MĚSTO STŘÍBRO. VYHLÁŠKA č. 3/2007 O závazných částech územního plánu města

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MĚSTO STŘÍBRO. VYHLÁŠKA č. 3/2007 O závazných částech územního plánu města"

Transkript

1 MĚSTO STŘÍBRO VYHLÁŠKA č. 3/2007 O závazných částech územního plánu města Zastupitelstvo města Stříbra vydalo na svém 7. zasedání dne v souladu s ustanovením 10 písm. a) a 84 odst. 2 písm. h) zákona č.128/2000 Sb., o obcích, v platném znění, obecně závaznou vyhlášku č. 3/2007, v tomto úplném znění: ČÁST PRVNÍ Úvodní ustanovení Článek 1 Účel vyhlášky 1) Vyhláška vymezuje závazné části územního plánu města Stříbra schváleného zastupitelstvem města Stříbra dne (dále jen územní plán). 2) Vyhláška stanoví závazné regulativy pro změny funkčního a prostorového uspořádání území, omezující podmínky a režim využívání místního systému ekologické stability a vymezuje rozsah veřejně prospěšných staveb. Článek 2 Rozsah platnosti 1) Vyhláška platí pro území města Stříbra tvořené katastrálními územími: Butov Jezerce Lhota u Stříbra Milíkov u Stříbra Otročín u Stříbra Stříbro Těchlovice u Stříbra tak, jak je vymezeno v grafické příloze A1) Hlavní výkres - území města. 2) Lhůta aktualizace je stanovena 1 x za 2 roky.

2 Článek 3 Vymezení základních pojmů 1) Na území města jsou územním plánem vymezena z hlediska využití území: a) zastavěná současně zastavěné území města ke dni b) zastavitelná určená k zastavění c) nezastavitelná na nichž je vyloučeno využití pro výstavbu 2) Z hlediska veřejných zájmů jsou vymezeny plochy veřejně prospěšných staveb a veřejně prospěšná opatření 3) Pro účely vyhlášky se vymezují pojmy: a) Řemeslnou výrobou a službami výroba a služby řemeslného charakteru, provozovaná pouze osobně podnikatelem nebo spolu s ním nejvýše čtyřmi rodinnými příslušníky nebo zaměstnanci. b) Drobnou výrobou a službami. ba) V území výrobním taková drobná výroba a služby, při jejichž provozování je zaměstnáno nejvýše 100 zaměstnanců, objem denní přepravy zboží a materiálu nepřesahuje 100 tun hmotnosti nebo 500 m3 objemu a stavby a zařízení k tomu použitá nepřesahují zastavěnou plochu v součtu 1 hektar plochy. bb) V územích ostatních taková drobná výroba a služby, při jejichž provozování je zaměstnáno nejvýše 15 zaměstnanců, objem denní přepravy zboží a materiálu nepřesahuje 10 tun hmotnosti 20 m3 objemu a stavby a zařízení k tomu použitá nepřesahují zastavěnou plochou v součtu 400 m2 plochy. c) Chovem drobného zvířectva hospodářský chov zvířat určený pouze pro vlastní spotřebu chovatele, zejména drůbeže, králíků, holubů, obcí apod. d) Chovem domácího zvířectva zájmový chov zvířat včetně chování a výcviku psů pro služební účely nebo pro doprovod osob zdravotně postižených. e) Zemědělskou malovýrobou hospodářský chov zvířat a rostlinná výroba obyvatel nedosahující charakteru podnikání a podnikatelská činnost samostatně hospodařících rolníků při hospodářském chovu zvířat a rostlinné výrobě. f) Veřejným ubytováním úplatné krátkodobé ubytování vy zařízeních k tomu určených

3 ČÁST DRUHÁ Struktura osídlení území Článek 4 Osídlení 1) Město Stříbro tvoří části Butov, Jezerce, Lhota u Stříbra, Máchovo údolí, Milíkov, Otročín, Stříbro a Těchlovice. 2) Územní rozvoj je soustředěn do jádrového území, menší sídla se rozvíjejí jen v omezené míře při zachování jejich venkovského charakteru. ČÁST TŘETÍ Regulace funkčního uspořádání území Článek 5 Funkční uspořádání území 1) Funkční uspořádání území je vymezeno v grafické příloze územního plánu A2) Funkční využití. 2) Zastavěné a zastavitelné území města je členěno na funkční plochy. Článek 6 Území čistého bydlení bytové domy 1) Území je určeno pro bydlení převážně ve vícebytových domech. 2) V území je přípustné umísťovat: -bytové domy -objekty technické infrastruktury zajišťující základní funkci tohoto území -parkoviště, garáže a komunikace pro obsluhu tohoto území. 3) V území je podmínečně přípustné umísťovat: -zařízení občanské vybavenosti integrovaná do obytných domů výhradně pro obsluhu tohoto území, pokud nenarušují kvalitu obytného prostředí - objekty čistého bydlení rodinné domy, a to v jejich zbytkových částech nebo plochách bytovými domy objektivně nezastavitelných.

4 Článek 7 Území čistého bydlení rodinné domy 1) Území je určeno pro čisté bydlení v rodinných domech. 2) V území je přípustné umisťovat: -rodinné domy -stavby doplňkové (garáže pro obsluhu tohoto území, zahradní altány, skleníky do 25 m 2 ) -v území je přípustný chov domácího zvířectva. 3) V tomto území je podmínečně přípustné umisťovat: -zařízení maloobchodu a veřejné stravování výhradně pro obsluhu tohoto území -zařízení rekreačního sportu pro obsluhu tohoto území -zařízení technické infrastruktury pro obsluhu tohoto území -sídla firem (fyzické osoby) bez územních nároků. Článek 8 Území smíšené městské 1) Území je určeno pro bydlení a občanské vybavení zajišťující komplexní funkce města. 2) V území je přípustné umísťovat: -vícepodlažní obytné objekty -integrované objekty bydlení a občanské vybavenosti -veškeré druhy občanské vybavenosti -zařízení technické infrastruktury zajišťující funkci tohoto území -zařízení dopravy pro obsluhu tohoto území. Článek 9 Území smíšené venkovské 1) Území je určeno pro bydlení ve spojení s ekonomickým využitím objektů a pozemků. 2) V území je přípustné umisťovat: -nízkopodlažní obytné objekty -zařízení veřejného stravování a ubytování do 50 lůžek -zařízení služeb a občanské vybavenosti -zařízení zemědělství a chov drobného zvířectva pro vlastní potřebu a zemědělskou

5 malovýrobu při nenarušení podmínek využívání území pro sousední objekty a pozemky -zařízení nezávadné a řemeslné výroby při dodržení hygienických předpisů pro smíšené území. 3) V území je podmínečně přípustné umisťovat -rekreační objekty Článek 10 Individuální a vyhrazená rekreace 1) Území je určeno pro individuální pobytovou krátkodobou i dlouhodobou rekreaci majitelů. 2) V území je přípustné umisťovat: -oplocené zahrady -rekreační objekty -doplňkové stavby (zahradní altány, kůlny na nářadí, skleníky do zastavěné plochy 25 m2) -lehké otevřené přístřešky pro odstavování vozidel -pro součet všech zastavěných ploch musí být dodržen limit využití území (max. podíl zastavěné plochy 15 %). 3) V území není přípustné: -chov užitkových zvířat -umisťování jakýchkoli ekonomických a komerčních aktivit včetně zemědělské produkce s výjimkou pěstování ovoce a zeleniny pro vlastní potřebu. Článek 11 Občanská vybavenost 1) Plochy jsou určeny k umisťování všech druhů občanské vybavenosti včetně sportovních zařízení. 2) Na plochách s podrobněji určeným druhem zařízení mohou být umisťována pouze tato zařízení.

6 Článek 12 Území výrobní 1) Území je určeno pro veškeré druhy výroby a skladů, které pro svůj potenciální negativní vliv na prostředí není možno umisťovat v jiných územích. 2) V území je přípustné umisťovat: -administrativní zařízení -zařízení výroby -zařízení skladů včetně prodejních -zařízení dopravy -čerpací stanice pohonných hmot -zařízení vědy a výzkumu -servisy a prodejny automobilů -výrobní služby -zařízení vědy a výzkumu -zařízení učňovského a odborného školství -administrativní a správní objekty 3) V území je podmínečně přípustné umisťovat: -zařízení veřejného stravování a maloobchodu pro obsluhu tohoto území -zařízení zdravotnictví pro obsluhu tohoto území -přechodné ubytování (ubytovny zaměstnanců, služební a pohotovostní byty) Článek 13 Technická infrastruktura 1) Plochy jsou určeny pro veškerá zařízení technické infrastruktury: -zásobování vodou -kanalizace a čištění odpadních vod -zásobování energiemi -telekomunikace Článek 14 Plochy zeleně 1) Plochy zeleně jsou rozčleněny na: 1a) zeleň v zastavěném území zahrnující:

7 -zeleň veřejnou -zeleň ochrannou -hřbitovy -vyhraženou zeleň (areálová, zahrady) 1b) zeleň mimo zastavěné území: -krajinná zeleň (alej, náletová zeleň a zeleň na ostatních plochách). 2) V plochách zeleně je možno umisťovat prvky drobné architektury a zřízení sloužící pro zajištění její funkce Článek 15 Vodní toky a plochy 1) Plochy jsou členěny na: -vodní toky -rybníky -víceúčelové a speciální nádrže (přehrady, požární nádrže ) Článek 16 Plochy zemědělského půdního fondu 1) Plochy ZPF jsou členěny na: -ornou půdní -trvalé travní porosty (louky, pastviny) -zahrady mimo zastavěné území. 2) V plochách ZPF není povoleno umisťování staveb s výjimkou objektů zemědělské výroby nezbytných pro jejich hospodářské využití, komunikací pro jejich obsluhu a liniových staveb a staveb technické infrastruktury. 3) Na plochách ZPF je možno měnit jejich kulturu a převádět je na lesní pozemky Článek 17 Pozemky určené k plnění funkcí lesa 1) Plochy jsou členěny na: -lesy hospodářské) -lesy zvláštního určení (ochranné, rekreační).

