Objekt B1 Dům kultury těla

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Objekt B1 Dům kultury těla"

Transkript

1 OBJEKTY B

2 Objekt B1 kul tura, cel ková pl ocha 100% kul tura, pl ocha pro veřejnos t kul tura, pl ocha pro a dmi ni s tra ti vu kul tura, pl ocha zá zemí a techni ky poža dova ný počet pa rkova cích s tá ní 100% 50% 5% 45% ks 1PP 347 1NP 401 1MP 2NP 387 3NP 4NP 5NP 6NP celkem Objekt B1 Dům kultury těla Památkově chráněný objekt má osovou dispozici s poměrně velkými sály. Je proto možno ho využít na mnoho způsobů. V návrhu předkládáme konkrétní příklad řešení fitnescentra a objekt nazýváme Dům kultury těla. Dispozice je očištěna od zbytečných příček a vestaveb. Technické zázemí a šatny pro veřejnost jsou umístěny v suterénu budovy. Pro vstup do šaten je využito nynější schodiště v anglickém dvorku z náměstí Pivovarský dvůr. Druhý vstup do zvýšeného 1NP je stávající z boku budovy. Ze strany Koterovské vytváří postranní křídla budovy malý dvoreček oddělený od ulice oplocením. Prostor může být využit jako ohrazené dětské hřiště, na kterém mohou pod dozorem recepčních dovádět děti rodičů, kteří si do fitness centra přišli zacvičit. Kromě cvičebních sálů je v obou nadzemních podlažích i sociální zařízení a na úrovni 1NP je bezprostředně při recepci také herna pro nejmenší. Vedení fitnescentra s šatnami zaměstnanců je na úrovni 2NP, střecha je nezateplená, technické jednotky jsou umístěny v prostoru krovu ve venkovním provedení. Fasáda bude zrekonstruována do původního stavu. Infrastruktura Přípojka jednotné kanalizace je vedena zhruba v trase dnešní přípojky do stoky v Koterovské ulici. Dešťové vody jsou svedeny do této přípojky přímo, bez retence, neboť se jedná o stávající objekt, jehož střecha (její odtokové poměry) zůstává beze změny. Vodovodní přípojka je připojena k veřejnému řadu budovanému pro objekt B4. Připojení k horkovodu je vedeno trasou mezi objektem B5 a stávajícím oplocením. Na tuto část trasy bude napojen i objekt B5.

3

4 Rozvojová plocha: B1 (fáze 8.1) Položka Umístění položky Jednotka Počet jednotek Jednotková cena Celkem Poznámka asfaltová komunikace vně rozvoj.pl uvnitř rozvoj.pl žulová kostka vně rozvoj.pl uvnitř rozvoj.pl drobná kamenná dlažba vně rozvoj.pl uvnitř rozvoj.pl sadové úpravy vně rozvoj.pl uvnitř rozvoj.pl stromy vně rozvoj.pl. ks (nové a nahrazované) uvnitř rozvoj.pl. ks kanalizace jednotná veřejná m přípojky m areálová vnější m kanalizace splašková veřejná m přípojky m areálová vnější m kanalizace dešťová veřejná m přípojky m areálová vnější m retenční nádrž veřejná m rozvojové plochy m vodovod veřejný m přípojky m horkovod veřejný m přípojky m areálový vnější m výměníková stanice hlavní ks podružná ks trafostanice distribuční ks zákaznická ks El. Koridor (x) vně rozvoj.pl. m ) uvnitř rozvoj.pl. m ) VO osvětlovací bod na stožáru vně rozvoj.pl. ks ) uvnitř rozvoj.pl. ks ) 1) Položka uvádí délku el. Koridoru, do kterého jsou soustředěny pokládky nových a přeložky stávajících kabelů včetně VO. Položka neřeší skutečnou délku kabelů, ta bude předmětem dalších stupňů dokumentace. 2) Vzdálenost propojení osvětlovacího bodu s el. koridorem není započítána.

5 Objekt B2 kul tura, cel ková pl ocha kul tura, pl ocha pro veřejnos t kul tura, pl ocha pro a dmi ni s tra ti vu kul tura, pl ocha zá zemí a techni ky poža dova ný počet pa rkova cích s tá ní 100% 50% 5% 45% ks 1PP 933 1NP MP 2NP NP NP NP 169 6NP celkem Objekt B2 Dům designu Velmi výrazná památkově chráněná stavba bývalé sladovny má i velmi zajímavý interiér. Několik pater budovy má čistě dřevěnou nosnou konstrukci. Velké sály se sloupy jsou ideálním výstavním prostorem. Kromě nekomerčního využití na galerii či muzeum se nabízí i možnost komerčního využití na designové centrum, takzvaně Dům designu. Pod jednou střechou by mohly nalézt své působiště a jednotlivá patra obsadit pobočky firem úspěšně využívající podobné prostory v jiných městech. Firmy jako Vitra, Konsepti, Kartell, Artemide dokážou dokonale využít průmyslový charakter objektu. Blízkost Muzea designu a životního stylu (B3) může podpořit synergický efekt rozvoje celého areálu. Do železobetonové konstrukce suterénu samostatně přístupného z prostoru náměstí Za Sladovnou a ze sníženého Sloupového dvora byl zakreslen jako jeden z možných způsobů využití bowlingový klub s občerstvením. Ve čtyřech nadzemních podlažích jsou ve zmiňovaných patrech s dřevěnou konstrukcí umístěny výstavní a prodejní prostory. Administrativní zázemí spolu se sociálním zařízením pro zaměstnance a veřejnost je vloženo do přilehlé části objektu, která má i samostatné původní schodiště. Infrastruktura Přípojky objektu budou napojeny do tras inženýrských sítí vybudovaných pod veřejnými prostranstvími v předcházejících fázích rozvoje. Vodovodní řad mezi objektem B2 a budovou budoucího auditora B3 propojí řady před rozvojovou plochou D a plochou C. Pro odkanalizování prostranství je protažena větev veřejné kanalizace od objektu C5. Dešťové vody ze střechy objektu jsou do veřejných řadů svedeny přímo, bez retence, neboť se jedná o stávající objekt, jehož střecha nemění odtokové poměry.

6

7

8 Rozvojová plocha: B2 (fáze 8.3) Položka Umístění položky Jednotka Počet jednotek Jednotková cena Celkem Poznámka asfaltová komunikace vně rozvoj.pl uvnitř rozvoj.pl žulová kostka vně rozvoj.pl uvnitř rozvoj.pl drobná kamenná dlažba vně rozvoj.pl uvnitř rozvoj.pl sadové úpravy vně rozvoj.pl uvnitř rozvoj.pl stromy vně rozvoj.pl. ks (nové a nahrazované) uvnitř rozvoj.pl. ks kanalizace jednotná veřejná m přípojky m areálová vnější m kanalizace splašková veřejná m přípojky m areálová vnější m kanalizace dešťová veřejná m přípojky m areálová vnější m retenční nádrž veřejná m rozvojové plochy m vodovod veřejný m přípojky m horkovod veřejný m přípojky m areálový vnější m výměníková stanice hlavní ks podružná ks trafostanice distribuční ks zákaznická ks El. Koridor (x) vně rozvoj.pl. m ) uvnitř rozvoj.pl. m ) VO osvětlovací bod na stožáru vně rozvoj.pl. ks ) uvnitř rozvoj.pl. ks ) 1) Položka uvádí délku el. Koridoru, do kterého jsou soustředěny pokládky nových a přeložky stávajících kabelů včetně VO. Položka neřeší skutečnou délku kabelů, ta bude předmětem dalších stupňů dokumentace. 2) Vzdálenost propojení osvětlovacího bodu s el. koridorem není započítána.

9 Objekt B3 muzeum des i gnu, cel ková pl ocha a udi tori um, cel ková pl ocha muzeum des i gnu, výs ta vní pl ochy cel kem a udi tori um, s eda dl a předná š kový a projekl ční s á l, s eda dl a ka vá rna ka ncel á ře poža dova ný počet pa rkova cích s tá ní ks ks ks 1PP NP MP NP NP 563 4NP 407 5NP 417 6NP celkem Objekt B3 Muzeum designu a životního stylu Na objekt byla zpracována samostatná studie využití. Studie potvrdila prostorové nároky UMPRUM muzea i vhodnost využití tohoto objektu pro dané účely. Součástí muzea a prohlídkového okruhu je i šikmý dopravník s drobnou dostavbou v ploše hlavního náměstí a spojením původními podzemními prostory. Součástí zadání ověřovací studie byl i víceúčelový prostor auditoria, které bylo vyčleněno do samostatného objektu s přímým spojením v suterénu objektu. Otázkou zůstávají finanční možnosti realizace muzea a s tím spojené časování celé rekonstrukce objektu. Infrastruktura V současné době prochází objektem funkční trasa horkovodu propojující území na jihu a severu od areálu Světovar. Její přerušení a vymístění ze suterénu budovy bude možné až po vybudování a přepojení do trasy horkovodu v nové ulici Za Vozovnou. Hlavní výměníková stanice objektu B3 bude na horkovod připojena z nové větve jdoucí pod veřejným prostranstvím před objektem B2. Také další přípojky objektu budou napojeny do tras inženýrských sítí vybudovaných v předcházejících fázích rozvoje.

