vinotéka Objevte Vína Nový Portugalsko dodavatel sýrů za velkoobchodní ceny 2000 členů Gurmánského klubu

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "vinotéka Objevte Vína Nový Portugalsko dodavatel sýrů za velkoobchodní ceny 2000 členů Gurmánského klubu"

Transkript

1 vinotéka a d i n a Objevte Portugalsko Nový dodavatel sýrů Vína za velkoobchodní ceny 2000 členů Gurmánského klubu

2

3

4 Vážení přátelé, Již sedm let se snažíme nabízet v Mladé Boleslavi kvalitní vína a gastronomické speciality a právě v letošním roce jsme dosáhli dalšího významného milníku počet vás, našich registrovaných zákazníků, překonal 2000! Velmi si vašeho zájmu a podpory vážíme a proto jsme pro vás připravili ve spolupráci s našimi partnery nový benefit, kterým je možnost nákupu vína za ještě výhodnějších podmínek. Více informací k této novince naleznete na str. 27. Další novinkou je rozšíření nabídky sudových vín na 30 druhů, což představuje nejširší nabídku nejen na Mladoboleslavsku. V současné době však nemáme mnoho jistot v oblasti legislativy, ale věříme, že prodej sudových vín zůstane zachován, a že budeme moci i nadále nabízet kvalitní stáčená vína s jasně deklarovaným původem. Dobrou zprávou pro milovníky sýrů je navázání spolupráce se společností Lahodné sýry. Jsou to opravdoví sýroví nadšenci a můžete se tak nyní těšit ze širšího výběru a opravdu vysoké kvality. Těší nás také váš velký zájem o degustace a ochutnávky a v tomto směru se velmi osvědčilo navázání spolupráce s Farmou Ptýrov, díky které vám můžeme nabídnout opravdové gastronomické zážitky pod taktovkou šéfkuchaře Tomáše Novotného a navíc v jedinečném prostředí farmy. Všem stávajícím zákazníkům děkujeme, že jste stále s námi a budeme se snažit, abyste nám zachovali přízeň i nadále. Pokud jste však u nás nováčci, budeme rádi, když se i pro vás stane vinotéka Adina spolehlivým partnerem pro vaše chuťové zážitky. Za kolektiv vinotéky Jan HALEŠ

5 Vinotéka Adina vám nabízí 30 druhů sudových vín Velký výběr domácích i zahraničních vín Profesionální obsluhu Rudolf HERMAN, člen Asociace sommeliérů ČR Širokou nabídku gastrospecialit Pravidelné degustace a ochutnávky

6 Sudová vína a balení BAG IN BOX Vybrat si u nás můžete ze třiceti kvalitních sudových vín pocházejících od našich dlouhodobých a prověřených dodavatelů, kteří splňují naše požadavky na kvalitu s jasně doloženým původem hroznů. Spolu s naší pravidelnou denní kontrolou stavu sudových vín by to měla být dostatečná záruka vaší spokojenosti. I tak se ovšem může stát, že nějaký problém nezjistíme včas a obdržíte víno s vadou. V tomto případě nás neváhejte kontaktovat - pomůžete nám tím zabránit dalšímu šíření vína mezi zákazníky a zároveň od nás dostanete dvojnásobné množství vína jako omluvu. Stálost kvality u sudových vín je však ovlivněna mnoha faktory. Jestliže se vám zdá, že to samé víno má poněkud rozdílnou chuť než při vašem posledním nákupu, může se jednat o jinou šarži. Neváhejte proto v případě pochybností kdykoli požádat obsluhu o vzorek a víno si přechutnat. Jako alternativu k sudovým vínům doporučujeme tzv. balení bag in box, která jsou velmi vhodná pro různé rodinné oslavy či setkání s přáteli a jejich velkou výhodou je dlouhá trvanlivost již otevřeného balení.

7 Vína z Moravy, vína z Čech Mezi zástupci domácí produkce u nás dominují vinařství z Moravy, ale najdete zde také jedno tradiční české, kterým je mělnické vinařství Kraus, jehož zakladatel prof.ing. Vilém Kraus, CS.c. je skutečnou ikonou nejen naší enologie. Naše profilová vinařství tvoří vinařství Na Soutoku, Zborovský Velké Pavlovice, Vinařství Výmola a Omasta Boleradice, která vám podrobněji představíme na následujících stránkách. Pokud patříte mezi milovníky sektů, absolutní špičku v domácí nabídce podle nás představují sekty Tanzbergu Mikulov. BURČÁK Burčáková sezóna v naší vinotéce začíná většinou poslední týden v srpnu a trvá do poloviny října. Každý den je k dispozici čerstvý burčák od několika našich stálých dodavatelů (Bunža Bzenec, Zborovský Velké Pavlovice, Omasta Boleradice). Díky tomu u nás ochutnáte více druhů z několika oblastí.

8 Vinařství Na Soutoku Unikátní spojení vín ze všech moravských podoblastí, ukázka precizně zvládnuté technologie doplněná bohatými zahraničními zkušenostmi pana Karla Průši. Spolupráce s vyhlášenými vinaři z Nového Zélandu, Argentiny a Chile a přenášení jejich výrobních postupů do své produkce pomáhá vytvářet charakter těchto vín, která již několik let patří k absolutní moravské špičce. Jelikož nevlastní žádné vinice, jsou hrozny vykupovány od prověřených pěstitelů a veškerá energie je tak směřována do zpracování a výroby, což také utváří filosofii vinařství maximální důraz na práci ve sklepě. Mezi moderními postupy najdeme např. používání suchého ledu pro zvýšení intenzity a plnosti aromatu nebo převoz hroznů z vinic v chladících boxech.

9 Zborovský Velké Pavlovice Široká odrůdová skladba a výborný poměr ceny a kvality. Vína si zachovávají odrůdový charakter a dlouhodobě patří u našich zákazníků mezi nejoblíbenější. Největší prostor v naší nabídce zaujímá právě toto vinařství, které u nás doslova zdomácnělo a jméno Zborovský se stalo pojmem. Založeno bylo v roce 2001 a hospodaří na 20ha vlastních či pronajatých vinic, které jsou lokalizované ve vynikajících polohách okolí Bořetic a Velkých Pavlovic, kde se nachází i výrobní prostory. Pokud někdy zavítáte do Velkých Pavlovic najdete jej v centru u kostela a mimo ochutnávku vína si zde také můžete dopřát skvělou kávu nebo zákusek v kavárně přímo nad sklepem.

10 Vinařství Výmola Malé rodinné vinařství ze slováckých Mikulčic, inovativní přístup, poctivá práce a nezaměnitelný rukopis vinohradníka i technologa v jedné osobě pana Výmoly dává vzniknout originálním vínům jako jsou Viognier nebo Saphira. Toto vinařství jsme objevili velkou náhodou a v naší nabídce jste ho mohli poprvé zaregistrovat na podzim Na první ochutnání nás velmi zaujalo nejen kvalitou vín, ale také celkovým přístupem a atmosférou, kterou zažijete jedině v takovýchto malých vinařstvích rodinného typu. Historie sklepa sahá až do roku 1900, okolní vinice jsou rozprostřeny na ploše 5ha a celková produkce se pohybuje okolo lahví. Pokud se budete někdy rozmýšlet, do jakého sklípku vyrazit, rozhodně do výběru zařaďte vinařství pana Výmoly!

11 Vinařství Omasta Specialisté na aromatické odrůdy typu Irsai Oliver nebo Muškát Moravský, věnují se rovněž starším a méně rozšířeným odrůdám jako jsou Neuburské nebo Hibernal. Obhospodařují 1ha vlastních vinic, další hrozny pro výrobu získávají od svých dlouholetých dodavatelů z Mikulovska a Slovácka a díky tomu je odrůdová skladba opravdu pestrá. Výroba probíhá ve Velkých Bojanovicích v panském sklepě z 15.století a vína zde mají vynikající podmínky pro skladování i archivaci. Bílá vína řízeně kvasí v moderních nerezových tancích, ale částečně také zrají v tradičních dubových sudech starých čtyřicet let. Také je zde možnost posedět si při řízené degustaci a profesionálním rautu.

12 Oblastní zastoupení firmy VINICOLA VINICOLA, to jsou ta nejlepší vína z celého světa! Tento přední český dovozce působí na trhu již od roku 1997 a významnou část sortimentu tvoří v současné době stále populárnější vína z Jižní Ameriky. Velmi doporučujeme také špičková novozélandská vína Peter Yealands.