8 2) V lesních plochách nelze umisťovat stavby s výjimkou komunikací a ploch nezbytných pro jejich obsluhu. Článek 18 Komunikace a dopravní plochy 1) Komunikace jsou členěny na: -železniční tratě -dálnice -silnice II. a III. třídy -místní obslužné a zklidněné -cyklotrasy a cyklostezky. 2) Dopravní plochy zahrnují: -nádraží a zastávky ČD -autobusové zastávky a nádraží -dopravní závody ve výrobním území -parkoviště -veřejná prostranství. Článek 19 Podmínky využití 1) V zastavěném a zastavitelném území je možno umisťovat stavby a území využívat pouze v souladu s funkčním regulativem a limity využití. Ve stávajícím zastavěném území mohou zůstat funkce, které neodpovídají regulativu, pokud jejich existence nenarušuje určenou funkci území. 2) V nezastavitelném území nelze umisťovat stavby, s výjimkou liniových a ostatních staveb technické infrastruktury a dopravy, určené k obsluze tohoto území. Na plochách ZPF je výjimečně možno umísťovat objekty nezbytné pro jejich obsluhu a využívání. Článek 20 Území zvláštních nároků na výstavu 1) Územní plán vymezuje jako území zvláštních nároků na výstavbu: a) Území městské památkové zóny Stříbro, ve kterém jsou všechny zásahy do staveb a ploch

9 podmíněny předchozím projednáním s dotčeným orgánem památkové ochrany a dodržením zásad stanovených v kapitole B.e)4) Textové části územního plánu města Stříbra a dále v regulačním plánu MPZ Stříbro. b) Území venkovských částí, ve kterých zůstane zachován stávající charakter zástavby a řešení veřejných prostor v souladu s regulačním plánem těchto částí. Článek 21 Regulace funkčního využití území 1) Na pozemcích v zařízeních a objektech je dále možno provozovat stávající funkce, i když nejsou v souladu s charakteristikou území nebo plochy, pokud nebudou negativně ovlivňovat základní funkce území nebo plochy nad přípustnou míru. 2) Stavby a zařízení umisťovat to znamená povolovat, povolovat jejich změny a povolovat změny jejich užívání a rozhodovat o možné využití území, je možno pouze v souladu s charakteristikou území nebo plochy. 3) O umisťování podmínečně přípustných staveb a zařízení v polyfunkčním území rozhoduje s přihlédnutím k místním podmínkám a ke každému jednotlivému případu zvlášť stavební úřad. 4) Umisťování zařízení technického vybavení, sloužícího pro obsluhu jednotlivých území nebo ploch, je přípustné, pokud případné nežádoucí vlivy na bydlení nebo jejich základní funkce nepřekročí přípustnou míru. 5) Umisťování parkovišť, odstavných ploch a garáží pro osobní vozidla, sloužící pro obsluhu jednotlivých území a plochy, je přípustné, pokud případné nežádoucí vlivy na bydlení nebo jejich základní funkce nepřekročí přípustnou míru. 6) Ve všech druzích zastavitelných území a ploch je přípustné umisťovat: -komunikace vozidlové a pěší, sloužící pro obsluhu tohoto území -zeleň. 7) Výčet přípustných a podmínečně přípustných objektů, staveb a zařízení stanovených vyhlášenou, je možno upřesnit v podrobnější územně plánovací dokumentaci (regulační plán).

10 Článek 22 Stabilizovaná území 1) Stabilizované území je územním plánem vymezeno v grafické příloze Komplexní řešení jako stav. 2) Funkční využití a struktura zastavění stabilizovaného území se nebude podstatně měnit. 3) Ve stabilizovaném území je možno stavby a zařízení umisťovat to znamená povolovat, povolovat jejich změny a povolovat změny jejich užívání a rozhodovat o změně využití území jen pokud jejich nová funkce odpovídá charakteristice území nebo plochy, a hmota objektu hmotám okolní zástavby. 4) Regulační podmínky stanoví stavební úřad pro stavby ve stabilizovaném území v územním řízení jejich odvozením z okolní zástavby. Článek 23 Rozvojové území 1) Rozvojové území je územním plánem zvláště vymezené území nebo plocha. V grafické příloze Funkční využití označeno jako návrh. 2) V rozvojovém území dojde k podstatné změně ve funkčním využití pozemků a objektů nebo ke změně charakteru zastavení. 3) Pro rozsáhlejší území nebo území zastavované stavbami více investorů, může stavební úřad požadovat zpracování podrobnější územně plánovací dokumentace nebo urbanistické studie. 4) Běžná údržba a nutné opravy stávajících objektů v rozvojovém území nejsou omezeny. Článek 24 Postup realizace výstavby rodinných domů (etapizace) Již v realizaci lokality 1,2,3 1. etapa - lokality 4,5 2. etapa - lokality 8,13 3. etapa - lokality 6,7 4. etapa - lokality 10

11 Část ČTVRTÁ Limity využití území Článek 25 Neurbanistické limity využití území 1) Jsou dány soustavou platných předpisů (normy, zákony a vyhlášky) ČR, které ovlivňují využití území a ochranu jeho hodnot a zařízení technické infrastruktury. 2) Zahrnují zákonné předpisy a normy: -předpisy na ochranu přírody a chráněných území přírody -ochranu památek a památkových území -ochranu ložisek nerostných surovin -ochranu liniových vedení zařízení technické infrastruktury -ochranu vodních zdrojů -ochranu dopravních staveb a zařízení -hygienická hlediska ochrany životního prostředí. 3) Ochrana území je vyjádřena vymezením chráněných území a ochrannými pásmy: -přírodní památka Petrská stráň -registrované významné krajinné prvky -významné krajinné prvky dané zákonem -městská památková zóna -památkově chráněné objekty -prognózní ložiska nerostných surovin -ochranná pásma vodních zdrojů -ochranná pásma vedení VVN a VN, transformačních stanic a rozvody -ochranná a bezpečností pásma tranzitního plynovodu, VTL plynovodů a regulačních stanic plynu, -ochranná pásma komunikací -ochranná pásma hřbitovů -ochranné pásmo lesa

12 Článek 26 Stanovení zátopových území 1) Správcem vodního toku je vymezena hranice Q100 zátopového území Mže. Ta zahrnuje údolní nivu řeky v jejím kaňonu a minimálně ovlivňuje využití území Města Stříbra. Zastavěného území sídel se dotýká: -Milíkov Zátopové území zasahuje zčásti stávající zástavbu u mostu přes řeku, nově navržené plochy leží mimo zátopové území -Máchovo údolí Dotčeny jsou stávající areály mlýna a úpravny vody Milíkov. Rekreační objekty jsou umístěny na hranici zátopového území. V lokalitě se nepředpokládá nová výstavba -Butov Hladina zátopy je stabilizována přehradní hrází Hracholusky a neohrožuje stávající objekt. V ohroženém území se nacházejí pouze pláže a volné sportovní a rekreační kde škody při zatopení jsou minimální -Stříbro Zátopové území v údolní nivě Mže ohrožuje jen malou část stávajících objektů na břehu Mže (koupaliště, ČOV, zahradnictví. V zátopovém území není navrhována výstavba nových objektů. Využití volných ploch zahradnictví pro záchytné parkoviště města minimalizuje možný dopad a škody při zatopení. 2) V zátopovém území není přípustná výstavba s výjimkou opatření na ochranu před povodněmi a zařízení technické infrastruktury, která nelze umístit jinde za podmínky zajištění jejich ochrany. 3) V územích ohrožených přívalovými srážkami jsou navržena opatření k ochraně před zatopením a vodní erozí (stabilizace ploch, hydrotechnická opatření). Článek 27 Plochy ÚSES 1) Územní plán vymezuje konkrétní rozsah prvků územních systémů ekologické stability (dále jen ÚSES ). 2) V těchto plochách je vyloučena výstavba a další zásahy včetně hospodářského využití, které by narušily kvalitu a funkci přírodního prostředí.

