Rodinný dům Na Dolinách 959/30, Praha 4

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Rodinný dům Na Dolinách 959/30, Praha 4"

Transkript

1 INFORMAČNÍ MEMORANDUM Rodinný dům Na Dolinách 959/30, Praha 4 Rodinný dům se zahradou v klidné části Prahy Dva samostatné byty 3+1 2x garážové stání Celková výměra podlahových ploch cca 240 m² Celková plocha pozemků 445 m² Knight Frank, Václavské náměstí 3, Praha 1

2 Obsah 1. Popis nemovitosti... 3 a) Adresa... 3 b) Předmět prodeje... 3 c) Popis lokality... 3 d) Popis nemovitostí... 3 e) Technická specifikace... 3 f) Movité vybavení... 4 g) Energetická náročnost Výměry... 5 a) Pozemky... 5 b) Podlažní plochy Ostatní informace... 5 a) Vlastnictví... 5 b) Věcná břemena... 5 c) Zástavní právo Prodejní proces Kontaktní údaje Fotodokumentace... 9 a) Exteriér... 9 b) Interiér Lokalita Schématické půdorysy...13 Strana 2 (celkem 13)

3 1. Popis nemovitosti a) Adresa Na Dolinách 959/30, Praha 4 b) Předmět prodeje Předmětem prodeje jsou následující nemovitosti v katastrálním území Podolí: pozemek p. č. 627/3 zastavěná plocha a nádvoří, jehož součástí je stavba č. p. 959 bydlení, zapsaný na listu vlastnictví č u Katastrálního úřadu pro hlavní město Prahu, Katastrální pracoviště Praha; a pozemek p. č. 627/2 zahrada, zapsaný na listu vlastnictví č u Katastrálního úřadu pro hlavní město Prahu, Katastrální pracoviště Praha c) Popis lokality Předmětná nemovitost se nachází v městské čtvrti Praha 4 Podolí v blízkosti historické části Vyšehrad. Jedná se o klidnou oblast s rezidenční zástavbou. Lokalita má výbornou dopravní dostupnost, a to jak hromadnou městskou dopravou, tak automobilem. Autobusová zastávka Doliny linky 121 je umístěna přímo před budovou. Stanice metra linky C Pražské povstání je dostupná do 10 minut chůze. Tramvajová zastávka Podolská vodárna linky 3 a 17 je vzdálena cca 500m od objektu. Oblast se vyznačuje velkým množstvím sportovišť zahrnující známý plavecký stadion Podolí. V blízkém okolí se nachází veškerá občanská vybavenost zahrnující mateřskou a základní školu, obchod, poštu a restaurační zařízení. d) Popis nemovitostí Jedná se o samostatný objekt přibližně čtvercového půdorysu, který je umístěn ve svažitém terénu. Nemovitost má jedno podzemní a dvě nadzemní podlaží. V suterénu se nachází 2 garážová stání, která jsou díky svažitému terénu přímo přístupná z ulice Na Dolinách. Ostatní části podzemního podlaží jsou využívány jako skladovací prostory a technologické zázemí. V každém ze dvou nadzemních podlaží je bytová jednotka typu 3+1. Jednotlivá podlaží jsou oddělena a je možný jejich samostatný pronájem. K budově náleží také zahrada v zadní části pozemku. e) Technická specifikace Nemovitost má konstrukční systém stěnový. Hlavní vstup do objektu vede přes železobetonové schodiště s ocelovým zábradlím. Jednotlivá nadzemní podlaží vertikálně propojuje ocelové schodiště s dřevěnými stupnicemi. Okenní výplně jsou původní dřevěné zdvojené, pouze v 2.NP byly vyměněny za nové dřevěné EURO okna. Objekt je zastřešen plochou střechou s dřevěným podbitím. Podlahovou krytinu tvoří převážně koberce, PVC a keramická dlažba. Prostory vytápí dva plynové kotle (pro každou bytovou jednotku jeden) umístěné v suterénu. Ohřev TUV zabezpečují dva elektrické boilery. Budova je napojena na rozvod vody, kanalizace a elektrického vedení. Dovolujeme si upozornit na spodní vlhkost v suterénu nemovitosti. Strana 3 (celkem 13)

4 f) Movité vybavení Nemovitost je prodávána bez movitého vybavení. g) Energetická náročnost Nemovitost spadá do třídy energetické náročnosti budovy E s celkovou dodanou energií 386 kwh/ (m 2.rok) dle Průkazu energetické náročnosti budovy ze dne Strana 4 (celkem 13)

5 2. Výměry a) Pozemky Pozemek parc. číslo Stavba Popis stavby Výměra [m²] Druh pozemku 627/ Zahrada 627/3 č. p. 959 Bydlení 199 Zastavěná plocha a nádvoří Celkem 445 b) Podlažní plochy Podlaží Dispozice Plocha [m 2 ] 1.PP 2x garáž, sklepy, technické zázemí 81,30 1.NP Bytová jednotka ,90 2.NP Bytová jednotka ,40 Celkem 242,60 3. Ostatní informace a) Vlastnictví ČEZ Korporátní služby, s.r.o. Nejsou b) Věcná břemena Není c) Zástavní právo Strana 5 (celkem 13)

6 4. Prodejní proces Prodejní proces je organizován jako výběrové řízení. Vyhlašovatelem VŘ je společnost ČEZ, a. s., Duhová 1444/2, Praha 4 Michle, IČ: (dále jen Prodávající ), která je vlastníkem výše uvedených nemovitostí. Prodej nemovitostí bude uskutečněn prostřednictvím zprostředkovatele, společnosti Knight Frank, spol. s.r.o. se sídlem Václavské náměstí 3, Praha 1, PSČ: , IČ: (dále jen Zprostředkovatel ). Podmínky VŘ podléhají českým zákonům. VŘ nemá charakter veřejné soutěže podle zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, ani veřejné soutěže podle 1772 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, ale je, jak výše uvedeno, pouze výběrovým řízením Prodávajícího. Tímto VŘ nevznikají Prodávajícímu žádné závazky či povinnosti vůči kterémukoli účastníku VŘ či jeho vítězi, ani povinnost uzavřít s vybraným účastníkem (vítězem VŘ) smlouvu na prodej nemovitostí. VŘ se mohou zúčastnit právnické osoby se sídlem v České republice i právnické osoby se sídlem v zahraničí a fyzické osoby starší 18 let, které jsou plně způsobilé k právním úkonům. Vítězem VŘ může být vyhlášena pouze osoba, která je podle příslušných právních předpisů oprávněna nabývat vlastnické právo k nemovitostem. Každý zájemce o koupi nemovitostí má právo si vyžádat u zprostředkovatele Informační memorandum obsahující základní informace o nemovitostech. Prohlídky nemovitostí budou možné po potvrzení zájmu uchazeče o prohlídku em či telefonicky Zprostředkovateli, a to ve lhůtě alespoň 2 dnů před plánovanou prohlídkou. Bez tohoto nemůže Zprostředkovatel zaručit uchazeči uskutečnění prohlídky. Přijaté nabídky splňující veškeré podmínky stanovené těmito pravidly prodeje budou vyhodnoceny a výsledek bude oznámen vítěznému zájemci. Nabídky v 1. kole VŘ i v dalších kolech VŘ mohou být předkládány pouze v českém jazyce. Veškeré finanční podmínky uváděné účastníky v nabídkách, zejména výše kupní ceny, musí být uvedeny v českých korunách a bez závislosti na jakýchkoli makro či mikro ekonomických výkyvech a bez kursových vlivů. Prodávající si vyhrazuje právo odmítnout všechny nabídky či pouze některé z nich, zrušit VŘ nebo změnit podmínky VŘ. Předložením nabídky účastník souhlasí s podmínkami VŘ v celém jejich rozsahu a zavazuje se respektovat stanovisko Prodávajícího. Prodávající si vyhrazuje právo nesdělit uchazečům výběrového řízení pořadí, v jakém byly nabídky vyhodnoceny. VŘ nezakládá povinnost Prodávajícího prodat jakoukoliv Nemovitosti. Splnění podmínek výběrového řízení nezakládá pro uchazeče nárok na uzavření smluvní dokumentace. Nevyužité nabídky se nevracejí, ale zůstávají uložené u Prodávajícího. Prodávající je oprávněn vybrat si nabídku, která mu bude nejlépe vyhovovat, přičemž není povinen sdělovat důvody svého rozhodnutí. Strana 6 (celkem 13)

