cíl: Název konkrétního cíle: Organizační a informační zabezpečení ECTS

Více

Závěrečná zpráva o výsledcích řešení projektu v rámci rozvojových program MŠMT na rok 2006

Závěrečná zpráva o výsledcích řešení projektu v rámci rozvojových program MŠMT na rok 2006 Závěrečná zpráva o výsledcích řešení projektu v rámci rozvojových program MŠMT na rok 2006 Fakulta/Ústav: Název projektu: Fakulta zdravotnických studií Univerzity Pardubice Rozšíření nabídky o kombinovanou

Více

Příprava na práci v Jihočeském kraji reg. č. projektu CZ.04.1.03/2.1.00.1/0019

Příprava na práci v Jihočeském kraji reg. č. projektu CZ.04.1.03/2.1.00.1/0019 Národní projekt Příprava na práci v Jihočeském kraji Základní údaje o projektu Registrační číslo projektu: CZ.04.1.03/2.1.00.1/0019 Celková doba trvání realizace projektu: 14. 6. 2005 31. 1. 2008 Realizace

Více

ČÁST I. IDENTIFIKACE ŽADATELE: Vyplňte, popř. proškrtněte

ČÁST I. IDENTIFIKACE ŽADATELE: Vyplňte, popř. proškrtněte Žádost o dofinancování sociální služby pro r. 2016 v rámci Podmínek dotačního Programu na podporu poskytování sociálních služeb a způsobu rozdělení a čerpání dotace z kapitoly 313 MPSV státního rozpočtu

Více

Žádost o poskytnutí dotace z Fondu. pro rok 2016

Žádost o poskytnutí dotace z Fondu. pro rok 2016 STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Odbor. nám. Dr. E. Beneše 1/1, 460 59 Liberec 1 Žádost o poskytnutí dotace z Fondu. pro rok 2016 Žadatel Titul Jméno* Příjmení* Datum narození* IČO (platí pro podnikající fyzické

Více

Metodický pokyn rektora č. 5/2014

Metodický pokyn rektora č. 5/2014 Slezská univerzita v Opavě Metodický pokyn rektora č. 5/2014 pro podávání žádostí o sociální stipendia dle 91 odst. 3 zákona č. 111/1998 Sb. v akademickém roce 2014/2015 Vydáno: V Opavě, září 2014 D Metodický

Více

Výzva k podání nabídky Výběrové řízení

Výzva k podání nabídky Výběrové řízení Výzva k podání nabídky Výběrové řízení Obec Vacenovice si Vás dovoluje vyzvat k předložení nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu: Název zakázky: Název: Dotační management projektu Stavební úpravy

Více

POSDOKTORSKÉ PROJEKTY 2012

POSDOKTORSKÉ PROJEKTY 2012 POSDOKTORSKÉ PROJEKTY 2012 Mezi osobní náklady hrazené z dotace lze zařadit náklady na: Mzdu nebo plat (dále jen mzdy) včetně pohyblivých složek, náhrad za dovolenou na zotavenou a náhrad za dočasnou pracovní

Více

titul před titul za rodné číslo datum narození (nebylo-li přiděleno rodné číslo)

titul před titul za rodné číslo datum narození (nebylo-li přiděleno rodné číslo) Návrh na vklad do katastru nemovitostí podle 4 zákona č. 265/1992 Sb. Spisová značka Určeno: Katastrálnímu úřadu pro Katastrální pracoviště vyplní katastrální úřad I. Údaje o účastnících řízení fyzických

Více

Závěrečný účet Svazku obcí Mikroregionu Zábřežsko za rok 2015

Závěrečný účet Svazku obcí Mikroregionu Zábřežsko za rok 2015 Závěrečný účet Svazku obcí Mikroregionu Zábřežsko za rok 2015 Svazek obcí Mikroregionu Zábřežsko Masarykovo nám. 510/6, 789 01 Zábřeh IČO : 48428311 Při hospodaření s finančními prostředky Svazku obcí

Více

Osnova projektu pro opatření 2.2.

Osnova projektu pro opatření 2.2. 1. Název projektu 1.1. Stručný a výstižný název projektu - uveďte stručný a výstižný název projektu, návaznost projektu k prioritě, opatření, podopatření a investičnímu záměru; 1.2. Návaznost na téma schválené

Více

SILNIČNÍ DAŇ U OSOBNÍCH AUTOMOBILŮ

SILNIČNÍ DAŇ U OSOBNÍCH AUTOMOBILŮ SILNIČNÍ DAŇ U OSOBNÍCH AUTOMOBILŮ Název školy Obchodní akademie, Vyšší odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Uherské Hradiště Název DUMu VY_32_INOVACE_UCE1414 Autor Ing. Martina