13 ČÁST PÁTÁ Veřejně prospěšné stavby Článek 28 Vymezení ploch 1) Na celém správním území města jsou jako veřejně prospěšné stavby vymezeny trasy liniových zařízení technické infrastruktury: -nová vedení VN včetně transformačních stanic -trasy rozvodů plynu (napojení Těchlovic od severu, připojení Milíkova od Stříbra, připojení nových rozvojových území ve Stříbře -napojení kanalizace v Milíkově a Těchlovicích stokami do ČOV Stříbro -trasa přivaděče na dálnici -úpravy trasy železnice a její zdvojkolejnění. 2) V jednotlivých sídlech jsou pak vymezeny: Butov: -úprava pláže (sportovní zařízení, hygienické vybavení, písčitá pláž, pobytová louka) Jezerce: -chodník při jižní straně místní komunikace v sídle Lhota u Stříbra: -MK na návsi -zastávky autobusu -chodník podél silnice III. třídy v sídle -MK k ČOV -ČOV -veřejná zeleň a hřiště na návsi -úprava kolmé křižovatky MK do zem. areálu -MK v zástavbě na východním okraji sídla -extravilánové záchytné příkopy jižně od sídla Milíkov: - úpravy křižovatek místních komunikací v západní části sídla (kolmé zaústění) - pěší komunikace podél trati mezi zastávkou ČD a výrobním areálem Otročín: - rekonstrukce MK do Milíkova - zastávky autobusu - chodník podél silnice III. třídy v intravilánu sídla - kolmé napojení místních komunikací v sídle

14 - MK do výhledové lokality na severním okraji sídla Stříbro: - městská hala v areálu kasáren (PDA) - lokalita 19 - záchranná stanice v prostoru bývalé vojenské posádky - lokalita 19 - požární stanice - lokalita 20 - bazén, kluziště - lokalita 21 - rozšíření sportovního areálu - lokalita 22 - odpadový dvůr města - lokalita 50 - řešení křižovatky silnic II/605 a II/230 u PENNY MARKETU a ulic Palackého a Soběslavovy (okružní křižovatky) - lokalita 41 - severní obchvat města propojující komunikace II /193, III/19326, II/230 a II/605 včetně křižovatek s těmito komunikacemi - lokality 37,38,39 - místní komunikace v nových rozvojových lokalitách včetně inženýrských sítí - nový přivaděč od dálnice - lokalita 36 - křižovatka a narovnání Palackého ulice na východním okraji města u Kermi - lokalita 40 - liniové trasy inženýrských sítí - odstavná parkoviště města u Mže - lokalita 35 - rozšíření parkoviště u hřbitova Těchlovice -místní komunikace v lokalitě nových RD na SV okraji sídla -úprava křižovatky a MK v centru sídla -chodník podél silnice II/230 v intravilánu sídla a podél MK do Otročína -pěší a cyklistická stezka podél II/230 do Stříbra Článek 29 Vyvlastnění 1) Vyznačení veřejně prospěšné stavby v územním plánu je podkladem pro případné vyvlastnění pozemků nebo staveb podle 103 odst. 2 písm. a) zák. FS č. 50/1976 Sb. o územním plánování a stavebním řádu ve znění pozdějších předpisů, pokud nebude možno řešení majetkoprávních vztahů dosáhnout dohodou.

15 ČÁST SEDMÁ Závěrečná ustanovení Článek 30 Uložení územního plánu 1) Územní plán je uložen na: -Městský úřad v Stříbře -Stavební úřad Městského úřadu ve Stříbře -Krajský úřad Plzeňského kraje, odbor regionálního rozvoje Článek 31 Přílohy územního plánu 1. Textová a tabulková část A. Základní údaje B. Řešení územního plánu C. Závazná část ve formě regulativů D. Doklady 2. Grafická část A. Hlavní výkres A1) Území města 1:10000 A2) Funkční využití 1:5000 a) Doprava 1:5000 b) Vodní hospodářství b1) Vodovod 1:5000 b2) Kanalizace 1:5000 c) Energetika c1) Zásobování elektřinou 1:5000 c2) Teplo, plyn 1:5000 d) Veřejně prospěšné stavby 1:5000 e) Zábor ZPF 1:5000 Článek 32 Změny územního plánu 1) Změny územního plánu pořizuje Městský úřad Stříbro na základě rozhodnutí zastupitelstva města. 2) Změny ÚP budou zpracovány v souladu s platnými předpisy. 3) Změny ÚP schvaluje zastupitelstvo města.

16 Článek 33 Aktualizace územního plánu 1) Pokud se stane územní plán pro větší množství změn nepřehledným, zajistí město zpracování hlavního výkresu. 2) Pokud přestane územní plán plnit funkci z důvodů naplnění jeho záměrů nebo pro změnu požadavků na využití území, rozhodne zastupitelstvo o pořízení nového územního plánu. Článek 34 Platnost územního plánu 1) Územní plán je platný po schválení zastupitelstvem města v souladu s ustanoveními zákona č. 50/1976 Sb. o územním plánování a stavebním řádu v platném znění a vyhlášky č. 135/2001 Sb., o územně plánovacích podkladech a územně plánovací dokumentaci v platném znění. 2) Ukončuje se platnost ÚPN SÚ Stříbro, který byl schválen radou ONV Článek 35 Účinnost 1) Tato vyhláška byla schválena zastupitelstvem města Stříbra dne , nabývá platnosti dnem vyhlášení a účinnosti dnem Ve Stříbře dne starosta. místostarosta

Článek 1. Územní rozsah platnosti a lhůty pro vyhodnocení, zda se nezměnily podmínky, na základě kterých byl územní plán obce Osek schválen

Článek 1. Územní rozsah platnosti a lhůty pro vyhodnocení, zda se nezměnily podmínky, na základě kterých byl územní plán obce Osek schválen Obecně závazná vyhláška obce Osek číslo 1/2004 o vyhlášení závazné části územního plánu obce Osek a veřejně prospěšných staveb, pro které lze pozemky, stavby a práva k nim vyvlastnit Zastupitelstvo obce

Více

ČÁST PRVNÍ Úvodní ustanovení

ČÁST PRVNÍ Úvodní ustanovení OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č.2/2004 obce VĚDOMICE o vymezení závazné části Změny č. 2 územního plánu sídelního útvaru Vědomice Zastupitelstvo obce Vědomice vyhlašuje v souladu s ustanovením 29 odst. 2 a 3

Více

P o m e z í n a d O h ř í

P o m e z í n a d O h ř í Obec Pomezí nad Ohří Obecně závazná vyhláška 10/1998 ve znění OZV 11/2005 o změně závazných částí územního plánu sídelního útvaru P o m e z í n a d O h ř í Starosta obce Pomezí nad Ohří na základě usneseni

Více

o závazných částech územního plánu města NAPAJEDLA

o závazných částech územního plánu města NAPAJEDLA Obecně závazná vyhláška č. 3/2005 o závazných částech územního plánu města NAPAJEDLA Změna č. 3 ÚPN města Napajedla schválená podle ustanovení 84 odst. 2 písm. b) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecním

Více

Obecně závazná vyhláška č. 1/2002 o závazných částech změny č. 2 ÚPSÚ HOŘICE

Obecně závazná vyhláška č. 1/2002 o závazných částech změny č. 2 ÚPSÚ HOŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD HOŘICE Obecně závazná vyhláška č. 1/2002 o závazných částech změny č. 2 ÚPSÚ HOŘICE Zastupitelstvo města Hořic na svém zasedání dne 29.4. 2002 schválilo změnu č. 2 ÚPSÚ Hořice. Učinilo tak

Více

M Ě S T O Č E L Á K O V I C E

M Ě S T O Č E L Á K O V I C E M Ě S T O Č E L Á K O V I C E VYHLÁŠKA č. 22/94 O ZÁVAZNÝCH ČÁSTECH ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU MĚSTA ČELÁKOVICE Městské zastupitelstvo v Čelákovicích se usneslo dne 19. 09. 1994 vydat podle l6 zákona

Více

MĚSTA NĚMČICE NAD HANOU Č. 1/2005 KTEROU SE VYHLAŠUJE ZÁVAZNÁ ČÁST ÚZEMNÍHO PLÁNU MĚSTA NĚMČICE NAD HANOU

MĚSTA NĚMČICE NAD HANOU Č. 1/2005 KTEROU SE VYHLAŠUJE ZÁVAZNÁ ČÁST ÚZEMNÍHO PLÁNU MĚSTA NĚMČICE NAD HANOU OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA MĚSTA NĚMČICE NAD HANOU Č. 1/2005 KTEROU SE VYHLAŠUJE ZÁVAZNÁ ČÁST ÚZEMNÍHO PLÁNU MĚSTA NĚMČICE NAD HANOU MĚSTO NĚMČICE NAD HANOU Zastupitelstvo města Němčice nad Hanou OBECNĚ ZÁVAZNÁ