13 Oblast Mendoza, kterou vidíte na obrázku, je nejdůležitějším vinařským regionem Argentiny a vlivem zdejšího extrémního podnebí potěší především milovníky plných, výrazných a aromatických červených vín. Díky úzké spolupráci s firmou Vinicola vám můžeme nabízet vína z Argetiny a Chile za opravdu skvělé ceny. Mezi skutečné bestsellery patří např. Malbec Elsa nebo Carmenere Gran Reserva od LFE.

14 Španělsko Francie Portugalsko Jednoznačně naše srdeční záležitost. Vína Pyrenejského poloostrova si nás získala nejen skvělou kombinací temperamentu, svěžesti a elegance, ale především vysokou biologickou kvalitou. Díky velkým znalostem tamního vinařského prostředí našeho kamaráda Petra Pražáka, který strávil velkou část svého života právě ve Španělsku, vám můžeme nabídnout opravdu skvělá vína s výborným poměrem ceny a kvality. A právě Španělsko má díky svému podnebí výborné dispozice pro výrobu vín v BIO kvalitě. A proč vlastně pít BIO víno? Víno lidé pili už před 5000 lety. Chemický průmysl existuje asi jen 200 let. Tento fakt dokazuje, že vyrobit víno jde i bez umělých přídavků. V BIO víně se také mnohem více projevuje osobnost odrůdy a terroir. Ale vůbec nejlepší způsob jak se přesvědčit o skvělých vlastnostech těchto vín, je prostě ochutnat. A co třeba víno bez přidané síry? Ano, i taková zde najdete Nyní jsme navíc rozšířili tento sortiment o vína z Francie a Portugalska a jsme přesvědčeni, že jejich kouzlu podlehnete stejně jako my.

15 Španělský temperament, francouzská elegance a portugalská svěžest Poznejte kvalitu bio, biodynamických a naturálních vín z Pyrenejského poloostrova

16 Areál Farma Ptýrov se nachází nedaleko Mnichova Hradiště a je ideálním cílem nejen pro cyklisty a rodiny s dětmi. Restaurace, která se v areálu nachází, skýtá příjemnou rodinnou atmosféru, stylové venkovské prostředí, výtečnou kuchyni a přátelskou obsluhu. Vybrané pokrmy nejen z pokladnice tradičních českých receptur připravují dle trendů moderní kuchyně. Používají převážně regionální suroviny s ohledem na jejich sezónnost tak, aby je servírovali v té nejvyšší kvalitě a v okamžiku nejvýraznější chuti. Farma Ptýrov

17 Ochutnat můžete lehké a svěží pokrmy, které se tu ze zásady připravují bez chemických či umělých dochucovadel či polotovarů. Vychutnejte si poctivou domácí kuchyni a užijte si jedinečnou atmosféru Farmy Ptýrov. Pokud plánujete rodinnou oslavu, romantickou večeři, svatební den, firemní večírek či školení pro vaši firmu, neváhejte je kontaktovat, rádi zajistíme vše, přesně podle vašich představ. info@farmaptyrov.cz SLEVA 10% při předložení klubové kartičky

18 Tak začíná opravdový zážitek Ať už si chcete udělat hezký večer ve dvou nebo plánujete větší posezení s přáteli, u nás najdete mnoho gastronomických specialit, které skvěle podtrhnou tyto chvíle a jejichž přípravu zvládne opravdu každý. Směsi na bruskety Sušené klobásky Paštiky a terriny Nakládané zeleninové špízky a česnek Olivy Španělské mandle a mnoho dalšího Adina - vinotéka plná chutí!

19

20 Řecké a španělské olivové oleje stáčené nebo lahvované 5L balení za velmi výhodné ceny velmi nízká kyselost 0,16 0,35 v bio kvalitě Prémiové balsamikové octy a krémy Ponte Vecchio Rodina Leonardi, patřící již po čtyři generace k tradičním modenským výrobcům balsamika, používá pro své produkty výhradně hrozny z místních vinic bílé z odrůdy Trebbiano a červené z odrůdy Lambrusco. Také díky tomu splňuje přísné podmínky pro udělení ochranné známky I.G.P. Rozdíl v kvalitě proti průmyslově vyráběným octům, kdy se často jedná o obyčejný vinný ocet upravený pomocí šťávy z hroznů, příchutí a potravinářského barviva, je opravdu značný. Kompletní nabídku a katalog produktů s návody a tipy najdete na našem webu

21 Pravá chuť Itálie Omáčky, krémy, bruskety, zeleninové směsi či pesta firmy Pralina jsou vyráběny podle tradičních receptur z kvalitních surovin oblasti Salenta. Neobsahují žádné konzervanty ani umělá dochucovadla a velkou výhodou je snadná a rychlá příprava. Pestrá je i nabídka těstovin včetně bezlepkových a velkou zábavu nejen pro děti zajistí metrové špagety Gragnano. Podrobné informace s návody a recepty najdete v katalogu, který je volně ke stažení na našem webu. Náš tip: salsy, sladce pikantní ovocné omáčky, skvěle doplní chuť sýrů!

22 SÝRY Víno a sýr. Spojení, které přináší opravdu mimořádné zážitky. Vyberte si z naší široké nabídky ten nejlepší právě k vašemu vínu! Pokud si nevíte rady se správnou kombinací, rádi vám poradíme. Rozhodně se však nebojte experimentovat a mějte na paměti základní pravidlo snoubení nejlepší kombinací je ta, která vyhovuje právě vám. Nabídka je tvořena převážně klasickými a oblíbenými sýry ze zemí tradičních výrobců. Pokud ovšem zatoužíte i po nějaké specialitě typu Reblochon nebo Tete de Moine, dovezeme vám je na objednání. Navíc pro členy našeho Gurmánského klubu nabízíme sýry za výrazně nižší ceny.

23 Grilovací omáčky Velkou část z naší nabídky gastronomických specialit tvoří omáčky, kečupy a majonézy anglické firmy Stokes. Paleta chutí je opravdu široká a ať již dáváte přednost zelenině, rybám nebo bílým či červeným masům, vždy si najdete tu pravou chuť pro vás. Tyto produkty si tak zamilujete, že je budete používat nejen při grilování, ale stanou se stálou součástí vaší kuchyně. Mezi další skvělá dochucovadla patří např. americké BBQ omáčky Bulls Eye nebo pikantní kečupy z Kostariky. Protože výběr chutí je opravdu široký, máme připravenu většinu těchto produktů k ochutnání. Stačí pouze požádat obsluhu a můžete vybírat a testovat.

24 Koření Kořenící směsi -na grilování -na těstoviny -pro děti -bez soli -pálivé Jednodruhové koření -bylinky -paprika a chilli -pepře -na pečení Dárkové sady

25 CHILLI aneb Někdo to rád ostré A nyní něco pro milovníky pálivého, které jistě potěšíme širokým výběrem chilli produktů. Mezi nimi dominují omáčky různých stupňů pálivosti, ale najdete zde také pikantní hořčice, kečupy, jamy nebo velmi oblíbené bonbony a gumové medvídky. Díky vzrůstajícímu zájmu jsme do sortimentu zařadili i extrémní záležitosti, např. extrakt o síle 13 milionů SHU. Pokud však ještě nepatříte mezi zkušené konzumenty chilli, ale rádi byste se jimi stali, poradíme vám jak a s čím začít - neváhejte proto kdykoli požádat obsluhu o ochutnávku. Léčivé účinky chilli papriček využívali už před šesti tisíci lety starověcí Řekové a podle současných vědeckých poznatků patří mezi jejich pozitivní účinky např. prevence rakoviny a podpora imunitního systému, zrychlování metabolismu či snižování hladiny cholesterolu. Omezují také chuť na sladké a regulují hladinu cukru v krvi.

26 Káva La Boheme Výběrové kávy La Boheme Cafe - jejich jedinečná vůně a chuť nesou znaky charakteru a složení půdy, ve které byly vypěstovány. Ochutnejte výji mečnou kvalitu, která změní váš pohled na kávu jednou pro vždy Nabízíme především kávy z plantáží Jižní a Střední Ameriky (Brazílie - Red Catura, Columbia - Nariňo, Guatemala - Finca El Ijerto) a Afriky (Etiopie - Biru Bekele). Náš tip: Espresso La Boheme. Jedná se o směs Brazílie Daterra zpracované polo -promytou metodou, promyté Guatemaly La Esperanza a na slunci sušené Etiopie Yirgacheffe. Jde o velmi vyvážené, sametově hebké espresso s plným tělem. V šálku vás překvapí chuť mléčné čokolády a mandlí, spolu s jemnými tóny lesního ovoce a květinového aroma.