Více

Oznámení příjemce o změnách v projektu/ve Smlouvě o poskytnutí dotace - č. 12

Oznámení příjemce o změnách v projektu/ve Smlouvě o poskytnutí dotace - č. 12 Oznámení příjemce o změnách v projektu/ve Smlouvě o poskytnutí dotace - č. 12 Prioritní osa 13.4. Rozvoj podnikatelského prostředí Oblast podpory 13.4.2. Podpora rozvoje spolupráce se středními školami

Více

Závěrečný účet za rok 2014. Obec Bílichov

Závěrečný účet za rok 2014. Obec Bílichov Závěrečný účet za rok 2014 Obec Bílichov zpracovaný na základě 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů Vyvěšeno: 10.6.2015 Sejmuto: 25.6.2015

Více

MATERIÁL NA JEDNÁNÍ Zastupitelstva města Doksy

MATERIÁL NA JEDNÁNÍ Zastupitelstva města Doksy MATERIÁL NA JEDNÁNÍ Zastupitelstva města Doksy Jednání zastupitelstva města dne: 08. 04. 2015 Věc: Odměny uvolněným a neuvolněným členům zastupitelstva a další odměny Předkládá: Ing. Eva Burešová, starostka

Více

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ NEINVESTIČNÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE 2016/2017 OBECNÁ ČÁST

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ NEINVESTIČNÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE 2016/2017 OBECNÁ ČÁST Příloha č. 2 Dotačního programu Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ NEINVESTIČNÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE Dotační program Podpora aktivit v oblasti prevence rizikových projevů chování u dětí a mládeže

Více

Žádost o ošet ovné p i vzniku pot eby ošet ování (pé e) v jiném lenském stát EU

Žádost o ošet ovné p i vzniku pot eby ošet ování (pé e) v jiném lenském stát EU 11SSZZadOOsePriVzn.pdf Žádost o ošet ovné p i vzniku pot eby ošet ování (pé e) v jiném lenském stát EU P íjmení a jméno zam stnance rodné íslo 1 Bydlišt (pobyt):.. Zam stnavatel:. Rodinný stav: žiji nežiji

Více

Žádost o úhradu nákladů na zabezpečení rekvalifikace zaměstnanců

Žádost o úhradu nákladů na zabezpečení rekvalifikace zaměstnanců Určeno pro záznamy Úřadu práce ČR: RZ Tiskopis vyplňte, prosím, strojem nebo hůlkovým písmem Žádost o úhradu nákladů na zabezpečení rekvalifikace zaměstnanců 110 zákona č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti,

Více

Operační program Životní prostředí 2007 2013

Operační program Životní prostředí 2007 2013 PODPORY A DOTACE Z OPERAČNÍHO PROGRAMU ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ Operační program Životní prostředí 2007 2013 Prioritní osa 5 Omezování průmyslového znečišťování a snižování environmentálních rizik Ing. Miroslava

Více

Adresa p íslušného ú adu. Ú ad:... Ulice:... PS, obec:...

Adresa p íslušného ú adu. Ú ad:... Ulice:... PS, obec:... P íloha. 9 k vyhlášce. 503/2006 Sb. Adresa p íslušného ú adu Ú ad:... Ulice:... PS, obec:... V c: ŽÁDOST O STAVEBNÍ POVOLENÍ podle ustanovení 110 odst. 1 a 2 zákona. 183/2006 Sb., o územním plánování a

Více

Závěrečný účet obce Mikulov za rok 2008

Závěrečný účet obce Mikulov za rok 2008 Závěrečný účet obce Mikulov za rok 2008 Rozpočet Obce Mikulov na rok 2008 byl sestaven na základě Metodiky tvorby a projednání rozpočtu obce na rok 2008. Byl vytvořen v souladu se zákonem č.128/2000 o

Více

OP PIK Inovační vouchery

OP PIK Inovační vouchery OP PIK Inovační vouchery Vyhlášení výzvy: 31.5.2016 Deadline pro podání žádostí: 31.5.2017 (možné dřívější ukončení výzvy při dosažení alokace) Alokace: 200 mil. Kč Žadatel: malá a střední firma (pro firmy

Více

VYHLÁŠENÍ DOTAČNÍHO PROGRAMU MŠMT FINANCOVÁNÍ ASISTENTŮ

VYHLÁŠENÍ DOTAČNÍHO PROGRAMU MŠMT FINANCOVÁNÍ ASISTENTŮ VYHLÁŠENÍ DOTAČNÍHO PROGRAMU MŠMT FINANCOVÁNÍ ASISTENTŮ PEDAGOGA PRO DĚTI, ŽÁKY A STUDENTY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM V SOUKROMÝCH A CÍRKEVNÍCH ŠKOLÁCH NA ROK 2010 Č. j.: 24 525/2009-61 V Praze dne 17. prosince

