Město Hradec nad Moravicí

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Město Hradec nad Moravicí"

Transkript

1 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 41 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 13. dubna 2010 V zasedací místnosti MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí.

2 Město Hradec nad Moravicí 2. strana usnesení č. 41 RM ze dne K o n t r o l a u s n e s e n í a) T r v a l á usnesení /RM/b) /RM, /RM, /RMd), b) D l o u h o d o b á usnesení /RM, /RM, /RM, /RM /RM, /RM, /RM, c) T r v á plnění usnesení /RM, /RM, /RM, /RM, /RM, /RM, /RM, /RM, d) S p l n ě n á usnesení /RM, /RM, e) V y p u s t i t ze sledování usnesení /RM, P ř i j a t á u s n e s e n í /RM Zprávu o bezpečnostní situaci u Obvodního oddělení policie ČR Hradec nad Moravicí za rok 2009 předloženou vedoucím OO PČR v Hradci nad Moravicí npor. Ing. Radimem Kotalou a jeho zástupcem npor. Vladimírem Poláškem. Dohodu o vzájemné spolupráci při zabezpečování místních záležitostí veřejného pořádku mezi Městem Hradec nad Moravicí a Policií České republiky, Obvodním oddělením Hradec nad Moravicí a umístění odkazu www stránek policie na www stránkách města. starostu města k podpisu dohody podle části b) tohoto usnesení /RM Zprávu o provedení prověrky bezpečnosti a ochrany zdraví při práci za rok 2009 v ZŠ Hradec nad Moravicí Žimrovice. v souladu s ustanovením zákona č. 128/2000 Sb. výsledek hospodaření za rok 2009 ZŠ Hradec nad Moravicí. Organizace nevytvořila zlepšený hospodářský výsledek /RM výsledek hospodaření příspěvkové organizace města TS Hradec nad Moravicí za rok b) o d l o ž i l a projednání rozdělení zlepšeného hospodářského výsledku TS Hradec nad Moravicí za rok 2009 na další schůzi RM.

3 Město Hradec nad Moravicí 3. strana usnesení č. 41 RM ze dne Pokračování usnesení č /RM c) s c h v á l i l a v souladu s ustanovením zákona č. 128/2000 Sb. TS Hradec nad Moravicí platbu mimořádného příspěvku na činnost v měsíci dubnu (v rámci schváleného rozpočtu) k úhradě mimořádných výdajů specifikovaných v žádosti příspěvkové organizace celkem: - duben ,- Kč - květen ,- Kč - červen ,- Kč. d) u l o ž i l a zabezpečit na příští schůzi rady města účast ředitele TS Hradec nad Moravicí Stanislava Ovčačíka při projednávání výsledků hospodaření organizace za rok 2009 a za I/IV e) u l o ž i l a řediteli TS Hradec nad Moravicí předložit na příští schůzi RM položkový rozpočet organizace na rok Z: místostarosta, ředitel TS Hradec T: /RM neposkytnout finanční příspěvek Záchranné stanici a centru ekologické výchovy v Bartošovicích na Moravě. b) r o z h o d l a prominout poplatek ze vstupného na akce konané v restauraci U chechtáka v Jakubčovicích s tím, že stanovila paušální poplatek za každou akci ve výši 500,- Kč /RM návrhy na udělení Ceny města Hradce nad Moravicí. b) d o p o r u č u j e zastupitelstvu města udělit v souladu OZV č. 3/2004 Cenu města Hradce nad Moravicí akademickému malíři a restaurátorovi Vladimíru Teršovi a faráři Antonínu Kolářovi u příležitosti jejich životních jubileí. zabezpečit projednání návrhu podle části b) tohoto usnesení na příštím zasedání ZM /RM žádost ředitelky MŠ Hradec nad Moravicí o přerušení provozu školky v době provádění stavebních prací při realizaci investiční akce Výměna oken a zateplení fasády MŠ Smetanova. b) r o z h o d l a v souladu s ustanovením zákona č. 128/2000 Sb. a vyhlášky č. 14/2005 Sb. přerušit provoz MŠ Hradec nad Moravicí z důvodu stavebních prací při realizaci investiční akce Výměna oken a zateplení fasády MŠ Smetanova takto: - uzavření Mateřské školy, pracoviště Smetanova 520 od do , - uzavření školní kuchyně při MŠ od do , - uzavření odloučených pracovišť Bohučovice, Jakubčovice, Kajlovec a Žimrovice od do starostu města (místostarostu města) k podpisu rozhodnutí o přerušení provozu MŠ Hradec nad Moravicí podle části b) tohoto usnesení.

