Pozemky Brno - Černovice

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Pozemky Brno - Černovice"

Transkript

1 Pozemky Brno - Černovice Celková plocha pozemků cca m² Plochy pracovních aktivit určené pro průmysl a plochy pro dopravu Areál zahrnující 5 objektů Výborná dopravní dostupnost areálu Knight Frank, Václavské náměstí 3, Praha 1

2 1. Popis nemovitosti Předmětem prodeje jsou nemovitosti v katastrálním území Černovice zapsané na listu vlastnictví č u Katastrálního úřadu pro Jihomoravský kraj, Katastrální pracoviště Brno-město: pozemek parc. č. 2783/4 o výměře m 2 ostatní plocha pozemek parc. č. 2783/8 o výměře m 2 ostatní plocha pozemek parc. č. 2783/9 o výměře m 2 ostatní plocha pozemek parc. č. 2783/17 o výměře 570 m 2 zastavěná plocha a nádvoří pozemek parc. č. 2783/18 o výměře 63 m 2 zastavěná plocha a nádvoří pozemek parc. č. 2783/19 o výměře 197 m 2 zastavěná plocha a nádvoří Pozemky se nachází v průmyslové části města, která se v současné době dynamicky rozvíjí. Na pozemcích se nachází celkem pět objektů hlavní administrativní budova, dílna, myčka, objekt skladníka a trafostanice. Areál byl využíván jako centrála společnosti, parkoviště vozového parku, sklad a pro údržbu mechanizace pro speciální zakládání staveb. Pozemek dále zahrnuje následující inženýrské stavby opěrné zdi, rozvod vody, elektřiny VN, osvětlení, studnu s pitnou vodou a vodní fontánu. Areál je situován východně od centra krajského města Brna, v průmyslové oblasti mezi původní výpadovou komunikací Olomouckou a dálničním přivaděčem rychlostní komunikací Ostravskou. Podél Ostravské (R50) vede železniční trať, která ohraničuje pozemek ze severní strany. Pozemek je rovinatý v úrovni Olomoucké, pouze severní třetina pozemku klesá směrem k železniční trati. Výškovy rozdíl je řešen opěrnou zdí a spádovanou obslužnou komunikací. Část celkové plochy pozemků se nachází v ochranném pásmu dráhy, vedení elektro VN a plynovodu. V současném územním plánu je rovněž v jižní části pozemku zanesen biokoridor. Strana 2 (celkem 15)

3 2. Lokalita Předmětné pozemky se nachází v Jihomoravském kraji v Brně. Konkrétně se jedná o část města zvanou Černovice, která leží jihovýchodně od centra. V okolí se nachází převážně skladová a průmyslová zástavba či velkoobchody. Nemovitost je přístupná z ulice Olomoucká. Velký městský okruh je z pozemku dostupný během pěti minut jízdy automobilem. V blízkosti pozemku jsou dvě zastávky MHD, autobusová zastávka Olomoucká u školy (linky trolejbusu 31, 33 a autobusu 77, N96) vzdálená cca 250 m a zastávka Těžební (linky autobusu 77, 109). Strana 3 (celkem 15)

4 Strana 4 (celkem 15)

5 3. Nemovitost Jedná se o provozní areál, jehož součástí je pět budov (administrativní budova, dílny, trafostanice, myčka, objekt skladníka), parkoviště a opěrná stěna na severní straně pozemku. Areál dále zahrnuje mycí rampy, rozvod vody, elektřiny, osvětlení, nízkotlaký plynovod, vrtanou studnu (130 m) a vodní fontánu. Většina venkovních ploch komplexu jsou zpevněné plochy s odvodem dešťových vod, či plochy pokryté zámkovou dlažbou. Administrativní budova - Jedná se o administrativní budovu válcovitého tvaru se čtyřmi nadzemními patry. S výjimkou přízemí se ve všech podlažích nacházejí kanceláře s hygienickým zařízením a kuchyňkami. V přízemí objektu je vstupní hala s ovládacím pultem pro EZS, EPS, CCTV a osvětlení budovy. Dále se zde nachází školící středisko. Všechna podlaží jsou propojena točitým schodištěm. Budova byla postavena v roce 1994, nosný systém budovy je kombinovaný z monolitického železobetonu. Stropy jsou taktéž z litého železobetonu. Střecha je plochá, kryta PE vrstvou. Dělící konstrukce jsou zděné. Okna v obvodovém plášti prošla v roce 2014 rekonstrukcí a jsou dřevěná, dvojitá. Nášlapnou vrstvu podlah tvoří převážně koberce, či keramická dlažba. Vytápění objektu se provádí pomocí nástěnných klimatizačních jednotek, či elektrických přímotopů, ohřev TUV je zajištěn pomocí elektrických průtokových ohřívačů. Budova je napojena na rozvod el. energie, vodu a kanalizaci. Dílny - Objekt dílen přiléhá na administrativní budovu ze severní strany a je s ní propojen. Nemovitost sloužila k údržbě a servisu strojů pro zakládání staveb, je zde množství obráběcích strojů jako soustruh, pily, a další (movité vybavení není v tuto chvíli součástí prodeje). Budova má obloukový tvar. Jedná se o ocelovou konstrukci, z vnější strany krytou ocelovými plechy a nátěrem. Uvnitř je hala obložena dřevem. Podlahu tvoří betonový povrch. Vytápění objektu zajišťují nástěnná plynová topidla. Myčka - Objekt myčky má taktéž obloukový tvar. Nosná konstrukce je z montovaného ohýbaného plechu. Jak název napovídá, jednalo se o budovu, kde byly omývány zakládací stroje. Hala je částečně podsklepena. V podzemním podlaží je umístěn odlučovač oleje včetně nádrže, dále se zde nachází sklad dílů. Strana 5 (celkem 15)

6 Objekt skladníka - Tato budova má tvar půlválce a těsně sousedí s objektem myčky. v prvním nadzemním podlaží je sklad olejů a pracoviště skladníka. V druhém nadzemním podlaží se nachází ubytovací místnost se čtyřmi postelemi určená pro zaměstnance. Trafostanice - trafostanice je umístěna přímo za vjezdem do budovy. Jedná se opět o válcovitou zděnou budovu, ve které je umístěn transformátor. Část budovy podléhá věcnému břemenu a je proto nepřístupná. Další stavby - V severní části pozemku se nachází ochranné pásmo vysokého napětí a tratě. Díky této skutečnosti zde není možné postavit další objekty, plocha se používala jako skladovací část pozemku. Před ochranným pásmem byla zhotovena opěrná stěna, díky tomu má terén před stěnou pouze mírný svah. Dvůr objektu má dvě brány, které jsou přístupné z Olomoucké ulice. Před dvorem areálu je parkoviště pro zaměstnance s kapacitou pro cca 60 osobních automobilů. Dvůr objektu tvoří zpevněné plochy z betonových desek či zámkové dlažby. Na dvoře je nyní umístěno buňkoviště s 24 stavebními buňkami, menší dílna s jeřábem a další mechanizace. Toto movité zařízení však není součástí prodeje. Pro nemovitosti nebyl zpracován průkaz energetické náročnosti budovy (PENB), a proto je uvažována energetická třída G. 4. Movité vybavení Součástí prodeje je rovněž movité vybavení budovy zejména kancelářský nábytek. Seznam movitého vybavení a fotodokumentace bude zaslán na vyžádání. Strana 6 (celkem 15)

