VÝROČNÍ ZPRÁVA FUTURA 2014

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "VÝROČNÍ ZPRÁVA FUTURA 2014"

Transkript

1 VÝROČNÍ ZPRÁVA FUTURA 2014

2 0 Obsah 1 Poslání organizace 2 Rekapitulace výstavního programu 3 Rezidenční pobyty 4 Futura NYC 5 Finanční zpráva 6 Organizační struktura 7 Poděkování 8 Přílohy Identifikační údaje organizace a kontaktní údaje Chronologický seznam výstav a akcí v roce 2014 Seznam rezidenčních pobytů uskutečněných v roce 2014 Přiznání k dani z příjmu právnických osob od 2014 do Výkaz zisku a ztrát ke dni Rozvaha (bilance) ke dni (3) (3) (13) (14) (15) (16) (16) (16) Ben Schumacher (US) Pohled do instalace Coming to Reality Kurátor: Fionn Meade FUTURA Praha, 7 / 2014 (2)

3 1 Poslání organizace 2 Rekapitulace výstavního programu Občanské sdružení FUTURA je neziskovou organizací založenou v roce 200 Jako jeho hlavní cíl vymezují stanovy propagaci kvalitního současného umění a podporu jeho šíření v co nejširším společenském a kulturním kontextu. Činností sdružení je produkce kulturních akcí, zejména výstav, festivalů, setkání, přednášek a diskusí pro nejširší veřejnost. Stejně důležitou součástí aktivit občanského sdružení je poté pořádání výměnných projektů, setkávání umělců a znalců umění, navazování kontaktů mezi umělci z různých zemí a spolupráce s dalšími subjekty v oblasti kultury a umění. Tak jako v předchozích letech se i v roce 2014 výstavní program Centra pro současné umění FUTURA s jeho výstavním prostorem v Holečkově ulici na pražském Smíchově soustředil na skupinové a samostatné výstavy umělců připravené významnými současnými kurátory. Sandra Lorenzi (FR) Pohled do instalace Grafický design Kurátor: Michal Novotný FUTURA Praha, 4 / 2014 (3)

4 Parallel Practice / 20 I Karol Radziszewski (PL): America Is Not Ready For This 2 ledna března 2014 The project was developed in collaboration with Residency Unlimited, with the support of the Polish Culture Institute in New York. Exhibition Kurátor: Piotr Stasiowski is kindly supported by Ministry of Culture of the Czech Republic and The City of Prague. Centre For Contemporary Art Futura cordially invites You for the show of Karol Radziszewski: Projekt vznikl ve spolupráci s Residency Unlimited a za podpory Polského kulturního institutu v NY. Výstavu podpořilo Ministerstvo kultury České republiky a Magistrátu hlavního města Prahy. Centrum pro současné umění Futura Vás srdečně zve na výstavu Karola Radziszewského: Amerika na tohle není Holečkova 49, Praha 5 Wed/St Sun/Ne: 11 18:00 22/1 23/ Spolupráce s Wroclaw Contemporary Museum. Projekt byl America Is Not Ready For This. Curated by Piotr Stasiowski. Opening on Tue January 21th připravena. Výstavu připravil kurátor Piotr Stasiowski. Vernisáž se koná v úterý 2 ledna uskutečněn ve spolupráci s Residency Unlimited a s podporou at 6pm. Show will last until 23rd March 201 od 18h a výstava potrvá do 2 března Polského kulturního institutu v NY. Nesnadné nalezení stop pobytu významné polské umělkyně Natalie LL v New Yorku neodradilo Karola Radziewskiho (1980, Białystok) v roce 2011 vyrazit na cestu v jejích šlépějích a potkat se s umělci a art dealery, které sama potkala v roce 197 Jen s několika černobílými fotografiemi a seznamem jmen, které si v rychlosti poznamenal do notesu, zatímco poslouchal Nataliiny vzpomínky, podnikl Radziszewski unikátní výzkumnou výpravu, která se stala výchozím bodem ke zkoumání paralel mezi jeho a Nataliinými uměleckými zkušenostmi.film, který byl českému publiku představen, mu tak dával možnost zhlédnout záznamy rozhovorů s osobnostmi, jako je Vito Acconci, Carolee Schneemann nebo Marina Abramović, vzájemné korespondence s těmito a jinými umělci stejně jako z archivních fotografií USA. To vše poté formuje zcela nový obraz v polských dějinách umění zcela zásadní umělkyne Natalie LL. (4)

5 Parallel Practice / 20 II Pavel Sterec (CZ), Roee Rosen (IL): O stromech a věcech 2 ledna března 2014 Kurátor: Michal Novotný Centrum pro současné umění Futura Vás srdečně zve na výstavu Pavla Sterece a Roee Rosena: O stromech a věcech. Výstavu připravil kurátor Michal Novotný. Vernisáž se koná v úterý 2 ledna od 18h. Projekt byl uskutečněn ve spolupráci s Velvyslanectvím státu Izrael, společností ROBE s. r. o. a Holečkova Apartments. Výstava trvá do 2 března 201 Výstavu podpořily: Ministerstvo kultury České republiky, Magistrát hlavního města Prahy, Velvyslanectví státu Izrael, Holečkova Apartments a Robe Lighting s.r.o. 22/1 23/ Wed/St Sun/Ne: 11 18:00 Holečkova 49, Praha 5 Výstava dvou umělců s židovskými kořeny, která proběhla v galerii FUTURA na počátku roku, velmi silně podtrhla jejich zájem o historii, materialismus, vědu a esoterii. Výstava zaujala české publikum nejen z důvodu přítomnosti českého umělce, ale také z důvodu výběru tématu, které je úzce spojeno i s českou historií. Pavel Sterec (1985, Praha) představil výzkum týkající se přírody zmanipulované do politického sdělení či obcházení náboženských pravidel. Roee Rosen (1963, Revohot) prezentoval práce umělecké skupiny ruských židů žijících v emigraci Burried Alive, jejich teroristické únosy, historické vtipy, voodoo seance. Vystavena byla i série maleb s tématem designu a Vladimíra Putina a jeho vztahu k věcem a s věcmi. Centre For Contemporary Art Futura cordially invites You for the show of Pavel Sterec and Roee Rosen: On Trees and Things Curated by Michal Novotný. Opening on Tue January 21th at 6pm. Show will last until 23rd March 201 Exhibition is kindly supported by Ministry of Culture of the Czech Republic, The City of Prague, Embassy of Israel, Holečkova Apartments and Robe Lighting (5)

6 III Grafický design dubna 1 června 2014 Kurátor: Michal Novotný Anna Sophie Berger (AT) Julie Béna (FR) James Clarkson (UK) Silvie Defraoui (CH) Anežka Hošková (CZ) Sandra Lorenzi (FR) Marlie Mul (NL/DE) Richard Nikl (CZ) Michal Nesázal (CZ) Hynek Poul (CZ) Justin Sanchez (FR) Scheltens & Abbenes (NL) Aleksandra Vajd & Hynek Alt (CZ/SLO) Ola Vasiljeva (NL/LV) Projekt uskutečněn ve spolupráci s Holečkova Apartments. Skupinová výstava představila práce, které používají postupy typické pro grafický design typografie, kompozice, barevnost, tedy práce s určitou grafičností, avšak ve vztahu ke skutečným věcem. Výstava tak představila v zastoupení zahraničních, ale také českých umělců objekty, které jaksi vypadávají jak z kategorie designu, tak z kategorie umění, nejsou tedy ani jedním, ani druhým. Práce zastoupené na této výstavě často používaly postupy typické pro grafický design a produktovou komunikaci. Soustředily se na centrální objekt, věc, pojímanou jako komponovanou fotografii, a to i v případech, kdy je výsledkem socha, instalace nebo performance. (6)

7 IV Coming to Reality července 2 září 2014 Kurátor: Fionn Meade Michel Auder (US) Zbyněk Baladrán (CZ) Eva Koťátková (CZ) Dominik Lang (CZ) David Maljkovic (HR) Shahryar Nashat (CH) Seth Price (US) James Richards (GB) Ben Schumacher (CA) Projekt uskutečněn ve spolupráci s Holečkova Apartments. Výstavní projekt Coming to Reality představil díla zahraničních umělců, která stála vedle exponátů českých tvůrců, a potýkala se s matoucím propojením intimní zkušenosti a společenských rolí spolu s rozpornými vztahy mezi sesíťovaným egem, osobností a obrazem. Výstava, vědomá podstatných okolností současné zkušenosti, zahrnula nitěrné a znepokojivé společně s přehlíženým a straněným, aby udělala opětovný krok do skutečného. Dala živoucí formu, barvu a hlas odporující zvláštnosti, a přesměrovala tak citové formy viditelnosti a čitelnosti, aby zproblematizovala politickou signifikaci, referenčnost a historické narativy, které bereme za samozřejmé. Kurátorem výstavy byl Američan, přednášející na americké Columbia University, Fionn Meade, který posouvá umění na hranici filozofie a antropologie. (7)

8 V Ivars Gravlejs (CZ/LV): Budou tam čůráci července 2 srpna 2014 Kurátor: Michal Novotný Samostatná výstava Ivarse Gravlejse (1979, Riga) byla první neucelenou retrospektivou absolventa pražské FAMU dlouhodobě žijícího mezi Prahou a Rigou. Gravlejs zde představil fotografie videa, které pořídil jako dospívající žák základní školy vedle dokumentací akcí a intervencí, které vytvořil již jako profesionální akademický umělec. Výstava zcelila a ukázala českému publiku Gravlejsovy práce z devadesátých let s novějšími performancemi a akcemi. V Gravlejsových fotografiích z dětství a z období puberty, pořízených během postsocialistické ekonomické transformace v Lotyšsku, je citelný modernistický a pozdější pop artový a konceptuální přístup. Podobně Gravlejsova práce pořízená již v kontextu světového současného umění neztrácí subverzivitu a ostrou absurditu předcházejících školních provokací. Omezení tvůrčího procesu na výběr stávajícího materiálu je spolu s intervencí do společenské reality se zdánlivě primitivním gestem pro Gravlejse typické. (8)

9 VI Jeanne Moynot (FR): Špinavá přední skla září 2 září 2014 Kurátor: Michal Novotný Jeanne Moynot (1985, Versailles) představila v galerii FUTURA novou, na místě vytvořenou instalaci. Práce Moynot mezi performancí, divadelním představením a objektem využila estetiku kulturního odpadu, bižuterií, plastových suvenýrů a rekvizit nízkorozpočtových westernů. Scénografické zjednodušení podobně jako postavy opilých zpěvaček nebo královen laciných večírků však ve své otevřeně přiznané falešnosti odkryly kulturní stereotypy obecně přijímaného obrazu ženskosti. Čeští diváci mohli díla této francouzské dámy zhlédnout v Praze poprvé. (9)