27 Degustace a ochutnávky Abychom vám ulehčili orientaci v našich produktech a zároveň se vás i pokusili obohatit o nové znalosti, pořádáme pravidelné degustace. Ty byly původně zaměřené pouze na prezentaci vína. S postupným rozšiřováním gastro sortimentu jsme se však začali více věnovat i snoubení vína a pokrmů. Můžete si tak například vyzkoušet, jaký sýr zvolit k vybranému vínu, nebo získat inspiraci pro vaše domácí kulinaření. Tyto ochutnávky bývají také zaměřené tématicky, kdy např. představujeme produkty typické pro danou zemi, nebo jsou orientovány dle ročního období. Třeba před zahájením grilovací sezóny si tak můžete vybrat ty nejlepší omáčky a dochucovadla přesně podle vašeho gusta. Termíny degustací s podrobnými informacemi jsou uveřejňovány na našem webu nebo Facebooku, členové klubu jsou informováni mailem. Jako alternativu k veřejným ochutnávkám vám nabízíme možnost uspořádat si u nás soukromou degustaci dle vašich požadavků. Můžete si tak zpestřit vaše rodinné oslavy nebo pracovní setkání s kolegy. Doporučujeme si však termín rezervovat minimálně 14 dní předem. Degustace jsou možné také ve vámi zvoleném prostředí po celé ČR.

28 DÁRKY pro každou příležitost Dárek, který zaručeně potěší koš plný chuťových zážitků! Jeho obsah si vybíráte sami a můžete si ho přizpůsobit podle vašich požadavků. V případě, že nám to vytížení dovolí, může být vyroben i na počkání, ale doporučujeme objednat si ho předem. Zdobení koše pak lépe přizpůsobíme obdarované osobě. Mimo dárkových košů nabízíme i širokou nabídku dárkových tašek a krabic. Pro více informací nebo objednání volejte na tel

29 Gurmánský klub Protože si vašeho zájmu o naše produkty a služby velmi vážíme, připravili jsme pro vás věrnostní program. Jeho cílem je nejen odměna za vaši přízeň ve formě slev, ale také snaha dostat komunikaci a důvěru mezi zákazníkem a obchodníkem na vyšší úroveň, než je běžné. Jaké výhody na vás čekají? 50% slevy ze vstupného na degustace a ochutnávky 7% sleva na lahvová vína 7% sleva na sortiment gastronomie (při celkovém měsíčním nákupu nad 700 Kč, jinak sleva 5 %) nákup sýrů a vybraných delikates s garancí nejlepších cen na trhu (prodej možný pouze v obvyklém množství) přednostní informace o pořádaných akcích a mimořádných nabídkách Klubové ceny a slevy platí pouze při platbě v hotovosti. Velkoobchodní ceny pro všechny Novým benefitem pro naše věrné zákazníky je možnost nákupu vína za velkoobchodní ceny. Na našich webových stránkách vo.vinomb.cz (bez www) se přihlásíte pomocí čísla své klubové karty a mailu, který jste zadali při registraci. Nakupovat zde vína je ovšem možné pouze po celých kartonech. Pokud však nebude proveden na vaší kartu žádný nákup (ve vinotéce nebo na webu) po dobu delší než 12 měsíců, bude vám přístup odepřen. Pro nové zákazníky bude přístup uvolněn po 30ti dnech od registrace.

30 Vinotéka Adina Rudolf Herman, sommeliér, specialista gastronomie telefon: , e m a i l : herman@vinomb.cz Kdy mě kontaktovat: informace o vinotéce, produktech a dostupnosti zboží, rezervace vinotéky pro soukromé akce, informace k degustacím VINOMB s.r.o. Jan Haleš, majitel, jednatel telefon: , e m a i l : info@vinomb.cz Kdy mě kontaktovat: velkoobchodní spolupráce nabídky a poptávky, firemní zákazníci, svatby, e -shop Kontakty Adéla Halešová, obchodní manažerka telefon: , e m a i l : halesova@vinomb.cz Kdy mě kontaktovat: reklamace, informace o vinotéce, výroba dárkových košů Otevírací doba Pondělí Sobota 9 20 Neděle a státní svátky zavřeno Najdete nás v Novákově ulici 877 v Mladé Boleslavi v části města nazývané Rozvoj. Nejlépe se k nám dostanete z ulice Jičínské, kdy po asi 100 metrech po odbočení uvidíte na levé straně naši vinotéku. Pokud přijedete autem, čeká na vás bezproblémové parkování přímo před vchodem. Liberec BUS BUS Zastávka Rozvoj Linka A, B Ji ín

31 Naše služby Vinný catering a svatby nabízíme kompletní program služeb, v rámci kterého zajistíme nejen dodávku kvalitních vín a sektů za zvýhodněné ceny, ale také výrobu svatebních visaček či etiket na láhve pro obdarování hostů. Pro firmy nákup vína za velkoobchodní ceny. Samozřejmostí je výroba etiket dle vašeho přání či gravírování loga na lahve. Carving zpestříme vaši oslavu vyřezávaným ovocem či zeleninou. Skvělý doplněk pro svatební či narozeninové tabule.

32 VÍNA A GASTRONOMICKÉ SPECIALITY Z CELÉHO SVĚTA VINOMB s.r.o. Novákova Mladá Boleslav IČ: velkoobchod maloobchod e-shop

Za kolektiv vinotéky Jan Haleš. Vážení přátelé,

Za kolektiv vinotéky Jan Haleš. Vážení přátelé, vinotéka plná chutí Vážení přátelé, Rok 2015 je již šestým rokem od otevření vinotéky Adina, rodinného podniku zaměřeného na prodej kvalitních domácích i zahraničních vín a gastronomických specialit z

Více

Pestrost chutí. produkty

Pestrost chutí. produkty Pestrost chutí produkty Kečupy KAND Základní surovinou pro výrobu kečupů je kvalitní rajčatový protlak. Přídavkem dalších vybraných složek vzniká několik variací kečupů: sladký, chilli a s česnekem. Oproti

Více

DÁRKOVÁ BALENÍ. Objednávky: Objevujte s námi nové tváře vína. společnosti Soare sekt a Vinařství Zaječí

DÁRKOVÁ BALENÍ. Objednávky: Objevujte s námi nové tváře vína. společnosti Soare sekt a Vinařství Zaječí Objevujte s námi nové tváře vína Společnost Soare sekt přináší na trh kolekci prestižních souprav s moravskými tichými víny a francouzskými sekty. Věříme, že si vyberete vhodnou kombinaci, která udělá

Více

Dopřejte Vaší lásce luxus!

Dopřejte Vaší lásce luxus! Dopřejte Vaší lásce luxus! Budete ubytováni v jedné z nejúžasnějších historických budov jižní Moravy. Dům Pánů z Vizovic je zařazen mezi kulturní památky a představuje tak ideální místo pro Váš romantický

Více

Templářské sklepy ČEJKOVICE

Templářské sklepy ČEJKOVICE Templářské sklepy ČEJKOVICE Ryzlink rýnský 2005 Cena: CZK 105 cena / karton: CZK 628 Harmonické víno světlé žlutozelené barvy s příjemnou plnou chutí, výraznější kyselinou a květinovým aroma, které přechází

Více

Château Valtice. Bílá vína. Červená vína. Ryzlink rýnský Sylvánské zelené Ryzlink vlašský Tramín červený 2016

Château Valtice. Bílá vína. Červená vína. Ryzlink rýnský Sylvánské zelené Ryzlink vlašský Tramín červený 2016 Château Valtice Patří mezi nejvýznamnější a nejstarší vinařství v České republice. Jedná se o firmu rodinného typu s hlubokým moravskými kořeny a tradicemi. Svým charakterem, zaměřením a velikostí odpovídá

Více

Domácí produkty VSTUPTE DO NAŠÍ KUCHYNĚ PLNÉ RADOSTÍ

Domácí produkty VSTUPTE DO NAŠÍ KUCHYNĚ PLNÉ RADOSTÍ Katalog pochutin Domácí produkty VSTUPTE DO NAŠÍ KUCHYNĚ PLNÉ RADOSTÍ V jedinečných prostorách starého mlýna uprostřed přírody vznikají venkovsky laděné domácí produkty, které jsou tvořeny s láskou k venkovu,

Více

Hotel U Růže servis vín, manuál číšníka

Hotel U Růže servis vín, manuál číšníka Veškerá vína uvedená v tomto manuálu pocházejí z vinařské oblasti Slovácké, obce Bzenec. U jednotlivých vín jsou uvedeny viniční tratě. Vína vyrobila firma Bzenia, s.r.o. se sídlem v Bzenci. Všechna vína