7 5. Územní plán Dotčené pozemky jsou dle platného územního plánu města Brno vymezeny jako Plochy pracovních aktivit, s funkčním typem ploch pro průmysl a plochy pro dopravu, s funkčním typem tělesa dopravních staveb, rezervy ploch pro dopravu. FUNKCE: PLOCHY PRACOVNÍCH AKTIVIT - jsou určeny pro umístění výrobních provozoven a průmyslových podniků. Podrobnější účel využití je stanoven funkčními typy: PV PP PZ PL PP - PLOCHY PRO VÝROBU - PLOCHY PRO PRŮMYSL - PLOCHY PRO ZEMĚDĚLSKOU VÝROBU - PLOCHY PRO LESNICKOU VÝROBU PLOCHY PRO PRŮMYSL - slouží výhradně pro umístění výrobních a nevýrobních provozoven, jejichž vlivy se projevují i vně objektu nad hygienicky přípustnou mez, avšak nepřesahují území vymezené hranicí areálu nebo vyhlášeným hygienickým pásmem. Strana 7 (celkem 15)

8 Přípustné jsou: - průmyslové výrobní provozovny všeho druhu, - provozovny výrobních služeb, - sklady a skladové plochy. Podmíněně mohou být přípustné: - byty pro osoby zajišťující dohled a pohotovost či pro majitele a vedoucí provozoven za podmínky, že jsou součástí stavebního objemu předmětné provozovny, - stavby pro školské a zdravotnické účely za podmínky, že jsou funkční součástí průmyslových areálů, - administrativní budovy za podmínky, že jsou funkční součástí průmyslových areálů, - provozovny výrobních i nevýrobních aktivit v odpadovém hospodářství, kde specifikaci vybraného odpadu pro zpracování, likvidaci a recyklaci posuzuje OZP MMB. FUNKCE: PLOCHY PRO DOPRAVU - jsou určeny zejména pro umístění zařízení systémů dopravní obsluhy města. DH DH DA DP DPR DG DL - HROMADNÁ OSOBNÍ DOPRAVA (včetně technického zázemí) - HROMADNÁ OSOBNÍ DOPRAVA (včetně technického zázemí) - SLUŽBY PRO AUTOMOBILOVOU DOPRAVU (čerpací stanice PHM, servisy apod.) - VÝZNAMNÁ PARKOVIŠTĚ - PARKOVIŠTĚ TYPU "PARK AND RIDE". - HROMADNAÉ ODSTAVNÉ A PARKOVACÍ GARÁŽE - LETECKÁ DOPRAVA - TĚLESA DOPRAVNÍCH STAVEB (násypy, zářezy), REZERVY PLOCH PRO DOPRAVU a části území, ve kterých bude nutno upřesnit dopravní řešení. - ŽELEZNIČNÍ DOPRAVA včetně zařízení kontejnerové a kombinované dopravy a poštovního přepravního uzlu. (Vice informací v obecně závazné vyhlášce č.2/2004, o závažných částech Územního plánu města Brna) Strana 8 (celkem 15)

9 6. Ostatní informace Vlastnictví TOPGEO BRNO, spol. s r.o. Věcná břemena A. Věcné břemeno (podle listiny) Oprávnění pro: RWE GasNet, s.r.o. B. Věcné břemeno (podle listiny) Oprávnění pro: E. ON Distribuce, a.s. C. Věcné břemeno (podle listiny) Oprávnění pro: Česká telekomunikační infrastruktura a.s. Zástavní právo A. Zástavní právo smluvní Oprávnění pro: Česká spořitelna, a.s. B. Zástavní právo smluvní Oprávnění pro: Komerční banka, a.s. Zákaz zcizení A. Zákaz zcizení Oprávnění pro: Česká spořitelna, a.s. Požadavky prodávajícího Z důvodu probíhajícího prodeje movitého majetku společnosti TOPGEO BRNO, jehož ukončení je plánováno na konec roku 2016, si prodávající vyhrazuje využití ploch specifikovaných na následující mapě. Na pozemku budou umístěny 2 ks buněk (kanceláří) a 1 ks buňky sociální a bude zřízeno napojení na přípojku el. energie a přípojku vody na parcelách 2783/8 a 2783/9. Tyto přípojky jsou nyní vybudované a jsou pouze vypojené. Po napojení na uvedené buňky bude nainstalováno měření pro kontrolu a evidenci spotřeby. Strana 9 (celkem 15)

10 Strana 10 (celkem 15)

11 7. Kontaktní údaje V případě Vašeho zájmu nás prosím neváhejte kontaktovat: KNIGHT FRANK, spol. s r.o. Václavské náměstí Praha 1 Tel: Ing. Václav Kovář, MSc. MRICS Bc. Josef Karas vaclav.kovar@cz.knightfrank.com josef.karas@cz.knightfrank.com Tel Tel Mobil: Strana 11 (celkem 15)

12 8. Fotografie Hlavní administrativní budova Pohled na areál Kanceláře Vstupní hala Školící středisko Dílny Strana 12 (celkem 15)

13 Myčka Objekt skladníka Trafostanice Severní část pozemku Opěrná stěna Část parkovacích prostor Strana 13 (celkem 15)

14 9. Výpisy z katastru nemovitostí Pozn.: Plný list vlastnictví bude zájemcům zaslán na vyžádání. Strana 14 (celkem 15)

15 10. Snímek z katastrální mapy 11. Vyloučení odpovědnosti Informace obsažené v tomto dokumentu byly připraveny a uspořádány poradcem prodávajícího na základě informací poskytnutých prodávajícím. Prodávající a jeho poradce považují informace obsažené v tomto dokumentu za správné, neručí však za jejich přesnost a úplnost a nejsou povinni je doplňovat nebo tento dokument aktualizovat nebo odstranit jakékoliv chyby či nepřesnosti v něm obsažené. Strana 15 (celkem 15)

Břeclav - Národních hrdinů 3127/7. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Břeclav - Národních hrdinů 3127/7. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Břeclav - Národních hrdinů 3127/7 Reprezentativní administrativní budova v centru Břeclavi Celková výměra podlahových ploch cca 6 200 m² Garážové stání až pro 3 osobní automobily

Více

Pozemky Brno - Černovice +420 224 217 217

Pozemky Brno - Černovice +420 224 217 217 Pozemky Brno - Černovice Celková plocha pozemků cca 21 944 m² Dle územního plánu se jedná o plochy pracovních aktivit určené pro výrobu +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha

Více

+420 224 217 217 Knight Frank, Budova Diamant, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com. Na Podkově č.p. 6, Bystré u Poličky

+420 224 217 217 Knight Frank, Budova Diamant, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com. Na Podkově č.p. 6, Bystré u Poličky INFORMAČNÍ MEMORANDUM Na Podkově č.p. 6, Bystré u Poličky Předmětem prodeje je spoluvlastnický podíl Zpětný pronájem ATM České spořitelny, a.s. Roční výnos z pronájmu činí přibližně 140 tis. Kč Kancelářské

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM BYTOVÝ DŮM ANTONÍNSKÁ 2, BRNO - MĚSTO

INFORMAČNÍ MEMORANDUM BYTOVÝ DŮM ANTONÍNSKÁ 2, BRNO - MĚSTO BYTOVÝ DŮM ANTONÍNSKÁ 2, BRNO - MĚSTO INFORMAČNÍ MEMORANDUM PŘEDSTAVENÍ PŘÍLEŽITOSTI PŘEDSTAVENÍ PŘÍLEŽITOSTI Nemovitost Antonínská 2, Brno je bytový dům v městské zástavbě nacházející se v lukrativní

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM. Geologická 991/1 a Silurská 1007/7 PRAHA 5 - BARRANDOV

INFORMAČNÍ MEMORANDUM. Geologická 991/1 a Silurská 1007/7 PRAHA 5 - BARRANDOV Geologická 991/1 a Silurská 1007/7 PRAHA 5 - BARRANDOV INFORMAČNÍ MEMORANDUM PŘEDSTAVENÍ PŘÍLEŽITOSTI PŘEDSTAVENÍ PŘÍLEŽITOSTI Nemovitosti Geologická 911/1 a Silurská 1007/7 jsou bytové domy nacházející