10 VII Kometa října ledna 2015 Kurátor: Edith Jeřábková Zbyněk Baladrán Václav Girsa Isabela Grosseová Dominik Hejtmánek Nikola Ivanov Stanislav Karoli Barbora Kleinhamplová Jan Kolský, Pavel Sterec Vojtěch Rada Rafani Sláva Sobotovičová Jan Šerých Lenka Vítková Junsheng Zhou Koncepce skupinové výstavy Kometa se začala utvářet v rámci diskuzí na workshopu se studenty FAMU, a dále se formovala při setkáních se všemi umělci v době před výstavou a během jejích příprav. Diskuze se týkaly možností jiného vědomí, které by se mohlo uplatnit v současném přístupu k našemu životu. Název Kometa je metaforou pro navracející se element, stejně jako to platí pro některé teorie a společenské jevy existující vnímatelně již století, ale které se nacházejí ve stále změněném stavu. Výstava se zamyslela nad příspěvky jiných kultur, přesněji kontra kultur, které zasáhly do společenského vědomí ve třech silných vlnách let šedesátých (hippie), sedmdesátých (punk) a devadesátých (rave). V rámci výstavy byla ke zhlédnutí mimo jiné také videoinstalace Popište, co vnímáte jako výstižnou metaforu celého světa umělecké skupiny Rafani, která se s tímto dotazem obrátila např. na Tomáše Sedláčka nebo Janu Kalivodovou. (10)

11 VIII Pilvi Takala (FIN): Právník týdne října 1 listopadu 2014 Kurátor: Michal Novotný Pilvi Takala (1981, Helsinki) představila na své první výstavě v České republice několik videí či videodokumentací vytvořených od roku 200 Umělkyně se zabývá ideologií prostupující všemi sférami našeho života, nevyslovenými kulturními pravidly, která fungují podle vlastní logiky. Takala zkoumá, jak členové více či méně stabilních komunit reagují, pokud někdo tato pravidla poruší. Její intervence jsou však spíše neofenzivní gesta připomínající experiment, která spíše problematizují, než aby postulovala, popichují a vyzývají k dialogu a přímé participaci. (11)

12 IX Jan Pfeiffer (CZ): Skrytá síla 2 listopadu 2014 ledna 2015 Kurátor: Michal Novotný Galerie FUTURA hostila výstavu mladého výtvarníka Jana Pfeiffera (1984, Praha), jenž přistupuje k umění jako k laboratoři, v níž zkoumá jedince v jeho přirozeném i uměle vytvořeném teritoriu, a zároveň propojuje tradiční techniku s počítačovými animacemi či zvukem. Pfeiffer ve svých projektech využívá symboliky, prostřednictvím které staví před diváky otázky navazující na jejich vlastní zkušenosti. Autor rovněž využívá archetypalitu tvarů oblouku a stupňované linie, ústředním prvkem instalace Skrytá síla, kterou rozpracoval v jediné místnosti galerie, byla pak ležící postava, na loktu vzpřímená a svírající tyč. K příležitosti dernisáže výstavy měli návštěvníci možnost zúčastnit se komentované prohlídky Jana Pfeiffera. (12)

13 3a Rezidenční pobyty 3b Čeští rezidenti v zahraničí Cílem rezidenčního programu Centra pro současné umění FUTURA pro rok 2014 bylo pokračovat a dále rozvíjet reciproční charakter a spolupráci se stávajícími, ale i novými partnerskými organizacemi. V roce 2014 se pražského rezidenčního programu v Centru pro současné umění FUTURA zúčastnilo jedenáct zahraničních umělců. Každý z nich ukončil svůj tvůrčí pobyt výstavou či uměleckým projektem: I 2 / 2014: Silvia Franceschini (1985, IT) Během svého pobytu byla tato kurátorka představena českým galeriím a umělcům a připravila výstavu Když se zdroje odmlčí ( dubna 10. května 2015) která byla realizována spolu s kurátorem Valeriem Borgonuovem v galerii FUTURA. II 2 / 2014: Karol Radziszewski ( 1980, PL) Během své rezidence v Praze se Karol Radziszewski zaměřil i na queer tématiku bývalého Československa. Pro galerie FUTURA umělec připravil výstavu America Is Not Ready For This (2 ledna 2 března 2014). I 3 4 / 2014: Vojtěch Fröhlich (1985, CZ) 1 dubna 2014 realizoval Vojtěch Fröhlich performanci v rámci cyklu zásahů do života a architektury pořádaného francouzskou institucií Villa Arson. II 4 / 2014: Vladimír Turner ( 1986, CZ) Vladimír Turner se podílel 1 dubna na artist talk pořádadané Het Wilde Weten, které pokračovalo od 2 května výstavou Cool District. III 7 9 / 2014: Jan Pfeiffer ( 1984, CZ) Tří měsíční rezidenční pobyt Metropolis probíhal v galerii Kronika ve městě Bytom. Do galerie Kronika se umělec vrátil v 29. listopadu 2014, aby otevřel výstavu s názvem Opěrné body, která byla výsledkem residenční práce. IV 8 / 2014: Barbora Kleinhamplová (1984, CZ) Projekt se konál v Muzychi, vesnici vzdálené hodinu od Kyjeva veřejnou dopravou. Barbora Kleinhamplová spolupracovala s umělkyní a koordinátorkou programu Alevtinou Kakhidze. III 3 5 / 2014: Andrea Kalinová ( 1980, SK) Její výstava v Karlin Studios ( června 2014) byla zaměřená na život a práci Jaromíra Krejcara, přičemž vytvořila zřejmý kontrast mezi uznávanou prací architekta, relativně špatným stavem jeho staveb dnes a malým zájmem o jeho soukromí, ačkoliv měl obzvlášť bohatou rodinnou historii. V 11 / 2014: Tereza Jindrová (1988, CZ) Rezidenční pobyt byl koncipovaný jako poznávací jeho smyslem bylo primárně seznámit českou kurátorku s uměleckým děním v Miláně a s osobnostmi ve Via Farini a dále zprostředkování přístupu do archivu DOCVA, který je jedním z nějvětšich italských archivů a knihoven věnovaných současnému umění. IV 6 / 2014: Open Group (UKR) Skupinu Open Group založilo v srpnu 2012 ve Lvově na Ukrajině několik umělců: Anton Varga, Yuriy Biley, Yevgen Samborsky, Pavlo Kovach a Stas Turina.V Praze vytvořili a realizovali nový projekt s názvem Kde je moje galerie?, prezentovaný v Karlin Studios 10. června 201 V 7 9 / 2014: Csenge Kolozsvari ( 1983, HU) V Praze rozšířila umělkyně svůj dlouhodobý projekt Reminder Series I. Ve spolupráci s umělci z Karlin Studios (Josefem Bolfem, Janem Šerýchem, Radkem Brousilem, Kamilou Ženatou, Miroslavou Večeřovou), galerií Školská a montrealským Senselab zorganizovala 1 srpna 2014 událost Knots of Thought. VI 9 11 / 2014: Dominika Skutnik ( 1971, PL) Během svého pobytu se podílela na kolektivní výstavě Pocitová teplota v galerii Prádelna Bohnice (18. září listopadu 2014) a realizovala v návaznosti na projekt The Revolving Cathedral. Výsledkem tohoto výzkumu je realizace projektu města v pohybu, on site instalace vytvořená z kamenů posbíraných v mnoha pražských a středočeských kamenolomech by měla být realizovaná s pražským Lapidáriem v roce 201 VII 12 / / 2015: Dragana Sapanjos (1979, HR) V Praze vystaví v rámci otevřeného ateliéru února 2015 svou novou práci pojmenovanou Pokud hudba není dobrá, nemůžu tančit. VIII Krátkodobé návštěvy zahraničních kurátorů: Christian Muller (DE) Anne Szefer Karlssen (NO) Valerio Borgonuovo (IT) Anna Batko (PL) (13)

14 4 FUTURA NYC V roce 2010 jsme založili v New Yorku neziskovou organizaci, pobočku FUTURY s cílem soustavně podporovat (nejen) české umělce a kurátory v kariérním a uměleckém rozvoji a vytvářet jim k tomu patřičné organizační a institucionální příležitosti. Jedním z nástrojů, které k tomu uplatňujeme, jsou rezidenční pobyty. V roce 2014 byli vybráni 4 rezidenti v rámci spolupráce s organizací Triangle Art Association. Z přihlášek do výběrového řízení na pobyt v TAA, které bylo vyhlášeno najednou ve čtyřech zemích České republice, Maďarsku, Polsku a Slovensku zvítězili umělci Julia Vecsei (HU), Magda Stanová (SK), Jan Brož (CZ), Jakub Szczesny (PL). Jan Brož Pohled do instalace během Open Studios Triangle Arts Association New York, 9 / 2014 (14)

15 5 Finanční zpráva Celkové náklady Futura, o. s. v roce 2014 Celkové výnosy Futura, o. s. v roce 2014 Položka CZK Položka CZK Ostatní režijní materiál Spotřeba materiálu Čistící prostředky Kancelářské potřeby Spotřeba plynu Spotřeba elektřiny PRE Opravy a udržování Jízdné vlaky (umělci, kurátoři) Letenky (umělci, kurátoři) Náklady na reprezentaci Inzerce a propagace Pojistné Honoráře (umělci, kurátoři) Telefony, internet Doprava Poštovné Kopírování, tisk Cestovné doprava Služby ostatní Účetní a právní služby Nájemné (galerie, ubytování rezidenci) Mzdové náklady včetně dohod o provedení práce Zákonné sociální pojištění Zákonné sociální náklady Manka a škody Kurzové ztráty Jiné ostatní náklady Odpadky Plyn New York Elektřina New York Fotodokumentace Instalační práce galerie Pronájem techniky (prezentační apod.) , , , , , , ,00 918, , , , , , , , , , , , , , , ,00 602, , , , , , , , , ,90 Jiné výnosy ,94 Tržby z prodeje služeb (organizace, produkce) ,72 Přijaté příspěvky (dary) ,00 Provozní dotace ,00 Celkem ,66 Futura, o. s. výnosy z veřejných rozpočtů v roce 2014 Položka CZK Magistrát hl. m. Prahy Celoroční výstavní program Futura ,00 Magistrát hl. m. Prahy Rezidence Praha ,00 MK ČR fond kultury Fond Kultury ,00 MK ČR fond kultury Rezidence Praha ,00 MK ČR umění a knihovny Celoroční výstavní program Futura ,00 Celkem ,00 Futura, o. s. Ostatní výnosy: nadace, fondy a dary v roce 2014 Položka CZK Celkem ,23 VARP NY Českoněmecký fond budoucnosti Mezinárodní Visegrádský fond Embassy of Finland Dobrovolné vstupné , , , , ,00 Celkem ,00 (15)