Více

http://www.zlinskedumy.cz

http://www.zlinskedumy.cz Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/34.0514 Číslo a název šablony klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Tematická oblast Výrobky studené kuchyně vy_32_inovace_ma_49_11 Autor

Více

VINECO R KAT KA ALOG VÍN T 2015

VINECO R KAT KA ALOG VÍN T 2015 VINECO R KATALOG VÍN 0 0 0 0 0 0 0 Veltínské zelené 0, l Archivní víno červené Dornfelder 0, l Merlot 0, l Sauvignon Blanc 0, l Pinot Gris 0, l 0000 0 0 Helios bílý 0, l 0 Cabernet Sauvignon 0, l 0 Archivní

Více

REZERVACE provoz@hoteluprince.com +420 602 462 260

REZERVACE provoz@hoteluprince.com +420 602 462 260 REZERVACE provoz@hoteluprince.com +420 602 462 260 Proč právě u nás a s námi? Naše rodinná společnost vždy kladla a klade velký důraz na spokojenost našich zákazníků. Díky tomu jsme byli schopni vytvořit

Více

Profil firmy BITTNER GmbH & Co.KG. Firma hledá v České republice partnery v oblasti: Dovoz masných výrobků, případně obchodní zástupce

Profil firmy BITTNER GmbH & Co.KG. Firma hledá v České republice partnery v oblasti: Dovoz masných výrobků, případně obchodní zástupce , 20.-22.září 2011 Profil firmy BITTNER GmbH & Co.KG www.bittnerwurstwaren.de Od založení firmy BITTNER v roce 1952 se z ní stal moderní a výkonný podnik na výrobu masných výrobků s více než 80 zaměstnanci

Více

Návštěva vinařství a vinného sklepa VÍNO HRUŠKA BLATNIČKA

Návštěva vinařství a vinného sklepa VÍNO HRUŠKA BLATNIČKA firemní večírky školení rodinné oslavy svatby Návštěva vinařství a vinného sklepa VÍNO HRUŠKA BLATNIČKA Rádi Vás přivítáme ve vinném sklípku VÍNO HRUŠKA ve vinařské obci Blatnička. Nabízíme Vám stylové

Více

Kompletní sortiment. pro gastronomii a maloobchod. Mražené zeleninové směsi Mražená zelenina jednodruhová Polotovary Kečup a tatarská omáčka

Kompletní sortiment. pro gastronomii a maloobchod. Mražené zeleninové směsi Mražená zelenina jednodruhová Polotovary Kečup a tatarská omáčka Kompletní sortiment pro gastronomii a maloobchod Mražené zeleninové směsi Mražená zelenina jednodruhová Polotovary Kečup a tatarská omáčka Značka špičkové kvality pro gastronomii Díky dlouholeté spolupráci

Více

mi historia Doporučujeme podávat k lehkým jídlům ze zvěřiny, výraznější zelenině, luštěninám, uzeninám, paštikám i vyzrálým sýrům.

mi historia Doporučujeme podávat k lehkým jídlům ze zvěřiny, výraznější zelenině, luštěninám, uzeninám, paštikám i vyzrálým sýrům. Merlot Odrůda původně z francouzské oblasti Bordeaux, které se dobře daří i ve španělském regionu Kastilie. Kvašení probíhá při nízkých teplotách po dobu 10 dní v nerezových tancích. Díky pečlivosti, tradici

Více

Müller Thurgau - Modrý sklep. 0,2l.38 Kč

Müller Thurgau - Modrý sklep. 0,2l.38 Kč Rozlévaná vína Müller Thurgau - Modrý sklep 0,2 l. 38 Kč je to kříženec odrůd Ryzlink rýnský x Sylvánské zelené. Víno je zelenkavě žluté barvy s typickým muškátovým až broskvovým buketem, nižší kyselinkou,

Více

VINAŘSTVÍ WALDBERG VRBOVEC S.R.O.

VINAŘSTVÍ WALDBERG VRBOVEC S.R.O. VINAŘSTVÍ WALDBERG VRBOVEC S.R.O. VINAŘSTVÍ WALDBERG VRBOVEC Vybrané partie vín zpracované moderní technologií zrají v pískovcovém sklepě, který byl v roce 1770 vybudován u obce Chvalovice opatem řádu

Více

LA ANDALUZA SÍŤ RESTAURACÍ SE ŠPANĚLSKÝMI SPECIALITAMI A SPECIALITAMI Z ANDALUSIE

LA ANDALUZA SÍŤ RESTAURACÍ SE ŠPANĚLSKÝMI SPECIALITAMI A SPECIALITAMI Z ANDALUSIE LA ANDALUZA SÍŤ RESTAURACÍ SE ŠPANĚLSKÝMI SPECIALITAMI A SPECIALITAMI Z ANDALUSIE HISTORIE A POPIS KONCEPTU První restaurace a bary otevřeny v roce 2013 ve španělské Andalusii. Zakladatelé konceptu mají

Více

ROTWILD - DORNFELDER ve všech svých podobách Tato řada nabízí odrůdu Dornfelder v různých chutích, jako červené víno nebo také Rosé!

ROTWILD - DORNFELDER ve všech svých podobách Tato řada nabízí odrůdu Dornfelder v různých chutích, jako červené víno nebo také Rosé! Katalog vína 2018 Sonneck a.s. Společnost SONNECK, a.s. působí na českém trhu od roku 1998 v oblasti dovozu a prodeje zahraničních. V současné době se výhradně věnujeme dovozu německých vín převážně z

Více

Nabídkový katalog. Tradice Kvalita Jedinečnost

Nabídkový katalog. Tradice Kvalita Jedinečnost Nabídkový katalog Tradice Kvalita Jedinečnost 2017 Kdo jsme a proč to děláme? Muzeum medoviny obnovuje tradici kvalitní medoviny v Česku. Pečlivě hodnotíme producenty medovin a vybíráme ty nejpoctivější

Více

SUDOVÁ VÍNA - původ hroznů zahraničí

SUDOVÁ VÍNA - původ hroznů zahraničí Vážení zákazníci, velmi nás těší, že Vám můžeme nabídnout vína naší společnosti, která se již více než 20 let specializuje na moderní zpracování hroznů a výrobu kvalitních vín. Věříme, že Vás naše nabídka

Více

La Bodeguita del Medio kousek Havany pro Vaše akce v Praze

La Bodeguita del Medio kousek Havany pro Vaše akce v Praze La Bodeguita del Medio kousek Havany pro Vaše akce v Praze LA BODEGUITA DEL MEDIO La Bodeguita del Medio je kubánský music bar restaurant v centru Prahy, u Staroměstského náměstí, s živelnou atmosférou

Více

Oceněné výrobky ze soutěže

Oceněné výrobky ze soutěže Oceněné výrobky ze soutěže Regionální potravina Moravskoslezský kraj 2010 Tvaroh měkký Je zpracován z kvalitní suroviny z podhůří Beskyd a vyráběn klasickou ruční metodou v tvarohářských vanách. Má specifické

Více

Bongrain Foodservice Bongrain Foodservice Tradici, kvalitu, poctivost

Bongrain Foodservice Bongrain Foodservice Tradici, kvalitu, poctivost Katalog výrobků Vítejte ve světě Bongrain Foodservice ČR. Ve světě kvalitních sýrů, sýrových specialit a dalších mléčných výrobků tradičních českých i mezinárodních značek. Bongrain Foodservice je součástí

Více

!DELLE VENEZIA FRIULANI! 470 Kč!!Itálie 2013!!Nové skvělé bílé suché cuvée, kombinace!!savignonu Blanc s Tramínem červeným.!

!DELLE VENEZIA FRIULANI! 470 Kč!!Itálie 2013!!Nové skvělé bílé suché cuvée, kombinace!!savignonu Blanc s Tramínem červeným.! BÍLÁ VÍNA DELLE VENEZIA FRIULANI 470 Kč Itálie 2013 Nové skvělé bílé suché cuvée, kombinace Savignonu Blanc s Tramínem červeným. Doporučujeme podávat k těstovinám, rybám, kuřecímu masu, zeleninovým salátům.

Více

Bílá a růžová vína. Tormaresca Chardonnay, Puglia IGT Tormaresca, Puglia, Itálie. Villa Antinori Bianco Toscana IGT Antinori, Toscana, Itálie

Bílá a růžová vína. Tormaresca Chardonnay, Puglia IGT Tormaresca, Puglia, Itálie. Villa Antinori Bianco Toscana IGT Antinori, Toscana, Itálie Bílá a růžová vína. Tormaresca, Puglia IGT Tormaresca, Puglia, Itálie Výrazná vůně s tóny sladkého vyzrálého ovoce, suché trávy a bylinek. V závěru se otevírají ovocné tóny připomínající nektarinky a broskve.