Více

Veřejná dražba dobrovolná A3042

Veřejná dražba dobrovolná A3042 INFORMAČNÍ MEMORANDUM Veřejná dražba dobrovolná A3042 POZEMKY VE VÝROBNĚ SKLADOVACÍM AREÁLU, CELKOVÁ VÝMĚRA 8.173 m 2, PŘI ULICI DRÁŽNÍ, BRNO - SLATINA Obsah Důležité informace... 3 Prohlídky... 3 Předmět

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM

INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Prodej bytového fondu v konkurzní podstatě úpadce TIBA, a.s. Předmětem prodeje je: 26 bytových jednotek na adrese U Stadionu 894, 895 a 896, 293 01 Mladá Boleslav s podílem na společných

Více

Výběrové řízení A2724

Výběrové řízení A2724 Informační memorandum Výběrové řízení A2724 Komerční pozemek Brno ČR 17.455 m 2 3 Obsah Stručný popis:... 5 Důležité informace:... 6 Poloha... 7 Výměry:... 8 Územní plán... 9 Zásobování vodou... 11 Odkanalizování...

Více

Veřejná dražba dobrovolná A3043

Veřejná dražba dobrovolná A3043 INFORMAČNÍ MEMORANDUM Veřejná dražba dobrovolná A3043 POZEMKY VE VÝROBNĚ SKLADOVACÍM AREÁLU, CELKOVÁ VÝMĚRA 2.725 m 2, PŘI ULICI DRÁŽNÍ, BRNO - SLATINA Obsah Důležité informace... 3 Prohlídky... 3 Předmět

Více

Informační memorandum. Husova 579 / Palackého nám. 653 Kralupy nad Vltavou okr. Mělník

Informační memorandum. Husova 579 / Palackého nám. 653 Kralupy nad Vltavou okr. Mělník Informační memorandum Husova 579 / Palackého nám. 653 Kralupy nad Vltavou okr. Mělník Předmět prodeje NÁZEV: LOKALITA: LIST VLASTNICTVÍ: BUDOVA: POZEMKY: PODLAŽÍ: ZPĚTNÝ NÁJEM: NÁJEMNÍ SMLOUVY: VYBAVENÍ:

Více

VÝROBNĚ SKLADOVÝ AREÁL CERHOVICE

VÝROBNĚ SKLADOVÝ AREÁL CERHOVICE VÝROBNĚ SKLADOVÝ AREÁL CERHOVICE Základní údaje k nabídce Název kraje: STŘEDOČESKÝ Město /obec/: CERHOVICE Lokalita: CERHOVICE Celková plocha pozemků vč. zastavěného území: 3,7 ha Nezastavěná plocha pozemků

Více

Informační memorandum. Lidická 1697 Vlašim okr. Benešov

Informační memorandum. Lidická 1697 Vlašim okr. Benešov Informační memorandum Lidická 1697 Vlašim okr. Benešov Předmět prodeje NÁZEV: LOKALITA: LIST VLASTNICTVÍ: BUDOVA: POZEMKY: PODLAŽÍ: ZPĚTNÝ NÁJEM: NÁJEMNÍ SMLOUVY: OSTATNÍ: VYBAVENÍ: FORMA PRODEJE: TERMÍN

Více

ČESKÉ REALITNÍ SLUŽBY GROUP s.r.o. Nabídka prodeje

ČESKÉ REALITNÍ SLUŽBY GROUP s.r.o. Nabídka prodeje Nabídka prodeje Společnost ČESKÉ REALITNÍ SLUŽBY GROUP s.r.o. Nedbalova 2306/14, 702 00 Ostrava 2 Tel: +420 597 582 773 Mobil: +420 724 363 839 Mobil: +420 724 129 111 e-mail: crsgroup@crsgroup.cz exkluzivně

Více

POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ POZEMKŮ O VÝMĚŘE m2 ZA NEJVYŠŠÍ KUPNÍ CENU POPIS PŘEDMĚTU PRODEJE

POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ POZEMKŮ O VÝMĚŘE m2 ZA NEJVYŠŠÍ KUPNÍ CENU POPIS PŘEDMĚTU PRODEJE POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ POZEMKŮ O VÝMĚŘE 3 081 m2 ZA NEJVYŠŠÍ KUPNÍ CENU POPIS PŘEDMĚTU PRODEJE Vlastnictví Předmětem prodeje jsou dále uvedené nemovitosti, včetně jejich příslušenství a součástí specifikovaných

Více

SKLADOVÝ AREÁL PLZEŇ. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM

SKLADOVÝ AREÁL PLZEŇ. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM SKLADOVÝ AREÁL PLZEŇ Výborná dopravní dostupnost v blízkosti dálnice D5 Celková podlahová plocha všech objektů cca 8 907 m 2 Částečně obsazeno s ročním výnosem cca 2,06 mil. Kč Areál

Více

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A968 Výrobně skladovací areál SEMA Lenešice (okr. Louny)

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A968 Výrobně skladovací areál SEMA Lenešice (okr. Louny) Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A968 Výrobně skladovací areál SEMA Lenešice (okr. Louny) Obsah Stručný popis:... 3 Důležité informace:... 4 Upozornění... 5 Poloha areálu... 6 Výměry:... 7 Územní

Více

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1449

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1449 Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1449 Administrativní objekt se skladovým zázemím a přípravnou BRTNICE okr. Jihlava, kraj Vysočina Insolvenční řízení SOLAR NET s.r.o. Obsah Stručný popis:... 3 Důležité

Více

Podmínky pro zveřejnění záměru převod nemovitostí - areálu bývalé Okresní vojenské správy v Uherském Hradišti č.p. 398 a 363

Podmínky pro zveřejnění záměru převod nemovitostí - areálu bývalé Okresní vojenské správy v Uherském Hradišti č.p. 398 a 363 Podmínky pro zveřejnění záměru převod nemovitostí - areálu bývalé Okresní vojenské správy v Uherském Hradišti č.p. 398 a 363 Předmět převodu: pozemky parcelních čísel stavební 555 a větší část 549, části

Více

Developerská příležitost pozemky Kolín

Developerská příležitost pozemky Kolín INFORMAČNÍ MEMORANDUM Developerská příležitost pozemky Kolín Pozemky v městské rezidenční zástavbě Celková plocha pozemků cca 21 000 m² Výborná dopravní dostupnost Dle územního plánu převážně Smíšené městské

Více

Informační memorandum ANGLICKÁ AUKCE A1696. Objekt se smíšeným využitím - Hlinsko Insolvenční řízení Miroslav Vavroušek

Informační memorandum ANGLICKÁ AUKCE A1696. Objekt se smíšeným využitím - Hlinsko Insolvenční řízení Miroslav Vavroušek Informační memorandum ANGLICKÁ AUKCE A1696 Objekt se smíšeným využitím - Hlinsko Insolvenční řízení Miroslav Vavroušek Obsah Důležité informace:... 4 Poloha objektu... 5 Územní plán:... 6 Katastrální mapa...

Více

Informační memorandum. Náměstí Přemyslovců 14/11 Nymburk

Informační memorandum. Náměstí Přemyslovců 14/11 Nymburk Informační memorandum Náměstí Přemyslovců 14/11 Nymburk Předmět prodeje NÁZEV: LOKALITA: LIST VLASTNICTVÍ: BUDOVA: POZEMKY: PODLAŽÍ: ZPĚTNÝ NÁJEM: NÁJEMNÍ SMLOUVY: OSTATNÍ: VYBAVENÍ: FORMA PRODEJE: TERMÍN

Více

WASTE RECYCLING TECHNOLOGY.cz a.s. Zapsáno v obchodním rejstříku, vedeného Městským soudem v Praze oddíl B, vložka 11921.