16 6 Organizační struktura Alberto Di Stefano, jednatel FUTURA o.s Michal Novotný, výkonný ředitel a kurátor Caroline Krzyszton, koordinátorka rezidenčních programů na částečný úvazek IV Coming To Reality Vernisáž: 2014, Termín výstavy: Vystavující umělci: Michel Auder, Zbyňek Baladrán, Eva Kot'átková, Dominik Lang, David Maljkovic, Shahryar Nashat, Seth Price, James Richards, Ben Schumacher. 7 Poděkování Jako každý rok na tomto místě bychom rádi poděkovali všem, kteří v letošním roce pomohli s realizací našich projektů. Celoroční výstavní program v letošním roce podpořili Ministerstvo kultury ČR a Magistrát hl. m. Prahy. Mediální podporu jsme našli u těchto partnerů: Radio Wave, Artmap, Artyčok.tv, Radio 1, Protišedi.cz. Ať již jednotlivé výstavy či rezidence dále podpořili: Erste Stiftung, Culture Ireland, Muzejasuvremene umjetnosti Zagreb, Videotech.cz a celá řada dalších. Děkujeme! 8a Přílohy Identifikační údaje organizace a kontaktní údaje V VI VII Ivars Gravlejs: Budou tam čůráci Vernisáž: 2014, 18:00 Termín výstavy: Vystavující umělci: Ivars Gravlejs Jeanne Moynot: Špinavá přední skla Vernisáž: , 18:00 Termín výstavy: Vystavující umělci: Jeanne Moynot Kometa Vernisáž: , 18:00 Termín výstavy: Výstavující umělci: Zbyňek Baladrán, Václav Girsa, Isabela Grosseová, Dominik Hejtmánek, Nikola Ivanov, Stanislav Karoli, Barbora Kleinhamplová, Jan Kolský, Pavel Sterec, Vojtěch Rada, skupina Rafani, Sláva Sobotovičová, Jana Šerých, Lenka Vítková, Junsheng Zhou. Název organizace: FUTURA, o.s. Číslo a datum registrace: registrováno u Ministerstva vnitra ČR dne pod kódem VS/1 1/52 534/03 R Sídlo organizace: Holečkova 49, Praha 5, , Česká republika Adresa kanceláře: Holečkova 49, Praha 5, , Česká republika Statutární zástupce: Alberto Di Stefano Telefon: (+420) E mail: info@futuraproject.cz IČO: Číslo účtu: /0800 Webové stránky: 8b Přílohy Chronologický seznam výstav a akcí v roce 2014 I Karol Radziszewski: America Is Not Ready For This Vernisáž: , 18:00 Termín výstavy: Vystavující umělci: Karol Radziszewski II Pavel Sterec, Roee Rosen: O stromech a věcech Vernisáž: , 18:00 Termín výstavy: Vystavující umělci: Pavel Sterec, Roee Rosen VIII IX 8c I II III IV Pivli Takala: Právník týdne Vernisáž: , 18:00 Termín výstavy: Vystavující umělci: Pivli Takala Jan Pfeiffer: Skrytá síla Vernisáž: Termín výstavy: Vystavující umělci: Jan Pfeiffer Přílohy Seznam rezidenčních pobytů uskutečněných v roce 2014 Silvia Franceschini ( 1985, IT) Termín: 2 / 2014 Karol Radziszewski ( 1980, PL) Termín: 2 / 2014 Andrea Kalinová ( 1980, SK) Termín: 3 5 / 2014 Open Group (UKR) Termín: 6 / 2014 III Grafický design Vernisáž: 2014, 18:00 Termín výstavy: Vystavující umělci: Anna Sophie Berger, Julie Bena, James Clarkson, Silvie Defraoui, Anežka Hošková, Sandra Lorenzi, Mirlie Mul, Richard Nikl, Michal Nesázal, Hynek Poul, JustinSanchez, Scheltens & Abbenes, Aleksandra Vajd & Hynek Alt. V VI VII Csenge Kolozsvari ( 1983, HU) Termín: 7 9 / 2014 Dominika Skutnik ( 1971, PL) Termín: 9 11 / 2014 Dragana Sapanjos (1979, HR) Termín: 12/ / 2015 (16)

17 Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému finančnímu úřadu hlavní město Prahu Územnímu pracovišti v, ve, pro Prahu 4 01 Daňové identifikační číslo C Z 03 Daňové přiznání 1 ) řádné Identifikační číslo XXXXX dodatečné Důvody pro podání dodatečného daňového přiznání zjištěny dne 04 Kód rozlišení typu přiznání 6 ) XXXXX opravné Zdaňovací období podle 21a písm. ) zákona 3 A A otisk podacího razítka finančního úřadu Počet příloh II. oddílu Počet zvláštních příloh 8 ) Počet samostatných příloh 9 ) PŘIZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob podle zákona č. 586/1992 Sb., o daních z příjmů, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) za zdaňovací období nebo za období, za které se podává daňové přiznání od do I. ODDÍL údaje o poplatníkovi 05 Název poplatníka F U T U R A o. s. 06 Sídlo 10 ) a) ulice a číslo orientační, část obce a číslo popisné H o l e č k o v a 4 9 b) obec c) PSČ P R A H A d) stát/kód státu e) číslo telefonu f) číslo faxu 07 Bankovní spojení / Přiznání zpracoval a předložil daňový poradce 1 ) ano ne 09 Plná moc daňového poradce k zastupování uložena u finančního úřadu dne 2 ) XXXX 10 Zákonná povinnost ověření účetní závěrky auditorem 1 ) ano ne 11 Účetní závěrka nebo přehledy o majetku a závazcích a o příjmech a výdajích, přiloženy 1 ), 7 ) 12 Transakce uskutečněné se spojenými osobami 1 ), 9 ) 13 Hlavní (převažující) činnost Kód klasifikace CZ-NACE 2 ) ČINNOSTI ORGANIZACÍ NA PODPORU KULTURNÍ ČINNOSTI MFin vzor č ano XXXX ne XXXX ano XXXX ano ne ne.... (platný pro zdaňovací období započatá v roce 2014 nebo jejich část, za která lhůta pro podání daňového přiznání uplyne po 3 prosinci 2014) 2 )

18 II. ODDÍL daň z příjmů právnických osob (dále jen daň ) Řádek 10 8 ) Název položky Výsledek hospodaření (zisk +, ztráta ) 3 ) nebo rozdíl mezi příjmy a výdaji 3 ) ke dni Vyplní v celých Kč poplatník finanční úřad ) 30 8 ) ) Částky neoprávněně zkracující příjmy ( 23 odst. 3 písm. a) bod 1 zákona) a hodnota nepeněžních příjmů ( 23 odst. 6 zákona), pokud nejsou zahrnuty ve výsledku hospodaření nebo v rozdílu mezi příjmy a výdaji na ř. 10 Částky, o které se podle 23 odst. 3 písm. a) bodů 3 až 18 zákona zvyšuje výsledek hospodaření nebo rozdíl mezi příjmy a výdaji na ř. 10 Výdaje (náklady) neuznávané za výdaje (náklady) vynaložené k dosažení, zajištění a udržení příjmů ( 25 nebo 24 zákona), pokud jsou zahrnuty ve výsledku hospodaření nebo v rozdílu mezi příjmy a výdaji na ř. 10 Rozdíl, o který odpisy hmotného a nehmotného majetku ( 26 a 32a zákona) uplatněné v účetnictví převyšují odpisy tohoto majetku stanovené podle 26 až 33 zákona Úprava základu daně podle 23 odst. 8 zákona v případě zrušení poplatníka s likvidací ) 70 Mezisoučet (ř ) ) ) ) ) Příjmy, které nejsou předmětem daně podle 18 odst. 2 zákona, pokud jsou zahrnuty ve výsledku hospodaření nebo v rozdílu mezi příjmy a výdaji (ř. 10) Příjmy, jež u veřejně prospěšných poplatníků, nejsou předmětem daně podle 18a odst. 1 zákona, pokud jsou zahrnuty ve výsledku hospodaření nebo v rozdílu mezi příjmy a výdaji (ř. 10) Příjmy osvobozené od daně podle 19b zákona, pokud jsou zahrnuty ve výsledku hospodaření nebo v rozdílu mezi příjmy a výdaji (ř. 10) Příjmy osvobozené od daně podle 19 zákona, pokud jsou zahrnuty ve výsledku hospodaření nebo v rozdílu mezi příjmy a výdaji (ř. 10) Částky, o které se podle 23 odst. 3 písm. b) zákona snižuje výsledek hospodaření nebo rozdíl mezi příjmy a výdaji (ř. 10) Částky, o které lze podle 23 odst. 3 písm. c) zákona snížit výsledek hospodaření nebo rozdíl mezi příjmy a výdaji (ř. 10) Příjmy nezahrnované do základu daně podle 23 odst. 4 písm. a) zákona 130 Příjmy nezahrnované do základu daně podle 23 odst. 4 písm. b) zákona ) ) ) Příjmy a částky podle 23 odst. 4 zákona, s výjimkou příjmů podle 23 odst. 4 písm. a) a b) zákona, nezahrnované do základu daně Rozdíl, o který odpisy hmotného a nehmotného majetku stanovené podle 26 až 33 zákona převyšují odpisy tohoto majetku uplatněné v účetnictví Souhrn jednotlivých rozdílů, o které částky výdajů (nákladů) vynaložených na dosažení, zajištění a udržení příjmů převyšují náklady uplatněné v účetnictví Úprava základu daně podle 23 odst. 8 zákona v případě zrušení poplatníka s likvidací ) 170 Mezisoučet (ř )

19 Identifikační číslo Daňové identifikační číslo C Z Příloha č. 1 II. oddílu A. Rozdělení výdajů (nákladů), které se neuznávají za výdaje (náklady) vynaložené na dosažení, zajištění a udržení příjmů, uvedených na řádku 40 podle účtových skupin účtové třídy náklady Řádek Název účtové skupiny (včetně číselného označení) Vyplní v celých Kč poplatník finanční úřad Celkem B. Odpisy hmotného a nehmotného majetku a) Daňové odpisy hmotného a nehmotného majetku uplatněné jako výdaj (náklad) na dosažení, zajištění a udržení zdanitelných příjmů podle 24 odst. 2 písm. a) zákona Řádek 1 Název položky Odpisy hmotného a nehmotného majetku zařazeného do odpisové skupiny 1 poplatník Vyplní v celých Kč finanční úřad 2 (neobsazeno) X X 3 Odpisy hmotného a nehmotného majetku zařazeného do odpisové skupiny 2 4 Odpisy hmotného a nehmotného majetku zařazeného do odpisové skupiny 3 5 Odpisy hmotného majetku zařazeného do odpisové skupiny Odpisy hmotného majetku zařazeného do odpisové skupiny 5 Odpisy hmotného majetku zařazeného do odpisové skupiny 6 Odpisy hmotného majetku podle 30 odst. 4 zákona, ve znění účinném do 3 prosince 2007 Odpisy hmotného majetku podle 30 odst. 4 až 6 a 30b zákona Odpisy nehmotného majetku podle 32a zákona, zaevidovaného do majetku poplatníka ve zdaňovacích obdobích započatých v roce 2004 a později Daňové odpisy hmotného a nehmotného majetku celkem b) Účetní odpisy hmotného a nehmotného majetku uplatněné jako výdaj (náklad) na dosažení, zajištění a udržení zdanitelných příjmů podle 24 odst. 2 písm. v) zákona 12 Účetní odpisy, s výjimkou uvedenou v 25 odst. 1 písm. zg) zákona, u hmotného majetku, který není vymezen pro účely zákona jako hmotný majetek, a nehmotného majetku, který se neodpisuje podle tohoto zákona, uplatněné podle 24 odst. 2 písm. v) zákona jako výdaj (náklad) k dosažení, zajištění a udržení zdanitelných příjmů. Pro nehmotný majetek zaevidovaný do majetku poplatníka do 3 prosince 2000 se použije zákon ve znění platném do uvedeného data, a to až do doby jeho vyřazení z majetku poplatníka 3