10

11

12

13

14 Rozvojová plocha: B3 (fáze 8.4) Položka Umístění položky Jednotka Počet jednotek Jednotková cena Celkem Poznámka asfaltová komunikace vně rozvoj.pl uvnitř rozvoj.pl žulová kostka vně rozvoj.pl uvnitř rozvoj.pl drobná kamenná dlažba vně rozvoj.pl uvnitř rozvoj.pl sadové úpravy vně rozvoj.pl uvnitř rozvoj.pl stromy vně rozvoj.pl. ks (nové a nahrazované) uvnitř rozvoj.pl. ks kanalizace jednotná veřejná m přípojky m areálová vnější m kanalizace splašková veřejná m přípojky m areálová vnější m kanalizace dešťová veřejná m přípojky m areálová vnější m retenční nádrž veřejná m rozvojové plochy m vodovod veřejný m přípojky m horkovod veřejný m přípojky m areálový vnější m výměníková stanice hlavní ks podružná ks trafostanice distribuční ks zákaznická ks El. Koridor (x) vně rozvoj.pl. m ) uvnitř rozvoj.pl. m ) VO osvětlovací bod na stožáru vně rozvoj.pl. ks ) uvnitř rozvoj.pl. ks ) 1) Položka uvádí délku el. Koridoru, do kterého jsou soustředěny pokládky nových a přeložky stávajících kabelů včetně VO. Položka neřeší skutečnou délku kabelů, ta bude předmětem dalších stupňů dokumentace. 2) Vzdálenost propojení osvětlovacího bodu s el. koridorem není započítána. Pozn.: - vodní plocha pororošt studna 20

15 Objekt B5 kul tura, cel ková pl ocha kul tura, pl ocha pro veřejnos t kul tura, pl ocha pro a dmi ni s tra ti vu kul tura, pl ocha zá zemí a techni ky poža dova ný počet pa rkova cích s tá ní 100% 50% 5% 45% ks 1PP 155 1NP 338 1MP 2NP 281 3NP 285 4NP 5NP 6NP celkem Objekt B5 kantýna / Spolkový dům Objekt prošel v 70. letech brutální rekonstrukcí fasády, která smazala původní detaily. Existují ale plánové podklady původní podoby objektu, a tak bude možno při rekonstrukci vrátit objektu jeho původní tvář. Jako příklad možného využití navrhujeme využít budovy pro účely komunitního centra Slovany pod názvem Spolkový dům. Vložením této funkce dochází k prolnutí zájmů občanů konkrétní čtvrti se zájmy celoměstskými i zájmy přesahujícími rámec města i kraje. Komunitní centrum jako místo setkávání občanů provozujících zájmové aktivity může být podpořeno a vhodně zkombinováno s umístěním lokálního minipivovaru. O umístění této funkce byla vedena jednání a předkládané řešení potvrzuje tyto možnosti. Oba provozy, tj. komunitní centrum a minipivovar je možno spojovat, ale i jednoduše oddělit. Do 1NP je vložen minipivovar s provozem varny a konzumačními prostory, hlavní WC jsou umístěna do postranních jednopodlažních křídel budovy s možností přímého přístupu z exteriéru po venkovních vyrovnávacích schodech. Takto umístěná sociální zařízení mohou sloužit (třebas i za poplatek) při kulturních akcích pořádaných na náměstí. Pro tento případ mohou být oddělena od vlastního provozu budovy. Rozdělení vnitřních prostor záleží na konkrétních potřebách nájemce minipivovaru a provozu komunitního centra. Spolkové činnosti probíhají ve 2NP a vedení je umístěno ve stávajícím využitelném prostoru krovu. Nově je v krovu doplněno nezbytné sociální zařízení a kuchyňka se skladem. Zbývající prostor krovu je nezateplený a technické jednotky zde umístěné jsou ve venkovním provedení. Další technické prostory spolu s šatnami zaměstnanců minipivovaru jsou umístěné v suterénu budovy. Infrastruktura Podél objektu budou vybudovány dvě větve veřejného kanalizačního řadu, do kterých bude zaústěna přípojka splaškové kanalizace. Dešťové vody ze střechy objektu jsou do řadů svedeny přímo, bez retence, neboť se jedná o stávající objekt, jehož střecha nemění odtokové poměry. Vodovodní přípojka je vedena k veřejnému vodovodu ve Sladové vybudovanému v předcházejících fázích rozvoje. Horkovod bude napojen na trasu společnou s objektem B1.

16

17 Rozvojová plocha: B5 (fáze 8.2) Položka Umístění položky Jednotka Počet jednotek Jednotková cena Celkem Poznámka asfaltová komunikace vně rozvoj.pl uvnitř rozvoj.pl žulová kostka vně rozvoj.pl uvnitř rozvoj.pl drobná kamenná dlažba vně rozvoj.pl uvnitř rozvoj.pl sadové úpravy vně rozvoj.pl uvnitř rozvoj.pl stromy vně rozvoj.pl. ks (nové a nahrazované) uvnitř rozvoj.pl. ks kanalizace jednotná veřejná m přípojky m areálová vnější m kanalizace splašková veřejná m přípojky m areálová vnější m kanalizace dešťová veřejná m přípojky m areálová vnější m retenční nádrž veřejná m rozvojové plochy m vodovod veřejný m přípojky m horkovod veřejný m přípojky m areálový vnější m výměníková stanice hlavní ks podružná ks trafostanice distribuční ks zákaznická ks El. Koridor (x) vně rozvoj.pl. m ) uvnitř rozvoj.pl. m ) VO osvětlovací bod na stožáru vně rozvoj.pl. ks ) uvnitř rozvoj.pl. ks ) 1) Položka uvádí délku el. Koridoru, do kterého jsou soustředěny pokládky nových a přeložky stávajících kabelů včetně VO. Položka neřeší skutečnou délku kabelů, ta bude předmětem dalších stupňů dokumentace. 2) Vzdálenost propojení osvětlovacího bodu s el. koridorem není započítána.

18 Objekt B7 1PP kul tura, cel ková pl ocha kul tura, pl ocha pro veřejnos t kul tura, pl ocha pro a dmi ni s tra ti vu kul tura, pl ocha zá zemí a techni ky poža dova ný počet pa rkova cích s tá ní 100% 50% 5% 45% ks 1NP MP 2NP 3NP 4NP 5NP 6NP celkem B7 kůlna Krásnou konstrukci dřevěné jednopodlažní trojlodní haly je možno výměnou několika poškozených polí a položením nové střešní krytiny zachránit. Jednoduchou přístavbou sociálních zařízení v místě chybějícího rohu stavby dostane město výjimečný víceúčelový prostor. Jeden den může být tržištěm, další den taneční plochou, kuželníkem, místem pro lukostřelbu, divadelní scénou či rejdištěm kolečkových bruslařů. Boční stěny z latěk budou směrem do centrálního prostoru vnitrobloku otevíravé (posuvné) tak, aby bylo možno krytý prostor cele propojit se zpevněnou plochou pod otevřeným nebem. Směrem k objektům rozvojové plochy F budou boční stěny pevné a v podstatě budou tvořit oplocení této plochy. Infrastruktura Zasíťování tohoto objektu předpokládá součinnost s rekonstrukcí objektu B8 (truhlárna). Jedná se o součinnost při provádění el. napojení, výstavbě kanalizace, vodovodu a horkovodu. Dešťové vody ze střechy B7 jsou zachytávány v retenční nádrži se samostatnou přípojkou do veřejného řadu jednotné kanalizace.

19

20 Rozvojová plocha: B7 (fáze 7.2) Položka Umístění položky Jednotka Počet jednotek Jednotková cena Celkem Poznámka asfaltová komunikace vně rozvoj.pl uvnitř rozvoj.pl žulová kostka vně rozvoj.pl uvnitř rozvoj.pl drobná kamenná dlažba vně rozvoj.pl uvnitř rozvoj.pl sadové úpravy vně rozvoj.pl uvnitř rozvoj.pl stromy vně rozvoj.pl. ks (nové a nahrazované) uvnitř rozvoj.pl. ks kanalizace jednotná veřejná m přípojky m areálová vnější m kanalizace splašková veřejná m přípojky m areálová vnější m kanalizace dešťová veřejná m přípojky m areálová vnější m retenční nádrž veřejná m rozvojové plochy m vodovod veřejný m přípojky m horkovod veřejný m přípojky m areálový vnější m výměníková stanice hlavní ks podružná ks trafostanice distribuční ks zákaznická ks El. Koridor (x) vně rozvoj.pl. m ) uvnitř rozvoj.pl. m ) VO osvětlovací bod na stožáru vně rozvoj.pl. ks ) uvnitř rozvoj.pl. ks ) 1) Položka uvádí délku el. Koridoru, do kterého jsou soustředěny pokládky nových a přeložky stávajících kabelů včetně VO. Položka neřeší skutečnou délku kabelů, ta bude předmětem dalších stupňů dokumentace. 2) Vzdálenost propojení osvětlovacího bodu s el. koridorem není započítána.

21 Objekt B8 kul tura, cel ková pl ocha kul tura, pl ocha pro veřejnos t kul tura, pl ocha pro a dmi ni s tra ti vu kul tura, pl ocha zá zemí a techni ky poža dova ný počet pa rkova cích s tá ní 100% 50% 5% 45% ks 1PP 67 1NP 387 1MP 90 2NP 3NP 4NP 5NP 6NP celkem B8 truhlárna Objekt bývalé truhlárny má v sobě spoustu zachovalých původních detailů. Tovární okna, vrata a ocelový zásobník na fasádě ke Slovanské aleji budou po rekonstrukci výrazným prvkem ve vztahu k nově budovaným objektům. Vnitřní prostory jsou jednoduché a jejich čistotu a prostotu se návrh snaží zvolenou funkcí udržet. Objekt může být využit ke komerčním účelům jako prostor, který kombinuje bar s prodejním (galerijním) prostorem. Prostor přední místnosti by měl zůstat volný s pohledem na železobetonové konstrukce haly. Do přilehlých veřejných ploch se dá otevřít v místě původních vrat a hala tak může v určitých momentech fungovat jako průchozí. Střední hala se sloupovím bude doplněna o vestavbu baru a sociálního zázemí. Zbývající nejmenší prostor zůstane v podstatě beze změny. Do půdorysu objektu bude zahloubena předávací výměníková stanice a do nejvyšší střední haly vloženo patro se zázemím zaměstnanců. Infrastruktura Výměníková stanice v objektu je hlavní stanicí, na kterou je napojeno vytápění sociálního zázemí přilehlé haly B7 a odkud je také vedena větev horkovodu do podružné výměníkové stanice objektu B9. Obdobně funguje i el. napájení. Hlavní trasa je vedena technickým suterénem tohoto objektu a pokračuje k objektům ve dvoře (B7, B9). V úzkém hrdle mezi východní fasádou B8 a budovou parkovacího domu (C1) tak procházejí pouze veřejné řady vodovodu a kanalizace.