WASTE RECYCLING TECHNOLOGY.cz a.s. Zapsáno v obchodním rejstříku, vedeného Městským soudem v Praze oddíl B, vložka 11921. 2 STUDIE STAVBY VÝVOJOVÉ A INOVAČNÍ CENTRUM společnosti WRT.cz Plzeň Letkov WASTE RECYCLING TECHNOLOGY.cz a.s. Zapsáno v obchodním rejstříku, vedeného Městským soudem v Praze oddíl B, vložka 11921. zdroj:

Více

České dráhy, a.s. Nábřeží L. Svobody 1222 110 15 Praha 1

České dráhy, a.s. Nábřeží L. Svobody 1222 110 15 Praha 1 České dráhy, a.s. Nábřeží L. Svobody 1222 110 15 Praha 1 Zapsány v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze, oddíl B., vložka 8039 IČ: 70994226 DIČ: CZ70994226 oznamují prodej níže uvedených nemovitostí

Více

Popis objektů v Pardubicích, Průmyslová 387. Složení objektu:

Popis objektů v Pardubicích, Průmyslová 387. Složení objektu: Popis objektů v Pardubicích, Průmyslová 387 Průmyslová zóna Pardubice se skládá z několika desítek objektů. Jejichž možnosti využití jsou různorodé. Provozovateli jsou LOGISTIKA PARK a.s. a Průmyslový

Více

Informační memorandum. Masarykovo náměstí 30 Pelhřimov

Informační memorandum. Masarykovo náměstí 30 Pelhřimov Informační memorandum Masarykovo náměstí 30 Pelhřimov Předmět prodeje NÁZEV: LOKALITA: LIST VLASTNICTVÍ: BUDOVA: POZEMKY: PODLAŽÍ: ZPĚTNÝ NÁJEM: NÁJEMNÍ SMLOUVY: VYBAVENÍ: OSTATNÍ: FORMA PRODEJE: TERMÍN

Více

POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ POZEMKŮ O VÝMĚŘE m 2 ZA NEJVYŠŠÍ KUPNÍ CENU POPIS PŘEDMĚTU PRODEJE

POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ POZEMKŮ O VÝMĚŘE m 2 ZA NEJVYŠŠÍ KUPNÍ CENU POPIS PŘEDMĚTU PRODEJE POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ POZEMKŮ O VÝMĚŘE 4 279 m 2 ZA NEJVYŠŠÍ KUPNÍ CENU POPIS PŘEDMĚTU PRODEJE Vlastnictví Předmětem prodeje jsou dále uvedené nemovitosti, včetně jejich součástí a příslušenství

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM. PRODEJ AREÁLU SPOLEČNOSTI RAN spol. s r.o.

INFORMAČNÍ MEMORANDUM. PRODEJ AREÁLU SPOLEČNOSTI RAN spol. s r.o. INFORMAČNÍ MEMORANDUM PRODEJ AREÁLU SPOLEČNOSTI RAN spol. s r.o. 1 Základní informace o předmětné investiční příležitosti Nabízíme jako investiční příležitost k prodeji areál společnosti RAN spol s.r.o.

Více

Malé rekreační zařízení v obci Nejdek, oblast Nový Fojtov, okres Karlovy Vary

Malé rekreační zařízení v obci Nejdek, oblast Nový Fojtov, okres Karlovy Vary Příloha k č.j. VS 72/74/001/2011-50/Všeob/540 Malé rekreační zařízení v obci Nejdek, oblast Nový Fojtov, okres Karlovy Vary základní popis nepotřebného nemovitého majetku státu Pozemky - par. č. 1691/1

Více

Modletice, D1 INFORMAČNÍ MEMORANDUM NÁMĚSTÍ T. G. MASARYKA 1931/12, PLZEŇ

Modletice, D1 INFORMAČNÍ MEMORANDUM NÁMĚSTÍ T. G. MASARYKA 1931/12, PLZEŇ Modletice, D1 INFORMAČNÍ MEMORANDUM ÚVOD & INVESTIČNÍ SHRNUTÍ ÚVOD Společnost Československá obchodní banka, a. s. ( Prodávající ) exkluzivně pověřila prodejem nemovitosti Náměstí T. G. Masaryka 1931/12,

Více

AREÁL MOŠNOV (MOŠNOV, ČESKÁ REPUBLIKA) RAVANTINO, s.r.o. LEO MINOR GROUP, s.r.o.

AREÁL MOŠNOV (MOŠNOV, ČESKÁ REPUBLIKA) RAVANTINO, s.r.o. LEO MINOR GROUP, s.r.o. (MOŠNOV, ČESKÁ REPUBLIKA) RAVANTINO, s.r.o. LEO MINOR GROUP, s.r.o. 2014 Obsah ZÁKLADNÍ INFORMACE...3 LOKALIZACE...4 DOPRAVNĚ TECHNICKÉ INFORMACE O LOKALITĚ...5 SITUACE ŠIRŠÍCH VZTAHŮ 1:25 000...6 SITUACE

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM

INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM ELEKTRONICKÁ ANGLICKÁ AUKCE A3475 POZEMKY VE VÝROBNĚ SKLADOVACÍM AREÁLU, CELKOVÁ VÝMĚRA 2.066 m 2, PŘI ULICI DRÁŽNÍ, BRNO - SLATINA Obsah Důležité informace... 3 Prohlídky... 3 Předmět

Více

POZEMEK PRO KOMERČNÍ VÝSTAVBU 1 41 64 m 2 - RUDOLTICE U LANŠKROUNA

POZEMEK PRO KOMERČNÍ VÝSTAVBU 1 41 64 m 2 - RUDOLTICE U LANŠKROUNA POZEMEK PRO KOMERČNÍ VÝSTAVBU 1 41 64 m 2 - RUDOLTICE U LANŠKROUNA Obec Rudoltice Katastrální území Rudoltice u Lanškrouna Pozemková parcela 4216/5 Výměra 1 41 64 m 2 Cena informace v kanceláři Rovinatý

Více

Ostrava Emila Filly 296/13. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Ostrava Emila Filly 296/13. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Ostrava Emila Filly 296/13 Administrativní budova v blízkosti centra Ostravy Celková výměra podlahových ploch cca 542,26 m 2 Celková plocha pozemků 442 m² 9 venkovních parkovacích

Více

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A888 Administrativní budova se zahradou Brno, ul. Vinohrady 10

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A888 Administrativní budova se zahradou Brno, ul. Vinohrady 10 Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A888 Administrativní budova se zahradou Brno, ul. Vinohrady 10 Obsah 1) Stručný popis:... 3 2) Důležité informace:... 3 3) Poloha... 4 4) Vzdálenosti:... 4 5) Výměry:...

Více

Toužim Žlutická. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Toužim Žlutická. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Toužim Žlutická Administrativní budova v městě Toužim Celková výměra podlahových ploch cca 650 m² Garážové stání pro 2 osobní automobily Celková výměra pozemků 2 438 m 2 Nemovitost

Více

Litvínov Náměstí Míru 173 a 176. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Litvínov Náměstí Míru 173 a 176. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Litvínov Náměstí Míru 173 a 176 Komplex dvou propojených administrativních budov Celková výměra podlahových ploch cca 950 m 2 Celková plocha pozemků 455 m² Prodejní plocha, kanceláře

Více

Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1400. Areál, podlažní plocha 3516 m2, v centru Jihlavy Insolvenční řízení EKON, družstvo

Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1400. Areál, podlažní plocha 3516 m2, v centru Jihlavy Insolvenční řízení EKON, družstvo Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1400 Areál, podlažní plocha 3516 m2, v centru Jihlavy Insolvenční řízení EKON, družstvo Obsah Stručný popis:... 3 Důležité informace:... 4 Poloha areálu... 5 Výměry:...