20 C. Odpis pohledávek zahrnovaný do výdajů (nákladů) k dosažení, zajištění a udržení příjmů a zákonné rezervy a zákonné opravné položky vytvářené podle zákona č. 593/1992 Sb., o rezervách pro zjištění základu daně z příjmů, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon o rezervách) a) Odpis neuhrazených pohledávek zahrnovaný do daňových výdajů (nákladů) a zákonné opravné položky k pohledávkám, mimo bankovních opravných položek podle 5 zákona o rezervách vyplňují všichni poplatníci Řádek Název položky poplatník Vyplní v celých Kč finanční úřad 1 (neobsazeno) X X 2 (neobsazeno) X X 3 Opravné položky k pohledávkám za dlužníky v insolvenčním řízení vytvořené podle 8 zákona o rezervách v daném období, za které se podává daňové přiznání 4 5 Stav zákonných opravných položek k pohledávkám za dlužníky v insolvenčním řízení ( 8 zákona o rezervách) ke konci období, za které se podává daňové přiznání Stav nepromlčených pohledávek splatných po 3 prosinci 1994, k nimž lze tvořit zákonné opravné položky ( 8a zákona o rezervách) ke konci období, za které se podává daňové přiznání 6 Opravné položky k nepromlčeným pohledávkám vytvořené podle 8a zákona o rezervách v daném období, za které se podává daňové přiznání 7 Stav zákonných opravných položek k nepromlčeným pohledávkám splatným po 3 prosinci 1994 ( 8a zákona o rezervách) ke konci období, za které se podává daňové přiznání Opravné položky k pohledávkám z titulu ručení za celní dluh vytvořené podle 8b zákona o rezervách v daném období, za které se podává daňové přiznání Stav zákonných opravných položek k pohledávkám z titulu ručení za celní dluh ( 8b zákona o rezervách) ke konci období, za které se podává daňové přiznání Opravné položky k nepromlčeným pohledávkám, vytvořené podle 8c zákona o rezervách v daném období, za které se podává daňové přiznání Stav zákonných opravných položek k nepromlčeným pohledávkám vytvořených podle 8c zákona o rezervách ke konci období, za které se podává daňové přiznání Úhrn hodnot pohledávek nebo pořizovacích cen pohledávek nabytých postoupením, uplatněných v daném zdaňovacím období, za které se podává daňové přiznání jako výdaj (náklad) na dosažení, zajištění a udržení příjmů podle 24 odst. 2 písm. y) zákona b) Bankovní rezervy a opravné položky podle 5 zákona o rezervách vyplňují pouze banky ) 15 Průměrný stav rozvahové hodnoty nepromlčených pohledávek z úvěrů podle 5 odst. 2 písm. a) zákona o rezervách Opravné položky k nepromlčeným pohledávkám z úvěrů, vytvořené podle 5 odst. 2 písm. a) zákona o rezervách za dané zdaňovací období Stav zákonných opravných položek k nepromlčeným pohledávkám z úvěrů ( 5 odst. 2 písm. a) zákona o rezervách) ke konci zdaňovacího období 16 Průměrný stav poskytnutých bankovních záruk za úvěry podle 5 odst. 2 písm. b) zákona o rezervách 17 8 ) Rezervy na poskytnuté bankovní záruky za úvěry, vytvořené podle 5 odst. 2 písm. b) zákona o rezervách za dané zdaňovací období 18 Stav zákonných rezerv na poskytnuté bankovní záruky za úvěry ( 5 odst. 2 písm. b) zákona o rezervách) ke konci zdaňovacího období c) Opravné položky podle 5a zákona o rezervách vyplňují pouze spořitelní a úvěrní družstva a ostatní finanční instituce ) 22 Průměrný stav rozvahové hodnoty nepromlčených pohledávek z úvěrů poskytnutých fyzickým osobám na základě smlouvy o úvěru, bez příslušenství, v ocenění nesníženém o opravné položky již vytvořené ( 5a odst. 3 zákona o rezervách) Výše základního kapitálu k poslednímu dni zdaňovacího období ( 5a odst. 4 zákona o rezervách) Opravné položky k nepromlčeným pohledávkám z úvěrů poskytnutých fyzickým osobám na základě smlouvy o úvěru, vytvořené podle 5a odst. 4 zákona o rezervách za dané zdaňovací období Stav zákonných opravných položek k nepromlčeným pohledávkám z úvěrů poskytnutých fyzickým osobám na základě smlouvy o úvěru ( 5a odst. 4 zákona o rezervách) ke konci zdaňovacího období d) Rezervy v pojišťovnictví vyplňují pouze pojišťovny Rezervy v pojišťovnictví vytvořené podle 6 zákona o rezervách v daném období, za které se podává daňové přiznání Stav rezerv v pojišťovnictví ( 6 zákona o rezervách) ke konci období, za které se podává daňové přiznání 4

21 e) Rezerva na opravy hmotného majetku vyplňují všichni poplatníci f) Ostatní zákonné rezervy vyplňují pouze poplatníci oprávnění k jejich tvorbě a použití Rezerva na pěstební činnost vytvořená podle 9 zákona o rezervách v daném období, za které se podává daňové přiznání Stav rezervy na pěstební činnost ( 9 zákona o rezervách) ke konci období, za které se podává daňové přiznání 29 8 ) Ostatní rezervy vytvořené podle 10 zákona o rezervách v daném zdaňovacím období D. (neobsazeno) E. Odečet daňové ztráty od základu daně podle 34 odst. 1 až 3 zákona 5 ) nebo snížení základu daně podílového fondu o záporný rozdíl mezi jeho příjmy a výdaji podle 20 odst. 3 zákona, ve znění platném do 1 července 2011 (vyplní se v celých Kč) Řádek Zdaňovací období nebo období, za které se podává daňové přiznání, v němž daňová ztráta vznikla od do Celkem Celková výše daňové ztráty vyměřené nebo přiznávané za období uvedené ve sl. 1 odečtená v předcházejících zdaňovacích obdobích F. Odpočty podle 34 odst. 4 zákona a) (neobsazeno) b) Uplatňování odpočtu na podporu výzkumu a vývoje od základu daně podle 34 odst. 4 a 34a až 34e zákona (vyplní se v celých Kč) Řádek Rezerva na opravy hmotného majetku vytvořená podle 7 zákona o rezervách v daném zdaňovacím období Stav rezerv na opravy hmotného majetku ( 7 zákona o rezervách) ke konci zdaňovacího období Zdaňovací období nebo období, za které je podáváno daňové přiznání, v němž vznikl nárok na odpočet podle 34 odst. 4 a 34a až 34e zákona od do Celková výše nároku na odpočet na podporu výzkumu a vývoje vzniklá v období uvedeném ve sl. 1 5 odečtená v předcházejících obdobích Část daňové ztráty ze sl. 2 odečtená v daném zdaňovacím období Část nároku na odpočet ze sl. 2 odečtená v daném období kterou lze odečíst v následujících zdaňovacích obdobích kterou lze odečíst v následujících obdobích Celkem c) Uplatňování odpočtu na podporu odborného vzdělávání od základu daně podle 34 odst. 4 a 34f až 34h zákona (vyplní se v celých Kč) Řádek Zdaňovací období nebo období, za které je podáváno daňové přiznání, v němž vznikl nárok na odpočet podle 34 odst. 4 a 34f až 34h zákona od do Celková výše nároku na odpočet na podporu odborného vzdělávání vzniklá v období uvedeném ve sl. 1 odečtená v předcházejících obdobích Část nároku na odpočet ze sl. 2 odečtená v daném období kterou lze odečíst v následujících obdobích Celkem

22 G. Celková hodnota bezúplatných plnění, kterou lze podle 20 odst. 8 zákona uplatnit jako odečet od základu daně sníženého podle 34 zákona 5 ) Řádek 1 2 Název položky Celková hodnota bezúplatných plnění poskytnutých na účely vymezené v 20 odst. 8 zákona pro odečet ze základu daně sníženého podle 34 zákona, vč. částky ze ř. 2 Ze ř. 1 hodnota bezúplatných plnění ve výši uplatněných slev na dílčím odvodu z loterií a jiných podobných her poplatník Vyplní v celých Kč finanční úřad H. Rozčlenění celkového nároku na slevy na dani ( 35 odst. 1 a 35a nebo 35b zákona), který lze uplatnit na ř ) Řádek Název položky Vyplní v celých Kč poplatník finanční úřad 1 Sleva podle 35 odst. 1 písm. a) zákona 2 Sleva podle 35 odst. 1 písm. b) zákona 3 (neobsazeno) X X 4 Úhrn slev podle 35 odst. 1 zákona (ř ) 5 9 ) Sleva podle 35a 1 ) nebo 35b 1 ) zákona I. Zápočet daně zaplacené v zahraničí 5 ) Počet samostatných příloh Řádek 1 8 ) 2 9 ) 3 9 ) 4 5 Název položky Úhrn daní zaplacených v zahraničí, o které lze snížit daňovou povinnost metodou úplného zápočtu Úhrn daní zaplacených v zahraničí, u nichž lze uplatnit metodu prostého zápočtu (úhrn částek z ř. 3 samostatných příloh k tabulce I) Úhrn částek daní zaplacených v zahraničí, o které lze snížit daňovou povinnost metodou prostého zápočtu (úhrn částek z ř. 7 samostatných příloh k tabulce I) Výše daní zaplacených v zahraničí, kterou lze započíst metodou úplného a prostého zápočtu (součet částek z ř. 1 a 3) Výše daní zaplacených v zahraničí, kterou nelze započíst (kladný rozdíl mezi částkami na ř. 2 a 3, zvýšený o kladný rozdíl mezi částkami na ř. 4 a na ř. 320 II. oddílu) Vyplní v celých Kč poplatník finanční úřad J. Rozdělení některých položek v případě komanditní společnosti 4 ) (vyplní se v celých Kč) Název položky a číslo řádku II. oddílu, případně číslo řádku vyznačené tabulky přílohy č. 1 II. oddílu, Částka za komanditní společnost jako celek Částka připadající Částka připadající Řádek s nimiž souvisí částka ze sloupce 2 nebo 3 této tabulky na komplementáře na komanditisty (sl ) Základ daně nebo daňová ztráta z ř. 200 (ř. 201) Úhrn vyňatých příjmů (základů daně a daňových ztrát) podléhajících zdanění v zahraničí (ř. 210) Nárok na odečet podle 34 odst. 4 a 34f až 34h zákona (příslušný řádek sl. 2 tabulky F/c) Nárok na odečet podle 34 odst. 4 a 34a až 34e zákona (příslušný řádek sl. 2 tabulky F/b) Hodnota bezúplatných plnění poskytnutých na účely vymezené v 20 odst. 8 zákona (ř. 1 tabulky G) Ze ř. 5 hodnota bezúplatných plnění ve výši uplatněných slev na dílčím odvodu z loterií a jiných podobných her Celkový nárok na slevy na dani podle 35 odst. 1 zákona (ř. 4 tabulky H) (neobsazeno) Úhrn daně zaplacené v zahraničí, kterou lze započíst metodou úplného a prostého zápočtu (ř. 4 tabulky I) X X X K. Vybrané ukazatele hospodaření Řádek 1 2 Název položky Roční úhrn čistého obratu Průměrný přepočtený počet zaměstnanců, zaokrouhlený na celé číslo 6 Měrná jednotka Kč osoby poplatník Vyplní finanční úřad