Více

Panství Bechyně. Významnou součástí nabídky Panství Bechyně je ubytování v několika lokacích.

Panství Bechyně. Významnou součástí nabídky Panství Bechyně je ubytování v několika lokacích. Panství Bechyně Panství Bechyně Společnost Panství Bechyně s.r.o. Vám nabízí široké spektrum služeb, a to nejen pronájem konferenčních a školicích prostor, ale také zajištění programu, koordinace akcí,

Více

Akční nabídka VINNÉ GALERIE. Box LaGarde. Akční cena: 575 Kč bez Dph

Akční nabídka VINNÉ GALERIE. Box LaGarde. Akční cena: 575 Kč bez Dph Box LaGarde Vinařství Lagarde bylo založeno v roce 1897 v nejdůležitější vinařské oblasti Argentiny. Provincie Mendoza se nachází na středozápadě země na úpatí And v mírném a suchém klimatu, které se významně

Více

Firemní katalog. Cukrářské a pekařské produkty

Firemní katalog. Cukrářské a pekařské produkty Firemní katalog Cukrářské a pekařské produkty Sestaven pro rok 2015 / 2016 Obsah Úvod... 3 O nás... 4 Seznam alergenů... 5 Pekařské produkty... 6 Chlebíčky... 7 Lahůdky... 10 Cukrářské produkty... 12 Muffiny...

Více

V Neapoli není káva jen nápoj je to niterná součást místního životního stylu BAR CAFÉ 4 HOME 6 VENDING 8 MERCHANDISE 10

V Neapoli není káva jen nápoj je to niterná součást místního životního stylu BAR CAFÉ 4 HOME 6 VENDING 8 MERCHANDISE 10 V Neapoli není káva jen nápoj je to niterná součást místního životního stylu BAR CAFÉ 4 HOME 6 VENDING 8 MERCHANDISE 10 řada Kenon Coffee Crema Moka Kávová směs s dobrým podílem Arabiky, silná chuť, pevná

Více

Vždy to nejlepší..! Katalog

Vždy to nejlepší..! Katalog Katalog 2018 www.efkocz.cz Vítejte u největšího výrobce moravských okurek! Jihomoravské okurky. V každé zemi zpracováváme zeleninu co nejblíže poli, aby byla čerstvá a šťavnatá. Okurky pro naši českou

Více

Per la grande gioia di un piccolo momento. Pro velkou radost z malých okamžiků.

Per la grande gioia di un piccolo momento. Pro velkou radost z malých okamžiků. Per la grande gioia di un piccolo momento Pro velkou radost z malých okamžiků. Pro velkou radost z malých okamžiků Tchibo: kvalita, na kterou se můžete spolehnout Piacetto Espresso spojuje staletí italské

Více

Restaurace 8OSMA. Vítáme Vás v naší restauraci. Přejeme Vám příjemné chvíle a dobrou chuť. Vedoucí restaurace 8OSMA Jiří Šwigost 8OSMA

Restaurace 8OSMA. Vítáme Vás v naší restauraci. Přejeme Vám příjemné chvíle a dobrou chuť. Vedoucí restaurace 8OSMA Jiří Šwigost 8OSMA Restaurace 8OSMA Vítáme Vás v naší restauraci Přejeme Vám příjemné chvíle a dobrou chuť. Vedoucí restaurace 8OSMA Jiří Šwigost 8OSMA Restaurace 8OSMA Nabízíme: rodinné oslavy svatební hostiny promoce smuteční

Více

VINNÝ LÍSTEK. Fangalo - víno, na které svítí slunce 300 dní v roce

VINNÝ LÍSTEK. Fangalo - víno, na které svítí slunce 300 dní v roce VINNÝ LÍSTEK Tuto vinnou kartu jsme pro Vás připravili ve spolupráci s odborníky společnosti House of Wine. Společně jsme vybrali vína, u kterých můžeme garantovat jejich původ a kvalitu. Tato vína jsme

Více

Program pro skupiny: Cena: Kč 1.150, -/os.ubytování v hotelu (Kč 990,-/os. ubytování nad vinnými sklepy)

Program pro skupiny: Cena: Kč 1.150, -/os.ubytování v hotelu (Kč 990,-/os. ubytování nad vinnými sklepy) Krajinou Lichtenštejnů Přijeďte se přesvědčit o jedinečnosti Lednicko-valtického areálu. Tento unikátní park o rozloze okolo 280 km2 tvořil mocný rod Lichtenštejnů po dobu tří staletí a od roku 1996 je

Více

Zdeněk Zeleňák, Lužánecká 8, Brno Tel. 728160320. www.gastrovino.cz. Vinařství Balážovi. cena. odrůda, zařazení ročník zatřídění

Zdeněk Zeleňák, Lužánecká 8, Brno Tel. 728160320. www.gastrovino.cz. Vinařství Balážovi. cena. odrůda, zařazení ročník zatřídění Vinařství Balážovi Tramín j akostní 70.00 Kč 84.70 Kč Veltlínské zelené, pozdní sběr 2012 suché 116.00 Kč 140.36 Kč Irsai oliver kabinetní 99.00 Kč 119.79 Kč Hibernal pozdní sběr 112.00 Kč 135.52 Kč Sauvignon,

Více

Prezentace firmy Mediate, s. r. o.

Prezentace firmy Mediate, s. r. o. Prezentace firmy Mediate, s. r. o. 1 / 15 KDO jsme? založení společnosti MEDIATE v roce 1996 přední výrobce bylinných čajů a doplňků stravy více jak 60 interních zaměstnanců + externí spolupracovníci transparentní

Více

PŘEHLED SORTIMENTU A CENOVÁ NABÍDKA VÍN FLOWER LINE květinová řada

PŘEHLED SORTIMENTU A CENOVÁ NABÍDKA VÍN FLOWER LINE květinová řada FLOWER LINE květinová řada Jsou to vína, u kterých se s květinami setkáte nejen v názvu a na etiketě, ale květnatost se projevuje v celém jejích charakteru. Vína se vyznačují výrazným květinovým buketem,

Více

Mlékárna na rozhraní Lužických hor a Českosaského Švýcarska. www.milko.cz

Mlékárna na rozhraní Lužických hor a Českosaského Švýcarska. www.milko.cz Mlékárna na rozhraní Lužických hor a Českosaského Švýcarska www.milko.cz úvodem Vážení přátelé a příznivci kvalitních potravin, Mlékárna ve Varnsdorfu byla založena v nelehké době roku 1943 a její život

Více

Extra panenský olivový olej Benoit 500 ml, 750 ml, 5 l

Extra panenský olivový olej Benoit 500 ml, 750 ml, 5 l Product Catalogue Extra panenský olivový olej Benoit 500 ml, 750 ml, 5 l Extra panenský olivový olej Benoit s lehkou ovocnou chutí a jemným dotykem vůně květin je lisovaný za studena výlučně mechanickým

Více

AREI spol. s.r.o. Přejeme Vám BON APETTIT, SALUTE

AREI spol. s.r.o. Přejeme Vám BON APETTIT, SALUTE Itálie, země magická, produkuje vynikající jídlo a pití už po tisíciletí. Extra panenský olivový olej, víno, uzeniny a těstoviny jsou základní prvky středomořské stravy. Nabízené produkty jsou z většíčásti

Více

Vždy to nejlepší..! Katalog

Vždy to nejlepší..! Katalog Katalog 2018 www.efkocz.cz Vítejte u největšího výrobce moravských okurek! Jihomoravské okurky. V každé zemi zpracováváme zeleninu co nejblíže poli, aby byla čerstvá a šťavnatá. Okurky pro naši českou

Více

GRAN DELUXE CREME CLASSIC

GRAN DELUXE CREME CLASSIC MÄDER Mäder káva pražená podle tradičního bubnového způsobu, ve Švýcarsku je již 30 let na trhu. Jsou zpracovávaná výhradně kávová zrna původem z nejlepších pěstitelských oblastí světa. V nabídce najdete

Více

obsah Snídaně Předkrmy Večerní buffe a rauty Paštikové dorty

obsah Snídaně Předkrmy Večerní buffe a rauty Paštikové dorty Horeca & Gastro Kvalitní paštiky jsou považovány v mnoha zemích za opravdové delikatesy. Tuto pochoutku má většina lidí spjatou především s Francií, avšak samotný název pochází ze světa italské kuchyně.