Více

CIMEX INVEST. Skladový areál Zličín PHL - Zličín Do Blatin 373, Praha - 5. Vlastník:

CIMEX INVEST. Skladový areál Zličín PHL - Zličín Do Blatin 373, Praha - 5. Vlastník: Skladový areál Zličín PHL - Zličín Do Blatin 373, Praha - 5 Vlastník: PHL - Zličín s.r.o. se sídlem Praha 4, Nusle, Na Pankráci 1062/58, PSČ 140 00 IČ: 28162897 Charakteristika: Skladový areál je situován

Více

POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ POZEMKŮ O VÝMĚŘE m 2 ZA NEJVYŠŠÍ KUPNÍ CENU POPIS PŘEDMĚTU PRODEJE

POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ POZEMKŮ O VÝMĚŘE m 2 ZA NEJVYŠŠÍ KUPNÍ CENU POPIS PŘEDMĚTU PRODEJE POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ POZEMKŮ O VÝMĚŘE 4 466 m 2 ZA NEJVYŠŠÍ KUPNÍ CENU POPIS PŘEDMĚTU PRODEJE Vlastnictví Předmětem prodeje jsou dále uvedené nemovitosti, včetně jejich součástí a příslušenství

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM

INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM ELEKTRONICKÁ ANGLICKÁ AUKCE A3472 POZEMKY VE VÝROBNĚ SKLADOVACÍM AREÁLU, CELKOVÁ VÝMĚRA 5.932 m 2, PŘI ULICI DRÁŽNÍ, BRNO - SLATINA Obsah Důležité informace... 3 Prohlídky... 3 Předmět

Více

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1394

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1394 Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1394 Výrobně skladovací areál užitná plocha 982 m 2, plocha pozemků 6178 m 2 Sokolnice, JM kraj Obsah Stručný popis:... 3 Důležité informace:... 4 Poloha areálu...

Více

Plzeň - Koperníkova 1201/57. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Plzeň - Koperníkova 1201/57. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Plzeň - Koperníkova 1201/57 Administrativní budova v centru města Plzně Celková výměra podlahových ploch více jak 1 700 m² Výborná dopravní dostupnost Část prostor je pronajata třetím

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo /2013

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo /2013 ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 0489-178/2013 NEMOVITOST: Podíl ½ z celku garáže na pozemku parc.č. 1823/3 včetně pozemku Katastrální údaje : Kraj Ústecký, okres Ústí nad Labem, obec Ústí nad Labem,

Více

NEPODMÍNĚNÉ OTEVŘENÉ VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ POZEMKU V AREÁLU STARÁ AEROVKA V K.Ú. KBELY, OBEC PRAHA

NEPODMÍNĚNÉ OTEVŘENÉ VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ POZEMKU V AREÁLU STARÁ AEROVKA V K.Ú. KBELY, OBEC PRAHA Příloha podmínek výběrového řízení č. 4 Technický prospekt NEPODMÍNĚNÉ OTEVŘENÉ VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ POZEMKU V AREÁLU STARÁ AEROVKA V K.Ú. KBELY, OBEC PRAHA Vlastnictví Předmětem prodeje je pozemek

Více

Ostrava Chelčického 533/4. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Ostrava Chelčického 533/4. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Ostrava Chelčického 533/4 Administrativní budova v centru města Ostrava Obsazenost 32% Roční výnos z pronájmu cca 482 tis. Kč Celková pronajatelná plocha cca 1 200 m 2 Celková plocha

Více

INFO RANDU. Hlavn. ní výro. obní areál s adminis. Výro. strativní částí Hrubá. 0 m² Celko m² Dobrá. ová plocha pozemku +42.

INFO RANDU. Hlavn. ní výro. obní areál s adminis. Výro. strativní částí Hrubá. 0 m² Celko m² Dobrá. ová plocha pozemku +42. INFO ORMAČNÍ MEMOR M RANDU UM zdroj: F FOIBOS, www.slavnevily.cz Hlavn ní výro obní are eál - Prrostějo ov Za Drrahou 42 239/2 Výro obní areál s adminis strativní částí č Hrubá á podlažní plocha budovv

Více

1. Provozní areál s pozemky v obci Nové Dvory (k.ú. Chvalín)

1. Provozní areál s pozemky v obci Nové Dvory (k.ú. Chvalín) Ing. Aleš Klaudy, insolvenční správce dlužníka VLK cont s.r.o., identifikační číslo: 250 16 571, se sídlem Chvalín 25, 413 01 Nové Dvory nabízí k prodeji níže specifikované provozní areály: 1. Provozní

Více

Rodinný dům Na Dolinách 959/30, Praha 4

Rodinný dům Na Dolinách 959/30, Praha 4 INFORMAČNÍ MEMORANDUM Rodinný dům Na Dolinách 959/30, Praha 4 Rodinný dům se zahradou v klidné části Prahy Dva samostatné byty 3+1 2x garážové stání Celková výměra podlahových ploch cca 240 m² Celková

Více

Informační memorandum. Nám. T. G. Masaryka 3 Dvůr Králové nad Labem okr. Trutnov

Informační memorandum. Nám. T. G. Masaryka 3 Dvůr Králové nad Labem okr. Trutnov Informační memorandum Nám. T. G. Masaryka 3 Dvůr Králové nad Labem okr. Trutnov Předmět prodeje NÁZEV: LOKALITA: LIST VLASTNICTVÍ: BUDOVA: POZEMKY: PODLAŽÍ: ZPĚTNÝ NÁJEM: NÁJEMNÍ SMLOUVY: OSTATNÍ: VYBAVENÍ:

Více

Informační memorandum. Elektronické výběrové řízení A3639

Informační memorandum. Elektronické výběrové řízení A3639 Informační memorandum Elektronické výběrové řízení A3639 Budova občanské vybavenosti původně sloužící jako škola, včetně studie na přestavbu na bytový dům až o 34 bytech, Hranice ČR Užitná plocha 1.560

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM ELEKTRONICKÁ ANGLICKÁ AUKCE A3476. POZEMKY VE VÝROBNĚ SKLADOVACÍM AREÁLU, VÝMĚRA 659 m 2, PŘI ULICI DRÁŽNÍ, BRNO - SLATINA

INFORMAČNÍ MEMORANDUM ELEKTRONICKÁ ANGLICKÁ AUKCE A3476. POZEMKY VE VÝROBNĚ SKLADOVACÍM AREÁLU, VÝMĚRA 659 m 2, PŘI ULICI DRÁŽNÍ, BRNO - SLATINA INFORMAČNÍ MEMORANDUM ELEKTRONICKÁ ANGLICKÁ AUKCE A3476 POZEMKY VE VÝROBNĚ SKLADOVACÍM AREÁLU, VÝMĚRA 659 m 2, PŘI ULICI DRÁŽNÍ, BRNO - SLATINA Obsah Důležité informace... 3 Prohlídky... 4 Předmět prodeje...

Více

Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1620. Komerční pozemek u železniční vlečky 5.255 m 2 Hrušovany nad Jevišovkou

Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1620. Komerční pozemek u železniční vlečky 5.255 m 2 Hrušovany nad Jevišovkou Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1620 Komerční pozemek u železniční vlečky 5.255 m 2 Hrušovany nad Jevišovkou Obsah Popis:... 3 Důležité informace:... 4 Poloha pozemku... 5 Výměry:... 6 Územní plán:...