4 Město Hradec nad Moravicí 4. strana usnesení č. 41 RM ze dne /RM návrh ředitelky MŠ Hradec nad Moravicí na úpravu úplaty za předškolní vzdělávání ve školním roce b) s t a n o v i l a v souladu s ustanovením zákona č. 128/2000 Sb. a vyhlášky č. 14/2005 Sb. úplatu za předškolní vzdělávání v MŠ Hradec nad Moravicí ve školním roce na 380,- Kč měsíčně. starostu města (místostarostu města) k podpisu rozhodnutí o stanovení úplaty za předškolní vzdělávání podle části b) tohoto usnesení /RM schválit záměr prodat část pozemku parc.č. 1818, pozemek parc.č. 1819/2 a pozemek parc.č. 1821/1 vše v k.ú. Hradec nad Moravicí. zveřejnit záměr města prodat pozemky podle části a) tohoto usnesení po stanovenou dobu na úředních deskách a internetu a předložit k projednání na příštím ZM /RM a) n e s c h v á l i l a a doporučuje ZM neschválit odkoupení části pozemku parc.č. KN 1027/1 a pozemku parc.č. 1027/2 vše v k.ú. Hradec nad Moravicí. předložit žádost o odkoupení pozemků podle části a) tohoto usnesení k projednání na příštím zasedání ZM /RM schválit záměr prodat pozemek parc.č. 1013/10 v k.ú. Hradec nad Moravicí. b) v z a l a n a v ě d o m í dopis Lesů ČR s.p. o narovnání vlastnictví pozemků parc.č. KN 1211/4 a pozemku parc.č. KN 2066/1, vše v k.ú. Hradec nad Moravicí a převedení (podle platné legislativy) na stát s právem hospodařit s majetkem státu na Lesy ČR s.p. zveřejnit záměr města prodat pozemek podle části a) tohoto usnesení po stanovenou dobu na úředních deskách a internetu a předložit k projednání na příštím zasedání ZM /RM a doporučuje ZM schválit odkoupení části pozemku parc.č. 2022/1 v k.ú. Hradec nad Moravicí, na kterém je vybudována přístupová komunikace k rodinným domkům. předložit návrh na odkoupení pozemků podle části a) tohoto usnesení k projednání na příštím zasedání ZM.

5 Město Hradec nad Moravicí 5. strana usnesení č. 41 RM ze dne /RM dopis náměstka hejtmana MSK RSDr. Svatomíra Recmana ve věci řešení problematiky finanční pomoci při úhradě nákladů za nájemní bydlení seniorům. řešit a posuzovat případné žádosti seniorů individuálně, současně s návrhem na rozpočtové opatření. Z: ved. OVV T: /RM schválit záměr pronajmout část pozemku parc.č. KN 3/1 v k.ú. Žimrovice. b) r o z h o d l a s odvoláním na ustanovení nájemní smlouvy na pronájem ADP v Žimrovicích udělit souhlas k umístění zahradního domku na pronajatých pozemcích v areálu ADP za účelem ustájení malých zakrslých holandských koziček. Souhlas se uděluje s podmínkou dodržení příslušných zákonů. zveřejnit záměr města pronajmout část pozemku podle části a) tohoto usnesení po stanovenou dobu na úředních deskách a internetu a předložit k projednání na příští schůzi RM. Z: ved. OVV T: /RM Dodatek č. 1 ke Smlouvě o poskytnutí dotace z rozpočtu Regionální rady na projekt Výstavba cyklostezky Hradec nad Moravicí Žimrovice č. CZ.1.10/1.1.00/ starostu města k podpisu Dodatku č. 1 podle bodu a) tohoto usnesení. Z: ved. OVUPI T: /RM Smlouvu o finanční výpomoci na financování investiční akce Výstavba cyklostezky Hradec nad Moravicí Žimrovice mezi Městem Hradec nad Moravicí a stavební firmou Kareta s r.o. starostu města k podpisu smlouvy podle bodu a) tohoto usnesení Z: ved. OVUPI T: /RM SD na vypracování dokumentace pro zadání stavby dodavateli DZS včetně výkazu výměr na stavbu Sociální zázemí + tribuna TJ Hradec nad Moravicí mezi Městem Hradec nad Moravicí a Ing. arch. Jiřím Horákem a Václavem Dvořákem zastupujícím sdružení fyzických osob podle OZ se sídlem Gagarinova 13, Opava (IČ ). úpravy rozpočtu na rok 2010: ORJ ODPa pol org. Částka ,- Kč hrazeno z příjmů na ,- Kč vypustit při zpracování konečné verze smlouvy podle ustanovení části a) tohoto usnesení odstavec článku X. d) z p l n o m o c n i l a starostu města k podpisu smlouvy podle ustanovení části a) tohoto usnesení. Z: ved. OVUPI T: 0