22

23 Rozvojová plocha: B8 (fáze 7.1) Položka Umístění položky Jednotka Počet jednotek Jednotková cena Celkem Poznámka asfaltová komunikace vně rozvoj.pl uvnitř rozvoj.pl žulová kostka vně rozvoj.pl uvnitř rozvoj.pl drobná kamenná dlažba vně rozvoj.pl uvnitř rozvoj.pl sadové úpravy vně rozvoj.pl uvnitř rozvoj.pl stromy vně rozvoj.pl. ks (nové a nahrazované) uvnitř rozvoj.pl. ks kanalizace jednotná veřejná m přípojky m areálová vnější m kanalizace splašková veřejná m přípojky m areálová vnější m kanalizace dešťová veřejná m přípojky m areálová vnější m retenční nádrž veřejná m rozvojové plochy m vodovod veřejný m přípojky m horkovod veřejný m přípojky m areálový vnější m výměníková stanice hlavní ks podružná ks trafostanice distribuční ks zákaznická ks El. Koridor (x) vně rozvoj.pl. m ) uvnitř rozvoj.pl. m ) VO osvětlovací bod na stožáru vně rozvoj.pl. ks ) uvnitř rozvoj.pl. ks ) 1) Položka uvádí délku el. Koridoru, do kterého jsou soustředěny pokládky nových a přeložky stávajících kabelů včetně VO. Položka neřeší skutečnou délku kabelů, ta bude předmětem dalších stupňů dokumentace. 2) Vzdálenost propojení osvětlovacího bodu s el. koridorem není započítána.

24 Objekt B9 kul tura, cel ková pl ocha kul tura, pl ocha pro veřejnos t kul tura, pl ocha pro a dmi ni s tra ti vu kul tura, pl ocha zá zemí a techni ky poža dova ný počet pa rkova cích s tá ní 100% 25% 5% 70% ks 1PP 59 1NP 854 1MP 857 2NP 858 3NP 4NP 5NP 6NP celkem B9 hala Bratislava Hala nese jméno typového projektu, podle kterého byla postavena. Jedná se o železobetonový dvoulodní skelet s výškou haly cca 9m. Stavba s velkými rozpony je použitelná prakticky na cokoliv. Z vnější strany jsou k ní přistavěny budovy rozvojových ploch C. V případě zájmu investorů může být hala přičleněna k provozu těchto budov, či může být řešena jako nezávislý objekt oddělený štítovou zdí. Právě takové využití návrh dokumentuje. Předkládá řešení depozitáře archeologických sbírek, pro které město Plzeň hledá vhodný prostor. Hala může být dle potřeby přepatrována na tři vložená patra s konstrukční výškou cca 3m. Vstup je veden z jihu a podél západní fasády je vložen expoziční prostor šířky cca 4m přístupný veřejnosti. Zde mohou být čas od času obměňovány expozice ze sbírkového fondu. Fasáda haly skryté ve vnitrobloku tak může komunikovat s přilehlým veřejným prostorem dvora Pod Platany a lákat návštěvníky k občasným návštěvám. Shodným způsobem by hala mohla být využita i pro potřeby městského archivu. Jeho umístění do této haly by ponechalo nádherné prostory v objektu B4 pro potřeby kulturních institucí a provoz by mohl být uspořádán velmi racionálně a ekonomicky efektivně. Také potřeby stálého vnitřního prostředí jde v tomto případě naplnit bez větších problémů, neboť konstrukce haly není památkově chráněna a je možno ji bez problémů požadovaně zateplit. V každém případě je objekt haly vhodný k dočasnému zachování. Je to prostor, který je vybudován a může namísto výše popsaného sloužit například i alternativní kultuře. V tomto případě jsou finanční nároky na rekonstrukci minimální a hala může fungovat jako víceúčelový prostor uměleckých dílen nebo výstav. Infrastruktura Zasíťování tohoto objektu předpokládá součinnost s rekonstrukcí objektu B8 (truhlárna). Jedná se o součinnost při provádění el. napojení, výstavbě kanalizace, vodovodu a horkovodu. Hlavní výměníková stanice horkovodu je umístěna v suterénu B8 a odtud je vedena větev k podružné stanici v objektu B9. Obdobně funguje i el. napájení. Hlavní trasa je vedena technickým suterénem objektu B8 a odtud pokračuje k B9. Dešťové vody ze střechy B9 jsou zachytávány v samostatné retenční nádrži a jejich přepad je přípojkou jednotné kanalizace sveden do veřejného řadu.

25

26 Rozvojová plocha: B9 (fáze 7.3) Položka Umístění položky Jednotka Počet jednotek Jednotková cena Celkem Poznámka asfaltová komunikace vně rozvoj.pl uvnitř rozvoj.pl žulová kostka vně rozvoj.pl uvnitř rozvoj.pl drobná kamenná dlažba vně rozvoj.pl uvnitř rozvoj.pl sadové úpravy vně rozvoj.pl uvnitř rozvoj.pl stromy vně rozvoj.pl. ks (nové a nahrazované) uvnitř rozvoj.pl. ks kanalizace jednotná veřejná m přípojky m areálová vnější m kanalizace splašková veřejná m přípojky m areálová vnější m kanalizace dešťová veřejná m přípojky m areálová vnější m retenční nádrž veřejná m rozvojové plochy m vodovod veřejný m přípojky m horkovod veřejný m přípojky m areálový vnější m výměníková stanice hlavní ks podružná ks trafostanice distribuční ks zákaznická ks El. Koridor (x) vně rozvoj.pl. m ) uvnitř rozvoj.pl. m ) VO osvětlovací bod na stožáru vně rozvoj.pl. ks ) uvnitř rozvoj.pl. ks ) 1) Položka uvádí délku el. Koridoru, do kterého jsou soustředěny pokládky nových a přeložky stávajících kabelů včetně VO. Položka neřeší skutečnou délku kabelů, ta bude předmětem dalších stupňů dokumentace. 2) Vzdálenost propojení osvětlovacího bodu s el. koridorem není započítána.

ROZVOJOVÉ ÚZEMÍ G1-G6

ROZVOJOVÉ ÚZEMÍ G1-G6 ROZVOJOVÉ ÚZEMÍ G1-G6 Rozvojové území G1 G6 plocha 2539 m² G1 G2 G3 G4 G5 G6 garáž celkem obchody a služby (prodejní plocha + plocha zázemí) m2 288 206 179 206 109 308 1 296 kanceláře (kancelářská plocha

Více

ROZVOJOVÉ ÚZEMÍ A1-A4

ROZVOJOVÉ ÚZEMÍ A1-A4 Druhá část BILANCE ROZVOJOVÉ ÚZEMÍ A1-A4 Rozvojové území A1 A4 plocha 2522 m² obchody a služby (prodejní plocha + plocha zázemí) kanceláře (kancelářská plocha + plocha zázemí) byty plocha bytů celkem (bez

Více

ROZVOJOVÉ ÚZEMÍ F1-F6

ROZVOJOVÉ ÚZEMÍ F1-F6 ROZVOJOVÉ ÚZEMÍ F1-F6 Rozvojové území F1 F6 plocha 2544 m² F1 F2 F3 F4 F5 F6 garáž celkem obchody a služby (prodejní plocha + plocha zázemí) m2 187 138 277 142 214 958 kanceláře (kancelářská plocha + plocha

Více

ROZVOJOVÉ ÚZEMÍ H1-H7

ROZVOJOVÉ ÚZEMÍ H1-H7 ROZVOJOVÉ ÚZEMÍ H1-H7 Rozvojové území H1 H7 plocha 4010 m² H1 H2 H3 H4 H5 H6 H7 garáž celkem obchody a služby (prodejní plocha + plocha zázemí) m2 92 92 92 114 87 101 578 kanceláře (kancelářská plocha

Více

ROZVOJOVÉ ÚZEMÍ D1-D3, B6

ROZVOJOVÉ ÚZEMÍ D1-D3, B6 ROZVOJOVÉ ÚZEMÍ D1-D3, B6 Rozvojové území D1 D3 plocha 3932 m² D1 D2 D3 garáž celkem obchody a služby (prodejní plocha + plocha zázemí)* m2 81 373 167 621 s travování (plocha pro hosty + plocha zázemí)

Více

Rozvojové území A5 (domov důchodců) plocha 1635 m² A5

Rozvojové území A5 (domov důchodců) plocha 1635 m² A5 ROZVOJOVÉ ÚZEMÍ A5 Rozvojové území A5 (domov důchodců) plocha 1635 m² A5 celkem domov důchodců (plocha celkem tj. pokoje a byty, m2 2 800 2 800 terapie, ordinace, společné prostory, jídelna) počet lůžek

Více

Světovar II rozvojová území a doprava

Světovar II rozvojová území a doprava Světovar II rozvojová území a doprava Identifikační údaje Místo: Areál Světovar. Plzeň Slovany Klient: Útvar koncepce a rozvoje města Plzně Škroupova 5, 305 84 Plzeň Ing. Irena Vostracká, ředitelka tel.:

Více

Třetí část ETAPIZACE

Třetí část ETAPIZACE Třetí část ETAPIZACE Etapizace Představa, že by se celé území investičně rozvíjelo v jednom čase, je nereálná. Proto byl rozvoj území od samého počátku připravován tak, aby se dalo území zastavovat postupně

Více

AREÁL MOŠNOV (MOŠNOV, ČESKÁ REPUBLIKA) RAVANTINO, s.r.o. LEO MINOR GROUP, s.r.o.