Více

USNESENÍ výboru pro vědu, vzdělání, kulturu, mládež a tělovýchovu z 22. schůze ze dne 21. ledna 2016

USNESENÍ výboru pro vědu, vzdělání, kulturu, mládež a tělovýchovu z 22. schůze ze dne 21. ledna 2016 Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA 2016 7. volební období 145 USNESENÍ výboru pro vědu, vzdělání, kulturu, mládež a tělovýchovu z 22. schůze ze dne 21. ledna 2016 k vládnímu návrhu zákona, kterým

Více

Rozvojový projekt na rok 2011

Rozvojový projekt na rok 2011 VYSOKÁ ŠKOLA: VYSOKÁ ŠKOLA CHEMICKO-TECHNOLOGICKÁ V PRAZE Rozvojový projekt na rok 2011 Formulář pro závěrečnou zprávu Program: Podprogram: 4. Program na podporu vzdělávaní v oblasti zubního lékařství

Více

PODPORA KRAJSKÉHO AKČNÍHO PLÁNOVÁNÍ

PODPORA KRAJSKÉHO AKČNÍHO PLÁNOVÁNÍ PODPORA KRAJSKÉHO AKČNÍHO PLÁNOVÁNÍ Obecným cílem projektu je podpora vzdělávání na středních a vyšších odborných školách v souladu se vzdělávací strategií MŠMT a s využitím akčního plánování. Uvedený

Více

ZPRÁVA O PR B HU EŠENÍ PROJEKTU

ZPRÁVA O PR B HU EŠENÍ PROJEKTU Page 1/1 ZPRÁVA O PRBHU EŠENÍ PROJEKTU Cíle projektu Plnní kontrolovatel ných výstup Uvete pedem stanovené cíle a u každého z nich uvete, do jaké míry byl splnn, pípadn dvod, pro splnn nebyl. Cílem projektu

Více

STANDARDNÍ A BILATERÁLNÍ PROJEKTY 2012

STANDARDNÍ A BILATERÁLNÍ PROJEKTY 2012 STANDARDNÍ A BILATERÁLNÍ PROJEKTY 2012 V průběhu řešení projektu nemá zaměstnanec u zaměstnavatele uzavřený žádný institucionální pracovní poměr. Pracovní poměry sjednané na řešení grantového projektu,

Více

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu. akademický rok 2005/2006

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu. akademický rok 2005/2006 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

SITEMAP / STRUKTURA. VÝVOJ ONLINE PREZENTACE / ETAPA I. CLIENT / DHL Global Forwarding THEQ ALL GOOD THINGS

SITEMAP / STRUKTURA. VÝVOJ ONLINE PREZENTACE / ETAPA I. CLIENT / DHL Global Forwarding THEQ ALL GOOD THINGS ÚVOD Tato tiskovina je dokument vypracovaný studiem pro společnost DHL Global Forwarding (dále jen DHL GF) a není určen třetím stranám. Dokumet obsahuje náhledy na základní vizuální členění informací.

Více

Kontroly klimatizaních systém dle zákona a vyhlášky

Kontroly klimatizaních systém dle zákona a vyhlášky Kontroly klimatizaních systém dle zákona a vyhlášky Ing. Miloš Lain, Ph.D. VUT v Praze Fakulta strojní Ústav techniky prostedí Kontroly klimatizací» SMRNICE EU 2002/91/ES o energetické náronosti budov»

Více

Závěrečný účet Svazku obcí Mikroregionu Zábřežsko za rok 2014

Závěrečný účet Svazku obcí Mikroregionu Zábřežsko za rok 2014 Závěrečný účet Svazku obcí Mikroregionu Zábřežsko za rok 2014 Svazek obcí Mikroregionu Zábřežsko Masarykovo nám. 510/6, 789 01 Zábřeh IČO : 484 28 311 Při hospodaření s finančními prostředky Svazku obcí

Více

Zadávací dokumentace SLUŽBY ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ PROSTŘEDNICTVÍM MOBILNÍ SÍTĚ

Zadávací dokumentace SLUŽBY ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ PROSTŘEDNICTVÍM MOBILNÍ SÍTĚ Příloha č. 1 Oznámení o zahájení zadávacího řízení Zadávací dokumentace Název zakázky: SLUŽBY ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ PROSTŘEDNICTVÍM MOBILNÍ SÍTĚ 1. Doba a místo plnění veřejné zakázky: Termín zahájení:

Více

na zakázku: Výběrové řízení na dodavatele školení profesních, manažerských a obchodních dovedností, ostatních soft skills Zadavatel:

na zakázku: Výběrové řízení na dodavatele školení profesních, manažerských a obchodních dovedností, ostatních soft skills Zadavatel: ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k výběrovému řízení dle příručky D9 Metodický pokyn pro zadávání zakázek pro příjemce finanční podpory projektů z Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Požadavky a podmínky