6 Město Hradec nad Moravicí 6. strana usnesení č. 41 RM ze dne /RM výsledky jednání se Střední průmyslovou školou kamenickou a sochařskou v Hořicích dne smlouvu o dílo č. 557/08 mezi městem Hradec nad Moravicí a Střední průmyslovou školou kamenickou a sochařskou se sídlem Husova 675, Hořice (IČ ) na zhotovení cyklu skulptur. starostu města k podpisu smlouvy o dílo podle části b) tohoto usnesení /RM Servisní a materiálovou smlouvu mezi městem Hradec nad Moravicí a firmou RAMA Moravia, s.r.o. se sídlem Gollova 1407/8, Ostrava Hulváky na zabezpečení servisu multifunkčního kopírovacího stroje KONICA MINOLTA bizhub C 20 pracoviště Czech-Point. starostu města k podpisu servisní smlouvy podle části a) tohoto usnesení /RM pronájem sloupů VO na umístění krátkodobé reklamy u příležitosti OPAVSKÉHO VELETRHU ve dnech za jednorázovou úplatu 1000,- Kč. tajemníka úřadu k potvrzení objednávky pronájmu podle části a) tohoto usnesení /RM možnost podání projektu v oblasti řízení lidských zdrojů. podání projektu v rámci operačního programu OP Lidské zdroje a zaměstnanost v oblasti podpory Posilování institucionální kapacity a efektivnosti veřejné správy - Výzva pro GP 4.1. Řízení lidských zdrojů v územní samosprávě. starostu města k podpisu příslušných dokumentů k podání projektu podle části b) tohoto usnesení /RM rezignaci pana Ing. Marka Wolfa na členství v Kulturní a sportovní komisi rady města. b) j m e n o v a l a členkou Kulturní a sportovní komise Rady města Hradce nad Moravicí paní Mgr. Janu Václavíkovou.

7 Město Hradec nad Moravicí 7. strana usnesení č. 41 RM ze dne /RM v z a l a n a v ě d o m í - výsledky hospodaření města k stavy účtů města k Z: ved. OF T: /RM zprávu o plnění závazků a povinností za rok 2009 vyplývající ze smlouvy se správcem veřejného osvětlení města firmou ELTODO CITELUM s.r.o. b) v z a l a n a v ě d o m í termíny pořádání jezdeckých a chovatelských akcí Jezdeckého klubu a Jezdeckého areálu s.r.o v roce c) v z a l a n a v ě d o m í nabídku Tesla holding a.s na projekt výstavby fotovoltaické elektrárny /RM informaci o jednání s občany o požadavcích na realizaci dětského hřiště. podání projektu na realizaci dětského hřiště ve vybrané lokalitě /RM s c h v á l i l a změnu termínu konání 42. schůze rady města z na Zpracoval: Ing. Václav Žampa, v.r. Ověřil: Jan Horák, v.r. Ing. Karel Hanák, v.r. místostarosta města JUDr. Karel Valušek, v.r. starosta města Poznámka: Text tohoto usnesení je upraven s ohledem na ustanovení zákona o ochraně osobních údajů. Plné znění tohoto usnesení je k dispozici v kanceláři č. 13 na MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265.

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradce nad Moravicí konaného dne 8. června 2010 ve společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradce nad Moravicí konaného dne 26. února 2008 ve společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 20 ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 17.02.2014 ve Společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 14 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 13. listopadu 2007 v zasedací místnosti MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí 2.