Více

Žirovická 275/3 - Františkovy Lázně. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com

Žirovická 275/3 - Františkovy Lázně. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com Žirovická 275/3 - Františkovy Lázně Víceúčelová nemovitost ve Františkových Lázních Celková výměra podlahových ploch cca 406 m² 5 garážových stání, 3 sklady na dvoře objektu Celková výměra pozemků 777m

Více

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1673

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1673 Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1673 Provozní areál s restaurací odstavným parkovištěm pro 70 kamionů Verušičky, okr. Karlovy Vary Podlažní plocha budov 1 142 m 2 Plocha pozemků: 11 218 m 2 Insolvenční

Více

Ostrava Chelčického, Nádražní, Mlýnská

Ostrava Chelčického, Nádražní, Mlýnská INFORMAČNÍ MEMORANDUM Ostrava Chelčického, Nádražní, Mlýnská Komplex dvou převážně administrativních budov Částečný zpětný pronájem Celková výměra podlahových ploch 4 462,11 m 2 Celková plocha pozemků

Více

PŘÍSTAV SMÍCHOV STRAKONICKÁ 3212/4a, PRAHA 5

PŘÍSTAV SMÍCHOV STRAKONICKÁ 3212/4a, PRAHA 5 LOGISTICKÝ, OBCHODNĚ-PRŮMYSLOVÝ AREÁL PŘÍSTAV SMÍCHOV STRAKONICKÁ 3212/4a, PRAHA 5 NABÍDKA PRONÁJMU KOMERČNÍCH PROSTOR Předmětem pronájmu jsou komerční prostory v obchodně průmyslové zóně v Praze 5, v

Více

Nabídka pozemku v Lipně nad Vltavou

Nabídka pozemku v Lipně nad Vltavou INFORMAČNÍ MEMORANDUM Nabídka pozemku v Lipně nad Vltavou Pozemek v žádané rekreační lokalitě Celková plocha pozemku 644 m² Dle aktuálně platného územního plánu - plocha pro bydlení +420 224 217 217 Knight

Více

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Továrna, Dolní Řasnice, krok 2 1

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Továrna, Dolní Řasnice, krok 2 1 Brownfields Libereckého kraje, Továrna, Dolní Řasnice, krok 2 1 Obsah složky: 1. Tabulka zjištěných informací: Identifikace lokality Regionální informace Vazba na ÚPD Vlastnické vztahy Limity a omezení

Více

Výběrové řízení A4193

Výběrové řízení A4193 INFORMAČNÍ MEMORANDUM Výběrové řízení A4193 Prodej zemědělský areál pro chov brojlerů, užitná plocha budov 2.960m2, pozemek 16.896m2, Dobré, okres Rychnov nad Kněžnou Obsah Úvod... 3 Předmět výběrového

Více

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A860 Čerpací stanice PHM a Pneuservis ASD - Milíčovice

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A860 Čerpací stanice PHM a Pneuservis ASD - Milíčovice Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A860 Čerpací stanice PHM a Pneuservis ASD - Milíčovice Obsah Stručný popis:... 3 Důležité informace:... 4 Poloha areálu... 5 Vzdálenosti:... 5 Výměry:... 6 Podrobný

Více

SEMINÁRNÍ PRÁCE - EKONOMIKA STAVEB A SÍDEL POSOUZENÍ NÁVRATNOSTI INVESTICE EVA FRICOVÁ - SOUBOR STAVEB POD VÍTKOVEM. 1. Identifikační údaje

SEMINÁRNÍ PRÁCE - EKONOMIKA STAVEB A SÍDEL POSOUZENÍ NÁVRATNOSTI INVESTICE EVA FRICOVÁ - SOUBOR STAVEB POD VÍTKOVEM. 1. Identifikační údaje SEMINÁRNÍ PRÁCE - EKONOMIKA STAVEB A SÍDEL POSOUZENÍ NÁVRATNOSTI INVESTICE EVA FRICOVÁ - SOUBOR STAVEB POD VÍTKOVEM 1. Identifikační údaje Název projektu: Soubor staveb pod Vítkovem Místo stavby: Pernerova

Více

Česká Lípa Mlýnská 2982. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Česká Lípa Mlýnská 2982. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Česká Lípa Mlýnská 2982 Administrativní budova v centru města Částečný zpětný pronájem Celkový roční výnos z pronájmu objektu 259 000 Kč Celková výměra podlahových ploch 478,57 m

Více

01 SITUACE ŠIRŠÍ VZTAHY A VLASTNICKÉ VZTAHY

01 SITUACE ŠIRŠÍ VZTAHY A VLASTNICKÉ VZTAHY OBSAH DOKUMENTACE: A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA OBSAH: 1. ÚČEL ÚZEMNÍ STUDIE 2. VÝCHOZÍ PODKLADY 3. PODMÍNKY ŘEŠENÍ ÚS A POŽADAVKY DLE ÚP 4. URBANISTICKÉ ŘEŠENÍ 5. KAPACITNÍ ÚDAJE 6. NAVRŽENÉ REGULAČNÍ PODMÍNKY

Více

strana 1 Popis č. 3772/2013 Objednatel posudku: DRS IMMO a.s., IČ 262 85 011 Příkop 843/4, 602 00 Brno-Zábrdovice

strana 1 Popis č. 3772/2013 Objednatel posudku: DRS IMMO a.s., IČ 262 85 011 Příkop 843/4, 602 00 Brno-Zábrdovice strana 1 Popis č. 3772/2013 o ceně nemovitostí rodinný dům č.p. 50 na pozemku parc.č. 499 a pozemky parc.č. 63, 495, 496/2, 499 a 500 včetně věcného břemene, součástí a příslušenství; budova a pozemky

Více

Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1744. Obchodní dům PRIOR Most tř. Budovatelů 991/9, Most

Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1744. Obchodní dům PRIOR Most tř. Budovatelů 991/9, Most Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1744 Obchodní dům PRIOR Most tř. Budovatelů 991/9, 434 01 Most Obsah Úvod... 3 Předmět prodeje... 3 Popis předmětu prodeje a lokality... 3 Katastrální mapa... 5 Půdorysy

Více

TECHNICKÉ PODMÍNKY PRO UMÍSTĚNÍ BUDOVY TRVALÉ STAVBY PODROBNĚJŠÍ INFORMACE K PŘEDMĚTNÝM POZEMKŮM

TECHNICKÉ PODMÍNKY PRO UMÍSTĚNÍ BUDOVY TRVALÉ STAVBY PODROBNĚJŠÍ INFORMACE K PŘEDMĚTNÝM POZEMKŮM VŘ č. 123 Příloha č. 1 Oznámení Technické a jiné podmínky po umístění budovy trvalé stavby v oblasti SEVER; Podrobnější informace k předmětným pozemkům TECHNICKÉ PODMÍNKY PRO UMÍSTĚNÍ BUDOVY TRVALÉ STAVBY

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM PRODEJ VÝROBNÍ/SKLADOVACÍ AREÁL užitná plocha budov m2, celková plocha pozemků 17.

INFORMAČNÍ MEMORANDUM PRODEJ VÝROBNÍ/SKLADOVACÍ AREÁL   užitná plocha budov m2, celková plocha pozemků 17. INFORMAČNÍ MEMORANDUM PRODEJ VÝROBNÍ/SKLADOVACÍ AREÁL WWW.VEREJNEDRAZBY.CZ/A3661 užitná plocha budov 3.160 m2, celková plocha pozemků 17.149 m2 Holasice 55, 664 61 Holasice, okres Brno-venkov, Jihomoravský

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM. Veřejná dražba dobrovolná A4072. ADMINISTRATIVNÍ A ŠKOLÍCÍ CENTRUM užitná plocha kanceláří 810m2 Lovosice, okres Litoměřice

INFORMAČNÍ MEMORANDUM. Veřejná dražba dobrovolná A4072. ADMINISTRATIVNÍ A ŠKOLÍCÍ CENTRUM užitná plocha kanceláří 810m2 Lovosice, okres Litoměřice INFORMAČNÍ MEMORANDUM Veřejná dražba dobrovolná A4072 ADMINISTRATIVNÍ A ŠKOLÍCÍ CENTRUM užitná plocha kanceláří 810m2 Lovosice, okres Litoměřice Obsah Důležité informace... 3 Prohlídky... 3 Předmět dražby...