Více

o závazných částech územního plánu města NAPAJEDLA

o závazných částech územního plánu města NAPAJEDLA Obecně závazná vyhláška č. 2/2005 o závazných částech územního plánu města NAPAJEDLA Změna č. 4 ÚPN města Napajedla schválená podle ustanovení 84 odst. 2 písm. b) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecním

Více

Obec ZÁRYBY O B E C N Ě Z Á V A Z N Á V Y H L Á Š K A. obce ZÁRYBY č. 1/2006, kterou se vyhlašuje závazná část Změny č. 1 územního plánu obce Záryby

Obec ZÁRYBY O B E C N Ě Z Á V A Z N Á V Y H L Á Š K A. obce ZÁRYBY č. 1/2006, kterou se vyhlašuje závazná část Změny č. 1 územního plánu obce Záryby Obec ZÁRYBY O B E C N Ě Z Á V A Z N Á V Y H L Á Š K A obce ZÁRYBY č. 1/2006, kterou se vyhlašuje závazná část Změny č. 1 územního plánu obce Záryby Zastupitelstvo obce Záryby se na svém zasedání dne 29.6.2006

Více

.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE SULEJOVICE

.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE SULEJOVICE ZMĚNA č.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE SULEJOVICE ETAPA: NÁVRH POŘIZOVATEL: Městský úřad Lovosice - úřad územního plánování PROJEKTANT: AUA - Agrourbanistický ateliér Praha 6 Šumberova 8 ZMĚNA č.2 ÚPO SULEJOVICE

Více

Vyhláška č.6 Města Roztoky o závazných částech územního plánu sídelního útvaru

Vyhláška č.6 Města Roztoky o závazných částech územního plánu sídelního útvaru Vyhláška č.6 Města Roztoky o závazných částech územního plánu sídelního útvaru Zastupitelstvo města Roztoky se usneslo dne 7.září 1995 vydat podle 16 zákona č. 367/1990 Sb. o obcích (obecní zřízení) ve

Více

Obecně závazná vyhláška Města Přeštice č. 3/2005

Obecně závazná vyhláška Města Přeštice č. 3/2005 Obecně závazná vyhláška Města Přeštice č. 3/2005 o závazných částech Změny č.4 územního plánu sídelního útvaru Přeštice Zastupitelstvo Města Přeštice schválilo dne 30.6.2005 pod bodem usnesení B/ 10.1.

Více

Úplné znění obecně závazné vyhlášky obce Zbizuby č. 1/2002 o závazných částech ÚP obce Zbizuby, jak vyplývá z pozdějších změn.

Úplné znění obecně závazné vyhlášky obce Zbizuby č. 1/2002 o závazných částech ÚP obce Zbizuby, jak vyplývá z pozdějších změn. Úplné znění obecně závazné vyhlášky obce Zbizuby č. 1/2002 o závazných částech ÚP obce Zbizuby, jak vyplývá z pozdějších změn. ČÁST PRVNÍ ÚVODNÍ USTANOVENÍ Článek l Účel vyhlášky 1.) Vyhláška vymezuje

Více

O B E C P R A V L O V

O B E C P R A V L O V O B E C P R A V L O V OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 2 / 2006 ze dne 27.12.2006, o závazných částech změny č.1 územního plánu obce Pravlov, kterou se mění vyhláška č.2/2000 Zastupitelstvo obce Pravlov na základě

Více

A.6.2. STANOVENÍ PODMÍNEK FUNKČNÍHO A PROSTOROVÉHO USPOŘÁDÁNÍ

A.6.2. STANOVENÍ PODMÍNEK FUNKČNÍHO A PROSTOROVÉHO USPOŘÁDÁNÍ A.6.2. STANOVENÍ PODMÍNEK FUNKČNÍHO A PROSTOROVÉHO USPOŘÁDÁNÍ BH BYDLENÍ HROMADNÉ V BYTOVÝCH DOMECH bydlení v bytových domech stavby a zařízení pro kulturu a církevní účely administrativní zařízení školská

Více

OBEC ROZVADOV. Obecně závazná vyhláška obce Rozvadov. č. 4/2006,

OBEC ROZVADOV. Obecně závazná vyhláška obce Rozvadov. č. 4/2006, OBEC ROZVADOV Obecně závazná vyhláška obce Rozvadov č. 4/2006, kterou se mění a doplňuje obecně závazná vyhláška obce Rozvadov č. usnesení 81/00 ze dne 3.4.2000 o závazných částech Územního plánu sídelního

Více

OBEC NOVOSEDL Y Zastupitelstvo obce

OBEC NOVOSEDL Y Zastupitelstvo obce -------- -- - -- OBEC NOVOSEDL Y Zastupitelstvo obce Vyhláška č. 1/2006 o závazných částech Změny č.3 územního plánu obce Novosedly Na základě bodu 7) z programu jednání zastupitelstva obce Novosedly ze

Více

ZADÁNÍ REGULAČNÍHO PLÁNU CHVALETICE Hornická Čtvrť západ u křižovatky

ZADÁNÍ REGULAČNÍHO PLÁNU CHVALETICE Hornická Čtvrť západ u křižovatky Příloha č.3 ZADÁNÍ REGULAČNÍHO PLÁNU CHVALETICE Hornická Čtvrť západ u křižovatky a) Vymezení řešeného území Lokalita zahrnuje zastavitelnou plochu a.11. vymezenou územním plánem pro bydlení, plochu b.3.

Více

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA Č. 3/2001 o závazných částech Územního plánu sídelního útvaru Kunžak 1 Zastupitelstvo obce Kunžak na svém zasedání dne 23.8.2001 schválilo v souladu s ustanoveními 84 odst. 2 písm.

Více

Obecně závazná VYHLÁŠKA BRUMOVICE

Obecně závazná VYHLÁŠKA BRUMOVICE Obecně závazná VYHLÁŠKA Č. 21/1999 ze dne 14.12.1999 o užívání schváleného Územního plánu obce BRUMOVICE Rada obce Brumovice se dne 14.12.1999 usnesla vydat, na základě ustanovení 29 odst. 3 zák. č. 50/1976

Více

Změna č. 1 územního plánu. obce SVÉRADICE TEXTOVÁ ČÁST ZÁZNAM O ÚČINNOSTI

Změna č. 1 územního plánu. obce SVÉRADICE TEXTOVÁ ČÁST ZÁZNAM O ÚČINNOSTI Změna č. 1 územního plánu obce SVÉRADICE TEXTOVÁ ČÁST ZÁZNAM O ÚČINNOSTI Správní orgán, který územní plán vydává: Zastupitelstvo obce Svéradice Datum nabytí účinnosti: 17. 3. 2015 Oprávněná úřední osoba

Více

ZMĚNA č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KOROUHEV

ZMĚNA č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KOROUHEV ING.ARCH. ALENA KOŠŤÁLOVÁ ARCHITEKTONICKO URBANISTICKÁ PROJEKČNÍ KANCELÁŘ, ZAVŘENÁ 32, 634 00 BRNO ZMĚNA č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KOROUHEV POŘIZOVATEL: MĚSTSKÝ ÚŘAD POLIČKA, ODBOR ÚZEMNÍHO PLÁNOVÁNÍ, ROZVOJE

Více

O B E C Ř E H L O V I C E

O B E C Ř E H L O V I C E O B E C Ř E H L O V I C E Obecně závazná vyhláška č. 3/2004, kterou se mění obecně závazná vyhláška č. 18/2001 ze dne 3.7.2001, o závazných částech územního plánu sídelního útvaru Řehlovice Zastupitelstvo

Více

ZÁLESNÁ ZHOŘ okr. Brno - venkov

ZÁLESNÁ ZHOŘ okr. Brno - venkov ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU ZÁLESNÁ ZHOŘ okr. Brno - venkov I.A TEXTOVÁ A TABULKOVÁ ČÁST Pořizovatel: Obecní úřad Zálesná Zhoř, Zálesná Zhoř 33. 664 84 Objednatel: Obec Zálesná Zhoř Projektant:

Více

Obec Vestec Vestec 60 552 05 Vestec

Obec Vestec Vestec 60 552 05 Vestec Obec Vestec Vestec 60 552 05 Vestec. Územní plán obce Vestec právní stav po vydání Změny č.1 - aktualizace Zpracovatel: REGIO, projektový ateliér s.r.o. Objednatel: obec Vestec Září 2014 Právní stav Územního

Více

ZMĚNA č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU STRÁŽKOVICE. místní část Řevňovice vydaná zastupitelstvem obce Strážkovice ZÁZNAM O ÚČINNOSTI

ZMĚNA č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU STRÁŽKOVICE. místní část Řevňovice vydaná zastupitelstvem obce Strážkovice ZÁZNAM O ÚČINNOSTI ZMĚNA č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU STRÁŽKOVICE místní část Řevňovice vydaná zastupitelstvem obce Strážkovice ZÁZNAM O ÚČINNOSTI Tato Změna č.1 ÚP byla vydána usnesením Zastupitelstva obce Strážkovice (usnesení č.