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 17 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 5. února 2008 v zasedací místnosti MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 3 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 16. ledna 2007 v zasedací místnosti rady města v budově MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí Město Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 19 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 22. dubna 2008 ve společenské místnosti Kulturního domu Jakubčovice Město Hradec nad Moravicí 2. strana usnesení

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 8 ze schůze Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konané dne 12.12.2011 ve společenské místnosti, v budově MěÚ, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí. Město

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 43 ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 11.02.2014 ve společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí. Město

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 4 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 6. února 2007 v zasedací místnosti rady města v budově MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí Město Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí. Návrh usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Návrh usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Návrh usnesení č. 21 ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 9.6.2014 ve Společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí. konaného dne. 21. září 2004

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí. konaného dne. 21. září 2004 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí konaného dne 21. září 2004 v salonku bývalého hotelu Starý ještěr v Hradci nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 12 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 4. září 2007 v zasedací místnosti MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 22 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 5. srpna 2008 v zasedací místnosti MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí. konaného dne. 2. prosince 2003

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí. konaného dne. 2. prosince 2003 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí konaného dne 2. prosince 2003 v salonku bývalého hotelu Starý ještěr v Hradci nad Moravicí. 2. strana usnesení

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 41. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 41. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 41. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 21.01.2014 v Zasedací místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí. Město Hradec

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 15 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 4. prosince 2007 v zasedací místnosti MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 4 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 15. února 2011 ve společenské místnosti, v budově MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 25 ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 19.11.2012 v kanceláři starosty města v budově MěÚ, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 36 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 27. listopadu 2009 ve společenské místnosti budovy MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 25 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 21. října 2008 ve společenské místnosti Kulturního domu v Benkovicích Město Hradec nad Moravicí 2. strana usnesení

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradce nad Moravicí konaného dne 24. února 2009 ve společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 9 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 26. června 2007 v zasedací místnosti rady města v budově MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí Město Hradec

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 12 ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 15.11.2011 ve společenské místnosti, v budově MěÚ, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 21. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 8. února 2016

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 21. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 8. února 2016 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 21. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 8. února 2016 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradce nad Moravicí konaného dne 13. září 2005 v salónku bývalého hotelu Starý ještěr v Hradci nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí

Více

Usnesení č. 20. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 18.ledna 2016

Usnesení č. 20. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 18.ledna 2016 Usnesení č. 20. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 18.ledna 2016 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí. Přijatá usnesení :

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 24. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 4.dubna 2016

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 24. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 4.dubna 2016 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 24. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 4.dubna 2016 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 14 ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 17.01.2012 ve společenské místnosti, v budově MěÚ, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 32 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 23. června 2009 ve společenské místnosti budovy MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 46 ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 20.05.2014 ve společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí. Město

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 30. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 17. září 2018

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 30. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 17. září 2018 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 30. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 17. září 2018 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 13. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 25.dubna 2016

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 13. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 25.dubna 2016 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 13. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 25.dubna 2016 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 44 ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 18.03.2014 ve společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí. Město

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 11. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 29. února 2016

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 11. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 29. února 2016 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 11. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 29. února 2016 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 58. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 18. dubna v zasedací místnosti

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 58. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 18. dubna v zasedací místnosti Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 58. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 18. dubna 2018 v zasedací místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 26 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 25. listopadu 2008 v zasedací místnosti MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí 2.

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 28 ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 5.2.2013 v kanceláři starosty města v budově MěÚ, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 3. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 28. ledna 2019 ve společenské místnosti budovy Městského úřadu Hradec nad Moravicí, Opavská 265,

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradce nad Moravicí konaného dne 29. srpna 2011 ve společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 5 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 20. března 2007 v zasedací místnosti rady města v budově MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí Město Hradec

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 29 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 17. března 2009 ve společenské místnosti Hasičské zbrojnice v Kajlovci. Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 2 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 21. prosince 2010 v kanceláři starosty města, v budově MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 37. ze zasedání Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 5.prosince 2016

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 37. ze zasedání Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 5.prosince 2016 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 37. ze zasedání Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 5.prosince 2016 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 141. schůze rady města Slavkov u Brna, která se konala dne 20.8.2018 2844/141/RM/2018 Revize bankovních účtů a peněžních fondů města Slavkov u Brna a VHČ města Slavkov u

Více

U s n e s e n í z 36. jednání rady města, konaného dne ve 14:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu Velká Bystřice

U s n e s e n í z 36. jednání rady města, konaného dne ve 14:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu Velká Bystřice U s n e s e n í z 36. jednání rady města, konaného dne 30.08.2012 ve 14:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu Velká Bystřice UR/36/1/2012 program jednání 1. s c h v a l u j e program 36. jednání

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 10. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 10. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 10. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 14.12.2015 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec

Více

z 21. jednání rady města Velká Bystřice dne v 16,00 hod. v zasedací místnosti

z 21. jednání rady města Velká Bystřice dne v 16,00 hod. v zasedací místnosti U s n e s e n í z 21. jednání rady města dne 14.12.2011 v 16,00 hod. v zasedací místnosti UR/21/1/2011 schválení programu jednání Rada města pro projednání 1. s c h v a l u j e program 21. jednání rady

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 34. ze zasedání Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 10. října 2016

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 34. ze zasedání Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 10. října 2016 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 34. ze zasedání Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 10. října 2016 v zasedací místnosti č.13 v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 3 ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 19.01.2015 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 56. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 12. března 2018

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 56. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 12. března 2018 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 56. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 12. března 2018 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 9. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 26.10.2015 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec

Více

Obec Branka u Opavy USNESENÍ č. 18ze dne Obec Branka u Opavy. Usnesení č. 18. Ze schůze Rady obce Branka u Opavy. konané dne

Obec Branka u Opavy USNESENÍ č. 18ze dne Obec Branka u Opavy. Usnesení č. 18. Ze schůze Rady obce Branka u Opavy. konané dne Obec Branka u Opavy Usnesení č. 18. Ze schůze Rady obce Branka u Opavy konané dne 13.01.2016 v místnosti OÚ, Bezručovo nábřeží 54, 747 41 Branka u Opavy. 1 K o n t r o l a u s n e s e n í : a) D l o u

Více

Usnesení 53. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 53. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 53. schůze Rady města Šternberka ze dne 22.10.2012 Číslo 1436 Zodpovídá: OKS Termín: 22.10.2012 program schůze dne 22.10.2012 Číslo 1437 Zodpovídá: FO Termín: 31.10.2012 b e r e n a v ě d o m

Více

Město Kravaře. Usnesení z 10. zasedání Zastupitelstva města Kravaře konaného dne v zasedací místnosti Rady a Zastupitelstva města Kravaře

Město Kravaře. Usnesení z 10. zasedání Zastupitelstva města Kravaře konaného dne v zasedací místnosti Rady a Zastupitelstva města Kravaře Město Kravaře Usnesení z 10. zasedání Zastupitelstva města Kravaře konaného dne 24. 2. 2016 v zasedací místnosti Rady a Zastupitelstva města Kravaře usn. čís. 10.82/2016-10.91/2016 Mgr. Monika Brzesková

Více

Město Kravaře Náměstí 405/43, Kravaře tel.: , isds: iv5bfnz

Město Kravaře Náměstí 405/43, Kravaře tel.: ,   isds: iv5bfnz Město Kravaře Náměstí 405/43, 747 21 Kravaře tel.: +420 553 777 911, e-mail: posta@kravare.cz, isds: iv5bfnz USNESENÍ z 24. zasedání Zastupitelstva města Kravaře, konaného dne 20. 6. 2018 v zasedací místnosti

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 27. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 6.června 2016

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 27. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 6.června 2016 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 27. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 6.června 2016 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

U S N E S E N Í. 3. Plnění usnesení ZM. (tisk R/272) (tisk R/273) 4. Užívání znaku města Kojetín (tisk R/289)

U S N E S E N Í. 3. Plnění usnesení ZM. (tisk R/272) (tisk R/273) 4. Užívání znaku města Kojetín (tisk R/289) U S N E S E N Í z 26. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 15. ledna 2008 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení RM (tisk R/272)

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 67. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 3. září 2018

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 67. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 3. září 2018 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 67. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 3. září 2018 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 4 ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 09.02.2015 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 59. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 14. května 2018

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 59. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 14. května 2018 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 59. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 14. května 2018 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad

Více

R A D A M Ě S T A N E J D K U

R A D A M Ě S T A N E J D K U Usnesení RM z 43. schůze ZÁPIS USNESENÍ 30. ČERVNA 2016 R A D A M Ě S T A N E J D K U 43. SCHŮZE Přítomni: Ing. Lubomír Vítek, Jan Tóth, Ludmila Vocelková, Bc. Jaromír Trtík, Bc. Zdeněk Plas Omluveni:

Více

Město Kravaře. Usnesení z 11. zasedání Zastupitelstva města Kravaře konaného dne v zasedací místnosti Rady a Zastupitelstva města Kravaře