Více

DUM 06 téma: Náležitosti výkresu sestavení

DUM 06 téma: Náležitosti výkresu sestavení DUM 06 téma: Náležitosti výkresu sestavení ze sady: 01 tematický okruh sady: Kreslení výkres sestavení ze šablony: 04_Technická dokumentace Ur eno pro :1. ro ník vzd lávací obor: 26-41-M/01 Elektrotechnika

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2015

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2015 Svazek obcí Cyklostezka Nový Jičín - Hostašovice ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2015 (v Kč) sestavený ke dni 25.05.2016 Údaje o organizaci identifikační číslo 72545691 název Svazek obcí Cyklostezka Nový Jičín -

Více

POSTUP REALIZACE ŠABLONY PRO MŠ A ZŠ. Olga Ondráčková

POSTUP REALIZACE ŠABLONY PRO MŠ A ZŠ. Olga Ondráčková POSTUP REALIZACE ŠABLONY PRO MŠ A ZŠ Olga Ondráčková VÝZVY k podávání žádosti 1. vlna Avízo duben 2016 (označení 02_16_022) Výzva průběžná, vyhlášení květen 2016 Podávání žádostí 5/2016 cca 6/2017 2. vlna

Více

V souladu s Principy a prioritami dotačního řízení na podporu poskytování sociálních služeb v roce 2014 byl Karlovarským krajem zpracován Postup při

V souladu s Principy a prioritami dotačního řízení na podporu poskytování sociálních služeb v roce 2014 byl Karlovarským krajem zpracován Postup při V souladu s Principy a prioritami dotačního řízení na podporu poskytování sociálních služeb v roce 2014 byl Karlovarským krajem zpracován Postup při stanovení návrhu výše dotace MPSV na rok 2014 pro poskytovatele

Více

Průvodní list k žádosti o poskytnutí dotace ze státního rozpočtu na rezidenční místo pro rok 2009

Průvodní list k žádosti o poskytnutí dotace ze státního rozpočtu na rezidenční místo pro rok 2009 Vzorový příklad Zdravotnické zařízení Klinika Ferdinanda Druckera žádá o dotaci na jedno rezidenční místo v oboru neurologie. Dotace na jednoho rezidenta pro obor neurologie činní 1.276.00. Tato částka

Více

Ekonomika 1. 01. Základní ekonomické pojmy

Ekonomika 1. 01. Základní ekonomické pojmy S třední škola stavební Jihlava Ekonomika 1 01. Základní ekonomické pojmy Digitální učební materiál projektu: SŠS Jihlava šablony registrační číslo projektu:cz.1.09/1.5.00/34.0284 Šablona: III/2 - inovace

Více

Název školy: Střední odborné učiliště Domažlice Číslo projektu:cz.1.07/1.5.00/34.0639 Předmět: Právo Tematický okruh: Pracovní právo Téma: Pracovní

Název školy: Střední odborné učiliště Domažlice Číslo projektu:cz.1.07/1.5.00/34.0639 Předmět: Právo Tematický okruh: Pracovní právo Téma: Pracovní Název školy: Střední odborné učiliště Domažlice Číslo projektu:cz.1.07/1.5.00/34.0639 Předmět: Právo Tematický okruh: Pracovní právo Téma: Pracovní poměr 3. ročník obor 66-41-L/01 Obchodník 3. ročník obor

Více

Inovace bakalářského studijního oboru Aplikovaná chemie

Inovace bakalářského studijního oboru Aplikovaná chemie http://aplchem.upol.cz CZ.1.07/2.2.00/15.0247 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. 7. Lekce Nástroje hospodářské politiky státu Struktura lekce:

Více

Rozvaha. ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI Účetní jednotka: Název: Borovnice

Rozvaha. ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI Účetní jednotka: Název: Borovnice Název 00777 Okamžik sestavení: 5..06 :0:6 AKTIVA CELKEM A. Stálá aktiva 5 86 80, 7 689,7 8 05 5,6 6 86 6,9 8 86,0 7 65,7 6 98, 70 56, I. Dlouhodobý nehmotný majetek 5 60,00 9 8,00 5 9,00 5 60,00. Nehmotné

Více

Ministerstvo pro místní rozvoj. podprogram 117 513

Ministerstvo pro místní rozvoj. podprogram 117 513 Pokyny pro vyplnění elektronické žádosti podprogram 117 513 Podpora výstavby technické infrastruktury Elektronická žádost je umístěna na internetové adrese http://www3.mmr.cz/zad a lze na ni vstoupit i

Více

Z Á V Ě R E Č N Ý Ú Č E T. Zásobování vodou Okříšky

Z Á V Ě R E Č N Ý Ú Č E T. Zásobování vodou Okříšky Zásobování vodou Okříšky dobrovolný svazek obcí Jihlavská 1, 675 21 Okříšky Z Á V Ě R E Č N Ý Ú Č E T Zásobování vodou Okříšky Z A R O K 2 0 1 3 Předkládá: Ing. Josef Kula, předseda svazku Zpracovala:

Více

Zápis o otevírání obálek s nabídkami, o posouzení a hodnocení nabídek

Zápis o otevírání obálek s nabídkami, o posouzení a hodnocení nabídek 1. Veřejná zakázka Zápis o otevírání obálek s nabídkami, o posouzení a hodnocení nabídek Název veřejné zakázky: Zajištění zahraničního jazykověvzdělávacího pobytu pro učitele dle výzvy č. 56 MŠMT Registrační

Více

Hodnocení VaV a jejich výsledků na Univerzitě Pardubice a Fakultě chemicko-technologické za období 2003-2007. Petr Mikulášek proděkan pro vědu

Hodnocení VaV a jejich výsledků na Univerzitě Pardubice a Fakultě chemicko-technologické za období 2003-2007. Petr Mikulášek proděkan pro vědu Hodnocení VaV a jejich výsledků na Univerzitě Pardubice a Fakultě chemicko-technologické za období 2003-2007 Petr Mikulášek proděkan pro vědu Metodika hodnocení VaV a jejich výsledků Základním zdrojem

Více

Příloha č. 1 Indikátory výzvy ESF výzva pro vysoké školy

Příloha č. 1 Indikátory výzvy ESF výzva pro vysoké školy Příloha č. 1 Indikátory výzvy ESF výzva pro vysoké školy k předkládání žádostí o podporu individuálních projektů do Operačního programu Výzkum, vývoj a vzdělávání Prioritní osa: PO 2 Investiční priorita:

Více

Smlouva o spolupráci při realizaci odborných praxí studentů

Smlouva o spolupráci při realizaci odborných praxí studentů Smlouva o spolupráci při realizaci odborných praxí studentů I. Smluvní strany Masarykova univerzita Filozofická fakulta se sídlem, 602 00 Brno zastoupená prof. PhDr. Milanem Polem, CSc., děkanem Filozofické

Více

Aspekt hodnocení podle Metodického pokynu pro řízení výzev, hodnocení a výběr projektů. Společná pro všechny aktivity. Proveditelnost Účelnost

Aspekt hodnocení podle Metodického pokynu pro řízení výzev, hodnocení a výběr projektů. Společná pro všechny aktivity. Proveditelnost Účelnost Specifická kritéria přijatelnosti pro integrované projekty IPRÚ pro SC 2.4 Zvýšení kvality a dostupnosti infrastruktury pro vzdělávání a celoživotní učení Specifická kritéria přijatelnosti pro integrované

Více

DOTAZY K VÝZVĚ Č. 30 OP VK

DOTAZY K VÝZVĚ Č. 30 OP VK DOTAZY K VÝZVĚ Č. 30 OP VK Dotaz: Může být v rámci výběrového řízení vybrán postdoktorand, který získal doktorský titul až po vyhlášení výzvy? Odpověď: Ano, podmínka pro získání doktorského titulu se vztahuje

Více

ROZVAHA územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti

ROZVAHA územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti ROZVAHA územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) Období: 12 / 2015 IČO: 70890692 Název: Moravskoslezský kraj UCS: 70890692 Moravskoslezský

Více

OBSAH IDENTIFIKAČNÍHO LISTU NEBEZPEČNÉHO ODPADU

OBSAH IDENTIFIKAČNÍHO LISTU NEBEZPEČNÉHO ODPADU Příloha č. 3 k vyhlášce č. 383/2001 Sb. OBSAH IDENTIFIKAČNÍHO LISTU NEBEZPEČNÉHO ODPADU 1. Název odpadu (podle Katalogu odpadů): 2. Kód odpadu (podle Katalogu odpadů): 3. Kód podle ADRChyba! Záložka není

Více

Informace dle zákona. 106/1999 Sb., ve znní pozdjších pedpis

Informace dle zákona. 106/1999 Sb., ve znní pozdjších pedpis Informace dle zákona. 106/1999 Sb., ve znní pozdjších pedpis Struktura informací, zveejovaných o povinném subjektu zpsobem, umožujícím dálkový pístup podle vyhlášky.442/2006 Sb. ze dne 31. srpna 2006 1.