Více

OBSAH DOKUMENTACE. Městský úřad Nový Jičín. Odbor územního plánování, stavebního řádu a památkové péče. Oddělení úřad územního plánování

OBSAH DOKUMENTACE. Městský úřad Nový Jičín. Odbor územního plánování, stavebního řádu a památkové péče. Oddělení úřad územního plánování 1 POŘIZOVATEL: Městský úřad Nový Jičín Odbor územního plánování, stavebního řádu a památkové péče Oddělení úřad územního plánování Určený zastupitel: Ing. Marie Ježková ZPRACOVATEL: Svatopluka Čecha 513,

Více

Návrh zadání územní studie Mutěnice L9-B

Návrh zadání územní studie Mutěnice L9-B Návrh zadání územní studie Mutěnice L9-B Základní identifikační údaje Název akce: Mutěnice L9-B Místo: k.ú. Mutěnice u Strakonic Zadavatel: Pořizovatel: Městský úřad Strakonice, odbor rozvoje úřad územního

Více

OBSAH REGULAČNÍHO PLÁNU ZMĚNA Č. 1

OBSAH REGULAČNÍHO PLÁNU ZMĚNA Č. 1 OBSAH REGULAČNÍHO PLÁNU ZMĚNA Č. 1 A) Vymezení řešené plochy... 1 B) Podmínky pro vymezení a využití pozemků... 1 C) Podmínky pro umístění a prostorové uspořádání staveb... 2 C.1. Podmínky pro umístění

Více

Záznam o účinnosti :

Záznam o účinnosti : STUDIO KAPA ARCHITEKTURA, URBANISMUS, INTERIER, DESIGN -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Příloha č.1 obecně závazné vyhlášky č. 4/2006 o závazných částech územního plánu města Slatiňany.

Příloha č.1 obecně závazné vyhlášky č. 4/2006 o závazných částech územního plánu města Slatiňany. Příloha č.1 obecně závazné vyhlášky č. 4/2006 o závazných částech územního plánu města Slatiňany. FUNKČNÍ REGULACE - PLOCHY BYDLENÍ - NÍZKOPODLAŽNÍ Slouží pro bydlení ve spojení s užitkovým využitím zahrad

Více

Obecně závazná vyhláška č. 1/1997 o závazných částech územního plánu sídelního útvaru Koloveč

Obecně závazná vyhláška č. 1/1997 o závazných částech územního plánu sídelního útvaru Koloveč Obec Koloveč Obecně závazná vyhláška č. 1/1997 o závazných částech územního plánu sídelního útvaru Koloveč Starosta obec Koloveč vdává dle ustanovení zastupitelstva ze dne 12.11.1997 podle 29 ods. 2 zákona

Více

ÚZEMNÍ PLÁN MĚSTA HULÍN. Změna č. 5 a 6

ÚZEMNÍ PLÁN MĚSTA HULÍN. Změna č. 5 a 6 ÚZEMNÍ PLÁN MĚSTA HULÍN Změna č. 5 a 6 A.1. NÁVRH ZMĚNY - TEXTOVÁ ČÁST OBEC : Hulín OKRES : Kroměříž KRAJ : Zlínský POŘIZOVATEL OBJEDNATEL : Městský úřad Hulín, Odbor rozvoje města a životního prostředí

Více

Chlum u Třeboně. ZMĚNA č. 7 ÚPO. místní část Lutová, k.ú. Lutová. NÁVRH - pro společné jednání ZÁZNAM O ÚČINNOSTI

Chlum u Třeboně. ZMĚNA č. 7 ÚPO. místní část Lutová, k.ú. Lutová. NÁVRH - pro společné jednání ZÁZNAM O ÚČINNOSTI ZMĚNA č. 7 ÚPO Chlum u Třeboně místní část Lutová, k.ú. Lutová NÁVRH - pro společné jednání ZÁZNAM O ÚČINNOSTI Tato Změna č. 7 územního plánu obce byla vydána usnesením Zastupitelstva městyse Chlum u Třeboně

Více

OBSAH DOKUMENTACE Skupina změn J2, J3, J4 a J7 ÚPN SÚ Jedovnice. kapitola- název

OBSAH DOKUMENTACE Skupina změn J2, J3, J4 a J7 ÚPN SÚ Jedovnice. kapitola- název OBSAH DOKUMENTACE Skupina změn J2, J3, J4 a J7 ÚPN SÚ Jedovnice Textová část průvodní zpráva: kapitola- název strana A. ZÁKLADNÍ ÚDAJE...3 1. Název úkolu, objednatel, zpracovatel...3 2. Obsah změny územního

Více

Střítež. Změna č. 1 územního plánu. Změna č. 1 ÚP Střítež. Vypracoval: Architektonický ateliér ŠTĚPÁN Žižkova 12 České Budějovice

Střítež. Změna č. 1 územního plánu. Změna č. 1 ÚP Střítež. Vypracoval: Architektonický ateliér ŠTĚPÁN Žižkova 12 České Budějovice Změna č. 1 územního plánu Střítež Změna č. 1 ÚP Střítež Tato změna č. 1 územního plánu byla vydána usnesením Zastupitelstva obce Střítež ČJ: ze dne:. Změna územního plánu nabyla účinnosti dne: Pořizovatel:

Více

Návrh zadání územního plánu Město Touškov

Návrh zadání územního plánu Město Touškov Návrh zadání územního plánu Pořizovatel: Městský úřad Nýřany, odbor územního plánování Schvalující orgán: Zastupitelstvo města leden 2015. 1 Obsah zadání územního plánu A. Požadavky na základní koncepci

Více

zpracovaný jako opatření obecné povahy v souladu se zákonem č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu, ve znění pozdějších předpisů

zpracovaný jako opatření obecné povahy v souladu se zákonem č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu, ve znění pozdějších předpisů zpracovaný jako opatření obecné povahy v souladu se zákonem č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu, ve znění pozdějších předpisů (stavební zákon), v souladu s vyhláškou č. 501/2006 Sb.,

Více

MĚSTO BENÁTKY NAD JIZEROU

MĚSTO BENÁTKY NAD JIZEROU MĚSTO BENÁTKY NAD JIZEROU Obecně závazná vyhláška města Benátky nad Jizerou o závazných částech územního plánu sídelního útvaru Benátky nad Jizerou Vyhláška č. 5/1998 Na základě usnesení č. 32/98 ze dne

Více

Město Čelákovice, nám.5.května 1, Čelákovice

Město Čelákovice, nám.5.května 1, Čelákovice Město Čelákovice, nám.5.května 1, 250 88 Čelákovice OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. E 1/2005 MĚSTA ČELÁKOVIC, O VYHLÁŠENÍ OBECNÉ ZÁVAZNÉ ČÁSTI ZMĚNY č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU MĚSTA ČELÁKOVIC, KTEROU

Více

Odůvodnění Změn č. 10 ÚPSÚ Nová Paka

Odůvodnění Změn č. 10 ÚPSÚ Nová Paka Odůvodnění Změn č. 10 ÚPSÚ Nová Paka Zpracovatel: REGIO, projektový ateliér s.r.o. Odůvodnění změn č. 10 ÚPSÚ Nová Paka obsahuje textovou a grafickou část. Textová část: 1. Vyhodnocení koordinace využívání

Více

DOPORUČENÉ REGULATIVY FUNKČNÍHO A PROSTOROVÉHO USPOŘÁDÁNÍ pro zpracování regulačních plánů lokalit Z1, Z2, Z8 a Z11

DOPORUČENÉ REGULATIVY FUNKČNÍHO A PROSTOROVÉHO USPOŘÁDÁNÍ pro zpracování regulačních plánů lokalit Z1, Z2, Z8 a Z11 DOPORUČENÉ REGULATIVY FUNKČNÍHO A PROSTOROVÉHO USPOŘÁDÁNÍ pro zpracování regulačních plánů lokalit Z1, Z2, Z8 a Z11 Doporučené regulativy funkčního a prostorového uspořádání se uplatní při zpracování regulačních

Více

V y h l á š k a S K A L K A

V y h l á š k a S K A L K A Obec Pomezí nad Ohří V y h l á š k a o závazných částech územního plánu sídelního útvaru rekreační oblasti S K A L K A Starosta obce Pomezi nad Ohří na základě usneseni Obecního zastupitelstva Pomezi nad

Více

Obecně závazná vyhláška obce Paseky č.1/2004 ze dne 10.12.2004, KTEROU SE VYHLAŠUJE ZÁVAZNÁ ČÁST ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE PASEKY ČÁST PRVNÍ

Obecně závazná vyhláška obce Paseky č.1/2004 ze dne 10.12.2004, KTEROU SE VYHLAŠUJE ZÁVAZNÁ ČÁST ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE PASEKY ČÁST PRVNÍ Obecně závazná vyhláška obce Paseky č.1/2004 ze dne 10.12.2004, KTEROU SE VYHLAŠUJE ZÁVAZNÁ ČÁST ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE PASEKY Zastupitelstvo obce Paseka se na svém zasedání dne 10. 12. 2004 rozhodlo vydat