Město Kravaře. Usnesení z 11. zasedání Zastupitelstva města Kravaře konaného dne v zasedací místnosti Rady a Zastupitelstva města Kravaře Město Kravaře Usnesení z 11. zasedání Zastupitelstva města Kravaře konaného dne 20. 4. 2016 v zasedací místnosti Rady a Zastupitelstva města Kravaře usn. čís. 11.92/2016-11. 99/2016 Mgr. Monika Brzesková

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 50. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 16. října 2017

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 50. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 16. října 2017 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 50. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 16. října 2017 v zasedací místnosti č. 29 v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad

Více

- 1 - U S N E S E N Í. z 61. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 23. května (č. 813/61 827/61)

- 1 - U S N E S E N Í. z 61. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 23. května (č. 813/61 827/61) - 1 - U S N E S E N Í z 61. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 23. května 2017 (č. 813/61 827/61) Přítomní členové rady : I. Mikulica, R. Schmuch, Ing. M. Robenek, P. Kukučka Omluveni : Mgr.

Více

Rada Města Velká Bystřice po projednání : 1. b e r e n a v ě d o m í kontrolu usnesení z posledního 75. jednání rady města Bod programu 2.

Rada Města Velká Bystřice po projednání : 1. b e r e n a v ě d o m í kontrolu usnesení z posledního 75. jednání rady města Bod programu 2. U s n e s e n í ze 76.jednání rady města Velká Bystřice, konané dne 8.9.2014 ve 17:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu UR/76/1/2014 Program 76. jednání rady města 1. s c h v a l u j e program

Více

46. Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 14. srpna 2017

46. Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 14. srpna 2017 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 46. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 14. srpna 2017 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

U S N E S E N Í. 2. Rozpočtové opatření č. 4/2013 (tisk R/635)

U S N E S E N Í. 2. Rozpočtové opatření č. 4/2013 (tisk R/635) U S N E S E N Í z 59. schůze Rady města Kojetína, konaného dne 27. února 2013, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Rozpočtové opatření č. 4/2013

Více

U s n e s e n í z 27. jednání rady města Velká Bystřice dne v 15,00hod. v zasedací místnosti městského úřadu Velká Bystřice

U s n e s e n í z 27. jednání rady města Velká Bystřice dne v 15,00hod. v zasedací místnosti městského úřadu Velká Bystřice U s n e s e n í z 27. jednání rady města dne 2.4.2012 v 15,00hod. v zasedací místnosti městského úřadu UR/27/1/2012 program jednání 1. s c h v a l u j e program 27. jednání rady města Bod programu 1. UR/27/2/2012

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III USNESENÍ z 19. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 10.07.2017 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 Městského úřadu Mimoň Přítomni: Ing. Baloun,

Více

V Ý P I S U S N E S E N Í. 4. schůze Rady města Slavičín, konaná dne

V Ý P I S U S N E S E N Í. 4. schůze Rady města Slavičín, konaná dne V Ý P I S U S N E S E N Í 4. schůze Rady města Slavičín, konaná dne 11.1.2011 Usnesení č. 4/0082/11 Předání majetku k hospodaření příspěvkové organizaci Městská nemocnice Slavičín protokol o převedení

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradce nad Moravicí konaného dne 14. března 2005 v salónku bývalého hotelu Starý ještěr v Hradci nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí

Více

VÝPIS USNESENÍ 3. schůze Rady města Slavičín konané dne

VÝPIS USNESENÍ 3. schůze Rady města Slavičín konané dne VÝPIS USNESENÍ 3. schůze Rady města Slavičín konané dne 28. 11. 2018 Poznámka: - zveřejněna je upravená verze usnesení z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona

Více

Statutární město Brno Rada městské části Brno - Židenice

Statutární město Brno Rada městské části Brno - Židenice Statutární město Brno Příloha k zápisu 79. zasedání Rady MČ Brno - Židenice konaného dne 14.11.2005 U S N E S E N Í 79. zasedání Rady MČ Brno Židenice 1. Schválení programu 79/2005 zasedání Rady MČ Brno

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 38. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 16. ledna 2017

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 38. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 16. ledna 2017 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 38. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 16. ledna 2017 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

46. zasedání dne 22.2. 2010 v 17 00 hod. PROGRAM: 1. Zahájení a schválení programu jednání

46. zasedání dne 22.2. 2010 v 17 00 hod. PROGRAM: 1. Zahájení a schválení programu jednání PROGRAMY rok 2010 45. zasedání dne 25.1.2010 v 17 00 hod. 3. Podněty č. 1-3 na změnu ÚP 4. OZV č.1/2010 kterou se stanovují pravidla pro pohyb psů na veřejném prostranství v obci Smilovice 5. Prodej nemovitosti