7 Prodávající si vyhrazuje právo, že v případě, že se vyskytnou závažné překážky, které dle posouzení Prodávajícím brání podpisu smluvní dokumentace s vybraným uchazečem, zahájit smluvní jednání s uchazečem, jehož nabídka byla vyhodnocena na 2., případně dalším místě. Nabídky účastníků VŘ na koupi předmětných nemovitostí musí být doručeny v písemné podobě v neporušeném zapečetěném obalu do společnosti KNIGHT FRANK, spol. s r. o., Václavské náměstí 3, Praha 1, k rukám Davida Sajnera nejpozději do dne do 17:00 hod a musí obsahovat následující údaje: Přesnou identifikaci účastníka (jméno příp. název společnosti, RČ (IČ), adresu, kontaktní údaje telefonní číslo a ) Předmět cenové nabídky; Nabízenou kupní cenu v českých korunách; Zdroje financování koupě nemovitostí (vlastní zdroje nebo kombinace s úvěrem (poměr vlastních prostředků a úvěru, financující banka)); Podmínky placení kupní ceny (splatnost kupní ceny, podmínky výplaty kupní ceny); Kontaktní osoba a adresa (včetně telefonického a ového spojení); Čestné prohlášení účastníka, že na jeho majetek, majetek mateřské společnosti popř. dceřiných společností nebyl prohlášený konkurz, nebylo proti němu zahájené konkurzní nebo vyrovnávací řízení, či jiné insolventní řízení nebo reorganizace, ani zamítnutý návrh na prohlášení konkurzu pro nedostatek majetku a není jako právnická nebo fyzická osoba v likvidaci. Nabídka musí být zpracována ve dvou (2) vyhotoveních v českém jazyce. Nabídka musí být podepsána statutárním zástupcem/zástupci uchazeče nebo jím zmocněnou osobou. Nabídky budou v zalepené obálce zřetelně označeny Nemovitosti ČEZ NEOTVÍRAT. Obálka musí být v místě zalepení opatřena proti náhodnému otevření podpisy žadatele. Informace obsažené v tomto dokumentu byly připraveny a uspořádány Zprostředkovatelem Prodávajícího na základě informací poskytnutých Prodávajícím. Prodávající a Zprostředkovatel považují informace obsažené v tomto dokumentu za správné. Pokud se projeví jejich nepřesnost či neúplnost pokusí se Prodávající a Zprostředkovatel nesprávnosti napravit. Strana 7 (celkem 13)

8 5. Kontaktní údaje V případě Vašeho zájmu nás prosím neváhejte kontaktovat: KNIGHT FRANK, spol. s r.o. Václavské náměstí Praha 1 Tel: Ing. David Sajner, MSc Bc. Gabriela Vítková david.sajner@cz.knightfrank.com gabriela.vitkova@cz.knightfrank.com Tel Tel Mobil: Mobil: Strana 8 (celkem 13)

9 6. Fotodokumentace a) Exteriér Pohled z ulice Na Dolinách Čelní pohled z ulice Na Dolinách 2 garáže Pohled ze zahrady Zahrada za domem Zahrada za domem Strana 9 (celkem 13)

10 b) Interiér Pokoj Pokoj Kuchyně Předsíň Koupelna Schodiště Strana 10 (celkem 13)

11 7. Lokalita Strana 11 (celkem 13)

12 Strana 12 (celkem 13)

13 8. Schématické půdorysy 1.NP 2.NP Strana 13 (celkem 13)

Nabídka pozemku v Lipně nad Vltavou

Nabídka pozemku v Lipně nad Vltavou INFORMAČNÍ MEMORANDUM Nabídka pozemku v Lipně nad Vltavou Pozemek v žádané rekreační lokalitě Celková plocha pozemku 644 m² Dle aktuálně platného územního plánu - plocha pro bydlení +420 224 217 217 Knight

Více

Nabídka pozemku Chochocholuškova, Ostrava

Nabídka pozemku Chochocholuškova, Ostrava INFORMAČNÍ MEMORANDUM Nabídka pozemku Chochocholuškova, Ostrava Pozemek v klidné části centra města Ostrava V těsné blízkosti se nachází kompletní infrastruktura Funkční využití plochy bydlení v bytových

Více

Developerská příležitost pozemky Kolín

Developerská příležitost pozemky Kolín INFORMAČNÍ MEMORANDUM Developerská příležitost pozemky Kolín Pozemky v městské rezidenční zástavbě Celková plocha pozemků cca 21 000 m² Výborná dopravní dostupnost Dle územního plánu převážně Smíšené městské

Více

Informační Memorandum OC PÍSNICE LIBUŠSKÁ 400/115, PRAHA 4. Prodej obchodního centra ČEZ, a. s.

Informační Memorandum OC PÍSNICE LIBUŠSKÁ 400/115, PRAHA 4. Prodej obchodního centra ČEZ, a. s. Informační Memorandum OC PÍSNICE LIBUŠSKÁ 400/115, PRAHA 4 Prodej obchodního centra ČEZ, a. s. ÚVOD Společnost ČEZ, a. s., ( Prodávající ) exkluzivně pověřila prodejem nemovitosti OC PÍSNICE, LIBUŠSKÁ

Více

Litvínov Náměstí Míru 173 a 176. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Litvínov Náměstí Míru 173 a 176. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Litvínov Náměstí Míru 173 a 176 Komplex dvou propojených administrativních budov Celková výměra podlahových ploch cca 950 m 2 Celková plocha pozemků 455 m² Prodejní plocha, kanceláře

Více

Ostrava Chocholouškova 1629/7. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Ostrava Chocholouškova 1629/7. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Ostrava Chocholouškova 1629/7 Residenční budova v klidné části centra města Částečný pronájem nemovitosti Celkový roční výnos z pronájmu objektu 37,5 tis. Kč Celková výměra podlahových