Více

ROZVAHA - OPIS DÁVKY XML územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti

ROZVAHA - OPIS DÁVKY XML územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti ROZVAHA - OPIS DÁVKY XML územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) : 12 / 2015 IČO: 00295906 Název: Kontaktní osoba odpovědná

Více

Výzva pro předkládání ţádostí v rámci ROP SV oblast podpory 5.1

Výzva pro předkládání ţádostí v rámci ROP SV oblast podpory 5.1 Výzva pro předkládání ţádostí v rámci ROP SV oblast podpory 5.1 Datum zveřejnění: 10. 1. 2011 ~ 1 ~ REGIONÁLNÍ RADA REGIONU SOUDRŢNOSTI SEVEROVÝCHOD VYHLAŠUJE VÝZVU PRO PŘEDKLÁDÁNÍ ŢÁDOSTÍ O POSKYTNUTÍ

Více

ZAVÁDĚNÍ ECVET V ČESKÉ REPUBLICE 20.9. 2012

ZAVÁDĚNÍ ECVET V ČESKÉ REPUBLICE 20.9. 2012 ZAVÁDĚNÍ ECVET V ČESKÉ REPUBLICE 20.9. 2012 Přehled témat ECVET a jeho souvislosti Princip ECVET Doporučení k ECVET a úkoly pro evropské státy Postup zavádění ECVET v Evropě Strategie zavádění ECVET v

Více

Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Předmět smlouvy

Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Předmět smlouvy Veřejnoprávní smlouva č. 1/2015 o poskytnutí dotace dle zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů Na základě usnesení zastupitelstva obce Čáslavsko

Více

REG. ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07./2.2.00/29.0019

REG. ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07./2.2.00/29.0019 REG. ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07./2.2.00/29.0019 Integrace a podpora studentů se specifickými vzdělávacími potřebami na Vysoké škole technické a ekonomické v Českých Budějovicích VŠTE BEZ BARIÉR Vysoká škola

Více

Obec Štědrá. Zřizovací listina

Obec Štědrá. Zřizovací listina Obec Štědrá Zřizovací listina Usnesením zastupitelstva obce č.j. 33/02/01 ze dne 9. 9. 2002 Obec Štědrá zřizuje s účinností od 1. 1. 2003 v souladu s 84 odst. 2 písm. e) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích

Více

ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti

ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) : 12 / 2014 IČO: 00572306 Název: Obec Bukovec 15 AKTIVA CELKEM 18

Více

ŽÁDOST O AKREDITACI rekvalifikačního programu směřujícího k čisté rekvalifikaci

ŽÁDOST O AKREDITACI rekvalifikačního programu směřujícího k čisté rekvalifikaci ŽÁDOST O AKREDITACI rekvalifikačního programu směřujícího k čisté rekvalifikaci (druhá záložka tabulky hodinových dotací) Formulář pro zpracování žádosti o akreditaci podle vyhlášky MŠMT č. 176/2009 Sb.,

Více

ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti

ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) : 13 / 2014 IČO: 279099 Název: Městys Kunvald AKTIVA CELKEM 102 375

Více

Zpráva o průběhu magisterského přijímacího řízení pro akademický rok 2014/15 na Fakultě stavební ČVUT v Praze

Zpráva o průběhu magisterského přijímacího řízení pro akademický rok 2014/15 na Fakultě stavební ČVUT v Praze 1. Informace o přijímacích zkouškách pro studijní programy Stavební inženýrství N3607 Architektura a stavitelství N3502 Budovy a prostředí N3649 Civil Engineering N 3648 Geodézie a kartografie N 3646 Inteligentní

Více

Projekt. Implementace činnosti koordinátorů kvality do řídící struktury Městského úřadu Prostějov

Projekt. Implementace činnosti koordinátorů kvality do řídící struktury Městského úřadu Prostějov Projekt Implementace činnosti koordinátorů kvality do řídící struktury Městského úřadu Prostějov Co nás vedlo k realizaci projektu Snaha o systematický postup v činnostech a opatřeních vedoucích ke změnám

Více

ROZVAHA - BILANCE příspěvkové organizace

ROZVAHA - BILANCE příspěvkové organizace ROZVAHA - BILANCE příspěvkové organizace (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) : 12 / 2012 IČO: 60252774 Název: Dětský domov,jablonec nad Nisou, Pasecká 20, příspěvková organizace AKTIVA CELKEM 16

Více

Soutěž s názvem Přihláška pro dvou až tříčlenné týmy studentů

Soutěž s názvem Přihláška pro dvou až tříčlenné týmy studentů Číslo přihlášky: Prosím nevyplňujte Datum přijetí přihlášky: Soutěž s názvem Přihláška pro dvou až tříčlenné týmy studentů 1. ročník Formulář Soutěžící - tým Člen týmu č. I. Adresa : adresy Člen týmu č.