Více

Regulační plán Litvínov - Osada

Regulační plán Litvínov - Osada Regulační plán Litvínov - Osada Návrh zadání změny č. 1 Regulačního plánu Litvínov - Osada červen 2005 Obsah zadání: a) důvody pro pořízení regulačního plánu a stanovení hlavních cílů rozvoje území b)

Více

ZMĚNA ÚPN-SÚ KLENČÍ POD ČERCHOVEM Č. 6

ZMĚNA ÚPN-SÚ KLENČÍ POD ČERCHOVEM Č. 6 Městys Klenčí pod Čerchovem ZMĚNA ÚPN-SÚ KLENČÍ POD ČERCHOVEM Č. 6 ZÁZNAM O ÚČINNOSTI a) správní orgán vydávající změnu ÚPN-SÚ Klenčí pod Čerchovem č. 6 : Zastupitelstvo Městyse Klenčí pod Čerchovem b)

Více

Ú P O O s k o ř í n e k P r á v n í s t a v p o z m ě n ě č. 2

Ú P O O s k o ř í n e k P r á v n í s t a v p o z m ě n ě č. 2 Ú P O O s k o ř í n e k P r á v n í s t a v p o z m ě n ě č. 2 V y h l á š k a č. 3 / 2 0 0 2-2 1 ze dne 16.12.2002 (ve znění vyhl. č. 25-1/2004 ze dne 28.6.2004 a změny č.2 územního plánu obce Oskořínek)

Více

ZMĚNY KO2, KO3, KO4, KO5 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KOTVRDOVICE

ZMĚNY KO2, KO3, KO4, KO5 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KOTVRDOVICE ZMĚNY KO2, KO3, KO4, KO5 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KOTVRDOVICE (VERZE PRO SPOLEČNÉ JEDNÁNÍ) obsah změn Ko2, Ko3, Ko4, Ko5 Ko2: Bydlení na východním okraji obce změna funkčního využití pozemku parc. č. 1338 v

Více

Ateliér "AURUM" s.r.o., Pardubice

Ateliér AURUM s.r.o., Pardubice Zpracovatel: Ateliér "AURUM" s.r.o., Pardubice Zodpovědný projektant: Ing. arch. Ivana Petrů Autorský kolektiv: Ing. arch. Ivana Petrů Ing. Vendulka Růžičková Ing. Pavel Petrů Michal Izák Olga Lukášová

Více

Příloha č. 1 Důvodové zprávy

Příloha č. 1 Důvodové zprávy Příloha č. 1 Důvodové zprávy Příloha č. 2 Důvodové zprávy Příloha č. 3 Důvodové zprávy Dle Územního plánu Ústí nad Labem kapitola f) se p. p. č. 896/15 v k.ú. Skorotice u Ústí nad Labem nachází v

Více

Změna č. 2 územního plánu ČÍŽOVÁ

Změna č. 2 územního plánu ČÍŽOVÁ Změna č. 2 územního plánu ČÍŽOVÁ Záznam o účinnosti Správní orgán, který územní plán vydal Zastupitelstvo obce Čížová Číslo usnesení: Z4g/2018 Ze dne: 21. 6. 2018 Datum nabytí účinnosti 10. 7. 2018 Oprávněná

Více

ÚZEMNÍHO PLÁNU TÁBOR I. VÝROK

ÚZEMNÍHO PLÁNU TÁBOR I. VÝROK změna č.7 ÚZEMNÍHO PLÁNU TÁBOR I. VÝROK únor 2019 ZÁZNAM O ÚČINNOSTI správní orgán, který Změnu č.7 ÚP vydal Zastupitelstvo města Tábora pořizovatel Městský úřad Tábor, odbor rozvoje Oprávněná úřední osoba

Více

VYHLÁŠKA č. 1/2000 ze dne o závazných částech územního plánu obce STÁRKOV

VYHLÁŠKA č. 1/2000 ze dne o závazných částech územního plánu obce STÁRKOV VYHLÁŠKA č. 1/2000 ze dne 23.02.2000 o závazných částech územního plánu obce STÁRKOV Zastupitelstvo obce Stárkov schválilo na svém zasedání dne 23.02.2000 výše uvedený územní plán obce (dále ÚP). Učinilo

Více

Návrh zadání územního plánu Úlice

Návrh zadání územního plánu Úlice Návrh zadání územního plánu Úlice Pořizovatel: Městský úřad Nýřany, odbor územního plánování Schvalující orgán: Zastupitelstvo obce Úlice prosinec 2014. 1 Obsah zadání územního plánu A. Požadavky na základní

Více

ÚP plenkovice Změna č. 1, Textová část - výrok. Studio Region, Zelná 104/13, Brno 3/2018

ÚP plenkovice Změna č. 1, Textová část - výrok. Studio Region, Zelná 104/13, Brno 3/2018 Obsah: 1. Vymezení zastavěného území... 2 2. Základní koncepce rozvoje území obce, ochrany a rozvoje jeho hodnot... 2 3. Urbanistická koncepce, včetně vymezení zastavitelných ploch, ploch přestavby a systému

Více

PLOCHY SMÍŠENÉ OBYTNÉ SO

PLOCHY SMÍŠENÉ OBYTNÉ SO tab. č. 1 PLOCHY SMÍŠENÉ OBYTNÉ SO Plochy jsou určeny k polyfunkčnímu využití, převážně pro bydlení, příp. i s hospodářským zázemím, pro občanské vybavení, pro drobnou výrobu a výrobní služby a pro veřejná

Více

A3. Návrh závazné části ve formě regulativů

A3. Návrh závazné části ve formě regulativů KONCEPT ŘEŠENÍ 65 A3. Návrh závazné části ve formě regulativů Závazná část územního plánu ve formě regulativů obsahuje základní zásady uspořádání území a limity jeho využití, vymezuje veřejně prospěšné

Více

Stavební úřad. Zlín, tř.t. Bati 508. S-projekt plus, a.s. Ing. Kamil Prokůpek. Zábor ZPF a lesních pozemků: Datum zpracování: únor

Stavební úřad. Zlín, tř.t. Bati 508. S-projekt plus, a.s. Ing. Kamil Prokůpek. Zábor ZPF a lesních pozemků: Datum zpracování: únor 1 POŘIZOVATEL: Městský úřad Slavičín Stavební úřad ZPRACOVATEL: S-projekt plus, a.s. Zlín, tř.t. Bati 508 Ředitel a.s.: Ing. arch. František Balajka Vedoucí ateliéru C: Ing. arch. Karel Dokoupil Hlavní

Více

ÚPNSÚ TROUBKY ZMĚNA Č.4

ÚPNSÚ TROUBKY ZMĚNA Č.4 ÚPNSÚ TROUBKY ZMĚNA Č.4 ZÁVAZNÁ ČÁST ZMĚNY Č.4 ÚPNSÚ TROUBKY REGULATIVY USPOŘÁDÁNÍ ÚZEMÍ V ČLENĚNÍ DLE VYHLÁŠKY O ZÁVAZNÝCH ČÁSTECH ÚZEMNÍHO PLÁNU ZADAVATEL: SCHVALUJÍCÍ ORGÁN: KRAJ: NÁVRHOVÉ OBDOBÍ ÚPNSÚ

Více

Návrh Zadání změny č.2

Návrh Zadání změny č.2 Návrh Zadání změny č.2 územního plánu obce LÁZNĚ TOUŠEŇ Pořizovatel: Spolupracující zastupitel: Výkonný pořizovatel: OÚ MĚSTYSE LÁZNĚ TOUŠEŇ Hlavní 56, 250 89 Lázně Toušeň tel. 326 992 302 Ing. František

Více

Část první Úvodní ustanovení. Článek 1. ÚČEL VYHLÁŠKY. Článek 2. ROZSAH PLATNOSTI. Článek 3. URBANISTICKÁ KONCEPCE

Část první Úvodní ustanovení. Článek 1. ÚČEL VYHLÁŠKY. Článek 2. ROZSAH PLATNOSTI. Článek 3. URBANISTICKÁ KONCEPCE Obecně závazná vyhláška č. 9/97 ze dne 15.12. 1997 o závazných částech územního plánu sídelního útvaru Lanškroun Městská rada podle 45, písm. l zákona o obcích č. 367/90 Sb. a dále podle 26 a násl. zákona

Více

V Y H L Á Š K A Z a s t u p i t e l s t v a m ě s t a P l z n ě č. 36/94

V Y H L Á Š K A Z a s t u p i t e l s t v a m ě s t a P l z n ě č. 36/94 V Y H L Á Š K A Z a s t u p i t e l s t v a m ě s t a P l z n ě č. 36/94 o závazných částech změny Územního plánu města Plzně, P l z e ň - V i n i c e Zastupitelstvo města Plzně dne 6,12,1993 schválilo