Více

Ostrava Chelčického 533/4. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Ostrava Chelčického 533/4. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Ostrava Chelčického 533/4 Administrativní budova v centru města Ostrava Obsazenost 32% Roční výnos z pronájmu cca 482 tis. Kč Celková pronajatelná plocha cca 1 200 m 2 Celková plocha

Více

Toužim Žlutická. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Toužim Žlutická. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Toužim Žlutická Administrativní budova v městě Toužim Celková výměra podlahových ploch cca 650 m² Garážové stání pro 2 osobní automobily Celková výměra pozemků 2 438 m 2 Nemovitost

Více

Česká Lípa Mlýnská 2982. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Česká Lípa Mlýnská 2982. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Česká Lípa Mlýnská 2982 Administrativní budova v centru města Částečný zpětný pronájem Celkový roční výnos z pronájmu objektu 259 000 Kč Celková výměra podlahových ploch 478,57 m

Více

Ostrava Emila Filly 296/13. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Ostrava Emila Filly 296/13. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Ostrava Emila Filly 296/13 Administrativní budova v blízkosti centra Ostravy Celková výměra podlahových ploch cca 542,26 m 2 Celková plocha pozemků 442 m² 9 venkovních parkovacích

Více

Lužice č. p. 60 (okres Olomouc) +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Lužice č. p. 60 (okres Olomouc) +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Lužice č. p. 60 (okres Olomouc) Víceúčelová stavba se třemi bytovými jednotkami o dispozici 3+1 Objekt částečně obsazený Nebytové prostory cca 481 m² Celková výměra podlahových ploch

Více

Plzeň - Koperníkova 1201/57. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Plzeň - Koperníkova 1201/57. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Plzeň - Koperníkova 1201/57 Administrativní budova v centru města Plzně Celková výměra podlahových ploch více jak 1 700 m² Výborná dopravní dostupnost Část prostor je pronajata třetím

Více

SKLADOVÝ AREÁL PLZEŇ. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM

SKLADOVÝ AREÁL PLZEŇ. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM SKLADOVÝ AREÁL PLZEŇ Výborná dopravní dostupnost v blízkosti dálnice D5 Celková podlahová plocha všech objektů cca 8 907 m 2 Částečně obsazeno s ročním výnosem cca 2,06 mil. Kč Areál

Více

Ostrava Chelčického, Nádražní, Mlýnská

Ostrava Chelčického, Nádražní, Mlýnská INFORMAČNÍ MEMORANDUM Ostrava Chelčického, Nádražní, Mlýnská Komplex dvou převážně administrativních budov Částečný zpětný pronájem Celková výměra podlahových ploch 4 462,11 m 2 Celková plocha pozemků

Více

Ostrava Chelčického, Nádražní, Mlýnská

Ostrava Chelčického, Nádražní, Mlýnská INFORMAČNÍ MEMORANDUM Ostrava Chelčického, Nádražní, Mlýnská Komplex dvou převážně administrativních budov Částečný zpětný pronájem Celková výměra podlahových ploch 4 462,11 m 2 Celková plocha pozemků

Více

Žirovická 275/3 - Františkovy Lázně. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com

Žirovická 275/3 - Františkovy Lázně. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com Žirovická 275/3 - Františkovy Lázně Víceúčelová nemovitost ve Františkových Lázních Celková výměra podlahových ploch cca 406 m² 5 garážových stání, 3 sklady na dvoře objektu Celková výměra pozemků 777m

Více

Hotel Palatin **** Karlovy Vary. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Hotel Palatin **** Karlovy Vary. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Hotel Palatin **** Karlovy Vary Luxusní hotel v centru lázeňského města Potenciální kapacita ubytování je 35 lůžek v 15 pokojích Celková výměra podlahových ploch hotelu cca 834 m²

Více

Hotel Vydra *** Srní. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com

Hotel Vydra *** Srní. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com Hotel Vydra *** Srní Hotelový areál v centru Národního parku Šumava Ubytovací kapacita 65 lůžek ve 25 pokojích Celková výměra podlahových ploch cca 3 050 m² Celková výměra pozemků 21 214 m 2 Vlastní parkoviště,

Více

Sokolov Boženy Němcové 1808

Sokolov Boženy Němcové 1808 INFORMAČNÍ MEMORANDUM Sokolov Boženy Němcové 1808 Administrativní budova v centru města Sokolov Částečný zpětný pronájem prostor Komerční banky, a.s. s garantovaným ročním výnosem 1,186 mil. Kč Kompletní

Více

Výběrové řízení na určení kupujícího nemovitých věcí, dále jen Nemovitostí ve vlastnictví společnosti Česká spořitelna a.s.

Výběrové řízení na určení kupujícího nemovitých věcí, dále jen Nemovitostí ve vlastnictví společnosti Česká spořitelna a.s. Výběrové řízení na určení kupujícího nemovitých věcí, dále jen Nemovitostí ve vlastnictví společnosti Česká spořitelna a.s. Žádost o nabídku Strana 1 (celkem 11) I. ÚVODNÍ INFORMACE 1. Základní údaje Pro

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM. Geologická 991/1 a Silurská 1007/7 PRAHA 5 - BARRANDOV

INFORMAČNÍ MEMORANDUM. Geologická 991/1 a Silurská 1007/7 PRAHA 5 - BARRANDOV Geologická 991/1 a Silurská 1007/7 PRAHA 5 - BARRANDOV INFORMAČNÍ MEMORANDUM PŘEDSTAVENÍ PŘÍLEŽITOSTI PŘEDSTAVENÍ PŘÍLEŽITOSTI Nemovitosti Geologická 911/1 a Silurská 1007/7 jsou bytové domy nacházející

Více

Moravská Třebová náměstí T. G. Masaryka 146/26

Moravská Třebová náměstí T. G. Masaryka 146/26 Výběrové řízení na prodej nemovitých věcí ve vlastnictví Komerční banky, a. s. Moravská Třebová náměstí T. G. Masaryka 146/26 1. Komerční banka, a.s. IČO: 45317054 DIČ: CZ699001182 se sídlem: Praha 1,

Více

Nabídka pozemků v Industriální zóně Klecany

Nabídka pozemků v Industriální zóně Klecany INFORMAČNÍ MEMORANDUM Nabídka pozemků v Industriální zóně Klecany Zasíťované pozemky s developerským potenciálem Celková plocha pozemků 4 547 m² Výborná dopravní dostupnost u dálnice D8 exit 1 Dle územního

Více

Nuselská 92, Praha 4 - Michle Knight Frank, Václavské náměstí 3, Praha 1 INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Nuselská 92, Praha 4 - Michle Knight Frank, Václavské náměstí 3, Praha 1  INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Nuselská 92, Praha 4 - Michle Administrativní budova s obchodní jednotkou v přízemí Výborná dostupnost do centra Prahy Částečný zpětný pronájem prostor Komerční banky, a.s. (cca 300

Více

Břeclav - Národních hrdinů 3127/7. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Břeclav - Národních hrdinů 3127/7. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Břeclav - Národních hrdinů 3127/7 Reprezentativní administrativní budova v centru Břeclavi Celková výměra podlahových ploch cca 6 200 m² Garážové stání až pro 3 osobní automobily