AREÁL MOŠNOV (MOŠNOV, ČESKÁ REPUBLIKA) RAVANTINO, s.r.o. LEO MINOR GROUP, s.r.o. (MOŠNOV, ČESKÁ REPUBLIKA) RAVANTINO, s.r.o. LEO MINOR GROUP, s.r.o. 2014 Obsah ZÁKLADNÍ INFORMACE...3 LOKALIZACE...4 DOPRAVNĚ TECHNICKÉ INFORMACE O LOKALITĚ...5 SITUACE ŠIRŠÍCH VZTAHŮ 1:25 000...6 SITUACE

Více

WASTE RECYCLING TECHNOLOGY.cz a.s. Zapsáno v obchodním rejstříku, vedeného Městským soudem v Praze oddíl B, vložka 11921.

WASTE RECYCLING TECHNOLOGY.cz a.s. Zapsáno v obchodním rejstříku, vedeného Městským soudem v Praze oddíl B, vložka 11921. 2 STUDIE STAVBY VÝVOJOVÉ A INOVAČNÍ CENTRUM společnosti WRT.cz Plzeň Letkov WASTE RECYCLING TECHNOLOGY.cz a.s. Zapsáno v obchodním rejstříku, vedeného Městským soudem v Praze oddíl B, vložka 11921. zdroj:

Více

Popis objektů v Pardubicích, Průmyslová 387. Složení objektu:

Popis objektů v Pardubicích, Průmyslová 387. Složení objektu: Popis objektů v Pardubicích, Průmyslová 387 Průmyslová zóna Pardubice se skládá z několika desítek objektů. Jejichž možnosti využití jsou různorodé. Provozovateli jsou LOGISTIKA PARK a.s. a Průmyslový

Více

Informační memorandum. Náměstí Přemyslovců 14/11 Nymburk

Informační memorandum. Náměstí Přemyslovců 14/11 Nymburk Informační memorandum Náměstí Přemyslovců 14/11 Nymburk Předmět prodeje NÁZEV: LOKALITA: LIST VLASTNICTVÍ: BUDOVA: POZEMKY: PODLAŽÍ: ZPĚTNÝ NÁJEM: NÁJEMNÍ SMLOUVY: OSTATNÍ: VYBAVENÍ: FORMA PRODEJE: TERMÍN

Více

90/1 87 90/2 91/3 91/4 91/1 91/5 92/4 91/6 279/4 94

90/1 87 90/2 91/3 91/4 91/1 91/5 92/4 91/6 279/4 94 SITUACE 89 88 90/1 87 P N 279/1 90/2 91/3 91/4 91/1 91/5 92/4 91/6 92/3 279/4 94 121/4 1:500 SITUACE 1. PŮDORYS 1 NP NÁVRH- DETAIL PŮDORYS 2 NP - DETAIL PŮDORYS 2 NP STÁVAJÍCÍ NÁVRH- DETAIL 730 1 420 (310)

Více

Informační memorandum. Nám. T. G. Masaryka 3 Dvůr Králové nad Labem okr. Trutnov

Informační memorandum. Nám. T. G. Masaryka 3 Dvůr Králové nad Labem okr. Trutnov Informační memorandum Nám. T. G. Masaryka 3 Dvůr Králové nad Labem okr. Trutnov Předmět prodeje NÁZEV: LOKALITA: LIST VLASTNICTVÍ: BUDOVA: POZEMKY: PODLAŽÍ: ZPĚTNÝ NÁJEM: NÁJEMNÍ SMLOUVY: OSTATNÍ: VYBAVENÍ:

Více

Víceúčelové kulturní centrum Rožnov pod Radhoštěm

Víceúčelové kulturní centrum Rožnov pod Radhoštěm Víceúčelové kulturní centrum Rožnov pod Radhoštěm Seznam příloh 1. situace 1:1000, 1:500 2. půdorys 1. pp a 1. np 1:200 3. půdorys 2. a 3. np 1:200 4. půdorys 4. np a řezy 1:200 5. pohledy 1:200 6. perspektivy

Více

LABORARTORY BRNO. Průvodní zpráva

LABORARTORY BRNO. Průvodní zpráva Průvodní zpráva 1. Urbanistické souvislosti Dané místo se nachází na vnější straně brněnského městského okruhu. Jedná se o rohovou parcelu při křížení ulic Koliště a Milady Horákové. Urbanisticky dané

Více

PRŮVODNÍ ZPRÁVA 1. URBANISTICKÉ SOUVISLOSTI Řešená parcela se nachází v Brně na nároží křižovatky ulice Bratislavské a Staré. Toto území je v blízkosti městského uličního okruhu, které obepíná centrum

Více

LABORARTORY BRNO BAKALÁŘSKÁ PRÁCE 2012/2013 PRŮVODNÍ ZPRÁVA Urbanistické souvislosti Řešená parcela se nachází v Brně na místě bývalých hradeb, přímo na hranici historického centra a novodobé zástavby.

Více

Architektonická soutěž na ideový návrh architektonického řešení obnovy a nového využití zámku Veselí nad Moravou TEXTOVÁ ČÁST

Architektonická soutěž na ideový návrh architektonického řešení obnovy a nového využití zámku Veselí nad Moravou TEXTOVÁ ČÁST Architektonická soutěž na ideový návrh architektonického řešení obnovy a nového využití zámku Veselí nad Moravou TEXTOVÁ ČÁST Seznam příloh soutěžního návrhu: Obálka Zpáteční adresa Obálka Autor (+CD)

Více

NABÍDKA PRONÁJMU VOLNÝCH PROSTOR

NABÍDKA PRONÁJMU VOLNÝCH PROSTOR NABÍDKA PRONÁJMU VOLNÝCH PROSTOR +420 461 568 148 Budovy a provozy na ul. Dimitrovova 6, NETEX 1) Kuchyně s jídelnou na st. p.č. 92/34 NABÍDKA PRONÁJMU VOLNÝCH PROSTOR Budova tvoří přední levou část objektu

Více

NOVÉ NA STARÉ BRNO, NÁROŽÍ BRATISLAVSKÁ - STARÁ

NOVÉ NA STARÉ BRNO, NÁROŽÍ BRATISLAVSKÁ - STARÁ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ BRNO UNIVERSITY OF TECHNOLOGY FAKULTA ARCHITEKTURY ÚSTAV NAVRHOVÁNÍ II. FACULTY OF ARCHITECTURE DEPARTMENT OF DESIGN II. NOVÉ NA STARÉ BRNO, NÁROŽÍ BRATISLAVSKÁ - STARÁ NEW

Více

VÝROBNĚ SKLADOVÝ AREÁL CERHOVICE

VÝROBNĚ SKLADOVÝ AREÁL CERHOVICE VÝROBNĚ SKLADOVÝ AREÁL CERHOVICE Základní údaje k nabídce Název kraje: STŘEDOČESKÝ Město /obec/: CERHOVICE Lokalita: CERHOVICE Celková plocha pozemků vč. zastavěného území: 3,7 ha Nezastavěná plocha pozemků

Více

Rozšíření Základní školy Nad Parkem, Praha - Zbraslav

Rozšíření Základní školy Nad Parkem, Praha - Zbraslav NÁVRH STAVBY A - PRŮVODNÍ ZPRÁVA 21401- Rozšíření Základní školy Nad Parkem, Praha - Zbraslav A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA A.1. Identifikační údaje A.1.1. Údaje o stavbě Název stavby: Rozšíření Základní školy Nad

Více

Malé rekreační zařízení v obci Nejdek, oblast Nový Fojtov, okres Karlovy Vary

Malé rekreační zařízení v obci Nejdek, oblast Nový Fojtov, okres Karlovy Vary Příloha k č.j. VS 72/74/001/2011-50/Všeob/540 Malé rekreační zařízení v obci Nejdek, oblast Nový Fojtov, okres Karlovy Vary základní popis nepotřebného nemovitého majetku státu Pozemky - par. č. 1691/1

Více

Územní studie Sezemice lokalita Z1

Územní studie Sezemice lokalita Z1 Územní studie Sezemice lokalita Z1 Obsah: Průvodní zpráva Výkres širších vztahů M 1:10 000 Zákres do katastrální mapy M 1:1000 Situace urbanistického a architektonického řešení M 1:1000 Situace inženýrských

Více

SVITAP J.H.J. spol. s r.o.