Více

Město Kravaře. usn. čís. 5. 36/2015 5.43/2015. Mgr. Monika Brzesková starostka

Město Kravaře. usn. čís. 5. 36/2015 5.43/2015. Mgr. Monika Brzesková starostka Město Kravaře U s n e s e n í z 5. zasedání Zastupitelstva města Kravaře konaného dne 22. 4. 2015 v zasedací místnosti Rady a Zastupitelstva města Kravaře usn. čís. 5. 36/2015 5.43/2015 Mgr. Monika Brzesková

Více

M Ě S T S K Á Č Á S T P R A H A 2 1

M Ě S T S K Á Č Á S T P R A H A 2 1 M Ě S T S K Á Č Á S T P R A H A 2 1 75. jednání datum konání: 25.08.2010 čís. RMČ75/1380/10 - RMČ75/1406/10 Přehled usnesení rady města dle čísel ze dne: 25.08.2010 Číslo Název Předkladatel RMČ75/1380/10

Více

Jednání Rady města Broumov č. 17 dne 8. června 2015

Jednání Rady města Broumov č. 17 dne 8. června 2015 Jednání Rady města Broumov č. 17 dne 8. června 2015 Přítomni: Ing. Jaroslav Bitnar, Kamil Slezák, Ing. Jiří Myšák, JUDr. Tomáš Blažek, Mgr. Jiří Ringel, Monika Mrštinová, Ing. Eva Blažková, MPA tajemnice

Více

Usnesení 38. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 38. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 38. schůze Rady města Šternberka ze dne 28.3.2012 Číslo 1041 Zodpovídá: Termín: 28.3.2012 program schůze dne 28.3.2012 Číslo 1042 Zodpovídá: OS Termín: 28.3.2012 b e r e n a v ě d o m í zprávu

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 25. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 18. prosince 2017

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 25. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 18. prosince 2017 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 25. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 18. prosince 2017 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747

Více

USNESENÍ. Z 18. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala v 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno

USNESENÍ. Z 18. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala v 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno USNESENÍ Z 18. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala 23. 11. 2015 v 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno Přítomni: Michal Kulhánek, Michal Šidák, Marie Dvořanová, Jaromír Dvořák, Karel Turek, Ladislav

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 47. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 4. září 2017

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 47. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 4. září 2017 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 47. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 4. září 2017 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Náměstí 405/43, Kravaře tel.: , isds: iv5bfnz

Náměstí 405/43, Kravaře tel.: ,   isds: iv5bfnz Město Kravaře Náměstí 405/43, 747 21 Kravaře tel.: +420 553 777 911, e-mail: posta@kravare.cz, isds: iv5bfnz USNESENÍ z 19. zasedání Zastupitelstva města Kravaře, konaného dne 20. 9. 2017 v zasedací místnosti

Více

USNESENÍ z 42. zasedání Rady města Jirkova ze dne 3. prosince 2012

USNESENÍ z 42. zasedání Rady města Jirkova ze dne 3. prosince 2012 USNESENÍ z 42. zasedání Rady města Jirkova ze dne 3. prosince 2012 1/42/RM/2012 Kontrola plnění usnesení I. Rada města-bere na vědomí splněná usnesení č. 13/34/RM/2012, 25/39/RM/2012, 3/40/RM/2012, 4/40/RM/2012,

Více

Město Hradec nad Moravicí 36.

Město Hradec nad Moravicí 36. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 36. ze zasedání Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 7. listopadu 2016 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec

Více

U S N E S E N Í 71. schůze Rady obce Soběšovice, konané dne v prostorách Obecního úřadu v Soběšovicích

U S N E S E N Í 71. schůze Rady obce Soběšovice, konané dne v prostorách Obecního úřadu v Soběšovicích U S N E S E N Í 71. schůze Rady obce Soběšovice, v prostorách Obecního úřadu v Soběšovicích Č. jednací : Sob 216/2017 V Soběšovicích dne 30.11.2017 Zpracoval : Valošková Petra Přehled přijatých usnesení

Více

Usnesení rady města Kynšperk nad Ohří ze dne 18. listopadu 2009 (upravená verze)