23 Řádek 200 Základ daně před úpravou o část základu daně (daňové ztráty) připadající na komplementáře a o příjmy podléhající zdanění v zahraničí, u nichž je uplatňováno vynětí, a před snížením o položky podle 34 a 20 odst. 7 nebo odst. 8 zákona, nebo daňová ztráta před úpravou o část základu daně (daňové ztráty) připadající na komplementáře a o příjmy podléhající zdanění v zahraničí, u nichž je uplatňováno vynětí (ř ) 3 ) 201 Část základu daně nebo daňové ztráty připadající na komplementáře 3 ), 4 ) ) 220 Řádek Úhrn vyňatých příjmů (základů daně a daňových ztrát) podléhajících zdanění v zahraničí 3 ) 5 ) Základ daně po úpravě o část základu daně (daňové ztráty) připadající na komplementáře a o příjmy podléhající zdanění v zahraničí, u nichž je uplatňováno vynětí, před snížením o položky podle 34 a 20 odst. 7 nebo odst. 8 zákona 5 ) nebo daňová ztráta po úpravě o část základu daně (daňové ztráty) připadající na komplementáře a o příjmy podléhající zdanění v zahraničí, u nichž je uplatňováno vynětí (ř ) 3 ) 230 Odečet daňové ztráty podle 34 odst. 1 zákona 5 ) ) Odečet dosud neuplatněného nároku, vzniklého v předchozích zdaňovacích obdobích podle 34 odst. 3 až 10 a 12 zákona, ve znění platném do 3 prosince 2004 Odečet nároku na odpočet na podporu výzkumu a vývoje podle 34 odst. 4 a 34a až 34e zákona, včetně odečtu dosud neuplatněných výdajů (nákladů) při realizaci projektů výzkumu a vývoje ve znění zákona platném do Odečet nároku na odpočet na podporu odborného vzdělávání podle 34 odst. 4 a 34f až 34h zákona Základ daně po úpravě o část základu daně (daňové ztráty) připadající na komplementáře a o příjmy podléhající zdanění v zahraničí, u nichž je uplatňováno vynětí, snížený o položky podle 34, před snížením o položky podle 20 odst. 7 nebo odst. 8 zákona 5 ) (ř ) Vyplní v celých Kč poplatník finanční úřad Vyplní v celých Kč poplatník finanční úřad Částka podle 20 odst. 7 zákona, o níž mohou veřejně prospěšní poplatníci ( 17a zákona) dále snížit základ daně uvedený na ř. 250 Odečet bezúplatných plnění podle 20 odst. 8 zákona (nejvýše 10 % z částky na ř. 250) 5 ) Základ daně po úpravě o část základu daně (daňové ztráty) připadající na komplementáře a o příjmy podléhající zdanění v zahraničí, u nichž je uplatňováno vynětí, snížený o položky podle 34 a částky podle 20 odst. 7 nebo 8 zákona, zaokrouhlený na celé tisícikoruny dolů 5 ) (ř ) Sazba daně (v %) podle 21 odst. 1 nebo odst. 2 anebo odst. 3 zákona, ve spojení s 21 odst. 6 zákona Daň ř. 270 x ř Slevy na dani podle 35 odst. 1 a 35a nebo 35b zákona (nejvýše do částky na ř. 290) 5 ) Daň upravená o položky uvedené na ř. 300 a 301 (ř ± 301) 5 ) 320 Zápočet daně zaplacené v zahraničí na daň uvedenou na ř ) (nejvýše do částky uvedené na ř. 310) 330 Daň po zápočtu na ř. 320 (ř ), zaokrouhlená na celé Kč nahoru 5 ) ) Samostatný základ daně podle 20b zákona, zaokrouhlený na celé tisícikoruny dolů 5 ) 332 Sazba daně (v %) podle 21 odst. 4 zákona, ve spojení s 21 odst. 6 zákona ) 335 Daň ze samostatného základu daně ř. 331 x ř. 332, zaokrouhlená na celé Kč nahoru 100 Zápočet daně zaplacené v zahraničí na daň ze samostatného základu daně (nejvýše do částky uvedené na ř. 333) Daň ze samostatného základu daně po zápočtu (ř ), zaokrouhlená na celé Kč nahoru 340 Celková daň (ř ) Poslední známá daň pro účely stanovení výše a periodicity záloh podle 38a odst. 1 zákona (ř = ř. 330) 7 0

24 III. ODDÍL (neobsazeno) Řádek Název položky poplatník Vyplní v celých Kč finanční úřad 1 (neobsazeno) 2 (neobsazeno) X X X X 3 (neobsazeno) IV. ODDÍL dodatečné daňové přiznání Řádek Název položky 1 Poslední známá daň X X Vyplní v celých Kč poplatník finanční úřad 2 Nově zjištěná daň (ř. 340 II. oddílu) 3 Zvýšení (+), snížení ( ) daně (ř. 2 ř. 1) 4 Poslední známá daňová ztráta 5 Nově zjištěná daňová ztráta (ř. 220 II. oddílu) 6 Zvýšení (+), snížení ( ) daňové ztráty (ř. 5 ř. 4) V. ODDÍL placení daně Řádek Název položky poplatník Vyplní v celých Kč finanční úřad ) 3 8 ) Na zálohách ( 38a zákona) zaplaceno Na zajištění daně sraženo plátcem ( 38e zákona) Uplatňovaný zápočet daně vybrané srážkou ( 36 odst. 8 zákona) 4 Nedoplatek ( ) (ř. 1 + ř. 2 + ř. 3 ř. 340 II. oddílu) < 0 Přeplatek (+) (ř. 1 + ř. 2 + ř. 3 ř. 340 II. oddílu) > 0 PROHLAŠUJI, ŽE VŠECHNY MNOU UVEDENÉ ÚDAJE V TOMTO PŘIZNÁNÍ JSOU PRAVDIVÉ A ÚPLNÉ A STVRZUJI JE SVÝM PODPISEM Údaje o podepisující osobě: Kód podepisující osoby: 0 Jméno(-a) a příjmení / Název právnické osoby Datum narození / Evidenční číslo osvědčení daňového poradce / IČ právnické osoby Fyzická osoba oprávněná k podpisu (je-li daňový subjekt či zástupce právnickou osobou), s uvedením vztahu k právnické osobě (např. jednatel, pověřený pracovník apod.) Jméno(-a) a příjmení / Vztah k právnické osobě A l b e r t o D i S t e f a n o / j e d n a t e l Osoba oprávněná k podpisu Datum Vlastnoruční podpis osoby oprávněné k podpisu Otisk razítka Vysvětlivky: 1 ) Nehodící se škrtněte 2 ) Vyplní finanční úřad 3 ) V případě vykázání ztráty nebo daňové ztráty se uvede částka se znaménkem minus ( ) 4 ) Vyplní pouze poplatník, který je komanditní společností 5 ) Pokud poplatníkem daně je komanditní společnost, uvede pouze částky připadající na komanditisty 6 ) Při podání dodatečného daňového přiznání podle 141 odst. 2 nebo 4 zákona č. 280/2009 Sb., daňový řád, ve znění pozdějších předpisů anebo podle 38u zákona, budou na zvláštní příloze uvedeny důvody pro jeho podání. Při elektronickém podání těchto dodatečných daňových přiznání je součástí programového vybavení aplikace textové pole pro vyplnění zvláštní přílohy. 7 ) Účetní závěrka nebo přehled o majetku a závazcích a přehled o příjmech a výdajích, jako příloha vyznačená pod položkou 11 v I. oddílu, je součástí daňového přiznání ( 72 odst. 2 zákona č. 280/2009 Sb., daňový řád, ve znění pozdějších předpisů). Pro účely elektronického podání daňového přiznání se Účetní závěrkou rozumí elektronické přílohy Vybrané údaje z Rozvahy a Vybrané údaje z Výkazu zisku a ztráty, popřípadě Vybrané údaje z Přehledu o změnách vlastního kapitálu, které jsou součástí programového vybavení aplikace, a Opis Přílohy účetní závěrky, vkládaný s použitím E-přílohy jako samostatný soubor typu.doc,.txt,.xls,.rtf,.pdf nebo.jpg. Přehledy o majetku a závazcích a příjmech a výdajích a Účetní závěrky, pro které nejsou v programovém vybavení aplikace Elektronické podání pro daňovou správu k dispozici elektronické přílohy se závazně stanoveným uspořádáním údajů, lze účinně elektronicky podat prostřednictvím E-příloh, umožňujících vložení souboru typu.doc,.txt,.xls,.rtf,.pdf nebo.jpg. 8 ) Bude-li vyplněn některý z takto označených řádků, je nutné ve smyslu dílčích pokynů pro jejich vyplnění rozvést na zvláštní příloze věcnou náplň částky vykázané na příslušném řádku, popřípadě její propočet. Při elektronickém podání daňového přiznání jsou textová pole pro vyplnění zvláštních příloh součástí programového vybavení aplikace. 9 ) Výpočet vykázané částky nebo uvedení dalších údajů k takto označenému řádku se provede na samostatné příloze. Tiskopisy samostatných příloh vydává Ministerstvo financí. Pro účely elektronického podání daňového přiznání jsou elektronické verze těchto tiskopisů součástí programového vybavení aplikace Elektronická podání pro finanční správu. 10 ) 17 odst. 3 zákona. 8