Více

ZMĚNU č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU LIBICE NAD CIDLINOU

ZMĚNU č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU LIBICE NAD CIDLINOU Obec Libice nad Cidlinou Husova 4, 289 07 Libice nad Cidlinou Zastupitelstvo obce Libice nad Cidlinou, příslušné podle 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu, ve

Více

Příloha č. 1 Funkční regulativy k obecně závazné vyhlášce o závazné části územního plánu města Němčice nad Hanou

Příloha č. 1 Funkční regulativy k obecně závazné vyhlášce o závazné části územního plánu města Němčice nad Hanou Příloha č. 1 Funkční regulativy k obecně závazné vyhlášce o závazné části územního plánu města Němčice nad Hanou PLOCHY BYDLENÍ : Slouží pro umístění obytných objektů. Závazně jsou vymezeny plochy Bh /hromadné

Více

Obecně závazná v y h l á š k a č. 1/2005,

Obecně závazná v y h l á š k a č. 1/2005, Statutární město Brno Obecně závazná v y h l á š k a č. 1/2005, kterou se mění a doplňuje obecně závazná vyhláška statutárního města Brna č. 2/2004 o závazných částech Územního plánu města Brna Zastupitelstvo

Více

Změna č. 1 Územního plánu obce Václavov u Bruntálu

Změna č. 1 Územního plánu obce Václavov u Bruntálu (Změna "Územní plán obce Václavov u Bruntálu" schváleného Zastupitelstvem obce Václavov u Bruntálu dne 13. prosince 2006. Nabytí účinnosti obecně závazné vyhlášky č. 1/2006 "O regulativech územního rozvoje

Více

Změna č. 1 ÚPO Mlékosrby

Změna č. 1 ÚPO Mlékosrby Změna č. 1 ÚPO Mlékosrby NÁVRH TEXTOVÁ ČÁST ZMĚNY Č. 1 ÚPO obsahuje změnu závazné části ÚPO Mlékosrby Zadavatel: Pořizovatel: Projektant: Obec Mlékosrby Městský úřad Nový Bydžov Ing. arch. Karel Novotný

Více

PLOCHY SMÍŠENÉ OBYTNÉ SO

PLOCHY SMÍŠENÉ OBYTNÉ SO - stavby pro bydlení PLOCHY SMÍŠENÉ OBYTNÉ SO tab. č. 1 - stavby rodinných domů - stavby bytových domů - stavby občanského vybavení, např. stavby pro vzdělávání a výchovu, stavby pro sociální služby, stavby

Více

ÚZEMNÍ PLÁN BÍLÁ. změna č. 1. návrh. úřad územního plánování Ing. arch. M. Štěpánek, ARCH SERVIS Liberec 30, Leknínová 1063

ÚZEMNÍ PLÁN BÍLÁ. změna č. 1. návrh. úřad územního plánování Ing. arch. M. Štěpánek, ARCH SERVIS Liberec 30, Leknínová 1063 návrh změna č. 1 pořizovatel: Magistrát města Liberec úřad územního plánování projektant: Ing. arch. M. Štěpánek, ARCH SERVIS 463 11 Liberec 30, Leknínová 1063 odborný garant: Ing. arch. Jiří Plašil, ČKA

Více

ZMĚNA Č. 11 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU MĚSTA KLADNA NÁVRH TEXTOVÁ ČÁST A

ZMĚNA Č. 11 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU MĚSTA KLADNA NÁVRH TEXTOVÁ ČÁST A ZMĚNA Č. 11 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU MĚSTA KLADNA TEXTOVÁ ČÁST A Brno 9 / 2015 Strana 2 POŘIZOVATEL Úřad architektury a územního plánování Magistrát města Kladna Náměstí starosty Pavla 44 272 52

Více

Obsah textové části: Grafická část územního plánu obsahuje tyto výkresy: 1. Klad listů 2. Hlavní výkres 1:5 000 3. Hlavní výkres výřez 1:2 000

Obsah textové části: Grafická část územního plánu obsahuje tyto výkresy: 1. Klad listů 2. Hlavní výkres 1:5 000 3. Hlavní výkres výřez 1:2 000 Obsah textové části: TEXTOVÁ ČÁST... 2 ÚZEMNÍ PLÁN... 2 1. Vymezení zastavěného území... 2 2. Koncepce rozvoje území obce, ochrany a rozvoje jeho hodnot... 2 3. Urbanistická koncepce, včetně vymezení zastavitelných

Více

Změna územního plánu Dešenice č. 3

Změna územního plánu Dešenice č. 3 Obec Dešenice Změna územního plánu Dešenice č. 3 Záznam o účinnosti a) označení správního orgánu, který územní plán vydal: Zastupitelstvo Městyse Dešenice b) údaje o vydání: datum nabytí účinnosti c) údaje

Více

Územní plán obce Mokrovousy Změna č.1

Územní plán obce Mokrovousy Změna č.1 Územní plán obce Mokrovousy Změna č.1 Zpracovatel: REGIO, projektový ateliér s.r.o. Obsah: Změna 1 textová část 2 hlavní výkres Odůvodnění Změny 1 textová část 2 výkres předpokládaných záborů půdního fondu

Více

Změna č.42 územního plánu KUTNÁ HORA. NÁVRH pro společné jednání

Změna č.42 územního plánu KUTNÁ HORA. NÁVRH pro společné jednání Změna č.42 územního plánu KUTNÁ HORA NÁVRH pro společné jednání TEXTOVÁ ČÁST ZÁZNAM O ÚČINNOSTI Správní orgán, který územní plán vydá: Zastupitelstvo obce Kutná Hora Datum nabytí účinnosti: Oprávněná úřední

Více

ZMĚNA č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE LECHOTICE

ZMĚNA č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE LECHOTICE ZMĚNA č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE LECHOTICE str.1 Záznam o účinnosti (dle vyhlášky č. 500/2006 Sb., 14 ) ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE LECHOTICE LOKALITY: A1-A3 Správní orgán, který změnu územního plánu

Více

- 1 - ČÁST PRVNÍ - ÚVODNÍ USTANOVENÍ. Článek 1. Účel vyhlášky

- 1 - ČÁST PRVNÍ - ÚVODNÍ USTANOVENÍ. Článek 1. Účel vyhlášky - 1 - O B E C N Ě Z Á V A Z N Á V Y H L Á Š K A č.../2006 o schválení závazné části územně plánovací dokumentace - Ú z e m n í h o p l á n u o b c e N o v ý O l d ř i c h o v Obec NOVÝ OLDŘICHOV vyhlašuje

Více

NÁVRH ZMĚNY Č.4 ÚZEMNÍHO PLÁNU MIŘETICE. Zpracovatel: Ing. arch. Jan Linha, Jihozápadní III/1176, 141 00 Praha 4 Autorizace ČKA 01 103

NÁVRH ZMĚNY Č.4 ÚZEMNÍHO PLÁNU MIŘETICE. Zpracovatel: Ing. arch. Jan Linha, Jihozápadní III/1176, 141 00 Praha 4 Autorizace ČKA 01 103 MIŘETICE NÁVRH ZMĚNY Č.4 ÚZEMNÍHO PLÁNU MIŘETICE Zpracovatel: Ing. arch. Jan Linha, Jihozápadní III/1176, 141 00 Praha 4 Autorizace ČKA 01 103 Pořizovatel: MěÚ Vlašim, Jana Masaryka 302, 258 01 Vlašim

Více

DLOUHÁ LHOTA ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TEXTOVÁ ČÁST KA * KA

DLOUHÁ LHOTA ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TEXTOVÁ ČÁST KA * KA DLOUHÁ LHOTA ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TEXTOVÁ ČÁST KA * KA KA * KA projektový ateliér, Tuřice 32, 294 74 Předměřice n. Jizerou DLOUHÁ LHOTA ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TEXTOVÁ ČÁST Ing. František

Více

Obecně závazná vyhláška obce Třemešné č. 2/2004

Obecně závazná vyhláška obce Třemešné č. 2/2004 Obecně závazná vyhláška obce Třemešné č. 2/2004 o závazné části územního plánu obce Třemešné Zastupitelstvo obce Třemešné podle 84 odst. 2 písm. b) zákona č. 128/2000 Sb. o obcích a v souladu s 29 odst.

Více

Obecně závazná vyhláška Města Ostrov. č. 10/2004, o závazné části Regulačního plánu části města Ostrov, Jáchymovská ulice - vlečka.