Více

MALÝ VINAŘ Hana a František Mádlovi

MALÝ VINAŘ Hana a František Mádlovi MALÝ VINAŘ Hana a František Mádlovi NATURVIN BÍLÝ - BIO VÍNO suché Jedná se směs dvou odrůd 80 % Hibernal 20 % Festival nyj. Víno je svěží s ovocným charakterem - limetka, bílá broskev, kyselina je výrazná,

Více

Nabídka firemního vína

Nabídka firemního vína Nabídka firemního vína Řešíte často dárky pro obchodní partnery, klienty či zaměstnance? Potřebujete jeden luxusní dar pro významného zákazníka, nebo desítky či stovky milých vánočních dárků pro váš tým?

Více

Vinařství Dufek / Svatobořice Mistřín

Vinařství Dufek / Svatobořice Mistřín Vinařství Dufek / Svatobořice Mistřín Datem založení firmy Dufek je rok 2003, avšak v rodině se vinaří již více než 100 let. Filozofií rodinného vinařství je motto: Všechno se podřizuje kvalitě. Od jarních

Více

!SAVIGNON BLANC! 480 Kč! !RULANDSKÉ ŠEDÉ! 480 Kč!

!SAVIGNON BLANC! 480 Kč! !RULANDSKÉ ŠEDÉ! 480 Kč! BÍLÁ VÍNA PÁLAVA 390 Kč Sladké bílé moravské víno s jedinečným ocáskem. Doporučujeme podávat jako aperitiv, k moučníkům a zmrzlině. DELLE VENEZIA FRIULANI 470 Kč Itálie 2013 Nové skvělé bílé suché cuvée,

Více

VINNÝ LÍSTEK. Fangalo - víno, na které svítí slunce 300 dní v roce

VINNÝ LÍSTEK. Fangalo - víno, na které svítí slunce 300 dní v roce VINNÝ LÍSTEK Tuto vinnou kartu jsme pro Vás připravili ve spolupráci s odborníky společnosti House of Wine. Společně jsme vybrali vína, u kterých můžeme garantovat jejich původ a kvalitu. Tato vína jsme

Více

www.dobrykos.cz Katalog dárkových košů

www.dobrykos.cz Katalog dárkových košů www.dobrykos.cz Katalog dárkových košů pro korporátní klienty Media Marketing Services a. s., Perucká 5, 120 00 Praha 2 tel.: +420 773 588 290, info@dobrykos.cz, www.dobrykos.cz Otevírací doba: Po - Pá,

Více

a z červených odrůd především

a z červených odrůd především z HISTORIE vinařství Vinařství Kořínek v roce 2011 oslavilo 20 let od svého založení. Manželé Kořínkovi začínali obhospodařovat vinohrady o rozloze 1,5 ha a soustředili se především na prodej hroznů. Později

Více

KATALOG JAKOSTNÍCH VÍN. Víno s chutí tradice

KATALOG JAKOSTNÍCH VÍN. Víno s chutí tradice KATALOG JAKOSTNÍCH VÍN Jakostní vína Gold Premium Jedná se o jakostní vína, pocházející z hroznů vypěstovaných na místních vinicích. Vína pocházející z této krajiny jsou charakteristicky plné, osobité,

Více

CATERING MOTORLAND BĚLÁ

CATERING MOTORLAND BĚLÁ CATERING MOTORLAND BĚLÁ Catering je dnes velmi populární záležitost. Kvalitní catering dokáže proměnit klientskou akci v gala večer chutí a zároveň může být právě tou třešničkou na dortu, na které si vaši

Více

SKVĚLÁ ČESKÁ ZMRZLINA KATALOG 2015

SKVĚLÁ ČESKÁ ZMRZLINA KATALOG 2015 SKVĚLÁ ČESKÁ ZMRZLINA KATALOG 2015 TOČENÁ A KOPEČKOVÁ ZMRZLINA LEDOVÉ TŘÍŠTĚ TOPPINGY www.toje.cz O NÁS Pod obchodní značkou TOJE vyrábí a dodává česká společnost FRUJO, a.s. špičkové produkty pro profesionální

Více

Ryzlink vlašský. Sauvignon. Frankovka. kabinetní víno suché 0,75 l 2 9 5, - pozdní sběr polosuché 0,75 l 295,- jakostní polosuché 0,75 l 295,-

Ryzlink vlašský. Sauvignon. Frankovka. kabinetní víno suché 0,75 l 2 9 5, - pozdní sběr polosuché 0,75 l 295,- jakostní polosuché 0,75 l 295,- Ryzlink vlašský kabinetní víno 0,75 l 2 9 5, - trať Pod Mušlovem. Světle zlatavá barva, aroma je příjemně harmonické připomínající zralé jablka a hrušky, v chuti výrazná mineralita a svěží kyselinka. Hodí

Více

PLÍSŇOVÉ SÝRY. kategorie. Sedlčanský Hermelín 20x100 g PLÍSŇOVÉ ČERSTVÉ A TAVENÉ NAKLÁDANÉ PLÍSŇOVÉ. Král Sýrů Hermelín 30x120 g DEZERTY SPECIALITY

PLÍSŇOVÉ SÝRY. kategorie. Sedlčanský Hermelín 20x100 g PLÍSŇOVÉ ČERSTVÉ A TAVENÉ NAKLÁDANÉ PLÍSŇOVÉ. Král Sýrů Hermelín 30x120 g DEZERTY SPECIALITY PRODUKTOVÝ KATALOG PLÍSŇOVÉ Vítejte ve Světě sýrů a specialit, který Vám přináší kvalitní sýry, mléčné a sýrové speciality tradičních českých i mezinárodních značek: Král sýrů, Pribina, Sedlčanský, Pribináček,

Více

LEDEN NORSKÝ ÚNOR RAKOUSKÝ BŘEZEN MAĎARSKÝ DUBEN FRANCOUZSKÝ KVĚTEN BELGICKÝ ČERVEN AMERICKÝ ČERVENEC ITALSKÝ SRPEN ŠPANĚLSKÝ ZÁŘÍ SLOVENSKÉ ŘÍJEN

LEDEN NORSKÝ ÚNOR RAKOUSKÝ BŘEZEN MAĎARSKÝ DUBEN FRANCOUZSKÝ KVĚTEN BELGICKÝ ČERVEN AMERICKÝ ČERVENEC ITALSKÝ SRPEN ŠPANĚLSKÝ ZÁŘÍ SLOVENSKÉ ŘÍJEN Gastronomický kalendář 2018 NORSKÝ LEDEN RAKOUSKÝ ÚNOR MAĎARSKÝ BŘEZEN FRANCOUZSKÝ DUBEN BELGICKÝ KVĚTEN AMERICKÝ ČERVEN ITALSKÝ ČERVENEC ŠPANĚLSKÝ SRPEN SLOVENSKÉ ZÁŘÍ RUSKÝ ŘÍJEN ŠVÝCARSKÝ LISTOPAD ČESKÝ

Více

SKANZEN MODRÁ.

SKANZEN MODRÁ. SKANZEN MODRÁ SKANZEN MODRÁ 2018 NOVINKA! ŽIVÁ VODA S NAUČNOU TRASOU S PRATURY TERÁRIUM ARCHEOSKANZEN HOTEL A DEPANDANCE SKANZEN KOSTELÍK SV. JANA CENTRUM SLOVÁCKÝCH TRADIC VINNÁ STEZKA SLIVOTÉKA LIHOVAR

Více

Špičkové produkty pro profesionální potravinářský trh

Špičkové produkty pro profesionální potravinářský trh Špičkové produkty pro profesionální potravinářský trh Pod obchodní značkou TOJE vyrábí a dodává společnost FRUJO, a.s., špičkové produkty pro profesionální potravinářský trh, zahrnující produkty pro pekaře,

Více

Nabídka pohoštění a catering

Nabídka pohoštění a catering Nabídka pohoštění a catering Plánujete-li firemní večírek, rodinnou oslavu nebo jen víkendové posezení s přáteli, právě Vám třeba přijde vhod naše nabídka. Nabízíme nejen pohoštění, ale především Vás zveme

Více

Kategorizace moravských vín. Vinný sklípek. Panenské víno znamená první sklizeň z mladých vinic a to pouze prvním rokem.

Kategorizace moravských vín. Vinný sklípek. Panenské víno znamená první sklizeň z mladých vinic a to pouze prvním rokem. Kategorizace moravských vín Jakostní víno odrůdové - tuzemský původ, povolené odrůdy, výroba v místě původu, výnos max. 12 t/ha, cukernatost hroznů nad 15 NM. Min. 85 % uvedené odrůdy. Jakostní víno známkové

Více

Víno je nápojem králů, víno je nápojem se staletou tradicí, víno je jedinečný prostředek jak povznést gastronomii na vyšší úroveň.