Usnesení rady města Kynšperk nad Ohří ze dne 18. listopadu 2009 (upravená verze) Usnesení rady města Kynšperk nad Ohří ze dne 18. listopadu 2009 (upravená verze) č. 400 rozpočtové opatření č. 7/2009/Rada města, vzájemně kompenzovatelné položkové a paragrafové změny rozpočtu roku 2009

Více

z 19. jednání rady města Velká Bystřice dne v 17,00 hod. v zasedací místnosti

z 19. jednání rady města Velká Bystřice dne v 17,00 hod. v zasedací místnosti U s n e s e n í městského úřadu z 19. jednání rady města dne 28.11.2011 v 17,00 hod. v zasedací místnosti UR/19/1/2011 Schválení programu 19. jednání rady města 1. s c h v a l u j e program 19. jednání

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 24. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 18. září ve společenské místnosti

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 24. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 18. září ve společenské místnosti Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 24. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 18. září 2017 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41

Více

25. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy U S N E S E N Í. z 25. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy, konané dne

25. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy U S N E S E N Í. z 25. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy, konané dne U S N E S E N Í z, konané dne 29. 9. 2016 K bodu 2 Schválení programu Rada Program 25. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy, konané dne 29. 9. 2016: 1. Zahájení 2. Schválení programu 3. Schválení zápisu

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 30.06.2008 Usnesení č. 638 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 23.06.2008. Usnesení č. 639 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o poskytnutí grantu

Více

M Ě S T O B E N Á T K Y N A D J I Z E R O U. U S N E S E N Í z 10. zasedání Rady města Benátky nad Jizerou konaného dne

M Ě S T O B E N Á T K Y N A D J I Z E R O U. U S N E S E N Í z 10. zasedání Rady města Benátky nad Jizerou konaného dne M Ě S T O B E N Á T K Y N A D J I Z E R O U U S N E S E N Í z 10. zasedání Rady města Benátky nad Jizerou konaného dne 18.6.2018 Z důvodu zajištění ochrany osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb.,

Více

Usnesení. Místostarosta 12/3.1 Zpráva o činnosti Svazku obcí Čistá Odra Zastupitelstvo města bere na vědomí zprávu o činnosti Svazku obcí Čistá Odra

Usnesení. Místostarosta 12/3.1 Zpráva o činnosti Svazku obcí Čistá Odra Zastupitelstvo města bere na vědomí zprávu o činnosti Svazku obcí Čistá Odra Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva města Frýdlant nad Ostravicí konaného 21.09.2016 v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy MěÚ na ulici Hlavní čp. 139 Organizační záležitosti 12/1.1 Program 12.

Více

Výpis z usnesení 2. zasedání Zastupitelstva města Petřvaldu, které se konalo dne 17. prosince 2014

Výpis z usnesení 2. zasedání Zastupitelstva města Petřvaldu, které se konalo dne 17. prosince 2014 Výpis z usnesení 2. zasedání Zastupitelstva města Petřvaldu, které se konalo dne 17. prosince 2014 1/ 2/1 a) s c h v a l u j e přednesený program jednání b) v o l í návrhovou komisi ve složení: Ing. Martina

Více

Usnesení. přijatá na 147. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku

Usnesení. přijatá na 147. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 147. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 11.9.2018 v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku 4145. Rada města schvaluje rozpočtová opatření č. 195/2018-208/2018, 4146. Rada

Více

U S N E S E N Í č. 62 z 58. schůze Rady města Moravský Krumlov konané dne 08.10.2013

U S N E S E N Í č. 62 z 58. schůze Rady města Moravský Krumlov konané dne 08.10.2013 U S N E S E N Í č. 62 z 58. schůze Rady města Moravský Krumlov konané dne 08.10.2013 I. Rada města schvaluje : - zapisovatele: Bc. Lucii Vyžrálkovou, - rozpravu ke každému bodu programu zvlášť, - za správnost

Více

Z Á P I S ze 20. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 24. července 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně

Z Á P I S ze 20. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 24. července 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně Z Á P I S ze 20. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 24. července 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně P ř í t o m n i : předsedající: členové: omluven: tajemnice: ověřovatelé

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

U s n e s e n í z 64. jednání rady města dne v 10:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu

U s n e s e n í z 64. jednání rady města dne v 10:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu U s n e s e n í z 64. jednání rady města dne 21.1.2014 v 10:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu UR/64/1/2014 program 64. jednání rady města 1. s c h v a l u j e program 64. jednání rady města

Více