SVITAP J.H.J. spol. s r.o. NABÍDKA PRONÁJMU VOLNÝCH PROSTOR SVITAP J.H.J. spol. s r.o. Kijevská 8, 568 02 Svitavy tel.: 461 568 166 mob.: 605 700 601 e-mail: vinklerova@svitap.cz www.svitap.cz Budovy a provozy na ul. Dimitrovova

Více

Urbanistické souvislosti Architektonický výraz

Urbanistické souvislosti Architektonický výraz Urbanistické souvislosti Parcela se nachází v Brně v městské části Zábrdovice na nároží ulic Bratislavská a Stará. Tato městská část sousedí s historickým centrem města Brna. Tomu odpovídá krátká docházková

Více

MATERIÁL VYPOŘÁDÁNÍ S TJ SOKOL. Sportovní hala s venkovním sportovištěm u ZŠ v Praze - Suchdole

MATERIÁL VYPOŘÁDÁNÍ S TJ SOKOL. Sportovní hala s venkovním sportovištěm u ZŠ v Praze - Suchdole MATERIÁL VYPOŘÁDÁNÍ S TJ SOKOL Sportovní hala s venkovním m u ZŠ v Praze - Suchdole 17.08.2019 Popis záměrů, které mají vzniknout na stávajících pozemcích TJ SOKOL: A. Spojovací chodba mezi novou sportovní

Více

Bytový dům, V jamce č.p.191 Jesenice

Bytový dům, V jamce č.p.191 Jesenice Ing. M. Veverka projekce IČO 11263415 269 01 * +420 313 109 161 mvprojekce@mvprojekce.cz Milana Schneibergová HIP autorizovaný ing. 0003903 Město, Mírové náměstí 368, 270 33 Dokumentace stávajícího stavu

Více

Břeclav - Národních hrdinů 3127/7. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Břeclav - Národních hrdinů 3127/7. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Břeclav - Národních hrdinů 3127/7 Reprezentativní administrativní budova v centru Břeclavi Celková výměra podlahových ploch cca 6 200 m² Garážové stání až pro 3 osobní automobily

Více

NOVOSTAVBA KOSTELA V BRNĚ - LÍŠNI PRŮVODNÍ ZPRÁVA

NOVOSTAVBA KOSTELA V BRNĚ - LÍŠNI PRŮVODNÍ ZPRÁVA NOVOSTAVBA KOSTELA V BRNĚ - LÍŠNI PRŮVODNÍ ZPRÁVA Diplomová práce školní rok 2011/2012 FA VUT Brno 1. Popis stavby a. Popis území Novostavba kostela s komunitním centrem je navrhována na pozemku nedaleko

Více

STUDIE AUTORSKÁ ZPRÁVA

STUDIE AUTORSKÁ ZPRÁVA AUTORSKÁ ZPRÁVA Prostor náměstí jako centrum města slouží k setkávání či shromažďování lidí. Dle požadavku města Vratimov v zadání ke studii zůstává na náměstí zachováno 55 parkovacích míst, z toho 3 pro

Více

PROCES AREÁL - KVĚTEN 2017

PROCES AREÁL - KVĚTEN 2017 PROCES AREÁL - KVĚTEN 2017 PORTFOLIO - OBSAH Č. 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 NÁZEV VÝKRESU ARCHITEKTONICKÁ ZPRÁVA STÁVAJÍCÍ STAV - PŮDORYS 1NP STÁVAJÍCÍ STAV - PŮDORYS 2NP

Více

Zpráva o postupu prací č. 2012/12

Zpráva o postupu prací č. 2012/12 Zpráva o postupu prací č. 2012/12 Název stavby: Rekreační areál města Blatná Revitalizace zanedbaného areálu na občanskou vybavenost Objednatel: Město Blatná Třída T. G. Masaryka 322 388 01 Blatná Zhotovitel:

Více

strana 1 Popis č. 3924/2013

strana 1 Popis č. 3924/2013 strana 1 Popis č. 3924/2013 o ceně nemovitostí rodinný dům č.p. 119 na pozemku parc.č. st. 208 a pozemky parc.č. st. 208, 124/18 a 134/4 včetně součástí a příslušenství; budova a pozemky k datu 12.8.2013

Více

Textová část a) Zdůvodnění zvoleného urbanistického a dopravního řešení stavby v území

Textová část a) Zdůvodnění zvoleného urbanistického a dopravního řešení stavby v území Textová část a) Zdůvodnění zvoleného urbanistického a dopravního řešení stavby v území Objekt městského úřadu a městského sálu je situován uvnitř bloku vymezeném ulicemi Tovární a Školní v centrální části

Více

ZÁZEMÍ PRO SPORT A VOLNÝ ČAS PROJEKT

ZÁZEMÍ PRO SPORT A VOLNÝ ČAS PROJEKT PROJEKT 0 Úvodní údaje Identifikační údaje stavby: Identifikační údaje stavebníka: Městská část Praha 12 Identifikační údaje zpracovatele dokumentace: IN.SPIRA GROUP, s.r.o. Šejbalové 894, Praha 5 Barrandov,

Více

KOMERČNÍ AREÁL NÁCHODSKÁ 118, JAROMĚŘ PROSTORY PRO SKLADOVÁNÍ, VÝROBU A VÝSTAVBU

KOMERČNÍ AREÁL NÁCHODSKÁ 118, JAROMĚŘ PROSTORY PRO SKLADOVÁNÍ, VÝROBU A VÝSTAVBU KOMERČNÍ AREÁL NÁCHODSKÁ 118, JAROMĚŘ PROSTORY PRO SKLADOVÁNÍ, VÝROBU A VÝSTAVBU 1/26 HISTORIE Areál byl postaven roku 1928 jako přádelna bavlněné česané příze. V roce 1974 byl celý objekt kompletně stavebně

Více

REKONSTRUKCE KULTURNÍHO A ADMINISTRaTIVNÍHO CENTRA V NERATOVICÍCH soutěžní dialog - II. fáze

REKONSTRUKCE KULTURNÍHO A ADMINISTRaTIVNÍHO CENTRA V NERATOVICÍCH soutěžní dialog - II. fáze REKONSTRUKCE KULTURNÍHO A ADMINISTRaTIVNÍHO CENTRA V NERATOVICÍCH soutěžní dialog - II. fáze ov architekti s.r.o 05/2018 CÍLE NÁVRHU # změnit tvář socialistického centra na současnou otevřenou radnici

Více

ŠKOLKA SVOJETICE 19. 10. 2012

ŠKOLKA SVOJETICE 19. 10. 2012 19. 10. 2012 Novostavba školky ve Svojeticích Zadání Zadáním projektu nové školky byly 2 klasické třídy pro 25 dětí a jedna menší pro cca 12 dětí. Součástí návrhu je universální sál pro děti a další společenské

Více

Výstavba Sportovní haly u ZŠ Černošice Mokropsy

Výstavba Sportovní haly u ZŠ Černošice Mokropsy A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA 1. Obsah 1. obsah 2. identifikační údaje stavby 3. zpracovatelé dokumentace 4. projektový stupeň předkládané dokumentace 5. přehled výchozích podkladů 6. seznam příloh dokumentace pro

Více

CIMEX INVEST. Skladový areál Zličín PHL - Zličín Do Blatin 373, Praha - 5. Vlastník:

CIMEX INVEST. Skladový areál Zličín PHL - Zličín Do Blatin 373, Praha - 5. Vlastník: Skladový areál Zličín PHL - Zličín Do Blatin 373, Praha - 5 Vlastník: PHL - Zličín s.r.o. se sídlem Praha 4, Nusle, Na Pankráci 1062/58, PSČ 140 00 IČ: 28162897 Charakteristika: Skladový areál je situován

Více

komplexní rekonstrukce a nové vybavení zřízení a vybavení bezbariérového WC rekonstrukce a nové vybavení kuchyně pro MŠ a ZŠ

komplexní rekonstrukce a nové vybavení zřízení a vybavení bezbariérového WC rekonstrukce a nové vybavení kuchyně pro MŠ a ZŠ 2014-2015 zřízení bezbariérového vstupu do budovy Fojtství a stavební úpravy v přízemí budovy Fojtství - rekonstrukce bývalé cukrářské výrobny na novou klubovnu a zázemí pro zaměstnance (denní místnost

Více

Investor: Praha 6 169 02. Popis objektu:

Investor: Praha 6 169 02. Popis objektu: Zadávací dokumentace "Adaptace prostor na zaměstnaneckou mateřskou školu" pro zhotovení projektové dokumentace ÚVN Praha 2014 Investor: Ústřední vojenská nemocnice Vojenské nemocnice 1200 Praha 6 169 02

Více

Nabídka kancelářských prostor v areálu Letiště Václava Havla Praha Prosinec 2016

Nabídka kancelářských prostor v areálu Letiště Václava Havla Praha Prosinec 2016 Nabídka kancelářských prostor v areálu Letiště Václava Havla Praha Prosinec 2016 Str. 1 PŘEHLED BUDOV Vybrané budovy jsou umístěny ve dvou lokalitách, budova APC v blízkosti Terminálu 1 a 2 (areál Sever),

Více

PRŮVODNÍ ZPRÁVA. 1. URBANISTICKÉ SOUVISLOSTI (Širší vztahy, město, čtvrť, místo) 2. ARCHITEKTONICKÝ VÝRAZ (Výtvarný záměr, filosofie návrhu)

PRŮVODNÍ ZPRÁVA. 1. URBANISTICKÉ SOUVISLOSTI (Širší vztahy, město, čtvrť, místo) 2. ARCHITEKTONICKÝ VÝRAZ (Výtvarný záměr, filosofie návrhu) PRŮVODNÍ ZPRÁVA 1. URBANISTICKÉ SOUVISLOSTI (Širší vztahy, město, čtvrť, místo) Z hlediska širších vztahů se jedná o lokalitu ležící v centrální části města Brna ve čtvrti Zábrdovice na okraji rozsáhlého

Více

Informační memorandum. Husova 579 / Palackého nám. 653 Kralupy nad Vltavou okr. Mělník

Informační memorandum. Husova 579 / Palackého nám. 653 Kralupy nad Vltavou okr. Mělník Informační memorandum Husova 579 / Palackého nám. 653 Kralupy nad Vltavou okr. Mělník Předmět prodeje NÁZEV: LOKALITA: LIST VLASTNICTVÍ: BUDOVA: POZEMKY: PODLAŽÍ: ZPĚTNÝ NÁJEM: NÁJEMNÍ SMLOUVY: VYBAVENÍ:

Více

Obsah podléhá autorským právům. Jakékoliv rozmnožování či vytváření kopií bez vědomí autora je zakázáno. ŘEZANINA & BARTOŇ, s.r.o.