Víno je nápojem králů, víno je nápojem se staletou tradicí, víno je jedinečný prostředek jak povznést gastronomii na vyšší úroveň. Víno je nápojem králů, víno je nápojem se staletou tradicí, víno je jedinečný prostředek jak povznést gastronomii na vyšší úroveň. Dovolte nám představit Vám jedinečný výběr vín, který je snouben spolu

Více

Originální dorty a dezerty pro každého!

Originální dorty a dezerty pro každého! Originální dorty a dezerty pro každého! ORIGINÁL PRO KAŽDÉHO Vážení zákazníci, plánujete oslavu narozenin, svatbu, firemní večírek nebo třeba jen originální dar pro někoho ze svých blízkých? CITYgastro

Více

POBYTOVÉ BALÍČKY 2018 GURMÁN. Wellness pobyt, který potěší každého milovníka dobrého jídla a vína. Třeba pětichodovou zážitkovou večeří.

POBYTOVÉ BALÍČKY 2018 GURMÁN. Wellness pobyt, který potěší každého milovníka dobrého jídla a vína. Třeba pětichodovou zážitkovou večeří. POBYTOVÉ BALÍČKY 2018 GURMÁN Wellness pobyt, který potěší každého milovníka dobrého jídla a vína. Třeba pětichodovou zážitkovou večeří. V pobytovém balíčků GURMÁN jsme pro vás připravili: - pětichodovou

Více

Cabernet Franc. D.O.C. Friuli Colli Orientali. Odrůdy: 100% Cabernet Franc. Sklizeň období: Poslední týden v září. Alkohol: 13,00 % objemových.

Cabernet Franc. D.O.C. Friuli Colli Orientali. Odrůdy: 100% Cabernet Franc. Sklizeň období: Poslední týden v září. Alkohol: 13,00 % objemových. Cabernet Franc 100% Cabernet Franc Poslední týden v září Barva intenzivně rubínová, červená s fialovými odlesky v jeho mládí. Víno s tóny vůně vojtěšky a sladkého koření. Vyvážené a hladké, se zralými

Více

R E S TA U R A C E R E S TA U R A C E VINNÝ LÍSTEK

R E S TA U R A C E R E S TA U R A C E VINNÝ LÍSTEK RESTAURACE VINNÝ N LÍSTEK BÍLÁ VÍNA SUCHÁ VELTLÍNSKÉ ZELENÉ 175 Kč Příjemně aromatické víno s jemným tónem zeleného pepře. Chuť je vyvážená, šťavnatá a svěží. Odrůda se hodí ke studeným mísám, slaným pokrmům,

Více

Rajčatové omáčky. Piacere Abruzzese

Rajčatové omáčky. Piacere Abruzzese Rajčatové omáčky Piacere Abruzzese Omáčka bazalkové sugo Skvělá italská rajčatová omáčka na bazalce. Ochutnejte nejprodávanější omáčku Piacere Abruzzese a rozhodně nezůstane jen u jedné ochutnávky. Za

Více

Kořenící směsi a technologické přísady. www.muller-koreni.cz

Kořenící směsi a technologické přísady. www.muller-koreni.cz Kořenící směsi a technologické přísady Kořenící směsi a technologické přísady > Katalog Úvodní slovo Kořenící směsi a technologické přísady Ing. Michal Rjaško ředitel společnosti Vážený zákazníku, představujeme

Více

Nářezové salámy Globus

Nářezové salámy Globus Nářezové salámy Globus Řeznictví Dobroty z našeho řeznictví Vám vždy zavoní... Na svačinu nebo na výlet i na pohoštění návštěvy Na čerstvost máme vlastní recept Ano, na čerstvost a kvalitu máme opravdu

Více

Vinný CZ lístek k ste ný lí Vin

Vinný CZ lístek k ste ný lí Vin Vinný lístek CZ Vinný lístek Bílá vína Vinařství Baloun Velké Pavlovice 0,75 l Sauvignon, pozdní sběr 2013, /vůně je velmi ušlechtilá, dominuje v ní směs zralých broskví a angreštu/ 330 Kč 0,75 l Veltlínské

Více

Vánoce 2016 nabídka dárkových sad DD. AF Production, s.r.o. Prokopka 176/ Praha 9 Tel.:

Vánoce 2016 nabídka dárkových sad DD. AF Production, s.r.o. Prokopka 176/ Praha 9 Tel.: Vánoce 2016 nabídka dárkových sad DD 1. malý dárkový balíček 2016 629 Kč/kus Milovníci kvalitních a zároveň zdraví prospěšných potravin ocení tento balíček s Bio arganovým olejem určeným k přípravě jídel.

Více

,,Víno lze považovat za nejzdravější a nejhygieničtější nápoj. Louis Pasteur

,,Víno lze považovat za nejzdravější a nejhygieničtější nápoj. Louis Pasteur ,,Víno lze považovat za nejzdravější a nejhygieničtější nápoj. Louis Pasteur www.mountfield.cz www.mountfield.cz Mountfield a chilská vína! Vážená zákaznice, vážený zákazníku, milí přátelé, opravdu kvalitní

Více

MORAVSKÁ PŘÍVLASTKOVÁ VÍNA

MORAVSKÁ PŘÍVLASTKOVÁ VÍNA Ryzlink vlašský (Viniční trať Novosady) Víno se hodí k zeleninovým jídlům, bílým sýrům, k lehké úpravě ryb či jemným paštikám, ale také k přírodnímu drůbežímu steaku, k jemnějším úpravám pizzy a těstovin.

Více

Italské výrobky COOP nyní i u nás! COOP v Itálii. Jaké jsou obecně italské výrobky COOP?

Italské výrobky COOP nyní i u nás! COOP v Itálii. Jaké jsou obecně italské výrobky COOP? Srpen 31., 2017 Italské výrobky COOP nyní i u nás! COOP v Itálii Coop je italský lídr na trhu s potravinami a má hluboce zakořeněnou působnost na území celé Itálie. Coop je ale více než maloobchodník.

Více

http://www.zlinskedumy.cz

http://www.zlinskedumy.cz Číslo projektu Číslo a název šablony klíčové aktivity Tematická oblast Autor Ročník 4., 3. Obor CZ.1.07/1.5.00/34.0514 Datum 25. 11. 2012 Anotace Použité zdroje a odkazy III/2 Inovace a zkvalitnění výuky

Více

K a t a l o g v ý ro b k ů

K a t a l o g v ý ro b k ů Katalog výrobků Úvod Vítejte ve Světě sýrů a specialit, který Vám přináší kvalitní sýry, mléčné a sýrové speciality tradičních českých i mezinárodních značek: KS, Pribina, Sedlčanský, Pribináček, Lučina,

Více

PROJEKT ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST Číslo projektu: CZ.1.07/1.1.38/ PŘEDMĚT TECHNOLOGIE

PROJEKT ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST Číslo projektu: CZ.1.07/1.1.38/ PŘEDMĚT TECHNOLOGIE PROJEKT ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST Číslo projektu: CZ.1.07/1.1.38/02.0010 PŘEDMĚT TECHNOLOGIE Obor: Gastronomie Ročník: třetí Zpracovala: Anna Kachtíková TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN Z EVROPSKÉHO

Více

Originální dorty a dezerty pro každého!

Originální dorty a dezerty pro každého! Originální dorty a dezerty pro každého! Plánujete oslavu narozenin, svatbu, firemní večírek nebo třeba jen originální dar pro někoho ze svých blízkých? V CITYgastro Vám nabízíme fantastické dorty a dezerty

Více

Vítáme Vás v restauraci Mediterrano.

Vítáme Vás v restauraci Mediterrano. Vítáme Vás v restauraci Mediterrano. Nabízíme Vám příjemné posezení v klimatizovaném prostředí, ve kterém můžete ochutnat velké množství zeleninových salátů, steaku, rybích specialit a jiných pochoutek.