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM BYTOVÝ DŮM ANTONÍNSKÁ 2, BRNO - MĚSTO

INFORMAČNÍ MEMORANDUM BYTOVÝ DŮM ANTONÍNSKÁ 2, BRNO - MĚSTO BYTOVÝ DŮM ANTONÍNSKÁ 2, BRNO - MĚSTO INFORMAČNÍ MEMORANDUM PŘEDSTAVENÍ PŘÍLEŽITOSTI PŘEDSTAVENÍ PŘÍLEŽITOSTI Nemovitost Antonínská 2, Brno je bytový dům v městské zástavbě nacházející se v lukrativní

Více

Hotel Nástup **** - Krušné hory Knight Frank, Václavské náměstí 3, Praha 1 INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Hotel Nástup **** - Krušné hory Knight Frank, Václavské náměstí 3, Praha 1 INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Hotel Nástup **** - Krušné hory Luxusní hotel v horském středisku Klínovec Potenciální kapacita ubytování je 109 lůžek včetně přistýlek, možné rozšíření o 40 lůžek Celková výměra

Více

Cheb Obrněné brigády č. p. 20

Cheb Obrněné brigády č. p. 20 INFORMAČNÍ MEMORANDUM Cheb Obrněné brigády č. p. 20 Administrativní budova v centru města Cheb Částečný zpětný pronájem prostor Komerční banky, a.s. Celkový roční výnos z pronájmu cca 1,79 mil Kč Celková

Více

OSM 03. Název materiálu: Koupě objektů Spořitelny

OSM 03. Název materiálu: Koupě objektů Spořitelny Podklady na zasedání ZM dne: 29.01.2015 OSM 03. Název materiálu: Koupě objektů Spořitelny Předkládá: Vypracoval: Zúčastní se projednávání v ZM: Ludmila Těhníková Předložení materiálu uloženo: Přílohy:

Více

+420 224 217 217 Knight Frank, Budova Diamant, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com. Na Podkově č.p. 6, Bystré u Poličky

+420 224 217 217 Knight Frank, Budova Diamant, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com. Na Podkově č.p. 6, Bystré u Poličky INFORMAČNÍ MEMORANDUM Na Podkově č.p. 6, Bystré u Poličky Předmětem prodeje je spoluvlastnický podíl Zpětný pronájem ATM České spořitelny, a.s. Roční výnos z pronájmu činí přibližně 140 tis. Kč Kancelářské

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM

INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Prodej bytového fondu v konkurzní podstatě úpadce TIBA, a.s. Předmětem prodeje je: 26 bytových jednotek na adrese U Stadionu 894, 895 a 896, 293 01 Mladá Boleslav s podílem na společných

Více

1. Prodávající: Česká spořitelna, a.s. IČO: , DIČ: CZ se sídlem: Olbrachtova 1929/62, Praha 4, Krč

1. Prodávající: Česká spořitelna, a.s. IČO: , DIČ: CZ se sídlem: Olbrachtova 1929/62, Praha 4, Krč Výběrové řízení na prodej nemovitých věcí ve vlastnictví České spořitelny, a. s. Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky 1. Prodávající: Česká spořitelna, a.s. IČO: 45244782, DIČ: CZ45244782 se sídlem:

Více

Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví České spořitelny, a. s. Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky

Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví České spořitelny, a. s. Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví České spořitelny, a. s. Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky 1. Prodávající: Česká spořitelna, a.s. IČO: 45244782, DIČ: CZ45244782 se sídlem:

Více

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A888 Administrativní budova se zahradou Brno, ul. Vinohrady 10

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A888 Administrativní budova se zahradou Brno, ul. Vinohrady 10 Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A888 Administrativní budova se zahradou Brno, ul. Vinohrady 10 Obsah 1) Stručný popis:... 3 2) Důležité informace:... 3 3) Poloha... 4 4) Vzdálenosti:... 4 5) Výměry:...

Více

AUKČNÍ VYHLÁŠKA. I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce Vyhlašovatel aukce: De Luca Anna Maria Mgr. dále jen jako vyhlašovatel aukce

AUKČNÍ VYHLÁŠKA. I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce Vyhlašovatel aukce: De Luca Anna Maria Mgr. dále jen jako vyhlašovatel aukce AUKČNÍ VYHLÁŠKA I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce Vyhlašovatel aukce: De Luca Anna Maria Mgr. dále jen jako vyhlašovatel aukce Provozovatel aukce: KOKR Aukce s.r.o. IČ: 070 47 584 Spisová

Více

vyhlašuje výběrové řízení na prodej nemovitostí v obci Česká Skalice

vyhlašuje výběrové řízení na prodej nemovitostí v obci Česká Skalice třída T. G. Masaryka 80, 552 03 Česká Skalice www.ceskaskalice.cz vyhlašuje výběrové řízení na prodej nemovitostí v obci Česká Skalice Prodej přízemního objektu s nevyužitým podkrovím, kde se nachází 2

Více

MĚSTO HOŘICE. ZÁMĚR číslo 01N/03/2014. NABÍDKOVÉ ŘÍZENÍ číslo 01N/03/2014

MĚSTO HOŘICE. ZÁMĚR číslo 01N/03/2014. NABÍDKOVÉ ŘÍZENÍ číslo 01N/03/2014 Strana 1 (celkem 7) MĚSTO HOŘICE náměstí Jiřího z Poděbrad 342, PSČ: 508 19 Hořice, IČ: 002 71 560 tel: 492 105 411, fax: 493 623 183, e-mail: mesturad@horice.org Město Hořice zveřejňuje podle 39 odstavce

Více

Modletice, D1 INFORMAČNÍ MEMORANDUM NÁMĚSTÍ T. G. MASARYKA 1931/12, PLZEŇ

Modletice, D1 INFORMAČNÍ MEMORANDUM NÁMĚSTÍ T. G. MASARYKA 1931/12, PLZEŇ Modletice, D1 INFORMAČNÍ MEMORANDUM ÚVOD & INVESTIČNÍ SHRNUTÍ ÚVOD Společnost Československá obchodní banka, a. s. ( Prodávající ) exkluzivně pověřila prodejem nemovitosti Náměstí T. G. Masaryka 1931/12,

Více

PRODEJ A PRONÁJEM KOMERČNÍCH PROSTOR

PRODEJ A PRONÁJEM KOMERČNÍCH PROSTOR RESIDENCE GARDEN TOWERS REZIDENCE BŘEVNOVSKÉ CENTRUM PARK ZAHRADNÍ MĚSTO VLTAVSKÁ VYHLÍDKA Informační memorandum PRODEJ A PRONÁJEM KOMERČNÍCH PROSTOR Výběrové řízení na prodej a pronájem komerčních prostor

Více

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Střední Čechy, nám. Republiky 3, 11000 Praha 1. OZNÁMENí

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Střední Čechy, nám. Republiky 3, 11000 Praha 1. OZNÁMENí T 1111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111 8837/SBN/2009 SBNM Čj: UZSVM/SBN/8034/2009-SBNM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Střední Čechy