Více

Vítejte na dnešním semináři. Lektor: Ing. Ludmila Brestičová

Vítejte na dnešním semináři. Lektor: Ing. Ludmila Brestičová Vítejte na dnešním semináři Lektor: Ing. Ludmila Brestičová Téma semináře: Jaké by měly být výstupní znalosti absolventů gymnázia z oblasti ICT? (A také jaké jsou a budou maturity z Informatiky.) Program

Více

5. Důchody a sociální služby

5. Důchody a sociální služby 5. Důchody a sociální služby Problematika důchodů patří mezi citlivá témata a je jednou ze zásadních záležitostí při řízení státu. Otázky typu: kdy půjdu do důchodu, jaký důchod dostanu, jak bude důchod

Více

Kapitola 6. Důchodci a důchody

Kapitola 6. Důchodci a důchody Kapitola 6. Důchodci a důchody Předmluva ke kapitole: Vývoj počtu osob, které pobírají nějaký typ důchodu není pro Českou republiku nijak příznivý. V ČR pobírá některý z důchodů (kromě sirotčích) 31,0

Více

OBČANSKÁ VÝCHOVA. Školní rok 2011/2012

OBČANSKÁ VÝCHOVA. Školní rok 2011/2012 Oblasti: 1. Domácí úkoly 2. Domácí příprava 3.Individuální konzultace (doučování) 4.Sebehodnocení 5.Klasifikace 6.Pomůcky Ukázka písemných prací OBČANSKÁ VÝCHOVA Školní rok 2011/2012 Občanská výchova 6.ročník

Více

Rozvaha. ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI Účetní jednotka: Právní forma: obec Předmět činnosti:

Rozvaha. ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI Účetní jednotka: Právní forma: obec Předmět činnosti: Název 00777 Okamžik sestavení: 7..0 0:: AKTIVA CELKEM A. Stálá aktiva 06,05 5 998 55,5 7 5 75,90 6 6 9,9 69,8 5 996 0,5 5 7 00, 986 0, I. Dlouhodobý nehmotný majetek 5 60,00 0,00 5 60,00 7 000,00 Nehmotné

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE Zadavatel ve smyslu zákona: Název zadavatele Sídlo zadavatele Právní forma zadavatele IČ/DIČ Osoba oprávněná jednat jménem zadavatele Telefon +420 54114 2902 E-mail vlckova@skm.vutbr.cz

Více

Vyhláška. Ministerstva financí. ze dne..2004,

Vyhláška. Ministerstva financí. ze dne..2004, Vyhláška Ministerstva financí ze dne..2004, kterou se provádí zákon. 38/2004 Sb., o pojišovacích zprostedkovatelích a samostatných likvidátorech pojistných událostí a o zmn živnostenského zákona (zákon

Více

Co je to Grundtvig? Kde najít informace?

Co je to Grundtvig? Kde najít informace? Program Grundtvig je v rámci Programu celoživotního učení zaměřen na výukové a vzdělávací potřeby osob ve všech formách vzdělávání dospělých a na instituce a organizace nabízející nebo podporující toto

Více

NTS F - Integrace na trhu práce pro cizince

NTS F - Integrace na trhu práce pro cizince NTS F - Integrace na trhu práce pro cizince Složení NTS: Rozvojová partnerství Experti MV - odbor azylové a migrační politiky Správa uprchlických zařízení MV ČR MPSV - oddělení integrace cizinců MPSV -

Více

ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti

ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) : 12 / 2015 IČO: 00576948 Název: Obec Staré Město AKTIVA CELKEM 213

Více

ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti

ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) : 12 / 2015 IČO: 70963355 Název: Dobrovolný svazek obcí Holicka AKTIVA

Více

ROZVAHA - BILANCE. (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) Období: 12 / 2015 IČO: 00235687 Název: Obec Radovesnice II

ROZVAHA - BILANCE. (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) Období: 12 / 2015 IČO: 00235687 Název: Obec Radovesnice II ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) Období: 12 / 2015 IČO: 00235687 Název: Obec Radovesnice II Sestavená

Více

ZRUŠENÍ ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ/ SOUTĚŽE O NÁVRH

ZRUŠENÍ ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ/ SOUTĚŽE O NÁVRH ZRUŠENÍ ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ/ SOUTĚŽE O NÁVRH 1) NÁZEV, ADRESA A KONTAKTNÍ ÚDAJE Název: Krajská hospodářská komora Královéhradeckého kraje Adresa: Škroupova 957 Obec: Hradec Králové PSČ: 50002 Stát: CZ Kontaktní

Více

Pravidla pro publicitu v rámci Operačního programu Doprava

Pravidla pro publicitu v rámci Operačního programu Doprava Pravidla pro publicitu v rámci Operačního programu Doprava Prioritní osa 7 -Technická pomoc Praha - prosinec 2010 Verze 1.0 Ministerstvo dopravy www.opd.cz OBSAH Úvod...3 Obecná pravidla...4 Legislativní

Více

Pokyny pro žáka k vypracování SOP Cukrář (29-54-H/01)