Více

Naše vína znají lidé na celém světě

Naše vína znají lidé na celém světě Naše vína znají lidé na celém světě Znáte je také? Vinařství Petr Skoupil, a.s. Vinařská tradice rodiny Skoupilových má své počátky již v roce 1852. Současný pokračovatel, Petr Skoupil, se výrobě vína

Více

Organic food in Fine Dinning

Organic food in Fine Dinning Organic food in Fine Dinning Místní, čerstvé, firemní, tradiční, originální Obsah 1. Organic food ve vrcholové gastronomii - móda, marketing, nebo dokonce podvod? 2. Co je pro nás Bio? 3. Jak nakupovat

Více

Art. ZZ82 4x100 ml. CENA BEZ DPH: 422,90 Kč

Art. ZZ82 4x100 ml. CENA BEZ DPH: 422,90 Kč Art. ZZ82 4x100 ml KUFŘÍK S AROMATIZOVANÝMI OCTY BALSAMICO DI MODENA IGP PŘÍCHUTĚ: Lesní ovoce (ideální na ovocné saláty) Citrón (ideální na ryby) Fíky (ideální na maso) Jahoda (ideální na saláty se suchým

Více

LUMO PLUS a LAVAZZA vending systém

LUMO PLUS a LAVAZZA vending systém LUMO PLUS a LAVAZZA vending systém Lavazza vending systém Od roku 2011 se společnost LUMO PLUS stala partnerem společnosti Lavazza v oblasti vendingového systému Lavazza Blue Prvotřídní italskou kávu Lavazza

Více

, originalni vinne darky s napadem

, originalni vinne darky s napadem Magic. stojan na víno originalni vinne darky s napadem Originální designově zajímavě řešený vinný stojan z chromovaného řetězu který zaujme nejen svou překvapivou funkčností ale i osobitým designem hodícím

Více

Z n a č e n í v ý r o b k ů

Z n a č e n í v ý r o b k ů Lhotsko 8, 763 12 Vizovice IČ 28300700, DIČ CZ28300700 www.reznictvisinger.cz Tel.: 577 453 278, 605 214 745 Z n a č e n í v ý r o b k ů v souladu s platnou legislativou ČR a nařízením EU Platné od 26.9.2017

Více

Minutky restaurace : Ryby :

Minutky restaurace : Ryby : Studené předkrmy : 60 g Nakládaný kozí sýr v olivovém oleji s paprikou, česnekem a bylinkami podávaný s rozpečenou bagetkou 59,- 60 g Matjesy ala losos ložené na jablečném salátku s cibulí, zdobené kapary

Více

VELKÝ DÁRKOVÝ KBELÍK LET S BBQ

VELKÝ DÁRKOVÝ KBELÍK LET S BBQ VELKÝ DÁRKOVÝ KBELÍK LET S BBQ /ROZMĚR CL56 VELKÝ DÁRKOVÝ KBELÍK LET S BBQ Hořčičná poleva Glassa. Ideální ke grilovaným masům. (250ml) Sicilská sůl s příchutí BBQ. Ideální na špízy s více druhy masa.

Více

VINNÁ GALERIE Akční nabídka. Box LaGarde. Akční cena od: 575 Kč bez Dph

VINNÁ GALERIE Akční nabídka. Box LaGarde. Akční cena od: 575 Kč bez Dph Box LaGarde Vinařství Lagarde bylo založeno v roce 1897 v nejdůležitější vinařské oblasti Argentiny. Provincie Mendoza se nachází na středozápadě země na úpatí And v mírném a suchém klimatu, které se významně

Více

Certifikace služeb vinařské turistiky - přehled kategorií a kritérií

Certifikace služeb vinařské turistiky - přehled kategorií a kritérií Certifikace služeb vinařské turistiky - přehled kategorií a kritérií Nadace Partnerství, Národní vinařské centrum, o.p.s., 2008 Kategorie pro I. etapu (srpen září 2008) certifikace služeb vinařské turistiky

Více

ALBIO. Albio www.albiostyl.cz

ALBIO. Albio www.albiostyl.cz ALBIO s.r.o. ALBIO vznik 2002 Síť bioprodejen (dnes 3x v Praze, na Andělu provozujeme největší bioprodejnu v ČR) Jediná komplexní biorestaurace v ČR První tradiční biopekárna v Praze Plnohodnotný bio catering

Více

V ČEM JSME JINÍ? /ChocolateHillCZ.

V ČEM JSME JINÍ? /ChocolateHillCZ. V ČEM JSME JINÍ? Zaměřujeme se na tzv. produkci Bean to Bar. To znamená, že naši čokoládu děláme přímo z kakaových bobů pod vedením chocolatiéra Antonína Branče. Kontrolujeme tak celý výrobní proces, kdy

Více

párty dle Vašeho přání, nápadů a požadavků slavnostní obědy,večeře, občerstvení svatby narozeninové oslavy pro vás i pro děti příprava konferencí

párty dle Vašeho přání, nápadů a požadavků slavnostní obědy,večeře, občerstvení svatby narozeninové oslavy pro vás i pro děti příprava konferencí párty dle Vašeho přání, nápadů a požadavků slavnostní obědy,večeře, občerstvení svatby narozeninové oslavy pro vás i pro děti příprava konferencí zajištění ubytování a dopravy pronájem prostorů realizace

Více

největší káv á ov o ý v festiv největší kávový fest alv Č R

největší káv á ov o ý v festiv největší kávový fest alv Č R á o ov vý festiv kávový káv festival v největší největší ČR i val v ČR Děkujeme všem partnerům a sponzorům festivalu! Vážení a milí kavárníci, děkujeme za zapojení vaší kavárny, vaši podporu i bohatý program,

Více

mražené zeleniny a OVOC

mražené zeleniny a OVOC mražené zeleniny a OVOC OVOCe Získali jsme ocenění KLASA, Středočeská regionální potravina a IFS www.mrazirna.agro-jesenice.cz Tradiční výrobce kvalitní zeleniny a ovoce ze středních Čech Benefity zelenin

Více

MINIDEZERTY. Čokoláda. Pomeranč korpus světlý, náplň smetano-pomerančová, poleva pomerančová, zdobený pomerančem, bílou čokoládou a zlatým pískem

MINIDEZERTY. Čokoláda. Pomeranč korpus světlý, náplň smetano-pomerančová, poleva pomerančová, zdobený pomerančem, bílou čokoládou a zlatým pískem www.citygastro.cz Plánujete oslavu narozenin, svatbu, firemní večírek nebo třeba jen originální dar pro někoho ze svých blízkých? V CITYgastro vám nabízíme fantastické dorty a dezerty vlastní výroby na

Více

vychutnejte si vše na 100%

vychutnejte si vše na 100% vychutnejte si vše na 100% Ovocné koncentráty k výrobě 100% džusů Koncentráty šťáv a nápojů PURENA jsou určeny pro hotely, penziony, restaurace, bary, bufety, ale i jídelny, kongresové a školící centra.

Více

NABÍDKA SPOLUPRÁCE,,AKCE A PARTY

NABÍDKA SPOLUPRÁCE,,AKCE A PARTY NABÍDKA SPOLUPRÁCE,,AKCE A PARTY O NÁS RFK Invest, a.s. je společnost, která se v posledních letech kromě jiného specializovala zejména na zajišťování nejrůznějších promo akcí, akcí v oblasti public relations

Více

SKVĚLÁ ČESKÁ ZMRZLINA KATALOG 2015

SKVĚLÁ ČESKÁ ZMRZLINA KATALOG 2015 SKVĚLÁ ČESKÁ ZMRZLINA KATALOG 2015 TOČENÁ A KOPEČKOVÁ ZMRZLINA LEDOVÉ TŘÍŠTĚ TOPPINGY www.toje.cz O NÁS Pod obchodní značkou TOJE vyrábí a dodává česká společnost FRUJO, a.s. špičkové produkty pro profesionální

Více

POPIS PRODUKTU: tématická dárková sada tří až čtyř balíčků koření, kořenících směsí či marinád v papírové taštičce nebo dárkové kazetě

POPIS PRODUKTU: tématická dárková sada tří až čtyř balíčků koření, kořenících směsí či marinád v papírové taštičce nebo dárkové kazetě POPIS PRODUKTU: tématická dárková sada tří až čtyř balíčků koření, kořenících směsí či marinád v papírové taštičce nebo dárkové kazetě VÁNOČNÍ ZDOBENÍ Norimberský perník ( 50 g ) Složení: Směs koření (koriandr,

Více

K nákupu nad 500,-Kč. v hodnotě 147,-Kč. Zdarma poštovné a balíček cestovní kosmetiky

K nákupu nad 500,-Kč. v hodnotě 147,-Kč. Zdarma poštovné a balíček cestovní kosmetiky K nákupu nad 500,-Kč Zdarma poštovné a balíček cestovní kosmetiky v hodnotě 147,-Kč - Oliva med šampón 35ml - Oliva med kondicionér 35ml - Oliva pomeranč sprchový gel 35ml - Oliva pomeranč tělové mléko

Více