Více

Informační memorandum. Husova 579 / Palackého nám. 653 Kralupy nad Vltavou okr. Mělník

Informační memorandum. Husova 579 / Palackého nám. 653 Kralupy nad Vltavou okr. Mělník Informační memorandum Husova 579 / Palackého nám. 653 Kralupy nad Vltavou okr. Mělník Předmět prodeje NÁZEV: LOKALITA: LIST VLASTNICTVÍ: BUDOVA: POZEMKY: PODLAŽÍ: ZPĚTNÝ NÁJEM: NÁJEMNÍ SMLOUVY: VYBAVENÍ:

Více

AUKČNÍ VYHLÁŠKA. KOKR Aukce s.r.o. aukce nemovitostí

AUKČNÍ VYHLÁŠKA. KOKR Aukce s.r.o. aukce nemovitostí AUKČNÍ VYHLÁŠKA I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce Vyhlašovatel aukce: SJM Dillge Tomas Kurt a Tomasová Helena dále jen jako vyhlašovatel aukce Provozovatel aukce: KOKR Aukce s.r.o. IČ: 070

Více

Informační memorandum. Lidická 1697 Vlašim okr. Benešov

Informační memorandum. Lidická 1697 Vlašim okr. Benešov Informační memorandum Lidická 1697 Vlašim okr. Benešov Předmět prodeje NÁZEV: LOKALITA: LIST VLASTNICTVÍ: BUDOVA: POZEMKY: PODLAŽÍ: ZPĚTNÝ NÁJEM: NÁJEMNÍ SMLOUVY: OSTATNÍ: VYBAVENÍ: FORMA PRODEJE: TERMÍN

Více

Informační memorandum. Nám. T. G. Masaryka 3 Dvůr Králové nad Labem okr. Trutnov

Informační memorandum. Nám. T. G. Masaryka 3 Dvůr Králové nad Labem okr. Trutnov Informační memorandum Nám. T. G. Masaryka 3 Dvůr Králové nad Labem okr. Trutnov Předmět prodeje NÁZEV: LOKALITA: LIST VLASTNICTVÍ: BUDOVA: POZEMKY: PODLAŽÍ: ZPĚTNÝ NÁJEM: NÁJEMNÍ SMLOUVY: OSTATNÍ: VYBAVENÍ:

Více

MĚSTO HOSTINNÉ. Náměstí 69, Hostinné, IČO:

MĚSTO HOSTINNÉ. Náměstí 69, Hostinné, IČO: MĚSTO HOSTINNÉ Náměstí 69, 543 71 Hostinné, IČO: 00277908 ID: dgsbd5f Město Hostinné v souladu s ust. 39 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů, zveřejňuje:

Více

O Z N Á M E N Í. Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Střední Čechy, nám. Republiky 3, Praha 1

O Z N Á M E N Í. Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Střední Čechy, nám. Republiky 3, Praha 1 4839/SBN/2013-SBNM Č.j.: UZSVM/SBN/4255/2013-SBNM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Střední Čechy, nám. Republiky 3, 110 00 Praha 1 O Z N Á M E N Í o výběrovém řízení čís.

Více

Informační memorandum. Masarykovo náměstí 30 Pelhřimov

Informační memorandum. Masarykovo náměstí 30 Pelhřimov Informační memorandum Masarykovo náměstí 30 Pelhřimov Předmět prodeje NÁZEV: LOKALITA: LIST VLASTNICTVÍ: BUDOVA: POZEMKY: PODLAŽÍ: ZPĚTNÝ NÁJEM: NÁJEMNÍ SMLOUVY: VYBAVENÍ: OSTATNÍ: FORMA PRODEJE: TERMÍN

Více

MĚSTO HOŘICE. ZÁMĚR č. 1N/01/2017. prodeje POZEMKŮ PRO 10 až 12 ŘADOVÝCH DOMŮ V UL. BREJNÍKOVA. a současně vypis uje NABÍDKOVÉ ŘÍZENÍ

MĚSTO HOŘICE. ZÁMĚR č. 1N/01/2017. prodeje POZEMKŮ PRO 10 až 12 ŘADOVÝCH DOMŮ V UL. BREJNÍKOVA. a současně vypis uje NABÍDKOVÉ ŘÍZENÍ MĚSTO HOŘICE nám. Jiřího z Poděbrad 342, PSČ: 508 19 Hořice, IČ: 002 71 560 tel: 492 105 411, fax: 493 623 183, e-mail: mesturad@horice.org oznamuje na základě usnesení Rady města Hořice ze dne 18.05.2016

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ číslo: M 3/18

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ číslo: M 3/18 OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ číslo: M 3/18 Rada města Kutná Hora vyhlašuje výběrové řízení (dále též VŘ ) na prodej těchto nemovitých věcí v k.ú. Malín: Pozemky: p.č. 1 (zastavěná plocha a nádvoří)

Více

Kongresové centrum Praha, a.s.

Kongresové centrum Praha, a.s. Kongresové centrum Praha, a.s. vyhlašuje Poptávkové řízení na zajištění níže specifikovaných prací a dodávek pod názvem Výměna sklopných křesel a židlí ve Společenském sále v KCP 1. Zadavatel ZADÁVACÍ

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ číslo: M 2/19

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ číslo: M 2/19 OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ číslo: M 2/19 Rada města Kutná Hora vyhlašuje výběrové řízení (dále též VŘ ) na prodej těchto nemovitých věcí v k. ú. Malín: Pozemky: p. č. 1 (zastavěná plocha a

Více

Vyhláška. 1. Vyhlašovatel: NAXOS Brno a.s. se sídlem: Brno, Brno - město, Údolní 567/33, PSČ: 602 00 IČ: 29213177

Vyhláška. 1. Vyhlašovatel: NAXOS Brno a.s. se sídlem: Brno, Brno - město, Údolní 567/33, PSČ: 602 00 IČ: 29213177 Vyhláška kterou se upravují podmínky a průběh Výběrového řízení (dále jen "VŘ") prováděného dle Prováděcích podmínek č. III/03/2010 Bytový dům Luhačovice 1. Vyhlašovatel: NAXOS Brno a.s. se sídlem: Brno,

Více

Prodej nemovitostí z majetkové podstaty dlužníka GHSH s.r.o. Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky (dále i jako Podmínky )

Prodej nemovitostí z majetkové podstaty dlužníka GHSH s.r.o. Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky (dále i jako Podmínky ) Prodej nemovitostí z majetkové podstaty dlužníka GHSH s.r.o. Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky (dále i jako Podmínky ) V Praze dne 17.12.2018 1. Prodávající: Insolvenční správci, v.o.s. se

Více

třída T. G. Masaryka 80, Česká Skalice Vyhlašuje výběrové řízení na prodej pozemku parcelní číslo 56/11

třída T. G. Masaryka 80, Česká Skalice  Vyhlašuje výběrové řízení na prodej pozemku parcelní číslo 56/11 třída T. G. Masaryka 80, 552 03 Česká Skalice www.ceskaskalice.cz Vyhlašuje výběrové řízení na prodej pozemku parcelní číslo 56/11 v obci Česká Skalice a v katastrálním území Malá Skalice pro výstavbu