25 Příloha k účetní závěrce za rok 2014 FUTURA Čl. I. Obecné údaje obsažené v příloze Název a sídlo společnosti: Futura o. s. Holečkova 49, Praha 5 Den vzniku: Předmět podnikání: propagace a podpora soudobého kvalitního umění Počet zaměstnanců: 1 Čl. II. Informace o účetních metodách a obecných účetních zásadách obsažených v příloze HIM a NIM je oceňován v pořizovací či reprodukční pořizovací ceně v peněžních jednotkách české měny. Stanovení reprodukční pořizovací ceny nebylo v průběhu roku použito. Jako vedlejší pořizovací náklady jsou k nekoupených cenám přiřazovány náklady související s pořízením. V průběhu roku 2014 nedošlo k žádným změnám ve způsobu oceňování ani odepisování HIM, postupů účtování atd. V roce 2014 nebylo použito při účtování opravných položek. Drobný investiční majetek není považován za investiční majetek, při pořízení se neinvestiční majetek účtuje na vrub nákladů 518, a o hmotném se účtuje jako o zásobách (předání do užívání na vrub nákladů 501). Hmotný investiční majetek byl při pořízení zatříděn do odpisových skupin dle přílohy k zákonu ČNR č. 586/92 Sb., o daních z příjmů a je odepisován zrychleně (po celou dobu odepisování). 8. Údaje v cizí měně se přepočítávají pevným pololetním kurzem ČNB. Čl. III. Doplňující informace k rozvaze a výkazu zisků a ztrát Společnost nemá žádné investiční majetkové cenné papíry ani majetkové účasti. Hospodářský výsledek běžného účetního období za rok 2014 činil Kč ,8 Zákonné ani ostatní rezervy nebyly v průběhu roku 2014 zúčtovány. Společnost nemá pohledávky po splatnosti. Společnost nemá závazky po lhůtě splatnosti. Společnost nemá majetek. Na řádku č. 101 daň. přiznání jsou přijaté dary na kulturu a na řádku č. 100 granty od Ministerstva kultury a Magistrátu hl. m. Prahy. V Praze Alberto Di Stefano jednatel

26 Minimální závazný výčet informací podle vyhlášky č.500/2002 Sb. R O Z V A H A ve zjednodušeném rozsahu ke dni (v celých tisících Kč) IČ Obchodní firma nebo jiný název účetní jednotky Futura o. s. Sídlo nebo bydliště účetní jednotky a místo podnikání liší-li se od bydliště Holečkova 49 Praha Označ. a A. AKTIVA b Dlouhodobý majetek celkem Číslo řádku c 1 Běžné účetní období Minulé úč. obdob Brutto Korekce Netto Netto I. Dlouhodobý nehmotný majetek celkem 2 Nehmotné výsledky výzkumu a vývoje 3 Software 4 Ocenitelná práva 5 Drobný dlouhodobý nehmotný majetek 6 Ostatní dlouhodobý nehmotný majetek 7 Nedokončený dlouhodobý nehmotný majetek 8 Poskytnuté zálohy na dlouhodobý nehmotný majetek 9 II. Dlouhodobý hmotný majetek celkem 10 Pozemky 11 Umělecká díla, předměty a sbírky 12 Stavby 13 Samostatné movité věci a soubory movitých věcí 14 Pěstitelské celky trvalých porostů 15 Základní stádo a tažná zvířata 16 Drobný dlouhodobý hmotný majetek Ostatní dlouhodobý hmotný majetek 18 9 Nedokončený dlouhodobý hmotný majetek Poskytnuté zálohy na dlouhodobý hmotný majetek 20 III. Dlouhodobý finanční majetek celkem 21 Podíly v ovládaných a řízených osobách 22 Podíly v osobách pod podstatným vlivem 23 Dluhové cenné papíry držené do splatnosti 24 Půjčky organizačním složkám 25 Ostatní dlouhodobé půjčky 26 Ostatní dlouhodobý finanční majetek 27

27 Označ. a AKTIVA b Pořizovaný dlouhodobý finanční majetek Číslo řádku c 28 Běžné účetní období Minulé úč. obdob Brutto Korekce Netto Netto IV. Oprávky k dlouhodobému majetku celkem 29 Oprávky k nehmotným výsledkům výzkumu a vývoje 30 Oprávky k softwaru 31 Oprávky k ocenitelným právům 32 Oprávky k drobnému dlouhodobému nehmotnému majetku Oprávky k ostatnímu dlouhodobému nehmotnému majetku Oprávky ke stavbám Oprávky k samostatným movitým věcem a souborům movitých věcí Oprávky k pěstitelským celkům trvalých porostů Oprávky k základnímu stádu a tažným zvířatům Oprávky k drobnému dlouhodobému hmotnému majetku 39 1 Oprávky k ostatnímu dlouhodobému hmotnému majetku 40 B. I. Krátkodobý majetek celkem Zásoby celkem Materiál na skladě Materiál na cestě Nedokončená výroba Polotovary vlastní výroby Výrobky Zvířata Zboží na skladě a v prodejnách Zboží na cestě Poskytnuté zálohy na zásoby II. Pohledávky celkem Odběratelé Směnky k inkasu Pohledávky za eskontované cenné papíry Poskytnuté provozní zálohy Ostatní pohledávky Pohledávky za zaměstnanci Pohledávky za institucemi soc.zabezpečení a veřejného zdravotní pojišt. Daň z příjmů

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. - - - - - - - - zákona P Ř I Z N Á N Í

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. - - - - - - - - zákona P Ř I Z N Á N Í Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému finančnímu úřadu pro Středočeský kraj Územnímu pracovišti v, ve, pro 0 Daňové identifikační číslo 0

Více

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob Finančnímu úřadu pro / Specializovanému fi nančnímu úřadu Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Územnímu pracovišti v, ve, pro 0 Daňové identifi kační číslo C Z 0 Identifi kační

Více

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob Finančnímu úřadu pro / Specializovanému finančnímu úřadu FÚ pro Ústecký kraj Územnímu pracovišti v, ve, pro ÚzP v Chomutově 0 Daňové identifikační číslo C Z 0 0 0 Identifikační číslo 0 0 Než začnete vyplňovat

Více

P Ř I Z N Á N Í. Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. I. ODDÍL - údaje o poplatníkovi. pro hlavní město Prahu.

P Ř I Z N Á N Í. Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. I. ODDÍL - údaje o poplatníkovi. pro hlavní město Prahu. Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému finančnímu úřadu pro hlavní město Prahu Územnímu pracovišti v, ve, pro pro Prahu 0 Daňové identifikační

Více

zákona do b) obec c) PSČ. P r a h a d) stát/kód státu e) číslo telefonu

zákona do b) obec c) PSČ. P r a h a d) stát/kód státu e) číslo telefonu Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému finančnímu úřadu pro hlavní město Prahu Územnímu pracovišti v, ve, pro pro Prahu 0 Daňové identifikační

Více

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému finančnímu úřadu Jihomoravský kraj Územnímu pracovišti v, ve, pro Brno III Daňové identifikační číslo

Více

P Ř I Z N Á N Í. Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. I. ODDÍL - údaje o poplatníkovi (podílovém fondu) pro Prahu 9

P Ř I Z N Á N Í. Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. I. ODDÍL - údaje o poplatníkovi (podílovém fondu) pro Prahu 9 Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu v, ve, pro pro Prahu 0 Daňové identifikační číslo C Z 0 Identifikační číslo 0 Daňové přiznání ) řádné opravné dodatečné Důvody

Více

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob Finančnímu úřadu pro / Specializovanému fi nančnímu úřadu Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Územnímu pracovišti v, ve, pro 0 Daňové identifi kační číslo C Z 0 Identifi kační

Více

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu v, ve, pro 0 Daňové identifi kační číslo C Z 0 Identifikační číslo 0 Daňové přiznání ) řádné opravné Důvody pro podání dodatečného

Více

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému fi nančnímu úřadu hlavní město Prahu Územnímu pracovišti v, ve, pro Prahu 0 Daňové identifi kační číslo

Více

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob Finančnímu úřadu pro / Specializovanému fi nančnímu úřadu FÚ pro Středočeský kraj Územnímu pracovišti v, ve, pro Říčanech 0 Daňové identifikační číslo CZ0 Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím,

Více

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému finančnímu úřadu Jihomoravský kraj Územnímu pracovišti v, ve, pro Boskovicích 0 Daňové identifikační

Více

- - - - - - - - 0 1 0 1 2 0 0 5 do 3 1 1 2 2 0 0 5. b) obec c) PSČ. P r a h a 4 1 1 1 4 2 0 0. d) stát/kód státu e) číslo telefonu

- - - - - - - - 0 1 0 1 2 0 0 5 do 3 1 1 2 2 0 0 5. b) obec c) PSČ. P r a h a 4 1 1 1 4 2 0 0. d) stát/kód státu e) číslo telefonu Finančnímu úřadu v, ve, pro pro Prahu Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Daňové identifikační číslo C Z Identifikační číslo Daňové přiznání ) řádné opravné dodatečné Důvody pro

Více

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob Finančnímu úřadu pro / Specializovanému fi nančnímu úřadu Středočeský kraj Územnímu pracovišti v, ve, pro Kladně 0 Daňové identifi kační číslo C Z 0 0 0 Identifi kační číslo 0 0 0 Daňové přiznání ) řádné

Více

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému fi nančnímu úřadu Olomoucký kraj Územnímu pracovišti v, ve, pro Zábřehu 0 Daňové identifi kační číslo

Více

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob Finančnímu úřadu v, ve, pro Havlíčkově Brodě Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Daňové identifikační číslo C Z Identifikační číslo Daňové přiznání ) ) řádné dodatečné opravné

Více

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu v, ve, pro 0 Daňové identifi kační číslo C Z 0 Identifikační číslo 0 Daňové přiznání ) řádné opravné Důvody pro podání dodatečného

Více

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob SKAT-daně 9. Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu v, ve, pro Prahu Daňové identifikační číslo C Z 9 Identifikační číslo 9 Daňové přiznání ) řádné opravné dodatečné

Více

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Podací číslo: Prahu 2

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Podací číslo: Prahu 2 Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému finančnímu úřadu hlavní město Prahu Přiznání bylo podáno elektronicky dne:.. Územnímu pracovišti v,

Více

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. P Ř I Z N Á N Í

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. P Ř I Z N Á N Í Než začte vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu v, ve, pro PRAHU Daňové identifikační číslo C Z Identifikační číslo Daňové přiznání řádné dodatečné Důvody pro podání dodatečného

Více

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. zákona

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. zákona Finančnímu úřadu v, ve, pro Prahu - západ Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. 0 Daňové identifikační číslo C Z 0 0 Identifikační číslo 0 0 Daňové přiznání ) 0) řádné dodatečné

Více

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu v, ve, pro 0 Daňové identifi kační číslo C Z 0 Identifi kační číslo 0 Daňové přiznání ) řádné opravné Důvody pro podání dodatečného

Více

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. XXX I NE

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. XXX I NE Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému finančnímu úřadu Praha Územnímu pracovišti v, ve, pro Praha 3 1 Daňové identifikační číslo CZ Identifikační

Více

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému finančnímu úřadu Praha Územnímu pracovišti v, ve, pro Praha 3 1 Daňové identifikační číslo CZ Identifikační

Více

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny.