Obsah podléhá autorským právům. Jakékoliv rozmnožování či vytváření kopií bez vědomí autora je zakázáno. ŘEZANINA & BARTOŇ, s.r.o. . datum: 04/2017 měřítko ZDÁNÍ Cílem bylo ověřit možnost zřízení půdní vestavby a přístavby ke stávajícímu objektu. Zadáním bylo vytvořit další učebnu a to buď v podkroví nebo jako přístavbu v přízemí.

Více

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A968 Výrobně skladovací areál SEMA Lenešice (okr. Louny)

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A968 Výrobně skladovací areál SEMA Lenešice (okr. Louny) Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A968 Výrobně skladovací areál SEMA Lenešice (okr. Louny) Obsah Stručný popis:... 3 Důležité informace:... 4 Upozornění... 5 Poloha areálu... 6 Výměry:... 7 Územní

Více

PRŮVODNÍ ZPRÁVA. NOVÉ NA STARÉ Brno, nároží Bratislavská - Stará

PRŮVODNÍ ZPRÁVA. NOVÉ NA STARÉ Brno, nároží Bratislavská - Stará PRŮVODNÍ ZPRÁVA NOVÉ NA STARÉ Brno, nároží Bratislavská - Stará Urbanistické souvislosti Parcela se nachází na katastrálním území městské části Brno - Zábrdovice nedaleko centra města. Díky své poloze,

Více

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ Výrobně skladovací areál firmy NOVAKO Jihlava u dálnice D1

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ Výrobně skladovací areál firmy NOVAKO Jihlava u dálnice D1 Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ Výrobně skladovací areál firmy NOVAKO Jihlava u dálnice D1 Obsah Stručný popis:... 3 Důležité informace:... 3 Poloha areálu:... 4 Vzdálenosti:... 4 Výměry:... 5 Sítě:...

Více

Rekonstrukce a dostavba budov Filozofické fakulty UK, Opletalova 47 a 49, Praha, 2. kolo

Rekonstrukce a dostavba budov Filozofické fakulty UK, Opletalova 47 a 49, Praha, 2. kolo foto foto .0 +6,80 nástřešní studovna s terasou pro venkovní posezení s výhledem na město TERASA 6.80 m².0.0 TERASA 78.07 m² 0 MÍST 8. m².0 SÁL.0 +7,970.08.07 KNIHOVNA 8 MÍST.0 BADATELSKÁ KNIHOVNA 0.8

Více

ARCHITEKTONICKÁ STUDIE SPORTOVIŠTĚ OBCE BYSTŘIČKA. architektonická studie 9/2017

ARCHITEKTONICKÁ STUDIE SPORTOVIŠTĚ OBCE BYSTŘIČKA. architektonická studie 9/2017 ARCHITEKTONICKÁ STUDIE SPORTOVIŠTĚ OBCE BYSTŘIČKA architektonická studie 9/2017 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE název projektu Architektonické řešení sportoviště obce Bystřička lokalita sportovní areál TJ Sokol Bystřička

Více

VYŠŠÍ ODBORNÁ ŠKOLA STAVEBNÍ A STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA STAVEBNÍ, PRAHA 1, DUŠNÍ 17

VYŠŠÍ ODBORNÁ ŠKOLA STAVEBNÍ A STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA STAVEBNÍ, PRAHA 1, DUŠNÍ 17 VYŠŠÍ ODBORNÁ ŠKOLA STAVEBNÍ A STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA STAVEBNÍ, PRAHA 1, DUŠNÍ 17 VYŠŠÍ ODBORNÁ ŠKOLA STAVEBNÍ, akreditovaný program TECHNOLOGIE STAVEB PRÁCE Rešerše z exkurze Rekonstrukce Národní muzeum

Více

1. Provozní areál s pozemky v obci Nové Dvory (k.ú. Chvalín)

1. Provozní areál s pozemky v obci Nové Dvory (k.ú. Chvalín) Ing. Aleš Klaudy, insolvenční správce dlužníka VLK cont s.r.o., identifikační číslo: 250 16 571, se sídlem Chvalín 25, 413 01 Nové Dvory nabízí k prodeji níže specifikované provozní areály: 1. Provozní

Více

Změna č. 1. Územní studie pro lokalitu Velká kasárna. v k. ú. Hodonín (okres Hodonín)

Změna č. 1. Územní studie pro lokalitu Velká kasárna. v k. ú. Hodonín (okres Hodonín) Změna č. 1 Územní studie pro lokalitu Velká kasárna v k. ú. Hodonín (okres Hodonín) Pořizovatel: Městský úřad Hodonín, úřad územního plánování, odbor rozvoje města Masarykovo náměstí 53/1, 695 35 Hodonín

Více

Rekonstrukce Bílé věže v Hradci Králové

Rekonstrukce Bílé věže v Hradci Králové Rekonstrukce Bílé věže v Hradci Králové Statutární město Hradec Králové 10/2013-12/2014 Kralovehradecký kraj Společnost BAK stavební společnost, a.s. jako vedoucí sdružení se společností RenoArt s.r.o.

Více

REZIDENCE PASEKY, ČELADNÁ RODINNÝ DŮM (TYP A) ARCHITEKTONICKÁ STUDIE KAMIL MRVA ARCHITECTS ŘÍJEN 2012

REZIDENCE PASEKY, ČELADNÁ RODINNÝ DŮM (TYP A) ARCHITEKTONICKÁ STUDIE KAMIL MRVA ARCHITECTS ŘÍJEN 2012 REZIDENCE PASEKY, ČELADNÁ RODINNÝ DŮM (TYP A) ARCHITEKTONICKÁ STUDIE KAMIL MRVA ARCHITECTS ŘÍJEN 2012 OBSAH IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE PRŮVODNÍ ZPRÁVA NÁZEV STAVBY' ' REZIDENCE PASEKY, ČELADNÁ RODINNÝ DŮM (TYP

Více

NOVÉ NA STARÉ BRNO, NÁROŽÍ BRATISLAVSKÁ - STARÁ

NOVÉ NA STARÉ BRNO, NÁROŽÍ BRATISLAVSKÁ - STARÁ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ BRNO UNIVERSITY OF TECHNOLOGY FAKULTA ARCHITEKTURY ÚSTAV NAVRHOVÁNÍ II. FACULTY OF ARCHITECTURE DEPARTMENT OF DESIGN II. NOVÉ NA STARÉ BRNO, NÁROŽÍ BRATISLAVSKÁ - STARÁ NEW

Více

Informační memorandum ANGLICKÁ AUKCE A1696. Objekt se smíšeným využitím - Hlinsko Insolvenční řízení Miroslav Vavroušek

Informační memorandum ANGLICKÁ AUKCE A1696. Objekt se smíšeným využitím - Hlinsko Insolvenční řízení Miroslav Vavroušek Informační memorandum ANGLICKÁ AUKCE A1696 Objekt se smíšeným využitím - Hlinsko Insolvenční řízení Miroslav Vavroušek Obsah Důležité informace:... 4 Poloha objektu... 5 Územní plán:... 6 Katastrální mapa...

Více

VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ NOVÉ NA STARÉ BRNO, NÁROŽÍ BRATISLAVSKÁ - STARÁ

VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ NOVÉ NA STARÉ BRNO, NÁROŽÍ BRATISLAVSKÁ - STARÁ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ BRNO UNIVERSITY OF TECHNOLOGY FAKULTA ARCHITEKTURY ÚSTAV NAVRHOVÁNÍ II. FACULTY OF ARCHITECTURE DEPARTMENT OF DESIGN II. NOVÉ NA STARÉ BRNO, NÁROŽÍ BRATISLAVSKÁ - STARÁ NEW

Více

Podmínky pro zveřejnění záměru převod nemovitostí - areálu bývalé Okresní vojenské správy v Uherském Hradišti č.p. 398 a 363

Podmínky pro zveřejnění záměru převod nemovitostí - areálu bývalé Okresní vojenské správy v Uherském Hradišti č.p. 398 a 363 Podmínky pro zveřejnění záměru převod nemovitostí - areálu bývalé Okresní vojenské správy v Uherském Hradišti č.p. 398 a 363 Předmět převodu: pozemky parcelních čísel stavební 555 a větší část 549, části

Více

strana 1 Popis č. 3788/2013 Objednatel posudku: DRS IMMO a.s., IČ 262 85 011 Příkop 843/4, 602 00 Brno-Zábrdovice

strana 1 Popis č. 3788/2013 Objednatel posudku: DRS IMMO a.s., IČ 262 85 011 Příkop 843/4, 602 00 Brno-Zábrdovice strana 1 Popis č. 3788/2013 o ceně nemovitostí rodinný dům č.p. 16 na pozemku parc.č. st. 27, budova bez č.p./č.e. na pozemku parc.č. st. 162 a pozemky parc.č. st. 27, st. 162, 28/1, 75/1, PK 1201/2, PK

Více

Severní stavební, Masarykova 633/318, Ústí n.l. Ing. Jan Bělík ml., Ing. Jiří Zapletal