Více

PRODEJ POZEMKŮ PRO RESIDENČNÍ DEVELOPMENT JENŠTEJN

PRODEJ POZEMKŮ PRO RESIDENČNÍ DEVELOPMENT JENŠTEJN PRODEJ POZEMKŮ PRO RESIDENČNÍ DEVELOPMENT JENŠTEJN Celková plocha pozemků 216 504 m²; Pozemky jsou v Katastru nemovitostí rozděleny na jednotlivé parcely; Dle Územního plánu určeno k residenční zástavbě

Více

VÝZVA K PODÁVÁNÍ NABÍDEK na koupi rodinného domu s bazénem a s pozemky v Červeném Hrádku, Borůvkové ul., okr. Plzeň - město

VÝZVA K PODÁVÁNÍ NABÍDEK na koupi rodinného domu s bazénem a s pozemky v Červeném Hrádku, Borůvkové ul., okr. Plzeň - město LICITA s.r.o., Keřová 7, 30100 Plzeň tel: 777707310, 777618187 LICITA VÝZVA K PODÁVÁNÍ NABÍDEK na koupi rodinného domu s bazénem a s pozemky v Červeném Hrádku, Borůvkové ul., okr. Plzeň - město Z pověření

Více

Preambule: Vymezení pojmů

Preambule: Vymezení pojmů Pravidla prodeje neobsazených bytů do vlastnictví fyzických a právnických osob v domech s byt. jednotkami převedenými městem Pohořelice do vlastnictví jejich nájemců. Preambule: Tato pravidla navazují

Více

Nemocnice Na Homolce Roentgenova 37/ Praha 5 - Motol O Z N Á M E N Í. o výběrovém řízení 5. kolo

Nemocnice Na Homolce Roentgenova 37/ Praha 5 - Motol O Z N Á M E N Í. o výběrovém řízení 5. kolo O Z N Á M E N Í o výběrovém řízení 5. kolo na zjištění zájemce o koupi nemovitého majetku v katastrálním území Jílové u Prahy Nemocnice Na Homolce, statní příspěvková organizace v přímé řídící působnosti

Více

PRODEJ pronajaté bytové jednotky č. 62/5

PRODEJ pronajaté bytové jednotky č. 62/5 Obec Bujanov, 382 41 Kaplice, Bujanov 26 PRODEJ pronajaté bytové jednotky č. 62/5 Obec Bujanov nabízí k odprodeji bytovou jednotku č. 62/5 Popis nemovitosti: Umístění: Obec Bujanov, dům č.p. 62, 2. nadzemní

Více

AUKČNÍ VYHLÁŠKA. I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce

AUKČNÍ VYHLÁŠKA. I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce AUKČNÍ VYHLÁŠKA I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce Vyhlašovatel aukce: Christoph Jan Ing., dále jen jako vyhlašovatel aukce Provozovatel aukce: KOKR Aukce s.r.o. IČ: 070 47 584 Spisová značka

Více

- parc. č. 379, zastavěná plocha a nádvoří, jehož součástí je budova jiná stavba bez čp/če, stojící na

- parc. č. 379, zastavěná plocha a nádvoří, jehož součástí je budova jiná stavba bez čp/če, stojící na Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví Heineken Česká republika, a.s. Vyhláška o VŘ 1. Prodávající: Heineken Česká republika, a.s. se sídlem: U Pivovaru 1, 270 53 Krušovice IČ: 45148066 www.heineken.com/cz/

Více

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA. zastoupené Ing. Janem Rakem ředitelem odboru hospodaření s majetkem MHMP

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA. zastoupené Ing. Janem Rakem ředitelem odboru hospodaření s majetkem MHMP HLAVNÍ MĚSTO PRAHA zastoupené Ing. Janem Rakem ředitelem odboru hospodaření s majetkem MHMP VYHLAŠUJE VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA PRONÁJEM NEBYTOVÝCH PROSTOR o výměře 475,17 m 2, v objektu č.p. 548, Železná 1,

Více

AUKČNÍ VYHLÁŠKA. I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce

AUKČNÍ VYHLÁŠKA. I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce AUKČNÍ VYHLÁŠKA I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce Vyhlašovatel aukce: SJM Kučerovi, SJM Talaváňovi dále jen jako vyhlašovatel aukce Provozovatel aukce: KOKR Aukce Dlouhá 67/39, 415 01 Teplice

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A4420. RD se 7 byty, pozemek 1.438m2, užitná plocha 787m2, TOP LOKALITA Brno - Medlánky

INFORMAČNÍ MEMORANDUM VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A4420. RD se 7 byty, pozemek 1.438m2, užitná plocha 787m2, TOP LOKALITA Brno - Medlánky INFORMAČNÍ MEMORANDUM VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A4420 RD se 7 byty, pozemek 1.438m2, užitná plocha 787m2, TOP LOKALITA Brno - Medlánky Obsah Důležité informace... 3 Prohlídky... 3 Předmět prodeje... 4 Popis předmětu

Více

V ÝZVA K PODÁNÍ NÁVRHU NA UZAVŘENÍ SMLOUVY

V ÝZVA K PODÁNÍ NÁVRHU NA UZAVŘENÍ SMLOUVY V ÝZVA K PODÁNÍ NÁVRHU NA UZAVŘENÍ SMLOUVY 1. IDENTIFIKACE VYHLAŠOVATELE 1.1 Vyhlašovatelem této výzvy (dále výzva ) je společnost STAVOSPOL, s.r.o. (dále vyhlašovatel ), IČ: 155 45 521, se sídlem Staňkova

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1652/96/17 o ceně nemovitosti čp.30 a pozemků p.č.st.46, p.č.st.47, p.č.9/1, p.č.9/2 v k.ú. Ježov, obec Ježov, okres Hodonín

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1652/96/17 o ceně nemovitosti čp.30 a pozemků p.č.st.46, p.č.st.47, p.č.9/1, p.č.9/2 v k.ú. Ježov, obec Ježov, okres Hodonín ZNALECKÝ POSUDEK č. 1652/96/17 o ceně nemovitosti čp.30 a pozemků p.č.st.46, p.č.st.47, p.č.9/1, p.č.9/2 v k.ú. Ježov, obec Ježov, okres Hodonín Objednavatel znaleckého posudku: Účel znaleckého posudku:

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM K PRODEJI rodinného domu s bazénem a s pozemky v Červeném Hrádku, Borůvkové ul., okr. Plzeň - město

INFORMAČNÍ MEMORANDUM K PRODEJI rodinného domu s bazénem a s pozemky v Červeném Hrádku, Borůvkové ul., okr. Plzeň - město LICITA s.r.o., Keřová 7, 30100 Plzeň tel: 777707310, 777618187 LICITA INFORMAČNÍ MEMORANDUM K PRODEJI rodinného domu s bazénem a s pozemky v Červeném Hrádku, Borůvkové ul., okr. Plzeň - město Z pověření

Více

Znalecký posudek č. 2365/27/2017

Znalecký posudek č. 2365/27/2017 Znalecký posudek č. 2365/27/2017 o ceně nemovitých věcí: pozemkové parcely st.č.: 25 se stavbou č.p. 135 a st.č. 506, to vše zapsané na LV č. 161 v katastrálním území Verneřice, obec Verneřice, okres Děčín.