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému finančnímu úřadu Pardubický kraj Územnímu pracovišti v, ve, pro Moravské Třebové 0 Daňové identifikační

Více

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. P Ř I Z N Á N Í. k dani z příjmů právnických osob

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. P Ř I Z N Á N Í. k dani z příjmů právnických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému finančnímu úřadu Jihomoravský kraj Územnímu pracovišti v, ve, pro Boskovicích 0 Daňové identifikační

Více

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny zákona P Ř I Z N Á N Í. k dani z příjmů právnických osob

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny zákona P Ř I Z N Á N Í. k dani z příjmů právnických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému finančnímu úřadu FÚ pro Jihočeský kraj Územnímu pracovišti v, ve, pro ÚzP v Čes. Budějovicích Daňové

Více

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny zákona P Ř I Z N Á N Í. k dani z příjmů právnických osob

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny zákona P Ř I Z N Á N Í. k dani z příjmů právnických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému finančnímu úřadu FÚ pro hlavní město Prahu Územnímu pracovišti v, ve, pro ÚzP pro Prahu Daňové identifikační

Více

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob podle zákona č. 586/1992 Sb., o daních z příjmů, ve znění pozdějších předpisů ( dále jen "zákon")

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob podle zákona č. 586/1992 Sb., o daních z příjmů, ve znění pozdějších předpisů ( dále jen zákon) Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu v, ve, pro Prahu 3 1 Daňové identifikační číslo CZ2756827 2 Identifikační číslo 2756827 otisk podacího razítka finančního úřadu

Více

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob Barva Neţ začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu v, ve, pro Brno II 01 Daňové identifikační číslo CZ CZ12345678 02 Identifikační číslo 12345678 03 Daňové přiznání 1 )

Více

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob Finančnímu úřadu pro / Specializovanému fi nančnímu úřadu hlavní město Prahu Územnímu pracovišti v, ve, pro Prahu Daňové identifi kační číslo C Z Identifi kační číslo Daňové přiznání ) řádné dodatečné

Více

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob podle zákona č. 586/1992 Sb., o daních z příjmů, ve znění pozdějších předpisů (dále jen "zákon")

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob podle zákona č. 586/1992 Sb., o daních z příjmů, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon) Finančnímu úřadu pro / Specializovanému finančnímu úřadu Středočeský kraj Územnímu pracovišti v, ve, pro Praha - Západ 1 Daňové identifikační číslo CZ291178 2 Identifikační číslo 291178 Než začnete vyplňovat

Více

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému fi nančnímu úřadu Jihomoravský kraj Územnímu pracovišti v, ve, pro Hustopečích 0 Daňové identifi kační

Více

k dani z příjmů právnických osob

k dani z příjmů právnických osob Finančnímu úřadu Prahu - Jizní ˇ Mesto ˇ Daňové identifikační číslo Daňové přiznání ) řádné ===== opravné dodatečné ===== Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Důvody pro podání

Více

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému fi nančnímu úřadu Olomoucký kraj Územnímu pracovišti v, ve, pro Šternberku Daňové identifi kační číslo

Více

PŘIZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob

PŘIZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému finančnímu úřadu hlavní město Prahu Územnímu pracovišti v, ve, pro Prahu Daňové identifikační číslo

Více

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. P Ř I Z N Á N Í. k dani z příjmů právnických osob

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. P Ř I Z N Á N Í. k dani z příjmů právnických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému finančnímu úřadu Liberecký kraj Územnímu pracovišti v, ve, pro Liberci 0 Daňové identifikační číslo

Více

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob Finančnímu úřadu pro / Specializovanému fi nančnímu úřadu hlavní město Prahu Územnímu pracovišti v, ve, pro Prahu Daňové identifi kační číslo C Z Identifi kační číslo Daňové přiznání ) řádné dodatečné

Více

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu v, ve, pro Praha 1 1 Daňové identifikační číslo CZ267191 2 Identifikační číslo 267191 Daňové přiznání 1) řádné otisk podacího

Více

PŘIZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob

PŘIZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému finančnímu úřadu hlavní město Prahu Územnímu pracovišti v, ve, pro Prahu 0 Daňové identifikační číslo

Více

PŘIZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob

PŘIZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob Finančnímu úřadu pro / Specializovanému finančnímu úřadu Moravskoslezský kraj Územnímu pracovišti v, ve, pro Opavě 0 Daňové identifikační číslo C Z 0 Daňové přiznání ) řádné 0 0 Identifikační číslo 0 Důvody

Více

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému fi nančnímu úřadu Olomoucký kraj Územnímu pracovišti v, ve, pro Šternberku Daňové identifi kační číslo

Více

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. PŘIZNÁNÍ

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. PŘIZNÁNÍ Než začte vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu v, ve, pro Daňové identifikační číslo C Z Identifikační číslo Daňové přiznání ) řádné opravné dodatečné Důvody pro podání dodatečného

Více

PŘIZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob

PŘIZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému finančnímu úřadu hlavní město Prahu Územnímu pracovišti v, ve, pro Prahu 0 Daňové identifikační číslo

Více

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob Finančnímu úřadu pro / Specializovanému fi nančnímu úřadu hlavní město Prahu Územnímu pracovišti v, ve, pro Prahu Daňové identifi kační číslo C Z Daňové přiznání ) řádné dodatečné Důvody pro podání dodatečného

Více

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob Finančnímu úřadu pro / Specializovanému fi nančnímu úřadu Ústecký kraj Územnímu pracovišti v, ve, pro Chomutově 0 Daňové identifi kační číslo C Z 0 Daňové přiznání ) řádné dodatečné Důvody pro podání dodatečného

Více

PŘIZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob

PŘIZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému finančnímu úřadu Středočeský kraj Územnímu pracovišti v, ve, pro Příbrami Daňové identifikační číslo

Více

PŘIZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob

PŘIZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému finančnímu úřadu Olomoucký kraj Územnímu pracovišti v, ve, pro Jeseníku 0 Daňové identifikační číslo

Více

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob Neţ začte vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu v, ve, pro Hodoníně Daňové identifikační číslo CZ Identifikační číslo Daňové přiznání ) ) řádné dodatečné opravné otisk podacího

Více

PŘIZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob

PŘIZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému finančnímu úřadu Jihočeský kraj Územnímu pracovišti v, ve, pro Táboře Daňové identifikační číslo C Z

Více

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. P Ř I Z N Á N Í. k dani z příjmů právnických osob

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. P Ř I Z N Á N Í. k dani z příjmů právnických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému finančnímu úřadu Liberecký kraj Územnímu pracovišti v, ve, pro Jablonci nad Nisou 0 Daňové identifikační

Více

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému fi nančnímu úřadu hlavní město Prahu Územnímu pracovišti v, ve, pro Prahu 0 Daňové identifi kační číslo

Více

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému fi nančnímu úřadu Olomoucký kraj Územnímu pracovišti v, ve, pro Jeseníku 0 Daňové identifi kační číslo

Více

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému fi nančnímu úřadu hlavní město Prahu Územnímu pracovišti v, ve, pro Prahu - Jižní Město Daňové identifi

Více

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob Finančnímu úřadu pro / Specializovanému finančnímu úřadu JIHOČESKÝ KRAJ Územnímu pracovišti v, ve, pro ČESKÉ BUDĚJOVICE 0 Daňové identifikační číslo C Z 7 7 9 0 Identifikační číslo 7 7 9 Než začnete vyplňovat

Více

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob Finančnímu úřadu v, ve, pro Finanční úřad v Pardubicích 1 Daňové identifikační číslo CZ 9717 Identifikační číslo 9717 Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. 3 Daňové přiznání 1) 1)

Více

PŘIZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob

PŘIZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému finančnímu úřadu hlavní město Prahu Územnímu pracovišti v, ve, pro Prahu 0 Daňové identifikační číslo

Více

PŘIZNÁNÍ K DANI Z PŘÍJMU PRÁVNICKÝCH OSOB Mfin 5404 vzor č.18 formulář je platný pro zdaňovací období započatá v roce 2008 neomezená verze

PŘIZNÁNÍ K DANI Z PŘÍJMU PRÁVNICKÝCH OSOB Mfin 5404 vzor č.18 formulář je platný pro zdaňovací období započatá v roce 2008 neomezená verze PŘIZNÁNÍ K DANI Z PŘÍJMU PRÁVNICKÝCH OSOB 25 544 Mfin 544 vzor č.18 formulář je platný pro zdaňovací období započatá v roce 28 neomezená verze Licenční podmínky použití šablony : Zakoupením/stažením šablony

Více

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému fi nančnímu úřadu Olomoucký kraj Územnímu pracovišti v, ve, pro Prostějově Daňové identifi kační číslo

Více

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému fi nančnímu úřadu Středočeský kraj Územnímu pracovišti v, ve, pro Příbrami 0 Daňové identifi kační číslo

Více

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob Finančnímu úřadu v, ve, pro Finanční úřad pro Prahu 3 1 Daňové identifikační číslo CZ 19887 Identifikační číslo 19887 Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. 3 Daňové přiznání 1) 1)

Více

PŘIZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob

PŘIZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému finančnímu úřadu hlavní město Prahu Územnímu pracovišti v, ve, pro Prahu 0 Daňové identifikační číslo

Více

P Ř I Z N Á N Í. k dani z příjmů právnických osob

P Ř I Z N Á N Í. k dani z příjmů právnických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému finančnímu úřadu hlavní město Prahu Územnímu pracovišti v, ve, pro pro Prahu Daňové identifikační číslo

Více

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob Finančnímu úřadu pro / Specializovanému fi nančnímu úřadu hlavní město Prahu Územnímu pracovišti v, ve, pro Prahu 6 0 Daňové identifi kační číslo C Z 0 Daňové přiznání ) řádné dodatečné Důvody pro podání

Více

Než za nete vypl ovat tiskopis, p e t te si, prosím, pokyny. ) Počet příloh II. oddílu P IZNÁNÍ. k dani z p íjm právnických osob