Více

Z N A L E C K Ý P O S U D E K č. 3893. a zjištění ceny obvyklé

Z N A L E C K Ý P O S U D E K č. 3893. a zjištění ceny obvyklé 1 Z N A L E C K Ý P O S U D E K č. 3893 a zjištění ceny obvyklé budovy občanské vybavenosti autoservisu s administrativní budovy č.p. 3843 a 3915 včetně venkovních úprav v katastrálním území a obci Hodonín,

Více

Informační memorandum k nemovitosti. Skladový areál nájem nemovitosti Šenov u Ostravy

Informační memorandum k nemovitosti. Skladový areál nájem nemovitosti Šenov u Ostravy Informační memorandum k nemovitosti Skladový areál nájem nemovitosti Šenov u Ostravy Obsah 1) POPIS NEMOVITOSTI.. 3 A) ADRESA. 3 B) PŘEDMĚT NÁJMU.. 3 C) POPIS LOKALITY. 3 D) DOPRAVNÍ SITUACE.. 3 E) POPIS

Více

Informační memorandum k nemovitosti. Skladová hala nájem nemovitosti Říčany u Prahy

Informační memorandum k nemovitosti. Skladová hala nájem nemovitosti Říčany u Prahy Informační memorandum k nemovitosti Skladová hala nájem nemovitosti Říčany u Prahy Obsah 1) POPIS NEMOVITOSTI.. 3 A) ADRESA. 3 B) PŘEDMĚT NÁJMU.. 3 C) POPIS LOKALITY. 3 D) DOPRAVNÍ SITUACE.. 3 E) POPIS

Více

NEPODMÍNĚNÉ OTEVŘENÉ VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ NEMOVITOSTÍ S NÁZVEM KBELY TOUŽIMSKÁ ULICE

NEPODMÍNĚNÉ OTEVŘENÉ VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ NEMOVITOSTÍ S NÁZVEM KBELY TOUŽIMSKÁ ULICE Příloha podmínek výběrového řízení č. 4 TECHNICKÝ PROSPEKT NEPODMÍNĚNÉ OTEVŘENÉ VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ NEMOVITOSTÍ S NÁZVEM KBELY TOUŽIMSKÁ ULICE Vlastnictví Předmět prodeje specifikovaný níže je ve

Více

MEMORANDUM. číslo: M

MEMORANDUM. číslo: M N E M O C o n s u l t, s. r. o. z n a l e c k ý ú s t a v MEMORANDUM číslo: 2001 074M Předmět: cukrovar Drahanovice s pozemky a příslušenstvím v obci a k.ú. Drahanovice, okres Olomouc Objednatel: Ing.

Více

DRAŽBA OSTRAVA

DRAŽBA OSTRAVA DRAŽBA 26.11.2009 OSTRAVA SKLADOVÝ AREÁL U RYCHLOSTNÍ KOMUNIKACE ČESKÝ TĚŠÍN K.Ú.- MOSTY U ĆESKÉHO TĚŠÍNA Nejnižší podání: 4.500.000,-Kč Znalecký posudek: 9.000.000,-Kč 1 Navrhovatel dražby Moravskoslezský

Více

Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1363. Výrobní areál s administrativním zázemím UP 3165 m 2, pozemky 4505 m 2 Zákupy, okr.

Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1363. Výrobní areál s administrativním zázemím UP 3165 m 2, pozemky 4505 m 2 Zákupy, okr. Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1363 Výrobní areál s administrativním zázemím UP 3165 m 2, pozemky 4505 m 2 Zákupy, okr. Česká Lípa Obsah Stručný popis:... 3 Důležité informace:... 4 Poloha areálu...

Více

KOMERČNÍ AREÁL HUSOVA 2153, HOŘICE PROSTORY PRO SKLADOVÁNÍ A KANCELÁŘE

KOMERČNÍ AREÁL HUSOVA 2153, HOŘICE PROSTORY PRO SKLADOVÁNÍ A KANCELÁŘE KOMERČNÍ AREÁL HUSOVA 2153, HOŘICE PROSTORY PRO SKLADOVÁNÍ A KANCELÁŘE 1/18 PLOCHA Celková plocha areálu 16 122 m 2 : o zastavěná plocha 7 351 m 2 (která poskytuje využitelnou podlahovou plochu k pronájmu

Více

Jedná se o přípravu území pro výstavbu RD, přičemž výstavba RD není předmětem této dokumentace.

Jedná se o přípravu území pro výstavbu RD, přičemž výstavba RD není předmětem této dokumentace. OBSAH 1. Charakteristika území a stavebního pozemku a) poloha v obci - zastavěná část - nezastavěná část obce b) údaje o vydané (schválené) územně plánovací dokumentaci c) údaje o souladu záměru s územně

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM K PRODEJI rodinného domu s bazénem a s pozemky v Červeném Hrádku, Borůvkové ul., okr. Plzeň - město

INFORMAČNÍ MEMORANDUM K PRODEJI rodinného domu s bazénem a s pozemky v Červeném Hrádku, Borůvkové ul., okr. Plzeň - město LICITA s.r.o., Keřová 7, 30100 Plzeň tel: 777707310, 777618187 LICITA INFORMAČNÍ MEMORANDUM K PRODEJI rodinného domu s bazénem a s pozemky v Červeném Hrádku, Borůvkové ul., okr. Plzeň - město Z pověření

Více

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Elitex Vilémov, krok 2 1

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Elitex Vilémov, krok 2 1 Brownfields Libereckého kraje, Elitex Vilémov, krok 2 1 Obsah složky: 1. Tabulka zjištěných informací: Identifikace lokality Regionální informace Vazba na ÚPD Vlastnické vztahy Limity a omezení Dopravní

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 86/6618-2014

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 86/6618-2014 ZNALECKÝ POSUDEK č. 86/6618-2014 o ceně nemovitosti - stavební parcely č. 289/1, 289/3, 289/4, 389 s budovami bývalého výrobního areálu a pozemkové parcely ve funkčním celku 2575, 1047/2, 1047/1, 3270,

Více

OBEC BECHLÍN. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování

OBEC BECHLÍN. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování OBEC BECHLÍN ÚZEMNÍ STUDIE PLOCH Z21 a P21 Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování Projektant: Ing. Petr Laube, 28. října 909, 277 11, Neratovice

Více

POPIS MULTIFUNKČNÍHO AREÁLU HRADEC KRÁLOVÉ Výrobní areál strojírenského charakteru - MTH Hradec Králové Koutníkova č.p. 171, 501 01 Hradec Králové

POPIS MULTIFUNKČNÍHO AREÁLU HRADEC KRÁLOVÉ Výrobní areál strojírenského charakteru - MTH Hradec Králové Koutníkova č.p. 171, 501 01 Hradec Králové POPIS MULTIFUNKČNÍHO AREÁLU HRADEC KRÁLOVÉ Výrobní areál strojírenského charakteru - MTH Hradec Králové Koutníkova č.p. 171, 501 01 Hradec Králové Vlastník: MTH Areály s.r.o. se sídlem Praha 4, Nusle,

Více

strana 1 Popis č. 3796/2013 Objednatel posudku: DRS IMMO a.s., IČ 262 85 011 Příkop 843/4, 602 00 Brno-Zábrdovice

strana 1 Popis č. 3796/2013 Objednatel posudku: DRS IMMO a.s., IČ 262 85 011 Příkop 843/4, 602 00 Brno-Zábrdovice strana 1 Popis č. 3796/2013 o ceně nemovitostí rodinný dům č.p. 103 na pozemku parc.č. st. 117/1 a pozemky parc.č. st. 117/1, 14/3 a 214/12 včetně součástí a příslušenství; budova a pozemky k datu 19.2.2013