Více

AUKČNÍ VYHLÁŠKA. I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce. Vyhlašovatel aukce: Ing. Brežná Jana Teplice dále jen jako vyhlašovatel aukce

AUKČNÍ VYHLÁŠKA. I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce. Vyhlašovatel aukce: Ing. Brežná Jana Teplice dále jen jako vyhlašovatel aukce AUKČNÍ VYHLÁŠKA I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce Vyhlašovatel aukce: Ing. Brežná Jana Teplice dále jen jako vyhlašovatel aukce Provozovatel aukce: KOKR Aukce Dlouhá 67/39, 415 01 Teplice

Více

České dráhy, a.s. vyhlašují

České dráhy, a.s. vyhlašují České dráhy, a.s. Nábřeží L. Svobody 1222 110 15 Praha 1 Zapsány v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze, oddíl B., vložka 8039 IČ: 70994226 DIČ: CZ70994226 (dále jen vyhlašovatel) vyhlašují nezávazné

Více

Preambule: Vymezení pojmů

Preambule: Vymezení pojmů Pravidla prodeje neobsazených bytů do vlastnictví fyzických a právnických osob v domech s byt. jednotkami převedenými městem Pohořelice do vlastnictví jejich nájemců. v úplném znění Doplněk č. 1 ZM 25.4.2012

Více

Obec Vrané nad Vltavou

Obec Vrané nad Vltavou Březovská 112, 252 46 Vrané nad Vltavou IČ: 00241831 Tel/fax.: 257 713 997/ 257 760 040, e-mail: ou@vranenadvltavou.cz Výzva k podání nabídky ve výběrovém řízení Nájem obecního bytu Zadavatel: IČ: 00241831

Více

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Střední Čechy, nám. Republiky 3, Praha 1

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Střední Čechy, nám. Republiky 3, Praha 1 I 3094/SBN/203-SBNM Č.j.: UZSVM/SBN/2765/203-SBNM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Střední Čechy, nám. Republiky 3, 000 Praha OZNÁMENí o výběrovém řízení čís. SBN/09/203

Více

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www:

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www: Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, 436 01 autopošta Litvínov tel./fax 476 116 021 www: www.kliny.eu Obecní úřad Klíny zveřejňuje záměr Obce Klíny prodat následující nemovitost dle následujících

Více

I N F O R M A C E. k nabídkovému řízení na P R O D E J areálu v katastrálním území Mařenice, obci Mařenice, v katastrálním území Naděje, obci Cvikov.

I N F O R M A C E. k nabídkovému řízení na P R O D E J areálu v katastrálním území Mařenice, obci Mařenice, v katastrálním území Naděje, obci Cvikov. I N F O R M A C E k nabídkovému řízení na P R O D E J areálu v katastrálním území Mařenice, obci Mařenice, v katastrálním území Naděje, obci Cvikov. Předmět prodeje: - st.p.č. 228/1 o výměře 1956 m 2,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 717/187/2011

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 717/187/2011 ZNALECKÝ POSUDEK č. 717/187/2011 o ceně obvyklé bytové jednotky č. 2115/2, v budově č.p. 2113, 2114, 2115 na pozemku č. parc. 5908, č. parc. 5909, č. parc. 5910, vč. příslušenství a spoluvlastnického podílu

Více

#1597/ΧΠΤ/2013 ΧΠΤΜ Κ

#1597/ΧΠΤ/2013 ΧΠΤΜ Κ #1597/ΧΠΤ/2013 ΧΠΤΜ Κ 1597/CPT/2013-CPTM Č.j.: UZSVM/CPT/1413/2013-CPTM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2 Územní pracoviště České Budějovice, Prokišova

Více

OZNÁMENÍ o vyhlášení výběrového řízení číslo M 2/17

OZNÁMENÍ o vyhlášení výběrového řízení číslo M 2/17 OZNÁMENÍ o vyhlášení výběrového řízení číslo M 2/17 Rada města Kutná Hora vyhlašuje výběrové řízení (dále též VŘ ) na prodej těchto nemovitých věcí: Pozemek: část pozemku p.č. 2952 (zastavěná plocha a

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 741/211/2011

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 741/211/2011 ZNALECKÝ POSUDEK č. 741/211/2011 o ceně obvyklé bytové jednotky č. 62/9, v budově č.p. 62, bytový dům, na pozemku č. parc. St. 192, vč. příslušenství a spoluvlastnického podílu na společných částech domu

Více

Prodej nemovitostí z majetkové podstaty dlužníka. Seba T, akciová společnost SMRŽOVKA. Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky

Prodej nemovitostí z majetkové podstaty dlužníka. Seba T, akciová společnost SMRŽOVKA. Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky Prodej nemovitostí z majetkové podstaty dlužníka Seba T, akciová společnost SMRŽOVKA Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky 1. Prodávající: JUDr. Lenka Vidovičová jako insolvenční správce dlužníka

Více

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Plzeň, Radobyčická 14, Plzeň O Z N Á M E N Í

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Plzeň, Radobyčická 14, Plzeň O Z N Á M E N Í Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Plzeň, Radobyčická 14, 306 04 Plzeň O Z N Á M E N Í o výběrovém řízení č. PKT/18/2007 na zjištění zájemce o koupi nemovitostí v katastrálním

Více

Luxusní byt 2+kk, 65 m2 v Rezidenci Kavčí Hory

Luxusní byt 2+kk, 65 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Luxusní byt 2+kk, 65 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Ev. č. Cena Poznámka k ceně 092-101-295882 4 710 000 CZK nejnižší podání Fotografie Popis Ukazatel energetické náročnosti budovy Energetická náročnost budovy

Více

Luxusní byt 1+kk, 42,4 m2 v Rezidenci Kavčí Hory

Luxusní byt 1+kk, 42,4 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Luxusní byt 1+kk, 42,4 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Ev. č. Cena Poznámka k ceně 092-101-295874 2 840 000 CZK nejnižší podání Fotografie Popis Ukazatel energetické náročnosti budovy Energetická náročnost budovy

Více

Prodej rodinného domu Na Plískavě č.p. 106, Praha 15 - Hostivař

Prodej rodinného domu Na Plískavě č.p. 106, Praha 15 - Hostivař Vyhláška výběrového řízení (dále jen Vyhláška ) Prodej rodinného domu Na Plískavě č.p. 106, Praha 15 - Hostivař Podmínky výběrového řízení (dále jen podmínky ) 1. Vyhlašovatel: Mgr. Šárka Mixová se sídlem

Více

Luxusní byt 2+kk, 65 m2 v Rezidenci Kavčí Hory

Luxusní byt 2+kk, 65 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Luxusní byt 2+kk, 65 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Ev. č. Cena Poznámka k ceně 092-101-295858 4 530 000 CZK nejnižší podání Fotografie Popis Ukazatel energetické náročnosti budovy Energetická náročnost budovy