Obecně závazná vyhláška Města Ostrov. č. 10/2004, o závazné části Regulačního plánu části města Ostrov, Jáchymovská ulice - vlečka. Obecně závazná vyhláška Města Ostrov Zastupitelstvo města Ostrov se na svém zasedání dne 27.5.2004 usn. č. 93/04 usneslo vydat na základě 29 odst. 3 zákona č. 50/1976 Sb., o územním plánování a stavebním

Více

NEMANICE ÚZEMNÍ PLÁN

NEMANICE ÚZEMNÍ PLÁN NEMANICE ÚZEMNÍ PLÁN ZMĚNA Č.1 - NÁVRH VYDÁNÍ ZMĚNY - NÁVRH ZÁZNAMU O ÚČINNOSTI - Z M Ě N A ÚP Č.1 - O D Ů V O D N Ě N Í Dokumentace ke společnému jednání - 05 / 2010 Nemanice ---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

TUŘICE ZMĚNA Č. 5 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TEXTOVÁ ČÁST KA KA

TUŘICE ZMĚNA Č. 5 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TEXTOVÁ ČÁST KA KA TUŘICE ZMĚNA Č. 5 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TEXTOVÁ ČÁST KAKA KA * KA projektový ateliér, Tuřice 32, 294 74 Předměřice n. Jizerou TUŘICE ZMĚNA Č. 5 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TEXTOVÁ ČÁST Ing. František Kačírek odpovědný

Více

ÚZEMNÍHO PLÁNU SYTNO

ÚZEMNÍHO PLÁNU SYTNO NÁVRH ZADÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU SYTNO Zadání územního plánu Sytno bylo schváleno Zastupitelstvem obce Sytno dne. pod číslem usnesení.. Václav Bodiš starosta obce 1 Kompetence Objednatel: Pořizovatel ÚP: Zpracovatel

Více

B O R O V A N Y. Návrh zadání. ZMĚNY č.6 ÚZEMNÍHO PLÁNU. Zadání změny č.6 ÚP Borovany

B O R O V A N Y. Návrh zadání. ZMĚNY č.6 ÚZEMNÍHO PLÁNU. Zadání změny č.6 ÚP Borovany Návrh zadání ZMĚNY č.6 ÚZEMNÍHO PLÁNU B O R O V A N Y Podle vyhlášky Ministerstva pro místní rozvoj č. 500/2006 Sb o územně analytických podkladech, územně plánovací dokumentaci a způsobu evidence územně

Více

č. 1/2000 k Územnímu plánu obce

č. 1/2000 k Územnímu plánu obce Obecní zastupitelstvo obce Těšetice, zmocněné ustanoveními 36 odst. 1 písm. n) zákona č. 367/1990 Sb., o obcích ve znění pozdějších předpisů a 26 odst. 2 zákona čís. 50/1976 Sb., o územním plánování a

Více

Zadání regulačního plánu Louňovice lokalita Y

Zadání regulačního plánu Louňovice lokalita Y Místo: Katastrální území: Objednatel: Zadání regulačního plánu Louňovice lokalita Y (v souladu s přílohou č. 9 vyhlášky č. 500/2006 Sb.) Louňovice lokalita Y Louňovice obec Louňovice, Horní náves 6, 25162

Více

Obec Jenišovice. Část první Úvodní ustanovení. Článek 1 Účel vyhlášky. Článek 2 Rozsah platnosti

Obec Jenišovice. Část první Úvodní ustanovení. Článek 1 Účel vyhlášky. Článek 2 Rozsah platnosti OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA OBCE Obec Jenišovice Obecně závazná vyhláška č. 1/05 ze dne 1.12.2005 o Změně č. 2 závazné části Územního plánu sídelního útvaru Jenišovice Zastupitelstvo obce Jenišovice se na

Více

HOLUBICE I. ZMĚNA Č. 7 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE HOLUBICE

HOLUBICE I. ZMĚNA Č. 7 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE HOLUBICE HOLUBICE I. ZMĚNA Č. 7 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE HOLUBICE ZHOTOVITEL : URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, spol. s r.o. ZÁZNAM O ÚČINNOSTI Správní orgán, který změnu č. 7 vydal : Zastupitelstvo obce Holubice Datum

Více

LODĚNICE okr. Brno-venkov

LODĚNICE okr. Brno-venkov ZMĚNA Č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU LODĚNICE okr. no-venkov I.A TEXTOVÁ ČÁST A TABULKOVÁ ČÁST Pořizovatel: Objednatel: Projektant: Městský úřad Pohořelice, Odbor územního plánování a stavebního

Více

PLOCHY SMÍŠENÉ OBYTNÉ SO

PLOCHY SMÍŠENÉ OBYTNÉ SO tab. č. 1 PLOCHY SMÍŠENÉ OBYTNÉ SO Plochy jsou určeny k polyfunkčnímu využití, převážně pro bydlení, příp. i s hospodářským zázemím, pro občanské vybavení, pro drobnou výrobu a výrobní služby a pro veřejná

Více

I. Změna územního plánu

I. Změna územního plánu I. Změna územního plánu A. TEXTOVÁ ČÁST I. Změna územního plánu... 3 I.1 Vymezení zastavěného území... 3 I.2 Koncepce rozvoje území obce, ochrany a rozvoje jeho hodnot... 3 I.2.1 Koncepce rozvoje území

Více

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA OBCE OSTROMĚŘ č. 3/05

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA OBCE OSTROMĚŘ č. 3/05 OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA OBCE OSTROMĚŘ č. 3/05 O závazné části územního plánu obce Ostroměř Obecní zastupitelstvo Ostroměř rozhodlo na svém zasedání dne 23.06.2005 vydat podle ustanovení 10, písm. a), 84,

Více

Změna č. 1 územního plánu. Návrh

Změna č. 1 územního plánu. Návrh Změna č. 1 územního plánu HARTMANICE Návrh Změna č.1 ÚP Hartmanice Tato změna č. 1 územního plánu byla vydána usnesením Zastupitelstva obce Hartmanice Změna územního plánu nabyla účinnosti dne: Pořizovatel:

Více

Obec KOROLUPY Korolupy 69, 671 07, okres Znojmo

Obec KOROLUPY Korolupy 69, 671 07, okres Znojmo Obec KOROLUPY Korolupy 69, 671 07, okres Znojmo Obecně závazná vyhláška obce Korolupy č. 2/2004, o závazných částech územního plánu obce Korolupy. Zastupitelstvo obce Korolupy, vydává dle 84 odst. 2. písm.

Více

ZMĚNA Č. 1 regulačního plánu rekreační oblasti Š A K V I C E. okr. Břeclav I.A TEXTOVÁ ČÁST A TABULKOVÁ ČÁST

ZMĚNA Č. 1 regulačního plánu rekreační oblasti Š A K V I C E. okr. Břeclav I.A TEXTOVÁ ČÁST A TABULKOVÁ ČÁST ZMĚNA Č. 1 regulačního plánu rekreační oblasti Š A K V I C E okr. Břeclav I.A TEXTOVÁ ČÁST A TABULKOVÁ ČÁST Pořizovatel: Objednatel: Městský úřad Hustopeče, odbor regionálního rozvoje Obec Šakvice, 691

Více

Územní studie č.ús 8-02/2017 Petřkovice u Ostravy Odval Urx

Územní studie č.ús 8-02/2017 Petřkovice u Ostravy Odval Urx 20.6.2017 Magistrát města Ostravy, Útvar hlavního architekta a stavebního řádu Územní studie č.ús 8-02/2017 Petřkovice u Ostravy Odval Urx Pořizovatel: Magistrát města Ostravy Útvar hlavního architekta

Více

Obecně závazná vyhláška města Ústí nad Orlicí č. 3/98 o závazných částech územního plánu zóny Sportovní a rekreační park Tichá Orlice

Obecně závazná vyhláška města Ústí nad Orlicí č. 3/98 o závazných částech územního plánu zóny Sportovní a rekreační park Tichá Orlice 3/98 M Ě S T O Ú S T Í N A D O R L I C Í Obecně závazná vyhláška města Ústí nad Orlicí č. 3/98 o závazných částech územního plánu zóny Sportovní a rekreační park Tichá Orlice Městské zastupitelstvo v Ústí

Více

A.1. NÁVRH ZMĚNY - TEXTOVÁ ČÁST

A.1. NÁVRH ZMĚNY - TEXTOVÁ ČÁST A.1. NÁVRH ZMĚNY - TEXTOVÁ ČÁST 1. Vymezení zastavěného území V platném Územním plánu obce (ÚPO) Přílepy jsou vymezeny hranice zastavěného území (hranice sou-časně zastavěného území obce stav k 15.4.2004).

Více

Informace o vybraném území

Informace o vybraném území Informace o vybraném území Katastrální území Parcelní číslo Chodov 1517/2, 1519/1, 1531/1, 1531/9, 1592/1, 2336/4, 2336/18, 2336/19, 2336/20, 2336/21, 2336/261, 2351, 2352, 2353, 2354, 2355, 2356 02 prosinec

Více

Změna č. 1/2016 Územního plánu sídelního útvaru Jenišov. Územní plán sídelního útvaru

Změna č. 1/2016 Územního plánu sídelního útvaru Jenišov. Územní plán sídelního útvaru Územní plán sídelního útvaru Jenišov Změna č. 1/2016 Přeskupení ploch drobné výroby a zeleně Obec: Jenišov 362 11 Jenišov č. 88 IČ: 005 73 248 Pořizovatel: Magistrát Města Karlovy Vary, odbor úřad územního

Více