Pokyny pro žáka k vypracování SOP Cukrář (29-54-H/01) Pokyny pro žáka k vypracování SOP Cukrář (29-54-H/01) Témata SOP Žák ve spolupráci učitele vylosované téma rozpracuje a konkretizuje. Formální úprava SOP Celkový rozsah práce je minimálně 10 stran formátu

Více

VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY

VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE Mateřská škola, Malé Svatoňovice příspěvková organizace, výchova dětí 17. listopadu 259, Malé Svatoňovice IČ 70985456 k 31.12.2015 (v Kč na dvě desetinná místa)

Více

f/1 Provize ze sjednaných pojistných smluv - České pojišťovně 45 000 Kč f/2 Provize ze sjednaných pojistných smluv - pojišťovně Kooperativa 9 000 Kč

f/1 Provize ze sjednaných pojistných smluv - České pojišťovně 45 000 Kč f/2 Provize ze sjednaných pojistných smluv - pojišťovně Kooperativa 9 000 Kč 6. 6 ÚČTOVÁNÍ NÁKLADŮ A VÝNOSŮ 6. 6. 1 NÁKLADY A VÝNOSY Podnikatel Petr Benda se zabývá pojišťovací činností - sjednává různé druhy pojištění, ze kterých má provizi od příslušných pojišťoven. Není plátcem

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Česká republika - Úřad práce České republiky IČO: 72496991 Sídlo/místo podnikání:

Více

a. vymezení obchodních podmínek veřejné zakázky ve vztahu k potřebám zadavatele,

a. vymezení obchodních podmínek veřejné zakázky ve vztahu k potřebám zadavatele, Doporučení MMR k postupu zadavatelů při zpracování odůvodnění účelnosti veřejné zakázky, při stanovení obchodních podmínek pro veřejné zakázky na stavební práce a při vymezení podrobností předmětu veřejné

Více

Rámcová osnova modulu

Rámcová osnova modulu Rámcová osnova modulu Název modulu: Evaluace organizace Tento modul je součástí akreditačního systému Ministerstva práce a sociálních věcí. 1. Typ vzdělávání 1) Specializované profesní Obecné x 2. Oblast

Více

Licence: DD06 XCRGURXA / RXA (15012015 / 27012015) cký. Název položky účet Brutto Korekce Netto

Licence: DD06 XCRGURXA / RXA (15012015 / 27012015) cký. Název položky účet Brutto Korekce Netto Licence: DD0 XCRGURXA / RXA (00 / 00) ROZVAHA - BILANCE příspěvkové organizace (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) : / 0 IČO: Název: Domov Sluneční dvůr, příspěvková organizace Snteti Název účet

Více

Vedoucí bakalářské práce

Vedoucí bakalářské práce Univerzita Pardubice, Fakulta ekonomicko-správní, Ústav Posudek vedoucího bakalářské práce Jméno studenta Téma práce Cíl práce Vedoucí bakalářské práce Barbora RUMLOVÁ ANALÝZA A POTENCIÁLNÍ ROZVOJ CESTOVNÍHO

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů ZADAVATEL: Armádní Servisní, příspěvková organizace Sídlem: Podbabská 1589/1, 160 00 Praha 6 - Dejvice Jednající: Ing. MBA Dagmar Kynclová, ředitelka IČ: 604 60 580 Veřejná zakázka: Zateplení obvodového

Více

EU peníze školám - OP VK oblast podpory 1.4 s názvem Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách

EU peníze školám - OP VK oblast podpory 1.4 s názvem Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách Projekt : EU peníze školám - OP VK oblast podpory 1.4 s názvem Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách Registrační číslo projektu : CZ.1.07/1.4.00/21.0815 Číslo a název šablony klíčové aktivity

Více

Protokol o výběru dodavatele

Protokol o výběru dodavatele Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČO: 61383082 : U vojenské nemocnice 1200/1 16902 Praha Specifikace VZ Název VZ: Spotřební materiál IT

Více

PŘIHLÁŠKA KE STUDIU NA STŘEDNÍ ZDRAVOTNICKÉ ŠKOLE a VYŠŠÍ ODBORNÉ ŠKOLE ZDRAVOTNICKÉ v LIBERCI, p. o. I. oddíl

PŘIHLÁŠKA KE STUDIU NA STŘEDNÍ ZDRAVOTNICKÉ ŠKOLE a VYŠŠÍ ODBORNÉ ŠKOLE ZDRAVOTNICKÉ v LIBERCI, p. o. I. oddíl PŘIHLÁŠKA KE STUDIU NA STŘEDNÍ ZDRAVOTNICKÉ ŠKOLE a VYŠŠÍ ODBORNÉ ŠKOLE ZDRAVOTNICKÉ v LIBERCI, p. o. I. oddíl SZŠ a VOŠ zdr. Název oboru a kód oboru vzdělávání Zvolte položku. Termín zkoušky: Forma vzdělávání

Více