Více

strana 1 Popis č. 3924/2013

strana 1 Popis č. 3924/2013 strana 1 Popis č. 3924/2013 o ceně nemovitostí rodinný dům č.p. 119 na pozemku parc.č. st. 208 a pozemky parc.č. st. 208, 124/18 a 134/4 včetně součástí a příslušenství; budova a pozemky k datu 12.8.2013

Více

č.j.: MV /OSM-2013 Praha, BLIŽŠÍ PODMÍNKY výběrového řízení na odprodej pozemku v k.ú. Břevnov a obci Praha

č.j.: MV /OSM-2013 Praha, BLIŽŠÍ PODMÍNKY výběrového řízení na odprodej pozemku v k.ú. Břevnov a obci Praha MINISTERSTVO VNITRA ČR odbor správy majetku č.j.: MV- 86256-1/OSM-2013 Praha, 16. 7. 2013 BLIŽŠÍ PODMÍNKY výběrového řízení na odprodej pozemku v k.ú. Břevnov a obci Praha I. Vyhlašovatel a prodávající

Více

Luxusní byt 1+kk, 43,2 m2 v Rezidenci Kavčí Hory

Luxusní byt 1+kk, 43,2 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Luxusní byt 1+kk, 43,2 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Ev. č. Cena Poznámka k ceně 092-101-295865 2 900 000 CZK nejnižší podání Fotografie Popis Ukazatel energetické náročnosti budovy Energetická náročnost budovy

Více

Luxusní byt 2+kk, 62,9 m2 v Rezidenci Kavčí Hory

Luxusní byt 2+kk, 62,9 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Luxusní byt 2+kk, 62,9 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Ev. č. Cena Poznámka k ceně 092-101-295883 4 480 000 CZK nejnižší podání Fotografie Popis Ukazatel energetické náročnosti budovy Energetická náročnost budovy

Více

Z Á S A D Y prodeje obecních pozemků pro výstavbu rodinných domů v lokalitě Za Malým vrchem v katastrálním území Blatná

Z Á S A D Y prodeje obecních pozemků pro výstavbu rodinných domů v lokalitě Za Malým vrchem v katastrálním území Blatná Z Á S A D Y prodeje obecních pozemků pro výstavbu rodinných domů v lokalitě Za Malým vrchem v katastrálním území Blatná Zastupitelstvo města Blatná usnesením č. 37/17 ze dne 17. 5. 2017 schválilo záměr

Více

Znalecký posudek č. 2712/167/2012

Znalecký posudek č. 2712/167/2012 Znalecký posudek č. 2712/167/2012 O ceně obvyklé bytové jednotky č. 1105/1 s podílem na společných částech domu č.p.1105,1106,1107, 1108 a pozemků parc.č. 227/7,227/48,227/49,227/50 vše v k.ú.stará Boleslav,

Více

Město Žďár nad Sázavou VYHLAŠUJE ZÁMĚR

Město Žďár nad Sázavou VYHLAŠUJE ZÁMĚR Město Žďár nad Sázavou VYHLAŠUJE ZÁMĚR Evidenční číslo záměru: Záměr zveřejněn od: 30.06.2017 Z-191/2017-OP Zpracoval odbor: majetkoprávní Podávání přihlášek od 2.10.2017 15.00 hod. do 30.10.2017 15.00

Více

PROTOKOL O PROVEDENÉ VEŘEJNÉ DRAŽBĚ vyhotovený dle 27 zák. č. 26/2000 Sb. Č. j: 516/2015-D

PROTOKOL O PROVEDENÉ VEŘEJNÉ DRAŽBĚ vyhotovený dle 27 zák. č. 26/2000 Sb. Č. j: 516/2015-D PROTOKOL O PROVEDENÉ VEŘEJNÉ DRAŽBĚ vyhotovený dle 27 zák. č. 26/2000 Sb. Č. j: 516/2015-D Bod 1. Veřejná dražba dobrovolná se konala dne 02.12.2015, na adrese http://www.eurodrazby.cz/drazby/detail-drazby.jsp?id=6353.

Více

K U P N Í S M L O U V A č. 9147/KS uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku

K U P N Í S M L O U V A č. 9147/KS uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Strana číslo: 1 Počet stran: 05 K U P N Í S M L O U V A č. 9147/KS uzavřená podle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Městská část Praha 11 Smluvní strany: se sídlem: Ocelíkova

Více

Luxusní byt 1+kk, 42,9 m2 v Rezidenci Kavčí Hory

Luxusní byt 1+kk, 42,9 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Luxusní byt 1+kk, 42,9 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Ev. č. Cena Poznámka k ceně 092-101-295868 2 590 000 CZK nejnižší podání Fotografie Popis Ukazatel energetické náročnosti budovy Energetická náročnost budovy

Více

Veřejná dražba dobrovolná A1758

Veřejná dražba dobrovolná A1758 Informační memorandum Veřejná dražba dobrovolná A1758 Dům na náměstí s obchodními prostory Česká Lípa Podlahová plocha budovy 246 m 2 Obsah Stručný popis:... 3 Důležité informace:... 4 Poloha objektu...

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM PRODEJ RODINNÉHO DOMU ULICE NOVÁ KOUŘIM

INFORMAČNÍ MEMORANDUM PRODEJ RODINNÉHO DOMU ULICE NOVÁ KOUŘIM INFORMAČNÍ MEMORANDUM PRODEJ RODINNÉHO DOMU ULICE NOVÁ KOUŘIM WWW.VEREJNEDRAZBY.CZ/A3189 Obsah Popis rodinného domu.... 2 Základní informace o prodeji:... 3 Poloha:... 4 Fotodokumentace:... 5 Půdorysy:...

Více

Smlouva o koupi nemovitých věcí uzavřená podle 2079 a násl. zák. č. 89/2012 Sb. Občanský zákoník

Smlouva o koupi nemovitých věcí uzavřená podle 2079 a násl. zák. č. 89/2012 Sb. Občanský zákoník Smlouva o koupi nemovitých věcí uzavřená podle 2079 a násl. zák. č. 89/2012 Sb. Občanský zákoník Ing. Jana Edelmannová, IČ : 66077532, se sídlem Drahůnská 327/26, 417 02 Dubí - Bystřice, insolvenční správkyně

Více

Město Šluknov oznamuje v souladu s ustanovením 39 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, v platném znění

Město Šluknov oznamuje v souladu s ustanovením 39 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, v platném znění Město Šluknov oznamuje v souladu s ustanovením 39 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, v platném znění Záměr prodeje nemovitého majetku pro stavbu RD z vlastnictví Města Šluknov Pozemek parc. č. 225

Více

Modletice, D1 INFORMAČNÍ MEMORANDUM. DOLNÍ NÁMĚSTÍ 109/29 a 110/28, OLOMOUC

Modletice, D1 INFORMAČNÍ MEMORANDUM. DOLNÍ NÁMĚSTÍ 109/29 a 110/28, OLOMOUC Modletice, D1 INFORMAČNÍ MEMORANDUM ÚVOD & INVESTIČNÍ SHRNUTÍ ÚVOD Společnost Československá obchodní banka, a. s. ( Prodávající ) exkluzivně pověřila prodejem nemovitosti Dolní náměstí 109/29 a 110/28,

Více