Než za nete vypl ovat tiskopis, p e t te si, prosím, pokyny. ) Počet příloh II. oddílu P IZNÁNÍ. k dani z p íjm právnických osob dz_dppo0_.pdf - Adobe Acrobat Professional Než za nete vypl ovat tiskopis, p e t te si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému nančnímu úřadu Územnímu pracovišti v, ve, pro 0 Daňové identi

Více

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. PŘIZNÁNÍ. k dani z příjmů právnických osob

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. PŘIZNÁNÍ. k dani z příjmů právnických osob Finančnímu úřadu pro / Specializovanému nančnímu úřadu Jihomoravský kraj Územnímu pracovišti v, ve, pro Brno III 0 Daňové identi kační číslo C Z 0 Daňové přiznání ) řádné 5 5 6 5 9 0 Identi kační číslo

Více

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému fi nančnímu úřadu hlavní město Prahu Územnímu pracovišti v, ve, pro Prahu 0 Daňové identifi kační číslo

Více

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. PŘIZNÁNÍ. k dani z příjmů právnických osob

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. PŘIZNÁNÍ. k dani z příjmů právnických osob Finančnímu úřadu pro / Specializovanému nančnímu úřadu hlavní město Prahu Územnímu pracovišti v, ve, pro Prahu 8 Daňové identi kační číslo C Z Identi kační číslo 5 6 8 9 Daňové přiznání ) řádné dodatečné

Více

S y n c a r e P l u s, s. r. o. b) obec c) PSČ B R N O - S E V E R. e) číslo telefonu f) číslo faxu

S y n c a r e P l u s, s. r. o. b) obec c) PSČ B R N O - S E V E R. e) číslo telefonu f) číslo faxu Finančnímu úřadu pro / Specializovanému fi nančnímu úřadu Jihomoravský kraj Územnímu pracovišti v, ve, pro Brno III 0 Daňové identifi kační číslo C Z 0 Daňové přiznání ) řádné 5 5 6 5 9 0 Identifi kační

Více

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému fi nančnímu úřadu Jihomoravský kraj Územnímu pracovišti v, ve, pro Brno III 0 Daňové identifi kační

Více

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému fi nančnímu úřadu Královéhradecký kraj Územnímu pracovišti v, ve, pro Trutnově 0 Daňové identifi kační

Více

PŘIZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob

PŘIZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému finančnímu úřadu hlavní město Prahu Územnímu pracovišti v, ve, pro Prahu 0 Daňové identifikační číslo

Více

Než za nete vypl ovat tiskopis, p e t te si, prosím, pokyny. P IZNÁNÍ. k dani z p íjm právnických osob

Než za nete vypl ovat tiskopis, p e t te si, prosím, pokyny. P IZNÁNÍ. k dani z p íjm právnických osob 0_.pdf Než za te vypl ovat tiskopis, p e t te si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu v, ve, pro 0 Daňové identi kační číslo C Z 0 Identi kační číslo 0 Daňové přiznání ) řádné opravné Důvody pro podání dodatečného

Více

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému fi nančnímu úřadu hlavní město Prahu Územnímu pracovišti v, ve, pro Prahu 8 Daňové identifi kační číslo

Více

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému fi nančnímu úřadu Olomoucký kraj Územnímu pracovišti v, ve, pro Jeseníku 0 Daňové identifi kační číslo

Více

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob Finančnímu úřadu pro / Specializovanému fi nančnímu úřadu Kraj Vysočina Územnímu pracovišti v, ve, pro Pacově Daňové identifi kační číslo C Z 9 Identifi kační číslo 9 Daňové přiznání ) řádné dodatečné

Více

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému fi nančnímu úřadu Středočeský kraj Územnímu pracovišti v, ve, pro Říčanech Daňové identifi kační číslo

Více

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému fi nančnímu úřadu hlavní město Prahu Územnímu pracovišti v, ve, pro Praze - Modřanech Daňové identifi

Více

Než za nete vypl ovat tiskopis, p e t te si, prosím, pokyny. P IZNÁNÍ. k dani z p íjm právnických osob

Než za nete vypl ovat tiskopis, p e t te si, prosím, pokyny. P IZNÁNÍ. k dani z p íjm právnických osob dz_dppo50_.pdf - Adobe Acrobat Professional Než za te vypl ovat tiskopis, p e t te si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému nančnímu úřadu Územnímu pracovišti v, ve, pro 0 Daňové identi

Více

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob Finančnímu úřadu pro / Specializovanému fi nančnímu úřadu hlavní město Prahu Územnímu pracovišti v, ve, pro Prahu 9 0 Daňové identifi kační číslo C Z 0 Daňové přiznání ) řádné dodatečné Důvody pro podání

Více

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob Finančnímu úřadu pro / Specializovanému fi nančnímu úřadu hlavní město Prahu Územnímu pracovišti v, ve, pro Prahu 8 Daňové identifi kační číslo C Z Daňové přiznání ) řádné dodatečné Důvody pro podání dodatečného

Více

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému fi nančnímu úřadu hlavní město Prahu Územnímu pracovišti v, ve, pro Prahu 0 Daňové identifi kační číslo

Více

PŘIZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob

PŘIZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému finančnímu úřadu hlavní město Prahu Územnímu pracovišti v, ve, pro Prahu 0 0 Daňové identifikační číslo

Více

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob Finančnímu úřadu pro / Specializovanému fi nančnímu úřadu hlavní město Prahu Územnímu pracovišti v, ve, pro Prahu 0 Daňové identifi kační číslo C Z 0 Daňové přiznání ) řádné dodatečné Důvody pro podání

Více

Příloha č. 1 II. oddílu

Příloha č. 1 II. oddílu Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu v, ve, pro Praha 4 1 Daňové identifikační číslo CZ 2 Identifikační číslo 262 11 211 otisk podacího razítka finančního úřadu

Více

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob Finančnímu úřadu pro / Specializovanému finančnímu úřadu Hlavní město Praha Územnímu pracovišti v, ve, pro Prahu 0 Daňové identifikační číslo C Z Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny.

Více

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob 0_7.pdf - Adobe Acrobat Professional Finančnímu úřadu pro / Specializovanému fi nančnímu úřadu Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Územnímu pracovišti v, ve, pro 0 Daňové identifi

Více

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému fi nančnímu úřadu Jihočeský kraj Územnímu pracovišti v, ve, pro Strakonicích Daňové identifi kační číslo

Více

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu v, ve, pro 0 Daňové identifi kační číslo C Z 0 Identifi kační číslo 0 Daňové přiznání ) řádné opravné Důvody pro podání dodatečného

Více

BYTOVÉ DRUŽSTVO 1753, 1754, 1755 NAD ALEJÍ NAD ALEJÍ 1753/ Praha 6 CZ

BYTOVÉ DRUŽSTVO 1753, 1754, 1755 NAD ALEJÍ NAD ALEJÍ 1753/ Praha 6 CZ BYTOVÉ DRUŽSTVO 7, 7, 7 NAD ALEJÍ NAD ALEJÍ 7/ 6 Praha 6 CZ 6 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Název: BD 7,7,7 Nad Alejí Sídlo: Nad Alejí 7/, 6 Praha 6 Právní forma: družstvo IČ: 6 DIČ: CZ6 Rozhodující předmět činnosti:

Více

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob

P Ř IZNÁNÍ k dani z příjmů právnických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému fi nančnímu úřadu hlavní město Prahu Územnímu pracovišti v, ve, pro Prahu 8 0 Daňové identifi kační

Více

ČERNÍ KONĚ. Černí koně jsou kořením nejen sportu, ale i života. A takoví jsme i my, handicapovaní. Název organizace:

ČERNÍ KONĚ. Černí koně jsou kořením nejen sportu, ale i života. A takoví jsme i my, handicapovaní. Název organizace: ČERNÍ KONĚ Výraz Černí koně jsme převzali ze sportovního slovníku, kdy se takto označuje tým nebo sportovec, který nemá předpoklad stát se vítězem, spíše je považován za outsidera. Černí koně ale svým

Více

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob Finančnímu úřadu pro / Specializovanému fi nančnímu úřadu FÚ pro hlavní město Prahu Územnímu pracovišti v, ve, pro pro Prahu 0 Daňové identifikační číslo CZ67 Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si,

Více

a s n k Ů N a r13_h_la_v_n_í <,,_p_ře_v_a_ž_.ujc_íc_,í)_č_in_n_o_s_t -, Kód klasifikace CZ-NACE2)

a s n k Ů N a r13_h_la_v_n_í <,,_p_ře_v_a_ž_.ujc_íc_,í)_č_in_n_o_s_t -, Kód klasifikace CZ-NACE2) Nežzačnete vyplňovat tiskopis přečtěte si prqstm~!.1y:._ Finančnímu úřadu pro Specializovanému finančnímu úřadu L FinanČníÚ;Wp;~ Středočeský kraj 1 Územnímu pracovišti v ve pro KLADN 01 Daňové identifikačni

Více

PŘIZNÁNÍ K DANI Z PŘÍJMU PRÁVNICKÝCH OSOB 25 5404 Mfin 5404 vzor č. 24 formulář je platný pro zdaňovací období započatá v roce 2013 omezená verze

PŘIZNÁNÍ K DANI Z PŘÍJMU PRÁVNICKÝCH OSOB 25 5404 Mfin 5404 vzor č. 24 formulář je platný pro zdaňovací období započatá v roce 2013 omezená verze PŘIZNÁNÍ K DANI Z PŘÍJMU PRÁVNICKÝCH OSOB 5 544 Mfin 544 vzor č. 4 formulář je platný pro zdaňovací období započatá v roce 3 omezená verze Tato verze je použitelná jen pro právnické osoby, u nichž : *

Více

PŘIZNÁNí k dani z příjmů právnických osob

PŘIZNÁNí k dani z příjmů právnických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, Finančnímu úřadu pro I Specializovanému finančnímu úřadu ( Královéhradecký kraj ) Územnimu pracovišti v, ve, pro (Dvoře Králové nad Labem 01 Daňové identifikační čislo 02

Více

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny.

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému finančnímu úřadu Hlavní město Prahu Územnímu pracovišti v, ve, pro Prahu 0 Daňové identifikační číslo

Více

VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY. ve zkráceném rozsahu. ke dni ( v celých tisících Kč )

VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY. ve zkráceném rozsahu. ke dni ( v celých tisících Kč ) Výkaz zisku a ztráty ve druhovém členění podle Přílohy č. Účetní jednotka doručí účetní závěrku současně VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY ve zkráceném rozsahu ke dni 3..07 ( v celých tisících Kč ) Obchodní firma nebo

Více

PŘIZNÁNÍ k dani z příjmů fyzických osob

PŘIZNÁNÍ k dani z příjmů fyzických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému finančnímu úřadu Moravskoslezský kraj Územnímu pracovišti v, ve, pro Opavě Daňové identifikační číslo

Více