Více

strana 1 Popis č. 3748/2012 Objednatel posudku: DRS IMMO a.s., IČ 262 85 011 Příkop 843/4, 602 00 Brno-Zábrdovice

strana 1 Popis č. 3748/2012 Objednatel posudku: DRS IMMO a.s., IČ 262 85 011 Příkop 843/4, 602 00 Brno-Zábrdovice strana 1 Popis č. 3748/2012 o ceně nemovitostí rodinný dům č.p. 474 na pozemku parc.č. st. 444 a pozemek parc.č. st. 444 včetně součástí a příslušenství; budova a pozemek k datu 21.1.2013 zapsány v katastru

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. Exekuční úřad Praha 2 Ve Studeném 117/5a Praha 4. č.j /09-18/Zl

ZNALECKÝ POSUDEK. Exekuční úřad Praha 2 Ve Studeném 117/5a Praha 4. č.j /09-18/Zl ZNALECKÝ POSUDEK č. 540/014/2011 o ceně obvyklé stavby garáže bez č.p./č.e. na pozemku č. parc. 1596 vč. příslušenství a pozemku č. parc. 1596, k.ú. Dubí u Kladna, obec Kladno, zapsáno na LV č. 30366 u

Více

strana 1 Popis Objednatel posudku: DRS IMMO a.s., IČ 262 85 011 Příkop 843/4, 602 00 Brno-Zábrdovice

strana 1 Popis Objednatel posudku: DRS IMMO a.s., IČ 262 85 011 Příkop 843/4, 602 00 Brno-Zábrdovice strana 1 Popis o ceně nemovitostí rodinný dům č.p. 447 na pozemku parc.č. st. 562 a pozemky parc.č. st. 562 a 331/4 včetně součástí a příslušenství; budova a pozemky zapsány v katastru nemovitostí pro

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM PRODEJ VÝROBNÍ/SKLADOVACÍ HALY A

INFORMAČNÍ MEMORANDUM PRODEJ VÝROBNÍ/SKLADOVACÍ HALY A INFORMAČNÍ MEMORANDUM PRODEJ VÝROBNÍ/SKLADOVACÍ HALY A WWW.VEREJNEDRAZBY.CZ/A3562 užitná plocha 1.602 m 2, zastavěná plocha 975 m 2 Holasice 55, 664 61 Holasice, okres Brno-venkov, Jihomoravský kraj, Česko

Více

Město Jílové Mírové nám. 280

Město Jílové Mírové nám. 280 Město Jílové Mírové nám. 280 407 01 Jílové Jílové, 03.05.2013 Město Jílové zveřejňuje podle 39 odst. 1 zák.č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů. záměr prodat nemovitosti 1) objekt B.

Více

Výběrové řízení A4344

Výběrové řízení A4344 INFORMAČNÍ MEMORANDUM Výběrové řízení A4344 Výrobní a skladový areál s administrativou, užitná plocha 909m2, pozemek 3.720m2 Zlín Velíková OBILNÍ TECHNIKA, s.r.o. Obsah Úvod... 3 Předmět výběrového řízení...

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM PRODEJ AREÁLU V LITOMĚŘICÍCH

INFORMAČNÍ MEMORANDUM PRODEJ AREÁLU V LITOMĚŘICÍCH INFORMAČNÍ MEMORANDUM PRODEJ AREÁLU V LITOMĚŘICÍCH WWW.VEREJNEDRAZBY.CZ/A3547 Mlékojedská 1901/5, 412 01 Litoměřice Předměstí, okres Litoměřice, Ústecký kraj, Česko Obsah Informace o výběrovém řízení:...

Více

Informační memorandum Výběrové řízení Areál BENAWOOD Veselíčko, Žďár nad Sázavou

Informační memorandum Výběrové řízení Areál BENAWOOD Veselíčko, Žďár nad Sázavou Informační memorandum Výběrové řízení Areál BENAWOOD Veselíčko, Žďár nad Sázavou Užitná plocha budov: cca 2.832 m 2 Plocha pozemků: 8.549 m 2 Obsah Stručný popis... 3 Důležité informace... 5 Poloha areálu...

Více

Výběrové řízení A2577

Výběrové řízení A2577 Informační memorandum Výběrové řízení A2577 Komerční budova občanské vybavenosti - bývalá restaurace ul. Budínská 17, Brno - Slatina Zastavěná plocha podlaží: 515 m 2 3 Obsah Informační memorandum... 3

Více

Modletice, D1 INFORMAČNÍ MEMORANDUM. DOLNÍ NÁMĚSTÍ 109/29 a 110/28, OLOMOUC

Modletice, D1 INFORMAČNÍ MEMORANDUM. DOLNÍ NÁMĚSTÍ 109/29 a 110/28, OLOMOUC Modletice, D1 INFORMAČNÍ MEMORANDUM ÚVOD & INVESTIČNÍ SHRNUTÍ ÚVOD Společnost Československá obchodní banka, a. s. ( Prodávající ) exkluzivně pověřila prodejem nemovitosti Dolní náměstí 109/29 a 110/28,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1652/96/17 o ceně nemovitosti čp.30 a pozemků p.č.st.46, p.č.st.47, p.č.9/1, p.č.9/2 v k.ú. Ježov, obec Ježov, okres Hodonín

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1652/96/17 o ceně nemovitosti čp.30 a pozemků p.č.st.46, p.č.st.47, p.č.9/1, p.č.9/2 v k.ú. Ježov, obec Ježov, okres Hodonín ZNALECKÝ POSUDEK č. 1652/96/17 o ceně nemovitosti čp.30 a pozemků p.č.st.46, p.č.st.47, p.č.9/1, p.č.9/2 v k.ú. Ježov, obec Ježov, okres Hodonín Objednavatel znaleckého posudku: Účel znaleckého posudku:

Více

Lužice č. p. 60 (okres Olomouc) +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Lužice č. p. 60 (okres Olomouc) +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Lužice č. p. 60 (okres Olomouc) Víceúčelová stavba se třemi bytovými jednotkami o dispozici 3+1 Objekt částečně obsazený Nebytové prostory cca 481 m² Celková výměra podlahových ploch

Více

VOLNÉ KANCELÁŘSKÉ PROSTORY:

VOLNÉ KANCELÁŘSKÉ PROSTORY: Antala Staška 510/38, Praha 4 Kontaktní osoba: Tomáš Fremund Mobil: +420 601 569 489 E-mail: tfremund@eastbuilding.cz Web: www.eastbuilding.cz VOLNÉ KANCELÁŘSKÉ PROSTORY: 411 m2 2. patro, vstup z recepce

Více

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A931 Areál s odstavnou plochou kamionů 27.725 m2 Mírová (Karlovy Vary)

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A931 Areál s odstavnou plochou kamionů 27.725 m2 Mírová (Karlovy Vary) Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A931 Areál s odstavnou plochou kamionů 27.725 m2 Mírová (Karlovy Vary) Obsah Stručný popis:... 3 Důležité informace:... 3 Poloha areálu... 5 Vzdálenosti:... 5 Výměry:...

Více

Bytový dům Janáčkova - Masná

Bytový dům Janáčkova - Masná Bytový dům Janáčkova - Masná Seznam příloh Průvodní zpráva Širší vztahy územní plán M :2000 Situace M 1:500 Půdorys 1.NP M 1:200 Půdorys 2.- 4. NP M 1:200 Půdorys 5.NP M 1:200 Půdorys 6.NP M 1:200 Řez

Více