Severní stavební, Masarykova 633/318, Ústí n.l. Ing. Jan Bělík ml., Ing. Jiří Zapletal A - Úvodní část A1 Identifikační údaje : Název akce : Stupeň PD: Místo akce : ČÍŽKOVICE - MULTIFUNKČNÍ HŘIŠTĚ STUDIE Čížkovice Katastrální území: Čížkovice Kraj : Objednatel: Projektant : Ústecký Obec

Více

PIVOVAR BUŠTĚHRAD KAMILA UNGRÁDOVÁ, MICHAELA ULRYCHOVÁ

PIVOVAR BUŠTĚHRAD KAMILA UNGRÁDOVÁ, MICHAELA ULRYCHOVÁ PIVOVAR BUTĚHRAD KAILA UNGRÁDOVÁ, ICHAELA ULRYCHOVÁ OBSAH ANALÝZA, KONCEPT HISTORIE x SOUČASNOST PŮDORYS 1. NP PŮDORYS 2. NP PŮDORYS 3., 4., 5. NP BOURANÉ A NOVĚ NAVRŽENÉ KONSTRUKCE ŘEZY POHLEDY VIZUALIZACE

Více

DIPLOMNÍ PROJEKT - MULTIFUNKČNÍ BUDOVA HOLEŠOVICE. Autor: Bc. Robert Hubička

DIPLOMNÍ PROJEKT - MULTIFUNKČNÍ BUDOVA HOLEŠOVICE. Autor: Bc. Robert Hubička DIPLOMNÍ PROJEKT - MULTIFUNKČNÍ BUDOVA HOLEŠOVICE Autor: Bc. Robert Hubička Vedoucí diplomího projektu: Doc. Ing. arch. Miroslav Cikán Asistent: Mgr. Art. Peter Búš FA ČVUT, 15127 ÚSTAV NAVRHOVÁNÍ I zima

Více

Zastupitelstvo města Chropyně

Zastupitelstvo města Chropyně Zastupitelstvo města Chropyně Datum jednání: 20.06.2018 Číslo jednání: 25 Číslo materiálu: 0060-ZM2018 Zpráva o stavu budovy čp. 1 v Plešovci (hasičská zbrojnice) Zpracovatel: Předkladatel: Důvod předložení:

Více

Chrudim P A R D U B I C E ,

Chrudim P A R D U B I C E , CENY A ODHADY NEMOVITOSTÍ objednatel : Ing. František Průša INSOLVENCIA GROUP s.r.o. VÍTA NEJEDLÉHO 632 17. listopadu 237 - Dům služeb 537 01 Chrudim 530 02 P A R D U B I C E 604 635 555, frantisek.prusa@seznam.cz

Více

: Objemová a nákladová studie PRŮVODNÍ ZPRÁVA

: Objemová a nákladová studie PRŮVODNÍ ZPRÁVA Objemová a nákladová studie PRŮVODNÍ ZPRÁVA Akce :Stavební úpravy a změna způsobu užívání budovy č.p. 161 v Hodslavicích a novostavba budovy na parc. č. 146 Stupeň dokumentace Investor Místo Katastrální

Více

Svatoplukova 285, Uherské Hradiště tel , fax:

Svatoplukova 285, Uherské Hradiště tel , fax: PRŮVODNÍ ZPRÁVA Identifikace stavby NÁVRH REKONSTRUKCE Sportovní haly Havřice Místo stavby: Uherský Brod - Havřice Číslo popisné : 362 Katastrální území: Havřice Parcela číslo: 47 Identifikační údaje objednatele

Více

strana 1 Popis č. 3796/2013 Objednatel posudku: DRS IMMO a.s., IČ 262 85 011 Příkop 843/4, 602 00 Brno-Zábrdovice

strana 1 Popis č. 3796/2013 Objednatel posudku: DRS IMMO a.s., IČ 262 85 011 Příkop 843/4, 602 00 Brno-Zábrdovice strana 1 Popis č. 3796/2013 o ceně nemovitostí rodinný dům č.p. 103 na pozemku parc.č. st. 117/1 a pozemky parc.č. st. 117/1, 14/3 a 214/12 včetně součástí a příslušenství; budova a pozemky k datu 19.2.2013

Více

strana 1 Popis č. 3772/2013 Objednatel posudku: DRS IMMO a.s., IČ 262 85 011 Příkop 843/4, 602 00 Brno-Zábrdovice

strana 1 Popis č. 3772/2013 Objednatel posudku: DRS IMMO a.s., IČ 262 85 011 Příkop 843/4, 602 00 Brno-Zábrdovice strana 1 Popis č. 3772/2013 o ceně nemovitostí rodinný dům č.p. 50 na pozemku parc.č. 499 a pozemky parc.č. 63, 495, 496/2, 499 a 500 včetně věcného břemene, součástí a příslušenství; budova a pozemky

Více

KONVERZE ZLÍCHOVSKÉHO LIHOVARU FAKULTA ARCHITEKTURY ČVUT

KONVERZE ZLÍCHOVSKÉHO LIHOVARU FAKULTA ARCHITEKTURY ČVUT FAKULTA ARCHITEKTURY ČVUT DIPLOMOVÁ PRÁCE ZS 2011/2012 AUTOR: BC. MONIKA BOŠTIČKOVÁ VEDOUCÍ PRÁCE: ING. ARCH. ALEŠ LANG STAVEBNĚ HISTORICKÝ PRŮZKUM AREÁLU ZLÍCHOVSKÉHO LIHOVARU ZPRACOVAL DOC. ING. ARCH.

Více

5. Staveniště Klíčová slova: Anotace textu: Staveniště Obrázek 1: Staveniště

5. Staveniště Klíčová slova: Anotace textu: Staveniště Obrázek 1: Staveniště 5. Staveniště Klíčová slova: Geologický vrt, skládky, přístřešek, mezideponie zeminy, staveništní komunikace, panelová vozovka, autojeřáb, elektrický vrátek, dopravní pás, míchací centrum, kovárna, truhlárna,

Více

Luxusní byt 2+kk, 58,1 m2 v Rezidenci Kavčí Hory

Luxusní byt 2+kk, 58,1 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Luxusní byt 2+kk, 58,1 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Ev. č. Cena Poznámka k ceně 092-101-295876 4 390 000 CZK nejnižší podání Fotografie Popis Ukazatel energetické náročnosti budovy Energetická náročnost budovy

Více

ÚZEMNÍ STUDIE Domamyslice infrastruktura na pozemcích p.č. 163/1 a 163/2

ÚZEMNÍ STUDIE Domamyslice infrastruktura na pozemcích p.č. 163/1 a 163/2 ÚZEMNÍ STUDIE Domamyslice infrastruktura na pozemcích p.č. 163/1 a 163/2 Zpracovatel: Ing. arch. Martin Fröml 2 arch s.r.o., Česká 824/31, 796 01 Prostějov, IČ 277 30 221 Datum: leden 2018 ÚZEMNÍ STUDIE

Více

České dráhy, a.s. Nábřeží L. Svobody 1222 110 15 Praha 1

České dráhy, a.s. Nábřeží L. Svobody 1222 110 15 Praha 1 České dráhy, a.s. Nábřeží L. Svobody 1222 110 15 Praha 1 Zapsány v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze, oddíl B., vložka 8039 IČ: 70994226 DIČ: CZ70994226 oznamují prodej níže uvedených nemovitostí

Více

Městský úřad Police nad Metují Odbor výstavby

Městský úřad Police nad Metují Odbor výstavby Číslo spisu: 2012/508 Číslo jednací: 2012/3514/OV/VOB Městský úřad Police nad Metují Odbor výstavby Masarykovo náměstí 98, PSČ 549 54 Oprávněná úřední osoba k vyřízení věci: Lenka Voborníková, referentka

Více

01 SITUACE ŠIRŠÍ VZTAHY A VLASTNICKÉ VZTAHY

01 SITUACE ŠIRŠÍ VZTAHY A VLASTNICKÉ VZTAHY OBSAH DOKUMENTACE: A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA OBSAH: 1. ÚČEL ÚZEMNÍ STUDIE 2. VÝCHOZÍ PODKLADY 3. PODMÍNKY ŘEŠENÍ ÚS A POŽADAVKY DLE ÚP 4. URBANISTICKÉ ŘEŠENÍ 5. KAPACITNÍ ÚDAJE 6. NAVRŽENÉ REGULAČNÍ PODMÍNKY

Více

ÚZEMNÍ STUDIE PRO ZÁSTAVBU PLOCH Z1 A Z22 V OBCI HOŘ ICE TEXTOVÁ Č ÁST

ÚZEMNÍ STUDIE PRO ZÁSTAVBU PLOCH Z1 A Z22 V OBCI HOŘ ICE TEXTOVÁ Č ÁST A ÚZEMNÍ STUDIE PRO ZÁSTAVBU PLOCH Z1 A Z22 V OBCI HOŘ ICE TEXTOVÁ Č ÁST A Územní studie pro zástavbu ploch Z1 a Z22 v obci Hořice - textová část strana 1 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. CHARAKTER STUDIE Studie

Více

Dostavba památníku romského holocaustu v Hodoníně u Kunštátu. soutěžní návrh Marika Dumková

Dostavba památníku romského holocaustu v Hodoníně u Kunštátu. soutěžní návrh Marika Dumková Dostavba památníku romského holocaustu v Hodoníně u Kunštátu soutěžní návrh Marika Dumková Žalov lesní hřbitov Hodonín u Kunštátu Hodonínka Rozsečský potok vesnice les pole vodní plochy a toky objekty

Více

Zpráva o postupu prací č. 2013/04

Zpráva o postupu prací č. 2013/04 Zpráva o postupu prací č. 2013/04 Název stavby: Rekreační areál města Blatná Revitalizace zanedbaného areálu na občanskou vybavenost Objednatel: Město Blatná Třída T. G. Masaryka 322 388 01 Blatná Zhotovitel:

Více

Název : Komunitní dům seniorů Doksy

Název : Komunitní dům seniorů Doksy Název : Komunitní dům seniorů Doksy Adaptace objektu bývalé školy č.p. 979 na parcele číslo 424/3 Objednatel: Město Doksy, náměstí Republiky 193, 472 01 Doksy Architektonická a dispoziční studie Obsah:

Více

Portfolio fa čvut. Pešková Klára - diplomní projekt 2010/2011. rehabilitace a dostavba areálu tvrze ve Slavkově modul památkvé péče

Portfolio fa čvut. Pešková Klára - diplomní projekt 2010/2011. rehabilitace a dostavba areálu tvrze ve Slavkově modul památkvé péče Portfolio fa čvut Pešková Klára - diplomní projekt 2010/2011 rehabilitace a dostavba areálu tvrze ve Slavkově modul památkvé péče průvodní technická zpráva Identifikační údaje Název stavby : Rehabilitace

Více

OSADNÍ VÝBOR HRÁDKOV INVESTOR: Město Boskovice, Masarykovo nám. 4/2, Boskovice

OSADNÍ VÝBOR HRÁDKOV INVESTOR: Město Boskovice, Masarykovo nám. 4/2, Boskovice OSADNÍ VÝBOR HRÁDKOV INVESTOR: Město Boskovice, Masarykovo nám. 4/2, 680 01 Boskovice Zodpovědný projektant : Vedoucí projektant : Vypracoval : Ing. Vít Přibyl Ing. Vít Přibyl Ing. Ladislav Kopecký ČKAIT

Více

Víceúčelový objekt. Centrum Hostivice. www.centrumhostivice.cz

Víceúčelový objekt. Centrum Hostivice. www.centrumhostivice.cz Víceúčelový objekt www.centrumhostivice.cz Základní a statistické údaje o Hostivici Kraj: Okres: Katastrální území: Katastrální výměra: Středočeský Praha-západ Hostivice a Litovice 1 449 ha Statut města:

Více

ÚZEMNÍ STUDIE (V PARAMETRECH REGULAČNÍHO PLÁNU) UHERSKÝ BROD HISTORICKÉ JÁDRO I. NÁVRH

ÚZEMNÍ STUDIE (V PARAMETRECH REGULAČNÍHO PLÁNU) UHERSKÝ BROD HISTORICKÉ JÁDRO I. NÁVRH . ÚZEMNÍ STUDIE (V PARAMETRECH REGULAČNÍHO PLÁNU) UHERSKÝ BROD HISTORICKÉ JÁDRO I. NÁVRH Pořizovatel: Město Uherský Brod Zpracovatel: Ing.arch.Jaroslav Meluzín Vypracovali: Ing.arch.Jaroslav Meluzin autor

Více

A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA VARIANTA A OBSAH PRŮVODNÍ ZPRÁVY: 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE STAVBY A INVESTORA.

A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA VARIANTA A OBSAH PRŮVODNÍ ZPRÁVY: 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE STAVBY A INVESTORA. A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA OBSAH PRŮVODNÍ ZPRÁVY: 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE STAVBY A INVESTORA 2. ZÁKLADNÍ ÚDAJE CHARAKTERIZUJÍCÍ STAVBU A JEJÍ PROVOZ 3. PŘEHLED VÝCHOZÍCH PODKLADŮ, SOULAD STAVBY S NIMI 4. ZDŮVODNĚNÍ

Více

NOVINKY 2012 EUROLINE 21 NOVÝCH DOMŮ NEJNOVĚJŠÍ TRENDY V BYDLENÍ VYSOKÁ ÚSPORNOST

NOVINKY 2012 EUROLINE 21 NOVÝCH DOMŮ NEJNOVĚJŠÍ TRENDY V BYDLENÍ VYSOKÁ ÚSPORNOST NOVINKY 2012 EUROLINE 21 NOVÝCH DOMŮ NEJNOVĚJŠÍ TRENDY V BYDLENÍ VYSOKÁ ÚSPORNOST EUROLINE SLOVAKIA 2012 6 250 000 Kč 3 750 000 Kč AKTIV BASE 3 500 000 Kč 2 250 000 Kč AKTIV BASE -128 000 Kč -78 000 Kč

Více

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A888 Administrativní budova se zahradou Brno, ul. Vinohrady 10

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A888 Administrativní budova se zahradou Brno, ul. Vinohrady 10 Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A888 Administrativní budova se zahradou Brno, ul. Vinohrady 10 Obsah 1) Stručný popis:... 3 2) Důležité informace:... 3 3) Poloha... 4 4) Vzdálenosti:... 4 5) Výměry:...

Více

TABULKA - PROPOČET INVESTIČNÍCH NÁKLADŮ STAVBY A K C E : CENTRUM PRO SENIORY SEZIMOVO ÚSTÍ CENA JEDNOTKOVÁ * CENA CELKEM SOUČET

TABULKA - PROPOČET INVESTIČNÍCH NÁKLADŮ STAVBY A K C E : CENTRUM PRO SENIORY SEZIMOVO ÚSTÍ CENA JEDNOTKOVÁ * CENA CELKEM SOUČET TABULKA - PROPOČET INVESTIČNÍCH NÁKLADŮ STAVBY A K C E : CENTRUM PRO SENIORY SEZIMOVO ÚSTÍ ROZPIS NÁKLADŮ STAVBY MJ MNOŽSTVÍ CENA JEDNOTKOVÁ * CENA CELKEM SOUČET Projektové a průzkumné práce Kpl 1 4 300

Více

CIMR Engineering. MAN Čestlice, obchodní zóna Průhonice - Čestlice

CIMR Engineering. MAN Čestlice, obchodní zóna Průhonice - Čestlice MAN Čestlice, obchodní zóna Průhonice - Čestlice MAN Česká republika 12/1998 04/1999 Inženýrská činnost, vedení stavby, technický dozor investora Třípodlažní železobetonový administrativní a obchodní objekt

Více

STRATEGICKÝ PLÁN OBNOVY MĚSTA KLADRUBY

STRATEGICKÝ PLÁN OBNOVY MĚSTA KLADRUBY M Ě S T O K L A D R U B Y Nám. Republiky 89, 349 61 Kladruby u Stříbra, IČ 00259888 tel. 374 616 711, fax 374 631 090, e-mail : obec@kladruby.cz STRATEGICKÝ PLÁN OBNOVY MĚSTA KLADRUBY Obsah: Obsah 1 Informace

Více

Informační memorandum. Elektronická aukce A3478

Informační memorandum. Elektronická aukce A3478 Informační memorandum Elektronická aukce A3478 Průmyslový areál určený pro výrobu a skladování, včetně vlastní fotovoltaické elektrárny, Domažlice ČR Užitná plocha 4.706 m 2,Pozemek 5.535 m 2 3 Obsah Stručný

Více

Luxusní byt 3+kk, 112,7 m2 v Rezidenci Kavčí Hory

Luxusní byt 3+kk, 112,7 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Luxusní byt 3+kk, 112,7 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Ev. č. Cena Poznámka k ceně 092-101-295877 11 530 000 CZK nejnižší podání Fotografie Popis Ukazatel energetické náročnosti budovy Energetická náročnost

Více

Nabídka ubytovacího areálu Hotel Cristal*** v Železném Brodu ulice Vaněčkova 200

Nabídka ubytovacího areálu Hotel Cristal*** v Železném Brodu ulice Vaněčkova 200 Nabídka ubytovacího areálu Hotel Cristal*** v Železném Brodu ulice Vaněčkova 200 Budova hotelu: Leží na vlastním pozemku. Sestává z hlavní budovy, dvorního traktu a budovy tzv. ubytovny. V současné době

Více

Středoškolská technika Přestavba bývalého areálu koželužny na Společensko-kulturní centrum Koželužna v Hradci Králové, Kuklenách

Středoškolská technika Přestavba bývalého areálu koželužny na Společensko-kulturní centrum Koželužna v Hradci Králové, Kuklenách Středoškolská technika 2017 Setkání a prezentace prací středoškolských studentů na ČVUT Přestavba bývalého areálu koželužny na Společensko-kulturní centrum Koželužna v Hradci Králové, Kuklenách Jan Sameljak

Více

2.Podklady pro vypracování. 3.Napojení na sítě technické infrastruktury. 4.Vliv stavby na životní prostředí. 5.Bezpečnost a ochrana zdraví při práci

2.Podklady pro vypracování. 3.Napojení na sítě technické infrastruktury. 4.Vliv stavby na životní prostředí. 5.Bezpečnost a ochrana zdraví při práci 2.Podklady pro vypracování 1.Požadavky investora 2.katastrální mapa území 3.situování stávajících sítí 4.mapové podklady 5.platné předpisy a normy 3.Napojení na sítě technické infrastruktury Dešťová i

Více

HOSTIVICKÁ SOKOLOVNA

HOSTIVICKÁ SOKOLOVNA HOSTIVICKÁ SOKOLOVNA Rekonstrukce a dostavba na kulturně sportovní centrum Varianta 1 Průvodní zpráva ke studii Zpracovali: Alena Kučerová a Jiří Kučera Hostivice, leden 2011 Průvodní zpráva ke studii

Více

Výběrové řízení A3296

Výběrové řízení A3296 Informační memorandum Výběrové řízení A3296 prodej výrobního a skladového areálu vč. 6 bytů v centru Kadaně, okres Chomutov Poštovní 24, 432 01 Kadaň Obsah Úvod... 3 Předmět výběrového řízení... 3 Katastrální

Více